Page 1

DEN LILLE BOG OM INVENTAR


INDHOLD Start her ................................................................................ 3 Vores mærker ...................................................................... 4 Showroom ........................................................................... 5 Huskeliste til inventar ......................................................... 6 Hvem gør hvad.................................................................... 7 Regnestykket ....................................................................... 8 Nyttige mål .......................................................................... 9 Tegnepapir ........................................................................10 Dine notater.......................................................................15 Dine oplysninger ..............................................................18 Garanti- og reklamationsbestemmelser ........................18 Kontakt ...............................................................................19

2


“arbejdsglæde er alfa og omega”

START HER - så ender det godt Din salon er dit liv. Det er her du og evt. dine ansatte tilbringer rigtig meget tid. Det er derfor vigtigt, at I føler jer godt tilpas. Udover dette, er der naturligvis også dine kunder, som gerne skal have en god og ikke mindst behagelig oplevelse. Med denne folder, vil vi forsøge at inspirere dig, give dig ideer, og ikke mindst holde dig i hånden, så du kommer hele vejen rundt, når du tænker inventar og evt. en opgradering af din salon. Når du har valgt dit inventar, vil vi komme tilbage med en pris, men du må ikke blive forskrækket, hvis vi udfordrer dine valg. Det er det, vi forstår ved professionel sparring, selvom du naturligvis altid har det sidste ord. Du kan også til enhver tid besøge vores showroom i Lystrup, når det passer dig. Her vil du kunne se og ”mærke” vores sortiment.

3


VORES MÆRKER Vi har taget ét valg for dig, som du ikke kan lave om på. Vi har sorteret mindre gode produkter fra, og tilbyder kun gode og solide kvalitetsmærker, som vi kan stå inde for. Det er også derfor, vi giver 2 års reklamationsret.

4

Med sit udspring i Barcelona, er Pahi det perfekte match mellem funktionalitet, kvalitet og økonomi. Pahi har i mere end 40 år været en stor spiller på frisørinventar, og det er bestemt ikke uden grund.

Maletti er Italiensk design når det er bedst. Maletti’s historie går mere end 75 år tilbage, og målet med møblerne er at skabe den perfekte harmoni mellem teknologi og design, samt ergonomi og fornøjelse.

Inventarens Rolls Royce. Produkterne er produceret og samlet på den familiedrevne fabrik lidt udenfor Amsterdam, Holland. Her lægges vægt på kvalitetskomponenter, som kan holde til mange år i salonen.

Dette er vores koncept, men også vores egne møbler og design. Her er tale om kvalitetsløsninger, som egner sig til enhver salon.


“vi ser bedst med fingrene”

SHOWROOM Ideer kommer ikke altid ud af det blå, og det at bestemme sig for nyt inventar kan være en stor beslutning. Derfor har vi indrettet et showroom, hvor du kan se, føle og prøve inden du tager beslutningen. Vi holder åbent mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-14:30. Ring altid i forvejen og book en tid, da vi så er sikre på, at vi kan yde dig den bedste service, eller aftal med din sælger hvornår det passer dig. Du finder showroomet i vores hovedkontor nær Aarhus: Lægårdsvej 28, 8520 Lystrup.

5


HUSKELISTE TIL INDRETNING Vi har lavet en liste, så du er sikker på at komme rundt omkring alle inventartyper og skabe et overblik, så du præcis ved hvad du har plads til og har brug for.

ANTAL

• Mål gerne dit lokale op

For at kunne vælge inventar og dets placering, er det vigtigt, at du har helt styr på dimensionerne i din salon. Så start med at måde salonen op. Bagerst i hæftet finder papir til at tegne den ind på.

Stole Betjeninger Vaskepladser Salgsarealer

• Tag gerne nogle billeder

Selvom du måler op, kan der godt smutte en detalje eller to, og derfor er det altid godt at have nogle billeder at støtte sig op til. Det gør også væres vejledning mere konkret.

Disk Klippestole Rulleborde

• Hvor meget skal du bruge?

Maskiner

Som det sidste, skal du beslutte dig for hvad du skal bruge. Det kan du gøre i forhold til dine nuværende behov, men hav også i mente hvad dine drømme og fremtiden kan bringe. Udfyld skemaet til højre med dine inventarbehov.

“med et godt overblik er du halvvejs”

6


HVEM GØR HVAD? Ikke ret mange har evnerne eller overskuddet til selv at gøre alt i en salon. Der kan endda være et lovkrav, som gør, at det skal være autoriseret arbejde. Derfor er det vigtigt, at du har på plads, hvem der gør hvad. Udfyld nedenstående, så du har overblikket fra starten:

Navn

Telefon

Vægge Gulve Lofter Tømrer Maler VVS EL

Vi hjælper gerne med en tidsplan, og kontakt til dine håndværkere. Vi hjælper med tegning og forslag til indretning - kontakt din sælger.

7


REGNESTYKKET? Det kan være svært at få overblikket over hvad det koster, men vi har gjort det let for dig. Vi har lavet et regneark, så du hurtigt kan danne dig overblikket. Skal du have banken indover, har vi endda lavet et udvidet skema til dem, så det er gjort så nemt som muligt for dig. Vi har samlet det hele på vores hjemmeside på interior.idhair.dk

“det er gjort så let som muligt for dig”

DU BESTEMMER SELV PRISEN?

Der er flere muligheder for at finansiere dine inventardrømme. • • •

Betal kontant, og få en god kontantrabat Køb IdHAIR og Schwarzkopf Professional varer og få inventaret gratis* Leasing

Spørg din sælger om de forskellige løsningsmodeller. *Hør nærmere hos din konsulent

8


BETJENINGSPLADS

108 CM

MIN 120 CM

MIN 90 CM

BETJENINGSPLADS

VASKEPLADS

80 CM MAX 88 CM

MIN 50 CM

19 CM MIN 90 CM

9


DIT TELEFONNUMMER

TIP: BRUG EN BLYANT, SÃ… KAN DU ALTID RETTE TIL.

TEGN DIN SALON (1 CENTIMETER = 1 METER)

10


DIT TELEFONNUMMER

TIP: BRUG EN BLYANT, SÃ… KAN DU ALTID RETTE TIL.

TEGN DIN SALON (1 CENTIMETER = 1 METER)


DIT TELEFONNUMMER

TIP: BRUG EN BLYANT, SÃ… KAN DU ALTID RETTE TIL.

TEGN DIN SALON (1 CENTIMETER = 1 METER)

12


DIT TELEFONNUMMER

TIP: BRUG EN BLYANT, SÃ… KAN DU ALTID RETTE TIL.

TEGN DIN SALON (1 CENTIMETER = 1 METER)


DIT TELEFONNUMMER

TIP: BRUG EN BLYANT, SÃ… KAN DU ALTID RETTE TIL

TEGN DIN SALON (1 CENTIMETER = 1 METER)

14


DINE NOTATER

“skriv dine tanker ned, så du ikke glemmer dem”

15


DINE NOTATER

16


DINE NOTATER

17


DINE OPLYSNINGER Salon Kontakt Adresse Email Telefon CVR Bank

GARANTI- OG REKLAMATIONSBESTEMMELSER Alle produkter fra IdHAIR Interior har 2 års reklamationsret. Det betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som opstår indenfor 24 måneder fra leveringsdatoen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere i god tid, og gerne med foto. Vi tilstræber, at vi løser eventuelle fejl og mangler i samarbejde med vores kunder hurtigt og for de mindste omkostninger for begge parter.

18


KONTORET 8674 2822

“husk, vi er aldrig er længere væk end et telefonnummer”

19


IdHAIR Company A/S | LÆGÅRDSVEJ 28 | 8520 LYSTRUP | DENMARK | +45 86742822 | www.idhair.dk

GENERELLE OPLYSNINGER IdHAIR Interior er en del af IdHAIR Company A/S IdHAIR Company A/S Lægårdsvej 28 8520 Lystrup Telefon 8674 2822 Email: kontakt@idhair.dk CVR: 15233982 Alle priser er excl. moms, fragt og montering

Den lille bog om inventar (IdHAIR)  

Dette er bogen til dig, som skal til at have nyt inventar i salonen. Vi har gjort det nemmere, så du husker at komme hele vejen rundt.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you