Page 1

i samarbete med

hälsar dig välkommen till

Sälj- och inspirationsdag 20 maj 2010 Unna dig och din personal en inspirationsdag i säljandets tecken. På ett enkelt och underhållande sätt får du veta hur du med små medel blir bättre på att kommunicera med din omgivning och få folk i din närhet att tycka som du vill. Du får en inblick i möjligheterna med säljande kommunikation och positivt tänkande.

Föreläsare: Niclas Lindqvist

Låt oss inspirera dig!


Spetsa din argumentation! Bli starkare i det sociala spelet! Bli inspirerad! PROGRAM 09.00 Registrering och kaffe 09.30 Säljande kommunikation 11.00 Bensträckare 11.15 Sociala stilar 12.15 Lunch 13.00 Ge det kunden vill ha och gör det nu (från Säljstjärnan*) 14.15 Kaffe 14.40 Positivt tänkande 15.30 Avslutning *Säljstjärnan är ett enkelt säljverktyg bestående av sju delar som behandlar den grundläggande delen av säljprocessen. Under Sälj- och inspirationsdagen berör vi behovsanalysering samt presentations- och avslutningstekniken.

Om Ädelfors Folkhögkola

Om föreläsningen Datum Torsdagen den 20 maj 2010 Plats Ädelfors Folkhögskola, Holsbybrunn Avgift 750 kr/person, 650 kr/person för Nuvab-medlemmar I avgiften ingår för- och eftermiddagsfika. lunch samt utbildningsmaterial. Moms tillkommer. Deltagare Passar alla som har någon form av kundkontakt såsom säljare, innesäljare, tekniker, receptionister och företagsledare. Mål Efter denna dag ska du ha inspirationen och viljan att lära dig mer om hemligheterna bakom framgångsrik försäljning. För fortsatt fördjupning erbjuder Kundfokus ett flertal olika kurser, se www.kundfokus.com för mer information. Föreläsare: Niclas Lindqvist,Kundfokus AB Niclas Lindqvist har lång och gedigen erfarenhet av säljarbetet då han i många år jobbat som säljare och säljledare i olika organisationer. Under årens lopp har han samlat på sig en mängd verktyg och kunskaper om vad som krävs för att bli en stjärnsäljare. Han är idag en mycket uppskattad föreläsare och coach.

Vi är en kurs- och konferensanläggning som ordnar det mesta! Vi är klassificerade enligt SHR till ett 3-stjärnigt hotell. Lågprisveckor, ett stort kursutbud, aktiviteter och plats för upp till 200 personer - Ädelfors folkhögskola är en modern kurs- och konferensanläggning som rymmer de flesta behov ... med ett pris som gör att ni kan mötas oftare.

Anmälan Skicka din anmälan till bokning@adelfors.nu alternativt ring till Ädelfors Folkhögskola på tel 0383-571 70 och lämna din anmälan till Lisbeth Öhman eller Cajsa Johansson. Anmäl dig redan idag, antalet platser är begränsat!

Sälj & Inspirationsdag  

Inbjudan för Kundfokus Sälj & Inspirationsdag.