Page 1

Alkoholos kávékülönlegességek Baileys After Eight

1.150 Ft

Latte Machiato, csokoládés menta ízesítéssel Baileys cappuccino

780 Ft

Baileys mokka

1.050 Ft

Baileys café latte

1.150 Ft

Ír kávé

880 Ft

Jameson whiskeyvel, barna cukorral, tejszínnel Svéd diplomatakávé

880 Ft

Tejszínhabbal és tojáslikőrrel Mária Terézia kávé

780 Ft

Narancslikőrrel, tejszínhabbal Fiáker kávé

880 Ft

Rummal, tejszínhabbal

Forró csokoládék Klasszikus forró csokoládé tejszínhabbal

650 Ft

Fehér forró csokoládé tejszínhabbal

650 Ft

Bacio – mogyorós fehér csokoládé

650 Ft

Amaretto – mandulás forró csokoládé tejszínhabbal

650 Ft

Mogyorós forró csokoládé tejszínhabbal

650 Ft

Baileys forró csokoládé tejszínhabbal

1.150 Ft

Forró tejes karamellital tejszínhabbal

550 Ft


Teakülönlegességek Althaus teakülönlegességeinket speciális formában szolgáljuk fel, hogy Ön minél hangulatosabban fogyaszthassa kedvenc teáját.

1 adag tea (4 dl)

590 Ft

Fekete teák Imperial Earl Grey Ezt a keveréket kiváló minőségű ceyloni és kínai fekete teákból válogatták össze és adták hozzá a tökéletes minőségű bergamot olajt. Ízében friss citrusfélék fedezhetőek fel.

English Breakfast (Angol Reggeli Tea) Tradicionális angol reggeli tea a legjobb ceyloni teából. Ez a tea tökéletes reggelihez és délutáni összejövetelekhez. Ajánlott hozzá egy leheletnyi tej.

Sweet Rosie o’Grady (Skót Csokoládés Tea) Rendkívüli és szokatlan „skót” ízeket fedezhetünk fel egy kis kakaó és egy szelet csokoládé segítségével indiai Assam fekete tea alapban.

Zöld teák Zöld Himalája Egy fermentáció nélküli férfias zöld tea zöld tea a híres darjeeling-i kertből. Fantasztikusan lágy és illatos, halványzöld színnel.

Zöld Matiné Finom Japán tea, egzotikus virágok és gyümölcsök ízeivel. A kifejezetten lágy és selymes a szájban, „hiányzik” belőle a megszokott zöld teás savasság. Világoszöld színű a csészében. Hölgyek kedvence.

Indiai Szerenád A friss eperlevelek és eperdarabok gondoskodnak arról, hogy a finom Sencha zöld tea fogyasztásakor egy „indiai szerenád szólaljon meg” a szánkban.


Jázmin Tea Kínai zöld tea levelek gyengéden átitatva a legfinomabb jázmin virágok illatával és aromájával.

Gyümölcs teák Guarana Forróság A guarana koffein tartalma szépen harmonizál a friss eper és a zöld kivi ízével. Különösen a reggeli órákban élvezetes, hogy felkészítsen egy hosszú nap teendőinek elvégzésére.

Manila Mango Kiváló kombinációja az édes mangónak és a finom vaníliának rózsaszín árnyalatban.

Sziciliai Vérnarancs A szicíliai édes, vérnarancs párosítása a trópusi passion fruit gyümölccsel.

Vadcseresznye Vadcseresznye egy leheletnyi mandula beütéssel, fantasztikusan friss és intenzív illattal és ízzel, skarlátvörös színnel.

Kék Angyal A finom menta az egzotikus gyümölcsök és az édes bogyók frissességével keverve készít egy csinos virágcsokrot a szánkban. Egyaránt fogyasztható hidegen és forrón.

Édes November Testes, piros ital. Fogyasztásakor édes narancs ízt és érett fahéj finom illatát érezzük. Az íz felidézi a karácsonyi esték hangulatát.

Vörös Gyümölcsvillanás Piros bogyós gyümölcsökből összeállított kompozíció, íze hasonlatos a nagymama kedvenc házi lekvárjáéval.


Herba teák Rooibush Eperkrém Eperkrém kombináció a rendkívül egészséges dél-afrikai rooibush növénnyel. Koffeinmentes.

Citromfű Citromfű friss citrus ízekkel. Fogyasztása a reggeli órákban ajánlott, mert erősítő, élénkítő hatása van.

Amennyiben a teafűhöz egy másik kancsó forró vizet kér, azt 380 Ft-os áron áll módunkban felszolgálni. Az ár tartalmazza a teavizet, citromot és mézet is!

Extra adag méz (2 tasak)

100 Ft

Kávélap  
Kávélap  

Kávéink árai

Advertisement