__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Vanaf 1 juli mogen de kleedkamers en douches door een beperkt aantal sporters worden gebruikt met anderhalvemeter afstand. Laten we ons daar aan houden voor de gezondheid van iedereen

‘t Sprintje

Maandelijks clubblad van de Zoetermeerse atletiekvereniging ILION


Voorwoord Cees de Booy

‘t Sprintje digitaal lezen ! www.ilion.nl

Lopen, werpen, springen en bewegen doe je bij Ilion; je leven lang! Aan dit clubblad werkten mee: Berry Koolstra Sterre Booij Rob van Beek Rob Valk Danny Zwart Ad Klok Lies Kneppers Fotografie: K.Franken en div fotografen

Inleveren kopij

De redaktie ziet graag kopij voor het voor het volgende clubblad

In Nederland en Europa begint langzamerhand de volgende fase van de coronacrisis. We hebben een aantal maanden in lockdown gezeten, waarbij Ilion dicht is gegaan. Daarna hebben ween een aantal activiteiten zeer voorzichtig weer opgestart. Waarbij wij de protocollen van het RIVM en het NOCSF hebben gebruikt. Na 1 juli treedt een nieuwe fase in. Het aantal besmettingen is sterk teruggelopen, waardoor de maatschappij weer sneller terug gaat naar de oude situatie. Maar dan wel met een aantal restricties, waarbij de 1,5 meter een dominante factor is. Daarnaast is ook gebleken dat buiten het aantal besmettingen veel lager is dan binnen. Met deze randvoorwaarden gaat het bestuur de komende maanden aan de slag, zodat na de zomervakantie weer zoveel mogelijk activiteiten plaats kunnen gaan vinden. De meeste activiteiten gaan per 1 juli weer van start, zodat we in de zomermaanden kunnen testen of de getroffen maatregelen ook werkbaar zijn voor onze sporters, trainers en vrijwilligers. Het betreft onder andere het openstellen van de kantine, zodat onze leden weer na het sporten gezellig kunnen genieten van een drankje, waarbij het aantal zitplaatsen flink is teruggebracht om de 1,5m te kunnen waarborgen. De vraag is natuurlijk hoe dat gaat verlopen na het zomerseizoen als het buiten zitten minder comfortabel is. Een ander item is het openstellen van de douches en het krachthonk. Ook hierbij gelden beperkingen in het aantal dat er gelijker tijd gedoucht en getraind kan worden. Een andere uitdaging is het gebruik van de hal. Vanaf 1 juli kan de hal weer worden gebruikt voor trainingen, maar de grote vraag is hoeveel sporters er tegelijk kunnen trainen als buiten het weer slechter gaat worden. Allemaal vragen waar we de komende maanden antwoord op gaan geven. Dit vraagt wel flexibiliteit van de leden om bijvoorbeeld te schuiven met trainingstijden. In september gaan we ook proberen een aantal wedstrijden te organiseren. Welke dat zijn is nog onbekend. De vragen die nog open staan zijn bijvoorbeeld hoeveel deelnemers eraan mee kunnen doen. Zijn ouders/begeleiders welkom? En hoe gaat dat met de kantine met zoveel deelnemers? Met vallen en opstaan zal dat na de zomer bekend worden. Dit alles zal moeten leiden dat we in de komende maanden weer zoveel mogelijk onze rol in de maatschappij kunnen gaan vervullen als aanbieder van (top)sportactiviteiten, waarbij het belangrijke sociale deel ook wordt meegenomen.

uiterlijk woensdag 26 Augustus,

Maar we blijven 1,5m afstand houden, ook bij Ilion. Samen met het thuisblijven bij klachten is dat het belangrijkste om de leden van onze mooie vereniging gezond te houden.

k.franken@ziggo.nl

Ik verwacht van iedereen dat ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid hierin neemt en elkaar aanspreekt hierover.

Kopij en foto’s mailen naar: Electronische kopij alleen mailen als bijlage in doc. of

docx.

Juli/Augustus 2020 49e jaargang nr. 7

Geniet van de komende zomerse maanden met de hoop dat er snel een vaccin beschikbaar is, zodat we weer echt terug naar de oude situatie van voor maart 2020 kunnen gaan.


ledenadministratie Rob van Beek

Nieuwe Leden Mini pupil Pepijn Harbers Feline Hug Lloyd Wouter Flinn Gerardu Pupil B Saar Kuiper Lynn Meulendijks

Pupil A Robert van Kuijk Thomas de Rooij Junior D Valery van Kuijk Loopgroep Gerrit Koornneef

Doppen sparen

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor KNGF Geleide en hulphonden. Per kilo ontvangt KNGF Geleide en hulphonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank,melkpakken,wasmiddel of pindakaas niet weg, maar lever ze in bij Ilion. Je steunt niet alleen de opleiding van de geleide en hulphonden, maar spaart ook nog eens het milieu.

Gooi de doppen voortaan alleen in bak ( Bar-Le Duc) die voor de kantine, waar de jassen hangen ,onder de kapstok staat !! We hebben de afgelopen maand een volle vuilniszak met jullie dopjes in kunnen leveren Namens KNGF bedankt hiervoor.

Op 31 mei werd er op het complex van Ilion een coopertest georganiseerd. Nederlandse toplopers wisten hun weg naar Zoetermeer te vinden en liepen op onze baan een zo ver mogelijke afstand in 12 minuten. Rens, Cedric en Tesse van onze A1-pupillen waren ook aanwezig. Natuurlijk even buiten het hek! Daar liepen zij Michel Butter tegen het lijf. Onze bekendste Nederlandse top marathonloper. Even snel op de foto, voordat hij aan zijn race zou beginnen. Mooie foto Rens, Cedric en Tesse!!!!

Medische Commissie ARV Ilion Fysiotherapeuten: Je kunt een afspraak maken voor het blessurespreekuur. - Sanne Harland - Tel:06-28423659 - Roberto Ruiz Tel: 06-52433179 Tarief: € 7,50 per consult Sportdiëtist: Er kan worden ingeschreven voor Meet & Weeg advies, waaronder de vet % meting. Dit is elke eerste vrijdag van de maand tussen 19.30-20.30u. De inschrijf lijst hangt op het bord bij de kantine Marije van Loon-Langen tel: 06-21392900 of m.langen@dieetistopsport.nl Tarief: € 5, Sportmasseurs:

Je kunt afspraak maken voorsportmassage bij: Annemarie Wubs tel 06-53571126 Tarief: € 9,00 per ½ uur


Pupillen nieuws springen Lopen, werpen,

en bewegen doe

rzekerd

er ve ng! Atletiekplezi la n ve le je ; n o Ili je bij

Hoi jongens en meisjes van de Ilion-pupillen,

Wat is het warm geweest de afgelopen dagen!! Zorgen jullie er wel voor dat jullie genoeg drinken? En wat gaat de tijd toch snel… het is bijna weer zomervakantie!! In dit nummer meer over de nieuwste trainingstijden, het zomerrooster en nog meer dingen die ook handig zijn voor jullie ouders/verzorgers. Oh ja…en de hoofdtrainer heeft een speciaal verzoekje aan jullie. Lees maar snel verder. Tot op de baan!!

AGENDA Pupillen Za Za Za

27 juni 12 september 3 oktober -

3e ZHM-Competitie (Lisse) 4e ZHM-Competitie (Alphen a/d Rijn) Clubkampioenschappen

(=AFGELAST) (inschrijven via Ilion.nl) (inschrijven v.a. 15-8 atletiek.nu)

Algemene regels bij wedstrijden: Denk er aan dat het dragen van wedstrijdkleding verplicht is. (te koop zie advertentie verderop van Starshoe)

-

De verantwoording voor het ophalen van het startnummer ligt bij de deelnemende atleet. Dit moet minimaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd (voor het 1e onderdeel) gebeuren.

-

Verhinderd? Neem dan contact op met het wedstrijdsecretariaat van de desbetreffende vereniging of neem contact op met de Hoofdtrainer van de Ilionpupillen (Thijs Donkersloot 06-25107819)

-

Genoemde tijden zijn altijd onder voorbehoud. Check altijd de chronoloog een dag voor de wedstrijd.

-

Indien je inschrijft voor een wedstrijd via de Ilion-site, dan is het van belang om voldoende tegoed te hebben op je wedstrijdrekening. Je kunt dit doen door het bedrag over te maken op rekeningnummer: NL05RABO0138910464 t.n.v. ARV ILION Jeugd Uitwedstr. te Zoetermeer. Vermeld dan ook de naam/namen van uw kind(eren) en KNAU-Nummer.

Hallo Toppers!

Bericht van de Hoofdtrainer

Nog drie weken en dan is het alweer zomervakantie. Tot de vakantie hebben we nog een paar mooie dingen te doen en is er weer wat ruimte binnen de beperkingen waar we ons aan moeten houden. De trainingen  Zoals jullie gemerkt hebben, zijn we weer teruggegaan naar een training van 1 uur en 15 minuten. Heerlijk is dat: minder haasten en meer doen! We hebben gemerkt dat het wel wat drukker is bij het hek. Daarom verzamelen we nu op het stukje gras bij de vlaggenmasten. Het halen en brengen gaat nog steeds heel goed.   Trainers  De afgelopen periode is er in de verschillende groepen een flink aantal kinderen bijgekomen. Zeker de mini’s wordt een mooie, volle groep. Dat is heel fijn. Bij de pupillen/ junioren kunnen we nog extra trainers gebruiken. Dus...., vind jij het leuk als je vader of moeder komt helpen bij de training? Meld hem of haar dan aan! Nou vooruit, ze hebben zelf ook nog wel iets van inspraak dus overleg het eerst even met ze ;-). Vertel maar dat ze rustig worden ingewerkt. Ze worden écht niet gelijk in een groep gegooid. Wat er gedaan wordt en waar er op gelet moet worden, wordt natuurlijk ook uitgelegd. We bouwen het rustig op tot het niveau dat zij graag willen. Mochten ze het echt heel leuk vinden, kunnen ze zelfs op kosten van de club een trainerscursus doen. Dus moedig ze aan.   Onderlinge wedstrijden  Op de laatste twee maandagen voor de zomervakantie gaan we nog een keer een onderlinge wedstrijd doen. Dit keer met een aantal andere onderdelen. Ik hoop dat je er weer heel veel zin in hebt en weer met net zo veel plezier en inzet op de baan staat. Ook deze uitslagen worden opgenomen in de totaallijst. Als we het dan in september en oktober nog een keer gaan doen, kun je kijken hoeveel je verbeterd bent.   Dag van Ilion  Elk jaar is er voor de A pupillen de befaamde ‘Nacht van Ilion’. Omdat we overnachten dit jaar niet zo verstandig vinden en omdat we het tóch heel belangrijk vinden dat er iets wordt georganiseerd, hebben we de ‘Dag van Ilion’ bedacht. Wijnand heeft samen met de crew lang gezocht naar een passend alternatief en ze hebben weer een prachtig programma in elkaar gezet. Velen van jullie hebben zich opgegeven en wij hopen dat jullie er weer enorm van gaan genieten.   De zomervakantie  In de zomervakantie wordt er één keer per week getraind, namelijk op de woensdagen van 17.30 tot 18.30 uur. Dit geldt voor álle groepen, dus ook voor de mini’s. Omdat we het leuk vinden om jullie in actie te zien, willen we jullie vragen om een leuke actieve foto op te sturen als jullie in de vakantie aan het sporten zijn. Het maakt niet uit waar je sport: thuis, op de camping, aan zee, in het park.... Jij bepaalt! Zet je er ook een begeleidende tekst bij? De mooiste foto’s worden in het Sprintje geplaatst.   Het is leuk om te zien dat velen van jullie er elke keer weer zijn en met plezier op de baan staan. Hopelijk kunnen we jullie ouders ook weer snel toelaten op de baan.   Thijs Donkersloot 

Nieuwe trainingstijden tot aan de zomerstop. We zijn erg blij met de grote opkomst van onze atleten. We zien ook dat het halen en brengen van de atleten erg goed gaat. Wel vragen we nog steeds om niet te lang voor de ingang van Ilion met de auto te blijven staan. Zo kunnen we iedereen genoeg ruimte geven om veilig het terrein te betreden. Helaas is het nog steeds niet toegestaan om als ouder/verzorger op terrein te komen tijdens de trainingen. We zien veel ouders tijdens de trainingen buiten het hek staan kijken.

Ontvangst bij het hek Begin les Einde les Groep Mini’s (woensdag) 15.50 16.00 17.00 Pupillen C 17.05 17.15 18.30 Pupillen B 17.05 17.15 18.30 Pupillen A1 17.20 17.30 18.45 Pupillen A2 17.20 17.30 18.45


Uiteraard vinden wij dit prima maar houd u wel rekening met anderen en denk aan de 1,5 meterafstand. We hebben ook doen besluiten om een kleine aanpassing te maken in ons huidige beleid. We gaan met de Pupillen C/B/A1/A2 weer 75 minuten training i.p.v 60 minuten. Voor de mini’s blijft dit 60 minuten. De trainingstijden voor de pupillen op een rijtje:

Zomervakantie en trainen?

Nog maar 4 weken en dan staat de zomervakantie voor de deur. Tijdens de zomervakantie is er een aangepast trainingsrooster en wordt er maar 1 keer per week getraind. Vanaf 18 juli t/m 30 augustus hebben we onderstaand vakantie rooster. Alle pupillen (mini, c, b, a1 en a2) : Alleen op Woensdag 17:30 – 18:30

Eikenprocessierups Let op!! In de grote boom bij de ingang kan weer de Eikenprocessierups worden aangetroffen. Op dit moment zijn de rupsen verwijderd. Maar hou in de gaten als de boom is afgezet.

Word jij binnenkort onze nieuwe trainer? We zien dat het aantal atleten de afgelopen tijden aan het stijgen is. Dit is natuurlijk voor Ilion als vereniging goed nieuws. Ook voor ons als trainers vinden wij het leuk om te zien dat steeds meer kinderen Atletiek als sport kiezen. Het groeien van het aantal leden brengt wel met zich mee dat we hard op zoek zijn naar nieuwe (assistent) trainers. Ben jij of ken je iemand met affiniteit met sport en vind je het leuk om 1 of 2 avonden in de week te komen helpen tijdens de training dan horen wij dit graag. Wie weet train jij binnenkort wel de nieuwe Daphne Schippers. Heb je interesse laat dit ons dan weten, je kunt je interesse dan mailen naar jeugd@ilion.nl . Vermeld hierbij even de volgende gegevens: Naam : Groep : Pupillen of CD Junioren Dagen :

Pupil aan het woord

Deze maand is het de beurt aan Finn van de A2-pupillen om het woord te nemen. De trainers weten dat je lekker bezig bent en goede prestaties neerzet. Ook op de training ben je zo goed als altijd aanwezig. Wij geven jou graag even het woord Finn. Wij zijn erg benieuwd naar je antwoorden. Hoe oud ben je? 10 jaar In welke groep zit je en wie zijn je trainers? Ik zit in de A2 groep. Maandag: Thijs, Alex en Wijnand Woensdag: Wijnand en Gerard Wat vind je leuk aan atletiek? Dat je heel veel verschillende onderdelen doet, dat je veel wedstrijden hebt en de goede trainingen van de leuke/ goede trainers.  Wat is of zijn jouw favoriete onderdelen?  Vortex en hoogspringen  Wat is je lievelingseten? Pannenkoeken Op welke prestatie(s) ben je trots?   Bij het NEK van vorig jaar een 1e en een 2e plek en het jaar er voor een 3e plek Hoe vind je het nu om na zo’n lange tijd weer op de baan te staan? Heel leuk want ik heb het erg gemist. Nu kan ik weer lekker sporten op de baan en dan vooral samen met mijn vrienden daar.  Leuk om te lezen allemaal Finn! Probeer je PR op vortex en hoog maar eens ver beteren dit jaar. Blijf maar goed trainen, dan lukt dit wel!!

Contact en informatie pupillen Ilion: Heeft u een vraag, opmerking of een andere zaak, waardoor u contact wilt met de pupillen-afdeling? Dit doet u via mail: pupillen@ilion.nl Meer informatie over onze jeugdafdeling is ook te lezen op onze site ilion.nl/jeugd Hoofdtrainer pupillen-afdeling:

Thijs Donkersloot (06-25107819)

Categorie

geboortejaar

Trainingstijden + trainers

Mini’s geboren 2013 en 2014 ( min 6 jr) woensdag 16.15 – 17.15 u Trainers: wijnand, Jos ( Naomi,Estelle, Merlij stg.) C-Pupillen Geboren in 2012 maandag en woensdag 17.30 – 18.45u Trainers: Danny,Gijs,Ivo,(Noga,Julia stg.) B-Pupillen Geboren in 2011 maandag en woensdag 17.30 – 18.45u Trainers: Thijs,Jos(Mats,Merlijn stg.) A1-Pupillen Geboren in 2010 maandag en woensdag 17.30 – 18.45u Trainers: Sander,Michen,Arja,Valerie(Estelle stg.) A2-Pupillen Geboren in 2009 maandag en woensdag 17.30 – 18.45u Trainers: Thijs,Gerard,Wijnand,Annyka,Alex (Naomi stg.)


Sponsoren springen Lopen, werpen,

en bewegen doe

rzekerd

er ve ng! Atletiekplezi la n ve le je ; n o Ili je bij

Voor nieuwtjes en wetenswaardigheden is er altijd plaats in de rubriek Sponsornieuws. Heeft u iets te melden, dan graag even contact opnemen met Ad Klok Contactpersoon Sponsoring M: 06 2329 3377 E: sponsoring@ilion.nl

Optique René helpt buren Veel ondernemers hebben het zwaar, zekers als ze in de horeca zitten. Nu de terrassen weer open gaan geeft dat enige verlichting. Wel moeten de ondernemers zich aan de anderhalvemeter richtlijn houden, waardoor de capaciteit van het terras niet volledig kan worden benut. Lang niet overal kunnen extra meters worden gerealiseerd. Dat probleem hadden de buren van René Optique ook. In de Dorpsstraat is een extra verordening, niet meer fietsen, geen reclameborden meer op straat om het winkelend publiek extra ruimte te geven. Dus uitbreiding van het terras op straat was geen optie. René zag dat scherp en bood de buren toch zicht op uitbreiding en stelde zijn tuin aan de achterzijde van de winkel ter beschikking. En mocht daar de zon te fel zijn: René heeft uitstekende zonnebrillen, zo nodig op sterkte.

Starshoe leverancier clubkleding Per 1 juli is Starshoe de nieuwe leverancier van onze clubkleding. De oude leverancier is met de levering gestopt, dus moesten we naarstig op zoek naar een alternatief. Starshoe heeft samen met kledingleverancier Karhu een kledinglijn ontwikkeld voor de wedstrijd- en clubkleding van Ilion. Op de middenpagina van het Sprintje kunt u de kledinglijn bewonderen. De atletiekunie heeft de kleding goedgekeurd, dus bij wedstrijden kan deze worden gedragen. Overigens verwacht de atletiekunie dat we vanaf 1 januari 2021 alleen nog maar in de nieuwe wedstrijdkleding uitkomen. Het bestuur van Ilion is enthousiast over de nieuwe outfit en zou het geweldig vinden als elk Ilionlid bij wedstrijden (ook de loopgroepen) in de Ilionclubkleding loopt. Als het weer mag van corona ….. De clubkleding is vanaf medio juli ook te bestellen via de website van Starshoe. Op de website van Ilion komt een link naar de webshop. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Starshoe breidt sponsorcontract uit.

Bij het ter perse gaan van ’t Sprintje, zoals dat zo mooi heet, kon nog net even dit bericht worden meegenomen: Mark Nonhebel eigenaar van Starshoe en Cees de Booy, onze voorzitter, ondertekenen een nieuwe sponsorovereenkomst. Starshoe is natuurlijk al jarenlang een trouwe sponsor van Ilion, maar deze overeenkomst gaat een grote stap verder: de komende drie jaar zal Starshoe het exclusieve verkooppunt zijn van onze clubkleding. Daarnaast verbinden zij zich ook aan de Klaverbladloop, waar zij de prijzen van de podiumplaatsen beschikbaar zullen stellen. Ilion is heel blij met de uitbreiding van deze sponsorovereenkomst. In de winkel van Starshoe is een aparte hoek ingericht, in de Ilion oranje kleur, waar de clubkleding en andere kleding uit de kledinglijn zijn tentoongesteld. In het De officiële ondertekening van de sponsorovereenkomst, in Corona opstelling. Ilionhouse komen twee paspoppen geheel in Ilion tenue. Mark Nonhebel (l) en Cees de Booy tonen de Ilion Doordat Starshoe het branden van de kleding in eigen beheer heeft, zal er altijd voldoende clubkleding in voorraad kledinglijn zijn. Half juli opent Starshoe ook een website waarop de clubkleding van Ilion besteld kan worden. Houdt hiervoor de website van Ilion in de gaten voor nadere informatie hierover. In het volgende Sprintje zal nader worden ingegaan op de vernieuwde samenwerking tussen Starshoe en Ilion.


C/D Junioren nieuws

rzekerd

Atletiekplezier ve ! g n la n ve le je ; n doe je bij Ilion

ngen en bewege

spri Lopen, werpen,

Hoi allemaal, De zon schijnt weer vaker dan normaal en het wordt weer warmer. Dat betekent maar één ding, namelijk bijna zomervakantie! We zijn pas net weer normaal begonnen met de trainingen en dat gaat hartstikke goed. Wij zijn blij dat we weer normaal kunnen sporten zonder de 1.5 meter van elkaar te houden. Daardoor wordt het trainen ook weer wat gezellig. Maar van 18 juli tot en met 23 augustus is het zomervakantie. Dat betekent dat wij tijdens de vakantie alleen nog maar op de dinsdag gaan trainen van 19:00 – 20:15. De trainingen zullen iets aangepast zijn. Op 18 juni ging de training niet door. We hadden kort voor de training gemeld dat het niet doorging vanwege het zware onweer dat zou komen. Gelukkig in deze social media tijden, wisten we allemaal snel dat de training niet doorging. Er waren nog maar enkele naar de baan gekomen, maar daar waren Peggy en Annyka er om ze op te vangen. Wij hopen dat we snel weer in de hal in mogen. Dan kan de training altijd weer doorgaan.

Atletiek op zijn kop door corona!

Opeens ging alles in Nederland op slot. Niet meer naar school, ouders die thuis moesten werken, niet meer met vrienden af kunnen spreken en dus ook niet meer naar atletiek. Het is door Corona een hele gekke tijd. Het was best grappig om thuis af en toe een work-out te doen. Van mijn trainster Sterre, kreeg ik wat leuke oefeningen waarmee ik me prima kon vermaken. Maar dat komt niet in de buurt van een echte training! Wat is het dan ook weer heerlijk om na de lock-down lekker op de atletiekbaan te kunnen trainen. Natuurlijk was het wel heel gek in het begin met alle regels waar we ons aan moeten houden, maar nu zijn we daar allemaal wel weer aan gewend. Voor onze veiligheid mochten we de eerste weken maar met de halve groep trainen, gelukkig kunnen we elkaar allemaal nu weer twee keer in de week zien. Ik vind het wel bijzonder dat onze trainers er allemaal voor ons zijn, het moet best spannend zijn geweest om weer training te gaan geven.

Trainers, namens alle C/D junioren: BEDANKT!!

De hal heeft tijdens de corona crisis een nieuwe vloer gekregen en ik hoop dat we binnenkort naar binnen mogen om hem te zien!

Om 400 m op topsnelheid te lopen valt niet voor iedereen mee. Te snel gestart en dan uitgeput bij de finish tijdens de Hold Your Lan Challenge, maar wel genoten eindelijk weer een “wedstrijdje”

Ja, Lies als je dan zo’n fantastische tijd loopt op 400 meter, dan mag je ook je eerste interview geven aan Liselore Sauer, maar ook dat deed je fantastisch.

Afgelopen zondag mocht ik meedoen met: Hold Your Lane Challenge. Daar mocht ik voor het eerst de 400 meter lopen. Het was heel leuk dat ik tegen Britt Ummels mocht lopen. Om haar bij te kunnen houden moet ik nog wel even door trainen want zij liep 57.23. Ik ben trots op mijn eigen tijd: 59,45. Ik kijk er naar uit dat we weer wedstrijden mogen gaan lopen. Maar tot het zover is gaan we oefenen met werpen, springen en lopen zodat we er allemaal klaar voor zijn om mooie pr’s te halen. Tot snel op de baan! Lies Kneppers


p e o r g p o o L e D t r a t s Ilion g a d r e t op za r e b m e 5 sept u 0 3 . 9 om

Aanmelden kan via www.YAKULTSTARTTORUN.nl Infoavond op woensdag 2 september 19.30 u

Aanmelden kan via www.YAKULTSTARTTORUN.nl Infoavond op woensdag 2 september 19.30 u of k.franken@ziggo.nl

Aanmelden kan via www.YAKULTSTARTTORUN.nl Infoavond op woensdag 2 september 19.30 u of k.franken@ziggo.nl

Aanmelden kan via www.YAKULTSTARTTORUN.nl Infoavond op woensdag 2 september 19.30 u


loopgroepen springen Lopen, werpen,

en bewegen doe

rzekerd

er ve ng! Atletiekplezi la n ve le je ; n o Ili je bij

Dankzij ieders inspanning mogen we na 1 juli weer veel meer. Eindelijk kunnen we ‘t met in acht nemen van de 1,5m afstand, gebruik maken van de kantine en ook van de kleedkamers. Om naar de kantine te gaan nemen we altijd de hoofdingang en van daaruit naar de kantine met de 1,5 m afstand. In de kantine een drankje bestellen , ALLEEN PINNEN en dan staat verderop jouw drankje klaar en verlaat je via de rechterdeur de kantine naar het terras. Bij slecht weer zoek je een plekje waarbij de stoelen op hun plaats blijven staan. Het is niet toegestaan om door de kantine te lopen anders dan op weg naar een stoel. Het kan misschien wel iets lange duren voordat je de koffie of thee hebt, maar het zijn wel die vrijwilligers die daar voor zorgen. Aanmelden om te komen helpen kan natuurlijk altijd bij Diny Burger ( 1dpburger6@ziggo.nl)

aanspreken, want niemand krijgt graag een bekeuring. Dit is het laatste sprintje voor de “vakantie” die dit jaar waarschijnlijk heel anders is dan dat jij in januari in gedachte had. De trainingen gaan wel gewoon door en blijf je ook aanmelden, dat is voor de trainers een mooi signaal wie er komen trainen. Terwijl ik dit zit te schrijven is het buiten bijna 30 graden en dan hebben we bij Ilion de afspraak dat er bij 30 graden niet wordt getraind. Hou dat dus in de gaten en kijk anders even op de ilionsite ( www.ilion.nl) daar staan de laatste gegevens op . De CBAM heeft bij de kantine een aantal wasbakken geïnstalleerd waar je je handen kunt wassen en water kunt tappen. Dit is niet bedoeld om er een waterballet van te maken, maar normaal te gebruiken. Zo gaan we wennen aan de nieuwe regels en genieten van de trainingen. Namens alle trainers een hele fijne ( tuin) vakantie toegewenst en tot snel weer bij Ilion. KF

Is jouw ICE in orde? Het is natuurlijk niet te hopen dat je onwel wordt tijdens het hardlopen en de kans is niet groot maar als het je gebeurt, kan jij geïdentificeerd worden zodat er contact met je naasten kan worden opgenomen?

Bereikbaarheid

Ga je alleen lopen, zorg dat je in geval van een incident of calamiteit hulp in kan roepen. Neem daarom je mobiele telefoon mee. Zet ook in je mobiele telefoon een aantal nummers met de naam “ICE”. ICE staat voor “In Case of Emergency” en de hulpdiensten zullen bij een incident in je mobiele telefoon zoeken naar deze ICEnummers. ICE-nummers kunnen bijvoorbeeld je huis telefoonnummer zijn (ICE1), de mobiel van je partner (ICE2), opa en oma (ICE3), etc. Voor de kleedkamers telt dat er slechts 6 personen in elke kleedkamer mogen zijn waarvan er maar 4 kunnen douchen. Alleen de gemerkte kranen mogen worden gebruikt. Het is niet de bedoeling in de gang te gaan staan wachten als de kleedkamers vol zijn. Dat doen we in de kantine of op het terras . En dat allemaal om toch de anderhalve meter te kunnen waarborgen. En als je na afloop niet gaat douchen kun je altijd je tas in het tassenrek in de gang opbergen. Je kunt ook weer bij de lockers, maar wel met 1,5 m …..! We hebben overal vakken en pijlen aangebracht, volg die dan ook en hou je eraan. Maar voel jij je niet lekker , ben je snotterig, heb je last van je luchtwegen, dan blijf je thuis en laat je,je controleren. Zaterdagmorgen verzamelen we nog steeds allemaal op het grasveld met afstand zodat we daar geen problemen mee kunnen krijgen. Tijdens de training merken we de laatste tijd dat de 1½ m regeling soms niet helemaal wordt aangehouden. Maar blijf daar wel alert op want we kunnen als Ilion natuurlijk niet bekend staan als de lopers die zich niet aan deze regel houden. Je mag elkaar er beslist op

IDENTIFICATIE

Ondanks dat we het blijven vragen bij Ilion zijn er nog steeds teveel lopers die geen identificatie bij zich hebben tijdens het hardlopen. Mocht je onverhoopt iets overkomen, dan weet niemand wie de loper is/wie jij bent. Neem daarom bij voorkeur je ID kaart mee tijdens het hardlopen. Het liefst ook met een ICE telefoonnummer. De meest makkelijke opties zijn de speciale ID tags die op de markt zijn. Deze tags kun je bevestigen aan je schoen en/of dragen als polsband. Schrijf desnoods een ICE telefoonnummer in je rechter hardloopschoen. Neem altijd identificatie mee of laat een identificatieplaatje maken met gegevens als je naam, geboortedatum, bloedgroep, adres en ICE telefoonnummer. Zoals de SOS-coin (www.soscoin.nl), SOS-armband (www.sosarmband.nl), id’s me (www. idsme.nl), sos naamplaatje (sosnaamplaatje.nl) of Safe-ID (www.safe-id.nl). Is er een onverhoopt toch een calamiteit of incident dan kunnen wij en de hulpdiensten adequaat hulp bieden en weten we je familie te bereiken.

Namens alle trainers dank jullie wel!


Woensdag 3 juni Global running day

Global Running Day is een dag die de sport van hardlopen viert. Het wordt jaarlijks gehouden op de eerste woensdag van juni. Deelnemers van alle leeftijden en capaciteiten beloven om deel te nemen aan een of andere hardloopactiviteit. Een heel leuk initiatief en als het om hardlopen gaat doet Ilion daar graag aan mee. De lopers konden zich voor deze dag aanmelden via een speciale app. Een aantal kwam er achter dat het toch wel een commerciële site is om aan deel te nemen. Dat hoeft geen probleem te zijn. We hebben toch wat gedaan met deze dag. Op woensdagochtend een route door het Balijbos. Vijf kilometer die in éen keer afgelegd kon worden. Of 5 x 800 meter. Met 200 meter rust tussendoor kom je ook op 5 km. Met een beetje minder warmte dan de dag ervoor is het een heerlijk loopuitdaging geworden. Deze uitdaging is enthousiast uitgevoerd door alle lopers. Wat wil je nu alle wedstrijden zijn afgelast.! Woensdagavond was de training in het Westerpark. De heuvels hebben we vermeden. Iedereen wilde toch wel een mooie 5 kilometer lopen. Of snelle 800 meters. De meeste lopers van de ochtendgroep hebben de afstand van 5 km verdeeld over 5 stukken . ‘s Avonds was de groep verdeeld in twee partijen. De ene helft ging voor een mooie prestatie op de vijf kilometer en de andere helft wilde tempo lopen op de 800 meter. Nu de training moesten we wat wachten op elkaar, rekening houden met elkaar of toch maar eerder weggaan omdat het wachten toch iets langer duurde dan anders. Iedereen is uiteindelijk veilig met mooie tijden over de finish gekomen. Veel onder ‘t half uur en Frans had na hersteld te zijn van zijn blessure de 5 km precies in een half uur gedaan. Een geslaagde running day.

.

Tijd 5 km challenge Arie Toet 28:44:00 Henk 27:00:00 Arjan Tetteroo 30:35:00 Ad van Paassen 25:59:00 Peter Bennink 26:15:00 René Hettfleisch 26:12:00 Rogier Goekoop 23:48:00 Mathijs Kalee 30:55:00 Theo Dijkhuizen 28:39:00 Ilona Knops-Bull 24:12:00 Jan van Dorpel 23:18:00 Jorgen Billiet 24:30:00 Caroline Strijker 26:14:00 Wouter Ponk 27:16:00 Erna 27:03:00 Bob Heuvelman 25:06:00 Aad Hofstede 25:35:00 Diane van Ling 24:08:00 Els de Wit 26:17:00 John 25:15:00

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

5 km challenge WLG 3 juni 2020 Atleet Tijd 5 km min/km Barend Sparreboom 19.24 Sjaak van Vliet 20.15 Ronald Verzeijl 20.34 Stijn Ottens 20.43 Bobby in ‘t Veld 20.52 Norbert van de Hemel 21.17 Rob van den Berg 21.44 Huib de Bruin 22.00 Vincent Ebben 22.41 Annelisa Jorritsma 22.42 Jerry Borger 22.45 Simon Knepper 22.56 Pierre Mes 22.57 Richard Pijpers 23.24 Mellonie Willems 23.30 Robin Rijnenberg 23.50 Aukje Spruyt 23.59 John Pouwels 24.00 Yvonne de Ridder 25.12

3.52 4.03 4.06 4.08 4.10 4.15 4.20 4.24 4.32 4.32 4.33 4.35 4.35 4.40 4.42 4.46 4.47 4.48 5.02


Estafette 45

Elke maand een kort interview met een Ilionees om nader kennis te maken. Dit keer Rowan Hagendoorn, zij kreeg het stokje van Robin Rijnenberg.

Rowan, wat is je binding met Ilion? ‘Toen ik een jaar of zes was werd ik lid van Ilion. Hoe kwam dat zo? Mijn broer zat op atletiek en het leek mij ook leuk. Verder hebben we geen speciale atletiek achtergrond, mijn ouders deden geen van beide aan atletiek. Eerst leerde ik alle onderdelen van de atletiek kennen. Toen ik mij kon specialiseren koos ik voor discuswerpen. En dat doe ik nu vooral als trainer van de CD-junioren. Voor deelname aan wedstrijden richt ik me op de werpnummers. Discuswerpen, is favoriet maar ik doe ook speerwerpen en kogelstoten. Dit seizoen zou ik beginnen als ploegleider van het eerste senioren damesteam. Maar in deze tijde van corona zijn er geen wedstrijden en de competitie ligt stil. Dus daar is nog niks van terecht gekomen.’ Hoe gaat het met je sportcarrière? ‘Mijn prestaties bij wedstrijden fluctueren. Ik ben een poos geblesseerd geweest en zou het weer rustig aan kunnen proberen. Maar ik richt me nu vooral op het verzorgen van trainingen. Naast de werpnummers bij de CD-junioren geef ik op zaterdag training aan een werpploeg voor leden die te oud zijn voor de CD-junioren. De atleten uit deze groep die het goed doen, kunnen doorstromen naar de trainingsgroep van Chantal van der Plaat. Die samenwerking vind ik erg leuk.’ Wat doe je in het dagelijks leven? ‘Ik werk op de Erasmus Universiteit in Rotterdam als docent Pedagogische Wetenschappen. Ik vind met mensen werken fijn en als onderwijskundige verdiep ik me in hoe je iets zo goed mogelijk kunt aanleren. Daarover heb ik onlangs een lesboek ontwikkeld. Tja en in deze coronatijd moet ik vooral thuiswerken. Tuurlijk is het jammer dat er geen ‘live’ contact is met studenten en collega’s, maar voorlopig gaat het op de digitale manier prima.’ Wat is jouw mooiste sportmoment? Na even nadenken zegt ze dat haar mooiste sportmoment een vijfde plaats is bij het discuswerpen op de D-spelen. ‘Bij de individuele nummers als discuswerpen en speerwerpen is de beleving denk ik wat minder euforisch. Maar ik was er wel heel blij mee’, lacht Rowan. ‘Nog een mooi moment: de tweede plek bij de ploegencompetitie CD-ABjunioren. Inde leeftijdsgroep 16-18 jaar beschikte Ilion in dat seizoen over een heel goede lichting atleten, bijvoorbeeld Naomi Sedney maakte daar deel van uit.’ Wat is je mooiste sportmoment van sport in het algemeen? ‘De EK-atletiek in Amsterdam in 2016. Ik was erbij en liep als mascotte in zo’n pak rond om kinderen te entertainen. Van dichtbij heb ik een kijkje achter de schermen kunnen nemen en ’live’ de gouden medailles meegemaakt van Daphne Schippers op de 100 meter, van de vrouwen (met Naomi) op de 4 x 100 meter estafette, van Anouk Vetter op de zevenkamp en van Churandi Martina op de 100 meter. En er waren ook nog een paar zilveren en bronzen medailles’, vertelt Rowan enthousiast. ‘Dat was een geweldig festijn waaraan ik fijne herinneringen heb’. Stel, je mag een dag topsporter zijn, wie zou je dan kiezen? ‘Een basketballer als Michael Jordan dat vind ik wel wat. Hoog springen en dunken, lijkt me heerlijk om te doen.’ Wie is de volgende voor de Estafette? Ik geef het stokje door aan Marcia Kneppers. Zij is vooral betrokken bij de organisatie van evenementen, met name voor de jeugd. Ik ben benieuwd naar haar verhaal.


Mila-nieuws MiLa’s testen zich op de 800m Wedstrijden worden nog niet gehouden. Om toch wat wedstrijdgevoel op te doen liepen de MiLa’s op de trainingsavond een testloop over 800m. In totaal 25 MiLa’s meldden zich aan, aangevuld met 3 atleten van de meerkampgroep. Een grote groep jeugd tot en met 18 jaar kon gezamenlijk starten in twee series omdat de afstandsnorm van 1,5m voor hen niet geldt. Daarna werden 3 series van 3 tot 4 atleten gelopen. De starts waren zoals op de echte 800m vanuit aparte banen. De testloop leverde zo een goede ervaring op om weer te wennen aan het voorbereiden en voluit lopen van een afstand. De meesten liepen geen toptijd, wat ook niet te verwachten was omdat niet wedstrijdspecifiek is getraind de afgelopen periode. Ook speelde de warmte mee. Toch waren er een aantal aansprekende prestaties. Zo liep Gijs sneller dan z’n PR, wat waarschijnlijk te maken heeft met zijn ‘coronastreak’. Hij liep tijdens de coronacrisis iedere dag een training en profiteerde duidelijk van deze prikkel. Ook Dion was sneller dan zijn PR. Hij heeft samen met vader Michel en broer Fabian flink doorgetraind tijdens de coronaperiode en dat was dus te merken. Henk en Wessel hadden nog nooit een 800m gelopen en ervaarden voor het eerst hoe zo’n afstand voelt. De 800m is, zeker voor deze meer op de lange afstand gerichte lopers een lastige afstand die naast conditie ook snelheid en ‘door de pijn heen lopen’ vraagt. Henk maakte indruk met een supersnelle eerste ronde en noteerde de snelste tijd van de avond.

Rob van der Valk

17


Keep Your Lane Challenge bij Ilion Na de succesvolle solo-duo Coopertest van drie weken geleden stond er afgelopen zondag weer een ander testmoment op het programma voor de topatleten. Dit keer is er gekozen voor een Keep Your Lane Challenge. Om te voldoen aan alle eisen van de anderhalvemeter samenleving, werd er strikt in één baan gelopen: Keep Your Lane. Op het programma stonden een testloop over 400m, 1.000 m en 2.000 m. Atleten uit alle hoeken van Nederland en vanuit allerlei specialisaties kwamen naar Ilion om hun niveau te testen.

Geen geduw en gedrang

Met name voor de atleten die gewend zijn een 1.000 of 3.000 m te lopen was het een nieuwe ervaring: normaal ontstaat er direct na de start een geduw en gedrang om in de beste positie te komen. Bovendien wordt zo’n race vaak tactisch gelopen, waarbij de eindtijd niet de hoogste prioriteit heeft. Nu starten de atleten in baan 1, baan 3 of baan 5 en werd het een race tegen de klok. Op de tussenliggende banen mocht niet worden gelopen, zodat de lopers altijd 1,5 m uit elkaar bleven. Dat hield wel in dat de start van elke baan op een ander punt was om uiteindelijk allemaal precies de afstand te hebben gelopen bij de finish. De lopers hadden geen startnummer, maar werden wel weggeschoten door een starter en er was elektronische tijdwaarneming. Het publiek, dat geen toegang had tot het atletiekterrein, kon meegenieten via een life-stream. Het spektakel werd vastgelegd met 4 vaste camera’s en een mobiele camera. Ruim 200 mensen maakten gebruik van de mogelijkheid deze Challenge via de livestream te volgen. De races werden van deskundig commentaar voorzien door het speakersduo Liselore Sauer en Jeroen Bervoets. Het commentaarduo zou niet hebben misstaan op een wereldkampioenschap.

Van sprinter tot marathonloper Iedereen had zijn eigen reden om aan dit testmoment deel te nemen. Sprinters wilden testen hoe met hun snelheid stond, marathonlopers gebruikten deze test om snelheid te kweken, zoals bijvoorbeeld Bart van Nunen, goed voor 2.16 op de marathon. Junioren stonden aan de start omdat ze eindelijk weer eens volle bak konden gaan, masters gewoon omdat ze het leuk vonden. Coaches gebruikten het moment om de indeling van een race te testen. En sommige atleten aasden na de solo-duo Coopertest op revanche. Dat lopers van verschillende disciplines meededen gaf op de start van de 400 m aanleiding tot merkwaardige tafrelen. De lopers konden zowel kiezen voor een staande start of vanuit de startblokken. Daarbij moesten de lopers met staande start duidelijk wennen aan de startcommando’s die horen bij een start uit de blokken.

Een aantal Ilion deelnemers aan Keep Your Lane challenge


AB Junioren nieuws

rzekerd

gen en bewegen

sprin Lopen, werpen,

lezier ve n lang! Atletiekp ve le je ; n o Ili ij b e je

do

14 juni 2020

22 juni 2020

Junioren A/B in 2020

In het vorige sprintje al aangekondigd. De trainingen zijn inmiddels weer in volle gang. Hieronder vind je daar een korte sfeerimpressie van. Er zijn op dit moment nog niet echt grote doelen om naartoe te werken, zoals grote wedstrijden of nationale kampioenschappen. Dat neemt niet weg dat er prima getest kan worden! Dat blijkt wel uit onderstaande facebookposts van Remco.

We zullen zien wat de trainingsarbeid en het testen nog op kan leveren dit atletiekseizoen. Voor nu in ieder geval een fijne zomer gewenst!


Rooster trainingen 1 november 2019 tot herfstvakantie 2020 Sectie jeugd: Pupillen, junioren C\D

Jongens en meisjes Minipupillen (geboren in 2013 en 2014 als zij 6 jaar zijn geworden Woensdag 16.15 – 17.15 Pupillen C (geboren in 2012) Maandag 17.30 – 18.45 Woensdag 17.30 – 18.45 Pupillen B (geboren in 2011) Maandag 17.30 – 18.45 Woensdag 17.30 – 18.45 Contactpersoon B,C en Mini pupillen: Jeugd@ilion.nl Pupillen A-1 (geboren in 2010) Maandag 17.30 – 18.45 Woensdag 17.30 – 18.45 Pupillen A-2 (geboren in 2009) Maandag 17.30 – 18.45 Woensdag 17.30 – 18.45 Contactpersoon Pupillen Thijs Donkersloot 06-25107819 pupillen@ilion.nl of Gerard Kleywegt 06-28967892 Gerard.ilion@gmail.com Jongens en Meisjes Junioren D (geboren van 2008 en 2007) Dinsdag + Donderdag 19.00 – 20.15 Jongens en Meisjes Junioren C (geboren van 2006 en 2005) Dinsdag + Donderdag 19.00 – 20.15 Contactpersonen Jun CD: Peggy Wanders tel; 06-42145436 , juniorencd@ilion.nl of sterredebooy@hotmail.nl 0636013356

Sectie Baan: Junioren A en B, senioren en Masters

Website: www.ilion.nl

Bestuur

Voorzitter Cees de Booy ( ai) 06-50262780 voorzitter@ilion.nl 1e penningmeester Ben de Groot 06-14607740 penningmeester@ilion.nl 2e penningmeester Richard Pijpers Secretaris, Thomas van Klaveren Vertrouwenspersoon: Kees Boerkamp keesboerkamp@ziggo.nl / 06-2833 1593 Sectie Jeugd (pupillen, junioren C\D) Voorzitter Sander Kemper 06-10926829 jeugd@ilion.nl Thijs Donkersloot ( trainingscoördinator pupillen) 06-25107819 pupillen@ilion.nl Sterre de Booy (trainingscoördinator C\D-junioren) 06- 36013356 juniorencd@ilion.nl of Peggy Wanders 06 - 42145436 juniorencd@ilion.nl Sectie Baan (junioren A-B, Senioren, Masters) Rini van Leeuwen rinvanleeuwen@gmail.com Gerrit Bouwman Sectie loopgroepen Caty Hermans (voorzitter) tel: 06 - 21471483 willemcaty@ziggo.nl

B Junioren

Berry Koolstra Berry_koolstra@hotmail.com 06-13470897 Gijslookman Gijslookman@gmail.com 06-81037505 Senioren/Junioren A/B alg. Roberto Ruiz j.r.ruiz@planet.nl 06-52433179 Hinkstapspringen Martijn Delissen martijndelissen@gmail.com 06-18496070 Hoogspringen Rini van Leeuwen rinivanleeuwen@gmail.com 06-12068110 Marlies Larsen marlieslarsen@gmail.com 06-10300772 Meerkamp/Horden/400/400H Remco Veldhuizen remcoach5@gmail.com 06-12610455 MILA groep Rob van der Valk robilion2@gmail.com 06-11365624 Polsstokhoog Jaap van der Plaat ­­polevault.jaap@gmail.com 06-41513164 Specialisatie Frans de Heer 070-3868531 Sprint Stefan Bal Stefan_bal@hotmail.com 06-30508391 Werptraining Chantal van der Plaat cvdplaat@hotmail.com 06-30714515 Kogelslingeren August Leckie ( maandag avond ) 06-12969297

Loopgroepen

Adressen en informatie arv. Ilion Van der Hagenstraat 36 - Van Tuyllpark (wijk 2722 NT) - 079 – 3315555 Postadres: Postbus 7056, 2701 AB Zoetermeer

Wedstrijdorganisatiecommissie (WOC) Koos Wubs (voorzitter) tel: 079 - 3615421 kooswubs@gmail.com Commissie Beheer Accommodatie en Materialen. CBAM Rob Wijsman (voorzitter) tel: 06-12750342 cbam@ilion.nl Medische Commissie Vacant CCS&PR Website beheerder; Rob van den Berg webmaster@ilion.nl Contact sponsoring Ad Klok 06 2329 3377. sponsoring@ilion.nl Ilionhouse Jan Mank ilionhouse@ilion.nl

Maandag Nordic-Fitwandeltrainers Fitwandelen 19.00 - 20.30 Clemens Esser 079 - 3613614 5 / 10 km groep 19.30 - 20.30 Ankie Mevius 06 - 51956925 10/21 km groep 19.30 - 20.30 Ben van der Veen 06 - 53558949 Wedstrijd loopgroep 19.30 - 20.30 Martin Spaans 079 - 3612899 Dinsdag Richard Leentvaar 06 - 51403780 10 km groep 19.30 - 20.30 Wim van Winden 06 - 24598973 recreatieve loopgroep 19.00 - 20.30 Betty van der Plaat 06 - 50824555 woensdag Hans Kortekaas 06 - 19002535 recreatieve loopgroep 09.15 - 10.15 Anni Schippers 06 - 14907683 Fitwandelen 19.00 - 20.30 Ron Slegtenhorst 06 - 21585235 5 / 10 km groep 19.30 - 20.30 10/21 km groep 19.30 - 20.30 Wedstrijd loopgroep 19.30 - 20.30 donderdag JVT groep 10.00 - 11.00 recreatieve loopgroep 19.00 - 20.30 vrijdag revalidatiegroep 10.30 - 11.30 zaterdag Fit / NW wandelen 09.00 - 10.30 5 / 10 km groep 09.00 - 10.30 10/15 km groep 09.00 - 10.30 15 /21 km groep 09.00 - 10.30 Wedstrijd loopgroep 09.00 - 10.30

Trainers Loopgroepen Kees Franken Helma van Dijk Fred la Croix Ron Oudshoorn Jack Weltens Harco Derksen Ronald Nelemaat Rob Wijsman Mike Muller Arjan Tetteroo Frans Oranje René Hettfleisch John Flanderhijn

06 -18881503 06 - 22548115 079 - 3212055 06 - 19216178 06 - 13231476 06 - 15852084 06 - 13140895 06 - 12750342 06 - 34751477 06 - 23559773 06 - 13524609 06 - 29502722 06 - 53217089

VRAGEN ?? Ga naar www.ilion.nl, Kies Algemeen en dan contact. Hier kan een vraag worden gericht aan de desbetreffende Ilion afdeling

Vrijwilligers-coördinator Vacant Commissie Krachthonk krachthonk@ilion.nl Inschrijven wedstrijden Pupillen + Junioren C/D: www.ilion.nl - jeugd - inschrijven wedstrijden info; Kees Smit cjmsmit@gmail.com Uitslagen van wegwedstrijden Adri Vergalen; loopgroepuitslagen@ilion.nl Ledenadministratie Rob van Beek Postbus 7056, 2701 AB Zoetermeer ledenadm@ilion.nl Contributie Theo Dijkhuizen Contributie@ilion.nl

Clubblad ‘t Sprintje Kees Franken, 06-18881503 k.franken@ziggo.nl


Sterk in drukwerk Dipas druk&print Industrieweg 76 2712 LC Zoetermeer

Tel.: 079 - 341 86 06 www.dipas.nl info@dipas.nl

Hoe gaan we in Coronatijd in de kantine een drankje halen ?? Klik op deze link : https://youtu.be/o05BalUCCNs


Wij wensen jullie veel sportplezier!

Profile for ARV ILION

Juli / Augustus vakantie Sprintje 2020  

Ondanks corona toch veel verhalen, verslagen en ook foto's van de activiteiten van de afgelopen maand

Juli / Augustus vakantie Sprintje 2020  

Ondanks corona toch veel verhalen, verslagen en ook foto's van de activiteiten van de afgelopen maand

Profile for ilion
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded