Page 1

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ

VYSSA

Матраци за детски и разтегателни легла ПОЧИСТВАНЕ И ПОДДРЪЖКА: Калъф:

Машинно пране при 40°C.

Не избелвайте.

Центрофуга, ниска температура.

Гладене, ниска температура.

Неподходящи за химическо чистене. Матраци: Проветрявайте матраците редовно, за да ги поддържате свежи.

БЕЗОПАСНОСТ

С оглед на безопасността и комфорта на детето ви, матраците VYSSA са: лесни за почистване и поддръжка, дишащи и твърди. Снабдени са с обезопасяващ цип.

На родителите не бива да се налага да избират между това, което могат да си позволят, и безопасността на тяхното дете. Всички матраци VYSSA отговарят на най-строгите изисквания за безопасност и дават на децата опората, от която се нуждаят телата им. Освен това са здрави, с добра вентилация и калъфи, подходящи за машинно пране. Който и от тях да изберете, можете да бъдете спокойни, че детето ви ще има безопасен, хигиеничен и удобен матрак. Кой матрак VYSSA е подходящ за вашето дете? Първо помислете на какъв матрак спите вие. За да ви помогнем, сме разделили процеса на избор на 3 лесни стъпки, така че да сте напълно уверени, че матракът, който ще отнесете вкъщи, е най-добрият за детето ви.

Не всички артикули (показани тук) могат да бъдат налични в магазина. Моля, свържете се с персонала или потърсете повече информация на www.IKEA.bg. За повече продуктова информация вижте етикета и в интернет. Всички елементи трябва да бъдат сглобени.


КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ СТЪПКА 1: ИЗБЕРЕТЕ МАТЕРИАЛ Изберете матрак от пружини или пяна. И двата материала са безопасни и хигиенични. Матраците са и двулицеви, което удължава живота им. Ако не сте сигурни кой да изберете, помислете на какъв тип матрак предпочитате да спите. Пружинни матраци: Пружинните матраци VYSSA са изработени от индивидуално пакетирани пружини или пружини Bonell. Пружините позволяват свободна циркулация на въздуха и осигуряват приятни условия за сън.

Матраци от пяна: Матраците от пяна VYSSA са изработени от качествена полиуретанова или високоеластична пяна. Те са здрави, прилягат добре и облекчават напрежението, като осигуряват добра опора и приятни условия за сън на вашето растящо дете. И двете страни могат да се използват, което удължава живота им. Калъфи: Всички калъфи VYSSA се свалят и са подходящи за машинно пране, което осигурява хигиенична среда за сън на вашето дете. Освен това позволяват свободна циркулация на въздуха през матрака. Всичките ни калъфи са меки и приятни за кожата на детето ви.

СТЪПКА 2: УСТАНОВЕТЕ ИНДИВИДУАЛНИТЕ НУЖДИ Размер За какво купувате матрака - за детско или разтегателно легло? Всички матраци VYSSA се предлагат в три размера. Разтегателните легла “растат” заедно с детето ви - в три размера, така че матракът се състои от три части - просто добавете някоя част, когато разтягате леглото. Продължителност Колко време смятате, че детето ви ще използва матрака? Ако искате да използвате един и същ матрак от ранните години до късен етап на детството, изберете по-дебел и издръжлив матрак, който ще осигури по-добра опора за растящото ви дете.

СТЪПКА 3: ИЗБЕРЕТЕ МАТРАК На следващите страници можете да разгледате всички детски матраци, които предлагаме, както и подробна информация за всеки един от тях.

Циркулация на въздуха Всички детски матраци VYSSA спомагат за добрата циркулация на въздуха благодарение на материали като пяна с релефна повърхност или индивидуално пакетирани пружини. Облекчаване на напрежението Всички матраци VYSSA имат облекчаващи напрежението свойство, защото са изработени от материали като индивидуално пакетирани пружини или високоеластична пяна.


ПРУЖИННИ МАТРАЦИ

VYSSA VACKERT. Височина: 10 см. Синьо. Издръжлив матрак с индивидуално пакетирани пружини, който осигурява изключително прецизна опора на растящото тяло на вашето дете и може да се използва продължително време. Конструкцията с пружини позволява свободна циркулация на въздуха, като по този начин осигурява по-добра вентилация и благоприятна среда на спане. Калъфът се сваля и пере, като така осигурява хигиенична среда за спане на вашето дете. Материал: индивидуално пакетирани пружини и калъф от велур. 70x160 см

200,00лв.

80x200 см

VYSSA VINKA. Височина: 12 см. Синьо. Пружините Bonell осигуряват чудесен комфорт и добра циркулация на въздуха. Издръжлив матрак, който може да се използва продължително време. Защитен корпус от пяна и мека подложка за допълнителен комфорт и здравина. Свалящият се калъф, който може да се пере, осигурява хигиенична среда за спане на вашето дете. Материал: пружини Bonell и калъф от жарсе. 70x160 см

160,00лв.

80x200 см

210,00лв.

250,00лв.

МАТРАЦИ ОТ ПЯНА VYSSA SLAPPNA. Височина: 7 см. Бяло. Калъфът се сваля и пере, като така осигурява хигиенична среда за спане на вашето дете. Материал: полиуретанова пяна и калъф от нетъкан полипропилен. VYSSA SKÖNT. Височина: 9 см. Бяло. Високоеластична пяна, която спомага за отпускане на напрежението и осигурява комфорт за растящото дете. Изключително устойчив на износване матрак, който може да се използва дълго време. Калъфът се сваля и пере, като така осигурява хигиенична среда за спане на вашето дете. Материал: високоеластична пяна и калъф от жарсе. 70x160 см

140,00лв.

80x200 см

70x160 см

45,00лв.

80x200 см

65,00лв.

180,00лв.

VYSSA SNOSA. Височина: 10 см. Бяло. Матракът е с две различни повърхности за повече комфорт - релефната осигурява повече вентилация от равната и по-добре облекчава напрежението. Калъфът се сваля и пере, като така осигурява хигиенична среда за спане на вашето дете. Материал: полиуретанова пяна и калъф от памук/полиестер. 70x160 см

99,00лв.

© Inter IKEA Systems B.V. 2013/2014

80x200 см

129,00лв.

ИКЕА България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. ИКЕА България си запазва правото да прави промени в съдържанието и цените.

Vyssa матраци за детски легла  

Vyssa матраци за детски легла

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you