Page 1

H S O T O PH

S Y A D P O


day 1 Første dag var opgaven at lave et CD cover for et af 4AD’s mange bands. Coveret skulle indholde elementer, metoder og inspiration fra Man Ray og Vaughn Oliver. Der blev experimenteret med monochrome farveskemaer og “surrealistiske” fototekniker. Inspiration: Man Ray, Vaugn Oliver Software: Photoshop CS4

2


Bjørn Eyd Andresen

3


day 2

Dag 2 var opgaven at experiementere med malerier og de forskellige malings tekniker i Photoshop. Fokuset var også på popart, med inspiration fra kunstnere, Nolde,Rauschenberg og især Stina Persson. Idéen var at billedet skulle fungere som et postkort enten alene eller sammen.

Ins

pir

4

ati o

n:

No

lde

,R au s

ch e

nb

So

er,

Sti

ftw are

na

Pe rs

:P h

so

oto

sh

op

n

CS

4


Bjørn Eyd Andresen

5


Dag 3 var opgaven at lave et wallpaper med temaet Michael Jackson og filmen “This Is It”. En stor del af inspirationen et selve scenen, især selve lyset som skulle genskabes.

6

Inspiration: Michael Jacksons This Is It

day 3 Software: Photoshop CS4


Bjørn Eyd Andresen

7


day 4 Dag 4 var opgaven at lave en film plakat med temaet New York. Inspirationen kom fra filmen “New York, I love you”. Blandt andet er der taget inspiration fra diverse plakater for filmen med henblik på vector grafiken, men også inspiration fra Claude Monets billeder. Altså vector møder impressionismen. Inspiration: New York, I love you, Claude Monet

8

Software: Photoshop CS4


Bjørn Eyd Andresen

9


day 5 Dag 5 var opgaven at lave et layout til en hjemmeside der fortalte om streetart. Til det var inspirationen grunge og streetart med sine slidte og brugte udseende.

10

Inspiration: Grunge, streetart Software: Photoshop CS4


Bjørn Eyd Andresen

11


day 6

Inspiration: Shepard Fairey, Andy Warhol, Milton Glaser, sovjetisk propaganda

12

oftware: Photoshop CS4, Illustrator CS4

Dag 6 var opgaven at lave en “politisk plakat�. Inspirationen blev denne gang hentet fra Shepard Faireys mange billeder, samt fra Andy Warhol, Milton Glaser og sovjetiske propaganda plakater.


FUN HOP E

Bjørn Eyd Andresen

13


About

Mit navn er Bjørn Eyd Andresen Jeg er 21 år og netop startet på Københavns Erhvervsakademi som multimedie designer. Denne portfolio indeholder lidt af det jeg har lært at lave på blot 2 uger. Tak fordi i kiggede med.

14

Marts - 2010


Bjørn Eyd Andresen

15

Photoshop Days 2010  

My portfolio of what I have learned in 2 weeks at my school

Advertisement