Page 1

1 of 5

th

Test Bank for Introductory Medical Surgical Nursing 10

Edition by Timby and Smith

Link download full: https://www.testbankfire.com/download/test-bank-for-introductory-medical-surgical-nursing-10th-edition-bytimby-and-smith/

Chapter 2: Settings and Models for Nursing Care Question 1. Which of the following statements is an accurate description of case management?

Answer A. Case management has been a traditional role for nurses. B. C. D.

Case management sacrifices quality. Case management optimizes fiscal outcomes. Insurance companies employ case managers, but hospitals do not.

Question 2. Which of the following describes the registered nurse's (RN's) role in healthcare delivery?

Answer A. Involves coordination of care provided to a group of clients

Does not involve management of care and is less complex Provides care to clients in a structured healthcare setting Involves caring for clients with well-defined, common problems

B. C. D.

Question 3. Which of the following describes the role of the nurse as defined by Florence Nightingale?

Answer A. Helping people to carry out activities that contribute to health and

recovery B. Putting

the patient in the best condition for nature to act upon him

or her Diagnosing and treating human responses to actual or potential health problems D. Promoting a caring relationship that facilitates health and healing

C.

Question 4. Which of the following best describes home healthcare? Answer A. Home healthcare can cover only short-term health needs.

Home health nurses do not provide specialized care such as chemotherapy. The registered nurse manages and coordinates the care received by the client.

B. C.

Home health agencies do not provide any other service apart from nursing. Question 5. Which of the following describes the total care method? D.

Answer A. Focus is on the client. B. C. D.

The registered nurse (RN) is responsible for caring for the assigned clients. Teams provide care to a group of clients. The RN and one or more other personnel care for client groups

Question 6. Which of the following describes intermediate care facilities (ICFs)? Answer A. Receive reimbursement from Medicare because they are medical

facilities Provide therapy to promote independence with activities of daily living (ADLs) C. Provide care for clients with terminal illness D. Provide care for people with disabilities who are unable to care for themselves Question 7. Which of the following services is provided for the client in a boarding home? B.

Answer A. Assisting with up to three activities of daily living (ADLs) Providing specialized care such as medications C. Overseeing employment for disabled adults B.

D.

Providing recreational activities

Question 8. Which of the following describes an important function of the case manager?

Answer A. Developing protocols for guidance B.

Providing thorough discharge planning

C.

Measuring costs of services provided to clients

D.

Developing tools such as critical pathways

E


2 of 5

Question 9. Which setting has been the traditional site for the nursing work force? Answer

A. Dialysis units B.

Inpatient units

C.

Same-day surgery units Clinics

D.

Question 10. Which type of care is used for clients with terminal illness who have a life expectancy of less than 6 months?

Answer A. Hospice care B. C. D.

Ambulatory care Skilled nursing care Intermediate care

Question 11. Which type of alternative healthcare setting provides care to residents who need assistance with up to three activities of daily living? Answer A. Boarding homes B. C. D.

Assisted living Congregate housing Community health centers

Question 12. Freestanding apartments are an example of which type of alternative healthcare setting?

Answer A. Skilled nursing care B.

Assisted living

D.

Boarding homes

Question 13. In which setting is total care often practiced? Answer A. Assisted living B.

Intensive care units

C.

Boarding homes Congregate nursing

D.

Question 14. Which of the following describes the goal of alternative care facilities?

Answer A. An RN and one or more assistive personnel care for a group of patients. B. C. D.

An RN assumes all care for a small groups of patients. There is 24-hour accountability by an RN. The facility provides the least restrictive living arrangement.

Question 15. Which of the following is a type of nursing in which distinct duties are assigned to specific personnel? Answer A. Team nursing Functional nursing C. Case method D. Total care Question 16. Which nursing theorist stated that clients are open systems in constant interaction with their environment? B.

Answer A. Florence Nightingale B.

Virginia Henderson

C. Imogene

D.

King

Dorothea Orem

Question 17. Which type of nursing occurs when an RN assumes 24 -hour accountability for clients' care and has total responsibility for the nursing care of assigned clients during his or her shift?

Answer A. Primary nursing B. C. D.

Functional nursing Team nursing Case method

Question 18. Which type of healthcare institution provides care to residents for the remainder of their lives?


3 of 5

Answer A. In-and-out care B. C. D.

Short stay Acute care Long-term care

Question 19. Veterans' hospitals are an example of which type of ownership? Answer A. For-profit B. C. D.

Government-owned Proprietary Nonprofit

Question 20. Which of the following is a modern version of the case method?

Answer A. Private duty nursing B. C. D.

Hospice Ambulatory care Assisted living

Question 21. A religious organization is an example of this type of ownership?

Answer A. Government-owned B. Proprietary agency C. Nonprofit D.

agency Public facility

Question 22. A type of length of stay in which clients stay more 24 hours but less than 30 days is considered: Answer

A. Short stay B. Acute care C. D.

Long-term care In-and-out care

Question 23. Which type of length of stay includes emergency department visits?

Answer A. Long-term care B. C. D.

.

Acute care Short stay In-and-out care


4 of 5

Question 15. Which of the following is a type of nursing in which distinct duties are assigned to specific personnel?

Answer A. Team nursing

E. Functional nursing F. Case method G. Total care Question 16. Which nursing theorist stated that clients are open systems in constant interaction with their environment?

Answer A. Florence Nightingale

E. Virginia Henderson F. Imogene King G. Dorothea Orem Question 17. Which type of nursing occurs when an RN assumes 24-hour accountability for clients' care and has total responsibility for the nursing care of assigned clients during his or her shift?

Answer A. Primary nursing

E. Functional nursing F. Team nursing G. Case method

Question 18. Which type of healthcare institution provides care to residents for the remainder of their lives?

Answer A. In-and-out care

E. Short stay F. Acute care

Question 19. Veterans' hospitals are an example of which type of ownership? Answer

A. For-profit B. Government-owned C. Proprietary D. Nonprofit

Question 20. Which of the following is a modern version of the case method?

Answer A. Private duty nursing B. Hospice C. Ambulatory care D. Assisted living

Question 21.

Answer

A religious organization is an example of this type of ownership? A. Government-owned E. Proprietary agency F. Nonprofit agency

G. Public facility

Question 22.

A type of length of stay in which clients stay more 24 hours but less than 30 days is

considered: Answer

A. Short stay E. Acute care F. Long-term care G. In-and-out care

Question 23. Which type of length of stay includes emergency department visits?

Answer A. Long-term care

E. Acute care F. Short stay G. In-and-out care

Test Bank for Introductory Medical Surgical Nursing 10th Edition by Timby and Smith  

Link full download: https://bit.ly/2QDhF2N Language: English ISBN-10: 1605470635 ISBN-13: 978-1605470634 ISBN-13: 9781605470634 Introductory...

Test Bank for Introductory Medical Surgical Nursing 10th Edition by Timby and Smith  

Link full download: https://bit.ly/2QDhF2N Language: English ISBN-10: 1605470635 ISBN-13: 978-1605470634 ISBN-13: 9781605470634 Introductory...

Advertisement