Page 1

04-05 | 2014

HAIR PAINT 2.0 PARANNELTU KOOSTUMUS, UUDET SÄVYT

L’ANZAN UUSI KEVYTVÄRI JÄLLEENMYYNTIIN

HIUSTERAPIAA JA MUOTOILUA EGO -UUTUUKSILLA

HAASTATTELUSSA B’LONG-KASVO KARITA TYKKÄ

ROUGH.RIDER UUSI VOIMAKAS MATTAVAHA

+ MUUT KEVÄÄN UUTUUDET & HITTITUOTTEET


Hiukset: Jenni Ruponen Meikki: Sanna Liljamo Kuvat: Eero Kokko Vaatteet: Supertrash

Puuterinen kihara

IdHAIR-kouluttaja Jenni Ruposen vinkit puuteristen kiharoiden luontiin

1. Kiharra hiukset pienissä pystyosioissa ja suihkauta jokaiseen osioon Moroccanoilin lämpösuojan antavaa muotoilu suihketta ennen kiharrusta.

2

2. Harjaa kiharat auki KEVIN.MURPHY Smoothing.Brush -luonnonharjaksisella harjalla.

3. Suihkuta IdHAIR elements dry|shampoota hiusten tyveen ja pituuksiin saadaksesi hiuksiin mattaisuutta ja rakennetta. Viimeistele kiharat IdHAIR elements holdit|inpace -hiuskiinteellä.

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000


8-9

PÄÄKIRJOITUS

HAASTATTELUSSA B’LONG-KASVO KARITA TYKKÄ

OLLI VÄHÄNEN Toimitusjohtaja, IdHAIR Finland Oy

4-6

VÄRIUUTUUKSIA

Kevätfiilis

Uudistunut IdHAIR Hair Paint & värireseptejä!

Pitkän ja osittain varsin harmaan talven jälkeen kevät tekee tuloaan. Päivä pitenee ja auringon valo antaa taas uutta energiaa kaikille. Luonto ympärillä alkaa herätä ja yleinen hyvä fiilis näkyy entistä herkemmin hymynä ihmisten kasvoilla.

TUOTEPOMINNAT

Kevät on myös uusiutumisen aikaa. Vaatekaupat ovat pullollaan kevään uusia herkullisia muotivärejä ja lehdet suorastaan tyrkyttävät erilaisia muoti-, laihdutus- ja kuntoiluvinkkejä. Inspiraatiota ja energiaa on tarjolla joka paikassa ja sitä ihmiset myös mielellään itselleen nyt hakevat. Kevät on uusiutumisen aikaa myös hiuksissa. Hiusmuodille on ominaista tänä keväänä rento ote ja tietysti värien käyttö. Talven harmaus halutaan karistaa pois ja se onnistuu parhaiten uudella hiusvärillä. Hiusten liukuvärjäykset ovat näkyneet katukuvassa jo jonkin aikaa trendikkäimpien hiustyylien ystävillä ja tämän kevään ja kesän muodin myötä liukuvärjäys lyö itsensä lopullisesti läpi.

7

IdHAIR-uutuuksia ja hittituotteita

8-9

KARITA TYKKÄ & B’LONG Upeiden hiusten salaisuus

10

PAKSUUTTA HIUKSILLE

KEVIN.MURPHY-uutuudet hennoille ja oheneville hiuksille

11

ROUGH.RIDER

Uudenlainen mattavaha runsaiden tyylien luontiin

12

MOROCCANOIL

Kosteuttava hoitoresepti sekä hiuspohjan hoitoseerumit

13

VÄRITRENDEJÄ

Esittelemme tässä numerossa uudistetun IdHAIR Hair Paint –värijärjestelmän, joka antaa ammattilaisille entistä paremmat työkalut uuden muodin luomiseen. Uudistuneet pitkäkestoiset ja loistavakiiltoiset värit takaavat tyytyväisen asiakkaan. Mausteina muodin luomiseen voi myös käyttää IdHAIR Colour Bombs -sävyhoitoja sekä esimerkiksi B’long-liukuvärjättyjä hiustenpidennyksiä. Kevätfiilis on täällä. Oikein aurinkoisia kevätpäiviä kaikille lukijoille!

L’ANZA Beauty Is Neo Glam Colour Collection

14

L’ANZA KEVYTVÄRI

Freesaa värisi kampaamokäyntien välissä

15-16

L’ANZA TUOTEPOIMINNAT Keväthiusten ykköstuotteet pesusta muotoiluun

17

EGO-UUTUUKSIA

Upea Twist-kihartin sekä Therapy-kylmärauta

18-19

Julkaisija IdHAIR Finland Oy p. 010 279 9000 asiakaspalvelu@idhair.fi www.idhair.fi

Kannen kuva: L’ANZA

Ulkoasu Hanna Peuraniemi IdHAIR FInland Oy

SEXYHAIR

Tuotepoiminnat ja uutuudet

3


UUDISTUNUT HAIR PAINT PARANNELTU KOOSTUMUS, UUDET SÄVYT HAIR PAINT 1:2 HAIR PAINT 1:1

98 innostavaa ja suorituskykyistä sävyä, joilla luot pitkäkestoisen värin ja kiiltävän lopputuloksen kaikissa värjäyksissä - hiusta kunnioittaen. 100 ml

Erikoisvaalennussävyt kaikkein hehkuvimpiin vaaleisiin sävyihin tummuusasteelle 6 ja sitä vaaleampiin. Nämä sävyt takaavat kirkkaat vaaleat ilman esivaalennusta ja jopa 4 asteen vaalennustehon. 100 ml

Hair Paint on trendikäs ja turvallinen värijärjestelmä, joka on kehitetty ja suunniteltu nykyaikaiseen värjäämiseen pohjoismaisille hiuksille. Innovatiivisuuden ja trendikkyyden takaamiseksi on värisarjaa kehitetty pitkään käytännössä, kampaajan liiketyössä. Hair Paint -värijärjestelmä lanseerattiin Suomessa vuonna 2010 ja tänä vuonna voimme ylpeänä esitellä uuden, koostumukseltaan entistäkin hienomman Hair Paintin! Uudistunut koostumus on täysin yhteensopiva vanhojen värien kanssa ja kaikkia sarjan sävyjä voidaan sekoittaa keskenään. Hair Paint -värit sisältävät makroväripigmenttejä, joiden mikroskooppisen pieni koko on ihanteellinen imeytymään syväl-

4

le hiuksen kuitukerrokseen muodostamaan väriketjuja. Värin sisältämät proteiinit sekä matala ammoniakkipitoisuus minimoivat vaikutusta hiusten suomukerrokseen, jolloin hiukset säilyvät kiiltävinä, valoa heijastavina sekä säilyttävät värin pidempään. Voit käyttää Hair Paintia sekä kesto- että kevytvärinä - hapetteita saatavana 1,5-12%.

Uudistunut koostumus Uudistuneen IdHAIR Hair Paintin sävyt on hienosäädetty vastaamaan kysyttyjä trendejä, tuomaan entistä enemmän tehoa taittoihin sekä helpottamaan suosikkisävyjen luontia. Yleisesti ottaen luonnonsävyt sekä tuhkasävyt on hieman aiempaa viileämpiä, punaiset syvempiä ja kirkkaampia. HUOM! Myös 0/66 punaisessa sekoitesävyssä on

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

HAIR PAINT SPECIAL 1:1,5

4 kaunista punasävyä, joilla saavutetaan kontrolloitu vaalennus ja sävytys tummiin luonnonpohjiin (myös värjättyihin tietyin edellytyksin) yhdellä värjäyskerralla. Tummuusasteille 2-6.

entistä enemmän potkua! Täysin uusista sävyistä löydät odotettuja uutuuksia ja valikoiman tuleva hitti on 9/8 vaalea violetin vaalea, joka on superhyvä taittoihin!

Anti Age Complex Hair Paint -tuotteiden pakkausta koristaa uusi ”Anti Age Complex” -logo, joka tarkoittaa yhä pitkäkestoisempaa väriä! Väripigmenttien kokoa on kehitetty jopa aiempaa pienemmäksi, jolloin se imeytyy syvälle hiuksen rakenteeseen ja näin väri säilyy intensiivisenä pidempään! Värin koostumukseen lisätyt kasviöljyt auttavat säilyttämään kosteutta hiuksessa värjäyksen aikana, joka parantaa värin kestoa sekä ehkäisee vaurioita.


JENNI RUPONEN

SÄVYUUTUUDET

Educator IdHAIR International Art Team

2/17 GRAPHITE

5/6 DARK FIRE RED

ColourID:n puolelta tuttu, huippusuosittu erittäin tumma tuhkan ruskea nyt myös Hair Paintissa!

Syvä hehkuva punainen, jossa on punaisen pigmentin määrää lisätty.

3/3 DARK GOLDEN BROWN Etenkin suomalaisten toivoma lämmin tummanruskea.

7/44 MEDIUM EXTRA COPPER BLONDE 8/44 EXTRA COPPER BLONDE

4/17 PIRITE ASH BROWN Upea kylmä, harmahtavan sävyinen ruskea.

6/74 HAZEL

Inspiroidu ja tututstu uutuussävyihin alla olevien vinkkien avulla! Kaunis kylmä vaalea: 9/8 + 8/78 Tyrmäävä violetti: 9/8 + 6/88 Tumma kupari: 6/74 + 7/44 + 3/3 Tumma violetti: 3/86 + 6/88 Täyteläinen ruskea: 6/74 + 4/17

Nyt täydellinen suklaanruskea sekoittamatta!

Entistä kirkkaammat kuparin sävyt!

7/34 MEDIUM GOLDEN COPPER 8/34 BLONDE GOLDEN COPPER 9/34 VERY LIGHT GOLDEN COPPER Pehmeät ja aiemmin tuttuja /43-sävyjä kultaisemmat kultakuparit. Nyt myös 9-tummuisena!

3/86 DARK VIOLET RED Uusi syvempi, punaista pigmenttiä sisältävä violetti.

4/68 MEDIUM RED VIOLET BROWN Syvä punainen violetilla twistillä!

8/71 OAK 9/71 DESERT Kauniin vivahteikkaat uudet vaaleat.

8/78 NUT Upea vaalean sävy - erinomainen taittoihin!

6/88 INTENS VIOLET Aiempia vaaleampi, kirkas violetti.

9/8 LIGHT VIOLET BLONDE Uusi hittisävy! Erittäin kaunis viileä vaalea, jossa enemmän pigmenttiä kuin aiemmin tutussa 10/8-sävyssä!

IdHAIR HAIR PAINT -VÄRIJÄRJESTELMÄ PÄHKINÄNKUORESSA • hellävarainen väri, joka sopii myös hennoille hiuksille • kehitetty sopivaksi kaikentyyppisille hiuksille • pehmeät, mutta hyvin peittävät lopputulokset • erittäin konsentroitu ja kustannustehokas • vaalentaa jopa 4 astetta, riippuen hiuksen kunnosta ja vaikutusajasta • pitkäkestoinen väri, kiiltävä lopputulos ja hyväkuntoinen hius • 100% harmaiden peitto • trendikäs ja innostava värivalikoima, 98 eri sävyä • helppokäyttöinen ja taloudellinen • hyvin sekoittuva ja levittyvä värimassa • matala ammoniakkipitoisuus - mahdollisimman pieni hiuspohjan ärsytys • kevytväri ja kestoväri samassa tuotteessa

Tyrmäävä violetti 9/8 + 6/88

PIIA LARINTO-KIURU Freelance Educator IdHAIR Finland

Viileä vaalea 10/8 + 0/18

Kaunis pastelli 10/8 + 0/66

Keväällä vaaleiden sävyjen kysyntä kasvaa entisestään. Hair Paintilla on helppo saada täyteläisiä vaaleita ja tässä sarjassa riittää niin vaalennustehoa kuin taittoakin! Hair Paintista puhuttaessa ei voi olla mainitsematta upeaa kiiltoa, jota halutaan aina etenkin vaaleisiin sävyihin! Tänä keväänä viileät vaaleat ovat edelleen todella kysyttyjä, mutta myös pastellit ovat pinnalla.

VINKKEJÄ KEVÄÄN VAALEILLE Mikäli haluat kunnon vaalean 6 tai sitä tummemmista pohjista, on syytä käyttää vaalennusainetta. Tämän jälkeen erinomaisen taiton pesupaikalla saat aikaan sekoittamalla 10/8 -sävyyn 0/18 -sekoitesävyä + 1,5% hapete, sekoitusuhde 1:2. 0/18-sekoitesävyn määrä riippuu siitä, kuinka tuhkaisen lopputuloksen haluat. Seuraa värin kehittymistä. Halutessasi hieman pastellisen lopputuloksen, voit sekoittaa 10/8-sävyyn 0/66-sekoitesävyä, mutta hyvin maltilla. Kokeile myös 2/3 osaa 9/7-sävyä + 1/3 osaa 9/1-sävyä + 6% hapete luomaan kaunis viileä vaalea! Voit nostaa hapetetta, mikäli pohja on tummempi.

5


Kylmä ruskea 5/0 + Hair Ink Green

JANI RÄISÄNEN

Master Educator IdHAIR International Art Team IdHAIR Hair Paint on helppo ja taloudellinen värijärjestelmä, johon on vaivatonta päästä sisälle. Taloudellisen väristä tekee tuubin reilu koko sekä värituubin hintaiset litran hapetteet. Väri on myös helposti levittyvä, jolloin sitä kuluu myös vähemmän. Hair Paint on myös todella mutkaton ja esimerkiksi ei-toivottujen vihertävien lopputulosten aikaansaaminen on vaikeaa. Hair Ink -erikoisävyt toivat aivan uutta vapautta värin räätälöintiin, taittoihin sekä voimakkaisiin tehostevärjäyksiin, joka viimeistään erottaa Hair Paintin muista sarjoista. Käyttömukavuuden ja taloudellisuuden lisäksi Hair Paint tarjoaa jotain extraa - super kiiltävät lopputulokset, erityisesti skandinaavisille hiuksille kehitetyn koostumuksen sekä mahdollisuuden vaikuttaa. Suomen kouluttajatiimimme on osa kansainvälistä kouluttajatiimiä ja osallistumme myös tuotteiden kehitykseen vahvasti. Uudet sävyt ovat loistava esimerkki siitä, että me aidosti kuuntelemme asiakkaidemme toiveita.

KYLMIÄ SÄVYJÄ Upeat kylmät sävyt, etenkin miesasiakkaita silmällä pitäen, syntyvät luonnonsarja /0 -sävyjen sekä vihreän Hair Ink -erikoisvärin yhdistelmällä. Sekoita esim. 2/0, 3/0 tai 4/0 sävyihin 1/3 osaa Green Hair Inkiä tai vaaleampiin 5/0 ja 6/0 sävyihin 1/5 osaa.

KEVÄÄN KAUNIS VAALEA KUPARI Vaalea kupari 10/0 + 0/44 + 8/4

Sekoita 2/4 osaa 10/0 -sävyä + 1/4 osaa 0/44 -sekoitesävyä + 1/4 osaa 8/4 -sävyä.


MUOTOILUMESTARIT IdHAIR elements -tuotteiden korkealuokkaiset koostumukset on kehitetty ja valmistettu pohjoismaissa, jolloin ne ovat tarpeeksi tehokkaita ja hoitavia pohjoisen ankariin oloihin. 1.

4. 2.

8.

7.

6. 11.

PITKÄT, KAUNIIT & TERVEET HIUKSET

3.

5.

9.

10.

1. bythe|sea SALTWATER SPRAY 125 ml Suolavesisuihke antaa rakennetta ja volyymia normaaleille ja hennoille hiuksille. 2. dry|shampoo VOLUMIZING DRY SHAMPOO 150 ml Väritön ja painoton kuivashampoo hiusten pikapuhdistukseen sekä luomaan volyymia ja rakennetta muotoiluun. 3. constructor|wax MEGA STRONG HOLD 100 ml Muotoiluvaha erittäin voimakkaalla pidolla. 4. holdit|inplace NON AEROSOL HAIRSPRAY 150 ml Erittäin vahva aerosoliton hiuskiinne, joka antaa aikaa muotoilulle. 5. control|wax STRONG HOLD 100 ml Vahvan ja joustavan pidon antava muotoiluvaha. 6. gold|paste STRONG FLEXIBLE HOLD 100 ml Vahvan ja joustavan pidon antava muotoilupasta. 7. golden|oil HAIR & SKIN OIL 100 ml Hoitava silikoniton ja parabeeniton ihon ja hiusten hoito- ja muotoiluöljy. Saatavana myös täysin hajusteettomana! 8. lockit|inplace MEGA STRONG HAIRSPRAY 300 ml Erittäin vahva, nopeasti kuivuva hiuskiinne. 9. foamit|inplace STRONG HAIRMOUSSE 300 ml Volyymia sekä vahvan ja pitkäkestoisen pidon luova muotovaahto. 10. fixit|inplace STRONG HAIRSPRAY 300 ml Vahva ja nopeasti kuivuva hiuskiinne. 11. lockit|inplace MEGA STRONG HAIRGEL 100 ml Erittäin vahvan pidon antava muotoilugeeli. IdHAIR ELEMENTS -MUOTOILUTUOTTEET 24,00 € IdHAIR ELEMENTS GOLDEN OIL 100 ml 39,00 €

UUDET COLOUR BOMB -SÄVYT Toukokuussa Suomeen saapuvat uudet väripommisävyt ovat intensiivinen punainen ”Strong Paprika”, syvä violetti ”Awesome Violet sekä herkullinen vaalean ruskea ”Caffé Latte”. IdHAIR Colour Bomb on voimakkaasti sävyttävä hoitoaine kaikentyyppisille hiuksille.

IdHAIR Belonger on pohjoismainen hoito- ja muotoilutuotesarja luonnollisen pitkille hiuksille sekä hiustenpidennyksille! Mitä pidemmät hiukset, sitä enemmän hoitoa ne tarvitsevat. Siksi niiden hoitoon tulisi käyttää täsmätuotteita, kuten Belonger. IdHAIR Belonger on kaksivaikutteinen tuotelinja, jolla on kyky ravita ja hoitaa sekä hiustenpidennyksiä että luonnollisiakin pitkiä hiuksia. Herkullisen tuoksuiset tuotteet tarjoavat täydellisen suojan hiuksille ja auttavat hiustenpidennyksiä pysymään kauniimpana pidempään. Tuoteperhe sisältää shampoo, hoitoaineen, lämpösuojasuihkeen, seerumin sekä käsien ja hiusten hoitovoiteen.

IdHAIR BELONGER SHAMPOO & CONDITIONER 500 ml 27,50 € SERUM 50 ml 24,00 €, HEAT PROTECT 125 ml 24,00 €, HAND & HAIR CREAM 75 ml 13,80 €

NAPPAA MUKAAN!

IdHAIR Belonger Hand & Hair Cream on täydellinen hoitovoide niin käsien ihon kuin hiustenkin kosteutukseen - siis kätevä tuote laukkuun mukaan! Hiuksille Viimeistele kuivat hiukset Hand & Hair Cream -voiteella ja saat hiuksiisi kiiltoa ja pehmeyttä kevyellä erottelulla. Ihanteellinen tuote hiusten muotoiluun, kun pitoa ei tarvita.

Käsien iholle Hand & Hair Cream imeytyy nopeasti ja tekee käsien ihosta sileän ja pehmeän. Täydellinen tuote palauttamaan kesän tai talven kuivattaman ihon kosteustasapainon.

7


KARITA TYKKÄ

UPEIDEN HIUSTEN SALAISUUS

jälkeen

8

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

ennen

Haastattelu: Terhi Laakso

Karita Tykän upeat hiukset heilahtavat, kun hän vilahtaa IdHAIRin studion ovesta sisään ja istahtaa kouluttaja Jenni Ruposen käsittelyyn. Tänään on vuorossa tyviväri, joka tehdään IdHAIRin HairPaintväreillä. Hiusväri ei ole kuitenkaan Karitan kauniiden hiusten ainut salaisuus vaan Karitan upeat pitkät ja kiiltävät hiukset on saatu vieläkin näyttävämmiksi B’longhiustenpidennyksillä, joita Karita on käyttänyt nyt reilun vuoden ajan.


B’LONG-pidennysharja on laadukas ja kaunis harja pidennyshiusten selvitykseen. Harjan nylonpiikit selvittävät tehokkaasti samalla kun luonnonharjakset silottavat ja antavat kiiltoa. B’LONG-PIDENNYSHARJA 26,00 €

Karita kehuu B’long-hiustenpidennyksiä, jotka todellakin näyttävät vielä erittäin hyväkuntoisilta, vaikka ovat Karitan päässä ties kuinka monennetta kertaa. Karitan hiuksiin on valittu B’long-teippihiukset ja hänellä on käytössä kaksi pidennyssettiä; kun toinen setti on päässä, toinen odottaa IdHAIRin studiolla seuraavaa pidennystenhuoltokertaa. Kun on aika huoltaa pidennykset, otetaan vanhat pidennykset pois ja laitetaan tilalle odottamassa olleet valmiiksi hoidetut ja huolletut hiukset. IdHAIRin kouluttaja Jenni Ruponen huoltaa poistetut pidennyshiukset pesemällä ja hoitamalla ne Belonger-shampoolla ja -hoitoaineella, jonka jälkeen kuivien pidennysten hiusnauha putsataan ja niihin kiinnitetään uusi teippi. Pidennysten pitäminen ei tarkoita sitä, että hiukset olisivat helpot ja huolettomat. Päinvastoin, pidennykset tarvitsevat enemmän hoitoa ja huolenpitoa, kuin omat hiukset. Selvitimmekin Karitalta, miten hän hoitaa hiuksiaan, sillä vuoden käytössä olleet pidennykset näyttävät ja tuntuvat yhä kuin uusilta.

ihania. Ne myös ovat varsinainen väriläiskä kylpyhuoneessa.

Kuinka usein peset hiuksiasi, kun sinulla on pidennykset?

Entä mitä teet, kun haluat laittaa hiuksesi erityisen upeaksi?

Pesuväli vaihtelee todella paljon riippuen työtilanteesta. Joskus kun kuvauksia on paljon, pesen hiukset päivittäin. Yritän kuitenkin pitää pesuvälinä 2-3 päivää.

Jos laitan hiukset jotain tilaisuutta varten, niin yleensä kiharran hiukseni. Suihkutan hiuksiin L’ANZA Healing Smooth Heat Defence –suihketta ja kiharran hiukset raudalla. Jos haluan todellisen turbotukan käytän kihartamisen jälkeen KEVIN.MURPHY Texture. Master –suihketta, jonka avulla kiharoista saa rakennettua todella näyttävät. Se toimii todella hyvin lasimaiselle hiukselle, sillä se antaa todella voimakkaan rakenteen kampaukseen. Rakenne säilyy myös seuraavaan päivään! Myös KEVIN.MURPHY Body. Builder –muotovaahto on yksi suosikeistani, sillä myös tämän tuotteen antama voima ja vahvuus säilyy hiuksessa yön yli. Se todella säästää aikaa, kun ei tarvitse aloittaa hiusten laittoa alusta asti aamulla.

Mitä tuotteita käytät hiustenpesuun? Tykkään vaihdella käyttämiäni tuotteita ja myös tuotteiden ulkonäkö voi vaikuttaa kulloinkin valittuun tuotteeseen. Yksi suosikeistani on L’ANZA Healing Nourish –tuotesarja, joka elvyttää hiuspohjaa ja tuuheuttaa hentoja ja/tai ohenevia hiuksia. Nämä tuotteet ovat toimineet todella hyvin. Uudet IdHAIR Belonger -tuotteet taas tekevät hiuksista todella sileät ja liukkaat. Välillä käytän myös Moroccanoilin tuotteita, jotka ovat aivan

Karitan suosikkituotteet!

Miten hoidat pidennyksiä pesun jälkeen tai pesujen välillä? Yksi ehdottomista suosikeistani on L’ANZA Healing Remedy –suihke, joka rauhoittaa hiuspohjaa. Kuvauksissa tehdään paljon kampauksia, joissa päänahka voi joutua todella koville, jolloin tämä tuote on todellinen pelastaja. Pesun jälkeen laitan hiuksiin joko Moroccanoil Treatment Light –hoitoöljyn tai IdHAIR Elements golden|oil –öljyn. IdHAIRin Golden Oil –öljyä käytän silloin, kun hiukset tarvitsevat extrahoitoa. Öljyt ovat olleet todellakin hiusten pelastus. Tämän jälkeen annan yleensä hiuksien kuivua luonnostaan hetken, jonka jälkeen alan selvittää hiuksia selvitysharjalla latvasta alkaen. En yleensä käytä suoristusrautaa pidennyksiin, sillä selvittäminen saa hiukset suoristumaan aika hyvin. Olen kyllä huomannut, että jos suoristan hiukset raudalla, pysyvät se sileämpänä eivätkä takkuunnu helposti.

NOPEA JA HUOMAAMATON TEIPPIPIDENNYS B’long TapeHair -teippinauhoilla pidennyksen teko on nopeaa ja lopputulos on kauniin luonnollinen. Teippinauha sopii niin kokopään pidennyksiin, tuuhennuksiin kuin väriraitoihinkin. Lähes paperinohut ja pehmeä kiinnitysosa on erittäin miellyttävän tuntuinen ja huomaamaton sekä mattaisen pintansa vuoksi hyvin omiin hiuksiin sulautuva. Teippihiusta on saatavana sekä suorana että luonnollisen laineikkaana (45 cm), joka sopii erinomaisesti hieman taipuisiin hiuksiin. Hiuspituuksia on kolme; 30, 45 ja 60 cm. Teippipidennyksen voit myös kiinnittää uudelleen hiuksen ollessa hyvässä kunnossa. Pidennyksen kiinnityksen yhteydessä onkin hyvä sopia jo teippihiuksen huollosta - sopiva huoltoväli riippuu mm. oman hiuksen kasvunopeudesta, mutta yleensä se on noin 4-6 viikkoa.

Uutta väriä teippipidennyksillä Etenkin keväällä hiuksiin on kiva saada vaaleampaa vivahdetta ja teippihiuksilla se on mahdollista ilman kemiallisia käsittelyitä. Ombre-sävyillä saat tummiin hiuksiin upeat liukuvärjätyt latvat sekä tuuheutta tai pituutta riippuen lisätyn hiuksen määrästä. Voit myös hyödyntää valmiiksi raidoitettuja sävyjä tai valita useampaa eri väriä pidennykseen. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti - tiedustele lisää lähimmältä B’long-kampaajaltasi.

9


T C PLUMING. LINE Uudenlainen hoitosarja hennoille ja oheneville hiuksille, joka sisältää ripsiväreistä tutun paksuntavan teknologian luoden välittömästi paksumman tuntuiset hiukset.

1.

Pese ja hoida hiukset Young.Again -shampoolla ja hoitoaineella, jotka sisältävät mm. lootuksen ja orkidean uutteita. Nämä tuotteet palauttavat kuivien ja hauraiden hiusten nuorekkaan kiillon ja elinvoiman.

2.

KEVIN.MURPHY-tuotesarjan uudet Plumping-tuotteet on kehitetty paksuntamaan ja tuuheuttamaan hentoja ja/tai ohenevia hiuksia sekä ehkäisemään hiustenlähtöä. Tuotteet sisältävät tehokkaan hiuksia vahvistavan ainesosayhdistelmän, jonka muodostavat persiljan lehdistä uutettava flavonoidi, apigeeni, sekä kasvipohjainen oleanoolihappo ja biotinyyli-GHK. Tämä yhdistelmä tehostaa hiusten kasvua sekä ehkäisee hiustenlähtöä aktivoimalla hiuspohjan verenkiertoa.

PLUMPING.WASH

PLUMPING.WASH on hiuksia tuuheuttava ja paksuntava shampoo, jonka sisältämä inkiväärin juuriuute vahvistaa sekä tuuheuttaa ohuita hiuksia. Nokkosuute sisältää tehokkaita aminohappoja, joita hiustupet tarvitsevat hiuksen normaalin kasvun varmistamiseksi. Kasvipohjainen oleanolihappo hidastaa hiustupen ikääntymistä vahvistamalla hiusjuurta.

PLUMPING.RINSE

PLUMPING.RINSE on hiuksia tuuheuttava ja paksuntava hoitoaine, joka auttaa pidentämään hiusten kasvukautta. Hoitoaine sisältää mm. biotiinia, joka on elintärkeää hiuksen kasvulle. Riisiproteiini ja riisin aminohapot sisältävät runsaasti ravintoaineita, jotka korjaavat ja vahvistavat hiuksia. Karitevoi kosteuttaa kuivia ja vahingoittuneita hiuksia aina hiusten tyvestä latvaan saakka ja suojaa hiuksia mm. auringon ja pakkasen aiheuttamilta vahingoilta.

BODY.MASS

BODY.MASS on kaksivaikutteinen, sillä se on sekä hoito- että muotoilutuote. BODY.MASS -suihke pidentää hiusten kasvukautta ja lyhentää hiusten lepovaihetta. Sitruksista saatavat flavonoidit sekä persiljanlehtiuute aktivoivat hiustuppea, joka auttaa luomaan vahvemmat ja tuuheammat hiukset sekä ehkäisemään hiustenlähtöä. Koska kyseessä on myös muotoilutuote, on tuotteessa käytetty ripsiväreistäkin tuttua paksuntavaa teknologiaa: tuote sisältää uudenlaisen polymeerin, joka saa hiukset tuntumaan paksummilta ja tuuheammilta jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen samalla kun tuote vaikuttaa pidemmällä aikavälillä edistämällä terveiden hiusten kasvua.

KEVIN.MURPHY PLUMPING.WASH & RINSE 250 ml 28,00 € | KEVIN.MURPHY BODY.MASS 100 ml 35,00 € - UUTUUS 05/14

10

Toteuta kuvan ”The Classic” look alla olevien ohjeiden avulla!

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

Pohjusta kampaus levittämällä Body. Builder -muotovaahtoa kauttaaltaan hiuksiin. Voit käyttää vaahtoa runsaasti, sillä sen erityisen kevytrakenteinen koostumus ei latista tai koveta hennoimpiakaan hiuksia. Hoitava Body.Builder sisältää kiiltoa antavaa mandariinin eteeristä öljyä sekä kosteuttavaa B5-vitamiinia. Föönaa hiukset kuivaksi.

3.

Kiharra hiukset osioittain sivuilta eteenpäin, päältä taaksepäin sekä niskasta alaspäin kihartimella tai muotoiluraudalla ja kiinnitä jokainen kiharrettu osio pinnilla jäähtymään. Kuuma rauta kihartaa hiuksen ja jäähtyessään kiharan muoto lukittuu. Tupeeraa hyvin kevyesti osion tyvi ennen kiharrusta luodaksesi filmitähti-volyymia.

4.

Kun kiharat ovat jäähtyneet, vapauta ne osio kerrallaan ja tupeeraa avattu osio: Tail.Comb-kammalla tyvestä ja Smoothing. Brush-harjalla kevyesti pituuksista. Etene niskasta eteen ja ylöspäin.

5.

Muotoile ja siisti hiukset kämmenellä ja Tail.Comb-kamman avulla. Etene edestä päältä niskaan päin kammaten läpi vain kampauksen pintaa. Käytä pinnejä muotoilun apuna. Suihkuta hiuksiin Session.Spray-hiuskiinnettä ja silota pinta kämmenellä.

6.

Viimeistele tyyli korjaavalla ja runsaasti kiiltoa antavalla Shimmer.Shine-suihkeella, joka tuo hiuksiin tärkeitä A, C ja E -vitamiineja sekä apinanleipäpuun, bambun ja ikikukan uutteita.

KEVIN.MURPHY KEVIN.MURPHY KEVIN.MURPHY KEVIN.MURPHY

YOUNG.AGAIN.WASH & RINSE 250 ml 28,00 € BODY.BUILDER 375 ml 27,00 € SESSION.SPRAY 370 ml 27,00 € SHIMMER.SHINE 100 ml 29,00 €


T he Classics KEVIN.MURPHY-uutuus, ROUGH.RIDER, on voimakkaan pidon antava mattavaha, joka on täydellinen tuote luomaan runsaita ja pitkäkestoisia kampauksia! Sen ainutlaatuinen koostumus yhdistelee puuterimaista savea perinteiseen vahaan sekä pehmentäviin santelipuun ja auringonkukan siemenen öljyihin, jotka luovat hiuksiin näyttävää runsautta ja pitoa samalla kosteuttaen ja vahvistaen niitä.

ROUGH. RIDER voimakas pito. mattainen lopputulos.

KÄYTTÖVINKIT KATSO KEVIN MURPHYN STEP BY STEP -VIDEO ALLA OLEVASTA OSOITTEESTA TAI QR-KOODISTA: https://vimeo.com/83813245

Lämmitä tuotetta kämmenissä, jotta sen sisältämä vaha notkeutuu ja vie sitten hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Rakennetta ja muotoa hentoihin hiuksiin: levitä pieni määrä tuotetta kuiviin hiuksiin. Kiharoihin hiuksiin volyymia ja erottelua: puristele tuotetta kosteisiin hiuksiin.

KEVIN.MURPHY TAIL.COMB -KAMPA 10,00 € KEVIN.MURPHY SMOOTHING.BRUSH -HARJA 48,00 €

TUOTTEEN TARINA Sain inspiraation 50-luvun “Teddy / Rockabilly” -tyyleistä. Lontoosta lähtöisin olevaan “Teddy Boy” –alakulttuuriin kuului aikaansa nähden näyttävät kampaukset. Teddyja pidettiin radikaaleina ja heidät tunnettiin erityisen tyylikkäinä pukeutujina. Tuolloin hiukset muotoiltiin runsaiksi päälaelle, joka vaati volyymia ja tukea antavan muotoilutuotteen. Aloin kehittämään tuotetta sekoittamalla perinteisen vahan santelipuun sekä auringonkukan siemenen öljyihin ja saveen. Tämä käyttämäni savi on hyvin samankaltainen, kuin kauneushoidossa käytettävä savinaamion savi. Lisäsin tuotteeseen myös piimaata, joka vahvistaa hiuksia ja luo volyymia. Vahan ja piimaan yhdistelmä antaa tuotteelle tiettyä jäykkyyttä, jonka ansiosta se luo vahvan pidon hiuksiin. Näiden kahden eri materiaalin yhdistelmä on erinomainen luomaan veistoksellisia muotoja ja runsaita kampauksia. Näin voimakkaiden tyylien muotoiluun tarvitaan vahva pito, mutta halusin tuotteelle myös kosteuttavan ominaisuuden, jonka vuoksi siinä käytettävät öljyt tulivat kuvioihin. Tuotteen sisältämä yhdistelmä puuterimaista savea sekä perinteistä vahaa antaa sille juuri oikean koostumuksen upean pidon ja volyymin luontiin.

KEVIN.MURPHY ROUGH.RIDER 100 ml 28,00 €

11


KOSTEUTTAVA HOITO-OHJELMA

UUTTA ELINVOIMAA KUIVILLE HIUKSILLE MOROCCANOILIN 4-VAIHEISELLA RESEPTILLÄ

1. KOSTEUTTAVA SHAMPOO

JA HOITOAINE

Pese ja hoida hiukset. Lisää runsaasti vettä saadaksesi aikaan ylellisen vaahdon shampoon tiiviistä koostumuksesta. Huuhtele huolella, kunnes vesi on kirkasta ja painele hellästi ylimääräinen vesi pois pyyhkeellä. Levitä hoitoaine hiusten pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 1–2 minuutin ajan ja huuhtele huolella.

Kaikille hiustyypeille

2. INTENSIIVINEN

KOSTEUSNAAMIO

Keskipaksuille ja paksuille kuiville hiuksille

PAINOTON KOSTEUSNAAMIO

Hennoille ja kuiville hiuksille

Levitä reilu annos naamiota pyyhekuiviin hiuksiin ja kampaa läpi. Anna vaikuttaa 5–7 minuuttia ja huuhtele huolella. Käytä 1–2 kertaa viikossa.

3. MOROCCANOIL TREATMENT -HOITOÖLJY

Kaikille hiustyypeille

MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT -HOITOÖLJY

Pyyhekuivaa hiukset ja levitä pieni määrä hoitoöljyä hiusten pituuksiin ja latvoihin.

Hennoille ja vaaleille hiuksille

4. KOSTEUTTAVA

MUOTOILUVOIDE MOROCCANOIL KOSTEUTTAVA SHAMPOO 250 ml 24,00 € | MOROCCANOIL KOSTEUTTAVA HOITOAINE 250 ml 26,00 € MOROCCANOIL KOSTEUSNAAMIOT 250 ml 45,00 € | MOROCCANOIL TREATMENT -HOITOÖLJYT 100 ml 49,00 € MOROCCANOIL KOSTEUTTAVA MUOTOILUVOIDE 300 ml 33,00 €

Kaikille hiustyypeille

Levitä 1–2 pumpullista kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Tarvittava määrä vaihtelee hiustyypin mukaan.

HELLI HIUSPOHJAA SEERUMEILLA Moroccanoil Kuivan hiuspohjan hoitoseerumi auttaa estämään hiuspohjan kuivumista ja kutiamista sekä palauttaa hiuspohjan tasapainon. Se sisältää luonnollisia ainesosia, kuten hiuspohjaa rauhoittavaa laventeliöljyä, talin tuotantoa tasapainottavaa kurjenpolviöljyä ja hiuksia sekä hiuspohjaa elvyttävää ja suojaavaa arganöljyä. Näiden ainesosien rauhoittavan vaikutuksen lisäksi hiukset saavat uutta elinvoimaa ja kiiltoa.

12

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

Moroccanoil Rasvoittuvan hiuspohjan hoitoseerumi säätelee hiuspohjan talintuotantoa. Sen ainutlaatuinen inkivääriöljyä sisältävä koostumus palauttaa hiuspohjan tasapainon ja rauhoittaa hiustupen tulehdusta. Hoidon jälkeen hiuspohjan rasvoittuminen vähenee sekä hiukset näyttävät ja tuntuvat eloisammilta. MOROCCANOIL-HOITOSEERUMIT 45 ml 33,00 €


L’ANZA BEAUTY IS NEO-GLAM COLOR! Inspiroidu L’ANZA-trendikokoelman lookeista! Neo-Glam Color -tyyleissä leikitellään särmän ja eleganssin yhdistelmillä. Liekehtiviä kuparin sävyjä, jäätäviä pastelleja sekä ylellisiä jalokivisävyjä yhdistettynä ajattomiin klassisiin muotoihin ovat ”kapinallisen hienostuneen” -lookin taidonnäyte. Upeat väritulokset tarjoaa L’ANZA Healing Hair Color -ammattilaisvärijärjestelmä.

13


KAMPAAMOLAATUINEN L’ANZA-KEVYTVÄRI L’ANZA Demi Cream Haircolor -kevytvärillä kirkastat ja sävytät kampaamossa värjättyjä hiuksiasi kampaamokäyntien välillä, ilman ajanvarausta! Piristä, elävöitä ja uudista väri kotonasi kampaamolaatuisella tuotteellamme, jonka voit napata mukaasi. Saatavana 16 upeaa sävyä!

10P Erittäin kirkkaanvaalea helmiäinen

9G Kirkkaanvaalea kulta

8G Keskivaalea kulta

7G Tummanvaalea kulta

7N Luonnollinen tummanvaalea

6CG Vaaleanruskea kultakupari

6G Vaaleanruskea kulta

6BC Vaaleanruskea kuparibeige

6A Vaalea tuhkanruskea

6N Luonnollinen vaaleanruskea

5V Violetinruskea

5RR Ultrapunaruskea

5N Luonnollinen keskiruskea

4CG Tummanruskea kultakupari

4N Luonnollinen tummanruskea

3N Luonnollinen ruskea/musta

KERATIN HEALING SYSTEM Proteiinit, kosteus sekä mineraalit ovat avaintekijöitä hiusten hyvinvointiin. L’ANZA Demi Cream Kit -hiusvärin sisältämä Keratin Healing System™ on syvävaikutteinen yhdistelmä, joka suojaa hiuksia ja palauttaa niihin näitä tärkeitä ainesosia ja näin auttaa suojaamaan hiuksia värikäsittelyn aikana sekä pidentämään värin kestoa - väri kestää terveissä hiuksissa pidempään. Keratin Healing System sisältää: • Ravitsevia keratiiniaminohappoja • Väriä suojaavan Flower Shield Complex -yhdisteen • Moisture Retain Complex -kosteuttavan yhdisteen

FLOWER SHIELD COMPLEX Flower Shield Complex™ käyttää luonnollisia kukista saatavia ainesosayhdisteitä, jotka ehkäisevät hiusvärin haalistumista ja tarjoavat parhaan mahdollisen värisuojan.

L’ANZA DEMI HAIR COLOR KIT 17,50 € UUTUUS 05/14

14

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

VOIMAKAS TYVIKOHOTUS L’ANZA Healing Volume Root Effects kohottaa hiusta tyvestä, antaen runsautta ja tukea muotoiluun. Sen sisältämä kaktusuute antaa tehokkaan lämpösuojan 250°C saakka, joten se sopii erinomaisesti föönauksen pohjalle. Suihkuta tuote hiusten tyveen ja föönaa hiukset kuivaksi. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käytä apunasi pyöröharjaa. Vedä hiuksia hiuspohjasta ulospäin harjalla luodaksesi extra-volyymia ja kohotusta. Pitokerroin 7/10 tukee kurittomimpiakin hiuksia.

L’ANZA ROOT EFFECTS 200 ml 26,00 €


SUOSIKKITUOTE KAMPANJAKOOSSA! L’ANZA Healing Style Urban Molding Paste on yksi tuotesarjan myydyimmistä tuotteista. Tämä monipuolinen muotoiluvaha antaa kevyen ryhdin ja erottelee sekä lisää paksuutta ja tuuheutta hiuksiin - erinomainen tuote hentojen hiusten muotoiluun! Mattainen lopputulos ja voimakas rakenne tekevät hiuksista huolettoman upeat ja helposti muotoiltavat. Lämpösuoja 260°C saakka. NYT KÄTEVÄSSÄ 100 ML KAMPANJAKOOSSA!

KOKEILE & MIKSAA • Paksuutta ja tuuheutta: levitä kosteisiin hiuksiin ja föönaa kuivaksi. Kauttaaltaan lyhyisiin hiuksiin tai pitkiin hiuksiin keskittyen tyviosaan. • Rakennetta: levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin, puristele muotoon. • Extra-pitoa: miksaa Tight-muotoilu voiteen (pito 10/10) kanssa saadaksesi voimakkaamman pidon. • Pehmeää rakennetta: miksaa Polyester -muotoiluvoiteen (pito 6/10) kanssa luodaksesi täyteläisen pehmeän rakenteen.

L’ANZA URBAN MOLDING PASTE 100 ml 12,00 €

PROTEIINIVOIMAA VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE Runsaasti proteiineja sisältävät KB2 Hair Repair -tuotteet vahvistavat ja korjaavat etenkin hauraita ja vaurioituneita hiuksia. Protein Plus Shampoo puhdistaa hiukset tuoden samalla runsaasti vahvistavaa keratiiniproteiinia. Protein Reconstructor vaikuttaa syvällä hiuksen sisällä vahvistaen hiusten rakennetta ja parantaen niiden vastustuskykyä. Molempien tuotteiden sisältämä keratiiniproteiini on hiusten luonnollinen rakennusaine, jonka puutos aiheuttaa hiusten haurautta ja jopa katkeilua. Proteiinin poistuminen hiuksista voi olla seurauksena esim. liian voimakkaista kemiallisista käsittelyistä ja lämpömuotoilun aiheuttamista vaurioista.

VÄRIYSTÄVÄLLINEN SYVÄPUHDISTUS

L’ANZA KB2-SHAMPOOT JA -HOITOAINEET 300 ml 19,50 €

KB2 Daily Clarifying Shampoo on hellävarainen syväpuhdistava shampoo, joka poistaa hiuksista tuotekertymät, sameuden sekä epäpuhtaudet. Väriä suojaava koostumus toimii myös talin tuotantoa säätelevästi ja sopii jopa päivittäiseen käyttöön. Syväpuhdistava shampoo sopii kaikentyyppisille hiuksille esimerkiksi kerran tai kahdesti kuussa puhdistamaan mahdollisia kerrostumia tai pesuveden hiuksiin tuomia metalleja. Erinomainen käsittely ennen hiusten värjäystä! Takaa tasaisemman ja luotettavamman värituloksen, sillä pohjalla ei tällöin ole värin lopputulokseen vaikuttavia epäpuhtauksia.

KB2-tuotteiden nimi tulee niiden sisältämästä Keratin Bond2 Complex -yhdisteestä, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä keratiiniproteiinia, kosteuttavia ainesosia sekä tehokkaita hiusta parantavia ainesosia. KB2 imeytyy syvälle hiukseen, jossa se luo välittömästi sisäistä vahvuutta ja ulkoista kauneutta kaikentyyppisille hiuksille. Hiukset saavat upean terveen kiillon ja tunnun.

15


IKÄÄNTYNEET HIUKSET? MITÄ TARKOITETAAN IKÄÄNTYVILLÄ HIUKSILLA JA KUINKA NIITÄ TULISI HOITAA?

BAMBU PAKSUNTAA! Tiesitkö, että bambu-uute on tehokas hiusta paksuntava ainesosa? Bambu on maailman runsain lähde luontaiselle piioksidille. Se on kevytrakenteinen mineraali, joka on tärkeä ainesosa hiusten volyymin kannalta. Tämä tehokas uute toimii syvällä hiuksen sisällä hyödyntäen nanoteknologiaa, jonka avulla piioksidiuutteet imeytyvät syvälle hiuksen ytimeen. Tämä kevytrakenteinen piioksidi kiinnittyy hiuksen kuitukerroksen seinämään, lisäten rakennetta ja volyymia. Tuloksena huomattavasti paksummat ja tuuheammat hiukset. L’ANZA Healing Volume -tuotteiden avaintekijöitä bambu-uutteen lisäksi on myös Keratin Healing System™, joka vahvistaa velttoja hiuksia ja ehkäisee hiusten latistumisen.

LISÄÄNTYNYT PAKSUUS

Alla olevista mikroskooppikuvista näet, kuinka L’ANZA Healing Volume -tuotteet lisäävät hiuksen ympärysmittaa jopa 30 mikronia (mikrometriä) eli jopa 55 %!

Hiusten ikääntymisestä puhuttaessa tarkoitetaan usein pitkiä tai vaurioituneita hiuksia. Pitkien hiusten latvat ja pituudet ovat altistuneet ympäristön haittavaikutuksille pidempään kuin ”nuori” tyven juuri kasvanut hius. Pituudet ja latvat ovat siten iäkkäämmät kuin tyven hiukset ja altistumisen vuoksi usein myös kuivemmat ja hauraammat. Lyhyetkin hiukset voivat kärsiä ennenaikaisesta ikääntymisestä vaurioituessaan mm. lämpömuotoilun kuumuudesta tai ympäristön haittavaikutuksista niin, että elintärkeiden ravintoaineiden pääsy hiukseen heikentyy.

ANTI AGE -HOITO L’ANZA Healing Strength -tuotteet tarjoavat ikääntyneille hiuksille tehokasta elvyttävää hoitoa. Ne sisältävät ainutlaatuisen CP Anti-Aging Complex -yhdisteen, jonka vahvat antioksidantit vähentävät ikääntymisen merkkejä, palauttamalla hiusten nuorekkuuden ja elinvoiman. “CP” on lyhenne tulee sanoista Cystine Peptide, joka tarkoittaa kystiinipeptidejä. Ne ovat erityisen tärkeitä rakennusaineita keratiiniproteiineille, jotka lisäävät hiusten vahvuutta ja elastisuutta.

VAIKUTTAVAT AINESOSAT Valkoinen tee ENNEN Polarisoitu valomikroskooppi paljastaa ohuen, 55 mikronin hiuksen.

JÄLKEEN Mikroskooppi paljastaa kuitukerroksen piioksidikerrostuman, joka on lisännyt hiuksen paksuutta 85 mikroniin.

L’ANZA HEALING VOLUME & STRENGTH SHAMPOOT 300 ml JA HOITOAINEET 250 ml 29,50 €

16

White Tea Shampoo Erittäin antioksidanttirikas valkoinen tee saadaan teepensaan nupuista ja nuorista lehdistä. Sen vahvat antioksidantit vähentävät vapaiden radikaalien määrää hiuksissa, korjaten vaurioita ja säilyttäen hiusten nuorekkaan ulkonäön.

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

Manukahunaja Manuka Honey Conditioner Manukahunaja on peräisin mehiläisistä, jotka keräävät mettä uusiseelantilaisen Manuka-pensaan kukista. Tämä hunaja sisältää antibakteerisia ominaisuuksia, ja sitä käytetään jopa haavojen parantamiseen.


EGO THERAPY

Me kaikki tarvitsemme silloin tällöin “terapiaa” hiuksille ja ego professionalin uusin innovaatio lämpölaitteissa... EI vaan ei-lämpenevissä laitteissa, tarjoaa juuri tätä! Ja kun sanomme, ei-lämpenevä, ego THERAPY todella on täysin kylmä! Tämä uskomaton kylmärauta hoitaa hiusta käyttäen infrapunavaloa sekä älykästä ultraäänivärinää kuljettaen kosteutta, proteiineja sekä ravintoaineita suoraan hiusten rakenteeseen.

Kuinka se toimii? Tämä “Ultrasound Cold Therapy Infrared Technology” käyttää hyödykseen nano-teknologiaa. Pähkinänkuoressa magneettiset ultraäänet värisevät 36 000 kertaa sekunnissa, joka muuttaa hiuksiin lisätyn hoitotuotteen molekyylikoon niin pieneksi, että se imeytyy normaalia syvemmälle hiuksiin. Tämä auttaa saamaan kaiken hyödyn irti hoidosta ja tämä supernopea värinä edistää tärkeiden aminohappojen ja proteiinien muodostumista, jotka ovat hiusten rakennusaineita. Tämä aivan uudenlainen laite tarjoaa erinomaista hoitoa kaikentyyppisille hiuksille. Lopputuloksena on silmin nähden silkkisemmät, vahvemmat, terveemmät ja kiiltävämmät hiukset, sillä tämä ainutlaatuinen teknologia auttaa korjaamaan hiuksen rakennetta sekä sulkemaan hiussuomuja. Helppo käyttää – pese hiukset normaalisti shampoolla ja levitä hoitoaine. Käy kosteat hiukset läpi Ego Therapyllä ja huuhtele hoitoaine. Voit hyvin käyttää myös tehohoitoa tai jätettävää hoitoainetta tai käsitellä kosteat hiukset ego Therapylla myös ilman hoitotuotetta. Tällöin hiuksissa olevat vesimolekyylit muuttuvat pieniksi ja tunkeutuvat hiukset sisään kosteuttaen hiuksia.

EGO TWIST

ego PROFESSIONAL tekee pitkäkestoisten ja kauniiden kiharoiden muotoilusta supernopeaa ja helppoa. Ei mikään keskivertopiippari - tämä turmaliinia ja HW2-teknologian sisältävä kihartimessa on neljä katseenkiinnittävää kuplaa, jotka ohjaavat hiukset täydellisen totteleviksi kiharoiksi. Ego TWISTin teknologia yhdistää pörröisyyden kurittavat negatiiviset ionit, jotka silottavat hiussuomuja, kiiltoa parantavaan turmaliiniin. Säädettävä ja tasaisesti jakautuva lämpötila 70-210°C takaa yhtenäiset ja pitkäkestoiset kiharat.

ego TWIST tarjoaa • Tehokkaan ja täysin säädeltävän keraamisen lämpöyksikön. • Upeat kiharat jopa kaikkein suorimpiin hiuksiin. • Ionisoiva HW2-teknologia maksimaalisella lämmönjohdolla nopeaan muotoiluun ja pitkäkestoiseeen lopputulokseen • Kätevät kuplat helpottavat muotoilua – ohjaavat hiukset optimaaliseen kiharrukseen • Lukitsee kosteutta ja silottaa hiussuomuja luoden upean kiillon sekä pitkäkestoisen hoidetun lookin.

HW2? HWANGTO-molekyyli muistuttaa hunajakennoa. Se kätkee sisälleen maksimaalisen määrän mineraaleja, jotka lämmön vaikutuksesta luovuttavat negatiivisia ioneja, kaukoinfrapunasäteitä sekä antibakteerisia ominaisuuksia. HW2-teknologia yhdessä turmaliinin kanssa antavat ego-laitteille niiden tehokkaan kyvyn poistaa toksiineja, ulkoisia haittavaikutuksia sekä sähköisyyttä hiuksista, tehden niistä kiiltävät, terveet ja helpommin hallittavat.

EGO THERAPY UUTUUS 05/14 EGO TWIST 99,00 € 17


SOYA WANT IT ALL Healthy Sexy Hair Soya Want It All -hiuksiin jätettävä hoitosuihke on tehopakkaus, jolla on jopa 22 upeaa ominaisuutta, jotka auttavat luomaan terveemmät ja vahvemmat hiukset niitä latistamatta. Sen herkullisen kumkvatin tuoksuinen koostumus sisältää mm. soijan, kaakaon ja arganöljyn yhdisteen, joka imeytyy syvälle hiukseen antaen niille uutta elinvoimaa, vahvuutta ja kiiltoa tyvestä latvaan saakka. Lopputuloksena kauniit ja terveen näköiset hiukset! Suihkuta Soya Want It All pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa läpi ja föönaa tai anna kuivua itsestään.

22 HYÖTYÄ YHDESSÄ TUOTTEESSA Lämpösuoja Kosteussuoja Suojaa hiusväriä Selvittää Ravitsee Luo runsautta Korjaa Antaa kiiltoa Silottaa Kosteuttaa Parantaa elastisuutta Suojaa ympäristön haittavaikutuksilta Poistaa sähköisyyttä Poistaa pörröisyyttä Ehkäisee hiusten ikääntymistä Rauhoittaa Vahvistaa Hoitaa vauroita Tekee hiuksista helposti hallittavat Ehkäisee vaurioita Kevytrakenteinen koostumus Erinomainen pohjustustuote hiuksille

Vaikuttavat ainesosat:

TUUHEUTTA HENNOILLE & LATTEILLE HIUKSILLE Mikäli hiuksesi ovat hennot tai latistuneet, käytä pesuun ja hoitoon tuuheuttavia tuotteita, joiden avulla luot ryhdikkään pohjan muotoilulle! Big Sexy Hair Color Safe Volumizing ja Extra Volumizing -shampoot on kehitetty puhdistamaan hiuksista niitä latistavat epäpuhtaudet, luomaan volyymia unohtamatta kosteuttavaa ja kiiltoa antavaa vaikutusta. Color Safe Big SexyHair Volumizing Conditioner -hoitoaine antaa hiuksille vahvuutta, kiiltoa ja elinvoimaa painottomasti, hiuksia latistamatta. Kaikkien näiden tuotteiden koostumukset sopivat erinomaisesti myös värjätyille hiuksille!

HEALTHY SEXY HAIR SOYA WANT IT ALL 150 ml 24,00 € UUTUUS 05/14

Arganöljy Luonnollinen kosteuttava ainesosa parantaa hiusten elastisuutta sekä poistaa pörröisyyttä. Acai-marjauute & kaakaopapu-uute Kosteuttavat ja tuovat hiuksiin runsaasti hiusta ja hiuspohjaa tervehdyttäviä antioksidantteja.

18

Soijapapu-uute Soijaproteiini suojaa, kosteuttaa sekä edistää terveiden hiusten kasvua.

~ IdHAIR Finland Oy -asiakaslehti, tilaukset & tiedustelut p. 010 279 9000

Big SexyHair -shampoiden ja hoitaineiden koostumus on rikastettu Style Primed -ominaisuudella. Style Primed nimensä mukaisesti valmistaa hiukset muotoilua varten, auttaa hiuksia vastaanottamaan muotoilutuotteiden ominaisuuksia paremmin sekä korostaa muotoilutuotteiden vaikutuksia. Muotoilutuotteen teho näkyy nyt hiuksissa helpommin, nopeammin ja voimakkaammin kuin koskaan aiemmin.

COLOR SAFE VOLUMIZING SHAMPOO, EXTRA VOLUMIZING SHAMPOO SEKÄ CONDITIONER 300 ml, SVH 19,00 €


450° Headset

450° Blow Out

HEAT DEFENSE SETTING SPRAY 250 ml KIILTO 7 | PITO 7

HEAT DEFENSE BLOW DRY SPRAY 125 ml

Tämä tehokkaan lämpösuojan antava (230°C/450°F) muotoilusuihke suojaa hiuksia ulkoiselta kosteudelta, antaa kiiltoa, poistaa pörröisyyttä ja sähköisyyttä sekä auttaa säilyttämään tyylin luonnollisen kauniin näköisenä ja tuntuisena. Sopii hyvin lämpömuotoiluun sekä kosteisiin hiuksiin ennen föönausta.

KIILTO 7 | PITO 1

Tehokkaan lämpösuojan antava (230°C/450°F) föönaussuihke, joka hoitaa hiuksia mahdollistaen sileän ja huolitellun lopputuloksen sekä selvittää hiuksia tehden niistä helpommin käsiteltävät ja vahvemmat. Auttaa lyhentämään hiusten föönausaikaa ja antaa hiuksille painotonta kiiltoa.

Svh 24,00 €

Svh 24,00 €

Frenzy ™

450° Protect

KIILTO 2 | PITO 8

KIILTO 7 | PITO 4

Kuiva mattainen muotoilupasta luo sekaiset ja

Lämpösuojasuihke, joka tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Vedetön

villit hiustyylit. Frenzy kiinnittyy hiuksen pintaan paksuntaen hiusta ja luoden näin upeaa tuuheutta ja erottelua. Tämä voimakaspitoinen tuote antaa kevytrakenteisen ja mattaisen viimeistelyn. Svh 22,00 €

koostumus ei ainoastaan nopeuta hiusten suoristusta vaan tarjoaa tehokkaan lämpösuojan (230°C/450°F) ja hoitaa hiuksia samanaikaisesti. Vedetön koostumus on myös kosteudelta suojaava, jolloin hiukset säilyvät sileinä ja kauniina pidempään. Erinomainen tuote lämpömuotoiluun, mutta myös tyylin virkistämiseen kesken päivän. Svh 24,00 €

MATTE TEXTURIZING PASTE 50 g

HEAT DEFENSE HOT TOOL SPRAY 125 ml

19


www.blong.fi

StyleID 04-05/2014  

Kevään StyleID esittelee valoisan kauden huippu-uutuudet sekä IdHAIR Hair Paint -kestovärijärjestelmän entistä superimman koostumuksen!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you