Page 10

Vraag en aanbodgids van de vereniging Lelio. Nummer 31, maart 1998. Verschijnt gratis voor alle leden. Adverteren via de vraag- en aanbodlijst is gratis. Overige advertenties worden in overleg geplaatst tegen een geringe vergoeding.

ALGIZ

Beterschap Ellen Moet voelt zich de laatste tijd niet zo

BESCHERMING RIET OF BIEZEN EEN ELAND Hier wordt de controle over de emoties aangegeven. Gedurende overgangsperioden, verandering van de richting in het leven en versnelde zelfverandering, is het belangrijk zich in positieve noch negatieve zin door emoties te laten meeslepen. Nieuwe gelegenheden en uitdagingen zijn typerend voor deze Rune. Daa rm ee kome n o ok overtredingen en ongewenste invloeden. Algiz dient de geestelijke strijder, wiens strijd, als een spiegel, altijd tegen de beperkingen van het Ego is gericht. De bescherming van de strijder is als het ruisen van het riet of als het gebogen gewei van de Eland, want beiden zorgen dat er open ruimte rondom u blijft. Denk eraan dat tijdig handelen en correct gedrag de enige echte bescherming is. Als u pijn voelt, observeer de pijn, blijf erbij. Probeer niet de sluier neer te trekken en het leven te ontvluchten door dat wat gebeurt te ontkennen. U zult verder komen. Dat te weten is uw bescherming.

GENEZEN MET EEN GEURTJE

De genezende werking van geuren werd in de oudheid al toegepast door de Chinezen, Indianen, Kelten, Egyptenaren, Grieken en Romeinen. Nu raakt het ook in Nederland steeds meer in opkomst: de aromatherapie. De geurverdamper is daar een goed voorbeeld van. Doe een paar druppeltjes van een etherische olie, van uw keuze in het bakje met wat water. Als u vervolgens het waxinelichtje aandoet zult u zien dat de geur zich door de verdamper door de kamer verspreidt. De geurverdampers zijn in alle

maten verkrijgbaar in de betere New Age winkel bij u in de buurt. Wat zijn etherische oliën? Het woord etherische komt van het Latijns "aetherius" wat hemels betekent. Het staat voor het ongrijpbare licht en het ijle. Licht vloeistof verdampt snel en ruikt sterker omdat het eerder de neus kan bereiken.

goed. Ze heeft daarvoor al verschillende onderzoeken gehad. Door deze omstandigheid zal ze - tijdelijk - haar funktie van redaktielid neerleggen. Wel hoopt ze af en toe wat van haar stukjes in te zenden. Wij wensen haar allemaal veel beterschap, en dat je zo snel mogelijk weer de oude zult zijn.

Nieuw Hier is ze dan … Raak, een nieuw lid. Muis, welkom. Door een vriendin meegenomen. Zo simpel gaat dat dus – allemaal ook doen ! We vroegen haar waarom ze geïnteresseerd was. Ze vertelde dat ze zo de nodige klussen gedaan kon krijgen zonder dat het je geld kost. En ze vind het ook leuk dat ze wederdiensten terug kan geven. Dat zijn de ware – welkom Muis, we hopen ook van jouw diensten gebruik te kunnen maken.

Codenamen... leuk? Nou je moet wel even je best doen ze te onthouden. Hè, hè jij bent … Maar het went wel hoor – Ja toch.

Nog meer leuks: Vraagt de chef aan Pietje: “Zou je willen overwerken?”. Zegt Pietje: “Kun jij rekenen?”. Antwoordt de chef: “Natuurlijk…”. Zegt Pietje: “Nou, reken er dan maar niet op”.

Over het kLetscafé:

laatste

Yogi vond het erg gezellig in buurthuis “De Brink”, ze heeft veel gehandeld en over en weer gekletst. Op onze vraag of ze nog verdiend had zei ze: “Ja, laatst met strijken”. Goed zo Yogi.

Oproep: Wie vindt het leuk om samen met mij als een groepje naar het “Sea Bottom Jazz Festival” in de Agora te gaan. Bel Yogi!

Ervaringen van een nieuw lid Iris (sinds 3 maanden lid): Hij vindt het leuk om lid te zijn. Zo heeft hij een goede dienst gekregen van Henk (mooi zo Henk!) die hem fantastisch geholpen heeft met een grote vervoersklus. Ook is hij via onze club in het bezit gekomen van planken die hij nodig had. En dat alles voor maar 35 lelies. Zo zien we maar weer, HET WERKT! Doe mee, en zoekt elkander op … Joke

Profile for Ik Steven Verhoef

Lets krantje 30 tm 36 lelystad 1998  

"Local Economical Transferring System", the paper and bookkeeping I did.

Lets krantje 30 tm 36 lelystad 1998  

"Local Economical Transferring System", the paper and bookkeeping I did.