Page 1


ÖVERSIKT CERTIFIERINGAR

RÄTT PLAGG GJORDA PÅ RÄTT SÄTT Vi vet hur viktigt det är för dig att veta hur våra produkter tillverkas. Det är därför som vi anstränger oss till det yttersta för att kunna garantera att varje plagg som vi säljer uppfyller högsta möjliga miljökrav och etiska krav. Alla de varumärken som vi säljer tillverkar sina plagg efter riktlinjer som är striktare än vad lagen kräver. Det gäller både plagg som tillverkas i Fruit of the Looms egna fabriker och de som tillverkas externt.

ÖKO-TEX Fruit of the loom / Russell / Anvil Alla klädesplagg från Fruit Of The Loom, Russell och Anvil är Öko-Tex Standard 100 -godkända. Detta säkerställer att kläderna inte innehåller några farliga ämnen för varken människor eller naturen. Öko-Tex Standard 100 är ett internationellt erkänt test- och certifikationssytem för textilier. Testkriterierna är standardiserade världen över och inkluderar tester av ph-värde, formaldehyd, bekämpningsmedel, tungmetaller och allergiframkallande färgämnen. Endast när det är bevisat att ett klädesplagg inte innehåller något av dessa ämnen beviljas Öko-Tex -godkännande. Ytterligare en anledning att välja Fruit Of The Loom & Russell.

THE FRUIT CODE Fruit of the loom Som en av världens ledande klädproducenter känner Fruit Of The Loom ansvar för miljön och samhället. Fruit Of The Loom ställer väldigt höga krav. Detta märks på kläderna som produceras och sättet de tillverkas på. Dessa krav skapar grunden till The Fruit Code. Det är en uppförandekod som visar Fruit Of The Looms engagemang i att minska påverkan på miljön och att göra en positiv insats i de samhällen där de verkar. Det handlar dock inte bara om dem. Fruit Of The Loom försäkrar att samma strikta regler även gäller alla deras leverantörer, distributörer och vilka som helst av deras samarbets-partners. Det här är inget nytt för Fruit Of The Loom, de har alltid uppträtt så här. The Fruit Code är mer än en policy. Den är ett levnadssätt. Kontakta oss för mer information om The Fruit Code.

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech / AWD WRAP är en självständig, icke vinstdrivande organisation som är dedikerad till att certifiera fabriker runt om i världen utifrån lagliga, mänskliga och etiska mål.

ORGANIC EXCHANGE Anvil Organisk bomull är odlat utan bekämpningsmedel, med enbart natruliga metoder. Det betyder att produkten är bättre för bomullsböndernas hälsa och deras samhällen. Sist men inte minst, bättre för vår totala miljö. 100% Organisk bomull.

3


4

OM FRUITS FABRIK

MAROCKO GER MER Fruit of the Looms fabriksanläggning i Marocko växer och utvecklas kontinuerligt för att kunna leverera fler och bättre produkter till den europeiska marknaden. För att ge riktigt bra service till våra kunder i “just in time”-segmentet har de nyligen ökat produktions- och lagerkapaciteten, minskat ledtiderna och skärpt kvalitetskontrollerna.” Fler plagg. Mer kvalitet Genom att tillverka plaggen i egen fabrik får Fruit of the Loom bättre kontroll över produktionsprocessen och kan övervaka garn, tyger och färdiga plagg i varje steg i tillverkningen. Det finns ett komplett testlaboratorium på fabriken och alla tester genomförs enligt europeisk eller internationell standard. Genom att testa plaggen kontinuerligt kan Fruit of The Loom garantera att produkterna håller en jämn kvalitet. Färg är också viktigt, oavsett om det handlar om arbetskläder, uniformer, lagdräkter eller profilprodukter. Personalen på fabrikens färglabb jobbar hårt för att kunna garantera att vartenda ett av plaggen har bästa möjliga färgäkthet. Det du vill ha när du vill ha det. För att kunna ge kunderna ännu bättre service finns ett distributionscenter i anslutning till fabriken i Marocko. Här finns 15 000m2 med plats för 25 miljoner artiklar. Det ger Fruit of the Loom möjligheten att erbjuda ännu större flexibilitet åt kunder i Europa och exportkunder. Marockoanläggningen fungerar som ett komplement till övriga distributionscenter i Europa och ökar lagerkapacitet och möjligheten att direktleverera riktigt stora orders med kortare ledtid. Fler nyheter inhouse Eftersom varje del av produktionskedjan sker i anläggningen har Fruit kontroll och stor frihet att ta fram nya produkter inhouse. Det ger dem också bättre kontroll över produktionen, möjlighet att förbättra tygkvaliteten och att snabbt svara till kundernas behov. I dag produceras över 2,8 miljoner plagg i veckan i fabriken i Marocko. Att hushålla med vatten – Fruit of the Loom använder sig av modern teknik för att återanvända vattnet på fabriken i Marocko. Där finns bland

annat ett avancerat reningsverk för det kemikaliepåverkade vatten som används i tillverkningen, utrustning som hettar upp och använder kylvatten i textilproduktionen och ett smart system för att ta tillvara på kondens från ånga. Att hushålla med energi – Fruit har bestämt sig för att reducera energiåtgången på Marockoanläggningen genom att optimera processer och maskiner. Några exempel är att återanvända värme och energi under processens gång. Dagliga mätningar och kontroller ger en bra bild av energiåtgång och effektivitet. Att minska avfallsmängden – Fruit of the Loom jobbar hårt för att minska avfallsmängden. De reducerar mängden bomullsavfall, återanvänder bortsorterade fibrer och utbildar personalen så att de är medvetna om återvinningsmöjligheterna. Dessutom använder de avancerad teknik för att hålla färg och kemikalier till ett minimum, köper råmaterial som levereras i återanvändbara containers och samarbetar med företag som kan ta hand om spillmaterial på ett ansvarsfullt sätt. Och det är bara några exempel. Att transportera ansvarsfullt – Fruit of the Loom minskar sitt koldioxidutsläpp genom att tillverka allt från garn till färdigt plagg i samma fabrik. Effektiv logistik och god planering hjälper Fruit att reducera företagets miljöpåverkan, det är ett ständigt närvarande mål. Supply Chain Code of Conduct Compliance Som företag har Fruit of the Loom en lång tradition av att göra affärer på ett etiskt sätt, med respekt för människor och arbetsmiljölagar. Fruit väljer samarbetspartners som delar den övertygelsen. Hur man ska agera beskrivs i ”the Fruit of the Loom Code of Conduct”. De har tagit fram ett utbildningsprogram som även innefattar att en oberoende tredje part övervakar såväl deras egenägda som de externa anläggningarna och underleverantörer. På så sätt kan de försäkra sig om att alla samarbetspartners följer lagar och bestämmelser om anställningstrygghet, arbete, hälsa och säkerhet.


PRIVATE LABEL

BYTE AV ETIKETTER Insidan räknas ju också! Private label ger dig möjlighet att sätta ditt företags identitet också på insidan av produkten. Vi har inga krav på volym, ger dig stor flexibilitet i valet av produkter och levererar snabbt. Med hjälp av sömmerskor kan vi skapa produkter med ditt företags identitet. Vi byter eller sätter i etiketter på artiklar i de flesta produktkategorier - t-shirts, jackor, väskor, mössor osv. All produktion görs i Sverige och det är därför som ledtiderna kan hållas så korta, oftast 1-2 veckor beroende på beställningens storlek.

5


6

INNEHÅLLSFÖRTECKNING

INNEHÅLLSFÖRTECKNING T-Shirts Piké Sweatshirts Knitwear Skjortor Jackor och Fleece Barn Underwear Accessoarer Skötselråd Storlekstabell Skjortor Symbolförklaringar

7 37 45 62 65 78 101 111 113 132 135 135

No. 001

KLIMATNEUTRAL TRYCKSAK


T-SHIRTS

T-SHIRTS 61-212 AMERICAN HEAVY COTTON T

7


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

39 KR

CA PRIS FÄRG

49 KR

61-036 VALUEWEIGHT T

BARN SE SIDA 103

Europas mest sålda T-shirt! Halslinning i bomull/lycra. ART NR 61-036 MATERIAL 100 % bomull (Ash: 99 % bomull,

1 % polyester. Heather Grey: 97 % bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL (White, Black, Navy, Heather Grey även i 3XL) N

EE N GR

YE l K

Na tu ra

PIN

HIA SC FU

LL OW

er ow fl

60

52

D

KE LL Y

KH AK I

GR

GE AN

Su n

OR

57 RE

K2

34

DY UN RG BU

47

EE

EN

LE

E IV

CH OC OL AT E

D RE K IC BR

LE

3M

BO TT

AR

OL

44

40

41 RP

GR E

CO AL

NA VY

CH

EP

Bl

UR E AZ

UE BL SK Y

NA VY

L EE ST

Ro ya l

PE

38

CQ

ue

E BL U

H AS e

BX

32

ZU

YT

30

DE

BL AC K

51

PU

IT AP H GR LIG

HE

80

93

59

87

AZ

36

HT

AT H

E

GL

ER

GR EY

94

hit

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

w

8


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

39 KR

39 KR

49 KR

49 KR

61-372 LADY-FIT VALUEWEIGHT T

61-200 FITTED VALUEWEIGHT T

Dam t-shirt med kvinnlig passform. Halslinning i bomull/lycra. Uppdaterad produkt 2013.

Figurnära T-shirt för herr och dam. Sidosömmar för en tajtare och modernare passform. Tunnare halslinning i bomull/lycra.

hit e

30

OR

AN

GE

44

40 RE D

ER AT H HE

Ro ya l

Bl

ue

GR EY

94

w

NA VY e Ol iv siC

CO AL AR CH

hit e w

EP

AC K BL

59

k Pin ht

HIA

51

DE

GR EY ER

BL

HE

SK Y

AZ

36

87

30

Lig D

GE AN OR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

61-200 100 % bomull 160 g/m² 165 g/m² S–2XL

AT H

E UR AZ SC

40

er nf lo w

UE

ue Bl

E PL PU R

BO TT LE

Su

FU

N EE GR

CO AL AR CH N EE GR

94

52

57

PE

44

34

47 LL Y

Ro ya l

NA VY EP

AC K

DE

BL

38

87

YT

ZU

51

RE

AZ

36

KE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

as

bomull, 3% polyester) VIKT VIT 160g/m² VIKT FÄRG 165 g/m², STORLEKAR XS-2XL

Cl

ART NR 61-372 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey: 97%

9


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

155M MENS SLIM FIT T

45 KR

CA PRIS FÄRG

55 KR

Herr T-shirt med moderiktig passform. Slim men inte för tight.

HIA SC

YE

RE

D

CR AS

K

CL

PIN

E LIM

30 w hit e

OR D OX F

HT

Y

SIC

E IS UO RQ TU

LX SK

FU

OW LL

PL AP

BO TT HT

SC

57

CD

LM

65

LIG

FR

BR IG

EN

CH

NA VY

RO YA L

BH

PE

E

GR LE

AC K BL

FN

44 OR AN GE

K2

AL

EE

N

38

36

LE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

155M 100% Ringspunnen bomull. 145 g/m² S-2XL

RP

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

PU

10


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

45 KR

45 KR

55 KR

55 KR

BARN SE SIDA 104

Dam T-shirt med moderiktig passform. Slim men inte för tight.

T-shirt i ringspunnen kammad bomull. ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

155F 100% Ringspunnen bomull. 145 g/m² XS-XL 44

PIN

CH

K

IA

LE

FU S

GR

CD

57

EE

NA VY

LE

CH EN

PE

D

hit e w

NG E OR A

RE LL

LIM E

OW

K2

OR OX F HT

30

D

LM

YE

LX LIG

CIN G

PL

RA

TU

RQ

AP

UO

E

IS E

UE

44

RR

AL

BL L YA

SC SK Y

w

hit

e

RO

30

D

RE SIC

65

RY

CL

AS

K PIN

LIM

E

OIS E QU OR D OX F

Y

LX SK

LE

SC

LIG HT

PE

N

38

FR

CR

PU RP

FN

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BL

CD

LM

65

HT BR IG

FR

EN CH

NA VY

RO YA L

BH

TU R

FN

BO TT

IA

GE

SC H

OR

AN

OW YE

AP

LL

PL

E

GR

AC K

BO TT LE

BL

150M 100 % ringspunnen bomull 145 g/m² 150 g/m² S–2XL

57 FU

K2

AL

EE

N

38

36

RP

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

150M LIGHT WEIGHT T-SHIRT

PU

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

155F LADIES SLIM FIT T

11


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

35 KR

40 KR 50 KR

61-082 SCREEN STARS ORIGINAL T

bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S–3XL

BL

UE

51

GR LL Y

RO

YA

L

R

N EE

E RO

YA

L

BL U

NA VY EP DE

BL

GR

EY

94 AT HE

47

HE

51

KE

AZ

GR

EY

94

E

K2 OW

44

LL

AC K

hit w

er fl ow Su n

OR AN GE

D RE

BL

NA VY

AC K

hit e w

34

40

32

36

30 e

TILLGÄNGLIGA FÄRGER 44

40

32

36

30

ER

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

YE

bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 135 g/m2 VIKT FÄRG 145 g/m2 STORLEKAR S–2XL

OR AN G

ART NR 61-082 MATERIAL 100 % bomull (Heather Grey: 97 %

T-shirt i 195 gram! ART NR 61-212 MATERIAL 100 % bomull (Heather Grey: 97 %

RE D

Tunnare T-shirt. Halslinning i bomull/ lycra.

61-212 AMERICAN HEAVY COTTON T

NA VY

39 KR

HE AT H

12


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

49 KR

CA PRIS FÄRG

61-044 SUPER PREMIUM T

59 KR

T-shirt med dubbelsöm i hals och ärmar. Halslinning i bommull/lycra. Tål tvätt i 60°. ART NR 61-044 MATERIAL 100 % bomull (Ash: 99 % bomull,

EY GR

AS

H

ER

e hit

C ZIN

w

E IT PH

93

30

UE BL Y

Bl

ue

SK

EP

XW

YT

Ro ya l

NA VY

N GR EE

94 HE AT H

GR A

NA VY

LIG

CH E IV OL

HT

OL AT E

DY

OC

RG GR LE BO TT

KH AK I

GL

51

AZ

59

EE

er

N

38

32

36

UN

GE

BU

OR

AN

D RE

3M

34

CQ

BL AC K

41

DE

44

40

ow

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

fl

SKÖTSEL

Su n

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

1 % polyester. Heather Grey: 97 % bomull, 3 % polyester.) 190 g/m2 205 g/m2 S–2XL (White, Black, Navy, Heather Grey även i 3XL) Tål tvätt i 60°

13


14

T-SHIRTS

61-066 VALUEWEIGHT VNECK T


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

45 KR

45 KR

55 KR

55 KR

61-066 VALUEWEIGHT V-NECK T

61-398 LADY FIT VALUE WEIGHT V-NECK T

V-ringad T-shirt med halslinning i bomull/lycra.

V-ringad dam T-shirt med feminin passform. Djupt V med linningen i bomull/lycra.

ART NR 61-066 MATERIAL 100 % bomull (Heather Grey: 97 %

bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 160 g/m² VIKT FÄRG 165 g/m² STORLEKAR S–2XL

D

UE L

BL

NA VY

YA RO

EP

AC K BL

CO AL AR

R

40

51

RE

AZ

36

CH

AT HE HE

bomull, 3 % polyester)

DE

87

GR

EY

94

VIKT VIT 160 g/m² VIKT FÄRG 165 g/m² STORLEKAR XS–2XL

e

30

ER AT H

hit

e

HE

nf

lo w

HIA

er

GR EY

94

30

Su

SC PIN K

52 RE D

NA VY

FU

RO YA L

AC K BL

40

AZ

34

w

57

51

36

EP

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

DE

w hit

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

ART NR 61-398 MATERIAL 100 % bomull (Heather Grey: 97 %

15


T-SHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

45 KR

45 KR

61-098 ATHLETIC VEST

61-376 LADY-FIT VALUEWEIGHT VEST

Herrlinne med halslinning i bomull/ lycra.

Damlinne med feminine passform med halslinning i bomull/lycra.

ART NR 61-098 MATERIAL 100 % bomull (Heather Grey: 97 %

bomull, 3 % polyester)

ART NR 61-376 MATERIAL 100% bomull (Heather Grey: 97%

VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL

D

HE AT HE R

RE

NA VY EP DE

AC K

94

GR EY

40

AZ

36

30

BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

e

D

AT HE R HE

RE

NA VY EP DE

AC K BL

94

VIKT VIT 160g/m² VIKT FÄRG 165 g/m², STORLEKAR XS-2XL

w hit

40

GR EY

bomull, 3% polyester)

AZ

36

30 hit e

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

w

16


T-SHIRTS

61-098 ATHLETIC VEST

17


T-SHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

105 KR

61-262 SLIM FIT T

61-378 LADY-FIT CREW NECK T

Figursydd t-shirt. Bomull/elastan för maximal komfort och passform.

Figursydd damtopp. Bomull/elastan för maximal komfort och passform. Uppdaterad passform 2013.

Lig ht

HIA SC

D

FU

Pin k

52

UE

NA VY

BL Y SK

EP

AC K

30

57

40

YT

RE

AZ

36

DE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

61-378 95 % bomull, 5 % elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

BL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

hit e

hit e

30

36

w

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

61-262 95 % bomull, 5 % elastan 175 g/m2 185 g/m2 S–2XL AC K

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

w

125 KR

BL

18


T-SHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

105 KR

61-384 LADY-FIT LONG SLEEVE CREW NECK T

30 w hit

hit e w

AC K

e

30

36 BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

57

52 Pin Lig

ht

HIA SC

D

FU

SK

Y

BL

UE

k

40

YT

RE

AZ

36

NA VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

61-382 95 % bomull, 5 % elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

EP

61-384 95 % bomull, 5 % elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

DE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

V-ringad damtopp. Bomull/elastan för maximal komfort och passform. Figursydd. Uppdaterad passform 2013.

AC K

Figursydd damtopp. Bomull/elastan för maximal komfort och passform. Långärm. Uppdaterad passform 2013.

61-382 LADY-FIT V-NECK T

BL

135 KR

19


T-SHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

65 KR

61-026 SHORT SLEEVE BASEBALL T

e HiT w LA CK /B e

AM S KE UN LL FL Y OW GR E EE R/ N

TH HiT

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

RW E

KW

HIT

TH

D/ W

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

61-168 100 % bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

RE

61-026 100 % bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

/B

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

T-shirt med kontrastfärg vid ärmslut och halslinning. Halslinning i bomull/ lycra.

LA CK

T-shirt med kontrastfärg på ärm och halslinning. Halslinning i bomull/ lycra.

61-168 RINGER T

BL W AC HIT K E /

65 KR

w

20


T-SHIRTS

CA PRIS

944 KR

61-168 RINGER T

21


22

T-SHIRTS

61-038 VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

55 KR

55 KR

70 KR

70 KR

61-038 VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T

61-404 NEW LADY FIT VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T

Långärmad T-shirt med klassisk passform. Halslinning i bomull/lycra.

Långärmad dam T-shirt med feminin passform. Halslinning i bomull/lycra.

ART NR 61-038 MATERIAL 100 % bomull (Heather Grey: 97%

bomull, 3% polyester)

e w hit

AC K

D RE

30

36 BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

40

30 e

EY GR

ue

AT H

ER

Bl

HE

Ro ya l

NA VY

AC K

EP DE

BL

94

w hit

51

AZ

36

bomull, 3% polyester)

VIKT VIT 160 g/m² VIKT FÄRG 165 g/m² STORLEKAR XS–2XL

VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR S–2XL TILLGÄNGLIGA FÄRGER

ART NR 61-404 MATERIAL 100 % bomull (Heather Grey: 97%

23


24

ANVIL INFO

Grönt, smart och snyggt. Amerikanska Anvil Knitwear grundades 1899 och tillverkar i dag runt 2,4 miljoner plagg i veckan i USA, Honduras och Nicaragua. Anvil Knitwear är känt för sitt etiska arbete och för sitt engagemang i miljö-, och hållbarhetsfrågor. De är ledande inom hållbar produktion av kläder och rankat som en av de största producenterna av ekologiska textilier av Textile Exchange. Anvil är idag den största köparen av certifierad organisk bomull och övergångsbomull* som odlats i Amerika.

Anvils sömnads- och produktions-anläggningar för organisk bomull är USDA- (United States Department of Agriculture) och WRAP-certifierde. Det innebär att de förbinder sig att följa de båda organisationernas hårda sociala och etiska krav. Och inte nog med det – Anvil är även det första företaget i världen att bliWRAP-certifierade. WRAP är en miljörevision som innefattar bland annat miljöledningssystem, avfallsoch utsläppshantering och användningen av kemikalier i tillverkningsprocessen. Tillsammans med UNEP (United Nations Environment Programs) och designern Vivienne Westwood har Anvil Knitwear startat kampanjen GreenUp för att uppmärksamma den FN-konferens om hållbar utveckling som ska hållas 2012. Med hjälp av kampanjen hoppas de få in pengar till att plantera ny skog runt om i Europa. Nacketikett som enkelt kan rivas bort

*

För att producera sin ekologiska bomull använder Anvil Knitwear teknik och material som inte har någon påverkan på miljön. Målet med den ekologiska produktionen är att öka och bevara markens bördighet, eliminera användningen av giftiga kemiska bekämpningsmedel, konstgödsel och att stödja ett biologiskt hållbart jordbruk. Självklart upp­fyller all infärgning av ekologisk bomull ETAD:s standarder och är fri från miljöskadliga produkter. Den amerikanskodlade ekologiska bomullen som Anvil Knitwear använder är certifierad av USDA NOP (United States Department of Agriculture’s National Organic Program). Produkter: 490, 498, 420, 428, 490B/T

Anvil är ett av de bolag som köper mest av den amerikanska övergångsbomullen, det vill säga bomull som odlas av bönder som bestämt sig för att byta från de konventionella till ekologiska odlingsmetoderna. På så sätt gör Anvil Knitwear vad de kan för att stödja de jordbrukare som tar risken att få sämre skörd under de tre år det tar att bli certifierad som ekologisk leverantör. Under denna treårsperiod använder bönderna samma jordbruksmetoder som för ekologiskt odlad bomull; inga bekämp­ningsmedel, ingen konstgödsel eller konstbevattning. Anvil tillverkar inte bara kläder i bomull. De ansvarsfulla tankarna om minsta möjliga miljöpåverkan finns med också för syntetmaterial. Anvil Knitwears återanvända polyester kommer från PET-flaskor och det krävs så lite som tre flaskor för att tillverka en T-shirt. Den förenklade tillverkningen av återvunnen polyester sparar vår miljö genom att minska förbrukningen av energi och resurser. Produkterna tillverkas av 50 % övergångsbomull och 50 % återvunnen PET. Produkter: 450, 458

Det kallas bomull som odlas under övergångsperioden då odlaren byter från konventionell till ekologisk odling.


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

80 KR

CA PRIS FÄRG

85 KR

420/428 ANVIL ORGANIC® TEE

SE SIDA 133

T-shirt i 100 % certifierad ekologisk bomull. Klassisk passform. Bästa tänkbara miljöval! För smalare passform se 490/498, nästa sida.

MU

OL AT E

UE

OC

BL

N L NA TU RA

RIV ER

EE GR Y CIT

BL

NA VY

AC K

hit e w

60

40

CQ CH

59

32

36

30

D

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

420 428 100 % Certified organic cotton 170 g/m² S–4XL S–2XL

RE

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

25


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

99 KR

CA PRIS FÄRG

105 KR

EY GR

UE

OK E SM

BL HT

PE P RE END D ED

BX

SK

IN

YT

32

36

30

NA VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

LIG

cotton. (Heather grey: 90 % bomull, 10 % polyester) VIKT 155 g/m²

STORLEKAR HERR S–2XL STORLEKAR DAM S–2XL AC K

ART NR HERR 490 ART NR DAM 498 MATERIAL 100 % Certified organic ring spun

BARN SE SIDA 104

e

T-shirt i 100 % certifierad ekoligisk bomull. Smalare pass­form. TEARAWAY™ Label. Bästa tänkbara miljöval!

SE SIDA 133

BL

498/490 ANVIL ORGANIC® RING SPUN T

w hit

26


T-SHIRTS

458/450 ANVIL SUSTAINABLE™ TEE

CA PRIS VIT

99 KR

CA PRIS FÄRG

105 KR

SE SIDA 133

E PL

N OW

PU R

BR

HE AT

ER

R HE

ER

26

w

hit e

D

30 RE D

E BL U

HE

IN

PE

AT H

ER

NA VY

AC K BL

20

BL A

CK

23

40

BX P RE END D E

25

32

36

HE AT

conversion, 50 % post-consumer P.E.T. recycled polyester VIKT 160 g/m²

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

AT H

ART NR HERR 450 ART NR DAM 458 MATERIAL 50 % Organic ring spun cotton in

STORLEKAR HERR S–2XL STORLEKAR DAM S–2XL

HE

Blandning av återvunnen P.E.T. och ringspunnen bomull (övergångsperiod) gör denna T-shirt till ett bra miljöval. TEARAWAY™ Label.

27


T-SHIRTS

AT E OL

LE

RP

PU

RP

PU ER HE AT

K

PIN

HO

T

RE

D

PIN

Y AR IT

AT E

CQ CH OC OL

PE P RE END D ED

GE OR

AN

e hit w

LE

UE BL AN BE

RIB CH

IN

E

PE

RO

BX

44

30

PL AP N

K

ue Bl BL HT LIG

AT HE

EE GR

AT HE R HE

CA

Ro ya l EY

HE

R

NA VY N GR

EE

AL

40

Y1

GR

OA L CH AR C

BL AC K OC CH

YT UE

94

26

ZU

CO AL

AC K BL

ER AT

OW LL YE

RE

D

BX IN PE P RE END D ED

GE AN OR

51

CH AR

EY GR

87

36

ST ZE ON K PIN NE ON

T HO GE

40

44

AN OR XA S TE

379 100% kammad ringspunnen bomull 155g/m² S-2XL

HE

ST O ON NE K

PIN

Y AR IT CH

OR ON NE

Dam T-shirt med moderiktig passform. TEARAWAY™ Label.

DA

GR

RK

EY

EY ER

H AS K

PIN

E LIM KE

Y

45

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

379 WOMENS FASHION FIT T

16

CQ

98

RO

AN

GE

97

55 KR

32

36

e hit w

Y1

87

LE M

NE

LIG

ON

HT

BL

BL

UE

UE

N EE GR Y

NM

34

30

YT

LM

96

GR

UE BL BL BE AN

N

CA

CIT Y

95

45 KR

CA PRIS FÄRG

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

GL

99

93

RIB

GR

EE

GR

UE

ZU

ST RE FO

47

HE

RO

YA

AT H

L

NA VY

RP LE PU

59

EE

N

TM

SW

94

RM

51

32

PE

LL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

CA PRIS VIT

SE SIDA 133

779 100% Bomull 190g/m² S-3XL

KE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

Herr T-shirt i klassiskt utförande. Finns i hela 30 färger! TEARAWAY™ Label.

N

SE SIDA 133

EE

50 KR

779 HEAVYWEIGHT T

GR

CA PRIS FÄRG

ON

40KR

NE

CA PRIS VIT

M AN OR DA AN RIN GE E

28


T-SHIRTS

CA PRIS VIT

45 KR

CA PRIS FÄRG

55 KR

SE SIDA 133

980 FASHION TEE Herr T-shirt med moderiktigt passform. TEARAWAY™ Label.

AT E OL OC

P RE END D ED

GE AN OR

RE D

E PL AP

GR E Y N

EE GR Y LL KE

HE AT HE R

AL

CIT

HE A

Ro ya l

TH ER

Bl u

47

GR

EE N

16

59 EN

e

BL UE

25

CH

IN BL UE

BE AN CA R

IB

NA VY

44

40

GR EE N

LE RP

PE

TE R HE A

PU

CH EY GR E SM OK

UE BL HT LIG YE LL OW

RIN G SP

CQ

BX

PU

RP LE

CO AL AR

AC K BL DA R ER HE AT

AT H HE

BY

30

51

YT

ER

GR EY

94

ZU

32

SK

K

GR

EY

GL

26

PE

87

36

hit e

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

980 100% kammad ringspunnen bomull 155g/m² S-2XL

w

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

29


30

T-SHIRTS | ACTIVE WEAR

ACTIVE WEAR

SSR-3 STRATUS LIGHT SHELL


T-SHIRTS | ACTIVE WEAR

CA PRIS

CA PRIS

79 KR

79 KR

BARN SE SIDA 105

Funktions t-shirt med raglanärm för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Funktions t-shirt med raglanärm för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. 61-392 100% polyester 140 g/m² XS-2XL

D RE

NA VY EP DE

AC K

e

40

AZ

36

30 w hit

D RE

NA VY EP DE

AC K BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

40

AZ

36

30

ART NR MATERIAL VIKT STORLEK

BL

61-390 100% polyester 140 g/m² S-2XL e

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

61-392 LADY FIT PERFORMANCE T

w hit

ART NR MATERIAL VIKT STORLEK

61-390 PERFORMANCE T

31


T-SHIRTS | ACTIVE WEAR

CA PRIS

CA PRIS

SE SIDA 133

SE SIDA 133

99 KR

99 KR

BARN SE SIDA 99

JC001 COOL T

JC005 GIRLIE COOL T

Funktions T-shirt för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. 30 färger!

K PIN EC

TR IC

UN RG

EL I

JC005 100% polyester 140 g/m² XS-XL (XS-2XL i färgerna Arctic White, Fire Red, French Navy, Hot Pink, Jet Black och Royal Blue)

K PIN T

57 K

IC

GR

HO

T

TR EL

EC

EC T

E

EL

PIN

EE

PIN K

11

RIC

RP PU

FR

N

10 LE

NA VY EN

BL RE

JE

D

T

AN OR

PE

CH

AC

K

HO GE

FN

GE

40 RE E FIR

IC TR

D

AN OR

OW LL YE N

EC EL

SU

Y LL E

AR

TIC

W HIT

ND SA RT SE DE

SA ND SE

GR

E IR PP H SA

30

13

EE N

UE BL

E BL U RO YA L

K PIN BA BY RT

YE

34

47 KE

FIR US H LL OW

50

3M

3M

IC TR

36

51

52

CR GE AN OR

LL YE N

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

40

IC TR EC

GR IC TR

OW

N EE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

IL CH T HO RE D

N EE GR E IV EE N

44

12

SU

Funktions T-shirt för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

57

EL

OL N EE

GR Y

EC EL

34 GR

DY

IC AG

BU E AT OL OC

CH T HO

N EE GR E

TT L BO LL

LM LIM E

AS H

BX

13

KE

Y SK

11

M

RP

M

NA VY EN CH FR

UE BL AN

AII

59

10

UE BL

R HE AT HE

38

47

93

30

CQ

UE BL L YA RO W

SA

HA

YT

GR

EY

94

AG

PU

BL JE

T

AIR

CO AL AR CH PP HIR E

BL

UE

AQ

41

EN TA

LE

K AC

CE FO R

FN

51

87

50

14

DE

PE

EL EC

36

BL

UE

80

W HIT E

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JC001 100% polyester 140 g/m² XS-2XL (XS-3XL i färgerna Arctic White, French Navy och Jet Black)

TIC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AR

32


T-SHIRTS | ACTIVE WEAR

CA PRIS

CA PRIS

SE SIDA 133

SE SIDA 133

139 KR

JC002 LONG SLEEVE COOL T

Funktions T-shirt med kontrastfärg på fram och baksida axlar. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen. JC003 100% polyester 140 g/m² S-2XL

Långärmad funktions T-shirt. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

36

30 AC BL T

JE

R AR OYA TIC L B W LU HIT E E /

FN 30

EL L AR EC TIC TR IC W P HIT IN E K/

36 30

FR AR EN TIC CH W NA HIT VY E /

/

51 30

J AR ET TIC BL W ACK HIT / E

AR JE TIC T W BL H AC ITE K /

AR SA TIC PP WH HIR IT E E/

47 30

11 30

W HIT E

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

AR TIC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

K

PE 30

AR T HO IC T WH PIN IT K E/

30 36

AR T FIR IC E WH RE IT D E/

30 50

E RE NCH D N FIR A E VY

/

FN 40

F JE IRE T R BL E AC D / K

30 57

KE AR LL TIC Y G W REE HIT N E /

36 13

30 40

FR

EC JE TRIC T Y BL E AC LL K OW

EL

A OR CK AN / GE

EL J EC ET RT BL IC

36 13

40 36

AR PU TIC RP W LE HIT / E

12 36

A OR CK AN / GE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JC003 CONTRAST COOL T

EL J EC ET RT BL IC

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

119 KR

33


T-SHIRTS | ACTIVE WEAR

CA PRIS

CA PRIS

SE SIDA 133

SE SIDA 133

99 KR

99 KR

JC007 COOL VEST

JC015 GIRLIE COOL VEST

Funktions linne för herr. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Y GR E R

D

AT HE

RE E

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JC015 100% polyester 140 g/m² XS-XL

RT

SA

PIN K

E

30 TIC AR

FIR E

RE

D

W HIT

W LO YE L SU N

Y LL

DE

EL

40

N GR EE

BL E

KE

HIR PP

SE

T HO

EC

PU

TR

RP

H UE

34

47

ND

K PIN

LE

NA VY

K AC UE BL YA L RO

3M

57

11

FR

50

SE DE

EN C

BL JE T

ND

51

RT

SA

GR

PE

IC

AZ

36

SA

HIT W IC AR T

LL YE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

SU

N

E

30 OW

US H

HE

FIR

T HO

E LIM

EE N

3M

E TL BO T

34

CR

N EE GR

L YA RO

N EE GR

44

UE BL

VY NA CH FR EN

38

59

94

PIN K

BL UE

LM

E

51

OR A

AZ

40

57

E PP SA

JE T

PU

BL

RP

AC

LE

K

50

NG

PE

HIR

36

E

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

Funktions linne för dam. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

JC007 100% polyester 140 g/m² S-2XL

IV

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

OL

34


PIKÉ

PIKÉ 100 % COTTON DURABLE POLO

35


PIKÉ

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

125 KR

125 KR

139 KR

139 KR

63-402 65/35 POLO

63-212 LADY FIT 65/35 POLO

Herrpiké med tre knappar i halsslån. Ärmslut med mudd. Tål 60° tvätt.

Figursydd dampiké med två knappar i halsslån. Ärmslut med mudd. Tål 60° tvätt.

ART NR 63-402 MATERIAL Easy care 65 % polyester, 35 %

ow fl

D

Su n

RE

e

30 w hit

GR EY

UE BL Y er

34

HE AT HE R

ue Bl

SK

NA VY

94

DY UN RG

LE BO TT

Ro ya l

EP DE

40

EE

N

41

GR

w

hit e

er lo w

38

YT

51

BU

RE

AZ

36

30

Su nf

KE LL Y

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL Tål tvätt i 60o

BL AC K

D

OR AN G

E

ND Y RG U BU

AL ER EM GR E HE

AT HE

R

UE BL Y

Y

94

SK

34 GR EE N

D

ue Ro ya l

YT

44

40

47

Bl

NA VY

32

GR EE N

BO TT

PU R

77

51

41

LE

PL E

AC K BL

AZ

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR SKÖTSEL

38

PE

36

EP

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

DE

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR SKÖTSEL

ART NR 63-212 MATERIAL Easy care 65 % polyester, 35 %

bomull 170 g/m2 180 g/m2 S-3XL Tål tvätt i 60o

NA VY

36


PIKÉ

63-402 65/35 POLO

37


38

PIKÉ

63-218 PREMIUM POLO


PIKÉ

CA PRIS

CA PRIS

139 KR

63-030 LADY FIT PREMIUM POLO

Herrpiké i 100% bomull. Tre knappar i halsslån. Ärmslut med mudd. Ny produkt 2013.

Figursydd dampiké med två knappar I halsslån. Ärmslut med mudd. Ny produkt 2013.

ue

EE N

Bl

GR

Ro ya l

ST

UE

E

BL

EP DE

UR

NA VY

D K IC BR

YT

ZU

RE

HIA SC

51

SK Y

AZ

AZ

BU

BL

RG

RE

D

UN

AC K

DY

k ht hit e w

H AS

BX

FU

Su

I

TM

36

FO RE

41

57

30

93

KH AK

40

52 Lig

w

nf

D RE

NG E

UN RG BU

OR A

DY

ue Bl

63-030 100% bomull 170 g/m² 180 g/m², XS-2XL

hit e

lo w er

UE SK Y

AZ

DE EN GR E T

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

30

3M

44

41

Ro ya l

EP

NA VY

51

TM

BL

UR

E

AC K BL

AZ

34

40

YT

ZU

36

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

Pin

63-218 100% bomull 170 g/m² 180 g/m², S-3XL

RE S

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

63-218 PREMIUM POLO

FO

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

139 KR

39


PIKÉ

CA PRIS VIT

135 KR

CA PRIS FÄRG

569 CLASSIC COTTON POLO

149 KR

Klassisk pikétröja i flera färger. Ton- i ton knappar. Sprund i sidan. Dammodellen i feminin silhuett. 569 M 569 F 100 % bomull 195 g/m2 200 g/m2 S–2XL (French Navy, White i XS) (Black, French Navy, White även i 3XL och 4XL) STORLEKAR DAM XS-2XL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR

FU SC

HIA

RE D

AN GE

AS SIC CL

EE N LE

BO TT

OR

RO

52

e hit w

K PIN

RO

PE LL

OW

30

YE

E

SE

AC H

LE AP P

K2

LM AQ UA

Y

AQ SK

57

E TU R

QU

OIS

RP LE PU

SC

CR

PA

AL

E AP HIT GR

OX F

OR D

LX

44

GR

RO YA L

NA VY

IG BR

FR

65

81

GH

38

HT

CH

AC K

EN

BL

BH

LIM

FN

36

HT

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

LIG

40


PIKÉ

CA PRIS VIT

199 KR

577 100 % COTTON DURABLE POLO Pikétröja i fint kammad pikématerial för bättre känsla och hållbarhet. 3 knappar ton- i ton. Dammodellen i feminin silhuett. Tål tvätt i 60˚.

w

hit

e

NA VY CH FR

EN

BL

30

Y SK

AZ

UR

E

M IU

RE D IC AS S

SC

ZU

TT TIT AN

RE D HT IG BR

AC K

DY UN RG BU

CR

N

FN

36

LE

US

BO TT

CA CT

BR

SE

41

GR

EE N

38

CL

CC

RO

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

577M 577F 100 % kammad bomull 210 g/m² 215 g/m² XS–4XL XS–2XL Tål tvätt i 60°

SA FF

ART NR ART NR DAM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR HERR STORLEKARA DAM SKÖTSEL

CA PRIS FÄRG

219 KR

41


PIKÉ

CA PRIS

CA PRIS

135 KR

63-560 LADY FIT POLO

63-000 HEAVY POLO

Figursydd dampiké med två knappar I halsslån. Bomull/elastan för maximal passform och komfort. Ärmslut med mudd. Uppdaterad passform 2013.

Kraftig herrpiké med lite smalare passform. Tre knappar i halsslån. Ärmslut med mudd. Halvmåne i nacken.

w

hit

e

BX

e hit

RE

D

w

K IC

CO AL AR

30

BR

NA VY

87 CH

D RE K

AZ

36 BL

30 IC

NA VY DE

EP

CO AL AR CH

AC K

BX

AZ

BR

87

36

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER TILLGÄNGLIGA FÄRGER

63-000 100% bomull 230 g/m² 240 g/m², S-3XL

EP

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

63-560 97 % bomull, 3 % elastan 210 g/m2 220 g/m2 XS–2XL

DE

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

189 KR

BL

42


PIKÉ

63-OO0 HEAVY POLO

43


PIKÉ

CA PRIS

CA PRIS VIT

165 KR

109 KR

CA PRIS FÄRG

125 KR

63-204 HEAVY 65/35 POLO

63-214 SCREEN STARS ORIGINAL POLO

Kraftig herrpiké med tre knappar i halsslån. Ärmslut med mudd. Tål 60° tvätt.

Pikétröja med ärmslut utan mudd. Två knappar i halsslån.

41

RE

D

DY UN RG BU

HE

e hit w

D

N

30

ue Bl

GR EE T

40

51

RE

EP DE

e

RE S

NA VY

TM

Ro ya l

AZ

36 BL

30 hit

GR EY

AT H

ER

Bl

ue

40

EE

N

38

94

Ro ya l

NA VY DE

EP

NA VY

AC K BL

51

w

32

63-214 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–3XL

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER AZ

36

GR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

LE

VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR SKÖTSEL

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

bomull 220 g/m2 230 g/m2 S–3XL Tål tvätt i 60°

FO

ART NR 63-204 MATERIAL Easy care 65 % polyester, 35 %

BO TT

44


SWEATSHIRTS

SWEATSHIRTS 62-208 HOODED SWEAT

45


SWEATSHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

279 KR

279 KR

BARN SE SIDA 109

62-062 HOODED SWEAT JACKET

62-118 LADY FIT HOODED SWEAT JACKET

Collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Uppdaterat artikelnummer/ material 2013.

Y

hit

e

GR E

30

62-118 70% bomull,30% Polyester 280 g/m² XS-2XL

w

R

ue

e

30 w hit

GR EY ER

D

94 RE

HIA SC

E

FU

UR

BL

DE

EP

NA VY

AZ

40

HE AT H

57

ZU

36

AZ

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

AC K

Bl

UR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

AZ

RE

D

E

Ol siC as Cl

AT HE

DY BU

ZU

40

iv

e

59

94

Ro ya l

RG UN

CO AL AR

AC K

CH

BL

AZ

51

Kvinnligt skuren collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Uppdaterad produkt 2013.

HE

41

87

36

NA VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

62-062 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² S-2XL

EP

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

DE

46


SWEATSHIRTS

62-062 HOODED SWEAT JACKET

47


SWEATSHIRTS

CA PRIS

266 AUTHENTIC ZIPPED HOOD

359 KR

Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Ny produkt 2013. ART NR 266 MATERIAL 80% kammad bomull, 20%

Polyester VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL D

SC

HIA

RE

FU

SIC

RO YA L

IG

HT

NA VY CH EN FR

BR

AC K

57

CR AS

BH

CL

FN

36 BL

OX FO

RD

LX HT

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

LIG

48


SWEATSHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

SE SIDA 133

SE SIDA 133

325 KR

JH052 CHUNKY ZOODIE

Huvan har dubbla tyglager , med innertyg i kontrastfärg.. Dragkedja i kontrasfärg. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Exklusiv collegejacka med dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Huvans våfflade innertyg har en grå färgkontrast. Dold dragkedja. Overlock sömmar. Kraftig mudd i nederkant och vid ärmslut.

40 D RE E

ER AT H HE

FIR

BL

GR E

Y

94

E

LE

PP HIR

RP PU

UE

50

NA VY

K

EN CH

AC

PE

SA

FN

36

FR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JH052 80% bomull, 20% Polyester 400 g/m² S-2XL

BL

47 30

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JE T

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR U EY E /

JE

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

SU PU N RP YE L LL E / OW

/

94 FN

KE AR LL TIC Y G W REE HIT N E /

36 94

50 94

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

PE 34

FN 94

HE FR AT EN HE CH R G N RE AV Y Y /

FN 40

T GOBLA LD CK

36 AP

F JE IRE T R BL E AC D / K

40 36

JE FIRT B E LAC RE K D /

36 40

/

JH053 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² S-2XL

E RE NCH D N FIR A E VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JH053 VARSITY ZOODIE

FR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

395 KR

49


SWEATSHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

219 KR

62-038 LADY FIT HOODED SWEAT

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Kvinnligt skuren huvtröja med dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

62-208 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² S-2XL

40

PE

52

57

30

Lig

e hit w

ht

SC FU Y GR E R

GR

EE N

94

KE LL Y

AZ

UR

E

47

HE AT HE

ZU

32

Pin

HIA

PL E

RE D

BL

AC K

k

36

NA VY

GR LL Y KE

AN GE OR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

PU R

GR EE N IV OL EE N

47

k Pin ht

62-038 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² XS-2XL

N EE E

BO TT L

RE

D

GR

DY UN RG BU

UE BL

E

OC O CH

38

44

52

SK Y

LA TE

LE

ue

RP PU

E AZ

UR

NA VY EY

YT

GR ER HE AT H

GR HT

30

Bl

NA VY EP DE

RC OA L CH A

94

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR 59

40

41

ZU

AP

HIT

E

GL

Ro ya l

AC K BL

32

87

CQ

PE

51

Lig

AZ

36

LIG

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

62-208 HOODED SWEAT

e

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

219 KR

w hit

50


SWEATSHIRTS

62-038 LADY FIT HOODED SWEAT

51


SWEATSHIRTS

265 AUTHENTIC HOODED SWEAT

CA PRIS

299 KR

Exklusiv huvtröja med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och genomgående ficka på lager. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Ny produkt 2013. ART NR 265 MATERIAL 80% kammad bomull, 20%

Polyester

VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL PE

57

CR

SC

30

AP P

LE

AL

e hit w

HIA SC FU

SIC CL

OR D OX F

HT LIG

IG BR

AS

SK

PU

LX

HT

NA VY

RO YA L

BH CH

Y

LE RP

AC K BL

FN

RE

D

36

EN

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

FR

52


34 40

36 AP

LM 14

PE 94

87 36

36 94

36 PE

87 36

94 FN

30 FN

A FR RT EN IC CH WH N ITE AV / Y

/

50 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR U EY E /

F SK RE Y NC BL H UE NA V

/

FN YT

AR SKY TIC B L W UE HIT / E

R AR OYA TIC L B W LU HIT E E /

KE AR LL TIC Y G W REE HIT N E /

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

SA OR PP AN HIR GE E CR BL US UE H /

B GE LA CR CK US / H

OR JE AN T

AR T HO IC T WH PIN IT K E/

50 44

TR IC

EC

PIN K

GE

AN

OW

13

EL

OR

12

IC

LL

YE

10

TR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

EC

40 30

EL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

EN

JH003 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² S-2XL

IC

SE SIDA 133

TR

SE SIDA 133

GR E

BARN SE SIDA 106

EC

BARN SE SIDA 109

EL

230 KR

TR IC

/

CA PRIS

EC

EL

FIR W ER HIT E E D/

AT FIR HE E RG RE R D EY

T FIRTLE E GR RE EE D N

94 40

Y

FN 94

/

YT 30

F JE IRE T R BL E AC D / K

51 30

/

47 30

K

51 34

DY HO FL T OS PIN S P K IN

36 44

N

30 57

CA

RO 57

/

HE

JE FIRT B E LAC RE K D /

38 40

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

EW

HE H AT OT HE PIN R K GR / EY

40 36

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

N

T GOBLA LD CK

JE

36 40

BO

C JE HAR T C BL OA AC L K /

K K /

E RE NCH D N FIR A E VY

FR

JE HO T B T LA PIN C

FN 40

HE FR AT EN HE CH R G N RE AV Y Y /

FR HO EN T P CH IN N K/ AV Y

PE 34

N RE YE D LL FIR O E W/

57 94

SU

57 FN

HE P AT UR HE PL R E/ GR EY

BU CH RG AR UN CO DY AL /

36 57

HO VA T C N HO IL SH LA CO AK M LA E ILK TE - /

SU PU N RP YE L LL E / OW

41 87

M LIM AG E EN G TA REE M N AG / IC

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

/

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JE T PU BL RP AC LE K

SWEATSHIRTS

CA PRIS

239 KR

JH003 VARSITY HOODIE JH004 ELECTRIC HOODIE

Huvan har dubbla tyglager , med innertyg i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Huvtröja i starka färger . Dubbla tyglager i huvan och en gomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

JH004 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² S-2XL

11

53


SWEATSHIRTS

CA PRIS

160 KR

62-202 SET IN SWEAT

BARN SE SIDA 108

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut.

EY

30 w

hit

e

GR ER AT H HE

SK

Y

BL

UE

ue

YT Bl

NA VY

51

DE EP

RE D

94 NA VY

AC K BL

RG UN DY

GR E BO TT L

BU

AZ

40

34

32

36

Ro ya l

41

EE

N

38

er

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

62-202 80 % bomull, 20 % polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL (White, Black, Navy och Heather Grey även i 3XL)

lo w

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

Su nf

54


SWEATSHIRTS

CA PRIS

55

CA PRIS

215 KR

209 KR

SE SIDA 133

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH034 ELECTRIC SWEAT

262 AUTHENTIC SWEATSHIRT

Rundhalsad sweatshirt i starka färger. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Exklusiv rundhalsad sweatshirt med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Ny produkt 2013.

JH034 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² S-2XL

ART NR 262 MATERIAL 80% kammad bomull, 20%

Polyester

OR D OX F

Y

GR

EY

LIG HT

SS

IC

RE

DY RG

UN

GR LE

D

CR CL A

N

41

EE

RO YA L HT

BO TT

NA VY

BR

IG

EN

CH

AC K BL

FR

LX

CG

38

BU

BH

FN

36

VO

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

N

IC TR EC EL

VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

CO

OW YE

GR

LL

EE

N

12

IC TR EC

PIN

IC

TR IC

TR EC EL

EC

10

OR AN

K

GE

13

EL

11 EL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER


SWEATSHIRTS

CA PRIS

CA PRIS

240 KR

62-230 SWEAT JACKET

Klassisk sweatshirt med ¼ dold dragkedja. Raglanärm. Uppdaterat artikelnummer/material 2013.

Sweatjacka med dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm. Uppdaterat artikelnummer/material 2013.

62-114 80% bomull, 20% Polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL

62-230 80% bomull, 20% Polyester 260 g/m 280 g/m2 S–2XL

30 hit e

EY

hit

e

GR

30 w

HIT E AP

94 AT HE R

GR HT

EP

NA VY

LIG

BL

GL

HE

AZ

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

DE

Y GR E

N

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR w

R AT HE

LE

GR

EE

RO YA L

NA VY

94 HE

BR

EP

AC K

DE

40

38

IG HT

51

BO TT

AZ

36 BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

62-114 ZIP NECK SWEAT

D

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

275 KR

RE

56


SWEATSHIRTS

62-116 LADY FIT SWEAT JACKET Kvinnligt skuren sweatjacka med dold dragkedja. Två frontfickor. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Raglanärm. Uppdaterat Produkt 2013.

30 e

EY GR ER

AT H HE

NA VY

94

w hit

AZ

36

DE EP

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

62-116 70% bomull, 300% Polyester 280 g/m² XS-2XL BL AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

CA PRIS

275 KR

57


SWEATSHIRTS

CA PRIS

269 KR

SE SIDA 133

JH043 VARSITY JACKET Kraftigare UNISEX baseball jacka i collegematerial med kontrastfärgade ärmar och vita kontrastlinjer på muddar och krage. Två frontfickor. Stängs med vita tryckknappar.

47 30

57 30

/ Y E HITR G E RE

AT H W

94 30 HE

40 30

FIR W ER HIT E E D/

/

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

41 94

HO W TP HIT IN E K/

E

/

PU

RO

RP

YA W LB HIT L E UE

HIT /W

32 30

51 30

KE AR LL TIC Y G W REE HIT N E /

32 94

LE

PE 30

FO W RD HIT N E AVY

SSR-3 STRATUS LIGHT SHELL

36 30

OX

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JH043 80% bomull, 20% Polyester 330 g/m² XS-2XL

J AR ET TIC BL W ACK HIT / E

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

58


SWEATSHIRTS

CA PRIS

249 KR

SE SIDA 133

JH041 COLLEGE JACKET UNISEX baseball jacka i college material. Stängs med vita tryckknappar. Vita kontrastlinjer på muddar och krage.Två frontfickor.

RE

D

40 E

AT H

ER

BL U

E

GR EY

94

FIR

51

HE

AV N RD FO OX

BL AC K

Y

32

RO YA L

36 T

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JH041 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² XS-2XL

JE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

59


SWEATSHIRTS

CA PRIS

169 KR

BARN SE SIDA 110

64-026 ELASTICATED JOG PANTS Collegebyxa i klassisk modell med resår i benavslut och midja. Dragskoi midja och två sidofickor.

SSR-3 STRATUS LIGHT SHELL

AZ

GR EY ER

AT H HE

NA VY

94 EP

36

DE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

64-026 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m2 S–2XL

AC K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

60


SWEATSHIRTS

CA PRIS

196 KR

SE SIDA 133

BARN SE SIDA 110

JH072 COLLEGE CUFFED JOGPANTS Collegebyxa i klassisk modell med resår i benavslut och midja. Dragskoi midja och två sidofickor.

FN

HE

GR EY

AT H

ER

NA VY

94

NC H FR E

BL

AC K

36 T

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JH072 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m2 S-XL

JE

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61


62

KNITWEAR

KNITWEAR 715F LADIES’ CARDIGAN & 716M SLEEVELESS PULLOVER


KNITWEAR

CA PRIS

CA PRIS

415 KR

710F V-NECK KNITTED PULLOVER

Stickad V-ringad pullover. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

Stickad V-ringad pullover i en feminint skuren passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

NA VY

FN

36

EN

CH

AC K

CH EN FR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

710 F 50 % bomull, 50 % akryl 275 g/m2 2XS–4XL

BL

NA VY

FN

36

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

FR

710 M 50 % bomull, 50 % akryl 275 g/m2 2XS–4XL

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

710M V-NECK KNITTED PULLOVER

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

415KR

63


KNITWEAR

CA PRIS

CA PRIS

415 KR

715F LADIES CARDIGAN

716M SLEEVELESS PULLOVER

Stilren stickad Cardigan för dam. Feminint skuren passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut.

Stickad pullover i unisex modell. Klassisk passform. Ribbavslut med elastan i nederkant och ärmslut. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

NA VY EN

CH

AC K

FR

FN CH EN

BL

FN

36

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER TILLGÄNGLIGA FÄRGER

716 M 50 % bomull, 50 % akryl 275 g/m2 2XS–4XL NA VY

715 F 50 % bomull, 50 % akryl 275 g/m2 2XS–4XL

FR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

385 KR

BL

64


SKJORTOR

SKJORTOR 924 POPLIN FITTED SHIRTS

65


66

SKJORTOR | NON IRON

958M & 956F TAILORED ULTIMATE NON IRON SHIRT


SKJORTOR | NON IRON

CA PRIS

CA PRIS

499 KR

499 KR

CA PRIS

CA PRIS

539KR

956F LADIES LONG SLEEVE ULTIMATE NON IRON SHIRT 957F LADIES SHORT SLEEVE ULTIMATE NON IRON SHIRT

958M LONG SLEEVE TAILORED ULTIMATE NON IRON SHIRT 959M SHORT SLEEVE TAILORED ULTIMATE NON IRON SHIRT

Strykfri business skjorta för dam i lång och kort ärm med en feminin silhuett. Längre stilfulla manschetter. Tvåknappsknäppning.

Strykfri business skjorta för i herr i lång och kort ärm. Manschettknappar kan användas.

Y1

w

hit

e

PIN K

30

Y SK BR

e

K SIC

w hit

PIN

Y SK

AS CL

AC K

HT IG BR

BL

BZ

36

SIC

30

AS

Y1

BL

BZ

36

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER TILLGÄNGLIGA FÄRGER

958M 959M 100 % Cotton micro twill 120 g/m² XS–4XL

CL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT STORLEKAR

HT

956F 957F 100 % Cotton micro twill 120 g/m² XS–4XL

IG

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT STORLEKAR

539 KR

67


SKJORTOR | OXFORD

CA PRIS

CA PRIS

315 KR

315 KR

CA PRIS

CA PRIS

340 KR

932F LADIES LONG SLEEVE OXFORD SHIRT 933F LADIES SHORT SLEEVE OXFORD SHIRT

Oxfordskjorta för herr, lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster sida. Button down-krage.

Oxfordskjorta för dam, lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Figursydd.

e hit

BL

UE

w

Or D Ox f

OD

30 hit

e

UE

36 BL

30

w

OD

36

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER TILLGÄNGLIGA FÄRGER

932 F 933 F 70 % bomull, 30 % polyester 130 g/m2 135 g/m2 XS–6XL BL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

Or D

932 M 933 M 70 % bomull, 30 % polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

Ox f

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

340 KR

932M MEN’S LONG SLEEVE OXFORD SHIRT 933M MEN’S SHORT SLEEVE OXFORD SHIRT

BL AC K

68


SKJORTOR | OXFORD FITTED

CA PRIS

340 KR

VIKT VIT 130 g/m² VIKT FÄRG 135 g/m² STORLEKAR S–4XL OD

30 w

hit

e

UE

36

BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

Or D

ART NR LÅNG ÄRM 922 M ART NR KORT ÄRM 923M MATERIAL 70 % bomull, 30 % polyester

315 KR

Ox f

Oxfordskjorta med smalare passform, lång och kort ärm. Easy carebehandlad, kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas.

CA PRIS

BL AC K

922M MEN’S LONG SLEEVE OXFORD TAILORED FIT 923M MEN’S SHORT SLEEVE OXFORD TAILORED FIT

69


SKJORTOR | OXFORD

CA PRIS

CA PRIS

260 KR

260 KR

CA PRIS

CA PRIS

289 KR

Klassisk oxfordblus, figursydd.

Klassisk oxfordskjorta. Button downkrage. Ficka på vänster bröst.

65-002 65-000 70 % bomull, 30 % polyester 130 g/m2 135 g/m2 XS–3XL OD

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

30

65-114 65-112 70 % bomull, 30 % polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

e

OD

30 e hit w

Or D

BL

UE

36

Ox f

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BL AC K

hit w

rD

BL

UE

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

65-114 LONG SLEEVE OXFORD SHIRT 65-112 SHORT SLEEVE OXFORD SHIRT

Ox fO

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

289 KR

65-002 LADY-FIT LONG SLEEVE OXFORD SHIRT 65-000 LADY-FIT SHORT SLEEVE OXFORD SHIRT

BL

70


SKJORTOR | OXFORD

65-114 LONG SLEEVE OXFORD SHIRT

71


SKJORTOR | POPLIN

CA PRIS

CA PRIS

255 KR

255 KR

CA PRIS

CA PRIS

269 KR

935M MEN’S SHORT SLEEVE POPLIN SHIRT

935F LADIES SHORT SLEEVE POPLIN SHIRT

Poplinskjorta för herr i lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst.

Poplinblus för dam i lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Ficka på vänster bröst, figursydd.

30 e hit w

AT E

BL

UE

CP

36

RP OR

e hit w

AT E

934F 935F 65 % polyester, 35 % bomull 100 g/m² 110 g/m² XS–4XL BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

30

BL

UE

CP

36

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

CO

934M 935M 65 % polyester, 35 % bomull 100 g/m² 110 g/m² S–4XL RP OR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

934F LADIES LONG SLEEVE POPLIN SHIRT

CO

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

269 KR

934M MEN’S LONG SLEEVE POPLIN SHIRT

BL AC K

72


SKJORTOR | POPLIN FITTED

CA PRIS

CA PRIS

255 KR

255 KR

CA PRIS

CA PRIS

269 KR

924F LADIES LONG SLEEVE POPLIN FITTED FIT 925F LADIES SHORT SLEEVE POPLIN FITTED FIT

Poplinskjorta för herr i lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning. Manschettknappar kan användas.

Figurnära poplinskjorta för dam i lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal strykning.

30

OR RP

e w hit

AT E

BL

UE

CP

36

CO

e hit w

AT E RP OR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

924F 925F 65 % polyester, 35 % bomull 100 g/m² 110 g/m² XS–4XL

BL

30

BL

UE

CP

36

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

AC K

924M 925M 65 % polyester, 35 % bomull 100 g/m² 110 g/m² S–4XL

CO

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

924M MEN’S LONG SLEEVE POPLIN TAILORED FIT 925M MEN’S SHORT SLEEVE POPLIN TAILORED FIT

BL AC K

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

269 KR

73


74

SKJORTOR | POPLIN

65-012 LADY FIT LONG SLEEVE POPLIN SHIRT


SKJORTOR | POPLIN

CA PRIS

CA PRIS

239 KR

239 KR

CA PRIS

CA PRIS

275 KR

65-118 LONG SLEEVE POPLIN SHIRT 65-116 SHORT SLEEVE POPLIN SHIRT

Figurnära damblus. Ficka på vänster bröst.

Poplinskjorta för herr. Ficka på vänster bröst.

M

hit

e

30 RE D

ID

BL

UE

40

w

MU

32

36

NA VY

e hit

65-118 65-116 55 % bomull, 45 % polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

30 RE D

UE BL ID M

NA VY

40

w

MU

32

36

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

BL

65-012 65-014 55 % bomull, 45 % polyester 115 g/m2 120 g/m2 XS–3XL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

65-012 LADY FIT LONG SLEEVE POPLIN SHIRT 65-014 LADY FIT SHORT SLEEVE POPLIN SHIRT

BL

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT VIT VIT FÄRG STORLEKAR

275 KR

75


SKJORTOR | FIITED

CA PRIS

CA PRIS

350 KR

350 KR

CA PRIS

CA PRIS

359 KR

947M MEN’S SHORT SLEEVE FITTED SHIRT

947F LADIES SHORT SLEEVE FITTED SHIRT

Figursydd skjorta för herr, lång och kort ärm. Easy care­behandlad, kräver minimal strykning. Stretchmaterial.

Figurnära blus för dam, ¾ lång och kort ärm. Easy care-behandlad, kräver minimal styrkning. Stretchmaterial.

w

hit

e

30 RT

e hit w

RT

PT

36

PO

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

30

946F 947F 97 % bomull, 3 % elastan 140 g/m2 XS–2XL AC K

PT

36

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

946M 947M 97 % bomull, 3 % elastan 140 g/m2 S–4XL

PO

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

946F LADIES LONG SLEEVE FITTED SHIRT

AC K

ART NR LÅNG ÄRM ART NR KORT ÄRM MATERIAL VIKT STORLEKAR

359 KR

946M MEN’S LONG SLEEVE FITTED SHIRT

BL

76


SKJORTOR | FITTED

R-946M MENS’ LONG SLEEVE FITTED SHIRT

77


78

JACKOR & FLEECE

JACKOR & FLEECE E-2 ASCENT HARD SHELL


79

tillåts tränga ut. H2X -plaggen har oftast tejpade sömmar för extra sky­ dd mot väder och vind. ®

Stormtech har sedan 1977 framgångsrikt tagit fram plagg speciellt anpassade för extrema klimat. Nedan följer en genomgång av plaggens tekniska finesser.

STORMTECH H2XTREME™ VATTENTÄTT SKYDD STORMTECH H2XTREME™ använder den senaste teknologin för att ge ett maximalt skydd mot väder och vind. Materialet är vattentätt tack vare tejpade sömmar och det mem­ bran med mikroporer som är fäst på insidan av det yttre skalet. Den här hinnan fungerar precis likadant som din hud. Porerna tillåter fukt att trans­ por­­­te­ras ut från din kropp, men ser även till att fukt utifrån inte tränger in. H2XTREME™-kollektionen garanter­ ar ett skydd mot minst 5 000 mm regn. Det innebär att om alla regn­ droppar som träffar dig kunde lägga sig på varandra, skulle de vara tvung­ na att staplas upp till en höjd av 5 meter innan de skulle kunna skapa ett tillräckligt stort tryck för att tränga igenom materialet och få dig blöt! STORMTECH H2XTREME™teknologin garan­te­rar även att materi­ alets andningsgrad är upp till 15 000 g/m2 per dygn. Denna faktor garan­ terar att plagget tillåter fukt från kroppen att snabbt tränga ut, och att bäraren därmed håller sig så torr och bekväm som möjligt.

STORMTECH H2X® VATTENTÄTT SKYDD STORMTECH H2X®-beläggningen förhindrar den allra minsta vatten­ droppe att tränga in i materialet, samtidigt som fukten från kroppen

Insidan av ett H2X®-plagg är försedd med en hinna med mikroporer för att garantera ett skydd mot upp till 1 000–5 000 mm regn. Det innebär att om alla regn­droppar som träffar dig kunde lägga sig på varandra, skulle de vara tvungna att staplas upp till en höjd av 1,5 meter innan de skulle kunna skapa ett tillräckligt stort tryck för att tränga igenom ma­ terialet och få dig blöt! H2X®-teknologin garanterar även att materialets andningsgrad är 1 000– 5 000 g/m2 per dygn. Denna faktor garanterar att plagget tillåter fukt från kroppen att snabbt tränga ut, vilket medför maximal komfort och torrhet för bäraren.

dersidan av det yttre lagret, för att garantera ett varaktigt skydd mot väder och vind under plaggets livs­ tid.

SEALED SEAMS Tejpade sömmar är en viktig aspekt av plaggets konstruktion. För att säk­ erställa absolut vatten­täthet förlitar vi oss på Stormtechs Seam Seal Tech­ nology.

DUN Stormtech använder sig av 70/30 dunfjäderblandning för att ge optimal värmefördelning över hela plagget.

H2X STRETCH H2X Stretch materialet innehåller spandex för att ge maximal rörelsefri­ het.

STORMTECH D/W/R D/W/R står för Durable Water Re­ sistant och är ett ytskikt av fiber som tvingar vatten att rinna av jackan in­ nan det absorberas av det underlig­ gande textil­materialet. STORMTECH D/W/R-teknologin garanterar ett skydd mot upp till 600 mm regn. Det innebär att om alla regndroppar som träffar dig kunde lägga sig på varandra, skulle de vara tvungna att staplas upp till en höjd av 600 mm innan de skulle kunna skapa ett tillräckligt stort tryck för att tränga igenom materialet och få dig blöt! Trots detta otroligt kraftfulla fuk­ tskydd, har alla STORMTECH D/W/R-produkter goda andnings­ egenskaper vilket gör att du håller dig torr och bekväm. STORMTECH D/W/R är ett perma­ nent skydd som är applicerat på un­

Utvecklade med en medvetenhet om stil har Russells kollektion av jackor designats för människor som vill att deras kläder skall vara funktionella, bekväma och hållbara, men samtidigt skall plaggen vara moderna och originella. ISOLERING – Ett lager som bibehåller varm luft runt kroppen, men samtidigt tillåter kroppens fukt att transporteras bort; bäraren förblir varm och torr. ANDNINGSFÖRMÅGA – Andningsför­må­gan definieras som materialets förmåga att transportera bort kroppens fukt, ånga. Värdet redovisas g/m2/24h. VATTENTÄT – Vattenmotstånd mäts i hur materialet klarar av vattentryck; lätt fallande regn är ungefär 1 000 mm. Det minsta värdet för vattenmot­ stånd i kläder är 1 500 mm. Russells kollektion av jackor startar med ett vattenmotstånd av 2 000 mm.


JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

CA PRIS

CA PRIS

549 KR

040 SMART SOFT SHELL JACKET

Jacka i 3-lagers soft shell material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vattentät till 5 000 mm och god andningsförmåga.

Stilren softshell jacka i herr och dam modell. Figursydd dammodell. Väldigt god andningsförmåga samt bra skydd mot väder och vind. Två fickor fram.

SIC

RE

D

EY GR Y VO

H

NA VY

N

BL

CR

CG

CL AS

RE AS

SIC

US

CL

FN

36 AC K

CR

CA CT

E UR AZ

NA VY CH

IU

M

FR EN

CC

D

ZU

FN

NC

TILLGÄNGLIGA FÄRGER TT

36

040M 040F 100% Polyester 315 g/m² XS-3XL

CO

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

FR E

140M 140F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS–4XL (3XL och 4XL ej tillgänglig i Azure och Cactus)

TIT AN

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

140 SOFT SHELL JACKET

AC K

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

419 KR

BL

80


JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

040 SMART SOFT SHELL JACKET

81


JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

CA PRIS

CA PRIS

1549 KR

1999 KR

SE SIDA 133

XB-2 EXPEDITION SOFT SHELL

Vädertålig soft shell med bra funktion. Kvalitativ soft shell i dam och herrmodell. Vattentät ficka på vänster ärm. Justerbara ärmslut med kardborrband. Justerbar huva. Två bröstfickor samt två fickor fram. Vattentät upp till 8 000 mm. Goda andningsegenskaper: 5 000 g/ m²/24h.

Vädertålig soft shell jacka med utomordentligt bra funktion i dam och herrmodell.. Stretch-material för bästa smidighet och pass­ form. Utmärkt andningsförmåga 10  000 g/m²/24h samt vattentät till 10 000 mm. Justerbar huva som även är avtagbar. Underarmsventila­ tion. Vattenavvisande dragkedja på framsidan med inre vindslå. Förböjda ärmar. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två bröstfickor, två fickor fram samt en ficka på vänster ärm.

LD K/

AC BL

K/ AC

GO

36 OR

FL

AM

E

RE

D

36 40 BL

E IT

36 YT

ET BL HY AC L K/ BL UE

36 GL

M

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

XB-2 XB-2W 93 % polyester twill, 7 % spandex S–3XL XS–2XL AN

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

GR

D

W K CH AL

RE

OL

BL

UE

HIT E

30

K/

40

AC

YT

32

36

BL

HS-1 HS-1W Ripstop 95 % nylon, 5 % spandex S-3XL, S–5XL i svart XS–2XL

CO

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

HS-1 EPSILON H2XTREME™ SHELL

NA VY

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

SE SIDA 133

BL AC K

82


JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

XB-2 EXPEDITION SOFT SHELL

83


84

JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

XJ-1 AERONAUT SOFT TECH BONDED SHELL


JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

CA PRIS

CA PRIS

1199 KR

2389 KR

SE SIDA 133

XJ-1 AERONAUT SOFT TECH BONDED SHELL

XBR-1 LASER-TECH H2XTREME™ SHELL Stormtechs mest extrema jacka gäl­ lande funktion och passform pass­ form i dam och herrmodell. Sömlös konstruktion för att försäkra maximal vattentäthet. Justerbar ledad huva. Vattentät bröstficka med uttag för hörlur (mobil, MP3). Alla fickor och dragkedjor tejpade och vattentäta. Vattentät dragkedja. Vattentät till 15 000 mm. Goda andningsegen­ skaper: 15 000 g/m²/24h. ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM TILLGÄNGLIGA FÄRGER

XBR-1 XBR-1W 100 % polyester S–3XL XS–2XL 36

32 NA VY

NIT E RA /G

E

40 94 RE D

RA NIT /G Y

E

32 94 NA V

/G RA NIT

36 94

CK

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

XJ-1 XJ-1W 86 % polyester, 14 % spandex S–3XL XS-2XL

BL A

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

AC K

Vädertålig soft shell med bra funktion. Kvalitativ soft shell i dam och herrmodell. Avtagbar och justerbar huva. Justerbara ärmslut med kardborrband. Vattentät bröstficka och två fickor fram. Vattentät upp till 8 000 mm. Goda andnings­egen-skaper: 5 000 g/m²/24h.

BL

SE SIDA 133

85


JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

CA PRIS

CA PRIS

509 KR

041 SMART SOFTSHELL GILLET

Väst i 3-lagers soft shell material i dam och herrmodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Vatten­tät till 5000 mm och god andningsförmåga.

Stilren softshell väst i herr och dam modell. Figursydd dammodell. Väldigt god andningsförmåga samt bra skydd mot väder och vind. Två fickor fram.

CR RE D SIC AS

Y VO N CO

CH

GR

NA VY

EY

CG

CL

FN

36

EN

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

AC K

AS

SIC

RE

D

CR CL

CA CT US

E UR

NA VY

M IU

EN CH FR

CC

041M 041F 100% Polyester 315 g/m² XS-3XL

FR

ZU

FN

AZ

TT

36

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

141M 141F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS–2XL

TIT AN

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

141 SOFT SHELL GILET

AC K

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR

389 KR

BL

86


JACKOR & FLEECE | SOFT SHELL

CA PRIS

CA PRIS

1079 KR

1669 KR

SE SIDA 133

CXJ-3 CREW SOFT SHELL

XJ-2 H2XTREME™ WATER PROOF BONDED SHELL

Funktionell Softshell jacka med sportig look i herr och dam modell. Kontrastfärg på dragkedjor och pipings. Jackan är Teflon behandlad vilket ger den bra skydd mot vatten och vind. Två fickor fram samt en vertikal ficka på bröst.

Soft shell med hög prestanda och tejpade sömmar vilket ger ett utmär­ kande intryck. Dam och herrmodell. Juster­bara ärmslut med kardborrband. Avtagbar och justerbar huva. Bröstficka, ficka på vänster ärm samt två fickor fram. Vattentät upp till 8 000 mm. Goda andningsegen­ skaper: 5 000 g/m²/24h.

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

XJ-2 XJ-2W 100 % polyester, insida microfleece S–3XL XS–2XL 32

36

40 D

A P BL HITAC K E / GR EY

36 GL

GR

36 51

RO BL YA AC L K BL / UE

E NIT

36 K2

SU BL N AC DA K N / CE

RA

ED /R

/G Y

K AC

32 GL NA V

36 40 BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

RE

microfleece (insida)

STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL

NA VY

ART NR HERR CXJ-3 ART NR DAM CXJ-3W MATERIAL 92% polyester, 8% spandex, 100%

BL AC K

SE SIDA 133

87


88

JACKOR & FLEECE | HARD SHELL

510 HYDRAPLUS 2000


JACKOR & FLEECE | HARD SHELL

CA PRIS

CA PRIS

1899 KR

619 KR

SE SIDA 133

Avancerad skaljacka i vind- och vat­ tentät material. Dam och herrmodell. Utmärkt andningsförmåga 15 000 g/m² samt en vattenpelare upp till 15 000 mm. Tre lagers konstruktion med tejpade sömmar och dragked­ jor. Fast huva med justeringsmöjli­ gheter, ventilations möjlighet under armarna. Fyra ytterfickor samt liftkortsficka.

Skaljacka med bra funktionalitet i herr och dammodell. Figursydd dammodell. En ficka på höger bröst samt två fickor fram. Justerbara ärmslut. Infällbar huva. Vattentät till 2000 mm och goda andningsegen­ skaper 2000g/m²/24h.

32

ZU

D

40 SIC AS CL

AZ UR

E

RE

VY EN

CH

IU

NA

M

TT

36

TIT AN

E

E NIT RA

NIT

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

FR

BL

VY NA

AC K

/G

RA

36 GL

/G

32 GL

K

/R

ED

36 40

510M 510F Taslon 100 % nylon 190 g/m2 XS–4XL (3XL, 4XL ej tillgänglig i Azure) STORLEKAR DAM XS–4XL (3XL, 4XL ej tillgänglig i Azure)

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR

BL AC K

E-2 E-2W 100% Nylon Taslon Oxford S-3Xl XS-2XL

AC

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

510 HYDRAPLUS 2000

BL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

E-2 ASCENT HARD SHELL

89


JACKOR & FLEECE | HARD SHELL

CA PRIS

CA PRIS

SE SIDA 133

SE SIDA 133

335 KR

VR-1 MICRO JACKET VEST

Enkel lättviktsjacka i herr och dammodell. Yttermaterial som är vattenavisande och vindtätt. Två ytterfickor samt infällbar huva.

Vindtät och vattenavvisande väst i dam och herr. Horisontell höger bröstficka. Innerficka.Vattenresistent upp till 600 mm. VR-1 VR-1W 100 % Polyester microripstop S–3XL XS–2XL 40

e hit w

m iu

I

re

d

30

st ad

AC K BL

D RE

KI

32

36

KIW

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

40

32

36

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

NA VY

PX-1 PX-1W 100% Polyester Taffeta S-4XL XS-2XL

NA VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

PX-1 SQUALL PACKABLE JACKET

AC K

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

479 KR

BL

90


JACKOR & FLEECE | WINTER

JACKOR & FLEECE / WINTER PFJ-1 DISCOVERY THERMAL HOODED JACKET

91


JACKOR & FLEECE | WINTER

CA PRIS

CA PRIS

2269 KR

1789 KR

SE SIDA 133

SE SIDA 133

LJX-1 ICEBREAKER DOWN LONG JACKET

LJX-3 LEXINGTON TECHNICAL DRESS JACKET

Dunjacka med hög krage och avtagbar/justerbar huva i dam och herrmodell. Ficka på höger bröst, två fickor fram samt innerficka. Lämpar sig att användas över kavaj. God andningsförmåga 3 000 g/ m²/24h samt vattentät till 3 000 mm.

Stilren kavajacka med lättare foder. Två ytterfickor samt innerficka. Tejpade sömmar. God andningsförmåga 3000g/m²/24h samt vattentät till 3000mm.

BL

30 CH A

LK

W

HIT

E

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

OA L

87

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

LJX-3 100% Polyeter Twill 100% polyester 100% Polyester Polyfill S-3XL

AR C

30 fjäder (stoppning)

STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL

ART NR HERR MATERIAL BLACK MATERIAL CHARCOAL LINING STORLEKAR HERR

CH

ART NR HERR LJX-1 ART NR DAM LJX-1W MATERIAL 100 % polyester twill (skal), 70 % dun,

BL

92


JACKOR & FLEECE | WINTER

CA PRIS

CA PRIS

2739 KR

999 KR

SE SIDA 133

SE SIDA 133

XT-4 EPIC SYSTEM JACKET

PFS-2 ATLANTIS RIPSTOP INSULATED SHELL

Jackan har en avtagbar vadderad innerjacka som även kan användas separat. Dam och herrmodell. Jus­ terbar huva som även är avtagbar. Underarmsventilation. Justerbara ärmslut med kardborr-band. En bröstficka, två fickor fram samt en ficka på vänster ärmslut. Innerficka i skaljackan. God and-ningsförmåga 5 000 g/m²/24h samt vattentät till 5 000 mm. ART NR HERR XT-4 ART NR DAM XT-4W MATERIAL 100 % Polyster Herringbone (skal),

100 % Polyester Polyfill (foder)

STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL

ester Polyfill (foder)

GL

NA VY

E

32 NIT

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

GR A

HIT W LK CH A

SE

AL

BR

OW

BL UE

N

E

30

BL

18

SL AT E

AC K

ART NR HERR PFS-2 ART NR DAM PFS-2W MATERIAL 100% Nylon Ripstop, 100% PolySTORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL

TL

36 BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

Fodrad jacka i dam och herrmodell. God andningsförmåga 5000g/ m²/24h samt vattentät till 5000mm. Två ytterfickor, en innerficka med dragkedja, en innerficka för skidglasögon samt en för telefon/mediaspelare.Infällbar huva. Värmereflek­ terande innerfoder vilket göra att du behåller värmen lättare.

93


JACKOR & FLEECE | WINTER

CA PRIS

CA PRIS

2149 KR

2739 KR

SE SIDA 133

PFJ-1 DISCOVERY THERMAL HOODED JACKET

B-2 SOLAR 3-IN-1 SYSTEM JACKET Avancerad softshell jacka i dam och herrmodell. Avtagbar vadderad in­ nerjacka som kan användas separat. God rörelsefrihet och komfort tack vare stretchmaterial i yttertyget. Avtagbar huva med justeringsmöjligheter. Två fickor fram samt en verti­ kal ficka på bröst och en på vänster arm. Ytterjackan har en innerficka med dragkedja och en innerficka för exempelvis skidglasögon. Bra andningsförmåga 5000g/m²/24h samt vattentät till 5000mm.

(foder), Heat Reflective Mesh

STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL

FL

AM

E

L

RE

D

BL UE

BL UE

HY ET M

AC K

40

YT

TL

36

SL AT E

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B-2 B-2W 95% polyester,58% spandex, 100% Poyester/Polyfill (innerjacka) S-3XL XS-2XL 32

36

NA VY

ART NR HERR PFJ-1 ART NR DAM PFJ-1W MATERIAL 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill

AC K

Soft shell jacka i dam och herrmodell . God andningsförmåga 3000g/m²/24h samt vattentät till 7000mm. Avtagbar/justerbar huva. Justerbara ärmslut med kardborrband. Två fickor fram, en ficka på vänster ärm, en ficka på höger bröst samt två innerfickor.

BL

SE SIDA 133

BL

94


JACKOR & FLEECE | WINTER

CA PRIS

CA PRIS

2269 KR

950 KR

SE SIDA 133

XR-5 BEAUFORT 3-IN-1 SYSTEM JACKET

ester Polar Fleece (innerjacka)

STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL

AC K

NA VY

32

36 BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

ART NR HERR PFS-1 ART NR DAM PFS-1W MATERIAL 100% Polyester Taslan, 100%

Polyester Polyfill (foder)

STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL GL

32 NA VY

36

E

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

AN IT

ART NR HERR X-5 ART NR DAM X-5W MATERIAL 100% Nylon Oxford, 100% Poly-

Fodrad jacka med vattenavisande yttermaterial i dam och herrmodell. Två ytterfickor samt infällbar huva.

GR

Stilren skaljacka med avtagbar innerjacka i fleece i dam och herrmodell. Avtagbar huva med justeringsmöjligheter. Två fickor fram samt två vertikala fickor på bröst och en på vänster ärmslut.Innerficka i båda skaljackan och innerjackan. Andningsförmåga 1000g/m²/24h samt vattentät till 2000mm.

PFS-1 TITAN INSULATED SHELL

BL AC K

SE SIDA 133

95


JACKOR & FLEECE | WINTER

CA PRIS

CA PRIS

719 KR

1079 KR

SE SIDA 133

SE SIDA 133

PFV-1 FIBERLOFT™ VEST

PFJ-2 FIBERLOFT™ JACKET

Vindtät och vattenavvisande ytter-material i dam och herrmodell. Västen kan användas för sig själv alternativt som ett värmande andra lager. Två fickor fram samt en innerficka.

Vindtät och vattenavvisande ytter-material i dam och herrmodell. Jackan kan användas för sig själv alternativt som ett värmande andra lager. Två fickor fram samt en innerficka.

ART NR HERR PFV-1 ART NR DAM PFV-1W MATERIAL 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill

ART NR HERR PFJ-2 ART NR DAM PFJ-2W MATERIAL 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill

UE BL L

E FL AM

BL UE

HY ET M

RE D

40

YT

TL

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

SL AT E

RE D

UE BL L

E FL AM

BL UE

HY ET M

AC K

40

YT

TL

36

SL AT E

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

(foder), Heat Reflective Mesh STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL

BL

(foder), Heat Reflective Mesh STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL

BL

96


JACKOR & FLEECE | WINTER

CA PRIS

999 KR

SE SIDA 133

PFJ-3 ALTITUDE JACKET Vadderad jacka med vattenav­ visande yttermaterial i dam och herrmmodell. Två ytterfickor samt en innerficka. ART NR HERR PFJ-3 ART NR DAM PFJ-3W MATERIAL 100% Nylon Micro Ripstop, 100%

Polyester Polyfill (foder) STORLEKAR HERR S-3XL STORLEKAR DAM XS-2XL

NA VY

32

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

97


JACKOR & FLEECE | POWER FLEECE

CA PRIS

839 KR

FZF-1 TUNDRA STRETCH FLEECE Populär performance fleece som kan användas som enskilt plagg alternativt som ett värmande lager 2. Ficka på vänster ärm samt två fickor fram. Dammodellen med huva. ART NR HERR FZF-1 ART NR DAM FZF-1W MATERIAL 93% polyester, 7% spandex

microfleece STORLEKAR HERR S–3XL STORLEKAR DAM XS–2XL 30 HIT

E

D RE E AM

W

UE

40

BL EL EC TR IC

SL AT E

BL UE

51

FL

TL

32 NA VY

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BL

98

SE SIDA 133


JACKOR & FLEECE | POWER FLEECE

CA PRIS

CA PRIS

719 KR

719 KR

SE SIDA 133

SE SIDA 133

PFZ-2 GEMINI FULL ZIP JACKET

PFZH-1 GEMINI FULL ZIP HOODED JACKET

Exklusive collegejacka med modern passform. Dammodellen kvinnligt skuren och med huva. Kraftiga muddar i nederkant och ärmslut. Två frontfickor och en ficka med dragkedja på höger bröst. 100% polyester på utsida och microfleece på insida. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR TILLGÄNGLIGA FÄRGER

PFZH-1 100% Polyester Brushed Fleece 300g/m² Storlekar S-3XL 36 BL AC K

TE W PE

NA VY

R

88

32

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

PFZ-2 PFZ-2W 100% Polyester Brushed Fleece 300g/m² S-3XL XS-2XL

BL

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

Exklusive huvjacka med modern passform. Kraftiga muddar i neder­ kant och ärmslut. Två frontfickor och en ficka med dragkedja på höger bröst. 100% polyester på utsida och microfleece på insida.

99


JACKOR & FLEECE | BASIC SHELL

CA PRIS

870 FULL ZIP OUTDOOR FLEECE Fleecejacka med hellång dragkedja och två frontfickor.

41

IC AS S

RG U

ND Y

CL

BU

GR

RE D

CR

EE

N

38 LE

RO YA L

IG

HT

NA VY CH FR EN

BR

AC K BL GR

EY

CG Y

BH

BO TT

FN

36

VO

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

870M 870F 100% Polyester XS-4XL XS-2XL

N

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL STORLEKAR HERR STORLEKAR DAM

CO

100

359 KR

SE SIDA 133


BARN

BARN 61-005 GIRLS VALUEWEIGHT T

101


102

BARN

61-033 KIDS VALUEWEIGHT T 61-005 GIRLS VALUEWEIGHT T


BARN

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

29 KR

29 KR

39 KR

39 KR

61-033 KIDS VALUEWEIGHT T

61-005 GIRLS VALUEWEIGHT T

Barn T-shirt med halslinning i bomull/lycra.

T-shirt utformad för flickor med kortare ärmar och smalare halslinning i bomull/lycra. Sidosömmar för en flickigare passform.

K

IA SC H

w

D RE

hit e

30

er ow fl

PIN

N GR

FU

KE LL Y

UE BL

52

40

34 Y

57

EE

ue Bl

LE RP UR E AZ

NA VY EP

K PIN e w hit

l

30

YT

ZU

DE

OR

RE D

LO W

60 Na tu ra

Y GR E

HE

AT H

ER

UE BL Y SK

52

YE L

nf Su

94

ue Bl

lo w

EE GR

YT

Ro ya l

er

N

AZ

KE LL Y

UR

E

NA VY EP DE

AN GE

DY UN BU

BO TT

PU

LE

K2

34

47

51

32

GR EE N

LE RP

AC K BL

ZU

AZ

PU

BL

AZ

44

40

41 RG

PE

36

NA VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

38

47

51

Su n

PE

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

61-005 100 % bomull, Belcoro® garn 160 g/m² 165 g/m² 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

Ro ya l

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

1 % polyester, Heather Grey 97 % bomull, 3 % polyester) VIKT VIT 160 g/m2 VIKT FÄRG 165 g/m2 STORLEKAR 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finns också i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men då bara i färgerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

SK

ART NR 61-033 MATERIAL 100 % bomull (Ash 99 % bomull,

103


BARN

CA PRIS VIT

CA PRIS VIT

79 KR

35 KR

CA PRIS FÄRG

CA PRIS FÄRG

85 KR

45 KR

SE SIDA 133

150B CHILDREN’S T-SHIRT

490B/T YOUTH/ TODDLER ANVIL­ ORGANIC® RING SPUN TEE

Barn T-shirt i ringspunnen kammad bomull vilket ger en mjuk känsla. Halslinning i bomull/lycra.

D OR

HIA

OX F

D RE

LIG

HT

SC

e

K PIN

cotton. (Heather Grey 90 % bomull, 10 % polyester) VIKT 155 g/m² STORLEKAR 80/86, 92/98, 104/110, 116/128, 140/152, 164

OW

w hit

G CIN AN GE

30

ART NR 490B/T MATERIAL 100 % Certified organic ring spun

LL

e

30 w hit

HE AT HE R

BL UE

94

GR EY

YT

32

LIG HT

IN

PE P RE END D ED

BX

NA VY

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BL

LIM E

OIS E QU TU R

OR

K2

LM

FU

N GR LE

BO TT

PL E AP

SK Y

EN FR

65

PE

CD

44

AL

LX

Barn T-shirt i 100 % certifierad ring spunnen organisk bomull.TEARAWAY™ Label. Bästa tänkbara miljöval! För mer information besök www.trackmyt.com

YE

SC

CH

NA VY

FN

57

RR

EE

RO YA L

BR

IG

HT

AC K BL

38

RA

BH

36

LE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

150 B 100 % ringspunnen kammad bomull 145 g/m² 150 g/m² 1–2 (90 cl), 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–10 (140 cl), 11–12 (152 cl)

RP

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

PU

104


BARN

CA PRIS

CA PRIS

85 KR

79 KR

SE SIDA 133

Funktions T-shirt för barn med raglanärm. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

Funktions T-shirt för barn. Materialets mycket goda fukttransporterande förmåga håller dig torr närmast kroppen.

E W HIT AR GE

OW

AN

34 SU N

YE

LL

OR TR IC EC EL

IC EL

TIC

E

RE

D

PIN K PIN K

13

UE Y SK

EE N GR LL Y

FIR

T HO

11 TR

UE E HIR

SA

RO IC EC TR

YT

BL

UE BL YA

L

47

GR

EE N

10

30

40

EC

FR

50

57

PU R

EN CH

BL JE T

51

PE PL E

K AC

e hit

D RE

NA VY

FN

BL

36

PP

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

30

JC-001J 100% Polyester 140g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

EL

DE

EP

NA VY

40

w

AZ

36

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

KE

61-013 100% Polyester 140g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

JC-001J KIDS COOL T

BL

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

61-013 KIDS PERFORMANCE T

105


BARN

CA PRIS

CA PRIS

205 KR

185 KR

SE SIDA 133

Huvtröja i starka färger. Dubbla tyglager i huvan och en genomgående fick på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

Huvtröja med dubbla tyglager i huvan. Genomgående fick på mage. Mudd i nederkant och vid ärmslut. Uppdaterat artikelnummer 2013

GR EY ER

HE AT H

UE BL Y SK

UR E AZ

NA VY EP DE

94

e

52 PIN K

YT

ZU

AZ

w hit

D

FU

RO

30

IA SC H

LE RP

L YA

BL PIN K

40

57

RE

PE

51

36

IC TR EC EL

EL

EC

TR

IC

IC

OR

YE

GR

TR EC EL

11

AN

GE

13

LL

EE N

OW

12

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER 10

62-043 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

PU

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL UE

JH-004J 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

RIC

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

62-043 KIDS HOODED SWEAT

EC T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH-004J KIDS ELECTRIC HOODIE

EL

106


BARN

62-043 KIDS’ HOODED SWEAT

107


BARN

62-041 KIDS SET IN SWEAT

CA PRIS

125 KR

Rundhalsad sweatshirt med mudd i nederkant och vid ärmslut.

BU D

er lo w

UE BL

e hit w

UN DY RG

LE

40

34 Y

30

GR

ue Bl

BO TT

Ro ya l

YT

Su nf

HE

AT H

ER

GR EY

94

SK

NA VY

AC K

AZ

41

EE

N

38

RE

51

32

36 BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

62-041 80 % polyester, 20 % bomull 260 g/m2 280 g/m2 3-4 (104cl) 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11(140 cl), 12–13 (152 cl)

NA VY

ART NR MATERIAL VIKT VIT VIKT FÄRG STORLEKAR

DE EP

108


BARN

CA PRIS

CA PRIS

219 KR

199 KR

SE SIDA 133

62-045 KIDS HOODED SWEAT JACKET

JH-003J KIDS VARSITY HOODIE

36 40

RO 57

30 57

47 30

FN 94

FN YT

36 AP

PE 34

/

94 FN

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR U EY E /

94 40

HE FR AT EN HE CH R G N RE AV Y Y /

57 FN

50 94

/ Y

F SK RE Y NC BL H UE NA V

EW N

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

KE AR LL TIC Y G W REE HIT N E /

SU PU N RP YE L LL E / OW

AR T HO IC T WH PIN IT K E/

/

T GOBLA LD CK

JE

/ K P K IN

DY HO FL T OS PIN S

N CA

/

FN 40

E RE NCH D N FIR A E VY

40 36

FR

JE FIRT B E LAC RE K D /

HIA SC FU

RE

D

UE BL L YA

36 57

AT FIR HE E RG RE R D EY

57

40

UR E AZ

NA VY EP

AC K

DE

BL HE AT HE R

GR E

Y

94

51

ZU

RO

AZ

36

HE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER TILLGÄNGLIGA FÄRGER

FR HO EN T P CH IN N K/ AV Y

62-045 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

JH-003J 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

F JE IRE T R BL E AC D / K

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JE HO T B T LA PIN CK K /

Klassisk huvjacka. 2 fickor fram. Dubbelt tyg i huvan. Dold dragkedja. Inga snoddar enligt EU:s föreskrifter.

Huvan har dubbla tyglager , med innertyg och snodd i kontrastfärg. Genomgående ficka på magen. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

109


BARN

CA PRIS

CA PRIS

185 KR

155 KR

SE SIDA 133

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

Collegebyxa med resår i benavslut och midja. Dragsko i midja och två sidofickor.

AZ EP

GR EY ER

NA VY

94 HE AT H

36

DE

GR EY

NA VY

ER HE AT H

CH

K

FR EN

AC

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

94

64-051 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11(140 cl), 12–13 (152 cl)

AC K

FN

36

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL

JH-072J 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

BL

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

64-051 KIDS JOG PANTS

T

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH072J KIDS CUFFED JOGPANTS

JE

110


UNDERWEAR

UNDERWEAR

111


UNDERWEAR BARN

CA PRIS

CA PRIS

179 KR

67-020 CLASSIC SHORTY 2 PACK

Boxer med längre benlängd. Bomull/elastane för maximal känsla och passform.

Boxer med kortare benlängd. Bomull/elastane för maximal känsla och passform.

e

EY GR

30 w hit

94 ER

e

SSR-3 STRATUS LIGHT SHELL

32

36

NA VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

30

6-020 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

HE AT H

ER

GR

EY

94

w hit

32

36

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BL AC K

67-026 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

NA VY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

67-026 CLASSIC BOXER 2 PACK

HE AT H

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

165 KR

BL AC K

112


ACCESSOARER

ACCESSOARER BG125 FASHION BACKPACK

113


ACCESSOARER

CA PRIS NATUR

20 KR

CA PRIS FÄRG

26 KR

CH

AT E CO L GR EE N

EE N KE

BO TT

LE

GR

UE BL

LL Y

Y SK

N

EL M E HIT W

RA

L

30

NA TU

LO W

RA CA

SA

SU N

60

YE L

KIW

E

3M ND

OW ER FL

SIC

I

EE GR

T IN

LIM

M

PIN

K

CH O

ES TN U

GR IV E OL

BL

UE BL RF GE

KI

33

34

34 OR AN

RE D

38

LM

SU CL AS

44

BR IG HT

T

EE N

Y

VY

FL RN

BE RR Y

CO R

AL

IA SC H

52

BR

40

OW ER

RO YA L HT

IG

CO

BR

CR AN

DY UN RG BU

BN

57 FU

W101 100 % bomull 42 x 38 cm 10 liter 140 gram

CQ

47

49

MU

54

D

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

GR

ZU

E RP L PU

41

YT

HIT E

NA

51

AP

CH

AC K

EN

PE

Populär tygkasse i 30 färger. Kan bäras i hand alternativt över axeln.

CQ

59

GR E

GL

UE

32

36

FR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BL

W101 PROMO SHOULDER TOTE

RE

114


ACCESSOARER

CA PRIS

W100 BUDGET PROMO

15 KR

Tygkasse som bärs i hand.

60 Na tu ra

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

W100 100% bomull 42 x 38 cm 10 liter 100 g l

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS NATUR

25 KR

CA PRIS FÄRG

W107 PROMO SLING TOTE

29 KR

Tygkasse som bärs över axeln.

60

E

L

HIT

RA

W

IG

30

NA TU

HT

RE D

BR

HT IG BR

BL

RO YA L

51

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

W107 100 % bomull 40 x 34 cm 8 liter 140 g

BR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

BG 673 CANVAS DAY BAG Canvasbag som kan bäras i hand alternativt över axel. Innerficka.

93 LIG

H EN C FR

HT

l ra

NA

GR EY

VY

60 Na tu

32

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG673 100% Cotton Canvas 40 x 38 x 14 cm 15 liter 475g

BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET VIKT

CA PRIS

139 KR

115


AS W SIC HIT R E ED

/

41

CL

40

K

AC

/

/

31

BL

PU RE W GR HIT E E EN

/

EY

IG H W TR HIT O E YAL

AP H BL ITE AC G K R

51

E/

D

T

BL W AC HIT K E /

TT W LE G HIT R E EEN

BO

/

/

EN W CH HIT N E AVY

AC K RO / YA BR L IGH

FR

BL

GL 36

38

HIT

OL

32 40

32

W

/G

36 51

BR

K

36 40

FR CL E N A S CH SI N A C V RE Y D /

GR

AC

CL B AS LA SIC CK RE / D

BL

36 OR

E/

CQ 33

O S A C OL ND AT

CH

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

Y/

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

R SA GU ND ND

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BU

116 ACCESSOARER

CA PRIS

145 KR

BG14 RETRO SHOULDER BAG

Axelväska i Retro stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås.

36

30


ACCESSOARER

CA PRIS

115 KR

BG16 RETRO FLIGHT BAG Axelväska i Retro stil med justerbar axelrem. Ytter- och innerficka med blixtlås.

SIC E RE /CL D AS

/ AS W SIC HIT R E ED

W

CL

30 HIT

/

40

RE W GR HIT E E EN

/

31 PU

E

32

EN W CH HIT N E AVY

36 GL

FR

36

DA R K BL A GR C K AP / HIT

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG16 600D Polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter BL W AC HIT K E /

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS

135 KR

BG26 RETRO DAY BAG Axelväska i Retro stil med justerbar axelrem. Ytterfick med blixtlås.

BL

AC

K

/

E/ HIT W

AS W SIC HIT R E ED

/

30

40 CL

IG H W TR HIT O E YAL

51 BR

/

32

EN W CH HIT N E AVY

36 BL W AC HIT K E /

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG26 600D Polyester 33 x 29 x 14 cm 10 liter

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

117


ACCESSOARER

CA PRIS

169 KR

BG71 RETRO MESSENGER Messenger bag i Retro stil med justerbar axelrem. Större meshficka under locket.

/

O S A C OL ND AT E

CQ 33

GO

CH

LD

/B

LA

/

CK

0R

AS W SIC HIT R E ED

/

BR

40 CL

/

51

IG H W TR HIT O E YAL

32

EN W CH HIT N E AVY

36

FR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG71 600D Polyester 40 x 30 x 10 cm 12 liter BL W AC HIT K E /

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS

275 KR

BG75 RETRO BOWLING BAG Väska i Retro stil. Ytter- och innerfickor i mesh.

/

O S A C OL ND AT E

CK LA

/

/B LD GO

CQ 33

CH

0R

AS W SIC HIT R E ED

/

40 CL

IG H W TR HIT O E YAL

51 BR

32

/

36

EN W CH HIT N E AVY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG75 600D Polyester 44 x 31 x 25 cm 23 liter

FR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BL W AC HIT K E /

118


ACCESSOARER

CA PRIS

BG84 ORIGINAL AIRLINE MESSENGER

319 KR

Axelväska i Retro stil likt det klassiska originalet. Luxuös känsla i modernt PU material. Justerbar axelrem. Ytterficka.

OF BL F AC W K HIT / E

BR BR OF IGH F T W R HIT ED E /

32

36

FR E OF NC F H W NA HIT V E Y/

36 OF

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG84 PU 38 x 29 x 12,5 cm 12 liter F BL WH AC IT K E/

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS

45 KR

BG46 PHONE POUCH Telefon fodral som passar till nya generationens Smartphones. Fack för Smartphone samt mindre sidofack för pengar, kreditkort etc. Fodralet kan hänga runt nacken alternativt på bältet. ART NR BG46 MATERIAL 600D Polyester MÅTT 9 x 12,5 x 1 cm

FU e

D RE

HIA

40 SC

AN GE OR

GR EE E

BL

UE

LIM

57

30

RF SU

BR

IG

HT

E AP HIT

N

VY NA H

MU

RO YA L

FR

EN C

BL

AC K

51

GR

EY

GL

44

LM

w hit

32

36

GR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

119


ACCESSOARER

BG21 MESSENGER BAG

CA PRIS

155 KR

Messenger bag med justerbar axelrem. Innerficka med plats för bl a pennor, visitkort, mobiltelefon.

/

DY

ND CH E NA /FR VY EN

30 32

HIT

CL

AS S

IC

40

O R GR A NG EY E /

CH

SA

RG BU

O S A C OL ND AT E

UN

44 GL

33

W

FR

CQ 33

RE D

LE RP PU E SK NC Y HN BL A UE V Y /

32 YT

FR

EN

CH /

E

R GR F B EY LU E

LIM

OL IV E

CA PRIS

SU

GR

41

LM

MU GL

AP

HIT

E

GR

EY

GL

PE

BR IG HT

VY

32

GR

EE N

59

RO YA L

51

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG21 600D Polyester 41 x 31 x 12 cm 11 liter

NA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

215 KR

BG336 METRO LAPTOP MESSENGER Laptop väska med innerfack för dokument. Justerbar axelrem.

32 FR

BL

NA V

Y

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG336 600D Polyester 40 x 32 x 11 cm 10 liter

EN CH

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD57 PURSUIT BACKPACK Ryggsäck med vadderad rygg och axelremmar. Ett mindre ytterfack med dragkedja, ett ytterfack med plats för pennor, visitkort etc. Utgång för hörlurar.

CH EN FR

E SK NC Y HN BL A UE VY /

NA

E HIT AP

32 YT

FR

VY

32

GR

EY

GL

36

GR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

QD57 600D Polyester 48 x 32 x14 cm 16 liter AC K

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BL

120

CA PRIS

375 KR


ACCESSOARER

BG212 UNIVERSAL BACKPACK

CA PRIS

189 KR

Ryggsäck med utgång för Ipod/ MP3 hörlurar. Vadderad rygg. Innerficka med plats för bl a pennor, visitkort, mobiltelefon.

40 RE D

VY FR

BR

EN

IG

CH

HT

NA

E HIT GR

RO YA L

51

CL AS SIC

32

GR

EY

GL

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG212 600D Polyester 42 x 30 x 20 cm 18 liter

AP

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG125 FASHION BACKPACK

CA PRIS

145 KR

Klassisk ryggsäck med rymligt huvudfack samt ett mindre ytterfack. Vadderad rygg.

D

Pin k Lig

ht

SIC AS CL

E W HIT

SC H

IA

30

FU

LO W

52

RE

N GR EE LY

UE BL SK Y

RF SU

57

34

E BL U

LE RP

KE L

BR

YT

MU

PU

IG HT

H EN C FR

BL

PE

40

47

YE L

VY

51

RO YA L

32

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG125 600D Polyester 42 x 31 x 21 cm 18 liter NA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BG355 METRO DIGITAL BACKPACK Ryggsäck med vadderat fack för laptop. Vadderade axelremmar. Ytterfack med dragkedja samt huvudfack med ett flertal fickor.

PP BL HIRAC K E / BL UE

36 50

SA

36 40

CL B AS LA SIC CK RE / D

36 GL

A P BL HITAC K E / GR EY

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG335 600D/1680D Polyester 45 x 31 x 18 cm 18 liter

GR

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS

375 KR

121


ACCESSOARER

BG10 GYMSAC

CA PRIS

39 KR

Gympapåse i vattenavvisande material.

RE

AN

D

GE

AT E

FU SC HIA

FL

K

YE LL OW

PIN

GO LD

EE N GR

FL O YE UR LL ES OW EN T

LIM

57

52

34

12

E

ER LA S

O ORURE AN SC GE EN T

N LL Y KE

BL UE

R

40

13

EE GR

BL E

SIL VE R

PP HIR SA

LM

GR EY

CP TE

OY S

YT

CH

BR

OR

47

UE

50

39

OC

HT IG

CH EN FR

XW

44

CQ

OR

VY

RO YA L

51

OL

32

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG10 210D Polyester 45 x 34 cm 11 liter NA

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

SK Y

W

HIT

E

BL UE

30

BG150 PACKAWAY BARREL BAG

CA PRIS

85 KR

Lättviktsbag som kan stoppas ner i egen ficka. BG150 210D Polyester 50 x 30 x 26 cm 32 liter LM

E HIT W

GR E

SC

HIA

EE

N

30

LIM

D

57

RE SIC

BR

CL

IG

AS

AC K BL

40

FU

51

36

RO YA L

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

HT

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

QD525 PRO CARGO BAG Klassik bag med justerbara axelremmar som möjliggör väskan att bäras som ryggsäck. Innerfickor i mesh material. QD525 600D Polyester 60 x 38 x 38 cm 68 liter 40 SIC

RE

D

36

AS

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

CL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

BL AC K

122

CA PRIS

535 KR


ACCESSOARER

BG650 VINTAGE CANVAS WEEKENDER

CA PRIS

405 KR

Elegant weekendbag i kraftigt canvas material. Avtagbar/justerbar axelrem. Liten ficka på utsida. Extra lång dragkedja till huvudfack för enklare åtkomst.

VY

OW

N

18

32

TA VIN

TA VIN

TA VIN

GE

GE

BR

NA

AC K

36 GE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BG650 425 gram tvättad Cotton Canvas 51 x 24 x 33 cm 30 liter BL

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

CA PRIS

QD625 VINTAGE CANVAS SATCHEL MESSENGER Exklusiv Portfölj/axelväska i kraftigt canvas material. Justerbar axelrem. Flera fickor.

HA

RA

60 SA

18 VIN BR TA OW GE N

GE

BL

AC K

36 TA

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

QD625 475 gram Cotton Canvas 37 x 29 x 9 cm 12 liter

VIN

ART NR MATERIAL MÅTT KAPACITET

419 KR

123


ACCESSOARER

B45 ACRYLIC KNITTED HAT

CA PRIS

40 KR

Vår storsäljare. Tillverkad i 100 % soft-feel akryl. Kan med fördel användas utan upp­vik för ett modernt utseende. ART NR B45 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEK One-size RE D CL AS

SIC

DY IG BR

K

RD

PIN

TA US M

33 ND

OW

SA

LL YE

N EE GR E LIM

FU SC HIA

D RE HT

GE AN OR FL

O ORURE AN SC GE EN

N EE GR Y LL KE

52

34

12

UE BL Y

57

18

FL O YE UR LL ES OW EN T

UE BL RF SU

LM

SK

BU RG UN

CO LA TE

N N GR E BO TT L

HT BR

IG

PU E HIT AP GR

40

BR

13

47

YT

ER AT H HE

44

EE

RO YA L

LE RP

MU

GR

EY

94

CH O

E

38

GR

EY

GL

GR EE

VY NA CH

OL IV

EN FR

51

PE

41

CQ

59

T

32

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

w

hit

e

30

CA PRIS

49 KR

B461 SLOUCH BEANIE Trendig mössa med rätt häng. ART NR B461 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEK One-size

N

30 W

HIT

E

EE

DY

GR E BO TT L

PU

RP

LE

VY NA FR

EN C

H

AC K BL GR EY

GL

38

OF F

41

PE

BU RG UN

32

36

OK E

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

SM

124


ACCESSOARER

B450 SNOWSTAR DUO BEANIE

CA PRIS

59 KR

Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Tillverkad i 100% soft-feel akryl. Kan även användas utan uppvik.

F M WH OC IT HA E

30 18

OF

MU 30

SU OF RF F B W LU HIT E E /

F OF US F CH W IA HIT / E

GR

57 30

T OF TLE F G W R HIT EE E N/

38 30

BO

FR LIGENC HT H N GR AV EY Y /

32 93

41 30

B O FU R G F UN W D HIT Y E /

GL 93

A LIG PH HT ITE GR GR EY EY /

A P BL HITAC K E / GR EY

36 GL

GR

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

/

ART NR B450 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEK One Size

CA PRIS

59 KR

B451 SNOWSTAR DUO TWO-TONE BEANIE Mössa med tofs och uppvik i kontrastfärg. Tillverkad i 100% soft-feel akryl. Kan även användas utan uppvik.

30 32

FR OFF EN W CH HIT N E AV / Y

30 BR

O BR FF IG WH HT IT RE E / D

/

EN FU CH SC N HIA AV Y

HT IG

32 57

FR

AC

K RE / B D R

36 BR BL

T

AC K RO / YA BR L IGH

36 51

BL

51 LM

BR LIMIGH E TR GR OY EE AL N

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

/

ART NR B451 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEK One Size

125


ACCESSOARER

CA PRIS

B44 BEANIE KNITTED HAT

35 KR

ART NR B44 MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEK One-size

FR

39

30 hit e w

ST ON

E

GR

EE

N

38 E

HT BR

EN

IG

CH

NA

VY

RO YA L

51

BO TT L

32

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

CL

AS

SIC

RE

D

40

B460 TRAWLER BEANIE

CA PRIS

40 KR

Trendig skepparmössa i 100% soft-fell akryl. ART NR B460 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEK One Size

M

EG OK

US

TA

RD

RE

Y

GL SM

EN LE

UN RG BU

18

GR E

DY

VY

38

NA H NC FR E

BL

41

BO TT

32

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B490 TOUCHSCREEN SMART GLOVES Smartphone- handske. Tre fingrar på vardera handske har en specialbeläggning som gör att pekskärmen känner av dina knapptryck. STORLEK S/M, L/XL 36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

BL

126

CA PRIS

69 KR


ACCESSOARER

B345 SHERPA HAT

CA PRIS

145 KR

Fodrad vintermössa i två storlekar. ART NR B345 MATERIAL 100 % Nylon Taslon utsida STORLEK S/M, L/XL 93

32

44

40

GE AN

D

OR

RE

LIG

HT

NA VY

GR

EY

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B469 METRO KNITTED SCARF

CA PRIS

89 KR

Stickad halsduk. ART NR B469 MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEK 170X20 cm GL

E W F OF

SM

FR

EN

BL

CH

OK

EG

NA

RE

VY

Y

30 HIT

32

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B900 MORF TM ORIGINAL

CA PRIS

39 KR

D RE CL

AS SIC

UN DY RG

OL

BU

OC CH

HIA

D

FU

SC

RE IG

HT

AN GE

BR

52 K PIN

ND SA

YE

LL

OW

N EE GR E LIM e w hit

Y

BL

UE

30

SK

33

34

UE BL SU RF

YT

57

BR OR

LM

40

AT E

EE LE BO TT

GR LY KE L

FR

EN

CH

NA

EE

VY

47

MU

HT BR IG

PH

IT

E

GR E

Y

GL

44

41

GR

E CA JU M N OU GL FL E AG

AC K BL RP LE PU RO YA L

51

CQ

38

32

PE

N

43

36

GR A

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

N

ART NR B900 MATERIAL 100 % polyester, mikrofiber STORLEK One-size

127


ACCESSOARER

B15 ULTIMATE 5 PANEL CAP

CA PRIS

45 KR

ART NR B15 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare 30 D

hit

e

UN DY

40

w

RE

IG

CH

BR

EN FR

41

EY

GL GR

AP

BO TT L

E

HIT

E

GR

GR

EE

N

38

HT

NA

VY

RO YA L

51

BU RG

32

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B15C ULTIMATE 5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

E NA /FR VY EN C

HIT

30 32 W

T /

BL EN RE EG

IG H W TR HIT O E YAL

/L IM

51 30

GR O A PH YS IT TE E R GR GR E EY Y /

IA CH US

GL

AC GR K/L EY IG H

/F K AC BL

36 LM

36 93

BR

BL

AC

K

K/

36 57

BL AC K

CL B AS LA SIC CK RE / D

EL

LO

W

36 34

O

RA

NG

E

36 44

36 40

/Y

CL

AS W SIC HIT R E ED

/

40 30

AC

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

H

ART NR B15C MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

BL

128

CA PRIS

49 KR


ACCESSOARER

B65 PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP

CA PRIS

55 KR

ART NR B65 MATERIAL 100 % borstad bomull STORLEK One-size, Tri-glide spänne

Y/

GR EY E IT

HIT

E

RE D

30 W

SIC

RE ST

GR

EE N

40

FO

39

39 32

FR

GR AP H

32 39

FR EN S T CH O NA NE V

GL

S EN TO CH NE NA / VY

FR

BR

EN

IG

CH

HT

NA

VY

RO YA L

TM

CL AS

51

ST ON E

32

36 BL AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B10 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10 MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size, Rip-Strip storleksjusterare

Y

BL

UE

YT

D AS

SIC

RE

ND Y RG U BU

CL

PIN

e

K

30 w hit

N GR KE LL Y

OW LL

N EE

40

52

34 GR

41

EE

EE

N

47

GR LE BO TT

LM E

HT BR IG

PU R

PL

E

RO YA L

51

PE

LIM

NA VY FR

EN

CH

AC K BL

38

YE

32

36

SK

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

CA PRIS

39 KR

129


ACCESSOARER

CA PRIS

B640 SNAPBACK TRUCKER

49 KR

ART NR B640 MATERIAL 100 % bomull front, 100 % nylon STORLEK back

One-size, snap-back storleksjusterare

51 30

31 30

40 30

30

E

W

HIT

E

/W

HIT

/

AS W SIC HIT R E ED

CL

/

RE W GR HIT E E EN

PU

/

/

IG H W TR HIT O E YAL

C CL LAS AS SIC SIC R RE ED D /

32 30

CH CA OCO RA LA M TE EL /

40

B B OO T T TT LE LE G G RR E E EE N N /

CQ 3M

B BRRIG IG HT HT R R OO Y A YA L L /

38 38

BR

LA CK

51

EN W CH HIT N E AVY

/B AC K BL B W L AC HIT K E /

36 30

32

FR

36

F F RR E N EN CH CH N N AVY AV Y /

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

CA PRIS

B665 RAPPER CAP

79 KR

Flat peak style med stretch fit. ART NR B665 MATERIAL 98% Cotton, 2% Elastane STORLEK One size fits most 30

36

w

BL

hit

e

AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B660 ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK

CA PRIS

69 KR

Flat peak style med Snapback storleksjusterare. ART NR B660 MATERIAL 100% Acrylic Twill STORLEK One Size, Snapback storleks-

K AC BL E/

HIT

T

AC GR K/L EY IG H

36 93

BL

32 40

FR C L EN A S CH SIC N A RE VY D /

AS BL SIC AC R K ED

40 36

CL

36 40

CL B AS LA SIC CK RE / D

HT

AC K RO / YA BR L IG

30 36 W

/ Y

GL 36

36 51

BL

BL

AC K

/B

LA CK

36 36

AP H BL ITE AC G K RE

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

/

justerare

GR

130


ACCESSOARER

CA PRIS

B10B JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP

39 KR

ART NR B10B MATERIAL 100 % bomull STORLEK One-size N EE

YE LL OW

E

IG BR

KE

LIM

E

LL Y

GR

GR

hit e

EE

EE N

N

30 w

FR

34

GR

RO YA L

VY

HT

NA CH

38

LM

BL UE

LE PU RP

RE D IC

47

YT

PE

CL AS S

EN

BL AC K

UN DY

40

51

BO TT L

32

36

SK Y

41 BU RG

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

PIN

K

52

CA PRIS

35 KR

B45B JUNIOR ACRYLIC KNITTED HAT ART NR B45B MATERIAL 100 % soft-feel akryl STORLEK One-size

W

HIT

E

30 F

D RE

FL O YE UR LL ES OW EN T

12

OF

40 AS SIC

RO YA L

BR

IG

HT

NA VY CH EN FR

BL

51

CL

32

36 AC K

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

B450B JUNIOR SNOWSTAR DUO BEANIE Mössa med tofs i tvåtoners kontrastfärg. Tillverkad i 100% soft-feel akryl. Kan även användas utan uppvik. ART NR B450B MATERIAL 100% Soft Touch Acrylic STORLEK One Size LM 30

LIM OF E F GR W E HIT EN E /

MU 30

SU OF RF F B W LU HIT E E /

57 30

F OF US F CH W IA HIT / E

BR 30

BR OF IGH F T W R HIT ED E /

32 93

FR LIGENC HT H N GR AV EY Y /

TILLGÄNGLIGA FÄRGER

CA PRIS

55 KR

131


132

SKÖTSELRÅD Förläng livstiden på dina kläder! Följ våra tips så behöver du inte vara orolig varje gång du öppnar luckan på tvätt-maskinen. Tvätta rätt Titta alltid på tvättetiketten, som ska sitta i alla plagg. Sortera efter färg och blanda aldrig vita och färgstarka plagg, då riskerar du att de vita tar upp färg.

Torrtvätt funkar inte Om du ska handtvätta ett plagg måste du se till att tvättmedlet verkligen lösts upp. Strö aldrig tvättmedel direkt över ett plagg.

Ha rätt temperatur Rätt tvätttemperatur står utskriven i symbolen med baljan. Om du tycker att det blir för många maskiner kan du rationalisera. Grundsorteringen efter färg kan du inte göra något åt, du kan däremot blanda temperaturer. Då ska det känsligaste plagget styra tvättprogrammet. Kontrollera tvättsymbolerna för att se om något plagg kräver skontvätt.

Förtvätt = överkurs Tänk på att det bara är väldigt smutsiga plagg som behöver förtvättas. Tvättsymboler Tvättsymboler

Tvättas i fylld maskin. Ställ in rätt temperatur. Normal centrifugering.

Dosera lagom Se till att inte vara för generös med tvättmedel. Favorittröjan blir inte renare om du tar för mycket tvättmedel, i stället sitter det kvar i tröjan. Förbered kläderna Tvättsymboler Töm alla fickor. Stäng alla blixtlås, tryckknappar och hakar och knyt samman snören. Vänd ut och in på alla plagg innan de åker in i tvättmaskinen. Vik ner skjortorTvättas i fylld maskin. Ställ in rätt temperatur. Normal centrifugering. nas manschetter.

Få bort fläckar Går att kemtvätta. Kan kemtvättas. Får ej kemtvättas. Bör kemtvättas. Bokstaven anger typ Bokstaven anger typ kemtvättvätska. i tvätten. Tänkavpå kemtvättvätska. De flesta fläckar brukar avförsvinna att fläckar bör lösas upp, inte gnidas bort. Vänta inte med att ta bort fläcken, utan gör det direkt, innan den Tål ej starkare kemtvättvätska torkar in. Tål ej starkare kemtvättvätska än kolväten. än kolväten. Mild process. Försiktigt med fleece! Använd absolut inte sköljmedel när du tvättar ett fleeceplagg. Tvättsymboler

Tvättas för hand. Ingen blötläggning. Gnugga/vrid ej plagget. Torksymboler

Tvättas för hand. Ingen blötläggning. Gnugga/vrid ej plagget.

Får ej vattentvättas.

Klorblekmedel får ej användas.

Klorblekmedel får användas.

Plantorkning

Dropptorkning

Får ej vattentvättas.

Stryksymboler Klorblekmedel får ej användas.

Kan kemtvättas.

Kan torktumlas i låg värme. Går att kemtvätta. Bokstaven anger typ av kemtvättvätska.

Plantorkning Dropptorkning Tål ej starkare kemtvättvätska än kolväten.

Klorblekmedel får användas. Kan torktumlas i hög värme. Får ej kemtvättas.

Får ej torktumlas. Bör kemtvättas. Bokstaven anger typ av kemtvättvätska.

Hängtorkning Tål ej starkare kemtvättvätska än kolväten. Mild process.

Stryksymboler Stryksymboler

Hett strykjärn för bomull, linne, viskos. Max 200 grader.

Varmt strykjärn för polyesterblandningar & ylle. Max 150 grader.

Svalt strykjärn för akryl och nylon. Max 100 grader.

Får ej strykas.

Torksymboler

Kan torktumlas.

Kan torktumlas i låg värme.

Kan torktumlas i hög värme.

Tvättas varsamt i skonsamt program. Ställ in rätt temperatur.

Centrifugering De allra flesta plagg tål en kort centrifugering. Plagg Tvättasvatten i halvfull maskin. 1 minut, som drar till sig mycket skaCentrifugering du centrifugera, annars tappar de lätt formen under torkningen.

Kan torktuml i låg värme

Tvättas i halvfull maskin. Centrifugering 1 minut,

Torksymboler

Bevara färgerna Tvättas i fylld maskin. Ställ in rätt temperatur. Normal centrifugering. Oblekta plagg ska inte tvättas med tvättmedel som innehåller optiskt blekmedel.

Kan torktumlas. Tvättas varsamt i skonsamt program. Ställ in rätt temperatur.

Kan torktumlas.

Toppfyll inte Tvättas varsamt i skonsamt program. Ställ in rätt temperatur. Fyll tvättmaskinen lagom. Inte för mycket, inte för lite. För mycket tvätt i maskinen kan ge dåligt tvättresultat, i halvfull maskin. Centrifugering 1 minut, skada dina kläder och Tvättas slutligen skada maskinen. För de flesta tyger (utom ylle), ska trumman fyllas löst så att hand. Ingen blötläggning. det finns platsTvättas förföratt placera doseringsbollen uppFår ej vattentvättas. Gnugga/vrid ej plagget. rätt ovanpå tvätten. Överfylld maskin kan göra att syntetplagg blir permanent tillskrynklade eller att det blir kvar tvättmedelsrester påej användas. plaggen. När det gällerfårmaskKlorblekmedel användas. Klorblekmedel får intvättbart ylle utgör två eller tre plagg en full maskin.

Torksymboler

Plantorkning

Stryksymboler

Dropptorkning

Hängtorkning

Får ej torktumlas.

Hett strykjärn för bomull, linne, viskos. Max 200 grader.

Svalt strykjärn för akryl och nylon. Max 100 grader.


IDExpress 2013  

Clothing to the Swedish promotional sector.

IDExpress 2013  

Clothing to the Swedish promotional sector.