Page 3

14.4.2010 N:o 15 3 Va se mmi stol i i t to a l u e i l l a

TULE PUOLUSTAMAAN ALUEESI PALVELUJA

La 17.4. klo 11

Varissuon R-kioskin edustalle

Ilmainen hernekeittotarjoilu, reilua kahvia, pipareita, karkkeja, limsaa ja ilmapalloja. Mukana kansanedustajat Annika Lapintie ja Annika Lapintie Jyrki Yrttiaho sekä Turun valtuutetut Alpo Lähteenmäki, Mirka Muukkonen, Jukka Kärkkäinen, Jyrki Yrttiaho Pirjo Rinne, Pasi Heikkilä, ja Johannes Yrttiaho.

Kokoomus, Vihreät, demarit ja RKP lakkauttivat Jyrkkälän, Suikkilan, Maarian ja Paattisten terveysasemat terveysasematoimipisteinä. Nyt peruspalvelulautakunnan Mirka seuraavat jäsenet päättivät sulkea Muukkonen kesän ajaksi Varissuon terveysaseman: kokoomus (Juhani Leppä, Pentti Huovinen, Marjatta Kero), vihreät (Mika Helva, Anita Birstolin), demarit (Jarmo Rosenlöf, Tarja Koivisto, Päivi Pietari), rkp (Kjell Wennström) ja kepu (Mirja Koivunalho). Samat puolueet lakkauttivat Varissuon aluekumppanuustoiminnan ja lakkauttavat vanhainkoteja, lastenkoteja ja päivähoitopaikkoja.

Terveysaseman aukioloa puolustivat Vasemmistoliiton Mirka Muukkonen ja Alpo Lähteenmäki. Tule keskustelemaan Vasemmistoliiton päättäjien kanssa palveluiden saatavuudesta.

VASEMMISTOLIITTO EI HYVÄKSY TERVEYS- JA MUIDEN ALUEELLISTEN PALVELUIDEN ALASAJOA! Itä Turun Vasemmistoliitto

www.turunvasemmistoliitto.fi

Avoinna ark. 7-21, la 7-18, su 12-21 taina.jansen@k-supermarket.fi

kk15c  
kk15c  

kulmis, kulmakunta

Advertisement