Page 1

06/07

2013

UUTTA SHIMMER.BUG Kultaisen pronssiset kesäraidat hetkessä!

HIUSTENPIDENNYKSET Pitkäaikainen sitoumus vai yhden illan juttu?

KESÄN HITIT BLONDEILLE 3 askelta täydelliseen vaaleaan sävyyn

TERVEEN HIUSPOHJAN RESEPTI

Terveet hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta

BIG ALTITUDE

Runsautta ja volyymia luova muotovaahto


Pääkirjoitus OLLI VÄHÄNEN Toimitusjohtaja IdHAIR Finland Oy

Juhlakesä Kesä on erilaisten juhlien kulta-aikaa. Juhlasesonki alkaa touko- ja kesäkuun vaihteen valmistujaisjuhlista ja päättyy alkusyksyn Venetsialaisiin ja rapujuhliin. Mukaan mahtuu häitä, rippijuhlia, sukujuhlia ja monenlaisia tapahtumia ympäri maan. Suomen suvi on sen verran lyhyt ja tiivis, että ihmiset haluavat nauttia täysin siemauksin auringosta, lämmöstä ja hyvästä seurasta. Yhteistä näille erilaisille juhlille ja tapahtumille on se, että kaikki haluavat olla parhaimmillaan tärkeänä päivänä. Ostetaan uusia kesävaatteita, kenkiä sekä koruja ja pitkän talven jälkeen toiveissa on myös kaunis kesärusketus. Mutta paketti ei ole täydellinen ennen kuin hiuksetkin ovat kunnossa. Kampaamoissa käy kesäkuukausina aikamoinen sutina, kun erilaisia hääkampauksia ja kesähiuksia tehdään. Ulos kampaamoista tulee iloisia ihmisiä kauniine kampauksineen - juhlat ovat valmiit alkamaan. Tämän lehden sivuilta löydät IdHAIRin eri sarjojen uusimmat ja kuumimmat tuotteet kesälookin hoitoon ja viimeistelyyn sekä vinkkejä tuotteiden käyttöön. Loistavaa kesää ja hienoja kesäjuhlia kaikille toivottaen

PS. Moroccanoilin matkakoot ovat saapuneet Suomeen. Maailmanmenestystuotteet nyt myös mukaan juhlakesään!

Julkaisija IdHAIR Finland Oy

Tuoteasiantuntijat Heidi Alastalo Juha-Matti Manninen

Toimitus & ulkoasu Hanna Peuraniemi

Kannen kuva L’ANZA

Kuva: KEVIN.MURPHY The.Dark.Surfer Collection

Olli Vähänen


SISÄLTÖ

4

6-7

9

11

KUUMAT TUOTEPOIMINNAT Vinkit kesään!

TERVEEN HIUSPOHJAN RESEPTI Ratkaisu sekä rasvoittuvalle että kuivalle hiuspohjalle

HIUSTENPIDENNYKSET Pitkäaikainen sitoumus vai yhden illan juttu?

KESÄN HITIT BLONDEILLE 3 askelta täydellisiin vaalean sävyihin

5 BIG ALTITUDE Uudenlaista nostetta kampauksiin

10

8

METALLIN HOHTOA

KESÄN ARGANÖLJYTUOTTEET Tuotteet kuin unelma

Näin luot upeat kultaisen pronssiset raidat

UUTISET IdHAIR KREETALLA! Tässä tunnelmia toukokuussa järjestetystä kampaajien koulutusmatkasta Kreetalle. Aurinko paistaa ja opiskelu on mukavaa rantatuoleilla. Tunnelma on rento ja hauskaa riittää tiiviistä opiskelusta huolimatta. Koulutustarjonnan huippulaadusta vastasivat upeita värjäyksiä ja leikkauksia esitellyt IdHAIR International Art Team, monipuolisen näytöksen ja suuren suosion saaneen workshopin järjestäneet KEVIN.MURPHY Style.Masterit sekä odotetun tuote- ja kampauskoulutuksen loihtinut Moroccanoil. Viikon koulutuksellisen annin päätti IdHAIRin kansainvälinen tiimi, joka omisti aamupäivän miesmalleille. Koulutusten loputtua IdHAIRin tiimi osoitti urheasti yhteishenkeä hypäten yhdessä vaatteet päällä uima-altaaseen! Matkalla järjestetyn keilailuillan riemu oli kirjaimellisesti ”korvia huumaava” ja taatusti ikimuistoinen. Koulutusviikon päättäjäiset vietettiin yhteisillallisen merkeissä Hanian keskustan viehättävässä ravintolassa, jossa nähtiin myös upea ”After Dark” -iltashow. Toukokuisen Kreetan valloitti jälleen ihanat asiakkaamme iloisella yhteishengellä ja riemukkailla persoonillaan. Ensi vuoden matkan myynti on aloitettu ja luvassa on jälleen legendaarinen reissu, tervetuloa!

3


Kuva: IdHAIR & Tim Hartley, RARE.BEAUTY

BOOSTIA TYYLILLE! Lämpömuotoilulaitteiden uusimmalla innovaatiolla, EGO Boostilla, luot helposti ja turvallisesti volyymia, täydelliset muhkeat laineet tai napakamman kiharakampauksen hetkessä. Rullien lämmitysaika telakassa vain 4 sekuntia! Rullat lämmitetään yksi kerrallaan - tämä helpottaa ja nopeuttaa työskentelyä ja sinulla on aina juuri lämmitetty rulla kätesi ulottuvilla. Ota lämmitetty rulla pois telakasta ja laita uusi lämpenemään samalla kun asetat lämmitetyn rullan hiuksiisi. Rullia saatavana 21, 31, 41 ja 51 mm kokoisina. Pienillä rullilla luot kiharat, suurilla va-va-voom-volyymia!

POHJOISMAISTA MUOTOILUA IdHAIR elements on pohjoismainen hiusten hoito- ja muotoilutuotesarja, joka hoitaa ja suojaa pohjoista ankaraa ilmastoa vastaan sekä tarjoaa luotettavaa ja ilmavaa muotoilua kaikentyyppisille hiuksille. Vahoilla ja pastella luot voimakkaan pidon ja rakennetta - voit käyttää niitä kuivien hiusten muokkaukseen luomaan kaikkea aina luonnollisen liikkuvista tyyleistä voimakkaisiin veistoksellisiin muotoihin tai kosteisiin hiuksiin luomaan volyymia sekä optimaalisen rakenteen kampauksien pohjalle. KOKEILE NÄITÄ! Levitä IdHAIR elements Gold gold|paste kampauksen pohjalle luomaan volyymia ja kiiltoa. Föönaa hiukset tuuheiksi ja viimeistele vahalla haluttuun muotoon. Valitse hiuksiisi sopiva viimeistely: elements gold control|wax antaa voimakkaan, luonnollisen liikkuvan pidon, puolikiiltävän lopputuloksen sekä kosteutta hiuksille. Koostumukseltaan kuivempi elements titanium constructor|wax antaa erittäin voimakkaan pidon sekä kosteussuojan kurittomien hiusten hallitsemiseksi. Löydä oma uniikki koostumus miksaamalla muotoilutuotteita keskenään!

HEIDI ALASTALO Master Educator, IdHAIR International Art Team

IdHAIR elements gold paste on kiva tuote kiharoiden aktivointiin ja muotoiluun. Levitä kosteisiin hiuksiin ja föönaa muotoon diffuuseria apuna käyttäen. Lopputuloksena luonnollisen kimmoisat, erotellut ja kauniit kiharat!

Kestovärillä helpotusta kesämeikkiin Ripsien ja kulmien kestovärjäys on etenkin kesäisin ihana helpotus meikkausrutiineihin. Maailman myydyin kestovärisarja, Refectocil, tarjoaa laajan sävyvalikoiman sinimustasta vaalean ruskeaan, joilla saadaan aikaan luonnollisia lopputuloksia. Lopputuloksena luonnollinen ja jopa 6 viikkoa kestävä sävy.

4

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000


Kuva: Sexy Hair Capricious Collection

BIG ALTITUDE

RUNSAUTTA JA VOLYYMIA LUOVA MUOTOVAAHTO BIG ALTITUDE on uudenlaista volyymia luova föönausvaahto, joka tekee hiuksista upean runsaat, tuuheat sekä kiiltävät ilman raskasta tuotetuntua. Luonnollisen liikkuva, mutta luotettava ja pitkäkestoinen muotoilutuki ehkäisee sähköisyyttä, eivätkä hiukset latistu päivän mittaan. Sen suojaava koostumus ehkäisee mekaanisen rasituksen (esim. harjaus) sekä ulkoisten haittavaikutuksien aiheuttamia vaurioita hiuksissa. Upea tuote kaikenlaisten tyylien pohjalle ja erityisesti hennoille, latteille hiuksille. Käyttövinkit! Ravista hyvin ennen käyttöä ja pursota sopiva määrä vaahtoa kämmenelle. Emulgoi käsissä ja levitä tasaisesti hiuksiin tyvestä latvaa ja kampaa läpi. Halutessasi jämäkämmän pidon ja extra-volyymia, sekoita joukkoon Root Pump hennoille ja normaaleille hiuksille tai Root Pump Plus paksuille ja kurittomille hiuksille. Föönaa sitten suurta pyöröharjaa apuna käyttäen hiuksia hiuspohjasta ulospäin runsaan volyymin luomiseksi. Halutessasi ”sotkuisemman” huolettoman lookin, voit levittää vaahdon kosteisiin hiuksiin ja anna kuivua luonnostaan.

5


Kuva: L’ANZA

Terveen hiuspohjan resepti TERVEET HIUKSET KASVAVAT TERVEESTÄ HIUSPOHJASTA. Moni meistä kärsii kuivasta, kutiavasta tai rasvoittuvasta hiuspohjasta. Tällöin hiuspohjan toiminta ei ole tasapainossa vaan talintuotanto on häiriintynyt ja hiuspohja käyttäytyy epänormaalisti. Pitkäaikainen oireilu hiuspohjassa voi aiheuttaa pahimmillaan jopa hiustenlähtöä, mutta lievässäkin muodossa ongelma on epämiellyttävä. Vältä tällöin voimakkaita hoitotuotteita ja panosta hellävaraisiin hiuspohjaa normalisoiviin tuotteisiin. Esimerkiksi rasvoittuvan hiuspohjan ratkaisu ei ole voimakkaasti puhdistava pesutuote, sillä talin liikatuotannon syynä voi olla hiuspohjan kuivuus, jolloin voimakas pesutuote vain lisää talin määrää. Kuivan hiuspohjan ratkaisuksi ei vältämättä riitä kosteuttava tuote, mikäli hiuspohja on ärtynyt ja sen pinnalla oleva kuollut, kuiva ihosolukko estää kosteuden imeytymisen. Myös tuotejäämät, veden metallit ja muut ympäristön epäpuhtaudet vaikuttavat hiuspohjan toimintaan ja vaikeuttavat aktiivisten ainesosien imeytymisen. L’ANZA-uutuus, Healing Remedy -tuoteperhe, on hellävarainen hiuspohjaa normalisoiva, kutinaa ja ärsytystä lievittävä sekä hoitava ja korjaava tuotesarja kaikentyyppisten hiusten hoitoon. Ihanteelliset tuotteet kuivalle ja hilseilevälle hiuspohjalle niiden sisältämien rauhoittavien, kosteuttavien ja tasapainottavien ainesosien vuoksi. Erinomainen myös rasvoittuvan hiuspohjan kontrollointiin, sillä tuotteet tasapainottavat liiallista talin tuotantoa hiuspohjaa kuivattamatta! Raikastavat koostumukset puhdistavat hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Pesun jälkeen käytettävä hoitoneste on hiuspohjaan jätettävä tehohoito, joka vaikuttaa koko päivän ajan. Oikealla hoidolla tulokset on nähtävissä jo 5 päivän käytön jälkeen!

6

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

MYÖS VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE

ostumukset Väriä suojaavat ko mia, tto ati lfa ovat su nittomia tee glu ia, tom nit parabee itt rid omia. sekä natriumklo

HEIDI ALASTALO Master Educator, IdHAIR International Art Team

L’ANZA Healing Remedy -tuotteet ovat hellävaraisia ja siksi soveltuvat päivittäiseen käyttöön ja hyvin myös psoriaatikoille! Tuotteiden avainsana on tasapaino, jolloin ne sopivat kaikille hiuspohjan epätasapainosta kärsiville - niin rasvoittuvan kuin kuivan ja kutiavankin hiuspohjan rauhoittamiseen.


LAVENTELIÖLJY Rauhoittaa & helpottaa Laventeliöljy on kuuluisa parantavasta ja ravitsevasta ominaisuudestaan ja se on erinomainen rauhoittamaan hiuspohjaa. Sillä on luonnollinen antiseptinen ja sieni-infektioita ehkäisevä vaikutus, jotka voivat olla avuksi mikrobien ja sienien hoidossa. Laventeliöljyn pieni molekyylikoko imeytyy hyvin ja auttaa uudistamaan hiuspohjaa auttaen terveemmän hiuspohjan saavuttamista.

SHISO-UUTE Raikastaa & tasapainottaa Luonnollisena ja hellävaraisena astringenttina (supistava, tasoittava ja kosteuttava ainesosa) tunnettu Shiso ehkäisee tehokkaasti hiuspohjan liiallista talin eritystä ja vähentää hiuspohjan rasvoittumista. Se raikastaa hiuspohjan epidermistä (ihon ulointa kerrosta), jättäen hiuspohjan raikkaaksi ja tasapainoiseksi. Shisolla on myös antibakteerinen vaikutus, joka ehkäisee mikrobien kasvua, jotka ovat usein syynä erilaisiin hiuspohjan ongelmiin. Kutinaa ehkäisevän Shison on todistettu rauhoittavan ja lievittävän hiuspohjan ärsytystä.

1

KERATIN HEALING SYSTEM™ L’ANZA Healing Remedy, kuten muutkin Healing -tuoteperheet, sisältävät Keratin Healing System™ -teknologian. Runsaasti keratiiniaminohappoja sekä Meadowfoam Flower Shield Complex -yhdisteen ja Moisture Retain Complex -yhdisteen sisältämä Keratin Healing System™ on tehokkaasti korjaava sekä suojaava teknologia, joka antaa hiuksille mm. UVA, UVB ja UVC -aurinkosuojat. Se myös varmistaa keratiiniaminohappojen imeytymisen jokaiseen hiussuortuvaan. Nämä positiivisesti ladatut korjaajat kiinnittyvät negatiivisesti latautuneisiin vaurioituneisiin pintoihin, korjaten hiusta sisältäpäin ja tehden hiuksen pintakerroksesta tasaisen, kiiltävän sekä hyvinvoivan.

PAPAIJAUUTE Uudistaa & normalisoi Runsaasti ravitsevia ainesosia sisältävä papaija on mieto, luonnollinen entsyymi, joka kuorii hiuspohjaa erityisen hellävaraisesti ja poistaa hiuspohjan pinnalle jääneen hilseen ja kuolleen ihosolukon sekä tuotekertymät. Papaijan ilmiömäinen, hiuspohjaa uusiva vaikutus palauttaa hiuspohjan terveyden ja tasapainon.

Keratin Healing System -teknologian sisältämät kaksi eri yhdistettä palauttavat hiuksiin niistä haihtuneet kosteuden ja mineraalit. Meadowfoam Flower Seed Complex -yhdiste lisää kiiltoa, kosteutta ja rakennetta hiuksiin. Kukan siemenistä saatavat öljyt sisältävät lipidejä, jotka ovat tärkeitä hiuksen kosteuden säilymisen kannalta. Moisture Retain Complex -yhdiste sisältää korkealaatuisen koostumuksen mineraalirikkaita Pyrrolidone Carboxylic Acid -happoja (PCA). Nämä ainesosat eivät ainoastaan auta hiusta säilyttämään kosteutta, ne myös palauttavat menetettyjä mineraaleja, joita katoaa kemiallisten käsittelyjen aikana. Kaikki PCA:t ovat ainutlaatuisia kosteuttajia, jotka vahvistavat Keratin Healing Systemin kykyä imeä ja säilyttää kosteutta, parantaen näin hiusten elastisuutta.

Scalp Balancing Cleanser Raikastaa ja tasapainottaa hiuspohjaa tehden hiuksista puhtaan ilmavat. Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan, huuhtele huolella ja jatka käsittelyä Scalp Balancing Conditioner -hoitoaineella.

2

Scalp Balancing Conditioner Rauhoittaa ja kosteuttaa hiuspohjaa sekä palauttaa hiusten terveyden ja vahvuuden. Levitä kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan ja anna vaikuttaa noin minuutin ajan. Huuhtele huolella ja jatka käsittelyä Scalp Balancing Treatment -hoitonesteellä.

KOOKOSVESI Lievittää & kosteuttaa Kookosvesi saadaan tuoreista, vihreistä kookospähkinöistä ja se on poikkeuksellisen kevytrakenteinen kosteuttaja. Kookosvesi on täydellinen ainesosa rauhoittamaan hiuspohjaa sekä kosteuttamaan kuivaa ja sekaihoa. Kookosvesi sisältää runsaasti fosforia, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia sekä elektrolyyttejä ja se auttaa säilyttämään hiuspohjan ihanteellisen kosteustasapainon.

3

Scalp Balancing Treatment Rauhoittaa sekä lievittää hiuspohjan ärsytystä ja antaa painotonta kosteutusta. Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Älä huuhtele.

7


Kuva: Moroccanoil

UNELMAN KEVYT KIINNITYS VALOVOIMAINEN HIUSKIINNE Valovoimainen hiuskiinne on valmistettu erittäin hienostuneista ainesosista, joihin on lisätty arganöljyä. Ihana koostumus luo pehmeän kosketeltavan, silmiä hivelevän kauniin ja hiukset kurissa pitävän tuen kampaukselle. Kevyt ja helppokäyttöinen hiuskiinne antaa pitkäkestoisen, joustavan pidon eikä tahmaa. Se on ihanteellinen luomaan pehmeitä ja luonnollisia kampauksia. Helposti harjattava kiinne luo hiuksiin hengittävän, valoa heijastavan kalvon, joka suojaa hiuksiasi pörröttymiseltä ja kosteudelta. Suihkuta hiuksiin noin 25 cm etäisyydeltä viimeistelyksi. Kun haluat lisävolyymia, suihkuta hiusten tyveen ennen muotoilua.

KESÄKUUN IT-TUOTE! litsi

C os m op ol

it a n -lehti va

air minous H riittoisa! Moroccanoil Lu Erittäin ku sä un teen ke iuskiin kokeilu hyvin pienellä spray -hAloita t, an kevy nelmkunnes ”ulisää, määrällä löydät teeksi:ja it-tuot ä tä pi a, joka sopivan annoksen. aton lakk tahmaamhiuksiisi kurissa” kampauksen

TODELLINEN ”CAST AWAY” -TUOTE MOROCCANOIL TREATMENT - ÖLJY, JOKA TEKEE KAIKEN Tätä monipuolista ja ravitsevaa hoitoöljyä voidaan käyttää sekä hiusten hoitoon, muotoiluun että viimeistelyyn, eikä se koskaan kerrostu hiuksiin tai jätä jäämiä. Se sopii täydellisesti yhteen muiden tuotteiden kanssa ja jopa nopeuttaa kuivumista sekä parantaa hiuslaatua joka vaiheessa hiusten hoidosta viimeistelyyn. Moroccanoil Treatment -hoitoöljy muuttaa hiuksesi täydellisesti, sillä sen koostumus palauttaa hiuksiin niiden menettämiä, hiuksia vahvistavia proteiineja, kiiltoa antavia rasvahappoja, omega-3-öljyjä ja vitamiineja sekä hiuksia suojaavia antioksidantteja. Se imeytyy välittömästi ja täydentää hiuksiin kuumuuden, muotoilun ja ympäristön aiheuttamat epätasaisuudet. Hiukset muuttuvat hauraista ja katkenneista vahvoiksi ja joustaviksi. Karheista ja pörröisistä ihastuttavan kiiltäviksi, pehmeiksi ja helposti käsiteltäviksi – täydellinen lähtökohta vaivattomaan muotoiluun.

8

HEIDI ALASTALO Master Educator, IdHAIR International Art Team

Moroccanoil Treatment on se tuote, joka pakataan autiolle saarelle mukaan! Hoitoon, muotoiluun, viimeistelyyn ja värimassan sekaan sopiva arganöljyhoito on saatavana myös Light-versiona, joka on ihanteellinen hennoille ja vaaleille hiuksille. Huom! Erittäin riittoisa koostumus!

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000


On/off KLIPSIPIDENNYKSET Klipsipidennykset kiinnitetään niissä valmiiksi olevilla klipseillä hieman tupeerattuun osioon omien hiusten tyveen. Klipsit on helpon ja nopean kiinnityksensä vuoksi kasvattanut suosiotaan tasaisesti. B*LONG Clip-On -hiuksissa saatavana raitapakkaukset (2 x 3 cm) sekä tuuhennussetit (3 x 6 cm). StrarLocks™ -tuotesarjan klipsipidennyssetti sisältää runsaan määrän eri kokoisia osioita ja soveltuu hyvin kokopään pidennnykseen (1-2 pkt). Erinomainen lisä kampauksiin!

SiTOUDU

VÄLIAIKAISET PIDENNYKSET ovat myös kesän hittituote, jotka voidaan jättää kotiin rantapäivänä ja kiinnittää kampaukseen illan rientoihin.

SINETTIHIUKSET Perinteinen sinettipidennys on huomaamaton, pitkäkestoinen ja luonnollisen liikkuva. Siinä hiussuortuvat kiinnitetään pienissä osioissa kuumentamalla niiden päässä oleva SuperBond -sinetti omien hiusten osioon kiinni pidennyskolvilla. Sinetistä muodostuu pieni riisinjyvää muistuttava kiinnitys oman hiusosion ympärille. SuperBond-sinetti on täysin väritön, jolloin se on mahdollisimman huomaamaton, lisäksi sen kiinnitys on äärimmäisen kova. Pidennys voi kestää jopa 6 kk kerrallaan! B*LONG PreBonds -sinettihiuksia saatavana suorana 30 cm, 45 cm ja 60 cm sekä laineikkaana 45 cm.

VINKKI! Tee klipsiraitoihin esim. kreppikuvioita valmiiksi - illalla luot bilekampauksen hetkessä!

VINKKI! Vaaleat raidat hiuksiin hetkessä ja ilman voimakkaita kemiallisia käsittelyitä.

Kuva: B*LONG

SWIFTHAIR SwiftHair on hiustenpidennystuotteiden uusin innovaatio, joka mahdollistaa kokopään pidennyksen vain 2 minuutissa! Koko pidennys on kiinnitetty huomaamattomaan siimaan. SwiftHair asetetaan omien hiusten päälle lepäämään sopivaan kohtaan. Tämän jälkeen omat hiukset napataan piikkikammalla pidennyksen päälle - valmista! SwiftHair yksinkertaisesti pysyy paikallaan ja on miellyttävän tuntuinen. Tämän pidennyksen voit kirjaimellisesti ripustaa naulaan vaikkapa salireissulla.

VINKKI! SwiftHair on pommiin nukuttujen aamujen pelastus! 2 minuutissa huoliteltu tyyli!

HIUSTEN PIDENNYKSET PITKÄAIKAINEN SITOUMUS VAI YHDEN ILLAN JUTTU? Hiustenpidennyksien suosio jatkaa kasvamistaan ja pääsemme yhä useammin nauttimaan uusista tuoteinnovaatioista. Yhä suositummaksi ovat tulleet väliaikaiset pidennykset, jotka ovat helppoja ja nopeita kiinnittää tarpeen tullen ja vaativat suhteellisen vähän huoltotoimia. Näissä pidennyksissä kiinnityksessä käytetään esimerkiksi klipsejä tai uusimpana trendinä ohutta siimaa ikään kuin pantana, jonka varassa pidennys lepää omien hiusten joukossa huomaamattomasti (lue lisää: SwiftHair). Väliaikaiset pidennykset ovat myös kesän hittituote, jotka voidaan jättää kotiin rantapäivänä ja kiinnittää kampaukseen illan rientoihin. Pitkäaikaiset pidennykset on ratkaisu kaikille, jotka haluavat pitää pidennyksiä ympäri vuorokauden ja ovat sitoutuneet hoitamaan pitkiä hiuksia ja turvautumaan ammattilaisen apuun pidennysten kiinnityksessä. Pitkäaikaiset piden-

nykset kestävät hiuksissa noin 1-6 kuukautta, riippuen tekniikasta ja omien hiusten kasvunopeudesta. Pitkäaikaisia pidennysmenetelmiä ovat perinteinen sinettipidennys, teippinauhat sekä MicroRing -tekniikalla kiinnitettävät sinettipidennykset. Pidennyksillä on helppo luoda hiuksiin lisää volyymia, pituuttaa sekä myös erilaisia väriefektejä ilman kovia kemiallisia käsittelyitä ja ne ovat erinomainen lisä kampauksiin juhlapäivänä. Oikein kiinnitettynä ja hoidettuna pidennykset eivät vahingoita omia hiuksia - jos kuitenkin omat hiuksesi ovat erityisen hauraat, tulee ottaa huomioon pidennyshiusten paino - hauraat hiukset eivät välttämättä jaksa kannatella pitkää ja omaa hiusta painavampaa pidennysosiota, jolloin väliaikainen pidennys on hyvä vaihtoehto. Maltti on valttia ja ammattilaisen käsissä et uhraa omia hiuksiasi pidennysten vuoksi.

TEIPPIHIUKSET Teippihiuspidennys on pitkäkestoinen, mutta hieman nopeampi kiinnittää kuin sinettipidennys. Siinä teippinauhasta leikataan kaksi tismalleen saman kokoista osiota ja liimataan ne oman hiusosion ylä- ja alapuolelle niin, että molempien osioiden teipit kiinnityvät toisiinsa. B*LONG TapeHair -teippipidennys saatavana suorana 30 cm, 45 cm ja 60 cm sekä laineikkaana 45 cm.

VINKKI! Ei liimaa, ei teippiä, ei ompelua! MicroRing -metallirenkaita saatavana 5 sävyä.

MICRO RING MicroRing -hiukset ovat kuin perinteiset sinettihiukset, mutta niiden sinetti on pyöreä ja se kiinnitetään omiin hiuksiin pienellä metallirenkaalla. Renkaan sisään pujotetaan oma hiusosio sekä sinettihiuksen sinetti ja rengas litistetään pihdeillä kiinni. B*LONG MicroRing -hiukset saatavana suorana 45 cm pituisena.

9


Kuva: KEVIN.MURPHY The.Dark.Surfer Collection

KULTAISEN PRONSSISET KESÄRAIDAT! SHIMMER.BUG ON TÄÄLLÄ! KEVIN.MURPHY-uutuus Shimmer.Bug on upea lisä jo huippusuosion saavuttaneeseen Color.Bug-hiusliitujen perheeseen. Shimmer.Bugilla luot välittömästi säihkyvät kultaisen pronssiset raidat ja efektit hiuksiin ilman sitoumuksia – väri lähtee seuraavassa pesussa. Hohtava metalliväri luo moniulotteisia raitoja vaaleista tummiin hiuksiin, hienosta hohdosta aina intensiivisiin metalliraitoihin.

KILPAILU! Katso Shimmer.Bug -hiusliidun pohjasta henkilökohtainen kilpailukoodisi ja syötä koodi sekä lyhyt kuvaus siitä, mikä KEVIN.MURPHY -tuote on suosikkisi ja miksi, osoitteessa www.kevinmurphy.com.au/shimmercomp ja osallistut Apple Macbook Pron arvontaan! Ei ostopakkoa - ohjeet yllä olevassa osoitteessa.

10

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

”Shimmer.Bugilla varastat huomion missä vain, milloin vain” vinkkaa KEVIN.MURPHY STYLE.MASTER JUHA-MATTI MANNINEN. ”Tämä tuote todella uhkuu luksusta ja luo katseenkääntäviä tyylejä! Luo punaisille hiuksille säihkettä ja vaaleille hiuksille ihanat low-light-raidat hetkessä. Tummissa hiuksissa sävy erottuu parhaiten 6 tummuuasteeseen saakka. Kokeilunhaluisimmat ovat käyttäneet Shimmer.Bugia jopa luomivärinä,, joten kokeile sinäkin rohkeasti uusia tyylejä ja erotu eduksesi! Tämä tuote on MUST kesän aurinkoon, jolloin sen parhaat puolet todella tulevat esiin!” Color.Bug on kuiva, luomivärin kaltainen sävyttävä tuote hiukiuksille, joka lähtee pois seuraavassa pesussa. Muotoilutuottein ein kiinnitetty sävy ei sotke eikä varise hiuksista. Sävyn voimakkkuus riippuu muotoilutuotteen koostumuksesta.


KESÄN HITIT BLONDEILLE

3 ASKELTA TÄYDELLISEEN VAALEAAN SÄVYYN

JUHA-MATTI MANNINEN STYLE.MASTER KEVIN.MURPHY

HIUSLEIKKEJÄ KEVIN.MURPHY WHITE.BUG on upea valkoinen ”bugi”, trendikäs hiusliitu, jolla luot hiuksiisi upeita efektejä ilman sitoutumista pysyvään väriin - kuin leikkiä hiuksille! White.Bugilla voit laveerata suosikkibugisi, tehdä hauskan väliaikaisen liukuvärjäyksen tai vaaleita raitoja blondeille hiuksille , mutta tiesitko, että tätä voit käyttää myös taskukokoisena kuivashampoona vaaleille hiuksille sekä häivyttämään vaalennettujen hiusten tyvikasvua! Upea tuote varsinkin blondeille, jotka haluavat kokeilla, miltä vaikuttaa mahdollisimman vaalea latva. Kuiva rakenne antaa lisäksi volyymia ja tekstuuria hiuksiin.

Kiillottomia ja elottomia vaaleita sävyjä kirkastavat KEVIN.MURPHY Blonde.Angel -tuotteet sisältävät mm. laventelinkukkaa, optisia värin kirkastajia sekä herkullisia hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka hemmottelevat auringon rasittamia ja kuivia vaaleita hiuksia sekä taittavat pois ei-toivottuja keltaisen ja kullan sävyjä. Kirkastavat ainesosat vaalentavat optisesti jopa puoli astetta, jolloin ei ole pelkoa tunkkaisen sävyisistä lopputuloksista. Lisäpotkua sävylle antaa luonnosta johdettu violet no.2 -pigmentti, joka taistelee tehokkaasti ei-toivottuja keltaisen ja kullan sävyjä vastaan. Nämä pigmentit ovat sopivia päivittäin käytettäviin tuotteisiin, sillä ne eivät tartu ihoon ja värjää hiuspohjaa tai käsiä vaan vaikuttavat ainoastaan hiussuortuvissa. Blonde.Angel -tuotteet sopivat erinomaisesti myös tuomaan harmaille hiuksille kiiltoa ja säilyttämään niiden sävyn kirkkaana. Kokeile myös tummille hiuksille, kun haluat pysyä erossa lämpimistä sävyistä ja säilyttää viileän tyylin brunetissa lookissasi. Blonde.Angel -hoitotuotteen sisältämät keratiiniaminohapot ovat oivallisia paikkaamaan ja korjaamaan hiuksia. Jojoban siemenuute kosteuttaa ja pehmentää hiusta pitkävaikutteisesti samalla kun oliiviöljyuutteet tuovat hiuksiin kiiltoa ja parantavat hiusten joustavuutta. Kosteuden haihtumiselta suojaa Brasilian pähkinäuute, joka muodostaa hiuksen pintaan hengittävän kalvon. Tuotteiden koostumukset ovat KEVIN.MURPHYlle tunnettuun tapaan hellävaraisia, painottomia sekä täysin sulfaatittomia ja parabeenittomia.

MIKÄ COLOR.BUG? Itse rakastan tehdä omiin, 7-pohjan, luonnonsävyisiin hiuksiini upeita harmaita raitoja ja efektejä White.Bugilla. Tuote sopii siis hyvin miehillekin! PS.

Color.Bug on KEVIN.MURPHY -tuotteiden värihitti, jolla luot ”pyyhi hiuksiin, pese pois” sävyn milloin vain, missä vain. Olemme nähneet hiusmascaroita, värivoiteita sekä muita väliaikaisia värituotteita, mutta tämä kuiva liitumainen koostumus on innovatiivinen sekä käytännöllinen - se ei tahmaa hiuksia vaan antaa niille lisävolyymia! Color.Bug -väri kiinnitetään muotoilutuotteen avulla ja voit vaihdella sen peittävyyttä valitsemalla kuivemman tuotteen pohjalle halutessasi hennomman sävyn tai ”tahmeamman” tuotteen halutessasi hyvin intensiivisen lopputuloksen.

11


Styleid 06-07/2013  

Kesä-heinäkuun StyleID sisältää toimivat kampausvinkit ja upeimmat tuoteuutuudet kesälle 2013.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you