Page 1

2021 2021

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se


FRUIT Distribution AB 2021. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 261F, Ladies Authentic Melange Hooded Sweat


NØJE UDVALGT Fruit sælger produkter som lagerføres i Sverige og Europa med hurtige leverancer inden for det skandinaviske marked. Kollektionen indeholder kun produkter fra velkendte varemærker som står for kvalitet og leveringssikkerhed.

2021


VORES VAREMÆRKER Et af vores mål er, at du som kunde skal kunne have et bredt udvalg af gode produkter med mange valgmuligheder. Vi er derfor meget stolte over at kunne tilbyde over 25 forskellige varemærker som sammen skaber FRUIT kollection 2020


PANTONE: Cool gray 10C Red 485C


VI BEKYMRER OS!

”Daglig kontrol og målinger på processer gør at man udvikler nye muligheder for at reducere energiforbruget og øge effektiviteten.”

Vi tager ansvar for at vores produkter er produceret under rimelige vilkår og med minimal indvirkning på vores miljø. Et godt eksempel er Fruit of the loom´s fabrik i Marokko, der er specielt designet til at være så energieffektive som muligt, både fra et miljømæssigt synspunkt og arbejdernes sikkerhed. I løbet af årene, har flere af vores kunder besøgte fabrikken i Marokko. Dette er blevet meget værdsat, når man har set processen og arbejdsmiljøet på tæt hold. Fruit of the Loom bruger moderne teknologi til at genbruge vand på fabrikken i Marokko. Der findes blandt andet et avanceret rensningssystem for det kemikalieholdige vand som anvendes i produktionen. Udstyr som bruger overskuds varmen. Kølevandet bruges i tekstilproduktionen og et smart system gør at man kan genbruge kondensen fra dampene. Daglig kontrol og målinger på processer gør at man udvikler nye muligheder for at reducere energiforbruget og øge effektiviteten. Såsom at genbruge varme og energi under processen. Samtidig arbejder Fruit of the Loom på at reducere spild. De reducerer mængden af bomulds affald og genbruge frasorterede fibre. Personalet er uddannet i viden om mulighederne for genbrug. Et bredt partnerskab med virksomheder, der kan tage sig af affaldsmateriale i forsvarlig måde, hvilket gør fabrikken i Marokko til et lysende eksempel på, hvad FRUIT Distribution står for.


ØKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Alle beklædningsgenstande fra Fruit Of The Loom og Russel er Øko-Tex Standard 100-godkendt. Det sikrer at tøjet ikke indeholder farlige emner, der hverken er farlige for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et international anerkendt test- og certificeringssystem for tekstiler. Testkriterierne er standard jorden rundt og inkluderer test af pH-værdi, formaldehyd, pesticider, tungmetaller og sensibiliserende farvestoffer. Beklædningsgenstande kan kun få Øko-Tex godkendelse når det er bevist at de ikke indeholder nogen af disse emner.

OCS 100 er en uafhængig, international certificering organisation og en af de mest kendte certifikater som dækker økologisk bomuld. OCS er baseret på tredjeparts verifikation for at kontrollere, om et slut produkt indeholder den nøjagtige mængde af det særlig økologisk dyrkede materialer. Certifikatet dækker at materiale som fra bunden dyrkes økologisk og er helt fri for forurening fra garn til det færdige produkt.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) Mærkningen er en garanti for den økologiske status på produktionen;fra høsten af den rå bomuld til den slutlig forarbejdning udført på en miljøvenligt måde og med socialt ansvar.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade er en overordnet produktmærkning som skærper forudsætningerne for avlere og medarbejder i udviklingslande for at forbedre deres arbejds-og levevilkår.

Fruit of the loom

Fruit of the Loom

Som en af verdens førende producenter af tøj føler Fruit Of The Loom ansvarlige for miljøet og samfundet. Fruit Of The Loom stiller meget høje krav, hvilket man ser på tøjet som fremstilles og måden det fremstilles på. Disse krav ligger til grund for The Fruit Code, hvilket er en adfærdskode som viser Fruit Of The Looms engagement for at mindske påvirkningen på miljøet og at gøre en positiv forskel i de samfund hvor de handler.

Fruit of the Loom er stolte over kun at bruge den bedste råbomuld. Retfærdige og menneskelig rettigheder er også meget vigtigt for Fruit of the loom. Derfor andvendes kun etisk produceret bomuld og aldrig nogensinde bomuld fra Uzbekistan-her overtrædes menneske rettighederne hver dag.Dette er også et krav som Fruit of the Loom stiller alle sine andre underleverandører.Majoriteten af bomulden købes fra USA hvilket garanterer kvaliteten og trykhed.

SAI

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP er en uafhængig, non-profit organisation, som arbejder med certificering af lovlig, human og etisk produktion over hele verden.

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI: Social Accountability International (SAI) arbejder for bedre arbejdeforhold gennem deres egen ”SA8000 standart for anstændigt arbejde”, et værktøj for at implementerer gode arbejdsforhold i en række lande og brancher.

Mantis

B&C

BSCI: The Buisness Social Compliance Initiative (BSCI) er en ikke kommersiel organication som arbejder for forbedringer af arbejdsforholdene i forsyningskæden.Arbejdet gennemføres med inspektioner med BSCI base code som målestok.

Fair Wear Foundation (FWF) er en uafhængig non-profit organisation som arbejder med selskaber og fabrikker for at forbedre arbejdsforholdene inden for textilindustrien.Organisationen er virksom i en række lande i Europa,Asien og Afrika.


HAR DU BEHOV FOR NOGET UNIKT? Med hjælp af vores syersker kan vi hjælpe dig med at skabe et helt unikt produkt for dit firma eller som dine kunders identitet. Vi tilbyder en forædling som bytte label, snøre, Zip puller eller knapper osv. Privat label produktionen er i huset og derfor er der ingen krav til volume. Vi bytter eller sætter label i de fleste af vores produktkategorier som T-shirt, sweatshirts, jakker, tasker, huer osv. Al produktion gøres ”in house”og derfor kan leverings tiderne holdes så kort som 1-2 uger afhængig af ordrens størrelse. Labelene producerer vi gennem samarbejdspartner, men det er også muligt at man sender egne labels til os. Hvis du ønsker der ikke skal være labels i dit produkt så kan vi tager label ud og dit tøj er nu, No label. Hvordan går det til? Du sender en fil af label og placeringen til os. Efter godkendt korrektur produceres label gennem vores samarbejdspartner. Derefter tages produktet fra vores lager og gives til vores syersker. Almindeligvis sprættes sømmene op label tages ud og erstattes med dit/din kundes label.


TRANSFERTRYK

PRODUKTER

PRIVATE LABEL

Minimumsoplag 50 stk. Fungerer overalt på tøj også i nakken.

Vi kan forædle produkterne i de fleste af vores produktkategorier.

Med PRIVAT LABEL så hjælper vi dig med at bytte og sætte dit eget label i tøjet. Vi hjælper også med at tage label ud for NO LABEL produkt.

re brand able.

MINIMUM

REBRANDABLE

LEVERING

Vi har ingen krav på volume eller minimumsantal.

Mange af vores produkter leveres uden nakkeetiketter eller mærke og er let at bearbejde.

Eftersom al produktion laves ”in house” kan vores leverings tider holdes korte som 1-2 uger afhængig af ordrens størrelse.


INDHOLD 4 VORES VAREMÆRKER 8 VI BEKYMRER OS 10 PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

14

POLO

40

SWEATSHIRT

56

16 30 32 35 37

58 76 88 100 102 104 106 109

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

SPORT 112 119 123 125 126 130 134 142 143 144

T-SHIRT VEST POLO NIKE LONG SLEEVE HOOD PANTS / LEGGINGS SHORTS BRA ACCESSORIES

110


STRIK

146

CAPS

SKJORTER

152

TASKER

BUKSER

176

154 162 168 172

178 180 182 183 183

OXFORD POPLIN STRETCH FASHION

CHINOS JEANS SHORTS BELT UNDERWEAR

JAKKER 186 192 194 198 206 212 213 215

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE PANTS

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK MESSENGER NIKE BAG BAG ACCESSORIES ACCESSORIES LAPTOP

HÅNDKLÆDER

278 286

BØRN

290

FORKLÆDE

184

VARSEL

216

VINTER TILBEHØR

224

226 BEANIE 232 GLOVES 233 SCARF

250 256 259 267 268 270 274 276

234 248

292 297 299 303 304 305 306 308 308 309 310 312

T-SHIRT HOODIE ZIP-HOODIE SWEATSHIRT POLO SHORTS PANTS JACKET APRON REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABY


T-SHIRT T-shirten er vores tids mest elskede stykke tøj. Ikke underligt at T-shirten, ogsü er det mest benyttede beklÌdningsgenstand. Her finder du et bredt udvalg af varianter i forskellige farver og pasformer.


SE FLERE T-SHIRTS PÃ… WWW.FRUIT.SE/DK

16


FAVORIT

FAVORIT

BØRN

SIDE 293

VALUEWEIGHT T LADIES

VALUEWEIGHT T

T-shirt med feminin pasform og blød kvalitet. Halsrib i bomuld/lycra. Tear-away-label.

Europas mest solgte t-shirt! Halsrib i bomuld/ lycra. Tear-away-label.

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

AS CL

TT L

E

SI

C

GR

OL

EE

IV

N

N EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE AT

HE R

E RP L PU NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO

HE A

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

W LL O YE

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH HE A

H BU EA RG TH UN ER DY ER W LO NF SU EN GR E E TL BO T

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

HE

FARVER

BO

FARVER

ER

VEJL PRIS HVID kr. 30,VEJL PRIS FARVET kr. 35,TE

VEJL PRIS HVID kr. 30,VEJL PRIS FARVET kr. 35,-

IT E

ART NR 61-036 MATERIALE 100% bomuld (Ash: 99% bomuld, 1% polyester. Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester, Dark Heather Grey, Heather Navy, Heather Royal, Heather Green, Heather Red 50% bomuld, 50% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (4-5XL i White, Navy, Ht. Grey, Black)

PU RP LE

ART NR 61-372 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester, Dark Heather Grey, Heather Navy, Heather Royal, Heather Green, Heather Red 50% bomuld, 50% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

CREW NECK

T-SHIRTS

17


ICONIC 150 T BØRN

SIDE 294

Rund hals t-shirt i 100% ring-spundet kæmmet bomuld med super blød følelse. Moderne, mere smal pasform. Modellen har lycra i halsen for øget slidstyrke. Tear-away-label. ART NR 61-430 MATERIALE 100% bomuld (Heather farver 50% bomuld, 50% polyester, Ht. Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 145 g/m2 VÆGT FARVET 150 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Ht Grey )

NA VY DY

DE EP

K GR HEA EY TH E

O

RG

M

UN

IN

BL LT

W LO

HE

SU

NF

FL

AT

RE

HE

D

AM

E

RE R

H BU EA RG TH UN ER DY N

L

IV

E

EE GR AT

RA TU

AS

NA

SI

HE

C

R

OL

A SI CH FU N EE GR ST RE

CL

HE

FO

ER

D

BU

CO

NE

BA

HE AT HE

RO

T

UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

N EE GR Y LL KE

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARVER

R

VEJL PRIS HVID kr. 29,VEJL PRIS FARVET kr. 35,-

ICONIC LADIES 150 T Rund hals t-shirt i 100% ring-spundet kæmmet bomuld med blød følelse. Modellen har lycra i halsen for øget slidstyrke. Figursyet med sidesømme. Tear-away-label. ART NR 61-432 MATERIALE 100% bomuld (Ht. farver 50% bomuld, 50% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 145 g/m2 VÆGT FARVET 150 g/m2 STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS HVID kr. 29,VEJL PRIS FARVET kr. 35,NA EP DY

DE

DA

T

ER LO W SU

NF

D RE

E

NA

TU RA

L

IV OL C SI AS CL

FL AM

E

RE R HE AT HE

GR HE R AT

ST RE FO

HE

GR

EE

EE

N

N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

BU

RG

UN

IN M O NE

BL LT BA CO

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE UE

AL RO Y R HE AT HE

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH

RO YA

NA

L

VY

R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

EE N GR LL Y KE

18

BL U

NA

E

VY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FARVER


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Kampagne t-shirt i herremodel. Halsrib i bomuld/lycra. Nu med tættere strik. Tear-away-label. ART NR 61-082 MATERIALE 100 % bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 135 g/m2 VÆGT FARVET 145 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) VEJL PRIS HVID kr. 26,VEJL PRIS FARVET kr. 31,VY

D

OL

IV

EE TT

AS

SI

C

GR LE

Y LL

CL

BO

KE

E

N

BR

IC

RE

K

D

RE

A SI CH FU N EE GR

E M LI

VY

NA DE

SK

RG BU

BØRN

SIDE 292

NA

Y

EP

BL

UE

GR

UN

LE RP PU

OW LL YE

SU

DY

HE

GH

AT

T

HE

GR

R

AP

K AC

NF

OR

LO

AN

W

GE

ER

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

UE

LI

W

BL

HI

TE

HI

EY

TE

FARVER

BELSUTE

ORIGINAL T LADIES

VA

Kampagne t-shirt i damemodel. Halsrib i bomuld/lycra. Nu med tættere strik. Tear-away-label. ART NR 61-420 MATERIALE 100 % bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) 2 VÆGT HVID 135 g/m VÆGT FARVET 145 g/m2 STØRRELSE XS-2XL

VY

NA

VY

NA

D

DE EP

RE IC BR

OL SI C CL AS

E TT L BO

IV E

EN GR E

EE N GR LL Y KE

K

D RE

FU

CH SI

A

SK Y

BL

UE

GR E

UN DY BU RG

E M LI

GR GH T LI

YE

LL OW

PU

RP

E UR AZ

ER LO W NF SU

LE

UE BL

UE BL L YA RO GE AN OR

HE AT HE R

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

TE

FARVER

Y

VEJL PRIS HVID kr. 26,VEJL PRIS FARVET kr. 31,-

CREW NECK

T-SHIRTS

19


# ORGANIC E150 T-SHIRT Organisk t-shirt med rund hals i moderne pasform og i blød kvalitet. Tubestrikket. Lavet af 100% certificeret organisk ringspundet kæmmet bomuld. Perfekt til tryk. Rebrandable. TearAway label.

ART NR UNISEX TU01B ART NR DAME TW02B MATERIALE 100% forkrympet organisk ringspundet bomuld (Heather Grey: 90% organisk bomuld) VÆGT 145 g/m2 STØRRELSE UNISEX XS-5XL STØRRELSE DAME XS-3XL

E HI T W F OF

M

OC

HA

GR ST RE FO

SE

NK

RO

PI

SO

FT

TA EN M AG

RA D

BU

RG UN

DY

RP IA

NT

GE SA N EE

N EE E PL AP

LI

M

E

GR

FI OW LL YE

PU

G FO BL UE

AL RO Y

ZZ

GE AN OR

BL

NA UR

BA N

R HE AT HE RE PU

RE D

20

UE

VY

EY GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FARVER

LE

VEJL PRIS HVID kr. 41,- VEJL PRIS FARVET kr. 45,-


#E150 T-SHIRT Rundhalset unisex t-shirt med moderne pasform. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TU01T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Ash: 99% bomuld/1% viskos; Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 145 g/m2 STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

OL

L

BL U

AT

UR E

OT AP RI C

NG

FI

OR A

RE

RE

D

RE

E

D

RE D EP DE

AC

K

N

BA N UR

BR AR BE

BL

OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

M IL

FU

LE N

CH S

IA L

IA

PI

NK

EL

AZ

EC

DE

TR

NI

IC

M

BL

UE BL RO

CO B

YA

AL

L

T

VY NA

N BA UR

UR

BU

BA N

RG

PU

UN

RP

DY

LE

LE RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL UE

VY H AS

RK DA

SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

NA

EY GR

GR T OR

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

NA VY

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 33,- VEJL PRIS FARVET kr. 40,-

CREW NECK

T-SHIRTS

21


BØRN

SIDE 294

SLIM FIT T T-shirt med moderne pasform i herre- og damemodel. Slim men ikke for stram. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

155M 100% ringspundet bomuld 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS HVID kr. 34,VEJL PRIS FARVER kr. 37,-

SLIM FIT T T-shirt med moderne pasform i damemodel. Slim men ikke for stram. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

155F 100% ringspundet bomuld 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

GR

EE N LE TT BO

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

E PL AP

22

NA

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS HVID kr. 34,VEJL PRIS FARVER kr. 37,-


#E190 T /WOMEN

#E190 UNISEX

Rundhalset t-shirt med feminin pasform. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable.

Rundhalset unisex t-shirt med moderne pasform. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable.

AS

UE BL VA

ON

LA C

DI

ST

E

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

UE BL SK Y RB ET SO

XE L PI

SO BO

NA

TU

ND SA

TT

RA L

N GR EE LE

GR E LY KE L

AC K

N

UR B

AN

BL

OW BR AR BE

LI M E

LO LA

R

GO

LD

YE L

T CO AP RI EN

N GR EE ID OR CH

CK US

ED

BL A

KH UR BA N

H

GR C FI CI PA E

BL UE L YA RO

CO BA

BL U

DA UE BL LT

E

RK

SP OR T

GR E

K AC

Y NA V N BA UR L GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I AK I

M

IL

RA L TU NA

AC K BL AN

DY RG BU

OR GE BA

N

OR

AN

LI M E XE L PI

R LA SO

ND SA

LE TT BO

UR B

UN

PI ID CH

ET NS SU

W LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

N OW BR AR BE

AT OL

M IM SW

NK

OR AN GE

D RE

FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

BL

HI W PO OL IN

IA NN LE IL M

UR D RE RE

G

L

LI

PU RP LE BA N

DI A RA

NA

VA LA C

DI

ST

E PU RP L NT

BL SK Y RB ET SO

VY

UE BL

E ON

L YA RO

UE

L AT OL

DY UN RG BU

TE

H AS

C FI CI PA E BL U

BL UE

BL CO BA

UR

GR

GR EY

Y N BA

LT

NA V

Y

UE

DA

BL

RK

SP OR T

GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FARVER

GR EY

FARVER

Y

VEJL PRIS HVID kr. 37,VEJL PRIS FARVET kr. 44,EY

VEJL PRIS HVID kr. 37,VEJL PRIS FARVET kr. 44,-

EY

ART NR TU03T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Ash: 99% bomuld/1% viskos; Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 185 g/m2 STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

ART NR TW04T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Ash: 99% bomuld/1% viskos; Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 185 g/m2 STØRRELSE XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

CREW NECK

T-SHIRTS

23


SUPER PREMIUM T T-shirt med dobbelt syning ved halsudskæring. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR 61-044 MATERIAL 100% bomuld (Ash: 99% bomuld, 1% polyester. Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester). VIKT VIT 190 g/m2 VIKT FÄRG 205 g/m2 STORLEKAR S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Heather Grey) CA PRIS Hvid kr 36,-, Farvet kr 45,VY

EY

NA

H

DE

EP

AS

R HE AT

CL

UE L YA RO

NA

VY

BL

IV C SI AS

TT BO

BU

OL

EE LE

RE

D

GR

DY UN RG

E

N

LI

HE

GH

T

ZI

GR

NC

GR

AP HI

K AC BL

W

HI

TE

TE

FARVER

HEAVY COTTON T Rundhalset t-shirt i 195 g bomuld. Klassisk pasform. Perfekt til kampagner. ART NR 61-212 MATERIAL 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VIKT VIT 185 g/m2 VIKT FÄRG 195 g/m2 STORLEKAR S-3XL CA PRIS Hvid kr. 32,-, Farvet kr. 39,-

24

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER


RINGSPUN PREMIUM T Blød t-shirt i 100% ringspundet kæmmet bomuld. Modellen har lycra i halsen for bedre slidstyrke. Kan vaskes på 60 grader. ART NR 61-422 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 190 g/m2 VÆGT FARVET 195 g/m2 STØRRELSE S-5XL* (*4-5XL kun i farverne White, Black, Heather Grey og Navy) VEJL PRIS Hvid: kr. 40,- Farvet kr. 44,-

H AS

A

DY

FU

D RE

CH

SI

UN RG BU

RO N EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

UE YA

NA

L

VY

BL

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FARVER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Blød t-shirt i 100% ringspundet kæmmet bomuld. Modellen har lycra i halsen for bedre slidstyrke. Figursyet. Kan vaskes på 60 grader. ART NR 61-424 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 190 g/m2 VÆGT FARVET 195 g/m2 STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS Hvid: kr. 37,- Farvet kr. 40,-

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

RO YA L N

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FARVER

CREW NECK

T-SHIRTS

25


INSPIRE PLUS T /MEN Rundhalset t-shirt i høj kvalitet til herre i 100% økologisk bomuld med moderne pasform, kort ærme og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TM048 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% bomuld, 10% viskos) VÆGT 175 g/m2 STØRRELSE S–3XL

UR

BL

VY

BA CO

UR

SP

BA

OR

N

T

LT

NA

EY GR

EY DA

RK

GR

K AC D RE FI

BA

RE

N

KH

AK

I

W

BL

HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS Hvid: kr 68,- Farvet kr. 73,-

INSPIRE PLUS T /WOMEN Rundhalset t-shirt til damer, 100% økologisk bomuld med moderne pasform, kort ærmer og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TW049 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% bomuld, 10% viskos) VÆGT 175 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

26

BA CO

UR

BA

N

LT

BL

NA VY

EY SP

OR

T

GR

GR EY K DA R

BL AC K D RE RE FI

UR BA N

KH

AK I

W

HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS Hvid: kr 68,- Farvet kr. 73,-


INSPIRE

MEN'S COTTON TEE Rundhalset t-shirt til mænd, 100% økologisk bomuld med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af ring spundet kæmmet bomuld, som giver en blød berøring. Slank halsrib for et moderne look. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TM042 100% organisk bomuld 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

D

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

RP PU N BA

RE

RK LE

DA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH NI LE

KH

AL

AK

I

EE

M

IL

RE

AL

GO

GR

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 49,VEJL PRIS FARVET kr. 56,-

INSPIRE

WOMEN'S COTTON TEE Rundhalset t-shirt til damer, 100% økologisk bomuld med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af ring spundet kæmmet bomuld, som giver en blød berøring. Smal halsrib for et moderne look. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TW043 100% organisk bomuld 140 g/m2 XS–2XL

EY

A

NA VY

IL

LE

NI

RE

D

AL

CH SI FU

RP PU N BA

PI

LE

NK

LI

SP

GH T

OR

T

GR

GR

GR EY DA R

K

K AC

L OL

KH AK L NI A LE IL M

KH

AK

I

EN GR E

LD GO

GE AN OR

RE AL

UR

BA

N

OR

AN

GE

I

M

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 49,VEJL PRIS FARVET kr. 56,-

CREW NECK

T-SHIRTS

27


MEN’S HD TEE Høj kvalitet t-shirt i blandet materiale giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Moderne pasform. Sidesømme. T-shirten fungerer fint til sublimations tryk. Label free. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

165M 65% polyester, 35% bomuld 155 g/m² 160 g/m² S-2XL

LV

CO NV

ER

OY

L M AR

AR M EY

SI

GR

L AR

L

M

AR

N

M

OO

UE

BR

M

AR

BL

IG

FR

HT

EN

NA

CH

VY

NA

M

VY

AR

L

W

BL AC K

HI TE

L

FARVER

GR EY

VEJL PRIS kr. 79,-

LADIE’S HD TEE Høj kvalitet t-shirt i blandet materiale giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Moderne pasform. Sidesømme. T-shirten fungerer fint til sublimations tryk. Label free. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

165F 65% polyester, 35% bomuld 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

28

L AR M N OO AR M

EY GR CO NV

ER LV SI

M UE BL

OY

AR M GR L AR

M VY NA HT IG BR

FR

EN CH

NA VY

AR

L

W

BL

EY

AC

HI T

K

E

L

FARVER

M AR L

VEJL PRIS kr. 79,-


MEN'S TRIBLEND TEE Rund hals t-shirt til mænd med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af super blødt Triblendåndbart materiale, er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TM055 50% bomuld, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

ST

K H GR ER EY DA R

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT HE

HE AT

FARVER

H GR ER EY LIG HT

VEJL PRIS kr. 69,-

WOMEN'S TRIBLEND TEE Rund hals t-shirt til damer med perfekte pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af super blødt Triblendåndbart materiale, er ekstremt holdbart og modstandsdygtigt. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TW056 50% bomuld, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA VY

AT H GR ER EY LIG H

T

AT

FO R R HE AT

RE

D

HE

HE A

TH

ER

PU

RP

ES

LE

HE

L HE

AT

H BL ER UE RO

YA

VY NA R AT HE HE

HE

AC K BL

TE HI W

H GR ER EY DA

RK

FARVER

T

VEJL PRIS kr. 69,-

CREW NECK

T-SHIRTS

29


VALUEWEIGHT V-NECK T T-shirt med v-udskæring og med halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-066 MATERIALE 100% bomuld (Heather: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) VEJL PRIS HVID kr. 33,VEJL PRIS FARVET kr. 39,-

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FARVER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES T-shirt med v-udskæring med feminin pasform. Dyb v-udskæring og med halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-398 MATERIALE 100% bomuld (Heather: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT Hvid:160 g/m2 Farvet:165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL VEJL PRIS HVID kr. 33,VEJL PRIS FARVET kr. 39,-

30

VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FARVER


INSPIRE

MEN'S V-NECK COTTON TEE V-hals t-shirt i herremodel. 100% økologisk bomuld med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af ring spundet kæmmet bomuld, som giver en blød berøring. Smal halsrib for et moderne look. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TM044 100% organisk bomuld 140 g/m2 S-3XL

D RE

VY

KH

AK

I

LI

GH

NA

T

GR

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 50,VEJL PRIS FARVET kr. 56,-

INSPIRE

WOMEN'S V-NECK COTTON TEE V-hals t-shirt i damemodel. 100% økologisk bomuld med perfekt pasform, korte ærmer og sidesømme. Lavet af ring spundet kæmmet bomuld, som giver en blød berøring. Smal halsrib for et moderne look. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TW045 100% organisk bomuld 140 g/m2 XS-2XL

VEJL PRIS HVID kr. 50,VEJL PRIS FARVET kr. 56,-

D RE

NA

VY

EY LI

GH

T

GR

K AC BL

KH

AK I

W

HI TE

FARVER

V-NECK T-SHIRTS

31


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Langærmet t-shirt i klassisk pasform. Halsudskæring i bomuld/ lycra. Tear-away-label. ART NR HERRE 61-038 ART NR DAME 61-404 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE HERRE S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) STØRRELSE DAME XS-2XL ANDRE Damemodel findes kun i White, Black og Dark Heather Grey VEJL PRIS HVID kr. 43,VEJL PRIS FARVET kr. 52,VY

EY

NA

GR R

DE

EP

HE HE

DA

D RE

RO

YA

L

BL

UE

LI

AT

GR T GH

RK

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

GR HEA EY TH E

R

TE

FARVER

#E150 LSL T Langærmet t-shirt med moderne pasform i unisex og damemodel. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR UNISEX TU05T ART NR DAME TW06T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Sport Grey: 85% bomuld/15% viskos) VÆGT 145 g/m2 STØRRELSE UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSE DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

32

BL AL N BA UR

BR O BE AR

KH

W N

AK

I

N EE GR E TT L

AN G OR

RO Y

NA

K DA R

SP

VY

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS HVID kr. 47,VEJL PRIS FARVET kr. 62,-


#E190 LSL T Langærmet t-shirt med moderne pasform i unisex og damemodel. Lavet af ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig fornemmelse. Smal halsrib for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR UNISEX TU07T ART NR DAME TW08T MATERIALE 100% forkrympet ringspundet bomuld (Sport Grey: 85% bomuld, 15% viskos) VÆGT 185 g/m2 STØRRELSE UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSE DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

I AK KH N BA UR

N

BR OW N R BE A

EE BO

TT LE

GR

GE AN OR

D

NI AL IL LE M

RE

UE BL L RO YA

NA

RK DA

VY

EY GR

GR T SP OR

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

PI NK

VEJL PRIS HVID kr. 68,- VEJL PRIS FARVET kr. 91,-

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

33


INSPIRE LSL T /MEN Langærmet t-shirt til herre i 100% økologisk bomuld. Moderne pasform med rund hals og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Smal hals for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TM070 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% bomuld, 10% viskose) VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE S-3XL

UR

CO

D FI

BA

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS HVID kr. 76,VEJL PRIS FARVET kr. 83,-

INSPIRE LSL T /WOMEN Langærmet t-shirt til damer, 100% økologisk bomuld. Moderne pasform med rund hals og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Smal hals for et moderne udseende. Rebrandable. ART NR TW071 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% bomuld, 10% viskose) VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

34

RE D RE

LT CO

BA

N BA UR

FI

BL

VY NA

GR T OR SP

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS HVID kr. 76,VEJL PRIS FARVET kr. 83,-


INSPIRE MEN'S TANK T Tanktop i 100% økologisk bomuld. Moderne pasform med rund hals og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Rebrandable ART NR TM072 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% organisk bomuld, 10% viskose) VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE S-3XL

RE FI

BA CO

SP

RE D

BL LT

GR OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS Hvid kr. 65,- Farvet kr. 73,-

INSPIRE WOMEN'S TANK T Tanktop i 100% økologisk bomuld. Moderne pasform med rund hals og sidesøm. Lavet i ringspundet kæmmet bomuld, der giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Damemodel er lidt firgursyet. Rebrandable ART NR TW073 MATERIALE 100% organisk ringspundet bomuld (Sport Grey: 90% organisk bomuld, 10% viskose) VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE XS-2XL

D RE RE

BA CO

FI

BL LT

GR SP

OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS Hvid kr. 65,- Farvet kr. 73,-

VEST / LONG SLEEVE

T-SHIRTS

35


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Tanktop til mænd. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-098 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVE 165 g/m2 STØRRELSE S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS HVID kr. 25,VEJL PRIS FARVET kr. 33,-

VALUEWEIGHT VEST LADIES Dame tanktop. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label. ART NR 61-376 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVE 165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL VEJL PRIS HVID kr. 33,VEJL PRIS FARVET kr. 33,-

36

RE

EP DE

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARVER


UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE

Unisex classic baseball t-shirt med 3/4 ærmer med raglan. ART NR 3200 MATERIALE 52% bomuld, 48% polyester. (Triblendfarver 50% polyester, 25% bomuld, 25% rayon) VÆGT 120 g/m² (Triblend 130 g/m² ) STØRRELSE XS-2XL

TE

/A

SP HA

LT

OO AR

ED

/M

/R

TE

TE

W

HI

HI W

HI

TE PI / N NK E

ON

G TR REY IB / LE RE ND D

Y

CH WH AR ITE TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

GR TR EY IB / N LE A ND VY

W

W

HI

TE BL / N UE EO

N

N

W

HI

HI

HI W

W

TE GR / D EY AR K

CK TE

/B

LA

/R OY AL BL AC K HI T RO E / YA TR L UE

W

HI T GR E / EE KE N LL

W

W

W

HI OR TE / AN N GE EON

HI YE TE LL / N OW EO N

W

W

HI

HI

TE

TE

/N

/D

AV

EN

Y

IM

BL

AC

K

/W

HI

BL A HE CK AT / D HE EE R P

TE

FARVER

W H HE ITE AT / D HE EE R P

VEJL PRIS kr. 141,- (Tribled kr 223,-)

BASEBALL

LONG SLEEVE T T-shirt med kontrast farve på ærme og halsudskæring. Halsudskæring i bomuld/lycra. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

61-028 100% bomuld 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

VEJL PRIS kr. 59,-

W

HI

TE

/R

ED

L TE BL / R UE OY A

HI W

E HI T W

W

HI T

E

/D

/B

EE P

LA

CK

NA V

Y

FARVER

CONTRAST

T-SHIRTS

37


SHORT SLEEVE BASEBALL T

VALUEWEIGHT RINGER T

T-shirt med kontrast farve på ærme og halsudskæring. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away-label.

T-shirt med kontrast farve på ærmerne og krave. Klassisk pasform. Tear-away-label. ART NR 61-168 MATERIALE 100% bomuld (Heather 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S-3XL

61-026 100% bomuld 160 g/m2 165 g/m2 S–3XL

VEJL PRIS kr. 46,-

E HI T

TE K AC BL

HI T

E

/W

/R

HI

ED

L

W

HI W

/W

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

Y

TE BL / R UE OY A

AV /N /

RE D

/W

HI

TE

W

W

HI

HI

TE

TE

/B

/R TE HI W

TE BL

HI W

NA

38

RO YA W LB HI L TE UE

ED

L / U ER O Y A

EE P /D E HI T W

FARVER

LA CK

Y NA V

ER S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

W

HI T GR E / EE KE N LL

Y

W

W

HI

HI TE

/B

LA

TE / GR HE EY AT H

CK

FARVER

VEJL PRIS kr. 46,-

VY

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE


INDEHOLDER

INDEHOLDER

ELASTAN

ELASTAN

WOMEN’S FEEL GOOD

WOMEN’S FEEL GOOD

STRETCH LONG SLEEVED T

STRETCH T

Moderne langærmet t-shirt i en lidt længere model. T-shirten er blødvasket, hvilket gør den ekstra blød og behagelig. Sidesømme og rund hals med rib. Tear-away label.

Moderne t-shirt i en lidt længere model. T-shirten er blødvasket, hvilket gør den ekstra blød og behagelig. Sidesømme og rund hals med rib. Tear-away label.

VY NA

EY GR

AT

HE

R

ER TH

HE

I AK KH

HT IG BR

RO

YA

L

RE

D

M

HE A

K AC BL

HI

TE

FARVER

CH A EL RC AN OA GE L

kr. 110,-

W

D IG HT BR

R HE AT

RE

BL

GR HE A

TH

ER

K AC BL

HI

TE

EY

UE

VEJL PRIS

FARVER W

VÆGT STØRRELSE

SK121 96% bomuld, 4% elastan (Ht. Grey: 81% bomuld, 15% viskos, 4% elastan, Ht. Charcoal 60% bomuld, 36% polyester, 4% elastan) 165 g/m2 XS-2XL

VY

kr. 179,-

HE

VEJL PRIS

ART NR MATERIALE

NA

ART NR SK124 MATERIALE 96% bomuld, 4% elastan (Heather Grey: 81% bomuld, 15% viskos, 4% elastan, Heather Blue, 65% polyester, 30% bomuld, 5% elastan) VÆGT 160 g/m2 STØRRELSE XS-2XL

CONTRAST

T-SHIRTS

39


POLO

En smart polo er aldrig forkert! Poloen er gået fra at være et rent sportslige stykke tøj til en beklædningsgenstand, der kan bæres ved de fleste lejligheder. Preppy eller Casual, du vælger stilen.


WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Polo med en moderne pasform til kvinder. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ020 100% bomuld 200 g/m² XS-XXL

HE

NA VY

R HE AT

AT E

LE RP

LO RN F

TU

42

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

CH

SL

AR

CO

AC K

W

BL

HI

TE

FARVER

AL

VEJL PRIS kr. 112,-


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

WASHED RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

NEON PINK

ORANGE

NEON ORANGE

PEACH

SUNFLOWER

LEMON ZEST

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Polo med en klassisk pasform. To knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR AQ010 MATERIALE 100% bomuld (Heather 85% bomuld, 15% viskos. Charcoal 60% bomuld, 40% polyester. Neonfarver: 65% polyester, 35% bomuld. Heatherfarver: 60% bomuld, 40% polyester) VÆGT 200 g/m² STØRRELSE S-3XL* (*S-5XL i farverna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) VEJL PRIS kr. 112,- Washed: kr. 122,-

POLO

43


44


PREMIUM POLO LADIES

PREMIUM POLO Polo pique til mænd. Tre knapper. Rib i ærmekant.

Figursyet polo pique til damer med to knapper i kraven. Rib i ærmekant.

ART NR 63-218 MATERIALE 100% bomuld Ash: 90% bomuld, 10% polyester, Heather: 97% bomuld, 3% polyester VÆGT HVID 170 g/m2 VÆGT FARVE 180 g/m2 STØRRELSE S-3XL

VEJL PRIS kr. 106,-

AS

BL UE

BL E

SK

Y

AZ UR

NK PI

FO

LL

N

KE

RE

Y

ST

GR

GR EE

EE

N

N

LI G

HT

RE D

RO

A CH SI FU E M LI

SU

NF LO

H

GR E R AT HE HE

UE

LI

UE BL YA L

VY NA DY

W ER

BU

RG UN

E RP L PU GE OR

AN

GR ST RE FO

Y

IT E GR AP H T

CK

VY NA DE

EP

BL Y SK D RE N EE

N EE GR KE

LL

Y

E LI M

SU

T IN NE

O

M

I AK KH

GR LE TT BO

KI KH A

NE

O

M IN T

EE

N EE GR LE TT BO

BL A

HI T W

AS H

UE

UE BL E UR AZ

NK PI HT LI G

FU

CH

SI A

Y GU ND BU R

ER LO W NF

E

GR EY HE AT

T GH LI

E L RO YA

NA VY

BL U

VY NA P DE E

LE RP PU E AN G OR

FARVER

HE R

GR AP H

CK BL A

W

HI TE

IT E

FARVER

GH

VEJL PRIS kr. 98,-

ART NR 63-030 MATERIALE 100% bomuld Ash: 90% bomuld, 10% polyester, Heather: 97% bomuld, 3% polyester VÆGT HVID 170 g/m2 VÆGT FARVE 180 g/m2 STØRRELSE XS-2XL

POLO

45


MEN´S STRETCH POLO Pique i Slim fit og med stretch i stoffet. 3 kontrast knapper.

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

566M 95% bomuld, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI

C CL

FU

AS

SI

CH

SI

A

DY UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FARVER

YA L

VEJL PRIS kr. 175,-

LADIES STRETCH POLO Pique i Slim fit og med stretch i stoffet. 4 kontrast knapper.

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

566F 95% bomuld, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

IG BR D RE

C AS SI CL

RO HT

CH EN FR

IA CH S FU

YA

VY NA

OR D GH T LI

CO UN RG BU

SK Y

DY

E BL U RE AZ U

46

OX F

GR NV

OY

AC K BL

W

HI TE

EY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 175,-


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Figursyet stretch pique i fin bomuldslycra, som opfylder høj kvalitet og komfort. Smal og moderne pasform. Ton-i-ton knapper og slids i side. Rib i ærmet. Rebrandable.

ART NR 567M MATERIALE 95% bomuld, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomuld, 7% viskos, 5% lycra®) VÆGT HVID 205 g/m² VÆGT FARVET 210 g/m² STØRRELSE S-3XL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

CL

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FARVER

RD

VEJL PRIS kr. 176,-

LADIES TAILORED STRETCH POLO Stetch polo i fin bomuldslycra der opfylder høj kvalitet og komfort. Tæt og moderne pasform. Tone-i-tone knapper og slids i siden. Rib i ærmet. Rebrandable.

ART NR 567F MATERIALE 95% bomuld, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomuld, 7% viskose, 5% lycra®) VÆGT HVID 205 g/m² VÆGT FARVET 210 g/m² STØRRELSE XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

RD

VEJL PRIS kr. 176,-

POLO

47


BØRN

SIDE 304

65/35 POLO Polo pique til mænd med tre indfarvede knapper. Rib i ærmekant. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVE STØRRELSE

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomuld 170 g/m2 180 g/m2 S–5XL* (*4-5XL kun i White, Navy og Heather Grey)

VY

NA

VY

NA EP DE

HE AT H

BU

PU

RG

RP

UN

LE

UE BL Y SK

N GR LE

GR Y

TT

LL

BO

KE

SU

EE

N EE

ER W LO NF

AN

R HE AT HE

EM

ER

AL

D

GR

EE

N

HE

OR

AT

RE

HE

D

R

GE

RE

D

HE

AT

RO

DY

L YA

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

VY NA R HE AT HE

ER

DA RK GR HEA EY TH E

W

HI

TE

BL AC K

R

FARVER

GR EY

VEJL PRIS kr. 98,-

65/35 POLO LADIES Figursyet polo pique til damer med to knapper. Slids i siden. Rib i ærmekant. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVE STØRRELSE

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomuld 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

48

HE

AT

VY NA DE EP

HE

R

NA

R

N GR EE HE

AT

HE

R

GR TT LE BO

BU RG

PU RP

LE

UE BL SK Y N EE

ER W LO SU NF

D

UN DY

E BL U L RO YA

TH ER HE A

RE

HE AT H

ER

RE D

NA VY

RO YA

L

HE

DA R

K GR HEA EY TH E

GR AT H

ER

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 87,-


ID.001 PIKÉ UNISEX Pique i 100% bomuld og med 2 knapper ton i ton.

ART NR PUI10 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 90% bomuld og 10% viscose) VÆGT 180 g/m² STØRRELSE XS-3XL

UE BL RO

YA

NA A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FARVER

EY

VEJL PRIS HVID kr. 60,VEJL PRIS FARVET kr. 72,-

ID.001 LADY PIKÉ Pique i damemodel, 100% bomuld og med 2 knapper ton i ton. ART NR PWI11 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 90% bomuld og 10% viscose) VÆGT 180 g/m² STØRRELSE XS-3XL VEJL PRIS HVID kr. 60,VEJL PRIS FARVET kr. 72,UE BL L YA CO RA L

N

GR EE N

CH S FU

W

IN E

IA

RO

NA VY

HE HE AT

EE

LE

GR KE

LL

Y

D SA N

BO TT

TH

D OL IG IL CH

OR KI N

BR

OW

N

PU M

RE D

AN

GE

LI

PU

RP LE

AN

BL UE BL GH

T

L AT OL

R

RA

K AC

TE HI W

CI

TE

GR E

Y

FARVER

POLO

49


INSPIRE POLO /MEN Polo til herre i 100% ringspundet kæmmet økologisk bomuld. Moderne pasform. To tone-i-tone knapper og slids i side. Rib i ærmekant. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIALE 100% organisk ringspundet kæmmet bomuld (Heather Grey: 90% bomuld, 10% viscose) VÆGT 170 g/m² STØRRELSE S-3XL

NK PI ID CH OR

LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

BL UE

VY

CO B LA LI L

IA NN

T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

AL T

N BA C

UR

HE AT

LE RP PU

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 93,-

INSPIRE POLO /WOMEN Polo til damer 100% ringspundet kæmmet økologisk bomuld. Moderne feminin pasform. To tone-i-tone knapper og slids i side. Rib i ærmekant Rebrandable. ART NR PW440 MATERIALE 100% organisk ringspunden kæmmet bomuld (Heather Grey: 90% bomuld, 10% viscose) VÆGT 170 g/m² STØRRELSE XS-2XL

KH A AN UR B

BL LT

N

CO BA

BA C

UR

PI ID CH

LE M

IL

RA D

NK

LA LI NN IA

L

PU NT IA

OR

HE

RP LE

T

D CH I OR

SO

LA R

YE

GR

EE

LL O

AN OR N BA

N

W

GE KI

N

UR

FI

OR

RE

AN GE

RE D

ET SO RB

EE GR LE BO TT

50

UE

VY NA

GR AT HE

R

GR DA R L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

IN

E

W

BL

K

AC

HI TE

K

EY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 93,-


MEN'S PURE ORGANIC POLO Polo i høj kvalitet i organisk kæmmet ringspundet bomuld, der hæver niveauet i holdbarhed, kvalitet, pasform og til tryk. Nye dekorative detaljer for det bedste udseende. Modellen har sidesømme, der giver en moderne og tidløs pasform. Tone-i-tone knapper i og slids i siden. Rib i ærmet. Rebrandable.

kr. 176,NA CH

E

EN FR

ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FARVER

UA

VEJL PRIS

508M 100% økologisk bomuld. 215 g/m² S-3XL

AQ

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

LADIES PURE ORGANIC POLO Polo i høj kvalitet i organisk kæmmet ringspundet bomuld, der hæver niveauet i holdbarhed, kvalitet, pasform og til tryk. Nye dekorative detaljer for det bedste udseende. Modellen har sidesømme, der giver en moderne og tidløs pasform. Tone-i-tone knapper i og slids i siden. Rib i ærmet. Feminin pasforn. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

508F 100% økologisk bomuld. 215 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 176,-

UA AQ

NA CH EN FR

ST

ON

E

K BL AC E

L NA

TU

RA

OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FARVER

POLO

51


52

/W HI TE

DY

UN

RG

BU

/

TE

/W HI

RO YA W LB HI L TE UE

VY

NA

/

K

AC

BL

K

W

LO

EL

/Y

ED

/R

TE

HI

/W

K

AC

AC

BL

BL

Y

CK

LA

AV

/N

TE

/B

FARVER

W HI

TE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TH BL ER AC GR K E

HI

W

/

IE

OS

QU

UR

/T

Y

AV

/N

RN / N FL AV OW Y ER

CO

K

AC

BL

E

M

LI

D H NA EAT VY HE R

RE

Y

AV

/N

/

D

RE

AQ021 97% bomuld, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 156,KY

/S

TE

HI

/W

DY

UN

RG

BU

PU HE RPL AT E H HE E R ATH GR E EY R /

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

Y

SK

RO YA W LB HI L TE UE

/

TE

/W HI

/

/

N HE AVY AT H HE EA R TH GR ER EY /

CO N RN AV FL Y / OW ER

VY

NA

Y

AT H BL ER AC GR K E

HE

AC CH K H AR EA CO TH AL ER

BL

AR W CH HI O TE AL

CH

K

BL AC K

K

AC

BL

Y

EL LO W

/Y

NG E

RA

/O

/R ED

/W HI TE

BL AC K

AC

AV

LA CK

/B

/N

TE

BL

W HI

TE

W HI

FARVER

Y

/

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HE A

CH AR W CH HI O TE AL

MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Pike i 100 % bomuld med kontrast farvede striber på krave og ærmekant. 2 knapper og slids i siden. Ærmekant i rib.

AQ011 100% bomuld 200 g/m² S-3XL

VEJL PRIS kr. 156,-

WOMEN’S CLASSIC FIT

TIPPED POLO

Polo til damer med kontrastfarve på krave og ærmerne. Figursyet pasform. Lidt længere bagtil. To knapper og slids i siden. Ærmer med rib.


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Polo med en klassisk pasform, stolpelukning og krave med kontrastfarve. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR AQ012 MATERIALE 100% bomuld (Heather 85% bomuld, 15% viskose) VÆGT 200 g/m² STØRRELSE S-3XL VEJL PRIS kr. 156,-

/L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

/

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/ RO YA W LB HI L TE UE

ED VY

AV

TE

/N

HI

D

/W

RE

D RE

PU

RP

LE

/P

BU CH RG AR UN CO DY AL /

IN

K

NA

NA

HE

AT

VY

/W

/R

HI

H NA ER VY GR

TE

EY

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FARVER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Polo i damemodel med en klassisk pasform, stolpelukning og krave med kontrastfarve. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ022 100% bomuld (Heather 85% bomuld, 15% viskose) 200 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 156,-

K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

/L

IM E

RA NG /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ AV /N D RE

RE

D

/W

HI

TE

Y

RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/R

ED

TE /W HI VY BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU R

PL E

/P

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FARVER

POLO

53


HEAVY 65/35 POLO Kraftig polo pique. 3 knapper i halsen. Rib kant i ærmeslut. Kan vaskes ved 60 grader. ART NR 63-204 MATERIALE Easy care 65% polyester, 35% bomuld VÆGT HVID 220 g/m2 VÆGT FARVET 230 g/m2 STØRRELSE S–3XL

54

EN LE BO TT

RE

D

GR E

DY RG UN BU

RO

YA

L

Y NA V

EP DE

BL

VY NA

GR AT

HE

R

K

HE

BL AC

W

HI TE

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 121,-


65/35 POCKET POLO

PREMIUM LONG SLEEVE POLO

Polo pique i Easy Care-materiale og med brystlomme. Tåler vask ved 60 grader.

Langærmet polo pique til mænd i 100% bomuld. Tre knapper i kraven. Rib kant i ærmekant.

ART NR 63-310 MATERIALE 100% bomuld (Ash: 90% bomuld, 10% polyester) VÆGT Hvid:170 g/m² Farvet: 180 g/m² STØRRELSE S-3XL

63-308 65% bomuld og 35% polyester Hvid: 170 g/m² Farvet: 180 g/m² S-3XL

VEJL PRIS kr. 109,-

Y NA V

NA DE EP

AS

H

CK

EE N

W

GR ES T FO R

RE D

YA

L

BL

UE

RE D

BL A

E

VY

FARVER HI T

BL L YA RO

NA VY

GR EY R HE HE AT

CK BL A

TE HI W

UE

VEJL PRIS kr. 129,-

FARVER

RO

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

POLO

55


SWEAT SHIRT

Verdens første sweatshirt blev lavet af Benjamin Russell, grundlæggeren af mærket Russell, år 1920. Derefter blev Sweatshirtsen et must i garderoben!


BØRN

SIDE 297

HOODED SWEAT Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

EP

NA

VY

NA VY

GR HE R

DE

RK DA

UN RG BU GR LL

Y

LO NF

E

IV

E

KE

SU

OR

EE

ER W

GE AN

D RE

AT HE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

UE BL E UR AZ

HE

T GH LI

N

OL

EE

C

GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L R

PI

RE

NK

D

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

YA

Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

GR HT LI G

W

HI

TE

BL AC K

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FARVER

EY

kr. 153,-

AT

VEJL PRIS

62-208 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy)

OL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HOODED SWEAT LADIES Feminin hætte bluse med dobbeltlags hætte og kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

62-038 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

58

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FARVER

EY

kr. 153,-

VEJL PRIS


HOOD

SWEATSHIRT

59


60


BØRN

SIDE 297

AUTHENTIC HOODED SWEAT Eksklusiv hætte bluse med moderne pasform. Børstet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Indgang til hovedtelefoner. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

265M 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

YA RO HT

CH

IG BR EY

N

GR

EE

OY NV

LE

CO

TT BO

CL

BU

AS

RG

SI

GR

C

UN

RE

DY

D

FR

LI

EN

GH

T

BL

NA

FO OX

K AC

TE HI W A SI CH FU

VY

RD

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 220,-

AUTHENTIC HOODED SWEAT Eksklusiv hætte bluse med moderne pasform. Børstet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Indgang til hovedtelefoner. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

265F 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

YA

VY

RO HT IG BR OY NV CO

BO T

TL

E

GR

GR

EY

EE N

FR EN CH

NA

FO BU RG

UN DY

LI GH

T

OX

K BL AC C SI AS CL

FU

CH SI

A

RE

D

W

HI

TE

RD

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 220,-

HOOD

SWEATSHIRT

61


62

E

OK

SM

PE RM IN T

K

AC

PE P

BL

EE N

GR

NU DE

E

TT L

BO

JA DE

EE N

GR

N

GR EE

Y

KE LL

E

M

LI

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

RE D

FI

HO T

CH

D

RE

I

IL

PI NK

NK

K

PI N

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

TY

DU S

S

OS

YF L

ND

CA

UN DY

RG

BU

UM

PL

E

E

RF

SU

BL UE

BL U

RP L

PU

Y

SE

IA N

UO I

SK

TU RQ

W AI

SA PP

E

HI R

BL UE

UE

VY

NA

BL

RD

FO

NA V

BL U

E

Y

GR E

AL

EN CH

FR

RC E

RO YA L

OX

NE W

FO

AI R

H

ER

AS

TH

HE A

GR EY

CO

AR

CH

M

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

IC

ST OR

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FARVER

SU N

AN

OR

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Hætte trøje med feminin pasform. Dobbelt lags stof i hætten, gennemgående lomme på maven. Rib forneden og i ærmerne. Rebrandable.

ART NR JH001F MATERIALE 80% ringspundet bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS–2XL

VEJL PRIS kr. 156,-


HOOD

AR

EP

PR

ED

FO

E

DY

CT

R

PE RF E

SA

ND

N

OW

M VA IL NI KS LL HA A KE

PE AC H

RT

SE

DE

E

AT

N

EE

BR

DE

NU

GR

N

N

EE

GR

OC OL

HA

CH

OC

M

T

HO

E

IV

OL

GR E

EN

EN

GR E

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

TL E

BO T

DE

N

EE

GR

KE LL Y

EE N

GR

N

EE

GR

EN

ON

LE M

OW

GR E

N

IE

AL

E

LI M

T

LL

YE

ER BE

SH

SU N

LD

GO

RD

TA

US

M

H

US

CR

GE

AN

NG E

OR A

OR

GE

AN

OR

T

RN

BU

LI

CH I

D

RE

HO T

NS ET

SU

RE D

RE

FI

D

RE

Y

RR

BE

K

BR IC

AN

CR

K

NK

PI

NK

K

PI N

NK

PI

NK

PI

PI

IC

LI PS T

T

BY

HO

BA

ST Y

DU

SS

LO

ND YF

LE

E

OK

SM

RP

PU

Y

UN DY

ND

Y

NK

PI

CA

RG

BU

RR

AG IC

M

UM

TA

BE

Y

ET

VI OL

UL

PL

RG U

BU

M

A

EN

AG

M

D

IL

W

TR

UL

RP LE

PU

ER

ET

IL

VO

T

UE

BL

IN

M

VE ND

LA

UE

TR

E

RF

SU

ER

W

PP ER

PE

SE

BL UE

UE

BL

BL U

LO

RN F

CO

Y

UO I

SK

TU RQ

E

N

IR

AI IA

PP H

HA W

SA

BL UE

UE

BL

UE

BL UE

E

OK

BL

CA L

TR OP I

L

M

NI

A

SM

SE

YA

RO

DE

P

DE E

VY

NA

OX

NE W

RD

FO

Y

VY

NA

NA V

E

BL U

EY

GR

GR E

EN CH

FR

RC E

H

AS

FO

AI R

ER

EY

GR

DU ST

OO N

M

TH

HE A

EL

ST E

AL

CO

AR

CH

GR EY

E

CK

SM OK

M

ST OR

CK

BL A

BL A

CK

TE

HI

W

BL A

IC

DE EP

T

CT

JE

AR

Y

FARVER

JA

NG

RI

SP

SIDE 298

BØRN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Hætte bluse i 65 forskellige farver! Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndled. Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIALE 80% ringspundet bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS–5XL* (*4XL-5XL kun i farverne Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy

VEJL PRIS kr. 156,-

SWEATSHIRT

63


NY HE D

BØRN

SIDE 302

ORGANIC HOODIE Hættetrøje med blød børstet inderside og en blød yderside i økologisk bomuld, lavet med GOTS-certificeret garn. Dobbelt stof lag i hætten,Gennemgående lomme på maven, manchetter i bunden og ved ærmekant. Rebrandable. ART NR JH201 MATERIALE 80% økologisk bomuld / 20% genanvendeligt polyester Heather Grey: 75% økologisk bomuld / 25% genanvendeligt polyester VÆKT 280 g/m2 STØRRELSE XS-3XL VEJL PRIS kr. 188,-

64

BL RO

YA

L

EN

TA

FR W NE

US M

CH

RD

UE BL IN K

UE

NA

EY GR TH ER HE A

RE RE FI

EP DE

D

CK BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARVER


ORGANIC HOODED /UNISEX Trendy holdbar hoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof og fremstillet af organisk ringspundet kæmmet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU33B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

FO G BL UE

BA UR

PU

SO

RE

FT

OR

RO

D RE

AN

SE

GE

N

RO YA L

BL U

NA V

GR HE

BU

W

OC

OF

F

M

RE FO

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

RA

AG

DI

EN

RG

TA

UN

PI

DY

NK

LE RP PU T AN

GE SA

R AT HE

PH AS

UR

W

BA

N

HI TE

BL

AL

T

AC

K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 198,-

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendy holdbar hoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof og fremstillet af organisk ringspundet kæmmet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW34B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

G BL UE

FO

BL AL

N

HI W F OF

M

OC

HA

GR T ES FO R

TE

EE

N EE GR PL E

LI M

E

AP

YE

LL

OW

FI ZZ

M

PU

RE

FT

RO

OR A

SE

NG

E

RO Y

SO

RE D

BU

AG

UE

VY UR B

Y RG

UN D

PI TA EN

NA AN

R HE HE AT

AS

NK

RP PU AN T DI RA

GE SA

GR

T PH

AL

BL A BA N LE

UR

W

HI TE

CK

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 198,-

HOOD

SWEATSHIRT

65


#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Hoodie med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. Rebrandable.

Hoodie med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU03W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

VEJL PRIS kr. 159,ID

GR

GR EY

M

T

HE

R

HA N

AT H BL ER UE RO YA

L

HE UE BL

L

AT

YA LE

HE

RO RP

IN E

PU R

W

HE AT

R

OR

AN

RE D

GE

HE

LI

GE

LL OW

M

EL ON

HE AT HE

YE

AN

LA

R

OR E

SO

PU R

GE SA

GH

T

JA D

E

K AT H GR ER EE DA N R

EY

T AL

R TH E HE A E RP L

D RE W LO YE L LE PA

DE S HE

N EE GR ST RE FO

PU IA NT RA D

PI LE PA SA ND ER T

DE NU

AL EN I IL L M

EE N GR LL Y KE

EL EP

AT

NA VY

VY NA N BA UR

DE R LA VE N

NK

NK PI DY CA N

NK PI KI KH A

OW LL YE R LA SO

GE SA

HE R

T

HE

AS PH AL

N BA UR

EY GR HE R AT HE Y SK PU RE

AI W HA

ZZ FI

OR EL ON M

E NG OR A E PU R

LL YE

T LI GH

RK AT H GR ER EE DA N

JA DE

PA LE

DE SE

HE

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AS PH

K

TE HI W

G FO EY GR UE BL N IA

E IN W GE AN

RE D AT HE R HE

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

66

BL AC

EY H BL ER UE RO YA

AT HE

HE

RE D

K PI N LE

ID R HE AT L

HE UE BL

YA L RO LE RP PU HE R AT

IA NT RA D

LA

PA

FARVER

M

NT HA EP EL

NA VY R HE AT HE E RP L PU

ER VE ND

Y SK RE PU NK PI DY CA N

GR

EY GR

PH AS HE HE AT

VY N UR

BA

HE R HE AT

NA

GR

G FO EY GR BL UE N IA AI W HA

ZZ FI NK

R

PH A AS

EY

UR

W

BA

N

HI

TE

BL

LT

AC

K

FARVER

AL T

VEJL PRIS kr. 159,-

PI

WW04W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)


KING HOODED Luksuriøs hoodie i høj kvalitet i moderne stil, usædvanlig blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU02K 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i udvalgte farver)

VEJL PRIS kr. 236,-

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

KH

BO

AQ

TT

UA

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

YE

PU

LL

RE

OW

AK

I

FI

AN OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARVER

QUEEN HOODED /WOMEN Luksuriøs hoodie i høj kvalitet i moderne stil, usædvanlig blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. Kængurulomme. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW02Q 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i udvalgte farver)

VEJL PRIS kr. 236,-

FO

ID

EY GR

HE AT IA

EN

NT

TA

PI

PU

RP

NK

LE

HE

RE

KH A

FI OW YE

LL

KI

ZZ

GE AN OR RE PU

FT SO EN

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

RO

D RE

DA

RK

CH

ER

SE

RY

M

AG

RA D

PU

NO RD

M R

R HE AT HE SK Y

BL UE IC

E BL U L RO YA

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA N

TE HI W NA VY N BA UR

GR

EY

FARVER

HOOD

SWEATSHIRT

67


BØRN

SIDE 304

MEN’S AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Eksklusiv, trendy hættetrøje med moderne pasform i herre model. Kæmmet bomuld, som giver en blød og behagelig følelse. Glat overflade I 100% bomuld. Dobbelt lag stof i hætten og gennemgående lomme på front. Indgang for hovedtelefon. Elastik i linning og i ærmernes afslutning. ART NR 261M MATERIALE 75% ringspundet bomuld, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomuld, 23% polyester) VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

GE EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

AN

AN EL M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARVER

GE

VEJL PRIS kr. 260,-

LADIES AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Eksklusiv, trendy hættetrøje med moderne pasform i dame model. Kæmmet bomuld, som giver en blød og behagelig følelse. Glat overflade I 100% bomuld. Dobbelt lag stof i hætten og gennemgående lomme på front. Indgang for hovedtelefon. Elastik i linning og i ærmernes afslutning. ART NR 261F MATERIALE 75% ringspundet bomuld, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomuld, 23% polyester) VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-XL

68

B M RIC EL K AN RE GE D

M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE EL

AN

EL AN M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARVER

GE

VEJL PRIS kr. 260,-


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Exklusiv hættetrøje med dobbeltlags hætte. Lomme med udgang til hovedtelefoner. Rib i linning og ærmekant. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH101 70% ringspundet bomuld 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH

EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN BU

PU

RG

RP

LE

DY

N

NE

HE

W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT

AR

UE

NA

EY GR

AL CO

AC BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

HI

K

TE

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 222,-

STREET HOODIE Kraftig hættetrøje med tommelfingerhuller for et moderne look. Praktisk mobiltelefonlomme og skjult åbning til hovedtelefoner inde i kængurulommen. Dobbelt lag stof i hætten. Rib i linning og ved manchetterne. TearAway label

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH020 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

VEJL PRIS kr. 226,BL UE L N BO

TT

LE

GR

EE

EE N KE LL

Y

GR

D RE RE FI

T HO RE D

PU

RP L

E

CH

IL

I

FR

RO

YA

CH EN

AT HE

CH

NA

GR E HE

R

AL AR

CO

CK BL A JE T

VY

Y

FARVER

HOOD

SWEATSHIRT

69


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Hættetrøje i moderne pasform og dobbelt hætte. Blød børstet inderside. Kængurulomme. Rib i manchetter og forneden. Uden etikette, perfekt til rebranding. ART NR WU124 MATERIALE 50% bomuld, 50% polyester VÆGT 270 g/m² STØRRELSE XS-4XL VEJL PRIS kr. 148,-

70

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY RG

UN

AL

VY NA

RO Y

BU

HE

AT H

ER

CI RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FARVER


LIGHTWEIGHT

BØRN

SIDE 298

HOODED SWEAT Hættebluse i tyndere stof med ubørstet inderside. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-140 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

GR R

DE EP

HE AT HE

D RE

LE

Y

BO

KE

TT

LL

A SI CH FU

N

BU EE GR

EE GR

GE AN OR

EY

AP HI TE GR T GH

DY UN RG

E UR

N

RO

AZ

YA

L

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FARVER

NA VY

VEJL PRIS kr. 126,-

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Hættebluse i tyndere stof med ubørstet inderside. Feminin pasform med syninger i siden. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-148 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 129,-

VY NA DE EP

GR HE R

IA CH S FU

RE D

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

HE AT

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

GR AP

HI

EY

TE

FARVER

HOOD

SWEATSHIRT

71


LADIES ICONIC 150 T

Creators: this is your canvas Our Iconic collection celebrates the T-Shirt as an icon of creativity.

ICONIC 150 T

Combed ringspun cotton 8 Iconic T-shirts – 4 new for 2020

NEW

Tear-out label

NEW

Outstanding print results 27 colours including new Neo Mint

Our iconic T’S your iconic designs. make it yours today. www.fruitoftheloom.co.uk

ICONIC 165 T

ICONIC 150 LADIES V-NECK T Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org


CROSS NECK HOODIE Exklusiv hættetrøje med høj hals. Dobbeltlags hætte. Lomme fortil. Rib i linning og ærmekant. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH021 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

BA

BY

VY NA

GR HE

OX

FO

RD

R AT

HE

CO NU

PI

DE

NK

JE

CH

T

AR

BL

AC

AL

K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 269,-

EPIC PRINT HOODIE Hættetrøje uden lomme for maksimal print areal. Afslappet pasform og dobbelt stof lag i hætten. Bred flad snøre. Rib i ærmer og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH011 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

R HE AT HE

AR CH

GR

L CO A

K AC UN RG BU

NE

W

FR EN

CH

DY

NA

VY

AR

JE

CT

T

IC

BL

W

HI T

E

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 156,-

HOOD

SWEATSHIRT

73


74

D

/G OL

/

/

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HO VA T C NI HO L SH LA COL AK M AT E ILK E / -

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

EN

S GO T G LD RE

RE

FO

KE SU LL N YG YE RE LL E OW N /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

BU CH RG AR UN CO DY AL /

K

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

CA

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE LE LL / OW

R

HE

LE GR / H EY EA T

RP

PU

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

/

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

C JE HAR T C BL OA AC L K /

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

/

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

JE T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

JE T PU BL RP AC LE K /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

AR C HO TIC T W PI HI NK TE /

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

E FI NCH RE N RE AV D Y/

FR

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE /

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

/

/

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

Y

AT FI HE RE R RE GR D E

HE

A SA THE PP R G HI R RE EY

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

SU N FI YE RE L RE LOW D /

M LIM AG E EN GR TA EE M N AG / IC

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

HE

CH BU AR RG CO UN AL DY /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

SA

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

F JE IRE T R BL ED AC / K

FI R W ER HI ED TE /

UN DY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FARVER

BU RG

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

SIDE 301

BØRN

VARSITY HOODIE

Dobbeltlags hætte, stoffet inde i hætten er i kontrast farve. Kængurulomme med Indgang til hovedtelefoner. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

ART NR JH003 MATERIALE 80% kæmmet bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS*–5XL* (*XS kun i farvern Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL kun i farverne Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL kun i farverne Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

VEJL PRIS kr. 184,-


CAMO HOODIE Hættetrøje i camouflage mønster. Dobbeltlags hætte. Lomme med udgang til hovedtelefoner. Rib i linning og ærmekant. Rebrandable

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH014 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

M O

O

CA

M

GR

RE

EE

D

N

CA

CA UE BL

GR

BL

EY

AC

K

CA

CA

M O

M O

FARVER

M O

VEJL PRIS kr. 245,-

BØRN

SIDE 301

BASEBALL HOODIE Hættetrøje med raglanærmer. Hætte og ærmer i kontrastfarve. Kængurulomme med en lille åbning til hovedtelefoner. Ribkant og manchetter. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH009 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

C JE HAR T C BL OA AC L K /

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ T GO BLA LD CK

JE

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

JE FI T B RE LA RE CK D / O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

HE

AT H BL ER AC GR K EY

/

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

AR C JE TIC T W BL H AC IT K E HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 198,-

HOOD

SWEATSHIRT

75


BØRN

SIDE 299

AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Eksklusiv hættebluse med moderne pasform. Kæmmet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. dobbeltlags hætte og to lommer foran. Indgang til hovedtelefoner. Skjult YKK lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

Eksklusiv hættebluse med moderne pasform. Kæmmet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. dobbeltlags hætte og to lommer foran. Indgang til hovedtelefoner. Skjult YKK lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE

266F 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

VEJL PRIS kr. 260,-

NA

VY

GR EY

FO OX

CO

CH EN

NV

LI GH T

FR

AC K

NA H

EE GR E TL BO T

RG BU

CL

AS SI

C

UN

RE

A SI CH FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

N

NC N EE GR TL BO T

RG BU

E

UN

RE CL

AS SI

C

IA CH S FU

DY

D

L YA RO HT IG BR

76

BL

VY

EY GR

FR E

LI

CO

GH

NV

OY

OX FO T

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FARVER

FARVER

OY

VEJL PRIS kr. 260,-

W

ART NR HERRE MATERIALE VÆGT STØRRELSE


ZIP HOOD

SWEATSHIRT

77


78


BØRN

SIDE 299

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Hættebluse med dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-062 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

IV

E

EY AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

W

HI

TE

BL AC K

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 210,-

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Hættebluse med feminin pasform og dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-118 70% bomuld, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 231,-

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

79


BØRN

SIDE 300

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Hooded sweatjakke med feminin pasform, dobbeltlags hætte og to lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

Hooded sweatjakke med dobbeltlags hætte og to lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH055 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE VEJL PRIS

JH050 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL kun i Jet Black, Heather Grey) kr. 207,-

EY

L

GR

OA

L EE ST

CH A

UE RO

YA

L

BL

CH FR EN W NE

K AC BL EP DE

NK N

HO

T

PI

ND

EE LL

Y

GR

LL YE N SU

OR AN

FI N EE GR LE TT

OW

H GE

RE D RE

CR US

LI BO

KE

PU

AI W HA

BU RG U

RP LE

Y

BL U IA N

BL E IR PH SA P

CH I T HO RE D N EE GR ST RE FO

80

NA

VY NA FO RD E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

UE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

JE

T

OR

M

RC

GR

AC K BL

IC AR CT

PP HI SA

EY

E HI T W

UE

FARVER

RE

CH EN FR NE W

HE

BL

NA

EY GR AT H

ER

AC JE

AR C

T

TI C

BL

W

HI

K

TE

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 203,-


ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendy, bæredygtig ziphoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIALE 80% ringspundet organisk bomuld, 20% genanvendt polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-3XL

UE

VY

BL L

UR

RO

BA

YA

N

R HE AT HE TE

SE

W

HI

RO

OF

SO

F

FT

RE

D

GE SA

NA

GR

T AL PH AS

UR

W

BA

N

HI

TE

BL

AC

K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 240,-

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendy, bæredygtig ziphoodie til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIALE 80% ringspundet organisk bomuld, 20% genanvendt polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-2XL

RO YA L

BL

UE

VY NA N

R HE AT HE TE

SE

OF

F

W

HI

RO SO

FT

D RE

E SA G

UR BA

GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 240,-

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

81


CHUNKY ZOODIE Eksklusiv Hooded sweatjakke med dobbelt lag stof i hætten og to lommer foran. Hætten er vaffelpræget foring har en grå kontrast farve. Skjult lynlås. Overlocksømme. Kraftig ribkant og manchetter. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH052 80% bomuld, 20% polyester 400 g/m2 S–2XL

VEJL PRIS kr. 329,-

BL

UE

NA V NE

SA

W

PP

FR

HI

RE

EN CH

GR EY R HE HE

AT

AR CO AL

D RE RE FI

PU

RP

LE

JE

CH

T

BL AC K

Y

FARVER

GRADUATE HEAVYWEIGHT ZOODIE Eksklusiv Hooded sweatjakke med dobbelt stof lag i hætten og to front lommer. Brede snøre i hætten. Den højre sidelomme har hovedtelefon indgang. Rib i bund og ærmer. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH150 70% ringspundet bomuld, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

BU

RG

UN

DY

82

BL

CH

L YA RO

NE

W

FR

EN

ER AT H

UE

NA

EY GR

AL AR

CO

HE

JE

CH

T

BL

AC

K

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 240,-


KING ZIPPED HOOD Luksuriøs moderne Ziphoodie i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU03K 80% kæmmet ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i udvalgte farver)

VEJL PRIS kr. 283,EY

R

R

AT

HE

AT HE

HE

HE RY

RO

AK

DA

KH

RK

RE

D

CH

I

ER

UE BL L YA

M ID

T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARVER

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Luksuriøs moderne Ziphoodie i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i manchetterne og linning. To sidelommer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW03Q 80% kæmmet ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i udvalgte farver)

VEJL PRIS kr. 283,EY HE

AT

HE R

M

ID

GR R HE HE

KH

RE D

AK I

RY DA RK

CH

ER

UE BL AL RO Y

AT

AS

PH

AL T

AC K BL UR BA

N

TE HI W VY NA N UR BA

GR

EY

FARVER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

83


LIGHTWEIGHT

LIGHTWEIGHT

Hooded sweatjakke i tyndere kvalitet i damemodel med ubørstet inderside. To frontlommer, skjult lynlås, ribkant i linning og ærmekant. Tear-away-label.

Hooded sweatjakke i tyndere kvalitet med ubørstet inderside. To frontlommer, skjult lynlås, ribkant i linning og ærmekant. Tear-away-label.

LADIES HOODED SWEAT JACKET

62-150 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m2 XS–2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 145,-

VY NA DE

EP

R

RE

D

A SI FU CH

IT E

DY UN RG BU

AZ GR EE N Y KE LL

HE AT HE

AP H LI GH

T

GR

CK E BL U UR

E

L YA RO

GE AN

RE D

IA CH S FU

BL A

TE W BL UE

DE

EP

HI

NA

GR R TH E HE A

T LI GH

BU R

GU

ND

Y

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

VY

EY

E IT AP H GR

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE OR AN

FARVER

GR EY

VEJL PRIS kr. 176,-

FARVER

84

62-144 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m2 S–2XL

OR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HOODED SWEAT JACKET


ID.205 50/50 SWEATSHIRT UNISEX Hættetrøje i moderne pasform og dobbelt hætte. Blød børstet inderside. Kænguru lommer og en skjult lynlås. Rib i manchetter og forneden. Uden etiket, perfekt til rebranding.

ART NR WU125 MATERIALE 50% bomuld, 50% polyester VÆGT 270 g/m² STØRRELSE XS-XXL

D RE

NA

VY

GR ER TH HE A

RA TH AN

BL AC

K

CI TE

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 204,-

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

85


URBAN VARSITY ZOODIE Hættejakke der er lidt højere i nakken. Kontrast farvet ærmer og indersiden af hætten. Kænguru lommer med indgang til hovedtelefoner. Ribkant med striber forneden og manchetter. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH051 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 269,-

BASEBALL ZOODIE Hættejakke med raglan ærmer. Dobbelthætte og ærmer med kontrastfarve. Fuld længde lynlås. Kænguru lomme. Rib i bund og ærme afslut. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH063 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

86

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

FARVER

JE FI T B RE LA RE CK D /

VEJL PRIS kr. 226,-


AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SU PU N RP YE LE LL / OW

F JE IRE T R BL ED AC / K

BU CH RG AR UN CO DY AL /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR

CO

AL

/B

LA

/

/

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

CH

T GO BLA LD CK

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

CK

FARVER

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

SIDE 300

BØRN

VARSITY ZOODIE

Dobbeltlags hætte, stoffet inde i hætten er i kontrast farve. Lynlås i kontrast farve. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

ART NR JH053 MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m2 STØRRELSE S-2XL

VEJL PRIS kr. 226,-

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

87


88

T

E

M VA IL NI KS LL HA A KE

T

IN

M

ER

PP

NU DE

OC OL AT

N

EE

EN

GR E

GR

CH

IV E

PE

HO

OL

T

RE S

FO

TL E

BO T

GR EE N

EE N

GR

DE

JA

KE LL Y

EE N

GR

US

OW

LL

YE

E

M

LI

N

SU

LD

CR

H

GE

AN

D

RE D

OR

GO

Y

RR

RE

GE

T

AN

OR

RN

BU

RE

FI

K

BR IC

BE

AN

NK

PI

K

K

PI N

PI N

Y

BY

ST

DU

BA

SS

PI N

DY

UN

LO

YF

ND

CA

LE

UM

PL

RG

BU

K

SU RF

UE

BL

BL UE

PU RP

Y

SK

SE

UO I

TU RQ

N

UE

BL

UE

BL

NA VY

RE

IA

AI

W

HA

L

HI

PP

SA

YA

RO

RD

OX FO

NE W

Y

EY

VY

NA

UE

BL

GR

GR E

CH

EN

FR

CE

H

AS

TH ER

OR

AI RF

HE A

T

EY

GR

US

ND

OO

M

L

EE

ST

L

OA

RC

CH A

EY

GR

E

OK

SM

ST OR M

BL AC K

K

TE

BL AC K

AC

HI

W

BL

C

DE EP

JE T

TI

AR C

FARVER

CR

HO T

SIDE 303

BØRN

AWDIS SWEAT

Rundhalset sweat i 40 farver. Rib i linning og ærmeafslutning. Rebrandable.

ART NR JH030 MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m2 STØRRELSE XS-5XL** (*3XL kun i Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL kun i Heather Grey, Jet Black och New French Navy)

VEJL PRIS kr. 132,-


BØRN

SIDE 303

SET IN SWEAT

EY

R HE HE AT

DY UN RG BU

RO

SK Y

BL

UE

UE L YA

NA

VY

BL

VY DE EP N EE

D

RE

D

ER SU

NF L

OW

GR TH ER

LE TT BO

HE A

GR

RE R TH E HE A

EE

EE N

D

LE BO TT

N

GR

RE CL

AS

SI

C

IA CH S FU

BU

RG

UN

DY

RO YA L GH T BR I

GR

NA VY

NA

LI

CO

GH

T

FR EN

CH

OX

FO

GR E NV

OY

AC K BL

W

HI TE

Y

RD

DA

RK

BL

TE HI W

FARVER

GR HEA EY TH E

R

FARVER

NA VY

VEJL PRIS 215 kr

R

VEJL PRIS 275 kr

62-202 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL (White, Black, Navy og Heather Grey finnes i 3XL)

HE

262M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-4XL* ( *4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR MATERIALE VÆKT STØRRELSE

AC K

ART NR MATERIALE VÆKT STØRRELSE

Unisex klassisk sweatshirt. Tear-away label.

AT

Den originale sweatshirt i en moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet.

HE

AUTHENTIC SWEATSHIRT

CREW NECK

SWEATSHIRT

89


NY HE D

ORGANIC SWEAT Rund halset sweatshirt med blød børstet inderside og en blød yderside i økologisk bomuld, lavet med GOTS-certificeret garn. Raglanærmer, dobbelte sømme, manchetter ved kraven, forneden og ved ærmekant. Rebrandable. ART NR JH230 MATERIALE 80% økologisk bomuld / 20% genanvendeligt polyester Heather Grey: 75% økologisk bomuld / 25% genanvendeligt polyester VÆGT 280 g/m2 STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 175,-

90

L YA RO

W

FR

EN

BL

CH

UE

NA

EY GR NE

TH ER HE A

RE

RE

D

CK EP DE

FI

BL A

AL CO AR

RG BU

CH

UN DY

EN GR E TL E BO T

BY BA

AR C

TI

C

W

PI N

HI

K

TE

VY

FARVER


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendy, holdbar sweatshirt med rund hals til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet kæmpet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU31B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

FT W F OF

FO

M

RE

OC

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

PU

SO

BU

AN

SE RO

D RE

RG

FO G

BL U RO YA L

N BA UR

DY UN

PI TA EN AG

DI RA

NA V

GR HE

NK

LE RP PU T AN

GE SA

R AT HE

PH AS

UR

W

BA

N

HI TE

BL

AL

T

AC

K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 160,-

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendy, holdbar sweatshirt med rund hals til den miljøbevidste. Lavet af blødt sweatshirtstof som er fremstillet af organisk ringspundet kæmpet bomuld kombineret med RCS-certificeret genanvendt polyester. Perfekt til tryk. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW32B 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

FO UE

L

GE

BL

YA

OR E PU R

RO SO

FT

D RE

AN

SE

RO

UR

DY UN BU RG

G

BL U

E

VY N BA

HE AT HE

EN

HI TE W F OF

M

GR ES T FO R

OC HA

EE

N GR AP PL E

LI

M

E

EE

ZZ FI W LO YE L

N

M

AG

NA

GR R

AL AS

PI TA

T AN RA DI

SA

GE

PU

RP

NK

LE

W

UR BA

N

PH

BL

TE HI

T

AC K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 160,-

CREW NECK

SWEATSHIRT

91


ID.202 50/50 SWEATSHIRT UNISEX Rundhalset sweatshirt i moderne pasform, passer både mænd og kvinder. Blød børstet inderside. Rib i manchetter og forneden. Uden etiket, perfekt til rebranding.

ART NR WU123 MATERIALE 50% bomuld, 50% polyester VÆGT 270 g/m² STØRRELSE XS-4XL

92

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

TH

ER

GR

CI TE

HE A

AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 101,-


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tyndere stof med ubørstet inderside. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-138 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 99,NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FARVER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tyndere stof med ubørstet inderside. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-146 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 99,VY DE

EP

NA

GR HE

RE D

A SI FU CH

N BO

TT L

E

GR

EE

GR EE N LL Y KE

ER AT H

GR HT LI G

UN RG BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FARVER

CREW NECK

SWEATSHIRT

93


KING CREW NECK Luksuriøs kvalitetssweatshirt i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i krave, manchetter og linning. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WU01K 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

VEJL PRIS kr. 180,-

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

KH

BO

AQ

TT

UA

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

YE

PU

LL

RE

OW

AK

I

FI

AN OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARVER

QUEEN CREW NECK /WOMEN Luksuriøs kvalitetssweatshirt i høj kvalitet, usædvanligt blød og perfekt til tryk. Fremstillet i ringspundet kæmmet bomuld med ruskindbehandling. Rib i krave, manchetter og linning. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW01Q 80% ringspundet kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

VEJL PRIS kr. 180,-

EY

VY NA UR

GR

HE AT

DA

RK

PI TA EN AG

BO

GR UA

TT LE

EE

GR EE

N

N

M

RE D

NK

CH ER RY

HE

KI

AQ

OW LL YE

OR RE PU

KH A

FI ZZ

GE AN

SE RO FT SO

94

BA N

FO

ID M R

R HE AT HE LE RP PU NT RA D

IA

PU RE

SK

Y

BL UE IC NO RD

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA

N

TE HI W UE BL L YA RO

GR

EY

FARVER


#SET IN

#SET IN

SWEAT WOMEN

SWEAT UNISEX

Sweatshirt med rund hals med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable

Sweatshirt med rund hals med moderne pasform, fås i 35 farver. Lavet i 80/20 blødt, ubørstet sweatshirtstof, der giver en perfekt trykflade. Rib i krave, manchetter og linning. Rebrandable

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

WW02W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

EY GR M ID

E IN W

AT

M

EL

ON

ER

OR

RE

AN

D

GE

HE

HE AT H

PA LE

OW

GE

YE LL R LA SO

PU

PA LE

GE SA

LI

GH T

JA

DE

K AT H GR ER EE DA N R

RE

YE

OR

LL

AN

OW

SA ND T SE R DE

HE

GR FO

RE

ST

GR LL Y KE

SA

GE

EE

EE

N

N

M

IL

NU

LE N

DE

IA L

YE LL R LA SO

PU

KH

OW

GE AN RE

OR

LL YE PA LE LI

GH T

JA

DE

RK AT H GR ER EE DA N

HE

GR ST RE FO

OW

SA ND T SE R DE

DE NU N EE

N

AK

I

CA

RE D

PI

Y ND

NK PI

R AT HE

LE RP PU R HE

AN T RA DI

NK

NK PI

ZZ FI

OR ON EL M

H BL ER UE RO

BL AL RO Y

AT HE HE LE RP PU

R DE LA VE N

GE AN

D RE ER

YA

L

HE

AT HE

EL EP H UE

NA VY R

NA N BA UR

HE Y SK PU RE

AI W HA

GR EY

R HE HE AT

VY

EY GR R HE AT

GR EY UE BL N IA

E IN W

AN T

AS

T AL AS PH

N UR

PH

K AC BL

TE

FO

G

H BL ER UE RO

AT HE

AT HE

HE AT H

RE D

HI W

YA

L

HE UE BL

AL RO Y LE RP PU R HE

AN T RA DI

NK PI PA LE

KH IA L LE N IL M

EE GR LL Y KE

BA

EY GR M ID AT HE

EL EP H R

AT HE LE RP PU

R LA VE N

DE

Y SK PU RE NK PI Y ND

AK

I

CA

FARVER

R

AN T

R HE

NA VY

HE AT

HE

UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK

GR EY

AL T PH AS

T AL AS PH NA N BA

HE

UR

AT

GR EY

HE

R

FO

G

GR

VY

EY

UR

W

BA

N

HI

TE

BL

AC

K

FARVER

AL T

VEJL PRIS kr. 117,-

VEJL PRIS kr. 117,-

PI

WU01W 80% ringspundet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CREW NECK

SWEATSHIRT

95


MEN’S ORGANIC

CREW NECK SWEAT Rundhalset sweatshirt i herremodel. Lavet af økologisk bomuld. Blød børstet indvendig. Rib i hals, ærmer og linning.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ078 80% økologisk bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-3XL

OC EA N HT IG BR

HE

CH

AT

NA

HE

R

VY

GR

AL AR

CO

K AC

L RA

E

TU NA

CH

ER

OL

IV

RY

RE

D

W

BL

HI

TE

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 270,-

WOMENS ORGANIC

CREW NECK SWEAT

Rundhalset sweatshirt i damemodel. Feminin pasform. Lavet af økologisk bomuld. Blød børstet indvendig. Rib i hals, ærme og linning.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ079 80% økologisk bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

PI

96

L RA NA

TU

E IV OL

RY CH ER

NK

CA RN

AT

RE

D

IO N

HE

OC HT BR

IG

NA

VY

EA

GR EY AT

HE

R

K AC BL

W

HI TE

FARVER

N

VEJL PRIS kr. 270,-


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidløs, heavy weight Sweat med rund hals og raglan ærmer. Rib i hals, bund og manchetter. Tear-away label ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH130 70% ringspundet bomuld, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY NE W

HE

BU

R HE AT

FR EN CH

EY GR

AL CO CH AR

JE T

AR

CT

IC

W

HI TE

FARVER

BL AC K

VEJL PRIS kr. 156,-

AUTHENTIC MELANGE SWEAT Eksklusiv meleret sweatshirt med moderne, lige pasform og stilfuld V-detaljer i halsen. Lavet af kæmmet bomuld, der giver en blød og behagelig følelse med en glat overflade i bomuld. Elastik i ærme og i linning. ART NR 260M MATERIALE 75% ringspundet bomuld, 21% polyester, 4% viskos / Yderlag: 100% bomuld (3 layer fabric) (carbon melange, 77% bomuld, 23% polyester) VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE AN

NG EL A M EA N OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 197,-

CREW NECK

SWEATSHIRT

97


AUTHENTIC BASEBALL SWEAT Eksklusiv baseballmodel sweatshirt med kontrastfarvede raglan ærmer. Moderne pasform. Kæmmet bomuld, der giver en blød og behagelig følelse. Glat overflade i 100% bomuld. Elastik i linning og i ærmekant.

ART NR 264M MATERIALE 75% kæmmet ringspundet bomuld, 21% polyester, 4% viskos (Carbon melange & Black, 77% bomuld, 23% polyester) VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-3XL

LI G B HT M URG OX EL U FO AN ND RD GE Y /

CA

RB

O /B NM LA EL CK AN

GE

FARVER

IN LIG DI HT GO O M XFO EL R AN D GE /

VEJL PRIS kr. 216,-

BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retro stil med raglanærmer i kontrastfarve. Rib i ærmekant og linning. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH033 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

98

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D / BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 156,-


pure pure

103F/M 103F/M

108M

108F Ladies’ 108F Pure Organic T Ladies’

108MMen’s Pure Organic T Men’s Pure Organic T SIZES XS-3XL

PureSIZES Organic T XS-2XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-2XL

100M Pure Organic Long Sleeve T

100M XS-3XL Pure SIZES Organic Long Sleeve T

108B Children’s 108B Pure Organic T Children’s

103M Men’s Pure Organic 103M V-Neck Men’s Pure TOrganic

Pure T SIZESOrganic 3-14 Years

V-Neck T SIZES XS-3XL

SIZES 3-14 Years

208M Pure Organic Reversible Sweat

SIZES V-Neck XS-2XL T

SIZES XS-3XL

209M Pure Organic High Collar Hooded Sweat

208M SIZES XS-3XL Pure Organic Reversible Sweat

209M SIZES XS-3XL Pure Organic High Collar Hooded Sweat

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

103F Ladies’ Pure103F Organic V-Neck T Organic Ladies’ Pure

SIZES XS-2XL

508M Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

508M SIZES S-3XL Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

SIZES XS-2XL

SIZES S-3XL

SIZES XS-2XL

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT OXFORD

STONE

DARK OLIVE

NATURAL

FRENCH NAVY

BRIGHT ROYAL

AQUA

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

108M/F available in black, white, convoy grey, light oxford, stone, dark olive, natural, french navy, bright royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT STONE DARK OLIVE NATURAL FRENCH BRIGHT AQUA 108B available in black, white, french navy, bright OXFORD NAVY royal, aqua, ROYAL classic red

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

100M, 103M/F available in black, white, french navy

108M/F available in black, white, convoy lightavailable oxford, in stone, olive, natural, french navy,french brightnavy, royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red 208M, 209M,grey, 508M/F black,dark white, stone, dark olive, natural, aqua, burgundy 108B available in black, white, french navy, bright royal, aqua, classic red 100M, 103M/F available in black, white, french navy 208M, 209M, 508M/F available in black, white, stone, dark olive, natural, french navy, aqua, burgundy

CREW NECK

SWEATSHIRT

99


SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT UNISEX Sweatshirt med ¼ skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH046 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 188,-

SA

BL L YA RO

FR EN CH

UE

NA VY

EY GR R AT HE

D RE RE FI

BU

PP

HI

RG

RE

UN

BL

DY

UE

HE

CH

JE T

BL AC K

AR CO AL

FARVER

LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT Sweat jakke i lettere materiale ubørstet på indersiden, skjult lynlås, raglan ærmer og to lommer. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-158 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 147,-

VY NA

GR R TH E HE A

T LI GH

AN GE

RE D

OR

BU

RG U

ND

Y

UE BL E UR AZ

DE EP

IT PH GR A

K BL

AC

TE HI W UE BL L YA RO

GR EE N LY KE L

100

EY

E

FARVER


ZIP NECK SWEAT Klassisk sweatshirt med ¼ skjult lynlås. Raglanærme. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

62-114 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 182,-

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Eksklusiv sweatshirt med moderne pasform. ¼ lynlås i hals. Kæmmet ringspundet bomuld der giver en blød og behagelig fornemmelse. Dobbelt stoflag i krave. Skjult YKK lynlås. Rib forneden og på ærmer. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

270M 80% bomuld 20% polyester 280 g XS-4XL

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 251,-

ZIP NECK

SWEATSHIRT

101


FRESHER FULL ZIP SWEAT Sweatjakke med skjult YKK lynlås. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Unisex. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH047 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

NA VY FR EN CH

RE

D

DY UN

FI

RE

RG BU

SA

RO

PP

YA

HI

L

RE

BL

BL

UE

UE

HE

AT HE

R

GR

AR CO AL CH

JE T

BL AC K

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 222,-

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweat jakke i lettere materiale ubørstet på indersiden, skjult lynlås, raglan ærmer og to lommer. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-160 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

NA DE EP

GR EY

GE AN

D RE

OR

BU N

AT HE HE

HT LI G

RG UN

BL RE AZ U GR EE TT LE BO

DY

UE

UE BL L YA RO

EE N GR Y KE LL

102

R

PH GR A

AC K BL

W

HI TE

IT E

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 166,-


SWEAT JACKET Sweatjakke med skjult lynlås. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Raglanærme. Tear-away-label.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME ANDET

62-230 62-116 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S–2XL XS-2XL Light Graphite kun i herremodel.

VEJL PRIS kr. 215,VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FARVER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET

Eksklusiv Sweat Jakke med moderne pasform i kæmmet bomuld, som giver en blød og behagelig fornemmelse. Skjult lynlås. Rib i ærmekant og linning ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE

267M 267F 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford) STØRRELSE DAME XS-XL

NA VY FR EN

CH

OX F GR EE

N

LI

GH

T

OY NV CO

BO

TT

LE

UN DY BU RG

CL

AS

SI C

RE

D

RO YA L HT BR IG

OR

GR E

K BL AC

W

HI TE

Y

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 271,-

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

103


COLLEGE JACKET UNISEX baseball jakke i sweatshirt stof. Lukkes med trykknapper. Hvide kontrastlinjer på rib kant og krave. To lommer foran. Rebrandable. ART NR JH041 MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 203,-

D RE RE FI

RD OX FO

R HE AT HE

NA

GR E

K AC BL T JE

104

VY

Y

FARVER


BØRN

SIDE 302

VARSITY JACKET Kraftig UNISEX baseball jakke i sweatshirt stof med kontrastfarve på ærme, ribkant og krave. To lommer foran. Lukkes med trykknapper. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH043 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² XS–3XL* (*3XL kun i Burgundy/Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

FI R W ER HI ED TE /

/ RG GR UN EY DY

/W NK PI

BU

T HO

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

TE HI

HE LE GR / H EY EA T

RP PU

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

JE FI T B RE LA RE CK D /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ FO W RD HI NA TE V Y

R

OX

AT H W ER HI G TE RE HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

Y

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

FARVER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

VEJL PRIS kr. 222,-

GIRLIE VARSITY JACKET Kraftig baseball jakke for dame i sweatshirt stof med kontrastfarve på ærme, ribkant og krave. To lommer foran. Lukkes med trykknapper. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH043F 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m2 XS–XL

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

/ RG GR UN EY DY

BU

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

FARVER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

VEJL PRIS kr. 222,-

ZIP / BUTTON JACKET

SWEATSHIRT

105


MEN'S AUTHENTIC

LADIES' AUTHENTIC

Exklusive joggingbukser i bæredygtigt design og moderne pasform. Lavet af kæmmet bomuld, som giver en blød og behagelig fornemmelse. Lommer i siden og bag på. Snøre i talje. Rib i talje og ben.

Exklusive joggingbukser i bæredygtigt design og moderne pasform. Lavet af kæmmet bomuld, som giver en blød og behagelig fornemmelse. Lommer i siden og bag på. Snøre i talje. Rib i talje og ben.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CUFFED JOG PANTS

268M 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

NA EN CH FR

LI

GH T

OX

AC K

FO

VY

RD

FARVER BL

NA NC H FR E

LI

GH T

OX

AC K

FO

VY

RD

FARVER BL

268F 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

VEJL PRIS kr. 243,-

VEJL PRIS kr. 243,-

106

CUFFED JOG PANTS


ELASTICATED

COLLEGE

Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer. Tearaway-label.

Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer. Rebrandable.

JOG PANTS

64-026 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH072 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

Y NA V EN CH

GR

FR

R HE

CO AR

AT HE

K BL

AC

CH

HE

R

GR

EY

R

HE AT

GR HEA EY TH E

DA RK

K

E HI T W

Y NA V

DE

EP

NA

VY

BL AC

AL

FARVER

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 151,-

VEJL PRIS kr. 117,-

JE T

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CUFFED JOG PANTS

JOG PANTS SWEATSHIRT

107


WOMEN'S SLIM FIT

JOGGERS

Jog pants i blød og let kvalitet. Slim fit med et moderne touch. Lommer i siden og bag på. Snøre med metal detaljer. Rib i talje og ben. Rebrandable.

Jog pants i blød og let kvalitet. Slim fit med et moderne touch. Lommer i siden og bag på. Snøre med metal detaljer. Rib i talje og ben. Rebrandable.

ART NR SK425 MATERIALE 60% kæmmet bomuld, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomuld, 20% polyester, 5% viscose) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE XS-XL

VEJL PRIS kr. 324,-

R HE HE AT

NA

VY

GR

EY

FARVER AC K

GR R HE HE AT

VY NA

AC K

EY

FARVER BL

ART NR SF425 MATERIALE 60% kæmmet bomuld, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomuld, 20% polyester, 5% viscose) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE S-2XL

BL

VEJL PRIS kr. 305,-

108

SLIM FIT

JOGGERS


LIGHTWEIGHT SHORTS Shorts i klassisk snit med elastik i talje. To sidelommer og ubørstet inderside. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

64-036 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 84,-

HE

VY NA DE

AT H

EP

ER

BL AC K

GR EY

FARVER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med snøre i taljen. snøre i kontrastfarve. To sidelommer, en baglomme. Rebrandable.

Retro Shorts til damer med snøre i taljen. Kontrast farvet kant i side. To sidelommer. Rebrandable.

JH080 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

GH W TP HI IN TE K

/

NA

VY

/W

HI

TE

Y

HI TE UN BU

RG

D/

YE

DY

LL

/W

OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI /W K BL

AC

BL AC K

DY

VY H NC FR E NE W

BU RG UN

NA

EY R HE AT HE

CH

AR

CO

GR

AL

K AC BL T JE

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FARVER

/B

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 135,-

VEJL PRIS kr. 159,-

RE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ART NR SK069 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey: 85% bomuld, 15% viscose) VÆGT 220 g/m² STØRRELSE XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS SWEATSHIRT

109


SPORT

Vi har samlet det bedste inden for funktion og sport. Bredt udvalg med masser af lÌkkert og farverigt tøj for behagelig komfort


112


GH T

BR I

EE

GR

N

KE LL Y

G

OW

LL

YE

IN

TN

GH

LI

N

SU

ER

G

TN IN

GH

LI

K

PI N

LE

RP

PU

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

AN GE

EL

M

LO W

UE

BL

L

YA

RO

GE

GE

BL UE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FARVER

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

RN F

CO

RE

PH I

SA P

IV M E/ EL B AN LA GE CK

OL

TE A M L/ EL B AN LA GE CK

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

EE

GR

N

OW

LL

YE

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

G

IN

TN

GH

LI

G

OW

LL

YE

IN

TN

N

SU

GE

AN

OR

LI G OR HT AN NI GENG

GH

LI

D

RE

RE M D/ EL BL AN AC GE K

RE

FI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

PU RP LE

AN GE

EL

M

R M PLE EL / AN BL GE AC K

PU

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

BL UE

OW

FL

RN

CO

RE

HI

PP

SA

Y M AL EL / AN BL GE ACK

RO

L

YA

RO

UE

BL

NA M VY / EL B AN LA GE CK

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FARVER

LI G OR HT AN NI GENG

D

RE

E

NG

EL A

M

RE

FI

NK

PI

NK

PI

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

T

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HO

SIDE 295

BØRN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rund halset funktionel T-shirt med svedtransporterende egenskaber til herre. Nem og hurtig tørring. Rebrandable.

TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

VEJL PRIS Farve kr. 53,- Melange kr. 67,-

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rund halset funktionel T-shirt med svedtransporterende egenskaber til damer. Nem og hurtig tørring. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

VEJL PRIS Farve kr. 53,- Melange kr. 67,-

T-SHIRTS

SPORT

113


114


BØRN

COOL T

GIRLIE COOL T Funktions T-shirt til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

SIDE 296

JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i farverne Artic White, Fire Red, Heather Grey, Hot Pink, Royal Blue, French Navy og Jet Black)

Funktions T-shirt til mænd/unisex. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. 42 farver! Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL* (*XS-XXL alle farver, 3XL i farverne Fire Red,Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush,Purple og Sun Yellow. 4XL-5XL i farverne Artic White, French Navy, Jet Black)

H AS

HE R HE AT

E BL U

UE

UE

FL

SA PP HI

EX

RE

BL

BL YA L

RE

RO

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE CO

M

BA

T

GR

GR EE LE

AT E

KE

BO

TT

DE JA

EE N GR LL Y

N

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER SH GR EE N C TR I EL EC

HO T

CH O

CO L

EE N GR IV E OL

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CH

T JE OX

NC H FR E

FO RD

NA

NA

VY

VY

NA NC H FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

AR

W IC AR CT

VY

EY R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

FARVER

CO

CK

HI TE

FARVER

BL A

VEJL PRIS kr. 52,-

EY

VEJL PRIS kr. 52,-

T-SHIRTS

SPORT

115


116


PERFORMANCE T Funktions T-shirt med raglanærme til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BØRN

SIDE 295

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 68,-

PERFORMANCE T LADIES Funktions T-shirt med raglanærme til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-392 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E M LI

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 68,-

T-SHIRTS

SPORT

117


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rund halset funktionel T-shirt til herre. Mesh detaljer på ryggen og under armene for åndbarhed og svedtransport. Produceret i Slim-fit-tech materiale, der er specielt designet for komfort og bekvemmelighed. Raglan ærmer. Rebrandable. ART NR HERRE TR011 ART NR DAME TR021 MATERIALE 100% polyester VÆGT 135 g/m2 STØRRELSE HERRE S–3XL STØRRELSE DAME XS-XL ØVRIGT French navy kun i herre, Hot Pink kun i damemodel. VEJL PRIS kr. 96,-

118

EE GR NIN

G

OW

HT LIG

SU

N

YE LL

D RE RE FI

HO

T

PI N

K

UE SA PP H

IR

E

BL

AL CH

AR

CO

CK BL A

W

HI

TE

N

FARVER


PERFORMANCE VEST Funktions vest til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away-label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-416 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

YA

EP

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 68,-

PERFORMANCE VEST LADIES

Funktions vest til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away-label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-418 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E LI M

LL YE HT IG

RE

D

BR

FU

CH

SI A

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI T

E

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 68,-

T-SHIRTS / VEST

SPORT

119


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Funktions tanktop til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

Funktions tanktop til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 52,-

EY

CH EN

R

FR

HE

W

AT

NE

HE

CH

DY

T

RG

UN

PI NK

PL E

OW LL EL

ND SA

EE

SE DE

BO

TT L

E

RT

GR

EE GR Y LL KE

YE EC

N SU N

OR

N

EE N GR C RI EL EC T

TR IC

CR AN GE

IC TR EC EL

YE LL OW

AN OR

D RE EN GR E E M

US H

GE

SA

BU

HO

PP

PU R

HI RE

L YA RO

N EE GR Y LL KE

GR

L AR

BL

UE BL

UE BL

D RE RE FI

EC EL

N EE GR IC TR EC EL

LI

120

CO A

AC K

TE HI W

JE T

RO

AR

YA

CT

L

NC FR E

IC TR

T HO OW LL EL

EC

TR IC

YE

LO YE L N SU

PI

NK PI

PL E PU R W

GE

NK

E

NE

W

IC

BL U

E

NA H

AL CO AR CH

JE T

BL AC K

TE HI W IC CT AR

BL U RE HI SA PP

AN OR C TR I EC EL

FARVER

NA VY

VEJL PRIS kr. 52,VY

FARVER

JC007 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

FI RE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitness top med svedtransporterende egenskaber til damer. Kontrast farve på hals og ærmegab. Bryderryg. Mesh panel i den øvre ryg for ekstra ventilation. Let, åndbar og hurtigttørrende. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

VEJL PRIS kr. 85,NK PI OT BL

AC

BL

BL

K

AC

K

/C AC

K

BL

/H

HA

K AC

TE HI W

LA /B NK PI T HO

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

CH PUR AR PL CO E / AL

CK

G IN K GR / LIG EE H N TN

AC BL

/R

RC

ED

OA

L

FARVER

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Top i soft-touch materiale til damer. Dobbelt, smalle skulderstropper som krydses i ryggen. Double Strap Back Vest er designet til at holde dig kølig og behagelig. "Second skin" passer og fungerer godt som det første lag

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g/m2 XS-XL

EL AN GE M E PU RP L

R M NF EL LO AN W GE ER

CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M VE R

T M NIN EL G AN OR GE AN G

GH LI

LI

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

E

BL

SI L

AC

K

BL

AC

M EL

K

AN

GE

FARVER

EL AN GE

VEJL PRIS kr. 96,-

VEST

SPORT

121


WOMEN'S YOGA

TRIDRI® CAP SLEEVE TOP T-shirt i blødt og let kvalitet. Rund linning, vid afrundet hals og løs pasform. Kort ærme der bare dækker skulderen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR045 80% viskos, 20% polyester 120 g/m2 XXS–XL

VEJL PRIS kr. 110,-

M

BL UE PP

IN GH LI

FI

HO

TN

T

RE

PI

G

NK

D RE

LE RP PU

GR

EE

N

BL

SA

AC

CH

K

BL

HI RE

AR CO AL

EL

K AC

TE HI W

AN

GE

FARVER

LADIES YOGA KNOT TRIDRI

®

VEST

Yoga top med svedtranspoterende egenskaber, der holder dig kølig og behagelig under træning. Afslappet men feminin pasform med større hals og dekorative knude i ryggen.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR042 100% polyester 135 g/m2 XS–2XL

NK PI T HO

F BL OR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LV SI

K AC BL

ER

M

M

EL

EL AN

K AC BL

122

AN

GE

FARVER

GE

VEJL PRIS kr. 97,-


PANELLED TRIDRI® POLO Funktions pique i herre og damemodel. Mesh panel for ekstra ventilation. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME ØVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam kun i fagerne Black, Fire Red, French Navy og White.

UE RE HI

CH

SA

FR

PP

EN

M K

BL

VY NA

AN EL

K

D RE

BL

UE

M

EL

AN

GE

BL

AR

AC

CT

BL

IC

AC

W

HI

TE

FARVER

GE

VEJL PRIS kr. 97,-

PERFORMANCE POLO Funktions pique i herre og damemodel. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tearaway-label. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

63-038 63-040 100% polyester 140 g/m2 S-3XL XS-2XL

D RE

RO

YA L

BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

W

HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 122,-

VEST / POLO

SPORT

123


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Funktions pique til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

Funktions pique til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i farverne Jet Black og Artic White)

VEJL PRIS kr. 99,-

VY CH FR EN W NE BL U

E

SE UO I

SK

Y

RQ TU

T

D RE TR I

SA SE RT DE

GR TT LE BO

ND

EE N

EL

EC

SU N

C

LL YE

LD GO N GR EE Y LL KE

YE

OW

H US CR AN GE OR EE N GR C EC TR I EL

LL O

W

HO

FI RE

IC

PI N

PI

K

NK

SA EL EC TR

BU

NA

EY HE R AT HE

UE BL RE PP

HI

FL E RE Y ND RG U

RP L

GE AN OR IC TR EC N

EL EE GR E LI M

GR

L OA CH A

T JE

E BL U X

BL L YA RO E

GR R HE AT HE

124

RC

AC BL

C CT I AR

UE

N EE GR E LI M

K

TE HI W

UE BL RE PP HI SA

W LO YE L N

RE

D

SU

T HO

FARVER

EY

FI RE

PI NK

NE

W

RO YA L

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU DY UN RG BU

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i farverne White, Jet Black og French Navy)

VEJL PRIS kr. 84,VY

FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

PU

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


NYHED

NIKE POLO SLIM

NIKE POLO SLIM

Sportspolo i herremodel. Slimfit. 2 hvide knapper. Forskudte skulder sømme, der giver naturlig bevægelsesfrihed

Sportspolo i dobbeltstrikket stof med en blød fornemmelse og pique struktur for et klassisk look. DRI-FIT-teknologi holder dig tør og behagelig. Forskudte skuldersømme, der giver en naturlig bevægelsesfrihed. Rib i kraven. Klassisk pasform. 2 knapper.

ART NR NK292 MATERIALE 58% bomuld, 42% polyester STØRRELSE S-2XL

ART NR NK295 MATERIALE genanvendt polyester STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS kr. 577,D TY

RE

BL U

SI ER IV UN

IV

ER SI

TY

YA L UN

RO E GA M

NA VY E EG LL CO

BL AC K

HI

TE

E

FARVER W

N DI A SI OB

K AC BL

W HI

TE

FARVER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

VEJL PRIS kr. 499,-


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Rundhalset funktions T-Shirts langærmet i dame og herremodel. Mesh panel i ryggen. Blødt og let materiale med svedtranspoterende egenskaber, som holder dig tør på kroppen. Slank pasform uden kompression. Rebrandable. ART NR HERRE TR050 ART NR DAME TR060 MATERIALE 100% polyester VÆGT 155 g/m2 STØRRELSE HERRE S-3XL STØRRELSE DAME XS-XL VEJL PRIS kr. 85,-

126

BL AC K

W

HI

TE

FARVER


LONG SLEEVE COOL T Langærmet funktions T-shirt. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

D

L

RE

VY

RE

YA

FI

RO

N EE IC

YE

EC EL

EL

EL

EC

EC

TR

TR

TR

IC

OR IC

GR

LL

AN

GE

OW

FR

EN

CH

NA

AR CO AL CH

W

BL

HI

AC

K

TE

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 75,-

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Langærmet funktions T-shirt til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

YE

NK

EL

EC

TR

IC

PI T HO

HI PP SA

LL

UE BL RE

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARVER

OW

VEJL PRIS kr. 75,-

LONG SLEEVE SPORT

127


MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT Funktionel trøje til herre, tætsiddende og med raglanærmer. kroge i nakken til at holde hovedtelefoner og ledning på plads. Materialet har en fremragende evne til at transportere fugten væk, holder dig tør på kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARVER

JE FI T B RE LA RE CK D /

VEJL PRIS kr. 245,-

GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT Funktionel trøje til kvinder, tætsiddende og med raglanærmer. kroge i nakken til at holde hovedtelefoner og ledning på plads. Materialet har en fremragende evne til at transportere fugten væk, holder kroppen tør. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

128

C JE HAR T C BL OA AC L K /

EL JE EC T TR BL IC AC YE K LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

FARVER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

VEJL PRIS kr. 245,-


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Langærmet funktionstrøje med lynlås i halsen. Blødt og let materiale med fugttransporterende egenskaber, der holder dig tør på kroppen. Slim pasform uden kompression. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

VEJL PRIS kr. 121,-

AC

TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG

K

BL

BL

BL

AC

AC

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

/

FARVER

SEAMLESS “3D FIT”

MULTI-SPORT PERFORMANCE ZIP TOP

Seamless 3D-pasform er lavet med sømløs teknik, der sikrer komfort og bevægelsesfrihed. Dekorative kontrastdetaljer. 3/4 lynlås i hals. Tæt pasform og lange ærmer med tommelfinger hul. Strækkvalitet med fugttransporterende egenskaber til maksimal mobilitet. Dekorative kontrastsømme. Rib i linning og ærmekant. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME ANDET

TR202 TR205 70% polyester, 30% polyamide 70 g/m2 S-2XL S-XL Herremodel kun i Charcoal, Full Black, Dam ej i Full Black

NK PI

OI S QU TU R

CO AR CH

FU

LL

BL

AC

AL

K

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 242,-

LONG SLEEVE SPORT

129


MEN’S COOL COWL NECK TOP Funktions T- shirt til mænd med meget god fugt transpoterende formåen. Ideel som et andet lag til, før eller under træning. Smidig pasform og raglanærmer med åbning til tommelfingeren. Høj hals og hætte og løbegang. Reflekterende detaljer på hætten og en refleks i nakken. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC037 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² S-2XL

GE

GE

AN EL M D RE

N

RO

AV

YA

Y

L

M

M

EL

EL

AN

AN

GE

GE AN EL M EY GR

FARVER

BL A M CK EL S AN LA GE TE

VEJL PRIS kr. 226,-

GIRLIE COOL COWL NECK TOP Funktions T-shirt til kvinder med meget god fugt transpoterende formåen. Ideel som et andet lag til, før eller under træning. Smidig pasform og raglanærmer med åbning til tommelfingeren. Høj hals og hætte og løbegang. Reflekterende detaljer på hætten og en refleks i nakken. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC038 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² S-2XL

130

PI NK RI C CT EL E

M N EA OC

RA M SP EL BE AN RR GE Y

NG EL A

AN GE EL M EY GR

BL A M CK EL S AN LA GE TE

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 226,-


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX Sporty hættetrøje i blød polyester. Dobbelt lag stof i hætten og kængurulomme. Skjulte indgang for hovedtelefoner og med snor. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

BL U GR Y LL KE

SU

N

YE

LL

EE

N

OW

RO YA L

OX F

GR

D RE RE FI

E

NA VY

EL M EY

OR D

EY GR L EE ST

DY UN RG BU

BL

UE

PU

M

RP

EL

LE

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FARVER

AN GE

VEJL PRIS kr. 170,-

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Fleksibel Hoodie med 4 vejs stretch, der holder dig varm i køligt vejr. Raglan ærmer og paneler i siden for en mere smidig pasform. Materiale med fugttransporterende evne med quick dry effekt. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC052 60% polyester, 35% bomuld, 5% elastan 240 g/m² S-2XL

NA FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 216,-

HOOD SPORT

131


COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfarvet hættejakke med fugttransporterende effekt. Behagelig pasform og afrundet forneden bagtil. Raglan ærme med tommelfinger hul i ærme. Justerbar hætte med høj krave. 2 lommer foran. Perfekt som et andet lag før under eller efter træning.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC057 89% polyester, 11% elastan 240 g/m² S-2XL

N A M VY EL / AN NA GE VY

GR M EY EL / AN GR GE EY

FÄRGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS kr. 240,-

COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfarvet hættejakke med fugttransporterende effekt. Behagelig pasform og afrundet forneden bagtil. Raglan ærme med tommelfinger hul i ærme. Justerbar hætte med høj krave. 2 lommer foran. Perfekt som et andet lag før under eller efter træning.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC058 89% polyester, 11% elastan 240 g/m² XS-XL

132

E M AN EL / AN OC GE EA N

OC

GR M EY EL / AN GR GE EY

FÄRGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS kr. 240,-


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Letvægts hættetrøje i dame og herre model med høj hals og lynlås. Slim fit. Reflekterende piping på ærmer. Rebrandable. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VÆGT STØRRELSE ØVRIGT

TL550 TL551 100% polyester 180 g/m2 XS-2XL Purple Melange kun i dame model.

VEJL PRIS kr. 279,-

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

AR

L

FARVER

SPORTS POLYESTER ZOODIE Sporty hættejakke i blød polyester med raglan ærmer og med kontrastpanel. Dobbeltlags kontrastfarvet hætte og med kængurulomme. Skjult indgang til høretelefoner. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH066 100% polyester 200 g/m² S-3XL

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

Y OX FO W RD HI NA TE V

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 222,-

HOOD SPORT

133


WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® CAMO LEGGINGS

Leggings med camouflagemønster til damer. Indeholder elastan. Høj linning for bedre komfort. Lille lomme til nøgle. Rebrandable.

Fuldlængde leggings med cool camouflage mønster og dekorativ kontrast Elastisk, bred talje og inder møntlomme. Rebrandable.

TR032 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

VEJL PRIS kr. 230,-

K

CA

M O

FARVER AC

PI NK O CA M

RP CA

M

O

PU

PP SA O M CA

HO T

LE

RE HI

CO AR CH O M CA

TR038 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-XL

VEJL PRIS kr. 265,-

AL

FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

134

WOMEN’S PERFORMANCE

TRIDRI® PERFORMANCE LEGGINGS


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Leggings med elastan til damer. Høj linning for bedre komfort. Lille lomme til nøgle. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIALE 90% polyester, 10% elastan VÆGT 250 g/m² STØRRELSE XS-XL VEJL PRIS kr. 218,-

OL

IV E

NK E AC SP

BE UL M

PI

RR Y

UE BL E UR AZ

SP A

CE

SA

VY NA

SI E AC SP

PP H

ER LV

AL CH

AR

CO

CK BL A

IR

E

FARVER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

135


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Fuldlængde leggings med pænt skårne meshpaneler på taljen og lår, der holder dig kølig under træningen. Elastisk, bred talje og inder møntlomme. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-XL

VEJL PRIS kr. 291,-

BL

NA

AC

VY

K

FARVER

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT REVEAL LEGGINGS Sømløse leggings til kvinder med smukke abstrakte tryk og dekorative ventilationshuller. 3D-pasform er lavet med sømløs teknologi, der garanterer komfort og fri mobilitet i en elastisk kvalitet med fugttransporterende egenskaber. Rifled rib i linning, knæ og benslut. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR207 93% nylon, 7% elastane 320 g/m2 XS-XL

VEJL PRIS kr. 230,-

RR BE UL M

BL

OL

IV

AC

E

K

Y

FARVER

WOMEN’S YOGA TRIDRI® LEGGINGS

Leggings til kvinder. Deres elastiske støttende stof gør dem ideelle til yoga og pilates. Høj linning for bedre støtte, når du bøjer og strækker. Elastisk i underbenene, hvilket giver dig mere frihed til at strække dig til de mest vanskelige positioner. Foret panel på inderside af ben. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR039 88% polyester, 12% elastan, Rib: 96% polyester, 4% elastan 290 g/m2 XXS-XL

136

/C HA RC K BL AC

BL

AC K

/B

LA CK

FARVER

OA L

VEJL PRIS kr. 267,-


WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Sømløs leggings til damer med smuk abstrakt print og dekorative detaljer, som understreger kroppens naturlige form. 3D-pasform er lavet med sømløs teknologi, som garanterer komfort og fri mobilitet i en elastisk kvalitet med fugttransporterende egenskaber. Kontrast farvet talje. Rifled rib i knæ og ben. ART NR TR212 MATERIALE 56% nylon, 41% polyester, 3% elastane. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VÆGT 340 g/m2 STØRRELSE XS-XL

E IV OL

PU

RP

LE

DY BU

RG

UN

BL SA

PP

HI

RE

CO AR CH

BL

AC

K

AL

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 206,-

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT SOLID COLOR LEGGINGS Sømløse leggings med skulpturelle detaljer og abstrakt print. Høj talje og ribbede manchetter. 3D pasform er lavet med sømløs teknologi, der garanterer komfort og bevægelsesfrihed uanset sport. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR215 94% nylon, 6% elastan 350 g/m2 XS-XL

VEJL PRIS kr. 218,-

RU ST

BL

AC

K

FARVER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

137


WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings med elastan til damer. Høj linning for bedre komfort. Lille lomme til nøgle. Kontrast syning. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

VEJL PRIS kr. 122,-

BL

PI OT /H K AC BL

AC

BL

AC

K

K GR / LIG EE H N TN

IN

NK

G

FARVER

ANKLE ZIP TRAINING

TRIDRI® TRAINING LEGGINGS Kompressions leggins til herre med en smart og praktisk lynlås i bukseben. Stretch materiale der holder dig komfortabel under træning. Elastisk talje med snøre. Lomme med lynlås bagpå og indvendig møntlomme. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR053 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 S–2XL

VEJL PRIS kr. 267,-

BL

AC

K

FARVER

MEN'S TRAINING TRIDRI® LEGGINGS Leggings med kompression, der giver dig støtte og maksimal effekt under træning. Strækkvalitet for bedre bevægelighed. Bred elastisk talje. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR017 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 S-3XL

M CA BL

AC

K

CK BL A

FARVER

O

VEJL PRIS kr. 242,- (Black Camo kr. 267,-)

138


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

GIRLIE COOL TAPERED JOGPANT

Smalle træningsbukser. Sidelommer. Lynlås ved anklen. Elastisk linning med snøre. Rebrandable.

Smalle træningsbukser til kvinder. Lommer i siden. Lynlås ved anklerne. Elastisk linning med løbegang. Rebrandable.

JC082 60% bomuld, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² S-2XL

VY EN FR

HE

AT

CH

HE

NA

R

K

FARVER

BL AC

NA FR E

NC H

R HE AT HE

JE T

BL AC

K

FARVER

JC084 60% bomuld, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² XS-XL

VEJL PRIS kr. 235,VY

VEJL PRIS kr. 235,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JE T

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

PANTS / LEGGINGS

SPORT

139


MEN'S YOGA

Sweatbukser med smal feminin pasform og elastisk talje med åbning i snøre. Paneler på siderne. Rib benenden. Rebrandable.

Sweatbukser med smal pasformt og elastisk talje med åbning til snøre. To lommer foran og en bagpå. Rib ved benenden. Rebrandable.

ART NR TR055 MATERIALE 60% bomuld, 40% polyester, Heather Grey 90% bomuld 10% viskos VÆGT 250 g/m2 STØRRELSE XXS–XL

ART NR TR054 MATERIALE 60% bomuld, 40% polyester, Heather Grey 90% bomuld 10% viskos VÆGT 250 g/m2 STØRRELSE S–2XL

TRIDRI® FITTED JOGGER

TRIDRI® FITTED JOGGER

VEJL PRIS kr. 242,-

VEJL PRIS kr. 242,GR R HE AT HE

AC K BL

DE NU

IV OL

CO AR CH

E

AL

GR R HE AT HE

AC K BL

EY

FARVER

EY

FARVER

140

D HE NY

D HE NY

WOMEN'S YOGA


SLIM LEG TRAINING PANTS Flotte træningsbukser med smalle ben i dame og herre model. To lommer med lynlås i siden og lynlås forneden. Elastisk talje med indvendig snøre. Tear-away label ART NR HERRE TL580 ART NR DAME TL581 MATERIALE 100% polyester VÆGT 200 g/m2 STØRRELSE HERRE XS-2XL STØRRELSE DAME XS-XL ØVRIGT Dame model kun i Black VEJL PRIS kr. 214,-

VY NA

BL

AC K

FARVER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

141


BØRN

SIDE 305

COOL SHORTS Unisex Funktions Shorts med UPF 30+ solbeskyttelse. Materialer med rigtig god svedtransporterende evne, der holder dig tør nærmest kroppen. ​​ Elastik i taljen og løbegang. Sidelommer og inderlomme med plads til nøgle. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

VEJL PRIS kr. 108,E BL U RO YA L

NA EN CH FR NE W

AR CO AL CH

BL AC K

FI

RE

RE

D

AR

JE

T

CT

IC

W HI TE

VY

FARVER

TRAINING

TRIDRI® SHORTS Funktionelle shorts til mænd med mesh detaljer på bagsiden. Blødt og let materiale med svedtranspoterende egenskaber, som holder dig tør i på kroppen. Elastisk talje med snor. Rebrandable ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR052 100% polyester 95 g/m2 S-2XL

VEJL PRIS kr. 152,-

BL

AC

K

FARVER

142


LEGGING

TRIDRI® SHORTS Træningsshorts i blødt stretchmateriale som slutter midt på ​​låret. Høj linning for den bedste komfort. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR046 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 XXS–XL

VEJL PRIS kr. 110,-

BL AC K

FARVER

GIRLIE COOL SPORTS CROP TOP Sport bh i hurtig tørrende funktions kvalitet, den holder dig tør tæt til kroppen. ​​ Indeholder elastan, BH'en har bryderryg og elastik i bunden for optimal pasform og støtte. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC017 90% nylon, 10% elastan 210 g/m2 XS–XL (XXS i Black)

K

EC

TR

IC

YE

LL

PI N

EL

TR IC EC EL

AC BL T JE

AR

CT

IC

W

HI

K

TE

FARVER

OW

VEJL PRIS kr. 84,-

SHORTS / BRA

SPORT

143


EXPANDABLE

TRIDRI® FITNESS BELT Fitness bælte, der bliver fastgjort rundt om taljen med en trykknap og en glidende justerbar rem til størrelses tilpasning. Lynlås lomme til opbevaring af nøgler, telefon, osv Refleks detaljer. ART NR TR091 MATERIALE 100% elastan STØRRELSE One size VEJL PRIS kr. 108,-

BL

AC

K

FARVER

FITNESS SPRAY

& REFRESH BOTTLE Vand flaske med sprayfunktion. Skrue låg til påfyldning.

ART NR TR097 MATERIALE Polypropylen/Thermoplast VEJL PRIS kr. 96,-

GR

EY

FARVER

HYPER FUEL WATER BOTTLE Vandflaske med trykventil, der giver en hurtig vandstrøm og forhindrer lækage, når den ikke er i brug. Strategisk placeret greb og ergonomisk flaske design. Fleksibelt materiale giver en hurtigere vandstrømning. Fri for BPA. ART NR NK407 (OB.C4.18) MATERIALE 54% Low density polyethylene, 31% Polypropylene, 14% Thermoplastic elastomer, 1% Silicone KAPACITET 532 ml

144

LT /B /B LA LA CK CK

VO

HA BL BA AC NE K RO /B R LA ED CK /

P / W OW HI / BL TE A CK

PI NK

P BL HO AC TO K BL /W U HI E/ TE

A BL NT AC HR K AC / W IT HI E / TE

FARVER

CL EA /B R/ LA BL CK AC K

VEJL PRIS kr. 189,-


YOGA FITNESS MAT Produceret med tekstureret skum, der giver et godt greb og dæmpning.

ART NR TR096 VEJL PRIS kr. 182,AL CO AR CH

BL AC K

FARVER

MICROFIBRE

TRIDRI® QUICK DRY FITNESS TOWEL Gym håndklæde i Microfiber. ART NR TR092 MATERIALE 100% polyester microfiber MÅLE 90x40 cm VEJL PRIS kr. 49,-

AR CH

BL

AC

CO

K

AL

FARVER

NIKE SWOOSH WRISTBANDS

Sweatbånd til håndled, broderet Nike swoosh logo. Sælges som par.

ART NR NK280 MATERIALE 72% bomuld, 12% nylon, 11% polyester, 4% gummi, 1% spandex STØRRELSE one size VEJL PRIS kr. 90,/ VA RS W ITY HI R TE ED

BA N BL ER AC O R K ED

HA

PI N OI K G L GR AZE EY /

OB S W IDI HI AN TE /

/B HI TE W

BL

AC

K

/W

HI

TE

LA CK

/

FARVER

ACCESSORIES

SPORT

145


STRIK

At sætte en striktrøje til dit outfit, er som at sætte prikken over i'et. Her finder du stilrene striktrøjer af bedste kvalitet.


WOMEN’S COTTON BLEND V-NECK SWEATER

V-NECK SWEATER

Finstrikket trøje til damer. Fungerer perfekt som en klassisk pullover til skjorten eller som casual look. Rib i hals, linning og ærmekant.

AQ043 87% bomuld, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 245,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ042 87% bomuld, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² S-3XL

CH EN FR

ID CH OR

BU R

GU N

HE A

DY

TH

ER

R HE AT PU

RP

LE

HE

HE AT ID OR CH

NA

AL CO AR CH

AC K BL

EN FR

HE R

ER AT H HE E PU RP L

148

VY

R HE AT HE

AC K

CH

CO AR CH

BL AC K

FARVER

NA

AL

ER AT H HE

AC K

VY

VEJL PRIS kr. 245,-

FARVER BL

Finstrikket trøje til mænd. Fungerer perfekt som en klassisk pullover til skjorten, eller til et casual look. Rib på V-hals, linning og ærmekant. Kontrastfarve på indersiden af nakken.

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

MEN'S COTTON BLEND


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Strikket pullover med v-udskæring. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene. Klassisk pasform.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

710M 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

VEJL PRIS kr. 279,-

AL CO AR

FR

CH

EN

BL

CH

AC

K

NA

M

VY

AR

L

FARVER

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Strikket pullover med v-udskæring og feminin pasform. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

710F 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

VEJL PRIS kr. 279,-

CH

AR C

OA

L

NA FR

EN

CH

AC K BL

M

VY

AR

L

FARVER

STRIK

149


MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Blød strik trøje med rund hals i moderne pasform. Rib med elastan i ærmer og bund.

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FARVER

DE N

CO

717M 50% bomuld, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 299,-

LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Blød strik trøje med rund hals i moderne pasform. Rib med elastan i ærmer og bund.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FARVER

NI

CO

717F 50% bomuld, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 299,-

SLEVELESS PULLOVER Strikket pullover i unisex model. Klassisk pasform. Ribkant med elastan forneden.

K

150

FR

EN CH

BL AC

AR

L

AR L DE

NI M

M

M AL CH

VEJL PRIS kr. 259,-

NA

VY

FARVER

CO

716M 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


MEN’S V-NECK

SLEEVELESS KNITTED CARDIGAN Blød fin strikket ærmeløs cardigan til mænd med moderne pasform. Rib med elastan i bund.

DE N

CO

IM

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

BL

EN CH

AC

K

NA

VY

FARVER 719M 50% bomuld, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 399,-

MEN’S V-NECK

KNITTED CARDIGAN Blød fin strikket cardigan til mænd med moderne pasform. Rib med elastan i ærmer og bund.

M

AL

M

M

AR

L

AR

L

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FARVER

NI

CO

715M 50% bomuld, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

CH

DE

AR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 385,-

LADIE'S CARDIGAN

NA V

K

FR

EN CH

BL AC

M AR

L

AR L M

NI M

AL

DE

AR CO

FARVER 715F 50% bomuld, 50% acryl 275 g/m² XXS–4XL

CH

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

Y

Stilfuld cardigan til damer. Feminin pasform. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene.

CR

AN

BE

RR

Y

M

AR

L

VEJL PRIS kr. 279,-

STRIK

151


SKJO RTER

I vores skjorteudvalg vil du finde skjorter til alle lejligheder. Klassiske, elegante, moderne design eller afslappet stil, vĂŚlg selv hvad som passer dig.


154


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Oxford skjorte i herre og dame model, der går op til størrelse 6XL. Easy care behandlet og kræver minimal strygning. Herre modellen har ''button-down'' krave og lomme på venstre side. Dame modellen er figursyet, uden lomme og med enkel stolpelukning.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FARVER

HT

932M 70% bomuld, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–6XL

BR IG

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 230,kr. 209,-

OXFORD

SKJORTER

155


156


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Klassisk oxford skjorte i slim fit, easy care-behandlet og kræver minimal strygning. Manchetknapper kan bruges.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FARVER

BR

IG H

T

RO

YA

NA VY

922M 70% bomuld, 30% polyester S–4XL 130 g/m² 135 g/m²

BR IG HT

ART NR MATERIALE STØRRELSE VÆGT HVID VÆGT FARVET

kr. 230,kr. 209,-

OXFORD

SKJORTER

157


TAILORED BUTTON-DOWN OXFORD SHIRT

Elegant Oxford skjorte med skræddersyet slank pasform. Krave med Button Down og lomme på venstre bryst. Afrundet linning. Easy-care som kræver minimal strygning.

VEJL PRIS

158

kr. 273,-

D FO R OX

BL

AC

K

BL U

E

FARVER HI TE

928M 70% bomuld, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

VEJL PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FARVER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomuld 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Moderne herre skjorte i vasket look og skræddersyet pasform. Lavet af 100% certificeret, højkvalitets økologisk bomuld. Dekorativ kontrast på indersiden af manchetten og kraven. "Button Down" krave. Kontrastfarvede knapper og lomme på venstre bryst. Afrundet linning. Easy-care.

kr. 301,-

OXFORD

SKJORTER

159


SE HELE VORES SORTIMENT PÃ… WWW.FRUIT.SE/DK

160


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Classic oxford skjorte i herre og dame model. Herre modellen har "button-down" krave og lomme på venstre bryst. Dame modellen er figursyet og uden lomme.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FARVER

OX

FO

RD

VY

65-114 70% bomuld, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–3XL

NA

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 253,kr. 231,-

OXFORD

SKJORTER

161


162


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Populær poplin skjorte i herre og dame model. Easy Care behandlet som kræver minimal strygning. Lomme på venstre bryst. Herre modellen har dobbelt stolpelukning og er lige forneden. Dame modellen er figursyet og med enkelt stolpelukning og afrundet forneden.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

OY NV BL

L

OR RP CO

BR

IG

HT

AT

RO

E

YA

VY NA CH

UE

CO

W

BL

HI TE

AC K

GR

EY

FARVER

EN

934M 65% polyester, 35% bomuld 115 g/m² 110 g/m² S–4XL

FR

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 209,kr. 188,-

POPLIN

SKJORTER

163


164


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Slim fit poplin skjorte. Easy care behandlet, kræver minimal strygning. Manchetknapper kan bruges. Dame modellen har skjulte knapper.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FARVER

EN

924M 65% polyester, 35% bomuld 115 g/m2 110 g/m2 S-4XL

FR

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 199,kr. 178,-

POPLIN

SKJORTER

165


166


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Poplin skjorte. Lomme på venstre bryst. Dame modellen er figursyet.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FARVER

ID

65-118 55% bomuld, 45% polyester 115 g/m² 120 g/m² S–3XL

M

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

kr. 241,kr. 211,-

POPLIN

SKJORTER

167


168


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VÆGT HVID VÆGT FARVE STØRRELSE VEJL PRIS

FÄRGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR D

966M 75% bomuld, 25% Elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIALE

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Herre Stretch Shirt med kontrast detaljer på indersiden af manchet og krave. Tidløs design og lidt længere pasform, som holder lang tid. Afrundede linning og slids i siden. Easy care som kræver minimal strygning.

kr. 355,-

STRETCH

SKJORTER

169


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Figursyet skjorte i herre og dame model. Easy care behandlet, kræver minimal strygning. Stretch stof.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

170

kr. 266,kr. 245,-

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FARVER HI TE

946M 97% bomuld, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

ULTIMATE STRETCH SHIRT

Skjorte i dame og herre model med maksimal komfort med stretch stof Lycra® T400®. Slim fit. Manchetknapper kan bruges. Længere model.

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

K BL AC T IG H BR

HT

NA

SK

Y

VY

W

HI TE

FARVER

IG

VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

960M 75% bomuld, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² XS-4XL

BR

ART NR MATERIALE

kr. 314,kr. 293,-

STRETCH

SKJORTER

171


172


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidløs jeans skjorte i blød bomulds denim. Moderne smal krave. Manchetknapper med dobbelt knapper.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FARVER

UE

SD040 100% bomuld 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE VEJL PRIS

kr. 222,-

FASHION

SKJORTER

173


LADIES LONG SLEEVE PR322 XS-3XL

DNM VISION SHIRT

VEJL PRIS

174

kr. 240,-

DE NI

M

IN

DI G

O

DE NI

FARVER

K

PR222 100% bomuld 155 g/m² XS-3XL

BL AC

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

M

Denim skjorte med kontrastsyninger. Lomme på venstre bryst med knap. Moderne afrundet nedenfor. Dame modellen har feminin pasform og to lommer på brystet med knap.


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-2XL

DNM VISION SHIRT

Jeans skjorte i vasket denim. Ret skåret og ton i ton knapper i skjult stolpelukning (herre). Manchetter med dobbelte knapper. Dame modellen er figursyet.

VEJL PRIS

BL

UE

DE

NI

M

FARVER EP

SMD85 100% bomuld 185 g/m² S-2XL

DE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

kr. 275,-

FASHION

SKJORTER

175


BUKSER I vores udvalg af bukser vil du finde chinos i dejlige farver og smarte jeans med en god pasform. Og det er rigtigt, at man kan aldrig fĂĽ for mange jeans!


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Klassiske chinos til kvinder. To lommer foran og to falske baglommer. Stropper til bælte.

Klassiske chinos til mænd. To lommer foran og to baglommer med knap. Stropper til bælte.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 294,-

178

BL YA L RO

NA VY

E SL AT

KI

L TU RA NA

EL CA M

KH A

BL AC ZE ON LE M

BU

RG

UN

DY

W

K

UE

FARVER

ST

RP PU

BL UE

LY KE L

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

TE SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FARVER

LE

VEJL PRIS kr. 294,-

AQ050R, AQ050T AQ050U 100% bomulds twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

TE

AQ060 98% bomuld 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

HI

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

COTTON CHINO


MEN’S SLIM FIT COTTON CHINO

Chinos til mænd med en slank moderne pasform. En buks du kan bruge hver dag! AQ052R AQ052T AQ052U 98% bomuld, 2% elastan 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

VEJL PRIS kr. 294,-

ART NR SD004 MATERIALE 99% bomuld, 1% elastan (Black, 76% bomuld, 23% polyester, 1% elastan) VÆGT 10,5 oz STØRRELSE 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Længde: Regular - 31" / Long - 33"

T GH LI

BL ID M

BL

UE

UE

W

W

AS

AS

H

H AS W UE BL

LL Y KE

KH

AK I

DA R

BL A

K

L TU RA NA

VY NA

SL AT

E

K

FARVER

H

VEJL PRIS kr. 245,-

FARVER BL AC

Trendy, slim jeans i blød stretch denim til mænd. Smalle ben og fem lommer. Jeans fås i tre forskellige forvasket og sort.

CK

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VÆGT STØRRELSE

MAX SLIM JEANS

CHINOS

BUKSER

179


LEO'S STRAIGHT JEANS Trendy jeans i blød stretch denim til herre. Lige ben og fem lommer. Fås i 3 forskellige forvaskede modeller og i sort. ART NR SD001 MATERIALE 99% bomull, 1% elastan (Black 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VÆGT 10,5 oz STØRRELSE 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Længde: Regular - 31" / Long - 33"

AS T

BL

UE

W

LI GH

UE M

ID

BL

BL K DA R

W

AS

AS W UE

K AC BL

180

H

H

FARVER

H

VEJL PRIS kr. 245,-


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendy smalle jeans i blød stretch twill til mænd. Traditionel fem-lomme model. Normal talje.

Smalle jeans i blød stretch twill til damer med trendy høj talje. Fem-lomme model.

SF600 73% bomuld, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Længde: Regular 32"-81cm / Long 34"-86cm

VEJL PRIS kr. 462,-

SK600 73% bomuld, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Længde: Regular 32"-81cm / Long 34"-86cm

VEJL PRIS kr. 443,-

BL

K

FARVER AC K

FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL AC

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JEANS

BUKSER

181


WOMEN’S SWIM SHORTS

MEN’S SWIM SHORTS

Badeshorts med kontrastfarve i taljen til damer. Perfekt til sport og fritid. Talje med elastik og snor. To sidelommer, baglomme med velcro.

Badeshorts med kontrast farvet kant i taljen. Perfekt til sport og fritid. Talje med elastik og snor. To sidelommer, baglomme med velcro. Inder bukser i mesh.

AQ063 100% polyamide 110 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 139,-

KI KH A

L TU RA NA

RE RR Y CH E

VY NA

AT E SL

AC K

HI

TE

D

FARVER

BL RO

YA L

VY NA

AT E SL

K AC BL L RA NA TU

PU

RP

LE

W

HI

TE

UE

FARVER

BL

VEJL PRIS kr. 139,-

182

AQ053 100% polyamid 110 g/m² S-3XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


INDEHOLDER

ELASTAN

BRAID STRETCH BELT Flettet bælte i gummi i trendy zigzag mønster. Spænde i krom og med læder detaljer. Fletningen gør det muligt at stramme remmen mere fleksibelt. ART NR AQ900 MATERIALE Gummi og læderimiteret STØRRELSE One-size, 95-125 cm VEJL PRIS kr. 110,AT IO RN

RE D

PI

NK

CA

Y CH ER R

PL E PU R

L YA RO

NA

VY

E SL AT

BL AC K

W

HI

TE

N

FARVER

INDEHOLDER

CLASSIC BOXER 2 PACK

ELASTAN

Boxer med lang benlængde. Bomuld/ elastan for maximal komfort og pasform. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

67-026 95% bomuld, 5% elastan 155 g/m² S-2XL

VEJL PRIS KR. kr. 154,- /2-pack

GR R HE HE

AT

VY NA

BL

AC

K

EY

FARVE

INDEHOLDER

CLASSIC SHORTY 2 PACK

ELASTAN

Boxer med kort benlængde. Bomuld/ elastan for maximal komfort og pasform. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

67-020 95% bomuld, 5% elastane 155 g/m² S-2XL

VEJL PRIS KR. kr. 139,- /2-pack

GR ER TH HE A

NA VY

BL

AC K

EY

FARVE

SHORTS

BUKSER

183


JAKKER & FLEECE Casual eller sofistikeret velklÌdte? Uanset hvilken indtryk, du ønsker at give er der en jakke som passer lige til dig.


186


MEN'S PATROL SHELL Teknisk Softshell designet til varierende vejrforhold. Vandtæt til 10 000 mm og åndbarhed til 3 000 g/m². Vandtæt lynlås og fuldt forseglede sømme. Justerbar og aftagelig hætte. To sidelommer og to på bryst med lynlås. Justerbare ærmer og bund.

ART NR XB-3 MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSE S-3XL, S-5XL i Black/Carbon VEJL PRIS kr. 2004,IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FARVER

WOMEN'S PATROL SHELL Teknisk Softshell designet til varierende vejrforhold. Vandtæt til 10 000 mm og åndbarhed til 3 000 g/m². Vandtæt lynlås og fuldt forseglede sømme. Justerbar og aftagelig hætte. To sidelommer og to på bryst med lynlås. Justerbare ærmer og bund.

ART NR XB-3W MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 2004,-

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

IW

I

RE

E K BL / A UE ZU R

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FARVER

SHELL

JAKKER & FLEECE

187


EXPEDITION SOFT SHELL Vejrfast soft shell jakke, ekstremt funktionel. Stretchmateriale sikrer bedste bevægelighed og pasform. Høj åndbarhed 15 000 g/m²/24h og vandtæt til 15 000 mm. Justerbar hætte som også er aftagelig. Underarmsventilation. Vandafvisende lynlås foran med vindfang. Forbøjet armkonstruktion. Justerbar ved håndleddene vha velcro. To lommer på brystet, To lommer foran og en lomme på venstre ærme. ART NR XB-2 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S-3XL VEJL PRIS kr. 2531,-

HE NA

E EC T BL RIC AC BL K U EL

NA

VY

/G

RA

NI

TE

/

BL

CA

AC

K

RB

VY

ON

/F

LA

HE

AT

AT

HE

R

HE

RE M

E

TE M

ET BL HY AC L K/ BL UE

NI RA /G K AC BL

R

D

FARVER

EXPEDITION SOFT SHELL Vejrfast soft shell jakke, ekstremt funktionel. Stretchmateriale sikrer bedste bevægelighed og pasform. Høj åndbarhed 15 000 g/m²/24h og vandtæt til 15 000 mm. Justerbar hætte som også er aftagelig. Underarmsventilation. Vandafvisende lynlås foran med vindfang. Forbøjet armkonstruktion. Justerbar ved håndleddene vha velcro. To lommer på brystet, To lommer foran og en lomme på venstre ærme. ART NR XB-2W MATERIALE 100% polyester STØRRELSE XS–2XL

188

/ E EC T BL RIC AC BL K U

AT HE VY NA

ON RB CA

EL

HE R

HE R HE AT

RE E M LA /F K AC BL

M

ET BL HY AC L K/ BL UE

E NI T /G RA BL AC K

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 2531,-


D HE NY

MEN'S OLYMPIA SHELL Ultra let skaljakke med PFC-fri vandtæt, åndbart stof og justerbar hætte. ART NR GXJ-2 MATERIALE 100% polyester rip stop med 100% polyester foer STØRRELSE S-3XL (op til 5XL i udvalgte farver) VEJL PRIS kr. 1055,RE T GH RI /B K BL

BL

AC

AC

BL AC K

/B

K BL / A UE ZU R

E

LA CK

D

FARVER

D

HE

NY

WOMEN'S OLYMPIA SHELL Ultra let skaljakke med PFC-fri vandtæt, åndbart stof og justerbar hætte. ART NR GXJ-2W MATERIALE 100% polyester rip stop med 100% polyester foer STØRRELSE S-3XL (op til 5XL i udvalgte farver) VEJL PRIS kr. 1055,RE T

RE

BL

AC

K

/B

RI

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/B

LA

CK

D

FARVER

SHELL

JAKKER & FLEECE

189


OZONE HOODED SHELL Super let, vandafvisende vindjakke med moderne pasform. Åndbarhed 1 000 g/m² Ventileret meshpanel og ledde ærmer giver maksimal komfort og bevægelse. Høj hals og aftagelig hætte. Komprimerbar og kan pakkes i egen lomme. Justerbar talje. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

TMX-1 TMX-1W 100% polyester S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) XS-2XL

VEJL PRIS kr. 633,-

W

I

GE OR

KI

AN

HT IG

EL

BR

EC

DO

TR

LP

IC

RE

BL

N HI

K AC BL

D

UE

FARVER

AXIS SHELL Vindjakke med sporty detaljer. Lynlås i kontrast farve. Modellen er mellem kort med mesh foring. Yderstof i vandafvisende ripstop lignende materiale, hvilket giver jakken et livlig indtryk. Fås i herre, dame og børne model.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME ØVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL i farven Black/Black) XS-2XL Black/Royal endast i herr.

N

E

/

UN DA

AR

/S

/M

K AC BL

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

EL

BL CK /B L YA RO

NA

VY

/N

LA

AV Y

CK /B LA GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE N TR

CK

BL

BL LA /B D RE OR T SP

190

EY

K

AC K

/L

/F OR

IM E

ES

T

BL

BL

AC

AC

K

AC

K

K

/S

/O

PO

RA

OO

NG

RE RT

AL CK BL / R UE OY

BL A

BL AC K

/B

LA

CK

D

FARVER

NC E

VEJL PRIS kr. 633,-


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vandafvisende skaljakke med god åndbarhed: 1 000 g/m². Formsyet ærmer til optimal pasform. Fast hætte. Kontrastfarvet lynlås med stormbeskyttelse. Sidelommer og brystlomme. Justerbare manchetter og bund.

ART NR HGL-1 MATERIALE 88% nylon, 12% spandex 4-vejs stretch STØRRELSE S-3XL, S-5XL i Black VEJL PRIS kr. 1266,IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

LA

K BL / A UE ZU RE

CK

D

FARVER

WOMEN'S SIDEWINDER SHELL Vandafvisende skaljakke med god åndbarhed: 1 000 g/m². Formsyet ærmer til optimal pasform. Fast hætte. Kontrastfarvet lynlås med stormbeskyttelse. Sidelommer og brystlomme. Justerbare manchetter og bund.

ART NR HGL-1W MATERIALE 88% nylon, 12% spandex 4-vejs stretch STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 1266,IW

I

RE

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

E AC K BL / A UE ZU R BL

BL

AC

K

/B

LA CK

D

FARVER

SHELL

JAKKER & FLEECE

191


CONTRAST ZERO

LIGHTWEIGHT JACKET

Trendy letvægts jakke med kontrast detaljer som lyser op på alle dage! Jakken er vindtæt og vandafvisende, to lommer foran med lynlås og linning har snoretræk. Contrast Zero er en ”fold-away-jacket” som kan foldes sammen og gøres meget lille. ART NR TS011 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S-2XL

HI TE IR E

/W

/

PH /B LA CK RE D

RE

HO T

D

PI

/W

NK

HI

/W

TE

HI T

E

SA P

/R VY NA

RO YA W LB HI L TE UE

TE HI /W VY NA

HI TE /W DY RG

KE

ED /R LE TT BO

HI /W E M LI

LL W YG HI RE TE E N

TE

/

CK

BU B BU OLD RG C UN AM DY O

BO

BO

LD

LD

CA

CA

M

M

O

O

GR

GR

EE

EY

N

YE

AM

LL

BE

R

OW

/B

/W

OR BL A N AC GE K /

HI

LA

TE

SK

PU

Y

RP

UN

LE

BL UE

/W

/W

HI

TE

HI T

E

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI T

/R ED

E

FARVER

ED

VEJL PRIS kr. 122,-

ARDMORE

WATERPROOF SHELL JACKET Skaljakke med god funktionalitet til mænd. Vind- og vandtæt til 5 000 mm. Tapede sømme. To udvendige lommer og inderlomme til hovedtelefoner. Udfoldbar hætte med justering. Justerbare manchetter og løbegang forneden. Indgang med lynlås i foring til broderi. . ART NR TRW461 MATERIALE 100% børstet polyester, 100% polyester mesh (foer) STØRRELSE S–3XL VEJL PRIS kr. 363,-

192

/ RE CLA D SS

VY

NA BO T SE TLE AL GR GR EE EY N /

K SE EY AL LIM GR E EY /

SU SE N O AL RA GR NG EY E /

RE D C SI AS CL

VY

AL SE

NA

EY GR

/B EY GR AL SE

AC K SE TIC AL P GR UR EY PLE

ES M AJ

OX F SE OR AL D B GR LU EY E /

/

BL

TE HI W

CL BL AS A SI CK C / RE D

LA

IC

CK

FARVER


SIROCCO Windbreaker. Figursyet og med skjult hætte i kraven. Hætten og linning har snoretræk. Jakken kan foldes sammen og gemmes væk i en af lommerne. Fås i børne model. ART NR HERRE JU800 ART NR DAME JW902 MATERIALE 100% tafetta nylon STØRRELSE HERRE S-3XL* (*3XL i udvalgte farver) STØRRELSE DAMEXS-2XL ØVRIGT Dame model findes ej i Gold og Bottle

E NG OR A

RE D

PI NK L

EE N

PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N

BO

TT LE

GR

EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FARVER

IS E

VEJL PRIS kr. 117,-

LIGHTWEIGHT

JAKKER & FLEECE

193


SOFT SHELL JACKET Soft shell jakke i 3-lags soft shell materiale i herre model. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed.

ART NR 140M MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSE XS–4XL (3XL og 4XL ikke tilgængelig i Azure)

CL

UE AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 535,-

SOFT SHELL JACKET Soft shell jakke i 3-lags soft shell materiale i dame model. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed.

ART NR 140F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSE XS–4XL (3XL og 4XL ikke tilgængelig i Azure) VEJL PRIS kr. 535,-

194

UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM NI TA TI

CK BL A

TT LE BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FARVER


ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vandafvisende og vindtæt Softshell med 2-vejs stretch for maksimal mobilitet. Jakken er en smule længere i modellen og er åndbar. To sidelommer og to inderlommer. Kontrastfarvet for (undtagen hvid og sort). ART NR JUI62 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (invendig). STØRRELSE S-3XL

GR EY /G HO ST

GR EE N

AT OL L

/N EO N NA VY

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

HI T

E

BL AC K

FARVER

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

VEJL PRIS kr. 273,-

ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vandafvisende og vindtæt Softshell med 2-vejs stretch for maksimal mobilitet. Jakken er en smule længere i modellen og er åndbar. To sidelommer og to inderlommer. Kontrastfarvet for (undtagen hvid og sort). ART NR JWI63 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (invendig). STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 273,EY ST

GR

GR EE AT OL

L

/G

HO

N EO /N VY NA

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

RE

D

/W

AR

M

GR E

Y

W

HI

BL AC

TE

K

N

FARVER

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

195


265B

265B

266B

266B

270M

270M

AUTHENTIC AUTHENTIC

COLLECTION COLLECTION 2020 2020

271B

271B

265B

265B

266B

266B

267F

267F

270M

270M

Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Authentic Children’s Authentic Children’s Authentic Ladies’ Authentic Ladies’ Authentic Authentic Zipped Hood Jacket Zipped Hood Jacket Sweat Jacket Sweat Jacket Quarter Zip Sweat Quarter Zip Sweat Raglan Sweat Raglan Sweat Hooded SweatHooded Sweat SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 YearsSIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL SIZES XS-4XL

PICK YOUR PICK FAVOURITE YOUR FAVOURITE COLOURCOLOUR WHITE

BLACK WHITE

CONVOY BLACK GREY

FRENCH CONVOYNAVY GREY

BRIGHT FRENCHROYAL NAVY

BOTTLE BRIGHTGREEN ROYAL

BOTTLE BURGUNDY GREEN

CLASSIC BURGUNDY RED

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B 271B, available 265B, 266B in black, available frenchinnavy, black, bright french royal, navy, bottle bright green, royal,burgundy, bottle green, classic burgundy, red classic red 267F, 270M available 267F, 270M in white, available black,inconvoy white, grey, black,french convoy navy, grey, burgundy french navy, burgundy


ORBITER SOFTSHELL Høj ydende Softshell med strålebestandigt D / W / R stof for bedre vejrbeskyttelse. Kontrast farvet lynlås. To lommer med varm fleece. ART NR HERRE KSB-1 ART NR DAME KSB-1W MATERIALE 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STØRRELSE HERRE S-5XL*, (*4-5XL i Black) STØRRELSE DAME XS–2XL

N

IW

/C AR VY NA

AC BL

K AC BL

K

/C

/K

AR B

GH RI /B

BO

I

ON

RE T

RE

K AC BL

K BL / A UE ZU

BL AC

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 580,-

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

197


M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger jakken er en komprimerbar jakke, der er let og fleksibel, mens du holder dig varm. Pakk jakken hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1000 g/m². ART NR AFP-2 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) VEJL PRIS kr. 1371,E PH IT

T

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FARVER

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger-jakken er en komprimerbar jakke, der er let og fleksibel, mens du holder dig varm. Pakk jakken hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1000 g/m². Damemodellen er figursyet. ART NR AFP-2W MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 1371,-

E

E PH IT

T

RE

RA

GH RI

NA

VY

/G

/B K AC BL

BL

AC

K BL / A UE ZU

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR PH IT RA /G SE RO

198

RE

D

FARVER


M'S BOULDER THERMAL SHELL Ultralet hybridjakke. Vandafvisende materiale på kroppen. Sidelomme med lynlås. ART NR AFH-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE S-5XL VEJL PRIS kr. 1055,-

GO DI IN

BL AC K

FARVER

W'S BOULDER THERMAL SHELL Ultralet hybridjakke til dame. Vandafvisende materiale på kroppen. Sidelomme med lynlås. ART NR AFH-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-3XL VEJL PRIS kr. 1055,-

O IG IN D

BL

AC

K

FARVER

PADDED

JAKKER & FLEECE

199


NAUTILUS QUILTED JACKET Polstret letvægtsjakke med vandafvisende ydre materiale i dame og herre model. To yderlommer. Elastiske i ærmer og justerbar forneden. Komprimerbar. ART NR HERRE QX-1 ART NR DAME QX-1W MATERIALE 100% polyester pongee, 100% polyester polyfill (foer) STØRRELSE HERRE S-5XL* (4-5Xl kun i Black STØRRELSE DAME XS-2XL VEJL PRIS kr. 633,-

200

RE D BR

IG H

T

BL AZ

UR

E

VY NA

BL

AC K

UE

FARVER


TRIBE FINELINE PADDED JACKET Quiltet jakke med smalle kanaler. To lynlås sidelommer og fire inder lommer med indgang til hovedtelefoner. Elastik i ærmekant. Jakken er komprimerbar og kan gøres meget lille, når den ikke er i brug. Kompression pose medfølger. Rebrandable.

ART NR TS018 MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (foer) STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 469,-

AU

L

YE BR

IG

HT

E IV OL

D RE

BE

RG

IN

E

LL

OW

RO

YA

VY NA

EE

L

K AC

ST

W

BL

HI

TE

FARVER

WOMEN'S TRIBE

FINELINE PADDED JACKET

Quiltet jakke med smalle kanaler. To lynlås sidelommer og fire inderlommer med indgang til hovedtelefoner. Elastik i ærmekant. Jakken er komprimerbar og kan gøres meget lille, når den ikke er i brug. Kompression pose medfølger. Rebrandable. ART NR TS018F MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (foer) STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 469,-

L YA RO

NA OL

VY

ST EE L

RE D

AU BE

E IV

RG

IN

E

BL AC

K

FARVER

PADDED

JAKKER & FLEECE

201


MEN'S PADDED JACKET Vand og vind afvisende herre jakke med varm polyfill og quiltet striber. Justerbar foret hætte. Kontrast farvet foer og lynlås. To sidelommer med lynlås. Elastik i ærmekant. løbegang forneden. Rebrandable.

ART NR TS016 MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (foer) STØRRELSE XS-2XL

E

W

IM

LO

/L

EL

N EE GR O M CA

SA

PP NA HI VY RE / BL U

E

BL

BL

AC

AC

K

K

/Y

/O K AC

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

CA

M

O

GR

EY

RO

RE

D

YA L

/G

/N

RE

AV

Y

Y

BL

BL

BL

AC

K

AC

K

/R ED

FARVER

RA NG E

VEJL PRIS kr. 428,-

WOMEN'S PADDED JACKET Vand og vind afvisende dame jakke med varm polyfill og quiltet striber. Justerbar foret hætte. Kontrast farvet foer og lynlås. To sidelommer med lynlås. Elastik i ærmekant. løbegang forneden. Rebrandable.

ART NR TS016F MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (foer) STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 428,E /L IM

EL

AC BL AV

/N D RE

SA PP NA HI VY RE / BL U

E

Y

BL

BL

AC K

K

/Y

/O AC K

K AC BL

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

LO

NG RA

ED /R

K BL AC Y RE /G YA L RO

202

W

E

FARVER


MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jakke der får dig til at se godt ud uanset vejret. Fremstillet i højtydende DWR-stof behandlet med Aquapel™ af Nanotex®. Foret med ultramoderne og miljøeffektiv polstring af DuPont™ Sorona®, hvilket betyder, at du er forberedt på koldere forhold. Vandafvisende overflade og justerbar aftagelig hætte elastik stropper, elastik ved manchetterne og linning. ART NR 440M MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 642,-

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jakke der får dig til at se godt ud uanset vejret. Fremstillet i højtydende DWR-stof behandlet med Aquapel™ af Nanotex®. Foret med ultramoderne og miljøeffektiv polstring af DuPont™ Sorona®, hvilket betyder, at du er forberedt på koldere forhold. Vandafvisende overflade og justerbar aftagelig hætte elastik stropper, elastik ved manchetterne og linning. ART NR 440F MATERIALE 100% polyester STØRRELSE XS-3XL

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 642,-

PADDED

JAKKER & FLEECE

203


MEN'S CROSS JACKET Den perfekte jakke til efterårs og vinterdage, der holder dig varm og tør. Moderne pasform med opstående krave og indre vindafdækning. Fremstillet i højtydende DWRstof behandlet med Aquapel™ af Nanotex®. Vandafvisende overflade og miljøeffektiv foring af DuPont™ Sorona®. Flere lynlåslommer og dekorativ knapper på krave og manchetter. ART NR 430M MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S-4XL VEJL PRIS kr. 695,-

FR

EN

BL

CH

AC

K

NA

VY

FARVER

LADIES CROSS JACKET Den perfekte jakke til efterårs og vinterdage, der holder dig varm og tør. Moderne femin pasform med opstående krave og indre vindafdækning. Fremstillet i højtydende DWRstof behandlet med Aquapel™ af Nanotex®. Vandafvisende overflade og miljøeffektiv foring af DuPont™ Sorona®. Flere lynlåslommer og dekorativ knapper på krave og manchetter. ART NR 430F MATERIALE 100% polyester STØRRELSE XS-3XL

204

NA FR E

NC

H

CK BL A

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 695,-


D HE NY

MEN'S OSLO HD PARKA Quiltet vinterparka med vandtæt åndbar ydre skal, som holder dig varm i koldt vejr. Justerbar hætte der er designet til at give en maksimal beskyttelse af hoved, nakke og ansigt.

ART NR HXP-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE S-5XL VEJL PRIS kr. 1688,-

HE

AT H

ER

GR EY

FARVER

D

HE

NY

WOMEN'S OSLO HD PARKA Quiltet vinterparka med vandtæt åndbar ydre skal, som holder dig varm i koldt vejr. Justerbar hætte der er designet til at give en maksimal beskyttelse af hoved, nakke og ansigt.

ART NR HXP-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 1688,-

HE

AT

HE R

GR

EY

FARVER

PADDED

JAKKER & FLEECE

205


206


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Højtydende vinterjakke med ultralet yderstof. Vandtæt til 5 000 mm og åndbar til 5 000 g/m². Foret med varm polyfill, der holder dig varm i koldt vejr. Tapede sømme og vandtætte lynlåse. To sidelommer. Aftagelig, justerbar og foret hætte. Indvendig manchetter i ærmerne og justerbar linning.

ART NR X-1 MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSE S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) VEJL PRIS kr. 1371,N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FARVER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Højtydende vinterjakke med ultralet yderstof. Vandtæt til 5 000 mm og åndbar til 5 000 g/m². Foret med varm polyfill, der holder dig varm i koldt vejr. Tapede sømme og vandtætte lynlåse. To sidelommer. Aftagelig, justerbar og foeret hætte. Indvendig manchetter i ærmerne og justerbar linning.

ART NR X-1W MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSE XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 1371,-

WINTER

JAKKER & FLEECE

207


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-i-1 jakke, der holder hele året rundt. Den ydre jakke er fuldt vandtæt med op til 10 000 mm med tapede sømme og lynlås. Åndbarhed 3 000 g/m². Justerbar og aftagelig hætte. Leddede ærmer for optimal bevægelsesfrihed. 2 lommer på brystet, sidelommer og indvendig lomme. Den indre jakke er let polstret og holder optimal varme sammen med skaljakken. ART NR XB-4 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S-5XL* ( *4-5XL kun i Black/Carbon) VEJL PRIS kr. 3164,L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FARVER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3-i-1 jakke, der holder hele året rundt. Den ydre jakke er fuldt vandtæt med op til 10 000 mm med tapede sømme og lynlås. Åndbarhed 3 000 g/m². Justerbar og aftagelig hætte. Leddede ærmer for optimal bevægelsesfrihed. 2 lommer på brystet, sidelommer og indvendig lomme. Den indre jakke er let polstret og holder optimal varme sammen med skaljakken. ART NR XB-4W MATERIALE 100% polyester STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 3164,-

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

208

RE

D

FARVER


WINTER

JAKKER & FLEECE

209


M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellemlag med en ergonomisk pasform, der gør bevægelsesfriheden optimal. Foret med syntetisk dun, der føles let og smidigt, mens du holder dig varm nærmest din krop. Pak vest hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1 000 g/m².

ART NR AFV-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT

E

RE BL

NA

AC

VY

K

/G

/B

RI

RA

GH

PH

T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GR

FARVER

D

VEJL PRIS kr. 1002,-

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellemlag med en ergonomisk pasform, der gør bevægelsesfriheden optimal. Foret med syntetisk dun, der føles let og smidigt, mens du holder dig varm nærmest din krop. Pak vest hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overfladen med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1 000 g/m². Damemodellen er figursyet. ART NR AFV-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 1002,TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

210

RE

D

FARVER


TRIBE FINLINE GILET Hold dig varm og stilfuld med Tribe Fineline Vest til mænd. Gennemgående lynlås med høj krave. Stikningerne i de vandrette linier er polstret med kunstig dun for en moderne og let følelse. Indvendige lommer og eksterne sidelommer med lynlås. Compressions taske med snøre er i en af lommerne, så du nemt kan pakke vesten sammen, når du har brug for det. Rebrandable. ART NR TS019 MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 418,-

L YA RO

VY NA

L EE ST

BR

IG

RE

HT

D

YE

LL

OW

W

BL

HI

TE

AC K

FARVER

TRIBE FINLINE GILET Hold dig varm og stilfuld med Tribe Fineline vest til damer. Gennemgående lynlås med høj krave. Stikningerne i de vandrette linier er polstret med kunstig dun for en moderne og let følelse. Indvendige lommer og eksterne sidelommer med lynlås. Compressions taske med snøre er i en af lommerne, så du nemt kan pakke vesten sammen, når du har brug for det. Rebrandable. ART NR TS019F MATERIALE 100% nylon STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 418,-

YA L RO

Y NA V

EE L ST YE HT BR IG

HO

T

PI

NK

LL

OW

BL A

CK

FARVER

WINTER

JAKKER & FLEECE

211


SMART SOFT SHELL GILET Vest i 2-lags soft shell materiale med indvendig mikrofleece i dame og herre model. Lidt længere bagtil og to lommer foran. God åndbarhed.

ART NR HERRE 041M ART NR DAME 041F MATERIALE 100% polyester 315 g/m2 STØRRELSE XS-3XL VEJL PRIS kr. 361,RE D SI CL

FR

AS

EN

CH

C

NA

UM NI TA TI

BL

AC K

VY

FARVER

SOFT SHELL GILET Soft shell vest i 3-lags soft shell materiale. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed.

ART NR HERRE 141M ART NR DAME 141F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan 340 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

212

D RE

UE

CL

AS

SI C

BL RE AZ U

FR EN CH

UM AN I TI T

BL

AC K

FARVER

NA VY

VEJL PRIS kr. 479,-


ID.501 MEN'S FLEECE Fleece med gennemgående ton i ton lynlås to lommer med synlig lynlås.

ART NR FUI50 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSE XS-3XL, (XS-4XL kun i farverna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE RE FO

PU

M

PI

KI

XE

ST

L

LI

GR

M

E

AN OR N

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 152,-

ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleece med gennemgående ton i ton lynlås to lommer med synlig lynlås.

ART NR FWI51 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSE XS-2XL, (XS-3XL kun i farverna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

BL L N EE ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

AN OR KI N PU M

AT OL

GE

RO

YA

NA VY

GR RK DA

BL AC RE D

K

TE HI L

W

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 152,-

BODYWARMER

JAKKER & FLEECE

213


MISTRAL FLEECE JACKET Elegant og varm fleece med tæt vævet overflade som skaber en moderne og smart stil. Høj hals der beskytter mod vejr og vind. Leddede albuer, raglanskæring. Sidelommer med lynlås og indvendig lomme. ART NR HERRE TMX-2 ART NR DAME TMX-2W MATERIALE 97% polyester, 3% spandex STØRRELSE HERRE S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) STØRRELSE DAME XS-2XL

214

N GR EE

D

JE

W

EL

RE HT IG BR

BL AZ

UR E

HI LP DO

BL AC

K

N

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 738,-


AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS Overtræksbuks, som matcher jakke GSX-1. Yderstof i vandafvisende ripstop lignende materiale. To lommer foran med lynlås. Slids forneden med velcro. Fås i herre, dame og børne model. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby Herre: S-3XL, Dame: XS-2XL

VEJL PRIS kr. 580,-

BL AC K

FARVER

M'S STRATUS LIGHTWEIGHT PANTS Letvægs bukser med vandtæthed på 5 000mm og god åndbarhed: 5 000 g/m². Tapede sømme. To sidelommer og to baglommer. Åbningen i siden af bukseben. ART NR SSP-3 MATERIALE 100% polyester dobby STØRRELSE S-3XL VEJL PRIS kr. 844,-

AN GR

BL

AC

IT

K

E

FARVER

SYNTHESIS TECHNICAL PANTS Skalbukser med et helt nyt funktionalitetsniveau. Vandtæt op til 10 000 mm og åndbarhed til 3 000 g/m². Moderne silhuet med leddelt knæ og rygdel for optimal bevægelsesfrihed. Tapede sømme og vandtæt lynlås. Justerbar talje og lynlås i ben. Snelås. ART NR RXP-1 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i Black) VEJL PRIS kr. 1688,-

AL CO CH AR

BL AC

K

TW

IL

L

FARVER

FLEECE

JAKKER & FLEECE

215


VARSEL Blandt vores advarselstøj finder du Classic Reflex Vest, Jakker og Sweatshirts, som alle hjÌlper dig med at blive set.


BØRN

SIDE 309

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Vest i 100% polyester med velcro. 5 cm bred reflekterende tape rundt om kroppen. Hi-Vis Gul & Orange overensstemmelse med EN ISO20471 C2.

ART NR HVW102 MATERIALE 100% polyester VÆGT 120 g STØRRELSE M-3XL VEJL PRIS kr. 39,-

218

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FARVER


BØRN

SIDE 309

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest med velcro lukning og 5 cm bred reflekterende tape rundt om kroppen og over skulderen. Hi-Vis Gul, Orange, Gul / Orange overholder EN ISO20471: 2013 Klasse 2; Sort, Lime, Navy, Lilla, paramediciner grøn, rød, hindbær, Royal Blå Yoke og Hi-Vis Yellow overholder EN ISO20471: 2013 Klasse 1. Alle andre farver giver øget synlighed i alle typer miljøer. ART NR HVW100 MATERIALE 100% polyester VÆGT 120 g STØRRELSE XS-5XL* (*4-5XL kun i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FARVER

NA V YE Y / LL OW

VEJL PRIS kr. 40,-

VEST

VARSEL

219


MULTI-FUNCTIONAL

HI VIS EXECUTIVE

Vest med 5 cm bred reflekterende tape rundt kroppen og over skulderen. Lynlås lukning. Mobiltelefon/ walkie-talkie lomme og pen lommer og nøgleholder på venstre bryst. To lommer med klap tilgængelig fra både top og sider, ID lomme på højre bryst. Stort område i ryggen til dekoration. Hi-Vis Gul, Orange og gul / orange overholder EN ISO20471: 2013 Klasse 2; Paramediciner grøn / gul, Royal Blå / gul, rød / gul, gul / sort, orange / sort, gul / Navy, Orange / Navy Gul / Grå Orange / Grå & Gul / Lilla opfylder EN ISO20471: 2013 Klasse 1 Alle andre farver til øget synlighed i alle typer miljøer.

En vest designet til at arbejde i varme omgivelser. Lavet af letvægts mesh stof for optimal ventilation. 5cm bred reflekterende tape rundt om kroppen og over skulderen. Masser af nyttige lommer. Mobiltelefon / walkie-talkie lomme på venstre bryst, to nederste lommer med klap tilgængelig fra både top og side, pen lommer og nøgleholder. ID lomme på højre bryst. Opfylder American National Standard ANSI / ISEA 107-2004 & europæiske EN ISO20471: 2013 klass 1 & 2.

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT

HVW801 100% polyester 120 g XS-5XL* (*4-5XL kun i Black, Hi vis Yellow og Hi vis Orange)

E M LI

VI S PU YE RP LLO LE W

HI

/ HI

VI

S

YE L

LO

W

/ VI S RO YEL YA LO L W HI

HI HI VIS VI O S RA YE N LL GE OW /

HI V

IS O GR RA EY NG E

GE AN OR IS HI V

VI RED S YE / LL OW

VI S Y NA EL VY LOW

/ HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E / /

S NAORA VY NG E

VI

/

HI VI HI

S Y GR EL EY LOW

VI HI

S Y NA EL VY LOW

/

HI /

IS BL YEL AC LO K W

HI V

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

/

/ VI

S O GR RA EY NG E

/ HI

VI S BL OR AC AN K G

E

E AN G OR VI S HI OW LL YE IS HI V

EE N GR IC ED M RA

HI

BL UE E IR SA PP H

HI CK LA /B D RE

PU

PI

RE D

NK

LE RP

Y SK

VI RED S YE / LL OW

UE BL RO

YA

BL

L

NA VY

K AC

TE HI W

R VI OY S AL YE / LL OW

FARVER

FARVER

PA

HVW820 100% polyester 110 g S-3XL

VEJL PRIS kr. 109,-

VEJL PRIS kr. 84,-

220

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HI

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

OPEN MESH WAISTCOAT


BØRN

SIDE 309

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest, ideel til sportsbegivenheder, udendørs aktiviteter og PR-events, med reflekterende kant rundt for ekstra synlighed, elastisk velcro i siden for tilpasning og pasform. Store dekoration områder både for og bag. ART NR HVJ259 MATERIALE 100% polyester VÆGT 120 g STØRRELSE Børn, S/M, L/XL VEJL PRIS kr. 40,-

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FARVER

VEST

VARSEL

221


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Børne vest i 100% polyester med velcro. 50mm bred reflekterende tape rundt om kroppen og skulder. Opfylder EN1150.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

VEJL PRIS kr. 34,-

HI

HI

VI

VI

S

S

YE

OR

LL

AN

OW

GE

FARVER

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest, ideel til sportsbegivenheder, udendørs aktiviteter og PR-events, med reflekterende kant rundt for ekstra synlighed, elastisk velcro i siden af tilpasning og pasform. Store dekoration områder både for og bag. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVJ259 100% polyester 120 g Børn, S/M, L/XL

IR E

BL

BL UE

NG E

SA

PP H

L YA

S VI HI

RE

D

OR A

RY SP B RA

FL UO

EE N PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE S VI HI

222

ER

NK PI

LE RP PU

SK

Y

RO

NA

GR E

VY

Y

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 40,-


HI VIS REFLECTIVE BORDER CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Børne vest med reflekterende kanter for ekstra synlighed i mørke. 100% polyester med velcro. 2,5 cm bred reflekterende tape rundt om kroppen og over skulderen. Gul & Orange overensstemmelse med EN1150. ART NR HVW102CH MATERIALE 100% polyester VÆGT 110 g STØRRELSE S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

W LO HI

VI

S

YE L

OR A HI

VI

S

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARVER

NG E

VEJL PRIS kr. 34,-

VEST

VARSEL

223


VINTER TILBEHØR

Når kulden giver sig til kende, kan det være godt at vide, at en varm hue ikke er langt væk. Huer, handsker og tørklæder i masser af forskellige variationer.


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

CLASSIC RED

BRIGHT RED

RUST

ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

EMERALD

MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

CHOCOLATE

BØRN

SIDE 311 CARAMEL

SAND

ORIGINAL CUFFED BEANIE Vores bestseller. Lavet af 100% ART NR B45 soft-feel akryl. En størrelse. Kan med fordel MATERIALE 100% soft-feel akryl bruges uden fold-op for et moderne look. STØRRELSE One size VEJL PRIS kr. 26,-

226


D HE NY

ORIGINAL CUFFED BEANIE Dobbeltstrikket hue med opsmøg, lavet af genbrugsmateriale. Kan også anvendes uden opsmøg. TearAway-etiket. ART NR B46 MATERIALE 100% genanvendeligt polyester STØRRELSE One size

EY TE HI AP GR

FR

CL

AS

EN

SI

CH

C

NA

GR

VY

D RE

DY

YA RO

BU RG UN

BO

BR

TT

IG

LE

HT

GR

K AC BL

W

HI

TE

EE N

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 34,-

ORGANIC COTTON BEANIE Dobbelt strikket hue med oprul. Lavet af certificeret økologisk bomuld. Rebrandable. ART NR B50 MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSE One-size

ND

OL

IV

E

SA

GR

NA OX

FO

RD

K AC BL

EE

VY

FARVER

N

VEJL PRIS kr. 78,-

ORIGINAL PULL-ON BEANIE Populær hue, dobbeltstrikket i soft-feel akryl. ART NR B44 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

L YA

VY

SK

ST

BO

TT LE

ON E

N GR

EE KE

LL

Y

GR

OW YE LL

EE

N

T

BR

IG

Y

RO HT

CH FR EN

U YE ORE LL SC OW EN

HE UO OR RE AN SC GE ENT

FL

FL

R HE AT

TI AN

A CH SI FU

NA

GR

EY E QU

HI AP GR

D CL

AS

SI C

RE

UN DY BU RG

LE RP PU

GR

GR TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 22,-

BEANIE

VINTER TILBEHØR

227


FLASH BEANIE Tæt dobbeltstrikket bomuldshue med spandex for bedre pasform. ART NR FLASH MATERIALE 95% bomuld, 5% spandex STØRRELSE One-size VEJL PRIS kr. 56,GR EE N

GE

L

E LI M

OR

RO

AN

YA

VY NA

W

HI

TE

BL AC K

FARVER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tæt dobbelt strikket bomulds hue med elastan. Lidt længere i modellen for den rigtige look. Rebrandable. ART NR B368 MATERIALE 95% bomuld, 5% elastan STØRRELSE One-size, længde 28 cm

SLOUCH BEANIE Trendy beanie hue. ART NR B461 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

228

Y UN D BU RG

EY GR SM

OK

E

LE RP PU

FR EN CH

BL A

CK

FARVER

NA VY

VEJL PRIS kr. 29,-

D RE C SI AS CL

FU

CH

SI

A

BL RE SA

PP

HI

CH FR

HE

EN

AT

BL

HE

R

NA

GR

K AC

TE HI W

VY

EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 43,-


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tæt dobbelt strikket bomulds hue med elastan med overlock detaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIALE 95% bomuld, 5% elastan STØRRELSE One-size, længde 24 cm

/

HI TE AC BL

HE AT H BL ER AC GR K EY

K

/B K AC

/ M E BL GR AC EE K N

LI

CL AS W SIC HI R TE ED

HI /W RE HI PP SA

/

TE

BL

TE HI W

/ Y EN W CH HI NA TE V

FR

/W

LA

/B LA CK

FARVER

CK

VEJL PRIS kr. 40,-

BEANIE

VINTER TILBEHØR

229


REFLECTIVE BEANIE Dobbeltstrikked hue med opbuk. Huen er strikket med reflekterende tråde for øget synlighed i mørke. Rebrandable. ART NR B407 MATERIALE 84% akryl, 16% polyester STØRRELSE One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FARVER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

VEJL PRIS kr. 68,-

TRAWLER BEANIE Trendy skipper hue af 100% soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

GR LE TT BO

Foret vinterhue i to størrelser.

ART NR B345 MATERIALE 100% Nylon Taslon ydersiden STØRRELSE S/M, L/XL

RE PP HI SA

BL AC

K

BL

UE

FARVER

230

DY BU

RG

UN

RO HT BR

IG

EN

EE

N

FR RD

M

OR

US

AN

TA

GE

D RE RE FI

SHERPA HAT

VEJL PRIS kr. 104,-

YA

VY NA CH

GR OK

HE

SM

AT

BL

HE

E

R

AC

K

GR

EY

EY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 25,-


HERITAGE BEANIE Hue i meleret og antikke farver. Kan bruges med eller uden fold-op. ART NR B425 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size VEJL PRIS kr. 30,ND

L RO

BU RG U

YA

L

AN TI Q

UE

TH ER

AN

HE

EE N GR TT LE BO

R AT HE

AN TI QU E

OA

TI Q GR UE EE M N OS

TM

S

EA

PE TR OL

L

AN

HE A

CH FR EN

RD E TI QU AN

HE

AT

HE

M

R

US

RE

TA

D

HE A D RE

AS SI C

TI Q BL UE UE RO YA

GR TH ER

TI QU AN

CL

NA VY

EY

EY E

GR

GR TE HI AP

DY UN RG BU

H BU EA RG TH UN ER DY

GR

BL AC K

EY

Y

FARVER

D HE NY

RIO BEANIE Hue med opsmøg og smal ribstrikning, lavet af genanvendeligt polyester og akryl. ART NR Rio MATERIALE 50% certificeret genanvendeligt polyester / 50% akryl STØRRELSE One size VEJL PRIS kr. 57,-

US

RG

M

BU

TT BO

TA

UN

RD

DY

EE GR LE

E IV OL

LI G M HT EL G AN RE GE Y

GR RK DA

VY NA

BL

AC

K

EY

N

FARVER

D

HE

NY

PURE BEANIE Hue med større opsmøg og længere i modellen. Fremstillet af genbrugsmateriale. ART NR Pure MATERIALE 60% polyester / 40% akryl STØRRELSE One size VEJL PRIS kr. 63,-

US TA M

UN RG BU

RD

DY

EE GR BO

TT L

E

E IV OL

LI G M HT EL G AN RE GE Y

GR RK DA

VY NA

BL AC

K

EY

N

FARVER

BEANIE

VINTER TILBEHØR

231


SOFTSHELL SPORTS TECH GLOVES

Smidige og funktionelle handsker i Softshell. Vindtæt med quick-dry effekt. Ergonomisk pasform. Skærmvenlig og fungerer godt på touch-enheder.

ART NR B310 MATERIALE 93% polyester, 7% elastan STØRRELSE S/M, L/XL

TOUCHSCREEN SMART GLOVES Touchscreenhansker med fingre forberedt til at bruge på skærm.

ART NR B490 MATERIALE 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STØRRELSE S/M, L/XL

NA R

GR

HE AT

HE HE

HE

AT

BL

R

K AC

K AC BL

CLASSIC THINSULATE

METRO

Klassiske unisex handsker med Thinsulate foer for maksimal varme.

Strikket halstørklæde i soft-feel akryl.

GLOVES

ART NR B495 MATERIALE 100% akryl STØRRELSE S/M, L/XL

VEJL PRIS kr. 52,NA FR

EN

CH

R HE AT HE

AC

K

GR

VY

EY

FARVER BL

NA FR

EN

CH

R HE AT HE

AC

K

GR

VY

EY

FARVER BL

KNITTED SCARFS

ART NR B469 MATERIALE 100% soft-feel akryl MÅL 170 x 20cm

VEJL PRIS kr. 68,-

232

EY

FARVER

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 40,-

VEJL PRIS kr. 98,-


GH T

NI

ID

M

O

M

CA

CA J M UN OU G FL LE AG E

E

EN

GR E

EE N

GR

OC OL AT

CH

VE

OL I

LE

TT

BO

GLOVES / SCARF

Y

KE LL

EN

GR E

T

T

N

GR EE

IN

M

E

M

LI

U YE ORE LL SC OW EN

FL

OW

YE LL

ND

SA

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

E

RE

D

D

RE

AN G

HT

IG

OR

BR

C

SI

AS

CL

NK

NK

PI

BL UE

PU RP

CA M

LE

IC

BL UE

CT

AR

Y

SK

RF

SU

E

O

BL U

L

YA

VY

UE

BL

RO

O

M

CA

NA

RE

HI

SA PP

HT

IG

BR

H

NC

FR E

T

CE

OR

RF

EY

GR

GR EY

GR EY

GH

NI

ID

AI

M

T

GH

LI

R

HE

AT

HE

TE

HI

AP

GR

CK

BL A

E

HI T

W

FARVER

PI

T

A

CE N

RE S

UO

FL

CH SI

FU

DY

UN

RG

BU

SIDE 310

BØRN

MORF™ ORIGINAL

Morf er et multifunktionelt rør af 100% microfiber. Materiale der giver varme og beskytter mod kulde, vind og fugt, og virker kølende og beskytter mod solens stråler.

ART NR B900 MATERIALE 100% polyester, mikrofiber STØRRELSE One-size

VEJL PRIS kr. 22,-

VINTER TILBEHØR

233


CAPS Mode, trucker eller klassisk. Her finder du caps velegnet til alle stilarter og lejligheder


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Caps med et luksuriøst udseende af kæmmet uld. Permacurv® teknologi, der altid holder den rigtige form og kurve. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIALE 63% polyester, 34% bomuld, 3% spandex STØRRELSE S/M L/XL VEJL. PRIS kr. 143,NA V DA R

K

SI LV ER

OO M

AR

RE D

EY GR

AK

I

N BR

KH

OW

IV

PE

FR

PP

OL

ER

H ES

E

GR

EE GR

GE AN OR

EE

N

N

HA

W

AI

PU

IA

N

RP LE

N

EY GR K DA R OC EA N

BL AC K L YA RO

NA

VY

W

HI

TE

Y

FARVER

PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premium variant af den klassiske Snapback Caps. Lavet af uldblanding. Flad skygge med grøn underskygge. En tidløs klassiker, der har eksisteret i over 40 år!

ART NR YP001 MATERIALE 80% akryl / 20% uld (White; 100% akryl) STØRRELSE One size, Justerbart snapbackspænde

236

HE HE AT AT HE HE R / R

EY GR R HE

OO M

AR

M

OO

N

AR OO

/M

N

AR

Y NA V DA RK

DA DA RK RK NA NA VY VY / E UC SP R

VY NA /R RE D

RE

D

ED

SI L

VE

R

N

DA

HE AT

EY DA

RK

GR

CK BL A

BL

AC

K

/B

LA

CK

FARVER

DA RK RK GR GR EY EY /

VEJL. PRIS kr. 145,-


5 PANEL COTTON CAP

BØRN

SIDE 310

Caps med 5 paneler. ART NR B10 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip

UE SK

SU R

Y

F

BL

BL

RO HT IG K

BR

OR

LD GO

AN

GE

PI N

D

RA

L

E

NA

TU

SA N

OL OC CH

OL

IV

BO TT L

E

E

GR

AT

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

D RE HT IG BR

LD ER A EM

UE

YA L

VY FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

BL

D RE C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

NA

EY GR

IT E

K AC

HI TE DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

FARVER

GR EY

VEJL. PRIS kr. 30,-

START FIVE Caps med 5 paneler. Størrelse justering med velcro. ART NR STFV MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size

UE

UE

BL T GH

YA

LI

RO

VY NA

LI

N OW BR

IV OL

N EE GR

FL OU CA

M

E

E AG

N EE GH

T

GR

AK

I

/N LL YE

KH

LL YE

OW

OW

GE OR

PI

AN

NK

D RE

BU

RG

UN

DY

AV

Y

LI

BL L

/W

VY NA

GH

T

GR

HI

EY GR

EY

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

TE

VEJL. PRIS kr. 23,-

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Cap i bomuld med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, justerbart metalspænde

GR LE TT

CL A

SS

IC

UN RG BU

BO

DY

RE D

L RO HT IG BR

CH EN FR

YA

NA VY

GR E GR

AP H

IT

E

AC K BL

W

HI

TE

Y

FARVER

EE N

VEJL. PRIS kr. 34,-

CAPS

237


PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Caps med 6 paneler. Kontrast farve på skygge kant. ART NR B65 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, Tri-glide spænde

/ EN ST CH ON NA E V

Y

VY NA

FO RE S

T

ST O

NE

GR EE

FR S EN TO CH NE NA / VY

N

FR

FR

GR AP H

EN

CH

IT E

BL AC K

CL

BR

IG

AS

HT

SI

C

RO

RE

YA

D

L

W

HI

TE

FARVER

GR EY

VEJL. PRIS kr. 37,-

URBANWEAR 6 PANEL CAP

Caps med 6 paneler. Let buet skygge. Rebrandable.

ART NR B651 MATERIALE 85% polyester, 15% bomuld STØRRELSE One-size, snapback størrelse justering

SA M

VY

AR

NA

T

W

LI

GH

BL

AC

GR

K

EY

FARVER

ND

VEJL. PRIS kr. 47,-

LIBERTY CAP Caps med 6 paneler. Metalspænde og svedbånd i bomuld og polyester. Findes med afvigende farver og med solide farver i skyggens sandwich design. Nogle kombinationer findes med afvigende farve på hele skyggen. ART NR LISA MATERIALE 100% børstet bomuld STØRRELSE One-size

238

Y GR E LI GH

TE HI /W EE N GR

/N IV E OL

N OW BR

T

/N AL UR AT

AT U /N

/N L TU RA NA

Y GR E

EY Y

RA L

GR

BL

AV

K

AV Y

TE HI

K AC

K AC BL AC BL KH

AK

I/

AK I KH

/W

/R

RE /G

HI /W K AC BL

ED

Y

TE

K LA C /B AC K BL AV OW LL YE

GE AN OR

/N

Y AV /N D

/W D RE

RE

HI TE

TE HI /W NK PI

/

/

BU NA RGU TU N RA DY L /

LI GH W TB HI LU TE E

RO YA W LB HI L TE UE

VY NA

NA

VY

/N

/W HI

AV

TE

Y

Y

W

W

HI

TE

HI TE

/B

/W

HI

TE

FARVER

LA CK

VEJL. PRIS kr. 43,-


Y

/

/

EL

/Y

N PU CH TT NA Y VY

FR E

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

AC GR K / EE LI N ME

BL

K

AC

NG E

/O RA

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

TT

BO LE EE

DY

GR

RE D

BU RG UN

N

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FARVER

FR P EN UT CH TY NA / V

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

BL

CK

BL A

FARVER

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Caps med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip

VEJL. PRIS kr. 35,-

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Caps med 5 paneler. Kontrast farve på skygge kant.

ART NR B15C MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip

VEJL. PRIS kr. 36,-

CAPS

239


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Caps med 6 paneler. Kontrast farve på skygge kant. ART NR B20 MATERIALE 100% børstet bomuld STØRRELSE One-size, justerbart metalspænde

OR

KE

LL W YG HI RE TE E N

/

FR

EN C W

H HI NA TE V Y

EY GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM

TE HI /W GE AN

/

/

LO W

BL AC K

BL AC K

CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FARVER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

VEJL. PRIS kr. 42,-

AUTHENTIC BASEBALL CAP Baseball cap med 6 paneler. ART NR B59 MATERIALE 100% bomulds twill STØRRELSE One-size, justerbart metalspænde

NA CH EN

T

FR

N EE

N

GR

EE

M

IL

BO

IT

TT

AR

LE

Y

C SI AS CL

BR

GR

RE

YA IG

HT

RO

DY UN RG BU

D

L

GR

LI

AP

GH

HI

BL

TE

GR

GR

K AC

TE HI W

EY

EY

FARVER

VY

VEJL. PRIS kr. 49,-

ULTIMATE 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler og buet skygge. Syede ventilationssløjfer. Ideel til tryk og broderi. TearAway label. ART NR B18 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE Rip-Strip™ storleksjusterare

240

EE GR BO

TT L

E

IC SS CL A

BR

IG

HT

RO

RE

YA

D

L

Y NA V FR

EN

CH

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FARVER

N

VEJL. PRIS kr. 38,-


SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballcaps med 6 paneler. Cappen har stræk for en bedre pasform. ART NR B860 MATERIALE 98 % bomuld, 2% elastan STØRRELSE S/M, L/M VEJL. PRIS kr. 62,-

EN

CH

NA

VY

GR EY IT E

FR

GR AP H

BL AC K

FARVER

RECYCLED PRO-STYLE CAP Cap med 6 paneler og buet skygge. Syede ventilationshuller. TearAway label. ART NR B70 MATERIALE 100% genbruge polyester STØRRELSE One-size, metalspænde VEJL. PRIS kr. 49,-

RD FO

HI GR

OX

AP

BL

NA

GR TE

K AC

TE HI W

VY

EY

FARVER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler lavet af certificeret økologisk bomuld. Rebrandable. ART NR B54 MATERIALE 100% organisk bomuld STØRRELSE One-size, metalspænde

ND SA

GR E E OL IV

RD FO OX

BL AC

K

NA

VY

FARVER

EN

VEJL. PRIS kr. 69,-

CAPS

241


SNAP BACK Cap med 6 paneler. Flad skygge. Klassisk snapback lukning. ART NR SNAP MATERIALE 100% akryl STØRRELSE One-size, justerbart plast spænde VEJL. PRIS kr. 54,ED

EY GR

K AC BL

AC

FL OU M CA

CL

GR

AS

EE

SI

C

N

AG

RE

E

D

BL UE BL L YA RO

NA

/R

RE K

AC BL

TE HI W

ED /R VY

VY NA

/G

K

LA /B

TE HI W

Y

CK

FARVER

5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retro Caps med 5 paneler, ret stor skygge og klassisk plastspænde. ART NR B610 MATERIALE 100% bomuldstwill STØRRELSE One-size

242

LE PU RP

HT IG GR EE LE BO TT

YE LL OW

N

BR

CH EN FR

RO

NA

YA

VY

GR EY

OR

AN

GE

RE D C SI CL AS

BU RG

UN DY

GR

AP HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

FARVER

L

VEJL. PRIS kr. 34,-


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premium caps i klassisk snapback model. Skygge, ventilationshul og snapback spænde i kontrastfarve. Underskyggen er klassisk grøn. ART NR YP002 MATERIALE 80% akryl, 20% uld STØRRELSE One size, Justerbart metalspænd

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA /B

HE AT H BL ER AC GR K EY

AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FARVER

BL AC K PI / N NK E ON

VEJL. PRIS kr. 143,-

CLASSIC TRUCKER Klassisk trucker cap med hvid frontpanel og mesh i kronen. Høj krone med 5 paneler og flad skygge. Snapbackspænde. ART NR YP011 MATERIALE 47% bomuld, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSE One size, Justerbart snapbackspænde

LL W YG HI RE TE E N

D RE

KE

TE /W

HI

/W UE BL C.

VY

/

TE HI

TE HI /W

N

NA

BL

BR

AC

OW

K

/W

/W

HI

HI

TE

FARVER

TE

VEJL. PRIS kr. 95,-

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK RetroCaps med stor skygge og med grøn underside og klassisk plastspænde. ART NR B660 MATERIALE 100% polyestertwill STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 47,/

RE D

AS BL SIC AC RE K D

CL

C SI AS CL

Y NA V FR

EN CH

RE Y /G EY GR

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

EY AP H BL ITE AC G K R GR

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL BL AS A SI CK C / RE D

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

AC /B K/ LA BL CK AC K

BL

/B K BL AC

W

HI T

E

/B

LA

LA

CK

CK

/

FARVER

CAPS

243


NY HE D

URBANWEAR SNAPBACK Hætte med 5 paneler, lille skærm og syede ventilationshuller. TearAway-etiket ART NR B649 MATERIALE 80% polyester / 20% bomuld STØRRELSER One size, snapback-størrelse justering VEJL. PRIS kr. 43,-

NA VY

GR TE HI AP

NY HE D

GR

BL AC K

EY

FARGER

URBANWEAR SNAPBACK Hætte med 6 paneler, lille krummet skærm og syede ventilations hul. TearAway-etiket. ART NR B648 MATERIALE 80% polyester / 20% bomuld STØRRELSER One size, snapback-størrelse justering VEJL. PRIS kr. 43,-

VY NA

HI AP GR

BL

AC

TE

K

GR

EY

FARGER

URBANWEAR TRUCKER Cap med 6 paneler. Lett fornøyd skjerm. Rebrandable. ART NR B646 MATERIALE 100% polyester / 85% polyester, 15% bomuld (frontpanel og skygge) STØRRELSER One-size, snapback størrelse justering

244

ND

GR EE VE OL I

SA M AR

NA

VY

W

LI

GH T

GR EY

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FARGER

N

VEJL. PRIS kr. 47,-


HA

/K

N

EE

GR

KI

O

M

CA

I

AK

KH

/

N

EE

GR

CH CA OCO RA LA M TE EL /

S

OS

M

TE

HI

/W

LE

TT

BO

D

RE

D

RE

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

N

OO

AR

M

IG H W TR HI O TE YA

L

L

YA

RO

ER

NA VY

LV

SI

Y

GR E

EY

HI

/W

GR

K

K

AC

DA R

BL

LI BL GH A T CK GR / EY

BL AC K

TE

/

/

/

/

CH CA OCO RA LA M TE EL /

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

CL

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

PA PA ST ST EL EL BL BL UE UE /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA L

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

AC K

AC K /F US CH

EY

GR

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

NG

RA

/O

SU BL RF AC BL K / UE

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

BL

BL

TE

HI

/W

TE

HI

W

OL E

EY

EE

GR N

VY

NA

GR

SA ND

IV

TE

RD

FO

OX

HI

AP

GR

BL AC K

FARGER

BR

HT

TE

HI

W

FARGER

IG

TE

HI

/W

FARGER

BR

NA VY

ORGANIC COTTON TRUCKER

Cap i økologisk bomull med 6 paneler og forbøyd skjerm. Nettpanel bak. TearAway etikett.

ART NR B60 MATERIALE 100% organisk bomuld (frontpanel & skygge), 100% polyester, STØRRELSER One-size, snapback størrelse justering VEJL. PRIS kr. 67,-

SNAPBACK TRUCKER

Caps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIALE 100% bomuld front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back justerbar størrelse

VEJL. PRIS kr. 34,-

RETRO TRUCKER CAP

Retro trucker cap med 6 paneler og buet skygge. Populær cap med mesh krone og matchende underside.

ART NR YP023 MATERIALE 47% bomuld, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspænde

VEJL. PRIS kr. 95,- , Camo: kr.149,-

CAPS

245


ORIGINAL FLAT PEAK 6 PANEL TRUCKER

Cap med 6 paneler og flad skygge med klistermærke. Net panel bagpå. TearAway label.

ART NR B664 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE One-size, snapback størrelse justering

/

IV E BL GR AC EE K N

OL

AS BL SIC AC RE K D

CL

EN BL CH AC NA K VY

FR

GR

BL

EY

AC

K

/B

/B

LA

LA

CK

/

CK

FARVER

/

VEJL. PRIS kr. 47,-

ARMY CAP Army inspireret cap i forvasket bomuld. Justerbart metalspænde. ART NR B34 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One size, Justerbart metalspænde.

246

AT E

BB PE

GR E IV OL

LE

EE

N

KH

CH OC OL

TE HI W VY NA

NA

TU R

AL

BL A

CK

FARVER

AK I

VEJL. PRIS kr. 45,-


Y

EN PU CH TT NA Y V

FR

/

F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y / /

CL A BL SSI C W AC RE HI K D TE / /

BO BL TT AC LE K GR /W E HITEN E /

F BR RE IG NC H H W T R NA HIT OY V E AL Y / /

C GR LA AP SS HIT IC P E IN GR K EY /

NG E

RA

/O

OR BL A N AC GE K /

K

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

AC

BL

E

IM

/L

BR CL IG AS HT R W SIC OY HIT R A E ED L / /

K

BL AC

GR AP BL H AC W ITE K HI G / TE RE Y

/

BL A RE CK D /C / W LA HIT SS E IC

CL BL AS A SI CK C / RE D

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL W AS HI SI TE C / RE D

H

HIT E NA / FR VY EN C

W

FARVER

BR IG BL HT R W AC OY HI K A TE / L /

I

AK

KH

L

YA

RO

VY

NA

K

AC

BL

TE

HI

W

BUCKET COTTON

Solhat med skygge. Blød krone og solskygge. Synlig syninger på skærmen. Svedbånd i bomuld.

ART NR BUCO MATERIALE 100% bomulds twill STØRRELSE One-size

VEJL. PRIS kr. 72,-

FARVER

TEAMWEAR COMPETITION CAP

Sportscap med 3 farver. 5 paneler og præformet skygge.

ART NR B171 MATERIALE 100% polyester STØRRELSE One size, Rip-strip spænde

VEJL. PRIS kr. 38,-

CAPS

247


D HE NY


TASKER Her finder du den rigtige taske, der indeholder alt det du har brug for, uanset hvad du skal.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

PURE GREY

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

SKY BLUE

PASTEL BLUE

SURF BLUE

PURPLE

PASTEL PINK

CRANBERRY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

PINK

MUSTARD

SUNFLOWER

YELLOW

ORANGE RUST

ORANGE

PASTEL MINT

EMERALD

KELLY GREEN

BOTTLE

LEMON

APPLE GREEN

OLIVE

PETROL

BRIGHT ROYAL

VIOLET

LAVENDER

PLUM

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

KIWI

MINT

LIME GREEN

CHOCOLATE

CARAMEL

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Populært indkøbsnet i 49 farver. Nettet ART NR W101 MATERIALE 100% bomuld kan bæres i hånden eller på skulderen. MÅL 38x42 cm KAPACITET 10 liter VÆGT 140 g VEJL PRIS NATUR kr. 13,- VEJL PRIS FARVE kr. 17,-

250


ORGANIC COTTON SHOPPER Taske i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm. Kan bæres i håndtaget eller over skulderen.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

VEJL PRIS NATUR kr. 32,VEJL PRIS FARVE kr. 37,-

GR EY

W180 100% organisk bomuld 32x35x12 cm 16 liter FARVER 170 g HI

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

VEJL PRIS NATUR kr. 40,VEJL PRIS FARVE kr. 47,-

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FARVER

GR

ART NR W801 MATERIALE 100% organisk bomuldscanvas MÅL 38x42cm KAPACITET 10 liter VÆGT 340 g

VY

Taske i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm.
Kan bæres i hånden eller over skulderen.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE Net i kontrolleret økologisk kvalitet bomuld. Bærehåndtagene er 67 cm, hvilket gør det muligt at bruge nettet i hånden eller over skulderen.

HI D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

VEJL PRIS NATUR kr. 21,VEJL PRIS FARVE kr. 27,-

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E

GR EY

EY

FARVER HI T

W261 100% bomuld 38x42 cm 10 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

SHOPPING BAG

TASKER

251


PREMIUM COTTON TOTE Indkøbsnet i kvalitets bomuld. Håndtagets længde 67cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen. HI TE AP

RA

NA

L

VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FARVER

NA

TU

EN CH

W201 100% bomuld 38x42 cm 10 liter 200 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

VEJL PRIS NATUR kr. 20,VEJL PRIS FARVE kr. 25,-

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Større net med knap i kvalitets bomuld. Håndtagets længde 67cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

TE HI AP

TU

CH

RA

L

NA

VY

GR

W

BL

HI

AC

TE

K

GR

EY

FARVER

NA

EN

W225 100% bomuld 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

VEJL PRIS NATUR kr. 25,VEJL PRIS FARVE kr. 32,-

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populært net med korte håndtag. Tasken bæres i hånden.

VEJL PRIS NATUR kr. 12,VEJL PRIS FARVE kr. 16,-

252

AL TU R NA

CH

NA

VY

GR GR

AP

HI

TE

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

EN

W101S 100% bomuld 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Net af Fairtrade-certificeret bomuld lærred. Håndtagenes længde 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen. W623 100% bomuld canvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FARVER NA

VEJL PRIS NATUR kr. 60,VEJL PRIS FARVE kr. 80,-

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

D HE NY

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Stofnet i bomuld i kontrolleret organisk kvalitet. Bærehåndtagene er 58 cm, så nettet kan bæres i hånden eller over skulderen.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

VEJL PRIS NATUR kr. 29,VEJL PRIS FARVE kr. 40,-

EY

EY

FARVER HI

W265 100% bomuld 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EARTHAWARE ®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA

BL A NK PI EL ST PA

VEJL PRIS NATUR kr. 60,VEJL PRIS FARVE kr. 68,-

TU RA

L

W821 100% organisk bomuldscanvas 38x42cm 10 liter 340 g FARVER CK

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

UE

Net i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm.
Kan bæres i hånden eller over skulderen.

SHOPPING BAG

TASKER

253


FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fairtrade certificeret net som kan bæres i hånden eller over skulderen.

TU

RA L

RA

L

FARVER

NA TU

NA

VEJL PRIS NATUR kr. 50,VEJL PRIS FARVE kr. 60,-

/B LA CK

W671 100% bomuld canvas (400 gram) Fairtrade Cotton 37x27x12 cm 13 liter 407 g

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE

CONTRAST HANDLES

Net i kontrolleret økologisk kvalitet bomuld. Kontrastfarvede håndtag i populær model. Kan som alternativ bæres over skulderen. Bærehåndtagene er 67 cm.

L

/B

LA

RA L NA / F VY RE N

CK

CH

BL

AC

K

/N

AT

UR

FR E / N NC AT H N UR A AL VY

AL

FARVER

RA

W801C 100% bomuld 38x42 cm 10 liter 340 g

NA TU

NA TU

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

VEJL PRIS NATUR kr. 34,VEJL PRIS FARVE kr. 41,-

PACKAWAY TOTE BAG

254

NG / B LE LA CA CK MO

JU

VEJL PRIS kr. 34,- (Camo kr. 40,-)

AC

K

/B

LA

CK

FARVER BL

BG152 210D polyester 34x39x8 cm 12 liter

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

Komprimerbar net med hank i vandtæt materiale. Indvendig lomme bruges til kompression.


PU

LE

RP

RE

GE

AN

C

D

NK

CK

/

LA

/B

PI

SI

OR

AS

CL

A

UE

SI

TR

CH

FU

BU R BL GU AC ND K Y

/

E

BL U

YA L

RO

RE

HI

SA PP

T

IG H

BR

Y

NA V

EY

GR

EN CH

FR

GH T

LI

E BL Y M AC AR K L/

GR

Y

GR AP H BL ITE AC G K RE

AC

K

/F

US

CH

AC GR K / EE LI N ME

BL

BL

IA

CK

LA

/B

SU BL RF AC BL K / UE

AC K

BL

CK

LA

/B

CK

BL A

TE

W HI

ST / W EL HI MIN TE T

PA

RD

TA

US

M

D

AL

N

EE

N

EE

GR

GR

ER

EM

E

M

LI

Y

LL

KE

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

E

IV

OL

E

AT

OL

OC

CH

L

RA

TU

NA

OW

LL

YE

GE

AN

OR

RG UN

BU DY

ER

ND

LE

RP

VE

LA

PU

ST / W EL HI BL TE UE

PA

UE

E

BL

BL U

RE

RF

SU

HI

PP

SA

K

T

IG H

BR

/

L

YA

D

RE

RE D

RO

C

SI

AS

CL

T

IG H

BR

ST / W EL HI PIN TE K

PA

CL AS W SIC HI P TE IN

FU CH SI A

T

EY

NA VY

GR

FR EN CH

LI GH

EY

GR

/B LA CK

HI TE

AP

GR

BL AC K

BL AC K

TE

HI

W

FARVER

OR BL A N AC GE K /

N

EE

GR

CK

N

EE

GR

TT LE

BO

E

M

LA

/B

FARVER

LI

OW

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

LL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

YE

COTTON GYMSAC

Populær gympose med snorestropper. W110 100% bomuld 37x46 cm 12 liter 140 g

VEJL PRIS NATUR kr. 18,VEJL PRIS FARVE kr. 25,-

ICON GYMSAC

En klassisk sportspose med kraftig snøre. Skjult inderlomme til småting

BG110 300D polyester 40x49 cm 15 liter

VEJL PRIS kr. 54,-

SHOPPING BAG

TASKER

255


256

IC

CT

AR

O

M

O

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

CA J M UN OU G FL LE AG E

EE N

N

EE

GR

GR

LE

OL IV E

TT

BO

N

EE

GR

N

GR EE

Y

LL

KE

E

LI M

W

LL O

YE

U YE ORE LL SC OW EN T

FL

LD

GO

OR RE AN SC GE ENT

UO

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

NT

GE

AN

OR

HT

C

SI

IG

BR

AS

CL

SI C

AS

CL

OR ES CE

FL U

A

SI

FU CH

DY

TA

UN

RG

BU

EN

AG

RF

SU

UE

BL

UE

BL

E

UE

E

BL U

BL U

EA N

OC

Y

SK

SE R

LA

BL

L

YA

Y

UE

NA V

RO

RE

HI

PP

SA

HT

IG

BR

CH

EN

FR

BL

ER

CE

EY

GR

GR EY

LV

OR

RF

AI

SI

GH T

LI

E

IT

PH

GR A

TE

AC K

BL

HI

W

FARVER

M

LE

PU RP

PREMIUM GYMSAC

En klassisk sportspose med snøre. Skjult inderlomme til småting.

ART NR BG10 MATERIALE 210D polyester MÅL 33x45 cm KAPACITET 11 liter

VEJL PRIS kr. 26,-


PREMIUM COTTON GYMSAC Gympose i kvalitets bomuld med snøre.

HI TE AP

NA

TU

RA L

NA VY

GR

W

BL

AC

HI TE

K

GR

EY

FARVER

CH

W210 100% bomuld 37x46 cm 12 liter 120 g

FR EN

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

VEJL PRIS NATUR kr. 25,VEJL PRIS FARVET kr. 32,-

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC

EY T GH

HI D

L RA

C

TU

SI

NA

BR

CL

IG

AS

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

VEJL PRIS NATUR kr. 26,VEJL PRIS FARVE kr. 33,-

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE HI

W260 100% bomuldd 37x46 cm 12 liter FARVER 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EY

Gym pose i kontrolleret økologisk kvalitet bomuld. Klassisk snor lukning.

RENEWTM RECYCLED GYMSAC

OL TR

GR

PE

PU

GR M

IL

IT

AR

Y

D US TA R M

CL

AS

SI

C

RE

D

EE

N

VEJL PRIS kr. 68,-

RE

AC K

BG281 100% genanvendt polyester 40x48 cm 15 liter FARVER 186 g BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

EY

Klassisk gymnastikpose med kraftig snor lavet af 100% genanvendt polyester. Lille udvendig lynlåslomme med refleksdetaljer. TearAway label.

GYMSAC

TASKER

257


REFLECTIVE

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gymnastikpose med løbebånd. Reflekterende overflade for bedre synlighed. Lille udvendig lomme med lynlås. TearAway label. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG137 85% polyster 15% bomuld 48x40 cm 15 liter

VEJL PRIS kr. 73,FARVER

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC EarthAware® canvas sportspose i organisk bomuld. Klassisk snøre lukning med kraftige snøre

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET VÆGT

W810 100% organisk bomuldscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

RO Y IG HT

C SI AS CL

OR

AN

GE

RE

RU

L RA NA TU

R BE AM

D

ST

BR

AI RF O

GH LI

AL

BL UE RC E

EY GR T

IT GR AP H

K AC BL N E IV OL

SA

GE

GR

GR

EE

EE

N

VY NA H NC FR E

258

E

LA /B

K BL AC

W

HI

TE

CK

FARVER

GR EY

VEJL PRIS NATUR kr. 44,VEJL PRIS FARVE kr. 54,-


RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk rygsæk lavet af 100% genanvendt polyester. Rummeligt hovedrum og et mindre ydre rum. Refleksdetaljer på lynlås. Polstret justerbare skulderstropper. Bærehåndtag. TearAway label. ART NR BG285 MATERIALE 100% genanvendt polyester MÅL 31x42x21 cm KAPACITET 18 liter VEJL PRIS kr. 138,-

EE AR Y IT IL M

M

US TA

RD

GR

D RE CL

AS

SI

C

TR OL PE

GR RE PU

BL AC

K

EY

N

FARVER

BACKPACK

TASKER

259


260

TT LE

BO

EE N

GR

EE N

GR

IG

BR

HT

D

RE

UN DY

NK

SU

RF

UE

L

Y

YA

RO

NA V

BL

HT

BR IG

CH

EN

FR

AC K

BL

FARVER

BU RG

PI

IA

CH S

FU

TE

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

E

HI

W

E

IV

OL

N

EE

GR

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

Y

LL

KE

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY D

RE

BG125J 600D polyester 28x38x19 cm 14 liter

VEJL PRIS kr. 94,T

JUNIOR FASHION BACKPACK

Klassisk rygsæk til børn med stort rum og en lille yderlomme. Polstret ryg. EL

M

RA

CA

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

RD

TA

US

M

ST

RU

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

HT

IG

BR

D

RE

DY

UN

RG

BU

T

EN

SC

RE

UO

FL

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

K

PIN

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

M

HI RE

BL

UE

PU R

PL E

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

PP

SA

GR EY

BR IG HT

VY

NA

RO YA L

EN CH

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

E

CK

LA

/B

IT

GR AP H

K

AC

BL

BL AC K

Y

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

FARVER

M

LE

RP

PU

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

LI

GE

OR AN

FASHION BACKPACK

Klassisk rygsæk med stort rum og en lille yderlomme. Polstret ryg.

BG125 600D polyester 31x42x21 cm 18 liter

VEJL PRIS kr. 103,-


TWIN HANDLE BACKPACK Stilfuld rygsæk i city stil. Rummeligt hovedrum og lynlås yderlomme med organisationsafsnit. Polstret ryg og polstret justerbare skulderremme. Bærehåndtag. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FARVER

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

VEJL PRIS kr. 138,-

OL IV E

VY

DU

GR EE

SK

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL CE OR

RD

OL

IV

E

GR

EE

N

VEJL PRIS kr. 148,-

M

BU

US

RG

TA

UN

DU

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

GR

K

EY

FARVER

VY

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

UE

Stilfuld rygsæk i city stil med rullelukning. Rummeligt hovedrum og lynlås yderlomme med organisationsafsnit. Polstret ryg og polstret justerbare skulderremme. Bærehåndtag. Rebrandable

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK Rygsæk med rullelukning lavet af 100% genanvendt polyester. Stort hovedrum og udvendig lomme med lynlås. Polstret laptop rum med plads til en 15,6 "bærbar computer. Refleksdetaljer på lynlås. Polstret ryg. Justerbare polstrede skulderstropper. Bærehåndtag. TearAway label.

OL TR

GR

PE GR M

IL

IT

AR Y

RD US TA M

SI

C

RE

D

EE N

PU R

BL

E

AC

K

EY

FARVER

AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 189,-

BACKPACK

TASKER

261


ROLL-TOP BACKPACK Rygsæk med roll lukning i citylook. Refleksdetaljer. Rummelig indre rum med polstret rum til 15,6 "laptop. Polstret ryg. Justerbar polstret skulderrem. Bærehåndtag. Rebrandable.

K

AM

AC

NA VY

CA R

BL

FR EN

CH

/

VEJL PRIS kr. 155,- (Camo kr. 167,-)

REFLECTIVE

EL

FARVER

E BL Y M AC AR K L

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 12 liter

GR

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

EC

EC

TI

TI

VE

FARVER

FL

BG138 85% polyester, 15% bomuld 26x43x13 cm 15 liter

NY

HE

D

VEJL PRIS kr. 169,- (Black kr. 186,-)

SI

BL

LV

AC

K

ER

RE

RE

FL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VE

Rygsæk i citylook. Reflekterende yderstof for bedre synlighed. Stort hovedrum og yderlomme med lynlås. Justerbare polstrede skulderremme. Bærehåndtag. Rebrandable.

TWIN HANDLE COOLER BACKPACK Køletaske i form af en rygsæk med to bærehåndtag øverst og en lomme med lynlås foran. Køleisoleret hovedrum med aftørvlig overflade indeni. Reflekterende detaljer på lynlås. Polstrede justerbare skulderstropper. Fremstillet af genbrugsmateriale. PVC-fri. BPA og ftalatfri. TearAway-etiket.

262

GR

EY

M

IL

IT

AR Y

GR RE PU

BL

VEJL PRIS kr. 189,-

EE

N

BG287 100% genanvendeligt 600D polyester, PEVA for 40x30x14 cm 16 liter AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET


EVERYDAY OUTDOOR 15L BACKPACK

GR OL IV E

BU RN T

RE D

QD515 600D rip-stop polyester 27x40x18 cm FARVER 15 liter BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

EE N

Rygsæk i vandfast materiale. Rummeligt hovedrum med indvendig lynlås lomme og nøgleholder. Indvendig flaskeholder i mesh. Polstret ryg med ventilationseffekt. Justerbare polstret skulderrem og brystrem.

VEJL PRIS kr. 189,-

EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

E IV OL

BU

BL

RN

T

GR

K

RE

EE

D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FARVER 20 liter AC

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

N

Rygsæk i vandfast materiale. Rummeligt hovedrum med indvendig lynlås lomme og nøgleholder. Udvendig udvidelige sidelommer. Kompressionsstropper. Polstret ryg med ventilationseffekt. Justerbare polstrede skulderremme og justerbar brystrem og talje.

VEJL PRIS kr. 233,-

ATHLEISURE PRO BACKPACK

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY FR EN CH

L AR M EY GR

E M LI

AS

SI

C

GR

RE

EE N

D

BL

AC K

FARVER

CL

ART NR BG550 MATERIALE 600D/420D polyester kombination MÅL 31x44x16 cm KAPACITET 18 liter VEJL PRIS kr. 214,-

L

Sporty rygsæk med to store lommer, hvoraf en af dem med polstring til laptop. En wet pocket lomme til vådt træningstøj. Polstret ryg.

BACKPACK

TASKER

263


VINTAGE LAPTOP BACKPACK

Y NT A

GE

NA V

Y

VI

/

GR AP H BL ITE AC G K RE

GR E BL Y M AC AR K L

IV E BL GR AC EE K N/

OL

/T K AC BL UN DY BU RG

M ID N / B IGH LA T C CK AM O

VEJL PRIS kr. 247,(Camo kr. 250,-)

AN

/B LA CK

BG613 600D polyester 30x46x17 cm 18 liter FARVER

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

/

Rygsæk med polstret lomme til laptop. Polstrede skulderstropper og ryg. Stort rum og yderlomme.

VESSELTM

SLIMELINE LAPTOP BACKPACK Stilfuld rygsæk i slank design. Udvendigt polstret rum til en 15,6 "bærbar computer med lynlås. Flere smarte inder lommer for bedre organisering. Nøgle holder. Udvendig sidefag med lynlås. Polstret ergonomisk ryg. Bærehåndtag. Justerbare polstrede skulderremme. Rebrandable. QD906 600D micro rip-stop polyester 46x30x18 cm 16 liter FARVER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

NY HE D

VEJL PRIS kr. 293,-

PITCH BLACK 12 HOUR DAYPACK Rygsæk i vandafvisende holdbart stof. Minimalistisk design med tilpasset funktionalitet. Polstret lomme med plads til en 13 "laptop. Indvendig elastisk flaskeholder. Lynlåse frontlommer. Fuldt foret. Kan udvides med kapacitet fra 14-18 liter. Polstret åndbart netpanel på bagsiden. Kraftigt brystspænde. TearAway label. QD560 1000D polyester 33x48x19 cm 14-18 liter

FARVER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 414,-

264


PROJECT CHARGE SECURITY BACKPACK Teknisk rygsæk i minimalistisk og slidstærk design. Letvægts taske der sidder perfekt på ryggen. Rygsækken har en integreret opladningsportal (usb). Polstret rum til en 15,6 "bærbar og polstret lomme med plads til tablet. Diskret lomme med lynlås i ryggen. Power Bank lomme. Indvendige lommer. Nøgle holder. Udvendig sidelomme med lynlås. Polstret ergonomisk ryg. Bærehåndtag. Justerbare polstret skulderrem og brystrem. Rem til montering på trolley. Power Bank er ikke inkluderet. Rebrandable QD925 jacquard nylon/PU belagd polyester kombination 30,5x46x17 cm 15 liter FARVER BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 544,-

Q-TECH CHARGE CONVERTIBLE BACKPACK Teknisk rygsæk i stilfuldt design. Rygsækken har en integreret opladningsportal (usb). Polstret rum til en 15,6 "bærbar og polstret lomme med plads til tablet. Diskret lomme med lynlås i ryggen. Power Bank lomme. Lomme med organisationssektion. Indvendige lommer. Polstret ergonomisk ryg. 2 bærehåndtag. Justerbare polstrede skulderremme. Power Bank er ikke inkluderet. Rebrandable.

AR

L

FARVER

M

QD990 650D polyester 30x42x14 cm 16,5 liter

GR

AN

BL

IT

E

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 328,-

NY D

HE

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Rygsæk i vandafvisende holdbart stof. Minimalistisk design med tilpasset funktionalitet. Polstret lomme med plads til en 15,6 "laptop. Hovedrum med lynlås lukning og elastisk flaskeholder. Lynlåse frontlommer. Fuldt foret. Kan udvides med kapacitet fra 20-25 liter. Polstret åndbart bagpanel. Kraftigt brystspænde. TearAway label. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FARVER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 458,-

BACKPACK

TASKER

265


EXECUTIVE DIGITAL CASE Laptop taske som gør det enkelt at organisere. Plads til 17” laptop. Indvendig organisations lomme. Polstret håndtag og justerbar aftagelig skulderrem.

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

QD268 600D/1680D polyesterkombination 41x30x14 cm 13 liter

VEJL PRIS kr. 350,-

M EY GR

BL

AC K

AR L

FARVER

ESSENTIAL TECH ORGANISER Organisations taske i moderne slankt design. Holder op til en 11 "skærm. Polstret indvendigt rum. Polstret hovedrum med lynlåslukning og sidelomme. Flere indvendige rum. TearAway label. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG65 600D polyester 30x22x2 cm 1,25 liter

VEJL PRIS kr. 241,-

266

AR M EY GR

BL

AC K

L

FARVER


MESSENGER BAG Med rum til bland andet kuglepen, visitkort, mobiltelefon. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG21 600D polyester 38x30x12 cm 11 liter

N LE TT

CL

BO

AS

SI

C

CH SA OC N OL D / AT E

GR

EE

D RE

UN DY RG BU

L

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

YA RO HT IG BR

E SK NC Y HN BL A UE VY

VY

FR

FR

EN

CH

NA

GR GR

W HI

AP HI TE

BL AC K

TE NA / FR VY EN C

EY

H

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 112,-

RETRO SHOULDER BAG Skuldertaske i retro stil med justerbar skulderstrop. Yder og inderlomme med lynlås. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG14 600D polyester 40x28x18 cm 18 liter

/ TT L W EG HI R TE EE N

BO

AS W SIC HI R TE ED

CL

R SA GUN ND D

Y

/

/

/ BU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/ EN C W H HI NA TE V

FR

CL BL AS A SI CK C / RE D

K AC BL

Y

D OL /G

US /F K AC BL

W

BL

HI

AC

TE

K

/B

/W

LA

HI

CH

TE

CK

FARVER

IA

VEJL PRIS kr. 95,-

RETRO FLIGHT BAG Skuldertaske i retro stil med justerbar skulderstrop. Yder og inderlomme med lynlås. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG16 600D polyester 30x28x10 cm 7 liter

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FARVER

/

VEJL PRIS kr. 76,-

LAPTOP

TASKER

267


NIKE HERITAGE GYMSAC Gymnastik taske med klassisk snøre lukning med kraftige snørebånd. Smart lomme i siden til værdigenstande. Kan bruges som rygsæk. ART NR NK286 MATERIALE 100% polyester MÅL 43x33 cm.

BL

FARVER

AC /W K/ HIT WH E ITE

VEJL PRIS kr. 257,-

NIKE VAPOR ENERGY 2.0

TRAINING BACKPACK

Rygsæk med rullelukning i slidstærk design. Lynlås rullelukning gør det nemt at få adgang til dit indhold og giver dig mulighed for at udvide tasken. Indeholder flere funktionelle lommer og et separat rum til sko.

ART NR NK287 MATERIALE 70% nylon, 30% polyester MÅL 47x33x15 cm.

BL

FARVER

AC /B K/ LA BL CK AC K

VEJL PRIS kr. 995,-

NIKE DEPARTURE ROLLER Trolley som du nemt tager rundt om i verden med. Flere interne organisations fag og muligheder for at udvide den. Låsbar lynlås. To yderlommer med lynlås. Lavet af slidstærk polyester. Holdbart teleskopgreb i aluminium. Bærehåndtag.

ART NR NK285 MATERIALE 95% polyester, 5% polyurethane

BL

FARVER

AC /B K/ LA BL CK AC K

VEJL PRIS kr. 2148,-


NIKE DEPARTURE BACKPACK Rygsæk i moderne, æstetisk design. Stort hovedrum med separat rum til laptop. To lommer med lynlås og udvendige netlommer i siden. Bærehåndtag og justerbare skulderremme. Lavet af slidstærk polyester.

ART NR NK283 MATERIALE 100% polyester MÅL 48x33x18 cm

BL

FARVER

AC /B K/ LA BL CK AC K

VEJL PRIS kr. 1332,-

NIKE CAPACITY WAISTPACK 2.0 Fleksibel mavetaske egnet til aktivitet. Sikkerhedslomme og lavet af elastisk materiale, som gør det let at komme meget ned i lommen. Mesh for.

ART NR NK006 MATERIALE 100% polyester / 100% nylon STØRRELSER S, L

BL

FARVER

AC /B K/ LA BL CK AC K

VEJL PRIS kr. 199,-


ATHLEISURE HOLDALL Sportstaske med stort rum, rum til sko og wet pocket til vådt træningstøj. Der er flere små rum. Aftagelig polstret skulderstrop. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA IG BR

O M

N

CA

EE

JU

NG

LE

GR E M LI

HT

CH EN FR

ID M

GR GE AN OR

CL

RO

T GH NI

M EY

K AC BL

D RE C SI AS

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL A SI CH FU

VY

M

CK

FARVER

O

VEJL PRIS kr. 214,-

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Sports taske lavet af 100% genanvendt polyester. Stort hovedrum med reflekterende lynlåsdetaljer. Udvendig lomme med lynlås. Bærehåndtag og aftagelig justerbar skulderrem. TearAway label.

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

VEJL PRIS kr. 138,-

OL TR

GR

270

PE Y IT AR IL M

US T M

CL

AS

SI

C

AR

D

RE

D

GR EE

N

PU

BL

RE

AC

K

EY

FARVER


VARSITY BARREL BAG Klassisk sportstaske med håndtag og skulderstrop i kontrast farve. Stort rum og små yderlommer. Aftagelig skulderstrop. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG140 600D/420D polyester kombination 50x25x25 cm 20 liter

FR E OF NC F HN W A HI V TE Y / K

/

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

AS W SIC HI P TE IN

/ CL

M IN T W GR HI EE TE N

L FR IGH EN T CH GR NA EY VY /

EE N GR RY IL IT A

KE L OF LY F GR W E HI EN TE /

M

GR

E BL Y M AC AR K L/

CH US /F K AC BL

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

BU OF RG F UN W D HI Y TE /

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

GR

BL

AC

K

/B

AP BLA HI CK TE / GR E

LA

Y

CK

FARVER

IA

VEJL PRIS kr. 129,-

PACKAWAY BARREL BAG Letvægt taske som kan foldes ned i egen lomme. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG150 210D polyester 50x30x26 cm 32 liter

VEJL PRIS kr. 52,-

SI CH

NG / B LE LA CA CK MO

JU

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

CK

FL

FU

UO

IG BR LA /B K AC BL

A

NK RE S BL CE AC NT K PI

L YA HT

/B ER

IV E BL GR AC EE K N/

OL

LI

M

E

GR

EE

N

SI

BL

LV

AC

K

BL YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

D

RO

HI /W

K AC

TE HI W RE C SI AS CL

LA

TE

CK

/

FARVER

REFLECTIVE BARREL BAG

REFLECTIVE

Sportstaske med reflekterende yderstof for bedre synlighed. Stort hovedrum og yderlomme med lynlås. Bærehåndtag og aftagelig justerbar skulderrem. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG136 85% polyester, 15% bomuld 50x25x25 cm 20 liter

VE R SI L

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL E

EC

CT

TI

IV

VE

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 155,- (Black kr. 172,-)

BAG

TASKER

271


VINTAGE OVERNIGHTER Weekend taske i vintagelook og som kan bæres både i justerbar håndtag og skulderrem. Extra lang lynlås som gør det enkelt at komme til det store rum. Hård bundplade. Rebrandable. ART NR BG628 MATERIALE 600D polyester MÅL 47x30x23 cm KAPACITET 26 liter VEJL PRIS kr. 241,-

NA H EN C FR

BL

AC K

VY

FARVER

272


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekend taske i kraftigt canvas materiale. Aftagelig/justerbar skulderrem. Lille lomme på ydersiden. Ekstra lang lynlås til hovedrummet for lettere adgang. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG650 425 g vasket bomuld canvas 51x24x33 cm 30 liter

VEJL PRIS kr. 259,-

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FARVER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekend taske i klassisk design med ægte læder detaljer. Foret hovedrum med ekstra lang åbning for optimal tilgængelighed. Indvendig lomme og yderlomme. Bærehåndtag. Aftagelig justerbar skulderrem. Indgang i foring til nem dekoration. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

QD650 100% voxbehandlet bomuldscanvas 26x48x24 cm 19 liter

VEJL PRIS kr. 484,-

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FARVER

BAG

TASKER

273


OVERSIZED BELT BAG Stor håndtaske med stort hovedrum og mindre indvendige meshlommer. Lynlås lomme på bagsiden. Indvendig krog til nøgler. Justerbart bælte. Rebrandable.

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

VEJL PRIS kr. 72,-

FR

LI

EN

GH

T

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FARVER

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Bælte taske lavet af 100% genanvendt polyester. Stort hovedrum med reflekterende lynlåsdetaljer. Lynlåslomme bagpå. Justerbart bælte. TearAway label.

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

VEJL PRIS kr. 56,-

OL TR

GR

274

GR AR Y IT IL M

US M

CL

AS

SI

C

TA R

D

RE

D

EE

N

PU

PE

RE

BL AC

K

EY

FARVER


BELT BAG Bæltetaske med stort hovedrum og mindre inder meshlommer. Bagside med diskret lynlås. Justerbart bælte. Rebrandable.

EY GR

FU C

HS

IA

LI G

GR AP H BU RG UN DY

BL RO YA L BR IG HT

HT

IT E

K AC

TE HI W

VY NA FR

GE OR

AN

IC AS S

CA M NG LE JU

GH T

CA

O

M O

CL

LI

M ID

M

NI

E

GR

EE

N

FL U YE ORE LL SC OW EN T

FL U

TR

OR

UE

ES CE

PI N

NT

K

RE D

PI

NK

VEJL PRIS kr. 46,-

GR EY

FARVER

CH

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

EN

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

OVERSIZED ACROSS BODY BAG Stor bæltetaske med stort hovedrum og mindre inder meshlommer. Bagside i mesh med diskret lynlås. Justerbart bælte. Rebrandable.

L

FARVER

AR

BG143 300D polyester 47x20x8 cm 6 liter

GR

BL

EY

AC

M

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VEJL PRIS kr. 91,-

REFLECTIVE

REFLECTIVE BELT BAG

FL

EC

EC

TI

TI VE

BG134 85% polyester 15% bomuld 38x14x8 cm 2,5 liter FARVER

RE R VE SI L

VEJL PRIS kr. 65 ,-

BL A

CK

RE FL

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

VE

Bælte taske med reflekterende overflade for bedre synlighed. Stort hovedrum og mindre indvendige netlommer. Lynlås lomme på bagsiden. Justerbart bælte. TearAway label.

ACCESSORIES

TASKER

275


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Filtlomme til laptop eller dokument med Rip-StripTM lukning. Udvendig lomme. Passer op til 15,6 "bærbar eller A4 papir. Lynlåslukning. Rebrandable ART NR BG726 MATERIALE 100% polyester MÅL 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FARVER

CH A EL RC AN OA GE L

VEJL PRIS kr. 28,-

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Polstret laptop etui i simpel tidløs design, der passer til en 13 "bærbar computer. Lynlåslukning. Udvendigt rum. ART NR BG67 MATERIALE 600D polyester MÅL 34x23x2 cm VEJL PRIS kr. 56,-

276

AR M EY GR

BL

AC K

L

FARVER


ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Polstret taske i simpel tidløs design, der passer til en 15,6 " bærbar computer. Lynlåslukning. Udvendigt rum. ART NR BG68 MATERIALE 600D polyester MÅL 39x27,5x2 cm VEJL PRIS kr. 67,-

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FARVER

ACCESSORIES LAPTOP

TASKER

277


FOR KLÆDE Stilfuld, funktionelt køkken og barforklæde i mange farver til det professionelle miljø.


280

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

SI S

N

TL E

EE

GR

OW N

BO T

OA

N

O

EE

GR

BR

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

RY

TA

BE R

OT

AC

RA W

ST

RR

TE

AN GE

OR

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

H

RP LE

ET

OL

VI

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

RI C

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

RO

BL UE

BL

UE

UE

BL

YA L

M ID

RE

PP HI

SA

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FARVER

KH

CH

ER

LO W

NF

SU

TA RD

M US

SIDE 308

BØRN

COLOURS BIB APRON

Klassisk forklæde med et bredt farvesortiment! Justerbar nakkebånd med metalspænde.

ART NR PR150 MATERIALE 65% polyester, 35% bomulds twill MÅL 72x86 cm VÆGT 195 g

VEJL PRIS kr 97,- (Black / White kr. 87,-)


COLOURS BIB

APRON WITH POCKET Klassisk forklæde med bredt farvesortiment! Stor åben lomme foran med separat penlomme. Justerbar nakkebånd med metalspænde. ART NR PR154 MATERIALE 65% polyester, 35% bomulds twill VÆGT 195 g MÅL 72x86 cm

L RO YA

NE GI AU

BE R

OL VI CH RI SU

LE

M

ON

ER NF

LO W

NG E

AC RR TE

OR A

OT

TA

RR Y BE RA W

N EE OL

IV

E

GR

RA NA TU

HA OC M

KH

AK

I

L

UT TN ES CH

RE CY

CL ED

BR

EE OA

SI S

GR

LE BO TT

E PL AP

LI

M

E

N

OW

N

ST

BL

UE BL

ET

M

ID

NA E

LI

PU RP L

LA C

T GH LI

TU

D RE

VY

BL UE E IN

BL UE

E IS UO RQ

AL TE

NK PI

PI T HO

M AR

SA

SI

GE

LV

EE ST

D AL ER EM NK

AQ UA A SI CH FU

BU RG

UN

DY

SA P

PH I

RE

BL

UE

DA

RK

ER

L

EY GR

K AC BL

W HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 103,- (Black / White kr. 95,-)

FORKLÆDE

281


COLOURS MID LENGTH APRON

Talje forklæde med et bredt farvesortiment! Løbegang i samme stof som forklædet. Forklædet er medium længde. ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR151 65% polyester, 35% bomulds twill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 91,- (Black / White kr. 81,-)

COLOURS BAR APRON Længere taljeforklæde med et bredt farvesortiment! Løbegang i samme farve som forklædet. Stor åben lomme foran med separat penlomme. Forklædet er lang længde. ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR158 65% polyester, 35% bomulds twill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

282

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 107,- (Black / White kr. 98,-)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassisk forklæde i denim! Justerbar nakkebånd med metalspænde.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR150 Denim: 30% polyester, 70% bomulds twill 265 g 72x86 cm

M NI

M

DE

NI

E BL U

GR

EY

DE

M

IN DI GO

DE NI BL AC K

FARVER

DE NI M

VEJL PRIS kr 112,-

DOMAIN CONTRAST DENIM BIB APRON

Klassisk forklæde i Jeans look. Stor åben lomme med separat pen rum. Lomme på brystet. Justerbar nakkerem med metalspænde.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR127 70% bomuld, 30% polyester 265 g 72x86 cm

DE NI GO DI IN

BL

AC

K

DE

NI M

FARVER

M

VEJL PRIS kr 152,-

FORKLÆDE

283


JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassisk Forklæde i Jeanslook med synlige kontraststikninger. Lomme med fire separate rum. Justerbar nakkerem med metalspænde. Løbegang.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR126 70% bomulds twill, 30% polyester 275 g 72x86 cm

BL

GO IN

DI

AC

K

DE NI

M

FARVER

DE NI M

VEJL PRIS kr 143,-

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Forklæde i Jeanslook med synlige kontraststrikninger. Lomme med fire separate rum. Snøre.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR125 70% bomulds twill, 30% polyester 275 g 79x39,5 cm

IN D

IG O

DE

NI DE K AC BL

284

NI

M

FARVER

M

VEJL PRIS kr 122,-


CROSS BACK "BARISTA" BIB APRON

Flot forklæde med hængsels knapper på brystet og korslagt bånd i ryggen. Stor brugbar lomme foran. Forklædet findes i denim og bomulds canvas.

ART NR PR129 MATERIALE 100% bomullscanvas, Denim: 70% bomull, 30% polyester VÆGT Canvas: 320 g, Denim: 265 g MÅL 72x86 cm

ER LV SI

NI DE GR

I AK KH

GO IN

DI

NA

VY

DE

NI

M

BL

DA

EY

RK

K AC

GR

NI DE

K AC BL

EY

M

FARVER

M

VEJL PRIS kr 172,-

CALIBRE

HEAVY COTTON CANVAS BIB APRON Klassisk forklæde i groft og slidstærk bomulds stof. Stort metal øje til at binde dit nakkebånd i.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

PR130 100% bomulds canvas 320 g 72x86 cm

VEJL PRIS kr 136,-

ND GU BU R

VY NA

NA

TU R

AL

SI

LV

ER

Y

EY GR RK DA KI KH A

RE D

BL

AC K

FARVER

FORKLÆDE

285


HÅND KLÆDER Bløde, lækker vamset frottéhåndklæder i forskellige størrelser


BATH TOWEL Blødt håndklæde med dekorative sildebensmønster i kanten. Perfekt som en gave. Håndklædet er lavet i frotte i ringspundet bomuld.

ART NR TC004 MATERIALE 100% ringspundet bomulds frotté MÅL 70x130 cm VÆGT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

288

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

W

T IG H

OC

BR

EA

YA RO

BL UE

UE BL N

BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

W HI

TE

UE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr 120,-


LUXURY RANGE TOWEL Blødt gæste håndklæde med dekorative sildebensmønster i kanten. Perfekt som en gave. Håndklædet er lavet i frotte i ringspundet bomuld.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

TC002 100% ringspundet bomulds frotté 550 g 40x60 cm

VEJL PRIS kr 48,-

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FARVER

LUXURY RANGE BATH SHEET Blødt håndklæde som er en lidt større model. Dekorative sildebensmønster i kanten. Håndklædet er lavet i frotte i ringspundet bomuld.

ART NR MATERIALE VÆGT MÅL

TC006 100% ringspundet bomulds frotté 550 g 100x150 cm

VEJL PRIS kr 207,-

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FARVER

HÅNDKLÆDER

289


BØRN

Det bedste vi har fortjener også det bedste. Med størrelser fra baby til teenager, opfylder vi vores børnekollektion optimalt.


ORIGINAL KIDS T Kampagne t-shirt til børn. Lycra i halsrib for bedre holdbarhed. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 135 g/m2 VÆGT FARVER 145 g/m2 STØRRELSE 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

Y BU RG

IV E OL SI C

GR TT LE

Y

UN D

LE RP

EE

N

N

AZ

PU

UR E

L YA RO

E M

OW

GR EE

BO

CL AS

UE

VY NA

LI

KE LL

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K BR

BL

VY NA DE EP

BL Y SK

T GH LI

RE D

SI A

UE

GR E

HI

HE AT HE R

AP GR

CK BL A

TE HI W

CH FU

292

FARVER

Y

TE

FARVER

BL UE

VEJL PRIS HVID kr.21,VEJL PRIS FARVER kr.25,-


VALUEWEIGHT KIDS T Klassisk T-shirt til børn. Halsudskæring i bomuld/lycra. Tear-away label.

ART NR 61-033 MATERIALE 100% bomuld (Ash 99% bomuld, 1% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVER 165 g/m2 STØRRELSE 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Er også i 1–2 (92 cl) og 2–3 (98 cl) i farverne White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink og Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

N GR EE LE BO TT

TR O GR HE EE AT N HE

R

VI N

TA

PU

BU RG

RP

LE

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

RE

EE GR KE L

LY

E M LI

YE LL

OW NF L SU

OW

ER

N

RE

SK Y

AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

UE

BL UE

E BL U

VY NA AL TU R

NA

DE

VI NT

GE OR AN

RE D

NK PI T GH LI

AG E NA HE VY AT H

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA CH S

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A FU

W

HI T

E

R

FARVER

ER

VEJL PRIS HVID kr. 22,- VEJL PRIS FARVER kr. 28,-

T-SHIRT

BØRN

293


ICONIC KIDS 150 T Rund halset t-shirt til børn i 100% ringspundet kæmmet bomuld. Moderne pasform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIALE 100% bomuld (Heather farver 50% bomuld, 50% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT Hvid:145 g/m² Farve: 150 g/m² STØRRELSE 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl).

NA VY N

DE EP

K GR HEA EY TH E

EE

N

GR

EE

ST RE

ER

FO

KE

AZ

NE

LL

O

UR

Y

E

M

GR

IN

T

UE BL

DA R

HE AT HE

R

ZI NC

GR HT

L YA

W LO

D

SU

NF

RE

FU

HE

AT

HE

R

CH

SI

PU

A

RP

LE

HE

RO

AT

NA

HE

R

VY

BL

NA

UE

VY

LI G

W

BL

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARVER

R

VEJL PRIS HVID kr. 22,- FARVER kr. 27,-

SLIM CHILDREN'S T Børne t-shirt med moderne pasform. Slank model men ikke slimfit. ART NR 155B MATERIALE 100% ringspundet bomuld, Light Oxford: 93% bomuld, 7% viskose VÆGT 145 g/m² STØRRELSE 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) og 12-13 (152 cl)

L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

294

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 30,-


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalset funktions T-shirt til børn med fugttransporterende egenskaber. Glat overflade. Nem og hurtig tørring. Solbeskyttelse UPF40 +. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TR10B 100% polyester 135 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA

N

YE

LL

OW

RO

YA

CH EN FR

BR

SU

IG

FI

HT

RE

RE

D

LI G OR HT AN NI GENG

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE EL ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP LI

GH

BR

IG

TN

HT

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FARVER

AN GE

VEJL PRIS kr. 47,- (Melange: kr. 53,-)

PERFORMANCE KIDS T Funktions t-shirt med raglanærme til børn. Materialets gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

E

AZ

UR

E

BL U RO YA L

NA

LI M E

YE BR

IG

HT

D RE

FU CH

SI

A

LL

OW

DE EP

K BL AC

W

HI

TE

VY

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr. 69,-

T-SHIRT

BØRN

295


COOL T KIDS Funktions t-shirt til børn. Materialets gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIALE 100% polyester VÆGT 140 g/m² STØRRELSE 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

296

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARVER

Y

VEJL PRIS kr. 46,-


KIDS HOODED JACKET

Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-043 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FARVER

BL AC K

VEJL PRIS kr.122,-

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Eksklusiv hættetrøje med moderne pasform. Kæmmet ringspundet bomuld der giver en blød og behagelig fornemmelse. Dobbeltlag stof i hætten og uden snøre. Gennemgående lommen på maven. Rib for neden og på ærmer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

265B 80% bomuld 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FARVER

L

VEJL PRIS kr.179,-

T-SHIRT / HOODIE

BØRN

297


KIDS LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT

Hættetrøje i tyndere kvalitet unbrushed inderside. Gennemgående lomme forpå. Ribkant i talje og ærme. Tear-away label. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-009 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

EE GR

GE

LL KE

OR

Y

AN

D RE

FU

PU

CH

RP

SI

LE

A

N

RO YA L

EP DE

BL U

VY NA

GR R HE AT HE

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 108,-

KIDS COLLEGE HOODIE Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH001J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (15 2cl)

GR E

UE

HE AT

AS

H

HE R

GR EY

UE

BL N W

SK

AI

Y

IA

BL

OR ST

RE HI PP

DU ST

Y

PI

K PI N BY BA N

JA

GR Y LL KE

DE

EE

N GR EE E LI M

NK

HA

SA PI NK OS FL CA ND Y

OW LL YE SU N

S

NK PI T

EE N GR OL IV E

BL UE

UE BL L YA RO

HO H

CR US OR AN

GE

RE D RE FI N EE GR RE ST FO

M

CO AR CH

E DY UN BU

PL

RG

UM

LE PU RP

LI CH I T HO RE D EE N GR E TT L BO

298

AL

AC K BL EP

BL U RF OR CE AI

OX

FR EN

FO RD

CH

NA

NA V

Y

VY

AR

JE

DE

T

CT I

C

BL

W

AC

K

HI TE

FARVER

Y

VEJL PRIS kr. 132,-


KIDS ORGANIC HOODIE Hættetrøje med blød børstet inderside og en blød yderside i økologisk bomuld, lavet med GOTS-certificeret garn. Dobbelt stof lag i hætten, Gennemgående lomme på maven, manchetter i bunden og ved ærmekant. Rebrandable. ART NR JH201J MATERIAL 80% økologisk bomuld / 20% genanvendeligt polyester. Heather Grey: 75% økologisk bomuld / 25% genanvendeligt polyester VIKT 280 g/m2 STORLEKAR 1-2 years (92 cl) – 12-13 years (152 cl)

CA PRIS xxxxx kr FÄRGER

KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk hættejakke . To lommer foran. Dobbeltlags hætte. Skjult lynlås. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-045 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

UE

AZ U

RE

BL RO YA L

DE EP

GR

DY

BO

TT L

E

UN RG BU

RE D

IA CH S FU

EE N

NA

GR HE

AT

HE

R

K BL AC

VY

EY

FARVER

BL UE

VEJL PRIS kr.151,-

HOODIE / ZIP-HOODIE

BØRN

299


KIDS

ZOODIE Hættejakke med to forlommer. Dobbeltlags hætte. Skjult lynlås. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH050J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

OX

FO

EN CH

RD

NA

GR R AT HE HE

EE

D

KE

LL

Y

GR

RE RE FI

BA

HO

T

BY

PI

PI

NK

NK

N

HA

BU

W

PU

RG

RP

UN

LE

BL N IA AI

DY

UE

UE SA

RO

PP

HI

YA

L

RE

BL

BL

UE

AR

JE T

CT

IC

W

BL AC K

HI T

E

FARVER

EY

VEJL PRIS kr. 175,-

KIDS VARSITY ZOODIE Hættejakke med kontrastfarve i indersiden af hætten og lynlås. To forlommer. Ribkant i talje og ærmerne.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH053J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

300

SU PU N RP YE LE LL / OW

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/ FR E FI NCH RE N RE AV D Y

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

FARVER

JE FI T B RE LA RE CK D /

VEJL PRIS kr. 188,-


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Eksklusiv collegejakke med moderne pasform. Kæmmet ringspundet bomuld der giver en blød og behagelig fornemmelse. Dobbeltlag stof i hætten og uden snøre. To lommer foran. Skjult YKK lynlås. Rib for neden og på ærmer. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

266B 80% bomuld 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

VEJL PRIS kr.226,-

DY RG

UN

RO

BU

HT

BO

TT

RE

LE

D

GR

EE

N

BR

FR

IG

EN

BL

CH

AC

K

NA

YA

VY

L

FARVER

KIDS VARSITY HOODIE Dobbeltlagshætte med kontrast på inderside af hætten. Gennemående lomme forpå. Ribkant i talje og ærme.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH003J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

OL D /G DY RG UN BU

/ Y AT FI HE RE R RE GR D E

HE

C HO TIC T W PI HI NK TE /

AR

N RE S GO T G LD RE E FO

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

F JE IRE T R BL ED AC / K

/

BU CH RG AR UN CO DY AL /

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

JE T GO BLA LD CK SU PU N RP YE LE LL / OW

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

CA

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

K

FR

E FI NCH RE N RE AV D Y

/

JE HO T B T LA PI CK NK / E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

FARVER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

VEJL PRIS kr. 146,-

HOODIE / ZIP-HOODIE

BØRN

301


KIDS VARSITY JACKET Baseball jakke til børn i sweatshirt stof, med kontrastfarve på ærme, ribkant og krave. To lommer foran. Lukkes med trykknapper. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH043J 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

/ Y

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

Y

FO W RD HI NA TE V

OX

AT H W ER HI G TE RE

E HI T /W NK PI T HO

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

PU

RP

LE GR / H EY EA T

HE

R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW / SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FI R W ER HI ED TE /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FARVER

/

VEJL PRIS kr.188,-

KIDS BASEBALL HOODIE Hættetrøje med kontrastfarvet raglanærmer. Dobbelte lags hætte og gennemgående lomme på forsiden. Rib i linning og manchetter.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH009J 80% polyester, 20% bomuld 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

302

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

LA /B AL CO AR CH

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARVER

CK

VEJL PRIS kr. 170,-


KIDS SET IN SWEAT Sweatshirt med rund hals og rib i linning og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVER STØRRELSE

JH030J 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CH

EY GR

AS H

M OR ST UE

US

N SU

OR

N EE E

GR

GR ST FO

OL

IV

RE

TT BO

LL YE

GE AN

RE FI N EE

N EE GR LE

DE JA

CR

D RE

T HO D RE

EE GR Y LL KE

OW

H

I IL CH

NK PI

N

BA

HO

T

BY

PI

NK

DY UN RG BU N EE GR E M LI

PL UM

PU

Y SK

SA

RP LE

BL UE

BL RE HI PP

YA RO

HE AT HE R

GR

AR CO AL

EY

K AC BL P DE E

UE BL L

RD

NE

W

OX

FR

FO

EN

CH

NA

NA VY

VY

JE T

AR CT I

C

W

HI

TE

FARVER

BL AC K

VEJL PRIS kr. 94,-

KIDS SET IN SWEAT Sweatshirt med rund hals og rib i linning og ved håndleddene. Tear-away label. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVER STØRRELSE

62-041 80% bomuld, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA EP AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

DY

DE

HE AT

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

VY

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

FARVER

VY

VEJL PRIS kr. 82,-

HOODIE / SWEATSHIRT

BØRN

303


KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Eksklusiv sweatshirt med moderne pasform og raglan ærmer. Kæmmet ringspundet bomuld, der giver en blød og behagelig kvalitet. Rib med elastan i hals, linning og ved ærmer. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

271B 80% bomuld 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY RG

UN

RO

BU

HT

BO

TT

RE

LE

D

GR

EE

N

BR

FR

IG

EN

BL

CH

AC

K

NA

YA

VY

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 133,-

KIDS 65/35 POLO Børne pique med ton-i-ton knapper. Bomuld og polyester. Easy Care-blanding som tåler 60 graders vask. ART NR 63-417 MATERIALE Easy Care 65% polyester, 35% bomuld VÆGT HVID 170 g/m² VÆGT FARVER 180 g/m² STØRRELSE 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) og 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

304

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARVER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

VEJL PRIS HVID kr. 70,VEJL PRIS FARVER kr. 78,-


COOL SHORTS KIDS Funktions shorts til børn. Materialer med rigtig god svedtransporterende evne, der holder dig tør nærmest ​​ kroppen. Elastik i taljen og løbegang. Sidelommer og inderlomme med plads til nøgle. Rebrandable. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U RO YA L

NA VY CH FR EN

BL AC K JE T

HI W IC AR

CT

FARVER

TE

VEJL PRIS kr. 75,-

PERFORMANCE KIDS SHORTS Funktions shorts til børn. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. Elastik i talje og løbegang. Uden lommer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

64-007 100% polyester 140 g/m2 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

VEJL PRIS kr. 78,-

RE

D

VY NA DE EP

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

POLO / SHORTS

BØRN

305


KIDS LIGHTWEIGHT

JOG PANTS

Collegebukser med elastik i talje og åben leg. Tyndere kvalitet unbrushed inderside. Tear-away label.

Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer.

64-005 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

EY R

GR

NA VY HE

AT

HE

CH FR EN

BL

AC

K

FARVER T

EY GR R HE AT HE

DE E

P

NA

VY

FARVER K

JH072J 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

VEJL PRIS kr. 132,-

VEJL PRIS kr. 88,-

BL AC

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

306

KIDS CUFFED

JOG PANTS


KIDS JOG PANTS

KID’S TRAINING

Sweatbukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer. Tear-away label.

64-051 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

VEJL PRIS kr. 95,-

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA V

Y

M CA BL

AC K

K AC

VY NA

NA EP DE

O

FARVER

VY

EY GR R HE AT HE

AC K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 121,-,

FARVER BL

Leggings med kompression til børn, der giver dig støtte og maksimal effekt under træning. Strækkvalitet for bedre bevægelighed. Bred elastisk talje.

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TRIDRI® LEGGINGS

PANTS

BØRN

307


YOUTH'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger Jacket er en kompressibel jakke, der er let og fleksibel, mens du holder dig varm. Pak jakken hurtigt i din egen lomme, når den ikke er i brug. Overflade med vandafvisende virkning og en åndbarhed på 1 000 g/m2. ART NR AFP-2Y MATERIALE 100% nylon STØRRELSER 5-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13-14 år

PH IT RA /G VY NA

AP BLA HI CK TE / GR EY GR

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 1107,-

SIROCCO KIDS Windbreaker med skjult hætte i kraven. Hætten og lining har snortræk. Jakken kan pakkes sammen i lomme. Fås i herre og dame model også. ART NR JK-950 MATERIALE 100% Tafetta nylon STØRRELSE 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

N EE

N

BO

UL

RE

TT

AL

LE

GR

GR

EE

LL A TR

GO

YE

LD

GE AN

RE

OR

D

LE PU

AT

RP

OL

L

BL RO

YA

L

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

UE

FARVER

OW

VEJL PRIS kr. 117,-

CHILDREN'S APRON Klassisk forklæde til børn med en bred vifte af farver! Justerbar nakkerem med trykknapper. ART NR MATERIALE MÅL VÆGT

PR149 65% polyester, 35% bomulds twill mini: 43x53 cm, junior: 48x63 cm 195 g

308

DY UN RG

UR

AL

BU

NA T

BR O

W N

PU R

PL

E

E IS UO

KE

LL

Y

TU RQ

BL U

LI

M

E

RO

YA

L

VY NA YE LL OW

GR

OR A

NG E

DA

RK

K AC BL

D RE

HO

T

PI NK

W HI

TE

EY

FARVER

E

VEJL PRIS kr. 70,- (Junior kr. 76,-)


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Børne vest i 100% polyester med velcro. 50mm bred reflekterende tape rundt om kroppen og skulder. Opfylder EN1150. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

VEJL PRIS kr. 34,-

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FARVER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Børne vest med reflekterende kanter. 100% polyester med velcro. 2,5 cm bred reflekterende tape rundt om kroppen. Yellow & Orange overensstemmelse med EN1150. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

S HI

VI

S VI

YE

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARVER

GE

VEJL PRIS kr. 34,-

HI VIS REFLECTIVE BORDER Vest, ideel til sportsbegivenheder, med reflekterende kant rundt for ekstra synlighed, elastisk velcro i siden af tilpasning og pasform. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

EE N

SA

PU

PP H

SK

RP

Y

LE

BL IR E

BL L YA

PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FARVER

UE

VEJL PRIS kr. 40,-

JACKET / APRON / REFLECTIVE VEST

BØRN

309


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size

LI M

E

GR EE N

PU R

PL E

UE BL Y SK YE LL O

GE AN OR

W

D RE HT IG BR

GR EE E BO TT L

KE

EM

LL

Y

ER A

GR

LD

EE

N

N

CL

UE BL

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH IC AS S

PI N

K

FU CH SI A

RE D

GR

AP

BL

RO

GR HI TE

K AC

TE HI W DY BU RG UN

NA VY

EY

FARVER

YA L

VEJL PRIS kr. 28,-

YOUTH SIZE SNAPBACK ART NR B615 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size VEJL PRIS kr. 36,- CK

IA

LA /B TE HI W

SU BL RF AC BL K / UE

CH US /F K AC

BL

BL

AC

K

BL

AC

/B

K

RI

/B

GH

T

LA

CK

RE

D

FARVER

JR MORFTM ORIGINAL Morf til børn. Morf er et multifunktionelt rør i 100% mikrofiber. Materiale der giver varme og beskyttelse mod kulde, vind og fugt, og køler og beskytter mod solens stråler ART NR B900B MATERIALE 100% polyester, microfiber STØRRELSE One-size

310

LI

M

E

GR

GE OR AN

BL UE RF SU

AC K BL

W

HI

TE

FARVER

EE N

VEJL PRIS kr. 17,-


JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

FL U YE ORE LL SC OW EN T

RE D

IA

CL AS SI C

BR

IG

FU C

HT

HS

RO

NA V FR

EN CH

K AC BL

YA

Y

FARVER

L

VEJL PRIS kr. 23,-

JUNIOR SNOWSTAR BEANIE Hue med kvast i to toners kontrastfarve. Kan bruges med eller uden fold-op. ART NR B450B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

BR OF IGH F T W RE HI D TE /

F OF UC F HS W IA HI / TE

SU OF RF F BL W U HI E TE /

FARVER

FR LI ENC GH H T NA GR V EY Y /

VEJL PRIS kr. 33,-

REFLECTIVE

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE Dobbeltstrikket hue med kvast til børn. Reflekterende kvast for øget synlighed i mørket. Rebrandable. ART NR B406B MATERIALE 100% akryl STØRRELSE One-size

GR EE BO

TT

LE

DY RG UN BU

HT IG BR

TR U

E

PI

NK

RE D

L RO YA HT IG BR

CH FR EN

BL

AC

K

NA VY

FARVER

N

VEJL PRIS kr. 52,-

ACCESSORIES

BØRN

311


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Langærmet GOTS-certifiseret baby body i blød og stærk interlockstrikket bomuld. Detaljer i halsåbning og med trykknapslåsning i benene for nemmere påklædning. ART NR BZ30 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 måneder

NK

L EA OA

TM

R DE

SI A CH FU

PO W

BL U Y ST

FARVER

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

312

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FARVER

A M THE EL R AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 86,-


BABY BODYSUIT Kortærmet baby body i blød og stærk interlockstrikket bomuld. Detaljer i halsåbning og med trykknapslåsning. Lavet af 100% bomuld, hvoraf nogle er fuldt organisk GOTS certificeret bomuld. ART NR BZ10 MATERIALE 100% bomuld (Camoflauge Green, Lavender, Mint, Orange, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, White Organic: 100% organisk bomuld. Heather Grey: 85% bomuld, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomuld, 40% polyester) STØRRELSE 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* måneder, *18-24 kun i farverne Black og White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FARVER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

VEJL PRIS HVID kr. 67,-

BABY

BØRN

313


BABY HOODIE Børnehætte med hel lynlås. Børstet inderside og dybe kængurulomme. ART NR BZ32 MATERIALE 80% bomuld og 20% polyester (Heather grey 84% bomuld, 16% polyester) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

W

HI

TE

BL AC K

FARVER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 137,-

BABY SWEATPANT Jogging buks til børn med blød, opbørstet inderside. To sidelommer og en Baglomme. Bred elastik i taljen. ART NR BZ33 MATERIALE 80% bomuld og 20% polyester (Heather grey 84% bomuld, 16% polyester) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

W

BL

HI

AC

TE

K

FARVER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 93,-

BABY ALL-IN-ONE All-in-one til børn. Gennemgående lynlås og børstet inderside. Skjulte sømme for bedre comfort. Kængurolomme foran og extra lange mancetter i ærmer og ben for at kunne bruges når barnet vokser. ART NR BZ25 MATERIALE 80% bomuld og 20% polyester (Heather grey 84% bomuld, 16% polyester) VÆGT 250 g/m² STØRRELSE 3-6, 6-12, 12-18 måneder, 2-3, 4-5 år

314

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FARVER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

VEJL PRIS kr. 169,-


BABY T Baby T-shirt med nikkelfri knapper på skulderen for nemmere påklædning. Lavet af 100% bomuld, hvoraf nogle er fuldt organisk GOTS certificeret bomuld. ART NR BZ02 MATERIALE 100% bomuld (Black Organic, Lavender, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural White Organic indeholder 100% økologisk bomuld) (Heather Grey: 85% økologisk bomuld, 15% polyester, Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% økologisk bomuld, 40% polyester) STØRRELSE 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 måneder, 2-3 år* (*0-3 og 2-3 år* kun i udvalgte farver)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FARVER

C

VEJL PRIS kr. 59,-

BABY

BØRN

315


BABY T-SHIRT Baby t-shirt LABEL FREE, uden etiket. T-shirten er kortærmet og med Amerikansk halsåbning. En-til-en-rib og sidesøm.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ST105 100% bomuld 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

BL UE LI

GH

RO

T

K AC BL

W

HI

TE

FARVER

SE

VEJL PRIS kr. 53,-

BABY BODY LS Baby body LABEL FREE, uden etiket. Bodyen har lange ærmer og en Amerikansk halsåbning. En-til en rib, med sidesøm.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ST108 100% bomuld 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

VEJL PRIS kr. 69,-

316

RO SE

BL LI

GH

T

K BL AC

W

HI

TE

UE

FARVER


BABY BIB Bib / hagesmæk til baby med knap i nakken.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BZ12 100% bomuld (Heather: 85% bomuld, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

NK

RE D

PI R DE W PO

BU

DU

BB

LE

ST Y

GU

BL

M

UE

PI N

Y NA V L CA NA UT I

W

HI

TE

BL AC K

W AS M HE EL D AN GR GE EY

FARVER

K

VEJL PRIS kr. 47,-

BABY BANDANA BIB Vendbare skarfs / hagesmæk til baby med knap i nakken.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BZ23 100% bomuld (Heather: 98% bomuld, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

ER TE PI / PO NK W D

ED /R

W

HI

TE HI W

TE / GR HE EY AT H W

HI

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W

HI

TE

/B

LA

CK

FARVER

ER

VEJL PRIS kr. 46,-

LITTLE HAT WITH EARS Smalskået hue med små ører lavet af blød og elastisk økologisk bomuld. ART NR BZ51 MATERIALE 100% økologisk bomuld (White/Heather Grey Melange: 92% økologisk bomuld, 8% viskose) VÆGT 200 g/m² STØRRELSE One size

UT WH IC ITE AL / NA VY NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

FARVER

OR GA N / M IC OC NA HA TUR AL

VEJL PRIS kr. 48,-

BABY

BØRN

317


STØRRELSE SKEMA FOR SKJORTER MÆND S

M

L

XL

2XL

3XL

Krave størrelse

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

KVINDER Krave størrelse

LEVERENCER Hvis ordren afgives inden kl. 12.00 afsender vi den fra vores lager samme dag, senere ordre, den efterfølgende dag. Udsolgte varer som, vi tager hjem fra vores europæiske lagerer, normal leveringstid 5-7 hverdage. * Vi tager forbehold for at produkterne kan være udsolgt eller i restordre.

PRISER Samtlige priser i kataloget er vejledende udsalgs priser Fruit forbeholder sig retten til at ændre priserne ved valuta ændringer uden forudgående varsel. Der tages forbehold for lager beholdning, omkostninger ved evt. videreforarbejdning for kunde. Der tillægges fragt. Lokale pris variationer kan forekomme. Farverne i Kataloget er en indikation af farverne og kan variere fra original farven på stof. Der tages forbehold for trykfejl.


FRUIT Distribution AB 2021. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 261F, Ladies Authentic Melange Hooded Sweat


2021 2021

mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se

Profile for Fruit Distribution

FRUIT 2021 DK  

FRUIT 2021 DK  

Profile for idexpress

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded