Page 7

4.11.2009 N:o 42 7

RAUHANKATU

Huonekalu herää henkiin verhoilemalla Verhoilija Sanna Tirkkosen Pienessä Tuolikaupassa asiakas voi valita elämää nähneen huonekalun ja poimia siihen mieluisensa kankaan, jolla Tirkkonen mööpelin sitten verhoilee. - Verhoilen paljon myös asiakkaiden tuomia huonekaluja, hän kertoo. Näppärimmät voivat ostaa Tirkkoselta vain tuolin kankaineen ja hoitaa verhoilun itse.

Laadukasta käytettyä tavaraa - Ostamme ja myymme laadukasta käytettyä tavaraa laidasta laitaan, kertoo Timo Ahonen Suomen Kauppameklareista. Rauhankadun alkupäässä sijaitseva yritys järjestää myös huutokauppoja. – Lisäksi ostamme kokonaisia kuolinpesiä, Ahonen tarkentaa.

Sähkö- ja asennustyöt luotettavasti

Kehyksiä ja raikasta taidetta

Vuodesta 1996 toimineen Turun Kiinteistösähkön toimenkuvaan kuuluvat sähkö- ja asennustyöt, jotka keskittyvät lähinnä pienen teollisuuden, uudisrakennusten ja taloyhtiöiden piiriin. Yrityksen työvoimasta puolet muodostava isä ja tytär, eli Mauri ja Tytti Karlin, painottavat koulutuksen merkitystä sähköalalla. – Ala muuttuu koko ajan tarkemmaksi, tietää isä Karlin.

Timo Peuhkuri Kehystysliike Funkraamista kertoo kehystävänsä käytännössä kaiken mahdollisen. Kehystyspalveluiden lisäksi Funkraamista löytyy myös taidetta. Taidetta on tarjolla laajalla skaalalla, aina uniikeista öljyväritöistä valokuviin ja julisteisiin. – Muista turkulaisista taideliikkeistä meidät erottaa nuorekkaan raikas linja, toteaa Peuhkuri.

Mielikuvitus rajana Marmorimosaiikki Finland tuo maahan Libanonissa valmistettuja käsityönä valmistettuja kivimosaiikkeja, jotka taipuvat moneksi. Valmiita malleja on 3.500, ja tilaustyönä saa vaikka omakuvansa. – Kivimosaiikki soveltuu jopa ulkotiloihin, toimitusjohtaja Nina Kiviniemi valottaa. Asennus on helppoa, sillä suuretkin kuviot ovat yhtenäisenä kuviomattona kuituverkkoon kiinnitettynä.

Sotalapsi-singlestä otetaan uusi painos Restaurant

Timo Heino sanoitti elämänsä ensimmäisen sanoituksen, jonka sittemmin Joel Hallikainen levytti.

6789 01 2345 4318 70 MEIKÄL ÄINEN

MAIJA

1240 123456 TURUN OK

4318 7001 2345 6789 M EI KÄ L Ä I N E N M A I J A TURUN OK 1240 123456

Kulmakunta kertoi viime kesän Kesälehdessään Littoisissa asuvasta Timo Heinosta, joka oli sanoittanut Näin sen muistan –nimellä kulkevan laulun sotalapsivuosistaan. Lukuisten sattumien jälkeen Heinon sanoitus päätyi lopulta Joel Hallikaisen levyttämäksi. Miten kuulijat ovat ottaneet omakustanteena julkaistun singlen vastaan? - Palautetta on tullut erityisesti Sotalapsi-lehden kautta, Heino kertoo ja alkaa siteerata lehteä. - ”Sanoittaja avaa verhon kuulijansa muistoihin. Musiikin myötäillessä, liikuttavan kaunista.”, lukee Heino ja jatkaa: - ”Minusta sävel tuo siihen

hienon vivahteen ja tunnelatauksen, jonka Hallikainen tulkitsee vahvasti.”, kuuluu toinen palaute. Sanoittajadebyyttinsä Näin sen muistan –tekstillä tehnyt Heino laskee, että sinkkua on myyty kädestä käteen noin 200 kappaletta. Tällä hetkellä miehen mielessä on uuden painoksen tilaaminen, sillä miksei sotalapsi-tunnelmointi sopisi esimerkiksi lahjaksi joulupukin säkkiin? Näin sen muistan –singleä voi tilata Timo Heinolta osoitteesta timoraili.heino@kotikone.fi tai puhelinnumerosta 0500-112335. Lauri Simola

kk42  

kulmis, kulmakunta

kk42  

kulmis, kulmakunta

Advertisement