Page 1

IJsseldelta

Ontdek onze IJsseldelta; Nederland in het klein De mooiste watersportgebieden, drie Hanzesteden boordevol cultuurhistorie én de afwisselende natuur van het Nationaal Landschap IJsseldelta binnen een straal van 30 kilometer! Dát is de IJsseldelta.

Onze highlights: • Centrum van onze drie Hanzesteden op loopafstand van de haven • Watersportparadijs Zwartsluis • Nautische evenementen in 2014: Sail Kampen en Sleepbootdagen Zwartsluis


IJsseldelta Unieke belevenis Stel je voor: je vaart op het Zwartewater, de zon weerkaatst in het water en de dauw trekt langzaam op uit de weilanden. Aan boord heerst een serene rust en de boeg glijdt sierlijk door het water. In de verte zie je een kerktoren, een brug en historische gebouwen. Even van boord om dit stadje te verkennen!

“Drie Hanzesteden vol cultuurhistorie én afwisselende natuur!” De IJsseldelta ligt aan de monding van de IJssel. Het bijzondere gebied wordt omringd door de drie Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt, tapijtstad Genemuiden en watersportparadijs Zwartsluis. De IJsseldelta heeft een typisch Hollands landschap en dat betekent naast polders en de karakteristieke steden en dorpen, water, water en nog eens water. Het gebied is uitstekend per boot te ontdekken.

Wat dit vaargebied bijzonder maakt is de unieke combinatie van stad en water. Ieder stadje heeft namelijk een haven vlak bij het centrum. Je loopt zo van de wal de stad in om te genieten van culinaire en culturele verrassingen. Je vaart als het ware van stadskern naar stadskern. Kom het zelf ontdekken! Overijssel

www.ontdekdeijsseldelta.nl/varen

IJsseldelta App Heb jij de IJsseldelta-app al? Met deze applicatie heb je altijd een overzicht van activiteiten in de IJsseldelta bij de hand. Super handig! Download de IJsseldelta app via www.ijsseldelta-app.nl of scan de QR-code.

Blijf op de hoogte en volg ons via: facebook.com/ijsseldelta @ijsseldelta

Flyer IJsseldelta Watersport - 2014  

Wat is de IJsseldelta? en wat maakt het een bijzonder watersportgebied?

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you