Page 1

2016

mantis


2016

Nテ郎E UTVALGTE DESIGN OG KVALITET Fruit inneholder produkter som lagerfテクres i Sverige og Europa for raske leveringen i det Skandinaviske markedet. Kolleksjonen inneholder kun produkter fra velkjente varemerker som stテ・r for kvalitet og leveringssikkerhet.


VÅRE VARE MERKER NYHET! Regatta er i da en av Europas ledende varemerker når det gjelder deisgn og tekniske løsninger i markedet for ytterjakker. Regatta profil- og reklamekolleksjon gir en høy ”street style” til det komersielle markedet. Vi er stolte over å ha Regatta Proffesional- og standout kolleksjon som en viktig del i sårt stortiment! NYHET! Asquith & Fox er varemerket som stikker seg ut når det gjelder farger. Polo Pique og lekre chino`s i moderne passform. Alt i en meget bred fargeskala. NYHET! Hos 2786 finner du fargesterke jakker i ”fashionstyle”. Et varemerker som puster både nåtid og fremtid samtidig.

NYHET! Bella+Canvas fra Los Angeles, California, USA, tilbyr T-shirt og sweatshirts i blant annet Triblend. Et stoff som veves sammen av tre tråder i forskjellige nyanser, slik at man får et helt nytt melert plagg. NYHET! Australske Crumpler er varemerket som tilgodeser både kvalitet og funksjon. Veskene er designet for å være praktiske og med høy motef-ølelse. Nesten alle vesker har mangle lommer og vatterte rom for laptop og surfeplate.

4


Fruit of the loom har produsert tekstiler siden 1851, som tilsier mer enn 160 års erfaring i tekstil­bransjen. Fruit of the loom produserer en basic kolleksjon hvor varemerket står for trygghet når det gjelder design og farger. I 1902 i Alexander City Alabama, USA startet Benjamin Russell produksjon av tekstiler. Russell er i dag kjent for sin fokus på høy kvalitet. I katalogen finner du produkter som t-shirts, sweatshirts, hettegensere/jakker, skjorter, strikket og jakker. All we do is Hood tilbyr et bredt sortiments av Sweatshirts produkter i en mengde farger og kombinasjoner. Prisgunstige produkter med bra passform, design og kvalitet. Sortimentet består av tekniske funsksjoneller produkter hvor materialet har meget gode egenskaper for fukttransport og holder deg tørr nærmest kroppen. I British Colombia i 1977, Canada begynte Blake Annable produksjon av tekniske klær. I dag er Stormtech kjent for meget høy kvalitet og god teknisk design. Alle plaggene utvikles og testes i det tøffe klima man finner i Canada. Det brukes kun de siste utviklede materialer for å kunne møte de harde kravene som vær og vindt stiller til et teknisk plagg. Bagbase tilbyr Europas mest fargeglade sortiment.Leter du etter bagger/vesker til meget hyggelig priser, men fortsatt høy kvalitet og god design så er dette riktig kolleksjon. Beechfield leverer capser, luer, halser og hansker som passer for alle smaker. Materialene og design varierer for og kunne tilfredstile de høye kravene de ulike årstidene stiller. Bagger/vesker med kvalitet og funksjonalitet. Quadra tilbyr en stor variasjon av bagger for sport, fritid og business. Rimelige bagger/vesker for ditt budskap. Med våre 28 farger kan vi levere de fleste behov. Med varemerket B & C, får du produkter med høy motegrad. Kolleksjonen inneholder plagg som finnes i urbane miljøer rundt om i verden. Tøffe kutt, materialer og farger er karakteristisk for B & C. Leter du etter litt ekstra, sjekk på B & C. Mantis har satt fokus på etisk og økologisk produksjon siden oppstarten i 2000. I dag har selskapet vunnet priser for sitt engasjement og sine produkter. Her finner du et utvalg av produkter med økologisk bomull produsert i en kjede av Fairtrade-selskaper. Hos Mantis finner du også barneprodukter under varemerket Babybugz. De fleste produkter er produsert i økologisk bomull og i mange størrelser. Med Atlantis, kan vi tilby et bredt utvalg av caps og luer. Modeller med high fashion finnes på lager og i kombinasjon med en stor fleksibilitet i tilpasset produksjon gir gode muligheter for å finne en løsning for alle kundenes skiftende fashion behov. Med LABEL FREE-produkter, kan du sette din egen merkevare direkte inn i plagget. Klærne du kjøper kun har en nøytral størrelse etikett i nakken og du kan legge til et trykk eller etikett.

5


ÖKO-TEX

WRAP

FWF

Fruit OF The Loom / Russell / B&C/ Mantis /Bella + Canvas / Asquith & Fox

(Worldwide Responsible Apparel Production)

Fair Wear Foundation

Øko-tex / trygge tekstiler sikrer at klesplaggene IKKE inneholder noen farlige emner for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt anerkjent test- og sertifiseringssystem for tekstiler. Testkriterier er standardisert verden over og inkluderer tester for ph-verdier, formaldehyd, sprøytemiddel, tungmetaller og allergi-fremkallende fargestoffer. Bare når det er bevist at et klesplagg ikke inneholder noen av disse emner innvilger Øko-Tex – godkjenning. Ytterligere en grunn til å velge Fruit Of The Loom, Russell og B&C. Les mer på www. oeko-tex.com

Fruit of the Loom/Russell/Stormtech/ AWD/Asquith & Fox/Bella & Canvas

Fair Wear Foundation (FWF) er en uavhengig, non-profit organisasjon som arbeider med selskaper og fabrikker for å bedre arbeidsforholdene for tekstil arbeidere i en rekke land i Europa, Asia og Afrika.

THE FRUIT CODE

The Business Social Compliance Iniative

Fruit of the loom Som en av verdens ledende klesprodusenter kjenner Fruit Of The Loom ansvar for miljø og samfunn. Fruit Of The Loom stiller meget høye krav. Dette merkes på klærne som produseres og måten de produseres på. Disse kravene skaper grunnlaget for The Fruit Code. Denne koden viser Fruit Of The Looms engasjement i å minske miljøbelastningen og medvirke til en positiv innsats i de samfunn hvor de opererer. Men det handler ikke bara om dem. Fruit Of The Loom forsikrer at de samme strenge reglene gjelder alle deres leveran­dører, distributører og hvilken som helst av deres samarbeidspartnere. Denne holdningen er ikke noe nytt for Fruit Of The Loom, de har alltid oppført seg som dette.

ETHICAL COTTON Fruit of the Loom Fruit of the loom er stolte av å kun bruke de beste råvarene i produksjon. Det hele starter med å bruke den fineste råbomullen. Respekt for rettferdighet og menneskelige rettigheter er meget viktig for oss, og derfor brukes det kun etisk produsert bomull. Vi bruker ikke bomull fra Uzbekistan – hvor brudd på disse rettighetene er dagligdagse. Det er også et krav som selskapet stiller til alle sine underlev­erandører at ingen bomull eller tekstiler kommer fra Uzbekistan. Mesteparten av bomullen som Fruit of the loom brukes kommer fra USA. Dette garanterer kvalitet, trygghet for alle og sporbarhet.

6

WRAP er en uavhengig, ideèll organisasjon som arbeider med sertifisering av lovlig, human og etisk tekstilproduksjon over hele verden. Gjennom å vedta WRAP, kommer de produsentene som jobber etisk jobbe med samme etiske regler som vil bli overvåket. Dette vil komme tekstilindustri, miljø, lokalt ansatte og til slutt forbrukerne til gode. Les mer www. wrapap­parel.org

BSCI

B&C

GOTS Global Organic Textile Standard Mantis GOTS® merking er en garanti for den økologiske statusen på produktet. Fra råvaren bomull til ferdig pakket produkt er utførelser gjort på et miljøvennlig og med sosialt ansvar.

Mantis The Business Social Compliance Initative (BSCI) er en ikkekommersiell organisasjon som arbeider med forbedringer av arbeidsforhold i leverandørkjeden. Arbeidet gjennomføres med inspeksjoner med BSCI base code som målestokk.

SAI Social Accountability International Mantis SAI arbeider for bedre arbeidsforhold gjennom egne ”SA8000 standard for decent work ), et verktøy for å implementere gode arbeidsforhold i en rekke land og bransjer.

FAIR TRADE Beechfield Brands Fairtrade, tildligere Max Havelaar, er en internasjonal merkeordning som garanterer at bønder og plantasjearbeidere i utviklingsland får tryggere arbeidsvilkår og bedre priser for sine produkter. Fairtrade er internasjonale sertifiseringsstandarden for rettferdig handel og produksjon.


VI TAR ANSVAR! ”Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene vil man utvikle nye muligheter til å redusere energiforbruket og øke effektiviteten.”

Vi tar ansvar for at våre produkter produseres under rettferdige forhold og med minste mulige påvirkning på vårt miljø. Et godt eksempel er Fruit of the Looms fabrikk i Marokko som er spesielt designet for å være så energieffektiv som mulig utifra miljøsynspukt og for alle de ansattes skyld. I løpet av årene har flere av våre kunder besøkt fabrikken i Marokko. Det gir kundene er meget god tilfredstillelse når man ser fabrikken og fokuks på arbeidsmijø på nært hold. Fruit of the Loom har brukt moderne teknikk for å resirkulere vannet på anlegget i Marokko. Det finnes bland annet et meget avansert system for vannrensing. Området omfatter et avansert anlegg for kjemisk påvirkning av vann som brukes i produksjonen, utstyr som varmer opp og anvender kjølevann i tekstilproduksjon og et smart system for å dra nytte av kondensasjonsproduktet fra dampen. Gjennom daglige kontroller og målinger på prosessene du utvikle nye muligheter til å redusere energiforbruket og øke effektiviteten. Slike som gjenbruk av varme og energi i løpet av prosessen. Samtidig jobber Fruit of the Loom hardt for å redusere avfall. De reduserer mengden av bomullavfall og resirkulere nedgradert fibre. De ansatte er opplært til å få kunnskap om alternativer for resirkulering, og et bredt partnerskap med selskaper som kan ta seg av avfallsmateriale på en forsvarlig måte, slik at fabrikken i Marokko blir et lysende eksempel på hva Fruit Distribution står for i Skandinavia. 7

7


PRIVATE NO Private Label gir deg mulighet til å styrke varemerkets identitet og samtidig skape et helt unikt produkt”. Vi har ingen krav på volum i antall, noe som gir deg stor fleksibilitet i valg/bredde av produkter og kunne levere utrolig hurtig.

LABEL BYTTE AV ETIKETTER Med hjelp av våre sømmersker kan vi hjelpe deg å skape helt unike produkter med ditt selskap eller dine kunders identitet. Pirvate label produktene ligger på vårt lager og har vi ingen krav til minimumsantall. Vi kan bytte på 1 stk. Vi bytter eller setter inn etiketter på produkter innenfor de fleste av våre produktkategorier – T-shirt, jakker, vesker, luer osv. Alle produksjonen skjer ”in house” og det er derfor som leveringstidene kan holdes korte, ofte innenfor 1-2 uker. (man vil få en leveringstid etter ordrens størrelse og sesong.) Etikettene produseres gjennom våre samarbeidspartnere, men det går også bra å sende oss egne etiketter. Vil du ikke ha noen etiketter på dine produkter i det hele tatt, kan vi fjerne de enkelt – uten å sette i en ny etikett. Ditt plagg blir da – No Label (merkefri ) . HVORDAN FUNGERER DETTE ? Du sender oss logo/underlag for etiketter og plassering til oss. Etter godkjent korrektur produserer vi gjennom samarbeidspartnere din etikett. Deretter plukker vi produktene fra vårt lager og gir den til våre sømmersker. Vanligvis spretter vi opp sømmer, tar bort den orginale etiketten og erstatter den med din.

8


9


10


INNEHOLD PIQUE/TENNIS

Velg mellom 50 farger hos nye Asquit & Fox.

CHINO´S

Bukser og short i mange farger

12 44 65 66 100 104 128 146 188 190 216 229 240

T-SHIRTS

Sjekk ut det nye varmerket Bella+Canvas og dere Triblend kvalitet på side 36-37

SWEATSHIRTS

Stor variasjon og valgmulighet.

STRIKKET .

SKJORTER

Klassikerne som du alltid trenger.

SPORT

Klær for sport og fritid.

JAKKER & FLEECE

Funksjon eller ikke. Her finner du jakker til alle. Sjekk ut REGATTA!

UNDERTØY VESKER

Må sjekk ut nye varemerket Crumpler, side 212.

LUER

Stor utvalg av luer.

CAPS

Sportcaps finner du på side 236.

BARN

T-shirt, sweat, luer mm. Sjekk ut baby klær


T-SHIRTS 12 T-SHIRTS


FAVORITT! BARN Side 241

61-372 LADY-FIT VALUEWEIGHT T

61-036 VALUEWEIGHT T

Dame t-shirt med feminin passform. Halsribb i bomull/lycra.

Fruit of the looms BESTSELGER. Lycra i halsribben for økt slitestyrke.Vår bestselger tilbys nå opp til 5XL. 61-036 100 % bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97 % bomull, VEKT HVIT 3 % polyester) VEKT FARGET 160 g/m2 STØRRELSER 165 g/m2 S–2XL Alla farger; S-5XL Endast i White, Navy, Heather Grey, Black

61-372 100 % bomull (Heather grey: 97 % bomull, 3 % polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

ART NR MATERIALE

AS

UE BL Y SK RE D

PI GH T LI

NA TL

E

GR E

EN

38 BO T

EN GR E

LL Y KE

TU R

LL OW YE

NF SU

VE

AL

60

47

IC AS S CL

H

GR R HE AT

BL UR E AZ

NK

A ER LO W

K2

OL I

E AT OL OC CH

40

SI CH FU

RG BU

E OR

AN G

RE CK BR I

UE

HE

UE BL L RO

YA

NA DY UN

LE RP PU D

59

I

93

YT

52

34

CQ

KH AK

EY

IT E AP H GR

T GH LI

ZU

VY

NA VY DE

EP

RP PU

GR EE N E TL

BO T

K

TE HI W

EP DE

D RE

OR AN GE

NK PI T N EE KE

LL

Y

GR

W LO

44

3M

94

51

57

41

LI

GH

PE

BX

38

GL

32

LE

UE BL SK

Y

UR AZ

YA RO

A CH SI FU

47

K2 YE L

44

40

52

36

3O

AZ

PE

E

BL L

VY NA

UN DY RG BU

NF

LO

W

ER

34

YT

BL

UE

UE

ZU

57

41

R HE AT HE

LI

51

GR

HI AP GH T

BL

GR

AC

K

TE HI W

32

FARGER

AZ VY

94

NA

GL

EY

36

52 kr 55 kr

AC

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED TE

3O

SU

FARGER

52 kr 55 kr

BL

ART NR MATERIALE

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

BARN Side 241

T-SHIRTS

13


BARN Side 243

61-412 SOFSPUN T

61-414 LADY FIT SOFSPUN T

T-shirt med moderne passform og mykere følelse. Halslinning i bomull/lycra. Tubestrikket.

T-shirt med moderne passform og mykere følelse. Halslinning i bomull/lycra.

UE BL AL RO Y

DE EP

Y LL KE

SU

NF

LO

W

GR EE

ER

N

47

GE AN OR

D RE

NA VY

EY GR

34

44

IA HS FU C

51

AZ

R HE AT HE

BL

40

N EE GR Y

KE LL

94

36

W

BL UE

3O

RO YA L

P

OW ER FL SU N

FARGER

55 kr 59 kr

57

47

GE AN OR

D

DE E

34

44 RE

SI A CH FU

14 T-SHIRTS

NA VY

GR HE

40

57

51

AZ

R HE

BL AC K

TE HI W

EY

94

36

AT

3O

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

AC K

CA PRIS HVIT 55 kr CA PRIS FARGED 59 kr

TE

1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3 %polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S-XXXL

61-414 100 % bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3 %polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS-2XL ART NR MATERIALE

HI

ART NR 61-412 MATERIALE 100 % bomull (Ash 99% bomull,

FARGER

BARN Side 243


61-412 SOFTSPUN T & 61-414 LADY FIT SOFSPUN T

T-SHIRTS

15


Products shown: SS048/SS060/SS088 16 T-SHIRTS


NYHET! BARN Side 242

61-082 SCREEN STARS ORIGINAL T

61-420 LADY-FIT ORIGINAL T

Kampanje T-shirt. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Perfekt for større kampanjer.

Kampanje T-shirt i damemodell. Lycra i hals-ribb for øket slitestyrke. Perfekt for større kampanjer.

Y SK

LE RP OR AN N EE GR

EE N

BO

TT

LE

GR KE

LL Y

E M

38

E

LI

GE

D RE K BR IC

RE D

SI A CH FU W LO

PU

RE AZ U

44

47

LM

YE L

NF SU

BL UE

GR

E BL U

UE BL YA RO

DE EP

NA

L

VY

BX

Y ND RG U BU W ER LO

GR E BO T

EY

TE HI

LI

GH

T

W

VY NA

LE AN OR

N

N EE GR Y

LL

TL

59

YT

PE

ZU

40

K2

34

EE

BR I KE

51

57

GE

RE D CK

41

38

94 HE AT HE R

AP GR

HI

AC K

UE BL SK Y

AZ

PU RP

E UR

YA RO

D RE

E M

32

IV OL

OL

C

C

CL

AS

SI

SI AS

GL

36

3O

AZ

44

47

LI

45 kr 49 kr

BL

EY BL U

UE BL L

NA VY

FU

LO W YE L

NF SU

BX

LM

FARGER

61-420 100 % bomull (Heather Grey: 97% bomull, 3% polyester) 135 g/m2 145 g/m2 XS–2XL

IV

E

PE

A CH SI

UN RG BU

LO

W ER

K2

59

GR

ZU

40

DY

57

34

R HE

51

VY NA EP DE

41

YT

E

LI

AT

GH T

HE

GR

AC BL

32

94

AP

HI T

E

GL K

HI TE W

AZ

VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

36

3O

CL

FARGER

45 kr 49 kr

ART NR MATERIALE

TE

61-082 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m2 VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALE

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

BARN Side 242

T-SHIRTS

17


61-200 FITTED VALUEWEIGHT T

61-038 VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T

Figursydd T-shirt for både herreog dame. Sidesømmer som gir en mer moderne design. Tynnere halsrib i bomull/lycra.

Langermet T-shirt i klassisk passform.

RE D

UE

Y

BL L YA

EP

NA V

RO

EY GR

K

HE A

40

51

AZ DE

W

AC

HI

NA EP DE IC AS S CL

94

36

TH ER

3O

BL

VY

EY

FARGER

75 kr 85 kr

OL

IV

E

59

GR Y LL KE

AN

GE

EE N

47

OR

D RE

BL L YA RO

18 T-SHIRTS

GR

E

HE

LI

BL

44

UE

40

AZ

HE R

K AC

HI W

51

94 AT

GL

36

GR AP HI T

3O

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

TE

FARGER

55 kr 59 kr

GH T

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

61-038 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALE

TE

61-200 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALE


61-212 AMERICAN HEAVY COTTON T

61-044 SUPER PREMIUM T

Tyngre klassisk T-shirt i hele 195 gram. Leveres opp til 3xl i aller farger. Perfekt til større kampanjer.

Klassisk ”amerikansk” T-shirt. Tung, hele 205 gram. Tåler vask i 60°.

94

XW

LI

51

UE BL Y

EE

ER

TT

LE

GR

W LO NF

CQ E AT CH

OC

OL

AK I

OL C SI AS

SK

RO

NG E OR A

RE D

RG UN BU

3M

IV

E

59

38

N

NA

34

44

DY

40

SU

41

YA L

VY

NA EP DE

YE

AS

LL

H

OW

VY

BL UE

YT

BO

32

AZ

HE R HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

AP

K AC BL

RO

GR

HI

TE

GL

EY

36

W HI

BL

UE

3O

YA L

VY

FARGER

93

K2 GE

51

CL

44 OR AN

40

32 NA

EY GR HE R

AT HE

W

BL

HI

AC

K

TE

94

65 kr 70 kr

KH

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED 36

3O

D

FARGER

55 kr 59 kr

RE

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

TE

61-212 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 185 g/m2 VEKT FARGET 195 g/m2 STØRRELSER S–3XL ART NR MATERIALE

61-044 100 % bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester. VEKT HVIT 190 g/m2 VEKT FARGET 205 g/m2 STØRRELSER S–3XL* (*3XL kun tilgenglig i White, Black, Navy, Heather grey) ART NR MATERIALE

T-SHIRTS

19


Dame T-shirt i moderne design. Myk i kvaliteten. Slimmet modell men ikke for tight.

L YA

VY

RO HT IG

NC

H

OX

BR PI CA N

FU

DY

CH S

LE

IA

NK

T LI GH

FR E

52

RP

K2

51

NA

RD

32

57

PU

TU

SK

RQ U

Y

OI SE

NK PI CA N

DY

AL E PL AP

E M LI

OR

AS CL

N EE GR E

TT L BO

LO W

AN

C SI

E PL AP

N EE

GE

RE

D

LM

YE L

CH S FU E M LI

YE L

GE AN OR

LO W

D RE C SI AS CL

PE

44

GR E TT L BO

20 T-SHIRTS

K

W

HT IG BR

FR E IA

40

AL

LM

YT

65

38

38

94

36

FO

30

RO

FARGER

AC

YA L

VY H NC

T LI GH LE

K2

44

51

52

57 RP

SK

RQ U

Y

OI SE

PE

TU

40

OX

AC BL

W

YT

65

32

NA

RD

94

36

FO

30

54 kr 59 kr

BL

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

54 kr 59 kr

155F 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS–XL

HI TE

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155M 100 % ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

HI TE

FARGER

Herre T-shirt i moderne design. Myk i kvaliteten. Slimmet modell men ikke for tight.

PU

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

155F LADIES SLIM FIT T

K

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

155M MEN’S SLIM FIT T


BARN Side 245

150M LIGHT WEIGHT T Lettere T-shirt i ringspunnen bomull. ART NR 150M MATERIALE 100 % ringspunnen bomull VEKT HVIT 145 g/m2 VEKT FARGET 150 g/m2 STØRRELSER S–2XL CA PRIS 49 kr hvit, 55 kr fargat FARGER L

Y

RO

YA

NA V

HT IG BR

FR

NK PI

A

CA

ND Y

SI CH FU

LE

E M LI

OW LL YE

GE AN OR

AP P

OX GH LI LE RP PU

SK Y

IS E UO RQ TU RE D SI C AS CL

AL

BO

TT L

E

GR E

EN

38

52

LM

K2

44

40

57

PE

51

CH

K BL AC

TE HI W

YT

65

32

FO R

D

94

EN

36

T

30

T-SHIRTS

21


TU002 EXACT 150 T-skjorte i forkrympet ringpunnet bomull. Tubestrikket. TU002 100 % bomull (Sport Grey 85%bomull, 15% viscose). VEKT 145 g/m2 STØRRELSER XS-4XL*, (*XS, 3XL og 4XL kun i White, Black, Dark Grey, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Ash, Bottle Green och Gold. ART NR MATERIALE

TL

GR T UE BL YA L RO

IS E

BL UE

RQ TU RE

AL

TU

YT

UO

IS E UO RQ

OL AT

RE

BL U DI

GH

VA

T

NA

LI

49

L

BL UE

65

AZ U

E

VY

51

NA

VY

H AS

50

ZU

SP OR

RK DA

FN

EY

AC K BL

K BL AC

32

94

SK Y

93

CG

23

GR EY

36

3O W HI TE

PE

Y

CH FU

RG

GE

RE D EP DE

RA US

ED

SI A

UN D

LE

44

D

SP

L RA CO

CR

40

BE

RR Y

55

BU

US

PU

ED

RP

VI O

M NI DE

BN

57

41

LE T

73

RE

BH

OR AN

FARGER

51 kr 56 kr

US ED

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

OW

33

LL

W

SA

YE

LO YE L

GO

AP RI

LD

CO

T

OR

ND

K2

AP

US

ED

PA

OW

EE

BR AR BE

LE TT BO

ED US

GR

AS

GR

18

N

N

38

AB

I

80

Y LL

TU NA

KH

22 T-SHIRTS

RA L

60 AK I

3M

KE

PI S

TA

CH I

O

EE N

47

W

KI


TU004 EXACT 190 /MEN

T-shirt i medium fit passform, forkrympet ringspunnet bomull. Smal halslinning og sidesømmer.

T-skjorte i forkrympet ringpunnet bomull. Tubestrikket med crew neck 1x1 rib.

TW041 100 % bomull 185 g/m2 XS-2XL

TU004 100 % bomull 185 g/m2 XS-4XL* ( *XS kun i White, Black, Dark Grey, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Ash, Bottle Green och Gold. *3-4XL i White, Black, Navy, Red och Sport grey)

EY T OR SP

E BL U SK Y SI A FU

RG

CH

E PU

IN DI G

GR

GR C FI CI G IN SW

RO

IM

YA

M

L

57

41 RP L

O

RQ TU

YT

PI

XE

L

PO O

UE BL

UE A DI V

PE

UO I

SE

74

L

SC

BL

VY NA

AS H UE BL E

PA

51

UN DY

TL

PT

ST ON

RK DA

US

32

SB

GR EY

CK BL A ED

BL

AC K

W HI TE

93

94

EY

XW

CG

23

BU

36

3O

GE AN

SU

NS

ET

OR

GE OR AN

RE D

W

CH O

BR O

LM E M LI L XE PI

LE BO TT

CO LA TE

N

I AK KH N

38

GR EE

NA N

CQ

18

EE KE L

LY

GR

GR C FI CI PA

PA

K EL PI X

D

47

EE

N

N

49

3M TU RA L

60 SA N

LD GO

TM

44

PI N

PI CI PA

33

AP

40

11

FI C

RB ET SO

NK

52

53

EE

FARGER

60 kr 64 kr

GR

CH

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

M OS S

SI A

57

BL

UE

51

FU

40 AC K

W

HI

TE

36

YA L

3O

RO

FARGER

D

88 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

RE

CA PRIS

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW041 EXACT 190 TOP/WOMEN

T-SHIRTS

23


ST306 MENS TEE Lang “Label Free” tight T-shirt med rund hals, smale ermer og smal rib I kraven. Dobbelsømmer og sidesøm. ST306 100% bomull (Oxford Grey: 85% bomull og 15% viscose). VEKT 165 g/m2 STØRRELSER S-2XL ART NR MATERIALE

RK

OX

BL

NA

AC

HI W

AZ VY

EY

94 K

TE

36

DA

3O

GR

FARGER

RD

89 kr

FO

CA PRIS

ST205 LADIES FASHION Lang “Label Free” tight T-shirt med smale ermer og rund halslinning med small Lycra-rib. Nakkebånd, dobbelstickninger og sidesøm. ST205 100% bomull (Oxford Grey: 85% bomull och 15% viscose) VEKT 165 g/m2 STØRRELSER XS-XL ART NR MATERIALE

NA RK DA

CK

OX

24 T-SHIRTS

AZ VY

94 BL A

W

HI TE

36

EY

3O

GR

FARGER

D

79 kr

FO R

CA PRIS


61-398 LADY FIT VALUEWEIGHT V-NECK T

61-066 VALUEWEIGHT V-NECK T

T-shirt til dame med dypere moteriktig V-hals og feminint snitt.

T-shirt med moteriktig v-hals.

VY

EY

NA

GR

EP

HE AT HE

LI

GE AN OR

RE D

UE E AZ UR

YA RO EE GR Y LL KE

SU

NF

LO

W ER

N

47

BL

UE BL L

VY NA

34

44

40

ZU

51

AZ

R

GR AP

HI TE W

RO

32

FL OW

ER

94

HI

TE

GL

DE

36

T

UE

3O

YA L

NA EP DE

FARGER

BL

VY

EY GR R

D

PI NK LI

GH T

SI A CH

51

34

40

52

RE

57

AZ

HE AT HE

BL

W

HI

AC K

TE

94

55 kr 60 kr

SU N

36

3O

FU

FARGER

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGED

GH

CA PRIS HVIT 55 kr CA PRIS FARGED 60 kr

CK

bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

61-066 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) 2 VEKT HVIT 160 g/m 2 VEKT FARGET 165 g/m STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALE

BL A

ART NR 61-398 MATERIALE 100 % bomull (Heather grey: 97%

T-SHIRTS

25


61-026 SHORT SLEEVE BASEBALL T

Langermet T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib.

T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib.

ED /R TE

UE

/R TE HI

WM W HI

OY

AL

BL

Y NA V EE P

/D

ER

AW

W

W S KE UN LL FL Y OW GR E EE R/ N

EL /K TE

WE TE

LA /B HI TE W

AM

EE N

WK

W HI

26 T-SHIRTS

WF

HI

TH

W

FARGER

CK

70 kr HI TE / GR HE EY AT H

CA PRIS

GR

D RE HI TE / W

UE BL AL OY

/R

WM

61-026 100 % bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

LY

W

HI

TE

/B HI TE W

AW

P

LA

WE

TE

TH

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

HI

FARGER

W

95 kr CK

CA PRIS

NA VY

61-028 100 % bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

/D EE

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

61-028 BASEBALL LONG SLEEVE T


3200 UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE Unisex klassisk Baseball T-shirt med ¾ erm med raglancut.

NYHET!

ART NR 3200 MATERIALE 52% kjemmet bomull, 48% pol-

yester. (Triblendfarger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VEKT 122 g/m² (Triblend 128 g/m² ) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 167 kr, Triblend 264 kr

LT

W

UE BL N EO /N

TE HI

N LY

EL /K

GL 40T

G TR REY IB / R LE E ND D

CH WH AR IT E TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

8710

GR TR EY IB / N LE A ND VY

W

HI

TE

TE HI W

H YE ITE/ LL N OW EO N

WK

EE

L YA RO E RU /T

TE HI OR TE/ AN NE GE ON

30 09

GR

W

/D

EN

30 51

HI W

W

HA /A

TE HI

TE HI W

W

/N TE

HI W /R TE W

HI

NK PI N EO /N

TE

GL 32T

HI

WTF

SP

EY GR K

/D

TE HI W

30 12

IM

30 13

Y AV ED

W H HE ITE AT / D HE EE R P

30 BH

W

30 40

30 87

AR

30 11

LA

30 32

30 GL

/B

30 29

BL A HE CK AT / D HE EE R P

30 36

B W L AC HI K TE /

36 29

36 30

CK

FARGER

T-SHIRTS

27


61-098 VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST

61-376 LADY-FIT VALUEWEIGHT VEST

Moteriktig singlett for de tøffeste eller sprekeste.

Moteriktig singlett for damer med feminin snitt.

28 T-SHIRTS

AZ

RE

NA V EP DE

D

Y

40

GR

K

TE

EY

94

36

R

3O

HE

FARGER

AT

50 kr

HE

CA PRIS

BL AC

YA L

NA EP

BL

VY

UE

51 RO

HE RE

D

40

AZ DE

AC K BL

TE HI W

EY

94

36

GR

3O

R

FARGER

HE

50 kr

AT

CA PRIS

61-376 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL ART NR MATERIALE

W HI

61-098 100 % bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALE


NYHET!

3480 UNISEX JERSEY TANK

Damesinglett i 100% bomull med dyp halsutrigning og bryterygg.

”Must have ” - Unisex singlet med moderne passform og rundet hals. Leveres både som enfarget og med konstraster.

TW262 100 % bomull 120 g/m2 XS–XL

AR C TR OA IB LLE BL ND AC K L YA RO E TR U

VY NA

NE ON

YE

LE N RE D

TR IB

RE

TR UE BL N

TR IB LE

ND

47T

12

GR EE

N EE GR ON

40T D

IB

BL U ON NE

10

40

51

LE

E

ND

25T

09

51T

D

HI W

32

AT H

LE T /B IC LA HE CK AT HE R

94 36

87 10

AC HE K/ AT ATH HE L R ETI C

CK BL A

/B L TE

HI W GR

EY

TR

IB

LE

ND

GLT

36 94

TR U TR E R IB O LE YA ND L

36

AC

K

30 36

CH

30

LL OW

FARGER

BL

100 kr, Triblend 123 kr

TE

CA PRIS

NE

D

SI A

E HI T

K BL AC

40

57

RE

51

3O

CH

36

FU

FARGER

YA L

77 kr

3480 100% bomull. (Ahtletic heather 90% bomull, 10% polyester) Neon farger 52% bomull, 48% polyester. Triblend farger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon VEKT 142 g/m² (Neon 122 g/m², Triblend 128 g/m²) STØRRELSER XS-2XL ART NR MATERIALE

RO

CA PRIS

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TW262 PATTI CLASSIC TANK TOP

T-SHIRTS

29


INNEHOLDER

INNEHOLDER

ELASTAN

61-384 LADY-FIT LONG SLEEVE CREW NECK T

61-382 LADY-FIT V-NECK T

Moteriktig figursydd dametopp med lang erm. 5% Elastan gir økt komfort og bedre passform.

Moteriktig figursydd dametopp med V-hals. 5% elastan gir økt komfort og bedre passform.

52

D RE

T

PI N

K

40

LI GH

30 T-SHIRTS

YT

HS FU C

UE BL Y SK

IA

57

VY

K AC

AZ

36

NA

3O

EP

FARGER BL

W

HI T

E

36

DE

3O

125 kr CK

FARGER

CA PRIS

BL A

155 kr

61-382 95 % bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

HI

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

TE

61-384 95 % bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

ELASTAN


INNEHOLDER

ELASTAN

61-378 LADY FIT CREW NECK T Moteriktig figursydd dametopp. 5% Elastan gir økt komfort og bedre passform. ART NR 61-378 MATERIALE 95 % bomull, 5% elastan VEKT HVIT 200 g/m2 VEKT FARGET 210 g/m2 STØRRELSER XS–2XL CA PRIS 125 kr FARGER HS

UE BL Y SK

IA

57

VY EP

BL

NA

K AC

TE HI W

52

YT

FU C

AZ

36

DE

30

D RE

LI GH

T

PI N

K

40

T-SHIRTS

31


BARN Side 245

165M MEN’S HD TEE

165F LADIE’S HD TEE

T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free (klistremerke)

T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free (klistremerke)

L

G5

M

M AR

L

BL U

E

PL E AR M

GR

EE

N

W LL O YE

L

M AR L

AR L

L

AR M

AR M

M3

PU R

SI

L

24

L

AR L M

M R LV E

GR EY

3C

RM

NK PI

P2

AR

AR L M

E HI T W

UE BL L AR M N EE GR

S7

GY

RA

30

CO

FARGER AR L M

M LE RP

129 kr

PC

AR M OW YE LL

CA PRIS

D

L AR

G5

PU

AR

AR M D RE

M3

L

M SI LV

L

24

L

AR L M NK PI

ER

Y GR E

3C

RM

P2

AR

AR L M

TE W HI

PC

L

S7

GY

M

30

L

FARGER

RA

129 kr

CO

CA PRIS

165F 65% polyester/ 35% ringspunnet kjemmet bomull. VEKT HVIT 155 g/m² VEKT FARGET 160 g/m² STØRRELSER XS-XL ART NR MATERIALE

RE

165M 65% polyester/ 35% ringspunnet kjemmet bomull. VEKT HVIT 155 g/m² VEKT FARGET 160 g/m² STØRRELSER S-2XL ART NR MATERIALE

32 T-SHIRTS

BARN Side 245


Products shown: J165F/J167F/J165M/J166G/J165B/J166B/J166F

T-SHIRTS

33


NYHET!

167M MEN’S LONG SLEEVE HD TEE

167F LADIE’S LONG SLEEVE HD TEE

Langermed T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free.

Langermed T-shirt i blandmaterialet som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. T-skjorten fungerer perfekt for sublimeringstrykk. Label Free.

L

G5

M AR

AR M

GR

EE

N

W LL O YE

L

PU R

BL U

E

PL E

M

M

AR L

AR

M3

L

L M R

LV E SI

L M

M D

24 AR

AR L

AR L NK PI

P2

AR

AR L M

3C

RM M

M AR L N

EY GR

BL

PC

GR EE

AR M LL OW

S7

GY

L

30

RA

FARGER

CO

149 kr

RE

UE

CA PRIS

E

L M AR

M PL E PU R

L

24 YE

167F 65% polyester/ 35% bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

HI T

L

G5

AR

M3

L

AR M

M D RE

P2

AR

AR L

AR L M

LV ER

3C

RM

NK PI

34 T-SHIRTS

SI

GR

EY

E HI T W

PC

L

S7

GY

M

30

L

FARGER

RA

149 kr

CO

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

W

167M 65% polyester/ 35% bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-2XL

M AR L

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

NYHET!


mantis M104 TLC MEN´S ORGANIC FAVOURITE T T-shirt produsert med GOTS® sertifisert økologisk bomull. 1x1 cm crew neck. ART NR M104 MATERIALE 100% økologisk bomull VEKT 150 g/m² STØRRELSER S-XL CA PRIS 139 kr (hvit), 149kr (farg) FÄRGER 60

M O GR FL EE AU N GE

CA

TU

RA L

3M

NA

VY

AC

K

32 BL

W

HI

TE

36

NA

30

T-SHIRTS

35


NYHET!

NYHET!

3001 UNISEX JERSEY SHORT SLEEVE TEE

6004 WOMEN’S THE FAVORITE TEE

Unisex T-shirt i moderne passform og rund hals. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull.

Litt lengre dame T-shirt med feminimt snitt og rund hals.

ART NR 3001 MATERIALE 100% bomull (Ash -99%

ART NR 6004 MATERIALE 100% bomull. Heather farger

bomull, 1% polyester) Heather/Blend farger 52% bomull, 48% polyester (Ath. Heather -90% bomull 10% polyester) VEKT 142 g/m² STØRRELSER XS-2XL

52% bomull, 48% polyester (Ahtletic Heather 90% bomull, 10% polyester) VEKT 142 g/m² STØRRELSER S-XL

CA PRIS 110 kr

CA PRIS 95 kr FARGER R HE AT

32 NA

VY

HE

Y LL KE

OW YE LL

D RE

TL

47

AL

M

BE

AR

RR

OO

Y

N

40

TE

DA

AT

RK

HL

ET I

GR

C

EY

AC K

M TE A GE AN OR N

55

K2

L RA CO E OL AT OC CH

41

PU

RO E TR U

44

BR OW

ST

RP LE

YA

L

81

94

HE

AT

HE R

23 BL

W

HE AT

N OO AR M GE AN OR RE FO HE A

N BR OW

AL

CQ

R

ST RE

TH E

N

18 TE

HI

HE R

VY E RP L PU

L RA CO FO

HE AT

T

36

BN

HF

BR

OW

TM

IN M R HE AT

NA VY

GH T

NA M TE A

PI FT SO HE R

ER

TL

30

51

41

44

NK

RE D ER EE N

HW

HE

AT H

ER TH HE A

BN

GR

LL OW YE

Y LL KE

36 T-SHIRTS

CD

HM

KE

LL

Y

HK

HE

47

NI HE AT

TR

HE AT H

RE

D

CA ER AT H HE

HG

HE

AT HE GO R Y LD EL

LO

HY

UE R

RO UE

R HE AT HE NA L

K2

28

RD I

40

81

BL

YA L

TE A EP DE

TE EP DE

HE R HE AT

HB

W

HC

24

32

M

HE AT H

51

L

K DA R

LE

TI

GR

C

EY

TE HI W

HT AL

DT

HN

ID

AT H

ER

94

HE

AT

HE

R

23

HE

30

TE

FARGER


NYHET!

NYHET!

3413 MEN’ TRIBLEND SHORT SLEEVE TEE

8413 WOMEN’S TRIBLEND SHORT SLEEVE TEE

Populær unisex T-shirt med modern feminin passform och rundad hals.. Produsert i mykt Triblend stoff. En T-shirt som er vanskelig å ta av seg igjen.

Dame T-shirt med modern feminin passform och rundad hals. Produsert i unik mjuk Triblend heather material. En T-shirt som er vanskelig å ta av seg igjen.

GR

DE N

NA VY

PET

D

41T

LE

ND

TR I

IB TR IM EN

IB

BL

N

TR

TR I

AR M BR

OW

N

TR

IB

LE

ND

18T

AL

TR IB

LE N

D

TLT TE

TR OW IB LE GO ND LD

LL YE

SE TR A G IB RE LE E ND N

ND

OO

LE RP PU ND

AN

LE TR IB T M IN

BL E

LE

ND LE IB

TR EY ND LE IB TR E BL U IB TR GE

34T

ALT

OR EN D TR

AL D

BHT

MIT

IB L

RE D ER EM

EN D BL TR I

N

LE

HL TR ET IB IC LE GR ND EY

ST TR EEL IB B LE LU ND E

TR AY CL

77T

GR A TR SS IB GR LE E ND EN

RD

TMT

CA

47T GR EE

44T

IB LE

LE

40T

GLT

ND

ND

AT

25T

ND

LE ND IB

TR

80T

IB

TR IN AL

D AL ER EM

45T

32T

94T

TR

CAT

AQ UA

TR U TR E R IB O LE YA ND L

AQT

ND

51T

87 10

CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

W H TR ITE IB FL LE EC ND K

WFT

TR

RE D

TR

IB

IB TR N OO AR M

EN D IB L

FARGER

ND

U TR E R IB O LE YA ND L ND

TR D EN BL TR I T HY S AM ET

PU IB LE

ND

77T

TR EE N GR

LE

D IB LE N

LE IB TR EY TR IB E RP L

BL UE TR GE AN OR

ND LE

ND LE IB

TR

47T

IB

LE

ND

44T

40T

167 kr

LE

41T

CA PRIS

IB

ATT

LE ND

TR

PET

AQT

51T

IB

VY

25T

32T

TR

GLT

AQ UA

87 10

LE ND

FARGER

ND

165 kr CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

CA PRIS

NA

ART NR 3413 8413 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon MATERIALE 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon VEKT 128 g/m² 128 g/m² STØRRELSER S-2X S-XL

GR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

T-SHIRTS

37


NYHET!

3006 MEN’S LONG BODY URBAN TEE Moderne herre T-shirt som et litt lengre og lett rundet nedentil. Produsert i Ringpsunnet kjemmet bomull. 3006 100% bomull. (Heather-farger 52% bomull, 48% polyester). VEKT 140 g/m² STØRRELSER S-2XL ART NR MATERIALE

23 EY GR DA

RK

W

BL

HI

AC

K

TE

36

R

30

HE

FARGER

AT

167 kr HE

CA PRIS

NYHET!

3406 MEN’S JERSEY WIDE NECK TEE Meget trendy T-shirt til herre med stor rund hals. 3406 100% bomull. (Triblend farger 50% polyester, 25% bomull, 25% rayon) VEKT 142 g/m² (Triblend 130 g/m²) STØRRELSER S-2XL ART NR MATERIALE

EY

VY

32 NA

TR

IB

LE

ND

GLT GR

RK DA

87 10

CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

CK BL A

TE HI W

38 T-SHIRTS

R

23

36

HE

30

AT

FARGER

HE

167 kr

GR EY

CA PRIS


NYHET!

3021 MEN’S JERSEY POCKET TEE Fashion T.shirt til herre med lomme i kontrastfarge. Produsert i ringspunnet kjemmet bomull. ART NR 3021 MATERIALE 100% bomull. Heather/Blend

farger 52% bomull, 48% polyester (Ath. Heather -90% bomull 10% polyester) VEKT 142 g/m² STØRRELSER S-2XL CA PRIS 164 kr

ET I NA C H VY EAT H

94 32

AT HL

23 36

HE D AT AR HE K G R/ RE BL Y AC K

BL HE ACK AT / D HE EE R P

W HI T HE E/ A AT TH HE LE R TIC

28 29

36 29

H HE ER AT RE HE D/ R

HE RO AT YA HE L/ R T NA RU VY E

25 32

30 94

H DE EA EP T

W

HI

TE /B

LA CK

30 36

ER /

FARGER

T-SHIRTS

39


M68 MEN´S SUPERSTAR T

M69 WOMEN´S SUPERSTAR T

T-shirt produsert i ekstra myk bomull og moderne sømdetaljer.

T-shirt produsert i ekstra myk bomull og moderne sømdetaljer.

40 T-SHIRTS

CH

EE N GR EG E

LL CO

CO

BA

LT

BL UE

47

TE HI W

GR EY

09 D HE AS

W

NA

VY

51

94

W

HI

W D HE AZ

IL

32 BR

RE D

87

ER

36

AT H

3O

HE

FARGER

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

135 kr

AS W

GU

TE HI

EY GR R HE

AT HE

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CH

34

Y

CR AR M

CO B

AL

T

Y NA V CO

LL

EG E

GR

EE N

47

09

41

BL

UE

51

BU R

32

94

ND

BL

W

HI

AC K

87

W

36

3O TE

FARGER

CA PRIS

CK

CA PRIS 149 kr

BL A

Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% viscose) VEKT 150 g/m² STØRRELSER S-XXL* (*XXL kun i Black, Swiss Navy, Heather Grey Melange, Washed White, Brazil Yellow och Pure White)

M69 100% bomull, Peach Finish (Heather Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% viscose). VEKT 150 g/m² STØRRELSER S-XL ART NR MATERIALE

TE

ART NR M68 MATERIALE 100% bomull, Peach Finish (Heather


mantis

M71 WOMENS LONG LENGTH T

M91 WOMEN'S LOOSE FIT T

Lang dame T-shirt i tynnere bomull og med moderne snitt og detaljer.

Moderne, tynn løstsittende T-shirt med svakt kurvet nederdel og litt lengre bakdel. Vid halslinning og «tear-off etikett».

M71 100 % bomull 120 g/m2 XS-XL

M91 100% bomull; Heather Grey 85% bomull, 15% Viscose 2 VEKT 125 g/m STØRRELSER S-XL ART NR MATERIALE

36

R

BL A

CK

GR

EY

94 HE

3O

AT

FARGER

HE

135 kr

TE

PI NK PU

AC K BL

TE HI

NK

57

36

3O W

FARGER

CA PRIS

HI

CA PRIS 120 kr

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

mantis

T-SHIRTS

41


TMD70 DNM PLUG IN & TWD71 DNM PLUG IN

42 T-SHIRTS


T-shirt med denim-look og feminin design. “Bleking” effekt på krager og sømmer og vridd sidesøm gir et original utrykk. Medium fit.

H CL AS Y

H AS CL Y RR

BE ZZ

18 RU ST

53

JA

CL AS H UE

CL EY GR

AS H

TL

89

CL

94

GR EE N

FARGER

H

AS H

149 kr

CL Y

H AS

18 RU ST

CL Y RR BE ZZ JA

UE BL

53

CL

CL AS H

H AS

AS H

TL

89

GR EE N

94

CA PRIS

AS

149 kr

TWD71 100% bomull 145 g/m2 XS-XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TMD70 100% bomull 145 g/m2 S-2XL

CL

FARGER

T-shirt med denim-look. “Bleking” effekt på krager og sømmer og vridd sidesøm gir et original utrykk.

EY

CA PRIS

TWD71 DNM PLUG IN

GR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TMD70 DNM PLUG IN

T-SHIRTS

43


PIQUE 44 PIQUE


566 F LADIES STRETCH POLO

Polo Pique i Slim fit og stretchmaterialet. 3 kontrast knapper og sprunn i sidene.

Polo Pique i Slim fit og stretch materialet. Modellen er noe lengre, 4 kontrast knapper og sprunn i sidene.

566M 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

566F 95% bomull, 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

L YA

VY

IG

EN

HT

CH

RO

NA

RD

51 BR

LM E M LI

SI AS CL

CH

C

SI A

RE

D

40

E RP L

E UR AZ

PU

BL

E M LI

OX LI GH T

57

UE

D RE C SI AS CL

32

FO

K BL

AC

TE

PE

ZU

FU

LM

40

E RP L

94

FR

36 HI

RO HT IG

30

BR

FARGER

W

L YA

VY

51

NA CH EN

LI GH T

57

UE BL E UR AZ

32

FO

K BL

AC

TE HI W

PE

ZU

RD

94

FR

36

OX

30

SI A

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

CA PRIS 279 kr

CH

279 kr

FU

CA PRIS

PU

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

566 M MEN´S STRETCH POLO

PIQUE 45


63-218 PREMIUM POLO & 63-030 LADY FIT PREMIUM POLO

46 PIQUE


63-030 LADY-FIT PREMIUM POLO

Herrepiquè i 100% bomull.

Figursydd damepiquè i 100% bomull.

EY

UE BL Y

RE

SK

AZ U

NK PI LI

GH

T

RE

D

RO

SI A CH FU

EE N

N

TM ST

GR

RE FO

KE

LL

Y

E LI M

GR

EE

ER NF SU

H

GR R HE AT

BL UE

HE

UE

NA

YA L

VY

BL

40

47

LM

GE AN OR

YT

3M AK KH

GR BO

TT LE

I

EE

N

52

UN DY RG BU

34

93 AS

TE HI

T

BL

GH

ZU

Y NA V EP DE

LE RP PU

RE D GR

GR

GR AP

AC K

TE HI W

H AS

UE BL SK

NK PI T GH EE

44

I AK

GR TT LE BO

94

51

57

41

38

3M

GL

32

LI N

TM

Y LL

M E LI

KE

SU

Y

RE AZ U

SI A CH FU

ER NF

LO W

GE AN OR

36

PE

40

47

LM

3O

EE

N

38

52

UN DY RG BU

34

FARGER

AZ

YT

BL

UE RO

YA L

NA V

Y

BL

VY NA EP DE

LE RP PU

44

HE R AT

ZU UE

HE

51

57

41

PE

155 kr

GR

HI GR AP T GH LI

BL AC

K

TE HI W

32

AZ

93

CA PRIS

LO W

94

EE N

GL

ST

36

RE

3O

63-030 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

FO

FARGER

EY

155 kr TE

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

LI

63-218 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–3XL

KH

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-218 PREMIUM POLO

PIQUE 47


BARN Side 255

63-212 LADY-FIT 65/35 POLO

63-402 65/35 POLO Kraftig polo pikè til herre i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask.

Kraftig polo pikè til dame i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask. 63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull ART NR 63-212 170 g/m2 MATERIALE Easy care 65% polyester, 35% bomull 180 g/m2 2 S–5XL* (*4-5XL tillgänglig i White, Navy VEKT HVIT 170 g/m VEKT FARGET 180 g/m2 och Heather Grey) STØRRELSER XS–2XL

GR LE TT BO

VY

NA DY

BU

RG

UN

LE RP

VY

NA EP DE

40 RE D

EY GR

HE N EE

ER OW

LD ER A EM

GR LE TT BO

32

41

E BL U SK Y

AL RO Y

D RE

AT HE

BL A

PE

BL

UE

YT

38

AZ

R

CK

E HI T

NA V

Y

W

VY

Y ND

N

34

77

EE

N GR Y

LL KE

94

36

BU

PU

RP

38

EE

ER W LO NF SU

RG U

LE

UE Y SK

47

GE OR AN

48 PIQUE

3O

51

40

41

BL

L RO YA

34

44

NA EP

PE

FARGER

32

DE

HE

BL

YT

BL U

E

51

AZ

ER

AC K

HI W

GR EY

94

36

AT H

3O TE

FARGER

145 kr 155 kr

PU

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGET

CA PRIS HVIT 145 kr CA PRIS FARGET 155 kr

SU NF L

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER


63-212 LADY FIT 65/35 POLO

PIQUE 49


NYHET!

NYHET!

AQ020 WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO Klassisk pique strikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR AQ020 MATERIALE 100% bomull VEKT 200 g/m² STØRRELSER XS-XL CA PRIS FARGET 179 kr FARGER VY

HE

NA

E AT SL

LE RP

Y SK

PU

E ER

CO

RN F

TU R

PE

YT

LO W

QU

HI PP SA

AT HE

R

AL AR

BL

CH

MU

RE

BL L YA RO

65

BL

UE

UE

50

32

94

CO

AC K

TE HI W

51

TL

87

BL U

36

OI SE

30

D

44

CH

NK

GE AN OR

RE D

RY

RN CA

PI

40

RE

N AT IO

CR

PI

BU

HO

T

RG

UN

NK

DY

52

ER

57

41

LY KE L

E M LI

KI

RA TU NA

LE

38 TT

47

L

ER LO W NF SU

50 PIQUE

LM

BO

3M

60

KH A

34


AQ010 MEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO Klassisk pique strikket tennisskjorte. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. AQ010 100% bomull (Heather 85% bomull, 15% viskose. Charcoal 60% bomull, 40% polyester. Neonfarger: 65% polyester, 35% bomull. Heather-farger: 60% bomull, 40% polyester). VEKT 200 g/m² STØRRELSER XS-3XL (S-5XL i fargene: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) ART NR MATERIALE

E AT

HE AS W

UE M NI

DE ON NE

W

RA TU NA

EE N

HE

D

GR

W

AS

NE ON Y LL

M

IN

T

KE

MI

HE

AT

HE

R

LE TT

KE LL Y

NE O

E M LI

HK BO

L

LO YE L N

ON LE M

E

RE D

HE D AS W PI NK ON NE AN OR

H AC PE

BU R ST ZE

LO W ER NF SU

CH IL K M

IV E

60

WK

10

38 OL

GE

13

OL

AT

LM

OC

KI KH A

59 Y

47

BL ER

OW FL RN CO E

PU RP L D RE R HE

RE

D

ER RY CH

AN GE

PA

NT

CO

PI

CQ

VY NA D

VY NA E IS RQ UO TU AT HE

D

11

OR

RA L

RN CA

40

12

OR

GE AN OR

3M

WR

RE

AL IN RD CA

BO

34

44

BH

AS HE D

K

OR

HO T

PI N

CH ID

UM PL DY UN RG BU

N AT

IO

28

CR

BN

NK

WP

W

57

CA

52

SL

AR CH

AC BL

AT HE

RE HI PP SA HE E PU

RP L

PU

SK

RP

Y

LE

AT HE R

26

81

41

MU

BL

UE BL AL RO Y

PE

56

WN

HE R

CH EN

HE A

FR

50

R AT HE HE

YT

CO

AT K

BL

ER TH

51

TE A

L

HT

AL

R

65

HE

32

NA

24

NA

VY

FN

94

TL

HE

AC

TE HI W

87

VY

23

UE

36 K

30

LL

FARGER

179 kr 189 kr 269 kr

KE

CA PRIS CA PRIS NEON CA PRIS ACID

PIQUE 51


NYHET!

NYHET!

AQ040 MEN’S CLASSIC FIT LONG SLEEVED VINTAGE RUGBY SHIRT

AQ011 MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Pique i 100% bomull med kontrastfarger på kravekant og ermavslut. To knapper og splitt i siden

E /O

CK

AC

BL A

CO Y NA V

E/ M LI

RA NG

D RE K/

36 44

YA

L/

W

HI

TE

51 30 RO

W Y/

RN NA FL VY/ OW ER

LM 32

NA V

40 30

BL

B W L AC HI K TE /

32 HU

HI

TE

32 30

36 40

HI TE

W A W RCH HI O TE AL /

CH

UN

DY

/S

KY

41 YT

36 30

W

TE HI

HI

OW LL YE K/

AC BL

SK

Y/

NA

VY

YT 32

87 30

RG

SA

36 K2

52 PIQUE

30 32

RE D/

30 36

AV Y

FARGER

/N

245 kr /B LA CK

UE BL RE

K AC

TE HI W

50

CA PRIS

W

32

36

AQ011 100% bomull 200 g/m² S-3XL

HI

30

PP

FARGER

VY

365 kr NA

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TE

AQ040 100% bomull 260 g/m² S-3XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BU

Langermed rugbyskjorte med vintage look. Kontrastfarger i stolpen og krage. Brodert motiv under kraven. 2 knapper og liten splitt i sisden. Strikk i ermavslutingen.


NYHET!

AQ012 MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO Klassisk pique strikket tennisskjorte. Kontrasfarger i stolpen og krage. 2 knapper med en liten splitt i siden. Strikk i ermavslutningen. ART NR AQ012 MATERIALE 100% bomull (Heather 85%

bomull). 15% viskose. VEKT 200 g/m² STØRRELSER XS-3XL CA PRIS 249 kr

K IN /P

PL E

/

PE 52 PU R

E RQ RE UO D IS

TU

TE HI W

50 40

HI TE

NA VY /

AV /N

TH ER

32 30

RE D/

W

40 30

94 32 HE A

BL

AC

K/ R

ED

36 40

Y

FARGER

PIQUE 53


569 CLASSIC COTTON POLO Klassisk piquè i hele 16 farger. Produsert i 100% ringspunnet bomull. Dame-modellen er figursydd. ART NR 569M (herr), 569F (dame) MATERIALE 100 % bomull VEKT VIT 195 g/m2 VEKT FÄRG 200 g/m2 STØRRELSER HERR S–2XL (French Navy,

White i XS) (Black, French Navy, White upp till 4XL) STØRRELSER DAME XS-2XL CA PRIS 179 kr hvit, 189 kr farget FARGER L RO HT IG BR NK CA N

DY

PI

IA FU CH S

LE RP

YA

VY NA

EN FR

52

57

K2

AL

LM

E

GR

EE N

38 BO

TT L

54 PIQUE

E PL AP

E M LI

W

GE AN

LL O YE

CL

OR

AS

SI C

RE

D

44

51

CH

OX T LI GH

BL

SK

RQ U

Y

OI SE

PE

TU

40

32

FO

K AC

TE HI W

YT

65

RD

94

36

PU

30


63-000 HEAVY POLO

577 100% COTTON DURABLE POLO

Meget kraftig herrepiquè (240 gram) i 100% bomull med litt smalere moteriktig passform.

RE D

CO AR

N

CH

K

AL

VY NA EP

W

IG BR

BX

87

AZ

BR IC

36

DE

3O

K

L RO HT

FARGER

GR EE

D

US CT

CL

AS

SI

C

RE

DY UN BU

RG

Y SK

YA

VY H NC

FR E

CC

40

UE BL E

51

NA

NI UM

K AC

TE HI W

BL

41

YT

ZU

32

235 kr

CA

TT

36

TI TA

30

AZ UR

FARGER

CA PRIS

TE

CA PRIS HVIT 245 kr CA PRIS FARGET 255 kr

63-000 100 % bomull 230 g/m2 240 g/m2 S–3XL

AC

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

577M (herr) 577F (dam) 100 % kjemmet bomull 210 g/m2 215 g/m2 XS–4XL XS–2XL

HI

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

BL

Klassisk moderne piquè produsert med tettstrikket garn med 100% kjemmet ringspunnet bomull. Dame-modellen er figursydd. Tåler vask i 60°.

PIQUE 55


INNEHOLDER

ELASTAN

63-204 HEAVY 65/35 POLO

Figursydd damepiquè produsert i en tettstrikket bomull med Elastan for maksimal passform og komfort.

En skikkelig arbeidshest. Produsert i en kraftig kvalitet. Liten krymp og lettstelt. Tåler 60° vask.

VY NA

NA VY EP DE

TT LE BO

RE D

GR EE N

EY GR

HE AT

BL A

UN DY

BL L YA RO

38

40

BU RG

UE

D

32

AZ

HE R

CK

TE

SI A

HI

41

C SI AS CL

94

36

W

BL

3O

RE

PI NK GH T

FARGER

51

40

LI

190 kr

CH

AC

K

TE W HI

52

57

YT

AZ

CA PRIS

FU

36

Y

3O

SK

FARGER

NA VY

170 kr

EP

CA PRIS

56 PIQUE

63-204 Easy care 65% polyester, 35 % bomull VEKT HVIT 220 g/m2 VEKT FARGET 230 g/m2 STØRRELSER S–3XL ART NR MATERIALE

63-560 97% bomull, 3 % elastan 210 g/m2 220 g/m2 XS–2XL

DE

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-560 LADY-FIT POLO


P책 www.fruit.se/no finner du flere polo`s

63-204 HEAVY 65/35 POLO

PIQUE 57


63-310 PREMIUM LONG SLEEVE POLO

63-214 SCREEN STAR ORIGINAL POLO

Langered Unisexpiquè.

Kampanje piquè, produsert i 100% bomull.

58 PIQUE

40

51 BL AL RO Y

BL GR E

ST FO RE

GR T ES FO R

RE D

AC K

E HI T W

NA VY

NA EP DE

TM

EE

N

TM

EN

40

AZ

36

D

3O

RE

FARGER

UE

145 kr VY

32

AZ AS H

CK BL A

HI T W

RO

YA L

BL

UE

51

93

CA PRIS VY

36

3O E

FARGER

S–3XL

NA

CA PRIS 209 kr

63-214 100 % bomull 170 g/m2 180 g/m2

EP

(Ash: 90%cotton, 10% polyester) VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER S-3XL

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

DE

ART NR 63-310 MATERIALE 100% bomull


Polo Pique med kontraster i kraven og på ermer. 3 knapper ton-i-ton.

63-308 65% bomull och 35% polyester 170 g/m² 180 g/m² S-3XL 165 kr 175 kr

63-032 100% bomull 170 g/m² 180 g/m² S-3XL

51 30

W

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

E W PN HI A TE VY /

HI TE

85 DE

TE

/W

N GR EE LY

EL /K

/D TE HI W

KW BL AC K

VY NA P

WK

HI

E BL U

WE

AL RO Y

VY

FARGER

EE

51

32 NA

GR EY HE R

HE AT

CK

94 BL A

TE HI

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

CA PRIS 180 kr 36

3O W

/W

HI

TE

RW D

YT 30

RE

40

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

FARGER

Polo Pique i Wasy Care-materiale og med lomme på brystet. Tåler vask på 60°C.

D

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGET

63-032 PREMIUM TIPPED POLO

RE

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

63-308 65/35 POCKET POLO

PIQUE 59


PU409 SAFRAN

PUI10 ID.001 PIKÉ PWI11 ID.001 LADY PIKÉ

Polo Pique i bomull med 1x1 rib i kragen og rib i ermene. 3 ton i ton knapper. Leveres i mange fashionfarger.

Kampanje Polo Pique i 100% bomull med 2 knapper ton-i-ton. ART NR HERR PUI10 ART NR DAM PWI11 MATERIALE 100% bomull

PU409 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% viscose; Heather Grey 90% bomull 10% viscose) VEKT 180 g/m² STØRRELSER S-3XL* (*3XL i Black, White, Red, Navy, Royal Blue, Bottle Green og Heather Grey)

ART NR HERR ART NR DAM MATERIALE

GR EY

EY

R AT

HE

CI FI C

HE

PA

E UO IS

UE

OL

L

AT

YA

RE AL

RO

57 Y

K

11 PI N XE

L

CH

PI

FU

33

AP

3M AK I KH

GO

SA ND

LD

OR PU

M

KI

N

RE D

OW

N

AN

GE

45

SI A

ND BU

PU

RG U

RP

LE

BL UE Y SK

TU RQ

L

BL

Y

AS

NA V

H

ND D OL IG

N EE

N

GR C CI FI

RE

PA

AL

Y LL KE

N

18 OW

EE N GR LE

BO TT

49 EE

GR

LI L XE PI

PI S TU RQ L PI XE

AL

EE

E M

O CH I TA

38

UO

IS

E

PT

N

47

GR

LM

BR

IL

N KI

65

50

41

PU

M

PE

40 BR

GR E BO TT

LE

GR KE

LL

Y

ND SA

18

94

GR

EY RK

51

Y PU

RG U

YT

KI

60 PIQUE

GR

K BL

32

BU

AP

AN OR

D RE

38

EE

N

47

EN

33

XW

DA

NA

HI T

R HE AT

CG

36

93

LE RP

BL

GE

AT

LI GH T

OL

L

45

L RA CO

3O

HE

41

UE

UE BL L YA RO

40

SI A CH FU

FARGER VY

CI RA

PE

42

55

57

GR

TE

BL

AN TH

AC K

HI T W

50

51

32

175 kr

W

94

87

CH

36

EY

3O E

FARGER

CA PRIS

AC

CA PRIS HVIT 95 kr CA PRIS FARGET 105 kr

E

(Heather Grey 90% bomull og 10% viscose) VEKT 180 g/m² STØRRELSER S-3XL


NYHET!

PW457 SAFRAN TIMELESS WOMAN Bomullspique med feminint snitt med 1x1 rib i kraven og ermavslutning. Stolpe med 3 ton-i-ton knapper. ART NR PW457 MATERIALE 100% bomull. Heather Grey

90% bomull og 10% viskose VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-2XL* (*2XL i Black, White, Red, Navy, Sky Blue, Royal Blue, Bottle Green og Heather Grey) CA PRIS 175 kr FARGER Y R HE

Y SK

PU

AP GO

PU

M

KI

N

RE

LD

OR

D

ND

Y

AN

GE

45

BU RG U

SI A CH FU

E

UE BL

L OL AT

YA RO

40

41

AT HE

PE

UE BL L

VY NA

57

GR E

EY

FI C CI PA

DA

YT

50

51

94

GR

EY GR RK

BL AC

K

W HI TE

32

XW

RP L

CG

36

3O

CH

OC

OL

GR E LE TT

GR AL

CQ AT E

EN

N EE

BO

KE

LL

Y

GR

HI O AC ST PI

38

AL

EE

N

47

RE

KI

PIQUE 61


CHINO´S 62 CHINO’S


NYHET!

AQ060 WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON CHINO

AQ050 MEN’S CLASSIC FIT COTTON CHINO

Klassiske chinos for damer. To lommer front og to ”fuskelommer” bak med knapp. Beltestropper.

Klassiske chinos for herrer. To lommer bak med knappar. Beltestropper. AQ050 100% bomulls twill 275 g/m² XS-4XL Regular length (Tall in XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

CA PRIS

449 kr

FARGER

30

L RO

YA

NA

VY

AT E SL

CA

M

EL

D RE

PI

NK

RY

RN CA

RG BU

CN

CR

AT

DY UN

LE RP PU

N

52

L RA TU

BL

UE

51

CH ER

41

IO

W

PE

3M

60

LL Y KE

KI KH A

NA

TU

RA

ZE ON M

47

L

ST

OR LE

NA

32

K

HI TE

RY ER

TL

36 AC

RE

D

CR CH

AC K

HI TE W

60

32 VY

TL

36

NA

30

E

FARGER

AT

449 kr

SL

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BL

AQ060 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XS-2XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

NYHET!

CHINO’S 63


NYHET!

AQ900 BRAID STRETCH BELT Flettet belte i gummi i trendy zick-zack mønster. Spenne i krom og lær detaljer. Flettingen gjør det mulig å spenne beltet mer passende. ART NR AQ900 MATERIALE Gummi och immitert lær STØRRELSER One-size, 95-125cm CA PRIS 175 kr FARGER RO ST ZE ON M LE

PI NK

Y LL KE

AK I KH

YA L

VY N IO RN

RY CH

47

L RA NA

TU

EL M CA

64 CHINO’S

OR

AT

D RE

DY BU

3M

60

NA

AT

52

CR RG UN

LE RP PU

CN

51

CA

BL

41

SL

AC K

TE HI W

PE

32 E

TL

36

ER

30


NYHET!

NYHET!

AQ051 MEN’S CLASSIC FIT SHORTS

Shorts I chinos-model for dame. To lommer fram og to lommer bak med knapper. Beltestropper.

Shorts I chinos-model for herre. To lommer fram og to lommer bak med knapper. Beltestropper.

RE

D

CR CH

ER

RY

VY

AC K

HI TE W

32 NA

TL

36

E

30

AT

FARGER

SL

365 kr

RE

D

CR

CA PRIS

ER RY

AC K

TE HI W

32

AQ051 100% bomulls twill 275 g/m² XS-4XL

CH

TL

36

VY

30

NA

FARGER

E

365 kr

SL AT

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BL

AQ061 98% bomull 2% elastan 275 g/m² XS-2XL

BL

NA

RA TU

TU

RA

L

L

60

60

NA

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AQ061 WOMEN’S CLASSIC FIT SHORTS

CHINO’S 65


SWEATSHIRT


BARN Side 249

62-062 HOODED SWEAT JACKET

Feminin hettejakke med dobbelt lag i hettet. Skjult glidelås.

Hettejakke med dobbelt lag i hetten. Skjult glidelås. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-118 70 % bomull, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

E IV OL SI C

CL

AS

AT HE

D RE

GU ND Y

40

BU R

BL UR E AZ

L YA RO

HE R

AP GH LI

UE

41

UE BL

VY NA EP DE

59

GR

HI

EY

94

GR T

BL A

HI

CK

TE

ZU

51

SI A CH

GL

36

TE

3O

AZ

UR

E

NA EP

FARGER

W

VY

BL UE

ZU

AZ

57 RE D

40

AZ DE

HE

BL

W

EY

94 AC K

HI TE

36

GR

3O

R

FARGER

62-062 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

CA PRIS 330 kr

HE

330 kr

AT

CA PRIS

FU

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-118 LADY-FIT HOODED SWEAT JACKET

SWEATSHIRTS 67


266F AUTHENTIC ZIPPED HOOD

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengurulomme. Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

Exlusive hettejakke med moderne passform. Kjemmet og ringpsunnet bomull gir en myk og deilig følelse. Dobbel hette og kengurulomme. Skjult YKK glidelås. Strikk i nederkant og ermer.

PE

L YA HT

40

AL PL

C SI AS CL

E

RE

A FU

CH

SI

LE RP PU

Y SK

PL AP

C SI AS CL

E

RE

A FU

CH

SI

LE RP PU

Y SK

68 SWEATSHIRTS

IG BR

FR

57

51 RO

NA VY

FO OX

CK BL A

LI

YT

AL

32

AP

40

RD

94

EN CH

36

T

3O

GH

FARGER

TE

L YA RO HT

IG

415 kr

D

57

CA PRIS

D

PE

51

266F 80% Kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

BR

FR

LI

YT

32

NA VY

CK BL A

W HI

TE

94

EN CH

36

RD

3O

FO

FARGER

OX

415 kr

T

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

W HI

266M 80% Kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

GH

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

266M AUTHENTIC ZIPPED HOOD


266F AUTHENTIC ZIPPED HOOD

SWEATSHIRTS 69


På finner flereMER sweatshirts PÅ www.fruit.se/no FRUIT.SE/NO HITTAR DU du ÄNNU SWEATSHIRTS

62-144 LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT JACKET Hettejakke i tynnere kvalitet med ubørstet innside. Kengurulomme. Skjult glidelås og ribb i nederkant og ved ermavslutning. ART NR HERR 62-144 ART NR DAME 62-150 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 240 g/m2 STØRRELSER HERR S–2XL STØRRELSER DAME XS–2XL CA PRIS 279 kr FARGER NA EP DE

HE A

GR EE N LE

TT BO

CH

SI A

DY UN RG BU

PU N

38

EE KE

LL

Y

GR

GE AN

ER TH

GR T GH LI

E RP L

BL E UR AZ

47

OR

RE

70 SWEATSHIRTS

57

41

UE

UE BL YA L RO

44 D

40

GR

HI AP

K

W

BL

HI

AC

TE

PE

ZU

51

AZ VY

94

FU

GL

EY

36

TE

30


BARN Side 250

JH055 GIRLIE ZOODIE

Basic hettejakke i mange fashion farger.

Basic hettejakke for damer i mange fashion farger.

HI

RE

EN CH

NK BA

BY

PI

SS YF LO

N

CA ND

HO T

PI

NE

PP

FR

ER

LE RP PU

UE

SA

52

BL

VY

W

RO

NA

50

EE

D

KE

LL

Y

GR

RE RE

FN

FO RE

ST

GR

GR EE

N

FI

AT H HE

JE

IA AI HA

W

HA

47

D RE RE

EY

CK BL A T

C TI AR UE

57

N

N AI IA W

PP

I

FI

TM

PE

BL

BL

UE

AQ

SA

IL CH T HO

RE D

38

94

NK

36

GR

30

PI NK

FARGER

E

GR EY

AT HE R HE

ST

RE HI

L YA RO

360 kr

40

NK HO T N

CA PRIS

40

EE KE L

LY

GR

LL YE N

JH055 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-XL

BX PI

ND BU RG U OW

47

AQ

BL

UE BL

CH EN FR W NE

Y OR

AN

GE

CR

US

H

34

UE

50

51

57

LE RP PU

44

GR EY

AR CH

T JE VY NA

AR D FO R OX

41

PE

94 EE L

CO

AC BL

W TI

C

FN

NA

VY

32

80

K

HI TE

87

EE N

36

LE

30

TT

FARGER

BO

360 kr AL

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

W HI T

JH050 80% kjemmet bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL tilgenglig i Jet Black, Heather Grey och New French Navy.

SU

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH050 ZOODIE

SWEATSHIRTS 71


NYHET!

JH051 URBAN VARSITY ZOODIE

CA PRIS 390 kr

AT H

ER

28 HE D RE

NK PI

32 94

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC G K RE

Y/

HE

72 SWEATSHIRTS

94 36

HE

36 40

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARGER

R HE AT HE

ER

26 PU RP LE

HE

AT H

HE

R

25 RO YA L

GR EY

HE R

27

HE

HE K BL

AC

470 kr

AT

CA PRIS

24 AT

29

HE

23

VY

FARGER

NA

S–2XL

JH058 52% bomull och 48% polyester 225 g/m² XS-XXL

AT HE R

JH051 80 % bomull, 20% polyester 330 g/m2

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AT

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Hettejakke i slim fit, med glidelås i metal og kengurulomme.

HE R

Hettejakke med litt høyere hals. Kontrastfargede ermer og innside av hetten. Kenguru lomme. Ribb i hals, nederkant og ermavsluting.

JH058 HEATHER ZOODIE


BARN Side 250

NYHET!

Nyhet!

highlight

3909 UNISEX TRIBLEND SPONGE FLEECE FULLZIP HOODIE

JH053 VARSITY ZOODIE Unisex hettejakke med kontrastfarge i hetten, glidelås og snøring.

IB

TR

IB

LE

ND

CAT

LE

ND

25T

AL

TR

IN RD CA

32T

UE

GLT

EN D

36T

BL

FARGER

BL

/

JE

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FR

Y

F SK RE Y NC BL H UE NA V

EW N

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

F JE IRE T R BA ED LC / K SU PU N RP YE L LL E/ OW

585 kr

TR I

47 30

CA PRIS

D

PE 34

87 94

EN

FN 40

NA VY

FN YT

BL

FN 94

TR I

40 36

94 FN

EY

36 AP

3909 50% polyester, 37.5% bomull, 12.5% rayon. VEKT 180 g/m² STØRRELSER XS-2XL ART NR MATERIALE

GR

36 44

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

36 40

T GO BLA LD CK /

36 94

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

FARGER

JE FI T B RE LA RE CK D /

430 kr HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

CA PRIS

Utrolig myk unisex hettejakke i korrekt design. Forhåndsvasket for riktig følelse. Produsert i Tillverkad i Triblend sponge.

SO L TR ID IB BL LE AC ND K

JH053 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SWEATSHIRTS 73


M84 WOMEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE

3-dels hettejakke med tyngde og børste innside. Supersoft overflate og meget bra passform. Metallglidelås og metal i avslutningen på snøret.

3-dels hettejakke med tyngde og børste innside. Supersoft overflate og meget bra passform. Metallglidelås og metal i avslutningen på snøret.

M83 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

41

TL T BA L CO

IS S

NA

VY

32 SW

A M THE EL R AN GR GE EY

94

HE

AC BL

GU ND Y BU R

Y ND RG U

87

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

K

LT

VY

36

CH

FARGER

TL

32 NA

94

41

BU

74 SWEATSHIRTS

M84 80% bomull, 20% polyester 330 g/m² S-XL

CO BA

BL

AC

K

87

IS S

36

SW

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 565 kr A M THE EL R AN GR GE EY

565 kr

HE

CA PRIS

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

M83 MEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE


NYHET!

NYHET!

M173 MEN´S URBAN SUPERSTAR HOODIE

M174 WOMEN´S URBAN SUPERSTAR HOODIE

En litt lengre hettegenser med myk og ledig passform og peached ytterstoff. Kengurulomme med skjult lomme for mobil.

En litt lengre sweatshirt med myk og ledig passform og peached ytterstoff. Kengurulomme med skjult lomme for mobil.

IG O

74 IN D

87

36

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

FARGER

74

K

K AC BL

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

87

400 kr

BL AC

36

GO

FARGER

M174 French terry 80% bomull, 20% polyester VEKT 240 g/m² STØRRELSER S-XL CA PRIS

DI

400 kr

IN

CA PRIS

ART NR MATERIALE

CH

M173 French terry 80% bomull, 20% polyester VEKT 240 g/m² STØRRELSER S-XL ART NR MATERIALE

SWEATSHIRTS 75


62-038 LADY-FIT HOODED SWEAT & 62-208 HOODED SWEAT 76 SWEATSHIRTS


62-208 HOODED SWEAT

62-038 LADY-FIT HOODED SWEAT

Den klassiske hettegenseren med dobbel hette. Kengurulomme i front.

VY

Y NA V

UN D

Y

34

BU RG

E RP L PU

47

GR LY KE L

RE

D

OW

ER

EE N

SK

Y

RE AZ U

PI NK T LI GH

EP DE

HE

BL UE

UE BL

UE BL L YA

CH FU

41

N

38

EE

OC OL

AT

E

CQ

BO

TT LE

GR

CH

AS S

IC

OL I

VE

59 CL

GR EE N LE

TT BO

LL

Y

GR

W LO NF SU

38

EE

ER

N

47

32

PE

40

52 SI A

OR A

T LI GH

RO

NG

PI NK

SI A CH FU

RG UN BU

34

AZ NA

CK BL A

W

LE RP

57

44

40

52

RE D

57 DY

41

YT

ZU

PU

AZ

Y

E UR

YA RO

51

E

BL

UE

UE

UE BL L

VY NA

PE

YT

ZU

BL

51

SK

32

94

TE HI

HE

DE

36

NF L

3O

SU

FARGER

EY

240 kr GR

CA PRIS

R

NA

GR R

62-038 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² XS–2XL

HE

AZ VY

EY

94

EP

HT LI G

W

BL A

HI

CK

TE

GL

HE

36

AT

3O

TE

FARGER

AP HI

240 kr

GR

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AT

62-208 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

KE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

Feminin hettegenser for damene i en klassisk design. Dobbel hette og kengurulomme i front.

SWEATSHIRTS 77


265M/265F AUTHENTIC HOODED SWEAT Ekslusiv hettegenser i moderne passform. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet. ART NR HERR 265M ART NR DAME 265F MATERIALE 80% kammad bomull, 20%

polyester (3 lager) VEKT 280 g/m² STØRRELSER HERR XS-3XL STØRRELSER DAME XS-XL CA PRIS 350 kr FARGER L

Y

YA RO T IG H

EN

BR

FR

40

57

AL

78 SWEATSHIRTS

LE AP P

RE CL

AS

SI C

A FU

CH

SI

LE RP PU

SK

Y

D

PE

51

NA V

FO T LI

YT

32

OX

CK BL A

TE HI W

RD

94

CH

36

GH

30


BARN Side 251

62-140 LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

Hettegenser til dame i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

Hettegenser i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

Y

EY

NA V EP DE

FU

CH

SI A

DY RG UN EE

N

38 BO

TT

LE

GR

EE KE

LL

Y

GR

GE OR AN

RE D

57

BU N

47

N EE GR LE

TT

HE R HE AT

LE PU

RP

BL UR E AZ

44

AZ

GR

E IT AP H

GH

T

BL

LI

41

UE

E BL U L RO YA

40

38

PE

ZU

94

GR

AC K

HI W

EP

FU

BU R

CH

GU

SI A

ND

E RP L PU N

GL

DE

51

57

EE GR Y LL KE

36 TE

VY

3O

NA

FARGER

Y

UE RE AZ U

47 AN GE

RE

41

BL

UE BL AL RO Y

44 D

40

EY HE

AT HE

GH LI

PE

ZU

AZ

R

BL AC

W

51

94

GR

IT

E

GL K

HI TE

36

BO

3O

AP H

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 200 kr

GR

200 kr

T

CA PRIS

OR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-148 LADY-FIT LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

SWEATSHIRTS 79


JH001 COLLEGE HOODIE UNISEX Klassisk unisex hettegenser i hele 50 farger. Basic farger opp i Str. 5XL. Alle får! ART NR JH001 MATERIALE 80 % kjemmat bomull, 20%

polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS*–5XL* (*XS kun i fargerne Arctic White, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Candyfloss Pink, Charcoal, Fire Red, Heather Grey, Hawaiian Blue, Hot Pink, Jade, Jet Black, Kelly Green, French Navy, Oxford Navy, Purple, Red Hot Chili, Royal Blue, Sapphire Blue, Sun Yellow. *3XL-5XL kun i fargerne Heather Grey, Jet Black French Navy, Oxford Navy. 3XL kun i fargerne *Fire Red, *Purple, *Royal Blue) CA PRIS 250 kr FARGER EY L EE ST VY NA

UE

EN FR W NE

UE BL L CA

PI TR O

UE BL SK Y ET VI OL A UL

TR

PU

PI NK SS

RP LE

DY F

LO

PU KY

CA N

PI N

BR I

CK

RE

D

ER RY CR AN B

H US

GE

CR

AN

GE

OR

OR

ON

AN

RN T BU

LE

M

OW

BE T

LL YE

SH

ER

SU N N N

EE

DE

GR

JA

NG

N

SP RI

EE

EE

GR E IV OL

E PL AP

S OS M

59

GR

EE GR

GR

CH

BL RF AI

M NI DE RF E OI S RQ U

RP

LE

TU

BU R PI NK TI CK LI PS I IL N Y LL KE

N

AL

EE

N

TM

T RE S

77

49

GR

EE GR EN AL I FO

OR

EE

N

47

44

34 LD

GO

RT SE DE

N E AT OL OC CH T HO

80 SWEATSHIRTS

45

CH HO D RE

ND SA

AP

RO

BX

54

T

RE D FI RE

NS SU

M VA IL NI KS LL HA A KE EN

TM

GR E LE BO TT

CQ

SU

UE BL N IA

W AI

EN DE R LA V

ND Y GU

UM PL PI NK T HO

D ET

RE

RH

EE GR E M LI

38

UE

A SE EP DE HA

IL VO E TR U

IC AG M TA

EN M AG

40

YT

26

55

53

48

LM

BL

E BL U

E BL U BL UE

PP

ET

SA T IN M

41

56

3M

60

65

PE

PI NK BY BA

46

89

73

57

52

BH

74

PE R PE P

14

AQ

RE HI

OW RN FL CO

49

FN

CE OR

AS

ND OO M

HE

RD OX

FO

RO YA L

50

ER

BL

UE

MU

AL CO CH

OR H

T US

R HE AT

AR

M

BL T JE

TI AR

ST

80

GR

EY

93

AZ

51

NA

VY

32

CG

EY

AC

K

TE HI W C

XW

GR

EY

94

87

GR

GL

36

GR

30


LM 14

TM AP

38 40

CQ 60

47 30

K SU ELL N YG YE R LL EE OW N/

94 40

32 YT

FN 40

32 AQ

32 RO

32 34

87 94

87 LM

87 44

41 AP

40 30

/G

FI R W ER HI E TE D/

DY

D

OL

HE H AT OT HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE L LL E/ OW

57 94

ER

SA OR PP AN HI GE RE CR BLU US E/ H

R SU OYA N L YE BL LL U OW E/

SA P LI PH M IR E E GR B EE LU N E/

LE GR / H EY EA TH

RP

PU

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

K/

PE 34

BU CH RG AR UN CO DY AL /

UN

94 FN

PE 94

41 87

RG

87 44

RO 57

BU

87 36

57 FN

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

36 47

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y/

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y/ NK

HA OXF W OR AI D IA N N AV BL Y/ UE

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FR

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

/

A FI THE RE R RE GR D EY

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

T GO BLA LD CK /

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE T PU BL RP AC LE K/

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

36 AP

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 44

YT 30

ND Y HO FL T OS PI S NK PI N

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

36 40

N KY CH BL NA UE VY /

JE HO T B T LA PI CK NK /

36 57

C JE HAR T C BL OA AC L/ K

36 PE

FR E S

36 50

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

36 94

AQ 32

M LIM AG E EN G TA RE M EN/ AG IC

HA OX WA FO IIA RD N NABLU VY E/

30 57

51 34

/

CA

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

30 FN

51 30

HO VA T C NI HO L SH LA CO AK M LAT E ILK E/ -

BO TL FI LE RE G RE RE D EN

SU N FI YE RE L RE LOW D /

34 40

N/

F JE IRE T R BA ED LC / K

40 36

S GO T G LD RE E

FO RE

JH003 VARSITY HOODIE

Unisex hettegenser med kontrastfarger.

ART NR JH003 MATERIALE 80 % kjemmat bomull, 20%

polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS*–5XL* (*XS-2XL tilgenglig i fargerne Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Hot Pink, Jet Black/ Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/ Sky Blue, Purple/Sun Yellow, Royal Blue/Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush. *3XL kun tilgenglig i fargerne Jet Black/Gold, Jet Black/Heather Grey, French Navy/Fire red. *5XL kun tilgenglig i fargerne Heather Grey/French Navy, Jet Black/Fire Red, French Navy/Heather Grey) CA PRIS 315 kr

FARGER

FN 94

47 34

SWEATSHIRTS 81


NYHET!

NYHET!

JH009 BASEBALL HOODIE

Hettegenser i utrolig myke SupaSoft materialet med peached ytterside – perfekt for trykk. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb nedentil og på ermavslutningen.

Klassisk baseball hettegenser med raglanermer. Hette og ermer i kontrastfarger. Kengurulomme med liten åpning for hodetelefoner. Ribb nedentil og på ermavslutningen.

HO

T

PI

D

NK

40

41 87

94 36

32 94

32 41

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

87 36

/

36 40

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

FARGER

AT H BL ER AC G K REY

200 kr

HE

CA PRIS

C JE HAR T C BL OA AC L K /

UE BL RO

YA

NA

L

VY

CO AR CH

RG UN DY

57

BU

LE RP PU

82 SWEATSHIRTS

51

RE

K AC BL T JE

41

PE

32

JH009 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

JE FI T B RE LA RE CK D /

94

87

RE

36

FI

FARGER

Y

315 kr

GR E

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BU CH RG AR UN CO DY AL /

JH002 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS–2XL

AL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH002 SUPASOFT HOODIE


62-202 SET IN SWEAT Unisex klassisk sweatshirt. ART NR 62-202 MATERIALE 80 % bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER S–3XL (White, Black, Navy og

Heather Grey finnes i 3XL) CA PRIS 190 kr FARGER VY

NA

VY

NA EP DE

HE

ER W LO SU NF

D RE

GU

ND

UE BL

34

40

BU R

RO

SK

Y

YA L

BL

UE

41

BO

TT

LE

GR

EE N

38

32

Y

YT

51

AZ

ER

CK BL A

TE W HI

GR EY

94

36

AT H

30

SWEATSHIRTS 83


JH030 SWEATSHIRT Klassisk sweatshirt/college genser i hele 37 farger. ART NR JH030 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER XS–3XL* ( *3XL tilgenglig

i fargene Heather Grey, Jet Black, French Navy, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue) CA PRIS 190 kr FARGER

CH T HO

EY L EE ST

BL UE Y SK PI

Y CA

ND

YF

LO

SS

UN D

PL

D RE K IC BR

CR AN BE RR Y

OW YE

LL

LD GO

N SU N

FO RE

ST

GR LE BO TT

JA DE

GR

EE

N

TM

EE

NK PI GE

AN

T RN E AT OL OC

GR E IV

84 SWEATSHIRTS

34

38

EE GR Y LL KE

M LI

AP

CR

AN OR

RE D FI RE EE GR E

CQ

EE

N

59 OL

TI CK LI PS OR N

77

H

BU

47

BX

54

US

GE

44

N

LM

NK

RO

BU RG

UM

M TA AG EN

BA

HO

T

BY

PI

PI

NK

NK

53

45

40

NA RD OX

FO

FR NE W

SU E RQ U TU

41

56

M

57

52

GR

CO AR CH VY NA

YT

OI S

N AI IA HA W

IC AG

32

EN CH

BL OR RF AI UE BL

UE

65

E PP HI R SA

LE RP

AQ

BL

UE BL YA L RO

14

PU

FN

CE

AS H

ER TH

50

PE

AL

GR EY

80

HE A

51

CG

RF

JE T

ST OR M

BL AC K

E HI T W C AR TI

93

GR

EY

94

87

VY

GL

36

UE

30


62-146 LADY-FIT LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

Sweatshirt til dame i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

KE

VY P DE E FU

CH

SI A

DY UN RG EE N GR E TL

LL

Y

GR

GE

NA

GR HE R AT

PU

BU

38

EE

N

47

OR AN

EY

IT

HE

LI

LE RP

E UR AZ

44

AZ

57

41

BL UE

UE BL L YA RO

FU

CH SI A

40 RE D

GR EE N

PE

ZU

94

GR AP H

K AC

W HI

EP

E

GL

BO T

36

T

3O

GH

FARGER

BL

VY

160 kr

DE

RG BU

PU N

38

EE GR Y KE LL

CA PRIS

NA

GR

DY UN

LE RP

BL E UR AZ

AN GE

RE

47

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

51

57

41

UE

UE BL YA L RO

44 D

40

AZ

ER TH

GH LI

PE

ZU

51

94

EY

TE

T

BL

W

HI T

AC K

E

GL

LE

36

HE A

3O

BO TT

FARGER

AP HI

155 kr

GR

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TE

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

OR

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-138 LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

SWEATSHIRTS 85


M76 MEN´S SUPERSTAR SWEATSHIRT

Den originale sweatshirt i en moderne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet.

Sweatshirt klassisk med supertsoft finish og V-inlegg i krage.

SI A CH FU

RG U BU EN

GR E BO T

TL

E

E PL AP

A M THE EL R AN GR GE EY

K

94

32 VY

36

NA

FARGER

IS S

375 kr

SW

CA PRIS

HE

Y

57

LE RP PU

SK

Y

RO HT IG BR D

M76 80% bomull og 20% polyester 330 g/m² S-XXL

AC

VY NA CH

EN FR

41

38

RE IC SS CL A

86 SWEATSHIRTS

FO HT

CO

PE

AL

40

32

OX

OY

BL

W

AC K

HI TE

SC

YA

L

51

94

RD

CG

36

LI G

3O

ND

FARGER

EY

230 kr GR

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BL

262M 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-3XL

NV

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

262 M AUTHENTIC SWEATSHIRT


mantis M77 WOMENS FAVOURITE SWEATSHIRT Sweatshirt med feminin snitt med loose-fit og vid krage. ART NR M77 MATERIALE 80% bomull og 20% polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER S-L CA PRIS 375 kr FARGER NA

VY

32 IS S

A M THE EL R AN GR GE EY

HE

K AC BL

TE HI W

94

SW

36

3O

SWEATSHIRTS 87


NYHET!

JH033 BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retrostil med raglanermer i kontrastfarger. ART NR JH033 MATERIALE 80 % bomull, 20% polyester VEKT 280 g/m2 STØRRELSER S–2XL CA PRIS 250 kr

88 SWEATSHIRTS

41 87

BU CH RG AR UN CO DY AL /

32 41

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

32 94

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT BL HER AC G K RE

36 94

HE

87 36

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 40

Y/

FARGER


BARN Sida 254

JH043 VARSITY JACKET

UNISEX klassisk college/baseballjakke i sweatshirt kvalitet. Hvite kontraster.

Kraftig unisex baseball jakke i sweatmateriale med kontrastfargede ermer og hvite kontrastlinjer.

36 40

36 34

94 30

32 30

32 94

32 41

51 30

87 94

PE 94

57 30

41 30

HE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

40 30

FI R W ER HI E TE D/

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE / HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

HO W TP HI IN TE K/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

ER TH E GR / H EY EA

RP L PU

/

FO W RD HI N TE AV Y

OX

PE 30

AT H W ER HI G TE R E

36 94

SU JET N BL YE A LL CK OW /

36 30

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARGER

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

360 kr J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

CA PRIS

Y/

JH043 80 % bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–2XL

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

RE RE FI

BL L YA

D

UE

VY

40

51 RO

AT

HE

R

AC BL T JE

32

GR

K

EY

94

NA

36

D

FARGER

FO R

360 kr

OX

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

JH041 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

HE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH041 COLLEGE JACKET

SWEATSHIRTS 89


NYHET!

Sweatjakke med skjult YKK glidelås.

KE

LL Y

GR

RE D FI RE

90 SWEATSHIRTS

NA VY

EY

FN

GR

AL

EN CH

R HE

FR

AT HE

T

ND RG U

PI NK

57 Y

41

HO

CH

T JE UE RE HI PP SA

47

40

PE

BL

UE BL L YA RO

/

32 94

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

94 36

CO

BL AC K

W C TI AR

50

51 36 94

94

87

BU

36

AR

30

LE

FARGER

RP

410 kr

PU

CA PRIS

HI

360 kr

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

EE N

S–2XL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TE

JH048 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2

AT H BL ER AC G K REY

FÄRGER

Moteriktig sweatjakke i ”bombermodell” med glidelås i kontrastfarger. To sidelommer med inngang til hodetelefoner. Ribb i hals, nederkant og ermavsluting.

HE

CA PRIS

JH047 FRESHER FULL ZIP SWEAT

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

JH048 UNDERGRAD JACKET


JH048 UNDERGRAD JACKET

SWEATSHIRTS 91


62-160 LIGHTWEIGHT SWEATJACKET Sweatjakke i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås, raglanermer og to lommer. ART NR 62-160 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT 240 g/m² STØRRELSER S-2XL CA PRIS 260 kr FARGER NA DE EP

HE

FU EE N

GR E TL BO T

SI A

DY UN RG BU

N EE

LL Y

GR

GE OR AN

R HE AT

T GH LI

RP

E UR AZ

PU

38

47 KE

92 SWEATSHIRTS

57

41 LE

BL UE

UE BL L YA RO

44 RE D

40

GR

HI AP GR

CK

TE W HI

BL A

PE

ZU

51

AZ VY

94

CH

GL

EY

36

TE

30


62-230 SWEAT JACKET

Sweatjakke til damer med skjult glidelås. Raglanerm og frontlommer.

Sweatjakke med skjult glidelås. Raglanerm.

62-116 70 % bomull, 30% polyester 280 g/m2 XS–2XL

62-230 80 % bomull, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL

VY

EY

AZ EP DE

AT

HE

R

NA

GR

HI TE

94

AP LI

GH

T

GR

CK BL A

TE

GL

HE

36

3O HI

FARGER

W

VY NA

Y

AZ EP

AC K

94

DE

W

HI TE

36

GR E

30

R

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

CA PRIS 325 kr

AT HE

325 kr

HE

CA PRIS

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-116 LADY-FIT SWEAT JACKET

SWEATSHIRTS 93


62-158 LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT

Sweatshirt med ¼ skjult YKK glidelås.

¼ zip sweatshirt i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås og raglanermer.

R

EP

HE

DE

AT HE

DY UN RG BU BO T

TL

E

GR

EE N

38

SI A

LI

LE RP PU KE

LL

Y

GR

GE

EE N

47

NA

GR

HI AP T GH

BL A BL UE AZ

44

57

41

E UR

YA RO

40

AZ VY

94

GR

CK

TE HI W

UE L

BL

PI NK T HO

PE

ZU

51

57

GL

CH

36

FU

3O

EY

FARGER

TE

230 kr

NA

VY

CA PRIS

FR EN CH

GR EY

HE

AT

HE R

CO

41

FN

62-158 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

RE D

EE N GR

LL Y KE

PE

RG UN DY

E BL U RE HI

PP SA

RE D RE FI

94 SWEATSHIRTS

CH

T JE UE

BL L YA RO

47

40

AL

TE HI W C TI AR

50

51

94

87

BU

36

AR

30

LE

FARGER

RP

350 kr

PU

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

OR AN

JH046 80% bomull, 20 % polyester 280 g/m² S-2XL

BL AC K

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH046 SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT


62-114 ZIP NECK SWEAT Unisex klassisk sweatshirt med 1/4 skjult glidelås. Raglanermer. ART NR 62-114 MATERIALE 80% bomull, 20% polyester VEKT HVIT 260 g/m² VEKT FARGET 280 g/m² STØRRELSER S-2XL CA PRIS 285 kr FARGER E BL U AL

EP

RO Y

GR HE HE

AT

BL LE TT BO

RE

D

GR

EE

N

38

40

51

AZ

R

AC K

TE HI W

EY

94

NA VY

36

DE

30

SWEATSHIRTS 95


64-026 ELASTIC ATED JOG PANTS

96 SWEATSHIRTS


64-026 ELASTICATED JOG PANTS

Unisex shorts med to lommer. Ubørstet innside.

Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutningen. To sidelommer og snøring i livet.

FARGER

36

32

94

GR R HE AT

VY NA

NA

VY

AZ

EY

185 kr

EP

VY NA EP

CA PRIS

HE

HE

AT

HE

R

K AC

AZ

GR

EY

94

DE

36 BL

FARGER

64-026 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

DE

CA PRIS 130 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AC K

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-036 LIGHT WEIGHT SHORTS

SWEATSHIRTS 97


NYHET!

JH073 DROPPED CROTCH JOGPANTS

Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutingen. To sidelommer og snøring i livet.

Myke joggebukser med smale ben. Lommer i front med glidelås. Elastisk strikk i livet med snøring. Ribb i benavslutningen.

S–XL 315 kr CH FR EN W

ER AT H HE

NA VY

FN

GR

EY

94

NE

36 BL AC K

FARGER

JH073 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2

T

EN C

H

NA

VY

Y

FN FR

AL CO AR

BL AC K T JE

98 SWEATSHIRTS

94

87

GR E

36

R

FARGER

CA PRIS

AT HE

290 kr

HE

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JE

JH072 80 % bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–XL

CH

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH072 COLLEGE CUFFED JOG PANTS


NYHET!

JC082 MEN’S COOL TAPERED JOGPANT Smale treningbukser for gutta. Lommer i side. Glidelås ved ankler. ART NR JC082 MATERIALE 60% bomull, 35% polyester,

5% Elastane VEKT 240 g/m² STØRRELSER S-2XL CA PRIS 420 kr FARGER R HE AT HE

JE T

BL

AC

K

GR E

Y

94

36

SWEATSHIRTS 99


STRIKKEDE

-026 ELASTICATED JOG PANTS -098 ATHLETIC VEST

100 STRIKKEDE


710F V-NECK KNITTED PULLOVER

Strikker genser med V-hals til herr.

Strikker genser med V-hals til dame.

449 kr

FARGER

36

VY

32

NA

VY NA CH

FR EN

AC K

32

CA PRIS

EN CH

36 BL

FARGER

710F 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

FR

CA PRIS 449 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AC K

710M 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

710M V-NECK KNITTED PULLOVER

STRIKKEDE 101


715F LADIES CARDIGAN

Strikket vest i unisex modell.

Klassisk og stilren strikket cardigan for damer.

FARGER

36

NA

VY

32 CH

CH EN FR

BL AC

102 STRIKKEDE

449 kr

EN

NA

VY

32

CA PRIS

FR

36 K

FARGER

715F 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

K

CA PRIS 415 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

AC

716M 50 % bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

716M SLEEVELESS PULLOVER


STRIKKEDE 103


SKJORTER 104 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

934M MENS LONG SLEEVE POPLIN SHIRT Poplinskjorte for herrer i kort eller lang erm. Kvalitet i bom/ pol.og easy care behandlet krevet minimal stryking. Lomme på venstre bryst.

65

PE E

E UO IS RQ TU

AT OR CO

RP

BL A

E

CK

TE HI W

RP L

UE

CP

PU

36

BL

30

GE AN OR

E

LM M

44

LI

D

CR

RE

FARGER

IC

335 kr 299 kr

SS

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

934M 65% polyester, 35 % bomull 100 g/m2 110 g/m2 S–4XL

CL A

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 105


106 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

924M MENS LONG SLEEVE POPLIN TAILORD FIT Poplinskjorte for herrer i lang og kort erm i en moderne design. Kvalitet i bom/pol.og easy care behandlet krevet minimal stryking. Mansjettknapper kan brukes.

30

E

BL

UE

CP AT OR RP CO

36

HI TE

FARGER

W

319 kr 285 kr

CK

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

924M 65% polyester, 35 % bomull 100 g/m2 110 g/m2 S-4XL

BL A

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 107


108 SKJORTER


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

65-118 LONG SLEEVE POPLIN SHIRT Poplinskjorte for herrer med kort eller lang erm. Lomme på venstre bryst.

D RE

ID

BL

VY NA

K AC

40 UE

MU

32

M

36

3O

BL

FARGER

TE

379 kr 325 kr

HI

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

65-118 55 % bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 109


110 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

932M MENS LONG SLEEVE OXFORD SHIRT Klassisk oxford skjorte for herrer. Krever minimal strykning da plaggene er easy care behandlet. Lomme på venstre side. Klassisk button down krave.

94

ZT

OD

BL RD

BL

FO OX

AZ

TE

C

ER SI LV

K BL AC

W

HI

TE

UE

36

UE

30

NK

52 PI

FARGER

SI C

369 kr 335 kr

AS

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

932M 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

CL

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 111


112 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

922M MEN’S LONG SLEEVE OXFORD TAILORD SHIRT Oxfordskjorte i smallere med moderne design i kort eller lang erm. Krever mini­mal strykning da plaggene er easy care behandlet. Mansjettknapper kan brukes.

922M 70 % bomull, 30% polyester S–4XL 130 g/m2 135 g/m2 36

RD FO

BL AC

K

BL

UE

OD OX

30 TE

FARGER

HI

CA PRIS LANG ERM 369 kr CA PRIS KORT ERM 335 kr

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 113


114 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

65-114 LONG SLEEVE OXFORD SHIRT Klassisk oxfordskjorte med button down krave og lomme på venstre bryst. Leve­res både med langer eller korte ermer.

32

OX

FO

RD

VY

BL

UE

OD NA

D OX FO R

AC

K

94

GR EY

36

3O

BL

FARGER

TE

399 kr 349 kr

HI

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

65-114 70 % bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 115


116 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 959M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 956F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 957F XS-4XL

958M LONG SLEEVE TAILORED ULTIMATE NON IRON SHIRT Strykefri business skjorte for herrer med en smalere/moderne passform. Mansjettknapper kan brukes. 958M 100 % bomull micro twill 120 g/m2 S–4XL BN

BZ

NK

36

BR

IG

HT

PI

SK HT IG BR

BL A

CK

Y

30 TE

589 kr 525 kr

HI

FARGER CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SKJORTER 117


118 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 963M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 962F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 963F XS-4XL

962M MEN’S LONG SLEEVE HERRINGBONE SHIRT Stilren skjorte for herrer. Herringbone (fiskben) mønster. Easycare behandlet. Krever minimal stryking. Tailored Fit. Mansjettknapper kan brukes.

30

BL

UE

42 GH T

FARGER

LI

435 kr 399 kr

HI TE

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

962M 84% bomull, 16% polyester, Mini Herringbone 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 119


120 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE SMP22 S-4XL

LADIES LONG SLEEVE SWP23 XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE SWP24 XS-4XL

SMP21 BLACK TIE LONG SLEEVE SHIRT Penskjorte i stretchpoplin med ”cut away” krage med to lommer, ekstra knappehull for mansjettknapper og andre detaljer.

D RE S

RI OU XU

CO FF

EE

K AC

RM

BE

AN

GY

LU

36

3O

BL

FARGER

TE

369 kr 339 kr

HI

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

SMP21 97% bomull och 3% elastan 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SKJORTER 121


122 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

960M MENS LONG SLEEVE ULTIMATE STRETCH SHIRT Skjorte med maksimal komfort grunnet bruk av stretchmaterialet Lycra® T400®. Figursydd passform. Mansjettknapper kan brukes.

36 CK

30

BL A

FARGER

TE

499 kr 469 kr

HI

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

960M 75% bomull, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² XS-4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARG STØRRELSER

SKJORTER 123


124 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

946M MENS LONG SLEEVE FITTED SHIRT Moderne figursydd skjorte for herrer med kort eller lang erm. Easy care behandlet, krever minimal stryking. Stretch kvalitet.

36

PT

CQ AT OL OC CH

PO RT

CK

E

30

BL A

FARGER

TE

425 kr 389 kr

HI

CA PRIS LANG ERM CA PRIS KORT ERM

946M 97 % bomull, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SKJORTER 125


126 SKJORTER


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-XL

SMD85 DNM VISION MEN Jeansskjorte med feminin krave, ton-i-ton knapper med zick zack søm og mansjetter med dobble knapper.

DE

NI

M

AZ UE

FARGER

BL

395 kr

EP

CA PRIS

SMD85 100% bomull 6,5 oz S-2XL

DE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

SKJORTER 127


SPORT 128 SPORT


61-392 LADY-FIT PERFORMANCE T

Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Teknisk T-shirt til dame. Produsert ikvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

UE AZ

UR E

BL

BL UE

E M

LL YE T IG H

LM

BR

RE D

RO YA L

VY NA EP DE

XK

A SI CH

ZU

LI

40

51

OW

HI W

UR E

AZ

36 AC K

UE BL

BL UE RO YA L

3O

E M

YE T IG H BR

FARGER

57

LM LI

LL

OW

XK RE D

SI CH

ZU

VY EP DE

BL

NA

AC K

TE HI W

40 A

57

51

110 kr

AZ

AZ

36

3O

FU

FARGER

CA PRIS

TE

CA PRIS 110 kr

61-392 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

BL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-390 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

FU

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-390 PERFORMANCE T

SPORT 129


AR PU TI RP C L W E HI / TE

130 SPORT

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JE TIC T W BL H AC ITE K /

36 40

36 13

36 AP

38 74

32 YT

FN 30

FN 40

51 30

50 87

50 13

PE 30

11 30

F JE IRE T R BA ED LC / K

12 36

/

EC JE TRI T CY BL E AC LL K OW

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

/

P CH PHI AR RE CO BL AL UE

SA

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

OX F SK OR Y DN BL A UE VY /

CH FI AR RE CO RE AL D /

/

T GO BLA LD CK

JE

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

AR T FI IC RE W RE HIT D E/

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

AR SA TIC PP WH HI IT RE E/

36 30

EL J EC ET TR BL IC A OR CK AN / GE

30 40

E FI NCH RE RE NAV D Y/

30 57

FR

30 50

EL AR ECT TI RI C C W PI HI NK TE /

30 36

40 36

EL

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

JC003 CONTRAST COOL T

Teknisk T-shirt med kontrasfarger. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

ART NR JC003 MATERIALE 100 % polyester VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S–2XL

CA PRIS 179 kr

FARGER


JC005 GIRLIE COOL T

Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. 35 farger!

Teknisk T-shirt for dame. Produserti kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

NK PI IC

EL EC TR W IC CT R EL E

EN GR E LE

TT BO

GR Y LL KE

LL O

T HO OW LL YE N SU

DE

N EE

EE GR

EL

BE ER

38

YE LL OW

SH

EC TR

T

IC

CH T HO D RE

12

YE

PI

A NT AG E M

34

RT SE

TR IC

SA ND

47

EC

10

E RO YA L

H EN C FR

11

EL ON

I IL

OR

BL U

NA VY

AL CO AR

AG IC

57

M

E RP L PU

3M

51

NK

JE

CH

T

C TI AR UE BL RE HI PP

RE D RE FI

AG

IC EC TR EL

N GR EE IC

EC TR EL HO T

CH OC

OL

AT

E

CQ

EE OL

IV E

GR

GR LE TT BO

JA DE

BL AC K

HI W

H AS BL RE HI PP

UM PL

TA EN

13

M NK PI BY BA

OW LL YE N

SU N EE GR E M LI

59

EE

N

38

14

PE

GE

SA

GR R AT HE

UE

50

FN

OR AN

SA

IC

HE

BL N AI IA W

LE RT SE DE

BE ER SH

77

12

10

N

ON M LE T

LD GO GR

K PI N IC

EL EC TR

GE

LM

SA ND

OR

AN

TR

3M

EC EL

OR

EE

N

47

H US

T HO

GE OR AN

44

IC

RE D FI RE

AP

34

BX

CR

PI NK

DY UN RG BU

13

40

52

87

TE

EY

UE

CH

36

40

RP PU

SK

11

57

Y

30

56

YA L RO

FO R

Y

RC AI RF O

41

LL

FARGER

14

BL

NA D

CH EN FR

OX

PE BL UE

YT

E

BL UE

80

120 kr

50

AQ

51 UE

VY

AR

JE

TI

T

AR

BL

CO

AC

HI W C

32

NA

VY

FN

CA PRIS 93

94

K

TE

87

M AG

36

AL

30

KE

FARGER

JC005 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL kun i fargene Artic White, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy och Jet Black)

HA

CA PRIS 120 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

N

JC001 100 % polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL i fargene Fire Red, Royal Blue och Sapphire Blue *XS-5XL i fargene Artic White, French Navy, Jet Black)

LE M

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC001 COOL T

SPORT 131


61-416 PERFORMANCE VEST & 64-042 PERFORMANCE SHORTS

132 SPORT


NYHET! BARN Side 246

NYHET!

61-416 PERFORMANCE VEST

Teknisk vest for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Teknisk vest. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

61-418 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 110 kr

CA PRIS 110 kr E BL U

E

RE

BL U AL RO Y

EP

E M

DE YE

LM

BR

IG H

T

D RE

HS I

E

A

LL

OW

XK

LI

40

ZU

VY NA

K

AZ

W

BL

AC

HI T

BL

51

AZ U

AZ

36

3O E

UE

E BL U AL RO Y

FARGER

57 M

YE T IG H BR

RE D

LM LI

LL

OW

XK

A HS I

ZU

VY DE

BL

EP

AC

NA

K

TE HI W

40

57

51

UR E

AZ

36

3O

FU C

FARGER

61-416 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

FU C

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-418 LADY-FIT PERFORMANCE VEST

SPORT 133


BARN Sida 248

JC015 GIRLIE COOL VEST Teknisk singlett for damer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. ART NR JC015 MATERIALE 100 % polyester VEKT 140 g/m2 STØRRELSER XS–XL

JCOO7 COOL VEST Teknisk singlett for herr. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. ART NR JC007 MATERIALE 100 % polyester VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S–2XL CA PRIS 115 kr FARGER VY CH EN FR W NE

D RE RE FI EL

EC

SU

N

TR

IC

YE

YE L

LL O

W

LO

W

12

59 VE OL I

GR LE TT BO

GR

EE

N

38

EE N

RT SE

N

DE

NA

EY HE R

HE AT PI

34

SA

ND

HO

T

PU R

PL E

NK

40

EE GR Y LL KE

FN

GR

L CH AR

BL T JE

BL UE HI RE

CR U AN GR IC TR EL EC

GR E M LI

47

EE

OR N EE

EE GR Y LL KE

3M

GE

C TR I EC EL

10

N

LM

57

PE

SH

SA PP

YA RO GE AN

SA ND RT

SE DE

44

OR

SA

AN OR IC

TR EC

13

CO A

AC K

TE HI W TI AR UE L

RE

BL

E BL U

E

PP

RO YA

GE

3M

EL N EE IC TR EC EL

IC TR EL EC

50

47

GR

W LL O YE

OW

SU N

YE

LL

LE T BE SH ER

134 SPORT

10

51

HI

L

EN FR

D RE

EL

12

BL U

Y NA V CH

AL NE W

FI

T HO

34

M

ON

OR

50

51

13

40

IC

NK

PI NK

11 PI

LE PU RP

CH A

BL T JE

57

RC O

AC

K

TE HI W C TI AR

PE

FN

87

RE

36

EC TR

30

C

FARGER

94

87

36

30

N

CA PRIS 115 kr


36 40

36 11

PE 50

57 36

40 30

34 40

ET

/J

NK

PI

BL

SU N FI YE RE L RE LOW D /

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

JE FI T B RE LA RE CK D /

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

AC K

30 FN

FI R W ER HI E TE D/

T

HO

FARGER

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

CA PRIS

SA P PP UR HI PL RE E BL / UE

125 kr

50 30

CA PRIS

125 kr

FARGER

30 FN

36 30

36 40

87 LM

50 13

40 30

36 34

34 40

SU N FI YE RE L RE LOW D /

SU JET N BL YE A LL CK OW /

AR FI TI RE C R W ED HI / TE

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

C LI HA M R E CO GR A EE L/ N

JE FI T B RE LA RE CK D /

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

JC016 100% Polyester 140 g/m² XS-XL

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC016 GIRLIE COOL CONTRAST VEST JC008 MEN COOL CONTRAST VEST

Vest i feminin design med kontrast i siden. Bakstykket er noe lengre og avrundet. Vest for herr med kontrast i siden. Bak­stykket er noe lengre og avrundet.

JC008 100 % polyester 140 g/m2 S–XXL

50 30

SPORT 135


NYHET!

JC002 LONG SLEEVE COOL T

Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

EL

EC

TR

IC

RE

L

BL UE

51 RO YA

VY NA

AL CO AR CH

YE

D

LL

OW

12 RE

FN

K AC BL

W

RI C CT

40 FI

YE IC TR EC EL

136 SPORT

87

36

CH

3O

EN

FARGER

FR

169 kr

TE

PI NK

CA PRIS

EL E

BL U

NK PI T

T JE

RE

BL

AC

HI W C TI AR

11

57

JC002 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

LL

OW

12

E

50

HO

36

HI

30

PP

FARGER

K

169 kr TE

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HI

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

SA

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC012 GIRLIE LONG SLEEVE COOL T


NYHET!

NYHET!

Teknisk treningstrøye med tight passform til damer. Hake i nakken for å holde hodetelefoner på plass ved løping. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr inntil kroppen.

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

36 11

36 40

36 12

87 36

FN 30

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

FARGER

C JE HAR T C BL OA AC L K /

51 30

EL J EC ET TR BL IC AC YE K/ LL OW

FN 30

465 kr EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

87 36

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

36 12

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

36 40

CA PRIS

JE FI T B RE LA RE CK D /

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

465 kr C JE HAR T C BL OA AC L K /

FARGER

Teknisk treningstrøye med tight passform. Hake i nakken for å holde hodetelefoner på plass ved løping. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr inntil kroppen.

EL J EC ET TR BL IC AC YE K/ LL OW

CA PRIS

JC036 GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT

JE FI T B RE LA RE CK D /

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC031 MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT

SPORT 137


NYHET!

63-038 PERFORMANCE POLO

63-040 LADY-FIT PERFORMANCE POLO

Teknisk polo. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Teknisk polo for dame. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

63-038 100 % polyester 140 g/m2 S–3XL

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 189 kr

L YA RO

D

UE BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

TE

40

51

RE

AZ

36

3O HI

L YA RO

D

UE BL

VY DE

EP

NA

CK

FARGER

40

51

RE

AZ BL A

HI W

138 SPORT

CA PRIS 189 kr 36

3O TE

FARGER

63-040 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

NYHET!


63-038 PERFORMANCE POLO & 64-042 PERFORMANCE SHORTS

SPORT 139


JC040 COOL POLO

140 SPORT


JC045 GIRL COOL POLO

Teknisk polo for herrer. Holder deg tørr nærmest kroppen.

Teknisk polo for damer. Holder deg tørr nærmest kroppen.

BL UE

UE

IR

E

BL

SA P

PH

L

EN GR E E

YE LL OW N

SU

LM

US

H

FI

RE

RE D

34

M

W NE

NK PI

PU R

EC EL

40

57 HO T

NK PI TR IC

PE

LI

FR

BL JE

T

C TI AR

50

51 YA

HI W

EN CH FR W

NA VY

FN

RO

36

EN CH

30

GE AN OR N GR Y LL KE

EC

TR

IC

GR

EE

N EE

47

OL I

VE

GR EE

N

EL

FARGER

CR

SA SE DE

EC N GR EE LI

44

RT

C TR I

ND

GE

3M

10

M E

TR EC EL

59

189 kr K

VY NA

EY LE

PU

SK

D RE FI RE IC

LL YE N SU TT L

E

GR

EE N

38

LM

YE L

OW

LO

W

12

CA PRIS

NE

11

EL

34

FN

GR HE A

CH

BL UE

PE

13

NK PI T

YT Y

HI RE

40

HO

TH ER

BL T JE

RO

SA PP

YA L

BL

UE

BL UE

50

57

AR CO AL

AC

K

TE HI W C TI AR

51

94

87

RP

36

OR AN

30

BO

FARGER

JC045 100 % polyester 140 g/m2 XS–XL* (*XS-2XL i fargerne Jet Black og Artic White)

AC

CA PRIS 189 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

TE

JC040 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL* (*XS-3XL i fargerne White, Jet Black og French Navy)

PL E

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC040 COOL POLO

SPORT 141


NYHET! NYHET!

JC082 MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

JC083 MEN’S COOL SPORT LEGGING

Smale treningbukser for gutta. Lommer i side. Glidelås ved ankler.

Treningstights for menn. Sømmer som ikke irriterer.

36

142 SPORT

GR HE R AT HE

JE T

BL

AC

K

EY

29

FARGER

369 kr 36 K

FARGER

CA PRIS

AC

419 kr

JC083 88% polyester, 12% elastan 180 g/m² S-2XL

BL

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JE T

JC082 60% bomull, 35% polyester, 5% elastane VEKT 240 g/m² STØRRELSER S-2XL ART NR MATERIALE


NYHET! BARN Side 246

64-042 PERFORMANCE SHORTS Teknisk shorts. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. ART NR 64-042 MATERIALE 100 % polyester VEKT 140 g/m2 STØRRELSER S–2XL CA PRIS 179 kr FARGER AZ

D RE

EP

NA VY

40

DE

TE HI W

BL AC K

36

3O

SPORT 143


JC086 GIRLIE COOL CAPRI

Treningsbukse i CoolFit Poly Spandex, med kontrastsømmer for beste komfort. Skjult lomme på framsiden. Elastisk band i midjen.

¾ treningsbukse I CoolFit Poly Spandex, med kontrastsømmer for beste komfort. Skjult lomme på framsiden. Elastisk band i midjen.

144 SPORT

36 PE

36 50

87 L

K AC BL

CO A

36 57

CO A

36

CH AR

FARGER

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

259 kr

L

87 CH AR

36 50

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

36 PE

JE T PU BL RP AC LE K/

K AC BL

36 57

JE HO T B T LA PI CK NK /

36 JE T

FARGER

CA PRIS

JE T PU BL RP AC LE K/

CA PRIS 359 kr

JC086 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

JE HO T B T LA PI CK NK /

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC087 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

JE T

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC087 GIRLIE COOL ATHLETIC PANT


JC088 GIRLIE COOL TRAINING SHORTS Tekniske shorts for damer produsert i Cool Fot Poly Spandex. Cool fit holder deg tørr nærmest kroppen og fører fuktigheten vekk. Skjult nøkkellomme. ART NR JC088 MATERIALE 87% polyester, 13% spandex VEKT 280 g/m² STØRRELSER XS-XL CA PRIS 229 kr FARGER JE

T

BL

AC

K

36

SPORT 145


JAKKER & FLEECE

146 JAKKER & FLEECE


NYHET! NYHET!

TRA442 TARAH JACKET

TRA441 TYLER JACKET

Vattert og vannavisende jakke for dame. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

Vattert og vannavisende jakke for herr. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

36

3M VY

32

I

FARGER

KH AK

475 kr

NA

RG UN

VY

DY

41 NA

CK

32

BU

36 BL A

FARGER

CA PRIS

K

CA PRIS 475 kr

AC

taffeta (for), Thermo-Guard stoppning STØRRELSER S–3XL

TRA441 100% micro poplin, 100% polyester taffeta (for), Thermo-Guard stoppning STØRRELSER S–3XL ART NR MATERIALE

BL

ART NR TRA442 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester

JAKKER & FLEECE 147


TRA811 TARAH BODYWARMER

148 JAKKER & FLEECE


NYHET!

NYHET!

TRA811 TARAH BODYWARMER

TRA810 TYLER BODYWARMER

Vattert og vannavisende vest for dame. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

Vattert og vannavisende vest for herr. To ytterlommer med sideinngang for å varme hendene. Egen glidelås for å forenkle f. eks. brodering av logo.

ART NR TRA811 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester

taffeta (for), Thermo-Guard stoppning STØRRELSER S–3XL

CA PRIS 385 kr

VY

32 NA

VY NA

K AC

36 K

FARGER

32

AC

36 BL

FARGER

taffeta (for), Thermo-Guard stoppning STØRRELSER S–3XL

BL

CA PRIS 385 kr

ART NR TRA810 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester

JAKKER & FLEECE 149


NYHET!

NYHET!

TRA670 HYDROFORCE 3-LAYER MEMBRANE SOFTSHELL

36

OD RD

36

FARGER

FO

FARGER

975 kr

OX

890 kr

CA PRIS

BL A

CA PRIS

TRW464 100% polyester Isotex 10 000 S–3XL

CK

TRA670 100% polyester. Softshell XPT 3 layer membrane, 100% Polyester mesh(for) STØRRELSER S–3XL

ART NR MATERIALE STØRRELSER

150 JAKKER & FLEECE

VY NA

BL AC

K

32

UE

ART NR MATERIALE

Vanntett jakke og pustende jakke i stretch materialet. Tapede sømmer. Avtagbar og skjult hette med fustering. Justerbar ermavslutning. Toveis glidelås. To lommer fram og en brystlomme med glidelås. Innvendig lomme. Snøring i livet. Blå jakke har grå detaljer.

BL

Soft Shelljakke med pustende effekt og vannavisende ytterstoff. Vindavisende. Ermpaneler med toyelig ripbstop for maksimal rørlighet. Innfellbar hette med justering og justerbar ermavslutning. To lommer frem og en brystlomme med glidelås. Innvendig lomme med mobil inngang for høretelefoner.

TRW464 EXOSPHERE STRETCH JACKET


NYHET!

NYHET!

TRA671 - TRA673 ARLEY JERSEY SOFT SHELL JACKET

TRA674 - TRA675 ARCOLA 3 LAYER SOFT SHELL JACKET

Moderne lett Soft Shelljakke med stretch. Vannavisende og vindtett effekt. Quickdry. Avtagbar hette og to lommer fremme. Justerbar ermavsluting og snøring nedentil. Figursydd damemodell.

Soft shelljakke i 3- lags soft shell materialet med pustefunksjon. Vindtett og vannavisende effekt. Kontrastfarged lomme på venstre erm. En lomme på høyre bryst og to frontlommer alle med kontrastfarger i glidelåsen. Justerbar ermavlutning og snøring i livet. ragsko nertill.

ART NR HERR TRA671 ART NR DAME TRA673 MATERIALE Jersey backed woven stretch

ART NR HERR TRA674 ART NR DAME TRA675 MATERIALE Soft shell XPT waterproof and

STØRRELSER S–3XL

STØRRELSER S–3XL

CA PRIS 535 kr

CA PRIS 620 kr

Soft shell fabric

41

RE

Y

CL

AS

SI C

ND RG U BU

OR D

D

40

BL

EE ST

ER

18 OT T

GR EE E

TR EM

GE OR AN

N

47

N

LI

OX F

BL

GH T

AC K

SI AS

SU

LI

M

E

44 Y

OD L

80

UE

36

C

FARGER

CL

TI C ES M AJ

RE D

E PL

40

PU R

UE BL

OR D

VY

PE

EX

LM

OD NA

BL

AC K

32

OX F

36

KE

FARGER

breathable 3 layer membrane

JAKKER & FLEECE 151


NYHET! NYHET!

JU162 MEN’S ID.701 SOFTSHELL

JW163 WOMEN’S ID.701 SOFTSHELL

Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort).

Vannavisende og vindtett Soft Shell med 2–veis stretch for maximal komfort. Jakken er litt lengte i modellen og har pustende effekt. Feminim i passform. To sidelommer og to innelommer. Kontrastfarget linning (ikke i hvit og sort).

EY GR M AR

M

W D/ RE

GR

EY

50

OS

T

GR

EE

N

32

GH L/ AT OL

BL A

GH

W HI

CK

T OS

N

L/

40

AR W D/ RE

152 JAKKER & FLEECE

CG

N

36

VY /N EO

3O

NA

FARGER

TE

EY GR

N EE GR

385 kr

AT OL

BL A

HI W

50

CA PRIS

GR

EY

40

32 EO

CG CK

TE

36

/N

3O

VY

FARGER

NA

385 kr /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

CA PRIS

JW163 96% polyester, 4% elastan, 100% polyester microfleece (innside). XS-2XL

/N DA EO R N KG OR R AN EY GE

ART NR JW163 96% polyester, 4% elastan. 100% poly- MATERIALE ester microfleece (innsiden). STØRRELSER S-3XL STØRRELSER ART NR MATERIALE


140 SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR HERR 140M ART NR DAME 140F MATERIALE 92 % polyester, 8 % elastan STØRRELSER XS–4XL (3XL og 4XL

ej tilgenglig i Azure og Cactus) CA PRIS 795 kr FARGER D RE C SI CL AS

BL UE E UR AZ

FR

EN

CH

NA

UM TI TA NI

BL

40

ZU

CA CT

US

GR E

EN

CC

VY

32

TT AC K

36

JAKKER & FLEECE 153


NYHET!

NYHET!

TRA680 CLASSIC SOFTSHELL

TRA642 UPROAR INTERACTIVE SOFTSHELL

Myk og føyelig Skall jakke jakke. Jakken tåler vind og kulde. Vannavisende ytterstoff og Quick Dry effekt. To lommer fremme.

Myk og føyelig Skall jakke jakke med fleece i innsiden. Jakken tåler vind og kulde. Vannavisende ytterstoff og Quick Dry effekt. To lommer fremme.

ART NR TRA680 MATERIALE 100% polyester. Lightweight jersey

backed Softshell STØRRELSER S–3XL CA PRIS 335 kr

CA PRIS 500 kr 51

RE D

40

C SS I CL A

L YA RO

NA

VY

BL

EY

BL A

154 JAKKER & FLEECE

32

94

UE

36 CK

FARGER

GR

NA

BL

VY

32

SE AL

36 AC K

FARGER

TRA642 TRA645 100% polyester. S–4XL*, (*4XL kun i fargene Navy og Black.) STØRRELSER DAM S-3XL ØVRIGT Fargene Seal Grey og Royal Blue finnes kun i herrmodell.

ART NR HERR ART NR DAME MATERIAL E STØRRELSER HERR


HSL-2 ELIPSE SOFTSHELL

XJ-1 AERONAUT SOFT TECH BONDED SHELL

Softshelljakke med krittstripede finish. 4 veis stretchmateriale som gir god bevegelsefrihet. Vannavisende og vindetett. Glidelåser i kontrastfarger. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

Ekstrem tofarget softshell jakke. Hele 14% Spandex gir god stretch. Aktiv passform. Avtagbar og justerbar hette. Brystlomme med uttak for høre­tele­foner. Vanntett inntil 8 000 mm. Gode puste-egenskaper: 5 000 g/m²/24h. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

AN

IT

E

40 GL

GR

51 HD

D/

TE NI RA /G

VY NA

AN GR

K/

32 GL

RE

36 GL

CO GR OL AN BL IT UE E /

FARGER

IT E

1875 kr

AC

LD

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

AC

K/

GO

D RE K/

BL

AC

51 40

CA PRIS

T BL OP AC GR K E

EN

/

BL

BL

36 OR

XJ-1 XJ-1W 86 % polyester, 14 % spandex S–3XL XS-2XL

TR EE

47 36

36 40

AC

AC BL

AC

K/

36 51

IC

36 36

BL

FARGER

K

1495 kr K/ BL EL UE EC TR

CA PRIS

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAM

BL

HSL-2 HSL-2W 94% polyester, 6% spandex (for polyester birdseye mesh) STØRRELSER HERR S-3XL STØRRELSER DAM XS-2XL ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE

JAKKER & FLEECE 155


PÅ FRUIT.SE/NO HITTAR DU FLER JACKOR!

NYHET!

SRX-1 TSUMANI RAIN SHELL Regn og skalljakke i dame og herremodell med meget god pusteevne og er vanntett opp til 15.000mm/ g/m²/24h. Tapede sømmer og glidelås. Justerbar og skjult hette. Lomme på venstre erm og bryst og innelomme. Snøring i livet og borrelås i ermavlutning. Inngang for hodetelefoner i innelommen. ART NR HERR SRX-1 ART NR DAME SRX-1W MATERIALE 100% nylon twill, 3-lagers

laminering med 100% polyester bakside. STORLEKAR HERR S-3XL, (S-5XL i Black) STORLEKAR DAME XS-2XL CA PRIS 3100 kr FARGER

156 JAKKER & FLEECE

GR P TO EE TR

AS

EE N

LO W YE L

47

E

D

BL

EL

EC

TR

IC

K AC BL

K2

40

BL

UE

51

RE

36


HS-1 EPSILON H2-XTREME SHELL

XB-2 EXPEDITION SOFT SHELL

Teknisk softshelljakke med stretch. Aktiv passform, laserskåret vanntett armlomme. Vanntetthet 8 000 mm, pusteevne 5 000 g/m²/24h. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

En meget teknisk softshelljakke med stretch. Vannsøyle på hele 15 000 mm, og pustevne 15 000 g/m²/24h. Avtagbar og justebar hette. Ventilasjon under ermene. Forbøyde ermer. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

TE NI RA /G

VY NA

LD GO K/

AC

D

32 GL

K

BL

RE E AM FL

K/ AC

36 OR

AC

AP 36

36 40

IP

OT

LE

51 36

CH

M

NI

K/ BL AC

36 YT

BL

36 GL

ET BL HY AC L K/ BL UE

FARGER

TE

2755 kr

RE D

UE

CA PRIS

EC T BL RIC AC B K LU E/

HI W LK

XB-2 XB-2W 100% polyester S–3XL XS–2XL Fargene Chipotle/Black endast tilgenglig i herrmodell.

EL

30 CH A

TR E

ET BL OP AC GR K EE N/

47 36

40

YT

IC EL

EC

TR

NA

BL AC

VY

K

51

BL

32

OL

36

CO

FARGER

UE

2065 kr BL

CA PRIS

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAM ØVRIGT

GR A

HS-1 HS-1W Ripstop 95 % nylon, 5 % spandex S-3XL, S–5XL i svart XS–2XL

TE

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAM

/B L

JAKKER & FLEECE 157


TRW461 ARDMORE WATERPROOF SHELL JACKET

158 JAKKER & FLEECE


NYHET!

NYHET!

TRW458 LINTON OVERTROUSERS

TRW461 ARDMORE WATERPROOF SHELL JACKET

Vann- og vindtett overtrekk-bukse med pustende effect. Tapede sømmer og elastisk mindje-linning med snøring. Justerbar benavslunting og forsterkede kne.

Skalljakke med bra funsjonalitet i herre og damemodell. Figursydd damemodell. Vind- og vattentett til 5000mm. Tejpede sømmer. To ytterlommer samt innelomme med inngang for hodetelefoner. Infellbar hette med justerringART NR TRW458 smuligheter. Justerbar ermasluting MATERIAL 100% polyester med Isotex 5000 og snøring nedentil. Enkel inngang for STORLEKAR S-2XL brodering. CA PRIS

495 kr

FÄRGER

36

NA V

BL

100% polyester mesh (for)

Y

32 AC K

ART NR HERR TRW461 ART NR DAM TRW469 MATERIAL 100% borstad polyester, STORLEKAR S–3XL CA PRIS 445 kr

EY GR /S

TA

CK LA /B EY

GR AL

E/

SE AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL

M

D RE

OX F SE OR AL D B GR LU EY E/

ET M LI

K SE EY AL LI GR ME EY /

CL B AS LA SI CK C / RE D

AC BL

C

VY /C LA SS I SU SE N O AL RA GR NG EY E/ LA CK /B

Y GR E EA L /S

EY RL BA

18 36

LM 94

R

CL

60 94

K2 94

PE 94

TE

/

AS BL SIC AC R K ED

SI AS CL

38 94

44 94

OD 94

94 36

OT

NA

40 36

C

RE D

40

32 40 NA

VY

/S E

AL

GR

EY

32 94

NA

VY

32

L

EY GR SE

AL

36 40

K/

BL A

W HI

TE

CK

36 94

EA

36

3O

BO T SE TLE AL G GR REE EY N/

FÄRGER

JAKKER & FLEECE 159


GSX-1 AXIS SHELL

GSXP-1 AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS

Vindjakke med sporty og lekre detaljer. Glidelås i kontrastfarge. Modellen er middelskort og er forèt med finmasket mesh. Ytterstoff i vannavisende ripstop lignende materiale. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. GSX-1 GSW-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL( S-5XL tilgenglig i fargen Black/Black)

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL

36 BL

FARGER

AC K

E NC DA

K/ S

YA

L/

BL

AC

K

AC BL

RO

AV Y /N VY

TR E

ET BL OP AC GR K EE N/

47 36

UN

GE AN OR

51 36

NA

EY GR

SP

OR T

RE D

/B

LA

CK

40 36

36 K2

32 32

/B

LA CK

AX 36

K/ AC BL

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

51 40

RE D

AC

ST

BL

BL

160 JAKKER & FLEECE

RE

LI K/

AC BL N TR IGH EE T TO SH P AD GR O EE W/ N

32 47

T SP

K/

K/ AC

K/ AC BL

36 TM

M E

36 LM

36 44

BL AC K/

36 40

OR

36 51

L

36 36

YA

FARGER

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

CA PRIS 650 kr

RO

750 kr BL AC K

CA PRIS

FO

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

Vindbukse som hører til GSX-1. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser.


EP-2 ASCENT HARD SHELL TROUSERS

Avansert Softshelljakke i en meget teknisk vind- og vanntett kvalitet. Utmerket pusteevne 15 000 g/m² 24h samt en vanntetthet på hele 15 000 mm. 3 lags konstruksjon med tapede sømmer og glidelås. Fast justerbar hette. Ventilasjonsmulig-heter under armene. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

Bukser som matcher til E-2 modellen. Utmerket pusteevne på 15 000 g/m², og vantett til 15 000 mm. To lags konstruksjon med tapende sømmer. Lett forèt. Justerbar midje med borrelås og snølås nede. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

2065 kr

FARGER

36 GL

IT

E

CA PRIS

AN

NI

TE

32 GL

RA

K/ AC BL

D K/ AC

BL

IT AN GR

K/ AC BL

36 40

EP-2 EP-2W 100% nylon taslan oxford, 100% polyester brushed tricot (foder) STØRRELSER HERR S-3XL STØRRELSER DAME XS-2XL

/G

36 GL

VY

FARGER

NA

2625 kr E

CA PRIS

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE

GR

E-2 E-2W 100% Nylon Taslon Oxford S-3XL XS-2XL

RE

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

E-2 ASCENT HARD SHELL

JAKKER & FLEECE 161


NYHET! NYHET!

NS-1 NEUTRINO SHELL

Jakke med en aktiv passform for herre og dame. Innfellbar hette. Vanntett inntil 2 000 mm. Gode pusteevne: 2 000 g/m²/24h. Teipede sømmer på kritiske punkter. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser.

Skalljakke i dame og herremodell med bra pusteevne og vanntett opp til 5.000mm/ g/m²/24h. Justerbar fast hette. Lomme på vesntre bryst og to sidelommer, samt innelomme. Snøring i nederkant og borrelås i ermavlutingen. Inngang for høretelefoner.

NS-1 NS-1W 100% nylon, 100% polyester mesh (for). STØRRELSER HERR S-3XL, S-5XL i Black STØRRELSER DAME XS-2XL ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE

AP

SE

YE

LL OW

K2 BL A

RE D

TR EL

N EE GR P TO

EE TR

40

BL IC

CK BL A

IC AS S

47

162 JAKKER & FLEECE

UE

51

OT LE

36

IP

FARGER

CH

1440 kr

RE

D

CA PRIS

CL

UM NI

40

ZU BL UE

32

RE

BL

AC K

TT

AZ U

36

NA VY

FARGER

CH

895 kr

FR EN

CA PRIS

EC

510M 510F Taslon 100 % nylon 190 g/m2 XS–4XL (3XL, 4XL ej tilgenglig i Azure)

TI TA

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

510 HYDRAPLUS 2000


NYHET!

TRX-1 TYPHOON RAIN SHELL Regn- og skalljakke i dame og herremodell med bra pusteevne og vanntett opp til 5.000mm/ g/m²/24h. Justerbar og avtagbar hette. To frontlommer og innelommer. Justerbar nederkant og borrelås i ermavslutingen . Inngang for hodetelfoner. ART NR HERR TRX-1 ART NR DAME TRX-1W MATERIALE 100% nylon twill,100% polyes-

ter mesh og polyester taffeta (for). STØRRELSER HERR S-3XL, S-5XL i Black STØRRELSER DAME XS-2XL CA PRIS 1495 kr FARGER 14

D

EL

RE

LA

C

40 LI

UE BL C TR I

AC K

51 BL

W

HI

TE

36

EC

30

BL

AS

E

YE

LL

OW

K2

JAKKER & FLEECE 163


TRA439 BRIDGEPORT PARKAS

164 JAKKER & FLEECE


NYHET!

NYHET!

TRA439 BRIDGEPORT PARKAS

TRA150 CLASSIC 3-IN-1 JACKET

Vanntett og varmforet jakke for herrer i Thermo-Guard. Myk fleece som for i hals. Tejpede sømmer. To ytterlommer og innelomme. Infellbar hette med justeringsmuligheter. Justerbare ermasvlutninger og snøring nedentil. Egen glidelås for å forenkle f. Eks. brodering av logo.

Vind- og vanntett jakke med 3-i-1 funskjon. Myk fleece som fôr i hals. Tejpede sømmer. To ytterlommer og innelomme. Infelbar hette med justeringsmuligheter. Justerbar ermavslutning og snøring nedentil.

ART NR MATERIALE

TRA439 100% waterproof hydrafort oxford 300D polyester, 100% polyester taffeta (fôr) STØRRELSER S–3XL

32

40

RE D

36

C SI CL AS

VY NA

CK

IC

FARGER

BL A

AL

GR

EY

RE D

40

32

SE

BL

AC K

94

SS

36

CL A

FARGER

peached polyester, polyester taffeta (fôr) STØRRELSER S–3XL CA PRIS 620 kr

Y

495 kr NA V

CA PRIS

ART NR TRA150 MATERIALE 100% waterproof hydrafort 5000

JAKKER & FLEECE 165


TS020 EXPEDITION PARKA

166 JAKKER & FLEECE


NYHET!

TS020 EXPEDITION PARKA Unisex Parkasjakke som er ”et må ha” produkt i vintergarderoben for både han og henne. Jakken er brett vattert og har myk fuskepels på hetten. To sidelommer og to innelommer med inngang til høretelefoner. Snøring i livet for bedre passform. ART NR TS020 MATERIALE 100% polyester twill med PVC coating STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 1295 kr

AC

K

36 BL

FARGER

JAKKER & FLEECE 167


TS016F WOMEN´S PADDED JACKET & TS016 MEN´S PADDED JACKET

168 JAKKER & FLEECE


NYHET!

TS016F WOMEN’S PADDED JACKET

TS016 MEN’S PADDED JACKET

Vann- og vindavisende damejakke med varm polyfill og vaterte striper. Justerbar fôret hette. Kontrasfarger i for og glidelås. To sidelommer med glidelås. Elastiek ermavslutning. Snøring nedentil.

Vann- og vindavisende herrejakke med varm polyfill og vaterte striper. Justerbar fôret hette. Kontrasfarger i for og glidelås. To sidelommer med glidelås. Elastiek ermavslutning. Snøring nedentil.

ART NR TS016 MATERIALE 100% nylon, 100%polyester (fôr) STØRRELSER XS-2XL

E /L IM

AC K BL

GE

OW LL YE K/

AC

BL

BL

AN OR

AC K/

K/ AC BL

36 LM

N

AV

Y

40 32

36 34

D/

Y RE /G

36 44

RE

RO

YA L

51 GL

D

36 40

RE

K

36 AC

FARGER

BL

E /L IM

AC K

36 LM BL

OW LL YE K/

AC

BL

36 34 BL

AN

AC K/

36 44

OR

RE K/ AC D/

N

AV

Y

40 32 RE

/G

RE

Y

BL

BL RO

YA L

51 GL

D

36 40

AC

K

36

ART NR TS016 MATERIALE 100% nylon, 100%polyester (fôr) STØRRELSER XS-2XL CA PRIS 775 kr

GE

CA PRIS 775 kr FARGER

NYHET!

JAKKER & FLEECE 169


NYHET!

TS018F WOMEN’S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

TS018 MEN’S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

Damejakke med smale vatterte striper. To sidelommer med glidelås og fire innvendige lommer med tilgang for høretelefoner. Elastisk ermavslutning. Jakken er komprimerbar og kan gjøres veldig liten når den ikke brukes. Komprimeringspose følger med.

Herrejakke med smale vatterte striper. To sidelommer med glidelås og fire innvendige lommer med tilgang for høretelefoner. Elastisk ermavslutning. Jakken er komprimerbar og kan gjøres veldig liten når den ikke brukes. Komprimeringspose følger med.

TS018F 100% nylon, 100% polyester (fôr) XS-2XL

TS018 100% nylon, 100% polyester (fôr) XS-2XL

170 JAKKER & FLEECE

57

RE

YA L

D

40

51 RO

L

32 EE

K BL AC

D

BR IG HT

T

PI

NK

34

HO

CG

VY

36

NA

FARGER

ST

40

51

795 kr

YE LL OW

ST

BL YE LL OW

BR I

GH T

34

32 EE L

AC K

CG

CA PRIS

RE

36

ART NR MATERIALE STØRRELSER

L

FARGER

RO YA

795 kr

VY

CA PRIS

NA

ART NR MATERIALE STØRRELSER

NYHET!


TS018F WOMEN´S TRIBE FINELINE PADDED JACKET & TS018 MEN´S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

JAKKER & FLEECE 171


TS022 VENTURE SUPERSOFT PADDED JACKET

172 JAKKER & FLEECE


NYHET!

TS022 VENTURE SUPERSOFT PADDED JACKET Myk unisex jakke med brett vattert mønster og glidelås i kontrastfarger. To sidelommer med glidelås og fire innvendige lommer med inngang for hodetelefoner. Elastiske ermavslutninger. Jakken er komprimerbar og går ann å gjøre veldig liten når den ikke brukes. Komprimeringspose følger med. TS022 100% nylon, 100% polyester (fôr) XS-2XL

D RE

L EE ST

40

51

E

LM

BR

IG

HT

YE LL OW

34

32

M

BL

AC K

CG

YA L

36

RO

FARGER

VY

775 kr

NA

CA PRIS

LI

ART NR MATERIALE STØRRELSER

JAKKER & FLEECE 173


NYHET!

PFJ-4 BASECAMP THERMAL JACKET Vattert jakke med vannavisende yttermaterialet i dame og herremodell. To ytterlommer. Elastisk ermavslut og justerbar nederkant. Komprimerbar. ART NR HERR PFJ-4 ART NR DAME PFJ-4W MATERIALE 100% nylon,

100% polyester polyfill (for) STØRRELSER HERR S-3XL, S-5XL i Black STØRRELSER DAME XS-2XL CA PRIS 1375 kr FARGER

BR O AL SE

RE D

W

N

18

På www.fruit.se/no finner du flere jakker 174 JAKKER & FLEECE

RI

AL

BL

PE IM

EL

40

IM

C TR I

NA

TI

UE

51 VY

IU M TA N

AC K BL

32

EC

TT

36


PFJ-3 ALTITUDE JACKET

AFP-1 GRAVITY THERMAL JACKET

Moteriktig vanntett jakke produsert med Stormtech sin Thermal teknologi som gjør at du holder varmen. Leveres i herre og damemodell.

Vattert, tynn og vannavisende jakke med polyesterfòr. Fast hette og glidelås i nederkant. Tre ytterlommer med glidelås og en innelomme med velcrolås.

/ E

EC T BL RIC AC BL K U

51 36

EL

32 87

CH NA AR VY CO / AL

D

BL UE E M

36 40

BL AC K

40 36

IN AR

CO

BL

BL

AC

AC K/

K/

CH

AR

36 51

RE

36 87

AC K/

FARGER

BL

1695 kr AL

CA PRIS

D/

T BL OP AC GR K EE

EE

47 36 TR

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

32 47

N TR IGH EE T TO SH P AD GR O EE W/ N

AC

NA VY

32 K

36 BL

FARGER

N/

CA PRIS 1375 kr

RE

Fargen Night Shadow/Treetop Green endast tilgenglig i herr.

AFP-1 AFP-1W 100% Polyester S-3XL, S-5XL i Black/Charcoal S-3XL

UE

Polyester Polyfill (for)

STØRRELSER HERR S-3XL STØRRELSER DAME XS-2XL

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

TR

ART NR HERR PFJ-3 ART NR DAME PFJ-3W MATERIALE 100% Nylon Micro Ripstop, 100%

JAKKER & FLEECE 175


NYHET!

JW941 WOMEN’S SUPERHOOD JACKET

Vattert og vannavisende jakke. Jakken kan gjøres liten når den ikke brukes, slik at den bruker minimal plass i sekken. To ytterlommer.

Thermofôret, vindtett og vannavisende jakke med feminin passform. Avtagbar og husterbar hette. To sidelommer. Ribb i ermavlutning og nedentil. Kontrastfarge i linning.

K

EE N GR N EO

/N VY

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

32

NA

T

EY

HI W AC BL D/ RE

CG /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

AS S

40

176 JAKKER & FLEECE

36

K BL / CO UE B AL

30

AC

RE

FARGER

IC

RD FO OX

BL

AC

K

BL

40

GR

OD

M

36

795 kr

AR

FARGER

CA PRIS

TE /W

590 kr D

CA PRIS

JW941 100% polyester 300T taffeta, 100% polyester (fyll med fjærfølelse) STØRRELSER XS-2XL ART NR MATERIALE

BL

TRA448 Lightweight 20D polyamide, 100% polyester (for), Warmloft performance technology stoppning S–3XL

CL

STØRRELSER

TRA448 ICEFALL DOWN TOUCH JACKET

UE

ART NR MATERIALE

NYHET!


NYHET!

JM940 MEN’S SUPERHOOD JACKET Thermofôret, vindtett og vannavisende. Avtagbar og husterbar hette. To sidelommer. Ribb i ermavlutning og nedentil. Kontrastfarge i linning. ART NR JM940 MATERIALE 100% polyester 300T taffeta,

100% polyester (fyll med fjærfølelse) STØRRELSER S-3XL CA PRIS 795 kr

N

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

EE GR N EO

/N VY

BL

32

NA

AC

E/ HI T W

CG /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

EY GR W

AR

M

36

K BL / CO UE B AL

30

T

FARGER

RE

D/ B

LA

CK

40

JAKKER & FLEECE 177


JW902 SIROCCO WOMAN

Lett og myk vannavstøtende “roadster» jakke i karakterisert polyester. Neopren i hals og midje for komfort og varme. Vaterte sidor, ytterlomme med ton-i-ton glidelås og innelomme med trykkknapp.

Klassisk Windbreaker for damer med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes sammen og pakkes i en av lommene. Finnes i herre- og barnemodell. JW902 100% Tafetta Nylon XS-2XL

LL AT O

RO Y

AL RE

L RA CO

RE N

EE GR

LL

OW

AL

YE TR A UL

BL U

E

LE RP PU

TU L XE PI

E AN G OR

178 JAKKER & FLEECE

50

BN

40

11

12

44

AL

VY NA

PE

RQ

BL A

51

BL A

W SE

PT

UO I

36 CK

FARGER

32

D

36

NK

3O

PI

FARGER

L

169 kr

XE

CA PRIS

HI TE

CA PRIS 1495 kr

ART NR MATERIALE STØRRELSER

PI

MRX-2 MRX-2W 100% karakterisert Polyester S-3XL XS-2XL

CK

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

MRX-2 ROADSTER SHELL


BARN Sida 255

JU800 SIROCCO Klassisk Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes sammen og pakkes i en av lommene. Finnes i dame- og barnemodell. ART NR JU800 MATERIALE 100% Tafetta Nylon STØRRELSER S-3XL* (*3XL i White, Black,

Navy, Red, Royal Blue och Bottle Green) CA PRIS 169 kr FARGER E

L

BL U

AT RA

D

PI

L

NK EL PI X

CO

E PU

RP L

TU RQ L PI

XE

BN

40

11

50

RO YA L

BL

NA

VY

AC K

TE HI W

PE

UO I

SE

PT

51

OL

32

RE

36

3O

38 E TT L BO

RE

AL

GR

D

EE

GR E

N

AL

EN

AP GO L

YE A TR UL

OR

AN G

E

LL

OW

12

44

JAKKER & FLEECE 179


JM963 TROOPER MEN´S JACKET & JW964 TROOPER WOMEN´S JACKET

180 JAKKER & FLEECE


NYHET!

NYHET!

Vindtett og vannavisende lettvektsjakke i trendig ”bomber” modell for dame med pustende effekt. Skjult justerbar hette. To sidelommer. Grovstrikket bomullsrib i ermavlutingen og nedentil. Kontrastfarge i linning ( ikke i hvit).

Vindtett og vannavisende lettvektsjakke i trendig ”bomber” modell for dame med pustende effekt. Skjult justerbar hette. To sidelommer. Grovstrikket bomullsrib i ermavlutingen og nedentil. Kontrastfarge i linning ( ikke i hvit).

JW964 100% polyester 210T taffeta XS-2XL

JM963 100% polyester 210T taffeta S-3XL

D/

W

AR

M

GR

EY

40

RE

GR ON

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

EE N

T

AC BL

32

AL K BL / CO UE B

HI TE W

AR D/

W

36

NE

3O

Y/

FARGER

NA V

445 kr

M

GR

EY

40

CA PRIS

RE

EE N GR

51

ART NR MATERIALE STØRRELSER

AL

R NE EA ON L G OR RE AN EN GE /

R NE EA ON L G OR RE AN EN GE /

AL

32

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

BL

W

HI TE

36

ON

3O

NE

FARGER

Y/

445 kr

NA V

CA PRIS

T

JM963 TROOPER MEN’S JACKET

AC K BL / CO UE B AL

ART NR MATERIALE STØRRELSER

JW964 TROOPER WOMEN’S JACKET

JAKKER & FLEECE 181


VR-1 MICRO JACKET VEST

3-lags teknisk softshell vest i dame og herremodell som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne.

En praktisk vest for herre og dame, som er vannavisende inntil 600 mm. Horisontal lomme på høyre bryst.

141M 141F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 XS–2XL

VR-1 VR-1W 100 % Polyester microripstop S–3XL XS–2XL

CA CT U

S

GR

EE

N

CC

182 JAKKER & FLEECE

KI W KI

IU M

I

RE

D

40 AD

AC

K

32 BL

TE

36

ST

30

VY

FARGER

NA

625 kr

HI

RE D CL

AS S

IC

BL

CA PRIS

W

40

ZU UR E

M NI U

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

UE

VY

32

AZ

BL

AC K

TT

NA

36

CH

FARGER

EN

765 kr

FR

CA PRIS

TI TA

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE VEKT STØRRELSER

141 SOFT SHELL GILET


PFV-2 GRAVITY BODYWARMER

Vindtett og vannavisende yttermatriale. Dame og herremodell. Vesten kan brukes som ytterste plagg eller som et varmende lag 2. To lommer og innerlomme.

Vatter, tynn og vannavstøtende vest med fleecefòr. Fast hette ( dame), høy hals ( herre) og snøring i nederkant. Tre ytterlommer med glidelås og en innelommer med Velcro.

/ E

EC T BL RIC AC BL K U

51 36

EL

D RE E

32 87

CH NA AR VY CO / AL

BL

AC

K/

TR U

UE BL E AR

36 40

/M BL A

CK

AC K/

40 36

36 51

IN

L CO A

36 87

CH AR

RE E

FARGER

M FL A

VY NA

BL

AC K

D

40

K

32

BL

36

995 kr

RE

FARGER

CA PRIS

UE

875 kr

TR

CA PRIS

PFV-2 PFV-2W 100% Nylon rip stop S-3XL, S-5XL Black/Charcoal XS-2XL

AC

PFV-1 PFV-1W ART NR HERR 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill ART NR DAME (foder), Heat Reflective Mesh MATERIALE STØRRELSER HERR S–3XL STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME XS–2XL STØRRELSER DAME ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE

D/ BL

PFV-1 FIBERLOFT VEST

JAKKER & FLEECE 183


NYHET!

NYHET!

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER

TRF566 TRF572 100 % symmetry fleece S–3XL

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER

TRF567 TRA573 100 % Symmetry fleece S–3XL

CA PRIS HERR CA PRIS DAME

265 kr 235 kr

CA PRIS HERR CA PRIS DAME

265 kr 235 kr

EY OK M

38 SK

BO TT SM LE OK GRE EY EN

KE

Y

LI

M

E

/S

EY OK M

GO

LD

LM SK

/

M

OX

PE 94

AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL E/

OD SK

FO SM RD OK BL EY UE /

EY OK M /S

NA VY D OL

SU

AP SK

/S

SM

32 SK

Y/

44 SK

N SM OR OK AN EY GE /

SE AL

GR E

OK SM

K/

40 SK

A SM SSI OK C R EY ED /

BL

AC

94 SK

CL

AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL E/

36 SK

38 SK

/

EY OK M

FARGER

M

OX KE

Y

LI

M

E

/S

EY OK M

GO

LD

LM SK

PE 94

BO TT SM LE OK GRE EY EN

OD SK

FO SM RD OK BL EY UE /

EY OK M /S

NA VY D OL

SU

AP SK

/S

SM

32 SK

Y/ SE AL

184 JAKKER & FLEECE

N SM OR OK AN EY GE /

BL

44 SK

A SM SSI OK C R EY ED /

40 SK

CL

AC

94 SK

GR E

OK SM

36 SK

K/

FARGER

OK EY

Myk fleece i Symmertry fleece. Symmertry er en ekstra myk fleece med anti-pill og Quick dry effekt. Figursydd damemodell. To frontlommer og snøring i livet

EY

Myk fleecejakke i Symmertry fleece. Symmertry er en ekstra myk fleece med anti-pill og Quick dry effekt. Figursydd damemodell. To frontlommer og snøring i livet

OK EY

TRF567 ASHVILLE HALF ZIP FLEECE

EY

TRF566 ADAMSVILLE FULL ZIP FLEECE JACKET


TRF566 ADAMSVILLE FULL ZIP FLEECE JACKET

JAKKER & FLEECE 185


Nyhet!

Nyhet!

FUI50 ID.501

FWI51 ID.501 WOMAN

Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

UE YA L

NA

VY

BL

EY GR RK

RO RE ST

PI

XE L

LI

GR

M

E

AN

EE N

TM

LM

FO

45 RE D

AT

OL

L

40

51

DA

HI W

RO EE N GR ST RE FO

50

32

CG

GE

TE

36

OR

3O

N

E

FARGER

YA L

NA E M LI XE L PI

M

229 kr

BL U

EY K DA R OR N

D

PU

186 JAKKER & FLEECE

TM

LM

AN

GE

45 RE

AT

OL

L

40

51

GR

AC K BL

HI T W

50

32

CG

VY

36

KI

3O E

FARGER

CA PRIS

M KI

CA PRIS 229 kr

PU

Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

FWI51 100% Anti-pilling polyester fleece XS-2XL, (XS-3XL kun i fargene Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

AC K

ART NR MATERIALE STØRRELSER

BL

ART NR FUI50 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSER XS-3XL, (XS-4XL kun i fargene Black,


FZF-1 TUNDRA STRETCH FLEECE

En meget god og myk fleecejakke. Leveres både i dame og herrestørrelser.

Populær teknisk fleece som kan brukes som ytterjakke eller som et varmende lag 2. Lomme på venstre arm og to lommer fremme. Damemodeller har hette.

870M 870F 100 % polyester XS–4XL XS-2XL

UE BL TR IC

EC EL

E BL U SL

51

D

40 RE FL

AM

E

C LA LI

C AS SI

AT E

CK BL A

W K AL CH

73

TL

32 VY

36

NA

30 TE

FARGER

HI

N EE

L

995 kr

GR LE TT

VY

YA RO

BO

FR

HT

VO Y CO N

D

38

CA PRIS

RE

Y ND GU BU R

51 IG

K AC BL

40

41

32

GR

EY

CG

BR

36

NA

FARGER

FZF-1 FZF-1W 93 % bomull, 7% spandex microfleece STØRRELSER HERR S–3XL STØRRELSER DAME XS–2XL ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE

CH

390 kr

EN

CA PRIS

CL

ART NR HERR ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

870 FULL ZIP OUTDOOR FLEECE

JAKKER & FLEECE 187


UNDERTテ郎 188 UNDERTテ郎


INNEHOLDER

ELASTAN

67-026 CLASSIC BOXER 2 PACK Klassisk boxer. Produsert med elastan for beste komfort.

36

32

94

EY

FARGER

VY

GR

235 kr

BL AC K

CA PRIS

67-026 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

HE A

NA

TH ER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

INNEHOLDER

ELASTAN

67-020 CLASSIC SHORTY 2 PACK Boxer med litt kortere benlengde. Produsert med elastan for beste komfort.

32

EY

HE

BL

NA VY

94

GR

36

R

FARGER

HE

215 kr

AC K

CA PRIS

67-020 95% bomull, 5 % elastane 155g/m2 S-2XL

AT

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

NYHET! INNEHOLDER

ELASTAN

AQ091 MEN’S SHORTY Boxershorts med bekvem og riktig stretch. Forsterked front.

LL KE

D RE

LE RP

L

47 Y

40

PE RO YA

VY

AT

HE

R

51

PU

32

94

NA

36

HE

30

K

FARGER

BL AC

199 kr

HI TE

CA PRIS

AQ091 95% bomull 5% elastan 160 g/m² S-2XL

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

UNDERTØY 189


VESKER 190 VESKER


NYHET!

W101S BAG FOR LIFE SHORT HANDLES Populært handlenett med korte håndtak. Bæres i hånden. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W101S 100 % bomull 38x42 cm 10 liter 140 g

CA PRIS NATUR 20 kr CA PRIS FARGET 26 kr L

UE RF

BL

RO HT

SU

IG BR

FR

GR

60

MU

YA

VY

EN

HI AP

BL

44

LM EE

L

LI

M

NA

E

TU

GR

RA

GE AN OR

FU

RE

CH

D

SI

A

N

40

BH

NA

TE

K AC

HI W

57

FN

GR

EY

GL

CH

36

3O TE

FARGER

W101 BAG FOR LIFE LONG HANDLE Handlenett som bæres i hånden eller over skulderen. 31 farger – bestselger! ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W101 100 % bomull 42 x 38 cm 10 liter 140 g

CA PRIS NATUR 22 kr CA PRIS FARGET 28 kr

LA

SK Y

HI SA

PP

ER

BL U

E

BL

73 VE ND

UE

YT

RE

BL SU RF

OW FL RN

CH

OC

OL

RU GE AN OR

BR

KI

TE

D RE

RE

IG H

T

D

L RA CO

LM

47 KE LL

Y

GR E

N EE E M LI

KI

W

I

GR

L RA NA TU

CA RA

M

EL

60

CQ

OA

RU

EN

BR

ST

CO

CR

SA

ON M

3M ND

33

LE

UE

UE BL ER

YA L RO

HT BE

PI

AN

NK

PI UE TR

W LO

50

MU

40

BN

RR

NK

Y

54

OR

YE L

LO NF SU

BR IG

PE

FR EN

TR

CH

T GH LI

A SI CH FU W ER

RD TA US M

ZU

49 T IN M

EM

ER AL

D

77

BH

52

K2

34

GE N E TT L BO

E

GR

EE

GR EE

N

38

IV

CD

DY BU

18

OR AN

CH

ES TN UT

44

59

RG UN

UM PL

RP PU

NU

57

41

TL OL

EY GR

GR TE AP HI

56 LE

PE

NA VY

FN

93

GR

W

BL A

HI T

CK

E

EY

GL

36

3O

OL

FARGER

VESKER 191


W801 EARTHAWARE ™ ORGANIC BAG FOR LIFE EarthAware™ handlenett produsert med sertifisert økologisk bomull. Håndtak er ca. 67 cm. lange, slik at nettet kan bæres eller ta den over akselen.

36

60 TU NA

BL

AC

K

FARGER

69 kr 79 kr L

CA PRIS NATUR CA PRIS FARGET

W801 100% Økologisk Bomullscanvas 38x42 10 liter 340 g

RA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W180 ORGANIC COTTON SHOPPER Handlenett produsert med sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak er ca. 58 cm. Kan bæres i håndtaket eller over akselen.

EE N

LL Y

GR

AL

KE

NA

TU R

A SI CH

VY NA

HI T W

192 VESKER

47

60

57

32

FU

36

3O E

FARGER

55 kr 65 kr

K

CA PRIS NATUR CA PRIS FARGET

W180 100% Økologisk bomull 32x35x12 cm 16 liter 170 g

BL AC

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT


NYHET!

W623 FAIRTRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Handlebag i Fairtrade sertifisert bomullscanvas. Remmen er 58 cm, kan bæres både i hånden og over skulderen. ART NR W623 MATERIALE 100% bomull canvas (Fairtrade

sertifisert)

MÅL 39x42x13cm KAPASITET 21 liter VEKT 407 g CA PRIS NATUR 100 kr CA PRIS FARGET 135 kr 60 RA

L

36

TU NA

BL

AC

K

FARGER

W671 FAIRTRADE CAMDEN SHOPPER Fairtrade sertifisert handlenett som bæres i hånden eller over skulderen.

AL

/B

LA

CK

60 36 NA TU R

60 TU RA L

36

NA

FARGER

79 kr 95 kr

CK

CA PRIS NATUR CA PRIS FARGET

W671 100% Cotton Canvas (400 gram) Fairtrade Cotton 37x27x12 cm 13 liter

BL A

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

VESKER 193


W107 PROMO SLING TOTE Handlenett med lang skulderrem.

LI M E

RA L NA TU

HT IG BR

GR EE

N

LM

RE D

IA HS FU C

HT IG

60

BR

57

YA

L

BH RO

NA VY

FN

BR

36

CH

3O

FR EN

FARGER

BL AC K

23 kr 29 kr

TE

CA PRIS NATUR CA PRIS FARGET

W107 100 % bomull 40 x 34 cm 8 liter 140 g

W HI

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

W100 BUDGET PROMO Budsjett handlenett.

FARGER

60 L

18 kr

NA

TU

CA PRIS

W100 100% bomull 38 x 42 cm 10 liter 100 g RA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT

NYHET!

W110 COTTON GYMSACK Klassisk gympose i ren bomull. Kan brukes som ryggsekk. W110 100 % bomull 37x46 cm 12 liter 140 g

HT IG BR

CH

SI

RE

A

D

BR

FU

SU

RF

BL

RO T GH BR I

L

57

MU UE

YA L

VY

FR

GR E TT L BO

60 RA

N EE

N EE LI

M

E

GR

GE

BH

NA EN

HI AP

38

LM

OR AN

194 VESKER

CH

TE

K BL AC

GR

44

FN

GR

EY

GL

NA TU

36

3O E

FARGER

HI T

CA PRIS NATUR 30 kr CA PRIS FARGET 42 kr

W

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET VEKT


NYHET!

BG110 ICON DRAWSTRING BACKPACK Klassisk gympose med tykk glidelås. Innvendig skjult lomme for småsaker. BG110 300D polyester 40x49 cm 15 liter RE

BL

AS SI C

PP

CL

SA

FR

D

UE

CR

HI

EN CH

GR T GH

BL AC K

TE HI W

50

NA V

EY

Y

32

RE

93

36

LI

30 36

/B

FARGER

CK

CA PRIS 85 kr

LA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!

BG542 ATHLEISURE GYMSAC Gympose i vannavisende polyester. Utvendig lomme med glidelås for sko eller blæte klær. kläder. Avtagbar og justerbar akselrem. Ventilasjonshull. BG542 600D/420D polyester 35x49x9 cm 18 liter

M LI

CL

OR

AS

E

AN

C

GE

EE

N

LM GR

D

44

RE

A SI CH FU

IG BR

EN FR

CR

RO HT

CH

AC BL

57

SI

BH

L

32

YA

36 K

FARGER

VY

CA PRIS 145 kr

NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG10 PREMIUM GYMSAC Klassisk gympose med tykk glidelås. BG10 210D Polyester 33x45 cm 11 liter UE BL

E

SE R LA

D RE

NK PI

IC

IC

SS CL A

CH

OC

OL OA

GR EE IV E OL

TE

CQ N

N

59

GR BO

TT

LE

GR Y LL KE

40

EE

N

38

EE

N EE LI

M

E

GR

OW LL

AS S CL

FL

47

CP

RE SA PP HI NK

RC OU

UE TR

LM

52

PI EN T

NK PI

SI A

K2 YE

T

FL U YE ORE LL SC OW EN

GO

LD

12

BL U

L RO

HT

11

CH FU

IG BR

CD

Y ND BU RG U

LE RP

0R

50

YA

VY NA

EN CH

OR AI

RF

SI

57

BH

FR

CE

R LV E

T

32

BL

EY

UE

80

41

UE BL SU RF O ORURE AN SC GE EN T

E NG OR A

GH LI

GR N OC EA

13

D RE

GR

GR AP

BL UE BL

UE BL Y SK

44

BR

PE

MU

TL

FL

YT

XW

93

TE

AC K

TE HI W

EY

GL

PU

36

HI

30

T

FARGER

IG H

CA PRIS 45 kr

BR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VESKER 195


BG14 RETRO SHOULDER BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås.

GR

TT L W EG HI R TE EE N/

BO

/

PU RE W GR HI E TE EN

E/

CH O SA COL ND AT

CH US /F K

AC

AS W SIC HI R TE E D

CL

Bowlingveske i retrostil. Kan bæres i hånden eller over skulderen. Glidelås på hovedlommen og sidelomme. Beskyttelseføtter på undersiden og innelomme med glidelås.

Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytterlomme med glidelås.

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

TE /W HI

32 30

FR E

HI TE W

196 VESKER

36 30

CK

TH

BL A

FARGER

LA CK

155 kr

N W CH HI N TE AV Y/

BG26 600D Polyester 29 x 33 x 14 cm 10 liter

/B

CA PRIS

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

EY GR T IG H /L

LE PU

BG26 RETRO DAY BAG ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

PE 93 RP

/

IG H W TR HI O TE YA L

BR

K AC BL

32 30

FR EN W CH HI N TE AV

CH

IA

36 57

US

36 30

/F

FARGER

TE

285 kr

BL AC K

CA PRIS

BG75 600D Polyester 44x31x25 cm 23 liter

/W HI

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

/

32 40

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

51 30

BG75 RETRO BOWLING BAG

N W CH HI N TE AV Y

38 30

32 30

FR E

31 30

AP H BL ITE AC G K RE Y/

CQ 33

BL

BL BU R SA GU ND ND Y/

40 30

BL AC K/ GO LD

GL 36

CL B AS LA SI CK C / RE D

34 OR

IA

36 40

/

K/ AC

TE HI W BR

IG H W TR HI O TE YA L

51 30

36 57

Y/

41 33

HI TE

36 30

W

TH

CK

FARGER

LA

155 kr

/B

CA PRIS

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

/

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


NYHET!

BG91 ORGINAL RETRO MESSENGER BAG Retro skuldeveske i lærimmitasjon. Justerbar skulderrem. Ytter- og innelomme med glidelås.

CL

Y/

32 30

EN W CH HI N TE AV

K/ AC BL

40 30

FR

36 30

36

AS W SIC HI R TE E D

FARGER

BL AC K

CA PRIS 319 kr

/

BG91 lærimitasjon 38x29x14 cm 13 liter W HI TE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!

BG95 ORGINAL RETRO BOWLING BAG Retro bowlingveske i immitert lær. Kan bæres i hpnden eller over skulderen. Glidelås på hovedrom og sidelomme. Føtter som beskytter på undersiden og innelomme med glidelås.

/

EN W CH HI N TE AV Y

32 30

FR

AS W SIC HI R TE E D/

AC BL

40 30

CL

HI T W

36 30

36

K/

FARGER

BL

CA PRIS 465 kr

E

BG95 lærimitasjon 45x32x20 cm 22 liter

AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG16 RETRO FLIGHT BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås.

D/

40 30

CL AS W SIC HI R TE E

EN W CH HI N TE AV Y/

32 30

FR

36 GL

DA RK BL GR ACK AP / HI TE

E HI T

36 30

W

FARGER

K/

125 kr

AC

CA PRIS

BG16 600D Polyester  28 x 30 x 10 cm 7 liter

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VESKER 197


198 VESKER 38

59 CQ 33 E/

O SA COL ND AT

N

EE

CH S OC AN OL D/ AT E

DY

UN

RG

BU

VY

NA

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

CH

EN

FR

33 CQ

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

34 GL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

44 GL

GR

EY

GR

FN

CH

E

IV

TE

HI

K

AC

BL

AP

GR

LE

41

N

RP

57 GL

EE

PE

GR

PU

GR SU AP RF HI BL TE U GR E/ EY

GL

OL

47 GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

FR W EN H CH ITE NA / VY

CR

L

MU GL

D

RE

YA

RO

BH

LE

C

SI

AS

CL

HT

IG

BR

36

N

EE

GR

D

RE

30 32

BO TT

Y

LM GL

LL

HT

IG

BR

BR

KE

GR LIM AP E HI GR TE EE GR N/ EY

BG21 MESSENGER BAG

Skulderveske med justerbar skulderrem. Innelomme med plass for penner, visitkort, mobil m.m.

ART NR BG21 MATERIALE 600D Polyester MÅL 38 x 30 x 12 cm KAPASITET 11 liter

CA PRIS 185 kr

FARGER

32 YT


BG218 TWO-TONE DIGITAL MESSENGER Laptop veske med dokumentlomme. Justerbar skulderrem. BG218 600D Polyester 39x31x12 cm 11 liter M AR

L

GY

87

EY

FARGER

GR

CA PRIS 319 kr

AN TH RA CI TE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QX570 SLX 15 LITRE COURIER BAG

NYHET!

Lett og slitesterk skulderveske i vannavisende materialet med reflexdetaljer. Vattert lomme for laptop opp til 15,6’’. Stabileringsremmer for bedre konfort og krok bak for feste til baklys. Glidelås. ART NR QX570 MATERIALE 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombinasjon MÅL 45x35x15cm KAPASITET 15 liter FARGER

36 BL AC

K

CA PRIS 495 kr

NYHET!

QD875 NUHIDE™ MESSENGER Stilren veske i lærimitasjon med detaljer i metall og magnetknapper. Lommer i front og bak med glidelås. Bærehåndtak og justerbar skulderrem. QD875 Narvat lærimitasjon NuHide™ PU 37x30x12cm 11 liter FARGER

36 AC K

CA PRIS 495 kr

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VESKER 199


NYHET!

BG260 CAMPUS LAPTOP BRIEF Lekker laptop veske med stilige detaljer i plast og metall. Vesken tar opp til 15,6 tommers data. Innvendige lommer for bedre organisering for dine saker. Vatteert håndtak og justerbar akselrem. BG260 600D HD polyester 40x30x7 cm 8 liter FARGER

36

32 NA

VY

BL AC K

CA PRIS 290 kr

DU SK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG261 CAMPUS LAPTOP MESSENGER

NYHET!

Romslig laptop veske med stilige detaljer i plast og metall. Vesken tar opp til 15,6 tommers data. Innvendige lommer for bedre organisering for dine saker. Frontlomme med glidelås Vatteert håndtak og justerbar akselrem. BG261 600D HD polyester 40x29x12 cm 14 liter FARGER

36

32 BL

NA VY

DU

AC K

CA PRIS 349 kr

SK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG651 CLASSIC CANVAS MESSENGER Klassisk messengerveske i tykk Canvas med glidelåser og detaljer i antikk messing look. Innvendig rom og organiseringslomme. Vattert bak. BG651 100% heavy cotton canvas 37x29x11 cm 13 liter XW LE BB PE

IT

AR Y

NA

GR E

EN

MG IL

BL

200 VESKER

VY

32

M

36

EN CH

FARGER

AC K

CA PRIS 290 kr

FR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!


CQ 33 EL

M

3M

49 30

57 GL 52 GL

56 41

40

55 30 44 GL

60

33 CQ LM GL 47

59 N

EE

GR

38 E

18

IV

RD

34 GL GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

TA

US

M

ST

RU

DY

D

RE

UN

RG

BU

UM

PL

C GR LA AP SS HI IC TE PIN GR K/ EY

M I LI NT GH G T REE GR N EY /

GR EM AP E HI RA TE LD GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E/ EY

EY

GR

Y

NA

VY

BH RO YA L

CH

EN

BR IG HT

FR

GR LIG AP HT HI G TE RE GR Y/ EY

TE

AP HI

GR

BL AC K

FN

N

EE

GR

N

EE

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

A GR IR F AP OR HI CE TE B GR LUE EY /

77 GL

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

YT AZ

LI CO GH R T AL/ GR EY

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

93 GL

OL

BL UE

MU GL

GR

LE

TT

HI RE

PP

SA

80 GL

GR LIM AP E HI GR TE EE GR N/ EY

BO

BR

Y

LE

RP

PU

PE

GL

LL

D

RE

36

KE

HT

IG

BR

30 GL

CH S OC AN OL D/ AT E

RA

CA

50

E/

O SA COL ND AT

CH

BG125 FASHION BACKPACK

Klassisk ryggsekk med vattert rygg.

ART NR BG125 MATERIALE 600D Polyester MÅL 31 x 42 x 21 cm KAPASITET 18 liter

CA PRIS 169 kr

FARGER

VESKER 201


BG126 TWO-TONE FASHION BACKPACK Ryggsekk i melerte farger. Vattert rygg.

GY

NI

M

BL

L

UE

32 DE

87

M AR

FARGER

EY

195 kr

GR

CA PRIS

BG126 600D 31x42x21 cm 18 liter AN TH RA CI TE

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!

BG867 ONYX BACKPACK Ryggsekk med ”city-lokk” og glidelås i metall til hovedrom. Lomme fremme. Vattert i rygg og justerbare skulderremmer. ”Tear away” etikett på innsiden. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG867 100% polyester twill 30x45x16 cm 20 liter FARGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 319 kr

BG265 CAMPUSLAPTOP BACKPACK Lekker laptop ryggsekk med stilige detaljer i plast og metall. Vesken tar opp til 15,6 tommers data. Frontlomme. Vatteert håndtak og justerbar akselrem. BG265 600D HD polyester 32x44x24 cm 23 liter 32

36

K

FARGER

202 VESKER

VY NA

BL A

CK

CA PRIS 290 kr

DU S

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!


NYHET!

BG645 OAKDALE CANVAS BACKPACK Ryggsekk med stilige glidelåser og detaljer i antikk messinglook. Frontlommed med glidelås. BG645 100% heavy cotton canvas 28x43x15 cm 20 liter MG

N GR

XW BB

IT

PE

AR

EN CH

Y

LE

Y

32

EE

36

M

FR

IL

FARGER

BL AC K

CA PRIS 319 kr

NA V

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!

BG648 CLASSIC DRAWCORD DUFFLE Veske md grov glidelås og magnetknapp. Vattert rygg og innvendig skjult lomme for småsaker. Vattert. BG648 900D polyester 26x42x20 cm 16 liter N GR Y AR IL IT M

AI RF

EE

UE

MG

CE

NA CH FR

LI

EN

GH

T

AC BL

80

BL

VY

32

OR

93

36

EY

FARGER

K

CA PRIS 245 kr

GR

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD615 VINTAGE RUCKSACK Vintage ryggsekk med vattert lomme for laptop opp til 14”. Lukking med bomullsrep og magneter. Vaterte og justerbare bæreremmer.

EL M

NA CH EN FR

3M CA RA

32

VY

K

36

AC

FARGER

BL

435 kr

E

CA PRIS

QD 615 100% cotton canvas 26x45x16,5 cm 19 liter

VI NT AG

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VESKER 203


BG825 HERITAGE BACKPACK Klassisk ryggsekk i gammel stil.

40

HT

BU RG

RE D

UN DY

YA

L

41

RO

NA

VY

BH IG BR

VI N

FN CH

36

EN

FARGER

FR

335 kr

TA GE

CA PRIS

BG825 600D Polyester 31x45x19 cm 18 liter BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG550 SPORTS BACKPACK Sport ryggsekk i helt nytt design. To store rom hvor det store passer perfekt til computer/pad. En nedre «wet pocket» for bløte tur/ treningstøy. Vattert rygg. BG550 600D/420D Polyester kombinasjon 31x44x16 cm 18 liter

Sporty ryggsekk med plass til drikkeflaske og laptop. Vatterte justerbare akselremmer. Justerbar midje og bryst remmer. Kompresjonsremmer. Elastiske sidelommer i mesh og en sidelomme med utagbar regnbeskyttelse.

845 kr

FARGER

36 BL A

CK

CA PRIS

QX530 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester kombinasjon 27x56x26 cm 30 liter

204 VESKER

GR E M LI

OR

AN

GE

EE

N

D

LM

RE SI

C

A SI CH FU

HT BR IG

QX530 SLX HYDRATION BACKPACK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

44

CL AS

L

CR

57

RO

NA EN CH FR

DA

RK

GR

AC BL

BH

YA

FN

VY

TE

GL

36

HI

FARGER

K

CA PRIS 349 kr

AP

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


BG613 VINTAGE LAPTOP BACKPACK Ryggsekk i vintage stil med beskyttet pc rom.

LA CK /B

VY NA

36 36 AC K BL

GE VI NT A

32 E

36

K

FARGER

VI NT AG

349 kr

BL

CA PRIS

BG613 600D Polyester 30x46x17 cm 18 liter AC

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD269 EXECUTIVE DIGITAL BACKPACK Ryggsekk for separate vatterte lommer for Laptop og tablets. Vattert bærerem og håndtak. Innelomme med glidelås. (Easy pocket for enkel merkning. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD269 600D/1680D kombinasjon av Polyester 33x44x17 cm 20 liter FARGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 555 kr

BG885 AFFINITY RE-PET BACKPACK Ryggsekk i resirkulert polyester (PET). Vattert lomme for laptop opp til 15,6. Gjennomføring til hodetelefoner og extra lommer og ytterlomme. BG885 100% retur Polyester 30x44x21 cm 15 liter FARGER

36 CK

CA PRIS 465 kr

BL A

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VESKER 205


BG150 PACKAWAY BARREL BAG Lettvekstbag som kan pakkes inn i sin egen lomme. ART NR BG150 MATERIALE 210D Polyester MÅL 50 x 30 x 26 cm KAPASITET 32 liter CA PRIS 85 kr FARGER

OL

IV E BL GR AC EE K N/

59 36

206 VESKER

L YA RO

HT IG BR E

GR

EE

N

LM M

12 36

BH

LI

BL AC K ER /

E

SI

C SI AS CL

FU

CH

SI

A

RE

D

CR

57

F YE LU LL OR OW ES / B CE LA NT CK

BL FL

UO

RE S BL CE AC NT K PI

NK

/

11 36

SI 36 LV

AC

BL

W HI T

AC K

E HI T W

36 30

K/

36

3O


BG140 VARSITY BARREL BAG Sportsbag i vintage design.

47 30

KE OF LLY F GR W E HI E TE N/

40 30

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

51 30

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

32 30

FR E OF NC F H W NA HI V TE Y/

SI A CH FU

32 40

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

GR

36 57

K/

AC K BL

Y

36 GL

AC

36 36

BL

FARGER

AP BL HI AC TE K/ GR E

199 kr

/B

CA PRIS

BG140 600D/420D Polyester kombinasjon 50x25x25 cm 20 liter LA CK

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG544 SPORTS HOLDALL Lekker sportsbag med stort hovedrom, skorom og en «wet pocket» for bløte tur/treningstøy. Avtagbar rem.

LI M

E

GR

EE

N

LM NG E

C SI CL

BG546 ATHLEISURE KIT BAG

44 OR A

D RE

A FU

BR

FR

CR CH SI

RO

CH EN

BL A

57

AS

L

BH

YA

FN

HT

36

IG

FARGER

VY

349 kr

CK

CA PRIS

BG544 600D Polyester 54x29x26 cm 30 liter NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!

Klassisk Sportbag i vannavisende polyester med ventilasjon, Utvendig lomme med glidelås på langsiden og den ene kortsiden. BG546 600D/420D polyester 62x35x35 cm 58 liter N

LM E M LI

CL AS

SI

GR

C

EE

RE D

CR

YA RO HT

CH EN

L

BH

NA

VY

32

BR IG

36

FR

FARGER

CK

CA PRIS 379 kr

BL A

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VESKER 207


BG628 VINTAGE OVERNIGHTER Weekendbag i vintagelook som kan bæres både i justerbare håndtak og med bærerem. Extra lang glidelås til hovedlommen for enklere inngang. Hard bunnplate.

FN

36

NA VY

FARGER

CH

395 kr

BL AC K

CA PRIS

BG628 600D Polyester 47x30x23 26 liter

FR EN

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG887 AFFINITY RE-PET WEEKENDER Weekendbag produsert i PET i unisex modell. Helforèt og kan bæres både i håndtak og med bærerem. Vattert bunn og lommer på utsiden og innsiden. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

555 kr

FARGER

36 BL

AC

K

CA PRIS

BG887 100% retur Polyester 54x28,5x29 cm 30 liter

QD878 NUHIDE™ WEEKENDER Romslig og stilren weekendveske i lærimmitasjon med detaljer i metall. Innvendig lomme for verdisaker. Lengre håndtak – som gjør at du kan også bære den over skulderen. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QD878 Narvat lærimmitasjon , NuHide™ PU 56x28x29cm 30 liter FARGER

36 BL

AC K

CA PRIS 640 kr

208 VESKER

NYHET!


BG640 OAKDALE CANVAS WEEKENDER Romslig Weekendveske med glidelås og detaljer i antikk ”messing look”. Innvenig lomme og frontlomme med glidelås. BG640 100% heavy cotton canvas 52x29x24 cm 33 liter 36

Y

32

NA V

FARGER

FR

BL AC K

CA PRIS 465 kr

EN CH

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

NYHET!

BG869 ONYX WEEKENDER

NYHET!

Større weekendbag med ”city-look” med glidelås i metal. Dekorativ lomme i front og vattert håndtak. Innvending lomme og ”Tear Away” etikett.

935 kr

FARGER

36 BL AC

CA PRIS

BG869 100% polyester twill 55x28x27 cm 38 liter K

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

QX550 SLX 30 LITRE STOWAWAY CARRY-ON Lett og slitesterk veske i vannavisende materialet som kan brukes som ryggsekk eller bag. Vattert for bedre komfort. Refleksdetaljer. Lomme foran for sko og bløte klær.

NYHET!

ART NR QX550 MATERIALE 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombinasjon MÅL 54x27x34cm KAPASITET 30 liter 36 K

FARGER

BL AC

CA PRIS 669 kr

VESKER 209


QX515 SLX 5 LITRE PERFORMANCE WAISTPACK Lett og slitesterk Mageveske i vannavisende materitalet og glidelås. Vattert bak med luftefunksjon for bedre komfort. To meshlommer for drikkeflasker. Refleksdetaljer, nøkkelkrok. Flere innvendige lommer og kompresjonsremmer.

NYHET!

ART NR QX515 MATERIALE 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombinasjon MÅL 29x18x11cm KAPASITET 5 liter FARGER

36 BL AC K

CA PRIS 229 kr

NYHET!

BG861 ONYX WASH BAG Toalettbag med “city-look” med glidelås i metall. Avtagbar innside og “TearAway” etikett. ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BG861 100% polyester twill 24x14x13 cm 4,5 liter FARGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 125 kr

NYHET!

BG540 ATHLEISURE SPORTS SHOE/ ACCESSORY BAG Veske for sko eller andre tilbehør i vannavisende polyester og avtagbar innside. Utvendig meshlomme. Ventilasjonshull.

44 E

EE

N

LM LI

M

E

GR

NG

CL AS S

A FU

CH

SI

RO

IC

CR

OR A

57

YA

L

BH T

CH EN FR

BL

210 VESKER

VY

32

IG H

36

BR

FARGER

AC K

CA PRIS 105 kr

RE D

BG540 600D/420D polyester 19x35x12 cm 8 liter NA

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET


BG46 PHONE POUCH Telefon futeral som passer til nye smarttelefoner. Lomme for telefonen og mindre siderom for penger, kreditkort osv. Futeralet kan henges rundt nakken, alternativt i beltet.

GR EE LI M E

IA HS FU C

C SI AS

LM N

44 OR AN GE

D

57

RE

UE BL RF

CL

BR

SU

HT

RO

NA EN CH FR

CR

MU

YA

L

BH IG

EY

FN

GR GR

W HI

GL

VY

36

3O

HI TE

FARGER

AP

49 kr

TE

CA PRIS

BG46 600D Polyester 9 x 12,5 x 1 cm

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅL

BG49 PHONE POUCH XL Mobilholder med avtagbart snøre og med karbinkrok. Glidelås lomme og velcrolåsing.

EE

N

LM M

E

GR

IC SS CL A

CH S

IA

RE D

CR

LI

57 FU

AL RO Y

HT

GR E

BH IG

BL

Y

GL

BR

36

TE

FARGER

HI

59 kr

AC K

CA PRIS

BG49 600D Polyester 10x16x2 cm

GR AP

ART NR MATERIALE MÅL

QD31 SUIT COVER Sammenleggbar reisegarderobe med glidelås i full lengde og ID-vindu. Rommer en dress og en skjorte. ART NR QD31 MATERIALE 210D Polyester MÅL 60X100 cm 36 AC K

FARGER

BL

CA PRIS 175 kr

VESKER 211


NYHET!

BEBB BETTY BLUE BUSINESS 15” Betty Blue Business er det perfekte valget for den som vil ha en stilig veske med gott om plass for en bærbar laptop og dokumenter. Vesken har vattert innelomme med borrelås. Justerbar og avtagbar akselrem. Innvengie lommer i mesh med glidelås. Nøkkelholder. Vesker er produsert i sterk Canvas – belagt med denim og lekre detaljer i lær.

ART NR BEBB MATERIALE canvas/ belagt denim, detaljer i ekte lær,

Fine 210T waterproof Ripstop Nylon f’or MÅL 43 x 34 x 13 cm (utside), 42 x 33 x 12 cm (inside) KAPASITET 18,5 liter IM DE N RK DA

BL A

212 VESKER

32 AS

94 NV

36

CA

FARGER

CK

CA PRIS 1599 kr


NYHET!

BEBSL BETTY BLUE SLIM LAPTOP 15” Betty Blue Slim Laptop er en romslig veske med plass for bærbar laptop og dokumenter. Vesken har vattert innelomme med plass for laptop og andre dokumenter. Innvendige lommer i mesh med glidelås. Bærehåndtak i lær. Justerbar og avtagbar akselrem. Nøkkelholder. Vesker er produsert i sterk Canvas – belagt med denim og lekre detaljer i lær. BEBSL canvas/ belagt denim, detaljer i ekte lær, Fine 210T waterproof Ripstop Nylon f’or 47 x 35 x 7 cm (utside), 46 x 34 x 7 cm (inside) 7 liter 94

32 DE RK

CA

NV

AC BL

NI

M

36

NYHET!

DA

FARGER

K

CA PRIS 1499 kr

AS

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

BEBBP BETTY BLUE BACKPACK Betty Blue Backpack er en stilig ryggsekk med funksjon. Sekken har vattering i ryggen gor beste komfort. Justerbara akselbpnd og bærehåndtag i lær. Innvenig vattert datarom som rommer en 15’’ bærbar data. Innvendige lommer med glidelås, god plass til ladere og andre enheter. Nøkkelholder. Lomme på utsiden med dekorative glidelåser.

BEBBP canvas/ belagt denim, detaljer i ekte lær, Fine 210T waterproof Ripstop Nylon f’or 30 x 47 x 14 cm (utside), 29 x 46 x 13 cm (inside) 14 liter IM

32 DA

RK

DE N

AS

94 NV

36

CA

FARGER

AC K

CA PRIS 1699 kr

BL

ART NR MATERIALE MÅL KAPASITET

VESKER 213


NYHET!

TJDBP TRACK JACK DAY BACKPACK Track Jack Day Backpack er en mindre ryggsekk, perfekt for kortere reiser. Stilig ”rullestegning” med justerbare spenner som gir ekstra rom ved behov. Innvendig vattert lomme med plass til en 13’’ laptop. Innvendig meshlomme med glidelås. Brystrem. Justerbare, vatterte akselbånd og vattert rygg. Avtagbar reisebrikke medfølger.

ART NR TJDBP MATERIALE 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d

waterproof Ripstop, Soft 210T Ripstop Nylon for MÅL 34 x 52 x 16 cm (utsiden), 32 x 50 x 15 cm (innsiden)

Laptop lomme 31 x 35 x 3 cm KAPASITET 17 liter

OW BR

BL

214 VESKER

N

18

36

DE EP

FARGER

AC K

CA PRIS 799 kr


NYHET!

TJDT TRACK JACK DAYTRIPPER Track Jack Daytripper er den lille vesken som passer perfekt for dagsturer eller som en ekstra veske på lengre turer. Integret vattert lomme med plass for en laptop 15’’ og en 9,7’’ pad. Innvendige lommer med glidelås med plass for kabler, dokumenter eller andre nødvendige småting. Skjult lomme fremme og utvendige lommer på sidene med innvendige rom. Penholder. Lomme med glidelås bak. Avtagbar akselrem med støtterem til bruk f. Eks. på sykkelturer. Bærehåndtag. ”Slip through” funksjon bak for å feste til en trolley. Avtagbar reisebrikke medfølger. ART NR TJDT MATERIALE 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d waterproof Ripstop,

Soft 210T Ripstop Nylon for MÅL 47 x 31 x 20 cm (utside), 45 x 29 x 18 cm (inside) KAPASITET 25 liter

N

18

36

OW

FARGER

DE

EP

BL

BR

AC

K

CA PRIS 1119 kr

NYHET!

TJBT TRACK JACK BOARD TROLLEY Robust trolley som holder målene til håndbagasje ved flyreiser. Vesken er romslig med smarte avdelere for å holde pakningen på plass. Stor diskret og lett tilgjengelig ytre lomme med glidelås fremme med plass fo et kamera f. eks. Lomme med plass for en 15’’ laptop. Ytre lommer med lgidelås i kontrastfatrger. Vattert bærehpndtag. Innelomme i mesh for bedre organisering. 2-stegs teleskop håndtak og 2-hjuls system. Avtagbar reisebrikke følger med. ART NR TJBT MATERIALE 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d waterproof Ripstop,

Soft 210T Ripstop Nylon for MÅL 36 x 51 x 20 cm (utside), 34 x 49 x 17 cm (inside) KAPASITET 40 liter N

18

OW

36

DE

EP

BR

CK

FARGER

BL A

CA PRIS 1599 kr

VESKER 215


LUER 216 LUER


B428 REVERSIBLE HERITAGE BEANIE Dobbeltstrikket, venbar lue i melerte farger som kan brukes både brettet eller ubrettet.

NYHET!

ART NR B428 MATERIALE 100% soft-touch akryl STØRRELSER One-size DY /

QU E BL BU AC RG K UN

IT

TM 36

A GR NIT EE QU N/ E M BL O AC SS K

41 36 AN

/

94 32

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

92 36

IT Q BL UE AC GR K EY

FARGER

AN

CA PRIS 65 kr

B425 HERITAGE BEANIE Lue i melert og antikkfarger. Kan brukes med eller uten oppbrett.

DY UN

A HI

RG E QU TI AN

TI

QU

E

BU

FU

PU R HE AT HE

41

SC

RP

LE

57

AN

L RO

YA

26

AN

TI

QU

EP

ET R

OL

HE A

TI Q B AN

ER

CH EN

TI Q GR UE EE M N OS

S

FR

PT

25 TH

NA

U LU E R E OYA

L

51

TM AN

L EA TM OA

HE R HE

AT

E QU TI AN

VY

EY GR HE

AT HE RD

60

M

US TA

RE D HE R

18

FN

R

EG TI

AP GR HE AT

H BU EA RG TH UN ER DY

94

QU

TE HI

AC BL

28

82

Y

92

RE

GL

36

EY

FARGER

AN

49 kr

K

CA PRIS

B425 100% soft-feel akryl One-size GR

ART NR MATERIALE STØRRELSER

B420 CROFTER BEANIE Grov ribbestrikket lue med et urbant design. Tvinnet garn gir melert utseende. ART NR B420 MATERIALE 100% Soft-Touch Acryl STØRRELSER One-size 82 H BU EA RG TH UN ER DY

T HE TLE AT G HE REE R N

AT NA

VY

HE

HE K

38

BO

HE

R

24

AT

HE

R

23 AC

FARGER

BL

CA PRIS 65 kr

LUER 217


B44 BEANIE KNITTED HAT

EE GR TT LE

ON E

BO

NYHET!

B421 REVERSIBLE CONTRAST BEANIE Dobbeltstrikket, venbar lue som kan brukes både brettet eller ubrettet. ART NR B421 MATERIALE 100% soft-touch akryl STØRRELSER One-size

LA

GO

47 32

K FR ELL EN Y CH GR NAEEN VY /

D/ RE

SI CH

CK

0R 36

LD /B

N

AV

Y

40 32

A/

BL

AC

K

57 36 FU

50 32

SA FR PP EN HIR CH E B NA LU VY E/

93 36

GH BL T G AC RE K Y/

FARGER

LI

CA PRIS 59 kr

B461 SLOUCH BEANIE Trendy lue med populær «heng» ART NR B461 MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSER One-size

GR

TE

BO

TT LE

HI W OF F

EE N

38

DY BU

RG

UN

LE RP PU

H EN C FR

30

41

PE

NA

EY E OK SM

BL A

218 LUER

FN

GL

VY

36

GR

FARGER

CK

CA PRIS 49 kr

N

38

39 ST

D RE

AS SI C

BU RG

CL

Y SK

IG BR

FR

CR

41 UN DY

YA RO

YT

HT

EN CH

L

BH

NA

GR HE R

GR

FN

VY

EY

94 HE AT

HI W

EY

GL

36

GR

30

E

FARGER

AP HI T

35 kr

TE

CA PRIS

B44 100 % soft-feel akryl One-size

BL AC K

ART NR MATERIALE STØRRELSER


T

IN

M

59

E

GR

N

EE

CQ

M

LM

E

LD

GO

IC

SS

BN

OL AT

12

CL A

CR

RE D

RA L

CO

DY

UN

RG

BU

UM

PL

56

LI

T

13

T

LE

T

E

50 UE

BL

L

YA

T EY

EY

GR

Y

GR E

GR

QU E

LI GH

TI

AN

TE

K

BL AC

TE

HI

W

AP HI

GR

VY

NA

UE

BL

EY

GR

RO

PP HI R

SA

IG H

BR

CH

FR EN

CE

R

BH

N

PU RP

AI RF OR

HE

AT

HE

FN

OC

38

92

CH

K2

GR EE

44

U OR ORE AN SC GE EN

FL

PI NK

52

U YE ORE LL SC OW EN

GE

AN

OR

BL UE

UE

BL

PE

VE

FL

OW

LL

SK Y

RF

GL

OL I

10

YE

33

N

60

EE

57

GR

SI A

FU CH

SU

YT

LE

18 80

TT

BR

ST

T

UO R PI ES NK CE N

FL

11

RU

D

RE

MU

SA ND

HT

IG

BR

94

T

TA RD

US

M

36

BO

47

N

EE

GR

3O

UO GR RE EE SC N EN

FL

Y

LL

KE

B45 ACRYLIC KNITTED HAT

Populær klassisk lue som kan brukes både brettet og ubrettet.

ART NR B45 MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSER One-size

CA PRIS 45 kr

FARGER

93

41

0R

49

LUER 219


B460 TRAWLER BEANIE Trendy lue i 100% Soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size 18

EE TT

LE

GR

TA RD M US

N

38 BO

41 UN DY

NA VY

FR EN

OK E

GR EY

FN

BU RG

GL

CH

36

SM

FARGER

BL AC K

CA PRIS 45 kr

B465 CHUNKY RIBBED BEANIE

220 LUER

AN GE M

EL

AC

K

94 GR EY

BL

BL

36 36

BL

36

K/

FARGER

AC

59 kr

60

M

OS

S

ST

GR

EE

N

TM RU

VY NA RD

OX

BRAD 85% Acryl och 15% Polyester One-size

AC K

CA PRIS

FO

HE AT

BRAD ART NR MATERIALE STØRRELSER

32

R

CO AR CH

BL

EY

94

87

GR

36

HE

FARGER

AL

45 kr

AC

CA PRIS

B465 100% Soft touch Acryl One-size K

ART NR MATERIALE STØRRELSER


NYHET! MADE IN

MARMOLADA WOOL

ITALY

Lang strikket lue med kontrastfarger i topp- og nederkant. ART NR MARM MATERIALE 75% akryl, 15% ull, 10% viskose STØRRELSER One-size

32

41 GR

GR EY

VY

EE

N

PT UE BL

BU RG UN DY

GL

36

NA

FARGER

BL AC K

CA PRIS 195 kr

NYHET! MADE IN

ITALY

DOLMITI WOOL Strikket lue med brett. Fire snitt i toppen for bedre form. ART NR DOLC MATERIALE 75% akryl, 15% ull, 10% viskose STØRRELSER One-size

73

OW

N

18 BR

AV

BL

GR

AC

EY

VY

32

IO

GL

36

NA

FARGER

K

CA PRIS 99 kr

NYHET! MADE IN

CERVINO WOOL

ITALY

Lang strikket lue med strikket rutemønster ART NR CERB MATERIALE 75% akryl, 15% ull, 10% viskos STØRRELSER One-size

41

59 IV E

ND RG U BU

BL

UE

GR

Y

EE

Y

N

PT

OL

GL GR E

30 RÚ

FARGER

EC

CA PRIS 195 kr

LUER 221


NYHET!

HASHTAG Dobbeltsydd beanie med kunstsilke og poylester. ART NR HASH MATERIALE 50% kunstsilke (rayon), 50% polyester STØRRELSER One-size

EY

/G

RE

EN

94 10 GR

IA

EY /Y EL LO W

94 12

GR

HS

Y AV

W

GR

HI

94 57

EY /F UC

30 32

/N

FARGER

TE

CA PRIS 95 kr

EXTREME Dobbelstrikket og vendbar Beanie i bomull og Elastan.

Enkel bomullslue med «TearAway» etikett for enkel merking.

ART NR B361 MATERIALE Bomullsjersey med Spandex STØRRELSER One-size 40

57 A FU

CH

SI

M NI DE

AL RO Y

VY NA

RE D

BH

51

C

32

SS I

EY HE R

AC K

HE AT

W

222 LUER

94

CL A

36

GR

30

BL

FARGER

HI TE

CA PRIS 59 kr

CK LA /B W

Y RE /G IA

HS

B361 JERSEY BEANIE

K2 36

YE LL O

TU

Y/ NA V

57 GL FU C

R GR QU EE OIS N E/

W LO

50 47

YE L

EY

32 K2

VY NA

GR

/G R

32 GL

/O

RA

NG

E

GL 44

EY

EN RE K/ G

GR

36 47 BL AC

E HI T W

36 94

BL AC K/

CK

TH

LA

FARGER

/B

CA PRIS 79 kr

EY

ART NR EXTREME MATERIALE 95% bomull och 5% Elastan STØRRELSER One-size


FLASH MÖSSA Tett dobbelstrikket bomullslue med Spandex for bedre passform. ART NR FLASH MATERIALE 95% bomull og 5% Spandex STØRRELSER One-size CA PRIS 65 kr FARGER 30

36

51

44

LM EE LI M

E

GR

E AN G OR

L RO YA

VY NA

AC K BL

W

HI

TE

N

32

LUER 223


B450 SNOWSTAR DUO BEANIE Lue med kontrast i dusken. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett.

32 40

41 30

FR

O BR FF IG WH HT IT RE E/ D

FR OF EN FW CH HI T NA E/ VY

BR LI IGH M T E R GR OY EE AL N /

D RE

AT BL HER AC G K RE

HE

FR E FU NCH CH N SI AV A Y/

RI GH T

K/ B

B453 VARSITY BEANIE Vintage lue i klassisk farger. Dusk i matchende farger. Kan kombineres med skjerf, art. B479.

E HI T /W DY

GU N BU R

/

F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y/ /

EN W CH HI NA TE V Y

BL AC

224 LUER

A RE CK D/ / C W LA HI SS TE IC

HI

TE

36 30

W

FARGER

K/

CA PRIS 59 kr

CK W /R HI O TE YA L/

ART NR B453 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

/

32 30

36 BR AC

36 51

BL

FARGER

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

CA PRIS 59 kr

/

36 40

ART NR B451 MATERIALE 100% Soft Touch Acrylic STØRRELSER One-size

30 18

OF F M W OC H HA ITE

36 51

Lue med dusk og brett i kontrastfarge. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett.

38 30

BO T OF TLE F G W R HI EE TE N

30 BR

B451 SNOWSTAR DUO TWO-TONE BEANIE

41 30

B OF URG F UN W D HI Y TE /

30 32

F OF UC F HS W IA HI / TE

51 LM

S OF URF F B W LU HI E TE /

32 57

Y/

57 30

36 94

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

MU 30

BL

Y

32 93

GL 93

GR A LI PH GH IT T EG GR R EY EY /

36 GL

AP BL HI AC TE K/ GR E

FARGER

GR

CA PRIS 65 kr

BL A

ART NR B450 MATERIALE 100% Soft Touch Acrylic STØRRELSER One-size


B456 FAIR ISLE SNOWSTAR BEANIE Lue med klassisk mønster. Dusk i samme farge som luen.

F W SK HIT Y E/ BL N UE AV Y

30 32 OF

TE

40 30

CL AS W SIC HI R TE E D/

HI /W DY UN

RG

Y/

41 30 BU

32 30

FR EN W CH HI NA TE V

94 36

L BL IGH AC T K/ GR W EY HI / TE

TE HI

AC BL

36 40

BL A RE CK D/ / C W LA HI SS TE IC

36 30

W

FARGER

K/

CA PRIS 75 kr

/

ART NR B456 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

B426 ORIGINAL POM POM BEANIE Dobbelstrikked lue med balldusk. ART NR B426 MATERIALE 100% soft-touch akryl STØRRELSER One-size

EL M RA CA

M

N

OS

PE

EN

3M

EE GR

CH

OL

NA

EY

FR

LI

GH

T

AC BL

TM

TL

S

FN

TR

93

VY

36

GR

FARGER

K

CA PRIS 59 kr

NYHET!

B485 TWIST-KNIT POM POM BEANIE Grovstrikket lye med dusk i melerte farger. Hpndstrikket følelse. Föret med fleece.

NYHET!

ART NR B485 MATERIALE 100% soft spun akryl STØRRELSER One-size

EA TM

CH S

IA

L

60

FU

NA

VY

57

OA

32

36 AC K

FARGER

BL

CA PRIS 115 kr

LUER 225


B346 URBAN TRAPPER Fôret klassisk scooterlue med opprettbare ørelapper, metalspenne under haken. ART NR B346 MATERIALE 100% Bomullscanvas STØRRELSER S/M, L/XL CA PRIS 215 kr 36

EE

N

59 E IV OL

BL

AC

GR

K

FARGER

B345 SHERPA HAT Foret vinterlue i to størrelser. Har eget kjent norsk navn. ART NR B345 MATERIALE 100% Nylon Taslon utsida STØRRELSER S/M, L/XL CA PRIS 175 kr 32

BL PH

IR E

VY

SA P

226 LUER

UE

50 NA

36 BL AC K

FARGER


32 YT

32 41

32 40

32 52

41 94

40 30

44 30

47 30

32 30

51 30

YT 30

UN

HI TE

41 30

/W

DY

E

M

LI N

EE

GR

OW

LL

YE

K2

F BR REN IG CH HT N RO AV YA Y/ L

/

32 51

TE

HI

EN W CH HI NA TE V Y

FN 94

/W

NK

PI

A

SI

CH

FU

57

RG

UE

DY

UN

RG

BU

HT

IG

BR

BH L

YA

VY

NA

UE

BL

EY

GR

GR EY

RO

EN CH

FR

CE

OR

RF

AI

R

AT HE

HE

IT E

GR AP H

FN

BU

BL

CA J M UN OU G FL LE AG E

CQ

FR

ND

SA

33

Y

E

AT

OL

OC

CH

LE

RP

PU

UE

BL

41

SK

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

GE

AN

OR

Y

SK

BL AC K

80

L/

N

EE

GR

59

BR IG H W TR HI O TE YA

E

IV

OL

44

47 OR

LL Y GO GR LD EE N/

36 OR

LD

36 40

GO

L

RA

CO

PE

KE

K/

AC

BL

N

EE

GR

UE

BL

TE

W HI

94

Y/

EN C PI H N NK A V

LE

TT

BO

38

FR

CL B AS LA SI CK C / RE D

BN

LL W YG HI RE TE E N/

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

RF

SU

UE

YT

KE

TE

D

MI RE

BL

GL

HI

HT

IG

BR

RE

HI

PP

SA

MU

AN GE /W

T

IN

M

RE

36

OR

ER

36 94

K/ GR HE EY AT H

AC

BL

C

SI

AS

CL D

47 BR

N

EE

GR

CR

FR BU ENC RG H UN NA DY VY/

Y

LL

KE

50

AS W SIC HI R TE E D/

TE

HI

36 30

W

3O

CL

K/

AC

FARGER

BL

ART NR MATERIALE MÅL STØRRELSER

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

FARGER

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

B900 MORF™ORIGINAL

ART NR B900 MATERIALE 100 % polyester, mikrofiber STØRRELSER One-size

CA PRIS 39 kr

52

LM

03

B479 VARSITY SCARF

Skjerf i mange klassiske klubbfarger. Kan kombineres med lue B453.

B479 100% soft-feel akryl 182 x18cm One-size

CA PRIS 110 kr

LUER 227


B490 TOUCHSCREEN SMART GLOVES Touchscreenvante med fingrer som fungerer for arbeide på skjermer. ART NR B490 MATERIALE 95% Acrylic, 4% Polyester, 1% Elastan STØRRELSER S/M, L/XL R

24

EY

94

AT HE

36

GR

HE

R

VY

AT HE HE

NA

FARGER

BL AC K

CA PRIS 65 kr

B295 SUPRAFLEECE THINSULATE GLOVES Vanter produsert med Suprafleece antipilling. Thinsulatemembran og fôr av polyester. ART NR B295 MATERIALE 100% Suprafleece (utsida)

100% Polyester (foder)

STØRRELSER S/M, L/XL 36

FN

NA VY

FARGER

FR EN

CH

BL AC

K

CA PRIS 95 kr

NYHET!

B495 THINSULATE™ CLASSIC GLOVES Klassiske unsex vanter med Thinslutaleför for maximal varme.

GR HE R HE

BL A

EY

94

228 LUER

FN

FR EN CH

36

AT

FARGER

CK

CA PRIS 115 kr

NA VY

ART NR B495 MATERIALE 100% akryl STØRRELSER S/M och L/XL


CAPS


B15C ULTIMATE 5 PANEL CAP SANDWICH PEAK Caps med 5 paneler och kontrastefarg på skjermekant. ART NR B15C MATERIALE 100 % bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

XW AZ

CH S FU

AC K/ BL

en PU ch T T na y vy

fr

GR OY AP ST HIT ER E GR GRE EY Y/

CL

AS W SIC HI R TE E D

aZ XW

FR P EN UT CH TY NA/ VY

LI BL M A E C GR K/ EE N

K/

/

BL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

CL B AS LA SI CK C / RE D

40 30

AC

AC BL

51 30

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

32 40

36 40

/

GL 39

IA

36 LM

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 57

/

GE AN OR

OW

36 34

LL

36 44

36 51

YE

36 93

FR W EN H CH ITE NA / VY

30 32

K/

FARGER

LI BL GH A T CK GR / EY

CA PRIS 55 kr

START FIVE Cap med 5 paneler, justering med borrelås. ART NR SFSW MATERIALE 100% bomull STØRRELSER One-size CA PRIS 27 kr

EY

NA

VY

GR GH T LI

BU

RE

D

RG UN DY

BL T

Y AV

3M KH A

LO YE L

KI

/N W

GH LI

OW YE

59

18 N BR OW

IV OL

N EE GR

E

E CA

M

OU

FL

AG

EE N GR T GH

K2 32

LL

AN OR

47

42

LI

UE

UE YA RO

GE

K2

NK PI

AL

40

41

BL L

/W NA VY

44

52

230 CAPS

GR

W

HI

BL A

YT

51

HI

TE

32 30

32

93

94 CK

36

EY

30 TE

FARGER


B15 ULTIMATE 5 PANEL CAP Caps med fem paneler. ART NR B15 MATERIALE 100 % bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer CA PRIS 52 kr L YA RO HT IG BR

GR LE BO

BU

TT

RG

RE

D

UN

DY

EE

N

38

BH

CH FR EN

AP GR

40

41

NA VY

GR HI TE

BL AC K

W HI

FN

EY

GL

36

3O TE

FARGER

B10 5 PANEL COTTON CAP Caps med fem paneler. ART NR B10 MATERIALE 100 % bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer CA PRIS 45 kr

GH T

NA VY

FR

LI

FU

PU

CH

RP L

SI

E

A

HI GR AP

BL SK Y

EN CH

GR EY

GR

44 OR

PI

AN

NK

GE

D RE T IG H BR

YT

GR

LO

LI

M

E

YE L

59

OC CH

E

GR

OL OA

EE

N

TE

CQ

OL IV

E TL BO T

EM

ER

AL

D

GR EE

N

38

EE

N

LM W

RA L TU NA

SA ND

LD GO N

77

EE GR Y LL

UE

UE RF SU

RE D SI C

AS CL

60

33

47

57

52

BR

DY RG UN BU

AP

FN

PE

BL

RO HT IG BR

CR

41

93

TE

K AC

W

BL

YT

MU

YA

L

BH

EY

GL

36 HI TE

30

KE

FARGER

CAPS 231


NYHET!

B860 SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballcaps med 6 paneler. Capsen har stretch-fit for bedre passform. ART NR B860 MATERIALE 98 % bomull, 2% elastan STØRRELSER S/M, L/M CA PRIS 100 kr

EN CH

HI TE

GR

NA VY

FN

GR

FR

AP

BL AC K

W HI

EY

GL

36

3O TE

FARGER

B65 PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Caps med 6 paneler och kontrastefarg på skjermekant. ART NR B65 MATERIALE 100 % bomull STØRRELSER One-size, Tri-glide spenne CA PRIS 59 kr

NE

GR E T

/

EN ST CH ON NA E VY

FR

39 32

39

FO RE S

CL

32 39

FR S EN TO CH NE NA / VY

D RE SI C

AS

HT IG BR

EN

TM

ST O

CR

RO

YA L

BH

VY NA

EN

GR

FR

AP

BL

HI

CH

TE

K AC

HI W

FN

GR

EY

GL

36

3O TE

FARGER

B640 SNAPBACK TRUCKER Caps med 5 paneler. ART NR B640 MATERIALE 100 % bomull front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back størrelsejusterer

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY / B BO OTT TT LE LE G GR REE EE N/ N

38 /

31 30

RE W GR HI E TE EN

CQ 3M

32

PU

N W CH HI NA TE V Y/

40

CH CA OC RA OL M ATE EL /

FR E

32 30

BL AC

K/

FU

CH

SI

A

36 57

C CL LAS AS SI SI C R C E RE D/ D

/

40 30

AS W SIC HI R TE E D

41 93

36 93

CL

K AC BL K/

AC BL

TE HI

36 36

B LI UR GH GU T ND GR Y EY /

51

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

/

IG H W TR HI O TE YA L

51 30

BR

232 CAPS

BL

W

HI

AC

TE

K/

/W

36 30

W

TE

30

HI

FARGER

LI BL GH A T CK GR / EY

CA PRIS 55 kr


LIBERTY CAP Sanwichcaps med 6 paneler. Metallspenne. Finns med både avikende farger og med solide farger i skjermens sandwichdesign. Noen kombinasjoner finnes også med avikende farger på hele skjermen. ART NR LISA MATERIALE 100% børstet bomull STØRRELSER One-size CA PRIS 55 kr D AC BL TE HI L/ YA

GE AN

N RE

OR

D/

L RA

L RA TU

BR

OL

IV

OW

E/

N/

NA

NA

59 60

TU

W D/ RE VY L/

NA

18 60

RA TU NA

KH

RO Y

44 AV

TE HI

40 32

51 30

W

BL

TE HI

NA

NA

VY

VY

/W

/N

AV

Y

32 30

36 40

K/ RE

EY

AC K/

GR

TE HI

AC K/ BL

EY GR T GH LI

HI /W

NK PI

VY NA

AK

KH

36 94

GR

EE

N/

W

HI

TE

47 30

60 32

I/

AK

I

40 30

TE

3M 32

W

K AC

AC BL

HI W

Y AV

EY GR

3M

BU NA RG TU UN RA DY L /

52 30

AV

Y

41 30

/N OW

LL YE

32 32

L2 /N

HI /W

EY GR LI

GH W TB HI LU TE E /

YT 30

36 30

K/

/B TE

TE HI W

GL 32

TE

GL 30

K2 32

36 36

BL

30 36

LA CK

HI

TE

30 /W

FARGER

NYHET!

B20 ATHLEISURE 6 PANEL CAP Caps med 6 paneler. Kontrastefarg på skjermekant. ART NR B20 MATERIALE 100 % børstet bomull STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne.

W LO EL K/ Y

AC BL

TE HI /W UE

BL

LL W YG HI RE TE E N/

47 30

KE

/W

HI

TE

44 30

SU RF

IG H W TR HI O TE YA L

/

CL B AS LA SI CK C / RE D

MU 30

GE

/

EN W CH HI NA TE V Y

FR

CL AS W SIC HI R TE E D/

/ HI T

TE

GR AP H BL ITE AC G K R FU

CH

SI A/ W

E IM /L

CK BL A HI /W

RP

LE

57 30

51 30

AN

40 30

PE 30

36 34

BR

EY

32 30

36 40

OR

GL 36

Y

36 LM

GR AP BL HI AC TE K/ GR E

36 GL

CL W AS HI SI TE C / RE D

30 40

BR W IG H HT ITE RO / YA L

30 51

PU

FARGER

E

CA PRIS 55 kr

CAPS 233


B610 5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrocaps med 5 paneler, rett stor skjerm og klassisk plastspenne.

YT

LE

LL

GR

OW

EE

N

38 BO

TT

YE

CL AS S

RP L PU

44

IC

UN DY

E

YA RO T IG H BR

FR

40

41

OR AN GE

PE

BU RG

BH

NA V EN CH

HI W

Y

32

L

36

30

BL AC K

FARGER

TE

CA PRIS 55 kr

RE D

ART NR B610 MATERIALE 100% Bomullstwill STØRRELSER One-size

B845 SIGNATURE 5 PANEL MESH SNAPBACK

NYHET!

Kvalitetscap med høy form og paneler i mesh. Flatt skjerm med 8 synlige sømmer. Klassisk snapback.

HI FR TE/ EN LI CH GH NAT GR VY EY /

30 93 W

30 32

NA WH VY ITE /C / LA FR SS EN IC CH RE D

30 36

W GR HI AP TE/ HI BL TE A GR CK/ EY

/

EN W CH HI NA TE V Y

32 30

FR

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

/

32

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

BL

IG H W TR HI O TE YA L

K/ AC

K/ AC BL

51 30

BR

HI

TE

36 30

W

K

36

AC

FARGER

BL

CA PRIS 85 kr

/

ART NR B845 MATERIALE 100 % børstet bomull/ soft feel mesh STØRRELSER One-size, justerbart snapbackspenne.

B660 ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrocaps med rett stor skjerm med grønn underside og klassisk plastspenne.

/

AS BL SIC AC R K ED

40 36

CL

SI

C

RE

D

40 CL AS

32 40

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

NA VY

32

FR EN CH

/

PH BL ITE AC G K RE Y

GL 36

GR A

36 51

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 40

CL B AS LA SI C K C / RE D

AP BL HI AC TE K/ GR E

CK

36 GL

GR

E HI T W

234 CAPS

36 BL A

CK

TH

LA

FARGER

/B

CA PRIS 75 kr

Y

ART NR B660 MATERIALE 100% Polyestertwill STØRRELSER One-size


NYHET!

B866C SIGNATURE 6 PANEL CONTRAST SNAPBACK Kvalitetscap med høy form. Flatt skjerm i kontrastfarger. Klassisk snapback.

40 36

/

32 93

AS BL SIC AC R K ED

93 32

CL

36 40

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

36 93

FR LIG EN HT CH GR NA EY/ VY

FARGER

CL B AS LA SI CK C / RE D

CA PRIS 110 kr

LI BL GH A T CK GR / EY

ART NR B866c MATERIALE 85 % akryl, 15% ull STØRRELSER One-size, justerbart snapbackspenne.

NYHET!

B865 SIGNATURE FITTED FLAT PEAK CAP Kvalitetscap med høy form. Flatt skjerm med 8 synlige sømmer. Klassisk snapback. ART NR B865 MATERIALE 83 % akryl, 16% ull, 1% elastane STØRRELSER S-XL FARGER

36 BL

AC

K

CA PRIS 115 kr

NYHET!

B866 SIGNATURE 6 PANEL SNAPBACK Kvalitetscap med høy form. Flatt skjerm med 8 synlige sømmer. Klassisk snapback. ART NR B866 MATERIALE 85 % akryl, 15% ull STØRRELSER One-size, justerbart snapbackspenne.

C

RE D

40

SI

CH EN FR

LI GH

T

GR E

NA

Y

VY

32

CL AS

93

36 CK

FARGER

BL A

CA PRIS 110 kr

CAPS 235


NYHET!

AIR CAP Cap med 6 paneler, bøyd skjerm og dekorative hull på oversiden. Svettebånd i polyester mesh. Str. justering med borrelås . ART NR AIRC MATERIALE 100% polyester STØRRELSER One-size 10

RO

IA FU C

HS

BL

UE

57 YA L

VY

GR EY

HI W

51

N

32

EE

94

GR

36

NA

30

BL AC K

FARGER

TE

CA PRIS 125 kr

NYHET!

JOGGING Cap med 6 paneler, forbøyd skjerm og 6 broderte ventilasjonshull. Svettebpnd i polyester. Str. justering med borrelås.

TE /W HI VY

EN /G RE

EY

B182 COOLMAX FLOW MESH CAP

32 30

NA

BL

GL LM

GR

RE Y K/ G

36 94

AC

A

TE HI W

W

HS I

30 57

/F UC

AV

30 32

/N

FARGER

HI TE

CA PRIS 95 kr

Y

ART NR JOGI MATERIALE 100% polyester STØRRELSER One-size

®

Sportcap med reflex. Bøyd skjerm. Coolmax® svettebånd på innsiden for bedre komfort og ventilasjon i mesh. ART NR B865 MATERIALE 100 % polyester STØRRELSER One size, Rip-strip spenne. FARGER

30

36

236 CAPS

TE HI W

BL A

CK

CA PRIS 95 kr

NYHET!


B182 COOLMAX FLOW MESH CAP

CAPS 237


NYHET!

B880 GRAPHIC SNAPBACK Cap med skjerm i trendy mønster. Flat skjerm. 6 paneler. ART NR B880 MATERIALE 100% polyester microfiber,

100% bomulls twill

STØRRELSER One-size, justerbart snapbackspenne IA AI W HA O M ON

FA DE

BL

N

MH

FL D

M K AC

K AC BL

OR AL

FF

ER

AL

BM IN

C

BG

OM ET RI

FARGER

GE

CA PRIS 95 kr

NYHET!

B881 GRAPHIC PEAK SNAPBACK Cap med skjerm i trendy mønster. Flat skjerm. 6 paneler. ART NR B881 MATERIALE 100% polyester microfiber,

100% bomulls twill

STØRRELSER One-size, justerbart snapbackspenne IA AI W HA M

ON

O

FL D DE FA

N

MH

OR

ER IN BL

BL AC K

AC K

M

GE

FF

AL

BM

AL

RI

C

BG

ET

FARGER

OM

CA PRIS 95 kr

NYHET!

B886 GRAPHIC PEAK 5 PANEL CAP Cap med mønstret flat skjerm. Ventilasjonshull i metal og spenne i lærimitasjon. ART NR B886 MATERIALE 100% polyester microfiber,

100% bomull canvas

STØRRELSER One-size, justerbart metallspenne

GO DI IN

VY NA

238 CAPS

IP

PA LM

DO T

NP

KA

FARGER

PO L

CA PRIS 95 kr


NYHET!

BUCKET COTTON Solhatt med bred skjerm. Svetteband i bomull.

ART NR BUCO MATERIALE 100% bomulls twill STØRRELSER One-size CA PRIS 90 kr

I

L

KH

RO

NA

YA

VY

K AC BL

HI W

3M

51

AK

32

36

30 TE

FARGER

NYHET!

MIAMI BUCKET Solhatt med mønster. Svettband i polyester. ART NR MIBU MATERIALE 100% polyester STØRRELSER S/M, L/M

BE

AC

H

E NE AP PL

S ER W FL O

BE

PI PI

AC K BL

AC

FL

BL ES AV LE

ES

K

LB

W

LW LE AV

FARGER

HI TE

CA PRIS 155 kr

CAPS 239


BARN


61-033 KIDS VALUEWEIGHT T

61-005 GIRL’S VALUEWEIGHT T

Barne T-shirt i klassisk design.

T-shirt designet for jenter med kortere ermer og smalere halsrib.

E BL U

VY DE

RO Y

EP

AL

NA

R

PI GH T LI

FU

CH SI

A

NK

HE

LE RP PU N GR EE

OW FL

52

Y

ER

47

SU N

RE D

57

UE BL Y SK

34

51

KE LL

E BL U AZ U

RE

DY RG UN

PE

L RA NA TU

E NG

38

YT

AZ

GR

EY

94 HE

W

NA

VY

NA EP DE

LE RP PU

BU

40

60

OR A

RE D

EE GR BO TT LE

KE

LL Y

GR

W LO YE L

36

AT

VY

EY GR R

HE

PI NK LI GH

T

SI A CH FU LO

44

47

W

ER

K2

3O

ZU

41

UE BL SK

40

52

34

PE Y

RE AZ U

RO YA L

57

NF

YT

BL

BL

UE

UE

ZU

EE N

51

FARGER

32

AZ

HE AT

BL

W

AC

HI T

K

E

94

40 kr 44 kr

N

36

3O

SU

FARGER

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGET

K

CA PRIS HVIT 40 kr CA PRIS FARGET 44 kr

61-005 100 % bomull, Belcoro® garn 160 g/m² 165 g/m² 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

BL AC

ART NR

MATERIALE 1 % polyester, Heather Grey 97 % VEKT HVIT bomull, 3 % polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finnes også i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men da kun i fargene White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

HI TE

ART NR 61-033 MATERIALE 100 % bomull (Ash 99 % bomull,

BARN 241


NYHET!

61-019 KIDS ORIGINAL T Kampanje T-shirt for barn. Lycra i halsribb for øket slitestyrke. ART NR 61-019 MATERIALE 100 % bomull (Heather grey: 97%

bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 135 g/m2 VEKT FARGET 145 g/m2 STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). CA PRIS 36 kr hvit, 40 kr farg FARGER VY NA

UE

DE

EP

BL SK Y Y

FU

CH

SI

A

ND

E M LI

OW

LM

YE LL

W ER LO NF

OL C SI AS CL

GU

LE PU RP

UR E AZ AN OR

E IV

N GR EE

BO TT

LE

GR LL Y KE

242 BARN

59

57

K2

GE

D RE BR I

RE

CK

D

38

41

34

44

EE

N

47

EY

AT HE BL

UE BL YA RO

BX

AZ

GR

GR

BL

GH T LI

PE UE

ZU L

NA VY

40

YT

HE R

K AC

TE HI W

51

32

94

AP H

IT

E

GL

BU R

36

SU

30


61-015 KIDS SOFSPUN T

61-017 GIRLS SOFSPUN T

Barne T-shirt i myk kvalitet. Halsrib i bomull/lycra. Tubestrikket.

T-shirt i unik størrelse for mindre jenter. Ekstra myk følelse. Halsrib i bomull/lycra.

E RO YA L

EP DE

44

BL U

VY NA

34 LO W SU

NF

NG OR A

D RE

NK

E

ER

GR

EY

51

R HE

40 PI

CH SI A FU

AZ

HE

HI W

L RO YA EE N GR LL Y

LL Y

GR EE

N

47 KE

LO W

AT

E BL U

VY NA EP DE NF

94

52

57

47

SU

AN G

36

3O

KE

EY GR R

34

OR

D RE

CH

44

FARGER

51

E

40 SI A

57

AZ

HE AT HE

BL

W

AC K

HI TE

94

ER

36

3O

FU

FARGER

46 kr 50 kr

AC K

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGET

CA PRIS HVIT 46 kr CA PRIS FARGET 50 kr

BL

1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m² VEKT FARGET 165 g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

61-017 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m² VEKT FARGET 165 g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIALE

TE

ART NR 61-015 MATERIALE 100% bomull (Ash 99% bomull,

BARN 243


Products shown: J167B/J167G/J166B/J166G/J165B/J165G


NYHET!

165G GIRL’S HD TEE 165B BOY’S HD TEE

150B CHILDRENS T-SHIRT

T-shirt i blandet materiale som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. Funger perfekt for sublimeringstrykk. Label free.

Barn T-shirt produsert med ringspunnet bomull for en mykere følelse.

165G 165B 65% polyester/ 35% ringspunnet kjemmet bomull.155 g/m² VEKT 160 g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR BOY ART NR GIRL MATERIALE

HT IG BR K CA

ND

CH FU

Y

SI A

LE RP PU

SK Y

K2

LM

AL E PL AP

E LI M

YE L

LO

W

E NG OR A

CL

AS

SI

C

RE

D

44

PI N

E UO RQ TU

CR

RO YA L

VY CH

EN FR

CD

57

IS

L AR M

TT

LE

GR

EE N

38 BO

EE N

PE

BH

NA

RD

LI

SC

FN

OX FO GH

BL A

W

M UE

T

CK

TE

AR L

LX

BL

RP

36

3O HI

L AR M

FARGER

65

AR

GR

L RA CO

G5

PU

AR M

AR M D RE

M3

LE

M

L

24

L

AR L M

VE R SI L

3C

RM

NK PI

AR

L M AR GR E

Y

HI TE W

PC

P2

L

S7

GY

M

30

LL OW

FARGER

150 B 100 % bomull 145 g/m² 150 g/m² 1–2 (90 cl), 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–10 (140 cl), 11–12 (152 cl)

CA PRIS HVIT 44 kr CA PRIS FARGET 47 kr

L

105 kr

YE

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

BARN 245


NYHET!

64-007 KIDS PERFORMANCE SHORTS

Teknisk T-shirt til barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Teknisk shorts for barn. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å trasportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

61-013 100% Polyester 140g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

CA PRIS 110 kr

E M LI

YE BR

IG

HT

D

AZ

D RE

NA EP DE

AC

K

E

40 VY

36

3O

BL

E

FARGER

HI T

BL UE

UE BL AL

AZ

DE

RO Y

LM

LL

OW

XK RE

SI FU CH

246 BARN

ZU

VY NA EP

CK BL A

HI W

40 A

57

51

UR

AZ

36

3O

64-007 100 % polyester 140 g/m2 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

CA PRIS 125 kr

TE

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

61-013 KIDS PERFORMANCE T


E C N A M R O

F Y TEAM PER R EVER FO

o.uk

eloom.c

fruitofth

range . it Active ru F w e n The olyester l Wear p er fect for o o C % 0 10 les, p ance sty ll kinds Per form ms and a y g , s m a te ts spor events. of active

BARN 247


NYHET!

JC-007B KIDS COOL VEST

Teknisk T-shirt til barn. Kvaliteten frakten fukten vekk fra kroppen.

Teknisk singlet til barn. Rundet litt nedentil bak. Holder deg tørr inntil kroppen

115 kr UE BL

PE PU RP

IR PP H SA

N EE GR IC

LO W NF SU

EC TR

JE OR CT R EL E

E

BL AL

10 ER

T

RO Y

34

IC

D RE RE

GE

13

FI

UE

K BL

W TI C AR

40

50

LE

51

EL

36 AC

30

AN

NA

NK PI T HO LO YE L C TR I EC EL

LO W NF

W

12

SU

FARGER

JC007B 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

RD FO OX

PU

34 ER

SK

GE AN IC

TR EC EL

VY

Y NA V CH

57

OR

D RE RE FI EE N GR LL Y

32

E

BL Y

PP SA

47 KE

EN FR

CH

T JE HI RE

BL RO YA L

NK PI C RI

EC T EL

IC TR EC EL

PE

13

40

GR

EE

N

10

248 BARN

YT

BL

UE

UE

50

11

AL

HI W C TI AR

51

FN

87

RP L

36

CO

30

AR

FARGER

CA PRIS

UE

120 kr TE

CA PRIS

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HI TE

JC001B 100% Polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

BL AC K

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JC-001B KIDS COOL T


På www.fruit.se/no finner du mere barn

62-045 KIDS HOODED SWEAT JACKET Klassisk hettejakke til barn. Skjult glidelås og lomme i front. Uten snøre. ART NR 62-045 MATERIALE 80 % bomull, 20 % polyester VEKT 280 g/m² STØRRELSER 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11

(140 cl), 12–13 (152 cl) CA PRIS 245 kr FARGER BL

UE

AZ

UR E

BL AL RO Y

NA VY DE

UE

ZU

51

GR HE AT HE

57

AZ

R

AC K BL

EY

94

EP

36

D RE

FU

CH

SI A

40

BARN 249


JH050B KIDS ZOODIE

Klassisk hettegenser til barn med kontrsfarge i glidelås og innvendig i hetten.

Klassisk hettejakke til barn i mange farger.

RD FO

D RE FI RE

PI

NK

40 T

LE

NA VY

VY

OX

EN

CH

R HE

57

PE

32

NA

GR

EY

FN

HO

T JE E N AI IA HA W

N EE GR Y

LL KE

BL U

AQ

AT HE

BL AC K

TE HI W TI C AR

50

47

250 BARN

94

FR

36

RP

30

PU

FARGER

UE

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

299 kr

BL

47 30

CA PRIS

E

40 36

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

PE 34

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

FN 94

F JE IRE T R BA ED LC / K

JE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

FR

94 FN

JE FI T B RE LA RE CK D /

87 94

36 40

SU PU N RP YE L LL E/ OW

FN 40

T GO BLA LD CK /

36 AP

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 94

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FARGER

JH050B 80% Bomull, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl),12-13 (152cl)

IR

CA PRIS 305 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

PP H

JH053B 80% Bomull, 20% Polyester 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

SA

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH-053B KIDS VARSITY ZOODIE


62-043 KIDS HOODED SWEAT

Klassisk hettegenser til barn i tynnere kvalitet. Ubørste innside.

Klassisk hettegenser til barn uten snøre grunnet sikkerhetsregler fra EU. Dobbel hette og kengurulomme.

62-009 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

62-043 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

VY

NA

VY

NA EP DE

DY BU

RG UN

LE PU RP

BL Y SK

GR Y LL KE

SU

NF

LO

W

EE

ER

N

EY GR

HE AT

HE

47

TL

E

GR E

EN

RE D

LI GH

T

PI NK

SI A CH FU

41

34

40

52

38

UE

BL A AZ

RO

UR

YA L

E

BL

E NG

57

PE

YT

BL

UE

UE

ZU

32

AZ

R

CK

TE

RO YA

W

L

HI

E BL U

VY EP

94

BO T

LL Y KE

36

3O

51

44 OR A

SI A FU

CH

E RP L

DE

BL

HE

40

57

FARGER

GR

EE N

47

PE

51

D

AC K

TE HI W

AZ U

RE

BL U

E

ZU

AZ NA

94

36

RE

3O

GR EY

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 189 kr

ER

169 kr

AT H

CA PRIS

PU

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

62-009 KIDS LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT

BARN 251


JH-003B KIDS VARSITY HOODIE

Klassisk hettegenser til barn i mange farger.Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

Klassisk hettegenser til barn. Kontrastfarge innvendig i hetten.Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

JH001B 80% Bomull, 20% Polyester 280g/m² 1-2 (90cl), 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

EE GR E BO TT L

JA DE

GR Y LL KE

N

38

32 YT

FN 40

87 94

PE 34

41 AP

57 FN

RO 57

40 36

47 30

JE

E FI NCH RE RE NAV D Y/ K/

FR

CA ND Y HO FL T OS PI S NK PI N

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

LD GO N/

/

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY / UN DY /

A FI THE RE R RE GR D EY

HE

SU PU N RP YE L LL E / OW

BU RG ES GO T G LD RE E

TM AP

T GO BLA LD CK /

FN 94

JE FI T B RE LA RE CK D /

94 40

JE HO T B T LA PI CK NK /

94 FN

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 AP

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

36 40

FO R

GE OR

AN

RE FI N

77

36 57

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

PI NK HO H US CR

D RE

T HO RE

D

T

ND

I IL

44

EE

N EE GR E M LI

40

CH

NK PI BY BA

47

LM

UE BL N IA

AI W HA

57

36 94

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

AS H

HE AT HE

BL RE HI PP

41

30 57

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

EY R

GR

UE

AQ

50

BU RG U

PU

PL

RP

UM

LE

UE BL Y SK NK PI

BX

52

S LO S YF ND N EE GR T RE S FO

FARGER

93

Y

56

CA

YE LL OW

SU N

TM

252 BARN

OA L RO YA L

OX FO R

PE

RO

34

AR C CH

NA D

CH EN FR

YT

51 E

VY

32

NA

VY

FN

94

BL U

JE

AR

T

TI C

W

BL AC K

HI TE

87

SA

36

30

JH-003B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

CA PRIS 259 kr

CA PRIS 229 kr FARGER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

F JE IRE T R BA ED LC / K

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH-001B KIDS COLLEGE HOODIE


62-041 KIDS SET IN SWEAT

Hettegenser til barn i sterke farger. Dobbel hette. Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

Klassisk rundhalset sweatshirt til barn.Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

VY

NA V

Y

NA

ER SU N

FL

OW

DY BU

RG

UN

E BL U SK Y

34

40

41

TT LE

GR

EE

N

38

EP DE

HE

YT

D

W

RO YA

L

BL U

E

51

32

AZ

HE R

K

GR EY

94

RE

36

AT

3O

BL AC

N EE GR

FARGER

RI C

C TR I EC EL

129 kr

CT

OW YE LL

OR TR I EC EL

10

CA PRIS

EL E

12

C

IC CT R

AN GE

13

PI

NK

11 EL E

FARGER

62-041 80% Bomull, 20% Polyester 260g/m² 280g/m² 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8(128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

E

CA PRIS 279 kr

ART NR MATERIALE VEKT HVIT VEKT FARGET STØRRELSER

HI T

JH-004B 80%Polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

BO

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

JH-004B KIDS ELECTRIC HOODIE

BARN 253


KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

47 30

254 BARN

OX FO W RD HI N TE AV Y

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

94 30

32 30

32 94

32 41

51 30

87 94

PE 94

41 30

57 30

40 30

FI R W ER HI E TE D/

HO W TP HI IN TE K/

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

ER

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

EY

AT H W ER HI G TE R

HE

JE FI T B RE LA RE CK D /

SU JET N BL YE A LL CK OW /

/

36 40

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 34

/

36 94

LE GR / H EY EA TH

RP

PU

PE 30

36 30

P W LE/ HI TE

AR PU TI R C

JH043J KIDS VARSITY JACKET

Kraftig unisex baseball jakke til barn i sweatmateriale med kontrafargede ermer, kontrastlinjer og knapper.

ART NR JH043J MATERIALE 80% Bomull, 20% Polyester VEKT 330g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6(116)

7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

CA PRIS 299 kr

FARGER


63-417 KIDS 65/35 POLO

62-005 KIDS CLASSIC SWEAT JACKET

Polopique til barn med to ton-i-ton knapper. Bomull og polyester i Easy Care- blanding som tåler 60 graders vask.

Klassisk sweatjakke for barn. Skjult glidelås og kengurulomme. Ribb i nederhant og ved ermavslutning.

FARGER

36

AZ

RO Y

AL

BL U

VY NA EP

AC K BL VY NA K LI GH

T

PI N

Y ND BU

RG U

LE RP N GR

EE

ER BO

TT

LE

W LO NF SU

40

VY EP DE

HE

SK

38

51

RE D

255 kr E

CA PRIS

52

41

PU

Y

AL RO Y

34

40

NA

GR E HE AT

BL

PE BL UE

YT

BL

UE

51

62-005 80% Bomull, 20% Polyester 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

32

AZ

R

AC K

E HI T W

Y

94

36

3O

D

FARGER

120 kr 125 kr

RE

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGET

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

DE

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomull VEKT HVIT 170 g/m² VEKT FARGET 180 g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIALE

BARN 255


64-051 KIDS JOG PANTS

Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes inn i lommen og bæres. Finnes også i herre- og damemodell.

Klassisk joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer.

JK-950 100% Tafetta Nylon 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) 12-13 (152cl)

256 BARN

YE TR A UL

NA

NA EP

HE HE AT

VY

VY

32

R

K

AT OW

12

AZ

GR

EY

94

DE

36 BL AC

OL

L

BL

UE

OR A

RE EN E TT L BO

RE

AL

GR

EE

GR E

N

38

NG

D

LE PU RP

AL

AP E

44

LL

BL

W

40

50

51 RO Y

HI TE

32

AL

36

PE

64-051 80 % bomull, 20 % polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11(140 cl), 12–13 (152 cl)

CA PRIS 149 kr

LD

3O

GO

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

FARGER

VY

169 kr

NA

CA PRIS

AC K

ART NR MATERIALE STØRRELSER

JK-950 SIROCCO / KIDS


JH-072B KIDS CUFFED JOG PANTS

Joggebukse til barn uten strikk benavslutningen. Ubørstet innside.

Joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer.

64-005 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

GR

EY

94 TH

FR

EN C

H

ER

FN

NA VY

36

HE A

HE

AT

HE

R

VY NA EP

K AC BL

FARGER

AC K

94

AZ

BL

36

JH-072B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

JE T

FARGER

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

CA PRIS 249 kr Y

139 kr GR E

CA PRIS

DE

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

64-005 KIDS LIGHTWEIGHT JOG PANTS

BARN 257


B10B JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALE 100 % bomull STØRRELSER One-size CA PRIS 45 kr

BL U Y

HT IG BR

EE N GR

LD

TT

LE

EM ER A

Y LL KE

SK

RE D

RE C SI AS CL

38

E

UE BL RF SU

44

BR

OR AN GE

L YA RO

HT IG BR

NK PI

77

GR EE

N LI M E

YT

MU

BO

47 GR EE

OW LL YE

VY

EN FR

HS FU C

LM

CR

IA

UN DY BU RG

E RP L PU

K2

52

D

E HI T AP

57

41

N

PE

BH

NA

GR

EY

FN

GR

W

HI T

BL AC K

GL

CH

36

3O E

FARGER

B45B JUNIOR ACRYLIC KNITTED HAT ART NR B45B MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSER One-size

Lue med dusk og brett i kontrastfarge. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett. ART NR B450B MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSER One-size CA PRIS 55 kr BR 30

BR OF IGH F T W R HI ED TE /

57 30

F OF UC F HS W IA HI / TE

LM 30

LI OF ME F GR W E HI EN TE /

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

258 BARN

32 93

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

FARGER

U YE ORE LL SC OW EN

C SI AS

B450B JUNIOR SNOWSTAR DUO BEANIE

FL

D RE

A SI CH FU

CL

L

12

CR

YA

FR

BR

IG

EN

HT

CH

AC BL

57

RO

NA

K

TE W F OF

BH

VY

FN

36

30 HI

FARGER

T

CA PRIS 39 kr


BZ30 ORGANIC BABY LONG SLEEVE BODYSUIT Langermed GOTS-sertifisert baby body i myk interlock strikket økologisk bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås i ben slik at det er enkelt å ta på og av. ART NR BZ30 MATERIALE 100% økologisk bomull STØRRELSER 3-6, 6-12, 12-18 måneder CA PRIS 145 kr FARGER 57

EA

A

OA

TM

SI CH

IC UT

FU

AL

K AC

L

60

NA

VY

32 BL

W

HI

TE

36

NA

30

BARN 259


BZ10 BABY BODYSUIT

BZ10-TLC ORGANIC BABY BODYSUIT

Kortermed baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås.

Kortermed GOTS-sertifisert baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås.

GU

M

BL U Y

LE

ST

BU

DU

IC A UT NA

W

L

CK

TE HI

BL ST DU

57

40 RE D

PI R DE W PO

KE LL Y

GR E

EN

NK

52

47

PI NK

BO

BB

VY

32

E

36

NA

30

Y

AL IC UT NA YE SO FT

RE D

110 kr 115 kr

UE

VY

34

FARGER

BO

NA

40

PI PO W

DE R

M GU LE BB BU

260 BARN

32

LL OW

BL

W

52

PI

NK

57

94

HE A M THE EL R AN GR GE EY

36 AC K

30 HI TE

FARGER

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGET

99 kr 109 kr

NK

CA PRIS HVIT CA PRIS FARGET

BZ-10TLC 100% økologisk Bomull (Heather Grey 85% bomull och 15% polyester) 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 måneder

BL A

BZ10 ART NR 100% Bomull (Heather Grey 85% MATERIALE bomull och 15% polyester) 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* måneder STØRRELSER STØRRELSER *finnes i fargene Black og White ART NR MATERIALE


BZ38 BABY STRIPY LONG SLEEVE T

BZ02 BABY T

Langermed baby trøye med myk og interlockstrikket bomull med stretch. Kontrastfarger i hals og ermerbuer.

Baby T-shirt med nikkelfri knapper på akselen for enklere på og av.

ART NR BZ38 MATERIALE 100% bomull STØRRELSER 3-6, 6-12, 12-18 måneder

ART NR BZ02 MATERIALE 100% bomull (Light Grey Melange:

97% bomull, 3% polyester) STØRRELSER 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 måneder

CA PRIS HVIT 85 kr CA PRIS FARGET 95 kr

CA PRIS 175 kr FARGER

E Y ST DU ER LO W NF SU

AN OR

D

BL U

L CA UT I

34

BU

RE

LE BB

BO

GE

NA

44

M GU

R DE W PO

NA VY

EL A GR EY GH T

40

LI

PI

NK

57

PI

NK

52

32

M

AC K BL

W

NG E

93

36 HI TE

30

OR

T IN M

LL

OW

49 YE

FARGER

SO FT

57 30

BU W BB AS LE HE GU RE D W M P D HI INK TE / /

NA W VY/ HI W TE AS /R H ED ED

32 30

BARN 261


BZ32 BABY HOODIE Hette til barn med glidelås. Børstet innside og kengurulommer. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

BZ32 80% Bomull og 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

CA PRIS 215 kr NK

52 HE W

AS

HE

D

D

PI

NA

VY

32 AS

AC BL

W AS M HE EL D AN GR GE EY

94

W

36 K

FARGER

BZ33 BABY SWEATPANT Bukse til barn med myk børstet innside. To sidelommer og en baklomme. Bred strikk i livet. BZ33 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

262 BARN

PI

NK

52 D

32

HE AS W

BL

AC K

94

NA VY

36

ED

FARGER

AS H

159 kr

W

CA PRIS

W AS M HE EL D AN GR GE EY

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER


BZ25 BABY ALL-IN-ONE Onepiece for baby. Hel glidelås i front. Børstet innside og flatsømmer for bedre komfort. Kengurulomme fremme og ekstra lange ribber i ermer og bed for å kunne brettes ned når barnet vokser. ART NR BZ25 MATERIALE 80% Bomull og 20% polyester VEKT 250 g/m² STØRRELSER 3-6, 6-12, 12-18 måneder CA PRIS 259 kr FARGER RE

D

M GU BU B

BL E

AL IC

40

PI

NK

52

NA

VY

32 UT

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL

AC K

94

NA

36

VA N

IL L

A

VN

BARN 263


ST107 BABY BODY

Baby body LABEL FREE, uten varemerker. Bodyn har lange ermer og amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm.

Baby body LABEL FREE, uten varemerker. Bodyn har korte ermer og amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm.

FARGER

3O

57

42 LI

NK PI

GH T

IS

E

BL U

E

RO

SE

52

264 BARN

65

36

TU RQ UO

RO

SE

UE BL

69 kr

LI

GH T

AC K BL

HI W

52

42

CA PRIS

AC K

36

3O TE

FARGER

ST107 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

BL

CA PRIS 79 kr

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

HI TE

ST108 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

W

ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ST108 BABY BODY LS


ST105 BABY T-SHIRT Baby T-shirt LABEL FREE, uten varemerker. T-shirten har korte ermer og en amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm. ART NR MATERIALE VEKT STØRRELSER

ST105 100 % bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 måneder

CA PRIS 55 kr 36

52 SE RO

T GH LI

AC

K

BL

UE

42 BL

HI

TE

3O W

FARGER

BARN 265


STØRRELSETABELL FOR SKJORTER HERRER S

M

L

XL

2XL

3XL

Kravestr.

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

DAMER Kravestr.

LEVERINGER Hvis ordren legges innen kl. 12.00 sendes den fra vårt lager samme dag, hvis ikke sendes ordren påfølgende dag. Tilfeldig sluttsolgte varer kommer ukentlig fra vårt Europalager er 5-7 arb. dager. *Vi reserverer oss for at produkter kan bli utsolgt i lager eller restnotert. Leveringstiden kan da bli noe lengre.

PRISER Alle prisene i denne katalogen er anbefalte utsalgspriser eks. mva., og er gyldige inntil videre. Fruit forbeholder seg retten til å foreta prisendringer uten avvisering, som skyldes valutasvingninger. Det kan forekomme at varen blir utsolgt. Kostnader for videre bearbeidelse i form av f. eks. trykk/transfer brodering, mva. og frakt kommer i tillegg. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. Noter at det kan være forskjell på fargene på virkelig plagg og bildene i katalogen pga. trykktekniske årsaker. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil. Prisene gjelder ved kjøp av min. 25 stk.

266


Profile for Fruit Distribution

Fruit katalog 2016 NO  

Fruit of the Loom, Russell, AWDis, Stormtech, Bag Base, Beechfield, Quadra, Westford Mill, B & C, Superstar, Babybugz, Atlantis, Regatta, Cr...

Fruit katalog 2016 NO  

Fruit of the Loom, Russell, AWDis, Stormtech, Bag Base, Beechfield, Quadra, Westford Mill, B & C, Superstar, Babybugz, Atlantis, Regatta, Cr...

Profile for idexpress

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded