Page 1

2016

mantis


2016

OMHYGGELIGT UDVALGTE DESIGN OG KVALITET Fruit sælger produkter som lagerføres i Sverige og Europa med hurtige leverancer inden for det skandinaviske marked. Kollektionen indeholder kun produkter fra velkendte varemærker, som står for kvalitet og leveringssikkerhed.


VORES VARE MÆRKER NYHED! Regatta er i dag et af Europas ledende varemærker når det gælder design og teknisk funktionalitet af ude klæder.Regattas reklame-og firmasortiment er høj ”street style” til det kommersielle markned. Vi er stolte over at have Regatta Professional og Standout som en del af vores sortiment. NYHED! Farvekliken Asquith & Fox er varemærker som stikker ud! Pikeer og chino´s i moderne pasform, alle er i en bred farveskala

NYHED! Hos 2786 finder du farve stærke jakker i ”fashionstyle”. Et vare mærke som er både nutid og fremtid på samme gang

NYHED! Bella + Canvas fra Kalifornien, USA tilbyder t-shirts og sweatshirts i blandt andet Triblend som er vævet i tre tråde i samme nyanser hvilket gør stoffet meleret på en ny måde. NYHED! Australiske Crumpler er varemærket som tilgode ser både kvalitet og funktion. Taskerne er designet til at være praktiske med høj mode præg. Næsten alle tasker har mange lommer og vatteret lommer til laptop og taplets


Fruit of the Loom har produkceret textiler side 1851, det er mere ind 160 års erfaring inden for Textilbranchen.Fruit of the Loom produkcerer basicprodukter og deres varemærket står for tryghed når det gælder form og farver. 1902 i Alexander City Alabama, USA startede Benjamin Russell produktionen af textiler. Russell er i dag kendt for sin høje kvalitet og i kataloget finder du et bredt udbud af produkter med fokus på skjorter, striktrøjer, sweat, T-shirts samt jakker. All We Do tilbyder prisbillige produkter med en god pasform.Sortimentet er opdelt i et hætte-Sortiment; just hoods by AllWeDo med sweat-shirts og hætter modeller i mange farver og kombinationer samt et funktions sortiment ; JustCool by AllWeDo hvor materialets sved transpoterende formåen er i centrum. 1977 i British Colombia, Kanada startede Blake Annabel produktion af tekniske klæder. Idag er Stormtech kendt for sin meget høje kvalitet og design.Tøjet er udviklet og testet i Kanadas barske klima. Man anvender primær de bedste materialer for at kunne i møde komme de hårde krav som vejr og vind stiller til tøjet. Bag Base tilbyder et af Europas farverigeste taske program. Søger man prisrigtige produkter som står for design og kvalitet så har man fundet det rigtige her. Beechfield leverer Caps ,huer ,halstørklæder og hansker som passer til alles smag. Materialet og stilarten varierer for at kunne tilgodese de høje krav som de forskellige årstider stiller. Tasker med kvalitet og funktionalitet. Quadra tilbyder en stor variation af tasker til Sport, shopping og business. Kvalitets tasker bærer dette budskab. Med 28 farver i kollektionen kan vi tilgodese de flestes behov. Med varemærket B&C får du et moderigtigt produkt og adgang til en beklædningsgenstand som findes i storbys miljøer rundt om i verden.Hård snit,materialevalg og farver er kendetegnet for B&C Søger du det lille extra, kig på B&C.. Mantis har sat fokus på etisk og økologisk produktion siden starten af år 2000 I dag har virksomheden vundet priser for sit engagement og sine produkter.Her finder du en række produkter med økologisk bomuld produceret i en kæde af Fair Trade virksomheder. Hos Mantis finder du også børne produkter under varemærket Babybugz.De fleste produkter er lavet I økologisk bomuld og i mange størrelser. Med Atlantis kan vi tilbyde et bredt sortiment af Caps og huer. Modeller med høj modegrad Findes i butikker og i kombination med en stor flexibilitet i specialproduktion giver det gode muligheder at finde en løsning for alle kunders skiftende behov. Med LABEL FREE-produktion har du mulighed for at sætte dit eget varemærke/ label directe i tøjet.Produkterne har også en neutral størrelse etiket i nakken så kan du selv tilføje etiket eller tryk.


ÖKO-TEX

WRAP

FWF

Fruit OF The Loom / Russell / B&C / Mantis / Bella & Canvas / Asquith & Fox

(Worldwide Responsible Apparel Production)

Fair Wear Foundation

Alle beklædningsgenstande fra Fruit Of The Loom og Russel er Øko-Tex Standard 100-godkendt. Det sikrer at tøjet ikke indeholder farlige emner, der hverken er farlige for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et international anerkendt test- og certificeringssystem for tekstiler. Testkriterierne er standard jorden rundt og inkluderer test af pH-værdi, formaldehyd, pesticider, tungmetaller og sensibiliserende farvestoffer. Beklædningsgenstande kan kun få Øko-Tex godkendelse når det er bevist at de ikke indeholder nogen af disse emner.

Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/ AWD / Asquith & Fox / Bella & Canvas WRAP er en uafhængig, non-profit organisation, som arbejder med certificering af lovlig, human og etisk produktion over hele verden.

Fair Wear Foundation (FWF) er en uafhængig non-profit organisation som arbejder med selskaber og fabrikker for at forbedre arbejdsforholdene inden for textilindustrien.Organisationen er virksom i en række lande i Europa,Asien og Afrika.

BSCI

GOTS

The Business Social Compliance Iniative

Global Organic Textile Standard

Mantis

GOTS ® Mærkningen er en garanti for den økologiske status på produktionen;fra høsten af den rå bomuld til den slutlig forarbejdning udført på en miljøvenligt måde og med socialt ansvar.

SAI

FAIR TRADE

Social Accountability International

Beechfield Brands

Mantis

Fairtrade er en overordnet produktmærkning som skærper forudsætningerne for avlere og medarbejder i udviklingslande for at forbedre deres arbejds-og levevilkår.

THE FRUIT CODE Fruit of the loom Som en af verdens førende producenter af tøj føler sig Fruit Of The Loom ansvarlige for miljøet og samfundet. Fruit Of The Loom stiller meget høje krav, hvilket man ser på tøjet som fremstilles og måden det fremstilles på. Disse krav ligger til grund for The Fruit Code, hvilket er en adfærdskode som viser Fruit Of The Looms engagement for at mindske påvirkningen på miljøet og at gøre en positiv forskel i de samfund hvor de handler.

ETHICAL COTTON Fruit of the Loom Fruit of the Loom er stolte over kun at bruge den bedste råbomuld. Retfærdige og menneskelig rettigheder er også meget vigtigt for Fruit of the loom.Derfor andvendes kun etisk produceret bomuld og aldrig nogensinde bomuld fra Uzbekistan-her overtrædes menneske rettighederne hver dag.Dette er også et krav som Fruit of the Loom stiller alle sine andre underleverandører. Majoriteten af bomulden købes fra USA hvilket garanterer kvaliteten og trykhed.

The Buisness Social Compliance Initiative (BSCI) er en ikke kommersiel organication som arbejder for forbedringer af arbejdsforholdene i forsyningskæden.Arbejdet gennemføres med inspektioner med BSCI base code som målestok.

Social Accountability International (SAI) arbejder for bedre arbejdeforhold gennem deres egen ”SA8000 standart for anstændigt arbejde”, et værktøj for at implementerer gode arbejdsforhold i en række lande og brancher.

B&C

Mantis


VI TAGER ANSVAR! ”Daglig kontrol og målinger på processer gør at man udvikler nye muligheder for at reducere energiforbruget og øge effektiviteten.”

Vi tager ansvar for at vores produkter er produceret under rimelige vilkår og med minimal indvirkning på vores miljø. Et godt eksempel er Fruit of the loom´s fabrik i Marokko, der er specielt designet til at være så energieffektive som muligt, både fra et miljømæssigt synspunkt og arbejdernes sikkerhed. I løbet af årene, har flere af vores kunder besøgte fabrikken i Marokko. Dette er blevet meget værdsat, når man har set processen og arbejdsmiljøet på tæt hold. Fruit of the Loom bruger moderne teknologi til at genbruge vand på fabrikken i Marokko. Der findes blandt andet et avanceret rensningssystem for det kemikalieholdige vand som anvendes i produktionen. Udstyr som bruger overskuds varmen. Kølevandet bruges i tekstilproduktionen og et smart system gør at man kan genbruge kondensen fra dampene. Daglig kontrol og målinger på processer gør at man udvikler nye muligheder for at reducere energiforbruget og øge effektiviteten. Såsom at genbruge varme og energi under processen. Samtidig arbejder Fruit of the Loom på at reducere spild. De reducerer mængden af bomulds affald og genbruge frasorterede fibre. Personalet er uddannet i viden om mulighederne for genbrug. Et bredt partnerskab med virksomheder, der kan tage sig af affaldsmateriale i forsvarlig måde, hvilket gør fabrikken i Marokko til et lysende eksempel på, hvad FRUIT Distribution står for.

7


PRIVATE NO Private Label giver dig mulighed for at øge brand identitet og samtidig skabe et helt unikt produkt. Vi har ingen krav til volumen, hvilket giver dig stor fleksibilitet i valg af produkter og hurtig levering.

LABEL ÆNDRING AF LABELS Med hjælp fra vores syersker, kan vi hjælpe dig med at skabe unikke produkter med din virksomhed eller dine kunders identitet. Private label produkter ligger på vores lager og der er derfor ingen krav til volumen. Vi erstatte eller isætter etiketter på artikler i de fleste af vores produktkategorier - T-shirts, jakker, tasker, huer mm. Al produktion foregår ”i eget hus”, og det er grunden til leveringstiderne kan være så korte, normalt 1-2 uger afhængig af ordrens størrelse. Etiketterne producere vi gennem samarbejdspartnere, men du kan selvfølgelig også sende dine egne tags/etiketter til os. Vil du ikke have nogen etiket i dit produkt, kan vi hjælpe dig med at tage dem ud. Dine produkter vil derefter igen være Label Free. HVORDAN VIRKER DET? Du sender et oplæg til etiketter og placering til os. Efter godkendt korrektur,producere vi , gennem vores samarbejdspartnere dine etiketter. Derefter kan vi plukke produkterne fra vores lager og give det til vores syersker, som sprætter sømmen op, fjerner den oprindelige etiket og erstatter det med din.


10


INDHOLD POLO

Vælg mellem hele 50 farver hos nye mærke ASQUIT & FOX.

CHINO´S

Bukser & Shorts i et bredt udvalg.

12 44 65 66 100 104 128 146 188 190 216 229 240

T-SHIRTS

Se det nye varemærke Bella + Canvas Og deres triblend kvalitet på side 36-37.

SWEATSHIRTS

Stor variation og valg muligheder.

STRIK .

SKJORTER

Klassikerne som altid behøves.

SPORT

Klæder til sport og fritid.

JAKKER & FLEECE

Funktionel eller ikke! Her findes noget for alle.

UNDERTØJ TASKER

Se vores nye varemærke Crumpler, side 212.

HUER

Strikket eller vævet huer.

CAPS

Sports caps findes på side 236.

BØRN

T-shirts, sweat, huer, mm.


T-SHIRTS 12 T-SHIRTS


FAVORIT! BØRN Side 241

61-372 LADY-FIT VALUEWEIGHT T

61-036 VALUEWEIGHT T

T-shirt med feminin pasform og blød fornemmelse. Halsudskæring i bomuld/lycra.

Europas mest solgte t-shirt! Halsudskærning i bomuld/lycra.

61-372 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

61-036 100% bomuld (Ash: 99% bomuld, 1% polyester. Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S–2XL Alle farver; S-5XL Kun i White, Navy, Heather Grey, Black ART NR MATERIALE

AS

UE BL Y SK RE D

PI GH T LI

NA TL

E

GR E

EN

38 BO T

EN GR E

LL Y KE

TU R

LL OW YE

NF SU

VE

AL

60

47

IC AS S CL

H

GR R HE AT

BL UR E AZ

NK

A ER LO W

K2

OL I

E AT OL OC CH

40

SI CH FU

RG BU

E OR

AN G

RE CK BR I

UE

HE

UE BL L RO

YA

NA DY UN

LE RP PU D

59

I

93

YT

52

34

CQ

KH AK

EY

IT E AP H GR

T GH LI

ZU

VY

NA VY DE

EP

RP PU

GR EE N E TL

BO T

K

TE HI W

EP DE

D RE

OR AN GE

NK PI T N EE KE

LL

Y

GR

W LO

44

3M

94

51

57

41

LI

GH

PE

BX

38

GL

32

LE

UE BL SK

Y

UR AZ

YA RO

A CH SI FU

47

K2 YE L

44

40

52

36

3O

AZ

PE

E

BL L

VY NA

UN DY RG BU

NF

LO

W

ER

34

YT

BL

UE

UE

ZU

57

41

R HE AT HE

LI

51

GR

HI AP GH T

BL

GR

AC

K

TE HI W

32

FARVER

AZ VY

94

NA

GL

EY

36

kr. 30,kr. 35,-

AC

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET TE

3O

SU

FARVER

kr. 30,kr. 35,-

BL

ART NR MATERIALE

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

BØRN Side 241

T-SHIRTS

13


BØRN Side 243

61-412 SOFSPUN T

61-414 LADY FIT SOFSPUN T

Ny T-shirt med moderne pasform og blød kvalitet. Halsrib i bomuld/lycra. Rundstrikket.

Ny T-shirt med feminin pasform og blød kvalitet. Halsrib i bomuld/lycra. Rundstrikket

UE BL AL RO Y

DE EP

Y LL KE

SU

NF

LO

W

GR EE

ER

N

47

GE AN OR

D RE

NA VY

EY GR

34

44

IA HS FU C

51

AZ

R HE AT HE

BL

40

N EE GR Y

KE LL

94

36

W

BL UE

3O

RO YA L

P

OW ER FL SU N

FARVER

kr. 34,kr. 39,-

57

47

GE AN OR

D

DE E

34

44 RE

SI A CH FU

14 T-SHIRTS

NA VY

GR HE

40

57

51

AZ

R HE

BL AC K

TE HI W

EY

94

36

AT

3O

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

AC K

VEJL PRIS HVID kr. 34,VEJL PRIS FARVET kr. 39,-

TE

1% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3%polyester) 2 VÆGT HVID 160 g/m 2 VÆGT FARVET 165 g/m STØRRELSE S-XXXL

61-414 100% bomuld (Ash 99% bomuld, 1% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE XS-2XL ART NR MATERIALE

HI

ART NR 61-412 MATERIALE 100% bomuld (Ash 99% bomuld,

FARVER

BØRN Side 243


61-412 SOFTSPUN T & 61-414 LADY FIT SOFSPUN T

T-SHIRTS

15


Products shown: SS048/SS060/SS088 16 T-SHIRTS


NYHED! BØRN Side 242

61-082 SCREEN STARS ORIGINAL T

61-420 LADY-FIT ORIGINAL T

Tynd t-shirt. Halsudskæring i bomuld/lycra. Nu med tættere strik

Kampagne T-shirt i damemodel. Lycra i hals-rib for bedre pasform

EY

LE

BL UE

PU

UR E AZ

RO

GE

D

AN OR GR BO

TT LE

GR KE

LL

Y

E M LI

N

BR EE

N

38

EE

RE

IC K

D

RE

A CH SI FU LL OW

BL SK Y

HE A

44

47

LM

YE

UE

GR ER TH

GR T GH LI

UE BL YA

NA

L

VY

NA EP DE ER W LO NF SU

RP

TE HI AP

K AC

VY

BX

E

59

YT

PE

Y ND GU BU R

OR

N GR EE

BO TT

Y LL

94

ZU

40

K2

34

LE

GR

EE N

38

51

57

IV OL

OL

C

C

CL

AS

SI

SI AS

BL

UE BL Y LE RP

41 AN GE

D RE K IC BR

M

E

KE

YE

LI

LL O

W

ER OW NF L SU

PU

UR E AZ

44

47

LM

32

IV

E

59

RE D

SI CH FU

K2

GL

36

3O

AZ

UE BL

UE

BX

A

ND RG U BU

34

kr. 26,kr. 30,-

SK

PE

BL L YA RO

DE EP

NA VY

NA

VY

40

FARVER

61-420 100 % bomuld (Heather Grey: 97% bomuld, 3% polyester) 135 g/m2 145 g/m2 XS–2XL

W

EY

ZU

Y

57

YT

GR HE A

LI GH

T

TH ER

K AC BL

51

32

41

94

GR AP

HI T

E

GL

TE HI W

AZ

VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

36

3O

CL

FARVER

kr. 26,kr. 30,-

ART NR MATERIALE

HI TE

61-082 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 135 g/m2 VÆGT FARVET 145 g/m2 STØRRELSE S–2XL ART NR MATERIALE

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

BØRN Side 242

T-SHIRTS

17


61-200 FITTED VALUEWEIGHT T

61-038 VALUEWEIGHT LONG SLEEVE T

Let figursyet t-shirt både for herrer og damer. Syninger i siden og mere moderne pasform. Tynd halsudskæring i bomuld/lycra.

Langærmet t-shirt i klassisk pasform. Halsudskæring i bomuld/ lycra. 61-038 100 % bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S–2XL

61-200 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S–2XL

ART NR MATERIALE

RE D

UE

Y

BL L YA

EP

NA V

RO

EY GR

K

HE A

40

51

AZ DE

W

AC

HI

NA EP DE IC AS S CL

94

36

TH ER

3O

BL

VY

EY

FARVER

kr. 40,kr. 53,-

OL

IV

E

59

GR Y LL KE

AN

GE

EE N

47

OR

D RE

BL L YA RO

18 T-SHIRTS

GR HE

LI

BL

44

UE

40

AZ

HE R

K AC

HI W

51

94 AT

GL

36

E

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET GR AP HI T

3O TE

FARVER

kr. 31,kr. 38,-

GH T

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

TE

ART NR MATERIALE


61-212 AMERICAN HEAVY COTTON T

61-044 SUPER PREMIUM T

T-shirt i 195 grams bomuld.

T-shirt med dobbelt syning ved halsudskæring.Kan vaskes ved 60 grader.

94

XW

LI

51

UE BL Y

EE

ER

TT

LE

GR

W LO NF

CQ E AT CH

OC

OL

AK I

OL C SI AS

SK

RO

NG E OR A

RE D

RG UN BU

3M

IV

E

59

38

N

NA

34

44

DY

40

SU

41

YA L

VY

NA EP DE

YE

AS

LL

H

OW

VY

BL UE

YT

BO

32

AZ

HE R HE

GH

AT

T

ZI

GR

NC

AP

K AC BL

RO

GR

HI

TE

GL

EY

36

KH

UE BL

3O

YA L

VY

FARVER

93

K2 GE

51

CL

44 OR AN

40

32 NA

EY GR HE R

AT HE

W

BL

HI

AC

K

TE

94

kr. 36,kr. 43,TE

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

36

3O

D

FARVER

kr. 30,kr. 35,-

RE

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

61-044 100 % bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester. VÆGT HVID 190 g/m2 VÆGT FARVET 205 g/m2 STØRRELSE S–3XL* (3XL endast i White, Black, Navy, Heather grey) ART NR MATERIALE

W HI

61-212 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 185 g/m2 VÆGT FARVET 195 g/m2 STØRRELSE S–3XL ART NR MATERIALE

T-SHIRTS

19


Dame t-shirt med moderne pasform. Slim men ikke for stram.

L YA

VY

HT BR

FR E

IG

NC

H

RO

NA

NK PI

A SI CH

CA N

FU

DY

RD OX T

LI GH LE PU

K2

51

52

57 RP

Y SK

RQ U TU

32

FO

HI TE W OI SE

NK PI DY

AL

LM

GR TT LE BO

E PL AP

E M LI

YE L

GE AN OR

AS CL

N EE

N

LO W

D C SI

E PL AP

M E LI

YE L

GE AN OR

LO W

D RE C SI AS CL

PE

44

EE GR TT LE BO

20 T-SHIRTS

K

L RO HT

IG BR

CH FU

CA N

40

AL

LM

YT

38

38

94

36

YA

VY NA H NC

30

65

SI

LE RP

K2

44

FARVER

RE

40

51

52

57

PU

TU

SK

RQ U

Y

OI SE

PE

FR E

LI G

YT

65

32

A

AC BL

W

RD

94

36

OX FO

30

kr. 32,kr. 39,-

AC

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

kr. 32,kr. 39,-

155F 100% ringspun bomuld 140 g/m2 145 g/m2 XS–XL

BL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

155M 100% ringspun bomuld 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

HI TE

FARVER

Herre t-shirt med moderne pasform. Slim men ikke for stram.

HT

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

155F LADIES SLIM FIT T

K

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

155M MEN’S SLIM FIT T


BØRN Side 245

150M LIGHT WEIGHT T T-shirt i ringspundet kæmmet bomuld. ART NR 150M MATERIALE 100 % ringspun bomuld VÆGT HVID 145 g/m2 VÆGT FARVET 150 g/m2 STØRRELSE S–2XL VEJL PRIS 31 kr hvid, 37 kr farvet FARVER L YA

VY

RO HT IG BR

NK CA ND Y

PI

A

E PL AP

E M

OW LL YE

GE AN OR

CH SI FU

PU

SK

RP

Y

LE

E IS UO RQ TU RE D C AS SI CL

AL

BO TT

LE

GR

EE

N

38

52

LM

K2

51

CH

57

PE

44

40

EN FR

LI GH

T

BL

OX

AC K

E HI T W

YT

65

32

NA

RD

94

LI

36

FO

30

T-SHIRTS

21


TU002 EXACT 150 T-shirt i forkrympet ringspundet bomuld rundstrikket TU002 100% bomuld (Sport Grey 85% bomuld, 15% viscose). VÆGT 145 g/m2 STØRRELSE XS-4XL*, (*XS, 3XL og 4XL kun tilgængelig i White, Black, Dark Grey, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Ash, Bottle Green og Gold. ART NR MATERIALE

TL

GR T UE BL YA L RO

IS E

BL UE

RQ TU RE

AL

TU

YT

UO

IS E UO RQ

OL AT

RE

BL U DI

GH

VA

T

NA

LI

49

L

BL UE

65

AZ U

E

VY

51

NA

VY

H AS

50

ZU

SP OR

RK DA

FN

EY

AC K BL

K BL AC

32

94

SK Y

93

CG

23

GR EY

36

3O W HI TE

PE

Y

CH FU

RG

GE

RE D EP DE

RA US

ED

SI A

UN D

LE

44

D

SP

L RA CO

CR

40

BE

RR Y

55

BU

US

PU

ED

RP

VI O

M NI DE

BN

57

41

LE T

73

RE

BH

OR AN

FARVER

kr. 32,kr. 37,-

US ED

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

OW

33

LL

W

SA

YE

LO YE L

GO

AP RI

LD

CO

T

OR

ND

K2

AP

US

ED

PA

OW

EE

BR AR BE

LE TT BO

ED US

GR

AS

GR

18

N

N

38

AB

I

80

Y LL

TU NA

KH

22 T-SHIRTS

RA L

60 AK I

3M

KE

PI S

TA

CH I

O

EE N

47

W

KI


T-shirt i forkrympt ringspunnen bomuld med crew neck 1x1 rib. Rundstrikket

TW041 100 % bomuld 185 g/m2 XS-2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

kr. 59,-

EY

EY

GR

GR

T

C

OR

IF I

SP

E BL U Y SK

IM SW

A

DY

FU

CH

SI

UN

GE OR

ET SU

NS

OR

RE

D

AN GE

AN

PU NK

PI EL

OL OC

LM M

E

EE

N

CH

BR

KH

OW

AK

I

N

AT E

CQ

PI

XE L

LI

GR LE TT

NA EE N GR Y LL KE

C FI CI

38 BO

TU R

ND

47

GR

EE

PA

PA

18

AL

3M

EE

N

N

49 GR

44

PI X

CI F PA

60 SA

GO LD

TM

PO O M

L YA RO

LE RP

IG O IN D

TU EL PI X

NK PI IC

ET SO RB

33

AP

57

41

40

11

YT

IN G

BL

UE BL VA DI E

IS

PE

RQ

BL NE

52

53

L

SC

UO

UE

74

94

PA C

51

VY NA

AS H

PT

ST O

RK DA

TL

UE

32

SB

GR EY

AC K US ED

BL AC

BL

K

TE HI W

93

XW

CG

23

BU RG

36

3O

S

FARVER

kr. 34,kr. 39,-

OS

CH

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

M

SI A

UE

TU004 100 % bomuld 185 g/m2 XS-4XL* ( *XS kun i White, Black, Dark Grey, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Ash, Bottle Green og Gold. *3-4XL kun i White, Black, Navy, Red og Sport grey)

57

BL YA L RO

D RE

BL

51

FU

40 AC K

36

3O TE

FARVER

T-shirt med feminin medium fit i forkrympt ringspunnen bomuld. Smal linning og sidesømme.

HI

VEJL PRIS

TU004 EXACT 190 /MEN

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TW041 EXACT 190 TOP/WOMEN

T-SHIRTS

23


ST306 MENS TEE Lang Label free tæt siddende t-shirts med rund hals, smalle ærmer og smal ribbede krave Dobbelte stikninger og sidesøm. ST306 100% bomuld (Oxford Grey: 85% bomuld og 15% viscose). VÆGT 165 g/m2 STØRRELSE S-2XL ART NR MATERIALE

VY

RD

DA

OX

BL

NA

K AC

HI W

AZ

GR

EY

94

RK

36

3O TE

FARVER

kr. 89,-

FO

VEJL PRIS

ST205 LADIES FASHION Lang Label free tæt siddende t-shirts med rund hals, smalle ærmer og smal ribbede krave Dobbelte stikninger og sidesøm. ST205 100% bomuld (Oxford Grey: 85% bomuld og 15% viscose) VÆGT 165 g/m2 STØRRELSE XS-XL ART NR MATERIALE

24 T-SHIRTS

VY

EY

AZ RK

NA

GR FO R

D

CK

OX

W

94

DA

36

3O HI TE

FARVER

kr. 79,-

BL A

VEJL PRIS


61-398 LADY FIT VALUEWEIGHT V-NECK T

61-066 VALUEWEIGHT V-NECK T

T-shirt med v-udskæring med feminin pasform. Dyb v-udskæring og med halsudskæring i bomuld/lycra.

T-shirt med v-udskæring og med halsudskæring i bomuld/lycra.

VY EP DE

AT

HE

R

NA

GR

EY

IT

HE

LI

GE AN OR

RE

D

UE E AZ UR

RO

44

KE

LL

Y

GR

EE

W ER LO NF SU

AZ

N

47

BL

UE BL YA L

NA

34

40

ZU

51 VY

FL OW

ER

32

94

GR AP H

W

E

GL

HI TE

L RO

DE

36

GH T

UE

3O

YA

EP

FARVER

BL

NA VY

EY GR R

D

PI NK T LI GH

SI A CH

51

34

40

52

RE

57

AZ

HE AT HE

W

HI

BL AC

K

TE

94

kr. 33,kr. 40,-

SU N

36

3O

FU

FARVER

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

K

VEJL PRIS HVID kr. 33,VEJL PRIS FARVET kr. 40,-

AC

bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

61-066 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S–2XL ART NR MATERIALE

BL

ART NR 61-398 MATERIALE 100% bomuld (Heather grey: 97%

T-SHIRTS

25


T-shirt med kontrast farve på ærme og halsudskæring. Halsudskæring i bomuld/lycra.

LY EL /K E

D RE HI TE /

UE

/R TE HI

WM W

OY

AL

BL

NA VY EE P

/D

W

ER

AW

TE HI W

AM

HI T

WE

TE / GR HE EY AT H

CK

W

HI

HI TE W

WK

W

26 T-SHIRTS

WF

/B

E/ HI T

TE HI

TH

W

/R

OY

/D EE

FARVER

kr. 47,-

S KE UN LL FL Y OW GR E EE R/ N

D RE

UE

WM

AL

P

BL

VY

AW

TE HI W

HI TE W

NA

WE

W

TH

VEJL PRIS

LA

kr. 61,-

61-026 100 % bomuld 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

EE N

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

GR

61-028 100 % bomuld 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

/B

FARVER

T-shirt med kontrast farve på ærme og halsudskæring. Halsudskæring i bomuld/lycra.

CK

VEJL. PRIS

61-026 SHORT SLEEVE BASEBALL T

LA

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

61-028 BASEBALL LONG SLEEVE T


3200 UNISEX 3/4 SLEEVE BASEBALL TEE Unisex Classic Baseball T-shirt med 3/4 ærmer med raglan.

NYHED!

ART NR 3200 MATERIALE 52% bomuld, 48% polyester.

(Triblendfarver 50% polyester, 25% bomuld, 25% rayon) VÆGT 122 g/m² (Triblend 128 g/m² ) STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 141,-, Triblend kr. 223,-

LT

W

UE BL N EO /N

TE HI

N LY

EL /K

GL 40T

G TR REY IB / R LE E ND D

CH WH AR IT E TR CO FL IB AL EC LE B K ND LA / CK

8710

GR TR EY IB / N LE A ND VY

W

HI

TE

TE HI W

H YE ITE/ LL N OW EO N

WK

EE

L YA RO E RU /T

TE HI OR TE/ AN NE GE ON

30 09

GR

W

/D

EN

30 51

HI W

W

HA /A

TE HI

TE HI W

W

/N TE

HI W /R TE W

HI

NK PI N EO /N

TE

GL 32T

HI

WTF

SP

EY GR K

/D

TE HI W

30 12

IM

30 13

Y AV ED

W H HE ITE AT / D HE EE R P

30 BH

W

30 40

30 87

AR

30 11

LA

30 32

30 GL

/B

30 29

BL A HE CK AT / D HE EE R P

30 36

B W L AC HI K TE /

36 29

36 30

CK

FARVER

T-SHIRTS

27


61-098 VALUEWEIGHT ATHLETIC VEST

61-376 LADY-FIT VALUEWEIGHT VEST

Tanktop til mænd. Halsudskæring i bomuld/lycra.

Dame tanktop. Halsudskæring i bomuld/lycra.

28 T-SHIRTS

AZ

RE

NA V DE

EP

R HE AT HE

D

Y

40

GR

EY

94

36

3O

AC K

FARVER

BL

BL YA RO

EP DE

L

NA

GR

VY

UE

51

TE

AZ

R HE

AT HE

HI W

RE

D

40

EY

94

kr. 33,-

HI

VEJL PRIS

36

3O TE

FARVER

kr. 33,-

BL AC K

VEJL PRIS

61-376 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE XS–2XL ART NR MATERIALE

W

61-098 100% bomuld (Heather grey: 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVET 165 g/m2 STØRRELSE S–2XL ART NR MATERIALE


NYHED!

Unisex vest med moderne pasform og rund hals. Fås i ens farvet, og med kontrast farve på hals og ærmekant

TW262 100 % bomuld 120 g/m2 XS–XL

3480 100% bomuld. (Ahtletic heather 90% bomuld, 10% polyester) Neonfarver 52% bomuld, 48% polyester. Triblendfarver 50% polyester, 25% bomuld, 25% rayon VÆGT 142 g/m² (Neon 122 g/m², Triblend 128 g/m²) STØRRELSE XS-2XL ART NR MATERIALE

RO YA L UE TR

LL OW YE

ON

RE D

BL IB

LE

ND

47T

12 NE

40T

AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

CH

51

TR IB LE ND

TR UE

51T

AC HE K/ AT ATH HE L R ETI C

BL

VY NA

40 RE D

IB

BL ON NE

10

32

87 10

BL

AC K

/B TE W

AT HL

25T UE

09

LE ND

ET /B IC LA HE CK AT H

ER

94 36

GR

EY

TR

IB LE ND

GLT

36 94

TR U TR E R IB O LE YA ND L

36

LA

CK

30 36 HI

W

HI TE

30

EE N

TR EN GR E

FARVER

kr. 84,kr. 104,-

GR

VEJL PRIS VEJL PRIS TRIBLEND

N

SI A CH FU

YA L

HI TE

40

57

RE D

51

3O

RO

36

NE O

kr. 51,-

W

FARVER

Dame model i 100% bomull med dyb halsudskæring og bryder ryg.

K

VEJL PRIS

3480 UNISEX JERSEY TANK

BL AC

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TW262 PATTI CLASSIC TANK TOP

T-SHIRTS

29


INDEHOLDER

INDEHOLDER

ELASTAN

Figursyet dame top. Bomuld/elastan for maksimal komfort og pasform.

Dame top med v-udskæring. Bomuld/ elastan for maksimal komfort.

52

D RE

GH

T

PI

NK

40

LI

30 T-SHIRTS

YT

57 A SI CH FU

SK

Y

BL

UE

VY NA

HI W

HI W

AZ

36

3O

EP

FARVER

DE

36

3O

kr. 80,K

VEJL PRIS

AC

kr. 102,-

61-382 95 % bomuld, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

BL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

TE

61-384 95 % bomuld, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

TE

FARVER

61-382 LADY-FIT V-NECK T

AC K

VEJL PRIS

61-384 LADY-FIT LONG SLEEVE CREW NECK T

BL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

ELASTAN


INDEHOLDER

ELASTAN

61-378 LADY FIT CREW NECK T Figursyet dame top. Bomuld/elastan for maksimal komfort og pasform. ART NR 61-378 MATERIALE 95 % bomuld, 5% elastan VÆGT HVID 200 g/m2 VÆGT FARVET 210 g/m2 STØRRELSE XS–2XL VEJL PRIS kr. 80,FARVER A SI

UE BL Y

NA

VY

SK

BL

EP

AC K

TE HI W

52

57

YT

FU CH

AZ

36

DE

30

D RE

LI

GH T

PI NK

40

T-SHIRTS

31


BØRN Side 245

Høj kvalitet t-shirt i blandet materiale giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Moderne pasform. Sidesømme. T-shirten fungerer fint til sublimations tryk. Label free.

Høj kvalitet t-shirt i blandet materiale giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Moderne pasform. Sidesømme. T-shirten fungerer fint til sublimations tryk. Label free.

L

M

M

E BL U M AR

AR M

EE

N

W LL O YE

L

PU R

AR M L

AR L

AR

G5

PL E

M R LV E SI

L

24

RA

M3

GR

L

P2

AR

AR L EY

M

CO

M NK PI

3C

RM AR L

L AR M

GR

W HI

TE

L M AR UE BL

PC

EE N GR

S7

GY

30

L

kr. 84,-

AR L

L

RP LE

FARVER

AR M W LL O YE

L RA CO

G5

PU

AR M

AR M D RE

M3

M

AR M SI

L

24

L

AR L M NK PI

LV ER

Y

W HI

GR E

3C

RM

P2

AR

L

S7

GY

30

L

VEJL PRIS

165F 65% polyester, 35% bomuld 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

M

kr. 84,-

PC

32 T-SHIRTS

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

RE D

165M 65% polyester, 35% bomuld 155 g/m² 160 g/m² S-2XL

TE

FARVER

165F LADIE’S HD TEE

L

VEJL PRIS

165M MEN’S HD TEE

M AR

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

BØRN Side 245


Products shown: J165F/J167F/J165M/J166G/J165B/J166B/J166F

T-SHIRTS

33


NYHED!

Høj kvalitet langærmet t-shirt i blandet materiale giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Moderne pasform. Sidesømme. T-shirten fungerer fint til sublimations tryk. Label free

Høj kvalitet langærmet t-shirt i blandet materiale giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Moderne pasform. Sidesømme. T-shirten fungerer fint til sublimations tryk. Label free

L

G5

M AR

AR M

GR

EE

N

W LL O YE

L

PU R

BL U

E

PL E

M

M

AR L

AR

M3

L

L M R

LV E SI

L M

CO

RA

L

M D

24 AR

AR L

AR L NK PI

P2

AR

AR L M

3C

RM M

M AR L N

EY GR

BL

PC

GR EE

AR M LL OW

S7

GY

30

RE

L M AR UE

PL E

FARVER

kr. 99,E

L AR

G5

PU R YE

M RA

M3

M

AR M SI

L

24 L

M D RE

P2

AR

AR L

AR L M

LV ER

EY

HI T W

GR

3C

RM

NK PI

L

S7

GY

30

L

VEJL PRIS

167F 65% polyester/ 35% bomuld 155 g/m² 160 g/m² XS-XL

HI T

kr. 99,-

PC

34 T-SHIRTS

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

W

167M 65% polyester/ 35% bomuld 155 g/m² 160 g/m² XS-2XL

E

FARVER

167F LADIE’S LONG SLEEVE HD TEE

CO

VEJL PRIS

167M MEN’S LONG SLEEVE HD TEE

M AR L

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

NYHED!


mantis M104 TLC MEN´S ORGANIC FAVOURITE T T-shirt i GOTS® certificeret bomuld. 1x1 cm crew neck ART NR M104 MATERIALE 100% organic bomuld VÆGT 150 g/m² STØRRELSE S-XL VEJL PRIS kr. 91,- hvid, kr. 101,-farvet FARVER 60

M O GR FL EE AU N GE

CA

TU

RA L

3M

NA

VY

AC

K

32 BL

W

HI

TE

36

NA

30

T-SHIRTS

35


NYHED!

NYHED!

3001 UNISEX JERSEY SHORT SLEEVE TEE

6004 WOMEN’S THE FAVORITE TEE

Unisex T-shirt i en moderne pasform og rund hals. Fremstillet i kæmmet ringspundet bomuld.

Lang dame T-shirt med feminin pasform og rund hals.

ART NR 3001 MATERIALE 100% bomuld (Ash -99% bom-

ART NR 6004 MATERIALE 100% bomuld. Heather farver

uld, 1% polyester) Heather/Blend farver 52% bomuld, 48% polyester (Ath.Heather -90% bomuld 10% polyester) VÆGT 142 g/m² STØRRELSE XS-2XL

52% bomuld, 48% polyester (Ahtletic Heather 90% bomuld, 10% polyester) VÆGT 142 g/m² STØRRELSE S-XL

VEJL PRIS kr. 90,-

VEJL PRIS kr. 78,FARVER R HE AT

32 NA

VY

HE

Y LL KE

OW YE LL

D RE

TL

47

AL

M

BE

AR

RR

OO

Y

N

40

TE

DA

AT

RK

HL

ET I

GR

C

EY

AC K

M TE A GE AN OR N

55

K2

L RA CO E OL AT OC CH

41

PU

RO E TR U

44

BR OW

ST

RP LE

YA

L

81

94

HE

AT

HE R

23 BL

W

HE AT

N OO AR M GE AN OR RE FO HE A

N BR OW

AL

CQ

R

ST RE

TH E

N

18 TE

HI

HE R

VY E RP L PU

L RA CO FO

HE AT

T

36

BN

HF

BR

OW

TM

IN M R HE AT

NA VY

GH T

NA M TE A

PI FT SO HE R

ER

TL

30

51

41

44

NK

RE D ER EE N

HW

HE

AT H

ER TH HE A

BN

GR

LL OW YE

Y LL KE

36 T-SHIRTS

CD

HM

KE

LL

Y

HK

HE

47

NI HE AT

TR

HE AT H

RE

D

CA ER AT H HE

HG

HE

AT HE GO R Y LD EL

LO

HY

UE R

RO UE

R HE AT HE NA L

K2

28

RD I

40

81

BL

YA L

TE A EP DE

TE EP DE

HE R HE AT

HB

W

HC

24

32

M

HE AT H

51

L

K DA R

LE

TI

GR

C

EY

TE HI W

HT AL

DT

HN

ID

AT H

ER

94

HE

AT

HE

R

23

HE

30

TE

FARVER


NYHED!

NYHED!

3413 MEN’ TRIBLEND SHORT SLEEVE TEE

8413 WOMEN’S TRIBLEND SHORT SLEEVE TEE

Populære unisex T-shirt. Lavet af blødt Tri Blend stof med en moderne pasform og større rund halsudskæring.

Dame T-shirt med et moderne feminint pasform og rund hals. Blød kvalitet

AT

GR

DE

NA

80T

25T

PET

ND

41T

LE

TR

IB

LE

ND

VY

TR

AR M BR

OW

N

TR I

BL

EN

D

18T

TLT

IB LE TR AL TE

TR OW IB LE GO ND LD

LL YE

ALT SE TR A G IB RE LE E ND N

ND

OO

E

N

TR

TR

IB

IB

LE

NI M RP L PU D EN

T IN M

34T

ND

ND LE IB

TR EY LE ND IB AN OR

LE TR

IB

TR D AL ER EM

BHT

TR UE BL GE

TR IB LE ND

RE D

MIT

IB

AY CL ND

CA

IB LE TR

GR A TR SS IB GR LE E ND EN

77T

EE N

TR

LE

LE TR IB

TR AL IN

TMT

RD

47T GR

44T

IB L

HL TR ET IB IC LE GR ND EY

ST TR EEL IB B LE LU ND E

40T

GLT

IB LE ND

ND

32T

94T

ND

LE ND IB

TR UA

45T

ND

ND

AQ

TR U TR E R IB O LE YA ND L

AQT

CAT

AL D ER EM

87 10

CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

W H TR ITE IB FL LE EC ND K

51T

LE

LE ND

TR IB TR D RE

N OO AR M ND LE IB

WFT

TR

FARVER

kr. 141,-

IB

ND TR

IB

TR IB ST AM ET HY

TR I N GR EE

TR

LE

TR IB

BL TR I LE EN D BL

BL

RP PU

77T

40T

LE

EN BL TR I EN

ND LE IB

TR UE

47T

IB

LE

ND

44T

A

ND

41T

AQ U

TR

D

ATT

ND

NA VY

PET

IB LE

EY

25T

AQT

U TR E R IB O LE YA ND L

D

51T

LE N

D

32T

CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

GLT GR

VEJL PRIS

87 10

GE

FARVER

kr. 138,-

AN

VEJL PRIS

8413 ART NR 3413 50% polyester, 25% bomuld, 25% rayon MATERIALE 50% polyester, 25% bomuld, 25% rayon 128 g/m² VÆGT 128 g/m² S-XL STØRRELSE S-2X

OR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

T-SHIRTS

37


NYHED!

3006 MEN’S LONG BODY URBAN TEE Herre T-shirt, der er en smule længere og lidt afrundet forneden. Fremstillet i kæmmet ringspundet bomuld. 3006 100% bomuld. (Heatherfarver 52% bomuld, 48% polyester). VÆGT 140 g/m² STØRRELSE S-2XL ART NR MATERIALE

DA

RK

W

BL

HI

AC

K

HE

AT

HE

R

23

36

EY

30 TE

FARVER

kr. 141,-

GR

VEJL PRIS

NYHED!

3406 MEN’S JERSEY WIDE NECK TEE Moderigtig t-shirt til mænd med rundhals. Moderne pasform. 3406 100% bomuld. (Triblendfarver 50% polyester, 25% bomuld, 25% rayon) VÆGT 142 g/m² (Triblend 130 g/m²) STØRRELSE S-2XL ART NR MATERIALE

EY

VY

32 NA

TR

IB

LE

ND

GLT GR

RK DA

87 10

CH AR C TR OA IB LLE BL ND AC K

HE AT HE

CK

HI W

38 T-SHIRTS

R

23

36

GR EY

30 TE

FARVER

kr. 141,-

BL A

VEJL PRIS


NYHED!

3021 MEN’S JERSEY POCKET TEE Herre T-shirt i moderne pasform og rund hals. Brystlomme i kontrastfarve. Fremstillet i kæmmet ringspundet bomuld. ART NR 3021 MATERIALE 100% bomuld. Heather/Blend

farver 52% bomuld, 48% polyester (Ath. Heather -90% bomuld 10% polyester) VÆGT 142 g/m² STØRRELSE S-2XL VEJL. PRIS kr. 138,-

ER /

HL ET I NA C H VY EAT H

94 32 AT

23 36

HE D AT AR HE K G R/ RE BL Y AC K

W

28 29

H DE EA EP TH HE ER AT RE HE D/ R

HE RO AT YA HE L/ R T NA RU VY E

25 32

36 29

BL HE ACK AT / D HE EE R P

30 94

HI T HE E/ A AT TH HE LE R TIC

/B L

W

HI

TE

30 36

AC K

FARVER

T-SHIRTS

39


M68 MEN´S SUPERSTAR T

M69 WOMEN´S SUPERSTAR T

T-shirts med extra blød ydre og med moderne syningsdetalier. Tear-off etikett.

T-shirts med extra blød ydre og med moderne syningsdetalier. Tear-off etikett.

40 T-SHIRTS

EE N GR EG E

LL CO

BA CO

TE

09 W

AS

HE D

W

HI

GR E

Y

94 AT HE R

Y

CH BL UE

47

LT

VY

51 NA

IL AZ

RE D AR M

32 BR

W

AS

HE

W

D

HI

W

TE

87

HE

36

3O

AR M CO EL A AN L G GE RE

TE

FARVER

HI

EY GR R HE

AT HE

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CH

34

Y

CR RG U

CO B

AL

T

VY NA CO LL E

GE

GR

EE N

47

09

41

BL

UE

51

BU

32

94

ND

BL

W

AC

K

87

W

36

3O HI TE

FARVER

kr. 87,-

K

VEJL PRIS

VEJL PRIS kr. 99,-

AC

Grey og Charcoal: 90% bomuld og 10% viscose) VÆGT 150 g/m² STØRRELSE S-XXL* (*XXL kun i Black, Swiss Navy, Heather Grey Melange, Washed White, Brazil Yellow og Pure White

M69 100% bomuld, Peach Finish, Heather Grey og Charcoal: 90% bomuld og 10% viscose VÆGT 150 g/m² STØRRELSE S-XL ART NR MATERIALE

BL

ART NR M68 MATERIALE 100% bomuld, Peach Finish, (Heather


mantis

M71 WOMENS LONG LENGTH T

M91 WOMEN'S LOOSE FIT T

Lang dame t-shirts i let bomuld og med moderne detaljer og snit. Riv af etikette

Moderne,tynd løs siddende T-shirts med let buet bund og lidt længere bag til. Stor halsudskæring og riv af etikette

M71 100 % bomuld 120 g/m2 XS-XL

M91 100% bomuld, Heather Grey 85% bomuld, 15% viscose VÆGT 125 g/m2 STØRRELSE S-XL ART NR MATERIALE

36

HE

AT

HE

R

GR

EY

94 AC K

3O

BL

FARVER

kr. 91,-

TE

PI NK PU

AC K BL

TE HI

NK

57

36

3O W

FARVER

VEJL PRIS

HI

VEJL PRIS kr. 80,-

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

mantis

T-SHIRTS

41


TMD70 DNM PLUG IN & TWD71 DNM PLUG IN

42 T-SHIRTS


T-shirt med denim-look og kvindeligt snit. Medium fit.Bleget krave og syninger samt snoet sidesøm giver et originalt indtryk

H

H AS

CL AS Y RU ST

CL Y RR BE ZZ

18

JA

UE

53

CL

CL AS H

H

BL

AS H

TL

89

GR EE N

94 AS

FARVER

CL

CL AS H

H AS

BE ZZ

18

RU ST Y

CL RR

Y

CL A

JA

UE BL

53

N

CL

AS

AS

H

H

SH

TL

89

GR EE

94

kr. 100,-

EY

VEJL PRIS

kr. 100,-

TWD71 100% bomuld 145 g/m2 XS-XL

GR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TMD70 100% bomuld 145 g/m2 S-2XL

CL

FARVER

T-shirt med denim-look. Bleget krave og syninger samt snoet sidesøm giver et originalt indtryk.

EY

VEJL PRIS

TWD71 DNM PLUG IN

GR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

TMD70 DNM PLUG IN

T-SHIRTS

43


POLO 44 POLO


Pique i Slim fit og med stretch i stoffet. 3 kontrast knapper. ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

566M 95% bomuld og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

L YA

Y

T BR

IG H

NC H FR E

RO

NA V

FO T

M

E

RE D SS

IC

IA

CL A

LI

LI GH

51

LM

40 CH S

RP PU

BL E UR AZ

E LI M

LE

UE

57 FU

PE

32

OX

CK BL A

HI TE W

RO HT BR

RE D IC SS

RD

94

L YA

Y

36

IG

NC H FR E

SI A CH FU

30

ZU

LM

40

LE RP PU

FARVER

51

NA V

FO T LI GH

57

UE

32

OX

CK BL A

HI W

PE

ZU

RD

94

CL A

36 TE

30

566F 95% bomuld og 5% lycra 205 g/m² 210 g/m² XS-2XL

VEJL PRIS kr. 185,-

kr. 185,-

BL

FARVER

Pique i Slim fit og med stretch i stoffet. 3 kontrast knapper.

E

VEJL PRIS

566 F LADIES STRETCH POLO

AZ UR

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

566 M MEN´S STRETCH POLO

POLO 45


63-218 PREMIUM POLO & 63-030 LADY FIT PREMIUM POLO

46 POLO


Figursyet polo pique til damer med to knapper i kraven. Rib kant i ærmekant.

AS

UE BL

BL

Y

RE

SK

AZ U

NK PI LI

GH T

RE D

RO

A CH SI FU

N EE

N

TM ST

GR

RE FO

KE

LL

Y

E LI M

GR

EE

ER NF SU

H

GR R HE AT

UE

HE

UE BL YA L

VY NA DY RG BU

PU

YT

40

47

LM

E AN G OR

93

3M AK KH

GR E BO

TT L

I

EE

N

52

UN

E RP L

D RE N EE GR ST

34

FO

RE

EY

TE HI GR AP

T

ZU

Y NA V EP DE

SK NK PI

GH T LI N EE GR KE

LL

Y

E LI M

44

I AK KH

GR

BL A

W

H AS

UE BL Y

RE AZ U

RO

A CH SI FU

HI

GR

BL

UE BL YA L

VY NA DY

ER LO W NF SU

TM

94

51

57

41

PE

38

3M

GL

32

AZ

YT

40

47

LM

E AN G OR

36

3O

EE

N

52

UN RG BU

34

38

UE

HE

ZU

Y NA V EP DE

E RP L PU

44

HE AT

T

BL

GH LI

51

57

41

PE

R

GR AP

AC K

TE HI W

32

AZ

FARVER

93

LO W

94

HI

TE

GL

EY

36

3O

kr. 100,-

GH

VEJL PRIS

LI

kr. 100,-

63-030 100 % bomuld 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

CK

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

TE

63-218 100 % bomuld 170 g/m2 180 g/m2 S–3XL

E

FARVER

Polo pique til mænd. Tre knapper i kraven. Rib kant i ærmekant.

TT L

VEJL PRIS

63-030 LADY-FIT PREMIUM POLO

BO

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

63-218 PREMIUM POLO

POLO 47


BØRN Side 255

63-212 LADY-FIT 65/35 POLO

63-402 65/35 POLO Polo pique til mænd med tre indfarvede knapper i kraven. Rib kant i ærmekant. Kan vaskes ved 60 grader. 63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomuld ART NR 170 g/m2 2 MATERIALE 180 g/m VÆGT HVID S–5XL* (*4-5XL kun i White, Navy og VÆGT FARVET Heather Grey)

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomuld 170 g/m2 180 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

VY

NA

VY

NA DE EP

40 UN RG

BU

D

DY

41

RE

Y GR E

32

R TH E

EE GR LE TT BO

NF

LD ER A EM

LO

W ER

N

38

AZ

LE

UE BL SK

Y

AL RO Y

D RE

HE A

BL A E

PE

BL U

YT

BU

N

34

77

EE GR LE TT BO

GR Y LL KE

CK

TE HI W

VY NA

Y ND

RP PU N

38

EE

ER OW NF L SU

RG U

LE

UE

47

GE OR AN

48 POLO

94

36

51

40

41

BL Y SK

RO YA L

34

44

3O

VY EP

PE

FARVER

32

DE

AT H HE

BL

ER

K AC

HI W

YT

BL U

E

51

AZ NA

94

36

GR EY

3O TE

FARVER

kr. 89,kr. 100,-

PU RP

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

VEJL PRIS HVID kr. 89,VEJL PRIS FARVET kr. 100,-

SU

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

Figursyet polo pique til damer med to knapper i kraven. Slids i siden. Kan vaskes ved 60 grader.


63-212 LADY FIT 65/35 POLO

POLO 49


NYHED!

NYHED!

AQ020 WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO Polo med en modern pasform til kvinder. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR AQ020 MATERIALE 100% bomuld VÆGT 200 g/m² STØRRELSE XS-XL VEJL PRIS kr. 153,FARVER VY

HE

NA

E AT SL

LE RP

Y SK

PU

E ER

CO

RN F

TU R

PE

YT

LO W

QU

HI PP SA

AT HE

R

AL AR

BL

CH

MU

RE

BL L YA RO

65

BL

UE

UE

50

32

94

CO

AC K

TE HI W

51

TL

87

BL U

36

OI SE

30

D

44

CH

NK

GE AN OR

RE D

RY

RN CA

PI

40

RE

N AT IO

CR

PI

BU

HO

T

RG

UN

NK

DY

52

ER

57

41

LY KE L

E M LI

KI

RA TU NA

LE

38 TT

47

L

ER LO W NF SU

50 POLO

LM

BO

3M

60

KH A

34


AQ010 MEN’S CLASSIC FIT COTTON POLO Polo med en klassisk pasform. To knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. AQ010 100% bomuld (Heather 85% bomuld, 15% viskos. Charcoal 60% bomuld, 40% polyester. Neonfarver: 65% polyester, 35% bomuld. Heatherfarver: 60% bomuld, 40% polyester ) VÆGT 200 g/m² STØRRELSE XS-5XL* (*S-5XL i farverna: Black, Navy, White, Red, Royal, Charcoal, Bottle, Sapphire, Purple, Heather Grey) ART NR MATERIALE

E AT

HE AS W

UE M NI

DE ON NE

W

RA TU NA

EE N

HE

D

GR

W

AS

NE ON Y LL

M

IN

T

KE

MI

HE

AT

HE

R

LE TT

KE LL Y

NE O

E M LI

HK BO

L

LO YE L N

ON LE M

E

RE D

HE D AS W PI NK ON NE AN OR

H AC PE

BU R ST ZE

LO W ER NF SU

CH IL K M

IV E

60

WK

10

38 OL

GE

13

OL

AT

LM

OC

KI KH A

59 Y

47

BL ER

OW FL RN CO E

PU RP L D RE R HE

RE

D

ER RY CH

AN GE

PA

NT

CO

PI

CQ

VY NA D

VY NA E IS RQ UO TU AT HE

D

11

OR

RA L

RN CA

40

12

OR

GE AN OR

3M

WR

RE

AL IN RD CA

BO

34

44

BH

AS HE D

K

OR

HO T

PI N

CH ID

UM PL DY UN RG BU

N AT

IO

28

CR

BN

NK

WP

W

57

CA

52

SL

AR CH

AC BL

AT HE

RE HI PP SA HE E PU

RP L

PU

SK

RP

Y

LE

AT HE R

26

81

41

MU

BL

UE BL AL RO Y

PE

56

WN

HE R

CH EN

HE A

FR

50

R AT HE HE

YT

CO

AT K

BL

ER TH

51

TE A

L

HT

AL

R

65

HE

32

NA

24

NA

VY

FN

94

TL

HE

AC

TE HI W

87

VY

23

UE

36 K

30

LL

FARVER

kr. 153,kr. 164,kr. 229,-

KE

VEJL PRIS VEJL PRIS NEON VELJ PRIS ACID

POLO 51


NYHED!

NYHED!

AQ040 MEN’S CLASSIC FIT LONG SLEEVED VINTAGE RUGBY SHIRT

AQ011 MEN’S CLASSIC FIT TIPPED POLO Pike i 100 % bomuld med kontrastfarve striber på krave og ærmekant. 2 kanpper og slids i siden. Ærmekant i rib.

Langærmet rugby shirt med vintage look. Kontrast farvet krave og stolpelukning. Broderet motiv i bunden af stolpe. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ040 100% bomuld 260 g/m² S-3XL

VEJL PRIS

/O

RA NG

E

36 44 AC K

AC

K/ R

ED

36 40

BL

BL

Y TE

HI W

36 30

B W L AC HI K TE /

/B L

CO VY NA

E/ M LI

HI

YA

L/

W

HI

TE

51 30 RO

VY

RN NA FL VY/ OW ER

TE TE

LM 32

/W HI

32 HU

NA

40 30

/W

KY /S DY UN

RG

32 30

RE D

CH

A W RCH HI O TE AL /

/Y BL AC K

VY NA Y/

SK

41 YT BU

HI PP SA

36 K2

YT 32

52 POLO

/N AV

K

87 30

AC

30 32

TE

UE BL

30 36

RE

VY

K AC BL

TE HI W

50

HI

32

36

NA

30

W

FARVER FARVER

kr. 206,-

kr. 306,-

LO W

VEJL PRIS

AQ011 100% bomuld 200 g/m² S-3XL

EL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE


NYHED!

AQ012 MEN’S CLASSIC FIT CONTRAST POLO Polo med en klassisk pasform, stolpelukning og krave med kontrastfarve. 2 knapper og en lille slids i siden. Ærmer med ribkant. ART NR AQ012 MATERIALE 100% bomuld (Heather 85%

bomull). 15% viskos. VÆGT 200 g/m² STØRRELSE XS-3XL VEJL PRIS kr. 210,-

K IN /P

PL E

/

PE 52 PU R

E RQ RE UO D IS

TU

TE HI W

50 40

HI TE

NA VY /

AV /N

TH ER

32 30

RE D/

W

40 30

94 32 HE A

BL

AC

K/ R

ED

36 40

Y

FARVER

POLO 53


569 CLASSIC COTTON POLO Klassisk polo pique i mange farver. Indfarvede tone i tone knapper. Slids i siden. ART NR 569M (herre), 569F (dame) MATERIALE 100 % bomuld VÆGT HVID 195 g/m2 VÆGT FARVET 200 g/m2 STØRRELSE MÆND S–2XL (French Navy,

White i XS) (Black, French Navy, White upp til 4XL) STØRRELSE KVINDER XS-2XL VEJL PRIS kr. 113,- hvid, kr. 125,- farvet FARVER YA L RO HT BR

52

40

PI

A

Y CA

ND

CH FU

K2

AL

LM

BO

TT L

E

GR

EE

N

38

54 POLO

E PL AP

E M LI

W

GE

LL O YE

CL

OR

AS

SI

AN

C

RE

D

44

SI

LE RP PU

TU

SK

RQ U

Y

OI S

E

57

NK

LI

FR E

IG

NC

H

OX T GH

BL

PE

51

NA

K AC

TE HI W

YT

65

32

VY

D

94

36

FO R

30


63-000 HEAVY POLO

577 100% COTTON DURABLE POLO

Kraftig polo pique til mænd, slim fit. Tre knapper i halsen. Rib kant i ærmeslut. Med nakke bånd

RE D

CO AR CH

K

AL

VY NA EP

N

DE

W

IG BR

BX

87

AZ

BR IC

36

3O

K

L RO HT

FARVER

GR EE

D

US CT

CL

AS

SI

C

RE

DY UN BU

RG

Y SK

YA

VY H NC

FR E

CC

40

UE BL E

51

NA

NI UM

K AC

TE HI W

BL

41

YT

ZU

32

CA

TT

36

TI TA

30

AZ UR

FARVER

kr. 151,-

AC

VEJL PRIS HVID

VEJL PRIS HVID kr. 152,VEJL PRIS FARVET kr. 171,-

63-000 100 % bomuld 230 g/m2 240 g/m2 S–3XL

BL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

577M (herre) 577F (dame) 100 % kæmmet bomuld 210 g/m2 215 g/m2 XS–4XL XS–2XL

TE

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE MÆND STØRRELSE KVINDER

HI

Polo pique i lækkert kæmmet bomulds materiale, for en bedre fornemmelse og holdbarhed. 3 indfarvet tone i tone knapper. Kan vaskes ved 60 grader.

POLO 55


INDERHOLDER

ELASTAN

Kraftig polo pique. 3 knapper i halsen. Rib kant i ærmeslut. Kan vaskes ved 60 grader.

NA V

NA EP DE

EE N GR LE

BO TT

Y

VY

EY GR R RE D

DY RG

UN

BL L YA RO

38

40

UE

D RE

32

AZ

HE HE AT

BL

HI

AC

K

TE

SI A

Y

CH

W

41

C SI CL AS

94

36

3O

FU

BL

VY

AC K

HI W

NK PI T

kr. 124,-

51

40

LI GH

FARVER

57

YT

AZ

SK

36

NA

3O

VEJL PRIS

BU

kr. 109,-

52

56 POLO

63-204 Easy care 65% polyester, 35 % bomuld VÆGT HVID 220 g/m2 VÆGT FARVET 230 g/m2 STØRRELSE S–3XL ART NR MATERIALE

63-560 97% bomuld, 3 % elastan 210 g/m2 220 g/m2 XS–2XL

TE

FARVER

Figursyet polo pique til damer med to knapper i halsen. Bomuld/elastan for maksimal pasform og komfort. Rib kant i ærmeslut.

EP

VEJL PRIS

63-204 HEAVY 65/35 POLO

DE

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

63-560 LADY-FIT POLO


63-204 HEAVY 65/35 POLO

POLO 57


63-310 PREMIUM LONG SLEEVE POLO

63-214 SCREEN STAR ORIGINAL POLO

Langærmet polo pique til mænd i 100% bomuld. Tre knapper i kraven. Rib kant i ærmekant.

Polo pique uden rib kant i ærme. To knapper i halsen.

58 POLO

RE

D

E BL U AL

EP DE

RO Y

NA

VY

GR E ST FO RE

GR FO R

ES

T

D RE

40

51

K

W

VY

TM

EE

N

TM

AZ

36

3O

DE

NA

NA VY

H AS

kr. 92,-

EN

40

FARVER

32

AZ

K BL AC

HI T W

RO

YA

L

BL

UE

51

93

EP

36

3O E

FARVER

VEJL PRIS

S–3XL

BL AC

VEJL PRIS kr. 132,-

63-214 100 % bomuld 170 g/m2 180 g/m2

E

(Ash: 90% bomuld, 10% polyester) VÆGT HVID 170 g/m² VÆGT FARVET 180 g/m² STØRRELSE S-3XL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

HI T

ART NR 63-310 MATERIALE 100% bomuld


Polo pique uden rib kant i ærme. To knapper i halsen.

63-308 65% bomuld och 35% polyester 170 g/m² 180 g/m² S-3XL kr. 99,kr. 114,-

63-032 100% bomuld 170 g/m² 180 g/m² S-3XL

51 30

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

E W PN HI A TE VY /

DE

/W AC K BL

E

85

W

HI T

HI TE

GR EE

KW

LY EL /K

/D TE HI W

N

WK

P

NA

VY

WE

EE

FARVER

L

Y NA V

BL UE

51

32

RO YA

HE A

TH

ER

CK

GR EY

94 BL A

E HI T

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 118,-

36

3O W

/W

HI

TE

RW D

YT 30

RE

40

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

FARVER

Piké i Easy Care-materiale og med brystlomme. Tåler vask ved 60 grader.

D

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

63-032 PREMIUM TIPPED POLO

RE

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

63-308 65/35 POCKET POLO

POLO 59


PU409 SAFRAN

PUI10 ID.001 PIKÉ PWI11 ID.001 LADY PIKÉ

Bomulds pique med 1X1 rib i krave og ærmer. 3 ton i ton knapper.

Pique i 100% bomuld og med 2 knapper ton i ton. ART NR HERRE PUI10 ART NR DAME PWI11 MATERIALE 100% bomuld

GR EY

EY

R AT

HE

CI FI C

HE

PA

E UO IS

UE

OL

L

AT

YA

RE AL

RO

57 Y

K

11 PI N XE

L

CH

PI

FU

33

AP

3M AK I KH

GO

SA ND

LD

OR PU

M

KI

N

RE D

OW

N

AN

GE

45

SI A

ND BU

PU

RG U

RP

LE

BL UE Y SK

TU RQ

L

BL

Y

AS

NA V

H

ND D OL IG

N EE

N

GR C CI FI

RE

PA

AL

Y LL KE

N

18 OW

EE N GR LE

BO TT

49 EE

GR

LI L XE PI

PI S TU RQ L PI XE

AL

EE

E M

O CH I TA

38

UO

IS

E

PT

N

47

GR

LM

BR

IL

N KI

65

50

41

PU

M

PE

40 BR

GR E BO TT

LE

GR KE

LL

Y

ND SA

18

94

GR

EY RK

51

Y PU

RG U

YT

KI

60 POLO

GR

K BL

32

BU

AP

AN OR

D RE

38

EE

N

47

EN

33

XW

DA

NA

93

LE RP

BL

GE

AT

LI GH T

OL

L

45

L RA CO

HI T

R HE AT HE

41

UE

UE BL L YA RO

40

SI A CH FU

CG

36

3O

VY

CI RA

PE

42

55

57

GR

TE

BL

AN TH

AC K

E HI T W

50

51

FARVER

32

kr. 105,kr. 115,-

W

94

87

CH

36

EY

3O

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVET

AC

VEJL PRIS HVID kr. 57,VEJL PRIS FARVET kr. 69,-

E

(Heather Grey 90% bomuld og 10% viscose) VÆGT 180 g/m² STØRRELSE S-3XL

FARVER

PU409 100% bomuld (Ash 99% bomuld, 1% viscose; Heather Grey 90% bomuld 10% viscose) VÆGT 180 g/m² STØRRELSE S-3XL* (*3XL kun i Black, White, Red, Navy, Royal Blue, Bottle Green og Heather Grey) ART NR MATERIALE


NYHED!

PW457 SAFRAN TIMELESS WOMAN Bomuldspiké i feminin snit med 1x1-rib i krage og ærmer. 3 ton-i-ton knapper. ART NR PW457 MATERIALE 100% bomuld. Heather Grey

90% bomuld og 10% viscose VÆGT 180 g/m² STØRRELSE XS-2XL* (*2XL kun i Black, White, Red, Navy, Sky Blue, Royal Blue, Bottle Green og Heather Grey) VEJL PRIS kr. 105,- hvid, kr. 115,- farvet FARVER Y R HE

Y SK

PU

AP GO

PU

M

KI

N

RE

LD

OR

D

ND

Y

AN

GE

45

BU RG U

SI A CH FU

E

UE BL

L OL AT

YA RO

40

41

AT HE

PE

UE BL L

VY NA

57

GR E

EY

FI C CI PA

DA

YT

50

51

94

GR

EY GR RK

BL AC

K

W HI TE

32

XW

RP L

CG

36

3O

CH

OC

OL

GR E LE TT

GR AL

CQ AT E

EN

N EE

BO

KE

LL

Y

GR

HI O AC ST PI

38

AL

EE

N

47

RE

KI

POLO 61


CHINO´S 62 CHINO’S


NYHED!

Klassiske chinos til kvinder. To lommer foran og to baglommer med knap. Stropper til bælte.

Klassiske chinos til mænd. To lommer foran og to baglommer med knap. Stropper til bælte.

32

51 BL L RO

YA

NA

VY

AT E SL

M CA

RE RY

PI

NK

EL

D

N

CN

CR

AT CA

RG BU

PU

RP

UN

LE

DY

L

52

CH ER

41

RN

PE

IO

HI TE W

3M

60

LL Y KE

NA

TU

RA

ZE ON M LE

47

L

ST

OR

KI

ER CH

TL

36

UE

30

KH A

FARVER

kr. 382,-

RY

VY

RE

D

CR NA

AT SL

AC K BL

W

60

32 E

TL

36 HI TE

30

VEJL PRIS

K

kr. 382,-

AQ050 100% bomulds twill 275 g/m² XS-4XL Regular length (Tall in XS-2XL, Unfinished i 3XL-4XL)

AC

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL

AQ060 98% bomuld 2% elastan 275 g/m² XS-2XL

RA

FARVER

AQ050 MEN’S CLASSIC FIT COTTON CHINO

TU

VEJL PRIS

AQ060 WOMEN’S CLASSIC FIT COTTON CHINO

NA

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

NYHED!

CHINO’S 63


NYHED!

AQ900 BRAID STRETCH BELT Flettet bælte i gummi i trendy zigzag-mønster. Spænde i krom og med læder detaljer. Fletningen gør det muligt at stramme remmen mere fleksibelt. ART NR AQ900 MATERIALE Gummi og læderimiteret STØRRELSE One-size, 95-125cm VEJL PRIS kr. 145,FARVER RO ST ZE ON M LE

PI NK

Y LL KE

AK I KH

YA L

VY N IO RN

RY CH

47

L RA NA

TU

EL M CA

64 CHINO’S

OR

AT

D RE

DY BU

3M

60

NA

AT

52

CR RG UN

LE RP PU

CN

51

CA

BL

41

SL

AC K

TE HI W

PE

32 E

TL

36

ER

30


NYHED!

NYHED!

Shorts Chino model til herre. To lommer foran og to baglommer med knap. Stropper til bælte.

32

CH

ER

RY

VY

RE

D

CR NA

HI TE W

ER RY

TL

36

E

30

RE

FARVER

CH

VY

D

CR NA

SL AT

AC K BL

TE HI W

32 E

TL

36

30

kr. 306,-

AT

VEJL PRIS

SL

kr. 306,-

AQ051 100% bomulds twill 275 g/m² XS-4XL

AC K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL

AQ061 98% bomuld 2% elastan 275 g/m² XS-2XL

NA

TU

RA

L

L

60

60 RA

FARVER

Shorts Chino model til kvinder. To lommer foran og to baglommer med knap. Stropper til bælte.

TU

VEJL PRIS

AQ051 MEN’S CLASSIC FIT SHORTS

NA

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AQ061 WOMEN’S CLASSIC FIT SHORTS

CHINO’S 65


SWEATSHIRT


BØRN Side 249

Hættebluse med feminin pasform og dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-118 70 % bomuld, 30% polyester 280 g/m² XS–2XL

E IV OL C

AS SI CL

HE AT

RE

ND Y BU

RG U

D

40

UE BL UR E AZ

L YA RO

HE R

AP T GH LI

41

UE BL

VY NA EP

59

GR

HI

EY

94

GR

CK

HI W

E UR

TE

BL UE

VY NA

AZ

DE

CH SI FU

ZU

51

AZ

57

GL

36

TE

3O

BL A

FARVER

ZU

A

40

AZ P

EY GR R HE

HE

AT

BL AC

HI T

K

E

94

DE E

36

3O

62-062 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

VEJL PRIS kr. 215,-

kr. 215,-

W

FARVER

Hættebluse med dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

D

VEJL PRIS

62-062 HOODED SWEAT JACKET

RE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-118 LADY-FIT HOODED SWEAT JACKET

SWEATSHIRTS 67


Eksklusiv hættebluse med moderne pasform. Kæmmet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult YKK lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

PE

L YA HT

40

AL PL

C SI AS CL

E

RE

A FU

CH

SI

LE RP PU

Y SK

PL AP

C SI AS CL

E

RE

A FU

CH

SI

LE RP PU

Y SK

68 SWEATSHIRTS

IG BR

FR

57

51 RO

NA VY

EN CH

FO OX T GH LI

YT

AL

32

AP

40

RD

94 CK

L YA RO HT

IG

36

3O

BR

FARVER

D

57

51

D

PE

NA VY

FR

LI

YT

32

FO OX

CK BL A

W HI

RD

94

EN CH

36

3O

kr. 275,-

BL A

VEJL PRIS

TE

kr. 275,-

266F 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

W HI

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

266M 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

TE

FARVER

Eksklusiv hættebluse med moderne pasform. Kæmmet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. dobbeltlags hætte og to lommer foran. Skjult YKK lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

T

VEJL PRIS

266F AUTHENTIC ZIPPED HOOD

GH

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

266M AUTHENTIC ZIPPED HOOD


266F AUTHENTIC ZIPPED HOOD

SWEATSHIRTS 69


62-144 LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT JACKET Collegejakke i tyndere kvalitet med opbørstet inderside. To frontlommer, skjult lynlås, ribkant i linning og armekant ART NR HERRE 62-144 ART NR DAME 62-150 MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester VÆGT 240 g/m2 STØRRELSE HERRE S–2XL STØRRELSE DAME XS–2XL VEJL PRIS kr. 183,FARVER NA EP DE

HE A

GR EE N LE

TT BO

CH

SI A

DY UN RG BU

PU N

38

EE KE

LL

Y

GR

GE AN

ER TH

GR T GH LI

E RP L

BL E UR AZ

47

OR

RE

70 SWEATSHIRTS

57

41

UE

UE BL YA L RO

44 D

40

GR

HI AP

K

W

BL

HI

AC

TE

PE

ZU

51

AZ VY

94

FU

GL

EY

36

TE

30


BØRN Side 250

Hættebluse med feminin pasform, dobbeltlags hætte og to lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene.

UE RE

CH

NK PI BY BA

EE

N

CA ND

YF

LO SS

PI

NE

PP

FR

HI

EN

ER

NK PI HO T

BL

VY

SA

52

NA

W

NK

Y

RO

GR Y LL KE

N

FI

AT H HE

LE RP PU

AI W HA

RE

RE

D

D RE RE FI

50

GR E

K AC JE

TI AR UE BL

57

47

FN

GR EE

RE D

PE

N IA

IA W AI

HI PP

I

HA

TM FO

RE S

T

GR LE TT BO

T

C

TH ER HE A

N

BL

BL

UE

AQ

SA

IL CH HO

T

PI

38

94 BL

GR EY

EY L EE ST

UE

AQ

RE

BL YA RO

36

40

T HO N GR LY KE L

YE SU N

30

40

EE

BU OW

47

LL

CR

US

H

34

FARVER

kr. 234,-

BX NK

57 RG UN DY

LE RP PU

44

GR

AL CO

UE

VY H NC

41

PE

94

50

51

NE

W

OX

FR E

FO RD

NA

AR

JE

CH

T

AR

BL A

HI W TI

C

FN

NA V

Y

32

80

CK

TE

87

EE N

36

L

30

VEJL PRIS

TE

kr. 234,-

JH055 80% kæmmet bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-XL ART NR MATERIALE

W HI

JH050 80% kæmmet bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL (S-5XL i Jet Black, Heather Grey og New French Navy.

GE

FARVER

Hættebluse med dobbeltlags hætte og to lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene.

AN

VEJL PRIS

JH055 GIRLIE ZOODIE

OR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH050 ZOODIE

SWEATSHIRTS 71


NYHED!

JH051 URBAN VARSITY ZOODIE

VEJL PRIS kr. 252,-

HE R HE AT

AT HE PL

E

HE RO YA L

HE R

ER AT H

26 PU R

R

25

HE AT

HE GR EY

28 RE D

HE R AT HE

NK PI

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT H BL ER AC G K RE

Y/

27 32 94

24 HE

AT HE BL

72 SWEATSHIRTS

94 36

HE

36 40

JE FI T B RE LA RE CK D /

FARVER

29

VY

23

NA

FARVER

kr. 304,-

AT HE R

S–2XL

JH058 52% bomuld og 48% polyester 225 g/m² XS-XXL

AC

VEJL PRIS

JH051 80 % bomuld, 20% polyester 330 g/m2

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

Hætte i meleret farve. Dobbeltlags hætte. Lynlås i metal. Moderne pasform.

HE R

Hættejakke der er lidt højere i nakken. Kontrast farvet ærmer og indersiden af hætten. Kænguru lommer med indgang til hovedtelefoner. Ribkant med striber forneden og manchetter

JH058 HEATHER ZOODIE


BØRN Side 250

NYHED!

Nyhet!

highlight

3909 UNISEX TRIBLEND SPONGE FLEECE FULLZIP HOODIE

JH053 VARSITY ZOODIE Dobbeltlags hætte, stoffet inde i hætten er i kontrast farve. Lynlås i kontrast farve. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene.

3909 50% polyester, 37.5% bomuld, 12.5% rayon. VÆGT 180 g/m² STØRRELSE XS-2XL ART NR MATERIALE

VEJL PRIS

ND IB TR

CA

RD

IN

UE

AL

TR

TR I

LE

ND LE

CAT

IB

BL

EN D

25T BL

D EN

32T NA VY

/

JE

/

FR E FI NCH RE RE NAV D Y

Y

F SK RE Y NC BL H UE NA V

EW N

GLT

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

36T

BL

47 30

FARVER

TR I

PE 34

87 94

EY

FN 40

GR

FN YT

SO L TR ID IB BL LE AC ND K

FN 94

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

40 36

kr. 494,-

94 FN

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

36 AP

T GO BLA LD CK /

36 44

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

36 40

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 94

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

FARVER

kr. 280,-

F JE IRE T R BA ED LC / K

VEJL PRIS

JH053 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

SU PU N RP YE L LL E/ OW

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

Unisex Hooded i blød og afslappet design. Lynlås foran og kængurolomme. Ribkant og manchetter. Fremstillet i Triblend svamp fleece.

SWEATSHIRTS 73


3-dels hættejakke med tynd børsted inderside. Supersoft ydre og meget fin pasform. Metallynlås og metalafslutning på snørren.

M83 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² S-2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

kr. 373,-

TL T BA L CO

IS S

NA

VY

32 SW

HE

A M THE EL R AN GR GE EY

94

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

AC BL

GU ND Y BU R

Y ND RG U

87

CH

K

LT CO BA

VY NA

36

41

BU

74 SWEATSHIRTS

FARVER

TL

32 IS S

AC BL

41

94

SW

87

M84 80% bomuld, 20% polyester 330 g/m² S-XL

VEJL PRIS kr. 373,A M THE EL R AN GR GE EY

36 K

FARVER

3-dels hættejakke med tynd børsted inderside. Supersoft ydre og meget fin pasform. Metallynlås og metalafslutning på snørren.

HE

VEJL PRIS

M84 WOMEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

M83 MEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE


NYHED!

M173 MEN´S URBAN SUPERSTAR HOODIE

M174 WOMEN´S URBAN SUPERSTAR HOODIE

Lidt længere Hættetrøje med blød og løs pasform og peachad overflade. Kængurulomme med skjult lomme til mobil.

Lidt længere Hættetrøje med blød og løs pasform og peachad overflade. Kængurulomme med skjult lomme til mobil.

DI GO

74 IN

DI GO IN

87

36

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

FARVER

74

kr. 268,-

CK

VEJL PRIS

CH

CH

CK

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

87

36 BL A

FARVER

kr. 268,-

M174 French terry 80% bomuld og 20% polyester VÆGT 240 g/m² STØRRELSE S-XL ART NR MATERIALE

BL A

M173 French terry 80% bomuld og 20% polyester VÆGT 240 g/m² STØRRELSE S-XL ART NR MATERIALE

VEJL PRIS

NYHED!

SWEATSHIRTS 75


62-038 LADY-FIT HOODED SWEAT & 62-208 HOODED SWEAT 76 SWEATSHIRTS


62-208 HOODED SWEAT

62-038 LADY-FIT HOODED SWEAT

Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene

VY

VY

Y UN D RG KE

LL Y

GR

EE

ER LO W SU NF

EE

N

RE

HT LI G

D

K PI N

SI A CH FU

N

47

GR

E

BO

TT L

E

LA T CO CH O

BU

34

40

NA

DE EP

LE PU

RP

BL SK

Y

UR E AZ

41

PE UE

BL UE

UE BL L YA RO

32 NA

GR EY HE

AT HE

YT

52

AZ

R

K

TE W

HI

NA V P DE E LE RP PU GE OR AN

D RE IC

94

ZU

38

CQ

OL I

VE

59 AS S

GR EE N LE

BO TT

Y

EY

SK Y

AZ PI NK GH T LI

FU GR Y LL KE

GR HE AT HE

BL E UR

YA RO

SI A CH

38

EE

ER

N

47

36

3O

57

44

40

52

UN RG BU

34

R

E AP HI T GR

UE

UE BL L

VY NA

57 DY

41

kr. 158,-

51

PE

YT

ZU

FARVER

AZ

E

51

94

CL

32

LI GH T

W

BL A

HI

CK

TE

GL

BL U

36

3O

62-038 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS–2XL

BL AC

VEJL PRIS

OW

FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

kr. 158,-

FL

VEJL PRIS

62-208 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

SU N

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

Feminin hætte bluse med dobbeltlags hætte og kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene.

SWEATSHIRTS 77


265M/265F AUTHENTIC HOODED SWEAT Eksklusiv hætte bluse med moderne pasform. Børstet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse. Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene. ART NR HERRE 265M ART NR DAME 265F MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester (3

lager) VÆGT 280 g/m² STØRRELSE HERRE XS-3XL STØRRELSE DAME XS-XL VEJL PRIS kr. 232,FARVER L YA

VY

RO T BR

IG H

CH EN FR

PL AP

C AS SI

E

RE D

AL

IA CH S

LE RP

78 SWEATSHIRTS

51

NA

FO T LI

40

57

PU

SK

Y

PE

FU

YT

32

OX

K BL

AC

TE HI W

RD

94

CL

36

GH

30


BØRN Side 251

Hættebluse i tyndere stof med ubørstet inderside. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene.

62-148 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

Y

EY

NA V

R

EP

HE

DE

AT HE

GU

FU

BU R

CH SI A

Y ND

LE RP PU

EE

N

38 GR LE TT BO

KE

LL

Y

GR

GE AN OR

D RE

57

EE

N

N

47

EE GR E

AZ

GR

IT

T GH LI

UE RE AZ U

L YA RO

41

BL

UE BL

A

44

94

GR AP H

K

DE

PE

ZU

SI CH FU

E

GL BL AC

EP

W

HI

NA

TE

VY

EY

DY BU TT L

LL

Y

GR

GE OR AN

36

40

38

EE

N

47

3O

51

57 RG UN

LE RP PU

UR E AZ

44

R HE AT HE

41

BL UE

UE BL

40

FARVER

AZ

GR

E IT AP H

PE

ZU

KE

51

94

GR LI

BL

W

AC

K

HI TE

GL

BO

36

GH T

3O

62-140 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

VEJL PRIS kr. 132,-

kr. 132,-

YA L

FARVER

Hættebluse i tyndere stof med ubørstet inderside. Feminin pasform med syninger i siden. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene.

RO

VEJL PRIS

62-140 LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

RE D

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-148 LADY-FIT LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

SWEATSHIRTS 79


JH001 COLLEGE HOODIE UNISEX Hætte bluse i 55 forskellige farver! Dobbeltlags hætte og kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndled. ART NR JH001 MATERIALE 80 % bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS*–5XL* (*XS i farverne

Arctic White, Baby Pink, Bottle Green, Burgundy, Candyfloss Pink, Charcoal, Fire Red, Heather Grey, Hawaiian Blue, Hot Pink, Jade, Jet Black, Kelly Green, French Navy, Oxford Navy, Purple, Red Hot Chili, Royal Blue, Sapphire Blue, Sun Yellow. *3XL-5XL i farverne Heather Grey, Jet Black, French Navy, Oxford Navy. 3XL i *Fire Red, *Purple, *Royal Blue) VEJL PRIS kr. 163,FARVER EY L EE ST VY NA CH EN FR NE

UE BL AL IC

OP TR

SK T A TR UL

PI NK

D RE K IC BR H CR US GE AN OR

ON M LE T

LL

BE

YE

ER

N

SH

SU N N

59

EE GR NG

JA DE

N EE

GR EE

EE

OL

IV E

GR E PL AP

N

RI

LL Y

N EE GR S

OS M

77

49

GR

EE GR N IE GR EE ST FO RE

S ND Y CA

PI N BE RR Y CR AN

AN GE OR T

RN BU

OW

SP

D GO L

T DE SE R

N TE LA CO CH O T HO

FL OS

PU KY

RG BU NK PI K TI C LI PS I IL CH HO T KE

RE D D

N

AL

SA N

N

AL

OR

TM

80 SWEATSHIRTS

44

34

TM

EE EE N

RP LE

DY UN

PL UM K PI N HO T D RE FI RE

NS SU

M VA IL NI KS LL HA A KE

45

47

GR TL E BO T

CQ

RO

BX

54

AP

GR E M LI

38

VI O

LE RP PU

LA

TR IC AG

K D ET

RE

RH

48

LM

LE

R DE VE N

VO UE

PE PP

M A EN T AG M

40

3M

60

26

55

53

PI N BY BA

46

Y

RQ UO TU

AI HA W

IL

IN ER M

41

57

52

BL UE

F

N IA

PP HI RE

PE

ET

SA

73

T

74

56

YT

IS E

BL U

SU R

DE

DE

EP

NI M

SE

A

BL

BL

UE BL AL BL

UE

AQ

49

14

W

RF AI E

65

UE

UE

89

CO RN

FL

UE BL CE OR

AS

ND OO RO Y E BL U

OW ER

50

FN

BH

M

HE

RD FO OX

MU

AL CO CH

OR H

T US

R HE AT

AR

M

BL T JE

TI AR

ST

80

GR

EY

93

AZ

51

NA

VY

32

CG

EY

AC

K

TE HI W C

XW

GR

EY

94

87

GR

GL

36

GR

30


TM AP

38 40

CQ 60

47 30

K SU ELL N YG YE R LL EE OW N/

94 40

32 YT

FN 40

32 AQ

32 RO

32 34

87 94

87 LM

87 44

41 AP

40 30

FI R W ER HI E TE D/

D

OL

/G

DY

HE H AT OT HE PIN R K GR / EY

SU PU N RP YE L LL E/ OW

57 94

ER

SA OR PP AN HI GE RE CR BLU US E/ H

LE GR / H EY EA TH

RP

R SU OYA N L YE BL LL U OW E/

SA P LI PH M IR E E GR B EE LU N E/

PU

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

K/

PE 34

BU CH RG AR UN CO DY AL /

UN

94 FN

PE 94

41 87

RG

87 44

RO 57

BU

87 36

57 FN

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

36 47

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y/

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PI Y/ NK

HA OXF W OR AI D IA N N AV BL Y/ UE

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FR

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

/

A FI THE RE R RE GR D EY

HE

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

KE JET LL BL Y AC GR K EE / N

T GO BLA LD CK /

JE

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

JE T PU BL RP AC LE K/

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

36 AP

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 44

YT 30

ND Y HO FL T OS PI S NK PI N

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

36 40

N KY CH BL NA UE VY /

JE HO T B T LA PI CK NK /

36 57

C JE HAR T C BL OA AC L/ K

36 PE

FR E S

36 50

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

36 94

AQ 32

M LIM AG E EN G TA RE M EN/ AG IC

HA OX WA FO IIA RD N NABLU VY E/

30 57

51 34

HO VA T C NI HO L SH LA CO AK M LAT E ILK E/ -

CA

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

30 FN

51 30

/

SU N FI YE RE L RE LOW D /

LM 14

TL FI LE RE G RE RE D EN

BO

34 40

N/

F JE IRE T R BA ED LC / K

40 36

RE S GO T G LD RE E

FO

JH003 VARSITY HOODIE

Dobbeltlags hætte, stoffet inde i hætten er i kontrast farve. Kængurulomme, og rib kant for neden og ved håndleddene.

ART NR JH003 MATERIALE 80 % bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS*–5XL*

(*XS-2XL i farverne Burgundy/Charcoal, Charcoal/Jet Black, Fire Red/ Jet Black, Heather Grey/Fire Red, Hot Pink/French Navy, Hot Pink/Heather Grey, Jet Black/Hot Pink, Jet Black/Kelly Green, Jet Black/Orange Crush, Jet Black/Sapphire Blue, French Navy/Sky Blue, Purple/Sun Yellow, Royal Blue/ Artic White, Royal Blue/Sun Yellow, Sapphire Blue/Hether Grey, Sapphire Blue/Orange Crush. *3XL i farverne Jet Black/Gold, Jet Black/Heather Grey, French Navy/Fire red. *5XL i farverne Heather Grey/French Navy, Jet Black/Fire Red, French Navy/ Heather Grey)

VEJL PRIS kr. 205,-

FARVER

FN 94

47 34

SWEATSHIRTS 81


Hættetrøje med raglanærmer. Hætte og ærmer i kontrastfarve. Kængurulomme med en lille åbning til hovedtelefoner. Ribkant og manchetter

41 87

94 36

32 94

32 41

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

87 36

/

36 40

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

BL L RO

YA

NA D RE RE FI

HO

T

PI

NK

40

FARVER

AT H BL ER AC G K REY

UE

51 VY

Y

CO CH

RG UN DY

57

BU

LE RP PU

82 SWEATSHIRTS

AR

BL T JE

41

PE

32

kr. 130,-

HE

94

87

GR E

36

VEJL PRIS

C JE HAR T C BL OA AC L K /

kr. 206,-

JH009 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

JE FI T B RE LA RE CK D /

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BU CH RG AR UN CO DY AL /

JH002 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m2 XS–2XL

AC

FARVER

Hættetrøje i Super blødt materiale med peachad overflade, ideel til tryk. Kængurulomme med en lille åbning til hovedtelefoner. Ribkant og manchetter.

AL

VEJL PRIS

JH009 BASEBALL HOODIE

K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH002 SUPASOFT HOODIE


62-202 SET IN SWEAT Sweatshirt med rund halsudskæring. Rib kant for neden og ved håndled. ART NR 62-202 MATERIALE 80 % bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE S–3XL (White, Black, Navy og

Heather Grey i 3XL) VEJL PRIS kr. 124,FARVER VY

ER FL OW SU N

RE

D

DY UN RG BU

NA

34

40

E BL U

VY DE EP

HE

AT

BL

RO

SK Y

YA

L

BL

UE

41

BO

TT

LE

GR

EE

N

38

32 NA

R

K AC

TE W HI

YT

51

AZ

GR E

Y

94

36

HE

30

SWEATSHIRTS 83


JH030 SWEATSHIRT Rundhalset sweat i 36 farver. Rib i linning og ærmeafslutning. ART NR JH030 MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m2 STØRRELSE XS–3XL* ( *3XL i farverne

Heather Grey, Jet Black, French Navy, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue) VEJL PRIS kr. 123,FARVER

CH T HO

EY L EE ST

BL UE Y SK PI

Y CA

ND

YF

LO

SS

UN D

PL

D RE K IC BR

CR AN BE RR Y

OW YE

LL

LD GO

N SU N

FO RE

ST

GR LE BO TT

JA DE

GR

EE

N

TM

EE

NK PI GE

AN

T RN E AT OL OC

GR E IV

84 SWEATSHIRTS

34

38

EE GR Y LL KE

M LI

AP

CR

AN OR

RE D FI RE EE GR E

CQ

EE

N

59 OL

TI CK LI PS OR N

77

H

BU

47

BX

54

US

GE

44

N

LM

NK

RO

BU RG

UM

M TA AG EN

BA

HO

T

BY

PI

PI

NK

NK

53

45

40

NA RD OX

FO

FR NE W

SU E RQ U TU

41

56

M

57

52

GR

CO AR CH VY NA

YT

OI S

N AI IA HA W

IC AG

32

EN CH

BL OR RF AI UE BL

UE

65

E PP HI R SA

LE RP

AQ

BL

UE BL YA L RO

14

PU

FN

CE

AS H

ER TH

50

PE

AL

GR EY

80

HE A

51

CG

RF

JE T

ST OR M

BL AC K

E HI T W C AR TI

93

GR

EY

94

87

VY

GL

36

UE

30


Sweatshirt i tyndere stof med ubørstet inderside. Feminin pasform med syninger i siden. Rib kant for neden og ved håndleddene.

NA EP DE SI A CH

GR EE N TL E

BO T

GR Y LL KE

FU

UN DY RG BU

PU E

VY

EY

HE

38

EE

N

47 NG

RE D

GR AT

HE

GR LI

LE RP

BL E AZ UR

44

57

41

UE

UE BL L YA RO

40

AZ

R

AP

TE HI W

EP SI CH FU

PE

OR A

BO TT

LE

GR

EE N

38

94

HI

TE

GL

ZU

A

DY UN RG BU

PU GR Y LL KE

AN G

E

EE N

47

OR

GR AT HE

LI

LE RP

BL E UR AZ

44

36

3O

51

57

41

UE

UE BL L YA

40

HE R

AP GH

T

BL

GR

AC K

E W

HI T

PE

ZU

51

FARVER

AZ NA VY

EY

94

HI

TE

GL

DE

36

3O

kr. 102,-

T

VEJL PRIS

GH

kr. 102,-

62-146 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

CK

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL A

62-138 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

RO

FARVER

Sweatshirt i tyndere stof med ubørstet inderside. Rib kant for neden og ved håndleddene.

D

VEJL PRIS

62-146 LADY-FIT LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

RE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-138 LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

SWEATSHIRTS 85


Rundhalset sweatshirt med supersoft afslutning og V-indlæg i krave.

SI A CH

36

94

32 NA VY

CH EN FR

FARVER

IS S

NA VY

RD FO

BU RG EN

GR E E TL BO T

PL E AP

UN

LE RP PU

SK

Y

RO HT IG BR RE D IC SS CL A

86 SWEATSHIRTS

38

57 DY

41

FU

PE

AL

40

32

OX HT LI G

CO

BL

SC

YA

L

51

94

GR

AC K

HI T W

EY

CG

36

3O

kr. 249,-

SW

VEJL PRIS

HE A M THE EL R AN GR GE EY

kr. 154,-

M76 80% bomuld og 20% polyester 330 g/m² S-XXL

CK

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BL A

262M 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m2 XS-3XL

E

FARVER

Eksklusiv sweatshirt med rund halsudskæring og moderne pasform. Kæmmet bomuld hvilket giver en blød og dejlig fornemmelse.

OY

VEJL PRIS

M76 MEN´S SUPERSTAR SWEATSHIRT

NV

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

262 M AUTHENTIC SWEATSHIRT


mantis M77 WOMENS FAVOURITE SWEATSHIRT Sweatshirts med kvindelig stil og løsfit også i kraven. ART NR M77 MATERIALE 80% bomuld og 20% polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE S-L VEJL PRIS kr. 249,FARVER NA VY

32 IS S

A M THE EL R AN GR GE EY

HE

CK BL A

TE HI W

94

SW

36

3O

SWEATSHIRTS 87


NYHED!

JH033 BASEBALL SWEAT Sweatshirt i retro stil med raglanærmer i kontrastfarve. Ribkant og manchetter ART NR JH033 MATERIALE 80 % bomuld, 20% polyester VÆGT 280 g/m2 STØRRELSE S–2XL VEJL PRIS kr. 163,-

88 SWEATSHIRTS

41 87

BU CH RG AR UN CO DY AL /

32 41

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

32 94

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

AT BL HER AC G K RE

36 94

HE

87 36

C JE HAR T C BL OA AC L K /

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 40

Y/

FARVER


BØRN Side 254

Kraftig UNISEX baseball jakke i sweatshirt stof med kontrastfarve på ærme, ribkant og krave. To lommer foran. Lukkes med hvide trykknapper.

32 30

32 94

32 41

51 30

87 94

PE 94

57 30

41 30

HE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

40 30

FI R W ER HI E TE D/

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE / HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

HO W TP HI IN TE K/

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

ER

LE GR / H EY EA TH

RP PU

/

PE 30

AT H W ER HI G TE R E

94 30

SU JET N BL YE A LL CK OW /

36 34

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 40

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 94

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

Y/

kr. 234,-

FO W RD HI N TE AV Y

RE D FI RE

RO

YA

L

BL

NA RD FO

R HE AT HE

FARVER

40

51 UE

VY

32

GR

EY

94

OX

36

VEJL PRIS

OX

kr. 234,-

JH043 80 % bomuld, 20% polyester 330 g/m2 XS–2XL

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

JH041 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

BL AC K

FARVER

UNISEX baseball jakke i sweatshirt stof. Lukkes med hvide trykknapper. Hvide kontrastlinjer på rib kant og krave. To lommer foran.

T

VEJL PRIS

JH043 VARSITY JACKET

JE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH041 COLLEGE JACKET

SWEATSHIRTS 89


NYHED!

Sweatjakke med skjult YKK lynlås. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Unisex.

NA VY

EN CH

HE R AT HE

NK PI HO T

BU

RP

57 RG UN DY

41 LE

PE

FN FR

GR EY

AL CO AR CH

T JE HI GR KE LL Y

RE D RE FI

EE N

47

40

90 SWEATSHIRTS

SA PP

RO

YA

L

RE

BL

UE

BL U

E

50

51

94

87 BL AC K

TE

36

PU

30 HI

FARVER

W

32 94

kr. 264,-

C

/

94 36

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

36 94

VEJL PRIS

JH047 80% bomuld, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

TI

kr. 234,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AR

JH048 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

AT H BL ER AC G K REY

FARVER

Trendy sweatjakke i bomber model med lynlås i kontrast farve. To sidelommer med indgang til hovedtelefon. Ribbet hals, manchetter.

HE

VEJL PRIS

JH047 FRESHER FULL ZIP SWEAT

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH048 UNDERGRAD JACKET


JH048 UNDERGRAD JACKET

SWEATSHIRTS 91


62-160 LIGHTWEIGHT SWEATJACKET Sweat jakke i lettere materiale unbrushed på indersiden, skjult lynlås, raglan ærmer og to lommer. ART NR 62-160 MATERIALE 80% bomuld og 20% poly-

ester VÆGT 240 g/m² STØRRELSE S-2XL VEJ. PRIS kr. 170,FARVER NA DE EP

HE

FU EE N

GR E TL BO T

SI A

DY UN RG BU

N EE

LL Y

GR

GE OR AN

R HE AT

T GH LI

RP

E UR AZ

PU

38

47 KE

92 SWEATSHIRTS

57

41 LE

BL UE

UE BL L YA RO

44 RE D

40

GR

HI AP GR

CK

TE W HI

BL A

PE

ZU

51

AZ VY

94

CH

GL

EY

36

TE

30


Sweatjakke med skjult lynlås. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene. Raglanærme.

62-116 70 % bomuld, 30% polyester 280 g/m2 XS–2XL

62-230 80 % bomuld, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL

LI

NA

VY

AZ DE EP

HE

R

GR

EY

94 AT

AP HI TE

GH

T

GR

CK BL A

TE

GL

HE

36

3O HI

EP DE

FARVER

W

NA

VY

AZ

R AT HE

AC K

94

GR EY

36

HE

30

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 200,-

kr. 200,-

BL

FARVER

Sweatjakke med feminin pasform og skjult lynlås. To lommer foran. Rib kant for neden og ved håndleddene.

HI TE

VEJL PRIS

62-230 SWEAT JACKET

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-116 LADY-FIT SWEAT JACKET

SWEATSHIRTS 93


Sweat jakke i lettere materiale unbrushed på indersiden, skjult lynlås, raglan ærmer og to lommer.

DE FU

CH

SI A

DY UN RG TL

E

GR

EE N

38 BO T

GR Y LL KE

NA EP

HE AT HE

BU

PU EE N

47

VY

EY R

AP T GH LI

LE RP

E

44

57

41

BL UE

UE BL L YA

40

AZ

GR

HI

TE

94

GR

CK

TE HI W

BL A

PE

UR

VY NA

PI NK T HO

GL

ZU

RO

HE R AT HE

36

3O

51

57 RG UN DY

FARVER

FR EN CH

GR EY

AL CO AR

FN

kr. 151,-

RE D

EE N GR

LL Y KE

41 LE

E BL U RE HI

PP SA

RE D RE FI

94 SWEATSHIRTS

CH

T JE UE

BL L YA RO

47

40

PE RP

W C TI AR

50

51

94

87

BU

36

PU

30

VEJL PRIS

AZ

kr. 229,-

62-158 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

GE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

OR AN

JH046 80% bomuld, 20 % polyester 280 g/m² S-2XL

HI

FARVER

Sweatshirt med ¼ skjult lynlås. Rib kant for neden og ved håndleddene.

BL AC K

VEJL PRIS

62-158 LIGHTWEIGHT ZIP NECK SWEAT

TE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH046 SOPHOMORE 1/4 ZIP SWEAT


62-114 ZIP NECK SWEAT Klassisk sweatshirt med ¼ skjult lynlås. Raglanærme. ART NR 62-114 MATERIALE 80% bomuld, 20% polyester VÆGT HVID 260 g/m² VÆGT FARVET 280 g/m² STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS kr. 184,FARVER E BL U AL

EP

RO Y

GR HE HE

AT

BL LE TT BO

RE

D

GR

EE

N

38

40

51

AZ

R

AC K

TE HI W

EY

94

NA VY

36

DE

30

SWEATSHIRTS 95


64-026 ELASTIC ATED JOG PANTS

96 SWEATSHIRTS


64-026 ELASTICATED JOG PANTS

Shorts i klassisk snit med elastik i talje. To sidelommer og unbrushed inderside.

Sweatshirt bukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer.

32

94

GR R HE AT

VY NA

NA

VY

EY

AZ

36

EP

VY NA EP

kr. 116,-

HE

HE

AT

HE

R

K AC BL

FARVER

AZ

GR

EY

94

DE

36

64-026 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

DE

VEJL PRIS

VEJL PRIS kr. 86,FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AC K

64-036 80% bomuld, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

64-036 LIGHT WEIGHT SHORTS

SWEATSHIRTS 97


NYHED!

Bløde sweat bukser med smalle ben. Lommer med lynlåse. Elastisk i linning med snøre indvendigt. Ribkant ved fod.

kr. 205,CH FR EN W

ER AT H

NA VY

FN

GR

EY

94

NE

36 BL AC K

FARVER

S–XL

HE

FR

EN C

H

NA

VY

Y

FN

GR E R

AL CO AR

AT HE

JE

98 SWEATSHIRTS

94

87

HE

36

VEJL PRIS

JH073 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m2

T

kr. 187,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JE

JH072 80 % bomuld, 20% polyester 280 g/m2 S–XL

T

FARVER

Sweatshirt bukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer.

CH

VEJL PRIS

JH073 DROPPED CROTCH JOGPANTS

BL AC K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH072 COLLEGE CUFFED JOG PANTS


NYHED!

JC082 MEN’S COOL TAPERED JOGPANT Smalle træningsbukser. Sidlommer. Lynlås ved anklen. Elastisk linning med snøre. ART NR JC082 MATERIALE 60% bomuld, 35% polyester,

5% elastane VÆGT 240 g/m² STØRRELSE S-2XL VEJL PRIS kr. 272,FARVER ER AT H HE

JE

T

BL

AC

GR

K

EY

94

36

SWEATSHIRTS 99


STRIK

-026 ELASTICATED JOG PANTS -098 ATHLETIC VEST

100 STRIK


710F V-NECK KNITTED PULLOVER

Strikket pullover med v-udskæring. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene. Klassisk pasform.

Strikket pullover med v-udskæring og feminin pasform. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene.

36

NA VY

32

CH

FARVER

EN

NA FR

EN CH

K AC BL

VY

32

kr. 296,-

FR

36

710F 50 % bomuld, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

K

VEJL PRIS

VEJL PRIS kr. 296,FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AC

710M 50 % bomuld, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

710M V-NECK KNITTED PULLOVER

STRIK 101


715F LADIES CARDIGAN

Strikket pullover i unisex model. Klassisk pasform. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene.

Stilfuld cardigan for damer. Feminin pasform. Ribkant med elastan forneden og ved håndleddene.

36

VY

32

NA

FARVER

H

NA CH EN FR

BL A

102 STRIK

VY

32

kr. 296,-

EN C

36 CK

FARVER

VEJL PRIS

715F 50 % bomuld, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

FR

VEJL PRIS kr. 275,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AC K

716M 50 % bomuld, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

716M SLEEVELESS PULLOVER


STRIK 103


SKJORTER 104 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 935M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 934F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 935F XS-4XL

934M MENS LONG SLEEVE POPLIN SHIRT Poplin skjorte i et klassisk snit, easy care-behandlet, kræver minimal strygning. Lomme på venstre bryst.

RP PU

OI RQ U

AT

LE

SE

PE

CO

RP

OR

AC BL

HI W

65

E

K

BL U

E

CP

TU

36 TE

30

LI M

AN

E

LM GE

44 OR

RE D

CR

C

FARVER

SI

kr. 221,kr. 199,-

AS

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

934M 65% polyester, 35 % bomuld 100 g/m2 110 g/m2 S–4XL

CL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 105


106 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 925M S-4XL

924M MENS LONG SLEEVE POPLIN TAILORD FIT Slim fit poplin skjorte. Easy care-behandlet, kræver minimal strygning. Manchetknapper kan bruges.

30

E

BL

UE

CP AT OR RP CO

36

HI TE

FARVER

W

kr. 210,kr. 188,-

AC K

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

924M 65% polyester, 35 % bomuld S-4XL 100 g/m2 110 g/m2

BL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 107


108 SKJORTER


SHORT SLEEVE 65-116 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-012 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-014 XS-3XL

65-118 LONG SLEEVE POPLIN SHIRT Poplin skjorte. Lomme på venstre bryst.

D RE

ID

BL

VY NA

K AC

40 UE

MU

32

M

36

3O

BL

FARVER

TE

kr. 236,kr. 206,-

HI

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

65-118 55 % bomuld, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 109


110 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 933M S-6XL

LADIES LONG SLEEVE 932F XS-6XL

LADIES SHORT SLEEVE 933F XS-6XL

932M MENS LONG SLEEVE OXFORD SHIRT Klassisk oxfordskjorte, easy care-behandlet, kræver dervedminimalt med strygning. Lomme i venstre side. Button down-krave.

94

ZT

OD

BL RD

BL

FO OX

AZ

TE

C

ER SI LV

K BL AC

W

HI

TE

UE

36

UE

30

NK

52 PI

FARVER

SI C

kr. 244,kr. 221,-

AS

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

932M 70 % bomuld, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

CL

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 111


112 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 923M S-4XL

922M MEN’S LONG SLEEVE OXFORD TAILORD SHIRT Klassisk oxfordskjorte i slim fit, easy care-behandlet og kræver minimal strygning. Manchetknapper kan bruges.

922M 70 % bomuld, 30% polyester S–4XL 130 g/m2 135 g/m2 36

RD FO

BL AC

K

BL

UE

OD OX

30 TE

FARVER

HI

VEJL PRIS LANGÆRMET kr. 244,VEJL PRIS KORTÆRMET kr. 204,-

W

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 113


114 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 65-112 S-3XL

LADIES LONG SLEEVE 65-002 XS-3XL

LADIES SHORT SLEEVE 65-000 XS-3XL

65-114 LONG SLEEVE OXFORD SHIRT Klassisk oxfordskjorte. Button down-krave. Lomme på venstre bryst.

32

OX

FO

RD

VY

BL

UE

OD NA

D OX FO R

AC

K

94

GR EY

36

3O

BL

FARVER

TE

kr. 246,kr. 226,-

HI

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

65-114 70 % bomuld, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 115


116 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 959M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 956F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 957F XS-4XL

958M LONG SLEEVE TAILORED ULTIMATE NON IRON SHIRT Strygefri businesskjorte i slim fit. Manchetknapper kan bruges.

BN

BZ

NK

36

BR

IG

HT

PI

SK HT IG BR

CK

Y

30

BL A

FARVER

TE

kr. 390,kr. 347,-

HI

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

958M 100 % bomuld micro twill 120 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

SKJORTER 117


118 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 963M S-4XL

LADIES LONG SLEEVE 962F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 963F XS-4XL

962M MEN’S LONG SLEEVE HERRINGBONE SHIRT Stilfuld, langærmet skjorte for herrer. Sildebens mønster. Easy care-behandlet. Kræver minimal strygning. Tailored fit. Manchetknapper kan bruges. Længere model.

30

BL

UE

42 GH T

FARVER

LI

kr. 288,kr. 266,-

HI TE

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

962M 84% bomuld, 16% polyester, Mini Herringbone 125 g/m² 130 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 119


120 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE SMP22 S-4XL

LADIES LONG SLEEVE SWP23 XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE SWP24 XS-4XL

SMP21 BLACK TIE LONG SLEEVE SHIRT Skjorte i stretzpoplin med cut away krave med to knapper. Extra knaphuller for manschetknapper og andre detaljer.

D RE S

RI OU XU

CO FF

EE

K AC

RM

BE

AN

GY

LU

36

3O

BL

FARVER

TE

kr. 243,kr. 224,-

HI

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

SMP21 97% bomuld och 3% elastan 135 g/m² S-4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

SKJORTER 121


122 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 961M S-4XL XS-4XL

LADIES LONG SLEEVE 960F XS-4XL

LADIES SHORT SLEEVE 961F XS-4XL

960M MENS LONG SLEEVE ULTIMATE STRETCH SHIRT Langærmet herre skjorte med maksimal komfort ved stretch stof Lycra T400. Slim fit. Manchetknapper kan bruges. Længere model.

36 CK

30

BL A

FARVER

TE

kr. 333,kr. 311,-

HI

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

960M 75% bomuld, 25% elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) 125 g/m² 130 g/m² XS-4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVET STØRRELSE

SKJORTER 123


124 SKJORTER


MENS SHORT SLEEVE 947M S-4XL

LADIES 3/4 SLEEVE 946F XS-2XL

LADIES SHORT SLEEVE 947F XS-2XL

946M MENS LONG SLEEVE FITTED SHIRT Herreskjorte, figursyet. Easy care behandlet, kræver minimal strygning. Stretch stof.

PT

AT E OC OL CH

RT

CQ PO

K

36 AC

30

BL

FARVER

TE

kr. 282,kr. 259,-

HI

VEJL PRIS LANGÆRMET VEJL PRIS KORTÆRMET

946M 97 % bomuld, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

SKJORTER 125


126 SKJORTER


LADIES LONG SLEEVE SWD86 XS-XL

SMD85 DNM VISION MEN Jeansskjorte i vasket denim. Ret skåret og ton i ton knapper i skjult stolpelukning.

DE

NI

M

AZ UE

FARVER

BL

kr. 261,-

EP

VEJL PRIS

SMD85 100% bomuld 6,5 oz S-2XL

DE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

SKJORTER 127


SPORT 128 SPORT


61-392 LADY-FIT PERFORMANCE T

Funktions T-shirt med raglanærme til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

Funktions T-shirt med raglanærme til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

AZ U

RE

BL U

BL UE RO YA L

M

E

LM LI

LL IG H

T

YE

IA

E

ZU

VY NA DE EP

XK

OW

TE HI

51

BR

UE UR E

W

40 HS

E

AZ

36

3O

BL

BL UE RO YA L

FARVER

57 M

YE T IG H BR

LM LI

LL

OW

XK RE D

SI CH

ZU

VY EP DE

BL

NA

AC K

TE HI W

40 A

57

51

kr. 68,-

AZ

AZ

36

3O

FU

FARVER

VEJL PRIS

CK

VEJL PRIS kr. 68,-

61-392 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

BL A

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

RE D

61-390 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

FU C

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-390 PERFORMANCE T

SPORT 129


AR PU TI RP C L W E HI / TE

130 SPORT

JE FI T B RE LA RE CK D /

AR JE TIC T W BL H AC ITE K /

36 40

36 13

36 AP

38 74

32 YT

FN 30

FN 40

51 30

50 87

50 13

PE 30

11 30

12 36

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

/

EC JE TRI T CY BL E AC LL K OW

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

SA P CH PHI AR RE CO BL AL UE /

F JE IRE T R BA ED LC / K

/

OX F SK OR Y DN BL A UE VY /

CH FI AR RE CO RE AL D /

T GO BLA LD CK

JE

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

AR T FI IC RE W RE HIT D E/

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

AR SA TIC PP WH HI IT RE E/

36 30

EL J EC ET TR BL IC A OR CK AN / GE

30 40

E FI NCH RE RE NAV D Y/

30 57

FR

30 50

EL AR ECT TI RI C C W PI HI NK TE /

30 36

40 36

EL

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

JC003 CONTRAST COOL T

Funktions T-shirt med kontrast farve på for og bagside af skuldre. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

ART NR JC003 MATERIALE 100 % polyester VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE S–2XL

VEJL PRIS kr. 116,-

FARVER


JC005 GIRLIE COOL T

Funktions T-shirt til mænd/unisex. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. 35 farver!

Funktions T-shirt til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

E RO YA L

H EN C FR

NK PI IC

EL EC TR W LL O YE

PI OW LL

CT R

IC

YE N

EL E

SU EN GR E LE TT BO

KE

LL

Y

GR

GR EL

BE ER

12

YE LL OW

SH

EC TR

T

IC

CH T HO D RE

38

EE

10

EE

ON

I IL

OR

N

EL

EC

34

RT SE

RE FI

SA ND

M

AG E

HO

T

NT

A

RP L PU

47

TR IC

RE D

3M

BL U

NA VY

AL AR

AG IC

11

M

E

57 NK

JE

CH

T

C TI AR UE BL RE HI PP

HI PP

UM PL

CO

BL AC K

HI W

H AS UE BL RE

13

51

IC EC TR EL

N GR EE IC

EC TR EL

E AT OL

CH OC HO T

GR IV E OL

14

PE

DE

SA

GR R AT HE

N AI IA W TA EN AG BY BA

OW LL YE N

SU N EE GR M LI N

CQ

EE

EE

N

59

GR LE TT BO

JA DE

12

10

E

RT SE DE

BE ER SH

38

FN

GE

SA

IC

HE

BL

50

M NK PI

IC EL EC TR

GE AN OR SA ND

ON M LE T

LD

77

87

TE

EY

UE

HA

CH

LE K PI N

H US

T HO

GE OR AN

TR

LM

EC EL

3M

GO GR

BX

OR

EE

N

47

34

44

IC

RE D FI RE

AP

52

CR

PI NK

DY UN RG BU

13

40

Y

40

RP PU

SK

11

57

LL

56

YA L RO

FO R

Y

RC AI RF O

41

KE

14

BL

NA D

CH EN FR

OX

PE BL UE

YT

E

BL UE

80

36

30

50

AQ

51 UE

VY

AR

JE

TI

T

AR

BL

CO

AC

HI W C

32

NA

VY

FN

FARVER

kr. 76,-

93

94

K

TE

87

M AG

36

AL

30

JC005 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL* (*2XL i farverna Artic White, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy og Jet Black)

OR AN

VEJL PRIS

VEJL PRIS kr. 76,FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

N

JC001 100 % polyester 140 g/m2 XS–5XL** (*XS-3XL i farverna Fire Red, Royal Blue og Sapphire Blue *XS-5XL i farverna Artic White, French Navy, Jet Black)

LE M

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC001 COOL T

SPORT 131


61-416 PERFORMANCE VEST & 64-042 PERFORMANCE SHORTS

132 SPORT


NYHED! BØRN Side 246

NYHED!

61-416 PERFORMANCE VEST

Funktions vest til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

Funktions vest til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

61-418 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 68,-

VEJL PRIS kr. 68,51

BL UE E

BL U AL RO Y

EP

E M LI

DE OW LL YE

LM

BR

IG

HT

D

AZ UR

E

ZU

VY NA

K AC BL

XK RE

RE

W

40 SI A

E

AZ

36

3O HI TE

E BL U

E BL U AL RO Y

FARVER

57 M

YE BR

IG H

T

D RE

LM LI

LL

OW

XK

A HS I

ZU

VY EP DE

BL

AC

NA

K

E HI T W

40

57

51

AZ U

AZ

36

3O

FU C

FARVER

61-416 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

FU CH

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-418 LADY-FIT PERFORMANCE VEST

SPORT 133


BØRN Side 248

JCOO7 COOL VEST JC015 GIRLIE COOL VEST Funktions tanktop til damer. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. ART NR JC015 MATERIALE 100 % polyester VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE XS–XL

Funktions tanktop til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. ART NR JC007 MATERIAL 100 % polyester VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE S–2XL VEJL PRIS kr. 76,FARVER VY CH EN FR W NE

D RE RE FI EL

EC

SU

N

TR

IC

YE

YE L

LL O

W

LO

W

12

59 VE OL I

GR LE TT BO

GR

EE

N

38

EE N

RT SE

N

DE

NA

EY HE R

HE AT PI

34

SA

ND

HO

T

PU R

PL E

NK

40

EE GR Y LL KE

FN

GR

L CH AR

BL T JE

BL UE HI RE

CR U AN GR IC TR EL EC

GR E M LI

47

EE

OR N EE

EE GR Y LL KE

3M

GE

C TR I EC EL

10

N

LM

57

PE

SH

SA PP

YA RO GE AN

SA ND RT

SE DE

44

OR

SA

AN OR IC

TR EC

13

CO A

AC K

TE HI W TI AR UE L

RE

BL

E BL U

E

PP

RO YA

GE

3M

EL N EE IC TR EC EL

IC TR EL EC

50

47

GR

W LL O YE

OW

SU N

YE

LL

LE T BE SH ER

134 SPORT

10

51

HI

L

EN FR

D RE RE

EL

12

BL U

Y NA V CH

AL NE W

FI

T HO

34

M

ON

OR

50

51

13

40

IC

NK

PI NK

11 PI

LE PU RP

CH A

BL T JE

57

RC O

AC

K

TE HI W C TI AR

PE

FN

87

36

EC TR

30

C

FARVER

94

87

36

30

N

VEJL PRIS 76 kr


36 40

36 11

PE 50

57 36

40 30

34 40

ET

/J

NK

PI

BL

SU N FI YE RE L RE LOW D /

47 30

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

50 30

FARVER

30 FN

36 30

36 40

87 LM

50 13

40 30

36 34

34 40

SU N FI YE RE L RE LOW D /

SU JET N BL YE A LL CK OW /

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

C LI HA M R E CO GR A EE L/ N

JE FI T B RE LA RE CK D /

VEJL PRIS

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

kr. 82,-

AR FI TI RE C R W ED HI / TE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

JC016 100% Polyester 140 g/m² XS-XL

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

JE FI T B RE LA RE CK D /

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

AC K

30 FN

FI R W ER HI E TE D/

T

HO

FARVER

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

VEJL PRIS

SA P PP UR HI PL RE E BL / UE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC016 GIRLIE COOL CONTRAST VEST JC008 MEN COOL CONTRAST VEST

Vest med kontrast sider. Lidt længere rundt skåret bagstykke. Vest med kontrast sider. Lidt længere rundt skåret bagstykke.

JC008 100 % polyester 140 g/m2 S–XXL

kr. 82,-

50 30

SPORT 135


NYHED!

Langærmet funktions T-shirt. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

TR IC EC EL

E BL U

VY

AL

H NC FR E

AR CH

LL YE

D RE RE FI

OW

12

51

NA

AL CO

K AC

W

RI EC T EL

40

FN

RO Y

87

36

3O

BL

K PI N

FARVER

kr. 110,-

C

PI NK T

BL RE HI

11

57 HO

JE

UE

50 T

TI C AR OW LL YE IC TR EC EL

36

SA PP

30

VEJL PRIS

JC002 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL

E

kr. 110,-

12

136 SPORT

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HI T

JC012 100% polyester 140 g/m² XS-XL

W

FARVER

Langærmet funktions T-shirt. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

BL AC K

VEJL PRIS

JC002 LONG SLEEVE COOL T

HI TE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC012 GIRLIE LONG SLEEVE COOL T


NYHED!

NYHED!

Funktionel shirt til kvinder, tætsiddende og med raglanærmer. kroge i nakken til at holde hovedtelefoner og ledning på plads. Materialet har en fremragende evne til at transportere fugten væk, holder kroppen tør

51 30

FARVER

36 11

36 40

36 12

87 36

FN 30

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

FN 30

kr. 302,C JE HAR T C BL OA AC L K /

87 36

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

36 12

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

36 40

VEJL PRIS

EL J EC ET TR BL IC AC YE K/ LL OW

kr. 302,-

JC036 100% polyester 280 g/m² XS-XL

JE FI T B RE LA RE CK D /

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

JC031 100% polyester 280 g/m² S-2XL

C JE HAR T C BL OA AC L K /

FARVER

Funktionel shirt, tætsiddende og med raglanærmer. kroge i nakken til at holde hovedtelefoner og ledning på plads. Materialet har en fremragende evne til at transportere fugten væk, holder dig tør på kroppen.

EL J EC ET TR BL IC AC YE K/ LL OW

VEJL PRIS

JC036 GIRLIE COOL 1/2 ZIP SWEAT

JE FI T B RE LA RE CK D /

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC031 MEN’S COOL 1/2 ZIP SWEAT

SPORT 137


NYHED!

63-038 PERFORMANCE POLO

63-040 LADY-FIT PERFORMANCE POLO

Funktions pique til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

Funktions pique til dame. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

63-038 100 % polyester 140 g/m2 S–3XL

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL PRIS kr. 125,-

L YA RO

D

UE BL

VY DE

EP

NA

CK BL A

TE

40

51

RE

AZ

36

3O HI

L YA RO

D

UE BL

VY DE

EP

NA

CK

FARVER

40

51

RE

AZ BL A

HI W

138 SPORT

VEJL PRIS kr. 125,-

36

3O TE

FARVER

63-040 100 % polyester 140 g/m2 XS–2XL

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

NYHED!


63-038 PERFORMANCE POLO & 64-042 PERFORMANCE SHORTS

SPORT 139


JC040 COOL POLO

140 SPORT


JC045 GIRL COOL POLO

Funktions pique til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

Funktions pique til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

UE RE

BL

PP SA M

E

GR EE

N

LM LI

YE LL OW N

SU

HI

AL RO Y

FR W

RE

RE D

34

FI

PI NK T

PU

HO

LE

NK PI C TR I

EC EL

40

BL

UE

VY NA EN CH

CK JE T

NE

W

AR

TI

C

FR EN

W

BL A

VY CH

57

US GE OR AN EE

N

47 KE

LL

Y

GR

GR IC TR EC

50

51

CR

SA N EE N

N

EL

FN

H

44

RT DE SE

IC TR EC EL EE GR M LI

36

NE

PU R D

3M

10

E

C TR I EC

30

OL IV E

GR EE N

EL

59

NA

EY

UE BL Y

RE D RE OW YE

LL YE SU N TT

LE

GR

EE

N

38

LM

LL

OW

12

FARVER

kr. 125,-

PE

11

AN

GE

13

FI

34

FN

GR HE R

PE

SK

PH SA P

T HO

HE AT

T JE

IR E

BL L YA RO

40 PI NK

57

YT

BL

UE

UE

50

CH AR CO AL

BL AC K

TE HI W C TI AR

51

94

87

PL E

36

OR

30

BO

FARVER

VEJL PRIS

JC045 100 % polyester 140 g/m2 XS–XL* (*XS-2XL i farverna Jet Black og Artic White)

TE

VEJL PRIS kr. 125,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HI

JC040 100 % polyester 140 g/m2 S–2XL* (*XS-3XL i farverna White, Jet Black og French Navy)

RP

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC040 COOL POLO

SPORT 141


NYHED! NYHED!

JC082 MEN’S COOL TAPERED JOGPANT

JC083 MEN’S COOL SPORT LEGGING

Smalle træningsbukser. Sidlommer. Lynlås ved anklen. Elastisk linning med snøre.

Trænings Tights til mænd med flade sømme for bedre komfort og reduceret risiko for irritation. Elastik i taljen

FARVER

K

kr. 241,36 JE

T

BL

R HE AT HE

T JE

142 SPORT

JC083 88% polyester, 12% elastan 180 g/m² S-2XL

K

29

36

GR EY

VEJL PRIS

BL

FARVER

kr. 272,AC

VEJL PRIS

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

AC

JC082 60% bomuld, 35% polyester, 5% elastane VÆGT 240 g/m² STØRRELSE S-2XL ART NR MATERIALE


NYHED! BØRN Side 246

64-042 PERFORMANCE SHORTS Funktions shorts til mænd. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør. ART NR 64-042 MATERIALE 100 % polyester VÆGT 140 g/m2 STØRRELSE S–2XL VEJL PRIS kr. 116,FARVER AZ

D RE

NA VY EP DE

AC BL

TE HI W

40

K

36

3O

SPORT 143


JC086 GIRLIE COOL CAPRI

Træningsbukser i CoolFit Poly Spandex, med kontrasterende Skjulte syninger. Skjult for lomme. Elastik i talje

¾ træningsbukser i CoolFit Poly Spandex, med kontrasterende. Skjulte syninger. Skjult for lomme. Elastik i talje.

87 L

36 50

CO A

36 PE

CH AR

BL

AC

L CO A

36 57

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

36

JE T PU BL RP AC LE K/

FARVER

87 CH AR

36 50

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

36 PE

JE T PU BL RP AC LE K/

K BL JE T

144 SPORT

36 57

JE HO T B T LA PI CK NK /

36 AC

FARVER

kr. 182,JE HO T B T LA PI CK NK /

VEJL PRIS

VEJL PRIS kr. 234,-

JC086 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC087 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

JE T

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC087 GIRLIE COOL ATHLETIC PANT


JC088 GIRLIE COOL TRAINING SHORTS Funktions Shorts til kvinder i Cool Fit Poly Spandex. Cool Fit omfavner kroppen og har god svedtransporterende evne, der holder dig tør på kroppen. Elastik i taljen og flade sømme for bedre komfort. Skjult nøgle lomme ART NR JC088 MATERIALE 87% polyester, 13% spandex VÆGT 280 g/m² STØRRELSE XS-XL VEJL PRIS kr. 151,FARVER JE

T

BL

AC

K

36

SPORT 145


JAKKER & FLEECE

146 JAKKER & FLEECE


NYHED! NYHED!

TRA442 TARAH JACKET

TRA441 TYLER JACKET

Quiltet vandafvisende jakke til kvinder med Thermo-Guard. To udvendige lommer med sideindgang til at varme hænder. Ventilation med knaplukning. Indgang med lynlås i foring til broderi.

Quiltet vandafvisende jakke til herre med Thermo-Guard. To udvendige lommer med sideindgang til at varme hænder. Ventilation med knaplukning. Indgang med lynlås i foring til broderi.

ART NR TRA442 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester

ART NR TRA441 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester

taffeta (foer), Thermo-Guard stoppning STØRRELSE S–3XLkr. 296,-

taffeta (foer), Thermo-Guard stoppning STØRRELSE S–3XL

KI

3M

32

KH A

36

VY

FARVER

NA

ND BU RG U

VY NA

AC K

Y

41

K

32

AC

36 BL

FARVER

VEJL PRIS kr. 363,-

BL

VEJL PRIS kr. 363,-

JAKKER & FLEECE 147


TRA811 TARAH BODYWARMER

148 JAKKER & FLEECE


NYHED!

NYHED!

TRA811 TARAH BODYWARMER

TRA810 TYLER BODYWARMER

Quiltet vandafvisende vest til kvinder med Thermo-Guard. To udvendige lommer med sideindgang til at varme hænder. Indgang med lynlås i foring til broderi.

Quiltet vandafvisende vest til herre med Thermo-Guard. To udvendige lommer med sideindgang til at varme hænder. Indgang med lynlås i foring til broderi.

ART NR TRA811 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester

taffeta (foer), Thermo-Guard stoppning STØRRELSE S–3XL

VEJL PRIS kr. 295,-

VY

32 NA

VY NA

K AC

36 K

FARVER

32

AC

36 BL

FARVER

taffeta (foer), Thermo-Guard stoppning STØRRELSE S–3XL

BL

VEJL PRIS kr. 295,-

ART NR TRA810 MATERIALE 100% micro poplin, 100% polyester

JAKKER & FLEECE 149


NYHED!

NYHED!

TRA670 HYDROFORCE 3-LAYER MEMBRANE SOFTSHELL

VEJL PRIS

kr. 749,36

OD RD FO OX

BL

AC

FARVER

TRW464 100% polyester Isotex 10 000 S–3XL

36 BL A

150 JAKKER & FLEECE

VY

32 CK

FARVER

kr. 682,-

NA

VEJL PRIS

UE

ART NR MATERIALE STØRRELSE

BL

TRA670 100% polyester. Softshell XPT 3 layer membrane, 100% Polyester mesh (foer) STØRRELSE S–3XL ART NR MATERIALE

Vatteret jakke i strech materiale, åndbar og med tapede syninger. Aftagelig, skjult hætte med justering og justerbar manchetter. Tovejs stål lynlås, to for lommer og en brystlomme med lynlås. Indvendige lommer. Blå jakke med grå detaljer.

K

Softshell jakke med åndbar og slidstærk vandafvisende overflade. Vind resistent. Ærme paneler i glat ripstop for maksimal mobilitet. Sammenfoldelig hætte med justering og justerbare manchetter. To forlommer og en brystlomme. Indvendig lomme til mobil og hovedtelefoner.

TRW464 EXOSPHERE STRETCH JACKET


NYHED!

TRA671 - TRA673 ARLEY JERSEY SOFT SHELL JACKET

TRA674 - TRA675 ARCOLA 3 LAYER SOFT SHELL JACKET

Letvægts Softshell jakke med stretch.Vandafvisende og vindtæt. Ouickdry. Aftagelig hætte og to lommer foran. Justerbare manchetter og løbegang forneden. Figursyet til damer

Soft Shell Jakke i 3-lags soft shell materiale med åndbar funktion. Vindtæt og vandafvisende effekt. Kontrast farvet lomme på venstre ærme. En lomme på højre bryst og to forlommer, alle med kontrastfarver. Farvede lynlåse. Justerbare manchetter og løbegang forneden

ART NR HERRE TRA671 ART NR DAME TRA673 MATERIALE Jersey backed woven stretch

ART NR HERRE TRA674 ART NR DAME TRA675 MATERIALE Soft shell XPT waterproof and

Soft shell fabric

breathable 3 layer membrane

STØRRELSE S–3XL

STØRRELSE S–3XL

VEJL PRIS kr. 408,-

VEJL PRIS kr. 476,41

RE

Y

CL

AS

SI C

ND RG U BU

OR D

D

40

BL

EE ST

ER

18 OT T

GR EE E

TR EM

GE OR AN

N

47

N

LI

OX F

BL

GH T

AC K

SI AS

SU

LI

M

E

44 Y

OD L

80

UE

36

C

FARVER

CL

TI C ES M AJ

RE D

E PL

40

PU R

UE BL

OR D

VY

PE

EX

LM

OD NA

BL

AC K

32

OX F

36

KE

FARVER

NYHED!

JAKKER & FLEECE 151


NYHED! NYHED!

JU162 MEN’S ID.701 SOFTSHELL

JW163 WOMEN’S ID.701 SOFTSHELL

Vandafvisende og vindtæt Softshell med 2-vejs stretch for maksimal mobilitet. Jakken er en smugle længere i modellen og er åndbar. To sidelommer og to inder lommer. Kontrast farvet linning (undtagen hvid og sort).

Vandafvisende og vindtæt Softshell med 2-vejs stretch for maksimal mobilitet. Jakken er en smugle længere i modellen og er åndbar. To sidelommer og to inder lommer. Kontrast farvet linning (undtagen hvid og sort).

W D/ RE

EY GR

N

OS

T

GR

EE

50 AT OL

L/

GH

ON NE

HI T W

EY GR M AR

M AR

32 Y/

E

T GH L/ AT OL

40

W D/ RE

152 JAKKER & FLEECE

CG

NA V

36

3O

OS

N EO /N VY

FARVER

/N DA EO R N KG OR R AN EY GE

EY GR

N GR

EE

50

GR

EY

40

32

NA

W

BL A

HI

CK

CG

kr. 211,-

AC K

VEJL PRIS

36

3O TE

FARVER

kr. 211,/N DA EO R N KG OR R AN EY GE

VEJL PRIS

JW163 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (inside). STØRRELSE XS-2XL ART NR MATERIALE

BL

JW163 96% polyester, 4% elastan. 100% polyester microfleece (inside). STØRRELSE S-3XL ART NR MATERIALE


140 SOFT SHELL JACKET Soft shell jakke i 3-lags soft shell materiale. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed. ART NR HERRE 140M ART NR DAME 140F MATERIALE 92 % polyester, 8 % elastan STØRRELSE XS–4XL (3XL och 4XL

ikke i Azure och Cactus) VEJL PRIS kr. 417,FARVER D RE C SI CL AS

BL UE AZ

UR

E

NA CH EN FR

AN IU M TI T

BL

40

ZU

CA CT

US

GR

EE N

CC

VY

32

TT AC K

36

JAKKER & FLEECE 153


NYHED!

NYHED!

TRA680 CLASSIC SOFTSHELL

TRA642 UPROAR INTERACTIVE SOFTSHELL

Blød og smidig softshell jakke. Jakken er resistent over for vind og kulde. Vandafvisende overflade og Quick Dry effekt. To forlommer.

Blød og smidig Softshell Jakke med hurtig tørende effekt. Vandafvisende overflade og er modstandsdygtig over for vind og kulde. To forlommer med lynlås. Løbegang forneden

ART NR TRA680 MATERIALE 100% polyester. Lightweight jersey

backed Softshell STØRRELSE S–3XL

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

VEJL PRIS kr. 258,-

VEJL PRIS kr. 386,51 E

40

AS S

IC

BL U RO Y

AL

Y NA V

AL

GR

EY

BL

154 JAKKER & FLEECE

32

94

CL

36 AC K

FARVER

RE D

NA

BL

VY

32

SE

36 AC K

FARVER

TRA642 TRA645 100% polyester. S–4XL*, *4XL i farverne Navy og Black. S-3XL Farverne Seal Grey og Royal Blue findes kun i herremodel.


HSL-2 ELIPSE SOFTSHELL

XJ-1 AERONAUT SOFT TECH BONDED SHELL

Softshell jakke med pinstripe finish. 4-vejs stretch materiale hvilket giver meget god bevægelighed. Vandafvisende og vindtæt. Fire praktiske yderlommer, hvor af to på enhver bryst. Lynlås i kontrast farve.

Vejrfast soft shell, funktionel i dameog herremodel. Aftagelig, justerbar hætte. Justerbar ved håndleddene vha velcro. Vandtæt lomme på brystet og to lommer foran. Vandtæt op til 8 000mm. Høj åndbarhed: 5 000 g/ m²/24h.

D/

GR

AN

IT

E

40 GL RE

TE NI RA /G

VY

51 HD

CO GR OL AN BL IT UE E /

32 GL NA

IT E AN GR

36 GL

K/

FARVER

AC

LD

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

BL

AC

K/

GO

D RE K/ AC

IC

AC

51 40

/

BL

BL

36 OR

kr. 1227,-

EN

47 36

36 40 BL

K AC BL

AC

K/

36 51

K/ BL EL UE EC TR

36 36

VEJL PRIS

T BL OP AC GR K E

FARVER

kr. 982,-

XJ-1 XJ-1W 86 % polyester, 14 % spandex S–3XL XS-2XL

TR EE

VEJL PRIS

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

BL

HSL-2 HSL-2W 94% polyester, 6% spandex (foer polyester birdseye mesh) STØRRELSE HERRE S-3XL STØRRELSE DAME XS-2XL ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE

JAKKER & FLEECE 155


NYHED!

SRX-1 TSUMANI RAIN SHELL Shell jakke i herre og dame model, åndbar og vandtæt op til 15.000mm /g/m²/24h. Tapede sømme og lynlåse. Justerbar og skjult hætte. Lomme på venstre ærme og på brystet, og indvendig lomme. Løbegang i bund og velcro ærmekanter. Udgang fra inderlomme til hovedtelefon. ART NR HERRE SRX-1 ART NR DAME SRX-1W MATERIALE 100% nylon twill, 3-lagers

laminering med 100% polyester bagside. STØRRELSE HERRE S-3XL, (S-5XL i Black) STØRRELSE DAME XS-2XL VEJL PRIS kr. 2045,-

156 JAKKER & FLEECE

GR EE

EE TO P

LO W

47 TR

YE L AS

E

D

BL

EC

TR IC

BL

UE

K2

40

EL

BL

AC K

51

RE

36

N

FARVER


HS-1 EPSILON H2-XTREME SHELL

XB-2 EXPEDITION SOFT SHELL

Vejrfast soft shell i ripstop materiale, funktionel både for damer og herrer. Vandtæt lomme på venstre ærme. Justerbar ved håndleddene vha velcro. Justerbar hætte. To lommer på brystet og to lommer foran. vandtæt til 8 000mm. Høj åndbarhed: 5 000 g/ m²/24h.

Vejrfast soft shell jakke, ekstremt funktionel. Stretchmateriale sikrer bedste bevægelighed og pasform. Høj åndbarhed 15 000 g/m²/24h og vandtæt til 15 000 mm. Justerbar hætte som også er aftagelig. Underarmsventilation. Vandafvisende lynlås foran med vindfang. Forbøjet armkonstruktion. Justerbar ved håndleddene vha velcro. To lommer på brystet, to lommer foran og en lomme på venstre ærme.

HS-1 HS-1W Ripstop 95 % nylon, 5 % spandex S-3XL, S–5XL i black STØRRELSE XS–2XL

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE

D

UE BL OL

RE

TE NI RA /G

VY

D

32 GL NA

LD GO K/

AC BL

RE E AM FL

K/ AC BL

36 OR

AC /B L

CH

IP

OT

LE

AP 36

36 40

K

M

36 YT

ET BL HY AC L K/ BL UE

IT E /G

AC K BL

51 36

EL EC T BL RIC AC B K L

AL K CH

RA N

36 GL

/

FARVER

W

HI TE

30

kr. 1799,-

UE

EL

EC

TR

IC

VY NA

BL A /

47 36

VEJL PRIS

40

YT

BL

UE

51

XB-2 XB-2W 100% polyester S–3XL XS–2XL Farverne Chipotle/Black kun i herremodel.

CO

32 CK

36

EE T BL OP AC GR K EE N

FARVER

kr. 1350,-

TR

VEJL PRIS

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

JAKKER & FLEECE 157


TRW461 ARDMORE WATERPROOF SHELL JACKET

158 JAKKER & FLEECE


NYHED!

NYHED!

TRW458 LINTON OVERTROUSERS

TRW461 ARDMORE WATERPROOF SHELL JACKET

Vatteret og vindtæt overtræksbukser , åndbar, Tapede syninger og elastik i linning. Justerbar læg og forstærkning på knæ.

Skaljakke med god funktionalitet til mænd og damer. Figursyet til damer. Vind- og vandtæt til 5000 mm. Tapede sømme. To udvendige lommer og inderlomme til hovedtelefoner. Udfoldbar hætte med justering. Justerbare manART NR TRW458 chetter og løbegang forneden. Indgang MATERIALE 100% polyester med Isotex 5000 med lynlås i foring til broderi. STØRRELSE S-2XL

FARVER

36

32 BL

AC K

100% polyester mesh (foer) STØRRELSE S–3XL

kr. 382,-

Y

VEJL PRIS

NA V

ART NR HERRE TRW461 ART NR DAME TRW469 MATERIALE 100% børstet polyester,

EY GR L /S

TA

CK LA /B EY

GR AL

/

SE AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL E

M

OX F SE OR AL D B GR LU EY E/

ET M

LM 94

ER

/B LA

CK

LI

NA SU SE N O AL RA GR NG EY E/

18 36

K2 94

PE 94

OT T

/

EY GR AL SE Y/

44 94

94 36

K SE EY AL LI GR ME EY /

AC BL

IC SS

VY

/S E VY NA AS BL SIC AC R K ED

CL

60 94 LE

38 94

40 36

BA R

CL

AS

SI C

RE

D

40

32 40

/C LA

AL

GR

EY

32 94

NA

VY

32

EA

AL SE

CL B AS LA SI CK C / RE D

OD 94

GR

36 40

K/

BL

W HI TE

AC K

36 94

EY

36

3O

BO T SE TLE AL G GR REE EY N/

FARVER

RE D

VEJL PRIS kr. 340,-

JAKKER & FLEECE 159


GSX-1 AXIS SHELL

GSXP-1 AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS

Vindjakke med sporty detaljer. Lynlås i kontrast farve. Modellen er mellem kort med mesh foring. Yderstof i vandafvisende ripstop lignende materiale, hvilket giver jakken et livlig indtryk.

160 JAKKER & FLEECE

AV

TR EE

T BL OP AC GR K E

EN

/

RO

E AN C

36 CK

FARVER

BL A

K

YA

NA VY

L/

/N

CK /B

EY GR

CK RE D

OR T SP

BL AC

BL

/B LA

47 36

40 36

SU ND

NG E

BL LA

51 36

Y

AC

AC

AC K/

K/ O

RA

D RE T SP

K/

36 K2

32 32

BL

ST RE FO

AC

51 40

36 44

AX 36

K/

36 TM

36 40

OR

L YA RO

K

BL AC K/

N TR IGH EE T TO SH P AD GR O EE W/ N

32 47

36 51

BL

BL

E IM /L

BL AC K

36 LM

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL

VEJL PRIS kr. 425,-

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

36 36

AC K/

FARVER

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

kr. 491,AC

VEJL PRIS

GSX-1 GSW-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL( S-5XL i farven Black/Black)

BL

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

Overtræksbuks, som matcher jakke GSX-1. Yderstof i vandafvisende ripstop lignende materiale. To lommer foran med lynlås. Slids forneden med velcro.


Buks der matcher jakke E-2. Åndbart stof 15 000 g/m². samt vandsøjle op til 15 000mm. To lags konstruktion med tapede sømme. Let foer. To lommer foran, to lommer bagpå samt to cargolommer. Justerbar talje med velcro og snefang for neden.

IT E

36 GL

AN

FARVER

kr. 1350,-

BL

AC

K/

/G

RA

NI

TE

32 GL

VY

AC

K/

RE

D

VEJL PRIS

NA

36 40 BL

IT AN GR

36 GL

E

kr. 1718,-

EP-2 EP-2W 100% nylon taslan oxford, 100% polyester brushed tricot (foder) STØRRELSE HERRE S-3XL STØRRELSE DAME XS-2XL ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE

GR

E-2 E-2W 100% Nylon Taslon Oxford S-3XL XS-2XL

K/

FARVER

Avanceret skaljakke lavet af vind- og vandtæt materiale. Dame- og herre model. Høj åndbarhed 15 000 g/m² og vansøjle op til 15 000 mm. Tre lags konstruktion med tapede sømme og lynlås. Hætte som kan justeres, ventilation under ærme. Fire yderlommer og liftkorts lomme.

AC

VEJL PRIS

EP-2 ASCENT HARD SHELL TROUSERS

BL

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

E-2 ASCENT HARD SHELL

JAKKER & FLEECE 161


NYHET!

510 HYDRAPLUS 2000

NS-1 NEUTRINO SHELL

Funktionel skaljakke i herre og damemodel. Figursyet damemodel. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Justerbar ved håndleddene. Hætten kan foldes ind. Vandtæt til 2 000 mm og høj åndbarhed 2 000g/m²/24h.

Shell jakke i dame og herre model, åndbar og vandtæt op til 5.000mm / g / m² / 24h. Justerbar fast hætte. Lomme på venstre bryst og to sidelommer og inderlomme. Løbegang i bund og velcro ærmekanter. Udgang fra inderlomme til hovedtelefon

NS-1 NS-1W 100% nylon, 100% polyester mesh (foer). STØRRELSE HERRE S-3XL, S-5XL i Black STØRRELSE DAME XS-2XL ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE

AP

LL OW

SE

YE

OT LE IP

RE D

K2 BL A

EL

N EE GR P TO

EE TR

40

BL IC

CK BL A

IC AS S CL

47

162 JAKKER & FLEECE

UE

51

CH

36

RE

D

BL UE

FARVER

kr. 941,-

TR

40

ZU RE

NA VY CH

UM

FR EN

BL

32

AZ U

TT NI

36 AC K

FARVER

VEJL PRIS

kr. 470,-

TI TA

VEJL PRIS

EC

510M 510F Taslon 100 % nylon 190 g/m2 STØRRELSE XS–4XL (3XL, 4XL ikke i Azure)

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE


NYHED!

TRX-1 TYPHOON RAIN SHELL Shell jakke i herre og dame model,åndbar og vandtæt op til 5.000mm / g / m² / 24h. Justerbar og aftagelig hætte. To lommer foran og inderlomme. Justerbar for neden og velcro ærmekanter. Udgang fra inderlomme til hovedtelefon. ART NR HERRE TRX-1 ART NR DAME TRX-1W MATERIALE 100% nylon twill,100% polyes-

ter mesh og polyester taffeta (foer). STØRRELSE HERRE S-3XL, S-5XL i Black STØRRELSE DAME XS-2XL VEJL. PRIS kr. 982,FARVER 14

D

EL

RE

LA

C

40 LI

UE BL C TR I

AC K

51 BL

W

HI

TE

36

EC

30

BL

AS

E

YE

LL

OW

K2

JAKKER & FLEECE 163


TRA439 BRIDGEPORT PARKAS

164 JAKKER & FLEECE


NYHED!

TRA439 BRIDGEPORT PARKAS

TRA150 CLASSIC 3-IN-1 JACKET

Vandtæt og varm vatteret jakke til mænd Thermo-Guard. Blød fleece i nakken. Tapede sømme. To udvendige lommer, og indvendig lomme. Indfoldbar hætte med justering. Justerbare manchetter og løbegang forneden. Indgang med lynlås i foring til broderier

Vind- og vandtæt jakke med 3-i-1-funktion. Blød fleece i nakken. Tapede sømme. To udvendige lommer og inderlomme. Indfoldbar hætte med justering. Justerbare manchetter og løbegang forneden. Indgang i foring til broderi.

TRA439 100% waterproof hydrafort oxford 300D polyester, 100% polyester taffeta (foer) STØRRELSE S–3XL ART NR MATERIALE

peached polyester, polyester taffeta (foer) STØRRELSE S–3XL

32

RE D C SI

NA

VY

40 CL AS

36 CK

FARVER

BL A

RE

Y

C SI CL AS

L

GR

EY

D

40

32

SE A

K

94

NA V

36 AC

FARVER

ART NR TRA150 MATERIALE 100% waterproof hydrafort 5000

VEJL PRIS kr. 476,-

kr. 386,-

BL

VEJL PRIS

NYHED!

JAKKER & FLEECE 165


TS020 EXPEDITION PARKA

166 JAKKER & FLEECE


NYHED!

TS020 EXPEDITION PARKA Unisex Parka jakke som er et must om vinteren. Jakken er quiltet og med blød imiteret pels på hætten.To sidelommer og to inder lommer med indgang til hovedtelefoner. Justerbar talje for bedre pasform ART NR TS020 MATERIALE 100% polyester twill med PVC coating STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 952,-

AC K

36 BL

FARVER

JAKKER & FLEECE 167


TS016F WOMEN´S PADDED JACKET & TS016 MEN´S PADDED JACKET

168 JAKKER & FLEECE


NYHED!

TS016F WOMEN’S PADDED JACKET

TS016 MEN’S PADDED JACKET

Vand og vind afvisende dame jakke med varm polyfill og quiltet striber. Justerbar foret hætte. Kontrast farvet foer og lynlås. To sidelommer med lynlås. Elastik i ærmekant. løbegang forneden.

Vand og vind afvisende herre jakke med varm polyfill og quiltet striber. Justerbar foret hætte. Kontrast farvet foer og lynlås. To sidelommer med lynlås. Elastik i ærmekant. løbegang forneden.

ART NR TS016 MATERIALE 100% nylon, 100%polyester (foer) STØRRELSE XS-2XL

E /L IM

AC K BL

GE

OW LL YE K/

AC

BL

BL

AN OR

AC K/

K/ AC BL

36 LM

N

AV

Y

40 32

36 34

D/

Y RE /G

36 44

RE

RO

YA L

51 GL

D

36 40

RE

K

36 AC

FARVER

BL

E /L IM

AC K

36 LM BL

OW LL YE K/

AC

BL

36 34 BL

AN

AC K/

36 44

OR

RE K/ AC D/

N

AV

Y

40 32 RE

/G

RE

Y

BL

BL RO

YA L

51 GL

D

36 40

AC

K

36

ART NR TS016 MATERIALE 100% nylon, 100%polyester (foer) STØRRELSE XS-2XL VEJL PRIS kr. 544,-

GE

VEJL PRIS kr. 544,FARVER

NYHED!

JAKKER & FLEECE 169


NYHED!

Quiltet jakke med smalle striber. To lynlås sidelommer og fire inder lommer med indgang til hovedtelefoner. Elastik i ærmekant. Jakken er komprimerbar og kan gøres meget lille, når den ikke er i brug. Kompression pose medfølger.

Herre jakke med quiltet tynde striber. To lynlås sidelommer og fire inder lommer med indgang til hovedtelefoner. Elastik i ærmekant. Jakken er komprimerbar og kan gøres meget lille, når den ikke er i brug. Kompression pose medfølger.

170 JAKKER & FLEECE

YA L RO

VY

D

40

51

RE

32 NA

K BL AC

D RE

BR IG HT

T

PI

NK

34

HO

CG

36

YE LL OW

57

FARVER

40

51 L

EE L ST

BL YE LL OW

BR I

GH T

34

32

RO YA

CG

36

kr. 573,-

L

VEJL PRIS

TS018 100% nylon, 100% polyester (foer) XS-2XL

EE

kr. 573,-

ART NR MATERIALE STØRRELSE

ST

TS018F 100% nylon, 100% polyester (foer) XS-2XL

AC K

FARVER

TS018 MEN’S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

VY

VEJL PRIS

TS018F WOMEN’S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

NA

ART NR MATERIALE STØRRELSE

NYHED!


TS018F WOMEN´S TRIBE FINELINE PADDED JACKET & TS018 MEN´S TRIBE FINELINE PADDED JACKET

JAKKER & FLEECE 171


TS022 VENTURE SUPERSOFT PADDED JACKET

172 JAKKER & FLEECE


NYHED!

TS022 VENTURE SUPERSOFT PADDED JACKET Blød unisex jakke, quiltet mønster og lynlås i kontrast farve. To lynlås sidelommer og fire inder lommer med indgang til hovedtelefoner. Elastik i ærmekant. Jakken er komprimerbar og kan blive meget lille, når den ikke er i brug. Leveres med kompressions pose.

40 RE

D

L RO YA

VY

51

LM E M LI

YE

LL O

W

34

ST

BL AC

EE L

K

32 NA

CG

36

HT

FARVER

kr. 544,-

IG

VEJL PRIS

TS022 100% nylon, 100% polyester (foer) XS-2XL

BR

ART NR MATERIALE STØRRELSE

JAKKER & FLEECE 173


NYHED!

PFJ-4 BASECAMP THERMAL JACKET Polstret jakke med vandafvisende ydre materiale i dame og herre model. To udvendige lommer. Elastik manchetter og justerbar forneden. Kroge på ærmerne til anvendelse som en indre kappe. komprimerbar. ART NR HERRE PFJ-4 ART NR DAME PFJ-4W MATERIALE100% nylon,

100% polyester polyfill (foer) STØRRELSE HERRE S-3XL, S-5XL i Black STØRRELSE DAME XS-2XL VEJL PRIS kr. 900,FARVER

BR O AL SE

RE D

W

N

18

174 JAKKER & FLEECE

RI

AL

BL

PE IM

EL

40

IM

C TR I

NA

TI

UE

51 VY

IU M TA N

AC K BL

32

EC

TT

36


PFJ-3 ALTITUDE JACKET

AFP-1 GRAVITY THERMAL JACKET

Kviltet jakke med vandafvisende ydermateriale laves i dame og herre model. To yderlommer samt en inderlomme.

Quilet, tynd og vandafvisende træckjakke med polyesterfoer. Fast hætte og snortræk i bund. Tre udvendige lommer med lynlås og en indvendig lomme med velcro.

/ E

51 36

EL EC T BL RIC AC BL K U

CH NA AR VY CO / AL

/R ED AC K

BL UE

32 87

UE

RE

D/

BL

AC

K

BL

E M

BL AC K/

K/ AC BL

40 36

36 40

TR

N/ T BL OP AC GR K EE

EE

47 36 TR

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

32 47

N TR IGH EE T TO SH P AD GR O EE W/ N

AC

NA VY

32 K

36 BL

FARVER

36 51

IN

36 87

CH

FARVER

kr. 1104,-

AR

VEJL PRIS kr. 900,-

VEJL PRIS

AL

Farven Night Shadow/Treetop Green kun i herre.

AFP-1 AFP-1W 100% Polyester S-3XL, S-5XL i Black/Charcoal S-3XL

CO

Polyester Polyfill (foder) STØRRELSE HERRE S-3XL STØRRELSE DAME XS-2XL

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

AR

ART NR HERRE PFJ-3 ART NR DAME PFJ-3W MATERIALE 100% Nylon Micro Ripstop, 100%

JAKKER & FLEECE 175


NYHED!

Thermo foret, vindtæt og vandafvisende jakke med feminin pasform. Aftagelig og justerbar hætte. To sidelommer. Ribkanter på ærmer og forneden. Kontrast farvet linning

K

EE N GR

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

N EO /N VY

T

32

NA

HI W AC BL D/ RE

CG /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

EY M AR

AS S

40

176 JAKKER & FLEECE

36

K BL / CO UE B AL

RE

30

IC

RD FO OX

AC BL

FARVER

AC

40

kr. 444,-

TE /W

OD

D

36

VEJL PRIS

GR

kr. 543,-

JW941 100% polyester 300T taffeta, 100% polyester STØRRELSE XS-2XL ART NR MATERIALE

BL

TRA448 Lightweight 20D polyamide, 100% polyester (foder), Warmloft performance technology stoppning S–3XL

K

FARVER

Quiltet vandafvisende jakke. Jakken kan gøres lille, når den ikke er i brug og kræver minimal plads i tasken. To udvendige lommer.

CL

VEJL PRIS

JW941 WOMEN’S SUPERHOOD JACKET

UE

STØRRELSE

TRA448 ICEFALL DOWN TOUCH JACKET

BL

ART NR MATERIALE

NYHED!


NYHED!

JM940 MEN’S SUPERHOOD JACKET Thermo foret, vindtæt og vandafvisende jakke i bombermodell. Aftagelig og justerbar hætte. To sidelommer. Ribkanter på ærmer og linning. Kontrast farvet linning ART NR JM940 MATERIALE 100% polyester 300T taffeta,

100% polyester STØRRELSE S-3XL VEJL PRIS kr. 444,-

N EE GR N EO

/N VY

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

32

NA

AC BL

TE HI W

CG /N DA EO R N KG OR R AN EY GE

EY GR /W

AR

M

36

K BL / CO UE B AL

30

T

FARVER

RE

D/ B

LA

CK

40

JAKKER & FLEECE 177


JW902 SIROCCO WOMAN

Let og blød vandafvisende roadstern jakke i præget polyester. Neopren i halskrave og talje for bedre komfort og varme. Quiltet sider, Yderlommer med ton i ton stållynlås og inderlommer med trykknap.

Windbreaker. Figursyet og med skjult hætte i kraven. Hætten og linning har snoretræk. Jakken kan foldes samme nog gemmes væk i en af lommerne.

E

AL

OL

L

BL U

AT

RO YA

L

VY

RE

EL PI X N GR EE

LL

OW

AL

YE A UL

TR

AN G OR

178 JAKKER & FLEECE

AL

PI

LE PU

RP

TU RQ PI

12

44

50

BN

40

11

E

BL A

CK

XE

L

36

NK

W

PE

UO

IS

E

PT

FARVER

NA

HI

VEJLPRIS kr. 982,-

51

CO R

32

D

36

3O

RE

FARVER

kr. 92,-

AC K

VEJL PRIS

JW902 100% Tafetta Nylon XS-2XL

BL

MRX-2 MRX-2W 100% Polyester S-3XL XS-2XL

ART NR MATERIALE STØRRELSE

TE

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

MRX-2 ROADSTER SHELL


BØRN Side 255

JU800 SIROCCO Windbreaker. Figursyet og med skjult hætte i kraven. Hætten og linning har snoretræk. Jakken kan foldes samme nog gemmes væk i en af lommerne. ART NR JU800 MATERIALE 100% Tafetta Nylon STØRRELSE S-3XL* (*3XL i White, Black,

Navy, Red, Royal Blue og Bottle Green) VEJL PRIS kr. 92,FARVER E

LL

BL U

AT O

RO YA

NA

D

RA

L

NK

CO

38

GR E E TT L BO

RE

AL

GR EE

N

AL

EN

PI EL PI X

AP GO LD

OW LL YE A

TR UL

L

VY

K LE PU

RP

TU RQ EL PI X

E AN G OR

50

BN

40

11

12

44

51

BL AC

TE HI W

PE

UO

IS

E

PT

32

RE

36

3O

JAKKER & FLEECE 179


JM963 TROOPER MEN´S JACKET & JW964 TROOPER WOMEN´S JACKET

180 JAKKER & FLEECE


NYHED!

NYHED!

Vindtæt og vandafvisende letvægts jakke i stribet Bomber model til herre. Åndbar. Skjult justerbar hætte. To sidelommer. Ærmekant og linning i Heavy bomuldsstrik. Kontrast farvet linning (ikke i White).

D/

W

AR

M

GR

EY

40

RE

51

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

EE N GR ON NE

AC BL

32 Y/

HI TE W

AR D/

W

36

3O

T

FARVER

M

GR

EY

40

RE

T

EE N

NE ROY ON AL OR BL AN UE GE /

GR ON NE Y/

51

kr. 246,-

AL

R NE EA ON L G OR RE AN EN GE /

AL

32 NA V

BL

AC K BL / CO UE B AL

36

3O

VEJL PRIS

AL

kr. 246,-

JM963 100% polyester 210T taffeta S-3XL

NA V

ART NR MATERIALE STØRRELSE

K BL / CO UE B

JW964 100% polyester 210T taffeta XS-2XL

HI TE

FARVER

Vindtæt og vandafvisende letvægts jakke i stribet Bomber model til kvinder.Åndbar. Skjult justerbar hætte. To sidelommer. Ærmekant og linning i Heavy bomuldsstrik. Kontrast farvet linning (ikke hvid).

W

VEJL PRIS

JM963 TROOPER MEN’S JACKET

R NE EA ON L G OR RE AN EN GE /

ART NR MATERIALE STØRRELSE

JW964 TROOPER WOMEN’S JACKET

JAKKER & FLEECE 181


141 SOFT SHELL GILET

VR-1 MICRO JACKET VEST

Soft shell vest i 3-lags soft shell materiale. En lomme på højre bryst og to lommer foran. Vandtæt til 5 000 mm og høj åndbarhed.

Lomme på højre bryst. Inderlomme. Vand resistent op til 600 mm.

182 JAKKER & FLEECE

32

KI W KI

IU M AD ST

I

RE

D

40 VY

AC

K

36

NA

30

BL

FARVER

kr. 409,TE

IC AS S CL

UR E

BL

RE D

UE

VY CH

EN

40

ZU

NA

M

FR

BL CA CT U

S

GR

EE

N

CC

32

AZ

TT

VR-1 VR-1W 100 % Polyester microripstop S–3XL XS–2XL

HI

VEJL PRIS

NI U

36 AC K

FARVER

kr. 423,-

TI TA

VEJL PRIS

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

W

141M 141F 92 % polyester, 8 % elastan 340 g/m2 STØRRELSE XS–2XL

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE


PFV-2 GRAVITY BODYWARMER

Vindtæt og vandafvisende vest i dame og herre model. Vesten kan anvendes særskilt eller alternativt som varm andenlag. To lommer foran samt en inderlomme

Kviltet, tynd og vandafvisende vest med polyesterfoeer. Fast hætte (dame) rullekrave (herre) og snørre i bundstykke.

/

EC T BL RIC AC BL K UE

D

51 36

EL

CH NA AR VY CO / AL

RE K/

AC

32 87

TR

UE

RE D

/B

LA

CK

BL

BL

UE

AR M

K/ C AC BL

40 36

36 40

TR

UE BL E IN

L OA

36 51 K/

RE

36 87

E

FARVER

M FL A

NA

VY

D

40

kr. 654,RC

VEJL PRIS

32

36 AC K

FARVER

kr. 573,-

BL

VEJL PRIS

PFV-2 PFV-2W 100% Nylon rip stop S-3XL, S-5XL Black/Charcoal XS-2XL

AC

PFV-1 ART NR HERRE PFV-1W ART NR DAME 93 % polyester, 7 % spandex, Polyfill MATERIALE (foer), Heat Reflective Mesh STØRRELSE HERRE STØRRELSE HERRE S–3XL STØRRELSE DAME STØRRELSE DAME XS–2XL ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE

HA

PFV-1 FIBERLOFT VEST

JAKKER & FLEECE 183


NYHED!

Blød Symmetry fleece. Symmetry er en ekstra-blød fleece med anti-pille og hurtig tørrende effekt. Figursyet til damer. Gennemgående lynlås og to lommer foran. Løbegang forneden.

Blød Symmetry fleece. Symmetry er en ekstra-blød fleece med anti-pille og hurtig tørrende effekt. Figursyet til damer. 1/4 lynlås. Løbegang forneden.

TRF566 TRF572 100 % symmetry fleece S–3XL

TRF567 TRA573 100 % Symmetry fleece S–3XL

/

PE 94

/

38 SK

BO TT SM LE OK GRE EY EN

OK M /S E

M LI Y KE

GO D

EY

LM SK

LD

/S

M

OK

EY

AP SK OL

N SM OR OK AN EY GE /

M

AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL E

FO SM RD OK BL EY UE /

EY OK

OK EY SM

SM

Y/

OX

SU

NA V

CL

AL

44 SK

OD SK

SE

BL

40 SK

A SM SSI OK C R EY ED /

32 SK

Y/ GR E

EY OK SM

94 SK

K/

/

AJ E SE STI AL C P GR UR EY PL E

36 SK

38 SK

/

EY OK M

FARVER

kr. 181,-

M KE

Y

LI

M

E

/S

EY OK M /S

LM SK

LD GO D OL

N SM OR OK AN EY GE /

SU

AP SK

PE 94

BO TT SM LE OK GRE EY EN

OX

FO SM RD OK BL EY UE /

EY OK

NA V

Y/

SM

OK EY SM

AL

OD SK

SE

AC

CL

BL

44 SK

A SM SSI OK C R EY ED /

40 SK

184 JAKKER & FLEECE

32 SK

Y/

94 SK

GR E

EY

36 SK

VEJL PRIS

AC

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE

kr. 203,-

K/

FARVER

TRF567 ASHVILLE HALF ZIP FLEECE

OK

VEJL PRIS

TRF566 ADAMSVILLE FULL ZIP FLEECE JACKET

SM

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE

NYHED!


TRF566 ADAMSVILLE FULL ZIP FLEECE JACKET

JAKKER & FLEECE 185


Nyhet!

Nyhet!

FUI50 ID.501

FWI51 ID.501 WOMAN

Fleece med gennemgående ton i ton lynlås to lommer med synlig lynlås.

Fleece med gennemgående ton i ton lynlås to lommer med synlig lynlås.

E RO Y

AL

NA

EE N

E

GR

M LI

RE

ST

L PI XE

FO

K DA R OR M

KI

N

D

BL U

EY

TM

LM

AN

GE

45 RE

L OL AT

GR ST RE FO

40

51

GR

HI T W

YA RO EE N

E M LI L XE PI

50

32

CG

VY

36 K

UE

3O

BL

FARVER

kr. 127,-

L

NA

RK DA OR N M PU

186 JAKKER & FLEECE

TM

LM

AN

GE

45 RE D

AT

OL

L

40

51

GR EY

K AC BL

HI W

50

32

CG

VY

36

KI

3O TE

FARVER

VEJL PRIS

PU

VEJL PRIS kr. 127,-

AC

Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

FWI51 100% Anti-pilling polyester fleece XS-2XL, (XS-3XL i farverna Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey og Forest Green).

BL

ART NR MATERIALE STØRRELSE

E

ART NR FUI50 MATERIALE 100% Anti-pilling polyester fleece STØRRELSE XS-3XL, (XS-4XL i farverna Black,


Fleecejakke med gennemgående lynlås og to front lommer. Findes i herre og dame modeller.

73

UE

E

IC TR EC EL

SL

BL

BL U E

K AC D RE FL A

M

E

C LA LI

C AS SI CL

51

40

D RE

Y

TL

32

AT

36

NA VY

TE

30

BL

GR BO

TT

LE

RO HT IG

FARVER

kr. 654,HI

N EE

L

38

YA

VY NA

FR

CO N

51 BR

VO Y

CH

K AC BL

40

41

32

GR

EY

CG

EN

36

VEJL PRIS

W

kr. 215,-

FZF-1 FZF-1W 93 % bomull, 7% spandex microfleece S–3XL XS–2XL

AL K

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSE HERRE STØRRELSE DAME

CH

870M 870F 100 % polyester XS–4XL XS-2XL

ND

FARVER

Fleecejakke med gennemgående lynlås og to front lommer. Findes i herre og dame modeller.

GU

VEJL PRIS

FZF-1 TUNDRA STRETCH FLEECE

BU R

ART NR HERRE ART NR DAME MATERIALE STØRRELSER HERRE STØRRELSE DAME

870 FULL ZIP OUTDOOR FLEECE

JAKKER & FLEECE 187


UNDERTØJ 188 UNDERTØJ


INDEHOLDER

ELASTAN

67-026 CLASSIC BOXER 2 PACK Boxer med lang benlængde. Bomuld/elastan for maximal komfort og pasform.

36

32

94

EY

FARVER

VY

GR

kr. 154,-

BL AC K

VEJL PRIS

67-026 95% bomuld, 5% elastane 155g/m2 S-2XL

HE A

NA

TH ER

ART NR MATERIALE VÆG STØRRELSE

INDEHOLDER

ELASTAN

67-020 CLASSIC SHORTY 2 PACK Boxer med kort benlængde. Bomuld/elastan for maximal komfort og pasform.

32

EY

HE

BL

NA VY

94

GR

36

R

FARVER

HE

kr. 139,-

AC K

VEJL PRIS

67-020 95% bomuld, 5% elastane 155g/m2 S-2XL

AT

ART NR MATERIALE VÆG STØRRELSE

NYHED! INDEHOLDER

ELASTAN

AQ091 MEN’S SHORTY Boxer shorts med praktisk og behagelig stretch. Forstærket front. 2-Pack

LL KE

D RE

LE RP

L

47 Y

40

PE RO YA

VY

HE

R

51

PU

32

94

NA

36

AT

30

HE

FARVER

K

kr. 191,-

BL AC

VEJL. PRIS

HI TE

AQ091 95% bomuld 5% elastane 160 g/m² S-2XL

W

ART NR MATERIALE VÆG STØRRELSE

UNDERTØJ 189


TASKER 190 TASKER


NYHED!

W101S BAG FOR LIFE SHORT HANDLES Populær lærred taske med korte håndtag. Tasken bæres i hånden. ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT

W101S 100 % bomuld 38x42 cm 10 liter 140 g

VEJL PRIS NATUR kr. 15,VEJL PRIS FARVER kr. 19,L

UE RF

BL

RO HT

SU

IG BR

FR

GR

60

MU

YA

VY

EN

HI AP

BL

44

LM EE

L

LI

M

NA

E

TU

GR

RA

GE AN OR

FU

RE

CH

D

SI

A

N

40

BH

NA

TE

K AC

HI W

57

FN

GR

EY

GL

CH

36

3O TE

FARVER

W101 BAG FOR LIFE LONG HANDLE Populært indkøbsnet i 28 farver. Nettet kan bæres i hånden eller på skulderen. ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT

W101 100 % bomuld 42 x 38 cm 10 liter 140 g

VEJL PRIS NATUR kr. 16,VEJL PRIS FARVER kr. 20,-

LA

SK Y

HI SA

PP

ER

BL U

E

BL

73 VE ND

UE

YT

RE

BL SU RF

OW FL RN

CH

OC

OL

RU GE AN OR

BR

KI

TE

D RE

RE

IG H

T

D

L RA CO

LM

47 KE LL

Y

GR E

N EE E M LI

KI

W

I

GR

L RA NA TU

CA RA

M

EL

60

CQ

OA

RU

EN

BR

ST

CO

CR

SA

ON M

3M ND

33

LE

UE

UE BL ER

YA L RO

HT BE

PI

AN

NK

PI UE TR

W LO

50

MU

40

BN

RR

NK

Y

54

OR

YE L

LO NF SU

BR IG

PE

FR EN

TR

CH

T GH LI

A SI CH FU W ER

RD TA US M

ZU

49 T IN M

EM

ER AL

D

77

BH

52

K2

34

GE N E TT L BO

E

GR

EE

GR EE

N

38

IV

CD

DY BU

18

OR AN

CH

ES TN UT

44

59

RG UN

UM PL

RP PU

NU

57

41

TL OL

EY GR

GR TE AP HI

56 LE

PE

NA VY

FN

93

GR

W

BL A

HI T

CK

E

EY

GL

36

3O

OL

FARVER

TASKER 191


W801 EARTHAWARE ™ ORGANIC BAG FOR LIFE Taske i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm. Kan bæres i håndtaget eller over skulderen.

36

60 NA

BL

TU

AC

K

FARVER

kr. 49,kr. 57,L

VEJL PRIS NATUR VEJL PRIS FARVET

W801 100% Organic Bomuldcanvas 38x42 10 liter 340 g

RA

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT

W180 ORGANIC COTTON SHOPPER Taske i certificeret organisk bomuld og med bælge. Håndtagets længde 58 cm. Kan bæres i håndtaget eller over skulderen.

EE N

LL Y

GR

AL

KE

NA

TU R

A SI CH

VY NA

HI T W

192 TASKER

47

60

57

32

FU

36

3O E

FARVER

kr. 39,kr. 46,-

K

VEJL PRIS NATUR VEJL PRIS FARVER

W180 100% Organic bomuld 32x35x12 cm 16 liter 170 g

BL AC

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT


NYHED!

W623 FAIRTRADE COTTON CLASSIC SHOPPER Poser af Fairtrade-certificeret bomuld lærred. Håndtagenes længde 58 cm. Kan bæres i hånden eller over skulderen. ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT

W623 100% bomulds canvas (Fairtrade) 39x42x13cm 21 liter 407 g

VEJL PRIS NATUR kr. 73,VEJL PRIS FARVER kr. 99,60 RA

L

36

NA

BL

TU

AC

K

FARVER

W671 FAIRTRADE CAMDEN SHOPPER Fairtradecertifierad pose som kan bæras i hånden eller øver skulderen.

AL

/B

LA

CK

60 36 NA TU R

60 TU RA L

36

NA

FARVER

kr. 57,kr. 68,-

CK

VEJL PRIS NATUR VEJL PRIS FARVER

W671 100% Cotton Canvas (400 gram) Fairtrade Cotton 37x27x12 cm 13 liter

BL A

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT

TASKER 193


W107 PROMO SLING TOTE Indkøbsnet som bæres på skulderen.

LI M E

RA L NA TU

HT IG BR

GR EE

N

LM

RE D

IA HS FU C

HT IG

60

BR

57

YA

L

BH RO

NA VY

FN

BR

36

CH

3O

FR EN

FARVER

BL AC K

kr. 17,kr. 21,-

TE

VEJL. PRIS NATUR VEJL. PRIS FARVER

W107 100 % bomuld 40 x 34 cm 8 liter 140 g

W HI

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT

W100 BUDGET PROMO Indkøbsnet som kan bæres i hånden.

VEJL. PRIS

kr. 13,-

FARVER

60 L

W100 100% bomuld 38 x 42 cm 10 liter 100 g

NA

TU

RA

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT

NYHED!

W110 COTTON GYMSACK Populær gympose med snorestropper. W110 100 % bomuld 37x46 cm 12 liter 140 g

HT IG BR

CH

SI

RE

A

D

BR

FU

SU

RF

BL

RO T GH BR I

L

57

MU UE

YA L

VY

FR

GR E TT L BO

60 RA

N EE

N EE LI

M

E

GR

GE

BH

NA EN

HI AP

38

LM

OR AN

194 TASKER

CH

TE

K BL AC

GR

44

FN

GR

EY

GL

NA TU

36

3O E

FARVER

HI T

VEJL. PRIS NATUR kr. 31,VEJL. PRIS FARVER kr. 22,-

W

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET VÆGT


NYHED!

BG110 ICON DRAWSTRING BACKPACK En klassisk sportspose med tyk snøre. Skjult inderlomme til småting BG110 300D polyester 40x49 cm 15 liter RE

BL

AS SI C

PP

CL

SA

FR

D

UE

CR

HI

EN CH

GR T GH

BL AC K

TE HI W

50

NA V

EY

Y

32

RE

93

36

LI

30 36

/B

FARVER

CK

VEJL. PRIS kr. 56,-

LA

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!

BG542 ATHLEISURE GYMSAC Gympose i vandafvisende polyester. Yderlomme med lynlås til sko eller vådt tøj. Håndtag og aftagelig justerbar skulderrem. Ventilationshuller BG542 600D/420D polyester 35x49x9 cm 18 liter

M LI

CL

OR

AS

E

AN

C

GE

EE

N

LM GR

D

44

RE

A SI CH FU

IG BR

EN FR

CR

RO HT

CH

AC BL

57

SI

BH

L

32

YA

36 K

FARVER

VY

VEJL. PRIS kr. 94,-

NA

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG10 PREMIUM GYMSAC En klassisk sportspose med snøre. Skjult inderlomme til småting BG10 210D Polyester 33x45 cm 11 liter

BL

BL

UE

CP SE R

IR E

LA

PP H PI NK

AS

AS S

SI

C

IC

40 CL

59

OA OL CH OC

E

GR EE

N

TE

CQ

OL IV

N EE GR LE

TT

RE D

SA

BO

KE

LL

Y

GR

EE E M LI

38

EE

N

N

47 GR

OW LL

52 CL

FL

LM

UE

L YA

OU

UE TR

RC

PI

EN T

NK

PI NK

11

SI A

K2 YE

FL

U YE ORE LL SC OW EN

12

T

0R

50

RO IG BR

CD CH

FU

HT

CH EN FR

OR RF AI

RG BU

BH

NA

BL

VY

UE

32

CE

ER SI LV DY UN

E RP L PU

SU T

O ORURE AN SC GE EN

FL

AN GE OR

57

41

UE BL RF

N OC EA

13

D RE

80

EY T

GR

LI

AP

GH

HI

BL A UE BL

E BL U SK Y

44

BR

PE

MU

TL

GR

CK

TE HI W

YT

XW

93

GR

EY

GL

GO LD

36

TE

30

T

FARVER

IG H

VEJL. PRIS kr. 37,-

BR

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

TASKER 195


BG14 RETRO SHOULDER BAG

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

TE /W HI

32 30

FR E

HI TE W

196 TASKER

36 30

CK

TH

BL A

FARVER

LA CK

kr. 99,-

/B

VEJL. PRIS

N W CH HI N TE AV Y/

Skuldertaske i retro stil med justerbar skulderstrop. Yderlomme med lynlås. BG26 600D Polyester 29 x 33 x 14 cm 10 liter

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

EY GR T IG H /L

LE PU

BG26 RETRO DAY BAG ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

PE 93 RP

/

IG H W TR HI O TE YA L

BR

K AC BL

32 30

FR EN W CH HI N TE AV

IA

36 57

CH

36 30

US

FARVER

/F

kr. 80,-

TE

VEJL. PRIS

/W HI

BG75 600D Polyester 44x31x25 cm 23 liter

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

/

32 40

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

GR

TT L W EG HI R TE EE N/

BO

/

E/

PU RE W GR HI E TE EN

CL

CH O SA COL ND AT

CH US /F

AC BL

BL

Bowlingtaske i retrostil. Kan bæres i hånden eller over skuldren. Lynlås til hovedrum og sidelomme. Beskyttende fødder på undersiden og inderlommen med lynlås.

N W CH HI N TE AV Y

51 30

BG75 RETRO BOWLING BAG

32 30

FR E

38 30

AP H BL ITE AC G K RE Y/

31 30

BL AC K/ GO LD

CQ 33

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL B AS LA SI CK C / RE D

GL 36

IA

34 OR

K

K/ AC

TE HI W BR

36 40

/

41 33

IG H W TR HI O TE YA L

51 30

36 57

Y/

36 30

HI TE

TH

W

FARVER

BU R SA GU ND ND Y/

kr. 27,-

CK

VEJL. PRIS

LA

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

/B

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

/

Skuldertaske i retro stil med justerbar skulderstrop. Yder og inderlomme med lynlås.


NYHED!

BG91 ORGINAL RETRO MESSENGER BAG Retro skuldertaske i imiteret læder. Justerbar skulderrem. Yder og inder lynlås lomme

CL

Y/

32 30

EN W CH HI N TE AV

K/ AC BL

40 30

FR

36 30

36

AS W SIC HI R TE E D

FARVER

BL AC K

VEJL. PRIS kr. 185,-

/

BG91 Imiteret kernelæder 38x29x14 cm 13 liter W HI TE

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!

BG95 ORGINAL RETRO BOWLING BAG Retro bowling taske i imiteret læder. Kan bæres i hånden eller over skulderen. Lynlås hovedrum og sidelomme. Beskyttende fødder i bunden og lynlås inderlomme.

/

EN W CH HI N TE AV Y

32 30

FR

AS W SIC HI R TE E D/

AC BL

40 30

CL

HI T W

36 30

36

K/

FARVER

BL

VEJL. PRIS kr. 302,-

E

BG95 Imiteret kernelæder 45x32x20 cm 22 liter

AC K

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG16 RETRO FLIGHT BAG

D/

40 30

CL AS W SIC HI R TE E

EN W CH HI N TE AV Y/

32 30

FR

36 GL

DA RK BL GR ACK AP / HI TE

36 30

HI T

FARVER

W

kr. 80,-

K/

VEJL. PRIS

AC

BG16 600D Polyester  28 x 30 x 10 cm 7 liter

BL

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

E

Skuldertaske i retro stil med justerbar skulderstrop. Yder og inderlomme med lynlås.

TASKER 197


198 TASKER 38

59 CQ 33 E/

O SA COL ND AT

N

EE

CH S OC AN OL D/ AT E

DY

UN

RG

BU

Y

NA V

EY

GR

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

EN CH

FR

33 CQ

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

34 GL

GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

44 GL

GR

HI TE

AC K

FN

CH

E

IV

BL

AP

GR

LE

41

N

RP

57 GL

EE

PE

GR

PU

GR SU AP RF HI BL TE U GR E/ EY

GL

OL

47 GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

FR W EN H CH ITE NA / VY

CR

L

MU GL

D

RE

YA

RO

BH

LE

C

SI

AS

CL

HT

IG

BR

36

N

EE

GR

D

RE

30 32

BO TT

Y

LM GL

LL

HT

IG

BR

BR

KE

GR LIM AP E HI GR TE EE GR N/ EY

BG21 MESSENGER BAG

Med rum til bland andet kuglepen, visitkort, mobiltelefon.

ART NR BG21 MATERIALE 600D Polyester MÅLE 38 x 30 x 12 cm KAPACITET 11 liter

VEJL. PRIS kr. 118,-

FARVER

32 YT


BG218 TWO-TONE DIGITAL MESSENGER Polstret laptop taske med rum til dokumenter. Justerbar skulderstrop. BG218 600D Polyester 39x31x12 cm 11 liter M AR

L

GY

87

EY

FARVER

GR

VEJL. PRIS kr. 279,-

AN TH RA CI TE

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

QX570 SLX 15 LITRE COURIER BAG

NYHED!

Let og slidstærk skuldertaske i modstandsdygtigt materiale med reflekterende detaljer. Polstret laptop lomme med plads til en 15,6 “bærbar computer. Stabile Ring stropper for bedre komfort og krog på bagsiden af konsollen til baglygter. Lynlås lukninger ART NR QX570 MATERIALE 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombination MÅLE 45x35x15cm KAPACITET 15 liter FARVER

36 BL AC

K

VEJL. PRIS kr. 321,-

NYHED!

QD875 NUHIDE™ MESSENGER Stilfuld taske i imiteret læder med metal og magnetknap. For- og baglommer med lynlås. Bærehåndtag og justerbar skulderrem QD875 Imiteret kernelæder, NuHide™ PU 37x30x12cm 11 liter FARVER

36 AC K

VEJL. PRIS kr. 321,-

BL

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

TASKER 199


NYHED!

BG260 CAMPUS LAPTOP BRIEF Glat laptop taske med flotte detaljer, plast og metal. Tasken tager op til 15,6 tommer computer. Lommer for bedre overskuelighed blandt dine ting. Polstrede håndtag og justerbar skulderrem BG260 600D HD polyester 40x30x7 cm 8 liter 36

32 DU SK

FARVER

VY NA

VEJL. PRIS kr. 188,-

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG261 CAMPUS LAPTOP MESSENGER

NYHED!

Rummelig laptop taske med flotte detaljer, plast og metal. Tasken tager op til 15,6 tommer computer. Lommer for bedre overskuelighed blandt dine ting. Forlommer med lynlås. Polstrede håndtag og justerbar skulderrem. BG261 600D HD polyester 40x29x12 cm 14 liter FARVER

36

32 BL

NA VY

DU

AC K

VEJL. PRIS kr. 266,-

SK

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG651 CLASSIC CANVAS MESSENGER Klassisk messenger taske i slidstærkt lærred med lynlåse og detaljer i antik messing look. Indvendigt rum og organisations lomme og klap med lynlås. Håndtag og aftagelig justerbar skulderrem. Polstret bund. BG651 100% heavy cotton canvas 37x29x11 cm 13 liter

200 TASKER

XW PE

BB

LE

GR E Y IT AR IL

CH

EN

MG

NA

VY

32

M

36

FR EN

FARVER

BL

VEJL. PRIS kr. 188,-

AC K

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!


CQ 33 EL

M

3M

49 30

57 GL 52 GL

56 41

40

55 30 44 GL

60

33 CQ LM GL 47

59 N

EE

GR

38 E

18

IV

RD

34 GL GR Y AP EL HI LO TE W GR / EY

TA

US

M

ST

RU

DY

D

RE

UN

RG

BU

UM

PL

C GR LA AP SS HI IC TE PIN GR K/ EY

M I LI NT GH G T REE GR N EY /

GR EM AP E HI RA TE LD GR / EY

F R SK EN Y B C H LU N E/ AV Y

GR SU AP RF HI BL TE U GR E/ EY

EY

GR

Y

NA

VY

BH RO YA L

CH

EN

BR IG HT

FR

GR LIG AP HT HI G TE RE GR Y/ EY

TE

AP HI

GR

BL AC K

FN

N

EE

GR

N

EE

GR O AP RA HI NG TE E GR / EY

A GR IR F AP OR HI CE TE B GR LUE EY /

77 GL

GR F AP UC HI HS TE IA GR / EY

YT AZ

LI CO GH R T AL/ GR EY

AP WH HI ITE TE / GR E

GR

93 GL

OL

BL UE

MU GL

GR

LE

TT

RE

HI

PP

SA

80 GL

GR LIM AP E HI GR TE EE GR N/ EY

BO

BR

Y

LE

RP

PU

PE

GL

LL

D

RE

36

KE

HT

IG

BR

30 GL

CH S OC AN OL D/ AT E

RA

CA

50

E/

O SA COL ND AT

CH

BG125 FASHION BACKPACK

Klassisk rygsæk med stort rum og en lille yderlomme. Polstret ryg.

ART NR BG125 MATERIALE 600D Polyester MÅLE 31 x 42 x 21 cm KAPACITET 18 liter

VEJL. PRIS kr. 110,-

FARVER

TASKER 201


BG126 TWO-TONE FASHION BACKPACK Rygsæk i tre farver, meleret. Stort rum og en lille yderlomme. Polstret ryg.

GY

UE

32 NI

M

BL

L

87

DE

FARVER

M AR

kr. 126,-

EY

VEJL. PRIS

GR

BG126 600D 31x42x21 cm 18 liter AN TH RA CI TE

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!

BG867 ONYX BACKPACK Rygsæk med “city” look og metal lynlås til hovedrum. Forlomme. Polstret ryg med justerbare skulderstropper. “TearAway” mærkat inde. ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG867 100% polyester twill 30x45x16 cm 20 liter FARVER

36 BL

AC

K

VEJL. PRIS kr. 207,-

BG265 CAMPUSLAPTOP BACKPACK Rygsæk med flotte detaljer, plast og metal. Udvendigt polstret rum til en 15,6 tommer laptop. Forlomme. Polstrede justerbare skulderstropper BG265 600D HD polyester 32x44x24 cm 23 liter 32

36

K

FARVER

202 TASKER

VY NA

BL A

CK

VEJL. PRIS kr. 188,-

DU S

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!


NYHED!

BG645 OAKDALE CANVAS BACKPACK Rygsæk med smarte lynlåse og detaljer i antik messing look. Indvendig lomme og lynlås lomme foran. Håndtag og justerbare skulderstropper BG645 100% heavy cotton canvas 28x43x15 cm 20 liter MG

N GR

XW BB

IT

PE

AR

EN CH

Y

LE

Y

32

EE

36

M

FR

IL

FARVER

BL AC K

VEJL. PRIS kr. 207,-

NA V

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!

BG648 CLASSIC DRAWCORD DUFFLE Taske med ru snor og magnetknap. Polstret ryg, indvendig skjult lomme til småting. Polstrede og justerbare skulderstropper. BG648 900D polyester 26x42x20 cm 16 liter N GR

EE

UE

AR Y IT IL

AI RF O

EN FR

MG

M

NA CH

T GH LI

BL

80

BL

VY

32

RC E

93

36

EY

FARVER

AC K

VEJL. PRIS kr. 160,-

GR

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

QD615 VINTAGE RUCKSACK Vintage rygsæk med polstret bund for laptop op til 14”. Afslutning med bommuldsreb og magneter. Polstret og justerbar skulderrem.

CH

BL

FR

EN

E AG NT

3M EL

32

AC

K

36

VI

FARVER

RA M

kr. 283,-

CA

VEJL. PRIS

VY

QD 615 100% Cotton Canvas 26x45x16,5 cm 19 liter NA

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

TASKER 203


BG825 HERITAGE BACKPACK Rygsæk med stort rum og små inderlommer. Lomme foran og på siden. Polstrede skulderstropper og ryg.

40 UN DY

HT

BU RG

RO

RE D

L

41

YA

VY

BH IG BR

VI N

FN

NA

36

CH

FARVER

EN

kr. 217,-

FR

VEJL. PRIS

BL AC K

BG825 600D Polyester 31x45x19 cm 18 liter

TA GE

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG550 SPORTS BACKPACK Sporty rygsæk med to store lommer, hvoraf en af dem med polstring til laptop. En wet pocket lomme til vådt træningstøj. Polstret ryg. BG550 600D/420D Polyester kombination 31x44x16 cm 18 liter

Sporty rygsæk med plads til camelback og laptop. Polstrede justerbare skulderstropper. Justerbare talje og bryst stropper. Kompressionsstropeer. Elastiske sidelommer i mesh og en sidelomme med lynlås. Aftageligt regnslag. QX530 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester Combination 27x56x26 cm 30 liter

VEJL. PRIS

kr. 549,-

36 BL A

CK

FARVER

204 TASKER

GR E M LI

OR

AN

GE

EE

N

D

LM

RE SI

C

A SI CH FU

HT BR IG

QX530 SLX HYDRATION BACKPACK

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

44

CL AS

L

CR

57

RO

NA EN CH FR

DA

RK

GR

AC BL

BH

YA

FN

VY

TE

GL

36

HI

FARVER

K

VEJL. PRIS kr. 226,-

AP

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET


BG613 VINTAGE LAPTOP BACKPACK Rygsæk med polstret lomme til laptop. Polstrede skulderstropper og ryg. Stort rum og yderlomme.

LA CK /B

VY

36 36 AC K BL

GE VI NT A

32

NA

36

BL

FARVER

E

kr. 269,-

K

VEJL. PRIS

VI NT AG

BG613 600D Polyester 30x46x17 cm 18 liter AC

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

QD269 EXECUTIVE DIGITAL BACKPACK Rygsæk med separat polstret rum for laptop og tabelets. Polstret skulderrem og håndtag. Inderlomme med lynlås. S.K. Let lomme for enkelt tryk. ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

QD269 600D/1680D kombination av polyester 33x44x17 cm 20 liter FARVER

36 BL

AC

K

VEJL. PRIS kr. 359,-

BG885 AFFINITY RE-PET BACKPACK Rygsæk i genanvendelig polyester.Polstret lomme til laptop op til 15,6” Hul til hørepropper og extra udvendig lomme. BG885 100% retur Polyester 30x44x21 cm 15 liter FARVER

36 CK

VEJL. PRIS kr. 302,-

BL A

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

TASKER 205


BG150 PACKAWAY BARREL BAG Letvægt taske som kan foldes ned i egen lomme. ART NR BG150 MATERIALE 210D Polyester MÅLE 50 x 30 x 26 cm KAPACITET 32 liter VEJL. PRIS kr. 55,FARVER

OL

IV E BL GR AC EE K N/

59 36

206 TASKER

L YA RO

HT IG BR E

GR

EE

N

LM M

12 36

BH

LI

BL AC K ER /

E

SI

C SI AS CL

FU

CH

SI

A

RE

D

CR

57

F YE LU LL OR OW ES / B CE LA NT CK

BL FL

UO

RE S BL CE AC NT K PI

NK

/

11 36

SI 36 LV

AC

BL

W HI T

AC K

E HI T W

36 30

K/

36

3O


BG140 VARSITY BARREL BAG Klassisk sport taske med håndtag og skulderstrop i kontrast farve. Stort rum og små yderlommer. Aftagelig skulderstrop.

32 40

32 30

51 30

40 30

47 30

KE OF LLY F GR W E HI E TE N/

SI A CH FU K/

Y

GR

AC

AC K BL

36 57 BL

36 GL

AP BL HI AC TE K/ GR E

LA CK

36 36

/B

FARVER

CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

kr. 132,-

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L /

VEJL. PRIS

FR E OF NC F H W NA HI V TE Y/

BG140 600D/420D Polyester kombination 50x25x25 cm 20 liter FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG544 SPORTS HOLDALL Sport taske med stort rum, rum til sko og wet pocket til vådt træningstøj. Der er flere små rum. Aftagelig polstret skulderstrop.

LI M

E

GR

EE

N

LM NG E

C SI AS

BG546 ATHLEISURE KIT BAG

44 OR A

D RE

A FU

BR

FR

CR CH SI

CH EN

BL A

57

CL

L

BH

YA

FN

RO

36 CK

FARVER

HT

kr. 226,-

IG

VEJL. PRIS

VY

BG544 600D Polyester 54x29x26 cm 30 liter NA

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!

Classic Sports taske i vandafvisende polyester med ventilation. Udvendig lomme med lynlås på langsiden og i enden. Rummelig netlomme i den ene ende til sko og vådt tøj. Håndtag og aftagelig justerbar skulderrem BG546 600D/420D polyester 62x35x35 cm 58 liter EE

N

LM LI

M

E

SI

GR

C

RE D

CR CL AS

RO Y IG HT

CH EN

AL

BH

NA

VY

32

BR

36

FR

FARVER

AC K

VEJL. PRIS kr. 245,-

BL

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

TASKER 207


BG628 VINTAGE OVERNIGHTER Weekend taske i vintagelook og som kan bæres både i justerbar håndtag og skulderrem. Extra lang lynlås som gør det enkelt at komme til det store rum.Hård bundplade.

FARVER

FN

36

NA VY

kr. 255,-

CH

VEJL. PRIS

FR EN

BG628 600D Polyester 47x30x23 26 liter BL AC K

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG887 AFFINITY RE-PET WEEKENDER Weekendbag i unisex model. Fuld foeret og kan bæres i såvel håndtag som skulderrem. Polstret Bund og lommer invendig og udvendig. ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG887 100% retur Polyester 54x28,5x29 cm 30 liter

VEJL. PRIS

kr. 359,-

36 BL

AC

K

FARVER

QD878 NUHIDE™ WEEKENDER Rummelig og stilfuld weekend taske i imiteret læder med metaldele. Indvendig lomme til værdigenstande. Langt bærehåndtag, som gør at posen kan transporteres i hånden eller over skulderen ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

QD878 Imiteret kernelæder, NuHide™ PU 56x28x29cm 30 liter FARVER

36 BL

AC K

VEJL. PRIS kr. 416,-

208 TASKER

NYHED!


BG640 OAKDALE CANVAS WEEKENDER Rummelig Weekend taske med lynlås og detaljer i antik messing look. Indvendig lomme og lynlås lomme foran. Håndtag og aftagelig justerbar skulderrem. BG640 100% heavy cotton canvas 52x29x24 cm 33 liter 36

Y

32

NA V

FARVER

FR

BL AC K

VEJL. PRIS kr. 302,-

EN CH

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

NYHED!

BG869 ONYX WEEKENDER Større Weekendtaske i “City” look med lynlås i metal. Dekorativ forlomme og polstrede håndtag. Indvendig lomme og “Tear Away” etiket

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG869 100% polyester twill 55x28x27 cm 38 liter

VEJL PRIS

kr. 264,- FARVER

BL AC

K

36

QX550 SLX 30 LITRE STOWAWAY CARRY-ON Let og holdbar taske i vand afvisende materiale, som kan bruges som en rygsæk eller taske. Polstret for bedre komfort. Skulderstropperne kan omdannes til at håndtag. Reflekterende detaljer. Front lomme til sko eller vådt tøj.

NYHED!

ART NR QX550 MATERIALE 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombination MÅLE 54x27x34cm KAPACITET 30 liter 36 CK

FARVER

BL A

VEJL. PRIS kr. 435,-

TASKER 209


QX515 SLX 5 LITRE PERFORMANCE WAISTPACK Let og slidstærk Bæltetaske i vand afvisende materiale og lynlås lukninger. Åndbar polstret ryg for bedre komfort. To netlommer til flasker. Reflekterende detaljer, nøgle krog. Flere lommer og kompressionsremme.

NYHED!

ART NR QX515 MATERIALE 600D/600D rip-stop honeycomb

polyester kombination MÅLE 29x18x11cm KAPACITET 5 liter FARVER

36 BL AC K

VEJL. PRIS kr. 151,-

BG861 ONYX WASH BAG

NYHED!

Toilettaske med “City” look med lynlås af metal. Slidstærk inderside og “Tear Away” etiket ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BG861 100% polyester twill 24x14x13 cm 4,5 liter FARVER

36 BL

AC

K

VEJL. PRIS kr. 80,-

NYHED!

BG540 ATHLEISURE SPORTS SHOE/ ACCESSORY BAG Taske til sko eller andet tilbehør i vandafvisende polyester og vaskbar kvalitet. Udvendig mesh lomme. Håndtag og ventilationskanaler.

44 E

EE

N

LM LI

M

E

GR

NG

CL AS S

A FU

CH

SI

RO

IC

CR

OR A

57

YA

L

BH T

CH EN FR

BL

210 TASKER

VY

32

IG H

36

BR

FARVER

AC K

VEJL. PRIS kr. 69,-

RE D

BG540 600D/420D polyester 19x35x12 cm 8 liter NA

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET


BG46 PHONE POUCH Telefon etui, afpasset til den ny generation Smartphones. Rum til Smartphone og en lille sidelomme til penge, kreditkort etc. Etuiet kan hænge om halsen alternativt på bæltet.

GR EE LI M E

IA HS FU C

C SI AS

LM N

44 OR AN GE

D

57

RE

UE BL RF

CL

BR

SU

HT

RO

NA EN CH

CR

MU

YA

L

BH IG

EY

FN FR

GR

W HI

GL

VY

36

3O TE

FARVER

GR

kr. 31,-

HI TE

VEJL. PRIS

AP

BG46 600D Polyester 9 x 12,5 x 1 cm

BL AC K

ART NR MATERIALE MÅLE

BG49 PHONE POUCH XL Mobilholder med aftagelig snørre og karbinhage. Lynlåslomme og velcrolukning.

EE

N

LM M

E

GR

IC SS CL A

CH S

IA

RE D

CR

LI

57 FU

HT

RO Y

AL

BH IG

BL

Y

GL

BR

36 AC K

FARVER

GR E

kr. 37,-

TE

VEJL. PRIS

HI

BG49 600D Polyester 10x16x2 cm

GR AP

ART NR MATERIALE MÅLE

QD31 SUIT COVER Foldbar rejsegarderobe med fuldlængde lynlås og ID-vindue. Rummer et jakkesæt og skjorte. ART NR QD31 MATERIALE 210D Polyester MÅLE 60X100 cm 36 AC K

FARVER

BL

VEJL. PRIS kr. 113,-

TASKER 211


NYHED!

BEBB BETTY BLUE BUSINESS 15” Betty Blue Business er det perfekte valg for dem, der ønsker en stilfuld taske med masser af plads til en bærbar computer og dokumenter. Tasken har polstret inder lommer med velcrolukning. Justerbar og aftagelig skulderrem. Bærehåndtag i læder. Indvendig mesh lommer med lynlås. Bekvemt placeret udvendige lommer med nøgleringe og lynlås foran. Tasken er lavet af holdbart lærred / coated denim med stilfulde læder detaljer. Aftagelig trælogo i håndtag. ART NR BEBB MATERIALE canvas/ denim, detaljer i ægte læder,

Fine 210T waterproof Ripstop Nylon foer

MÅLE 43 x 34 x 13 cm (udvendig), 42 x 33 x 12 cm (indvendigt) KAPACITET 18,5 liter IM DE N RK DA

BL A

212 TASKER

32 AS

94 NV

36

CA

FARVER

CK

VEJL. PRIS kr. 1129,-


NYHED!

BEBSL BETTY BLUE SLIM LAPTOP 15” Betty Blue Slim Laptop er en rummelig taske med plads til bærbar computer og dokumenter. Tasken har polstret inderlommer med plads til din bærbare computer og andre dokumenter. Indvendig mesh lommer med lynlås. Bærehåndtag i læder. Justerbar og aftagelig skulderrem. Bekvemt placeret udvendige lommer med nøgleholder. Tasken er lavet af holdbart lærred / coated denim med stilfulde læder detaljer. BEBSL canvas/ denim, detaljer i ægte læder, Fine 210T waterproof Ripstop Nylon foer 47 x 35 x 7 cm (udvendig), 46 x 34 x 7 cm (indvendigt) 7 liter 94

32 DE RK

CA

NV

AC BL

NI

M

36

NYHED!

DA

FARVER

K

VEJL. PRIS kr. 1055,-

AS

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

BEBBP BETTY BLUE BACKPACK Betty Blue Rygsæk er en stilfuld rygsæk med funktioner.Rygsækken har polstring i ryggen for optimal komfort. Justerbar skulderrem og bærehåndtag i læder. Intern polstret laptop rum, der kan holde en 15 “bærbar computer. Interiør lynlås lommer, med plads til opladere og andre enheder. Nøgleholder. Lomme på ydersiden med dekorative metal lynlås. Logo af træ medfølger. BEBBP canvas/ denim, detaljer i ægte læder, Fine 210T waterproof Ripstop Nylon foer 30 x 47 x 14 cm (udvendig), 29 x 46 x 13 cm (indvendigt) 14 liter IM

32 DA

RK

DE N

AS

94 NV

36

CA

FARVER

AC K

VEJL. PRIS kr.1199,-

BL

ART NR MATERIALE MÅLE KAPACITET

TASKER 213


NYHED!

TJDBP TRACK JACK DAY BACKPACK Track Jack Day Rygsæk er en mindre rygsæk, ideel til korte ture Stilfuld lukning.Justerbare spænder, der giver ekstra plads hvis det er nødvendigt. Indvendigt polstret lomme til en 13 “bærbar computer. Indvendig mesh lomme med lynlås. Brystbælte. Bærehåndtag. Justerbare, polstrede skulderstropper og polstret ryg. Leveres med aftagelige adresse skilte. ART NR TJDBP MATERIALE 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d

waterproof Ripstop, Soft 210T Ripstop Nylon foer MÅLE 34 x 52 x 16 cm (udvendig), 32 x 50 x 15 cm (indvendig)

Laptop lomme 31 x 35 x 3 cm KAPACITET 17 liter

OW BR

BL

214 TASKER

N

18

36

DE EP

FARVER

AC K

VEJL. PRIS kr. 562,-


NYHED!

TJDT TRACK JACK DAYTRIPPER Track Jack Daytripper er den lille taske, der passer godt til endagsture eller rejse supplement til din kuffert. Integreret polstret lomme til en 15 “bærbar computer og 9,7” Tablet. Intern lynlås lomme med plads til kabler, dokumenter og andre fornødenheder. Skjult forlomme og udvendige lommer på siderne med interne rum. Baglomme med lynlås. Aftagelig skulderrem med støtte-bæltet til eksempelvis cykling. Bærehåndtag. Rem bagpå til at fæstne til trolleyhåndtag. Leveres med aftagelig adresse skilte. ART NR TJDT MATERIALE 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d waterproof Ripstop,

Soft 210T Ripstop Nylon foer

MÅLE 47 x 31 x 20 cm (udvendig), 45 x 29 x 18 cm (indvendigt) KAPACITET 25 liter 18

N

36

OW

FARVER

DE

EP

BL

BR

AC

K

VEJL. PRIS kr. 786,-

NYHED!

TJBT TRACK JACK BOARD TROLLEY Robust trolley, der overholder dimensionerne for håndbagage, når du rejser med fly. Tasken er rummelig og med rumdelere for at holde indholdet på plads. Stor diskret og let tilgængelig ydre lomme med lynlås foran med plads til rejsedokumenter og kamera. Lomme til en 15 “bærbar computer. Yder lommer med lynlås i kontrastfarve. Polstret bærehåndtag på siden og toppen. Inderlommer i mesh for bedre organisation. 2-trins teleskopisk håndtag og to-hjuls-system. Leveres med aftagelige adresse skilte. ART NR TJBT MATERIALE 1000d Chicken Tex Supreme™ Nylon, 330d waterproof Ripstop,

Soft 210T Ripstop Nylon foer

MÅLE 36 x 51 x 20 cm (udvendig), 34 x 49 x 17 cm (indvendigt) KAPACITET 40 liter

DE EP

BR

OW

N

18

36 AC K

FARVER

BL

VEJL. PRIS kr. 1119,-

TASKER 215


HUER 216 HUER


NYHED!

B428 REVERSIBLE HERITAGE BEANIE Dobbelt-strikkede, vendbar hue i melerte farver. Kan bruges med eller uden fold-op. ART NR B428 MATERIALE 100% soft-touch akryl STØRRELSE One-size DY /

QU E BL BU AC RG K UN

IT

TM 36

A GR NIT EE QU N/ E M BL O AC SS K

41 36 AN

/

94 32

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

92 36

IT Q BL UE AC GR K EY

FARVER

AN

VEJL. PRIS kr. 43,-

B425 HERITAGE BEANIE Hue i meleret og antikke farver. Kan bruges med eller uden fold-op.

DY UN

A HI

RG E QU TI AN

TI

QU

E

BU

FU

PU R HE AT HE

41

SC

RP

LE

57

AN

L RO

YA

26

AN

TI

QU

EP

ET R

OL

HE A

TI Q B AN

ER

CH EN

TI Q GR UE EE M N OS

S

FR

PT

25 TH

NA

U LU E R E OYA

L

51

TM AN

L EA TM OA

HE R AT

QU TI AN

VY

EY R HE

AT HE RD

60

HE

RE D HE R

18

FN

GR

RE AN

TI

AP GR HE AT

H BU EA RG TH UN ER DY

94

EG

TE HI

AC BL

28

82

Y

92

GR

EY

GL

36 K

FARVER

QU

kr. 32,-

US TA

VEJL. PRIS

M

B425 100% soft-feel akryl One-size

E

ART NR MATERIALE STØRRELSE

B420 CROFTER BEANIE Grov ribstrikket hue med urban design. Tvistet garn giver meleret indtryk . ART NR B420 MATERIALE 100% Soft-Touch Acryl STØRRELSE One-size 82 H BU EA RG TH UN ER DY

NA

VY

HE

HE

38

BO T HE TLE AT G HE REE R N

AT HE

R

24

AT

HE

R

23 AC K

FARVER

BL

VEJL. PRIS kr. 43,-

HUER 217


B44 BEANIE KNITTED HAT

EE GR BO

TT LE

ON E

NYHED!

B421 REVERSIBLE CONTRAST BEANIE Dobbelt strikket vendbar hætte, kan anvendes med eller uden opbuk ART NR B421 MATERIALE 100% soft-touch akryl STØRRELSE One-size

LA

GO

47 32

K FR ELL EN Y CH GR NAEEN VY /

D/ RE

SI CH

CK

0R 36

LD /B

N

AV

Y

40 32

A/

BL

AC

K

57 36 FU

50 32

SA FR PP EN HIR CH E B NA LU VY E/

93 36

GH BL T G AC RE K Y/

FARVER

LI

VEJL. PRIS kr. 37,-

B461 SLOUCH BEANIE Trendy beanie hue. ART NR B461 MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSE One-size

GR

TE

BO

TT LE

HI W OF F

EE N

38

DY BU

RG

UN

LE RP PU

H EN C FR

30

41

PE

NA

EY E OK SM

BL A

218 HUER

FN

GL

VY

36

GR

FARVER

CK

VEJL. PRIS kr. 32,-

N

38

39 ST

D RE

AS SI C

BU RG

CL

Y SK

BR

IG

CR

41 UN DY

YA RO

YT

HT

EN CH

L

BH

NA

GR

FR

GR

FN

VY

EY

94 HE R

HI W

EY

GL

36

HE AT

30 TE

FARVER

GR

kr. 22,-

E

VEJL. PRIS

AP HI T

B44 100 % soft-feel akryl One-size

BL AC K

ART NR MATERIALE STØRRELSE


IN T

M

59

E

N

EE

GR

CQ

M

LM

E

13

OL AT

12

GO

LD

IC

SS

CL A

BN

LI

DY

UN

RG

BU

UM

PL

E

T GR EY

50

UE

BL

Y

LI GH

GR EY

EG RE

QU

TI

AN

TE

L

YA

HI

K

BL AC

AP

GR

VY

NA

RO

PP HI R

SA

HT

IG

BR

H

EN C

UE

BL

TE

HI

W

93

CR

RE D

RA L

CO

FR

56

OC

K2

92

CH

44

U OR ORE AN SC GE EN T

FL

LE

RP

PU

CE

OR

BH

T

52

U YE ORE LL SC OW EN

NK

PI

PE

RF

AI

EY

GR

FN

N

GE

OR AN

UE

BL

R

HE

AT

HE

YT

GR EE

FL

LL OW

YE

SK Y

UE

BL

MU

VE

38

N

SI A

CH

FU

RF

SU

GL

OL I

10

EE

33

GR

60

LE

RU ST

T

UO R PI ES NK CE N

FL

57

TT

18

D

BR

SA N

D

RE

11

80

T

HT

IG

BR

94

UO GR RE EE SC N EN

D

TA R

US

M

36

BO

47

N

EE

GR

3O

FL

LY

KE L

B45 ACRYLIC KNITTED HAT

Vores bestsellere. Lavet af 100% soft-feel akryl. En størrelse. Kan med fordel bruges uden fold-op for et moderne look.

ART NR B45 MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSE One-size

VEJL. PRIS kr. 28,-

FARVER

41

0R

49

HUER 219


B460 TRAWLER BEANIE Trendy skipper hue af 100% soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size 18

EE TT

LE

GR

TA RD M US

N

38 BO

41 UN DY

NA VY

FR EN

OK E

GR EY

FN

BU RG

GL

CH

36

SM

FARVER

BL AC K

VEJL. PRIS kr. 27,-

B465 CHUNKY RIBBED BEANIE

220 HUER

AN GE

K

94

EL M GR EY

BL

BL

36 36

AC

36 AC K

FARVER

BL

kr. 52,-

K/

VEJL. PRIS

AC

BRAD 85% Acryl och 15% Polyester One-size

60

M

OS

S

ST

GR

EE

N

TM RU

VY NA RD

FO OX

CH

BRAD HUE ART NR MATERIALE STØRRELSE

32

R

CO AR

AC BL

EY

94

87

GR

36 K

FARVER

HE

kr. 30,-

AT

VEJL. PRIS

HE

B465 100% Soft touch Acryl One-size AL

ART NR MATERIALE STØRRELSE


NYHED! MADE IN

MARMOLADA

ITALY

Lang strikket hue med kontrast farve på toppen og bunden. ART NR MARM MATERIALE 75% akryl, 15% ull, 10% viskos STØRRELSE One-size

32

41 GR

GR EY

VY

EE

N

PT UE BL

BU RG UN DY

GL

36

NA

FARVER

BL AC K

VEJL. PRIS kr. 178,-

NYHED! MADE IN

DOLMITI

ITALY

Strikket hue med manchet. Fire indsnit i toppen for en bedre form. ART NR DOLC MATERIALE 75% akryl, 15% ull, 10% viskos STØRRELSE One-size

N

18 OW

VY

AV

BR

EY GR

AC BL

73

32

IO

GL

36

NA

FARVER

K

VEJL. PRIS kr. 92,-

NYHED! MADE IN

CERVINO

ITALY

Lang strikket hue med en strikket ternet mønster ART NR CERB MATERIALE 75% akryl, 15% ull, 10% viskos STØRRELSE One-size

41

59 IV E

ND RG U BU

BL

UE

GR

Y

EE

Y

N

PT

OL

GL GR E

30 RÚ

FARVER

EC

VEJL. PRIS kr. 178,-

HUER 221


NYHED!

HASHTAG Dobbelt syet stribet hue i kunstsilke og polyester. ART NR HASH MATERIALE 50% konstsilke (rayon), 50% polyester STØRRELSE One-size

EY

/G

RE

EN

94 10 GR

IA

EY /Y EL LO W

94 12

GR

HS

Y AV

W

GR

HI

94 57

EY /F UC

30 32

/N

FARVER

TE

VEJL. PRIS kr. 88,-

EXTREME Dobbeltstrikket og vendbar beanie i bomuld og elastan.

Enkelt bomuldshue med ”tearAway” etiket for enkelt mærkning. Synlig stikning på huen. ART NR B361 MATERIALE Bomuldsjersey med Spandex STØRRELSE One-size 40

57 A FU

CH

SI

M NI DE

AL RO Y

VY NA

RE D

BH

51

C

32

SS I

EY HE R

AC K

HE AT

W

222 HUER

94

CL A

36

GR

30

BL

FARVER

HI TE

VEJL. PRIS kr. 38,-

CK LA /B W

Y RE /G IA

HS

B361 JERSEY BEANIE

K2 36

YE LL O

TU

Y/ NA V

57 GL FU C

R GR QU EE OIS N E/

W LO

50 47

YE L

EY

32 K2

VY NA

GR

/G R

32 GL

/O

RA

NG

E

GL 44

EY

EN RE K/ G

GR

36 47 BL AC

E HI T W

36 94

BL AC K/

CK

TH

LA

FARVER

/B

VEJL. PRIS kr. 72,-

EY

ART NR EXTREME MATERIALE 95% bomuld och 5% Elastan STØRRELSE One-size


FLASH Tæt dobbeltstrikket bomuldshue med spandex for bedre pasform. ART NR FLASH MATERIALE 95% bomuld och 5% Spandex STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 59,FARVER 30

36

51

44

LM EE LI M

E

GR

E AN G OR

L RO YA

VY NA

AC K BL

W

HI

TE

N

32

HUER 223


B450 SNOWSTAR DUO BEANIE Hue med kvast i to toners kontrastfarve. Lavet af 100% soft-feel akryl. Kan bruges med eller uden fold-op.

41 30

O BR FF IG WH HT IT RE E/ D

FR OF EN FW CH HI T NA E/ VY

D

B453 VARSITY BEANIE Sportig beanie med klassiska farvekombinationer. Tofs i matchande farve. Kan kombineras med halsduk B479.

E HI T /W DY

GU N BU R

/

F CL REN AS CH W SIC NA HI R V TE ED Y/ /

FR

EN W CH HI NA TE V Y

32 30

A RE CK D/ / C W LA HI SS TE IC

36 40

BL

BL AC

224 HUER

36 51

CK W /R HI O TE YA L/

HI

TE

36 30

W

FARVER

K/

VEJL. PRIS kr. 38,-

BL A

ART NR B453 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

/

32 40

BR LI IGH M T E R GR OY EE AL N /

E FU NCH CH N SI AV A Y/

RE HT

32 57

FR

RI G

K/ B

36 BR AC

36 51

BL

FARVER

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

VEJL. PRIS kr. 40,-

/

30 BR

ART NR B451 MATERIALE 100% Soft Touch Acrylic STØRRELSE One-size

30 18

OF F M W OC H HA ITE

30 32

Hue med kvast og fold-op i kontrastfarve. Lavet af 100% soft-feel akryl. Kan bruges med eller uden fold-op.

38 30

BO T OF TLE F G W R HI EE TE N

51 LM

B451 SNOWSTAR DUO TWO-TONE BEANIE

41 30

B OF URG F UN W D HI Y TE /

57 30

F OF UC F HS W IA HI / TE

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

32 93

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

AT BL HER AC G K RE

36 94

HE

Y

GL 93

GR A LI PH GH IT T EG GR R EY EY /

36 GL

AP BL HI AC TE K/ GR E

FARVER

GR

VEJL. PRIS kr. 36,-

Y/

ART NR B450 MATERIALE 100% Soft Touch Acrylic STØRRELSE One-size


B456 FAIR ISLE SNOWSTAR BEANIE Mössa med traditionellt monster från Skottland. Tofs i samma färg som mössa.

F W SK HIT Y E/ BL N UE AV Y

30 32 OF

TE

40 30

CL AS W SIC HI R TE E D/

HI /W DY UN

RG

Y/

41 30 BU

32 30

FR EN W CH HI NA TE V

94 36

L BL IGH AC T K/ GR W EY HI / TE

TE HI

AC BL

36 40

BL A RE CK D/ / C W LA HI SS TE IC

36 30

W

FARVER

K/

VEJL. PRIS kr. 49,-

/

ART NR B456 MATERIALE 100% soft-feel akryl STØRRELSE One-size

B426 ORIGINAL POM POM BEANIE Dobbelt-strikket hue med kvast.

NYHED!

ART NR B426 MATERIALE 100% soft-touch akryl STØRRELSE One-size

EL M RA CA

M

N

OS

PE

S

TR

CH EN

3M

EE

NA

EY

FR

LI

GH

T

AC BL

TM

TL

GR

FN

OL

93

VY

36

GR

FARVER

K

VEJL. PRIS kr. 37,-

B485 TWIST-KNIT POM POM BEANIE Grov strikket hue med pompom tot i broget farver. Foret med fleece

NYHED!

ART NR B485 MATERIALE 100% soft spun akryl STØRRELSE One-size

EA

SI CH FU

VY NA

L

60 A

57

OA TM

32

36 K

FARVER

BL AC

VEJL. PRIS kr. 75,-

HUER 225


B346 URBAN TRAPPER Pelsforet klassisk scooterhue med oplukkelig øreklapper, metalspænde under hagen og forberedt til mærkning. ART NR B346 MATERIALE 100% Bomuldscanvas STØRRELSE S/M, L/XL VEJL. PRIS kr. 141,36

EE

N

59 E IV OL

BL

AC

GR

K

FARVER

B345 SHERPA HAT Foret vinterhue i to størrelser. ART NR B345 MATERIALE 100% Nylon Taslon udside STØRRELSE S/M, L/XL VEJL. PRIS kr. 113,32

226 HUER

UE BL

PP

HI

RE

VY

SA

BL

50 NA

36 AC K

FARVER


32 YT

32 41

32 40

32 52

41 94

40 30

44 30

47 30

47 OR

51 30

YT 30

TE

HI

41 30

DY /W

/

F BR REN IG CH HT N RO AV YA Y/ L

EN W CH HI NA TE V Y

E

M

LI N

EE

GR

OW

LL

YE

K2

UN

TE

HI

ND

SA

NK

PI

A

SI

CH

FU

DY

UN

RG

BU

57

RG

/W

UE

BL

CA J M UN OU G FL LE AG E

CQ

FR

E

AT

OL

OC

CH

33

Y

/

41 HT

IG

BR

BH L

YA

VY

NA

UE

BL

EY

GR

GR EY

RO

EN CH

FR

CE

OR

RF

AI

R

AT HE

HE

IT E

GR AP H

FN

BU

SK

32 30

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

FN 94

IG H W TR HI O TE YA L

BR

LE

RP

PU

UE

BL

BL AC K

80

/

44

LL Y GO GR LD EE N

GE

AN

OR

Y

SK

PE

KE

D

N

EE

GR

59

Y/

E

IV

OL

L

RA

CO

UE

BL

TE

W HI

94

/

36 OR

OL

36 40

K/ G

AC

BL

N

EE

GR

38

EN C PI H N NK A V

LE

TT

BO

BN

FR

CL B AS LA SI CK C / RE D

RF

SU

YT

LL W YG HI RE TE E N

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

D

RE

UE

GL

KE

TE

HI

/W

HT

IG

BR

BL

MU

AN GE

T

IN

M

RE

HI

PP

SA

36

OR

ER

36 94

K/ GR HE EY AT H

AC

RE

MI

/

BL

C

SI

AS

CL D

47 BR

N

EE

GR

CR

FR BU ENC RG H UN NA DY VY/

Y

LL

KE

50

AS W SIC HI R TE E D

HI TE

36 30

W

3O

CL

K/

AC

FARVER

BL

ART NR MATERIALE MÅLE STØRRELSE

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

FARVER

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

B900 MORF™ORIGINAL

ART NR B900 MATERIALE 100 % polyester, mikrofiber STØRRELSE One-size

VEJL. PRIS kr. 24,-

52

LM

03

B479 VARSITY SCARF

B479 100% soft-feel akryl 182 x18cm One-size

VEJL. PRIS kr. 70,-

32 51

HUER 227


B490 TOUCHSCREEN SMART GLOVES Touchscreenhansker med fingere forberedt til at bruge på skærm. ART NR B490 MATERIALE 95% Acrylic, 4% Polyester, 1% Elastan STØRRELSE S/M, L/XL R

24

EY

94

AT HE

36

GR

HE

R

VY

AT HE HE

NA

FARVER

BL AC K

VEJL. PRIS kr. 43,-

B295 SUPRAFLEECE THINSULATE GLOVES Hansker med ydersiden af Suprafleech antipilling. Thinsulate membran og foer af polyester. ART NR B295 MATERIALE 100% Suprafleece

100% Polyester (foer)

STØRRELSE S/M, L/XL 36

FN

NA VY

FARVER

FR EN

CH

BL AC

K

VEJL. PRIS kr. 60,-

NYHED!

B495 THINSULATE™ CLASSIC GLOVES Klassiske unisex handsker med Thinsulate foer for maksimal varme.

GR HE R HE

BL A

EY

94

228 HUER

FN

FR EN CH

36

AT

FARVER

CK

VEJL. PRIS kr. 75,-

NA VY

ART NR B495 MATERIALE 100% akryl STØRRELSE S/M och L/XL


CAPS


B15C ULTIMATE 5 PANEL CAP SANDWICH PEAK Caps med 5 paneler. Kontrast farve på skærm kant ART NR B15C MATERIALE 100 % bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip størrelsejusterare VEJL. PRIS kr. 36,-

XW AZ

CH S FU

AC K/ BL

en PU ch T T na y vy

fr

GR OY AP ST HIT ER E GR GRE EY Y/

LI BL M A E C GR K/ EE N

CL

AS W SIC HI R TE E D

aZ XW

FR P EN UT CH TY NA/ VY

LI BL GH A T CK GR / EY K/

/

BL

IG H W TR HI O TE YA L

BR

CL B AS LA SI CK C / RE D

40 30

AC

AC BL

51 30

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

32 40

36 40

/

GL 39

IA

36 LM

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 57

/

GE AN OR

OW

36 34

LL

36 44

36 51

YE

36 93

FR W EN H CH ITE NA / VY

30 32

K/

FARVER

START FIVE Caps med 5 paneler. Kontrast farve på skærm kant ART NR STFV MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 25,-

EY

NA

VY

GR GH T LI

BU

RE

D

RG UN DY

BL T

Y AV

3M KH A

LO YE L

KI

/N W

GH LI

OW YE

59

18 N BR OW

IV OL

N EE GR

E

E CA

M

OU

FL

AG

EE N GR T GH

K2 32

LL

AN OR

47

42

LI

UE

UE YA RO

GE

K2

NK PI

AL

40

41

BL L

/W NA VY

44

52

230 CAPS

GR

W

HI

BL A

YT

51

HI

TE

32 30

32

93

94 CK

36

EY

30 TE

FARVER


B15 ULTIMATE 5 PANEL CAP Caps med 5 paneler. ART NR B15 MATERIALE 100 % bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip størrelsejusterare VEJL. PRIS kr. 34,L YA RO HT IG BR

GR LE BO

BU

TT

RG

RE

D

UN

DY

EE

N

38

BH

CH FR EN

AP GR

40

41

NA VY

GR HI TE

BL AC K

W HI

FN

EY

GL

36

3O TE

FARVER

B10 5 PANEL COTTON CAP Caps med 5 paneler. ART NR B10 MATERIALE 100 % bomuld STØRRELSE One-size, Rip-Strip størrelsejusterare VEJL. PRIS kr. 30,-

GH T

NA VY

FR

LI

FU

PU

CH

RP L

SI

E

A

HI GR AP

BL SK Y

EN CH

GR EY

GR

44 OR

PI

AN

NK

GE

D RE T IG H BR

YT

GR

LO

LI

M

E

YE L

59

OC CH

E

GR

OL OA

EE

N

TE

CQ

OL IV

E TL BO T

EM

ER

AL

D

GR EE

N

38

EE

N

LM W

RA L TU NA

SA ND

LD GO N

77

EE GR Y LL

UE

UE RF SU

RE D SI C

AS CL

60

33

47

57

52

BR

DY RG UN BU

AP

FN

PE

BL

RO HT IG BR

CR

41

93

TE

K AC

W

BL

YT

MU

YA

L

BH

EY

GL

36 HI TE

30

KE

FARVER

CAPS 231


NYHED!

B860 SIGNATURE STRETCH-FIT BASEBALL CAP Baseballcaps med 6 paneler. ART NR B860 MATERIALE 98 % bomuld, 2% elastan STØRRELSE S/M, L/M VEJL. PRIS kr. 65,-

EN CH

HI TE

GR

NA VY

FN

GR

FR

AP

BL AC K

TE

EY

GL

36

3O W HI

FARVER

B65 PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP Caps med 6 paneler. Kontrast farve på skærm kant ART NR B65 MATERIALE 100 % bomuld STØRRELSER One-size, Tri-glide spænde VEJL. PRIS kr. 38,-

NE

GR E T

/

EN ST CH ON NA E VY

FR

39 32

39

FO RE S

CL

32 39

FR S EN TO CH NE NA / VY

D RE SI C

AS

HT IG BR

EN

TM

ST O

CR

RO

YA L

BH

VY NA

EN

GR

FR

AP

BL

HI

CH

TE

K AC

HI W

FN

GR

EY

GL

36

3O TE

FARVER

B640 SNAPBACK TRUCKER Caps med 5 paneler. ART NR B640 MATERIALE 100 % bomuld front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back størrelsejusterare

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY / B BO OTT TT LE LE G GR REE EE N/ N

38 /

31 30

RE W GR HI E TE EN

CQ 3M

32

PU

N W CH HI NA TE V Y/

40

CH CA OC RA OL M ATE EL /

FR E

32 30

BL AC

K/

FU

CH

SI

A

36 57

C CL LAS AS SI SI C R C E RE D/ D

/

40 30

AS W SIC HI R TE E D

41 93

36 93

CL

K AC BL K/

AC BL

TE HI

36 36

B LI UR GH GU T ND GR Y EY /

51

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

/

IG H W TR HI O TE YA L

51 30

BR

232 CAPS

BL

W

HI

AC

TE

K/

/W

36 30

W

TE

30

HI

FARVER

LI BL GH A T CK GR / EY

VEJL. PRIS kr. 36,-


LIBERTY CAP Caps med 6 paneler. Metalspænde og svedbånd i bomuld og Polyester. Findes med afvigende farver og med solide farver i skærmens sandwich design. Nogle kombinationer findes med afvigende farve på hele skærmnen. ART NR LISA MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 50,D

BL

AC

K/ RE

EY

BL

TE HI

YA

L/

W

TE HI

51 30

/W NA

RO

VY

VY

Y

44 AN OR RA

L

59 60

BR

OL

IV

OW

E/

N/

NA

TU

L RA TU

VY L/

NA

18 60

NA

RE

RE

D/

D/

W

N

GE

AV

TE HI

40 32

RA TU NA

KH

36 40

AC K/

GR

TE HI

AC K/ /N

AV

Y

32 30

NA

LI

TE HI /W

NK PI

VY

AK

KH

36 94

GR

EE

N/

W

HI

TE

47 30

60 32

I/

AK

I

40 30

NA

Y AV /N OW

LL

BL EY

GR T GH

EY GR

3M 32

BU NA RG TU UN RA DY L /

3M

W

K AC BL K/

BL

HI W

Y AV /N

HI /W

EY GR

52 30

YE

32 32

L2

41 30

LI

GH W TB HI LU TE E /

YT 30

36 30

AC

TE

TE HI W

GL 32

TE

GL 30

K2 32

36 36

/B

/W

30 36

LA CK

TE

30

HI

FARVER

NYHED!

B20 ATHLEISURE 6 PANEL CAP Caps med 6 paneler. Kontrast farve på skærm kant ART NR B20 MATERIALE 100 % bomuld STØRRELSE One-size, justerbart Metalspænde

W LO EL K/ Y

AC BL

TE HI /W UE

BL

LL W YG HI RE TE E N/

47 30

KE

/W

HI

TE

44 30

SU RF

IG H W TR HI O TE YA L

/

CL B AS LA SI CK C / RE D

MU 30

GE

/

EN W CH HI NA TE V Y

FR

CL AS W SIC HI R TE E D/

/ HI T

TE

GR AP H BL ITE AC G K R FU

CH

SI A/ W

E IM /L

CK BL A HI /W

RP

LE

57 30

51 30

AN

40 30

PE 30

36 34

BR

EY

32 30

36 40

OR

GL 36

Y

36 LM

GR AP BL HI AC TE K/ GR E

36 GL

CL W AS HI SI TE C / RE D

30 40

BR W IG H HT ITE RO / YA L

30 51

PU

FARVER

E

VEJL. PRIS kr. 44,-

CAPS 233


B610 5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retro Caps med 5 paneler, ret stor skærm og klassisk plastspænde.

YT

LE

LL

GR

OW

EE

N

38 BO

TT

YE

CL AS S

RP L PU

44

IC

UN DY

E

YA RO T IG H BR

FR

40

41

OR AN GE

PE

BU RG

BH

NA V EN CH

HI W

Y

32

L

36

30

BL AC K

FARVER

TE

VEJL. PRIS kr. 34,-

RE D

ART NR B610 MATERIALE 100% Bomuldstwill STØRRELSE One-size

B845 SIGNATURE 5 PANEL MESH SNAPBACK

NYHED!

Kvalitet Cap med høj form, og paneler i mesh. Flad skærm med 8 synlige syninger. Svedbånd i bomuld på indersiden for bedre komfort. Klassisk snapback lukning

HI FR TE/ EN LI CH GH NAT GR VY EY /

30 93 W

30 32

NA WH VY ITE /C / LA FR SS EN IC CH RE D

30 36

W GR HI AP TE/ HI BL TE A GR CK/ EY

/

32 30

FR EN W CH HI NA TE V Y

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

/

32

AS W SIC HI R TE E D

BL

40 30

CL

K/ AC

K/ AC BL

51 30

BR IG H W TR HI O TE YA

HI

TE

36 30

W

K

36

AC

FARVER

BL

VEJL. PRIS kr. 56,-

L/

ART NR B845 MATERIALE 100 % bomuld/ soft feel mesh STØRRELSE One-size, snapbackspænde.

B660 ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK RetroCaps med ret stor skærm og med grøn underside og klassisk plastspænde.

/

AS BL SIC AC R K ED

40 36

CL

SI

C

RE

D

40 CL AS

32 40

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

NA VY

32

FR EN CH

/

PH BL ITE AC G K RE Y

GL 36

GR A

36 51

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 40

CL B AS LA SI C K C / RE D

AP BL HI AC TE K/ GR E

CK

36 GL

GR

E HI T W

234 CAPS

36 BL A

CK

TH

LA

FARVER

/B

VEJL. PRIS kr. 49,-

Y

ART NR B660 MATERIALE 100% Polyestertwill STØRRELSE One-size


NYHED!

B866C SIGNATURE 6 PANEL CONTRAST SNAPBACK Kvalitet Cap med høj form. Flad skærm i kontrastfarve med 8 synlige syninger. Klassisk snapback lukning.

40 36

/

32 93

AS BL SIC AC R K ED

93 32

CL

36 40

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

36 93

FR LIG EN HT CH GR NA EY/ VY

FARVER

CL B AS LA SI CK C / RE D

VEJL. PRIS kr. 71,-

LI BL GH A T CK GR / EY

ART NR B866c MATERIALE 85 % akryl, 15% ull STØRRELSE One-size, justerbart snapbackspænde

NYHED!

B865 SIGNATURE FITTED FLAT PEAK CAP Kvalitet Cap med høj form. Flad skærm med 8 synlige syninger. ART NR B865 MATERIALE 83 % akryl, 16% ull, 1% elastane STØRRELSE S-XL FARVER

36 BL

AC

K

VEJL. PRIS kr. 75,-

NYHED!

B866 SIGNATURE 6 PANEL SNAPBACK Kvalitets Cap med høj form. Flad skærm med 8 synlige syninger. Klassisk snapback lukning

40

IC

CH EN FR

LI

GH T

GR

NA

EY

VY

32

CL AS S

93

36 K

FARVER

BL AC

VEJL. PRIS kr. 71,-

RE D

ART NR B866 MATERIALE 85 % akryl, 15% ull STØRRELSE One-size, justerbart snapback lukning

CAPS 235


NYHED!

AIR CAP Cap med 6 paneler, præ-buet skærm og dekorativ hul i toppen. Svedbånd i polyester mesh. Størrelse justering med velcro. ART NR AIRC MATERIALE 100% polyester STØRRELSE One-size 10

RO

IA FU C

HS

BL

UE

57 YA L

VY

GR EY

HI W

51

N

32

EE

94

GR

36

NA

30

BL AC K

FARVER

TE

VEJL. PRIS kr. 116,-

NYHED!

JOGGING Cap med 6 paneler, præ-buet skærm og 6 broderede ventilation. Svedbånd i polyester. Størrelsejustering med velcro.

TE /W HI VY

EN /G RE

EY

B182 COOLMAX FLOW MESH CAP

32 30

NA

BL

GL LM

GR

RE Y K/ G

36 94

AC

A

TE HI W

W

HS I

30 57

/F UC

AV

30 32

/N

FARVER

HI TE

VEJL. PRIS kr. 88,-

Y

ART NR JOGI MATERIALE 100% polyester STØRRELSE One-size

®

Sportscap med reflex. Formbøjet skygge med Coolmax svedbånd på indersiden som giver en bedre komfort og ventilation. ART NR B865 MATERIALE 100 % polyester STØRRELSE One size, Rip-strip spænde.

HI

BL

236 CAPS

TE

30

36

W

FARVER

AC K

VEJL. PRIS kr. 61,-

NYHED!


B182 COOLMAX FLOW MESH CAP

CAPS 237


NYHED!

B880 GRAPHIC SNAPBACK Cap med trendy mønster og flad skærm. 6 paneler. ART NR B880 MATERIALE 100% polyester microfiber,

100% bomulds twill

STØRRELSE One-size, justerbart snapbackspænde IA AI W HA O M ON

FA DE

BL

N

MH

FL D

M K AC

K AC BL

OR AL

FF

ER

AL

BM IN

C

BG

OM ET RI

FARVER

GE

VEJL. PRIS kr. 61,-

NYHED!

B881 GRAPHIC PEAK SNAPBACK Cap med trendy mønster og flad skærm. 6 paneler. ART NR B881 MATERIALE 100% polyester microfiber,

100% bomulls twill STØRRELSE One-size, justerbart snapbackspænde IA AI W HA M

ON

O

FL D DE FA

N

MH

OR

ER IN BL

BL AC K

AC K

M

GE

FF

AL

BM

AL

RI

C

BG

ET

FARVER

OM

VEJL. PRIS kr. 61,-

NYHED!

B886 GRAPHIC PEAK 5 PANEL CAP Cap med mønstret flade. Ventilationshuller i metalspænde og imiteret læder ART NR B886 MATERIALE 100% polyester microfiber,

100% bomull canvas

STØRRELSE One-size, justerbart metalspænde

GO DI IN

VY NA

238 CAPS

IP

PA LM

DO T

NP

KA

FARVER

PO L

VEJL. PRIS kr. 61,-


NYHED!

BUCKET COTTON Solhat med skærm. Blød krone og solskærm. Synlig syninger på skærmen. Svedbånd i Bomuld. ART NR BUCO MATERIALE 100% bomulds twill STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 83,-

I

L

KH

RO

NA

YA

VY

K AC BL

HI W

3M

51

AK

32

36

30 TE

FARVER

NYHED!

MIAMI BUCKET Solhat med mønster. Blød krone og solskærm. Synlig syninger på skærmen. Svedbånd i Polyester ART NR MIBU MATERIALE 100% polyester STØRRELSE S/M, L/M

BE

AC

H

E NE AP PL

S ER W FL O

BE

PI PI

AC K BL

AC

FL

BL ES AV LE

ES

K

LB

W

LW LE AV

FARVER

HI TE

VEJL. PRIS kr. 140,-

CAPS 239


BØRN


61-033 KIDS VALUEWEIGHT T

61-005 GIRL’S VALUEWEIGHT T

Klassisk T-shirt til børn. Halsudskæring i bomuld/lycra.

T-shirt til piger med kort ærme og smal halsudskæring i bomuld/lycra. Syninger i siden for en mere piget pasform.

UE BL RO YA L

NA EP DE

FU

PI N T LI GH

SI A

K

ER

KE

LL Y

GR

W LO SU

NF

D RE

VY

EY GR R

RP L PU

SK

47

L

52

E

UE BL Y

RE AZ U

57

EE N

E BL U

DY UN RG BU

PE

34

51

GR EE

N

NA

TU RA

GE AN OR

YT

AZ

HE AT HE

W

NA

94

CH

36 HI

VY

NA EP DE

E PU

SK D RE EN

38 BO

TT L

E

GR E Y KE LL

LL O

W

47

3O

40

60

NK PI

K2 YE

LO W

ER

34

kr. 22,kr. 29,-

ZU

41

44

LI

GH T

CH SI A

VY

EY GR R

Y

UR AZ

40

52

FU

PE UE

E

BL RO YA L

57

NF

YT

BL U

E

UE

ZU

BL

51

FARVER

32

AZ

HE AT HE

W

BL AC

K

HI TE

94

RP L

36

3O

SU

FARVER

VEJL. PRIS HVID VELJ. PRIS FARVER

K

VEJL. PRIS HVID kr. 22,VELJ. PRIS FARVER kr. 29,-

61-005 100 % bomuld, Belcoro® garn 160 g/m² 165 g/m² 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

BL AC

ART NR 1 % polyester, Heather Grey 97 % MATERIALE bomuld, 3 % polyester) VÆGT HVID 160 g/m2 VÆGT FARVER 165 g/m2 VÆGT HVID STØRRELSE 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), VÆGT FARVER 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). i 1–2 (92 cl) og 2–3 (98 STØRRELSE cl) men kun i farverna White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink og Sky Blue.

TE

ART NR 61-033 MATERIALE 100 % bomuld (Ash 99 % bomuld,

BØRN 241


61-019 KIDS ORIGINAL T Kampanj T-shirt för børn. Halsrib i bomuld/lycra. ART NR 61-019 MATERIALE 100 % bomuld (Heather grey:

97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 135 g/m2 VÆGT FARVER 145 g/m2 STØRRELSE 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). VEJL. PRIS kr.21,- hvid, kr.26, farvet FARVER VY NA

UE

DE

EP

BL SK Y Y

FU

CH

SI

A

ND

E M LI

OW

LM

YE LL

W ER LO NF

OL C SI AS CL

GU

LE PU RP

UR E AZ AN OR

E IV

N GR EE

BO TT

LE

GR LL Y KE

242 BØRN

59

57

K2

GE

D RE BR I

RE

CK

D

38

41

34

44

EE

N

47

EY

AT HE BL

UE BL YA RO

BX

AZ

GR

GR

BL

GH T LI

PE UE

ZU L

NA VY

40

YT

HE R

K AC

TE HI W

51

32

94

AP H

IT

E

GL

BU R

36

SU

30


61-015 KIDS SOFSPUN T

61-017 GIRLS SOFSPUN T

T-shirts i extra blød kvalitet. Halsrib i bomuld/lycra. Tubestrikket.

Ny t-shirt til piger i extra blød kvalitet.Halsrib i bomuld/lycra

E RO YA L

EP DE

44

BL U

VY NA

34 LO W SU

NF

NG OR A

D RE

NK

E

ER

GR

EY

51

R HE

40 PI

CH SI A FU

AZ

HE

HI W

L RO YA EE N GR LL Y

LL Y

GR EE

N

47 KE

LO W

AT

E BL U

VY NA EP DE NF

94

52

57

47

SU

AN G

36

3O

KE

EY GR R

34

OR

D RE

CH

44

FARVER

51

E

40 SI A

57

AZ

HE AT HE

BL

W

AC K

HI TE

94

ER

36

3O

FU

FARVER

kr. 25,kr. 33,-

AC K

VEJL. PRIS HVID VELJ. PRIS FARVER

VEJL. PRIS HVID kr. 25,VELJ. PRIS FARVER kr. 33,-

BL

1% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m² VÆGT FARVER 165 g/m² STØRRELSE 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

61-017 100% bomuld (Ash 99% bomuld, 1% polyester, Heather Grey 97% bomuld, 3% polyester) VÆGT HVID 160 g/m² VÆGT FARVER 165 g/m² STØRRELSE 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIALE

TE

ART NR 61-015 MATERIALE 100% bomuld (Ash 99% bomuld,

BØRN 243


Products shown: J167B/J167G/J166B/J166G/J165B/J165G


NYHED!

165G GIRL’S HD TEE 165B BOY’S HD TEE

150B CHILDRENS T-SHIRT

Høj kvalitet t-shirt i blandet materiale giver en blød og luksuriøs fornemmelse. Moderne pasform. Sidesømme. T-shirten fungerer fint til sublimations tryk. Label free.

Børne t-shirt i ringspunnen kæmmet bomuld der gør den mere blød. Halsrib i bomuld/lycra.

VEJL. PRIS HVID kr. 24,VEJL. PRIS FARVER kr. 31,L YA

VY

RO

NA

T IG H BR

CD

57

NK

PE

CH

PI CA

ND Y

SI A

LE RP

FU

TU

RQ

SK

Y

UO

AR M EE N GR

PU

L

IS

E

SC

BH

H FR

LI

65

FN EN C

RD OX FO T

GH

UE BL

CR

K2

LM

AL PL E AP

E M LI

OW LL

E AN G

CL

AS

OR

SI

C

RE

D

44

YE

RP

LX AC K

W

M

M LE

36

3O

AR L

FARVER

AR M

TT L

E

GR

EE

N

38 BO

LL OW YE

L RA

150B 100% ringspund bomuld 145 g/m² 150 g/m² 1–2 (90 cl), 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–10 (140 cl), 11–12 (152 cl)

BL

L AR

G5

PU

AR M

AR M D RE

M3

L

AR

L

24

L

AR L M NK

P2

M SI L

3C

RM

CO

PC

VE R

Y GR E

W

HI TE

M AR

L

L

S7

GY

30

PI

FARVER

kr. 69,-

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVER STØRRELSE

HI TE

165G 165B 65% polyester/ 35% bomuld VÆGT HVID 155 g/m² VÆGT FARVER 160 g/m² STØRRELSE 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIALE

VEJL. PRIS

NYHED!

BØRN 245


NYHED!

64-007 KIDS PERFORMANCE SHORTS

Funktions T-shirt med raglanærme til børn. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

Funktions shorts til børn. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

61-013 100% Polyester 140g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

VEJL. PRIS kr. 68,-

E M LI

AZ

D RE

NA EP DE

AC

K

E

40 VY

36

3O

BL

UR E

FARVER

HI T

UE BL

UE BL

LM

LL YE IG

HT

D RE

BR

246 BØRN

OW

XK

ZU

RO YA L

NA VY EP

BL

DE

AC K

TE W

CH FU

51

AZ

AZ

40 SI A

57

64-007 100 % polyester 140 g/m2 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

VEJL. PRIS kr. 79,-

36

3O HI

FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

61-013 KIDS PERFORMANCE T


E C N A M R O

F Y TEAM PER R EVER FO

o.uk

eloom.c

fruitofth

range . it Active ru F w e n The olyester l Wear p er fect for o o C % 0 10 les, p ance sty ll kinds Per form ms and a y g , s m a te ts spor events. of active

BĂ˜RN 247


NYHED!

JC-001B KIDS COOL T

JC-007B KIDS COOL VEST

Funktions T-shirt til børn. Materialernes gode evne til at transportere fugt væk holder din krop tør.

Funktion vest for børn. Afrundet bund bagpå. Materialet har en fremragende evne til at transportere fugten væk, holder dig tør på kroppen.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC001B 100% Polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JC007B 100% polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

VEJL. PRIS

kr. 76,-

VEJL. PRIS

kr. 76,-

HI

RP L

RE

PE E

E BL U

E

PP SA

N GR EE C TR I

EC

LO NF

TR IC EL EC

EL

JE GE

10

OR

AN

34 W ER

T

RO Y

AL

BL U

BL AC K

W TI C AR

D FI RE

50

PU

51

13 RE

NK PI HO T OW LL YE IC TR EC

36

SU

E

NA RD FO OX

ER W

EL

30

40

12 LO

FARVER

HI T

VY

VY NA

EN FR

RP PU

34 SU NF

AN GE OR IC

EC TR EL

LL Y KE

57

E BL U Y SK

SA

RE D RE FI GR EE

N

47

32

CH

CO AR CH

JE PP H

IR

E

BL AL RO Y

NK PI C RI CT

EL E

IC EC TR EL

PE

13

40

GR

EE N

10

248 BØRN

YT

BL

UE

UE

50

11

AL

K BL T

TI C AR

51

FN

87

LE

36 AC

HI TE

30 W

FARVER


62-045 KIDS HOODED SWEAT JACKET Klassisk hættejakke . To lommer foran. Dobbeltlags hætte. Skjult lynlås. ART NR 62-045 MATERIALE 80 % bomuld, 20 % polyester VÆGT 280 g/m² STØRRELSE 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11

(140 cl), 12–13 (152 cl) VEJL. PRIS kr.158,FARVER BL

UE

AZ

UR E

BL AL RO Y

NA VY DE

UE

ZU

51

GR HE AT HE

57

AZ

R

AC K BL

EY

94

EP

36

D RE

FU

CH

SI A

40

BØRN 249


JH050B KIDS ZOODIE

Hættejakke med kontrastfarve i indersiden af hætten og lynlås. To for lommer. Ribkant i talje og aermerne.

Hættejakke med to for lommer. Dobbeltlags hætte. Skjult lynlås.

VY NA RD

OX

FO

H

RE D RE

T

PI NK

40

HO

LE

32

FI

HE

57

PE RP

E

NA VY

EY R HE

AT

T JE W

N EE GR Y

LL KE

BL U

AI IA N

AQ

FN

GR

BL AC K

TE HI W C

50

47

250 BØRN

94

FR EN C

36

PU

30 TI

FARVER

HA

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

kr. 194,-

AR

47 30

VEJL. PRIS

BL UE

40 36

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

PE 34

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

FN 94

F JE IRE T R BA ED LC / K

JE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

FR

94 FN

JE FI T B RE LA RE CK D /

87 94

36 40

SU PU N RP YE L LL E/ OW

FN 40

T GO BLA LD CK /

36 AP

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 94

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FARVER

JH050B 80% Bomuld, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl),12-13 (152cl)

RE

VEJL. PRIS kr. 220,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

PP HI

JH053B 80% Bomuld, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

SA

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH-053B KIDS VARSITY ZOODIE


62-009 KIDS LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT

62-043 KIDS HOODED SWEAT

Hættetrøje i tyndere kvalitet unbrushed inderside. Gennemgående lomme forpå. Ribkant i talje og ærme.

Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene.

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

62-009 80% Bomuld, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL. PRIS

kr. 110,-

VEJL. PRIS kr. 124,VY

NA Y ND

KE LL

Y

GR

EE

ER LO NF SU

RE

D

W

K PI N T LI GH

SI A CH FU

BU RG U

47

BO T

TL E

GR EE N

38

VY

NA EP DE

LE RP

34

N

EY GR R

HE AT

Y SK

AZ

41

UE BL

E UR

AL RO Y

HE

AC BL BL UE

E BL U

E NG OR A

D

32

AZ

PE

YT

40

52

EE N GR

LL Y

K

TE W

L RO YA

ZU

57

47

94

PU

36

3O HI

E BL U

VY NA EP DE

FARVER

51

44 RE

SI A CH FU

RP L

51

40

57 E

PE PU

AZ U

RE

BL U

E

ZU

AZ

ER HE

BL

AT H

AC K

TE HI W

GR EY

94

36

3O

KE

FARVER

62-043 80 % bomuld, 20 % polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

BØRN 251


JH-003B KIDS VARSITY HOODIE

Hættebluse med dobbeltlags hætte. Kængurulomme. Rib kant for neden og ved håndleddene.

Dobbeltlags hætte, indersidan af hætten og snor træk i kontrastfarve. Gennemående lomme forpå. Ribkant i talje og ærme.

JH001B 80% Bomuld, 20% Polyester 280g/m² 1-2 (90cl), 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

EE GR E BO TT L

JA DE

GR Y LL KE

N

38

32 YT

FN 40

87 94

PE 34

41 AP

57 FN

RO 57

40 36

47 30

JE

E FI NCH RE RE NAV D Y/ K/

FR

CA ND Y HO FL T OS PI S NK PI N

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

LD GO N/

/

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY / UN DY /

A FI THE RE R RE GR D EY

HE

SU PU N RP YE L LL E / OW

BU RG ES GO T G LD RE E

TM AP

T GO BLA LD CK /

FN 94

JE FI T B RE LA RE CK D /

94 40

JE HO T B T LA PI CK NK /

94 FN

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 AP

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

36 40

FO R

GE OR

AN

RE FI N

77

36 57

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

PI NK HO H US CR

D RE

T HO RE

D

T

ND

I IL

44

EE

N EE GR E M LI

40

CH

NK PI BY BA

47

LM

UE BL N IA

AI W HA

57

36 94

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

AS H

HE AT HE

BL RE HI PP

41

30 57

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

EY R

GR

UE

AQ

50

BU RG U

PU

PL

RP

UM

LE

UE BL Y SK NK PI

BX

52

S LO S YF ND N EE GR T RE S FO

FARVER

93

Y

56

CA

YE LL OW

SU N

TM

252 BØRN

OA L RO YA L

OX FO R

PE

RO

34

AR C CH

NA D

CH EN FR

YT

51 E

VY

32

NA

VY

FN

94

BL U

JE

AR

T

TI C

W

BL AC K

HI TE

87

SA

36

30

JH-003B 80% bomuld, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

VEJL. PRIS kr. 170,-

VEJL. PRIS kr. 147,FARVER

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

F JE IRE T R BA ED LC / K

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

JH-001B KIDS COLLEGE HOODIE


62-041 KIDS SET IN SWEAT

Hættetrøje i stærk farver. Dobbeltlags hætte og en gennemgående lomme forpå. Ribkant i talje og ærme.

Sweatshirt med rund hals og rib kant for neden og ved håndleddene.

HE

VY

NA V

Y

NA

ER SU N

FL

OW

DY BU

RG

UN

E BL U SK Y

TT LE

GR

EE

N

38

34

40

41

D

YT

EP DE

AT

W

RO YA

L

BL U

E

51

32

AZ

HE R

K

GR EY

94

RE

36 BL AC

N EE GR

3O

RI C

C TR I EC

FARVER

CT

OW YE LL

OR

EL

TR I EC EL

10

kr. 84,-

EL E

12

C

IC CT R

AN GE

13

PI

NK

11 EL E

FARVER

VEJL. PRIS

62-041 80% Bomuld, 20% Polyester 260g/m² 280g/m² 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8(128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

E

VEJL. PRIS kr. 183,-

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVER STØRRELSE

HI T

JH-004B 80%Polyester, 20% bomuld 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

BO

ART NR MATERIALE VÆGT HVID VÆGT FARVER STØRRELSE

JH-004B KIDS ELECTRIC HOODIE

BØRN 253


JH043J KIDS VARSITY JACKET Baseball jakke for børn i sweatshirt stof, med kontrastfarve på ærme og hvide kontrastlinjer på ribkant og krave. To lommer foran. Lukkes med trykknapper. ART NR JH043J MATERIALE 80% Bomuld, 20% Polyester VÆGT 330g/m² STØRRELSE 3-4 (104cl), 5-6(116)

7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

FARVER

32 30

32 94

32 41

51 30

87 94

PE 94

41 30

57 30

40 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

47 30

254 BØRN

HE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

FI R W ER HI E TE D/

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

HO W TP HI IN TE K/

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/ HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY / LE GR / H EY EA TH ER

PU RP

Y/ O W RD HI N TE AV

OX F

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

PE 30

AT H W ER HI G TE R E

94 30

JE FI T B RE LA RE CK D /

36 40

SU JET N BL YE A LL CK OW /

36 34

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 94

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 30

Y/

VEJL. PRIS kr.198,-


62-005 KIDS CLASSIC SWEAT JACKET

63-417 KIDS 65/35 POLO

Sweatjakke med to for lommer. Skjult lynlås.

Børne pique med ton-i-ton knapper. Bomuld og polyester. Easy Care-blanding som tåler 60 graders vask.

VY NA K

N

LI GH

T

PI N

Y ND BU

RG U

LE RP PU

Y SK

GR

EE

ER BO

TT

LE

W LO NF

52

41

38

SU

VY EP DE

HE

PE

34

40

NA

GR E HE AT

BL

YT BL UE

51

32

AZ

R

AC K

E

Y

94

36

3O HI T

FARVER

kr. 71,kr. 80,-

W

VEJL. PRIS HVID VEJL. PRIS FARVER

UE

RO Y

AL

BL

VY NA DE

EP

CK

40

BL

51

RE D

AZ

UE

36 BL A

FARVER

AL

kr. 165,-

RO Y

VEJL. PRIS

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomuld VÆGT HVID 170 g/m² VÆGT FARVER 180 g/m² STØRRELSE 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIALE

D

62-005 80% Bomuld, 20% Polyester 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

RE

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BØRN 255


Sweatshirt bukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer.

UE

OL

L

BL

AT UL

TR

A

YE

D

LL O

W

12

AZ

32 NA V

NA DE

EP

R HE HE AT

Y

VY

EY

94 CK

EE GR TT LE BO

RO YA L

NA

OR AN

D RE

RP PU N EE GR AL RE

256 BØRN

AP GE

44

38

50

51 VY

K AC BL

W

LE

40

AL

36 BL A

32

GO L

36

PE

64-051 80 % bomuld, 20 % polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11(140 cl), 12–13 (152 cl)

VEJL. PRIS kr. 97,FARVER

kr. 111,-

3O

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

GR

JK-950 100% Tafetta Nylon 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

HI

FARVER

Windbreaker med skjult hætte i kraven. Hætten og bundstykke har snortræk. Jakken kan pakkes sammen i lomme

N

VEJL. PRIS

64-051 KIDS JOG PANTS

TE

ART NR MATERIALE STØRRELSE

JK-950 SIROCCO / KIDS


64-005 KIDS LIGHTWEIGHT JOG PANTS

JH-072B KIDS CUFFED JOG PANTS

Collegebukser med elastik i talje og åben leg. Tyndere kvalitet unbrushed inderside.

Sweatshirt bukser i klassisk snit med elastik ved fod og i taljen. Snøre i taljen og to sidelommer. JH-072B 80% bomuld, 20% Polyester 280 g/m² 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

VEJL. PRIS

kr. 90,-

VEJL. PRIS kr. 163,94 R

NA CH EN FR

T

BL A

CK

VY

FN

AT HE

36

HE

HE

AT

HE

R

GR

VY NA DE EP

CK

FARVERR

JE

94

AZ

EY

36 BL A

FARVER

EY

64-005 80% Bomuld, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

GR

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BØRN 257


B10B JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALE 100 % bomuld STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 28,-

E BL U Y SK

SU

44 RE D

BR HT IG BR

EE N

OR AN GE

IG

RF

HT

BL

RO

UE

YA

L

YT

MU

RE C SI AS CL

38

GR

LD

LE TT BO

Y LL KE

LI M E

BR

NK PI

77

GR EE

N

N

47 GR EE

OW LL YE

VY

EN FR

HS FU C

BU RG

LM

CR

IA

UN DY

E RP L PU

K2

52

D

E HI T AP

57

41

EM ER A

PE

BH

NA

GR

EY

FN

GR

W

HI T

BL AC K

GL

CH

36

3O E

FARVER

B45B JUNIOR ACRYLIC KNITTED HAT ART NR B45B MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSE One-size

C SI AS

B450B JUNIOR SNOWSTAR DUO BEANIE Hue med kvast i to toners kontrastfarve. Kan bruges med eller uden fold-op. ART NR B450B MATERIALE 100 % soft-feel akryl STØRRELSE One-size VEJL. PRIS kr. 36,-

258 BØRN

BR 30

BR OF IGH F T W R HI ED TE /

57 30

F OF UC F HS W IA HI / TE

LM 30

LI OF ME F GR W E HI EN TE /

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

32 93

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

FARVER

FL U YE ORE LL SC OW EN

D RE

A SI CH FU

CL

L

IG BR

FR

12

CR

YA HT

H EN C

BL

57

RO

NA

K AC

HI W OF F

BH

VY

FN

36

30 TE

FARVER

T

VEJL. PRIS kr. 25,-


BZ30 ORGANIC BABY LONG SLEEVE BODYSUIT Langærmet GOTS-certifiseret baby body i blød og stærk interlockstrikket bomuld. Detaljer i halsåbning og med trykknapslåsning i benene for nemmere påklædning. ART NR BZ30 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE 3-6, 6-12, 12-18 måneder VEJL. PRIS kr. 95,FARVER 57

EA

A

OA

TM

SI CH

IC UT

FU

AL

K AC

L

60

NA

VY

32 BL

W

HI

TE

36

NA

30

BØRN 259


BZ10 BABY BODYSUIT

BZ10-TLC ORGANIC BABY BODYSUIT

Kortærmet baby body i blød og stærk interlockstrikket bomuld. Detaljer i halsåbning og med trykknapslåsning.

LE BU

40 RE

D

PI R DE W PO

LL Y

GR

EE N

NK

52

NK GU

M

BL U Y ST DU

UT

IC A

L

K

W

NA

TE HI

BL Y ST DU

57

PI

BO

BB

VY

32

E

36

NA

30

AC

FARVER

kr. 70,kr. 76,-

UE

VY NA AL IC

UT SO

FT

YE

D RE

47 KE

HE NK

34

PI PO

W

DE

R

M GU BL E BU B

260 BØRN

40

BO

NA

BL A

W

52

PI

NK

57

32

W

94

LL O

36

A M THE EL R AN GR GE EY

30 HI TE

FARVER

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVER

kr. 66,kr. 72,-

CK

VEJL PRIS HVID VEJL PRIS FARVER

BZ-10TLC 100% Bomuld (Heather Grey 85% bomuld och 15% polyester) STØRRELSE 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 måneder ART NR MATERIALE

BL

BZ10 100% Bomuld (Heather Grey 85% bomuld och 15% polyester) STØRRELSE 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18, 18-24* måneder *i farverna Black og White ART NR MATERIALE

Kortærmet GOTS-certifiseret baby body i blød og stærk interlockstrikket bomuld. Detaljer i halsåbning og med trykknapslåsning.


BZ38 BABY STRIPY LONG SLEEVE T

BZ02 BABY T

Langærmet babytrøje i en blød og elastisks interlock strik i bomuld. Kontrast farve på krave og albue.

Baby T-shirt med nikkel-fri knapper på skulderen for nemmere påklædning.

BL ST Y DU ER LO W NF SU

AN OR

D

UE

VY NA AL IC

34

BU

RE

LE BB

BO

GE

NA

44

M GU

R DE W PO

UT

GR EY T GH

40

LI

PI NK

57

PI

NK

52

32

M

AC K BL

HI W

EL AN

93

36 TE

30

OR

49 M

IN

T

OW

FARVER

GE

VEJL PRIS HVID kr. 57,VEJL PRIS FARVER kr. 62,-

LL

57 30

BU W BB AS LE HE GU RE D W M P D HI INK TE / /

32 30

NA W VY/ HI W TE AS /R H ED ED

FARVER

97% bomuld, 3% polyester)

STØRRELSE 3-6, 6-12, 12-18, 18-24 måneder

YE

VEJL PRIS kr. 114,-

ART NR BZ02 MATERIALE 100% bomuld (Light Grey Melange:

SO FT

ART NR BZ38 MATERIALE 100% bomuld STØRRELSE 3-6, 6-12, 12-18 måneder

BØRN 261


BZ32 BABY HOODIE Børnehætte med hel lynlås. Børsted inderside og dybe kængurulomme ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BZ32 80% Bomuld og 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

VEJL. PRIS kr. 143,NK

52 AS

HE

HE

D

D

PI

NA

VY

32

W

AS

AC BL

W AS M HE EL D AN GR GE EY

94

W

36 K

FARVER

BZ33 BABY SWEATPANT Jogging buks til børn med blød, opbørstet inderside. To sidelommer og en Baglomme. Bred elastik i taljen. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

BZ33 80% Bomuld og 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

VEJL. PRIS

kr. 105,NK

52 W

AS

HE

D

D

PI

NA

VY

32 AS HE

BL

262 BØRN

W AS M HE EL D AN GR GE EY

94

W

36 AC K

FARVER


BZ25 BABY ALL-IN-ONE Onepiece for baby. Full zip gem tog børsted inderside og skjulte sømme for bedre comfort. Køngurolomme foran og extra lange mancetter i ærmer og ben for at kunne bruges når barnet vokser. ART NR BZ25 MATERIALE 80% Bomuld, 20% polyester VÆGT 250 g/m² STØRRELSE 3-6, 6-12, 12-18 månader VEJL PRIS kr. 172,FARVER RE

D

M GU BU B

BL E

AL IC

40

PI

NK

52

NA

VY

32 UT

W AS M HE EL D AN GR GE EY

BL

AC K

94

NA

36

VA N

IL L

A

VN

BØRN 263


ST107 BABY BODY

Baby body LABEL FREE,uden varemærkning. Bodyn har lange ærmer og en Amerikansk halsåbning. En-til en rib, med sidesøm.

Baby body LABEL FREE, uden varemærkning. Bodyn har korte ærmer og en Amerikansk halsopning. En-til en rib, med sidesøm.

57

SE RO

LI

NK PI

GH T

IS

E

BL U

E

42

TU RQ UO

RO

SE

UE BL

52

264 BØRN

65

36

3O

LI

GH T

AC K BL

HI W

kr. 69,-

FARVER

52

42

VEJL. PRIS

AC K

36

3O TE

FARVER

ST107 100 % bomuld 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

BL

VEJL. PRIS kr. 79,-

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

HI TE

ST108 100 % bomuld 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

W

ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ST108 BABY BODY LS


ST105 BABY T-SHIRT Baby T-shirt Label free, uden etiket.T-shirten er kortærmet og med Amerikansk halsåbning. En-til-en-rib og sidesøm. ART NR MATERIALE VÆGT STØRRELSE

ST105 100 % bomuld 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

VEJL. PRIS kr. 55,36

52 SE RO

T GH LI

AC

K

BL

UE

42 BL

HI

TE

3O W

FARVER

BØRN 265


STØRRELSE SKEMA FOR SKJORTER MÆND S

M

L

XL

2XL

3XL

Krave størrelse

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

KVINDER Krave størrelse

LEVERANSER Hvis ordren afgives inden kl. 12.00 afsender vi den fra vores lager samme dag, senere ordre, den efterfølgende dag. Udsolgte varer som, vi tager hjem fra vores europæiske lagerer, normal leveringstid 5-7 hverdage. * Vi tager forbehold for at produkterne kan være udsolgt eller i restordre.

PRISER Samtlige priser i kataloget er vejledende udsalgs priser Fruit forbeholder sig retten til at ændre priserne ved valuta ændringer uden forudgående varsel. Der tages forbehold for lager beholdning, omkostninger ved evt. videreforarbejdning for kunde. Der tillægges fragt. Lokale pris variationer kan forekomme. Farverne i Kataloget er en indikation af farverne og kan variere fra original farven på stof. Der tages forbehold for trykfejl.

266


Fruit katalog 2016 DK  

Fruit of the Loom, Russell, AWDis, Stormtech, Bag Base, Beechfield, Quadra, Westford Mill, B & C, Superstar, Babybugz, Atlantis, Regatta, Cr...