Page 41

Bewoners, We zijn bij onze nieuwe buren geweest Pam J. M. van Buuren heten ze. We zijn heel hartelijk ontvangen. Heerlijk zitten praten met ze, hun dochter was er ook - een fijne meid. Het was een gezellige ochtend, De tijd vloog om, we zaten zo lekker en de koffie smaakte ook zo goed. Maar we hadden nog een bezoekje te doen, Namelijk bij mevr. J. v.d. Bosch Rijn. Ook hier werden we - heel gastvrij – binnen gevraagd Ook hier werd ons gevraagd of we koffie wilden, Maar dat hoefden we niet niet, We zaten al reeds zo vol …. Namens Lief &Leed: Jans Fré

Aan alle bewoners van de Buizerd

Aan de bewoners van de Buizerd

Bij deze wil ik alle bewoners van de Buizerd bedanken voor de mooie kaarten die ik gekregen heb. Speciaal de handwerkclub, voor het prachtige bloemstukje en de fijne kaart. Tevens wil ik de dames van de Lief & Leed – pot extra bedanken. Ik heb met erg veel plezier in de Buizerd gewoond.

Lief en Leed, wil onze waardering uitspreken voor de gezellige Valentijnsdag. We hebben zeer genoten En vooral toen Roel zijn tophit zong: omhoog en omlaag, Zat de stemming er goed in. En iedereen deed mee. Na afloop bleven plm. 20 personen nog even Amsterdamse liedjes zingen Om plm. half tien togen we huiswaarts Allemaal lekker slapen en gezond weer op.

Nogmaals hartelijk bedankt! Mevr. G. Kliek-Nederveld Het Ravelijn 291

Jans en Fré

10

Profile for Ik Steven Verhoef

De buizerd bewonerskrant 2002  

Bewoners krantje van 55+ centrum "de Buizerd" in Lelystad

De buizerd bewonerskrant 2002  

Bewoners krantje van 55+ centrum "de Buizerd" in Lelystad

Advertisement