FRUIT 2020 NO

Page 1

2020


FRUIT Distribution AB 2020. SE www.fruit.se DK www.fruit.se/dk NO www.fruit.se/no Cover: Russell, 103F, Ladies’ Pure Organic V-Neck T


NĂ˜YE UTVALGT Fruit inneholder produkter som lagerføres i Sverige og Europa for raske leveringer i det Skandinaviske markedet. Kolleksjonen inneholder kun produkter fra velkjente varemerker som stĂĽr for kvalitet og leveringssikkerhet.

2020


VÅRE VAREMERKER En av våre mål er at du som kunde skal kunne ha et bredt utvalg av bra produkter med store valgmuligheter. Vi er derfor veldig stolte av å kunne tilby over 25 forskjellige varemerker som tilsammen skaper FRUIT kolleksjon 2020B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

STAND


PANTONE: Cool gray 10C Red 485C


ÖKO-TEX

OSC 100

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Premier/ Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

Organic 100 content standard B&C, Westford Mill

Øko-tex / trygge tekstiler sikrer at klesplaggene IKKE inneholder noen farlige emner for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt anerkjent test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Testkriterier er standardisert verden over og inkluderer tester for ph-verdier, formaldehyd, sprøytemiddel, tungmetaller og allergi-fremkallende fargestoffer. Bare når det er bevist at et klesplagg ikke inneholder noen av disse emner innvilger Øko-Tex – godkjenning. Ytterligere en grunn til å velge Fruit Of The Loom, Russell og B&C. Les mer på www.oeko-tex.com

OCS 100 er en uavhengig, internasjonal sertifiseringsorganisasjon og en av de mest kjente sertifikater dekker økologisk bomull. OCS er basert på tredjeparts verifikasjon for å kontrollere om et sluttprodukt inneholder den eksakte mengden av en bestemt økologisk dyrkede materialer. Sertifikatet gjelder materialet fra grunnen vokst økologisk og er helt fri for forurensning fra råbomull til ferdig produkt.

THE FRUIT CODE

ETHICAL COTTON

Fruit of the loom Som en av verdens ledende klespro-

dusenter kjenner Fruit Of The Loom ansvar for miljø og samfunn. Fruit Of The Loom stiller meget høye krav. Dette merkes på klærne som produseres og måten de produseres på. Disse kravene skaper grunnlaget for The Fruit Code. Denne koden viser Fruit Of The Looms engasjement i å minske miljøbelastningen og medvirke til en positiv innsats i de samfunn hvor de opererer. Men det handler ikke bara om dem. Fruit Of The Loom forsikrer at de samme strenge reglene gjelder alle deres leveran­dører, distributører og hvilken som helst av deres samarbeidspartnere. Denne holdningen er ikke noe nytt for Fruit Of The Loom, de har alltid oppført seg som dette.

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS ® (Global Organic Textile Standard) merking er en garanti for

den økologiske statusen på produktet. Fra råvaren bomull til ferdig pakket produkt er utførelser gjort på et miljøvennlig og med sosialt ansvar.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade, tildligere Max Havelaar, er en internasjonal merkeordning som garanterer at bønder og plantasjearbeidere i utviklingsland får tryggere arbeidsvilkår og bedre priser for sine produkter. Fairtrade er internasjonale sertifiseringsstandarden for rettferdig handel og produksjon.

Fruit of the Loom Fruit of the Loom er stolte av å kun bruke de beste råvarene i produksjon. Det hele starter med å bruke den fineste råbomullen. Respekt for rettferdighet og menneskelige rettigheter er meget viktig for oss, og derfor brukes det kun etisk produsert bomull. Vi bruker ikke bomull fra Uzbekistan – hvor brudd på disse rettighetene er dagligdagse. Det er også et krav som selskapet stiller til alle sine underlev­erandører at ingen bomull eller tekstiler kommer fra Uzbekistan. Mesteparten av bomullen som Fruit of the loom brukes kommer fra USA. Dette garanterer kvalitet, trygghet for alle og sporbarhet.

WRAP (Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP er en uavhengig, ideèll organisasjon som arbeider med sertifisering av lovlig, human og etisk tekstilproduksjon over hele verden. Gjennom å vedta WRAP, kommer de produsentene som jobber etisk jobbe med samme etiske regler som vil bli overvåket. Dette vil komme tekstilindustri, miljø, lokalt ansatte og til slutt forbrukerne til gode. Les mer www.wrapap­parel.org

SAI

BSCI

FWF

Social Accountability International Mantis

The Business Social Compliance Iniative

Fair Wear Foundation

SAI arbeider for bedre arbeidsforhold

Mantis

B&C

BSCI: The Business Social Compliance

Fair Wear Foundation (FWF) er en

gjennom egne ”SA8000 standard for decent work ), et verktøy for å implementere gode arbeidsforhold i en rekke land og bransjer.

Initative (BSCI) er en ikkekommersiell organisasjon som arbeider med forbedringer av arbeidsforhold i leverandørkjeden. Arbeidet gjennomføres med inspeksjoner med BSCI base code som målestokk.

uavhengig, non-profit organisasjon som arbeider med selskaper og fabrikker for å bedre arbeidsforholdene for tekstil arbeidere i en rekke land i Europa, Asia og Afrika.


VI BRYR OSS! ”Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene vil man FLORAL utvikle nye BORDER muligheter til å redusere write your message energiforbruket oghere øke effektiviteten.”

Vi tar ansvar for at våre produkter produseres under rettferdige forhold og med minste mulige påvirkning på vårt miljø. Et godt eksempel er Fruit of the Looms fabrikk i Marokko som er spesielt designet for å være så energieffektiv som mulig utifra miljøsynspukt og for alle de ansattes skyld. I løpet av årene har flere av våre kunder besøkt fabrikken i Marokko. Det gir kundene er meget god tilfredstillelse når man ser fabrikken og fokuks på arbeidsmijø på nært hold. Fruit of the Loom har brukt moderne teknikk for å resirkulere vannet på anlegget i Marokko. Det finnes bland annet et meget avansert system for vannrensing. Området omfatter et avansert anlegg for kjemisk påvirkning av vann som brukes i produksjonen, utstyr som varmer opp og anvender kjølevann i tekstilproduksjon og et smart system for å dra nytte av kondensasjonsproduktet fra dampen. Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene du utvikle nye muligheter til å redusere energiforbruket og øke effektiviteten. Slike som gjenbruk av varme og energi i løpet av prosessen. Samtidig jobber Fruit of the Loom hardt for å redusere avfall. De reduserer mengden av bomullavfall og resirkulere nedgradert fibre. De ansatte er opplært til å få kunnskap om alternativer for resirkulering, og et bredt partnerskap med selskaper som kan ta seg av avfallsmateriale på en forsvarlig måte, slik at fabrikken i Marokko blir et lysende eksempel på hva Fruit Distribution står for i Skandinavia.


PRIVATE NO

LABEL !

VÆR UNIK Vi kan hjelpe deg med ulik type bearbeidelse som bytte av etikett, bytte snører, Zip pullers eller knapper.

PRIVATE LABEL Med PRIVAT LABEL så hjelper vi deg med å bytte og sette inn egne etiketter i plaggende. Vi kan også hjelpe deg med å fjerne den opprineelige etiketten, sette i str. Etikett og lage et NO LABEL produkt.

re brand able.

REBRANDABLE Mange av våre produkter leveres uten nakkeetikett eller varemerker, og er lett å bearbeide til eget varemerke.

PRODUKTER Vi kan bearbeide de fleste produkter i vår kolleksjon.

-/+ MINIMUM Vi har ingen krav til antall eller minimum. Kun 1 stk.

LEVERINGSTID Ettersom all vår produksjon skjer ”in house” kan våre leveringstider være nede på 1-2 uker, kommer ann på ordren størrelse


HAR DU BEHOV FOR NOE HELT UNIKT? Ved hjelp av vår sømavdeling med sømmersker kan vi hjelpe deg å skape unike produkter med ditt selskap eller dine kunders identiet. Vi tilbyr bearbeidelse som bytte av etiketter, snører, zip pullers og knapper. Private label produktene har vi liggende på vårt lager og derfor kan vi levere helt ned i 1 stk. som minimumsordre. Vi bytter eller setter i etiketter i f. eks. nakken på artikler i de fleste av våre produktkategorier – T-shirts, jakker, vesker, luer, osv. All produksjon gjør vi ”in house” og det er derfor leveringstidene kan holdes meget korte, som oftest 1-2 uker. Etikettene produseres av samarbeidspartnere, men våre kunder kan også sende egne etiketter til oss. Vil du ikke ha noen etikett i det hele tatt, så hjelper vi deg å fjerne etiketten uten å sette i en ny. Ditt plagg blir da, NO LABEL. Hvordan går dette til? Du sender til oss underlaget for etiketter og plassering til oss. Etter godkjent korrektur produserer vi din etikett. Deretter plukke vi produktene fra vårt lager og triller de over til vår sømavdeling, hvor sømmerskene spretter opp sømmer, tar bort den oprinnelige etiketten og etter i den nye. (Kundens)


INNEHOLD 4 VÃ…RE VAREMERKER 9 VI BEKYMRER OSS 10 PRIVATE LABEL

T-SHIRTS

14

PIQUE

48

SWEATSHIRT

66

16 36 39 42 44 47

68 86 100 114 116 118 120 123

CREW NECK V-NECK LONG SLEEVE VEST CONTRAST ELASTAN

HOOD ZIP HOOD CREW NECK ZIP NECK ZIP JACKET BUTTON JACKET JOG PANT SHORTS

SPORT 126 134 140 142 144 148 152 154 163 165 166

T-SHIRT VEST POLO NIKE LONG SLEEVE HOOD SUIT/JACKET PANTS / LEGGINGS SHORTS BRA ACCESSORIES

128


STRIKKET

168

SKJORTER

176

BUKSER

202

178 186 192 194 198

204 206 208 210 212 213

OXFORD POPLIN NON IRON STRETCH FASHION

CHINOS JEGGINGS JEANS SHORTS BELT UNDERWEAR

JAKKER 216 224 226 230 238 246 250 253

SHELL LIGHTWEIGHT SOFTSHELL PADDED WINTER BODY WARMER FLEECE PANTS

VARSEL BEANIE MORF GLOVES SCARF

VESKER

292 298 302 310 312 316 318 322 324

214

254

274 290

SHOPPING BAG GYMSAC BACKPACK NIKE BAG MESSENGER LAPTOP BAG ACCESSORIES ACCESSORIES IPAD / LAPTOP

HÃ…NDKLER

326 336

BARN

340

FORKLE

VINTER ACCESSOARER262 264 271 272 273

CAPS

342 346 348 355 356 357 358 360 360 361 362 364

T-SHIRT SPORT SWEATSHIRT POLO SHORTS SUIT PANTS JACKET APRON REFLECTIVE VEST ACCESSORIES BABYT-SHIRT T-shirten er vĂĽr tids mest elskede plagg. Ikke rart at T-shirten ogsĂĽ er det mest brukte plagget. Her finner du et bredt utvalg av mange varianter i ulik farger og passformer.


SE MERE T-SHIRTS PÃ… NO.FRUIT.SE

16


FAVORIT FAVORITT

FAVORITT

BARN

BARN

SIDE 343

SIDE 343

VALUEWEIGHT T LADIES

VALUEWEIGHT T MEN

Dame t-shirt med feminin passform. Halsribb i bomull/lycra. Tear-away label.

Fruit of the looms BESTSELGER. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Vår bestselger tilbys nå opp til 5XL. Tear-away label.

Y

AS

Y D

SK

AZ U

ER

HE

AT H

ER

RE

DY RG UN BU

NF

LO W

GE AN

E

SU

OR

IV

N

CL

BO

AS

E

SI

C

GR

OL

EE

EE GR R HE AT

AL TU R NA

KI KH A

CH OC

OL AT

E

HE

BL UE

UE RE

BL

BL YA L

D RE BR IC K N

D RE EN GR E Y LL KE

H

GR E R AT HE

GR AP H T

UE HE R HE AT

NK PI T GH LI E M LI

YE LL

OW

N EE GR KE

LL Y

E M LI

H BU EA RG TH UN ER DY

RO

HE A E RP L PU

HE

A FU

RE

D

CH

SI

NK PI T GH LI

GH

NA VY

ER TH

EP DE L YA RO AT HE

R

D RE R HE

HE AT

HE

R

LE RP PU

IA CH S FU

W YE

LL O

W LO NF SU EN GR E E TL BO T

AT HE

PU RP LE

YA L RO ER TH

ER

H BU EA RG TH UN ER DY

HE A

LI

VY NA

VY NA

UE BL E UR AZ

GR HEA EY TH

DA RK

BL A

W

HE A UE BL

RO

YA L

VY NA

R AT HE HE

CK

E HI T

EY GR TH ER

T

GR AP

HI

R

GH LI

DA RK GR HEA EY TH E

AC K

NA V

Y

BL

TE HI W VY NA P DE E

BL UE Y SK DY BU RG UN

E NG OR A EE N GR HE AT HE R

TT L

FARGER

HE

FARGER

ER

CA PRIS 59 kr TE

CA PRIS 59 kr

IT E

ART NR 61-036 MATERIALE 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Ht Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht Grey, Ht Navy, Ht Royal, Ht Green, Ht Red 50% bomull, 50%Polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL Alle farger; S-5XL Kun i White, Navy, Ht Grey, Black

PU RP LE

ART NR 61-372 MATERIALE 100% bomull (Ht Grey 97% bomull, 3% polyester, Dark Ht Grey, Ht Navy, Ht Royal, Ht Green, Ht Red 50% bomull, 50%Polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

CREW NECK

T-SHIRTS

17


ICONIC 165 CLASSIC T Designet i en klassisk passform er denne nye t-shirt i mellomvektsklassen inspirert av vår populære Value T, men er produsert med 100% kjemmet ringspunnet bomull. Ekstra myk og tettstrikket gir bra trykkresultat og god følelse. ART NR 61-438 MATERIALE 100% bomuld (Heather Grey 97% bomuld 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL i White, Navy, Black, Heather Grey) CA PRIS 69 kr

18

BL UE YA L RO

NA

VY

GR HE

AT

HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER


ICONIC 150 T BARN

T-shirt med rund hals I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Moderne, smalere passform. Modellen har lycra i halsribb for økt holdbarhet. Tear-away label.

SIDE 345

ART NR 61-430 MATERIALE 100% bomull (Heather farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 145 g/m2 VEKT FARGET 150 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Ht Grey )

NA VY DY UN RG

M O

ER W SU

NF

FL

RE

LO

D

AM

E

RE R HE AT HE

AS

NA

SI

TU

C

RA

OL

L

IV

E

EE GR

CL

HE

FO

AT

RE

HE

ST

R

GR

EE

EE

N

N

N

A SI CH FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

BU

NE

CO

DE EP

DA R

T IN

BL LT BA

HE AT HE

RO

K GR HEA EY TH E

R UE

YA L RO R

BL YA

NA

L

VY

R HE AT HE

LE RP PU R HE AT HE

GR Y LL KE

HE AT HE

ZI NC

HT

UE

NA VY

LI G

W

BL

GR

AC

HI TE

K

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

R

CA PRIS 59 kr

ICONIC LADIES 150 T T-shirt med rund hals I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Figursydd med sidesøm. Modellen har lycra i halsribb for økt holdbarhet. Tear-away label. ART NR 61-432 MATERIALE 100% bomull (Ht. farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 145 g/m2 VEKT FARGET 150 g/m2 STØRRELSER S-2XL CA PRIS 59 kr NA EP DY

DE

DA

T

ER LO W SU

NF

D RE

FL AM

E

RE R HE AT HE

TU RA NA

OL C SI AS CL

L

IV

E

EE GR HE R AT

ST RE FO

HE

GR

EE

EE N

N

N

IA CH S FU

H BU EA RG TH UN ER DY

D

BU

RG

UN

IN M O NE

BL LT BA CO

VY

R GR HEA EY TH E

AT HE UE

AL RO Y R HE AT HE

RK

GR HE R

NC ZI

GR T GH

RO YA

NA

L

VY

R HE AT HE

RP LE PU R HE AT HE

GR LL Y KE

BL U

NA

E

VY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

AP H

IT

EY

E

FARGER

CREW NECK

T-SHIRTS

19


20


SOFSPUN® T

BARN

SIDE 344

Sofspun T er produsert med en ny teknikk utviklet av Fruit of the loom. Tettere strikk og mykere stoff i et moderne design gjør Sofspun til førstevalget både hos trykkeriene og hos de som vil ha en litt mer moderne T-shirt. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away label. ART NR 61-412 MATERIALE 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL i Black, Navy, Heather Grey og White CA PRIS 70 kr NA VY

R

EP

HE

DE

D

GR

EE

N

FU

RE

CH

SI

A

DY

KE

LL

Y

E LI

M

OW LL YE

SU

UN BU

UR AZ

YA RO

ER W NF

LO

GE AN OR

RG

E

BL L

VY NA

BL

UE

UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

SOFSPUN® T LADIES

BARN

SIDE 344

Sofspun T er produsert med en ny teknikk utviklet av Fruit of the loom. Tettere strikk og mykere stoff i et moderne design gjør Sofspun til førstevalget både hos trykkeriene og hos de som vil ha en litt mer moderne T-shirt. Halslinning i bomull/lycra. Tear-away label. ART NR 61-414 MATERIALE 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 70 kr NA VY

GR

EP

HE R

DE

D

A CH SI FU GR Y KE LL

E M LI

YE

LL O

W

EE

N

RE

NC BU RG UN DY

BL U AZ U

RE

BL U L RO YA

W LO SU NF

OR

AN GE

ER

NA

VY

E

E

LI

HE AT

GH T

ZI

GR AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

EY

TE

FARGER

CREW NECK

T-SHIRTS

21


22


BELSUTE

ORIGINAL T

VA

Trolig markedets beste kampanje T-shirt! Tynnere T-shirt. Lycra i halsribben for økt slitetyrke. Tear-away label.

ART NR 61-082 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) 2 VEKT HVIT 135 g/m VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) CA PRIS 44 kr VY

NA

D RE K IC BR

E

N

OL

IV

EE

C

GR

CL

BO

KE

TT

AS

SI

LE

Y LL

LI

VY

NA EP

D RE

FU N EE GR

E M

OW LL YE

BARN

SIDE 342

DE

A SI CH

UN RG BU

PU

UE BL Y SK

AT

DY

HE RP

E UR AZ

ER W LO NF SU

GR HE

GR T GH LI

LE

UE BL

UE BL L YA RO GE AN OR

R

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

EY

TE

FARGER

BELSUTE

ORIGINAL T LADIES

VA

Tynnere T-shirt til dame i en moderne design. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Leveres i 21 farger. Tear-away label. ART NR 61-420 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m2 VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER XS-2XL

VY

NA

VY

NA

D

DE EP

RE IC BR

OL SI C CL AS

E TT L BO

IV E

EN GR E

EE N GR LL Y KE

K

D RE

FU

CH SI

A

SK Y

BL

UE

GR E

UN DY BU RG

E M LI

GR GH T LI

YE

LL OW

PU

RP

E UR AZ

ER LO W NF SU

LE

UE BL

UE BL L YA RO GE AN OR

HE AT HE R

AP

K AC BL

W

HI

TE

HI

TE

FARGER

Y

CA PRIS 44 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

23


NY HE T

# ORGANIC E150 T-SHIRT Økologisk T-shirt i moderne passform og myk følelse. Tubestrikket. Produsert i 100% sertifisert ekologisk ringspunnet bomul. Perfekt trykkbarhet. Rebrandable. TearAway label.

ART NR UNISEX TU01B ART NR DAM TW02B MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen organisk bomull (Heather Grey: 90% organisk bomull) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER UNISEX XS-5XL STØRRELSER DAME XS-3XL

E OF

F

W

HI T

HA OC M

SE

NK

RO

PI

SO

FT

TA EN M AG

RA D

BU

RG UN

DY

RP IA

NT

GE SA N EE GR ST RE FO

E PL

PU

G FO BL UE

GR

E LI

M

AP

YE

LL

OW

FI

EE

ZZ

N

RO Y

AL

BL

NA UR

BA N

R HE AT HE GE AN OR RE PU

RE D

24

UE

VY

EY GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FARGER

LE

CA PRIS 67 kr


#E150 T-SHIRT Unisex T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable. ART NR TU01T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

E

UE

OL

L

BL U

AT

UR E

OT AP RI C

NG

FI

OR A

RE

RE

D

RE

E

D

RE D EP DE

AC

K

N

BA N UR

BR AR BE

BL

OW

K AC BL US ED

N

KH

AK I

AK NI LE IL M

UR BA

AL

RA L NA

TU

D SA N

KH

N GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR E

EE

EN

EN OR C

HI

D

GR E

IO AC H ST PI

R LA SO

GO

LD

YE L

LO

W

I

M IL

FU

LE N

CH S

IA L

IA

PI

NK

EL

AZ

EC

DE

TR

NI

IC

M

BL

UE BL RO

CO B

YA

AL

L

T

VY NA

N BA UR

UR

BU

BA N

RG

PU

UN

RP

DY

LE

LE RP PU T AN RA

DI

SK Y

DI VA

BL UE

BL UE

RQ TU AL RE

BL UE

VY H AS

RK DA

SP

IS E UO

E IS UO RQ TU

NA

EY GR

GR T OR

T GH LI

W

BL

HI

AC

TE

K

NA VY

FARGER

EY

CA PRIS 57 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

25


NY HE T

THE 100 T T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull med supermyk følelse. Moderne passform og sidesømmer. Kun størrelseetikett i nakken. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JT100 100% bomull (Ht Grey 98% bomull, 2% viskos) 140 g/m2 S-3XL

L YA RO

FO OX E

PU

RG

Y

BU

ST DU

EE

TW

UN DY

RP

LE

RP L PU IG HT IL

D IL

FF TO

RD

RA

M

EL

TA US

CA

M

M VA IL NI KS LL HA A KE

TA

N HY RT

JA

DE

GR

EE

EE GR T

NY

HE

T

CO

EA

M

BA

GO AN M

BA

NU

BY

PI

DE

NK

D RE RE N

FI

NG

O

W

BL UE

NA RD

R HE AT HE

UL M

Y SK

AZ

VY

GR EY

GR

RR BE

UE

E UR

K IN

BL

BL

BL UE

UE

Y

M

OO

CH AR

ND U

CO

ST

AL

AC BL EP DE

W

HI TE

K

FARGER

EY

CA PRIS 99 kr

THE 100 GIRLIE T T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull med supermyk følelse. Feminin passform og sidesømmer. Kun størrelseetikett i nakken. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JT100F 100% bomull (Ht Grey 98% bomull, 2% viskos) 140 g/m2 XS-2XL

26

IN

BL UE Y SK

K

BL

UE

NA VY FO OX

HE AT

RD

GR HE R

BL

CO M

BA

T

GR

AR D US T M

DU

ST Y

PI N

K

DY UN RG BU

EE N

LE RP PU Y DU ST

TW

IL

IG

HT

PU RP

LE

DE

W

EP

HI

TE

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 99 kr


BARN

SIDE 344

SLIM FIT T Authentic T-shirt fra Russell. Moderne design og riktig touch. Meget myk følelse. Leveres i både dame og herremodell. Slimmet i modellen, men ikke for mye. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155M 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

L

IS

E

YA

UO RQ

HT

TU

IG BR

FR

M LI

LL YE

OR

AS

LE BO

TT

AP

PL

E

GR

EE

N

CL

E

OW

GE AN

SI

Y ND CA

RO

NA EN CH

GR Y NV O C

PI

RE

NK

A SI CH FU

D

CO

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 64 kr

SLIM FIT T Authentic T-shirt fra Russell. Moderne design og riktig touch. Meget myk følelse. Leveres i både dame og herremodell. Slimmet i modellen, men ikke for mye. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155F 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS-XL

L

IS

E

YA

TU

RQ

UO

RO HT IG BR

E M LI

OW LL YE

OR AN GE

LE TT BO

AP

PL

E

GR

EE N

CL

CA

AS

ND

Y

SI

C

PI

RE

NK

D

CO

FR

NV

EN

OY

CH

GR

K BL

AC

TE HI W IA HS FU C

NA

EY

FARGER

VY

CA PRIS 64 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

27


SUPER PREMIUM T Klassisk ”amerikansk” T-shirt. Tung, hele 205 gram. Tåler vask i 60°.

ART NR 61-044 MATERIALE 100% bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester). VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 205 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL kun tilgenglig i White, Black, Navy, Heather Grey)

E

N

OL

IV

EE

C

GR

CL

AS

SI

LE TT BO

RE D

DY UN RG BU

RO

YA

L

VY NA

DE EP

HE A

LI

28

BL

VY NA

H AS

ZI

TH ER

NC

GR

GR AP H GH T

CK BL A

W

HI

TE

IT

EY

E

FARGER

UE

CA PRIS 80 kr


#E190 UNISEX

T-shirt for dame med feminin passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable.

Unisex T-shirt med modern passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Rebrandable.

ART NR TW04T MATERIALE 100% forkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

ART NR TU03T MATERIALE 100% forkrympt ringspunnen bomull (Ash: 99% bomull/1% viskos; Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

AS

UE BL VA

ON

LA C

DI

ST

E

LI L IA LE

ET

W

SU

FI

NS

RE

RE

D

RE

D

OR AN GE

M

UR

IL

DI A RA

NN

NT

PU RP LE

PU RP L

UE BL SK Y RB ET SO

BO

XE L PI NA

TU

ND SA

TT

RA L

N GR EE LE

GR E LY KE L

AC K

N

UR B

AN

BL

OW BR AR BE

LI M E

LO SO

LA

R

GO

LD

YE L

T CO AP RI EN

N GR EE ID OR CH

CK US

ED

BL A

KH UR BA N

H

GR C FI CI PA E

BL UE L YA RO

CO BA

BL U

DA UE BL LT

E

RK

SP OR T

GR E

K AC

Y NA V N BA UR L

DY UN RG BU GE OR AN

UR M IN T AL LE NN I AK I

M

IL

RA L NA

TU

ND SA

LE TT BO

AC K BL AN UR B

AT OL

G IN M IM SW

NK PI CH AN OR N BA

XE L PI

R LA SO

LI M E

LO YE L

LD GO N GR EE

EN GR E LY KE L

N OW BR AR BE

GE

W

SU

OR

NS

ET

ID

D RE

FI

T AP RI

CO

GE OR AN N GR EE ID OR CH

CK BL A ED US

BL

HI W PO OL

LI L IA NN LE IL

OR AN GE

M

D RE RE

NA

VA LA C

DI

ST

PU RP LE UR

RA

DI A

BA N

NT

BL SK Y RB ET SO

VY

UE BL

E ON

L YA RO

E PU RP L

UE

L AT OL

DY UN RG BU

TE

H AS

E BL U

BL UE

BL LT CO BA

C PA

CI

FI

SP OR T

RK UE

DA

BL

Y NA V N BA UR

GR

GR EY

Y GR E

K AC

TE HI W VY NA PO OL G IN M IM SW

NK PI ID CH OR GE AN OR N BA UR M IN T AL LE NN I IL M

AK I KH UR BA N

BA N

FARGER

GR EY

FARGER

Y

CA PRIS 65 kr EY

CA PRIS 65 kr

EY

#E190 T /WOMEN

CREW NECK

T-SHIRTS

29


HEAVY COTTON T Tyngre klassisk T-shirt i hele 195 gram. Leveres opp til 3xl i alle farger. Perfekt til større kampanjer. ART NR 61-212 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 185 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S-3XL CA PRIS 69 kr

30

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER


RINGSPUN PREMIUM T Myk T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull. Modellen har Lycra i halsrib for øket slitestyrke. Tåler 60o vask. ART NR 61-422 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S-5XL* (*4-5XL i fargene White, Black, Heather Grey og Navy) CA PRIS 78 kr

H AS RE

D

SI CH FU

RG BU

YA N

RO

A

DY UN

UE BL L

VY NA

EE

N

GR

EE

LE

GR Y

BO

KE

TT

LL

R AT HE

GH LI

VY NA EP DE

GE AN OR

HE

ZI

GR T

BL

NC

K AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

RINGSPUN PREMIUM T LADIES Myk T-shirt i 100% ringspunnet kjemmet bomull. Modellen har Lycra i halsrib for øket slitestyrke. Figursydd. Tåler 60o vask. ART NR 61-424 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S-2XL CA PRIS 71 kr

AS

H

GR R HE

D RE

FU

CH

SI

A

DY BU RG UN

N

RO YA L

NA VY

BO T

TL

E

GR

EE

EE N GR LL Y KE

OR

AN

GE

DE

EP

NA

VY

BL UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

E HI T W

AP H

IT

EY

E

FARGER

CREW NECK

T-SHIRTS

31


INSPIRE PLUS T /MEN Rundhalset Heavyweight T-shirt i 100% økologisk bomull med moderne passform, korte ermer og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TM048 MATERIALE 100% økologisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% bomull/ 10% viskos) VEKT 175 g/m2 STØRRELSER S–3XL

UR

BL

VY

BA CO

UR

SP

BA

OR

N

T

LT

NA

EY GR

EY DA

RK

GR

K AC D RE FI

BA

RE

N

KH

AK

I

W

BL

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 109 kr

INSPIRE PLUS T /WOMEN Rundhalset Heavyweight T-shirt i dame i 100% økologisk bomull med moderne passform, korte ermer og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TW049 MATERIALE 100% økologisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% bomull/ 10% viskos) VEKT 175 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

32

BA CO

UR

BA

N

LT

BL

NA VY

EY SP

OR

T

GR

GR EY K DA R

BL AC K D RE RE FI

UR BA N

KH

AK I

W

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 109 kr


INSPIRE

MEN'S COTTON TEE T-shirt for herre i 100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM042 100% økologisk bomull 140 g/m2 S–3XL

GH

T

NA

T OR

NK

LI

SP

PI

D

IL

LE

FU

NI

CH

AL

SI

A

RP PU N BA

RE

RK LE

DA

VY

GR EY

GR

EY GR

K AC

L OL

AK KH NI LE

KH

AL

AK

I

EE

M

IL

RE

AL

GO

GR

LD

GE

UR

BA

OR

N

AN

OR

AN

N

GE

I

M

UR

RO

AT

YA

L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 83 kr

INSPIRE WOMEN'S COTTON TEE T-shirt for dame i 100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW043 100% økologisk bomull 140 g/m2 XS–2XL

EY

A

NA VY

IL

LE

NI

RE

D

AL

CH SI FU

RP PU N BA

PI

LE

NK

LI

SP

GH T

OR

T

GR

GR

GR EY DA R

K

K AC

L OL

KH AK L NI A LE IL M

KH

AK

I

EN GR E

LD GO

GE AN OR

RE AL

UR

BA

N

OR

AN

GE

I

M

UR

RO

AT

YA L

BL

UE

W

BL

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 83 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

33


MEN’S HD TEE T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free (klistremerke). Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

165M 65% polyester, 35% kjemmet bomull 155 g/m² 160 g/m² S-2XL

SI

NA

GR EY

CH EN FR

LV

CO NV

ER

OY

L M AR

AR M EY GR

L

M D RE

M NK PI

AR

AR

L

L

AR M N OO AR

BR

M

IG

BL

HT

UE

NA

M

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL AC K

HI TE

L

FARGER

VY

CA PRIS 137 kr

LADIE’S HD TEE T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free (klistremerke). Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

165F 65% polyester, 35% kjemmet bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

34

AR L M RE D

AR L M NK PI

OO AR

Y NA V

EY GR

FR

EN

CH

OY

ER LV SI

CO NV

AR M GR

L AR M N

M BL

UE

M

BR

IG

HT

NA

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL

EY

AC

HI T

K

E

L

FARGER

M AR L

CA PRIS 137 kr


MEN'S TRIBLEND TEE T-shirt for herre med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM055 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 S–3XL

VY NA ST FO R HE

HE

HE

AT

AT

HE

RE

R

D

PU

RP

RE

LE

L YA H BL ER UE RO

AT HE

HE

HE AT

K

HE AT

BL

AC

TE HI W VY NA R HE AT

H GR ER EY DA R

K

FARGER

H GR ER EY LIG HT

CA PRIS 103 kr

WOMEN'S TRIBLEND TEE T-shirt for dame med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet økologisk bomull som gi en ekstra myk følelse. Smal halsrib for en moderne look. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW056 50% bomull, 25% polyester, 25% viskos 130 g/m2 XS–2XL

NA VY

AT H GR ER EY LIG H

T

HE

AT

FO R AT

HE

R

D

HE

HE A

TH

ER

PU

RP

ES

LE

HE

L HE

AT

H BL ER UE RO

YA

VY NA R AT HE HE

RE

AC K BL

TE HI W

H GR ER EY DA

RK

FARGER

T

CA PRIS 103 kr

CREW NECK

T-SHIRTS

35


V-NECK HD TEE Høy kvalitet t-shirt med V-hals i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free (klistremerke). Rebrandable.

ART NR HERRE 166M ART NR DAME 166F MATERIALE 65% polyester, 35% kjemmet bomull VEKT HVIT 155 g/m² VEKT FARGET 160 g/m² STØRRELSER HERRE S-2XL STØRRELSER DAME XS-XL

AR

M

BL

UE

M

VY BR

IG

HT

NA

H

M D RE

M AR L NK PI

AR L

L AR M N OO M AR

36

L

Y NA V

Y

FR EN C

NV CO

SI

GR

LV

EY

ER

OY

M

GR E

AR L

L AR M

K BL AC

HI TE W

AR

L

CA PRIS 161 kr


VALUEWEIGHT V-NECK T T-shirt med moteriktig v-hals. Tear-away label. ART NR 61-066 MATERIALE 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) CA PRIS 69 kr

UE

HE

AT HE

R

GR

EY

R RK DA

D

BL

RE

E UR

YA

AZ

RO N EE

ER

GR Y KE

SU

LL

NF

LO

W

GE AN OR

GR HEA EY TH E

AP HI GR T GH BL L

VY NA

DE

EP

NA

VY

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

TE

FARGER

VALUEWEIGHT V-NECK T LADIES T-shirt til dame med dypere moteriktig V-hals og feminint snitt. Tear-away label. ART NR 61-398 MATERIALE 100% bomull (Heather: 97% bomull, 3% polyester) VEKT Hvit:160 g/m2 Farget:165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL CA PRIS 69 kr VY

EY

NA

GR

ER

DE

EP

R HE AT HE

W NF LO SU

RE D

NK LI

GH

T

PI

SI A CH FU

RO

YA L

BL

UE

DA

RK GR HEA EY TH E

K BL AC

W

HI TE

R

FARGER

V-NECK

T-SHIRTS

37


INSPIRE

MEN'S V-NECK COTTON TEE T-shirt med v-hals i herremodel.100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gir en myk følelse. Smal halsrib for en moderne look.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TM044 100% organisk bomull 140 g/m2 S-3XL

D RE

VY

KH

AK

I

LI

GH

NA

T

GR

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 83 kr

INSPIRE

WOMEN'S V-NECK COTTON TEE T-shirt med v-hals i damemodel.100% økologisk bomull med perfekt passform, kort erm og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gir en myk følelse. Smal halsrib for en moderne look.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW045 100% organisk bomull 140 g/m2 XS-2XL

CA PRIS 83 kr

KH

AK I

38

D RE

NA

VY

EY LI

GH

T

GR

K AC BL

W

HI TE

FARGER


VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T Langermet T-shirt i klassisk passform. Lycra I halsribb for økt slitestyrke. Tear-away label.

ART NR UNISEX 61-038 ART NR DAME 61-404 MATERIALE 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER HERRE S-5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey) STØRRELSER DAME XS-2XL ANDRE Dam kun i White, Black og Dark Heather Grey CA PRIS 92 kr VY

EY

NA

GR R

DE

EP

HE HE

DA

RO

YA

L

RE

D

BL

UE

LI

AT

GR T GH

RK

K BL

AC

TE HI W

AP

HI

GR HEA EY TH E

R

TE

FARGER

#E150 LSL T Langermet T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Finnes i unisex och damemodel. Rebrandable. ART NR UNISEX TU05T ART NR DAME TW06T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 145 g/m2 STØRRELSER UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSER DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

BL AL N BA UR

BR O BE AR

KH

W N

AK

I

N EE GR E TT L

AN G OR

RO Y

NA

K DA R

SP

VY

EY GR

GR OR

T

K AC BL RE

D

E

BO

M

IL L

EN

IA L

PI NK

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 93 kr

V-NECK / LONG SLEEVE

T-SHIRTS

39


#E190 LSL T Langermet T-shirt med moderne passform. Produsert i ringspunnet bomull som gir en myk og deilig følelse. Smal halsrib for en moderne look. Finnes i unisex och damemodel. Rebrandable. ART NR UNISEX TU07T ART NR DAME TW08T MATERIALE 100% forkrymt ringspunnen bomull (Sport Grey: 85% bomull/15% viskos) VEKT 185 g/m2 STØRRELSER UNISEX S-4XL* (*4XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey) STØRRELSER DAME XS-3XL* (*3XL kun i White, Black, Navy, Royal Blue, Red, Sport Grey)

BL YA RO

N

KH

OW

BA

N

BR

UR

AR BE

BO

M

AK

I

N EE GR LE TT

OR

RE

AN

D

GE

PI AL NI LE IL

L

VY NA

RK DA

SP

BL

OR

T

GR

GR

K AC

TE HI NK

W

EY

EY

FARGER

UE

CA PRIS 135 kr

LONG SLEEVE HD TEE Høy kvalitet langermed T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Rebrandable. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME

167M 167F 65% polyester, 35% kjemmet bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-2XL XS-XL

40

EN FR

AR L M RE D

M AR L NK PI

CH

OY NV CO

LV SI

L AR M

NA V

EY GR

AR L ER

M

AR M EY GR

OO

N

M UE BL

M AR

BR

IG HT

NA

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL AC

K

HI TE

L

FARGER

Y

CA PRIS 193 kr


INSPIRE LSL T /MEN Langermet T-shirt for herre produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TM070 MATERIALE 100% organisk ringspunnen bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S-3XL

UR

CO

D FI

BA

RE

LT

N BA

OR SP

RE

BL

VY NA

GR T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 124 kr

INSPIRE LSL T /WOMEN Langermet T-shirt for dame produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TW071 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% bomull, 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

RE D RE

LT CO

BA

N BA UR

FI

BL

VY NA

GR T OR SP

BL AC K

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 124 kr

LONG SLEEVE

T-SHIRTS

41


INSPIRE MEN'S TANK T Singlett for produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TM072 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull/ 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S-3XL

RE D

LT

FI

BA CO

SP

RE

BL

EY GR OR

T

K AC BL

TE HI W

FARGER

UE

CA PRIS 113 kr

INSPIRE WOMEN'S TANK T Singlett for produsert med 100% økologisk bomull. Moderne passform med rund hals og sidesøm. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse. Smal halsribb for et moderne utseende. Rebrandable. ART NR TW073 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Sport Grey: 90% organisk bomull/ 10% viskos) VEKT 140 g/m2 STØRRELSER XS.-2XL

42

RE D RE FI

CO B

AL

T

GR SP

OR

T

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

BL UE

CA PRIS 113 kr


VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST Moteriktig singlett for de tøffeste eller sprekeste. Tear-away label.

ART NR 61-098 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–5XL* (*4-5XL kun i White, Black, Navy og Heather Grey)

D

RO

RE

L YA

EP DE

AT HE

BL

VY NA

GR HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 58 kr

VALUEWEIGHT VEST LADIES Moteriktig singlett for damer med feminin snitt. Tear-away label.

ART NR 61-376 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL CA PRIS 59 kr

RE

DE

EP

D

VY NA

GR HE

AT HE

R

K AC BL

W

HI

TE

EY

FARGER

VEST

T-SHIRTS

43


UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE

Unisex klassisk Baseball T-shirt med ¾ erm med kontrastfarger på ermer. Raglancut. ART NR 3200 MATERIALE 52% bomull, 48% polyester. (Triblendfarger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VEKT 120 g/m² (Triblend 130 g/m² ) STØRRELSER XS-2XL

CA PRIS 105 kr Y W

ED /R TE HI

HI

/D E HI T W

W

EE P

TE BL / R UE OY A

L

NA V

CK LA /B E HI T W

/A TE

OO

N

61-028 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

G TR REY IB / LE RE ND D

HI W

W

HI

TE

TE

/M

/R

AR

ED

ON TE PI / N NK E

Langermet T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib. Raglancut. Tear-away label.

44

SP HA

LT

W HI W GR TR EY IB / N LE A ND VY

LONG SLEEVE T

FARGER

HI

HI

HI W N TE BL / N UE EO

HI W

CH WH AR ITE TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

Y

BASEBALL

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

W

TE GR / D EY AR K

CK TE

/B

LA

/R OY AL BL AC K HI T RO E / YA TR L UE

W

HI T GR E / EE KE N LL

W

W

W

HI OR TE / AN N GE EON

HI YE TE LL / N OW EO N

W

W

HI

HI

TE

TE

/N

/D

AV

EN

Y

IM

BL

AC

K

/W

HI

BL A HE CK AT / D HE EE R P

TE

FARGER

W H HE ITE AT / D HE EE R P

CA PRIS 179 kr (Triblend 269 kr)


SHORT SLEEVE BASEBALL T

VALUEWEIGHT RINGER T

T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib. Tear-away label.

Klassisk ringer tee som alltid er like populær. Tear-away label.

E HI T

TE HI

ED

/W

/R

AC

K

E

BL

W

W

HI

HI T

TE BL / R UE OY A

Y AV /N TE /

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

NA

VY

/W

HI

TE

W

W

HI

HI

TE

HI

TE

/B

/R

ED

L HI W

W

TE BL / R UE OY A

EE P /D E HI T W

TE G HI

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R / N

W

Y

NA V

ER /H RE EA Y TH

CK LA /B HI TE W

HI T GR E / EE KE N LL

W

/W

FARGER

RE D

FARGER

LA CK

CA PRIS 80 kr Y

CA PRIS 80 kr

L

ART NR 61-168 MATERIALE 100% bomull (Heather 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S-3XL

61-026 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S-3XL

RO YA W LB HI L TE UE

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

CONTRAST

T-SHIRTS

45


CAMO T Camoflaugemønstret T-shirt med rundet hals med rib. Camo T har en modern passform som passer for bade here og dame. Rebrandable. ART NR JT034 MATERIALE 100% bomull VEKT160 g/m2 STØRRELSER S-2XL

46

M N EE GR

RE

D

CA

M

CA

O

M O CA E BL U

GR

EY

CA

M O

FARGER

O

CA PRIS 158 kr


INNEHOLDER

INNEHOLDER

ELASTAN

ELASTAN

WOMEN’S FEEL GOOD

WOMEN’S FEEL GOOD

STRETCH LONG SLEEVED T

STRETCH T

Moderne T-shirt med lange ermer i litt lengre modell. T-skjorten er emzyme-vasket som gjør den ekstra myk og bevegelig. Sidesømmer og rundet hals med rib. Tear-away label.

Moderne T-shirt i litt lengre modell. T-skjorten er emzyme-vasket som gjør den ekstra myk og bevegelig. Sidesømmer og rundet hals med rib. Tear-away label.

VY NA

EY GR

AT

HE

R

ER TH

HE

HE A

I AK

HT IG BR

KH

RE

D

M

CH A EL RC AN OA GE L

K AC

IG HT BR

R HE AT HE

RE

BL

D

EY GR TH

ER

K

HE A

AC BL

TE HI W

BL L YA RO

FARGER TE

FARGER

116 kr

HI

CA PRIS UE

CA PRIS 189 kr

W

VEKT STØRRELSER

SK121 96% bomull, 4% elastan (Ht. Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Ht. Charcoal 60% bomull, 36% polyester, 4% elastan) 165 g/m2 XS-2XL

VY

ART NR MATERIALE

NA

ART NR SK124 MATERIALE 96% bomull, 4% elastan (Heather Grey: 81% bomull, 15% viskos, 4% elastan, Heather Blue, 65% polyester, 30% bomull, 5% elastan) VEKT 160 g/m2 STØRRELSER XS-2XL

CONTRAST / ELASTAN

T-SHIRTS

47PIQUE

En pen pique et aldri feil! Piquen har gått fra å være kun et sportsplagg til å bli et klesplagg som kan bæres i de aller fleste tilfeller. Preppy eller Casual – du velger stilen.


WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO

Klassisk pique strikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ020 100% bomull 200 g/m² XS-XXL

HE

NA VY

R HE AT

AT E

LE RP

LO RN F

TU

50

OR AN

RE D

GE

D RR Y CH E

CA NK

RE

AT RN

NK PI

LE TT BO

LL Y KE

E LI M

AK I KH

AL TU R NA

SU

NF L

OW

ER

PI

BU

HO

T

RG

UN

DY

IO N

CO

PU

W ER

IS E RQ

UO

RE PP HI SA

SK Y

UE BL

UE BL AL RO Y

BL U

E

CH

SL

AR

CO

AC K

W

BL

HI

TE

FARGER

AL

CA PRIS 181 kr


WHITE

BLACK

BLACK HEATHER

CHARCOAL

SLATE

HEATHER GREY

FRENCH NAVY

NAVY

WASHED NAVY

DENIM

TEAL HEATHER

PEACOCK

BRIGHT ROYAL

ROYAL

SAPPHIRE

CORNFLOWER

TURQUOISE

SKY

PURPLE HEATHER

PURPLE

ORCHID

WASHED PURPLE

PLUM

BURGUNDY

RED HEATHER

CARDINAL RED

CHERRY RED

WASHED RED

RED

HOT PINK

PINK CARNATION

NEON PINK

ORANGE

NEON ORANGE

PEACH

SUNFLOWER

LEMON ZEST

MUSTARD

NEON YELLOW

NEON GREEN

LIME

KELLY

MINT

OLIVE

BOTTLE

MILK CHOCOLATE

KHAKI

NATURAL

CLASSIC FIT COTTON POLO Klassisk piquestrikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. 50 farger! ART NR AQ010 MATERIALE 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% viskos. Charcoal: 60% bomull, 40% polyester. Neonfarger: 65% polyester, 35% bomull. Heatherfarger: 60% bomull, 40% polyester ) VEKT 200 g/m² STØRRELSER S-3XL* (*S-5XL i fargerna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) CA PRIS 181 kr, Washed: 196 kr

PIQUE

51


52


PREMIUM POLO LADIES

PREMIUM POLO Klassisk herrepique i 100% bomull. 3 knapper i ton-i-ton.

Klassisk figursydd damepique. 2 knapper i ton-i-ton.

ART NR 63-030 MATERIALE 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER XS–2XL

Y

H

GR E R

AS

HE

BL UE

UE BL E

SK

Y

AZ UR

NK PI Y

ST

GR

GR EE

EE

N

N

LI G

HT

RE D

RO

A CH SI FU E M

LL

LI

N

KE

SU

NF LO

GE AN OR

AT HE

GR AP H T GH LI

UE YA L

VY NA DY

W ER

BU

RG UN

E RP L PU N EE GR ST FO

RE

BL

VY NA EP DE

Y SK D RE

HT LI G N EE GR KE

LL

Y

E LI M

SU

BL A

HI T W

AS H

UE

E UR AZ

NK PI

SI A CH FU

BL

BL

BL U L RO YA

NA VY Y GU ND BU R

ER LO W NF

E

GR EY

UE

E

LI

GH

HE AT

T

HE R

GR AP H

CK BL A

M O NE

AK

I

IN

T

EE GR LE TT BO

KI KH A

M IN T O NE

KH

HI TE W VY NA P DE E

LE RP PU E AN G OR N EE GR LE TT BO

RE

FARGER

FO

FARGER

IT E

CA PRIS 172 kr IT E

CA PRIS 172 kr

CK

ART NR 63-218 MATERIALE 100% bomull Ash: 90% bomull, 10% polyester, Heather: 97% bomull, 3% polyester VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER S–3XL

PIQUE

53


54


BARN

SIDE 355

65/35 POLO Kraftig polo pikè til herre i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² S–5XL* (*4-5XL kun i Black, White, Navy og Heather Grey)

VY

NA

VY

NA EP

ER

DE

HE AT H

UN RG BU

SK

PU

Y

RP

BL

LE

UE

DY

L YA AT

N GR LE

GR Y

TT

LL

BO

KE

SU

EE

N EE

ER W NF

AN OR

AT R HE AT HE

EM

ER

AL

D

GR

EE

N

HE

LO

R HE

D RE

GE

RE

D

HE

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

VY NA R HE

DA RK GR HEA EY TH E

W

HI

TE

BL AC K

R

FARGER

GR EY

CA PRIS 173 kr

65/35 POLO LADIES Kraftig polo pikè til dame i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² XS–2XL

HE

AT

VY NA DE EP

HE

R

NA

R

N GR EE HE

AT

HE

R

GR TT LE BO

BU RG

PU RP

LE

UE BL SK Y N EE

ER W LO SU NF

UN DY

E BL U L RO YA

TH ER HE A

D RE

HE AT H

ER

RE D

NA VY

RO YA

L

HE

DA R

K GR HEA EY TH E

GR AT H

ER

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 154 kr

PIQUE

55


MEN´S TAILORED STRETCH POLO Skreddersydd og moderne polo pique med stretch. Produsert i fin bomullslycra som oppfyller kravene til høy kvalitet og kofort. Smal og moderne passform. Ton-i-ton knapper og splitt i siden. Rib i erm. Rebrandable. ART NR 567M MATERIALE 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VEKT HVIT 205 g/m² VEKT FARGET 210 g/m² STØRRELSER S-3XL

CL

VY CH

BO

AS

TT

SI

LE

C

GR

RE

EE

D

N

FR

LI

EN

GH

T

NV

OY

OX

NA

FO

GR EY

K AC

NY

HE

T

BR

BU

IG

HT

RG

UN

RO

YA

DY

L

CO

W

BL

HI

TE

FARGER

RD

CA PRIS 304 kr

LADIES TAILORED STRETCH POLO Skreddersydd og moderne polo pique med stretch. Produsert i fin bomullslycra som oppfyller kravene til høy kvalitet og kofort. Smal og moderne passform. Ton-i-ton knapper og splitt i siden. Rib i erm. Rebrandable. ART NR 567F MATERIALE 95% bomull, 5% lycra® (Light Oxford 88% bomull, 7% viskos, 5% lycra®) VEKT HVIT 205 g/m² VEKT FARGET 210 g/m² STØRRELSER XS-2XL

VY NA CH EN FR

GH T LI

CO

D C SI AS CL

BU

RG

UN

RE

DY

L YA RO HT IG BR

56

OX FO

GR NV

OY

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

RD

CA PRIS 304 kr


MEN´S STRETCH POLO Polo Pique i Slim fit og stretchmaterialet. 3 kontrast knapper og sprunn i sidene.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

566M 95% bomull og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

VY

HT

CH CL

FU

AS

LI

SI

M

C

SI CH

E

RE

D

BR

FR

IG

EN

T GH LI A

DY UN RG

RO

NA

RD OX

FO

GR EY OY CO NV

BL AC K

Y

AZ

BU

UR

E

SK

BL

UE

W

HI

TE

FARGER

YA L

CA PRIS 301 kr

LADIES STRETCH POLO Polo Pique i Slim fit og stretch materialet. Modellen er noe lengre, 4 kontrast knapper og sprunn i sidene.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

566F 95% bomull og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

YA

VY

E M LI

C AS SI CL

FU

CH S

IA

RE

D

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

OR D GH T LI

CO UN RG BU

SK Y

DY

E BL U RE AZ U

OX F

GR NV

OY

AC K BL

W

HI TE

EY

FARGER

L

CA PRIS 301 kr

PIQUE

57


MEN’S SUPER SMOOTH KNIT POLO Tennis skjorte med glatt stoff. Smooth Polo er produsert i en luksuriøs myk poly bomulsblanding. To ton i ton knapper i stolpen og splitt i siden. Rib i ermavslutningen. ART NR AQ005 MATERIALE 60% polyester, 40% bomull VEKT 200 g/m² STØRRELSER S-3XL CA PRIS 238 kr

L

IS UO RQ TU

IG BR

BO

TT L

E

RE D CH E

RR Y

DY UN BU RG

E

RO YA HT

VY NA

AT SL

BL AC K

LE RP PU

58

E

AT H HE

K BL AC

W

HI

TE

ER

FARGER


ID.001 PIKÉ Den perfekte Unisex kampanje polopique produsert i 100% forhåndskrympet ringspunnet bomull. 2 knapper ton-i-ton. ART NR PUI10 MATERIALE 100% ringspunnet bomull. (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-3XL

UE BL RO

YA

NA A

RA

BO

KE

TT

LL

Y

LE

GR

GR

EE

EE

N

N

FU

CO

CH

L

SI

E IN W ND SA

IL CH

KI

BR

OW

N

PU

M

L

VY

R AT HE HE

AN

LE OL IG

OR N

D RE

D

AN

GE

LI

PU

GH

T

RP

BL

L OL AT

GR

CI TH RA

BL AC K UE

W

HI T

E

TE

FARGER

EY

CA PRIS 107 kr

ID.001 LADY PIKÉ Kampanje Polo Pique til dame i 100% bomull, med 2 knapper ton-i-ton. ART NR PWI11 MATERIALE 100% ringspunnet bomull. (Heather Grey 90% bomull, 10% viskos) VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 107 kr UE BL L YA CO RA L

N

GR EE N

CH S FU

W

IN E

IA

RO

NA VY

HE HE AT

EE

LE

GR KE

LL

Y

D SA N

BO TT

TH

D OL IG IL CH

OR KI N

BR

OW

N

PU M

RE D

AN

GE

LI

PU

RP LE

AN

BL UE BL GH

T

L AT OL

R

RA

K AC

TE HI W

CI

TE

GR E

Y

FARGER

PIQUE

59


INSPIRE POLO /MEN Polo pique for herre i 100% ringspunnet kjemmet økologsk bomull. Moderne passform. 2 stk. ton i ton knapper i stolpen og splitt i siden. Ribb i ermer. Rebrandable. ART NR PM430 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Heather Grey: 90% bomull/10% viskos) VEKT 170 g/m² STØRRELSER S-3XL

NK PI ID CH OR

LE IL

UR

N EE GR ID CH

SO

OR

LA

BA

R

N

YE

OR

LL

AN

OW

GE

M

RA

AN OR

RE FI

AL T CO B LA LI

L IA NN

T AN DI

IL M

GE

D RE

ET RB SO

BO

UR

TT

BA

LE

N

GR

KH

EE

AK

I

N

BL UE

VY N BA C

UR

HE AT

LE RP PU

IA NN LE

TU RY VE

NA

GR HE R

GR K DA R IN T L

UO RQ

UE BL Y SK

M

IS

E

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARGER

EY

CA PRIS 138 kr

INSPIRE POLO /WOMEN Polo pique for dame i 100% ringspunnet kjemmet økologsk bomull. Moderne passform. 2 stk. ton i ton knapper i stolpen og splitt i siden. Ribb i ermer. Rebrandable. ART NR PW440 MATERIALE 100% organisk ringspunnet bomull (Heather Grey: 90% bomull/10% viskos) VEKT 170 g/m² STØRRELSER S-3XL

BL CO BA NK

LA

PI

LI LE

OR

CH

ID

NN IA

L

PU NT IA

M

IL

RA D

D CH I OR

SO

LA R

YE

GR

EE

LL O

AN OR N BA

N

W

GE KI KH A AN UR B

LT

N BA C

UR

HE

RP LE

T

UR

FI

OR

RE

AN GE

RE D

ET SO RB

N EE GR LE BO TT

60

UE

VY NA

GR AT HE

R

GR DA R L NN IA LE M

VE

IL

RY

M

UO IS TU RQ

UE BL Y SK

IN

E

W

BL

K

AC

HI TE

K

EY

FARGER

EY

CA PRIS 138 kr


MEN'S PURE ORGANIC POLO Høykvalitets pique i økologisk kjemmet ringspunnet bomull setter nye høyder i holdbarhet, kvalitet, passform og trykkbarhet. Nye softifikerte detlajer for utseende. Modellen har sidesømmer som gir en moderne og tidsløs passform. Ton-i-ton knapper i kragenog splitt i siden. Ribb i erm. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

508M 100% organisk bomull 215 g/m² S-3XL

CA PRIS 303 kr

FR

EN

AQ

UA

NA CH

E ST

ON

AC BL E

L TU

RA

OL

NA

DA

BU

RK

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

K

VY

FARGER

LADIES PURE ORGANIC POLO Høykvalitets pique i økologisk kjemmet ringspunnet bomull setter nye høyder i holdbarhet, kvalitet, passform og trykkbarhet. Nye softifikerte detlajer for utseende. Modellen har sidesømmer som gir en moderne og tidsløs passform. Ton-i-ton knapper i kragenog splitt i siden. Ribb i erm. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

508F 100% organisk bomull 215 g/m² XS-2XL

CA PRIS 303 kr

UA AQ

NA CH EN FR

ST

ON

E

K BL AC E

L NA

TU

RA

OL RK DA

BU

RG

UN

IV

DY

W

HI

TE

VY

FARGER

PIQUE

61


MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Pique i 100% bomull med kontrastfarger på kravekant og ermavslut. To knapper og splitt i siden.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

/Y BL AC K

CO N RN AV FL Y / OW ER

TE /W HI VY NA

UR /T K BL

CO

AC

RN / N FL AV OW Y ER

QU

Y AV /N E M LI

RE

D H NA EAT VY HE R

/

OS

IE

BU

RE

D

RG

/W

UN

HI

DY

TE

/S

KY

PU HE RPL AT E H HE E R ATH GR E EY R /

N HE AVY AT H HE EA R TH GR ER EY /

K AC BL

/ Y

EL LO W

NG E /O

RA

/R ED BL AC K

K AC BL

AT H BL ER AC GR K E

HE

TE HE AL AT HE HE AT R HE GR R EY /

AC CH K H AR EA CO TH AL ER

Y AV /N Y SK

RO YA W LB HI L TE UE

/

BL

CH

AR W CH HI O TE AL

/

/

W HI

W HI

TE

TE

/N

/B

AV

Y

LA CK

FARGER

/W HI TE

CA PRIS 252 kr

WOMEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO

Polo pique for dame med kontrasfargede striper i kragen og ermavslutningen. Figursydd passform med litt lengre bakstykke. To knapper og splitt i siden. Ermavslutning med rib. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ021 97% bomull, 3% elastan 200 g/m² XS-2XL

62

LO

/W HI TE

BL

BL

AC

K

AC

K

/Y

/R

EL

ED

TE HI /W K AC BL

BU

RG

UN

DY

/ RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/W HI

TE

Y TH BL ER AC GR K E

HE A

CH AR W CH HI O TE AL

/

/

W

W HI

HI

TE

TE

/N

/B

AV

LA

Y

CK

FARGER

W

CA PRIS 252 kr


MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Klassisk piquestrikket tennisskjorte. Kontrastfarger i stolpen og krave. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR AQ012 MATERIALE 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskose) VEKT 200 g/m² STØRRELSER S-3XL CA PRIS 252 kr /L BL AC K

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

IM

E

NG RA /O BL AC K

RE

/

RE

D

D

/W

/N

HI

AV

TE

Y

TU

RQ RE UO D IS

E

/

VY NA

NA BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU

RP

LE

/P

IN

K

RO YA W LB HI L TE UE

ED

/W VY

AT HE

/R

HI

H NA ER VY GR E

TE

Y

/

BL

AC

K

BL AC K

/W

HI

/R ED

TE

E

FARGER

WOMEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO

Klassisk piquestrikket tennisskjorte til dame. Kontrastfarger i stolpen og krave. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ022 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskose) 200 g/m² XS-2XL

CA PRIS 252 kr

K AC BL

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

/L

IM E

RA NG /O AC K

/ TU

RQ RE UO D IS

E

/ AV /N D RE

RE

D

/W

HI

TE

Y

RO YA W LB HI L TE UE

NA

VY

/R

ED

TE /W HI VY BU CH RG AR UN CO DY AL /

PU R

PL E

/P

IN K

NA

HE

AT H NA ER VY GR E

Y

/

BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

FARGER

PIQUE

63


COTTON POLO OXFORD

WITH OXFORD FABRIC INSERT

Pique med kontrastfarget oxfordstoff på stolpen, under kraven og innsiden av hals. Ribbestrikket krave og mansjetter. To knapper i stolpen og splitt i siden. AQ016 100% ringspunnet bomull 200 g/m² S-3XL

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-204 Easy care 65% polyester, 35 % bomull 220 g/m2 230 g/m2 S–3XL

CA PRIS 213 kr

CA PRIS 252 kr

E TL BO T

Y NA V

NA EP DE

GR E

EN

HE D RE

RG UN DY BU

UE BL L YA RO

64

VY

EY GR AT

HE

R

CK

TE HI

BL A

KY

FARGER

KE

LL

Y

/S

KY /S Y NA V

K AC BL

W

HI T

E

/C

/S

HA

KY

RC

OA

L

FARGER

En skikkelig arbeidshest. Produsert i en kraftig kvalitet. Liten krymp og lettstelt. Tåler 60° vask.

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HEAVY 65/35 POLO


PREMIUM

65/35 POCKET POLO

LONG SLEEVE POLO

Polo Pique i Wasy Care-materiale og med lomme på brystet. Tåler vask på 60°C.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Langermed Unisexpiquè. Ribbestrikket krave og mansjetter. Tre knapper i stolpen og splitt i siden. Tear-away label. ART NR 63-310 MATERIALE 100% bomull (Ash: 90% bomull, 10% polyester) VEKT Hvit:170 g/m² Farget: 180 g/m² STØRRELSER S-3XL

63-308 65% bomull och 35% polyester Hvit: 170 g/m² Farget: 180 g/m² S-3XL

CA PRIS 192 kr

Y NA V

NA DE EP

AS

H

CK

EE N

W

GR

RE D

ES T FO R

RO

YA

L

BL

UE

RE D

BL A

E

VY

FARGER HI T

BL L YA RO

NA VY

GR EY R HE HE AT

CK BL A

TE HI W

UE

CA PRIS 228 kr FARGER

PIQUE

65SWEAT SHIRT

Verdens første sweatshirt ble produsert av Benjamin Russell, grunnleggeren av varemerket Russell, år 1920. Siden den gang ble sweatshirt et må ha produkt i kleskapet vårt.


BARN

SIDE 349

HOODED SWEAT Den klassiske hettegenseren med dobbel hette. Kengurulomme i front. Tear-away label.

EP

NA

VY

NA VY

GR HE R

DE

RK DA

UN RG BU GR Y

LO

LL

NF

E

IV

E

KE

SU

OR

EE

ER W

GE AN

D RE

AT HE

N

SK

PU

Y

RP LE

BL UE

UE BL E UR AZ

HE

T GH LI

N

OL

EE

C

GR

CL

CH

AS

OC

SI

LE TT BO

DY

L R

PI

RE

NK

D

HE

RO

AT

YA

HE

L

R

BL

RO

UE

YA

Y NA V R HE AT HE

A SI CH FU N EE GR R HE AT HE

HE AT

GR HT LI G

W

HI

TE

BL AC K

AP

HI

GR HEA EY TH ER

TE

FARGER

EY

270 kr

AT

CA PRIS

62-208 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL* (*3XL i White,Navy;Black, Ht Grey, Deep Navy)

OL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HOODED SWEAT LADIES Feminin hettegenser for damene i en klassisk design. Dobbel hette og kengurulomme i front. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-038 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

Y

NA VY

NA V

HE

N R HE AT HE

BO

TT

LE

GR

GR

EE

EE N

BU

FU

RG

CH

UN

SI A

DY

HE

AT

EP DE

LE RP LL Y KE

LO W

ER

GR EE N

PU

Y SK

NF

RE D

R

NA VY

GR R HE

UE BL

BL AZ

UR

E

SU

HE

AT

HE R

RE D

HE

AT

DA RK

UE

L YA AT

HE R

RO

UE BL L YA RO

NK PI HT LI G

68

HE

GR HEA EY TH E

CK BL A

W

HI

TE

R

FARGER

EY

CA PRIS 270 kr


HOOD

SWEATSHIRT

69


70


AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kengurulomme med inngang for hodetelefoner. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265M 80% kjemmet bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-4XL* ( *4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

YA RO HT

CH

IG BR

EY

CL

BU

AS

RG

SI

C

UN

RE

A FU

PU

CH

SI

LE RP

Y SK

N

GR

EE BO

CO

TT

NV

OY

GR LE

DY

D

FR

LI

EN

GH

T

BL

NA

FO OX

K AC

TE HI W

VY

RD

FARGER

L

CA PRIS 379 kr

AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kengurulomme med inngang for hodetelefoner. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265F 80% kjemmet bomull, 20% polyester (3 lager) 280 g/m² XS-XL

RO HT IG BU RG

UN DY

BR D

RE

EY

CL

AS

SI

C

A FU

PU

CH SI

LE RP

Y SK

EN CO

NV

OY

GR

GR E E TL BO T

YA

VY FR EN CH

NA

FO LI GH

T

OX

K BL AC

W

HI

TE

RD

FARGER

L

CA PRIS 379 kr

HOOD

SWEATSHIRT

71


72

DE

NU

TT LE

BO

EE N

GR

JA DE

EE N

GR

EE N

GR

Y

KE LL

E

LI M

H

US

OW

CR

LL

YE

GE

SU N

AN

OR

RE D

FI

HO T

CH

RE D

I

IL

PI NK

NK

K

PI N

NK

PI

PI

RE

T

HO

BY

BA

ST Y

DU

S

OS

YF L

ND

CA

UN DY

RG

BU

PL UM

LE

E

F

SU R

BL UE

BL U

RP

PU

Y

SK

SE

IA N

UO I

W AI

YA L

UE

BL

UE

BL

NA VY

PP HI RE

SA

RO

RD

NA V

UE

BL

EY

L

GR

CH

EN

FR

FO

OX

W

NE

H

OR CE

RF

AI

AS

R

HE

AT

HE

GR EY

K

AC

CO A

CH AR

M

BL

CK

TE

HI

W

BL A

OR

ST

EP

DE

T

JE

C

CT I

AR

Y

FARGER

TU RQ

HA

GIRLIE COLLEGE HOODIE

Hettegenser med feminin passform. Dobbelt lag i hetten og gjennomgående kengurulomme. Ribb i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR JH001F MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS–2XL

CA PRIS 270 kr


HOOD

PR

AR

EP

ED

FO

R

RF E

PE

E

DY

CT

ND

SA

M VA IL NI KS LL HA A KE

AC H

PE

RT

SE

DE

N

TE

LA

OW

BR

DE

NU

HA

N

N

EE

CO

GR

CH O

OC

M

T

HO

E

IV

OL

EE

GR

N

EN

GR E

GR EE N

GR EE

PL E

AP

OS S

M

T

RE S

FO

LE

TT

BO

DE

N

EE

GR

T

KE LL Y

EE N

GR

N

EE

GR

N

ON

LE M

OW

GR EE

N

IE

AL

E

M

LI

T

LL

YE

ER BE

SH

SU N

LD

GO

RD

TA

US

M

H

US

CR

GE

NG E

AN

OR

GE

AN

OR

RN

BU

OR A

CH IL I

D

RE

HO T

RE

NS ET

SU

D

RE

FI

D

RE

Y

RR

BE

K

BR IC

AN

CR

PI

NK

PI

NK

K

PI N

NK

PI

LE

NK

PI

CK

TI

PS

LI

T

BY

HO

BA

Y

DU ST

SS

LO

ND YF

E

IC

SM OK

RP

PU

Y

UN DY

ND

Y

NK

PI

CA

RG

BU

RR

AG

M

UM

TA

BE

Y

ET

VI OL

UL

PL

RG U

BU

M

A

EN

AG

D

IL

M

W

TR

UL

RP LE

PU

ER

ET

IL

VO

VE ND

LA

UE

TR

T

UE

BL

IN

M

PP ER

PE

ER

W

E

F

SU R

UE

BL

UE

BL

BL U

LO

RN F

CO

Y

SK

SE

UO I

TU RQ

N

E

IR

IA

AI

PP H

HA W

SA

BL UE

UE

BL

UE

BL UE

BL

CA L

TR OP I

L

M

NI

A

E

OK

SM

SE

YA

RO

DE

P

DE E

VY

NA

RD

NA VY

NA V

UE

BL

CH

EN

FR

FO

OX

W

NE

H

OR CE

AS

EY

GR

EY

GR

US T

ND

RF

AI

OO

M

L

EY

GR

R

HE

AT

HE

L

EE

ST

GR EY

CO A

CH AR

M

OR

ST

SM OK E

AC K

BL

CK

TE

HI

W

BL A

K

AC

BL

EP

DE

T

JE

C

CT I

AR

Y

FARGER

JA

G

IN

SP R

SIDE 348

BARN

COLLEGE HOODIE

UNISEX Klassisk unisex hettegenser i hele 65 farger. Basic farger opp i Str. 5XL. Alle får! Rebrandable.

ART NR JH001 MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS–5XL* (*4XL-5XL kun i fargerne Deep Black, Heather Grey, Jet Black, New French Navy, Oxford Navy)

CA PRIS 270 kr

SWEATSHIRT

73


NY HE T

ORGANIC HOODED /UNISEX Trendy, bærekraftig hettegenser for den miljøbevisste. Prousert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resikulert polyester. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU33B 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

W

OC

OF

F

M

RE FO

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

NY

HE

T

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

PU

SO

BU

AN

SE FT

RE

D

RO

DY UN RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS

NK

LE RP PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 295 kr

ORGANIC HOODED /WOMEN Trendy, bærekraftig hettegenser for den miljøbevisste. Prousert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resikulert p+D12olyester. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW34B 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

G BL UE E NG OR A

SE

PU

RE

RO FT TE OF

F

W

HI

HA OC M

ES FO R

PL E AP

T

GR

GR

EE

EE

N

N

M E LI M

FI ZZ OW LL YE

74

FO

BL AL RO Y

SO

RE D

BU

AG

UE

VY UR B

Y RG

UN D

PI TA EN

NA AN

R HE HE AT

AS

NK

LE RP PU AN T DI RA

GE SA

GR

T PH

AL

BL A BA N UR

W

HI TE

CK

FARGER

EY

CA PRIS 295 kr


T HE NY

KING HOODED Luksuriøs Hettegenser i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. Kengurulomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU02K 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 351 kr

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

EN

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

PU

AN

RE

IC RD NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL

UE BL L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARGER

T

HE

NY

QUEEN HOODED /WOMEN Luksuriøs Hettegenser i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. Kengurulomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW02Q 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 351 kr

FO

ID

EY GR

HE AT IA

EN

NT

TA

PI

PU

RP

NK

LE

HE

RE

KH A

FI OW YE

LL

KI

ZZ

GE AN OR RE PU

FT SO EN

BO TT

LE

GR E

EE N GR UA AQ

RO

D RE

DA

RK

CH

ER

SE

RY

M

AG

RA D

PU

NO RD

M R

R HE AT HE SK Y

BL UE IC

E BL U L RO YA

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA N

TE HI W NA VY N BA UR

GR

EY

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

75


MEN’S AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Ekslusiv, melert hettegenser i moderne passform. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og gjennomgående lomme på magen. Inngang til høretelefoner. Rib i nederkant og ved ermavslutning.

ART NR 261M MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

B M RIC EL K AN RE GE D

GE EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

AN

AN EL M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARGER

GE

CA PRIS 449 kr

LADIES AUTHENTIC

MELANGE HOODED SWEAT Ekslusiv, melert hettegenser i moderne passform til dame. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og gjennomgående lomme på magen. Inngang til høretelefoner. Rib i nederkant og ved ermavslutning. ART NR 261F MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-XL

76

B M RIC EL K AN RE GE D

M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE EL

AN

EL AN M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARGER

GE

CA PRIS 449 kr


GRADUATE HEAVYWEIGHT HOODIE Ekslusiv hettegenser med dobbelt lag i hetten. Brede og flat snøring i hetten. Lome fremme med utgang for høretelefoner. Ribb i mansjetter og neentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH101 70% ringspunnet bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

BL

CH W

RO

FR

YA

L

EN

R HE AT EE GR

D

BO

FI

TT

RE

LE

RE

UN RG BU

PU

RP

LE

DY

N

NE

HE

UE

NA

EY GR

AL CO AR

BL

CH

AR

JE

CT

T

IC

W

AC

HI

K

TE

FARGER

VY

CA PRIS 398 kr

T

HE

NY

STREET HOODIE Hettegenser i tungt materiale med tommlhull for et moderne utseende. Praktisk mobillomme og skjult åpning for høretelefoner i kegurulommen. Dobbel hette. Rib i nederkant og ved ermavslutning. TearAway-label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH020 80%kjemmet bomull, 20% polyester 330 g/m² S–2XL

CA PRIS 406 kr BL UE L N BO

TT

LE

GR

EE

EE N KE LL

Y

GR

D RE RE FI

T HO RE D

PU

RP L

E

CH

IL

I

FR

RO

YA

CH EN

AT HE

CH

NA

GR E HE

R

AL AR

CO

CK BL A JE T

VY

Y

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

77


NY HE T

NY HE T

#HOODIE UNISEX

#HOODIE WOMEN

Klassisk hettegenser i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Kengurulomme. Rebrandable.

Klassisk hettegenser i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Kengurulomme. Rebrandable. WW04W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FARGER

EY ID M

T

HE

R

HA N

AT H BL ER UE RO YA

L

HE UE BL

L

R

LE

HE

RO

AT

YA RP PU R

IN E

TH E HE A E RP L PU

AT

W

HE

IA NT

OR

R

GE

LL OW

M

EL ON

HE AT HE

YE

AN OR

SO

PU R

LA

E

R

D RE W LO YE L LE PA

SA

GE

E JA D T GH LI

AN

RE D

GE

HE

RA D

K AT H GR ER EE DA N R

GR

GR EY

AL

EL EP NA VY

VY NA N BA UR

DE R LA VE N

NK PI LE PA SA ND ER T

DE ST RE

HE

KE

LL Y

GR

GR

EE

EE N

N

M

IL L

DE S

EN I

NU

AL

LL YE R LA SO

GE SA

HE R

T

HE

UR

EY GR HE R AT HE Y SK PU RE NK PI DY CA N

NK PI KI KH A

OW

E NG OR A E PU R

LL YE

T LI GH

RK AT H GR ER EE DA N

JA DE

PA LE

DE SE

HE

OW

SA ND RT

E NU D N EE GR T ES FO R

AT

BA

N

HI W

G FO EY GR UE BL N IA AI W HA

ZZ FI

OR EL ON M

I KH AK L NI A IL LE M

EE N GR KE LL Y

78

AS PH

K

TE

ID H BL ER UE RO YA

AT

E IN W GE AN

RE D AT HE R HE

PA

RE D

K PI N LE

M R HE AT L

HE RP PU

HE R AT HE

RA D

LA

IA NT

VE ND

PU

ER

RP L

E

LE

HE

RO

HE AT HE

YA L

R

BL

UE

NA VY

VY NA N BA UR

Y SK RE PU NK PI DY CA N

GR

EY GR EP EL

HE AT

AS

HE

HA

R

NT

AS

LT PH A

N BA

EY

UR

GR HE R HE AT

PH

K AC BL

TE HI W

G FO EY GR BL UE N IA AI W HA

ZZ FI NK PI

T

FARGER

EY

CA PRIS 237 kr AL T

CA PRIS 237 kr

AS PH AL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BL AC

WU03W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

FO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


ID.203

50/50 HOODED SWEATSHIRT UNISEX Hettejakke i moderne passform og dobbel tykkelse i hetten. Myk børstet innside. Kengurulomme og skjult glidelås. Ribb i ermavslutning og i nederkant. Uten nakkeetikett, perfekt for Private Label. ART NR WU124 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-4XL CA PRIS 221 kr

OW BR

GR BO

TT L

E

LD GO

N

EE

N

GE OR KI N M PU

RE D

AN

DY BU

RG

UN

AL RO Y

VY NA

AT H

ER

CI

HE

RA TH AN

AC K BL

W

HI

TE

TE

GR E

Y

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

79


LADIES ICONIC 150 T

Creators: this is your canvas Our Iconic collection celebrates the T-Shirt as an icon of creativity.

ICONIC 150 T

Combed ringspun cotton 8 Iconic T-shirts – 4 new for 2020

NEW

Tear-out label

NEW

Outstanding print results 27 colours including new Neo Mint

Our iconic T’S your iconic designs. make it yours today. www.fruitoftheloom.co.uk

ICONIC 165 T

ICONIC 150 LADIES V-NECK T Member of amfori, the leading global business association for open and sustainable trade. For more information visit www.amfori.org

80


LIGHTWEIGHT

BARN

SIDE 348

HOODED SWEAT Hettegenser til herre i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

GR R

DE EP

HE AT HE

D RE

LE

Y

BO

KE

TT

LL

A SI CH FU

BU N EE GR

EE GR

GE AN OR

EY

AP HI TE GR T GH

DY UN RG

E UR

N

RO

AZ

YA

L

BL

BL

UE

UE

LI

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

NA VY

CA PRIS 223 kr

LIGHTWEIGHT

LADIES HOODED SWEAT Hettegenser til dame i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 223 kr

VY NA DE EP

GR HE R

IA CH S FU

RE D

T LI GH

BO T

TL E

GR E

EN

BU

RG UN

DY

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

HE AT

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE AN OR

GR AP

HI

EY

TE

FARGER

HOOD

SWEATSHIRT

81


CROSS NECK HOODIE Ekslusiv hettegenser med høy hals. Dobbel hette. Lomme fremme. Rib i ermavslutingen og nedentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH021 80% ringspunnet bomull 20% polyester 330 g/m² S-2XL

BA

BY

VY NA

GR HE

OX

FO

RD

R AT

HE

CO NU

PI

DE

NK

JE

CH

T

AR

BL

AC

AL

K

FARGER

EY

CA PRIS 483 kr

EPIC PRINT HOODIE Hettegenser uten lomme for maskimal område til trykk. Avslappende passform og dobbel stoff i hetten. Brede flate snører. Ribb i mansjetter og nedentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH011 80% ringspunnet bomull 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

NE

82

R HE AT HE

AR CH

GR

L CO A

K AC UN RG BU

W

FR EN

CH

DY

NA

VY

AR

JE

CT

T

IC

BL

W

HI T

E

FARGER

EY

CA PRIS 280 kr


D

/G OL

/

/

SE M VA RT IL NI S KS LL AN HA A D / KE

DE

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HO VA T C NI HO L SH LA COL AK M AT E ILK E / -

TL FI LE RE G RE REE D N

BO

N

S GO T G LD RE E

RE

FO

KE SU LL N YG YE RE LL E OW N /

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

BU CH RG AR UN CO DY AL /

K

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

CA

FR HO EN T P CH IN NA K / VY

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE LE LL / OW

R

HE

LE GR / H EY EA T

RP

PU

AR SK CT Y B IC LU W E HI / TE

HA OX WA FO IIA RD N B NA LU VY E /

Y

/

/

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y /

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y / NK

E FI NCH RE N RE AV D Y

FR

O HA XF W OR AI D IA NA N V BL Y UE /

E SK NC Y HN BL A UE VY /

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

AT FI HE RE R RE GR D E

HE

A SA THE PP R G HI R RE EY /

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E H /

SU N FI YE RE L RE LOW D /

M LIM AG E EN GR TA EE M N AG / IC

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

P LI PH M IR E E GR BL EE UE N /

HE

CH BU AR RG CO UN AL DY /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

SA

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

R SU OYA N L YE BL LL UE OW /

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

F JE IRE T R BL ED AC / K

FI R W ER HI ED TE /

UN DY

BU RG

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

/

C JE HAR T C BL OA AC L K /

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

JE T GO BLA LD CK

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

JE T PU BL RP AC LE K /

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

AR C HO TIC T W PI HI NK TE /

A FR RCT EN IC CH WH NA ITE VY /

FARGER

OX BUR FO G RD UN NA DY/ VY

SIDE 350

BARN

VARSITY HOODIE

Hetten ar dobbel hette, med kontrastfarge innvendig. Gjennomgående kengurulomme. Ribb i nederkant og ved ermavslutningen. Rebrandable.

ART NR JH003 MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS*–5XL* (*XS tilgenglig i fargerne Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/ Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/ Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush, Baby Pink/Arctic White, Burgundy/Gold, Charcoal/Orange Crush, Desert Sand/ Vanilla, Fire Red/Arctic White, Jet Black/Purple, Kelly Green/Arctic White, Oxford Navy/Hawaiian Blue, Oxford Navy/Sun Yellow. *3XL kun tilgenglig i fargerne Jet Black/Gold, French Navy/Fire red, Burgundy/Charcoal. *3-5XL kun tilgenglig i fargerne Heather Grey/French Navy, Jet Black/Heather Grey, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey)

331 kr

HOOD

SWEATSHIRT

83


CAMO HOODIE Hettegenser i campfarge. Dobbel hette. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb i mansjetter og neentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH014 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

M O

O

CA

M

GR

EE

N

CA D RE

CA UE BL

EY GR

NY

HE

T

BL

AC

K

CA

CA

M O

M O

FARGER

M O

CA PRIS 440 kr

GAME DAY HOODIE En hettegenser som du vil bruke igjen og igjen. Yndlingsplagg. Produsert i blandet materiale for en myk følelse. Stretchdetaljer på ermene for et sportslig uteende. Kengurulomme. Dobbel hette med kontrastfarger i hetten. Ribb i nederkant og ved ermavslutning. TearAway label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH103 70% ringspunnet bomull 30% polyester 330 g/m² XS-3XL

84

NE /H WF EA RE TH NC ER H GR NA EY VY

D HE EE AT P B HE LA R CK GR / EY

FARGER

HE DE ATH EP ER BL GR AC EY K /

CA PRIS 406 kr


BARN

SIDE 352

BASEBALL HOODIE Klassisk baseball hettegenser med raglanermer. Hette og ermer i kontrastfarger. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb nedentil og på ermavslutningen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH009 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

C JE HAR T C BL OA AC L K /

HE BA AT BY HE PI R NK GR / EY

S / B OL LA ID CK BL CA ACK M O BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ JE T GO BLA LD CK

JE FI T B RE LA RE CK D /

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

/ Y AT H BL ER AC GR K E

HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

S / G OL RE ID EN GR CA EEN M O

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

/ AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

FARGER

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

CA PRIS 354 kr

AUTHENTIC

HOODED BASEBALL SWEAT Ekslusiv hettegenser i baseballmodell med kontrastfargede raglanermer. Moderne passform. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette. Rib i nederkant og ved ermavsluntingen.

ART NR 269M MATERIAL 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VIKT 280 g/m² STORLEKAR XS-3XL

LI G B HT M URG OX EL U FO AN ND RD GE Y /

IN LIG DI HT GO O M XFO EL R AN D GE /

RB O /B NM LA EL CK AN CA

FÄRGER

GE

CA PRIS 479 kr

HOOD

SWEATSHIRT

85


86


AUTHENTIC

WOMEN'S AUTHENTIC

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengrurulomme med inngang for hodetelefoner.Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengrurulomme med inngang for hodetelefoner. Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

ZIPPED HOOD

ZIPPED HOOD

266M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, French Navy og Light Oxford)

ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

266F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

CA PRIS 449 kr

NA

VY

GR EY

FO

CH FR

CO

EN

NV

LI GH T

D RE

A

C AS SI CL

CH FU

PU

SI

LE RP

Y SK

EN GR E

DY

BO TT

LE

UN RG

N EE BO

TT

LE

GR

UN DY RG BU

OX

AC K

L YA RO HT IG BR

CL

AS SI

C

IA FU

PU

CH S

E RP L

Y SK

RE

D

L YA RO HT IG BR

BL

W

NC

H

NA

VY

GR EY

FR E

LI

CO

GH

NV

T

OY

OX FO

CK BL A

W

HI

TE

RD

HI TE

RD

FARGER

FARGER

OY

CA PRIS 449 kr

BU

ART NR HERRE MATERIALE VEKT STØRRELSER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

87


88


BARN

SIDE 351

CLASSIC HOODED SWEAT JACKET

Hettejakke med dobbelt lag i hetten. Skjult glidelås. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-062 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

IV

E

EY AT

C AS

SI

HE

R

OL

GR

AP HI T GR HT

CL

HE

RE

D

DY RG BU

UR AZ

RO

UN

BL E

L YA

LI G

GR HEA EY TH ER

RK

UE BL

VY NA EP DE

UE

DA

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

E

CA PRIS 370 kr

WOMEN'S HOODED

SWEAT JACKET LADIES Feminin hettejakke med dobbelt lag i hettet. Skjult glidelås. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-118 70% bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

UR E AZ

EP DE

BL

VY NA

GR R

CH S FU

RE D

IA

HE

AT

HE

AC K BL

W

HI T

E

EY

FARGER

UE

CA PRIS 407 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

89


MEN’S AUTHENTIC

MELANGE ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv, melert collegejakke i modern passform. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og to frontlommer. Inngang til høretelefoner. Skjult YKK glidelås. Rib i nederkant og ved ermavslutning.

ART NR 263M MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 524 kr

B M RIC EL K AN RE GE D

GE EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

AN

AN EL M N EA OC

C M AR EL B AN ON GE

M

CH A EL RC AN OA GE L

GE

FARGER

LADIES AUTHENTIC

MELANGE ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv, melert collegejakke i modern passform. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og to frontlommer. Inngang til høretelefoner. Skjult YKK glidelås. Rib i nederkant og ved ermavslutning.

ART NR 263F MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-XL

90

B M RIC EL K AN RE GE D

EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE AN

AN EL M N OC EA

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARGER

GE

CA PRIS 524 kr


BARN

SIDE 350

GIRLIE ZOODIE

ZOODIE

Basic hettejakke for damer i mange fashion farger. Rebrandable.

Basic hettejakke i mange fashion farger. Rebrandable.

EY L EE ST

BL

NE

W

RO

YA

L

FR EN

CH

UE

NA

VY NA FO RD

NK

Y

PI

ND

KE

N

LL

Y

YE

GR

LL

EE

OW

N

HO

T

BU RG U

RP LE

GE

CR US

SU

FI N

RE D

EE

N

GR

EE

BO

TT

LE

GR ST

OR AN

RE

HO

T

RE D

CH I

LI

H

HA

SA P

W

PU

AI

PH

IR

E

IA N

BL

BL U

UE

E

HE

OX

AT H

AS

ER

H

D RE FI

NK PI HO T

LE PU RP

RE

RE

HA

W

AI IA

N

BL

UE

GR EY

VY

ST

CH A

OR

M

RC

GR

OA

L

EY GR

AC K BL

IC AR CT

T

UE BL SA

PP HI

RE

CH NE W

HE

FR

EN

ER AT H

T JE

NA

EY GR

K BL

AC

HI W TI C AR C

JE

FARGER

373 kr E

FARGER

VY

CA PRIS

TE

CA PRIS 373 kr

JH050 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tilgenglig i Jet Black, Heather Grey)

HI T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

W

JH055 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

FO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

91


NY HE T

ORGANIC ZIPPED HOOD /UNISEX Trendy og bærekraftig hettegenser for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i ermavslutning og nedentil. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WU35B MATERIALE 80% ringspunnet organisk bomull, 20% resirkulere polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

BL L YA RO

BA UR

HE

NY

HE

T

OF

SO

F

FT

W

HI

RO

TE

SE

UE

VY N

R HE AT

AS

D RE

GE SA

NA

GR

T AL PH

N BA UR

W

HI

TE

BL

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 357 kr

ORGANIC ZIPPED HOOD /WOMEN Trendy og bærekraftig hettegenser for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i ermavslutning og nedentil. To sidelommer. Rebrandable. ART NR WW36B MATERIALE 80% ringspunnet organisk bomull, 20% resirkulere polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-2XL

HI W F OF

RO YA L

BL

UE

VY NA N

R HE AT HE TE

SE RO SO

FT

D RE

E SA G

92

UR BA

GR

T AL PH AS

N BA UR

W

HI

TE

BL AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 357 kr


T HE NY

KING ZIPPED HOOD Luksuriøs Hettejakke i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. To sidelommer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU03K 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 421 kr EY

R

R

AT

HE

AT HE

HE

HE RY

RO

AK

DA

KH

RK

RE

D

CH

I

ER

UE BL L YA

M ID

T AL PH AS

UR B

GR

K AC BL AN

HI TE W VY NA N BA UR

GR

EY

FARGER

T

HE

NY

QUEEN ZIPPED HOOD /WOMEN Luksuriøs Hettejakke i høy kvalitet. Moderne stil, eksepsjonelt myk og beste trykk resultat. Produsert i kjemmet ringspunnet bomull med mochaetterbehandling. Rib i ermavslutningen og nedentil. To sidelommer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW03Q 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL kun i utvalgte farger)

CA PRIS 421 kr EY HE

AT

HE R

M

ID

GR R HE HE

KH

RE D

AK I

RY DA RK

CH

ER

UE BL AL RO Y

AT

AS

PH

AL T

AC K BL UR BA

N

TE HI W VY NA N UR BA

GR

EY

FARGER

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

93


ID.205 50/50 SWEATSHIRT Hettejakke i moderne passform og dobbel tykkelse i hetten. Myk børstet innside. Kengurulomme og skjult glidelås. Ribb i ermavslutning og i nederkant. Uten nakkeetikett, perfekt for Private Label.

ART NR WU125 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-XXL

94

RE D

VY NA

HE R

CI TE

HE AT

RA TH AN

BL

AC K

FARGER

GR EY

CA PRIS 304 kr


LIGHTWEIGHT

VY NA DE

EP

R

A SI FU CH

Y

GR EE N

AZ

HE AT HE

AP H GR T LI GH

DY

E BL U UR

E

L YA RO

GE AN OR

RE D

IA CH S FU

UN

TE W BL UE

DE

EP

HI

NA

GR R TH E HE A

T LI GH

BU R

GU

ND

Y

UE BL E UR AZ GR EE N LY KE L

VY

EY

IT AP H GR

AC K BL

TE HI W UE BL L YA RO

GE OR AN

D

FARGER

RE

FARGER

IT E

CA PRIS 310 kr E

CA PRIS 255 kr

GR EY

62-144 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S–2XL

RG

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-150 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS–2XL

KE LL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Hettejakke i tynnere kvalitet med ubørstet innside. Kengurulomme. Skjult glidelås og ribb i nederkant og ved ermavslutning. Tear-away label.

BU

Hettejakke i tynnere kvalitet til dame med ubørstet innside. Kengurulomme. Skjult glidelås og ribb i nederkant og ved ermavslutning. Tear-away label.

HOODED SWEAT JACKET

CK

LADIES HOODED SWEAT JACKET

BL A

LIGHTWEIGHT

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

95


URBAN VARSITY ZOODIE Hettejakke med litt høyere hals. Kontrastfargede ermer og innside av hetten. Kenguru lomme. Ribb i hals, nederkant og ermavsluting. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH051 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 S–2XL

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARGER

/

CA PRIS 283 kr

BASEBALL ZOODIE Hettejakke med raglanerm. Hette med dobbelt stoff og ermer i kontrastfarge. Delt kengurulomme. Rib i nederkant og ermavslutning. Tear away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH063 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

96

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

FARGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 406 kr


AR F CT IRE IC R W ED HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

SU PU N RP YE LE LL / OW

F JE IRE T R BL ED AC / K

BU CH RG AR UN CO DY AL /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

AR

CO

AL

/B

LA

/

/

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FR E FI NCH RE N RE AV D Y/

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

CH

T GO BLA LD CK

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

CK

FARGER

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

SIDE 350

BARN

VARSITY ZOODIE

Unisex hettejakke med kontrastfarge i hetten, glidelås og snøring. Rebrandable.

ART NR JH053 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER S-2XL

CA PRIS 406 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

97


SPORTS POLYESTER ZOODIE Sportsaktig hettejakke i myk polyester med raglanermer og kontrastpanet. Dobbelt tøylager med kontrastfarger i hetten og kengurulome fremme. Skjult inngang og snører for høretelefoner. Rebrandable.

ART NR JH066 MATERIALE 100% polyester VEKT 200 g/m2 STØRRELSER S-3XL

98

Y

R / J OYA ET L BL BL AC UE K

O W RD HI NA TE V

OX F

F JE IRE T R BL ED AC / K

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

FARGER

/

CA PRIS 398 kr


CHUNKY ZOODIE Ekslusiv tykk hettejakke i hele 400 gram. Dobbelt hette og frontlommer. Innvendig i hetten er det et vaffelstoff som har en grå fargekontrast. Skjult glidelås. Overlock sømmer. Kraftige ribber i nederkant og på ermavslutningen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH052 80% bomull, 20% polyester 400 g/m2 S–2XL

CA PRIS 592 kr

BL

UE

NA V NE

SA

W

PP

FR

HI

RE

EN CH

GR EY R HE HE

AT

AR CO AL

D RE FI

PU

RE

RP

LE

JE

CH

T

BL AC K

Y

FARGER

GRADUATE HEAVYWEIGHT ZOODIE Ekslusiv hettejakke med dobbel hette og to frontlommer. Brede lisser i hetten. Høyre sidelomme har inngang for høretelefoner. Ribb i nederkant og ved mansjetter. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH150 70% ringspunnet bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

UE L YA RO

NE

W

FR

EN

BL

CH

GR E AT HE

CO AR CH

HE R

AL

K AC BL T BU RG

UN D

Y

JE

NA

Y

FARGER

VY

CA PRIS 432 kr

ZIP HOOD

SWEATSHIRT

99


AUTHENTIC SWEATSHIRT Den originale sweatshirt i en moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet. ART NR 262M MATERIALE 80% kjemmet bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-4XL* ( *4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford)

EE GR E TL BO T

FU

CH

SI A

DY UN RG BU

RP LE PU

HT N

BR IG D RE

C SI AS CL

100

SK Y

RO YA L

VY NA H EN C

T GH LI

FR

OX

FO

GR EY OY CO NV

AC K BL

W

HI

TE

FARGER

RD

CA PRIS 275 kr


BARN

SIDE 354

SET IN SWEAT Unisex klassisk sweatshirt. Tear-away label.

ART NR 62-202 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER S-3XL (White, Black, Navy og Heather Grey finnes i 3XL)

RE D

DY UN RG BU

BL UE Y

YA RO

EN

SK

UE L

VY NA

DE EP

NF L SU

AT HE

R

OW

ER

GR E

EE N GR LE TT BO

BL

VY NA

R HE HE AT

D RE R HE AT HE

HE

EY GR R HE AT HE

K

K GR HEA EY TH E

DA R

BL AC

W

HI

TE

R

FARGER

NA VY

CA PRIS 215 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

101


GRADUATE HEAVYWEIGHT SWEAT Tidløs sweatshirt med rund hals og raglanermer. Rib i halsen, nedentil og ermavslutninger. Tear away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH130 70% ringspunnet bomull, 30% polyester 330 g/m2 XS-3XL

RG

UN

DY

NA VY NE W

HE

BU

R HE AT

FR EN CH

EY GR

AL CO CH AR

JE T

AR

CT

IC

W

HI TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 280 kr

AUTHENTIC MELANGE SWEAT Ekslusiv melert sweatshirt i modern, rett passform og stilig V-detalj i halsen. Produsert i kjemmet bomull som gi en myk og deilig følelse med en slett framside. Rib i nederkant og ved ermavslutningen. ART NR 260M MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos / Yttertyg: 100% bomull (3 layer fabric) (carbon melange, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

102

B M RIC EL K AN RE GE D

EL M GO DI IN

BU M RG EL U AN ND GE Y

GE AN

NG EL A M EA N OC

C M AR EL B AN ON GE

CH A EL RC AN OA GE L M

FARGER

E

CA PRIS 340 kr


BARN

SIDE 354

AWDIS SWEAT Klassisk sweatshirt/college genser i hele 40 farger. Rebrandable. ART NR JH030 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS-5XL** (*3XL kun i Deep Black, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue, *3-5XL kun i Heather Grey, Jet Black och New French Navy)

CH T HO

IV E OL

VY CH EN FR K PI N

K

DU

ST

Y

PI N BY BA

YF ND

GR EE N TL E BO T

JA

DE

EE N GR

GR E M

KE LL Y

EE N

CA

BU

NU DE

OC OL AT

E

LI

N SU

LO

UN RG

UM PL

OW LL YE

LD GO

SS

DY

PI N

K

NE W

AI RF

HE A

OR

AS

CE

H

BL

NA

UE

EY TH ER

T US ND OO M

US CR GE AN OR

N EE GR

GR E T RE S FO

LE

H

GE AN OR T RN EN

BU

GR

GR E

EY GR L

SK

Y

UO I TU RQ

PU RP

BL UE

SU RF SE

BL N IA AI W HA

D RE RE FI

EE ST

CH A

ST OR M

RC

GR

OA

L

EY

E OK SM BL AC K UE

DE EP UE BL RE HI PP

BR IC

K

RE D

SA

Y RR CR

AN

BE

NK PI HO T

BL AC K

AC BL UE BL L YA RO

OX FO

RD

NA VY

AR C

JE T

TI

C

W

HI

K

TE

FARGER

Y

CA PRIS 221 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

103


NY HE T

NY HE T

#SET IN

SWEAT UNISEX

Klassisk sweatshirt i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable.

Klassisk sweatshirt i moderne passform for alle anledninger. Tilgjengelig i 35 farger. Produsert i 80/20 myk ubørstet sweatkvalitet som gir en perfekt trykkflate. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

EY R AT HE H BL ER UE RO YA

L

HE UE

VY

PL E

HE

AT

RO Y

AL

BL

NA AT HE R LE

HE RP

IN E W

R

GE

YE LL

AN

LA

R

OR E

SO

PU R

SA

GE

DE JA T GH LI

OW

M

EL O

N

HE AT HE

D RE

OW LL YE PA LE

RK

OR

RE

AN

D

GE

HE

AT

RA DI

HE

AN T

R

PU

DE R

NK PI SA ND SE RT DE

HE AT H GR ER EE DA N

DE NU N EE GR ST RE FO

M ID

T HA N EL EP

HE AT

VY NA N BA UR

LA VE N

PA LE

CA KI

LE NI M IL

EE N GR LL Y KE

GR

GR EY

PH HE

R

AS PH

AL

AS

T

AC N

EY GR R HE AT HE Y SK PU RE NK Y ND

NK PI AL

KH A

OW YE LL R LA SO

PI

ZZ FI

OR N EL O M

GE AN OR E

SA

GE

DE JA T GH LI

BA UR

W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

GE AN

D RE R HE AT HE

PU R

YE PA LE

HI

R L H BL ER UE RO YA

AT

IN E W

AT HE

D RE

LL

OW

SA ND

RK

TE

M ID

GR

GR EY HE

R HE

AN T RA DI

NK PI PA LE SE RT DE

HE AT H GR ER EE DA N

ST RE FO

PU R

RP PU

DE R LA VE N

Y SK PU RE NK PI Y ND CA

DE NU N GR

EE

EE N

AT HE HE

UE BL PL E

LE

HE

RO Y

AL

AT HE R

NA N BA UR

NA

VY

VY

HE AT

EL EP

HE

R

HA N

T

AS

T AL AS PH

N BA UR

EY GR R HE AT HE

PH

K AC BL

TE HI W

G FO GR EY UE BL N IA AI W HA

ZZ FI NK PI KI KH A AL LE NI M IL

GR LL Y

PU R

FARGER

K

FARGER

EY

CA PRIS 174 kr AL T

CA PRIS 174 kr

AL T

WU01W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-5XL* (*4-5XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

BL

WW02W 80% ringspunnet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

KE

104

#SET IN

SWEAT WOMEN


T HE NY

KING CREW NECK Trendy, bærekraftig sweatshirt for den miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull med mokkaetterbehandling. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU01K 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

EY GR

HE AT RP

NK

LE

HE

TA

PI

PU T

SK

ZZ

GE

LL

KH

OW

AK

I

FI

AN RE

YE

PU

N EE

N

BO

AQ

TT

LE

GR

EE GR UA

OR

RO FT SO

DA

RK

RE

D

CH

ER

SE

RY

M

RA

AG

DI

EN

AN

RE PU

NO

FO

M ID R

R AT HE HE Y

UE BL IC RD

L YA RO

G

EY T AL PH AS

UR B UE BL

NA N BA UR

GR

K AC BL AN

HI TE W VY

FARGER

GR

EY

CA PRIS 267 kr

T

HE

NY

QUEEN CREW NECK /WOMEN Trendy, bærekraftig sweatshirt for den miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull med mokkaetterbehandling. Perfekt for silketrykk. Ribb i ermavslutningen og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW01Q 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-*3XL (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal, Ht. Grey, Asphalt)

CA PRIS 267 kr

EY

VY NA

N GR EE

N

BO

TT LE

EE AQ

UA

GR

KI KH A

FI ZZ OW LL YE

OR RE PU

SO

FT

RO

AN

SE

GE

M

AG

DA

RK

PI TA EN

RE D

NK

CH ER RY

HE

UR

GR

HE AT

BA N

FO

ID M R

R HE AT HE LE RP PU NT RA D

IA

PU RE

SK

Y

BL UE IC NO RD

G

EY T AL PH AS

UR

GR

K BL AC BA

N

TE HI W UE BL L YA RO

GR

EY

FARGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

105


ID.202 50/50 SWEATSHIRT Unisex klassisk sweatshirt i moderne passform som passer for både dame og herre. Myk børstet innside. Rib i mansjett og nede. Uten nakkeetikett, passer perfekt for Private label.

ART NR WU123 MATERIALE 50% bomull, 50% polyester VEKT 270 g/m² STØRRELSER XS-4XL

106

OW BR

GR LE TT BO

LD GO

N

EE N

GE OR N KI PU M

RE D

AN

DY UN RG BU

YA L RO

Y NA V

HE A

TH

ER

GR

CI TE AN

TH

RA

K BL AC

W

HI TE

FARGER

EY

CA PRIS 151 kr


LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 175 kr NA VY

EY GR

EP DE

HE AT

HT LI G

GE AN

D

OR

RE

N

AZ

BU

UR

RG

E

UN

BL

DY

UE

UE BL L YA RO

EE

N

BO

KE

TT

LE

GR

EE GR Y LL

HE R

AP GR

BL AC K

W

HI TE

HI TE

FARGER

LIGHTWEIGHT

LADIES RAGLAN SWEAT Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CA PRIS 175 kr VY

RE D

FU CH

SI

A

HE

DE

EP

NA

GR ER AT H

GR HT LI G

UN RG GR E TT L BO

LL Y KE

EE

GR EE N

N

BU

AZ U

RE

BL U

DY

E

BL UE L YA RO

GE AN OR

EY

AP HI TE

K BL AC

W

HI TE

FARGER

CREW NECK

SWEATSHIRT

107


UNISEX SLIM FIT SWEAT Sweatshirt i retrostil med raglanermer med kontrastfarge. Ribb i nedekant og ermavsluting. Rebrandable. ART NR SF525 MATERIALE 60% bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull. 20% polyester, 5% viskos) VEKT 250 g/m2 STØRRELSER XXS-2XL CA PRIS 331 kr

108

DY UN RG BU

VY NA

R HE HE AT

BL AC

K

GR E

Y

FARGER


HD RAGLAN SWEAT Et må ha produkt i kleskapet! Høy kvalitet Sweatshirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Litt smalere passform. Raglanermer. Ribb i ermavslutning og nedentil. Uten nakkeetikett. Rebrandable

ART NR HERR 280M ART NR DAME 280F MATERIALE 65% polyester, 35% ringspunnet kjemmet bomull VEKT HVIT 250 g/m2 VEKT FARGET 255 g/m2 STØRRELSER HERR XS-3XL STØRRELSER DAME XS-2XL

Y FR

EN CH

OY NV CO

LV SI

NA

GR E

AR L ER

M

AR M EY GR

M RE D

M AR L NK PI

OO AR

AR L

L AR M N

M BL

UE

M

BR

IG HT

NA

VY

AR

M

L

AR

L

W

BL AC

K

HI TE

L

FARGER

VY

CA PRIS 322 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

109


MEN’S ORGANIC

CREW NECK SWEAT Økologisk sweatshirt med rund hals til herre. Produsert av mijøvennlig økologisk bomull. Myk børste innside. Rib i halsen, ermavslutning og nedentil.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ078 80% økologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² S-3XL

OC EA N HT IG BR

HE

CH

AT

NA

HE

R

VY

GR

AL AR

CO

K AC

L RA

E

TU NA

CH

ER

OL

IV

RY

RE

D

W

BL

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 436 kr

WOMENS ORGANIC

CREW NECK SWEAT

Økologisk sweatshirt i damemodell. Feminin passform. Produsert i miljøvennlig økologisk bomull. Myk børste innside. Rib i halsen, ermavslutning og nedentil.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ079 80% økologisk bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

PI

110

L RA NA

TU

E IV OL

RY CH ER

NK

CA RN

AT

RE

D

IO N

HE

OC HT BR

IG

NA

VY

EA

GR EY AT

HE

R

K AC BL

W

HI TE

FARGER

N

CA PRIS 436 kr


ORGANIC CREW NECK /UNISEX Trendy og bærekraftig rundhalset sweatshirt for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WU31B 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

E

Y

BL UE GE OR RE

W F OF

FO

M

RE

OC

HI

HA

TE

EE GR ST

GR E

YE

AP

LL

PL

LI

OW

M

E

FI

EE

ZZ

N

N

M

PU

SO

BU

AN

SE RO FT

D RE

UN RG

FO G

BL U RO YA L

BA UR

HE

DY

NK PI TA EN AG

DI RA

NA V N

R AT HE

AS LE RP

PU T AN

GE SA

GR

T AL PH

BL N BA UR

W

HI TE

AC

K

FARGER

EY

CA PRIS 239 kr

ORGANIC CREW NECK /WOMEN Trendy og bærekraftig rundhalset sweatshirt for med miljøbevisste. Produsert i mykt sweatshirtstoff av økologisk ringspunnet kjemmet bomull kombinert med RCS-sertifisert resirkulert polyester. Perfekt for silketrykk. Rib i kragen, ermavslutning og nedentil. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

WW32B 80% ringspunnet kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

FO G

BL

BL

UE

RO YA L

N BA UR

GE AN

SE

OR RE PU

SO

FT

D RE

RG BU

W F OF

M

OC

HA

GR FO

RE

ST

GR AP

PL E

E M LI

HI TE

EE

N EE

ZZ FI W LO YE L

N

M

AG

RO

DY UN

PI TA EN

NT IA RA D

SA

GE

PU

NK

RP L

E

HE

UE

NA VY

GR R HE AT

AS

UR

W

BA

N

PH

BL

TE HI

AL T

AC K

FARGER

EY

CA PRIS 239 kr

CREW NECK

SWEATSHIRT

111


AUTHENTIC BASEBALL SWEAT Ekslusiv sweatshirt i baseballmodell med kontrastfargede raglanermer. Moderne passform. Kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Rib i nederkant og ved ermavsluntingen.

ART NR 264M MATERIALE 75% kjemmet ringspunnet bomull, 21% polyester, 4% viskos (Carbon melange & Black, 77% bomull, 23% polyester) VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-3XL

LI G B HT M URG OX EL U FO AN ND RD GE Y /

CA

RB

O /B NM LA EL CK AN

GE

FARGER

IN LIG DI HT GO O M XFO EL R AN D GE /

CA PRIS 374 kr

BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retrostil med raglanermer i kontrastfarger. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH033 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S-2XL

112

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC GR K EY

HE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D / BU CH RG AR UN CO DY AL /

/ AR C JE TIC T W BL H AC IT K E

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

FARGER

/

CA PRIS 280 kr


pure pure

103F/M 103F/M

108M

108F Ladies’ 108F Pure Organic T Ladies’

108MMen’s Pure Organic T Men’s Pure Organic T SIZES XS-3XL

PureSIZES Organic T XS-2XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-2XL

100M Pure Organic Long Sleeve T

100M XS-3XL Pure SIZES Organic Long Sleeve T

108B Children’s 108B Pure Organic T Children’s

103M Men’s Pure Organic 103M V-Neck Men’s Pure TOrganic

Pure T SIZESOrganic 3-14 Years

V-Neck T SIZES XS-3XL

SIZES 3-14 Years

208M Pure Organic Reversible Sweat

SIZES V-Neck XS-2XL T

SIZES XS-3XL

209M Pure Organic High Collar Hooded Sweat

208M SIZES XS-3XL Pure Organic Reversible Sweat

209M SIZES XS-3XL Pure Organic High Collar Hooded Sweat

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

SIZES XS-3XL

103F Ladies’ Pure103F Organic V-Neck T Organic Ladies’ Pure

SIZES XS-2XL

508M Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

508M SIZES S-3XL Men’s Pure Organic Polo

508F Ladies’ Pure Organic Polo

SIZES XS-2XL

SIZES S-3XL

SIZES XS-2XL

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT OXFORD

STONE

DARK OLIVE

NATURAL

FRENCH NAVY

BRIGHT ROYAL

AQUA

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

108M/F available in black, white, convoy grey, light oxford, stone, dark olive, natural, french navy, bright royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red WHITE

BLACK

CONVOY GREY

LIGHT STONE DARK OLIVE NATURAL FRENCH BRIGHT AQUA 108B available in black, white, french navy, bright OXFORD NAVY royal, aqua, ROYAL classic red

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

100M, 103M/F available in black, white, french navy

108M/F available in black, white, convoy lightavailable oxford, in stone, olive, natural, french navy,french brightnavy, royal, aqua, bottle green, burgundy, classic red 208M, 209M,grey, 508M/F black,dark white, stone, dark olive, natural, aqua, burgundy 108B available in black, white, french navy, bright royal, aqua, classic red 100M, 103M/F available in black, white, french navy 208M, 209M, 508M/F available in black, white, stone, dark olive, natural, french navy, aqua, burgundy

CREW NECK

SWEATSHIRT

113


SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT Sweatshirt med ¼ skjult YKK glidelås. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH046 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CA PRIS 339 kr

BL L YA RO

FR EN CH

UE

NA VY

EY GR R HE

RE FI

BU

RG

RE

UN

D

DY

UE BL RE HI PP SA

AT HE

AR CO AL CH

JE T

BL AC K

FARGER

LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT ¼ zip sweatshirt i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås og raglanermer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-158 80% bomull og 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 259 kr VY NA

GR R TH E HE A

T LI GH

AN GE

RE D

OR

BU

RG U

ND

Y

UE BL E UR AZ

DE EP

IT PH GR A

K BL

AC

TE HI W UE BL L YA RO

GR EE N LY KE L

114

EY

E

FARGER


ZIP NECK SWEAT Unisex klassisk sweatshirt med 1/4 skjult glidelås. Raglanermer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

EP

RO YA L

NA

VY

GR EY ER

GR TT

LE

D RE

BO

BU

RG

UN

DY

EE

N

DE

HE AT H

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 320 kr

T

HE

NY

AUTHENTIC QUARTER ZIP SWEAT Ekslusiv sweatshirt med moderne passform. ¼ glidelås i halsen. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Skjult YKK glidelås. Ribb i nederkant og emravslutningene. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

270M 80% bomull 20% polyester 280 g/m² XS-4XL

Y BU

RG U

ND

NA FR

EN C

H

GR CO N

VO

Y

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

VY

CA PRIS 434 kr

ZIP NECK

SWEATSHIRT

115


FRESHER

FULL ZIP SWEAT Sweatjakke med skjult YKK glidelås. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CA PRIS 398 kr NA VY FR EN CH

R AT HE

SA

D RE RE FI

BU

PP

HI

RG

RE

UN

BL

DY

UE

HE

CH

GR

AR CO AL

BL AC K JE T UE BL L YA RO

EY

FARGER

LIGHTWEIGHT SWEAT JACKET Sweatjakke i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås, raglanermer og to lommer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-160 80% bomull og 20% polyester 240 g/m² S-2XL

NA DE EP

GR EY

GE AN

D RE

OR

BU N

AT HE HE

HT LI G

RG UN

BL RE AZ U GR EE TT LE BO

DY

UE

UE BL L YA RO

EE N GR Y KE LL

116

R

PH GR A

AC K BL

W

HI TE

IT E

FARGER

VY

CA PRIS 293 kr


SWEAT JACKET Sweatjakke med skjult glidelås. Raglanerm og frontlommer. Tear-away label.

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME ANDRE

62-230 62-116 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S–2XL XS-2XL Light Graphite kun i herremodel

CA PRIS 380 kr VY NA EP

HE

DE

AT

LI

HE

GH

T

BL

GR

R

AP

K AC

TE HI W

GR

HI

EY

TE

FARGER

MEN'S AUTHENTIC SWEAT JACKET Ekslusive Sweatjakke med moderne passform i kjemmet bomull som gir en myk og deilig følelse. Skjult glidelås. Ribb i nederkant og ved ermavslunting. ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERRE

267M 267F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-4XL* (*4XL kun i Black, French Navy og Light Oxford) STØRRELSER DAME XS-XL

NA VY FR EN

CH

OX F GR EE

N

LI

GH

T

OY NV CO

BO

TT

LE

UN DY BU RG

CL

AS

SI C

RE

D

RO YA L HT BR IG

OR

GR E

K BL AC

W

HI TE

Y

FARGER

D

CA PRIS 468 kr

ZIP JACKET

SWEATSHIRT

117


VARSITY PUFFER JACKET Tynnere jakke i Varsity model med moderne passform. Kontrastermer og pent vertikalt, quilat mønster. To frontlommer med glidelås. Rib i kragen, nederkant og ermavslutningen med kontrastdetaljer. Tear away label. ART NR JH049 MATERIALE 100% polyester pongee, A/C coated 240T For: 100% polyester taffeta 190T VEKT 80 g/m2 STØRRELSER XS-2XL

VY FR W ENC HI H TE N A N

EW

T W BL HI AC TE K /

JE

FARGER

/

CA PRIS 635 kr

COLLEGE JACKET UNISEX klassisk college/baseballjakke i sweatshirt kvalitet. Hvite kontraster. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH041 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

CA PRIS 364 kr

118

FI

RE

RE D

VY NA D FO R OX

ER AT H HE

JE

T

BL

AC

GR

K

EY

FARGER


BARN

SIDE 353

VARSITY JACKET Kraftig unisex baseball jakke i sweatmateriale med kontrastfargede ermer og hvite kontrastlinjer. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH043 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² XS–3XL* (*3XL kun tilgenglig i Burgundy/Heather Grey, Fire Red/White, Jetblack/Fire Red, Jet Black/ Sun Yellow, Jet Black/White, Oxford Navy/ White)

FI R W ER HI ED TE /

/ RG GR UN EY DY

/W NK PI

BU

T HO

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

JE HO T B T LA PI CK NK / OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

TE HI

HE LE GR / H EY EA T

RP PU

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

JE FI T B RE LA RE CK D /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

/ FO W RD HI NA TE V Y

R

OX

AT H W ER HI G TE RE HE

HE CH AT AR HE CO R AL GR / EY

Y

/

JE CH T B AR LA CO CK AL /

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 398 kr

GIRLIE VARSITY JACKET Kraftig baseball jakke för damer i sweatmateriale med kontrastfargede ermer og hvite kontrastlinjer. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH043F 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² XS–XL

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

HE HO AT T HE PIN R K GR / EY

/ RG GR UN EY DY

BU

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 398 kr

ZIP / BUTTON JACKET

SWEATSHIRT

119


MEN'S AUTHENTIC

LADIES' AUTHENTIC

Ekslusiv joggebukse i god design og moderne passform. Produsert i kjemmet bomull, noe som gir en myk og deilig følelse. Lommer i siden og bak. Snøring i livet. Ribb i midjen og benavslut.

Ekslusiv joggebukse i god design og moderne passform. Produsert i kjemmet bomull, noe som gir en myk og deilig følelse. Lommer i siden og bak. Snøring i livet. Ribb i midjen og benavslut.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

FARGER

FARGER

VY FR

EN CH

NA

FO OX

AC K BL

VY FR E

NC H

NA

FO LI

GH T

OX

AC K

RD

CA PRIS 419 kr RD

CA PRIS 419 kr

BL

120

268F 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

GH T

268M 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

CUFFED JOG PANTS

LI

CUFFED JOG PANTS


ELASTICATED

COLLEGE

Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutningen. To sidelommer og snøring i livet. Tear-away label.

Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutingen. To sidelommer og snøring i livet. Rebrandable.

Y NA V EN CH

GR

FR

R HE AT

AC BL JE T

NA

NA EP DE

VY

VY

EY GR R HE HE AT

GR HEA EY TH E

DA RK

K BL AC

AL

FARGER

HE

FARGER

K

CA PRIS 271 kr R

CA PRIS 206 kr

EY

JH072 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

CO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-026 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

AR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CUFFED JOG PANTS

CH

JOG PANTS

JOG PANTS

SWEATSHIRT

121


WOMEN'S SLIM FIT

JOGGERS

Joggebukse i myk og lett kvalitet. Smal passform og moderne touch. Lommer i siden og bak. Snøring i midjen og snøre med betall detaljer. Rib i midjen og ben. Rebrandable.

Joggebukse i myk og lett kvalitet. Smal passform og moderne touch. Lommer i siden og bak. Snøring i midjen og snøre med betall detaljer. Rib i midjen og ben. Rebrandable.

ART NR SK425 MATERIALE 60% kjemmet bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VEKT 250 g/m² STØRRELSER XS-XL

ART NR SF425 MATERIALE 60% kjemmet bomull, 40% polyester (Heather Grey: 75% bomull, 20% polyester, 5% viskos) VEKT 250 g/m² STØRRELSER S-2XL

FARGER

FARGER

GR R HE AT HE

NA VY

AC K BL

GR R HE AT HE

NA VY

AC K

EY

CA PRIS 341 kr EY

CA PRIS 322 kr

BL

122

SLIM FIT

JOGGERS


LIGHTWEIGHT SHORTS Unisex shorts med to lommer. Ubørstet innside. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

CA PRIS 148 kr

EP

NA

VY

GR EY ER

DE

AT H HE

BL AC K

FARGER

CAMPUS SHORTS

WOMEN'S RETRO SHORTS

Shorts med snøring i midjen. Snøret i kontrasfarge. To sidelommer og en lomme bak. Rebrandable.

Retro shorts for dame med snøring i livet. Kontrastfarget kant og side. To sidelommer. Rebrandable.

JH080 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

HI /W VY

/ GH W TP HI IN TE K

UN BU

RG

TE

Y

HI TE /W DY

LL YE D/

NA

AC BL OW

TE HI D

/W

RE

BR I

TE HI /W K

/B BL AC K

DY

VY H NC NE W

FR E

R HE AT HE

BU RG UN

NA

EY GR

AL CO AR CH

JE

T

BL

AC

K

FARGER

HE AT H BL ER AC GR K E

LA CK

FARGER

/

CA PRIS 142 kr

CA PRIS 287 kr

RE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR SK069 MATERIALE 100% bomull (Heather Grey: 85% bomull, 15% viskos) VEKT 220 g/m² STØRRELSER XS-2XL

JOG PANTS / SHORTS

SWEATSHIRT

123SPORT

VĂĽr sportskolleksjon inneholder flere kjente varemerker. Kolleksjonen er meget bred og tilbyr mange modeller i en mengde farger.


126


GH T

BR I

EE

GR

N

KE LL Y

G

OW

LL

YE

IN

TN

N

SU

GH

LI

D

RE

ER

G

TN IN

GH

LI

K

PI N

LE

RP

PU

AN

EL

M

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

AN GE

EL

M

LO W

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

RN F

CO

UE

BL

BL UE

UO IS E

RQ

TU

L

YA

RO

GE

GE

VY

NA

AN

EL

M

EL AN

M

EN CH

FR

ER

LV

SI

K

AC

BL

K

TE

AC

BL

HI

W

FARGER

LI G OR HT AN NI GENG

RE

E

NG

EL A

M

RE

PH I

SA P

IV M E/ EL B AN LA GE CK

OL

TE A M L/ EL B AN LA GE CK

FO BL RR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LE

TT

BO

E

IV

OL

Y

LL

KE

GE

AN

N

EE

GR

OW

LL

YE

EL

M

HT

IG

BR

N

EE

GR

G

IN

TN

GH

LI

G

IN

TN

GH

LI

OW

LL

YE

OL IV M E/ EL B AN LA GE CK

N

SU

GE

AN

OR

LI G OR HT AN NI GENG

RE M D/ EL BL AN AC GE K

D

RE

NK

PI

RE

FI

T

GE

AN

EL

M

HO

NK

PI

BL BU AC RG K UN M D EL Y AN / GE

PU RP LE

AN GE

EL

M

R M PLE EL / AN BL GE AC K

PU

HT

IG

BR

LE

RP

PU

GE

EL AN

M

TU M RQ EL UO AN IS GE E

UE

BL

ER

BL UE

OW

FL

RN

CO

RE

HI

PP

SA

Y M AL EL / AN BL GE ACK

RO

L

YA

RO

UE

BL

NA M VY / EL B AN LA GE CK

NA VY

AN GE

EL

M

CH

FR EN

ER

LV

SI

AN GE

EL

M

K

AR CO AL

CH

K

AC

BL

AC

BL

TE

HI

W

FARGER

FI

NK

PI

NK

PI

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HO

SIDE 346

BARN

PERFORMANCE TRIDRI T-SHIRT ®

Rundhalset teknisk T-shirt for herre med gode egenskaper for å transportere fukt. Glatt overflate. Lett og hurtigtørkende. Rebrandable. TR010 100% polyester 135 g/m2 S–3XL

CA PRIS Farg 92 kr, Melange 116 kr

WOMEN'S PERFORMANCE

TRIDRI® T-SHIRT

Rundhalset teknisk T-shirt for dame med gode egenskaper for å transportere fukt. Glatt overflate. Lett og hurtigtørkende. Rebrandable.

TR020 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS Farg 92 kr, Melange 116 kr

T-SHIRTS

SPORT

127


128


BARN

SIDE 347

COOL T

GIRLIE COOL T Teknisk T-shirt for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil holde deg tørr. Rebrandable. JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun tilgjengelig i fargene Artic White, Heather Grey, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy og Jet Black)

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

EY

H AS

HE R HE AT

AR CH

E SA PP HI

RE

BL EX FL RE

RO

BL U

UE

UE BL YA L

FO RD OX

HA

W

AI

TU RQ

IA

UO

N

IS

E

BL

UE BL SK Y

AI

IN

K

RF OR

CE

BL U

E

BL

UE

UE

E PU RP L

NK

Y

PI

ND

UM PL

HO T

M TA

OW

I

RE D

IL CH

K

RE

D

FI

RE

HO

T

PI N BY BA

IC

LL

GO L

D

YE C TR I

EE

N

EL A

GR

IN T

IL L

E M

N

LI

EE

N

CO

M

BA

T

GR

GR EE LE BO

TT

DE JA

LL Y CO L CH O HO T

IV E

GR

EE N

AT E

KE

EL EC

TR I

C

GR

EE N

GR EE N

SH

DE

VA N

RT

EC

SU

N

OR AN G SA ND

M

SE

M

E

YE

CR

LL OW

US

H

NG E OR A IC TR EC ON

EL LE T BE ER

OW

N GR EE LE TT BO

Y LL KE

EL E

CT RI

C

GR

EE N

GR EE N

EL

EC

TR

EC EL

BL US H

PI

M IN

NK

T

LL YE TR IC

N

EL

EC

SU

TR

IC

YE

OR A

D RE RE FI

LL OW

NG E

M

AG EN

PU RP

LE

BL

BU RG U

US

AG I

H

C

NK PI IC EC EL

BU

HO

T

RG

TR

UN

PI NK

DY

AG IC M TA EN AG M

GR

AL CO

CK T JE VY NA

VY NA FR E

NC H

FR E

HE UE SA

RO

PP H

IR

E

BL YA L

EX RE FL

BL

UE

BL UE

NA VY FO RD OX

BL A

W IC AR CT

VY NA NC H

R HE AT

CH A

T JE

GR

L

AC BL

W IC AR CT

RC OA

K

HI T

E

EY

FARGER

HI TE

CA PRIS 115 kr

CA PRIS 115 kr

FARGER

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL kun i Fire Red, Royal Blue, Sapphire Blue, Charcoal, Hot Pink, Lime, Orange Crush, Purple og Sun Yellow. *XS-5XL i färgerna Artic White, French Navy, Jet Black)

OL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. 42 farger! Rebrandable.

T-SHIRTS

SPORT

129


130


PERFORMANCE T Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L YA

EP

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

BARN

SIDE 346

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 115 kr

PERFORMANCE T LADIES Teknisk T-shirt til dame. Produsert ikvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-392 100% polyester 140 g/m² XS–2XL

BL U

E

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY

E M LI

YE HT IG BR

RE D

FU

CH

SI

A

LL

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

E

CA PRIS 115 kr

T-SHIRTS

SPORT

131


PANELLED TRIDRI TECH TEE ®

Rundhalset teknisk T-shirt for herre. Meshdetaljer på baksiden og under ermene for overlegen pusteevne og transport av fukt. Produsert i Slim-Fit-tech materialet som utformet for komfort og bekvemlighet. Raglanderm. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

TR011 TR021 100% polyester 135 g/m2 S–3XL XS-XL French navy kun i herre, Hot Pink kun i damemodel.

BL

VY

SU

N

NIN HT

FI

LIG

RE

YE

LL

G

OW

D RE

NK PI T HO

GR

EE

N

FR

SA

EN

PP

HI

CH

RE

NA

CO AR CH

W

BL

HI

AC

TE

K

AL

FARGER

UE

CA PRIS 166 kr

CONTRAST SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Moteriktig teknisk T-shirt for herre med kontrastfargede ermer. Mykt og lett materiale med fukttransporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

TR018 TR048 100% polyester 135 g/m2 S-3XL XS-XL Royal/Blue melange kun i herr. Hot Pink/Pink Melange kun i dame model.

132

PI HO NK T M PIN EL K AN / GE

RO M YAL EL / AN BL GE UE

NA M VY EL / AN BL GE UE

AR M COA EL L AN / B GE LA CK

CH

A M CK EL / AN BL GE AC K

BL

FARGER

W H M ITE EL / AN BL GE ACK

CA PRIS HERR 126 kr CA PRIS DAM 137 kr


HEXOFLAGE™

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Teknisk T-shirt for herre med fukttransporterende egenskaper. Lett, ventilerende og hurtigtørkende. Trykket camo mønster. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR015 100% polyester 135 g/m2 S–3XL* (*Camo Hot Pink og Camo Charcoal kun i S-2XL)

LE

T

RP

HO

PU

O M

M

CA

CA

CA

M

CA

O

M

O

O

CH

SI

AR

LV

CO

ER

AL

FARGER

PI NK

CA PRIS 166 kr

WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Teknisk T-shirt for dame med fukttransporterende egenskaper. Lett, ventilerende og hurtigtørkende. Trykket camo mønster. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR025 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS 126 kr LE O M

N

CA

O M CA

PU

PP SA

O M CA

RP

HI R

L YA RO

SI M O

GE CA

M

O

GR

EE

AN OR O CA M

CA M

O

HO T

PI NK

CA

M

CA

O

CH

AR

LV

CO

ER

E

AL

FARGER

T-SHIRTS

SPORT

133


PERFORMANCE VEST Teknisk vest. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-416 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

L

E

BR

IG

LI

HT

M

YE

D RE

FU

CH

SI

A

LL

OW

RO

DE

YA

EP

AZ UR E

BL UE

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 114 kr

PERFORMANCE VEST LADIES

Teknisk vest for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-418 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

E

134

E LI M

AZ

UR E

BL U RO YA L

VY LL YE IG

HT

D RE

BR

FU

CH

SI A

OW

DE EP

NA

K AC BL

W

HI T

E

FARGER

BL UE

CA PRIS 114 kr


GIRLIE COOL VEST

COOL VEST

Teknisk vest for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

Teknisk vest. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

EY

CH EN

R

FR W NE DY RG

UN

PI NK T

BU

HO

W LO YE L C EC T

N

EL

SU

N

N

EE GR E IV OL

TT L BO

Y LL

DE

SE

RT

SA

ND

KE

E

GR

GR

EE

EE

N

N EE GR C RI

RI

CR AN GE OR

EL EL EC T

E LI M

YE LL OW

US H

AN OR EC

TR

IC

RE FI RE GR EE N

N

HE AT HE

CH

PL E PU R

HI RE PP GE

SA

D

EE N GR IC TR EL

EC

BL

UE L YA RO

RE FI

EC EL

ON M LE ET ER B SH

BL

D RE

IC TR

T HO OW LL YE IC TR EC EL

UE

NE

PI

K PI N

PL E PU R OW LL YE N SU

NK

E BL U RE HI PP

GE

SA

AN OR C TR I EC EL EE GR KE

LL Y

GR

L CO A

AC K

W IC

JE T

RO

AR

YA

CT

L

NC FR E

HI

E BL U

H

AL CO AR

W

JE

CH

T

BL AC K

HI W IC CT AR

AR

FARGER

TE

FARGER

NA VY

CA PRIS 115 kr

TE

CA PRIS 115 kr

NA VY

JC007 100% polyester 140 g/m² S–2XL

BL

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

VEST

SPORT

135


WOMEN'S PANELLED TRIDRI® FITNESS VEST

Fitnessinglet for dame med fukttransporende egenskaper. Kontrastfarge i hals og ermhull. Bryterrygg. Nettpanel i øvre delen av ryggen for ekstra ventilasjon. Lett, ventillerende og hurtigtørkende. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR023 100% polyester 135 g/m2 XS–XL

CA PRIS 147 kr NK PI OT BL

AC

BL

BL

K

AC

K

/C AC

K

BL

/H

HA

K AC

TE HI W

LA /B NK PI T HO

SA CH PP AR HI CO RE AL BL / UE

CH PUR AR PL CO E / AL

CK

G IN K GR / LIG EE H N TN

AC BL

/R

RC

ED

OA

L

FARGER

WOMEN’S DOUBLE STRAP TRIDRI® BACK VEST

Singlet i soft touch matriale for dame. Dobble, smale skulderbånd som krysses i ryggen. Double Strap Back Vest er konstruert for å holde deg kjølende og bekvem. ”Second skin” – passform og fungerer perfekt som et lag 1.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR028 90% polyester, 10% elastan 180 g/m2 XS-XL

136

E

EL AN GE M E PU RP L

O NG WE E R

R M NF EL L A

CO

TU M RQ EL UO AN IS GE E

M VE R SI L T M NIN EL G AN OR GE AN G

GH LI

GH M TNI EL N AN G P GE IN K

LI

HO T

PI

NK

M

EL AN

GE

BL

AC

K

BL

AC

M EL

K

AN

GE

FARGER

EL AN GE

CA PRIS 166 kr


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI® STRAP BACK VEST

Teknisk singlet for dame med fukttrasnporterende egenskaper. Bryterrygg. Nettpanel i øvre delen av ryggen for ekstra ventilasjon. Lett, ventilerende og hurtigtørkende. Rebrandable.

ART NR TR027 MATERIALE 100% polyester VEKT 135 g/m2 STØRRELSER XS-XL

EE GR

K

LI

GH

TN I

NG

PI N T HO

D RE RE FI

RP L PU

E HI R PP

E

UE BL

L CO A

SA

CH AR

AN AC

K

M EL

AC K

BL

BL

W

HI

TE

GE

FARGER

N

CA PRIS 103 kr

VEST

SPORT

137


NY HE T

WOMEN'S YOGA

TRIDRI® CAP SLEEVE TOP T-shirt i mykt og lett materiale. Rundet nedentil, stor rundet hals og løs passform. Kort erm som dekker skuldrene. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR045 80% viskos, 20% polyester 120 g/m2 XXS–XL

PI Y ND CA

CO

BL

OL

PL U

M

GR

K AC

TE HI W

EY

FARGER

NK

CA PRIS 189 kr

LADIES YOGA KNOT TRIDRI

®

VEST

Yogatopp i teknisk materiale. Fukttransporterende egenskaper som holder deg sval og bekvem under treningen. Løs modell, men alikevel feminin passform med større halsutrigning og dekorative knute i ryggen. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR042 100% polyester 135 g/m2 XS–2XL

NK PI T HO

F BL OR AC ES K TG M R EL EE AN N GE /

LV SI

K AC BL

ER

M

M

EL

EL AN

K AC BL

138

AN

GE

FARGER

GE

CA PRIS 168 kr


WOMEN’S LAZER CUT

TRIDRI® SPAGETTI STRAP VEST

Singlet i soft touch matriale for dame. Dobble, smale skulderbånd som krysses i ryggen. Strategisk plassert mechpanelerer for optimal pusteevne. Double Strap Back Vest er konstruert for å holde deg kjølende og bekvem. ”Second skin” – passform og fungerer perfekt som et lag 1. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR029 90% polyester, 10% elastan 180 g/m2 XS-XL

CA PRIS 168 kr YE IN LI

GH

FI

TN

RE

AR CH

BL

G

RE

D

AL CO

K AC

TE HI W

LL

OW

FARGER

WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® PERFORMANCE VEST

Teknisk singlet for dame med fukttrasnporterende egenskaper. Bryterrygg. Nettpanel i øvre delen av ryggen for ekstra ventilasjon. Lett, ventilerende og hurtigtørkende. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR026 100% polyester 135 g/m2 XS-XL

O M CA

LE RP PU O

PP SA

O M CA

CA M

L YA RO

SI

EE N GR O M CA

OR A O CA M

CA

M

O

HO

T

PI

NG

E

NK

CA M

CA

O

M O

CH

AR

LV

CO

ER

AL

FARGER

HI RE

CA PRIS 126 kr

VEST

SPORT

139


PANELLED TRIDRI® POLO Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Nettpanel for ekstra ventilasjon. Rebrandable. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

TR012 TR022 100% polyester 135 g/m2 XS-3XL XS-XL Dam kun i fagerne Black, Fire Red, French Navy og White.

UE RE SA

FR

PP

HI

CH EN

M K

BL

VY NA

AN EL

K

D RE

BL

UE

M

EL

AN

GE

BL

AR

AC

CT

BL

IC

AC

W

HI

TE

FARGER

GE

CA PRIS 168 kr

PERFORMANCE POLO Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

63-038 63-040 100% polyester 140 g/m2 S-3XL XS-2XL

140

RO

D RE

YA L

BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

W

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 215 kr


GIRLIE COOL POLO

COOL POLO

Teknisk polo for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. Rebrandable.

Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derforholde deg tørr. Rebrandable.

NA

EY

CH FR EN

HE R AT

NE

W

HE

BL U

E

SE UO I TU

SK

Y

RQ

RE

D

K PI N T

LL O YE C TR I EC EL

DE

SE RT

SA

ND

EE N GR TT LE

KE

LL

Y

C EC TR I

BO

GR

GR EE

N

EE N

OR

SU N

GO

YE

LD

CR AN GE

LL

US

OW

H

GE

W

HO

FI RE

HI PP

BU

EL EC TR

RG U

IC

ND

PI

Y

NK

SA

RE RP L

PU

AN OR IC TR EC EL

N EE GR E LI M

GR

L RC CH A

UE

T JE

X FL E

YA RO E

GR R HE AT HE

OA

K BL

C CT I AR

UE BL L

GR E LI M

AC

HI W

UE BL RE PP HI SA EE

N

W LO YE L N

RE

D

SU

T HO EY

FI RE

PI NK

NE

W

RO YA L

FR EN

CH

AC BL JE T

BL UE

NA

K

TE HI W C CT I AR

LE RP PU DY UN RG BU

BL

FARGER

RE

FARGER

TE

CA PRIS 220 kr VY

CA PRIS 220 kr

VY

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–5XL* (3XL-5XL i fargene White, Jet Black och French Navy)

E

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BL U

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i fargene Jet Black och Artic White)

EL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

POLO

SPORT

141


NIKE POLO SLIM Sportpolo i herremodell. Slim-fit. To hvite knapper stolpekraven. Dri-FIT teknikk som holder deg tørr og bekvem under aktivitetene.

ART NR NK292 MATERIALE 58% bomull, 42% polyester STØRRELSER S-2XL

N DI A SI OB

AC K BL

W

HI

TE

FARGER

D HE AR AT K HE GR R EY GR / EY

CA PRIS 749 kr


NIKE VICTORY POLO SOLID Sportpolo i dame- og herremodell med dobbelstrikket stoff i en bekvem passform. Dri-FIT teknikk som holder deg tørr og bekvem under aktivitetene. Rib i krave. 2 ton-i-tin knapper i stolpen. ART NR HERR NK263 ART NR DAME NK264 MATERIALE 100% polyester VEKT 170 g STØRRELSER HERR S-2XL STØRRELSER DAME XS-XL

UN IV E / B RSA LA R CK Y R E

GA

M /B ER LA OY CK AL

Y

D

E

LL / B AG LA E N CK AV

CO

AN ID AN DI SI OB

TR TR UE UE BE BE RR RR Y / Y

BS /O

IL /S K AC BL

HI

TE

/S IL

VE

VE

R

R

FARGER DAME W

ER / B SA LA RY CK BL U

IV UN

BL

W HI

AC

TE

K

/C

/C

OO

OO

L

L

GR

GR

EY

FARGER HERR

EY

CA PRIS 695 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE T-SHIRT Teknisk T-shirt/tynn genser med lange ermer. Meshpanel I rygg. Mykt og let materiale med fukttransporterende egenskapet som holde dg tørr nærmest kroppen. Slimmet passform uten kompresjon. Rebrandable. ART NR HERR TR050 ART NR DAME TR060 MATERIALE 100% polyester VEKT 155 g/m2 STØRRELSER HERR S-3XL STØRRELSER DAME XS-XL CA PRIS 147 kr

144

BL AC K

W

HI

TE

FARGER


LONG SLEEVE COOL T Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC002 100% polyester 140 g/m² S-2XL

D RE

YA

L

RE

VY

FI

RO

N EE IC

YE EL

EL

EC

EC

TR

TR

IC

OR IC TR EC EL

GR

LL

AN

GE

OW

FR

EN

CH

NA

AR CO AL CH

W

BL

HI

AC

K

TE

FARGER

BL UE

CA PRIS 167 kr

GIRLIE LONG SLEEVE COOL T Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

YE

NK

EL

EC

TR

IC

PI T HO

HI PP SA

LL

UE BL RE

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARGER

OW

CA PRIS 167 kr

LONG SLEEVE

SPORT

145


MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT Teknisk treningstrøye med tight passform. Hake i nakken for å holde hodetelefoner på plass ved løping. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr inntil kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

C JE HAR T C BL OA AC L K /

EL JE EC T TR BL IC AC YE K LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 545 kr

GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT Teknisk treningstrøye med tight passform. Hake i nakken for å holde hodetelefoner på plass ved løping. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr inntil kroppen. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

FR AR EN CT CH IC NA W V HI Y / TE

146

C JE HAR T C BL OA AC L K /

EL JE EC T TR BL IC AC YE K LL / OW

JE FI T B RE LA RE CK D /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

CA PRIS 545 kr


LONG SLEEVE

TRIDRI® PERFORMANCE 1/4 ZIP Langermet teknisk genser med glidelås i halsen. Mykt og lett materiale med fukttrasnporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Slimmmet passform uten kompresjon. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSE HERR STØRRELSE DAME

TR110 TR120 100% polyester 155 g/m2 S-3XL XS-XL

CA PRIS 208 kr TE HI /W VY NA

K BL ME AC LA K NG

AC BL

BL

BL

AC

AC

K

K

/W

/R

HI

ED

TE

E

/

FARGER

SEAMLESS “3D FIT”

MULTI-SPORT PERFORMANCE ZIP TOP

Seamless 3D fit er gjort med sømløs teknikk som garanterer komfort og fri bevegelse, uansett sport. Lekre karakteriststiske detaljer. ¾ gliedlås i halsen. Tight passform og lang erm med hull til tommel. Stretchy kvalitet med fukttransporterende egenskaper for maksimal bevegelse og ytelse. Dekorative kontrastsømmer. Rifflet rib nedentil og på mansjetter. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSE HERR STØRRELSE DAME ØVRIGT

TR202 TR205 70% polyester, 30% polyamide 70 g/m2 S-2XL S-XL Herr kun i Charcoal, Full Black, Dam ej i Full Black

NK PI

OI S QU TU R

CO AR CH

FU

LL

BL

AC

AL

K

FARGER

E

CA PRIS 419 kr

LONG SLEEVE

SPORT

147


MEN’S COOL COWL NECK TOP Teknisk genser for herrer med meget god egenskap og transportere fukt vekk fra kroppen. Perfekt plagg som lager 2. Kan brukes både før, under eller etter trening. Tightere passform med raglanermer med åpning for tomlene i ermavslutningen. Høy hals og hetter og snøring. Reflexdetaljer på hette og i nakken. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC037 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² S-2XL

GE

GE

AN EL M D RE

N

RO

AV

YA

Y

L

M

M

EL

EL

AN

AN

GE

GE AN EL M EY GR

FARGER

BL A M CK EL S AN LA GE TE

CA PRIS 503 kr

GIRLIE COOL COWL NECK TOP Teknisk genser for dame med meget god egenskap og transportere fukt vekk fra kroppen. Perfekt plagg som lager 2. Kan brukes både før, under eller etter trening. Tightere passform med raglanermer med åpning for tomlene i ermavslutningen. Høy hals og hetter og snøring. Reflexdetaljer på hette og i nakken. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC038 92% polyester, 8% elastan 210 g/m² XS-XL

148

PI NK RI C CT EL E

M N EA OC

RA M SP EL BE AN RR GE Y

NG EL A

AN GE EL M EY GR

BL A M CK EL S AN LA GE TE

FARGER

E

CA PRIS 503 kr


SPORTS POLYESTER HOODIE UNISEX sporty hettegenser i myk polyester. Dobbelt stoff i hetten og kengurulomme fremme. Skjult inngang og snører for høretelefoner. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH006 100% polyester 200 g/m² S-3XL

BL U Y LL KE

SU

N

YE

GR

LL

EE

N

OW

RO YA L

OX F

GR

D RE RE FI

E

NA VY

EL M EY

OR D

EY GR L EE ST

DY UN RG BU

BL

UE

PU

M

RP

EL

LE

AN

GE

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

AC

HI

K

TE

FARGER

AN GE

CA PRIS 305 kr

COOL FITNESS HOODIE UNISEX Hettegener med 4-veis stretch som holder deg varm i kaldt vær. Raglanermer og panereler i siden for bedre passform. Materialet er fuktransporterende med quick-dry effekt. Tear-away label. Rebrandble med Tearaway label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC052 60% polyester, 35% bomull,5% elastan 240 g/m² S-2XL

NA FR

EN C

H

GR T OR SP

JE T

BL

AC

K

EY

FARGER

VY

CA PRIS 480 kr

HOOD

SPORT

149


COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfarget hettejakke med fukttrasporterende effect. Raglanermer med tommelhull i ermavslutningen. Juesterbar hette med høy krage. 2 lommer frem. Perfekt som lag 2, bade før, under og etter trening.

ART NR JC057 MATERIALE 89% polyester, 11% elastan erm: 92% polyester, 8% elastan, VEKT 240 g/m² STØRRELSER S-2XL

N A M VY EL / AN NA GE VY

GR M EY EL / AN GR GE EY

FARGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 535 kr

COOL CONTRAST ZOODIE Kontrastfarget hettejakke med fukttrasporterende effect. Raglanermer med tommelhull i ermavslutningen. Juesterbar hette med høy krage. 2 lommer frem. Perfekt som lag 2, bade før, under og etter trening.

ART NR JC058 MATERIALE 89% polyester, 11% elastan erm: 92% polyester, 8% elastan, VEKT 240 g/m² STØRRELSER XS-XL

150

E M AN EL / AN OC GE EA N

OC

GR M EY EL / AN GR GE EY

FARGER

SL BLA AT CK E / M B EL LA AN CK GE

CA PRIS 535 kr


REFLECTIVE

HOODIE WITH REFLECTIVE TAPE Lett hettejakke i dame- og herremodell med høy hals. Smal passform. Reflekspiping på ermer. Rebrandable. ART NR HERR TL550 ART NR DAME TL551 MATERIALE 100% polyester VEKT 180 g/m2 STØRRELSER S-2XL ØVRIGT Purple Melange kun i dame modell.

M PU

RP

LE

VY NA

M EY GR

BL AC

K

AR L

FARGER

AR L

CA PRIS 567 kr

HOOD

SPORT

151


ADULT'S KNITTED TRACKSUIT TOP

BARN

SIDE 357

PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

Treningsjakke med raglanskjæring og krage som passer til både dame og herre. Kontrastpanel på erm. To lommer i siden med glidelås. Rib i ermavsutningen. Passer perfekt med LV881.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

LV871 100% polyester 250 g/m2 XXS-2XL

ED /R K AC

OY

HI

/R

/W

NA

NA

VY

VY

VY NA

BL

AL

K AC BL

TE

BL

AC

K

/W

HI

TE

FARGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

CA PRIS 442 kr

PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

ADULT'S KNITTED TRACKSUIT PANTS Treningsbukse med smale ben som passer både til dame og herre. Kontrastpanel på utsiden av ben. To lommer i siden med glidelås. Glidelås i benavslutningen. Elastisk midje med snøring. Passer med LV871.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER BARN

LV881 100% polyester 250 g/m2 XXS-2XL

CA PRIS 442 kr

AL OY NA

VY

/R

/W HI NA

VY

VY NA

152

/R ED BL AC K

K AC BL

TE

BL A

CK

/W

HI

TE

FARGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

SIDE 357


ULTRALIGHT

TRIDRI® FITNESS SHELL Ultralett jakke med fukttransorterende egenskaper som holder deg kjølende og tørr samtidig som jakken beskytter mot vind. Reflekstipping på erm og skulder. Strategisk plassert meshpaneler for beste pusteevne. Modellen er litt lengre bak. Enkelthet, funksjonalitet og stil i en og samme jakke.

ART NR HERR TR074 ART NR DAME TR084 MATERIALE 100% polyester VEKT 70 g/m2 STØRRELSER HERR S-3XL STØRRELSER DAME XS-XL CA PRIS 670 kr

BL HE X

BL

AC

K

AC

K

FARGER

SUIT / JACKET

SPORT

153


WOMEN'S HEXOFLAGE™

TRIDRI® CAMO LEGGINGS

Leggings for dame med kamo-mønster. Inneholder Elastan. Høy linning for beste komfort. Innvendig mynt/ nøkkellomme. Rebrandable.

Lang leggings med coolt camomønster og dekorative kontrastsømmer. Elastisk, bred midje og innvendig myntlomme. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR032 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

TR038 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-XL

FARGER

CA K AC BL

O CA M

RP CA

M

O

PU

PP SA O M CA

HO T

LE

RE HI

CO AR CH O M

M O

FARGER

PI NK

CA PRIS 460 kr

AL

CA PRIS 397 kr

CA

154

WOMEN’S PERFORMANCE

TRIDRI® PERFORMANCE LEGGINGS


WOMEN'S PERFORMANCE TRIDRI LEGGINGS ®

Melert leggings for dame med Elastan. Høy linning for best komfort. Innvendig mynt/nøkkellomme. Rebrandable. ART NR TR031 MATERIALE 90% polyester, 10% elastan VEKT 250 g/m² STØRRELSER XS-XL CA PRIS 376 kr

OL

IV E

NK PI E AC SP

BE UL M

PU

RP

LE

RR Y

UE BL E UR AZ

CE

SA

VY

SP A

NA

SI E AC SP

PP H

ER LV

AL CH

AR

CO

CK BL A

IR

E

FARGER

PANTS / LEGGINGS

SPORT

155


WOMEN’S MESH TECH PANEL

TRIDRI® LEGGINGS

Lang leggings med pene utskjærte meshpaneler som holder deg svalere underndig myntlomme. ere under treningen. Elastisk, bred midje og innvendig myntlomme. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR034 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 XS-XL

CA PRIS 502 kr

VY NA

BL

AC

K

FARGER

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT REVEAL LEGGINGS Sømløse legging for dame med abstrakt print og dekorative ventilasjonhull. 3D fit er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og fri bevegelse i materiale med stretch. Fukttransporterende egenskaper. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR207 93% nylon, 7% elastane 320 g/m2 XS-XL

CA PRIS 397 kr

NY HE T

RR BE UL M

BL

NA

AC

VY

K

Y

FARGER

WOMEN’S YOGA TRIDRI® LEGGINGS

Yogaleggings for kvinner. Stretchy og støttende stoff gjør de perfekte for youga og pilates. Ett høyt midjebånd for bedre støtte når du bøyer og strekker deg. Elasstikk i underbena som gir det mer frihet til å strekke deg i de vanskligste posisjonene. Fôret panel mellom bena. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR039 88% polyester, 12% elastan, Rib: 96% polyester, 4% elastan 290 g/m2 XXS-XL

156

/C HA RC K BL AC

BL

AC K

/B

LA CK

FARGER

OA L

CA PRIS 460 kr


REFLECTIVE

LADIES PERFORMANCE

LADIES PERFORMANCE

Kompresjonsleggings i mykt materiale med stretch som gir deg maksimal support og bevegelse. Smarte meshlommer i hvert ben med plass for telefonen. Bred elastisk midje med lomme på innsiden. Garantert ugjennomsiktig.

Lange leggings for dame med reflekterende detaljer. Perfekte for kveldsrunden! Bred elastikk i midjen med innvendig myntlomme. Mykt og lett materiale med fukttrasporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TRIDRI® COMPRESSION LEGGINGS

TR304 88% polyester, 12% elastan 300 g/m2 XS-XL

TRIDRI® REFLECTIVE LEGGINGS

TR306 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 XS-XL

FARGER AC BL

M

UL

BE

E OL IV

K

FARGER

RR Y

CA PRIS 524 kr

BL AC K

CA PRIS 524 kr

PANT / LEGGINGS

SPORT

157


WOMEN’S SEAMLESS “3D FIT”

MULTISPORT PERFORMANCE LEGGINGS Seamless 3D fit leggings er gjort med sømløs teknikk som garanterer komfort og fri bevegelse, uansett sport. Lekre karakteriststiske detaljer. Bred elastisk midje. Stretchy kvalitet med fukttransporterende egenskaper for maksimal bevegelse og ytelse. Dekorative kontrastsømmer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR206 70% polyester, 30% polyamide 70 g/m2 S-XL

CH

FARGER

AR CO AL

CA PRIS 334 kr

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT LEGGINGS Sømløse leggings for dame med pent abstrakt print og dekorative detaljer som fremhever kroppen naturlige form. 3D er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og fri bevegelse i en stretchy kvalitet med fukttransporterende egenskaper. Kontrastfarget midje. Riffled rib i kneet og i benavslutningen. ART NR TR212 MATERIALE 56% nylon, 41% polyester, 3% elastane. (Black: 70% nylon, 25% polyester, 5% elastan) VEKT 340 g/m2 STØRRELSER XS-XL

NY

HE T

E IV OL

PU

RP

LE

DY RG BU

SA

UN

BL PP

HI

RE

CO AR CH

BL

AC

K

AL

FARGER

UE

CA PRIS 355 kr

WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT SCULPT SOLID COLOR LEGGINGS Sømløs leggings med skulpturelle detaljer og abstrakt trykk. Høy linning i midjen og rib. 3d fit er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og rørelsefrihet uansett sport. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR215 94% nylon, 6% elastan 350 g/m2 XS-XL

CA PRIS 376 kr

158

RU ST

BL E AZ UR

BL AC K

UE

FARGER


WOMEN'S CAPRI

TRIDRI® FITNESS LEGGINGS 3/4 leggings for dame med elastan. Høy linning for beste komfort. Innvendig mynt/nøkkellomme. Sømmer med kontrastfarge. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR030 90% polyester, 10% elastan 250 g/m² XS-XL

CA PRIS 210 kr

BL

PI OT /H K AC BL

AC

BL

AC

K

K GR / LIG EE H N TN

IN

NK

G

FARGER

ANKLE ZIP TRAINING

TRIDRI® TRAINING LEGGINGS Kompresjonsleggings for herre med praktisk glidelås. Teknisk materiale med stretch. Elastisk midje med snøring. Lomme med glidelås og innvenndig myntlomme. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR053 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 S–2XL

CA PRIS 460 kr

BL

AC

K

FARGER

MEN'S TRAINING TRIDRI® LEGGINGS Leggings til barn for kompresjon som gir deg stød og maksimal effekt ved trening. Stretch kvalitet for økt bevegelse. Bred elastisk midje.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR017 90% polyester, 10% elastan 250 g/m2 S-3XL

M CA BL

AC

K

CK BL A

FARGER

O

CA PRIS 419 kr (Camo 460 kr)

PANT / LEGGINGS

SPORT

159


MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

GIRLIE COOL TAPERED JOGPANT

Smale treningbukser for gutta. Lommer i side. Glidelås ved ankler. Rebrandable.

Smale treningsbukse for dame. Lommer i siden. Glidels ved ankler. Elastikk i midjen og glidelås. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

VY NA

R

CH

HE AT

BL AC JE T

NA FR E

NC H

R HE AT

BL AC

K

HE

EN

FARGER

FR

FARGER

K

CA PRIS 523 kr VY

CA PRIS 523 kr

JE T

160

JC084 60% bomull, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² XS-XL

HE

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastane 240 g/m² S-2XL


T HE NY

T HE NY

WOMEN'S YOGA

MEN'S YOGA

Jog pants med smal passform og elastisk midje med snøring. To lommer fremme og en bak. Panel på sidene. Rib in benavslutingen. Rebrandable.

Jog pants med smal passform og elastisk midje med snøring. To lommer fremme og en bak. Rib in benavslutingen. Rebrandable.

ART NR TR055 MATERIALE 60% bomull, 40% polyester, Heather Grey 90% bomull 10% viskos VEKT 250 g/m2 STØRRELSER XXS–XL

ART NR TR054 MATERIALE 60% bomull, 40% polyester, Heather Grey 90% bomull 10% viskos VEKT 250 g/m2 STØRRELSER S–2XL

TRIDRI® FITTED JOGGER

FARGER

FARGER

GR R HE AT

AC K BL

DE NU

IV OL

CO AR CH

E

AL

GR R HE AT HE

AC K BL

EY

CA PRIS 419 kr EY

CA PRIS 419 kr

HE

TRIDRI® FITTED JOGGER

PANT / LEGGINGS

SPORT

161


SLIM LEG TRAINING PANTS Deilig treningsbukse med smale ben i here og damemodell. To lommer i siden med glidelås og gliedelås i benavslutningen. Elastisk midje med innvendig snøring. Tear away label. ART NR HERR TL580 ART NR DAME TL581 MATERIALE 100% polyester VEKT 200 g/m2 STØRRELSER HERR XS-2XL STØRRELSER DAME XS-XL ØVRIGT Damemodell kun i Black CA PRIS 435 kr

162

VY NA

BL

AC K

FARGER


BARN

SIDE 356

PERFORMANCE SHORTS Teknisk shorts. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-042 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

EP

RE D

NA

K AC

DE

W

BL

HI

TE

FARGER

VY

CA PRIS 199 kr

BARN

SIDE 356

COOL SHORTS UNISEX Teknisk shorts. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC080 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

CA PRIS 241 kr UE

NA

BL L YA RO

EN FR

FI

RE

RE

D

NE

W

AR

CO

CH

AL

K BL

AC

CH

AR

JE T

CT

IC

W HI

TE

VY

FARGER

PANTS / SHORTS

SPORT

163


TRAINING

TRIDRI® SHORTS Teknisk shorts for herre med meshdetaljer bak. Mykt og lett materiale med fukttrasporterende egenskaper som holder deg tørr nærmest kroppen. Elastisk midje med snøring. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR052 100% polyester 95 g/m2 S-2XL

CA PRIS 263 kr

NY

HE

T

BL AC K

FARGER

LEGGING

TRIDRI® SHORTS Treningshorts i mykt og materialet med stretch som slutter midt på låret. Høy linning for beste komfort. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR046 90% polyester, 10% elastan 260 g/m2 XXS–XL

CA PRIS 189 kr

BL AC

K

FARGER

164


WOMENS SEAMLESS ”3D FIT”

TRIDRI® MULTISPORT REVEAL SPORTS BRA Sømløs Sport-bh med kontrastfargede og dekorative ventilasjonhull. 3D er produsert med sømløs teknologi som garanterer komfort og fri bevegelse i stretch materiale med fukttrasporterende egenskaper. BHn har bryterrygg og riffled ribb nedentil. Medium support. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR208 91% nylon, 9% elastane 230 g/m2 XS-XL

CA PRIS 376 kr UL BE RR

Y

M

NA V

BL

AC

K

Y

FARGER

GIRLIE COOL SPORTS CROP TOP SportsBH produsert i et stoff som tørker hurtig og som holder deg tørr inntil kroppen. Inneholder Elastan. Bhèn har bryter-rygg og kan stilles inn for optimal passform og støtte. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC017 90% nylon, 10% elastan 210 g/m2 XS–XL (XXS i Black)

LL

NK

YE

PI IC

AC

TR

IC

TR

EC

EC

EL

EL

AR

JE

T

CT

IC

BL

W

HI

K

TE

FARGER

OW

CA PRIS 187 kr

WOMEN’S PERFORMANCE

TRIDRI® SPORTS BRA

Sports BH med medium støtte i myk polyester/elastan blanding med fukttransporterende egenskaper som deg tørr og bekvem under trening. Elastisk under byst for bedre støtte og passform. Avtagbar innevattering. Mesh og elastiske detaljer bak ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR920 88% polyester 12% elastan 120 g/m2 XS-XL

CA PRIS 376 kr, Space: 397 kr EL AN SI

LV ER

M

E AC SP

HT LI G

PI

GR NI NG

K AC BL

NK

EE

GE

N

FARGER

SHORTS / BRA

SPORT

165


EXPANDABLE

TRIDRI® FITNESS BELT Fitnesbelte som festes rundt midjen med en trykknapp og har et glidende justerbart spenne for å passe alle størrelser. Lomme med glidelås for bevaring av nøkler, telefoner, etc. Refleksdetaljer. ART NR TR091 MATERIALE 100% elastan STØRRELSER One size CA PRIS 187 kr

BL

AC

K

FARGER

FITNESS SPRAY

& REFRESH BOTTLE Vannflaske med sprayfunksjon. Skrulokk for påfylling.

ART NR TR097 MATERIALE Polypropylen/Thermoplast CA PRIS 166 kr

GR

EY

FARGER

HYPER FUEL WATER BOTTLE Vannflaske med puffventil som gir raskt inntak av vann og forhindrer lekasje når den ikke brukes. Strategisk plasert grem og ergonomisk flaskedesign. Materialet kan bøyes, noe som gir økt pressbarhet for raskere tilgang til mer vann. Fri for BPA. ART NR NK407 MATERIALE 54% Low density polyethylene, 31% Polypropylene, 14% Thermoplastic elastomer, 1% Silicone KAPASITET 532 ml

166

LT /B /B LA LA CK CK

VO

HA BL BA AC NE K RO /B R LA ED CK /

P / W OW HI / BL TE A CK

PI NK

P BL HO AC TO K BL /W U HI E/ TE

A BL NT AC HR K AC / W IT HI E / TE

FARGER

CL EA /B R/ LA BL CK AC K

CA PRIS 239 kr


YOGA FITNESS MAT Produsert med strukturert skum som gir bra grep og demping.

ART NR TR096

AL CO

HO T

AR CH

BL AC K

FARGER

PI NK

CA PRIS 313 kr

MICROFIBRE

TRIDRI® QUICK DRY FITNESS TOWEL Hurtigtørkende gymhåndkle i microfiber. ART NR TR092 MATERIALE 100% polyester microfiber MÅL 90x40 cm CA PRIS 84 kr

AR CH

BL

AC

CO

K

AL

FARGER

NIKE SWOOSH WRISTBANDS

Svettebånd for håndledd med brodert Nike swoosh logo. Selges som par. ART NR NK280 MATERIALE 72% bomull, 12% nylon, 11% polyester, 4% gummi, 1% spandex STØRRELSER one size CA PRIS 129 kr / VA RS W ITY HI R TE ED

BA N BL ER AC O R K ED

HA

PI N OI K G L GR AZE EY /

OB S W IDI HI AN TE /

/B HI TE W

BL

AC

K

/W

HI

TE

LA CK

/

FARGER

ACCESSORIES

SPORT

167STRIKKET Når man tar på seg en strikket pullover – er det alltid som å sette prikken over i et. Her finner du stiltrene strikkete gensere av beste kvalitet.


170


WOMEN’S COTTON BLEND

MEN'S COTTON BLEND

Finstrikket genser for damer. Fungerer perfekt som en klassisk pullover til skjorten eller uten, for et ledigere utseende. Ribbestrikk i v-hals, ermavslutning og nedentil.

Finstrikket hverdagsgenser for herre. Fungerer pperfekt som en klassisk pullover til penkjorten eller pique, eller uten for en ledigere look. Ribbestrikket v- hals, ermavsluting og nedentil. Kontrastfarge på innsiden av nakken.

V-NECK SWEATER

AQ042 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² S-3XL

VY

AT HE RO

YA

L

CH EN FR ER

TH ID CH OR

BU R

GU N

HE A

DY

HE AT PU

RP

LE

HE

HE AT ID OR CH

NA

AL CO AR CH

BL R

RO

HE R

ER AT H HE E PU RP L

HE

R

R HE AT HE

AC K BL

HE L YA

AC K

R HE

FARGER

AT

VY NA FR

EN

BL AC K

CH

CO

HE

AC K

AT H

AL

ER

FARGER BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 396 kr

396 kr

AR

CA PRIS

AQ043 87% bomull, 11% nylon, 2% elastan 345 g/m² XS-2XL

CH

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

V-NECK SWEATER

STRIKKET

171


MEN'S V-NECK

KNITTED PULLOVER Myk finstrikked genser i tidløs design med V-hals. Kan brukes både med og uten skjorte under. Rib i nederkant og mansjetter.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

710M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

AR M

L

Y

AR

RR

M DE

AN

NI

BE

M

AL CO AR

CR

FR

CH

EN

BL

CH

AC

K

NA

M

VY

AR

L

FARGER

L

CA PRIS 482 kr

WOMEN'S V-NECK KNITTED PULLOVER

Myk finstrikked genser i tidløs design med V-hals. Kan brukes både med og uten skjorte under. Rib i nederkant og mansjetter.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

710F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

AR Y RR BE AN CR

DE

NI M

L OA AR C CH

M

L M AR

M

VY NA FR

EN

CH

AC K BL

172

AR

L

FARGER

L

CA PRIS 482 kr


MEN’S CREW NECK KNITTED PULLOVER

Myk fintrikket genser med rundet hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

717M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR M

L

Y RR BE

M

AN

NI DE

AR

CR

CH

FR

AR M

M AL CO

CH EN

BL

AC

K

NA

VY

AR

L

FARGER

L

CA PRIS 516 kr

LADIES CREW NECK KNITTED PULLOVER

Myk fintrikket genser med rundet hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

717F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR BE AN CR

DE

NI

M

RR

M

Y

AR

M

L

AR L M AL CH

AR

CO

NC H FR E

BL AC

K

NA

VY

FARGER

L

CA PRIS 516 kr

STRIKKET

173


SLEVELESS PULLOVER Myk fintrikket vest i unisex modell. V-hals og moderne passform. Rib med elastan i nederkant.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

716M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

AR M

L

Y

AR

AN CR

CH

DE

AR

NI

BE

M

RR

M

M AL CO

CH EN FR

BL

AC

K

NA

VY

AR

L

FARGER

L

CA PRIS 448 kr

MEN’S V-NECK

SLEEVELESS KNITTED CARDIGAN Myk fintrikket vet med v-hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

719M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR M

L

Y RR BE AN CR

NI M DE

CH

AR CO

AL

M

M AR

Y NA V FR

EN

CH

AC K BL

174

AR

L

FARGER

L

CA PRIS 574 kr


MEN’S V-NECK

KNITTED CARDIGAN Myk fintrikket genser med v-hals i moderne passform. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

715M 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS-4XL

AR M

L

Y

AR

AN CR

CH

DE

AR

NI

BE

M

RR

M

M AL CO

CH EN FR

BL

AC

K

NA

VY

AR

L

FARGER

L

CA PRIS 664 kr

LADIE'S CARDIGAN Klassisk og stilren strikket cardigan for damer. Rib med elastan i nederkant og i ermavslutningen.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

715F 50% bomull, 50% akryl 275 g/m² XXS–4XL

AR M

L

Y

AR

RR

M

CR

AN

BE

M NI DE

CH

AR CO

AL

M

NA V EN CH FR

BL

AC K

Y

AR

L

FARGER

L

CA PRIS 482 kr

STRIKKET

175SKJO RTER

Vür skjortekolleksjon inneholder skjorter for alle tilfeller. Klassisk egelanse, moderne design eller avslappet følelse, velg selv hva som passer deg.


178


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

EASY CARE OXFORD SHIRT

Klassisk Oxfordskjorte i herre- og damemodell som går opp i str. 6XL. Easy Care behandlet og krever derfor minimal stryking. Heeremodellen har "Button down", og lommme på venstre side. Damemodellen er figursydd, uten lomme og har enkel knappestolpe.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

R VE SI L

BL

UE

L

BL RD OX FO

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY

W

HI

TE

AC K

FARGER

HT

932M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–6XL

BR IG

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

398 kr 361 kr

OXFORD

SKJORTER

179


180


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

EASY CARE OXFORD TAILORED SHIRT

Oxfordskjorte i smallere med moderne design i kort eller lang erm. Krever minimal strykning da plaggene er easy care behandlet. Mansjettknapper kan brukes.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

BL U OR D OX F

BL A L

W

HI

TE

CK

E

FARGER

BR

IG H

T

RO

YA

NA VY

922M 70% bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m² 135 g/m²

BR IG HT

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

398 kr 361 kr

OXFORD

SKJORTER

181


TAILORED BUTTON-DOWN OXFORD SHIRT

Elegant Oxfordskjorte i skreddersydd smal passform. Krage med «button down» og lomme på venstre bryst. Rundet nedentil. Easy-care behandlet slik at stryking er minimalisert.

CA PRIS

182

471 kr

D FO R OX

BL

AC

K

BL U

E

FARGER HI TE

928M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER


TAILORED WASHED OXFORD SHIRT

CA PRIS

OX F / C OR RE D R AM ED

FARGER

OX W FO H RD ITE BL / UE

920M 100% bomull 130 g/m² S-4XL

O OX XFO FO RD RD B NALUE VY /

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

O OX XFO FO RD RD N BL AVY UE /

Moderne herreskjorte med «vintage» look og skeddersydd passform. Produsert i 100% sertifisert økologisk bomull av høyeste kvalitet. Dekorativ kontrasfarge på innsiden av mansjetter og krage. «button down» krage. Kontrasfargede knapper og lomme på venstre bryst. Rundet nedentil. Easy-care.

520 kr

FASHION

SKJORTER

183


SE HELE VÅRT SORTIMENT PÅ NO.FRUIT.SE

184


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

OXFORD SHIRT

Klassisk oxfordskjorte i herre- og damemodell. Herremodellen har "Button down" og lomme på venstre bryst. Damemodellen er figursydd og uten lomme.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

GR D OR OX F

BL BL

UE

W

HI

TE

AC K

EY

FARGER

OX

FO

RD

VY

65-114 70% bomull, 30% polyester 130 g/m² 135 g/m² S–3XL

NA

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

446 kr 407 kr

OXFORD

SKJORTER

185


186


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE POPLIN SHIRT

Populær skjorte i herre- og damemodell. Easy Care - behandlet slik at det krever minimal stryking. Lomme på vestre bryst. Herremodellen har dobbel knappestolpe og er rett nedentil. Damemodellen er fogursydd med enkel knappestople og er rundet av nedentil.

OY

AC K

L

CO

NV

BL

HI TE W

UO LE TT BO

SI C AS CL

GR

RE

EE

D

N

BR

TU

IG

RQ

HT

RO

IS

E

YA

VY NA CH EN BL E AT OR RP

361 kr 325 kr

CO

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

GR

EY

FARGER

FR

934M 65% polyester, 35% bomull 115 g/m² 110 g/m² S–4XL

UE

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

POPLIN

SKJORTER

187


188


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 924F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 925F XS-4XL

POLYCOTTON EASY CARE TAILORED POPLIN SHIRT

Poplinskjorte i en moderne design. Kvalitet i bom/pol. og easy care behandlet krevet minimal stryking.Mansjettknapper kan brukes. Damemodellen har skjulte knapper.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

NV OY

RE D C SI AS CL

CO

RP

CH

OR AT

E

NA

VY

BL U

E

CO

W

BL

HI

TE

AC K

GR EY

FARGER

EN

924M 65% polyester, 35% bomull 115 g/m² 110 g/m² S-4XL

FR

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

343 kr 298 kr

POPLIN

SKJORTER

189


190


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

POPLIN SHIRT

Poplinskjorte med kort eller lang erm. Lomme på venstre bryst. Damemodellen er figursydd.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

VY NA

AC K BL D RE

BL

UE

W

HI TE

FARGER

ID

65-118 55% bomull, 45% polyester 115 g/m² 120 g/m² S–3XL

M

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

425 kr 371 kr

POPLIN

SKJORTER

191


MENS SHORT SLEEVE 959M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 956F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 957F XS-4XL

TAILORED ULTIMATE NON-IRON SHIRT

Strykkefri businessskjorte i herre- og damemodell. Mansjettknapper kan brukes. Damemodellen har dobble knapper i stolpen og er figursydd.

Y IG H BR

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

192

637 kr 566 kr

CK BL A

W

HI T

E

FARGER

SK

958M 100% bomull micro twill 120 g/m² S–4XL

T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


TAILORED CONTRAST HERRINGBONE SHIRT

CA PRIS

FARGER

.B / B LU RI E / GH M T ID NA BL VY UE

964M 84% bomull, 16% polyester 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

LT

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

W / C HIT ON E / VO SI Y LVE GR R EY

Moderne, elegant og tisdløs herreskjorte i Herringbone (fiskeben) mønster. Dekorative kontrastfargede detaljer på innsiden av mansjetter og krage samt nedre knappehull på mansjettene. Krage med «button down». Rundet nedentil. Easy-care behandlet slik at stryking er minimalisert.

542 kr

NON IRON

SKJORTER

193


194


TAILORED CONTRAST

ULTIMATE STRETCH SHIRT

VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER CA PRIS

FARGER

BR IG H BL T N UE AV / W Y/O HI XF TE OR D

966M 75% bomull, 25% Elastomultiester LYCRA® T400® 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BL AC / C K/ ON OX VO FOR Y D GR G EY RE Y

ART NR MATERIALE

W H BL ITE UE / O NA / BR XFO VY IG RD HT

Stretchkjorte for herre med kontrasfargede detaljer på innsiden av mansjetter og krage. Tidløs, litt lenge passform. Rundet nedentil og splitt i siden. Easy-care behandlet slik at stryking er minimalisert.

613 kr

STRETCH

SKJORTER

195


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

EASY CARE

FITTED SHIRT Moderne figursydd skjorte i herre och damemodel med kort eller lang erm. Easy care behandlet, krever minimal stryking. Stretch kvalitet.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

196

459 kr 423 kr

OC OL AT CH

RT PO

BL AC

K

E

FARGER HI TE

946M 97% bomull, 3% elastan 140 g/m² S–4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

ULTIMATE STRETCH SHIRT

Skjorte med maksimal komfort grunnet bruk av stretchmaterialet Lycra® T400®. Figursydd passform. Mansjettknapper kan brukes.

CA PRIS LANG ARM CA PRIS KORT ARM

K BL AC T IG H BR

HT

NA

SK

Y

VY

W

HI TE

FARGER

IG

VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

960M 75% bomull, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

BR

ART NR MATERIALE

542 kr 507 kr

STRETCH

SKJORTER

197


LADIES LONG SLEEVE PR322 XS-3XL

DNM VISION SHIRT

CA PRIS

198

421 kr

DE NI

M

IN

DI G

O

DE NI

FARGER

K

PR222 100% bomull 155 g/m² XS-3XL

BL AC

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

M

Denimskjorte med kontraststikninger. Lomme på venstre bryst med knappp. Moderne rundet nedentil. Damemodellen har feminin passform og lo lommer på brystet med knapp.


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-2XL

DNM VISION SHIRT

Jeansskjorte med feminin krave, ton-i-ton knapper med zick zack søm og mansjetter med dobble knapper.

CA PRIS

BL

UE

DE

NI

M

FARGER EP

SMD85 100% bomull 185 g/m² S-2XL

DE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

409 kr

FASHION

SKJORTER

199


200


LUCY DENIM SHIRT SD045 XS-XL

JACK DENIM SHIRT

Tidløs og klassisk jeansskjorte i myk bomulsdenim. Moderne smal krave. Mansjetter med 2 knapper.

RK DA

BL

AC

K

BL

UE

FARGER

UE

SD040 100% bomull 5,4 oz S-2XL

LI

GH

T

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER CA PRIS

391 kr

FASHION

SKJORTER

201BUKSER I vĂĽr buksekolleksjon finner du chinos i mange herlige farger og fine jeans med moteriktig passform. Det sies vel at man ikke kan ha for mange jeans!


SE HELE VÅRT SORTIMENT PÅ NO.FRUIT.SE

204


WOMEN’S CLASSIC FIT

MEN’S CLASSIC FIT

Klassiske chinos for damer. To lommer front og to ”fuskelommer” bak. Beltestropper.

Klassiske chinos for herrer. To lommer bak med knappar. Beltestropper.

COTTON CHINO

ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 476 kr BL YA L RO

CA M

ZE ON LE M

EL

ST

D RE RY ER CH

LL Y KE

AK I KH

NA VY

SL AT

E

K BL AC DY UN RG BU

PU

RP LE

W

HI

TE

UE

FARGER

AL

LE RP PU LY KE L

BL UE ZE ST ON LE M

KH A

KI

RO

YA L

VY NA

SL A AL TU R NA

CH

ER R

Y

RE D

BL A

CK

FARGER

TE

CA PRIS 476 kr

AQ050R, AQ050T AQ050U 100% bomulls twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

UR

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

NA T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

COTTON CHINO

CHINOS

BUKSER

205


WOMENS JEGGINGS “Womans Jeggings” er det perfekte alternativet til et par jeans. Superstreth materiale som holden deg bekvem hele dagen. Falsk gylf og falske lommer i siden. 2 funksjonelle lommer bak og beltestropper. ART NR AQ062 MATERIALE 71% bomull 26% polyester 3% elastan VEKT 270 g/m² STØRRELSER 2XS-2XL

206

RA NA

TU

E SL AT

VY NA

K AC BL

HI TE W

FARGER

L

CA PRIS 476 kr


MEN’S SLIM FIT COTTON CHINO

Chinos for herre med smal moderne passform. En bukse du vil bruke hver dag! ART NR ART NR TALL ART NR UNFINISH MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ052R AQ052T AQ052U 98% bomull, 2% elastan 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL44" (Tall i XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

CA PRIS 476 kr

TU RA NA

VY NA

E SL AT LL Y KE

KH

AK I

BL AC

K

L

FARGER

JEGGINGS / CHINOS

BUKSER

207


LEO'S STRAIGHT JEANS

Trendy jeans for herre i deilig stretch denim. Rette ben og fem lommer. Jeansen leveres i 3 forskjellige vask og i sort.

Trendy jeans i stretch denim for herrer. Rette ben og 5 lommer. Jeansen leveres i 3 forskjellige vask og i sort.

ART NR SD004 MATERIALE 99% bomull, 1% elastan (Black, 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VEKT 10,5 oz STØRRELSER 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular - 31" / Long - 33"

ART NR SD001 MATERIALE 99% bomull, 1% elastan (Black, 76% bomull, 23% polyester, 1% elastan) VEKT 10,5 oz STØRRELSER 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular - 31" / Long - 33"

UE

W

GH

T

BL

UE M

ID

BL

BL K

W AS

H AS

AS W UE

K

DA R

BL T GH LI

BL AC

W UE

W UE M

ID

BL

BL K DA R

AS

H AS

AS W UE

CK BL A

208

LI

FARGER

H

FARGER

H

CA PRIS 432 kr H

CA PRIS 432 kr

H

MAX SLIM JEANS


MEN'S SKINNI JEANS

LADIES SKINNI JEANS

Trendy smale jeans i myk stretch-twill for herre. Tradisjonell fem lommers modell. Normal midje.

Smale jeans i myk stretch-twill for dame med trendy høy i livet. Fem-lommers modell.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SF600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 28", 30", 32", 34", 36", 38", 40" Lengde: Regular 32"/ Long 34"

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SK600 73% bomull, 25% polyester, 2% elastan 11,5 oz 26", 28", 30", 32", 34", 36" Lengde: Regular 32"/ Long 34"

FARGER

FARGER BL AC

BL AC

K

CA PRIS 467 kr

K

CA PRIS 487 kr

JEANS

BUKSER

209


WOMEN’S SWIM SHORTS

MEN’S SWIM SHORTS

Badeshort med kontrasfarget kant i midjen for dame. Midje med rib og snøring. To sidelommer, baklomme med borrelås.

Badeshort med kontrasfarget kant i midjen. Midje med rib og snøring. To sidelommer, baklomme med borrelås. Innebukse i mesh.

AQ053 100% polyester taslan 110 g/m² S-3XL

FARGER

FARGER

/K NA VY

E

Y AV GE AN OR

RE

D

/N

/N

AV

Y

Y /N AV L YA

EL LY

NG /O RA

/R

AT

AC BL

BL

ED /R NA VY

GE AN OR

RE

D

/N

/N

AV

Y

AV

Y

SL

K

BL AC K

/R

/B K AC

AT SL

ED

AL

CK LA

NG E

BL AC K

/R

/O RA

ED

AL OY /R K PL PU R

L YA RO

E

/N AV

/B LA

Y

CK

BL

RE

NA

ED /R NA VY

AC

D

VY

/R

/N

ED

AV

Y

CK LA /B K AC BL

LY EL /K VY

E

CA PRIS 224 kr E

CA PRIS 224 kr

NA

210

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

OY

AQ063 100% polyester taslan 110 g/m² XS-2XL

RO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


CLASSIC FIT WOMEN'S SHORTS

CLASSIC FIT MEN'S SHORTS

Shorts i chinos-model for dame. To lommer fram og to ”fuskelommer” bak. Beltestropper.

Shorts i chinos-model for herre. To lommer fram og to lommer bak med knapper. Beltestropper.

AQ051 100% bomulls twill 275 g/m² XS/30". S/32", M/34", L/36", XL/38", 2XL/40", 3XL/42", 4XL/44"

FARGER

FARGER

L TU RA NA

RE RR Y CH E

VY NA

HI

ZE ST ON LE M

KI KH A

AL UR NA T

CA

KE

LL

Y

PI

NK

PU

RP LE

RN AT

IO

N

W

AT E

TE

BL RO

YA

L

VY NA

BL A

SL A

TE

CK

TE HI W

D

CA PRIS 396 kr UE

CA PRIS 396 kr

SL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AC K

AQ061 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XXS/22", XS/24". S/26", M/28", L/30", XL/32", 2XL/34"

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SHORTS

BUKSER

211


LEATHER BRAID BELT

2-WAY LEATHER BELT

Stilrent flettet belte i juksepels. Spenne i krom. Flettingen gjør det mulig å spenne beltet mer for perfekt tilpasning.

Smart lærbelte som du selv kan velge fargen brun eller sort. Genialt.

ART NR AQ903 MATERIALE 100% juksepels STØRRELSER One size

ART NR AQ904 MATERIALE 100% läder STØRRELSER One size, 95-125cm

FARGER

W RO /B

TA

BL

AC

K

BL

AC

N

FARGER

N

CA PRIS 396 kr

K

CA PRIS 285 kr

BRAID STRETCH BELT

VINTAGE WASH CANVAS BELT

Flettet belte i gummi i trendy zick-zack mønster. Spenne i krom og lær detaljer. Flettingen gjør det mulig å spenne beltet mer passende.

Belte i vasket bomulscanvas med vintage look og dekorative detaljer i lær. Leveres i to størrelser.

ART NR AQ900 MATERIALE Gummi og immitert lær STØRRELSER One-size, 95-125 cm

I AK KH

E AT SL

AC BL

RO

NA

VY

AT E SL CA NK PI

CH

ER RY

RN

RE

AT

D

IO

N

BL

TE HI W LE RP PU

NA

FARGER K

FARGER YA L

CA PRIS 297 kr

AC K

CA PRIS 178 kr

VY

ART NR AQ905 MATERIALE 100% bomull, falsk läder STØRRELSER S/M (37’’-42’’), L/XL (42’’-49’’)


INNEHOLDER

CLASSIC BOXER 2 PACK

ELASTAN

Klassisk boxer. Produsert med elastan for beste komfort.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

67-026 95% bomull, 5% elastan 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 271 kr /2-pack

HE

AT H

NA

ER

VY

BL AC K

GR EY

FARG

INNEHOLDER

CLASSIC SHORTY 2 PACK

ELASTAN

Boxer med litt kortere benlengde. Produsert med elastan for beste komfort. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

67-020 95% bomull, 5% elastane 155 g/m2 S-2XL

CA PRIS 246 kr /2-pack

R HE AT HE

BL

NA

AC

VY

K

GR

EY

FARG

INNEHOLDER

MEN’S PRINTED FOXY FOX SHORTY

ELASTAN

Boxershorts med trrykket mønster av rever. Produsert med stretch for økt komfort. Forsterked front. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ092 95% bomull 5% elastan 160 g/m² S-2XL

VE R IL /S VY NA

K AC BL

W

HI

TE

/S

/N

IL

AV

VE

Y

FARG

R

CA PRIS 99 kr

BELT / UNDERWEAR

BUKSER

213JAKKER & FLEECE AllvĂŚrsjakke eller utrolig velkledd. Uansett hvilket inntrykk du vil vise sĂĽ finnes det en jakke som passer akkurat for deg.


216


MEN'S PATROL SHELL Teknisk softshell som er konstuert for varierende værforhold. Vanntett til 10 000 mm og pustegenskaper på 3000 g/m². Vanntette glidelåser og helt forseglede sømmer. Justerbare og avtagbar stormhette. To sidelommer og to på bryst med glidelås. Justerbare mansjetter og nedentil.

ART NR XB-3 MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSER S-3XL, S-5XL i Black/Carbon CA PRIS 2125 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/C

AR

K BL / A UE ZU R

BO

E

N

D

FARGER

WOMWN'S PATROL SHELL Teknisk softshell som er konstuert for varierende værforhold. Vanntett til 10 000 mm og pustegenskaper på 3000 g/m². Vanntette glidelåser og helt forseglede sømmer. Justerbare og avtagbar stormhette. To sidelommer og to på bryst med glidelås. Justerbare mansjetter og nedentil.

ART NR XB-3W MATERIALE 100% polyester med stretch STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 2125 kr IW

I

RE T

RE

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

K BL / A UE ZU

BL AC

BL

AC

K

/C

AR

BO

N

D

FARGER

SHELL

JAKKER & FLEECE

217


EXPEDITION SOFT SHELL En meget teknisk softshelljakke med stretch. Vannsøyle på hele 15 000 mm, og pustevne 15 000 g/m²/24h. Avtagbar og justebar hette. Ventilasjon under ermene. Forbøyde ermer. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

ART NR XB-2 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-3XL CA PRIS 2684 kr

HE

R

HE CA

NA

RB

VY

ON

HE

HE

AT

AT

E M LA /F K AC BL

EL

NA

VY

/G

RA

NI

EC T BL RIC AC BL K U

E

TE

/

BL

M

AC

K

/G

RA

ET BL HY AC L K/ BL UE

NI

TE

RE

R

D

FARGER

EXPEDITION SOFT SHELL En meget teknisk softshelljakke med stretch. Vannsøyle på hele 15 000 mm, og pustevne 15 000 g/m²/24h. Avtagbar og justebar hette. Ventilasjon under ermene. Forbøyde ermer. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

ART NR XB-2W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS–2XL

E EC T BL RIC AC BL K U EL

HE R HE VY NA

ON RB CA

AT

HE AT

RE E M LA /F K AC BL

M

ET BL HY AC L K/ BL UE

E NI T /G RA BL AC K

218

HE R

D

FARGER

/

CA PRIS 2684 kr


MEN'S SIDEWINDER SHELL Vannavisende skalljakke med gode pusteevner: 1 000 g/m². Artikulerade ermar for besta passform. Fast hette. Kontrastfargede glidelåser med stormsikring. Sidelommer og brystlommme. Justerbare avslutninger på ermer og nedentil.

ART NR HGL-1 MATERIALE 88% nylon, 12% spandex 4-veijstretch STØRRELSER HERR S-3XL, S-5XL i Black CA PRIS 1342 kr IW

I

RE T

/K

GH

K

RI

AC

/B

BL

K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/B

LA

K BL / A UE ZU RE

CK

D

FARGER

WOMEN'S SIDEWINDER SHELL Vannavisende skalljakke med gode pusteevner: 1 000 g/m². Artikulerade ermar for besta passform. Fast hette. Kontrastfargede glidelåser med stormsikring. Sidelommer og brystlommme. Justerbare avslutninger på ermer og nedentil.

ART NR HGL-1W MATERIALE 88% nylon, 12% spandex 4-veijstretch STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1342 kr IW

I

RE

K AC BL

BL

AC

K

/B

RI

/K

GH

T

E AC K BL / A UE ZU R BL

BL

AC

K

/B

LA CK

D

FARGER

SHELL

JAKKER & FLEECE

219


NY HE T

M'S MISSION TECHNICAL SHELL Teknisk skalljakke i urban stil med god pusteevne opp til 6 000 g/m2 og vanntett opp til 10 000 mm. Komfortabel skalljakke som kan brukkes hele året. Vanntette glidelåser og tapede sømmer holder våte og kaldre vilder borte. Avtagnar hette og 2 lommer fremme. Artikulerte armbuer og vetnilasjon under arm.

ART NR MATERIALE STØRRELSER CA PRIS

XNJ-1 100% polyester S-5XL* (*4- 5XL i Black) 2908 kr

GR EN

VY

NY

HE

T

GA

RD

NA

BL

AC

K

EE

N

FARGER

W'S MISSION TECHNICAL SHELL Teknisk skalljakke i urban stil med god pusteevne opp til 6 000 g/m2 og vanntett opp til 10 000 mm. Komfortabel skalljakke som kan brukkes hele året. Vanntette glidelåser og tapede sømmer holder våte og kaldre vilder borte. Avtagnar hette og 2 lommer fremme. Artikulerte armbuer og vetnilasjon under arm.

ART NR MATERIALE STØRRELSER CA PRIS

XNJ-1W 100% polyester XS-3XL 2908 kr

220

DY UN RG BU

VY NA

BL

AC

K

FARGER


M'S SYNTHESIS STORMSHELL Synthesis Stormshell er den ultimate skalljakken som holder i det mest ekstreme været. Vanntett till til 10 000 mm og pusteegenskaper til 6 000 g/m2. Elegant og moderne siluett med Stormtech`s mest avanserte artiklulering og ergonomiske passform noensinne. Beste mulig bevegelse. Tapede sømmer og multi-justerbar heldekkende hette for maksimalt beskyttelse ved regn. Ventilasjon under ermer. Slitestesterke lommer i siden og lomme på arm. ART NR RX-1 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-5XL* ( *4-5XL kun i Black)

EE

D

JE

BR

W

IG

EL

GR

RE HT

E UR AZ

BL

AC

K

BL

UE

FARGER

N

CA PRIS 3020 kr

W'S SYNTHESIS STORMSHELL Synthesis Stormshell er den ultimate skalljakken som holder i det mest ekstreme været. Vanntett till til 10 000 mm og pusteegenskaper til 6 000 g/m2. Elegant og moderne siluett med Stormtech`s mest avanserte artiklulering og ergonomiske passform noensinne. Beste mulig bevegelse. Tapede sømmer og multi-justerbar heldekkende hette for maksimalt beskyttelse ved regn. Ventilasjon under ermer. Slitestesterke lommer i siden og lomme på arm. ART NR RX-1W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-2XL

D

JE

W EL

GR

RE HT IG BR

UR E AZ

BL

AC

K

BL

UE

FARGER

EE N

CA PRIS 3020 kr

SHELL

JAKKER & FLEECE

221


MEN’S HARRINGTON JACKET Tidløs jakke i Harrington stil som slutter akkurat under midjen. Perfekt for mellomsesingen. Sidelommer. Eleastisk ribb i kraven, ermavslutningen og i midjen.

ART NR AQ200 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-2XL CA PRIS 714 kr

Y NA V

NY

HE

T

BL

AC

K

FARGER

DELTA PLAIN BOMBER JACKET Bombejakke med ribbestrikkede ribber i ermavslutningen, krage og midjen. To sidelommer med fine detaljer og en innelomme med glidelås. Innvendig glidelås forenkler brodering.

ART NR TS035 MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (stoppning) STØRRELSER S-3XL CA PRIS 782 kr

BL

AC

K

FARGER

222


OZONE HOODED SHELL Superlett, vannavisende vindjakke i moderne passform. Pusteegenskaper 1000 g/m2. Ventilerte meshpanel og artikulrede ermer gir deg maksimal bevegelse og komfort. Høy hals og avtagbar hette. Komprimerbar og kan pakkes inn i egen lomme. Justerbar midje.

ART NR HERR ART NR DAM MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

TMX-1 TMX-1W 100% polyester S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) XS-2XL

CA PRIS 671 kr

W

I

GE OR

KI

AN

HT IG

EL

BR

EC

DO

TR

LP

IC

RE

BL

N HI

K AC BL

D

UE

FARGER

AXIS SHELL Vindjakke med sporty og lekre detaljer. Glidelås i kontrastfarge. Modellen er middelskort og er forèt med finmasket mesh. Ytterstoff i vannavisende ripstop lignende materiale. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. Finnes i herr- og damemodell. ART NR HERR ART NR DAM MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME ØVRIGT

GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL (S-5XL tillgenglig i fargen Black/Black) XS-2XL Black/Royal kun i herr.

N

E

UN DA

AR

/S

/M

K AC BL

E FL CTR AM IC E BL RE U D E/

EL

BL CK /B L YA RO

/

NA

VY

/N

LA

AV Y

CK /B LA GR

AC

EE T BL OP AC GR K EE N TR

CK

BL

BL LA /B D RE OR T SP

EY

K

AC K

/L

/F OR

IM E

ES

T

BL

BL

AC

AC

K

AC

K

K

/S

/O

PO

RA

OO

NG

RE RT

AL CK BL / R UE OY

BL A

BL AC K

/B

LA

CK

D

FARGER

NC E

CA PRIS 671 kr

SHELL

JAKKER & FLEECE

223


CONTRAST ZERO

LIGHTWEIGHT JACKET

UNISEX Trendy lettvekstjakke med kontrastdeltajer som lyser opp uansett dag! Jakken er vind- og vannavisende, to lommer fremme med borrelås og snøring nedentil. Contrast Zero er en "fold-away-jakke" og kan gjøres veldig liten. ART NR TS011 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-2XL

/R

/

E

TE

HI T

HI

/W

/W D

PI

RE

HO T

RG

HI /W

/B R

M

E

BE

/

N

KE

LI

AM BO

B BU OLD RG C UN AM DY O

EE GR O M LD

CA

CA LD BO

LL W YG HI RE TE E N

TE

CK

BU LA

TE HI /W OW LL EY GR O M

/W ER LV SI

NK

/W DY UN

LE RP PU

YE

TE HI

ED

VY NA

NA TE HI

/W

/W BL UE Y SK OR BL A N AC GE K /

CK LA /B D RE

/R LE TT BO

RO YA W LB HI L TE UE

TE HI /W VY

BL AC K

K AC BL

HI T

E

HI TE

HI T /W

CL W AS HI SI TE C / RE D HI TE /W IR E PH SA P

/R ED

E

FARGER

ED

CA PRIS 203 kr

ARDMORE

WATERPROOF SHELL JACKET Skalljakke med bra funksjonalitet i herremodell. Vind- og vanntett til 5000 mm. Tejpede sømmer. To ytterlommer samt en innelomme med inngang for høretelefoner. Innfellbar hette med justeringsmuligheter. Justerbar ermavsluting og snørring i livet. Glidelås i forèt som gjør broering/trykk enklere. ART NR TRW461 MATERIALE 100% børstet polyester, 100% polyester mesh (fòr) STØRRELSER S–3XL CA PRIS 637 kr

224

/ RE CLA D SS

VY

NA BO T SE TLE AL GR GR EE EY N /

K SE EY AL LIM GR E EY /

VY

AL SE

NA

EY GR

/B EY GR AL

SU SE N O AL RA GR NG EY E /

RE D C SI AS CL

ES SE TIC AL P GR UR EY PLE

M AJ

OX F SE OR AL D B GR LU EY E /

/

SE

AC K BL

TE HI W

CL BL AS A SI CK C / RE D

LA

IC

CK

FARGER


SIROCCO Klassisk Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes sammen og pakkes i en av lommene. Finnes i dame- og barnemodell. ART NR HERR JU800 ART NR DAM JW902 MATERIALE 100% Tafetta Nylon STØRRELSER HERR S-3XL* (*3XL tillgenglig i utvalgte farver) STØRRELSER DAME XS-2XL ØVRIGT Dammodell finnes ej i Gold og Bottle

E NG OR A

RE D

PI NK L

EE N

PI XE

PU RP

LE

UO TU RQ EL N

BO

TT LE

GR

EE GR AL

GO

LD

RE

UL

TR A

YE

LL

OW

PI X

RO

AT

OL L

BL YA

L

VY NA

AC K BL

W HI

TE

UE

FARGER

IS E

CA PRIS 175 kr

LIGHTWEIGHT

JAKKER & FLEECE

225


ID.701 MEN'S SOFTSHELL Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort). ART NR JUI62 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (innside). STØRRELSER S-3XL

GR EY /G HO ST

GR EE N

AT OL L

/N EO N NA VY

RE

D

/W

AR

M

GR

EY

W

HI T

E

BL AC K

FARGER

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

CA PRIS 406 kr

ID.701 WOMEN'S SOFTSHELL Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. Feminim i passform. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort). ART NR JWI63 MATERIALE 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (innside). STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 406 kr

RE

D

/W

AR

M

GR E

Y

226

EY ST

GR

GR EE AT OL

L

/G

HO

N EO /N VY NA

/ N DA EO RK N G OR RE AN Y GE

W

HI

BL AC

TE

K

N

FARGER


SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR 140M MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSER XS–4XL (3XL og 4XL ej tillgenglig i Azure) CA PRIS 840 kr

CL

UE

VY

AZ

FR E

UR

NC

E

H

BL

NA

UM NI TA TI

BL AC K

LE BO

AS

SI

TT

C

RE

D

W

HI T

E

FARGER

SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR 140F MATERIALE 92% polyester, 8% elastan STØRRELSER XS–4XL (3XL og 4XL ej tillgenglig i Azure) CA PRIS 840 kr UE AZ

UR

E

BL

NA V FR EN

CH

UM NI TA TI

CK BL A

TT LE BO

CL

AS

SI

C

RE

D

W

HI

TE

Y

FARGER

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

227


NY HE T

M'S EPSILON 2 SOFTSHELL Perfekt for overgangssesongen! Solftshell med stretch-kvalitet og myk mictofleece på innsiden. Artikulerte ermer og akselparti for bedre bevegele. Vanntett opp til 8 000 mm og pusteevne 5 000 g/m².

ART NR HR-1 MATERIALE Solid 95% nylon, 5% spandex, inside i 100% polyester microfleece, Charcoal Twill 100% polyester, inside i microfleece. STØRRELSER S-5XL

CA PRIS 1901 kr

RA

PH

TW

Y

AL

/G

CO

VY

AR

NA

CH

AP BLA HI CK TE / GR E

NY

HE

T

GR

IT

IL

E

L

FARGER

W'S EPSILON 2 SOFTSHELL Perfekt for overgangssesongen! Solftshell med stretch-kvalitet og myk mictofleece på innsiden. Artikulerte ermer og akselparti for bedre bevegele. Vanntett opp til 8 000 mm og pusteevne 5 000 g/m². Damemodellen er figursydd. ART NR HR-1W MATERIALE Solid 95% nylon, 5% spandex, insida i 100% polyester microfleece, Charcoal Twill 100% polyester, inside i microfleece. STØRRELSER XS-2XL

228

E PH IT

IL

RA

TW

Y

AL

NA

VY

/G

CO CH AR

AP BLA HI CK TE / GR E GR

FARGER

L

CA PRIS 1901 kr


ORBITER SOFTSHELL Softshell i høy kvalitet med D / W / R stoff for grunnleggende beskyttelse for været. Kontrastfarged glidelås. To lommer fremme med varmende fleece på innsiden. ART NR HERR KSB-1 ART NR DAME KSB-1W MATERIALE 92% polyester, 8% spandex /100% polyester fleece STØRRELSER HERR S-5XL*, (*4-5XL i Black) STØRRELSER DAME XS–2XL

N

IW

/C AR

/K

VY NA

BL

AC

K

/C K AC BL

BO

I

ON AR B

T GH RI /B K AC BL

BL AC

K BL / A UE ZU

RE

RE

D

CA PRIS 615 kr

SOFTSHELL

JAKKER & FLEECE

229


MEN'S PADDED JACKET Vann- og vindavisende herrejakke med varm polyfill og vaterte striper. Justerbar fôret hette. Kontrasfarger i for og glidelås. To sidelommer med glidelås. Elastiek ermavslutning. Snøring nedentil. Rebrandable.

ART NR TS016 MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL

E

W

IM

LO

/L

EL

N EE GR O M CA

SA

PP NA HI VY RE / BL U

E

BL

BL

AC

AC

K

K

/Y

/O K AC

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

CA

M

O

GR

EY

RO

RE

D

YA L

/G

/N

RE

AV

Y

Y

BL

BL

BL

AC

K

AC

K

/R ED

FARGER

RA NG E

CA PRIS 714 kr

WOMEN'S PADDED JACKET Vann- og vindavisende damejakke med varm polyfill og vaterte striper. Justerbar fôret hette. Kontrasfarger i for og glidelås. To sidelommer med glidelås. Elastiek ermavslutning. Snøring nedentil. Rebrandable.

ART NR TS16F MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 714 kr E /L IM

EL

AC BL AV

/N D RE

SA PP NA HI VY RE / BL U

E

Y

BL

BL

AC K

K

/Y

/O AC K

K AC BL

AU M BE UL R BE GIN RR E Y /

LO

NG RA

ED /R

K BL AC Y RE /G YA L RO

230

W

E

FARGER


T HE NY

M'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger Jacket er en komprimerbar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Jakken kan pakkes ned raskt i sn egen lomme når den ikke brukes. Ytterstoffet har vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². ART NR AFP-2 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite) CA PRIS 1454 kr E PH IT

T

RE

RA

GH RI

/G

/B

VY

K AC BL

NA

Y

K BL / A UE ZU

AC BL

AP BLA HI CK TE / GR E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

RE

D

FARGER

T

HE

NY

W'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavanger Jacket er en komprimerbar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Jakken kan pakkes ned raskt i sn egen lomme når den ikke brukes. Ytterstoffet har vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². Damemodellen er figursydd. ART NR AFP-2W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1454 kr E PH IT

T

RE

RA

GH RI

VY

/G

/B K AC BL

NA

Y

K BL / A UE ZU

AC

RO

SE

/G

RA

PH IT

E

BL

AP BLA HI CK TE / GR E GR

RE

D

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

231


TRIBE FINELINE PADDED JACKET Herrejakke med smale vatterte striper. To sidelommer med glidelås og fire innvendige lommer med tilgang for høretelefoner. Elastisk ermavslutning. Jakken er komprimerbar og kan gjøres veldig liten når den ikke brukes. Komprimeringspose følger med. Rebrandable.

ART NR TS018 MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 782 kr

AU

L

YE BR

IG

HT

E IV OL

D RE

BE

RG

IN

E

LL

OW

RO

YA

VY NA

EE

L

K AC

ST

W

BL

HI

TE

FARGER

WOMEN'S TRIBE

FINELINE PADDED JACKET

Damejakke med smale vatterte striper. To sidelommer med glidelås og fire innvendige lommer med tilgang for høretelefoner. Elastisk ermavslutning. Jakken er komprimerbar og kan gjøres veldig liten når den ikke brukes. Komprimeringspose følger med. Rebrandable. ART NR TS18F MATERIALE 100% nylon, 100% polyester (for) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 782 kr

232

E IV

L YA RO

NA OL

VY

ST EE L

RE D

AU BE

RG

IN

E

BL AC

K

FARGER


NAUTILUS QUILTED JACKET Vattert lettvekstjakke med annavisende yttermateriale I dame og herremodell. To ytterlommer. Elastisk ermavslutning og justerbar nedentil. Komprimerbar. ART NR HERR QX-1 ART NR DAME QX-1W MATERIALE 100% polyester pongee,100% polyester polyfill (for) STØRRELSER HERR S-5XL* (4-5Xl kun i Black) STØRRELSER DAME XS-2XL CA PRIS 671 kr

RE D BR

IG H

T

BL AZ

UR

E

VY NA

BL

AC K

UE

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

233


NY HE T

MEN'S CROSS JACKET Den perfekte jakken som holder deg varm og tørr ved høstog vinterdager. Moderne passform med ståkrage og innre stormbeskyttelse. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Vannavisende ytterstoff og miljø fòr av DuPontT Sorona®. Flere lommer med glidelås og dekorative knapper. ART NR 430M MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-4XL CA PRIS 1200 kr

CH EN

NY

HE

T

FR

BL

AC

K

NA

VY

FARGER

LADIES CROSS JACKET Den perfekte jakken som holder deg varm og tørr ved høstog vinterdager. Moderne passform med ståkrage og innre stormbeskyttelse. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Vannavisende ytterstoff og miljø fòr av DuPontT Sorona®. Flere lommer med glidelås og dekorative knapper. ART NR 430F MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 1200 kr

H NC FR E

BL A

CK

NA

VY

FARGER


T HE NY

MEN'S HOODED NANO JACKET Perfekt jakke som lar deg se utrolig bra ut, uansett vær. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Fòret med ultramoderne og miljøeffektiv isolasjon av DuPontT Sorona® som gjør deg forberedt for kalde dager. Vannavisende ytterstoff og justerbar, avtagbar hette med elastiske bånd i ermavslutingen og nederkant. ART NR 440M MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-4XL

IV OL RK DA

FR

IR

EN

ON

CH

GR

NA

K AC BL

EY

VY

FARGER

E

CA PRIS 1109 kr

T

HE

NY

LADIES HOODED NANO JACKET Perfekt jakke som lar deg se utrolig bra ut, uansett vær. Produsert i høypresterende DWR-ytterstoff behandlet med AquapelT av Nanotex®. Fòret med ultramoderne og miljøeffektiv isolasjon av DuPontT Sorona® som gjør deg forberedt for kalde dager. Vannavisende ytterstoff og justerbar, avtagbar hette med elastiske bånd i ermavslutingen og nederkant. ART NR 440F MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-3XL

E IV

EY

RK DA

ON IR

OL

GR

NA FR E

NC

H

CK BL A

FARGER

VY

CA PRIS 1109 kr


NY HE T

QUARTIC QUILT JACKET Quilted jakke hvor moderne skreddersøm stil møter en klassisk stil. Den smale passformen anpasser seg elegenat kroppens form, som gir et friskt ungdommelig utseende. Rebrandable. ART NR TS036 MATERIALE 100% nylon (ytterstoff) 100% polyester (stopping) STØRRELSER S-3XL CA PRIS 885 kr

236

Y NA V

BL

AC K

FARGER


TYLER JACKET Vattert og vannavisende jakke for herr. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

ART NR TRA441 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (for), Thermo-Guard stopping STØRRELSER S–3XL CA PRIS 788 kr

I AK KH

VY NA

BL

AC

K

FARGER

TARAH JACKET Vattert og vannavisende jakke for dame. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

ART NR TRA442 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (for), Thermo-Guard stopping STØRRELSER S–3XL

VY NA

BL AC

FARGER

K

CA PRIS 788 kr

PADDED

JAKKER & FLEECE

237


238


MEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Vinterjakke i høy kvalitet med ultralett ytterstoff. Vanntett til 5000 mm og god pustegenskaper til 5000 g/m². Fòret med varm polyfill, som holder deg varmt ved kaldt vær. Tapede sømmer og vanntett glidelås. To sidelommer. Avtagnar, justerbar og fóret hette. Innvendig rib ved mansjetter og justerbar nedentil.

ART NR X-1 MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSER S-5XL*, (*4-5XL i Black/Dolphin) CA PRIS 1454 kr N EE GR EL W JE

FI

EL

RE

EC

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

RE T GH RI /B K AC BL

BL

BL

AC

AC

K

/D

OL

K BL / EL UE EC T

PH

RI

C

IN

D

FARGER

WOMEN'S BLACK ICE THERMAL JACKET

Vinterjakke i høy kvalitet med ultralett ytterstoff. Vanntett til 5000 mm og god pustegenskaper til 5000 g/m². Fòret med varm polyfill, som holder deg varmt ved kaldt vær. Tapede sømmer og vanntett glidelås. To sidelommer. Avtagnar, justerbar og fóret hette. Innvendig rib ved mansjetter og justerbar nedentil.

ART NR X-1W MATERIALE 100% nylon,100% polyester foer STØRRELSER XS-2XL

GR EL JE W

ET OL VI

BL IC TR EC EL

EE N

UE

RE T GH RI /B K AC BL

AC BL

BL

AC K

/D OL

PH

K BL / EL UE EC TR I

C

IN

FARGER

D

CA PRIS 1454 kr

FASHION

JAKKER & FLEECE

239


240


M'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3 i 1 jakke som holder året rundt. Ytterjakken er vanntett opp til 10 000 mm med tapede sømmer og glidelås. Pusteevne 3 000 g/m². Justerbar og avtagbar hette. Artikulerede ermer for beste rørelse og komfort. 2 lommer på bryst, sidelommer og innelomme. Innejakken er lett vattert og holder optimal varme sammen med skalljakken.

ART NR XB-4 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-5XL* ( *4-5XL kun i Black/Carbon) CA PRIS 3355 kr L IL

T GH RI /B

AR

K

N EE GR EL W JE

EL

FI

EC

RE

TR

OR

IC

AN

BL

GE

UE

BL

CH

AC

K BL / EL UE EC T

AC BL Y AV /N

VY NA

C /B OA LA L T CK W

C RI

N BO AR /C K AC BL

RE

D

FARGER

W'S MATRIX SOFTSHELL 3 IN 1 Elegant 3 i 1 jakke som holder året rundt. Ytterjakken er vanntett opp til 10 000 mm med tapede sømmer og glidelås. Pusteevne 3 000 g/m². Justerbar og avtagbar hette. Artikulerede ermer for beste rørelse og komfort. 2 lommer på bryst, sidelommer og innelomme. Innejakken er lett vattert og holder optimal varme sammen med skalljakken.

ART NR XB-4W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 3355 kr

N EE

GE

JE

W

EL

GR

AN OR RE FI

C RI EC T EL

AR CH

BL

BL UE

Y

C /B OA LA L T CK W IL L

/B RI K AC

BL / EL UE EC T

CK BL A

GH T

RI C

N BO AR /C K AC BL /N AV NA VY

RE

D

FARGER

WINTER

JAKKER & FLEECE

241


POLAR VORTEX JACKET Teknisk, fôret parkas med varmereflekterende nettfòr for økt varme. Vanntett op til 5000 mm og med pusteevne 5000 g/m²/24h. Taoede sømmer og venntette glidelåser. To lommer fremme, samt innelomme. Fast hette. Justerbare mansjetter og nedentil. ART NR HERR EPJ-1 ART NR DAME EPJ-1W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER HERR S-5XL* , (*4-5XL kun i Black) STØRRELSER DAME XS-2XL CA PRIS 2125 kr

242

HE R NA

VY

HE

AT

HE AT CA RB ON

BL

AC K

HE

R

FARGER


T HE NY

M'S STOCKHOLM PARKA Både lekker og funksjonell! Stockholm Parka er en elegant jakke. Litt lengre modell med et stilig delvis quilted mønster. Moderne og flexibel passform med PFC fri vannavisende ytterstoff og pusteevne opp til 1 000 g/ m². Den faste hetten og storrmbeskyttelse ved glidelåsen og ermavslutingen gjør at du holder på varmen lenge. Varmereflekterende mesh i ryggen. Innvendig lomme med utgang for høretelefoner. ART NR RCX-1 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S-5XL CA PRIS 2013 kr

BL

AC

K

FARGER

T

HE

NY

W'S STOCKHOLM PARKA Både lekker og funksjonell! Stockholm Parka er en elegant jakke. Litt lengre modell med et stilig delvis quilted mønster. Moderne og flexibel passform med PFC fri vannavisende ytterstoff og pusteevne opp til 1 000 g/ m². Den faste hetten og storrmbeskyttelse ved glidelåsen og ermavslutingen gjør at du holder på varmen lenge. Varmereflekterende mesh i ryggen. Innvendig lomme med utgang for høretelefoner. Damemodellener figursydd. ART NR RCX-1W MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 2013 kr

BL A

CK

FARGER

PADDED

JAKKER & FLEECE

243


NY HE T

M'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellomlager med ergonomisk passform som gjør at rørelsefriheten er optimal. Fòret med syntetisk dun som oppleves som lett og smidig samtidig som det holder deg varm inntil kroppen. Pakkes raskt sammen i den ene lommen når veten ikke brukes. Ytterstoffet har vanavisende effekt og en puteevne på 1 000 g/m². ART NR AFV-1 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER S-5XL* (*4- 5XL i Black/Graphite, Charcoal Twill, Navy/Graphite)

IT PH RA

GH RI

/G

/B

VY

K

NA

AC BL

BL

E

RE T

RE K BL / A UE ZU

Y

AC

AP BLA HI CK TE / GR E

NY

HE

T

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

GA R / G DE RA N G PH RE IT EN E

GR

FARGER

D

CA PRIS 1062 kr

W'S STAVANGER THERMAL VEST Stavanger Vest er det perfekte mellomlager med ergonomisk passform som gjør at rørelsefriheten er optimal. Fòret med syntetisk dun som oppleves som lett og smidig samtidig som det holder deg varm inntil kroppen. Pakkes raskt sammen i den ene lommen når veten ikke brukes. Ytterstoffet har vanavisende effekt og en puteevne på 1 000 g/m². Damemodellen er figursydd. ART NR AFV-1W MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1062 kr TE PH I RA /G SE RO

/G VY NA

BL

AC

K

/B

RI

RA

GH

PH

T

IT E

E K BL / A UE ZU R

BL

AC

Y AP BLA HI CK TE / GR E GR

244

RE

D

FARGER


265B

266B

270M

AUTHENTIC

COLLECTION 2020

271B

265B

266B

267F

270M

Children’s Authentic Raglan Sweat

Children’s Authentic Hooded Sweat

Children’s Authentic Zipped Hood Jacket

Ladies’ Authentic Sweat Jacket

Authentic Quarter Zip Sweat

SIZES 3-14 Years

SIZES 3-14 Years

SIZES 3-14 Years

SIZES XS-XL

SIZES XS-4XL

PICK YOUR FAVOURITE COLOUR WHITE

BLACK

CONVOY GREY

FRENCH NAVY

BRIGHT ROYAL

BOTTLE GREEN

BURGUNDY

CLASSIC RED

271B, 265B, 266B available in black, french navy, bright royal, bottle green, burgundy, classic red 267F, 270M available in white, black, convoy grey, french navy, burgundy

WINTER

JAKKER & FLEECE

245


TYLER BODYWARMER Vattert og vannavisende vest for herr. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

ART NR TRA810 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (for), Thermo-Guard stopping STØRRELSER S–3XL CA PRIS 606 kr

VY NA

BL AC K

FARGER

TARAH BODYWARMER Vattert og vannavisende vest for herr. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

ART NR TRA811 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (for), Thermo-Guard stopping STØRRELSER S–3XL CA PRIS 606 kr

246

NA VY

BL

AC K

FARGER


TRIBE FINLINE GILET Hold deg varm og elegant med Tribe Fineline Vest i herrmodel. Gjennomgående glidelås med stå opp krave. Vesten er fyllt med kunstig dun for en moderne lettvektsfølelse. Innvendige lommer med glidelås. Komprimeringspose med glidelås finner du i en av lommene, så du enkelt kan pakke den vesten når du behøver den. Rebrandable. ART NR TS019 MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 697 kr

L YA RO

VY NA

L EE ST

YE HT IG BR

RE

D

LL

OW

W

BL

HI

TE

AC K

FARGER

TRIBE FINLINE GILET Hold deg varm og elegant med Tribe Fineline Vest i damemodel. Gjennomgående glidelås med stå opp krave. Vesten er fyllt med kunstig dun for en moderne lettvektsfølelse. Innvendige lommer med glidelås. Komprimeringspose med glidelås finner du i en av lommene, så du enkelt kan pakke den vesten når du behøver den. Rebrandable. ART NR TS19F MATERIALE 100% nylon STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 697 kr

YA L RO

Y NA V

EE L ST YE HT BR IG

HO

T

PI

NK

LL

OW

BL A

CK

FARGER

BODYWARMERS

JAKKER & FLEECE

247


SMART SOFT SHELL GILET Stilren softshellvest i dame og herremodell. Figursydd damemodell. God pusteevne og god beskyttelse mot vær og vind.

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

041M 041F 100% polyester 315 g/m2 XS-3XL

CA PRIS 623 kr RE D SI CL

FR

AS

EN

CH

C

NA

UM NI TA TI

BL

AC K

VY

FARGER

SOFT SHELL GILET 3-lags teknisk softshell vest i dame og herremodell som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne.

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

141M 141F 92% polyester, 8% elastan 340 g/m2 XS–2XL

248

D RE

UE

CL

AS

SI C

BL RE AZ U

FR EN CH

UM AN I TI T

BL

AC K

FARGER

NA VY

CA PRIS 827 kr


ID.501 MEN'S FLEECE Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

ART NR FUI50 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSER XS-3XL, (XS-4XL Kun tilgenglig i fargerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

RO

YA

L

NA

VY

BL

EY GR K DA R

N EE RE FO

PU

M

PI

KI

XE

ST

L

LI

GR

M

E

AN OR N

D RE

AT

OL

L

GE

BL AC K

W HI TE

FARGER

UE

CA PRIS 227 kr

ID.501 WOMEN'S FLEECE Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

ART NR FWI51 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSER XS-2XL, (XS-3XL Kun tilgenglig i fargerna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

BL L N EE ST RE FO

PI

XE

L

LI

GR

M

E

AN OR KI N PU M

AT OL

GE

RO

YA

NA VY

GR RK DA

BL AC RE D

K

TE HI L

W

EY

FARGER

UE

CA PRIS 227 kr

BODYWARMER

JAKKER & FLEECE

249


HELIX THERMAL HOODIE Elegant og varm Hoodie med tett vevd ytterstoff. Dette skaper en moderne og oppdatert stil. Høy hals med hette som beskytter mot vær og vind. Artikulerede ermhuler. Sidelommer med glidelås og innvendig lomme. Tommelhull. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

MH-1 MH-1W 77% bomull, 23% polyester S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) XS-2XL

UE BL E UR

HT BR

AZ

IG

VY NA

LP DO GR EL W JE

VI

OL

ET

EE

N

BL

AC

HI

K

N

FARGER

RO YA L

CA PRIS 895 kr

MISTRAL FLEECE JACKET Elegant og varm fleece med tett vevd fleece, som skaper en modern og oppdatert stil. Høy hals som beskytter mot vær og vind. Artikulerte ermer med raglanskjæring. Sidelommer med glidelås og innvendige lommer. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

TMX-2 TMX-2W 97% polyester, 3% spandex S-5XL* ( *4-5XL kun i Black) XS-2XL

250

EN

D

JE

W

EL

GR E

RE HT IG

UR E AZ

BR

N DO

LP

HI

CK BL A

FARGER

BL UE

CA PRIS 783 kr


T HE NY

M'S BASE THERMAL 1/4 ZIP Lag nr. 1 for herre med god teknisk funksjon som holder deg varm og tørr nærmest kroppen gjennom termiske egenskaper og gode pustegenskaper. ¼ glidelås i halsen.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HTZ-1 95% polyester, 5% spandex 240 g/m2 S-5XL* ( *4-5XL i Dolphin)

E BL U AN OC E

OR AN GE FI

RE

EA

DO LP H

IN

FARGER

RT H

CA PRIS 615 kr

T

HE

NY

W'S BASE THERMAL 1/4 ZIP Lag nr. 1 for dame med god teknisk funksjon som holder deg varm og tørr nærmest kroppen gjennom termiske egenskaper og gode pustegenskaper. ¼ glidelås i halsen.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HTZ-1W 95% polyester, 5% spandex 240 g/m2 XS-2XL

RA

SP

BE

RR

Y

BL UE OC

EA N

AN FI

RE

OR

H RT EA

DO

LP

HI

N

FARGER

GE

CA PRIS 615 kr

FLEECE

JAKKER & FLEECE

251


NY HE T

M'S SHASTA TECH FLEECE 1/4 ZIP Klassisk utformet fleecegenser i anti pill polyester som passer like bra i byen som på en fjelltopp. Skjønn og bekvem passform og høy krage med ¼ glidelås. Kengurulomme med børstet trikå innvendig vändigt. Kontrasfarget ermavlutning og nedentil. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

FPL-1 100% polyester 235 g/m2 S-5XL* (*4- 5XL i Black);

CA PRIS 503 kr BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

VY NA

AP H BL ITE AC G K R

NY

HE

T

GR

BL AC K

EY

/

FARGER

W'S SHASTA TECH FLEECE 1/4 ZIP Klassisk utformet fleecegenser i anti pill polyester som passer like bra i byen som på en fjelltopp. Skjønn og bekvem passform og høy krage med ¼ glidelås. Kengurulomme med børstet trikå innvendig vändigt. Kontrasfarget ermavlutning og nedentil. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

FPL-1W 100% polyester 235 g/m2 XS-2XL

252

/R DY

VY

BU

RG

UN

NA

BU R / G NT RA OR PH AN IT GE E

OS

/ EY GR

AP H BL ITE AC G K R

AC K BL

FARGER

E

CA PRIS 503 kr


AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS Vindbukse med ytterstoff i vannavisende ripstop lignende materiale. To lommmer fremme med glidelås. Åpning i nederkant av buksen med borrelås. Leveres i herre- dame- og barnemodell. ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby Herr: S-3XL, Dame: XS-2XL

CA PRIS 615 kr

BL AC K

FARGER

M'S STRATUS LIGHTWEIGHT PANTS Lett vindbukse med vanntetthet på 5000mm og god pusteevne: 5000 g/m². Tapede sømmer. To lommer i siden og to baklommer. Åpning i nederkant av buksen. ART NR SSP-3 MATERIALE 100% polyester dobby STØRRELSER S-3XL CA PRIS 895 kr

GR

BL

AN

AC

IT

K

E

FARGER

SYNTHESIS TECHNICAL PANTS Skallbukse med en helt ny nivår inne funksjonalitet. Vanntett opp til 10 000 mm og pustegenskap til 3000 g/m2. Moderne siluett med artikulerede kne og bakdel for optimal bevegelse og komfort. Tapede sømmer og vanntett glidelås. Justerbar midje og glidelås i benavslutningen. Snølås. ART NR RXP-1 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun i Black) CA PRIS 1789 kr

AL CO CH AR

BL AC

K

TW

IL

L

FARGER

FLEECE / PANTS

JAKKER & FLEECE

253VARSEL Blandt vĂĽre varseltekstiler finner du klassiske refleksvwster, jakker, sweatshirt som alle hjelper deg ĂĽ synes bedre.


BARN

SIDE 361

HI VIS 2-BAND WAISTCOAT

Vest i 100% polyesterveving med borrelås. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen. Yellow & Orange samsvarer med EN ISO20471 C2. ART NR HVW102 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER M-3XL CA PRIS 54 kr

256

W LO YE L IS HI V

HI

VI S

OR

AN G

E

FARGER


BARN

SIDE 361

HI VIS 2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest med borrelåsåpning og 5 cm brede refleksbånd rundt froppen og over skuldenen. Hi-Vis Yellow, Orange, Yellow/Orange samsvarer med EN ISO20471: 2013 Klass 2; Black, Lime, Navy, Purple, Paramedic Green, Red, Raspberry, Royal Blue Yoke og Hi Vis Yellow oppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alle andre farger gir økt synlighet o alle typer miljøer. ART NR HVW100 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER XS-5XL* (*4-5XL kun tilgjengelig i Black, Hi vis Yellow, Hi vis Orange, Red, Royal Blue)

AR OO N M /

N EE GR IC ED M RA PA

VI LIM S E YE / LL OW HI

LI M

E

LO YE L S VI HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

W

E AN G OR S VI HI

VI RED S YE / LL OW HI

RE D

PI

NK

Y RR BE SP RA

R HI AS VI PB S ER YE R LL Y / OW

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN

HI PU VI RP S YE LE LL / OW

RP L PU

SK

Y

E

BL UE E HI R SA PP

HI

R VI OY S AL YE / LL OW

UE BL L YA RO

HI

VI

S

NA VY

HI

B VI LA S CK YE / LL OW

K AC BL

W

HI TE

FARGER

NA V YE Y / LL OW

CA PRIS 65 kr

VEST

VARSEL

257


MULTI-FUNCTIONAL

HI VIS EXECUTIVE

Vest med 5 cm bredt refleksbånd rundt kropp og over skulderene. Glidelås. Mobiltelefon/walkie-talkie lomme og lomme for penn og nøkkelholder på venstre bryst. To bunnlommer med klaff som nåes både fra utsiden og innsiden. ID lomme på høyre bryst. Stort område bak for dekorasjon. Hi-Vis Yellow, Orange & Yellow/Orange samsvarer med EN ISO20471: 2013 Klass 2; Paramedic Green/Yellow, Royal Blue/Yellow, Red/Yellow, Yellow/Black, Orange/ Black, Yellow/Navy, Orange/Navy, Yellow/Grey, Orange/Grey & Yellow/Purple uppfyller EN ISO20471: 2013 klass 1. Alle andre farger gir økt synlighet o alle typer miljøer.

En vest designet for arbeid i varmere miljø. Produsert i en lett mesh kvalitet for beste ventilasjon. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over hver skulder. Bra med lommer. Mobiltelefon/WalkieTalkie lomme på venstre bryst, to lommer i bunnen med klaff som er tilgjengelig både fra innsiden og utsiden. ID lomme på høyre bryst. Uppfyller American National Standard ANSI / ISEA 107-2004 & European EN ISO20471: 2013 klasse 1 & 2.

EXECUTIVE HI VIS WAISTCOAT

HVW801 100% polyester 120 g XS-5XL* (*4-5XL kun tilgjengelig i Black, Hi vis Yellow og Hi vis Orange)

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

E M LI

VI S PU YE RP LLO LE W

HI

/ HI

VI

S

YE L

LO

W

/ VI S RO YEL YA LO L W HI

HI HI VIS VI O S RA YE N LL GE OW /

HI V

IS O GR RA EY NG E

AN OR IS HI V

VI RED S YE / LL OW

VI S Y NA EL VY LOW

/ HI

HI OR VI AN S YE GE LL / OW

HI V RO IS YA OR L AN BL G UE E / /

S NAORA VY NG E

VI

/

HI VI HI

S Y GR EL EY LOW

VI HI

S Y NA EL VY LOW

/

HI /

IS BL YEL AC LO K W

HI V

PA R HI AM VI ED S IC YE G LL RE OW EN /

/

/ VI

S O GR RA EY NG E

/ HI

VI S BL OR AC AN K G

E

E AN G OR VI S HI OW LL YE IS HI V

EE N GR IC ED M RA PA

HI

BL UE E IR SA PP H

HI CK LA /B D RE

PU

PI

RE D

NK

LE RP

Y SK

VI RED S YE / LL OW

UE BL RO

YA

BL

L

NA VY

K AC

TE HI W

R VI OY S AL YE / LL OW

FARGER

FARGER

GE

CA PRIS 151 kr

CA PRIS 116 kr

258

HVW820 100% polyester 110 g S-3XL

HI

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

OPEN MESH WAISTCOAT


BARN

SIDE 361

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest som passer perfekt for sportarrangement, uteaktiviteter og PR event, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden fo justering og passform. Store dekoraksjonsområder både foran og bak. ART NR HVJ259 MATERIALE 100% polyester VEKT 120 g STØRRELSER Child, S/M, L/XL CA PRIS 56 kr

Y RR

NK

SP

BE

PI

RA

PU EE GR

W

PA

RA

M

ED

LI M

E

IC

LO YE L IS

VI S HI

HI V

OR AN

GE

N

FL UO

LE RP

Y

SA

RO

PP HI

SK

RE

BL YA

NA

L

VY

EY GR

D RE

K AC BL

W

HI T

E

UE

BL U

E

FARGER

VEST

VARSEL

259


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest til barn i 100% polyester med borrelå. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulder. Oppfyller EN1150.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 46 kr

HI

HI

VI

VI

S

S

YE

OR

LL

AN

OW

GE

FARGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER TABARD

Vest som passer perfekt for sportarrangement, uteaktiviteter og PR event, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden fo justering og passform. Store dekoraksjonsområder bååde foran og bak. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

IR E

BL

BL UE

NG E

SA

PP H

L YA

S VI HI

RE

D

OR A

RY SP B RA

FL UO

EE N PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE S VI HI

260

ER

NK PI

LE RP PU

SK

Y

RO

NA

GR E

VY

Y

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 56 kr


HI VIS REFLECTIVE BORDER CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Vest til barn med reflekterende kanter for ekstra synlighet i mørket. 100% polyesterveving med borrelås. 2,5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulderen. Saturn Yellow & Orange samsvarer med EN1150. ART NR HVW102CH MATERIALE 100% polyester VEKT 110 g STØRRELSER S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

W LO HI

VI

S

YE L

OR A HI

VI

S

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARGER

NG E

CA PRIS 46 kr

VEST

VARSEL

261VINTER

ACCESSOARER Når kulden kommer kan det være greit å vite at en varm lue ikke er langt borte. Luer, vanter, skjerf i en rekke ulike variasjoner.


264


WHITE

BLACK

CHARCOAL

ANTIQUE GREY

GRAPHITE GREY

HEATHER GREY

LIGHT GREY

FRENCH NAVY

OXFORD NAVY

HEATHER NAVY

BRIGHT ROYAL

HEATHER ROYAL

SAPPHIRE BLUE

PETROL

TEAL

AIRFORCE BLUE

SURF BLUE

HEATHER SURF

SKY BLUE

PASTEL BLUE

PURPLE

HEATHER PURPLE

LAVENDER

PLUM

MAGENTA

FUCHSIA

TRUE PINK

HEATHER PINK

BURGUNDY

CLASSIC PINK

DUSKY PINK

PASTEL PINK

FLUORESCENT PINK

CORAL

HEATHER RED

CLASSIC RED

BRIGHT RED

RUST

ORANGE

HEATHER ORANGE

FLUORESCENT ORANGE

MUSTARD

GOLD

PASTEL LEMON

FLUORESCENT YELLOW

FLUORESCENT GREEN

LIME GREEN

KELLY GREEN

HEATHER GREEN

EMERALD

MINT

PASTEL MINT

BOTTLE GREEN

MOSS GREEN

OLIVE GREEN

HEATHER OATMEAL

BARN

CHOCOLATE

CARAMEL

SAND

SIDE 363

ORIGINAL CUFFED BEANIE Populær klassisk lue ART NR B45 som kan brukesbåde MATERIALE 100% soft-feel akryl brettet og ubrettet. STØRRELSER One size CA PRIS 46 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

265


FLASH BEANIE Tett dobbeltstrikket bomullsbeanie med Spandex for beste passform.

ART NR FLASH MATERIALE 95% bomull og 5% spandex STØRRELSER One-size CA PRIS 76 kr GR EE N

GE

L

E LI M

OR

RO

AN

YA

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

HEMSEDAL COTTON SLOUCH BEANIE Tett dobbeltstrikker bomullslue med elastan. Litt lengre i modellen for rette heng. Rebrandable. ART NR B368 MATERIALE 95% bomull, 5% elastan STØRRELSER One-size, lengde 28 cm

N

D

EE

RE

M

E

AS

SI

GR

C

SI CH

LI

RE HI

FU

CL

FR

SA

PP

A

BL

VY EN

AT

CH

HE

R

NA

GR

K AC

HE

W

BL

HI

TE

EY

FARGER

UE

CA PRIS 77 kr

JERSEY BEANIE Enkel bomullslue med «TearAway» etikett for enkel merking.

ART NR B361 MATERIALE 95% bomull, 5% elastan STØRRELSER One-size CA PRIS 62 kr

266

RE D CL

AS

SI

C

A CH SI FU

M NI DE

YA L RO

Y NA V

R HE AT HE

CK BL A

W

HI T

E

GR

EY

FARGER


HEMSEDAL COTTON BEANIE Tett dobbelstrikket bomullslue med elastan og overlockdetaljer. Rebrandable.

ART NR B366 MATERIALE 95% bomull, 5% elastan STØRRELSER One-size, lengde 24 cm

TE /W HI RE HI PP SA

EN W CH HI NA TE V Y

/

/ HE

LI

M E BL GR AC EE K N

/

FR

AC BL

/ S W SIC HI R TE ED

CL A

AT H BL ER AC GR K EY

HI TE K

/B K AC BL

TE HI TE

W HI /W A SI CH FU

/W

LA

/B LA CK

FARGER

CK

CA PRIS 71 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

267


ORIGINAL PULL-ON BEANIE Vår mest solgte lue. Dobbeltstrikket i soft-feel akryl. Leveres i mange farger. Kan brukes både brettet og ubrettet. ART NR B44 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

L

SK Y NE ST O

GR LE BO

KE

TT

LL

YE L

Y

LO

GR

W

EE

N

EE N

FR

BR

IG

EN

HT

CH

R AT HE HE

U YE ORE LL SC OW EN T

RO YA

Y

GR

NA V

Y GR E AN T

AP

HI

IQ UE

TE

GR EY

FL

IA FU CH S

FL UO OR RE AN SC GE ENT

D CL

AS

SI

C

RE

DY BU RG UN

PU R

PL E

GR

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS 39 kr

HERITAGE BEANIE Lue i melert og antikkfarger. Kan brukes med eller uten oppbrett. ART NR B425 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

UN RG BU E QU TI

EE

N

OL

LE TT BO

AN

TI

QU

E

PE

GR

TR

S AN

EN E TT L BO

OF

F

W

HI

TE

GR E

Y UN D BU RG

FR EN CH

EY GR E OK SM

NA VY

CA PRIS 52 kr

AC K

TI Q GR UE EE M N OS

TM OA R HE AT HE

ART NR B461 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

BL

AN

L EA

RD TA US M E QU TI AN

Trendy lue med populær "heng".

268

L RO R HE

AN

AT

TI Q B

HE

CH EN FR

R HE AT HE

SLOUCH BEANIE

FARGER

YA

L

NA

U LU E R E OYA

VY

EY HE AT HE D RE

D C SI CL

BU

AS

RG

UN

RE

DY

GR

AN

AP

TI

HI

QU

R

E

GR

GR

GR TE

K AC BL H BU EA RG TH UN ER DY

EY

EY

FARGER

DY

CA PRIS 54 kr


ORGANIC COTTON BEANIE Dobbelstrikket lue med brett. Produsert i sertfifisert økologisk bomull. Rebrandable

ART NR B50 MATERIALE 100% økologisk bomuld STØRRELSER One-size

ND SA

GR E IV

OX

OL

FO

BL

RD

AC

K

NA

EE

VY

FARGER

N

CA PRIS 139 kr

T

HE

NY

EKO BEANIE Lue produsert av akryl med OEKO-TEX® standard.

ART NR OEBE MATERIALE 100% akryl STØRRELSER One-size

N

OL IV

GR ST FO

RE

E

EE

N EE GR PI NE

YE LL OW

AN GE OR

RE

UN DY BU

RG

AV IO

VY NA

EL M Y GR E

BL A

CK

AN

GE

FARGER

D

CA PRIS 57 kr

BEANIE

VINTER ACCESSOARER

269


REFLECTIVE BEANIE Dobbeltstrikket lue med oppbrett. Luen er strikket med reflekterende tråder for økt synlighet i mørket. er. Rebrandable. ART NR B407 MATERIALE 84% akryl, 16% polyester STØRRELSER One-size

UN

FR

BU

EN

RG

CH

AC

K

NA

DY

VY

FARGER BL

REFLECTIVE

FL U YE ORE LL SC OW EN T

CA PRIS 122 kr

TRAWLER BEANIE Trendy lue i 100% Soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

UN

RO

RG

HT

BU

IG BR

EE

NY

HE

T

BO

TT

LE

GR

RD TA US

AN

GE

M

FI

OR

RE

RE

D

N

FR

DY

YA

VY NA EN

E OK SM

HE

CH

GR

GR AT

HE

R

K AC BL

EY

EY

FARGER

L

CA PRIS 45 kr

VIRAL BEANIE Strikket lue med oppbrett. Kvalitet og komforten hvor viskose blandes med styrken i nylon. Luen er myk og glinsende og tidløs på samme gang. ART NR VIRA MATERIALE 47% viskos, 23% polyester, 30% nylon STØRRELSER One-size

270

AN EL

GE

TA R

D

M

EL AN M

M

US

Y GR E

DA M RK EL G AN RE GE Y

BU M RG EL U AN ND GE Y

AV IO

M

EL

AN

GE

FARGER

GE

CA PRIS 106 kr


FAIR ISLE SNOWSTAR BEANIE Lue med klassisk mønster. Dusk i samme farge som luen. ART NR B456 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

/

/

F W SK HIT Y E/ BL N UE AV Y OF

TE HI /W DY

AS W SIC HI R TE ED

CL

/

UN RG BU

EN C W H HI NA TE V Y

FR

G / W RE HI Y / B TE L AC K

GH T LI

BL

AC

K

/W HI TE

FARGER

BL A RE CK D /C / W LA HI SS TE IC

CA PRIS 83 kr

URBAN TRAPPER Fôret klassisk scooterlue med opprettbare ørelapper, metalspenne under haken. ART NR B346 MATERIALE 100% bomullscanvas STØRRELSER S/M, L/XL CA PRIS 231 kr

E OL

IV

BL

AC

GR

K

EE

N

FARGER

SHERPA HAT Foret vinterlue i to størrelser. Har eget kjent norsk navn.

ART NR B345 MATERIALE 100% Nylon Taslon utsida STØRRELSER S/M, L/XL CA PRIS 186 kr

RE PP HI SA

BL AC

K

BL

UE

FARGER

BEANIE / MORF

VINTER ACCESSOARER

271


CA PRIS 71 kr

FARGER

FARGER

NA R

HE AT

BL

R

K AC

K AC

HE

BL

CLASSIC THINSULATE

METRO

Klassiske unisex vanter med Thinslutaleför for maximal varme.

Klassiske strikket skjerf i myk soft-feel akryl.

GLOVES

KNITTED SCARFS

ART NR B469 MATERIALE 100% soft-feel akryl MÅL 170 x 20cm

FARGER

FARGER

VY NA

GR

CH EN FR

AT

HE

R

K AC

CH EN FR

BL

VY NA

GR HE

AT

HE

R

K AC BL

EY

CA PRIS 93 kr EY

CA PRIS 122 kr

HE

ART NR B495 MATERIALE 100% akryl STØRRELSER S/M, L/XL

272

EY

CA PRIS 175 kr

VY

ART NR B490 MATERIALE 95% akryl, 4% polyester, 1% elastan STØRRELSER S/M, L/XL

HE

ART NR B310 MATERIALE 93% polyester, 7% elastan STØRRELSER S/M, L/XL

Touchscreenvante med fingrer som fungerer for arbeide på skjermer.

AT

Smarte og funsjonelle handsker i softshell. Vindtette med quick-dry effekt. Ergonomisk passform. Skjermvennlige og fungerer perfekt på touch enheter.

TOUCHSCREEN SMART GLOVES

HE

TECH GLOVES

GR

SOFTSHELL SPORTS


BARN

SIDE 362

MORF™ ORIGINAL Morf er en multifunsjonell ”hals” i 100% microfiber. Materialet gir varme og beskyttelse fra kulde, vind og fuktighet, samt at det virker kjølende og beskytter mot solens stråler. ART NR B900 MATERIALE 100% polyester, mikrofiber STØRRELSER One-size

LE

CA M IC

PU RP

SK

AR

Y

CT

BL UE

BL UE SU

SA PP

BR

RF

HI

RE

RO HT IG

NC FR E

AI

BL U

L YA

VY NA H

CE OR RF

NI ID M

O

E

UE BL

M CA T GH

T GH LI

EN GR E Y

T IN M

KE LL

LI

M

E

GR EE

N

T FL

U YE ORE LL SC OW EN

OW YE LL

ND

FL

OR

IG BR

SA

UO OR RE AN SC GE ENT

HT

AN G

E

RE

D

D RE C SI AS CL

PI

RE S

O M CA GH T NI ID M

CA J M UN OU G FL LE AG E

E OC OL AT CH

EN GR E VE OL I

BO

TT

LE

GR

EE N

FL

UO

NK

T CE N

A CH SI FU

BU

RG

UN

DY

PI

NK

GR

HE

AP

AT

HI

HE

R

GR

GR EY

EY

GR EY TE

CK BL A

W

HI T

E

FARGER

O

CA PRIS 40 kr

SCARF / GLOVES

VINTER ACCESSOARER

273CAPS

Swag, trucker eller klassisk. Her finner du caps som passer alle stiler og tilfeller.


5 PANEL COTTON CAP

BARN

SIDE 414

Cap med 5 paneler. ART NR B10 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

UE

K

SK

SU R

Y

F

BL

BL

RO HT IG BR

OR

LD GO

AN

GE

PI N

TU

CH

NA

OC

SA N

D

RA

L

E AT OL

GR OL

IV

BO TT L

E

E

EE

GR EE

N

N

PA S

PI N

TE L

K

FU CH SI A

HT IG BR

LD ER A EM

UE

YA L

VY FR EN CH

LI G

HT

GR AP H

D RE

RE C SI AS CL

N GR EE Y LL KE

NA

EY GR

IT E

K AC BL

D

HI TE DY BU RG UN GR EE N E LI M

YE LL O

W

PU R

PL E

W

FARGER

GR EY

CA PRIS 54 kr

START FIVE Cap med 5 paneler, justering med borrelås. ART NR STFV MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size

UE

UE

BL T

L

GH

YA

LI

RO

NA

LI

OW

E IV

BR

GR

OL

N EE

FL OU CA

M

N

E AG

N EE GH

T

KH

GR

AK

I

/N OW LL YE

YE

LL

OW

GE AN OR

NK

D RE

PI

BU

RG

UN

DY

AV

Y

LI

BL

HI /W VY

NA

GH

T

GR

BL

VY

GR

EY

K AC

TE HI W

EY

FARGER

TE

CA PRIS 31 kr

AUTHENTIC 5 PANEL CAP Cap i bomullstwill med 5 paneler. Rebrandable. ART NR B25 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne

276

GR LE TT

CL A

SS

IC

UN RG BU

BO

DY

RE D

L RO HT IG BR

CH EN FR

YA

NA VY

GR E GR

AP H

IT

E

AC K BL

W

HI

TE

Y

FARGER

EE N

CA PRIS 62 kr


/

/

EL

/Y

N PU CH TT NA Y V

FR E

Y

/

GR OY APH ST IT ER E G GR RE EY Y /

W

LO

AC GR K / EE LI N ME

K

AC

BL

BL

NG E

/O RA

AC

K

/F

US

CH

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

BR B IG LA HT CK RO / YA L

LI BL GH A T CK GR / EY

IA

H

HI TE NA / FR VY EN C

W

TT

BO LE EE

DY

GR

RE D

BU RG UN

N

BR IG HT

EY

YA L

VY

NA

GR

RO

EN CH

AP HI TE

FR

GR

BL AC K

TE

HI

W

FARGER

FR P EN UT CH TY NA / VY

AS W SIC HI R TE ED

CL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

CK

BL A

FARGER

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

ULTIMATE 5 PANEL CAP

Cap med 5 paneler.

ART NR B15 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer CA PRIS 63 kr

ULTIMATE

5 PANEL CAP SANDWICH PEAK

Caps med 5 paneler och kontrastefarg på skjermekant.

ART NR B15C MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

CA PRIS 65 kr

CAPS

277


PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Caps med 6 paneler. Kontrastefarg på skjermekant. ART NR B65 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size, Tri-glide spenne

/ EN ST CH ON NA E V

Y

VY NA

FO RE S

T

ST O

NE

GR EE

FR S EN TO CH NE NA / VY

N

FR

FR

GR AP H

EN

CH

IT E

BL AC K

CL

BR

IG

AS

HT

SI

C

RO

RE

YA

D

L

W

HI

TE

FARGER

GR EY

CA PRIS 66 kr

URBANWEAR 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler. Lett fornøyd skjerm. Rebrandable.

B651 85% polyester, 15% bomull One-size, snapback-størrelsejusterer

ART NR MATERIALE STØRRELSER

SA M

VY

AR

NA

T

W

LI

GH

BL

AC

GR

K

EY

FARGER

ND

83 kr

CA PRIS

LIBERTY 6 PANEL CAP Sanwichcaps med 6 paneler. Metallspenne. Finns med både avikende farger og med solide farger i skjermens sandwichdesign. Noen kombinasjoner finnes også med avikende farger på hele skjermen. ART NR LISA MATERIALE 100% børstet bomull STØRRELSER One-size

278

Y GR E LI GH

TE HI /W EE N GR

/N IV E OL

N OW BR

T

/N AL UR AT

AT U /N

/N L TU RA NA

Y GR E

EY Y

RA L

GR

BL

AV

K

AV Y

TE HI

K AC

K AC BL AC BL KH

AK

I/

AK I KH

/W

/R

RE /G

HI /W K AC BL

ED

Y

TE

K LA C /B AC K BL AV OW LL YE

GE AN OR

/N

Y AV /N D

/W D RE

RE

HI TE

TE HI /W NK PI

/

/

BU NA RGU TU N RA DY L /

LI GH W TB HI LU TE E

RO YA W LB HI L TE UE

VY NA

NA

VY

/N

/W HI

AV

TE

Y

Y

W

W

HI

TE

HI TE

/B

/W

HI

TE

FARGER

LA CK

CA PRIS 59 kr


ATHLEISURE 6 PANEL CAP Caps med 6 paneler. Kontrastefarg på skjermekant. ART NR B20 MATERIALE 100% borstad bomull STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne

OR

/ EN C W H HI NA TE V

Y

EY

KE

LL W YG HI RE TE E N

/

FR

GR

AP H BL ITE AC G K R

E /L IM BL AC K

TE AN

GE

/W

HI

/ CL AS W SIC HI R TE ED

/W IA FU CH S

/

LO W BL AC K

TE HI

TE HI /W LE RP PU

/Y EL

Y

CL BL AS A SI CK C / RE D

AP BLA HI CK TE / GR E GR

CL W AS HI SI TE C / RE D TE /W HI UE BL RF SU

BR

IG H W TR HI O TE YA L

/

FARGER

BR W IG HI HT TE RO / YA L

CA PRIS 76 kr

AUTHENTIC BASEBALL CAP Baseballcaps med 6 paneler. ART NR B59 MATERIALE 100% bomulls twill STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne.

NA CH EN

T

FR

N EE

N

GR

EE

M

IL

BO

IT

TT

AR

LE

Y

C SI AS CL

BR

GR

RE

YA IG

HT

RO

DY UN RG BU

D

L

GR

LI

AP

GH

HI

BL

TE

GR

GR

K AC

TE HI W

EY

EY

FARGER

VY

CA PRIS 88 kr

NY T

HE

ULTIMATE 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler og forbøyd skjerm. Sydde ventilasjonshull. Perfekt for trykk og broderi. TearAway etikett. ART NR B18 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER Rip-Strip™ storleksjusterare

EE GR BO

TT L

E

IC SS CL A

BR

IG

HT

RO

RE

YA

D

L

Y NA V FR

EN

CH

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

W

HI

TE

EY

FARGER

N

CA PRIS 68 kr

CAPS

279


PREMIUM CLASSIC SNAPBACK 2-TONE Premiumcap i klassisk snapback modell. Skjerm, ventilasjjonshull og snapback spenne i kontrastfarger. Klassisk grønn under bremmen. ART NR YP002 MATERIALE 80% akryl, 20% ull STØRRELSER One size, Justerbart metallspenne

/

/

AT M HE AR R OO GR N EY

HE

CK LA

HE AT H BL ER AC GR K EY

/B AL CO AR CH

BL AC GR K / EE NE N ON

BL A OR CK AN / N GE EON

BL

BL

AC

AC

K

K

/S

/R

IL V

ED

ER

FARGER

BL AC K PI / N NK E ON

CA PRIS 179 kr

CLASSIC TRUCKER Klassisk truckercap med hvit frontpanel og mesh i kronen. Høy krone med 5 paneler og rett brem. Snapbackspenne. ART NR YP011 MATERIALE 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

TE /W

HI

/W UE

RE

KE

D

BL C.

LL W YG HI RE TE E N

/

TE HI

TE HI /W VY NA

BL

BR

AC

OW

K

N

/W

/W

HI

HI

TE

FARGER

TE

CA PRIS 119 kr

RETRO TRUCKER CAP Retro truckercap med 6 paneler og forbøyd brem. Populær caps med meshkrone og matchende farge under bremmen. ART NR YP023 MATERIALE 47% bomull, 25% polyester, 28% nylon STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne CA PRIS 116 kr, Camo: 179 kr

VY M O

NA CA N GR EE

ER LV

AK I

SI

KH

CH CA OCO RA LA M TE EL /

HA /K M

OS

S

E TT L BO

GR

GR K DA R KI

N EE GR

TE HI /W D RE

EY

EY

HI /W K AC BL

LI BL GH A T CK GR / EY

AC K D RE

ON AR O M

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

/ L

L

IG H W TR HI O TE YA

YA RO HT IG BR

BR

E HI T /W VY NA

280

BL

W

HI T

E

TE

FARGER


FLEXFIT WOOLY COMMED ®

Cap utført i høy kvalitets utseende og følelsen av kjemmet ull Permacurv® - teknikk som alltid holder rett form og kurve. 6 paneler. ART NR YP004 MATERIALE 63% polyester, 34% bomull, 3% spandex STØRRELSER S/M L/XL CA PRIS 179 kr NA V DA R

RE D

OO AR M

PU

K

SI LV ER

EY GR RP LE

N IA AI

AK

I

N

KH

OW

IV

PE

BR

PP

OL

ER

H ES FR

E

GR

EE GR

GE AN OR

EE

N

N

HA

W

N

EY GR K DA R OC EA N

BL AC K L YA RO

NA

VY

W

HI

TE

Y

FARGER

PREMIUM CLASSIC SNAPBACK Premiumvariant av den klassiske Snapback cap. Produsert av ullblanding. Rett brem med ikonisk grønn under bremmen. En tidløs klassiker som har holdt i over 40 år!

ART NR YP001 MATERIALE 80% akryl / 20% ull (White; 100% akryl) STØRRELSER One size, Justerbart snapbackspenne

OO M

AR

M

OO

N

AR OO

/M

N

AR

Y NA V DA RK

DA DA RK RK NA NA VY VY / E UC SP R

VY NA /R RE D

RE

D

ED

SI L

VE

R

N

HE HE AT AT HE HE R / R

EY GR R HE HE AT

EY DA

RK

GR

CK BL A

BL

AC

K

/B

LA

CK

FARGER

DA DA RK RK GR GR EY EY /

CA PRIS 179 kr

CAPS

281


SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballcaps med 6 paneler. Capsen har stretch-fit for bedre passform. ART NR B860 MATERIALE 98% bomull, 2% elastan STØRRELSER S/M, L/M CA PRIS 111 kr

FR

EN

CH

NA

VY

GR EY IT E GR AP H

BL AC K

FARGER

PITCHER 6 PANEL CAP Baseballcap med 6 paneler. Lett forbøyd brem. ART NR PITB MATERIALE 98% bomull, 2% elastan STØRRELSER S/M, L/XL CA PRIS 110 kr DY

GR

RG BU

RO

EY

UN

D RE

BL YA

L

VY NA

K AC BL

E IV OL

NY

HE

T

KH

AK

I

W

HI

TE

UE

FARGER

RECY FEEL 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler produsert av resirkulerte plastflasker. ART NR REFE MATERIALE 100% certifierad resirkulere polyester STØRRELSER one size

282

FL

EY

GR

EE

N

GR K DA R

BL YA L RO

VY NA

K BL AC

W

HI

TE

UE

FARGER

UO

CA PRIS 151 kr


T HE NY

RECYCLED PRO-STYLE CAP Cap med 6 panlerer og forbøyd skjerm. Sydde ventilasjonshull. TearAway etikett. ART NR B70 MATERIALE 100% resirkulere polyester STØRRELSER One-size, metallspenne CA PRIS 89 kr VY NA

GR

FO

RD

HI TE

OX

AP GR

W

HI TE

BL AC K

EY

FARGER

ORGANIC COTTON 6 PANEL CAP Cap med 6 paneler produsert i sertifisert økologisk bomull. Rebrandable. ART NR B54 MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER One-size, metallspenne

ND SA

GR E IV OL

OX

FO

BL

RD

AC

K

NA

EE

VY

FARGER

N

CA PRIS 124 kr

GREEN CAP Cap med 6 paneler produsert i sertifisert økologisk bomull. Rebrandable med tear-away label. ART NR GRCA MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER One-size, metallspenne CA PRIS 184 kr ND Y GU BU R

NA VY

EY GR

AC K BL

W

HI TE

FARGER

CAPS

283


SNAP BACK Caps med 6 paneler. Flatt skjerm. Klassisk snapback.

ART NR SNAP MATERIALE 100% akryl STØRRELSER One-size, justerbart plastspenne CA PRIS 73 kr ED

EY GR

K AC BL

AC BL

E

D

CA

M

OU

FL

N GR

EE

C SI AS CL

AG

RE

UE BL L YA RO

/R

RE K

AC BL

TE HI W

ED /R NA

VY

VY NA

/G

K

LA /B

TE HI W

Y

CK

FARGER

SIGNATURE 6 PANEL SNAPBACK Kvalitetscap med høy form. Flatt skjerm med 8 synlige sømmer. Klassisk snapback. ART NR B866 MATERIAL 85 % akryl, 15% ull STORLEK One-size, justerbart snapbackspenne

284

FR EN

CH

NA

GR EY GH T LI

BL

AC K

FÄRGER

VY

CA PRIS 122 kr


5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrocaps med 5 paneler, rett stor skjerm og klassisk plastspenne. ART NR B610 MATERIALE 100% bomullstwill STØRRELSER One-size

LE

YA

RP

RO

PU

HT GR LE TT BO

YE

OR

LL

AN

OW

GE

RE C SI AS CL

EE

D

N

BR

IG

EN

GR

FR

AP

BL

HI

CH

TE

NA

GR

K AC

TE HI W DY UN RG BU

VY

EY

FARGER

L

CA PRIS 62 kr

ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrocaps med rett stor skjerm med grønn underside og klassisk plastspenne. ART NR B660 MATERIALE 100% polyestertwill STØRRELSER One-size

BR B IG LA HT CK RO / YA L

CL BL AS A SI CK C / RE D

GR B AP LA HI CK TE / GR EY

AC /B K/ LA BL CK AC K

/ AS BL SIC AC RE K D

CL

D RE C SI AS CL

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

Y NA V FR E

NC

H

RE Y /G GR EY

GR

AP H BL ITE AC G K R

EY

/

BL

BL

W HI

AC K

TE

/B

/B

LA

CK

FARGER

LA CK

CA PRIS 83 kr

CAPS

285


URBANWEAR TRUCKER Cap med 6 paneler. Lett fornøyd skjerm. Rebrandable. ART NR B646 MATERIALE 100% polyester / 85% polyester, 15% bomull (frontpanel och skjerm) STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare CA PRIS 83 kr

EY

NA

VY

GR GH

E

NY

HE

T

W

OL

IV

AR

M

GR

SA

EE

ND

N

GR

LI

AP

BL

HI

T

TE

K AC

TE HI W

GR

EY

FARGER

ORGANIC COTTON TRUCKER Cap i økologisk bomull med 6 paneler og forbøyd skjerm. Nettpanel bak. TearAway etikett. ART NR B60 MATERIALE 100% organisk bomull (frontpanel & skjerm), 100 % polyester, STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare CA PRIS 119 kr N OL

ND SA

IV E

GR

EE

NA V OX FO

RD

GR GR

AP

HI

TE

CK BL A

286

Y

EY

FARGER


IV E BL GR AC EE K N/

OL

AS BL SIC AC RE K D

CL

/

/

CK

LA

/B

N BL CH AC NA K VY

FR E

EY

FARGER

CK

LA

/B /

L /

K

/F US CH

/

/

CH CA OCO RA LA M TE EL /

IV E BL GR AC EE K N/

OL

B BO OTT TT LE LE GR GR EE EE N N /

RE W GR HI E TE EN

PU

PA PA ST ST EL EL PI PI NK NK /

CL CL AS AS SI SI C R C ED RE D /

AS W SIC HI R TE ED

EY

GR

LI LI GHT GH G T RE GR Y EY /

TE

W

LO

EL

/Y

HI

AP

GR

K

AC

BL

NG

RA

/O

SU BL RF AC BL K / UE

K

AC

BL

E

IA

AC GR K / EE LI N ME

BL

K

CL

AC

CL BL AS A SI CK C / RE D

BL

CK

LA

/B

TE

HI

/W

TE

HI

LI BL GH A T CK GR / EY

K

AC

AC

BL

BL

/W

TE

HI

W

B LI URG GH U T ND GR Y EY /

PA PA ST ST EL EL BL BL UE UE /

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

IG H W TR HI O TE YA

BR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

EN C W H HI NA TE V Y

FR

FARGER

GR

K

AC

T

HE

NY

BL

SNAPBACK TRUCKER

Caps med 5 paneler.

ART NR B640 MATERIALE 100% bomull front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back størrelsejusterare

CA PRIS 62 kr

ORIGINAL FLAT PEAK

6 PANEL TRUCKER

Cap med 6 paneler og flat skjerm med klistremerke. Nettpanel bak. TearAway etikett.

ART NR B664 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER One-size, snapback-størrelsejusterare

CA PRIS 83 kr

CAPS

287


ARMY CAP Army inspirert cap i vasket bomull. Justerbar metallspenne.

ART NR B34 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One size, Justerbart metallspenne CA PRIS 80 kr

AK KH

OC CH

N

LE PE

BB

GR E IV OL

NA

VY

EE

L RA TU NA

I

AT OL

TE HI W

BL

AC

K

E

FARGER

BUCKET COTTON Solhatt med bred skjerm. Svetteband i bomull.

ART NR BUCO MATERIALE 100% bomulls twill STØRRELSER One-size CA PRIS 98 kr

288

I KH AK

L YA RO

VY NA

AC K BL

W

HI

TE

FARGER


AIR MESH 6 PANEL CAP Cap i mesh med 6 paneler. Rebrandable. ART NR B196 MATERIALE 100% polyester soft-touch air mesh STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne CA PRIS 102 kr

LI

GH T

NA VY

GR

BL AC K

EY

FARGER

T HE NY

SEAMLESS PERFORMANCE CAP Lightweightcap med sømløs konstruksjon. Flexibel for perfekt passform. Micromesh-materialet som puster. Elastisk svettebånd for maximal komfort. Helt stengt bakpanel. TearAway etikett. ART NR B558 MATERIALE 95% polyester, 5% spandex STØRRELSER One-size

RA

T

CO HE AT HE

HE

AN

TI

AT

QU

HE

R

R

M

TE E

K AC BL

IN

AL

FARGER

L

CA PRIS 153 kr

TEAMWEAR COMPETITION CAP Sportcap med 3 farger. 5 paneler. ART NR B171 MATERIALE 100% polyester STØRRELSER One size, Rip-strip spenne.

E K AC

/

BL

OR BL A N AC GE K /

NG RA /O

/L AC

K

CL A BL SSI C W AC RE HI K D TE /

BO BL TT AC LE K GR /W E HITEN E /

E IM

/

BL C GR LA AP SS HIT IC P E IN GR K EY /

GR AP BL H AC W ITE K HI G / TE RE Y F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

A RE CK D /C / W LA HIT SS E IC

BL

CL BL AS A SI CK C / RE D /

BR CL IG AS HT R W SIC OY HIT R A E ED L / /

/ Y

BR IG BL HT R W AC OY HI K A TE / L

BR B IG LA HT CK RO / YA L EN PU CH TT NA Y V

FR

CL W AS HI SI TE C / RE D F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y / /

HIT E NA / FR VY EN C W F BR RE IG NC H H W T R NA HIT OY V E AL Y / /

FARGER

H

CA PRIS 68 kr

CAPS

289VESKER Her finner du den rette sekk, veske eller bag som rommer alt du behøver, uansett hvor du skal.


WHITE

NATURAL

SAND

LIGHT GREY

SAPPHIRE

CORNFLOWER

AIRFORCE BLUE

SKY BLUE

BURGUNDY

FUCHSIA

RASPBERRY PINK

TRUE PINK

ORANGE RUST

ORANGE

MINT

MUSTARD

PASTEL MINT

SUNFLOWER

EMERALD

PURE GREY

PASTEL BLUE

PINK

GRAPHITE GREY

BLACK

NAVY

PETROL

BRIGHT ROYAL

SURF BLUE

PURPLE

VIOLET

LAVENDER

PLUM

PASTEL PINK

CRANBERRY

CLASSIC RED

BRIGHT RED

CORAL

PASTEL LEMON

APPLE GREEN

LIME GREEN

KIWI

YELLOW

KELLY GREEN

LEMON

BOTTLE

OLIVE

CHOCOLATE

CHESTNUT

BAG FOR LIFE LONG HANDLE Handlenett som bæres i hånden eller over skulderen. 49 farger – bestselger!

ART NR W101 MATERIALE 100% bomull MÅL 38 x 42 cm KAPASITET 10 liter VEKT 140 g

CA PRIS NATUR 23 kr CA PRIS FARGET 31 kr

292

CARAMEL


ORGANIC COTTON SHOPPER Handlenett i sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene.

VY

EE N

GR AP H

NA

IT E

BL AC K L

KE LL Y

GR

RA TU NA

TE W FU CH SI A

CA PRIS NATUR 57 kr CA PRIS FARGET 66 kr

GR EY

W180 100% økologisk bomullscanvas 32x35x12 cm 16 liter FARGER 170 g HI

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EARTHAWARE® ORGANIC BAG FOR LIFE NA EN

CH

GR T

FR

GH

N

UE

EE

BL

GR

CE

GE

OR RF

SA ST RU GE OR

AM

AN

BE

RA TU NA

E IV OL CL

AS

SI

C

RE

D

CA PRIS NATUR 71 kr CA PRIS FARGET 83 kr

R

L

EE

N

GR

BR

AI

IG

AP

HT

HI

TE

RO

GR

YA

L

EY

LI

W

BL

HI

AC

TE

K

EY

FARGER

GR

ART NR W801 MATERIALE 100% økologisk bomullscanvas MÅL 38 x 42cm KAPASITET 10 liter VEKT 340 g

VY

EarthAware® handlenett produsert med sertifisert økologisk bomull. Håndtak er ca. 67 cm. lange, slik at nettet kan bæres eller ta den over akselen.

ORGANIC PREMIUM COTTON TOTE Handlenett i sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene.

HI D

AL TU R NA

C SI AS CL

HT BR IG

RE

RO YA

VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 37 kr CA PRIS FARGET 49 kr

L

GR

LI

AP

BL

GH T

GR TE

K AC

E

GR EY

EY

FARGER HI T

W261 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

SHOPPING BAG

VESKER

293


PREMIUM COTTON TOTE Handlenett i kvalitetsbomul. Lengde håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W201 100% bomull 38x42 cm 10 liter 200 g

CA PRIS NATUR 35 kr CA PRIS FARGET 45 kr

FR

GR TE

K

AP

HI

AC RA NA

EN

TU

CH

NA

L

VY

GR

W

BL

HI

TE

EY

FARGER

PREMIUM COTTON MAXI TOTE Større handlenett med belg i kvalitetsbomull. Lengde håndtak 67 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W225 100% bomull 35x39x13,5 cm 18 liter 200 g

CA PRIS NATUR 45 kr CA PRIS FARGET 57 kr

294

AL TU R NA

FR E

NC

H

NA

VY

GR EY GR A

PH

IT

E

AC K BL

W

HI

TE

FARGER


FAIR TRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Handlenett i Fairtrade serifisert bomulscansvas. lengde håndtak er 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skuldrene. W623 100% bomull canvas (Fairtrade) 39x42x13 cm 21 liter 407 g

TU

RA

L

FARGER NA

CA PRIS NATUR 107 kr CA PRIS FARGET 144 kr

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

T HE NY

ORGANIC PREMIUM COTTON MAXI TOTE Handlenett produsert i sertifisert økologisk kvalitetsbomull. Bærehåndtaket er 58 cm. Kan bæres i håånden eller over akulderen.

T GH

HI GR

LI

AP D

RA

L

RE C SI CL

NA

AS

TU

BL L YA RO HT IG BR

GR

GR TE

K AC

TE VY NA CH EN FR

CA PRIS NATUR 52 kr CA PRIS FARGET 71 kr

EY

EY

FARGER HI

W265 100% bomull 35 x 39 x 13,5 cm 18 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EARTHAWARE ®

ORGANIC SPRING TOTE

BL EL ST PA

NA NK

PI EL ST PA

CA PRIS NATUR 107 kr CA PRIS FARGET 122 kr

TU RA

CK

L

W821 100% økologisk bomullscanvas 38 x 42cm 10 liter FARGER 340 g

BL A

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

UE

Nett produsert av kontrollert og sertifisert bomullcanvas. Kan bæres både i hånden og over skulderen.

SHOPPING BAG

VESKER

295


PACKAWAY TOTE BAG

/B

LA CK

FARGER

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

CA PRIS 62 kr ( Camo 71 kr)

JU NG / B LE LA CA CK MO

BG152 210D polyester 34x39x8 cm 12 liter

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

Komprimerbart nett med belg i vannbestandig materiale. Innvendig lomme som brukes ved komprimering.

BAG FOR LIFE CONTRAST HANDLES

UC /F L NA TU

E

IC

NA TU

RA

/B L RA

M NA TU R GR AL EE / L N I

NA TU

RA L RE / C D LA

SS

CA PRIS 26 kr

HS

LA

CH

CK

FARGER

RA L NA / F VY RE N

W101C 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 140 g

NA TU

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

IA

Handlenett i kvalitetsbomul. Kan bæres i hånden eller over skulderen.

BAG FOR LIFE SHORT HANDLE Populært handlenett med korte håndtak. Bæres i hånden.

CA PRIS NATUR 21 kr CA PRIS FARGET 28 kr

296

AL TU R NA

NA

VY

HI GR

AP

BL A

TE

CK

E HI T W

GR

EY

FARGER

EN CH

W101S 100% bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT


EARTHAWARE® ORGANIC BAG

FOR LIFE CONTRAST HANDLES

Nett produsert av kontrollert og sertifisert bomullcanvas. Kan bæres både i hånden og over skulderen. Lengde håndtak 67 cm.

RA L NA / F VY RE N

LA CK

CH

FR E / N NC AT H N UR A AL VY

AC

K

/N AT UR A

L

FARGER BL

W801C 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 340 g

RA

L

/B

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

NA TU

NA TU

CA PRIS NATUR 60 kr CA PRIS FARGET 73 kr

FAIR TRADE CAMDEN SHOPPER Fair Trade sertifisert handlenett som kan bæres i hånden eller over skuldrene. W671 100% Cotton Canvas (400 gram) Fairtrade Cotton 37x27x12 cm 13 liter 407 g

NA TU

NA

RA

TU

L

K

RA

/B

L

LA

CK

FARGER AC

CA PRIS NATUR 90 kr CA PRIS FARGET 108 kr

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

NY T

HE

GALLERY CANVAS TOTE Canvasnett som kan bæres i hånden alternativt over skulderen. Lengde håndtak 57 cm.

FR

AL TU R LE RA GR L / EE BO N TT

NA TU

NA TU

RA L NA / F VY RE N

CH

C L GR / G EY RA PH I

NA TU

RA

/B

NA

EN CH

HI AP GR

LA CK

NA

GR TE

K BL AC

VY

EY

FARGER

RA L

W600 100% bomull 39x42x13 cm 19 liter 407 g

NA TU

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

CA PRIS NATUR 105 kr CA PRIS FARGET 117 kr

SHOPPING BAG

VESKER

297


298

IC

CT

AR

O

M

O

CA M

CA

GH T

NI

ID

M

CA J M UN OU G FL LE AG E

EE N

N

EE

GR

N

EE

GR

GR

LE

OL IV E

TT

BO

Y

LL

N

GR EE

W

LL O

YE

U YE ORE LL SC OW EN T

FL

LD

GO

UO OR RE AN SC GE ENT

FL

D

RE

D

RE

NK

PI

NK

PI

NT

GE

AN

OR

HT

C

SI

IG

BR

AS

CL

SI C

AS

CL

OR ES CE

FL U

A

SI

FU CH

RF

SU

UE

BL

UE

BL

E

E

BL U

BL U

EA N

OC

Y

SK

SE R

LA

UE

BL

L

YA

Y

UE

NA V

RO

RE

HI

PP

SA

HT

IG

BR

CH

EN

FR

BL

ER

CE

EY

GR

GR EY

LV

OR

RF

AI

SI

GH T

LI

E

IT

PH

GR A

TE

AC K

BL

HI

W

FARGER

KE

E

LI M

DY

TA

UN

RG

BU

EN

AG

M

LE

PU RP

PREMIUM GYMSAC

Klassisk gympose med tykk glidelås.

ART NR BG10 MATERIALE 210D polyester MÅL 33x45 cm KAPASITET 11 liter

CA PRIS 46 kr


ICON GYMSAC Klassisk gympose med tykk glidelås. Innvendig skjult lomme for småsaker.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG110 300D polyester 40x49 cm 15 liter

CH

BL AC GR K / EE LI N ME

US /F K AC BL

SU BL RF AC BL K / UE

LA /B K AC

UE RE HI

HT

SA

BR

PP

IG

EN FR

D

AN

CL

OR

C SI AS

GE

RE

NK PI UE TR

N EE

N BO

TT

LE

GR

EE GR E M LI

BL

RO YA L

NA VY

T GH LI

CK LA /B A SI FU

CH

R BL GU AC ND K Y/

CK LA /B OW LL YE

OR BL A N AC GE K /

CH

GR EY

/ E BL Y M AC AR K L

GR

BU

PU

RP

LE

GR

AP H BL ITE AC G K RE

Y

/

BL

W

HI T

E

/B

BL AC K

LA

CK

CK

FARGER

IA

CA PRIS 99 kr (Black cords 104 kr)

T

HE

NY

REFLECTIVE GYMSAC Klassisk gympose med snøring. Reflekterende overflate for bedre synlighet. Liten utvendig lomme med glidelås. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG137 85% polyster 15% bomull 48x40 cm 15 liter

R LV E SI

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL

EC

EC T

TI

IV

VE

FARGER

E

CA PRIS 132 kr

GYMSAC

VESKER

299


PREMIUM COTTON GYMSAC Gympose i kvalitetsbomul med snøring stenging.

GR HI TE

K AC NA

TU

RA L

NA VY

GR

AP

BL

W

HI TE

EY

FARGER

CH

W210 100% bomull 37x46 cm 12 liter 120 g

FR EN

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

CA PRIS NATUR 45 kr CA PRIS FARG 57 kr

ORGANIC

PREMIUM COTTON GYMSAC Gympapose produsert av sertifisert økologisk bomull. Stenges med klassisk snøring stenging.

T GH

HI D

L RA

C

TU

SI

NA

BR

CL

IG

AS

HT

RO

RE

YA

VY NA CH EN FR

NY

HE T

CA PRIS NATUR 46 kr CA PRIS FARGET 59 kr

L

GR

LI

AP

BL

GR

GR TE

K AC

TE

EY

EY

FARGER HI

W260 100% bomull 37 x 46 cm 12 liter 200 g

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

RENEWTM RECYCLED GYMSAC

OL TR PE EE Y AR IT IL M

M

US TA R

D

GR

D RE C SI AS CL

300

GR PU

N

CA PRIS 122 kr

RE

AC K

BG281 100% resirkulert polyester 40x48 cm 15 liter FARGER 186 g

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

EY

Klassisk gympose med tykk glidelås produsert i 100% resirkulert polyester. Liten lomme med glidelås og reflex-detaljer. TearAway etikett.


COTTON GYMSAC Gympose i vannavisende polyester. Utvendig lomme med glidelås for sko eller blæte klær. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W110 100% bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

DY BU RG UN

LA

EE

N

BO

TT

LE

GR

EE GR OL

IV

E

OL OC

N

ER VE

ND

LE RP PU E AT

L RA TU NA

CH

E

PA ST / W EL HI BL TE UE

RF SU

RD TA US

ST E /W LL HI EM TE O N

SA

PA

M

HI PP

IG H BR

OW LL YE

BL U

BL RE

RO T

FR EN CH GE AN

C SI AS CL

UE

L YA

NA VY

EY GR

D RE

D RE HT IG BR PA

ST / W EL HI MIN TE T

ST / W EL HI PIN TE K

PA

D AL ER EM

M LI

KE

OR

GR

AP

LI GH

T

HI TE

GR

/B LA CK BL AC K

BL AC K

AS W SIC HI P TE IN K E

LL

Y

GR

GR

EE

EE

N

N

CL

FU

CH

SI

A

/

W

HI

TE

FARGER

EY

CA PRIS NATUR 32 kr CA PRIS FARGET 45 kr

EARTHAWARE®

ORGANIC GYMSAC Gympapose produsert av sertifisert økologisk bomullscanvas. Stenges med glidelås og grovt snøre

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W810 100% økologisk bomullscanvas 37x47 cm 13 liter 340 g

RO Y IG HT

C SI AS CL

OR

AN

GE

RE

RU

L RA NA TU

R BE AM

D

ST

BR

AI RF O

GH LI

AL

BL UE RC E

EY GR T

IT GR AP H

K AC N

BL E IV OL

SA

GE

GR

GR

EE

EE

N

VY NA H NC FR E

E

LA /B

K BL AC

W

HI

TE

CK

GR EY

CA PRIS NATUR 79 kr CA PRIS FARGET 98 kr

GYMSAC

VESKER

301


NY HE T

RENEWTM RECYCLED BACKPACK Klassisk ryggsekk produsert i 100% resirulert polyester. Romslig hovedrom samt mindre lomme på yttersiden. Reflekterende detaljer på glidelåsen. Vatterte justerbare axelremmer. Bærehåndtak. TearAway etikett. ART NR BG285 MATERIALE 100% resirkulert polyester MÅL 31x42x21 cm KAPASITET 18 liter CA PRIS 246 kr

302

EE AR Y IT IL M

M

US TA

RD

GR

D RE CL

AS

SI

C

OL PE TR

EY GR E PU R

BL

AC

K

N

FARGER


EE N

GR

EE N

GR

TT LE

BO

E

M

LI

IG

BR

HT

D

RE

UN DY

NK

SU

RF

UE

L

Y

YA

RO

NA V

BL

HT

BR IG

CH

EN

FR

TE

AC K

BL

HI

W

FARGER

BU RG

PI

IA

CH S

FU

LE

RP

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

PU

E

IV

OL N

EE

GR

N

EE

GR

N

EE

GR

LE

TT

BO

Y

LL

KE

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY

EL

M

RA

CA

T

U YE ORE LL SC OW EN

FL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

RD

TA

US

M

ST

RU

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

D

RE

LI CO GH RA T L GR / EY

HT

IG

BR

D

RE

DY

UN

RG

BU

T

EN

SC

RE

UO

FL

GR TR AP UE HI PI TE NK GR / EY

K

PIN

C GR LA AP SS HI IC P TE IN GR K EY /

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

TA

EN

AG

M

HI RE BL UE

PU R

PL E

M I LI NT GH GR T EE GR N EY /

GR EM AP ER HI AL TE D GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

AI GR R F AP OR HI CE TE BL GR UE EY /

PP

SA

CK

GR EY

BR IG HT

VY

NA

RO YA L

EN CH

FR

GR LIG AP HT HI GR TE E GR Y / EY

E

Y

LA

/B

IT

GR AP H

K

AC

BL

BL AC K

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

FARGER

GE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

OR AN

FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsekk med romslig hovedrom samt et mindre ytterrom. Vattert rygg.

BG125 600D polyester 31 x 42 x 21 cm 18 liter

CA PRIS 184 kr

JUNIOR FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsekk for barn med romslig hovedrom samt et mindre ytterrom. Vattert rygg.

BG125J 600D polyester 28 x 38 x 19 cm 14 liter

CA PRIS 169 kr

BACKPACK

VESKER

303


TWIN HANDLE BACKPACK Stilren ryggsekk i “citystil”. Romslig hovedrom og glidelåslukking. Utvendig lommme for organisering. Vattert rygg og vatterte justerbare skulderremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

HT

AC

GR

K

EY

FARGER

OL IV E

GR EE

DU VY NA

CA PRIS 246 kr

N

LI G

BL

BG116 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

SK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

TWIN HANDLE ROLL-TOP BACKPACK

BL OR

CE

GR

RD TA

NY HE T

OL

IV

E

GR

EE

N

CA PRIS 265 kr

M

BU

US

RG

UN

DU

DY

SK

AI

LI

RF

GH

BL

T

AC

K

EY

FARGER

VY

BG118 300D polyester 28x38x12 cm 14 liter

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

UE

Stilren ryggsekk i “citystil” med rullelukking. Romslig hovedrom og glidelåslukking. Utvendig lommme for organisering. Vattert rygg og vatterte justerbare skulderremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

URBAN UTILITY WORK BAG Ryggsekk i canvastwill som kan bæres i hånd eller på ryggen. Hovedrom med glidelås og flere lommer innvendig. Hel foret. Bærehåndtak med textur i PU. Justerbare skulderremmer. TearAway etikett.

HI TE

K AC

AP GR

E

GR

304

OL IV

CA PRIS 636 kr

GR

EY

FARGER BL

QD675 100% bomullscanvas 35x41x15 cm 16 liter

EE N

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


T HE NY

RENEWTM RECYCLED ROLL-TOP BACKPACK

PE TR O

L

GR EY

GR EE

N

PU RE

D

M

M US TA

IL IT AR Y

RD

RE C SI AS

BG286 600D polyester 32x44x13 cm 20 liter

CL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BL AC K

Ryggsekk med foldbar åpning produsert i 100% resiklulert polyester. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Vattert laptoprom med plass til en 15,6'' laptop. Reflekterende detaljer på glidelåsen. Vattert rygg. Justerbare, vatterte akselremmer. Bærehåndtak. TearAway etikett.

CA PRIS 340 kr

ROLL-TOP BACKPACK

K

RA

M

AC

VY

CA

BL

FR

EN

CH

NA

E BL Y M AC AR K L/

BG855 600D polyester 32x44x13 cm 12 liter

GR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EL

Ryggsekk med rulle låsetopp i moderne look. Refleksdetaljer. Romslig innelomme med vattert rom med plass for en 15,6" laptop. Vattert rygg. Justerbare, vatterte skulderremmer. Bærehåndak. Rebrandable.

CA PRIS 277 kr (Marl 299 kr)

REFLECTIVE ROLL-TOP BACKPACK

REFLECTIVE

EC

FL EC

TI

TI

VE

FARGER

RE

FL

BG138 85% polyester, 15% bomull 26x43x13 cm 15 liter

ER SI LV

CA PRIS Silver: 302 kr, Black: 333 kr

BL

AC

K

RE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VE

Ryggsekk med rullelukning i ”citylook”. Reflekterende ytterstoff for bedre synlighet. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Justerbar, vatterte skuldreremmer. Bærehåndtak. Rebrandable.

BACKPACK

VESKER

305


VINTAGE LAPTOP BACKPACK Ryggsekk i vintage stil med beskyttet pc rom.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG613 600D polyester 30x46x17 cm 18 liter

CA PRIS 442 kr (Camo 448 kr) VY VI

NT

AG

E

NA

EY O M CA LE NG JU

OL

IV E BL GR AC EE K N/

GR

AP H BL ITE AC G K R

E BL Y M AC AR K L/

GR

DY UN RG BU

M

ID N / B IGH LA T C CK AM

O

BL

BL

AC

AC

K

K

/B

/T

LA

AN

CK

/

FARGER

ATHLEISURE PRO BACKPACK Sport ryggsekk i helt nytt design. To store rom hvor det store passer perfekt til computer/pad. En nedre «wet pocket» for bløte tur/ treningstøy. Vattert rygg.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG550 600D/420D polyester kombinasjon 31x44x16 cm 18 liter

306

L AR M EY GR

GR EE E LI M

OR

AN

GE

N

RE D C SI AS CL

BR

IG

HT

RO

YA

NA VY FR EN CH

BL

AC K

FARGER

L

CA PRIS 383 kr


EVERYDAY OUTDOOR 15L BACKPACK

OL IV E

BU RN T

GR

RE D

QD515 600D rip-stop polyester 27x40x18 cm FARGER 15 liter BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

EE N

Ryggsekk i vannbestandig materialet. Romlig hovedrom med innvendig glidelås som har lomme med nøkkelholder. Vattert rygg med ventilerende effekt. Justerbar vatterte skulderemmer og brystspenne.

CA PRIS 332 kr

EVERYDAY OUTDOOR 20L BACKPACK

E IV OL

BU

BL

RN

T

AC

GR

RE

EE

D

QD520 600D rip-stop polyester 29x47x19 cm FARGER 20 liter K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

N

Ryggsekk I vannbestandig materialet. Romslig hovedrom med innvendig glidelås som har lommer med nøkkelholder. Eksanderende lommer utvendig. Komprimeringsremmer. Vattert rygg med vantilerende effekt. Justerbare, vatterte skulderremmer og justerbar brystspenne og midjespenne.

CA PRIS 408 kr

URBAN EXPLORER BACKPACK

SK

/T

/T

AN

FARGER

DU

AC K

Y

M

IL

IT

AR TA Y G N R

EE

N

/

CA PRIS 417 kr

NA V

BG620 600D HD polyester 32x49x17 cm 27 liter

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

AN

Ryggsekk i klassisk stil med kontrast detaljer i PU. Vattert rygg og skulderremmer. Stoprt hvedrom som stenges med snøring og spenner. Ytterrom på sidene og på toppen.

BACKPACK

VESKER

307


PRO-TECHTM CHARGE BACKPACK Teknisk ryggsekk med integrert ladingsportal (USB). Utvendig, vattert lomme for en 17” laptop med glidelås og vattert lomme med plass til en pad. Lomme fremme for organisering. Diskret lomme med glidelås i ryggen. Powerbank-lomme. Innvendig lomme til verdisaker. Nøkkelholder. Utvendige lommer med glidelås. Vattert, ergonomisk rygg. Bærehåndtak. Justerbare, vatterte skulderremmer og brystspenne. Rem for montering på trolley. Powerbank inngår ikke. Rebrandable. QD910 jacquard nylon/PU belagd polyester kombinasjon 33x48x22 cm 25 liter FARGER BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 940 kr

VESSELTM SLIMELINE LAPTOP BACKPACK Stilren ryggsekk i slimmet design. Utvendig, vattert lomme for en 15,6” laptop med glidelås. Flere smarte innvendige lomer for bra organisering. Nøkkelholder. Utvendig sidelommer med glidelås. Vattert ergonomisk rygg. Bærehåndtak. Justerbare, vatterte skulderremmer. Rebrandable. QD906 600D micro rip-stop polyester 46x30x18 cm 16 liter FARGER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NY HE T

CA PRIS 515 kr

PITCH BLACK 12 HOUR DAYPACK Ryggsekk i vannavisende yttertoff. Minimalistisk design med anpasningsbar funksjonalitet. Innvendig aleastisk flaskeholder. Lommer med glidelås fremme. Helforet. Ekspanderbar med kapasotet fra 14-18 liter. Vattert og pustende nettpanel på rygg. Kraftfull brystspenne. TearAway etikett. QD560 1000D polyester 33x48x19 cm 14-18 liter

FARGER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 727 kr

308


PROJECT CHARGE SECURITY BACKPACK Teknisk, anti-lommetyv ryggsekk i minimalistisk og holdbar stil. Integrert ladingsstasjon (usb). Sekken sitter perfekt på ryggen . Utvendig vattert lomme for en 15,6” laptop med glidelås og vattert lomme for plass til pad. Innvendig lomme til verdier. Nøkkelholder. Bærehåndtak. Justerbare, avtagbare skulderemmer. Rem bak for montering på trolley. Powerbank følger ikke med. Rebrandable. QD925 jacquard nylon/PU belagd polyester kombinasjon 30,5x46x17 cm 15 liter FARGER BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 955 kr

Q-TECH CHARGE CONVERTIBLE BACKPACK Teknisk ryggsekk med integrert ladingsstasjon(usb). Sekken sitter perfekt på ryggen . Utvendig vattert lomme for en 15,6” laptop med glidelås og vattert lomme for plass til pad.. Innvendig lomme til verdier. Nøkkelholder. Bærehåndtak. Justerbare, avtagbare skulderemmer. Rem bak for montering på trolley. Powerbank følger ikke med. Rebrandable.

AR

L

FARGER

M

QD990 650D polyester 30x42x14 cm 16,5 liter

GR

AN

BL

IT

E

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 576 kr

T HE

NY

PITCH BLACK 24 HOUR BACKPACK Ryggsekk i vannavisende stoff. Minimalistisk design med tilpasningsbar funksjonalitet. Vattert lomme med plas for en 15,6'' laptop. Hovedrom med glidelås og en lomme til drikkeflaske innvendig. Lommer fremme med glidelås. Helforet. Ekspanderbar med kapasitet fra 20 til 25 liter. Vatter og pustende nettpanel på rygg. Kraftfull brystspenne. TearAwau etikett. QD565 1000D polyester 33x50x21 cm 20-25 liter

FARGER BL

AC

K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 803 kr

BACKPACK

VESKER

309


NIKE HERITAGE GYMSAC Gympose med klassisk snøring. Ekstra tykke snører. Praktisk lomme i siden for verdisaker. Kan også brukes som sekk. ART NR NK286 MATERIALE 100% polyester MÅL 43x33 cm.

BL

FARGER

AC /W K/ HIT WH E ITE

CA PRIS XX kr

NIKE VAPOR ENERGY 2.0

TRAINING BACKPACK

Ryggsekk med rullelukking. Rullelukking med glidelås gjør det enkelt å komme til ditt innhold og gir mulighet for å ekspandere volumet. Inneholder flere funksjoner lommer og et separat lomme for sko.

ART NR NK287 MATERIALE 70% nylon, 30% polyester MÅL 47x33x15 cm.

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS XX kr

NIKE DEPARTURE ROLLER Trolley som du enkelt tar med deg verden rundt. Flere innvendige lommer for god organisering og muligheter for eksmpandering av volum. Låsbare glidelåser. To utvendige lommer med glidelås. Produsert i slitesterk polyester. Teleskop håndtak i god kvalitet i aluminium. Bærehåndtak. ART NR NK285 MATERIALE 95% polyester, 5% polyurethane

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS XX kr


NIKE DEPARTURE BACKPACK Ryggsekk i moderne, estetisk design med sikke forvaring. Stort hovedtom med separat lomme for laptop. To lommer fremme med glidelås og utvendige meshlommer i siden. Bærehåndtak g justerbake skulderremmer. Produsert i slitesterk polyester. ART NR NK283 MATERIALE 100% polyester MÅL 48x33x18 cm

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS XX kr

NIKE CAPACITY WAISTPACK 2.0 Smart rumpetaske som passer ved aktivitet. Sikkerhetslomme og produsert i stretchy materiale som gjør det lett å få mye i lommen. Mechfòr.

ART NR NK006 MATERIALE 100% polyester / 100% nylon STØRRELSER S, L

BL

FARGER

AC /B K/ LA BL CK AC K

CA PRIS 299 kr


312

C

SI

AS

RE

D

D

RE

EE N

EE N

GR

GR

LE

IV E

OL

TT

BO

GR LIM AP E G HI RE TE E GR N / EY

CH SA OC N OL D / AT E

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

CL

HT

IG

BR

Y

NA VY

GR E

RO YA L

UN DY

RG

BU

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

LE

RP

PU

GR SU AP RF HI BL TE U GR E / EY

GH T

BR I

E SK NC Y HN BL A UE VY /

FR

CH

FR EN

TE

AP HI

GR

AC K

BL

H

TE NA / FR VY EN C

HI

W

MESSENGER BAG

Skulderveske med justerbar skulderrem. Inne- ART NR BG21 MATERIALE 600D polyester lomme med plass for penner, visitkort, mobil m.m. MÅL 38 x 30 x 12 cm KAPASITET 11 liter

CA PRIS 201 kr


RETRO SHOULDER BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås.

ART NR MATERIALE MÅL KAPACITET

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

BL AC K

Y BO

PU

RE W GR HI E TE EN

/

/ CL

AS W SIC HI R TE ED

/ R SA GUN ND D Y

BU

TT L W EG HI R TE EE N

/

GR AP H BL ITE AC G K RE

/G

US /F K AC BL

CL BL AS A SI CK C / RE D

OL D

IA CH

TE HI /W K

/ IG H W TR HI O TE YA L

BR

FR

EN C W H HI NA TE V Y

/

W

BL

HI

AC

TE

/B LA CK

FARVER

/

VEJL PRIS 170 kr

RETRO FLIGHT BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG16 600D polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

/ AS W SIC HI R TE ED

CL

EN C W H HI NA TE V Y

FR

RK BL GR ACK AP / HI TE DA

BL

AC

K

/W HI

TE

FARGER

/

CA PRIS 135 kr

MESSENGER

VESKER

313T HE NY

URBAN UTILITY WORK BAG Bag i canvastwill med tekstur i PU. Hovedrom med glidelås og flere lommmer innnvendig. Heltforet. Avtagbare justerbare skulderremmer. TearAway etikett.

GR AP H

IT E

GR EY

FARGER BL AC K

QD670 100% bomullscanvas 42x29x15 cm 14 liter

E

GR

EE

N

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

OL

IV

CA PRIS 621 kr

VINTAGE MESSENGER Skulderveske i kraftig bomullscanvas. Hovedrom med glidelås med lommer innvendig. Framlomme med glidelås. Vattert bakpanel og bunn. Justerbar skuldrerem. Bærehåndtak. Remmer i PU med metallspenne. TearAway etikett.

TE

K

GR

EY

FARGER

AR

CH

IL

IT

EN

M

FR

CA PRIS 484 kr

Y

NA

GR

VY

EE

N

GR

AP

HI

AC

QD618 100% bomullscanvas 42x29x15 cm 12 liter

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

HERITAGE WAXED CANVAS MESSENGER Messengerveske I klassisk design med detaljer i ekte lær. Fòret hovedrom med glidelås. Dobble utvendige lommer. Innvendig slip-lomme med plass for en 14” laptop. Bærehåndtak og justerbar skulderrem. Rebrandable.

E OL IV

AC BL

CA PRIS 697 kr

GR E

EN

QD653 100% vaxad bomullscanvas 12x25x11 cm FARGER 4 liter K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


CAMPUS LAPTOP BRIEF Lekker laptop veske med stilige detaljer i plast og metall. Vesken tar opp til 15,6 tommers data. Innvendige lommer for bedre organisering for dine saker. Vatteert håndtak og justerbar akselrem. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG260 600D HD polyester 40x30x7 cm 8 liter

CA PRIS 318 kr DU VY NA

BL AC K

SK

FARGER

EXECUTIVE DIGITAL CASE Større vattert dataveske med tre innvendige rom. Justerbar og avtagbar skulderem. Lomme på fremsiden med plass for kulepenner etc. Praktisk trollybag strap på baksiden av vesken.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD268 600D/1680D polyesterkombinasjon 41x30x14 cm 13 liter

CA PRIS 615 kr

316

M EY GR

BL AC

K

AR

L

FARGER


PRO-TECHTM CHARGE MESSENGER Teknisk skulderveske med integrert ladingsstasjon (usb). Utvendig vattert lomme for en 15,6” laptop med glidelås og vattert lomme for plass til pad. Lomme fremme til organisering. Lomme for en powerbank. Innvendig lomme til verdier. Nøkkelholder. Bærehåndtak. Justerbare, avtagbare skulderemmer. Rem bak for montering på trolley. Powerbank følger ikke med. Rebrandable.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD915 jacquard nylon/PU belagd polyester kombinasjon 42x31x15 cm 13 liter

CA PRIS 667 kr

BL

AC

K

FARGER

T

HE

NY

ESSENTIAL TECH ORGANISER Organiseringsveske i moderne slimmet design. Passer opp til 11'' pad. Vattert innelomme. Vattert hovedlomme med glidelås og lomme på siden. Flere innelommer. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG65 600D polyester 30x22x2 cm 1,25 liter

CA PRIS 424 kr

M EY GR

BL AC

K

AR

L

FARGER

LAPTOP

VESKER

317


VARSITY BARREL BAG Sportsbag i vintage design. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG140 600D/420D polyester kombinasjon 50x25x25 cm 20 liter

/ FR E OF NC F HN W A HI V TE Y CL

AS W SIC HI P TE IN K

/

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

/ M IN T W GR HI EE TE N

L FR IGH EN T CH GR NA EY VY /

EE N GR RY IL IT A

KE L OF LY F GR W E HI EN TE /

M

GR

E BL Y M AC AR K L/

CH US /F K AC BL

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

BU OF RG F UN W D HI Y TE /

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

GR

BL

AC

K

/B

AP BLA HI CK TE / GR E

LA

Y

CK

FARGER

IA

CA PRIS 231 kr

PACKAWAY BARREL BAG Lettvekstbag som kan pakkes inn i sin egen lomme. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG150 210D polyester 50 x 30 x 26 cm 32 liter

CA PRIS 101 kr (Silver 130 kr)

SI CH

/ B LE LA CA CK MO

NG JU

G GR RAP AP HI HI TE TE GR GR EY EY /

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

CK

FL

FU

UO

IG BR LA /B K AC BL

A

NK RE S BL CE AC NT K PI

L YA RO HT

/B ER

IV E BL GR AC EE K N/

OL

LI

M

E

GR

EE

N

SI

BL

LV

AC

K

BL YE FLU LL OR OW ES / B CEN LA T CK

D

LA

TE HI /W

K AC

TE HI W RE C SI AS CL

REFLECTIVE

CK

/

FARGER

REFLECTIVE BARREL BAG Sportsbag med reflekterende ytterstoff for en bedre synlighet. Stort hovedrom og utvendig lomme med glidelås. Bærehåndtak og avtagbar skulderrem. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG136 85% polyester, 15% bomull 50x25x25 cm 20 liter

318

VE R SI L

BL

AC

K

RE

RE

FL

FL E

EC

CT

TI

IV

VE

FARGER

E

CA PRIS 277 kr (Black 309 kr)


ATHLEISURE HOLDALL Lekker sportsbag med stort hovedrom, skorom og en «wet pocket» for bløte tur/treningstøy. Avtagbar rem. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG544 600D polyester 54x29x26 cm 30 liter

L YA RO IG BR

O M

N

CA

EE

JU

NG

LE

GR E LI

M

OR

CL

HT

CH EN FR

ID M

GR GE AN

C SI AS

VY

T GH NI

M EY

K AC BL

D RE

A SI CH FU

NA

CA

L AR

LA /B

K AC BL

M

CK

FARGER

O

CA PRIS 383 kr

T

HE

NY

RENEWTM RECYCLED BARREL BAG Sportbag produsert i 100% resirkulert polyester. Stort hovedrom med reflekterende detaljer på glidelåsen. Lomme med glidelås på baksiden. Justerbart belte. TearAway etikett.

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG284 600D polyester 50x25x25 cm 20 liter

CA PRIS 246 kr

OL TR

GR

PE Y IT AR IL M

US T M

CL

AS

SI

C

AR

D

RE

D

GR EE

N

PU

BL

RE

AC

K

EY

FARGER

BAG

VESKER

319


VINTAGE CANVAS WEEKENDER Elegant weekendbag i kraftig canvas matriale. Avtagbar/ justerbar skulderrem. Ekstra lang glidelås til hovedrommet enklere tilgang. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG650 425 gram vasket cotton canvas 51 x 24 x 33 cm 30 liter

CA PRIS 464 kr

VI BR NTA OW GE N

RD FO OX

BL

AC

K

NA

VY

FARGER

HERITAGE WAXED CANVAS HOLDALL Weekend bag I klassist design med detaljer i ekte lær. Fòret hovedrom med ekstra lang åpning for beste tilgjengelighet. Innvendige lommer til verdisaker og en yttre lomme. Bærehåndtak. Avtagbar, justerbar skulderrem. Inngang I fòret for enklere dekorasjon av logo. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD650 100% vaxad bomullscanvas 26x48x24 cm 19 liter

CA PRIS 849 kr

IV E OL

BL

AC

K

GR EE

N

FÄRGER

320


VINTAGE OVERNIGHTER Weekendbag i vintagelook som kan bæres både i justerbare håndtak og med bærerem. Extra lang glidelås til hovedlommen for enklere inngang. Hard bunnplate. ART NR BG628 MATERIALE 600D polyester MÅL 47x30x23 cm KAPASITET 26 liter CA PRIS 433 kr

H EN C FR

BL AC

K

NA

VY

FARGER

BAG

VESKER

321


BELT BAG Mageveske med stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Bakside med diskret glidelås lomme. Justerbart belte. Rebrandable.

EY GR

FU C

HS

IA

LI G

GR AP H BU RG UN DY

BL RO YA L BR IG HT

HT

IT E

K AC

TE HI W

VY NA CH

O NG LE

CA M

CA GH T

JU

LI

M ID

M

NI

E

GR

EE

N

M O

CL

TR

OR

UE

AS S

AN

IC

GE

K PI N

NT ES CE OR FL U

FL U YE ORE LL SC OW EN T

RE D

PI

NK

CA PRIS 82 kr

GR EY

FARGER

EN

BG42 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

OVERSIZED ACROSS BODY BAG Oversized mageveske med stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Bakside I mesh med diskret glidelås lomme. Justerbart belte. Rebrandable.

AR

L

FARGER

EY GR

W

BL

HI

AC

M

K

BG143 300D polyester 47x20x8 cm 6 liter

TE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

CA PRIS 163 kr

REFLECTIVE

REFLECTIVE BELT BAG

FL

EC

EC

TI

TI VE

BG134 85% polyester 15% bomull 38x14x8 cm 2,5 liter FARGER

322

RE R VE SI L

CA PRIS 116 kr

BL A

CK

RE FL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VE

Midjeveske med refekterende overflate for bedre synlighet. Stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Lomme med glidelås på baksiden.


OVERSIZED BELT BAG Oversized mageveske med stort stort hovedrom og mindre innvendige meshlommer. Lommme med glidelås på baksiden. Innvendig hake for nøkler. Justerbarn belte. Rebrandable. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG142 600D polyester 30x17x11 cm 3 liter

CA PRIS 130 kr

GR T GH

FR

LI

EN

BL

CH

AC

K

NA

EY

VY

FARGER

T

HE

NY

RENEWTM RECYCLED WAIST BAG Rompetaske produsert i 100% resirkulert polyester. Stort hovedrom med reflekterende detaljer på glidelåsen. Lomme med glidelås på baksiden. Justerbart belte. TearAway etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG282 600D polyester 38x14x8 cm 2,5 liter

CA PRIS 101 kr

OL TR

GR

GR AR Y IT IL M

US M

CL

AS

SI

C

TA R

D

RE

D

EE

N

PU

PE

RE

BL AC

K

EY

FARGER

ACCESSORIES

VESKER

323


PHONE POUCH XL Mobilholder med avtagbart snøre og med karbinkrok. Glidelås lomme og velcrolåsing. ART NR BG49 MATERIALE 600D polyester MÅL 10x16x2 cm

Lomme for ipad. Rebrandable.

ART NR BG727 MATERIAL 100% polyester MÅTT 20x26 cm

GE AN EL M EY GR

M

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 39 kr

ESSENTIAL IPAD® SLIP Ipad futeral i en enkel tidløs design.

ART NR BG66 MATERIAL 600D polyester MÅTT 19,5x25,5 cm

324

M GR EY

BL

AC

K

FÄRGER

AR L

CA PRIS 74 kr

E LI M

RE CL

AS

SI

C

RO HT IG BR

CH EN FR

FELT IPAD® SLIP

FÄRGER

D

YA L

VY NA

GR TE AP HI GR

BL AC K

EY

FARGER

GR EE N

CA PRIS 62 kr


FELT LAPTOP/DOCUMENT SLIP Fillomme for laptop eller documenter med Rip-StripTM lukking. Utvendig lomme. Passer til Filtficka för laptop eller dokument med Rip-StripTM stängning. Passer opptil 15,6” laptop eller A4 papir. Utvendig lomme. Glidelåslukking. Rebrandable. ART NR BG726 MATERIAL 100% polyester MÅTT 41,5x28 cm

GE AN EL M EY GR

M

FÄRGER

CH A EL RC AN OA GE L

CA PRIS 51 kr

ESSENTIAL 13” LAPTOP CASE Vattert laptopfutteral I en enkel og tidløs design som passer i en 13” bærbar. Glidelåslukking. Utvendig lomme. ART NR BG67 MATERIAL 600D polyester MÅTT 34x23x2 cm CA PRIS 101 kr

M EY GR

BL

AC

K

AR

L

FÄRGER

ESSENTIAL 15” LAPTOP CASE Vattert laptopfutteral i en enkel og tidløs design som passer i en 15” bærbar. Glidelåslukking. Utvendig lomme.. ART NR BG68 MATERIAL 600D polyester MÅTT 39x27,5x2 cm CA PRIS 119 kr AR L M EY GR

BL

AC K

FÄRGER

ACCESSORIES

VESKER

325FOR KLER

Stilige, fuknsjonelle kjøkken- og barforkler i mange farger for profesjonelle miljøer.


328

M EL

CA

OC K

OM

HR O

AC

PE

US

M

E

TT

LA

AL

TU R

NA

HA

OC

M

I

AK

UT

ES TN

N

EE

GR

TL E

OW N

SI S

BR

OA

N

O

EE

GR

BO T

E

OL IV

Y

LL

KE

PL E

AP

E

M

LI

HI

ON

AC

ST

PI

M

LE

LO W

YE L

TA

AN GE

OT

AC

OR

RR

TE

RY

BE R

RA W

ST

D

RE

H

CR US

SA

SA L

NK

PI

Y

RR

BE

SP

RA

EN TA

PI NK

AG

M

T

A

SI

CH

HO

FU

DY

UN

RG

BU

NE

RG I

BE

AU

RI C

H

ET

OL

VI

RP LE

ND ER

C

E

UE

BL

LA

VE

PU

LA

LI

T

GH

LI

UE

BL

IS

UO

G

EG

RQ

TU

CK

DU

AL

TE

D

AL

ER

AQ UA

EM

ER

OW

FL

RN

CO

CY AN

YA L

RE

UE

BL UE

BL

UE

BL

PP HI

SA

RO

M ID

UE

BL

VY

NA

E

AR IN

M

R

VE

SA GE

EY

L

EE

GR

SI L

ST

RK

DA

AL

CO

AR

CH

K

BL AC

TE

HI

W

FARGER

KH

CH

ER

LO W

NF

SU

TA RD

M US

SIDE 360

BARN

COLOURS BIB APRON

Klassisk forstykke i utrolig mange farger. Justerbarn nakkebånd med metalspenne.

ART NR PR150 MATERIALE 65% polyester, 35% cotton twill MÅL 72 x 86 cm VEKT 195 g

CA PRIS 171 kr (Black / White 152 kr)


COLOURS BIB

APRON WITH POCKET Klassisk forstykke i et bredt fargesortiment! Stor åpen lomme med separat lomme for penner. Justerbart nakkebånd med metallspenne. ART NR PR154 MATERIALE 65% polyester, 35% cotton twill VEKT 195 g MÅL 72x86 cm

L RO YA

NE GI AU

BE R

OL VI CH RI SU

LE

M

ON

ER NF

LO W

NG E

AC RR TE

OR A

OT

TA

RR Y BE RA W

N EE OL

IV

E

GR

RA NA TU

HA OC M

KH

AK

I

L

UT TN ES CH

RE CY

CL ED

BR

EE OA

SI S

GR

LE BO TT

E PL AP

LI

M

E

N

OW

N

ST

BL

UE BL

ET

M

ID

NA E

LI

PU RP L

LA C

T GH LI

TU

D RE

VY

BL UE E IN

BL UE

E IS UO RQ

AL TE

NK PI

PI T HO

M AR

SA

SI

GE

LV

EE ST

D AL ER EM NK

AQ UA A SI CH FU

BU RG

UN

DY

SA P

PH I

RE

BL

UE

DA

RK

ER

L

EY GR

K AC BL

W HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 181 kr (Black / White 166 kr)

FORKLE

329


COLOURS MID LENGTH APRON

Midjeforstykke i et bredt fargesortiment. Knytebånd i samme kvalitet som forstykket. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR151 65% polyester, 35% cotton twill 195 g 70x50 cm

NA BL UE

SE UO I

HT LI G

TE

TU RQ

AL

ER AL D EM

AQ UA

VY

BL AR M

SI

SA G

IN

E

LV

E

ER

L EE ST

DA RK UE BL RE HI PP

K HO

PI

T

NK

PI N

SI CH FU

AP

E LI

M

LE

SU

PL

E

ON M

LO NF

AN OR

TE

N EE E IV OL

M

NA

OC

TU

HA

AK KH

ES CH

GR

I

RA

L

UT TN

BR ED CL RE

OA

CY

SI

BO

S

TT

GR

LE

EE

N

OW

N

ST

A

DY W

GE

ER

BU

AU

RI TA OT AC RR

W RA

RG

RG BE

VI O CH

PU Y RR BE

D RE

UN

IN

LE T

E RP L

C LI LA

E

SA

M

ID

RO YA L

BL

UE

BL UE

W

BL

HI

AC

TE

K

GR EY

FARGER

UE

CA PRIS 160 kr (Black/White 143 kr)

COLOURS BAR APRON Midjefostrykke i en lang modell. Stort fargeutvalg. Knytebånd i samme kvalitet som forstykket. Stor åpen lomme med separat lomme for penner. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR158 65% polyester, 35% cotton twill 195 g 90x80 cm

BL

LE

M

RP W

ER

PU LO

AN GE

330

TU RA L NA

KI KH A

CY CL E

D

BR

EE

RE

OL

IV

E

GR

E TT L BO

E M LI

LE

M

ON

N

OW

N

SU

OR

RE D

NF

LI

GH LI

NK PI

ID

VY C

SA BL UE T

D ER AL EM

AQ UA PI NK T HO

LA

GE

LV SI

DA E

IS

A SI CH

NA

ER

EY GR RK

K AC BL TU RQ UO

FU

BU

RG

UN

DY

RO

YA

L

BL UE

W HI

TE

FARGER

UE

CA PRIS 187 kr (Black/White 173 kr)


COLOURS BIB APRON DENIM Klassisk forstykke i denim. Justerbarn nakkebånd med metalspenne.

ART NR PR150 MATERIALE Denim: 30% polyester, 70% cotton twill VEKT 265 g MÅL 72x86 cm

NI M BL UE

DE

M DE NI GR EY

GO DI IN

BL

AC

K

DE

NI

M

FARGER

DE NI M

CA PRIS 197 kr

FORKLE

331


DOMAIN CONTRAST DENIM BIB APRON

Klassisk forstykke i jeanslook. Stor åpen lomme fremme med separat plass til penner. Omme på brystet. Justerbarn nakkebånd med metalspenne. Knytebånd og detaljer i kontrast med med stoffets bakside frem. ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR127 70% bomull, 30% polyester 265 g 72x86 cm

BL

GO IN

DI

AC K

DE NI

M

FARGER

DE NI M

CA PRIS 266 kr

DOMAIN CONTRAST DENIM WAIST APRON

Midjeforstykke med jeanslook. Stop åpen lomme fremme med sparat plass til penner. Knytebånd og detaljer i kontrast med stoffets bakside frem.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR128 70% bomull, 30% polyester 265 g 70x50 cm

IN

DI

GO

DE

NI DE K AC BL

332

NI

M

FARGER

M

CA PRIS 230 kr


JEANS STITCH

DENIM BIB APRON Klassisk forstykke i jeanslook med synglie kontrast stikninger. Lomme i front som er delt opp i fire. Justerbarn nakkebånd med metalspenne. Knytebånd.

250 kr

BL

IN

DI

AC

K

DE NI

M

FARGER

DE NI M

CA PRIS

PR126 70% bomulls twill, 30% polyester twill 275 g 72x86 cm

GO

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

JEANS STITCH

DENIM WAIST APRON Midjeforstykke i jeanslook med synlige kontrast stikninger. Lomme fremme delt opp i fire. Knytebånd.

BL

AC

K

DE

DE

NI

NI

M

FARGER

M

214 kr

IG O

CA PRIS

PR125 70% bomulls twill, 30% polyester twill 275 g 79x39,5 cm

IN D

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

FORKLE

333


CROSS BACK "BARISTA" BIB APRON

Barista forkle med korsbånd I ryggen. Stor lomme fremme. Leveres i denim og bomullscanvas.

ART NR PR129 MATERIALE 100% bomullscanvas / denim, 70% bomull, 30% polyester VEKT canvas: 320 g / denim: 265 g MÅL 72 x 86 cm

334

AK I KH

NI DE IN

DI G

O

Y NA V

SI LV ER

M DE

NI

EY

GR EY

GR RK DA

K AC BL

BL

AC

K

DE NI

M

FARGER

M

CA PRIS 301 kr


CALIBRE

HEAVY COTTON CANVAS BIB APRON Klassisk forstykke i grov og slitesterk bomullscanvas. Stor metalløgle som man knyter nakkebåndet i.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR130 100% bomulls canvas 320 g 72x86 cm

RG

VY

NA

TU

AK KH

RE

D

I

RA

L

BU

SI

NA

LV

ER

EY GR RK DA

BL

AC K

FARGER

UN DY

CA PRIS 238 kr

CALIBRE

HEAVY COTTON CANVAS WAIST APRON Midjeforstykke i grpv og slitesterk bomulscanvas. Metalløgler bak som holder knytebåndet på plass.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

PR131 100% bomulls canvas 320 g 70x50 cm

CA PRIS 179 kr

ND GU BU R

VY NA

NA

TU R

AL

SI

LV

ER

Y

EY GR RK DA KI KH A

RE D

BL

AC K

FARGER

FORKLE

335
BATH TOWEL Mykt duschhåndkle med dekorativt fiske- ART NR TC004 bensmønster i kanten. Frotè produsert av MATERIALE 100% ringspunnet bomulls froté ringspunnet myk bomull. MÅL 70x130 cm VEKT 550 g

LE RP PU

M

TE

IN T

AL

BL R DE

N GR EE

EE

M

OS S

GR BR

IG

HT

E LI

CR E

PE

BB

LE

L EA TM OA

HA OC M

AM

E AT OL CH OC

ST RE FO

338

M

M ON LE

LO W YE L

DE

OR

AN GE

RE EP

RE D

NK PI

CH SI FU

AC LI L

PL

UM

A

D

N

PO

BR

OC

W

T IG H

N EA

YA RO

BL UE

UE BL

UE BL L

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

TE W HI

UE

CA PRIS 211 kr


LUXURY RANGE TOWEL Mykt gjestehåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Perfekt som gave. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

TC002 100% ringspunnet bomulls froté 550 g 40x60 cm

CA PRIS 84 kr

RE D

RO YA L

VY NA

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

LUXURY RANGE BATH SHEET Mykt badhåndkle med dekorativt fiskebensmønster i kanten. Perfekt som gave. Frotè produsert av ringspunnet myk bomull.

ART NR MATERIALE VEKT MÅL

TC006 100% ringspunnet bomulls froté 550 g 100x150 cm

CA PRIS 363 kr

E PL PU R

VY NA

EY GR

L EE ST

K AC BL

M EA CR

ST RE FO

OL OC CH

RE

D

AT

E

W HI

TE

FARGER

HÅNDKLER

339BARN

Det beste vi har fortjener det beste. Vi har størrelser fra nyfødt til tennåringer, og fyller derfor vår barnekolleksjon til max.


ORIGINAL KIDS T Kampanje T-shirt for barn. Lycra i halsribb for økt slitestyrke. Tear-away label. ART NR 61-019 MATERIALE 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m² VEKT FARG 145 g/m² STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). CA PRIS HVIT 32 kr CA PRIS FARGET 37 kr

342

LE

BU RG

RP

IV E

PU

N

SI C CL AS

GR TT LE BO

OL

EE

N GR EE Y

E M

OW

UN D

Y

BL UE AZ

RO

YA

L

UR E

BL

VY NA

LI

KE LL

SU

NF

LO W

GE AN OR

YE LL

ER

D RE IC K BR

UE

VY NA

UE

DE EP

BL SK

Y

HE AT HE R

GR T GH

RE D

FU

CH

SI A

LI

W

HI

BL A

TE

CK

AP

HI

GR E

Y

TE

FARGER


VALUEWEIGHT KIDS T Barne T-shirt i klassisk design. Tear-away label.

ART NR 61-033 MATERIALE 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARG 165 g/m2 STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finnes også i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men då kun i fargerna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink og Sky Blue.

TH ER GE RE HE D A

BU RG

VI N

TA

LE RP PU

BO TT

LE

GR EE

N

R O GR HE EE AT N HE

TR

EE GR LY

E M LI

KE L

RE

N

RE

SK Y

AZ

OW YE LL

UN DY

R TR O RO HE YA AT L HE

BL

E UR

L YA RO ER SU

NF L

OW

AL TU R NA

UE

BL UE

E BL U

VY

VI NT

GE OR AN

DE

RE D

NK PI T GH LI

NA

NA EP

HE R AT HE

RK DA

IA

AG E NA HE VY AT H

VY

EY GR

GR HEA EY TH E

CK BL A

CH S FU

W

HI T

E

R

FARGER

ER

CA PRIS HVIT 45 kr CA PRIS FARG 50 kr

T-SHIRT

BARN

343


SOFTSPUN KIDS T Barne T-shirt i myk kvalitet. Halsrib i bomull/lycra. Tubestrikket. Tear-away label. ART NR 61-015 MATERIALE 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m² VEKT FARG 165 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl) CA PRIS HVIT 52 kr CA PRIS FARGET 57 kr VY NA

R

EP

HE

DE

A

D

SI

RE

CH FU N EE

M

GR

E

OW

KE

LL

Y

LI

LL YE

SU

DY UN BU

UR AZ

YA RO

ER W NF

LO

GE AN OR

RG

E

BL L

VY NA

BL

UE

UE

LI

HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

K BL

AC

TE HI W

AP

HI

GR EY

TE

FARGER

SLIM CHILDREN'S T Barn T-shirt i moderne design.Myk i kvaliteten. Slimmet modell men ikke for tight. ART NR 155B MATERIALE 100% ringspunnet bomull, Light Oxford: 93% bomull, 7% viskos VEKT 145 g/m² STØRRELSER 1-2 (92 cl) 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl) CA PRIS 52 kr L

IS

E

YA BR

TU

RQ

UO

RO HT IG

EN FR

E M LI

YE L

LO

W

E AN G

AS CL

OR

C SI

Y ND CA

EE N GR TT LE BO

NA CH

GR OY NV RE

NK PI

SI A CH FU

E PL AP

344

D

CO

BL AC K

W

HI TE

EY

VY

FARGER


ICONIC RINGSPUN KIDS T T-shirt med rund hals for barn I 100% kjemmet ringspunnet bomull med supermyk følelse. Moderne passform. Tear-away label. ART NR 61-023 MATERIALE 100% bomull (Heather farger 50% bomull, 50% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT Hvit:145 g/m² Farg: 150 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl),7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl).

IN T M NE O

UE AZ

UR E

BL

BL UE RO

N EE GR ES T FO R

LL Y KE

YA L

VY NA

R HE AT HE

GR EE N

ER W SU

NF

LO

D RE

CH SI A FU

NA

VY NA EP DE

DA

RK

HE

R

GR HEA EY TH

GR

ER

EY HE

AT

HE

R

PU

RP

LE

LI

HE

GH

AT

T

GR

ZI NC

AP HI

K AC BL

W

HI T

E

TE

FARGER

VY

CA PRIS HVIT 45 kr CA PRIS FARGET 48 kr

T-SHIRT

BARN

345


KID’S PERFORMANCE TRIDRI® T-SHIRT

Teknisk T-shirt for barn med fukttransporterende egenskaper. Glatt ytterstoff. Lett og rasktørkende stoff. Solskydd UPF40. Rebrandable. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR10B 100% polyester 135 g 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

UE L

BL

NA

YA

CH

RO

EN

N

YE

LL

OW

FR

BR

SU

IG

FI

HT

RE

RE

D

LI G OR HT AN NI GENG

LE RP PU

EL M UE BL

VY

AN GE EL ER LV SI

BL AN

GE

UE BL RE HI PP LI

GH

BR

IG

TN

HT

IN

G

KE

GR

LL

Y

EE

N

SA

M

EL M K AC

W

BL

HI

AC

TE

K

FARGER

AN GE

CA PRIS 82 kr Melange: 92 kr

PERFORMANCE KIDS T Teknisk T-shirt til barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-013 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

E

346

LI M E

AZ

UR

E

BL U RO YA L

NA YE BR

IG

HT

D RE

FU CH

SI

A

LL

OW

DE EP

K BL AC

W

HI

TE

VY

FARGER

BL UE

CA PRIS 115 kr


COOL T KIDS Teknisk T-shirt til barn. Kvaliteten frakter fukten vekk fra kroppen. Rebrandable. ART NR JC001J MATERIALE 100% polyester VEKT 140 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

NK PI HO T

Y ND

LE GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

EE

EE

N

EN GR E IC TR EL EC

N

SA

BU RG U

SK

Y

HI PP

PU RP

RE

BL

UE

BL UE

E L YA

W LL O YE IC EL EC TR

ER NF LO W SU

IC TR EC EL

RO

OX F

NG E OR A

D RE RE FI

BL U

NA OR D

CH EN FR

HE NK PI

IC TR EC EL

VY

VY NA

GR E AT H

ER

L RC OA CH A

AC BL T JE

AR

CT I

C

W HI

K

TE

FARGER

Y

CA PRIS 103 kr

SPORT

BARN

347


KIDS LIGHTWEIGHT

HOODED SWEAT

Klassisk hettegenser til barn i tynnere kvalitet. Ubørstet innside. Tear-away label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-009 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

BL U

E

AZ UR E

EE GR

GE

LL KE

OR

Y

AN

D RE

CH FU

PU

RP

SI

LE

A

N

RO YA L

EP DE

BL U

VY NA

GR R HE AT HE

W

HI

TE

BL AC K

EY

FARGER

E

CA PRIS 190 kr

KIDS COLLEGE HOODIE Klassisk hettegenser til barn i mange farger. Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH001J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 1-2 (90 cl), 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

GR EY

EY

AS

HE A

UE W

BL SK

AI

UE

BL IA N

E HI R PP

OL IV E

GR

EE N

EE GR ST RE FO

NK PI DU

ST Y

PI N

DE JA

Y LL KE

E M LI

GR

GR E

EE

EN

OW LL YE N

N

OR

SU

FI

AN G

RE

E

RE

T HO D RE EE N GR LE TT BO

348

CR

D

CH

IL I

US H

CA

ND

BA

YF

BY

LO

SS

NK

PI NK

HA

SA

Y

ST

UE BL

UE BL L

NK PI HO T

H

TH ER

M OR

AR CH RO YA

DY UN RG BU

PL UM

LE RP PU

GR

AL CO

AC BL EP

E OR CE RF AI

OX

FR

FO

EN

RD

CH

NA

NA V

BL U

Y

VY

AR

JE

DE

T

CT

IC

BL

AC

W HI

K

TE

FARGER

K

CA PRIS 237 kr


KIDS HOODED JACKET

Klassisk hettegenser til barn uten snøre grunnet sikkerhetsregler fra EU. Dobbel hette og kengurulomme. Tearaway label. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-043 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AT H

ER

VY

HE

NA D

SI CH

R HE

FU

AT N

HE EE

N

GR

EE

HE

AT

HE

R

GR LE TT BO

A

RE

DY UN RG BU

PU N EE GR Y LL KE

SU

RO YA L

VY NA HE AT HE R

NA EP DE

LE RP

BL Y SK

ER NF

RE

LO

D

W

NK PI T LI

GH

VY

GR EY ER HE AT H

UE

UE AZ

RO

YA

UR

L

E

BL

BL

UE

W

HI

TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 215 kr

T

HE

NY

KIDS AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kjemmtet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Dobbel hette og uten snøring. Gjennomgående lomme på magen. Ribb i nederkant og ved ermavslutingene. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

265B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

IG BR

UN RG

BO T

TL E

GR EE

N

BU

HT

RO

DY

YA

VY NA CH FR EN

AC K BL D RE

FARGER

L

CA PRIS 308 kr

SWEATSHIRT

BARN

349


KIDS

ZOODIE Klassisk hettejakke til barn i mange farger.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH050J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl),12-13 (152 cl)

VY NA

VY FR

OX

FO

EN CH

RD

NA

GR R AT HE HE

EE

D

KE

LL

Y

GR

RE RE FI

BY BA

HO

T

PI

PI

NK

NK

N

HA

BU

W

PU

RG

RP

UN

LE

BL N IA AI

DY

UE

UE SA

RO

PP

HI

YA

L

RE

BL

BL

UE

AR

JE T

CT

IC

W

BL AC K

HI T

E

FARGER

EY

CA PRIS 314 kr

KIDS VARSITY ZOODIE Klassisk hettegenser til barn med kontrastfarge i glidelås og innvendig i hetten.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH053J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

350

SU PU N RP YE LE LL / OW

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

/ FR E FI NCH RE N RE AV D Y

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

FARGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

CA PRIS 339 kr


KIDS HOODED SWEAT JACKET

Klassisk hettejakke til barn. Skjult glidelås og lomme i front. Uten snøre. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-045 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

E AZ UR E

RO YA L

EP DE

BL U

E BL U

VY NA

GR R HE AT

LE

GR

DY

BO

BU

TT

RG

RE

D

UN

A SI CH FU

EE

N

HE

BL AC K

FARGER

EY

CA PRIS 266 kr

T

HE

NY

KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv hettejakke i moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Dobbel hette og uten snøring. To frontlommer. Skjult YKK glidelås. Ribb i nederkant og ved ermavslutningene. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

266B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

CA PRIS 390 kr

UN DY BU RG

GR EE TL E BO T

RE

D

N

BR

FR

IG

EN

HT

RO

NA CH

AC K BL

YA

VY

L

FARGER

SWEATSHIRT

BARN

351


352

/B

LA

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

A JE TH T ER BL G AC RE K Y/

HE

AL

CK

FARGER

CO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AR

K

CA PRIS 305 kr C HO TIC T W PI HI NK TE /

AR

N

S GO T G LD RE E

RE

FO

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

F JE IRE T R BL ED AC / K

AR BAB CT Y IC PIN W K HI / TE

/

ND / H YF OT LO PI SS NK PI N

CA

/

/

D

OL

/G

BU CH RG AR UN CO DY AL /

DY

UN

RG

BU

SU PU N RP YE LE LL / OW

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

E FI NCH RE N RE AV D Y

FR

E SK NC Y HN BL A UE VY

FR

F HE REN AT CH HE N R AV GR Y EY /

/

HE AT FI HE RE R RE GR D EY

/

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y /

T GO BLA LD CK

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

FARGER

CH

FR HO EN T P CH IN NAK / VY

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JE FI T B RE LA RE CK D /

KIDS VARSITY HOODIE

Klassisk hettegenser til barn. Kontrastfarge innvendig i hetten.Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

JH003J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

CA PRIS 263 kr

KIDS BASEBALL HOODIE

Hettegenser med kontrasfargede raglanermer. Dobbel hette og en gjennomgående lomme på maven.

JH009J 80% polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)


PI

NK

E

K AR ELL CT Y G IC R W EE HI N TE /

HI T

/W

FI R W ER HI ED TE /

HO T

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

R

HE

LE GR / H EY EA T

PU RP

AR P CT UR IC PL W E/ HI TE

Y

/

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

R AR OY CT AL IC BL W UE HI / TE

OX F BU OR RG D N UN A DY VY /

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

FO W RD HI NA TE V

OX

TH W ER HI G TE RE Y

HE A

JE FI T B RE LA RE CK D /

J SU ET N BL YE AC LL K OW /

HE JET AT B HE LA R CK GR / EY

/

FARGER

AR JET CT B IC LA W CK HI / TE

KIDS VARSITY JACKET

Kraftig unisex baseball jakke til barn i sweatmateriale med kontrastfargede ermer, kontrastlinjer og knapper.

ART NR JH043J MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 330 g/m² STØRRELSER 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CA PRIS 339 kr

SWEATSHIRT

BARN

353


KIDS SET IN SWEAT Klassisk rundhalset sweatshirt til barn. ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

JH030J 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

CH

EY GR

AS H

M OR UE

ST

LL YE N SU

OR

N EE E IV OL

VY NA EP AT H HE

BO

TT L

E

ER

GR

GR E

EE N

EN

BU

SK

Y

RG

UN

BL UE

DY

DE

HE AT

UE BL RO YA L W ER LO NF

RE D

GR

GR ST RE FO

NA HE

R

GR HE A

TH

ER

K BL AC AT

HE

R

SU

HE

AT H

ER

RE D

HE

NA

VY

RO YA L

W

HI

TE

EY

VY

CA PRIS 145 kr

354

US GE AN

RE FI N EE

N EE GR LE TT BO

62-041 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FARGER

CR

D RE

T HO D RE

DE JA

GR Y LL KE

Klassisk rundhalset sweatshirt til barn. Tear-away label.

OW

H

I IL CH

NK PI

EE

N

N

BA

HO

T

BY

PI

NK

DY UN RG BU EE GR E M LI

KIDS SET IN SWEAT ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

PL UM

PU

Y SK

SA

RP LE

BL UE

BL RE HI PP

YA RO

HE AT HE R

GR

AR CO AL

EY

K AC BL P DE E

UE BL L

RD

NE

W

OX

FR

FO

EN

CH

NA

NA VY

VY

JE T

AR CT I

C

W

HI

TE

FARGER

BL AC K

CA PRIS 169 kr


T HE NY

KIDS AUTHENTIC

ZIPPED HOOD SWEAT Ekslusiv sweatshirt i moderne passform og raglanermer. Kjemmet ringspunnet bomull som gir en myk og god følelse. Ribb med elastan i hals, nederkant og ved ermavslutinger. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

271B 80% bomull 20% polyester 280 g/m² 3-4 yrs (104 cl) – 13-14 yrs (164) cl

DY UN RG BU

GR LE TT BO

RE

D

EE

N

BR

FR

IG

EN

HT

CH

RO

NA

K AC BL

YA

VY

FARGER

L

CA PRIS 230 kr

KIDS 65/35 POLO Polopique til barn med to ton-i-ton knapper. Bomull og polyester i Easy Care-blanding som tåler 60 graders vask.

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m² 180 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) og 12-13 (152 cl)

BL UE TH ER HE A

LE TT BO

GR

EE GR

ER LO NF SU

RE

D

W

NK LI G

HT

PI

Y UN D BU RG

LE RP PU

EE

N

N

SK

RO Y

Y

AL

VY NA

EP DE

HE

BL

VY NA

GR AT HE

R

K BL AC

W

HI

TE

EY

FARGER

UE

HE

AT

HE

R

RE

D

CA PRIS 138 kr

SWEATSHIRT / POLO

BARN

355


COOL SHORTS KIDS Teknisk shorts for barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Rebrandable.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC080J 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl). 12-13 (152 cl)

N EL

EC

FI R

TR

E

IC

GR

RE D

EE

E BL U RO YA L

NA VY CH FR EN

BL AC K JE T

HI W IC AR

CT

FARGER

TE

CA PRIS 167 kr

PERFORMANCE KIDS SHORTS Teknisk shorts for barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-007 100% polyester 140 g/m2 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) och 12-13 (152 cl)

CA PRIS 137 kr

356

RE

D

VY NA DE EP

K AC BL

W

HI

TE

FARGER


PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

KIDS’ KNITTED TRACKSUIT TOP Treningsjakke med raglanskjæring og krave for barn. Kontrastpanel på erm. To lommer i siden med glidelås. Rib i ermavslutningen. Passer med LV883.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

LV873 100% polyester 250 g/m2 5/6, 7/8, 9/10,11/12, 13/14

ED /R

TE /W

HI

OY NA

NA

VY

VY

/R

VY NA

BL AC K

K AC

AL

BL

BL

AC

K

/W

HI

TE

FARGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

CA PRIS 389 kr

PANTONE: Cool gray 10C Red 485C

KIDS’ KNITTED TRACKSUIT TOP Treningsbukse med smale ben til barn. Kontrastpanel på utsiden av ben. To lommer i siden med glidelås og gliedlås i benavslutningen. Elastisk midje med innvendig snøring. Passer med LV873. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

LV883 100% polyester 250 g/m2 5/6, 7/8, 9/10,11/12, 13/14

ED /R K AC

HI TE /W

OY

VY NA

NA

VY

/R

VY NA

BL

K AC BL

AL

BL

AC

K

/W HI

TE

FARGER

B M LAC ET K AL / GR GUN EY

CA PRIS 347 kr

SHORTS / SUIT

BARN

357


KIDS LIGHTWEIGHT

JOG PANTS

Joggebukse til barn uten strikk benavslutningen. Ubørstet innside. Tear-away label.

Joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer.

HE

GR R

AC

HE

BL T JE

AT

HE

R

GR

VY NA P DE E

K BL AC

AT

FARGER

HE

FARGER

K

CA PRIS 237 kr EY

CA PRIS 155 kr

EY

JH072J 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

NA VY

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CH

64-005 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² 5-6 (116 cl) 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FR EN

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

358

KIDS CUFFED

JOG PANTS


KIDS JOG PANTS

KID’S TRAINING

Klassisk joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer. Tear-away label.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-051 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

TRIDRI® LEGGINGS

Leggings til barn for kompresjon som gir deg støtte og maksimal effekt ved trening. Stretch kvalitet for økt bevegelse. Bred elastisk midje. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TR17B 65% nylon, 21% polyester, 14% elastan 210 g 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

FARGER

FARGER

NA V

Y

M CA BL

AC K

K AC BL

NA

EP DE

VY

VY NA

GR R HE AT HE

AC K BL

O

CA PRIS 208 kr, Camo: 292 kr EY

CA PRIS 168 kr

PANTS

BARN

359


NY HE T

YOUTH'S STAVANGER THERMAL JACKET Ergonomisk designet jakke! Stavnger jakke er en komprimar jakke som er lett og smidig samtidig som den holder deg varm. Pakk raskt ned jakken i den ene lommen. Ytterstoff med vannavisende effekt og en pustende effekt på 1 000 g/m². ART NR AFP-2Y MATERIAL 100% nylon STØRRELSER 5-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13-14 år

PH IT RA /G VY NA

AP BLA HI CK TE / GR EY GR

FARGER

E

CA PRIS 1174 kr

SIROCCO KIDS Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes inn i lommen og bæres. Finnes også i herre- og damemodell. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JK-950 100% Tafetta Nylon 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl), 12-13 (152 cl)

N GR LE

GR

BO

TT

AL RE

UL

EE

N EE

LL A TR

GO

YE

LD

GE AN

RE

OR

D

LE PU

AT

RP

OL

L

BL RO

YA

L

VY NA

K AC BL

W

HI

TE

UE

FARGER

OW

CA PRIS 175 kr

CHILDREN'S APRON Klassiskt forstykke til barn i et bredt fargeutvalg. Justebarn nakkebånd med knapper. ART NR MATERIAL MÅL VEKT

PR149 65% polyester, 35% bomulls twill mini: 43 x 53 cm, junior: 48x63 cm 195 g

360

DY UN RG

UR

AL

BU

NA T

BR O

W N

PU R

PL

E

E IS UO

KE

LL

Y

TU RQ

BL U

LI

M

E

RO

YA

L

VY NA YE LL OW

GR

OR A

NG E

DA

RK

K AC BL

D RE

HO

T

PI NK

W HI

TE

EY

FARGER

E

CA PRIS 122 kr Junior 133 kr


HI VIS CHILDREN

2 BAND & BRACES WAISTCOAT Vest til barn i 100% polyeter med borrelås. 5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulder. Oppfyller EN1150. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVW100CH 100% polyester 120 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

CA PRIS 46 kr

HI

HI

VI S

VI S

YE L

LO

W

OR AN GE

FARGER

HI VIS REFLECTIVE BORDER

CHILDREN 2 BANDS WAISTCOAT

Vest til barn med reflekterende kanter. 100% polyesterveving med borrelås. 2,5 cm brede refleksbånd rundt kroppen og over skulderen. Saturn Yellow & Orange samsvarer med EN1150. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

HVW102CH 100% polyester 110 g S-L (S=4-6 år, M=7-9 år, L=10-12 år)

OW LL

AN HI

YE S VI HI

VI

S

OR

PI UO FL

RO

YA

L

BL

NK

UE

FARGER

GE

CA PRIS 46 kr

HI VIS REFLECTIVE BORDER Vest som passer perfekt for sportarrangement, men reflekterende kant rundt for ekstra synlighet. Borrelås i siden for justering og passform. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HVJ259 100% polyester 120 g Child, S/M, L/XL

EE N

SA

PU

PP H

SK

RP

Y

LE

BL IR E

BL L YA

PA

RA

M

LI

ED

M

E

IC

GR

OW LL YE IS

OR A HI

VI

S

D RE

BE SP RA

HI V

Y RR

NK PI UO FL

NG E

RO

NA

VY

EY GR

AC BL

W

HI

TE

K

UE

FARGER

UE

CA PRIS 56 kr

JACKET / APRON / REFLECTIVE VEST

BARN

361


JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size

PU R

PL E

UE BL Y SK

LI M

E

W YE LL O

GE AN OR

GR EE N

D RE HT IG BR

GR EE E BO TT L

KE

EM

LL

Y

ER A

GR

LD

EE

N

N

CL

UE BL

BR

SU R

IG H

F

T

FR EN CH IC AS S

PI N

K

FU CH SI A

RE D

GR

AP

BL

RO

GR HI TE

K AC

TE HI W DY BU RG UN

NA VY

EY

FARGER

YA L

CA PRIS 51 kr

YOUTH SIZE SNAPBACK ART NR B615 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size CA PRIS 65 kr CK

IA

LA /B TE HI W

SU BL RF AC BL K / UE

CH US /F K AC

BL

BL

AC

K

BL

AC

/B

K

RI

/B

GH

T

LA

CK

RE

D

FARGER

JR MORFTM ORIGINAL Morf for junior. Morf er et multifunksjonel hals i 100% microfiber. Materialet gir varme og beskyttelse for kulde, vind og fukt, samt virker kjølende og beskytter mot solens stråler. ART NR B900B MATERIALE 100% polyester, microfiber STØRRELSER One-size

362

LI

M

E

GR

GE OR AN

BL UE RF SU

AC K BL

W

HI

TE

FARGER

EE N

CA PRIS 31 kr


JUNIOR ORIGINAL CUFFED BEANIE ART NR B45B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

FL U YE ORE LL SC OW EN T

RE D

IA

CL AS SI C

BR

IG

FU C

HT

HS

RO

NA V FR

EN CH

K AC BL

YA

Y

FARGER

L

CA PRIS 42 kr

JUNIOR SNOWSTAR BEANIE Lue med dusk og brett i kontrastfarge. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett. ART NR B450B MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

BR OF IGH F T W RE HI D TE /

F OF UC F HS W IA HI / TE

SU OF RF F BL W U HI E TE /

FARGER

FR LI ENC GH H T NA GR V EY Y /

CA PRIS 58 kr

REFLECTIVE

JR REFLECTIVE BOBBLE BEANIE Dobbelstrikket lue med dus og oppbrett for barn. Dusken har reflekterende tråder for økst synbarhet i mørket. Rebrandable. ART NR B406B MATERIALE 100% akryl STØRRELSER One-size

GR EE BO

TT

LE

DY RG UN BU

HT IG BR

TR U

E

PI

NK

RE D

L BR

IG

HT

RO YA

NA VY CH FR EN

BL

AC

K

FARGER

N

CA PRIS 93 kr

ACCESSORIES

BARN

363


ORGANIC BABY

LONG SLEEVE BODYSUIT Langermed GOTS-sertifisert baby body i myk interlock strikket økologisk bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås i ben slik at det er enkelt å ta på og av. ART NR BZ30 MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER 0-3, 3-6, 6-12, 12-18 månader

NK

L EA OA

TM

R DE PO W

FU

CH

SI A

BL U Y ST

PI

E

VY AL

NA

DU

HE

364

NA UT IC

AC K BL

W

HI

TE

FARGER

A M THE EL R AN GR GE EY

CA PRIS 139 kr


BABY BODYSUIT Kortermed baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås. Produsert i 100% bomull, hvorav noen er produsert med Gots sertifisert økologisk bomull. ART NR BZ10 MATERIALE 100% bomull (Camoflauge Green, Lavender, Mint, Orange, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural, White Organic: 100% organisk bomull. Heather Grey: 85% bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STØRRELSER 0-3, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* månader, *18-24 finnes i fargerna Black och White.

DU

ST

Y

LA VE N

BL

DE

R

UE

UE BL

N

M

IN

T

EE GR LY KE L

OC HA

M O GR FL EE AU N GE

CA

OR

GA

NI

C

YE FT SO

M

NA

TU

OW LL

E NG OR A

RE D

R DE PO W

RA

L

HE

SU

HE R

RF

LT BA CO

AT

BL

BL UE

UE

VY NA L CA UT I NA

CH PI NK

NK PI GU M BU

BB

LE

SI A FU CH

HE A M THE EL R AN GR GE EY

AC K BL

OR HI TE W

W

HI

TE

GA

NI C

FARGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CA PRIS 109 kr

BABY

BARN

365


BABY HOODIE Hette til barn med glidelås. Børstet innside og kengurulommer. ART NR BZ32 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 6-12, 12-18, 18-24 mån, 2-3, 4-5 år

NK

Y

PI W

DU ST Y

AS HE

D

BL

UE

NA V D AS HE W

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL AC K

HI W

FARGER

TE

CA PRIS 222 kr

BABY SWEATPANT Bukse til barn med myk børstet innside. To sidelommer og en baklomme. Bred strikk i livet. ART NR BZ33 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

NK

VY

D

PI

NA

AS

HE

D HE

W

AS W

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 152 kr

BABY ALL-IN-ONE Onepiece for baby. Hel glidelås i front. Børstet innside og flatsømmer for bedre komfort. Kengurulomme fremme og ekstra lange ribber i ermer og bed for å kunne brettes ned når barnet vokser. ART NR BZ25 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester (Heather grey 84% bomull, 16% polyester) VEKT 250 g/m² STØRRELSER 3-6, 6-12, 12-18 måneder, 2-3, 4-5 år

366

NK LE BB BU

A IL L VA N

Y ST DU

RE D

BL

GU M

PI

UE

VY NA L UT IC A NA

BL

AC K

FARGER

W AS M HE EL D AN GR GE EY

CA PRIS 274 kr


BABY T Baby T-shirt med nikkelfri knapper på akselen for enklere på og av. Produsert i 100% bomull, hvorav noen er produsert med Gots sertifisert økologisk bomull. ART NR BZ02 MATERIALE 100% bomull (Black Organic, Camoflauge Green, Cobalt Blue, Fuchsia, Organic Natural White Organic: 100% organisk bomull) (Heather Grey: 85% organisk bomull, 15% polyester. Mocha, Charcoal Grey Melange, Heather Blue: 60% organisk bomull, 40% polyester) STØRRELSER 0-3*, 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 måneder, 2-3 år* (*0-3 og 2-3 år* kun i utvalgte farger)

ND ER

UE BL

UE

R

BL

LA VE

HE AT HE

CO

SU

DU ST

RF

Y

BL

BL U

UE

E

VY IC UT NA

CH

BA LT

AL

NA

A M THE EL R AN GR GE EY

Y

CK BL A

HE

AR M CO EL A AN L G GE RE

OR

CK BL A

RA NI C GA OR

M

OC H

A

NA

TU

E CA M O GR FL EE AU N G

N Y LL KE

M

IN

T

GR

EE

OW SO FT

YE

LL

GE AN OR

RE

D

PI DE W PO

GU LE BB BU

R

M

A SI CH FU

NK

PI N

L

K

W

HI

W

TE

HI

OR

TE

GA

NI

GA NI

C

FARGER

C

CA PRIS HVIT 92 kr CA PRIS FARG 96 kr

BABY

BARN

367


BABY T-SHIRT Baby T-shirt LABEL FREE, uten varemerker. T-shirten har korte ermer og en amerikansk halsåpning.1 til 1 rib og sidesøm.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ST105 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

BL UE LI

GH

RO

T

K AC BL

W

HI

TE

FARGER

SE

CA PRIS 59 kr

BABY BODY LS Baby body LABEL FREE, uten varemerker. Bodyn har lange ermer og amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ST108 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

CA PRIS 79 kr

368

RO SE

BL LI

GH

T

K BL AC

W

HI

TE

UE

FARGER


BABY BIB Smekke for baby med knepping i nakken.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BZ12 100% bomull (Heather: 85% bomull, 15% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

NK

RE D

PI R DE W PO

BU

DU

BB

LE

ST Y

GU

BL

M

UE

PI N

Y NA V L CA NA UT I

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL AC K

W

HI

TE

FARGER

K

CA PRIS 76 kr

BABY BANDANA BIB Vendbar bandana smekke for baby med knepping i nakken.

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BZ23 100% bomull (Heather: 98% bomull, 2% polyester) 200 g/m² one size (0-18 måneder)

ER TE PI / PO NK W D

ED /R

W

HI

TE HI W

TE / GR HE EY AT H W

HI

Y UT WH IC ITE AL / NA V NA

W

HI

TE

/B

LA

CK

FARGER

ER

CA PRIS 75 kr

LITTLE HAT WITH EARS Smalstripede lue med små ører produsert i myk og “stretchy” økologisk bomull. ART NR BZ51 MATERIALE 100%økologisk bomull (White/Heather Grey Melange: 92%økologisk bomull, 8% viskos) VEKT 200 g/m² STØRRELSER One size

UT WH IC ITE AL / NA VY NA

W H GR ITE EY / M HE EL AT AN HE GE R

FARGER

OR GA N / M IC OC NA HA TUR AL

CA PRIS 78 kr

BABY

BARN

369


STØRRELSETABELL FOR SKJORTER HERRER S

M

L

XL

2XL

3XL

Kravestr.

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

DAMER Kravestr.

LEVERINGER Hvis ordren legges innen kl. 12.00 sendes den fra vårt lager samme dag, hvis ikke sendes ordren påfølgende dag. Tilfeldig sluttsolgte varer kommer ukentlig fra vårt Europalager er 5-7 arb. dager. *Vi reserverer oss for at produkter kan bli utsolgt i lager eller restnotert. Leveringstiden kan da bli noe lengre.

PRISER Alle prisene i denne katalogen er anbefalte utsalgspriser eks. mva., og er gyldige inntil videre. Fruit forbeholder seg retten til å foreta prisendringer uten avvisering, som skyldes valutasvingninger. Det kan forekomme at varen blir utsolgt. Kostnader for videre bearbeidelse i form av f. eks. trykk/transfer brodering, mva. og frakt kommer i tillegg. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. Noter at det kan være forskjell på fargene på virkelig plagg og bildene i katalogen pga. trykktekniske årsaker. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil. Prisene gjelder ved kjøp av min. 25 stk.mantis

B Y R E G AT TA G R E AT O U T D O O R S

www.fruit.se