Page 1

РЪКОВОДСТВО ЗА ЗАКУПУВАНЕ

STOCKHOLM Мека мебел ДИЗАЙН

Хенрик Пройц/Мария Винка Ула Вилборг

МОДЕЛИ

Пуф Въртящо се кресло Кресло с висока облегалка 3-местен диван 3-местен кожен диван

Сменяем калъф

Избор на калъфи

Естествена кожа

Химическо чистене

Eдна добра инвестиция Диваните STOCKHOLM се отличават със своите щедри пропорции, качествени материали и внимание към детайла. Като например възглавници за седалки, които осигуряват комфорт и опора за цялото тяло – а когато станете, лесно възвръщат формата си благодарение на пълнежа от високоеластична пяна и полиестер. И още - меки възглавници на облегалката и подплатени подлакътници, на които можете да се сгушите уютно. Имате богат избор от цветове и материи: изключително устойчива нецепена лицева кожа; меко, елегантно кадифе и други. Със STOCKHOLM получавате високо качество и удобство на несравнима цена. Новият ви любим стол Креслото с висока облегалка STOCKHOLM и въртящото се кресло STOCKHOLM са изработени от моделирана високоеластична пяна, която осигурява комфорт и опора – и запазва формата си с години. Благодарение на високата облегалка и широка седалка, това е идеалното за вас кресло, ако искате да се сгушите удобно, докато четете или гледате телевизия. И двете кресла са с тапицерия от висококачествени материали, като например кадифе. Можете да използвате креслата самостоятелно или да ги съчетаете с друга мека мебел от серията STOCKHOLM, за да бъде дневната ви издържана в един стил. Висококачествена кожа, която става по-красива с всеки изминал ден Диванът STOCKHOLM е с тапицерия от изключително устойчива боядисана лицева кожа, върху която е добавено само тънко повърхностно покритие за защита. Кожата диша по-лесно, което прави дивана по-мек и ви дава усещане за прохлада, когато сядате върху него. Нецепената лицева кожа става по-мека и придобива по-топли нюанси и красива патина с течение на времето.

Не всички артикули (показани тук) могат да бъдат налични в магазина. Моля, свържете се с персонала или потърсете повече информация на wwwIKEA.bg. За повече продуктова информация вижте етикета и в интернет. Всички елементи изискват монтаж.


ВСИЧКИ ЕЛЕМЕНТИ И ЦЕНИ

Пуф

Въртящо се кресло

3-местен диван

67x77x76

Кресло с висока облегалка 79x83x109

Ширина x дълбочина x височина в см

60x51x41

В комплект с калъф GAMMELBO светло кафяво MOSTA зелено MOSTA сиво RÖSTÅNGA сиво RÖSTÅNGA бежово RÖSTÅNGA бяло SANDBACKA черно SANDBACKA тъмнобежово SANDBACKA зелено SANDBACKA жълто

— — — — — — — — — —

— — — — — — — 599,00лв. 599,00лв. 599,00лв.

— 699,00лв. 699,00лв. 699,00лв. — — 799,00лв. — — —

1999,00лв.

В комплект с кожен калъф DELIKAT бяло/черно SEGLORA тъмнокафяво SEGLORA натурален цвят

399,00лв. — —

— — —

— — —

— 2999,00лв. 2999,00лв.

Платовете ни са преминали проверки Ние в ИКЕА подлагаме на проверка текстилните калъфи на диваните и креслата, за да можете да сте спокойни, че те ще ви служат дълго. Изпитваме устойчивостта на износване с помощта на машина, която трие плата в друг плат, докато в същото време упражнява силен натиск. Плат, който издържа на 15 000 оборота, е подходящ за мебелите, които трябва да могат да се справят с изпитанията на ежедневието – а ако издържа на повече от 30 000 оборота, платът е изключително устойчив на износване. Всички платове са чувствителни на слънчева светлина, затова проверяваме също и устойчивостта на цветовете им срещу избледняване.

211x88x80

1599,00лв. 1599,00лв. 1599,00лв. 2299,00лв. — 2299,00лв. —

Устойчиви по много начини Строгите тестове са важни при проверката за издръжливост на текстилните калъфи, но те не показват всичко. Устойчивостта на износване зависи и от материала, структурата и начина на употреба. Тежките, гъсто тъкани материи с гладка повърхност са най-устойчиви. Платовете от комбинация естествени и синтетични влакна са поустойчиви на износване от материите, които съдържат само естествени влакна. Платовете от цветни памучни влакна са по-устойчиви на износване от щампования текстил.

Инструкции за пране

Устойчивост на износване (в обороти)

Устойчивост на цвета (0-6)

MOSTA: плат от памук/лен с щампован мотив.

Протекторите на подлакътниците са подходящи за машинно пране при 40°C.

20 000

5

GAMMELBO: плат от цветни памучни влакна/лен/полиестер/вискоза.

Химическо чистене.

15 000

5

RÖSTÅNGA: плат от памук/полиестер/вискоза с мека структура на повърхността.

Химическо чистене.

15 000

5

SANDBACKA: плат от памук/полиестер с кадифен ефект.

Химическо чистене.

35 000

5

• DELIKAT: калъф от телешка кожа; естествените разновидности на материала придават уникална шарка на всеки пуф. • SEGLORA: мека кожа, чиято повърхност е почти нетретирана. Да не се обработва с препарати за кожа, в това число и ABSORB - почиствайте с меката четка-накрайник на прахосмукачката и при необходимост с леко навлажнена кърпа.

ИКЕА България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. © Inter IKEA Systems B.V. 2013/2014

ИКЕА България си запазва правото да прави промени в съдържанието и цените.

Stockholm ikea bulgaria  
Stockholm ikea bulgaria  

Stockholm ikea bulgaria

Advertisement