Page 1

UUSI AIKA

18.1.2013

TALO JA LOMA-ASUNNOT TARJOUSHINNASTO

TALOMALLI

Aurinkometsä A Aurinkometsä B Kariluoto Laajasalo Merikallio A Merikallio B Saraniemi A

KONTIOTOIMITUS euroa 93 66 64 78 92 89 68

070 000 470 980 720 360 410

LOMA-ASUNTOMALLI Iso-Kuusisaari A Iso-Kuusisaari B Iso-Lehtisaari A Iso-Lehtisaari B Kuusisaari A Kuusisaari B Lehtisaari A Lehtisaari B Saraniemi B Tuohisaari A Tuohisaari B Tuohisaari C

KONTIOTOIMITUS euroa 58 56 45 46 51 51 47 47 45 40 36 39

140 810 240 460 970 250 210 890 020 630 980 250

Rahtihinnat erillisen rahtihinnastomme mukaisesti.

Kontio tekee kodin, joka tarjoaa aidon hirsitalon lämpöä ja nykyaikaista toimivuutta.


UUSI AIKA

18.1.2013

TALO JA LOMA-ASUNNOT TOIMITUSSISÄLTÖ

KONTIOLTA LÖYDÄT KATTAVAN VALIKOIMAN HIRSI- JA TOIMITUSSISÄLTÖVAIHTOEHTOJA. VOIMME MYÖS RÄÄTÄLÖIDÄ TOIMITUSSISÄLLÖN TOIVEITTENNE MUKAISEKSI. KYSY LISÄÄ PAIKKAKUNTASI KONTIO-MYYJÄLTÄ!

NORMAALITOIMITUS Valmiiksi työstetty 205 x 275 mm lamellihirsi (loma-asunnoissa 135 x 170 mm lamellihirsi), eriste alimman hirren ja perustuksen väliin, eriste hirsien väliin, vaarnatapit hirsien kiinnittämiseen, ovien ja ikkunoiden kiinnittämiseen tarvittavat karapuut, asennusvalmiit naulalevyristikot/-kehät kiinnittimineen, vesikaton aluslaudoitus, räystään otsalaudat, päätyräystäiden runkorakenteet, kuvioidut ja eristetyt ulkoovet, 3-lasiset argontäytteiset selektiivi-ikkunat heloineen ja tiivisteineen, ovi- ja ikkunavuorilaudat, vuorilautojen koristekapulat sisä-ja ulkopuolelle, kuistien kaiteet, kuistien pilarit ja palkit, tarvittavat pilareiden säätöjalat, päätyjen rungot, päätyjen ulkopuolinen verhous, kaulusten ulkopuolinen verhous, väliseinärunkotolpat, väliseinän ala- ja yläjuoksut, hirsipaneelit väliseiniin, sisäkaton harvarimoitus, höyrysulku kattoon, sisäkattopaneelit, väliovet lakattuja puupeiliovia, saunan ovi, muotoon höylätyt jalkalistat, muotoon höylätyt kattolistat, asennusvalmiit lauteet kuusilautaa, alumiinipaperi saunan sisäkattoon, saunan sisäkaton alaslaskun koolaus ja paneelit. Pohja-, julkisivu- ja leikkauspiirustukset, perustuksen mittapiirros, periaateleikkaus perustuksesta, rakennepiirustukset vakiorakenteista, vakiomallien ja -rakenteiden pystytysohjeet, Tiivin hirsitalon rakentamisohjeet, varastointiohjeet, maalausohjeet, sekä muita ohjeita rakentamiseen.

LISÄKSI VINTTIMALLIIN: Yläpohjan tuuletukseen tarvittava tuuletusrakorima, yläpohjan ja päätyjen tuulensuojat, 3-lasiset ikkunat heloineen ja tiivisteineen, kuvioidut ja eristetyt ulko-ovet, ovi- ja ikkunavuorilaudat, vuorilautojen koristekapulat sisä- ja ulkopuolelle, lattiakannatinpalkit, parvekkeen kaiteet, pilarit, palkit, höyrysulku päätyihin ja sivuseiniin, sisäkaton harvarimoitus, sisäseinärungot, sisäkattopaneelit, väliovet lakattuja puupeiliovia, hirsipaneelit päätyihin ja sivuseiniin, sisäseinien hirsipaneelit, lattialaudat, asennusvalmiit, lakatut vintin portaat, kerroskaiteet, muotoon höylätyt jalkalistat, muotoon höylätyt kattolistat, parvekkeen painekyllästetty lattia. TIIVIYSMITTAUS (TALOT): Tiiviysmittaus sisältää rakennuksen ilmanvuotoluvun selvittämisen lisäksi mahdollisten vuotokohtien paikantamisen. Mittauksesta toimitetaan asiakkaalle mittausraportti. KONTIO-RAKENTAJAKANSIO: Pohja-, julkisivu- ja leikkauspiirustukset, perustuksen mittapiirros, periaateleikkaus perustuksesta, rakennepiirustukset vakiorakenteista, vakiomallien ja -rakenteiden pystytysohjeet, varastointiohjeet, maalausohjeet, sekä muita ohjeita rakentamiseen.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi toimituksiin ennen 30.4.2014. Hinnat vapaasti tehtaalla. Rahtihinnat erillisen rahtihinnastomme mukaisesti. Hinnat on laskettu Kontion Future-tyylillä. Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Pidätämme oikeuden hinta- ja tuotemuutoksiin ja mahdollisuuden vaihtaa jokin tuote tai tuoteosa toiseen vastaavanlaatuiseen. Tässä hinnastossa annetut tiedot koskevat vain tämän esitteen malleja. Kontiotuotteen paketin tarkka toimitussisältö yksilöidään aina asiakaskohtaisessa sopimuksessa. Tämä sopimus vahvistetaan tehtaalta erillisellä kirjallisella tilausvahvistuksella. Rakentamiseen kuuluu tässä esitetyn Kontion Normaalitoimituksen lisäksi mm. seuraavia hankintoja: Tontti ja liittymät, LVIS-, perustus- ja maarakennussuunnitelmat, maa-ainekset, routa- ja vesieristeet, perustukset ja betonirakenteiset lattiat / välipohjat, pellitykset, kattoturvatuotteet ja rännit, vesikate, lämmöneristeet, kiintokalusteet, kodinkoneet, tulisijat ja savuhormit, LVIS- tarvikkeet, sisustus- ja pintakäsittelymateriaalit kiinnitystarvikkeineen. Normaalitoimitus ei sisällä rakennuspaikalla tehtävien töiden kustannuksia. Tämä on lyhyt kuvaus asiakkaan hankintaan jäävistä töistä ja tarvikkeista. Lisätietoja hinnoista ja rakennushankkeesi toteutuksesta saat ammattitaitoiselta Kontio-myyjältäsi.

RAKENTAMISEN KOKONAISKUSTANNUKSET Rakennustutkimus RTS Oy:n rakentajatutkimuksen mukaan vuonna 2012 rakennettujen pientalojen keskimääräiset rakentamiskustannukset olivat valmiiksi teetettynä, ilman tonttia 1550 e (huvilat 1470 e)/bruttoalaneliö. Kustannukset vaihtelevat merkittävästi johtuen suunnittelu- ja toteutustavasta, materiaalien ja työn hinnan vaihteluista, käytettyjen tuotteiden ja palvelujen laatueroista sekä varustelun ja huonetilojen runsaudesta. RTS Oy:n tutkimuksessa pientalojen hinnat vaihtelivat 1000 - 2150 e (huvilat 1320 - 1550 e)/bruttoalaneliö.

KONTIOTUOTE OY, KONTIO.FI

Log house  
Log house  

Finnish house model

Advertisement