Blue Line Folder - Swedish | Iggesund Forest AB

Page 1

2018 B

Iggesund Forest är Skandinaviens största tillverkare av svärd till det mekaniserade skogsbruket. All vår tillverkning sker i vår fabrik i Strömsbruk, Hälsingland.

”Det är utan tvekan det bästa svärd vi någonsin provat.”

Iggesund Forest har gjort sig kända för att ha skördarföraren i fokus och vi lägger stor vikt vid att ta fram lösningar och produkter som tillmötesgår dennes behov. En stor fördel är att vi har all utveckling och tillverkning i det egna företaget. Det möjliggör en stor flexibilitet och snabb kommunikation, något du som kund vinner på i slutändan.

SV

STARKARE. TÅLIGARE. SMARTARE.

Daniel Nilsson och Jim Nygren Skördarförare, Nordmalings Skogsmaskiner AB

Iggesund Forest AB Industriområdet, Påbodavägen 4 SE-824 95 STRÖMSBRUK, SWEDEN Ordertelefon: +46 (0)650 54 11 11 order@iggesundforest.se

Downloads at: issuu.com/iggesundforest

www.iggesundforest.se

Follow us: facebook.com/iggesundforest

www.iggesundforest.se

Nu lanserar vi BLUE LINE De bästa svärden vi någonsin gjort. www.iggesundforest.se


STARKARE.

TÅLIGARE.

Produktserien Blue Line är resultatet av mer än 30 års utveckling, testning och tillverkning av maskinsvärd för den professionella avverkningsindustrin.

Blue Lines materialegenskaper minskar även vibrationerna i svärdet vilket innebär bättre effektivitet, rakare snitt, minskat slitage och ökad livslängd.

Blue Line är våra starkaste maskinsvärd någonsin med en unik legering som tillsammans med en förbättrad härdningsteknik gör dem starkare, tåligare och mer vridstyva för att klara alla typer av jobb.

Blue Line har även ökade dimensioner på smörjkanalerna för ännu bättre smörjningsegenskaper, även i de tuffaste miljöer, samt en bättre anpassning till maskiner med fettsmörjning.

www.iggesundforest.se

SMARTARE.

Blue Line-serien har även Iggesund Forest beprövade noshjul med specialhärdade shims för optimal prestanda. Denna smarta lösning minimerar risken för kostsamma och tidskrävande noshjulshaverier samt eliminerar behovet av utbytbara toppar. Blue Line – Starkare. Tåligare. Smartare.

En del av