Page 1

2015


Vüre varemerker Nøye utvalgte design og kvalitet Fruit inneholder produkter som lagerføres i Sverige og Europa for raske leveringen i det Skandinaviske markedet. Kolleksjonen inneholder kun produkter fra velkjente varemerker som stür for kvalitet og leveringssikkerhet.


Fruit of the loom har produsert tekstiler siden 1851, som tilsier mer enn 160 års erfaring i tekstil­ bransjen. Fruit of the loom produserer en basic kolleksjon hvor varemerket står for trygghet når det gjelder design og farger.

Bagger/vesker med kvalitet og funksjonalitet. Quadra tilbyr en stor variasjon av bagger for sport, fritid og business.

Rimelige bagger/vesker for ditt budskap. Med våre 28 farger kan vi levere de fleste behov. I 1902 i Alexander City Alabama, USA startet Ben­ jamin Russell produksjon av tekstiler. Russell er i dag kjent for sin fokus på høy kvalitet. I katalogen finner du produkter som t-shirts, sweatshirts, hettegensere/jakker, skjorter, strikket og jakker. Med varemerket B & C, får du produkter med høy motegrad. Kolleksjonen inneholder plagg som finnes i urbane miljøer rundt om i verden. Tøffe kutt, materialer og farger er karakteristisk for B & C. Leter du etter litt ekstra, sjekk på B & C. All we do is Hood tilbyr et bredt sortiments av Sweatshirts produkter i en mengde farger og kombinasjoner. Prisgunstige produkter med bra passform, design og kvalitet. Sortimentet består av tekniske funsksjoneller produkter hvor materialet har meget gode egenskaper for fukttransport og holder deg tørr nærmest kroppen.

I British Colombia i 1977, Canada begynte Blake Annable produksjon av tekniske klær. I dag er Stormtech kjent for meget høy kvalitet og god teknisk design. Alle plaggene utvikles og testes i det tøffe klima man finner i Canada. Det brukes kun de siste utviklede materialer for å kunne møte de harde kravene som vær og vindt stiller til et teknisk plagg.

Bagbase tilbyr Europas mest fargeglade sortiment. Leter du etter bagger/vesker til meget hyggelig priser, men fortsatt høy kvalitet og god design så er dette riktig kolleksjon.

Beechfield leverer capser, luer, halser og hansker som passer for alle smaker. Materialene og design varierer for og kunne tilfredstile de høye kravene de ulike årstidene stiller.

Mantis har satt fokus på etisk og økologisk produksjon siden oppstarten i 2000. I dag har selskapet vunnet priser for sitt engasjement og sine produkter. Her finner du et utvalg av produk­ ter med økologisk bomull produsert i en kjede av Fairtrade-selskaper.

Hos Mantis finner du også barneprodukter under varemerket Babybugz. De fleste produkter er produsert i økologisk bomull og i mange størrelser.

Med Atlantis, kan vi tilby et bredt utvalg av caps og luer. Modeller med high fashion finnes på lager og i kombinasjon med en stor fleksibilitet i tilpasset produksjon gir gode muligheter for å finne en løsning for alle kundenes skiftende fashion behov.

Med LABEL FREE-produkter, kan du sette din egen merkevare direkte inn i plagget. Klærne du kjøper kun har en nøytral størrelse etikett i nakken og du kan legge til et trykk eller etikett.

3


4


ÖKO-TEX Fruit of the loom / Russell / B&C

Øko-tex / trygge tekstiler sikrer at klesplaggene IKKE inneholder noen farlige emner for mennesker eller naturen. Øko-Tex Standard 100 er et internasjonalt anerkjent testog sertifiseringssystem for tekstiler. Testkriterier er stand­ ardisert verden over og inkluderer tester for ph-verdier, formaldehyd, sprøytemiddel, tungmetaller og allergi-frem­ kallende fargestoffer. Bare når det er bevist at et klesplagg ikke inneholder noen av disse emner innvilger Øko-Tex – godkjenning. Ytterligere en grunn til å velge Fruit Of The Loom, Russell og B&C. Les mer på www.oeko-tex.com

ETHICAL COTTON Fruit of the Loom Fruit of the loom er stolte av å kun bruke de beste råvarene i produksjon. Det hele starter med å bruke den fineste råbomullen. Respekt for rettferdighet og menneskelige rettigheter er meget viktig for oss, og derfor brukes det kun etisk produsert bomull. Vi bruker ikke bomull fra Uzbekistan – hvor brudd på disse rettighetene er dagligdagse. Det er også et krav som selskapet stiller til alle sine underlev­erandører at ingen bomull eller tekstiler kommer fra Uzbekistan. Mesteparten av bomullen som Fruit of the loom brukes kommer fra USA. Dette garanterer kvalitet, trygghet for alle og sporbarhet.

FAIR TRADE Beechfield Brands / B&C Fairtrade, tildligere Max Havelaar, er en internasjonal merkeordning som garanterer at bønder og plantasjear­ beidere i utviklingsland får tryggere arbeidsvilkår og bedre priser for sine produkter. Fairtrade er internasjonale serti­ fiseringsstandarden for rettferdig handel og produksjon.

WRAP

(Worldwide Responsible Apparel Production) Fruit of the Loom / Russell / Stormtech/ AWD

WRAP er en uavhengig, ideèll organisasjon som arbeider med sertifisering av lovlig, human og etisk tekstilproduks­ jon over hele verden. Gjennom å vedta WRAP, kommer de produsentene som jobber etisk jobbe med samme etiske regler som vil bli overvåket. Dette vil komme tekstilindustri, miljø, lokalt ansatte og til slutt forbrukerne til gode. Les mer www.wrapap­parel.org

THE FRUIT CODE Fruit of the loom

Som en av verdens ledende klesprodusenter kjenner Fruit Of The Loom ansvar for miljø og samfunn. Fruit Of The Loom stiller meget høye krav. Dette merkes på klærne som produseres og måten de produseres på. Disse kravene skaper grunnlaget for The Fruit Code. Denne koden viser Fruit Of The Looms engasjement i å minske miljøbelastningen og medvirke til en positiv innsats i de samfunn hvor de opererer. Men det handler ikke bara om dem. Fruit Of The Loom forsikrer at de samme strenge reglene gjelder alle deres leveran­ dører, distributører og hvilken som helst av deres samarbeidspartnere. Denne holdningen er ikke noe nytt for Fruit Of The Loom, de har alltid oppført seg som dette.

SAI Mantis / B&C

GOTS Mantis / B&C

Social Accountability International (SAI arbeider for bedre arbeidsforhold gjennom egne ”SA8000 standard for decent work ), et verktøy for å implementere gode arbeidsforhold i en rekke land og bransjer.

GOTS® (Global Organic Textile Standard) merking er en garanti for den økologiske statusen på produktet. Fra råvaren bomull til ferdig pakket produkt er utførelser gjort på et miljøvennlig og med sosialt ansvar.

Fair Wear Foundation BSCI Mantis / B&C The Business Social Compliance Initative (BSCI) er en ikke­ kommersiell organisasjon som arbeider med forbedringer av arbeidsforhold i leverandørkjeden. Arbeidet gjennom­ føres med inspeksjoner med BSCI base code som målestokk.

B&C Fair Wear Foundation (FWF) er en uavhengig, non-profit organisasjon som arbeider med selskaper og fabrikker for å bedre arbeidsforholdene for tekstil arbeidere i en rekke land i Europa, Asia og Afrika.

5


2015 KOLLEKsjON 6


PIQUĂˆ

jaKKER & fleece

side 50

side 124

LUER side 164

Knitwear

t-shirts

side 98

side 12

UNDERWEAR

active wear

side 150

skjortER

side 42

sweatshirts

side 102

side 68

NEW!

barn/BABY side 178

accessoarer side 148

7


INNSIDEN rEGnEs oGså! PRIVATE LABEL «Private label» gjør at du kan sette bedriftens identitet også på innsiden av produktet. Vi har ingen krav til volum ( 1 stk. min. ) , gir deg stor fleksibilitet i valg av produkter og levert raskt. Med hjelp av syersker, kan vi lage produkter med bedrif­ tens identitet. Vi bytter ut eller sett inn etiketter på mod­ eller i de fleste produktkategorier - T-skjorter, jakker, vesker, luer og så videre. All produksjon skjer i Sverige, og det er grunnen til at leveringstidene kan være så korte, vanligvis 1-2 uker avhengig av ordrens størrelse.

8


9


D u ve t ve l at du fi nn er de t si st e på fr ui t. se /n o

Forhandler? Bestill direkte via fruit.se/no! Når du logger inn på din unike side finner du all nødvendig informasjon – sortiment, lagersaldo, PMS-farger, priser osv. Her legger du enkelt og effektivt in en ny ordre og har full oversikt over det du tidligere har lagt inn. Når du er logget inn kan du laste ned høyoppløselige produktbilder, Produktinformasjon, måleskjema og sertifikater som f. eks. Øko-tex.®.

10


Hvem er din favoritt? FLASH BEANIE

JH-053J KIDS VARSITY ZOODIE

Pris: 69 kr Side 166

934 long sleeve poplin shirt Pris: 319 kr Side 104

Pris: 299 kr Side 188

BG14 RETRO SHOULDER BAG Pris: 149 kr Side 153

61-392 PERFORMANCE T

W101 PROMO SHOULDER TOTE TW037 MICK SLUB

Pris: 89 kr Side 43

Pris: 19 kr Side 149

Pris: 199 kr Side 30

B425 HERITAGE BEANIE AFP-1 GRAVITY THERMAL JACKET Pris: 1 299 kr Side 137

Pris: 45 kr Side 164

B15C ultimate 5 panel cap sandwich peak Pris: 55 kr. Side 175

JH043 VARSITY JACKET Pris: 299 kr Side 95

B295 SUPRAFLEECE THINSULATE GLOVES Pris: 65 kr. Side 173

11


T-SHIRTS

12

TMD70 DNM PLUG IN side 39


Nyhet! Side 169

Nyhet! Side 55

Nyhet! Side 163

Sportslig og feminin Kombiner din outfit. Velg stilen som passer deg best!

Nyhet! Side 137

Nyhet! Blondie Slub, side 30 Nyhet! Side 152

Nyhet! Side 99

Nyhet! Side 116

Nyhet! Side 159

klassisk business Kombiner ditt p책kledning. Velg stilen som passer deg best! Value-weight v-neck t, side 31 Nyhet! Side 167

Nyhet! Side 131

13


T-SHIRTS

61-372 Lady-FIt valueweight t Dame t-shirt med feminin pass­ form. Halsribb i bomull/lycra. ART NR 61-372 MATERIALe 100% bomull (Heather grey: A CH SI FU

RE

D

AR CO CH

N

AN

GE

GR

44

E

OR

TT L

W

ER

34 SU NF LO

BO

EE N GR

LL Y

Y

BL

UE

47

SK

RP LE

EE

UE BL AZ

UR

E

NA EP DE

LI E HI T

38

YT

PU

T

PI NK

PE

W

57

AL

UE BL RO YA L

ZU VY

BL AC K HE R

52

3O

14

AZ

GR

EY

94

GH

ca pris 45 kr hvit, 55 kr farget

40

87

51

KE

36

HE

farger

AT

97% bomull, 3% polyester) VEKT HVIT 160 g/m2 VEKT FARGET 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL


T-SHIRTS

Barn

61-036 vaLueweight t

side 179

Favoritt!

Fruit of the looms BESTSELGER. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Vår bestselger tilbys nå opp til 5XL. AC K BL

EP

PE LE RP PU

CL

40

K2

38

GR TT

AK KH

FU

W

CH

HI

I

SI A

TE

AP GR LI

GH T

BO

3M

57

3O

HI

TE

GL

LE

LO YE L

RE D

CH

AS

AR C

H

W

EE N

SU

AS

NF

SI C

LO W

OL

IV

ER

E

59

RE D BR IC K

AT H HE

DE

CH

34

93

32

VY

OL OC

OR A

BX

OA L

87

36

AT E

E NG

UN RG BU ER

GR EY

94

AZ

CQ

NA

44 DY

41

VY

farger

NA

61-036 100 % bomull (Ash: 99% bomull, 1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL Alla färger; S-5XL Endast i White, Navy, Heather Grey, Black ART NR MATERIALe

L RA

PI NK

BL EE L ST

RO

60 T

UE

UE BL YA L

LL Y KE

YT

52

NA TU

80

LI GH

51

GR

EE N

47

UR E AZ

BL U

E

BL U

E

ZU Y

45 kr hvit, 55 kr farget

SK

ca pris

15


T-SHIRTS

NEW!

Barn

NEW!

61-412 SOfSPUN T

61-414 lady fit SOF SPUN T

Ny T-shirt med moderne pass­ form og mykere følelse. Halslin­ ning i bomull/lycra. Tubestrikket.

Ny T-shirt med moderne passform og mykere følelse. Halslinning i bomull/lycra.

DE FL O

W

ER

34 SU N

LL Y KE

EP

CH S GR

EE N

EY GR

47

R TH E HE A

NA

IA

VY

AZ

FU

RE D

L

TE HI

57

94

44

W

NF SU

RO YA

EP LO W

EE

40

BL U

E

51

ER

N

36

3O

34

GR LL Y KE

FARGER

DE

FU

RE TH ER

GR

EY

47

49 kr hvit, 59 kr farget

GE

SI

A

NA V

Y

AZ CH

D

BL AL

GE OR

AN

E HI T W

16

57

94

44

3O

40

RO Y

BL AC K

UE

51

HE A

36

ca pris

AN

ca pris 49 kr hvit, 59 kr farget

OR

1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VEKT hVIT 160 g/m2 VeKT FaRGet 165 g/m2 STØRRELSER S-XXXL

61-414 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VeKT hVIT 160 g/m2 VeKT FaRGet 165 g/m2 STØRRELSER XS-2XL ART NR MATERIALe

BL AC K

ART NR 61-412 MATERIALe 100% bomull (Ash 99% bomull,

FARGER

side 179


T-SHIRTS

17


T-SHIRTS

155F Ladies Slim Fit t

Herre T-shirt i moderne design. Myk i kvaliteten. Slimmet modell men ikke for tight.

Dame T-shirt i moderne design. Myk i kvaliteten. Slimmet modell men ikke for tight.

RP

C SI

PU

CL AS

PL AP

PE LE

RE D

40 E

RO HT IG BR

44

E

LM LI

OR A

M

E

NG

E

IS UO TU RQ

K2

ND Y

LL O

W

PI N

K

52

YE

Y SK

GR E LE BO TT

FU RD OX GH T LI

VY H

FR

W A CH

SI

PI N CA

ND Y

W LL O

Y SK

YT

EN C

HI TE

GE K

38

RD FO OX

HT LI G

18

65

NA

SI CL AS

E

OR AN

57

52

AL

EN

32

94

94

YA L

51 BL AC

C

E PL AP

36

E IS UO RQ TU

K2 YE

BO

farger

30

44

LI M

YA RO HT BR

NA FR E TT L

CH

SI

A

GR E

38

FU

LM

H EN C

HI TE W

57

PE

49 kr hvit, 59 kr farget

LE

YT

IG

BL A

32

30

40

ca pris

PU RP

65

51

RE D

L

AL

VY

36 CK

farger

EN

ca pris 49 kr hvit, 59 kr farget

155F 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 XS–XL

CA

ART NR MATERIALe VeKT hvit VeKT farget STØRRELSER

K

155M 100% ringspunnen bomull 140 g/m2 145 g/m2 S–2XL

FO

ART NR MATERIALe VeKT hvit VeKT farget STØRRELSER

155M Mens Slim FIt T


T-SHIRTS

155F ladies slim fit T 155M Mens slim fit T

150M light Weight T Klassisk T-shirt i ringspunnet bomull. ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

150M 100% ringspunnen bomull 145 g/m2 150 g/m2 S–2XL

Barn

ca pris 49 kr hvit, 59 kr farget

D

LE

RE C

RP PU

44

TU

K2

AN GE OR

RQ

LI M

E

UO

NA

ND Y

LO

GH

T

OX

FO R

D

SK

Y

W

PI N

K

52 CA

CH GR E LE

SS I

LM IS E

YT

FR EN

FU

BO TT

CH

SI A

38

PE

CL A

AP P

HT IG BR

VY

65

EN

TE HI W

57

40

YE L

K BL AC

32

30

94

AL

RO

YA

L

51

LE

36

LI

farger

side 180

19


T-SHIRTS

61-200 Fitted valueweight T

61-044 SUPER PREMIUM T

Figursydd T-shirt for bade herre­ og dame. Sidesømmer som gir en mer moderne design. Tynnere halsrib i bomull/lycra.

Klassisk ”amerikansk” T-shirt. Tung, hele 205 gram. Perfekt ved mye bruk. Tåler vask i 60°.

61-200 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VeKT hVIT 160 g/m2 VeKT FaRGet 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALe

40

BL

NA

VY

AC K

VY DE

EY

41

BL U

Y

RO YA

L

ND

AT

E

ER

CH

OC

OL

OW SU N

FL

I AK KH AS

TE HI W

BL UE Y

H

93

3O

SK

CQ

34

GR TH HE A

LI

YT

BU

OR

CL EY

3M

ER

AP GR T GH

AN GE

OL AS

SI C

NC ZI HI

TE

94

51 E

44

RG U

E

ER HE A

TH

59

IV

GR

UE AL

BL

VY NA

XW

GL

20

36

32

AZ

BO

94

NA

38 E

farger

TT L

51

DE EP

OR A

NG

E

AZ

RO Y

44

EP

AS CL

CH

3O

RE D

IV E OL

AL AR

CO

AC K BL

D RE

ca pris 59 kr hvit, 69 kr farget

59

W

87

SI C

36

EN

40

GR E

farger

E

45 kr hvit, 55 kr farget

1% polyester. Heather grey: 97% bomull, 3% polyester.) VeKT hvit 190 g/m2 vekt farget 205 g/m2 STØRRELSER S–2XL (White, Black, Navy, Heather grey även i 3XL)

HI T

ca pris

ART NR 61-044 MATERIALe 100% bomull (Ash: 99% bomull,


T-SHIRTS

61-082 Screen Stars original T

61-212 American HEAVY COTTON T

Kampanje T-shirt i 9 farger. Lycra i halsribben for økt slitestyrke. Perfekt for større kampanjer.

Klassik T-shirt i hele 195 gram. Leve­res i str. Opp til 3XL i alle farger.

ca pris

49 kr hvit, 59 kr farget

farger

36

LO W

VY NA

BL A

HI

TE

GE

W

RO Y

AL

BL

GR HE R

3O

SK

Y

BL

UE

HE AT

44 OR AN

51 UE

94

EY

GR E Y KE LL

YT

57 SI A CH FU

RE D

D RE BR I

K2

EN

N GR E

TT L BO

BL UE UR E AZ

40 CK

TH HE A

47

EE

IV E OL

AS

E BL U RO YA L

VY NA ER

LE

E HI T

YE LL

OW

3O W

RP PU AN GE

K2

OR

BX

GR

EY

94

44

SI C

E

CL

ZU

LI

51

LI M

PE

38

32 E

LM

59

GH

T

BL

AC

K

GL

GR AP HI T

36

YE L

40

32 CK

ca pris 35 kr hvit, 45 kr farget

RE D

97% bomull, 3% polyester)

VeKT hvit 135 g/m2 vekt farget 145 g/m2 STORLEKAR S–2XL

farger

61-212 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 185 g/m2 vekt farget 195 g/m2 STØRRELSER S–3XL ART NR MATERIALe

ART NR 61-082 MATERIALe 100% bomull (Heather grey:

21


T-SHIRTS

NEW!

TU002 exact 150 T-skjorte i forkrympet ringpunnset bomull. Tubestrikket. ART NR TU002 MATERIALe 100% bomull (Sport Grey 85% bomull,

15% viscose). VeKT 145 g/m2 STØRRELSER S–2XL i alla farger; S-3XL endast i

White, Black, Sport Grey, Navy, Royal, Red, Orange, Bottle, Green och Gold ca pris 39 kr hvit, 49 kr farget 40

L RO

YA

NA

BL

BL

VY

K AC

HI W

51 UE

32

D

36

RE

3O TE

farger

I AK KH

BL N

W

OW

YE LL O

BR AR BE

OL

L

PL E

AT

PU R E

NI

M

BL U

DE

DI

GR EY

EY GR

DA

SP O

RK

RT

Y

80

AS A

ET

W

OL

ED

VI

US

KE LL Y RR

73

BE SP RA ED US

US

L RA CO

VA

EP EN GR E

IO CH TA PI S ED

YE LL OW

55

55

CG

94

US ED

TU

DE

RQ

UO

RE

IS

D

E

BL UE UR E AZ

VY NA HT LI G E IS QU O

OR

BH

TL

47

TU R RE AL

ED

BL A

CK

23 US

SI A FU

CR

KI

32

K2

50

PE CH

CO T RI AP

GO

57

65

ZU

22

SA

TU R NA

AS H

AP

49

ND

AL

18

BI

33

LD

0R

SK Y

AN OR

BU

60

3M

GE

DY RG UN

E TT L BO

93

YT UE

44

41

GR E

EN

38


T-SHIRTS

NEW!

Tw041 exact 190 top/women

TM035 too chic men

T-shirt i medium fit passform, forkrympet ringspunnet bomull. Smal halslinning og sidesømmer.

T-shirt med vintage-look (vasket), slub edition, Fast oppbrett på ermer og sidesøm.

CC

ET VI C CH I

GR IC CH

BL

OL

EE

VY

AC K

TE HI

73 N

32

36

NA

3O

IC

FARGER

CH

139 kr

IC

CH

SI A

57 FU

RO YA L

BL UE

51 RE D

BL AC

E HI T W

LL Y

GR

EE N

47

40 K

36

3O

KE

farger

ca pris

W

ca pris 49 kr hvit, 55 kr farget

TM035 100% bomull 150 g/m2 S-XXL

CH

ART NR MATERIALE VeKT STØRRELSER

IC

TW041 100% bomull 185 g/m2 XS-2XL

CH

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

NEW!

SE SIDe 202

SE SIDe 202

23


T-SHIRTS

NEW!

m68 MEN´S SUPERSTAR T T-shirt produsert i ekstra myk bomull og moderne sømdetaljer. ART NR M68 MATERIALe 100% bomull, Peach Finish; Heather

Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% Viscose VEKT 150 g/m² STØRRELSER S-XL; XXL i Black, Swiss Navy, Heather Grey Melange, Washed White, Brazil Yellow och Pure White ca pris 139 kr

SE SIDe 202

24

EY GR R

BL UE

94 HE

LT

AT HE

CO

41

AR M CO EL A AN L G GE RE Y

CH

RG UN

DY

87

BU

AR W

BA

NA VY EG

E

RE

GR

D

EE

N

47 M

ED AS H W

BR

AZ IL

34

51

LL

W

K

CR

W HI

TE

09

32 BL AC

TE

36

CO

3O HI

farger


T-SHIRTS

NEW!

m69 WOMEN´S SUPERSTAR T T-shirt produsert i ekstra myk bomull og moderne sømdetaljer.

150 g/m² S-XL

EG

E

D HE AS W

87

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

GR

EE

N

47

W

HI TE

09

T AL

EY GR

HE A

CO B

94 TH ER

BL

UE

51

57 NK

BL

W

HI

AC K

TE

32

PI

36

K

3O

PU N

farger

Y

119 kr

NA V

ca pris

LL

VeKT STØRRELSER

M69 100% bomull, Peach Finish; Heather Grey och Charcoal: 90% bomull och 10% Viscose

CO

ART NR MATERIALe

SE SIDe 202

25


T-SHIRTS

NEW!

m71 WOMENS LONG LENGTH T Lang dame T-shirt i tynnere bomull og med moderne snitt og detaljer. ART NR MATERIALe VeKT STĂ˜RRELSER

M71 100% bomull 120 g/m2 XS-XL

ca pris 109 kr 3O

26

AC BL

HI W

SE SIDe 202

K

36 TE

farger


NEW!

T-SHIRTS

M91 Women's Loose Fit T Moderne, tynn løstsittende T-shirt med svakt kurvet nederdel og litt lengre bakdel. Vid halslinning og «tear-off etikett». ART NR M91 MATERIALe 100% bomull; Heather Grey

85% bomull, 15% Viscose VeKT 125 g/m2 STØRRELSER S-XL ca pris 119 kr 3O

EY GR R

HE

AT HE

HI

TE

94

W

farger

SE SIDe 202

27


T-SHIRTS

NEW!

ST306 MENS TEE Lang “Label Free” tight T-shirt med rund hals, smale ermer og smal rib I kraven. Dobbelsømmer og sidesøm. ART NR ST306 MATERIALe 100% bomull , Oxford Grey:

85% bomull och 15% Viscose VeKT 165 g/m2 STØRRELSER S-2XL ca pris 99 kr VY

EY

AZ RK

NA

GR FO

RD

K AC BL

HI W

28

94

DA

36

OX

30 TE

farger


NEW!

T-SHIRTS

st205 LADIES FASHION Lang “Label Free” tight T-shirt med smale ermer og rund halslinning med small Lycra-rib. Nakkebånd, dobbelstickninger og sidesøm. ST205 100% bomull , Oxford Grey: 85% bomull och 15% Viscose VeKT 165 g/m2 STØRRELSER XS-XL ART NR MATERIALe

NA V

Y

AZ DA RK

AC K

94 BL

W

HI

TE

36

GR EY

30

RD

farger

FO

89 kr

OX

ca pris

29


T-SHIRTS

NEW! NEW!

TM037 MICK SLUB

V-ringad T-shirt med vintage-look, slub edition. Dobble sømmar i ermavslut och nederdel. Raglanerm og sidesømmer.

V-hals T-shirt med vintage look, slub edition. Sidesøm.

30

32

36

C

NA

VY

K AC

W IC

SE SIDe 202

CH I

3O

BL

VY

farger

NA C

BL IC CH

CH I

AC

K

TE HI IC CH

SE SIDe 202

129 kr

IC

32

36

3O W

farger

ca pris

TE

ca pris 129 kr

TM037 100% bomull 150 g/m2 S–XXL

CH

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

HI

TM032 100% bomull 150 g/m2 XS-XL

CH

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

TM032 blondie slub


T-SHIRTS

61-398 Lady fit valueweight v-neck T

61-066 Valueweight v-Neck T

T-shirt til dame med dypere moteriktig V-hals og feminint snitt.

T-shirt med moteriktig v-hals. 61-066 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALe

ART NR 61-398 MATERIAle 100% bomull (Heather grey:

97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL

ca pris

59 kr hvit, 69 kr farget

ca pris 59 kr hvit, 69 kr farget EY

3O HI T W

ER TH

E

GR

E BL U L

EP

BL A

87

94

RO YA

NA

VY

51

HE A

AZ

ER OW FL

40 D RE

AR CH PI NK T

BL U AL RO Y

LI GH

E

EY

52

51

GR TH ER HE A

TE HI

CO

AL

SU N

RE D

SI A CH FU

DE

36

34

DE

40

VY NA EP

AC K BL

94

3O W

farger

57

AZ

CK

farger 36

31


T-SHIRTS

61-028 Baseball Long Sleeve T

61-026 short sleeve baseball T

Langermet T-shirt med kontrast­ farger på ermer og halsrib.

T-shirt med kontrastfarger på ermer og halsrib.

61-028 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALe

32

E

OF LIG O HT RA GR NGE AP / HIT

AM S KE UN LL FL Y OW GR E EE R/ N

UE BL AL OY

/R TE

15 st de ee ep l b na lu vy e /

CK

AW

HI

RE HI T W

TE HI W

E/

OY /R

/D

TH E

D

UE

WM

AL

BL

VY NA EE P

AW

E HIT W

W

HI TE

/B LA

CK

farger WE

W

TH

/B LA

farger

ca pris 69 kr

HI T

99 kr

61-026 100% bomull 160 g/m2 165 g/m2 S–2XL

W

ca pris

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER


T-SHIRTS

61-038 valueweight long sleeve T Langermet T-shirt i klassisk passform. 61-038 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL ART NR MATERIALe

40 D RE

ER

BL

GR

UE

EY

94 TH

EP DE

BL A

CK

NA

VY

51

HE A

AZ

RO YA L

36

3O HI TE

farger

59 kr hvit, 79 kr farget

W

ca pris

33


T-SHIRTS

NEW! NEW!

TMB01 biosfair tee women

T-shirt i 100% Fair Tade sertifisert økologisk bomull. Label med Certified Cotton Fair Trade og Gots.

T-shirt i 100% Fair Tade sertifisert økologisk bomull. Label med Certified Cotton Fair Trade og Gots.

34

farger

36

SE SIDe 202

60 TE

30

TU RA L

185 kr

NA

ca pris

HI

TU RA L NA

HI

BL

SE SIDe 202

60 TE

30 W

36 AC K

farger

TMB01 100% organisk bomull 160 g/m2 S-XL

W

ca pris 185 kr

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

AC K

TMB02 100% sertifisert økologisk bomull 160 g/m2 S-XXL

BL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

TMB02 Biosfair tee men


T-SHIRTS

165F LADIE´S HD TEE 165M men’s hd tee T-shirt i blandet materiale som gir en myk luksus følelse. Moderne passform. Sidesømmer. Funger perfekt for sublimeringstrykk. Label free. RM

E IS UO TU

RQ

D RE

PE RP

Y ND

LE

PI NK

52

FO LI

GH T

OX

E PL

RD

94

AP

M AR

AR M EY GR

BL

AL

L

L

L AR UE

M

TE HI W

K2

65

PU

GY

M3

CA

30

W

farger

LL O

165F 165M 65% polyester/35% kammad bomull 155 g/m² 160 g/m² XS-XL S-2XL

YE

ART NR dame ART NR herr MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER dame STØRRELSER herre

ca pris 129 kr

35


T-SHIRTS

61-098 athletic vest

61-376 Lady-fit valueweight vest

Moteriktig singlett for de tøffeste eller sprekeste.

Moteriktig singlett for damer med feminin snitt.

ART NR 61-098 MATERIALe 100% bomull (Heather grey:

61-376 100% bomull (Heather grey: 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER XS–2XL ART NR MATERIALe

AT

E HI T

HE R

VY

HE

NA

40

3O

RE D

94

W

AZ

EY

36

GR

farger

EP

D

E HI T

59 kr

DE

40

3O

RE

HE AT

HE R

VY NA EP DE

BL AC

36

EY

94

W

AZ

GR

36 K

farger

ca pris

AC K

ca pris 49 kr

BL

97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER S–2XL


T-SHIRTS

NEW!

tw262 patti classic tank top Damesinglett i 100% bomull med dyp halsutrigning og bryterygg. TW262 100% bomull 120 g/m2 XS–XL

51 YA L

TE HI

AC K BL

57

RO

40

3O

SI A

36

CH

farger

FU

89 kr

RE D

ca pris

W

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

SE SIDe 202

37


T-SHIRTS

38


T-SHIRTS

NEW! NEW!

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

TMD70 DNM PLUG IN

TWD71 dnm plug in

T-shirt med denim-look. “Bleking” effekt på krager og sømmer og vridd sidesøm gir et original utrykk.

T-shirt med denim-look og feminin design. “Bleking” effekt på krager og sømmer og vridd sidesøm gir et original utrykk. Medium fit.

TMD70 100% bomull 145 g/m2 S-2XL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

TWD71 100% bomull 145 g/m2 XS-XL

ca pris 159 kr

159 kr

farger

89

H

H CL AS

H CL Y

ST

94 GR EY

AS

SH CL A

GR

EE

N

Y RR

18 RU

AS

TL

CL

H

BE ZZ

CL AS BL UE

SE SIDe 202

H

53

JA

CL

AS

AS

H

ca pris 94 GR EY

N EE

CL

SH CL A

CL

18 RU ST Y

TL

Y RR BE ZZ JA

CL AS

H

AS

H

53

GR

89 BL UE

farger

SE SIDe 202

39


T-SHIRTS

61-382 lady-fit v-neck T

Moteriktig figursydd dametopp med lang erm. 5% Elastan gir økt komfort og bedre passform.

Moteriktig figursydd dametopp med V-hals. 5% elastan gir økt komfort og bedre passform.

EP

NA

VY

AZ DE

BL Y SK T

TE HI W

40

PI NK

52

3O

40

57

RE D

YT

SI A

36

CH

farger

LI GH

HI T W

BL AC

129 kr

E

3O

ca pris

CK

36 K

farger

61-382 95% bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

FU

ca pris 149 kr

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

UE

61-384 95% bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

BL A

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

61-384 Lady-fit long sleeve crew neck t


T-SHIRTS

61-378 lady fit crew neck T Moteriktig figursydd dametopp. 5% Elastan gir økt komfort og bedre passform.

40

DE

EP

D

NA

VY

AZ RE

SI A FU

CH

BL SK Y

BL

57 UE

YT AC K

36

52 PI N

K

3O

LI

GH

T

TE

ca pris 129 kr

farger

HI

61-378 95% bomull, 5% elastan 200 g/m2 210 g/m2 XS–2XL

W

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

41


ACTIVE WEAR

ACTIVE WEAR

42


ACTIVE WEAR

61-392 LADY-FIT PERFORMANCE T

Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Teknisk T-shirt til dame. Produsert ikvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra krop­ pen, og vil derfor holde deg tørr.

99 kr 109 kr

36

3O HI

40

FU

CH

W

SI A

57 LO

E BL U UR

E

SI A CH FU

K2 YE L

ZU

57 LL OW

K2 YE

UR

E

BL

UE

ZU

RE

D

W

E LI M

TE

VY NA

TE HI

LM

AZ BL

DE

farger

3O W

EP

M

E

NA VY

K AC BL

40 RE D

LM

AZ

LI

36

AZ

farger

ca pris BRIGHT YELLOW, FUCHSIA

EP

ca pris 99 kr BRIGHT YELLOW, 109 kr fUCHSIA

61-392 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

DE

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

AC K

61-390 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

AZ

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

61-390 PERFORMANCE T

43


ACTIVE WEAR

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

jc001 cool T

JC005 GIRLIE COOL T

Teknisk T-shirt. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. 30 farger!

Teknisk T-shirt for dame. Produserti kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra krop­ pen, og vil derfor holde deg tørr.

JC001 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL (XS-3XL i färgerna Fire Red, Royal Blue och Sapphire Blue)

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JC005 100% polyester 140 g/m2 XS–XL (XS-2XL i färgerna Artic White, Fire Red, Hot Pink, Royal Blue, French Navy och Jet Black)

ca pris 109 kr

109 kr

farger

36

RE D

PI NK

N EE GR

FI

HO

T

RE

Y KE

PI NK

GE AN

IC TR

IC

EL

EC

TR

AL CO AR

RT SE

87 CH

SA ND

EL EC

DE

N SU M LE

T BE ER SH

11

OR

GR E IC TR

3M OW

EL

EC

HI PP SA

SE SIDe 202

ON

OR

TA EN AG M

HI T W TI C AR

ON M LE

BE T SH ER

UM

E

D SA N

SE RT DE

PI BY BA

OR

56 PL

LI NA FO

RD

E

OX

44

VY

32 JA D

GO

SE SIDe 202

NK

N EE GR M

AS

E

H

R HE AT HE

77 LD

AP

34

YE LL

RE

HI W TI AR

14

IC

30

AG

3M

M

EL EC

TR I

C

RIC

YE

OR

LL O

W

C

12

EL EC T

TR IC EC EL

52

LM

GR

94

LL

PU R E BL U YA L UE

50 TE

SU N

30

BL

T

10

RO

EN C FR

YE LL OW

I CH

IL

34

HO D RE AN

GE

13

PI

NK

N EE GR

11

IC TR EL EC

HA

SK

W

Y

AI IA

BL

N

UE

BL

10

EN

AC BL T

51

H

NA VY

AN

FN

OR

BU

JE

H US GE

RG UN

EN AG M

T HO

93

BX

GR KE LL Y

OR C AI UE

YT

EY

RF

PP SA

AQ

57 PI NK

EE N

47

BL

UE

80 E

HI RE

BL UE

50

13

57

CR

DY

IC AG

41

44

M

GR EE

N

14

LE BO

CH

TT

AR C

OA L

BL UE L RO YA

38

TA

87

51

40

47 PL E

RE D RE FI

T HO

PE K

E OL

AT

ca pris 40

OC

LE PU

OL

JE

CQ

GR E E

T

IV

H FR E W NE

PE

CH

EN

59

RP

36 BL AC K

NA

VY

FN

NC

farger


ACTIVE WEAR

JC002 LONG SLEEVE COOL T

Teknisk T-shirt med kontrasfarger. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Teknisk T-shirt med lange ermer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

W

AR

IC

CH

AR T

D

TE HI

K AC BL

UE

T JE Y NA V CH

EL AR ECT TI RI C C W PI HI NK TE /

OX F SK OR Y DN BL A UE VY /

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

EC JE TRI T CY BL E AC LL K OW /

EL

F JE IRE T R BA ED LC / K

AR T FI IC RE W RE HIT D E/

SA P CH PHI AR RE CO BL AL UE /

T GO BLA LD CK /

51

50 13

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

FR E FI NCH RE RE NAV D Y/

AR JE TIC T W BL H AC ITE K /

50 87

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

36 AP

RE

SE SIDe 202

40 36

40 FI RE

32 YT

30 40

LL OW

36 30

30 57

12

YE

FN

87

IC

11 30

30

CT R

51 30

AR SA TIC PP WH HI IT RE E/

12 36

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

FN 40

FR AR EN TI CH C N W A HI VY TE /

30 36

EL J EC ET TR BL IC A OR CK AN / GE

30 50

JE FI T B RE LA RE CK D /

47 30

AL

36

FN 30

EL E

farger

36 13

CO

159 kr

36 40

JE

farger

ca pris

BL

ca pris 159 kr

JC002 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

AL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

RO Y

JC003 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

FR EN

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JC003 CONTRAST COOL T

SE SIDe 202

45


ACTIVE WEAR

JC015 GIRLIE COOL VEST Teknisk singlett for damer. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JC015 100% polyester 140 g/m2 XS–XL

ca pris 109 kr

LL YE N SU

D RE

T

FI

HO

GE AN

N EE

OR IC

IC

EL

EC

TR

TR EC EL

CH

13

GR

AL CO AR

W

RE

Y LL KE

10

HI

TE

87

C TI AR

OW

NK TR IC

EC EL

GR

NK

EE

UE L YA RO

W NE

RT SE DE

40

SE SIDe 202

EL

EC

TR

IC

YE

LL

OW

12

34

PI

BL HI R PP SA

57

N

PU

47 BL

EN FR

30

SA

ND

3M

11

E

E RP L

AC BL T JE

51

CH

NA

VY

FN

UE

50

PI

PE

36 K

farger

JC086 GIRLIE COOL CAPRI ¾ treningsbukse I CoolFit Poly Spandex, med kontrastsømmer for beste komfort. Skjult lomme på framsiden. Elastisk band i midjen. JC086 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

36 AC BL T JE

46

36 57

36 PE

36 36 50 PE

SAJ JE PEPT T B PU HBIRL LAC RP EABC K / LE LKU/ E

farger

JE T PU BL RP AC LE K/

259 kr K

ca pris

JE HO T B T LA PI CK NK /

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

SE SIDe 202


ACTIVE WEAR

NEW!

JC008 MEN COOL CONTRAST VEST

Teknisk singlett. Produsert i kvalitet med meget gode egenskaper for å transportere fukt vekk fra kroppen, og vil derfor holde deg tørr.

Vest med kontrast i siden. Bak­ stykket er noe lengre og avrundet. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

47 30

34 40

36 40

50 13

40 30

50 30

SA ND

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

AR FI TI RE C R W ED HI / TE

S EL AP EC PH TR IR IC E B OR LU AN E/ GE

SE SIDe 202

DE

SU JET N BL YE A LL CK OW /

SE

RT

36 34

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

36 30

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

87 LM

C LI HA M R E CO GR A EE L/ N

30 FN

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

30 FN

EY GR

AT

HE R

H CR US GE

HE

OR AN LO W YE L IC

farger

SE SIde 202

EL

EC TR

94

119 kr

SU N FI YE RE L RE LOW D /

SU N

FI RE NK PI HO T

BO

N EE GR E M LI GE AN

12

OR EC TR IC EL

YE LL OW

RE

D

EE IV OL GR EE TT L

RO YA L UE E EE N

13

GR C TR I EC EL

3M

44

IR PP H SA

AL CO AR

LM

BL

E

10

34

E

BL

EN C FR NE W

HI T W TI C AR

87

57

E

RP L PU UE

38

50

30

40

GR

E

CK BL A T JE

51

H

NA

VY

FN

59

N

PE

36

CH

farger

N

ca pris 109 kr

ca pris

JE FI T B RE LA RE CK D /

JC007 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

JC008 100% polyester 140 g/m2 S–XXL

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JCOO7 COOL VEST

47


ACTIVE WEAR

NEW!

jc045 GIRL cool polo

Teknisk polo for herrer. Holder deg tørr nærmest kroppen.

Teknisk polo for damer. Holder deg tørr nærmest kroppen.

48

T HO RE D

40 FI RE

M LI YE LL O

W

34 SU N

UE BL

PI NK

EE GR E

RO YA L

N

BL UE

NA

50 PP HI RE

HI TE TI C AR

SE SIDe 202

PE

57

LM

51

NC H FR E NE

JE

W

T

AN

EE

N

30

GR E M LI KE LL Y ND SA RT SE DE

VY

FN

SA

36

LE

US CR

farger

EN GR E

BL U RE HI

PP

TE HI W C TI

159 kr

GE

IC TR

GR EE TL E BO T SA

AR

ca pris

RP

OR

GR E

N

EC

IV E OL

UE BL L RO YA EY GR TH HE A

PI

NK

3M

30

IC TR EC EL

H

EN

N

47

50

ER

NK PI T HO YE LL OW

11

SU N

LM

GR

PL E PU R VY NA H NE W

94

OR TR IC EL EC

EL EC

TR I

C

YE

LL O

12

51

EN C FR

RE D FI RE GE

34

AN

57

W

13

38

10

K BL T JE

FN

40

44

E

59

PE

EE

36 AC

farger

EL

ca pris 159 kr

JC045 100% polyester 140 g/m2 XS–2XL

PU

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

BL AC K

JC040 100% polyester 140 g/m2 S–2XL

W

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

jc040 cool polo


ACTIVE WEAR

NEW!

JC087 GIRLIE COOL ATHLETIC PANT

Vest i feminin design med kontrast i siden. Bakstykket er noe lengre og avrundet.

Treningsbukse i CoolFit Poly Span­ dex, med kontrastsømmer for beste komfort. Skjult lomme på framsiden. Elastisk band i midjen. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

36 40

47 30

34 40

57 36

36 11

PE 50

50 30

SA P AR PH TI IRE C W BL HI U TE E /

SA P PP UR HI PL RE E BL / UE

EL JET EC B TR LA IC CK PI / NK

K AC BL T JE K/

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

36 30

JE FI T B RE LA RE CK D /

40 30

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

30 FN

FI R W ER HI E TE D/

farger

PIN

SE SIDe 202

349 kr

T

SA JE PP T B HI LA RE CK BL / UE

36 PE

JE T PU BL RP AC LE K/

K AC BL T

36 57

JE HO T B T LA PI CK NK /

36 JE

farger

36 50

ca pris

HO

ca pris 119 kr

JC087 87% Polyester, 13% Spandex 280 g/m² XS-XL

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

JC016 100% Polyester 140 g/m² S-XXL

SU N FI YE RE L RE LOW D /

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JC016 GIRLIE COOL CONTRAST VEST

SE SIDe 202

49


Piquè

50


Piquè

63-030 LADY-FIT PREMIUM POLO

Herrepiquè i 100% bomull.

Figursydd damepiquè i 100% bomull.

63-218 100% bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–3XL

57

ca pris

159 kr

farger

40

NK PI

IA

LI

GH

T

HS

RP PU FO

N

KE

LI

RE S

GR EE

T

M E

GR

47 LL Y

N EE

N EE GR LE

TT BO

KH AK I

LM

UE AL RO Y

EP

BL

NA VY

W ER

51

AZ

LO NF

OR AN

GE

UE BL Y SK

AP

HI T

E

GL

LI

GH

T

GR

AC K

W

HI

TE

36 BL

AZ

UR

E

ER TH HE A

3O

ZU BL UE

EY GR

PH I

94

LI

GH T

GR A

CK

34

DE

44

SU

L RO YA

YT

TE

GL BL A

TM

93 AS H

AS

H

93

LE

DY

RE D

38

E BL U

VY NA EP

LO NF SU TE HI W

UR AZ

HE

36

UE BL

HE AT

3O

ZU

R

GR

EY

94

52

N

KE LL

LI

3M

51

AZ

W

GE OR AN

BL Y SK

ER

34

DE

44 UE

YT

57

EE GR

M E

T FO R

TL BO T

47 Y

N EE

LM

ES

E

I AK KH

TM

GR EE

N

38

GR

3M

PE

FU C

41 BU RG UN

NK HT

PU

BU

PI

RP

RG UN

D RE

63-030 100% bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

52

LE

DY

PE

LI G

41

A

40

SI

farger

CH

159 kr

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

FU

ca pris

E

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

63-218 PREMIUM POLO

51


Piquè

63-402 65/35 POLO

63-212 LADY-FIT 65/35 POLO

Kraftig polo pikè til herre i en slitesterk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask.

ca pris 139 kr hvit, 159 kr farget

ca pris

139 kr hvit, 159 kr farget

farger

94

N EE GR

DY

TL E BO T

RG

UN

CK BL A

AL RO Y

38

BU

UE

41

BL

GR AT

Y ND

ER

34 OW FL SU N

D

VY DE

EP

NA

UE BL Y SK

TE HI

LO NF SU

40

AZ

RE

YT

W

ER W

D AL ER EM

36

RG U

GE

34

GR

EY

77

51

HE R

41

EY

PU

RE D

RP L

E

GR BO TT LE

EN GR E

KE LL

44

R HE AT

VY

HE

52

PE

63-212 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 XS–2XL

3O

94 NA

TE HI W

Y

BL Y SK

DE

EP

NA

UE

VY

47

32

3O

EE

E BL U AL RO Y

BL AC

YT

AZ

40

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

BU

38

OR AN

51

N

36 K

farger

Kraftig polo pikè til dame i en slitest­ erk og holdbar kvalitet. Tåler 60° vask.

HE

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

63-402 Easy care 65% polyester, 35% bomull 170 g/m2 180 g/m2 S–5XL


Piquè

53


Piquè

54


Piquè

NEW!

566M men´s stretch polo

566F LADIES STRETCH POLO

Polo Pique i Slim fit og stretch mate­ rialet. 3 kontrast knapper og sprunn i sidene.

Polo Pique i Slim fit og stretch materialet. Modellen er noe lengre, 4 kontrast knapper og sprunn i sidene.

SI A

RE D

CH

SI

FU

CL AS

LE RP PU

HT IG

BL

PE

RO

UE

YA

L

51 E

57

C

NA VY

EN C FR

ZU UR

E

40

H

K BL AC

HI TE

94

RD

FU LE RP PU

32

BR

36

AZ

30 W

CH

C SI CL AS IG H

T

BL

farger

LM

PE

RO

UE

YA

L

51

UR E

57

279 kr

SI A

RE D

VY

40

NA FR

ZU AZ

LI

GH T

E

OX FO

RD

94

EN CH

CK BL A

W

LM

32

BR

36 HI TE

30

LI M

farger

ca pris

OX FO

ca pris 279 kr

566F 95% bomull och 5% Lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

GH T

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

LI

566M 95% bomull och 5% Lycra 205 g/m² 210 g/m² S-3XL

LI M

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

NEW!

55


Piquè

569 CLASSIC COTTON POLO Klassisk piquè i hele 16 farger. Pro­ dusert i 100% ringspunnet bomull. Dame-modellen er figursydd.

FaRGER

YE L

C

FU

CH

SI CL AS

GE

E

OR

AN

PL AP

E M

SK

Y

LM LI

BO T

OI SE QU TU R

LE RP PU

W

LO

W

K2

56

HI TE

NK PI Y ND CA

ca pris 159 kr hvit, 179 kr farget

44

YT

PE

57 SI A

EE TL E

HT IG BR

NA

VY

AL

65

CH FR EN

T GH

30

52

GR

RO

K BL

AC

32

OX F

OR D

94

40

RE D

38

YA

L

51

N

36

LI

569M (herr), 569F (dame) 100% bomull 195 g/m2 200 g/m2 S–2XL (French Navy, White i XS) (Black, French Navy, White även upp till 4XL) STØRRELSER DAMe XS-2XL ART NR MATERIALe vekt hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER HERR


Piquè

577 100% COTTON DURABLE POLO Klassisk moderne piquè produsert med tettstrikket garn med 100% kjemmet ringspunnet bomull. Dame-modellen er figursydd. Tåler vask i 60°. FaRGER IG BR

AZ

UR

E

HT

BL

RO

YA

UE

L

51

NA V

CC

EE GR TU S CA C

Y

M IU TA N TI

N

EN CH

Y

FR

ND

BL A

TE

ZU

YT

TT CK

36

30

Y

32

SK

41 BU RG U

CL A

SS IC

RE D

40

HI

577M (herr) 577F (dam) 100% kammad bomull 210 g/m2 215 g/m2 XS–4XL XS–2XL

W

ART NR MATERIALe vekt hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER HERR STØRRELSER DAME

ca pris 219 kr hvit, 249 kr farget

57


Piquè

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

63-560 lady-fit polo

63-204 HEAVY 65/35 POLO

Figursydd damepiquè produsert i en tettstrikket bomull med Elastan for maksimal passform og komfort.

En skikkelig arbeidshest. Produsert i en kraftig kvalitet. Liten krymp og lettstelt. Tåler 60° vask.

63-560 97% bomull, 3% elastan 210 g/m2 220 g/m2 XS–2XL

63-204 Easy care 65% polyester, 35% bomull VeKT hVIT 220 g/m2 VeKT FaRGet 230 g/m2 STØRRELSER S–3XL ART NR MATERIALe

ca pris 169 kr

189 kr

40

HE R HE AT

GR TL E BO T

D

EE

N

38

3O HI TE

Y ND

VY NA RO

YA

L

NA

BL

VY

UE

51

RE

AZ DE EP

58

94

W

41

EY

32

SI A CH FU

SK

Y

57

GR

36 AC K

farger

BL

YT

RG U

AS S

IC

PI NK

CL

W

HI T

E

VY NA DE

EP

CK BL A

40

BU

52

3O

T

AZ

LI GH

36

RE D

ca pris farger


Piquè

63-000 HEAVY POLO Meget kraftig herrepiquè (240 gram) i 100% bomull med litt smalere moteriktig passform.

FaRGER BX

HI TE

RE K IC

CO AR CH

D

AL

VY NA EP DE

3O W

87

AZ

BR

36 AC K

63-000 100% bomull 230 g/m2 240 g/m2 S–3XL

BL

ART NR MATERIALe vekt hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

ca pris 209 kr

59


Piquè

63-310 premium long sleeve polo

63-214 SCREEN STAR ORIGINAL POLO

Langered Unisexpiquè.

Kampanje piquè, produsert i 100% bomull.

51

3O HI

TE

UE

W

T ES FO R

BL

GR

VY

CK RE D

EP

NA VY

40

DE

TM

RO YA L

AZ

N

36

EE

farger

HI T

E

3O

129 kr

BL A

93

ca pris

W

UE AL RO Y

AZ RE D

BL

GR FO RE

ST

AC BL

40

60

51

EE

N

TM

AS H

36 K

farger

63-214 100% bomull 170 g/m² 180 g/m² S–3XL

NA

ca pris 209 kr

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

EP

(Ash: 90% cotton, 10% polyester) VeKT hVIT 170 g/m² VeKT FaRGet 180 g/m² STØRRELSER S-3XL

DE

ART NR 63-310 MATERIALe 100% bomull


Piquè

NEW!

NEW!

63-308 65/35 Pocket Polo

Polo Pique med kontraster i kraven og på ermer. 3 knapper ton-i-ton.

Polo Pique i Wasy Care-materiale og med lomme på brystet. Tåler vask på 60°C.

63-032 100% bomull 170 g/m² 180 g/m² S-XXXL

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

ca pris 189 kr ca pris NA

51

E HI T W

BL

UE

3O L

GR HE R HE AT

VY

BL AC

SE SIDe 202

94

RO YA

32

EY

36 K

farger

NA

EE P /D E HIT

159 kr hvit, 179 kr farget

VY

WE

W

51 30

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

HIT

E

/K

EL

LY

GR

EE N

WK

W

YT 30

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

E W PN HI A TE VY

/

85 DE

farger

63-308 65% bomull och 35% Polyester 170 g/m² 180 g/m² S-XXXL

40 RE D

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

63-032 Premium Tipped Polo

SE SIDe 202

61


Piquè

62


Piquè

NEW!

NEW!

PU409 Safran

PW455 Safran Pure woman

Polo Pique i bomull med 1x1 rib i kra­ gen og rib i ermene. 3 ton i ton knap­ per. Leveres i mange fashionfarger.

Polo Pique i bomull i en feminin utførelse med 1x1 rib i kragen og rib i ermene. 2 ton i ton knapper. Leveres i mange fashionfarger.

ART NR PU409 MATERIALe 100% bomull, Ash 99% bomull och

1% Viscose; Heather Grey 90% bomull och 10% Viscose VeKT 180 g/m² STØRRELSER S-XXL; (S-XXXL i Black, White, Red, Navy, Royal Blue, Bottle Green och Heather Grey) ca pris 149 kr hvit, 165 kr farget

3O

EN

VY

GR E TT L

NA

E

D

BO

BL

FU

CH

ET

SI A

GE AN

SU NS

BL UE

TL VA DI

SK

Y

AT

OL

L

BL U

E

DY RG UN BU

57

OR M KI PU

BR

N

N OW

ND SA LE RP PU

I AK

O

EE N

47

I AK KH

AL

KE

PI S

LL Y

TA

DI IN

3M

GR

GO

CH I

UE BL RO YA L

N EE GR

XT SI

RE

PI NK

N EE GR AL

SI

RE

NK PI

DA

AL

XT

EY GR RK

HE R

IE S

52

GR

EY

CG

PI

XE

L

HE AT

AS H

E LI

M

GR

E LI

M

GR

EY

LM L XE PI

CI

FI

C

D AL ER

TU AL RE

SE SIde 202

PA

E

XW

RQ U

OI S

77 EM

EY

KI

74

94

49

SE SIDe 202

44

50

YT

41

93

LM

C FI CI PA

AL D

XW

EM ER

IE

EY GR DA

77

RE

HI

CH UE BL A

PE

32

KH

LL Y KE

52

RK

HE R HE AT

AS H AL

TU

RQ U

OI S

E

49

45

DI V N

AL

GR EE

3M

S

CG

GR

EY

94

38

FU

OL AT

18

51

93

40 AC K

TE

36

W

ET SU NS L

UE

O HI AC ST PI

FaRGER

33

TL

47

GO IN

DI

RO YA L

149 kr hvit, 165 kr farget

SI A

57

BL Y SK

KI

ca pris NA VY

GR EE E

D OR AN G

PU

M KI N

N OW DY RG UN BU

PU RP

LE

74

BL

UE

44

50

YT

41

51

E

45 BR

SA

PE

32

BO T

BL

RE

HI W

18 ND

33

N

38

AC K

TE

40

TL

36

3O

RE

FaRGER

PW455 100% bomull, Heather Grey 90% bomull och 10% Viscose VeKT 180 g/m² STØRRELSER XS-XL; (XS-XXL i Black, White, Red, Navy, Sky Blue, Royal Blue, Bottle Green, Heather Grey och Pink Sixties) ART NR MATERIALe

63


Piquè

PUI10 ID.001 Piquè NEW!

Kampanje Polo Pique i 100% bomull med 2 knapper ton-i-ton. ART NR PUI10 MATERIALe 100% bomull, Heather Grey

90% bomull och 10% Viscose VeKT 180 g/m² STØRRELSER S-XXXL 40

E OR A TE CI RA TH AN

33 ND IG IL CH

GR AL

OL

EE

N

AP D

FU

SA

CH

SI A

57

L RA

NG

VY UE LI

HE

GH

AT

T

HE R

BL

GR

EY

87

AL

N OW

42

Y KE LL

PU

55 BR

OL L

GR EE N

BO

LE RP

E IN W

47

18 AT

NA

RE

BL TT L

E

BL L YA RO

PE

50

94

GR EE

UE

N

38

41

64

D

AC K

HI W

51

44

32

RE

36

3O

CO

farger

TE

ca pris 95 kr hvit, 109 kr farget


Piquè

NEW!

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

NEW!

PMB21 Biosfair Polo men

PWB20 Biosfair polo woman

Polo Pique av 100% Fair Trade ser­ tifisert økologisk bomull. Label med Certified Cotton Fair Trade och GOTS.

Polo Pique i feminin design Produ­ sert av 100% Fair Trade sertifisert økologisk bomull. Label med Certi­ fied Cotton Fair Trade och GOTS.

PMB21 100% organisk bomull 180 g/m² S-XXL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

PWB20 100% organisk bomull 180 g/m² S-XL

ca pris 249 kr ca pris

SE SIDe 202

NA TU

BL

RA L

60 AC K

36

3O W

farger

HI TE

AL UR NA T

BL A

TE HI

249 kr

60 CK

36

3O W

farger

SE SIDe 202

65


Piquè

66


Piquè

NEW!

NEW!

PWD31 DNM EDITING WOMAN

Polo Pique med denim-look. Jeansk­ rave, 2 metalknapper i messing og lyse sømmer i ermfeste og ermavslut­ ningen.

Polo Pique i feminin design med den­ im-look. Jeanskrave, 2 metalknapper i messing og lyse sømmer i ermfeste og ermavslutningen

PMD30 100% bomull 180 g/m² S-2XL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

ca pris 259 kr BH

GR M NI DE

NI

M

BL U

EY

E

94

DE

Y

41

ND

farger

GR DE N

IM

BL M NI DE

BU NIM DE

SE SIDe 202

EY

UE

94

NIM

BH

RG

UN

DY

41

BU RG U

ca pris 259 kr farger

PWD31 100% bomull 180 g/m² XS-XL

DE

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

PMD30 DNM FORWARD

SE SIDe 202

67


sweatshirts

SWEATSHIRTS

68


sweatshirts

62-062 hooded sweat jacket

62-118 lady-fit hooded sweat jacket

Hettejakke med dobbelt lag i hetten. Skjult glidelås.

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

ca pris 299 kr

farger

36

UN RG

GR

E

ER TH

AZ U

RE

BL U

VY NA EP DE

40

D

BL

EY

94

RE D

ZU

HE A

AZ AC K

BU

40 RE

SI A

HI TE

3O

57

W

E UR

299 kr

DY

UE BL

VY NA EP DE

CL

AS

SI

C

HI TE

BL UE

ZU

ca pris

AZ

AR CH

BL

AZ

OL

IV

E

59

RO YA L

AC K

AL CO

R HE AT HE

3O

41

51

62-118 70% bomull, 30% polyester 280 g/m² S–2XL

CH

36

87

GR

EY

94

W

farger

Feminin hettejakke med dobbelt lag i hettet. Skjult glidelås.

FU

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-062 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

69


sweatshirts

266 AUTHENTIC ZIPPED HOOd Exklusiv collegejacka med modern passform. Kammad bomull vilket ger en mjuk och skön känsla. Dubbla tyglager i huvan och två frontfickor. Dold YKK dragkedja. Mudd i nederkant och vid ärmslut.

ca pris 419 kr

70

RE D

40

GH T LI

IA CH S

OX

RO T IG H

57 FU

FO RD

L

LX

YA

VY

51

NA EN CH FR

BL AC

K

32

BR

36

C

färger

SI

266M 266F 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-3XL

CL AS

ART NR HERR ART NR DAM MATERIAL VIKT STORLEKAR


sweatshirts

NEW!

JH053 VARSITY ZOODIE

WM645 MONSTER Hettejakke med høy hals. Glidelås ton-i-ton og to lommer foran.

PE 34

36 94

94 FN

JE

87 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

FN 40

FN 94

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

36 AP

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

40 36

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

36 40

T GO BLA LD CK /

farger

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

HE R AT HE

VY NA

399 KR F JE IRE T R BA ED LC / K

EY

94

ca pris

SU PU N RP YE L LL E/ OW

32 RE D

K BL AC

E HI T

SE SIDe 202

40

GR

36

3O W

farger

JH053 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

JE FI T B RE LA RE CK D /

ca pris 459 kr

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

E FI NCH RE RE NAV D Y/

WM645 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² S-3XL Heather Grey endast S-XXL

FR

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

Unisex hettejakke med kontrast­ farge i hetten, glidelås og snøring.

SE SIDe 202

71


sweatshirts

NEW!

M83 MEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE 3-dels hettejakke med tyngde og børste innside. Supersoft overflate og meget bra passform. Metall­ glidelås og metal i avslutningen på snøret. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

M83 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-2XL

ca pris 529 kr 41 DY

A M THE EL R AN GR GE EY

LT BA

S IS

CO

NA

VY

SE SIDe 202

SW

BL AC CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

87

72

94

BU RG UN

TL

32

HE

36 K

farger


sweatshirts

NEW!

M84 WOMEN´S SUPERSTAR ZIP THROUGH HOODIE 3-dels hettejakke med tyngde og børste innside. Supersoft overflate og meget bra passform. Metallglidelås og metal i avslutningen på snøret. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

M84 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-XL

ca pris 529 kr

UN

DY

41 RG

A M THE EL R AN GR GE EY

AL T CO B

NA S SW IS

BL

AC K

VY

94

BU

TL

32

HE

36

87

CH AR M CO EL A AN L G GE RE Y

farger

SE SIDe 202

73


sweatshirts

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

jH050 ZOODIE

JH055 Girlie Zoodie

Basic hettejakke i mange fashion farger.

Basic hettejakke for damer i mange fashion farger.

JH050 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² S-5XL

JH055 80% kammad bomull, 20% polyester VeKT 280 g/m² STØRRELSER XS-XL ART NR MATERIALe

ca pris 349 kr

349 kr

farger

36

K PIN LO

D

ND

YF

RE RE

CA

FI

LL

SS

N EE Y

RP PU

SE SIDe 202

PI

NK

57 HO T

UE BL

AI IA W HA

PP HI RE SA

TE HI W C TI AR

N

BL

VY NA

FR NE W

BA EN GR E T

ES FO R

YE LL O

W

TM

SU N

H CR US NG E

OR A

TH HE A

34

EN C

GR ER TH HE A

30 BY

74

ER

NK PI T HO

SE SIDe 202

44

GR

EY

94

50

H

EY

PP SA

UE BL N

HA

W

PU

52 PI NK

L EE ST

FI

57

GR

LE

K AC BL T JE UE HI RE

FN

94

AI IA

LE

UE BL

RE D RE

KE LL Y

PE

80

AQ RP

40

GR

EE N

47

AQ

RO

BL

NA EN

FR NE W

CH

50

CH

AL CO

HO D RE

VY

FN

T

HI W C TI AR

87

CH

TE

IL I

BX

AR

30

40

47 KE

BO TT

PE

UE

EE GR LE

BL RO

FO OX

ca pris N

38 UE

Y RD

AC BL T JE

BU RG U

51

NA V

K

Y

32

YA L

36

41 ND

farger


sweatshirts

NEW!

jh058 HEATHER ZOODIE Hettejakke i slim fit, med glidelås i metal og kengurulomme. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JH058 52% bomull och 48% polyester 225 g/m² XS-XXL

ca pris 369 kr HE R HE AT

TH

ER

26

PU

RP

LE

HE A PI NK

EY GR

NA

27

RE

D

HE AT

HE R

28

HE R HE AT

AT

29

HE VY

K AC BL AL

HE AT

HE R

25

HE R

24

HE AT

HE R

23

RO Y

farger

SE SIDe 202

75


sweatshirts

76


sweatshirts

62-208 HOODED SWEAT

62-038 Lady-fit hooded sweat

Den klassiske hettegenseren med dobbel hette. Kengurulomme i front. 62-208 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

ca pris 239 kr

farger

36

EY GR

HI TE

GH T LI

W

PI NK

3O

SI A CH

HE R HE

52

FU

AT

LE RP PU

57

94 RE D

E

40

BL U AZ U GR E

NA EP

Y

VY

E

47

BL U

PE

HE A

TH

ER

GR

EY

SK Y

RE

AC K BL

AZ

EN

IV

ZU

SI C AS CL

RP PU

T GH LI

HI TE

OL

UE BL AZ U

LE

YT

94

W

GH T

PE

GR

E AN G OR PI NK

3O

LI

Y

RE

VY NA TE AP HI

Y BU RG U

ND

52

GR E

EN

47

239 kr

KE LL

59

AL CO CH

GL

ca pris

CH

BO T

ZU

AR

RE D

44

41

OC OL AT E

TL

L RO YA

DE

32

87

CQ

E

VY NA EP

K BL AC

40

N

38

E

51

GR EE

AZ

BL UE

36

KE LL

farger

62-038 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS–2XL

DE

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

Feminin hettegenser for damene i en klassisk design. Dobbel hette og kengurulomme i front.

77


sweatshirts

265M/265F AUTHENTIC hooded sweat Ekslusiv hettegenser i moderne pass­ form. Kjemmet og ringspunnet bomull gir en myk og god kvalitet.

ca pris 359 kr

78

RD OX

FO

RE D

T LI

CL

GH

AS

SI

C

E

FU

TE HI

CH

SI A

3O W

PL

LX

57 Y

RO IG HT BR

YT SK

YA

L

51

40

AP

PU R

BL AC Y

32

AL PL E

PE K

36

NA V

farger

EN CH

(3 lager) VeKT 280 g/m² STØRRELSER herr XS-3XL STØRRELSER dame XS-XL

FR

ART NR herr 265M ART NR dame 265F MATERIALe 80% kammad bomull, 20% polyester


sweatshirts

Hettegenser i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

62-148 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

199 kr

Y

RE D

ND

A SI

GR LL Y KE

FU CH

EE N

UE BL YA L RO

57

E UR AZ

EP DE

BL U

NA VY

E

ZU

TE HI W

BU RG U

GR EE TL E

E LI

GH

HE

AZ

E

3O

40

41

47

HI

TE

51

AP T

GR

HE R

BO T

PU

RP L

CK BL A EY

GL

44 NG

N

38

GR

CH SI

A

94

OR A

E UR AZ

57

AT

KE

UE BL

VY NA EP

PE

RE D

RG UN GR LL Y

YA L RO

ZU

DE

36

BU EE N

UE BL

AP GR T LI GH

HI TE W

farger

DY

EE TT LE BO

47

HI

TE

51

AZ

3O

SE SIDe 202

40

41

GR

LE RP PU

BL GR

EY

GL

ER TH

44

N

38

FU

PE

94

62-140 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

ca pris 199 kr

AC K

36

HE A

farger

Hettegenser til dame i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

AN GE

ca pris

62-140 LIGHT WEIGHT HOODED SWEAT

OR

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-148 Lady-Fit Light weight Hooded Sweat

SE SIDe 202

79


VY NA CH

FR W NE

ET IL VO UE TR N EE GR E PL AP

RE D RE FI NK PI T HO HA W

T IN

N

M

EE LI M

PE P

E

PE R

GR

AP

OR

ON

GE AN OR

EY GR T US

ND OO M

N AI IA

OI QU TU R

49

M ZZ Y

GO

FI RT SE

YE

DE

N

N EE

SU

GR NG RI

RE FO

SP

ST

BL M NI

47

GR E

UE

EN

TM

DE

SA ND

W LL O

NK BY BA

32

A DE

EP

SE

A

3M

PI

W C TI AR UE

AZ

LE

LD

LO CA

34

HI

TE

52

BL

M VA IL NI KS LL HA A KE

BL UE

SU SE

EE GR IE N AL H US

LM

ND YF

AS H

Y SK

30

60

EN

LE PU N

IV OL

D SU NK PI CK PS TI LI

EY GR L ST EE BL UE E IR PP H

DE JA N

RF

SA

AQ

SS

PIN

K

RO

XW

65

CR

DE R EN LA V

93

26

RE ET NS

EN AG M

AL CO AR CH UE BL ER OW FL RN CO

GR Y LL AN GE OR T

44

HE R AT HE

YT

40

57

CG

50

48

RN

PI

BU

73

GR

EY

94

EE GR E

HO D RE

IC AG M TA

GR M OR ST UE BL CE OR RF

UE

N

77

KE

NK Y

PU RP

LE

45

74

AL

EE

Y RR AN BE CR

MU

AL PI C TR O

47

55

46

53

BL

N EE GR

OS S M

54

UL TR

80

87

AI

89

VI O

SE SIDe 202

T

UM PL EY

VY NA BL UE L

RO YA

TM

LE T

ca pris 259 kr

14

80

BL UE

JH001 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS*–5XL* (*XS endast tillgängligt i färgerna Arctic White, Baby Pink, Can­ dyfloss Pink, Fire Red, Heather Grey, Hot Pink, Jet Black, Kelly Green, French Navy, Purple, Royal Blue, Sapphire Blue. *3XL-5XL endast tillgängligt i färgerna Heather Grey, Jet Black & French Navy)

GL

RD FO

51

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

RP

LE BO CH

K

IL

BX

AC BL T JE

32

59

TT

RG BU

56

FN

GR

DY UN

OC CH T

36

OX

Klassisk unisex hettegenser i hele 50 farger. Basic farger opp i Str. 5XL. Alle får!

PE

EE

38

N

41

OL

AT

E

CQ HO

JH001 COLLEGE HOODIE

farger

I

sweatshirts


HA OX WA FO IIA RD N NABLU VY E/

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

BU CH RG AR UN CO DY AL /

R SU OYA N L YE BL LL UE OW / HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

AR HO TIC T WH PI IT NK E

30 57

32 34

FN YT

32 RO

CQ 60

87 LM 30 FN

57 94

47 34

PE 34

87 44

FN 94

51 30

57 FN

FN 40

47 30

36 AP

36 PE

PE 94

AQ 32

36 57

36 40

87 94

YT 30

41 AP

32 AQ

CC AP HA OXF W OR AII D AN NA BL VY/ UE

LD

AR SKY TI B C LU W E HI / TE

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

JE FI T B RE LA RE CK D /

JE HO T B T LA PI CK NK /

T GO BLA LD CK /

JE

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

E FI NCH RE RE NAV D Y/

FR

41 87

GO

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

87 44

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

OR CH AN AR GE CO CR AL US / H

SU PU N RP YE L LL E/ OW

HE H AT OT HE PIN R K GR / EY

A FR RT EN IC CH WH NA ITE VY /

C JE HAR T C BL OA AC L/ K

Y/

A FI THE RE R RE GR D E

HE

F JE IRE T R BA ED LC / K

K/

ND Y HO FL T OS PIN S K PIN

CA

OR JE AN T B GE LA CR CK US / H

SU N FI YE RE L RE LOW D /

TL FI LE RE G RE RE D EN /

BO

FI R W ER HI E TE D/

51 34 /

RO 57

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

94 FN

SA OR PP AN HIR GE E CR BLU US E/ H

36 94

K SU ELL N YG YE R LL EE OW N/

38 40

UN DY /

SA P LIM PH E IRE GR B EE LU N E/

ER

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY

87 36

LE GR / H EY EA TH

94 40

RP

40 36

OX SU FO N RD YE N LL AV OW Y/

36 44

HO VA T C NIL HO SH LA CO AK M LAT E ILK E/ -

34 40

40 30

BU RG

JE T PU BL RP AC LE K/

PU

M LIM AG E EN G TA RE M EN/ AG IC

LM 14

CA OX ND FO YF RD LO N SS AV PINY/ K

FaRGER

EN /

ca pris

S GO T G LD RE

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

FO RE

sweatshirts

JH003 varsity HOODIE

Unisex hettegenser med kontrastfarger.

JH003 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m² XS–5XL

299 kr

SE SIDe 202

81


sweatshirts

62-202 set in sweat Unisex klassisk sweatshirt. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-202 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S–2XL (White, Black, Navy och Heather Grey även i 3XL)

ca pris 179 kr

82

AZ

BL UE Y SK BL UE

NA EP DE

RG UN

DY

VY

51 L

41 BU

ER W SU

NF LO

TE HI W HE

AT

HE R

GR

EY

94

Y

BL

BO T

34

3O

YT

32

RO YA

E TL

RE

36

NA V

GR EE

N

38

AC K

40 D

farger


sweatshirts

262 authentic sweatshirt

JH030 sweatshirt Klassisk sweatshirt/college genser i hele 36 farger.

Den originale sweatshirt i en mod­ erne passform. Kjemmet ringspunnet bomull gir en meget myk kvalitet.

D OR

Y

GH

T

OX F

ND

LI

BO TT

LE

BL AC

NV

94

41 BU RG U

EE

N

38 GR

EY

36

RE D IC

HT IG BR

H EN C

IC AG A

M

40

CL AS S

RO YA

L

51

NA

VY

32

M

AG

EN T

UM PL

NK

Y

PI

ND

T

GU

HO

BU R

K PI N

I IL CH

IC K PS T LI PIN SS CA ND YF

LO

D RE FI

K

RO RE

HE R HE AT

93

53

T HO RE D

SU N EY

40

GR

N

52 RR

NK

Y

54

BY

PI

BE AN

AS

H

CR

BA

EE GR E M LI W C TI AR

CG CO

PU R

HO T

H US CR GE

OR AN

YE LL OW

BX

HI

TE

30

farger

57

LD GO

DE JA EN

KE LL

Y

GR E

34

239 kr

PL E

TE

BU

RN

T

CH

OC

OR

OL A

AN GE

EN

IV OL N

BO TT LE

HI RE PP SA N AI HA W SU QU TU R

PE

14

41

94

BL

UE

LM

OI SE

E BL U

RF

65 Y

47

IA

RC E RF O AI

YT

56

GR

NA OR D OX F

UE AL RO Y BL UE

EY GR L EE ST E BL U

AQ

CQ

44

AP

77

BL

AL CO AR CH

50

SK

38

EE

VY

Y GR E M OR ST

51

CG

SE SIDe 202

GR E E

FR NE W

32

87

45

EN C

AC T JE

GL

80

59

H

K

NA

VY

FN BL

farger

36

ca pris

OY

ca pris 209 kr

262 80% kammad bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS-3XL

K

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

GR

JH030 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 XS–3XL* ( *3XL kun tilgjengengelig i fargene Heather Grey, Jet Black, French Navy, Burgundy, Fire Red, Hot Pink, Purple, Royal Blue, Charcoal & Sapphire Blue)

FR

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

83


sweatshirts

84


sweatshirts

62-146 LADY-FIT LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

Sweatshirt i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

Sweatshirt til dame i tynnere kvalitet og med ubørste innside.

DY

D

RG UN

RE

N

TT L

E

LE PU

RP

AC K BL

Y KE LL

SI A FU CH

EN GR E

BL RO YA

E AZ U

RE

BL U

VY NA EP DE

HI

RE

W

57

ZU

TE

E NG

L

GR T GH LI

AZ

3O

BL

47 UE

TE

51

AP HI

GR

EY

GL

R HE

CH SI A

HE AT

44 OR A

UE

40

41

RE

57 FU

KE

38

BU

PE

GR EE

36

D

UN RG BU EE N

LL Y

GR

BL L YA RO

farger

DY

GR EE BO T

UE

PU RP TE HI AP T GH LI

149 kr

94

ZU

TE HI

GE AN OR

47

AZ

3O

SE SIDe 202

51

GR

R HE AT HE

44

40

41

TL E

LE

K AC BL

GL

GR

EY

94

N

38

ca pris

AZ U

PE

VY

36

NA

farger

EP

149 kr

DE

ca pris

62-146 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² XS-2XL

BO

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-138 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

W

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-138 LIGHTWEIGHT RAGLAN SWEAT

SE SIDe 202

85


sweatshirts

WWD23 dnm starlight woman 86


sweatshirts

NEW!

WMD22 dnm starlight men

wwd23 dnm starlight woman

Fashion sweatshirt med vintagelook (slub yarn), raglanermer og moderne passform.

Fashion sweatshirt for damer med vintagelook (slub yarn), raglanermer og moderne passform.

IC CH

E IV OL

AC K BL

W

CH IC

K

DE

NI

M NI DE K IC

CH

SE SIDe 202

59

M

YT

YT

44

36

CH IC

3O

RE D

farger

IC

449 kr

CH

ca pris

IV OL IC CH

IC CH

E

AC

K

TE HI W C CH I

59

WWD23 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² XS-XL

CH IC

44

36

D

3O

RE

farger

IC

449 kr

CH

ca pris

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

HI TE

WMD22 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² S-XXL

BL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

NEW!

SE SIDe 202

87


sweatshirts

M76 MEN´S SUPERSTAR SWEATSHIRT

NEW!

Sweatshirt klassisk med supertsoft finish og V-inlegg i krage. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

M76 80% bomull och 20% polyester 330 g/m² S-XXL

ca pris 319 kr

BL

TE HI

A M THE EL R AN GR GE EY

K AC

S IS SW

3O

HE

VY

94

W

36

32 NA

farger

SE SIDA 202

M77 womens favourite sweatshirt Sweatshirt med feminin snitt med loose-fit og vid krage. M77 80% bomull och 20% polyester 280 g/m² S-L

36 AC K

VY NA S IS SW

SE SIDA 202

88 M76 men´s superstar sweatshirt

94

3O E

32

HI T

farger

W

319 kr HE A M THE EL R AN GR GE EY

ca pris

BL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER


sweatshirts

NEW!

M77 womens favourite sweatshirt

89


sweatshirts

NEW!

jh046 sophomore 1/4 zip sweat

¼ zip sweatshirt i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås og raglanermer.

Sweatshirt med ¼ skjult YKK glidelås.

Y ND

GR LL Y

41

HI

BU RG U

EE N

47 UE

NA VY

EN CH

51

KE

JE

FR

T

BL AC K

FN

BL

36

AL

farger

RO Y

319 kr

TE

GR HE R

HI

D

AR

TI

C

W

RE RE

YA

L

BL

FI

UE

UE

57 HO

T

PI

NK

BL RE HI PP SA

PU

30

SE SIDe 202

LE

AL CO AR CH

40

51

50 RP

EY GR TH ER

HE A

OR AN GE

GR Y LL KE

PE

87

TE

HE

EE

DY UN RG BU UE

ca pris

94

BL AZ UR E

LE RP

JH046 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

W

T GH LI

DE

ZU

PU

SI CH FU

SE SIDe 202

44

47

GR BO T

TL E

D RE

PE A

57

90

41

EE

N

38

3O

AT

VY EP

CK BL A

40

94

EY

GL

AZ

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

RO

36

E

farger

IT

229 kr GR AP H

ca pris

N

62-158 80% bomull och 20% polyester 240 g/m² S-XXL

NA

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-158 lightweight zip neck sweat


sweatshirts

62-114 ZIP NECK SWEAT Unisex klassisk sweatshirt med 1/4 skjult glidelås. Raglanermer. ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

62-114 80% bomull, 20% polyester 260 g/m² 280 g/m² S-2XL

ca pris 269 kr

40

EY

HI W

HE

R

TE

GR

UE BL

3O

BO

TT L

E

D

GR EE

N

38

94

RO YA

EP DE

BL

AC K

NA

VY

51

HE AT

AZ

L

36

RE

farger

91


sweatshirts

NEW!

62-160 LIGHTWEIGHT SWEATJACKET

Sweatjakke med skjult YKK glidelås.

Sweatjakke i lettere materiale. Ubørstet innside, skjult glidelås, raglanermer og to lommer.

JH047 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² S-2XL

N

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

259 kr EY GR

D

HE R AT

RE

TE GR

T

HE

GH

A CH

SI

GE AN OR

TE HI W

FU

N EE

LL KE

E BL U L

BL E UR AZ

RP PU

40

57

3O

51 RO YA

UE

ZU LE

PE

44

GR Y

RG BU

BO TT

LE

UN

GR E

W

LI

DE

47 DY

41

94

AP

VY NA EP

AC K BL

38

SE SIDe 202

92

GL

AZ

HI

36

EN

farger

PI

NK

57 HO T

PP

HI RE

BL UE

50

ca pris

BU

KE LL

Y

RG

UN

GR

DY

EE

41

62-160 80% bomull och 20% polyester 240 g/m² S-XXL

TI C AR

FI

RE

RE D

HI TE

30

SE SIDe 202

47

SA

Y NA V CH

CO CH

AR

HE R AT HE

40

51

PE

87

GR

EY

94

FR EN

JE

T

BL AC K

FN

BL UE

36

RO YA L

farger

LE

369 kr

PU RP

ca pris

AL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JH047 FRESHER FULL ZIP SWEAT


sweatshirts

62-230 sweat jacket

Sweatjakke til damer med skjult glidelås. Raglanerm og frontlommer.

Sweatjakke med skjult glidelås. Raglanerm.

62-116 70% bomull, 30% polyester 280 g/m2 XS–2XL

ca pris 299 kr

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER ca pris

LI

EY

3O E HI T

R HE

W

GH

T

GR

NA

AP

VY

94

GR

GL

HE AT

AZ

HI TE

36

EP

TE HI

farger

DE

HE A

TH

ER

VY NA EP DE

AC K

299 kr

3O

AC K

EY

94

W

AZ

GR

36 BL

farger

62-230 80% bomull, 20% polyester 260 g/m2 280 g/m2 S–2XL

BL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-116 lady-fit sweat jacket

93


sweatshirts

94


sweatshirts

JH043 VARSITY JACKET

Unisex klassisk college/baseballjakke i sweatshirt kvalitet. Hvite kontraster.

Kraftig unisex baseball jakke i sweat­ materiale med kontrastfargede ermer og hvite kontrastlinjer.

JH041 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² XS-2XL

ca pris D

41 30

40 30

36 40

32 41

32 30

47 30

94 30

57 30

36 94

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE / RP

LE GR / H EY EA TH ER

PE 94 PU

/

/

FO W RD HI N TE AV Y

OX

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

JE FI T B RE LA RE CK D /

OX BU FOR RG D UN NA DY VY HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

32 94

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

51 30

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

PE 30

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

36 30

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

36 34

HO W TP HI IN TE K/

RE FI RE

farger

SU JET N BL YE A LL CK OW /

EY TH ER

HE A

BL YA L

319 kr

40

GR

UE

VY

94

RO

OX

FO R

D

AC BL T JE

SE SIDe 202

51

NA

K

32

FI R W ER HI E TE D/

36

Y/

farger

AT H W ER HI G TE R E

319 kr

JH043 80% bomull, 20% polyester 330 g/m2 XS–2XL

HE

ca pris

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

87 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JH041 COLLEGE JACKET

SE SIDe 202

95


sweatshirts

JH072 COLLEGE CUFFED JOG PANTS

Unisex shorts med to lommer. Ubørstet innside.

Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutingen. To sidelommer og snøring i livet.

64-036 80% bomull, 20% polyester 240 g/m² S-2XL

ca pris 129 kr

259 kr

farger

36

96

AT

HE R

GR

EY

94 HE

NA EN CH

BL T JE

SE SIDe 202

VY

FN FR

R HE AT HE

NA DE

EP

K AC BL

ca pris EY

94

JH072 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–XL

K

AZ

GR

36

VY

farger

ART NR MATERIAL VeKT STØRRELSER

AC

ART NR MATERIALe vekt STØRRELSER

64-036 light weight shorts


sweatshirts

64-026 ELASTICATED JOG PANTS Joggebukse i klassisk modell med strikk i benavslutningen. To sidelommer og snøring i livet. 64-026 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 S–2XL

farger

36

AZ

94

EY

189 kr ER TH HE A

NA EP

BL

AC K

VY

GR

ca pris

DE

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

64-026 ELASTICATED JOG PANTS 61-098 ATHLETIC VEST

97


KNITWEAR

98


KNITWEAR

710F V-NECK KNITTED PULLOVER

Strikket genser med V-hals.

Strikker genser med V-hals til dame.

ca pris

449 kr

farger

36

NA

VY

32 H EN C

FR

EN C

H

K

NA

VY

32 BL AC

farger

36

710F 50% bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

FR

ca pris 449 kr

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

K

710M 50% bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

BL AC

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

710M V-NECK KNITTED PULLOVER

99


KNITWEAR

715F LADIES CARDIGAN

Strikket vest i unisex modell.

Klassisk og stilren strikket cardigan for damer.

716M 50% bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

ca pris 399 kr

449 kr

farger

36 BL A

100

NA VY

CK

32

H

NA V FR EN CH

BL

ca pris Y

32

EN C

36 AC K

farger

715F 50% bomull, 50% acryl 275 g/m2 XXS–4XL

FR

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

716M SLEEVELESS PULLOVER


101


skjortor

skjorter

102


skjortor

924m mens long sleeve poplin tailord fit 925m mens SHORT SLEEVE poplin tailord fit

ca pris lang erm 319 kr ca pris kort erm 299 kr 36

30 HI W

OR

TE

AT

E

BL UE

CP RP

FaRGER

CO

924M 925M 65% polyester, 35% bomull S-4XL

K

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe STĂ˜RRELSER

vekt hVIT 100 g/m2 VeKT FaRGet 110 g/m2

BL AC

Poplinskjorte for herrer i lang og kort erm i en moderne design. Kvalitet i bom/pol.og easy care behandlet krevet minimal stryking. Mansjettknapper kan brukes.

103


skjortor

934f ladies long sleeve poplin shirt

934M MENS long sleeve poplin shirt

935f ladies short sleeve poplin shirt

935M mens short sleeve poplin shirt

Poplinbluse for dame i lang eller kort erm. Kvalitet i bom/pol.og easy care behandlet krevet minimal stryking. Lomme på venstre bryst.

Poplinskjorte for herrer i kort eller lang erm. Kvalitet i bom/pol.og easy care behandlet krevet minimal stryking. Lomme på venstre bryst.

934F 935F 65% polyester, 35% bomull 100 g/m2 110 g/m2 XS–4XL

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER

934M 935M 65% polyester, 35% bomull 100 g/m2 110 g/m2 S–4XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

339 kr 299 kr

ca pris lang erm ca pris kort erm

339 kr 299 kr

36

CP

TE HI W

OR RP CO

BL

AC K

AT

E

30

D

65 QU

RE C SS I CL A

PU

RP

LE

E AN G

E LI

M

UO AT CO

RP

OR

K BL AC

CR

TU R

PE

E

BL UE

CP

44 OR

E

LM

IS

FaRGER

BL UE

CL A

36

65 TU RQ

RE D SS IC

LE RP PU

30 HI TE

TE PO RA CO R

AC K

BL

UE

CP BL

104

CR

W

M LI

36

PE GE

44 OR AN

LM E

FaRGER

OI SE

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER


skjortor

105


skjortor

106


skjortor

65-012 lady-fit long sleeve poplin shirt

65-118 long sleeve poplin shirt

65-014 lady-fit short sleeve poplin shirt

65-116 short sleeve poplin shirt

Figursydd damebluse med kort eller lang erm. Lomme på venstre bryst.

Poplinskjorte for herrer med kort eller lang erm. Lomme på venstre bryst.

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER

65-012 65-014 55% bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 XS–3XL

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER

65-118 65-116 55% bomull, 45% polyester 115 g/m2 120 g/m2 S–3XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

349 kr 299 kr

ca pris lang erm ca pris kort erm

349 kr 329 kr E HI T W

BL UE ID

VY NA

K

40

3O

RE D

MU

32

M

36 BL AC

D

HI TE W

BL UE ID

VY NA

AC K

FaRGER

40

3O

RE

MU

32

M

36 BL

FaRGER

107


skjortor

932f ladies long sleeve OXFORD shirt

932M MENS long sleeve OXFORD shirt

933f ladies short sleeve OXFORD shirt

933M mens short sleeve OXFOOD shirt

Klassisk oxford skjorte for dame med korte eller lange ermer. Krever minimal strykning da plaggene er easy care behandlet. Figursydd.

Klassisk oxford skjorte for herrer med korte eller lange ermer. Krever minimal strykning da plaggene er easy care behandlet. Lomme på venstre side. Klassisk button down krave.

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER

932F 933F 70% bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 XS–6XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

369 kr 339 kr

932M 933M 70% bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–6XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

369 kr 339 kr

30 30 HI TE

BL RD FO

BL

108

UE

OD

W

36 AC K

FaRGER

OX

HI

TE

BL RD FO OX

AC BL

UE

OD

W

36 K

FaRGER

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER


skjortor

922m mens long sleeve OXFORD tailord SHIRT 923m mens SHORT SLEEVE 0XFORD tailord SHIRT

ca pris lang erm 369 kr ca pris kort erm 339 kr 30 HI TE

RD

BL

UE

OD

W

36

FO

FaRGER

OX

922M 923M 70% bomull, 30% polyester S–4XL

AC K

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe STØRRELSER

vekt hVIT 130 g/m2 VeKT FaRGet 135 g/m2

BL

Oxfordskjorte i smallere med moderne design i kort eller lang erm. Krever mini­ mal strykning da plaggene er easy care behandlet. Mansjettknapper kan brukes.

109


skjortor

65-002 lady-fit long sleeve OXFORD shirt

65-114 long sleeve OXFORD shirt

65-000 lady-fit short sleeve OXFORD shirt

65-112 short sleeve OXFORD shirt

Klassisk oxfordskjorte til dame med korte eller lange ermer.

Klassisk oxfordskjorte med button down krave og lomme på venstre bryst. Leve­ res både med langer eller korte ermer.

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER

65-002 65-000 70% bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 XS–3XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

369 kr 349 kr

65-114 65-112 70% bomull, 30% polyester 130 g/m2 135 g/m2 S–3XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

369 kr 349 kr

3O 3O HI

TE

BL RD FO

BL

110

UE

OD

W

36 AC K

FaRGER

OX

HI

TE

BL RD FO OX

AC BL

UE

OD

W

36 K

FaRGER

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt hvit vekt farget STØRRELSER


skjortor

111


skjortor

112


skjortor

956F ladies long SLEEVE ultimate NON IRON SHIRT

958M lONG SLEEVE TAILORED ultimate NON IRON SHIRT

957F ladies SHORT SLEEVE ultimate NON IRON SHIRT

959M SHORT SLEEVE TAILORED ultimate NON IRON SHIRT

Strykefri business skjorte for damer i både lang og kort erm i en feminin modell. Lengre stilfullemansjetter. Toknappersknepping.

Strykefri business skjorte for herrer med en smalere/moderne passform i kort og lang erm. Mansjettknapper kan brukes.

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt STØRRELSER

956F 957F 100% bomull micro twill 120 g/m2 XS–4XL

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe vekt STØRRELSER

958M 959M 100% bomull micro twill 120 g/m2 S–4XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

589 kr 569 kr

ca pris lang erm ca pris kort erm

589 kr 569 kr K

TE

PI N

30 HI

HT IG BR

BR IG HT

SK

Y

BN

W

BZ K

HI

TE

PI GH T BR I

36 AC

Y SK HT IG BR

CK

FaRGER

30

BL

BN

W

BZ

NK

36 BL A

FaRGER

113


skjortor

114


skjortor

962F ladies long SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

962M MENS LONG SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

963F ladies SHORT SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

963M MENS SHORT SLEEVE HERRINGBONE SHIRT

Stilren skjorte for damer i lang og kort erm. Herringbone (fiskben) mønster. Easycare behandlet. Krever minimal stryking.

Stilren skjorte for herrer i lang og kort erm. Herringbone (fiskben) mønster. Easycare behandlet. Krever minimal stryking. Tailored Fit. Mansjettknapper kan brukes.

962F 963F 84% bomull, 16% polyester Mini Herringbone vekt hVIT 125 g/m² VeKT FaRGet 130 g/m² STØRRELSER XS-4XL

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe

30

ca pris lang erm ca pris kort erm

419 kr 399 kr 30

BL T LI GH

TE

UE

42 HI

FaRGER

W

LI

GH

T

TE

BL

UE

42 HI

FaRGER

419 kr 399 kr

W

ca pris lang erm ca pris kort erm

962M 963M 84% bomull, 16% polyester Mini Herringbone vekt hVIT 125 g/m² VeKT FaRGet 130 g/m² STØRRELSER S-4XL

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe

115


skjortor

NEW!

NEW!

SMP21 BLACK TIE LONG sleeve SHIRT

SWP23 BLACK TIE LONG sleeve SHIRT WOMAN

SMP22 BLACK TIE SHORT sleeve SHIRT

SWP24 BLACK TIE SHORT sleeve SHIRT WOMAN

Penskjorte i stretchpoplin med ”cut away” krage med to lommer, ekstra knappehull for mansjettknapper og andre detaljer.

Penskjorte til damer i stretchpoplin med feminin krave, ekstra knappehull for mansjettknapper og andre detaljer. SWP23 SWP24 MATERIALe 97% bomull och 3% elastan vekt 135 g/m² STØRRELSER XS-XXXXL ART NR

FaRGER

36

RE D OU S

BE

RM LU

XU

RI

EE FF

BL

IO U UR

SE SIDe 202

AN

GY

3O

S

RE D

AN BE

RM LU X

CO F

FE E

E HI T W

AC K BL

SE SIDe 202

116

GY

3O

CO

36

399 kr lang erm, 379 kr kort erm TE

FaRGER

ca pris

HI

399 kr lang erm, 379 kr kort erm AC K

ca pris

W

SMP21 SMP22 MATERIALe 97% bomull och 3% elastan vekt 135 g/m² STØRRELSER S-XXXXL ART NR


skjortor

117


skjortor

118


skjortor

960F ladies long SLEEVE ultimate stretch SHIRT

960M mens long SLEEVE ultimate stretch SHIRT

961F ladies short SLEEVE ultimate stretch SHIRT

961M mens short SLEEVE ultimate stretch SHIRT

Skjorte med maksimal komfort grunnet bruk av stretchmaterialet Lycra® T400®. Dameskjorte i lang og kort erm. Figursydd passform.

Skjorte med maksimal komfort grunnet bruk av stretchmaterialet Lycra® T400®. Herreskjorte i lang og kort erm. Figursydd passform. Mansjettknapper kan brukes.

30 TE HI W

TE HI

36 K

FaRGER

30

499 kr 459 kr

AC

ca pris lang erm ca pris kort erm

W

36 CK

FaRGER

499 kr 459 kr

BL A

ca pris lang erm ca pris kort erm

960M 961M 75% bomull, 25% Elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) vekt hvit 125 g/m² vekt farget 130 g/m² STØRRELSER S-4XL

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe

BL

960F 961F 75% bomull, 25% Elastomultiester (LYCRA® T400® fiber) vekt hvit 125 g/m² vekt farget 130 g/m² STØRRELSER XS-4XL

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe

119


skjortor

120


skjortor

946F ladies long SLEEVE FITTED SHIRT

946M MENS long SLEEVE FITTED SHIRT

947F ladies SHORT SLEEVE FITTED SHIRT

947M MENS SHORT SLEEVE FITTED SHIRT

Moderne figursydd bluse for dame med kort eller 3/4 erm. Easy care behandlet, krever minimal stryking. Stretch kvalitet.

Moderne figursydd skjorte for herrer med kort eller lang erm. Easy care behandlet, krever minimal stryking. Stretch kvalitet.

ART NR LaNG eRM ART NR KORT eRM MATERIALe VeKT STØRRELSER

946F 947F 97% bomull, 3% elastan 140 g/m2 XS–2XL

ca pris lang erm ca pris kort erm

419 kr 399 kr

ca pris lang erm ca pris kort erm

419 kr 399 kr PT

30

CQ

HI TE W

AT OL OC CH

PO RT

E

36 K

FaRGER

BL AC

HI

TE

AT E CH

OC

OL

RT PO

946M 947M 97% bomull, 3% elastan 140 g/m2 S–4XL

30

CQ

W

PT AC K

36 BL

FaRGER

ART NR LaNG aRM ART NR KORT aRM MATERIALe VeKT STØRRELSER

121


skjortor

NEW!

ART NR MATERIAle VeKT STØRRELSER

NEW!

SMD85 DNM VISION MEN

SwD86 DNM VISION WOMAN

Jeansskjorte i vasket denim. Rett skjæring og ton-i-ton knapper.

Jeansskjorte med feminin krave, ton-i-ton knapper med zick zack søm og mansjetter med dobble knapper.

SMD85 100% bomull 6,5 oz S-XXL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

SWD86 100% bomull 6,5 oz XS-XL

ca pris

415 kr

FaRGER

FaRGER

AZ

122

NI DE UE

EP DE

DE E

P

BL

BL

UE

DE

NI

M

AZ

M

ca pris 415 kr


skjortor

123


JACKOR & FLEECE

jakker & FLEECE 124

XB-2 expedition soft shell


JACKOR & FLEECE

HS-1 EPSILON H2-XTREME SHELL

XB-2 expedition soft shell

Teknisk softshelljakke med stretch. Aktiv passform, laserskåret vanntett armlomme. Vanntetthet 8 000 mm, pusteevne 5 000 g/m²/24h. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

En meget teknisk softshelljakke med stretch. Vannsøyle på hele 15 000 mm, og pustevne 15 000 g/m²/24h. Avtagbar og justebar hette. Ventilasjon under ermene. Forbøyde ermer. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

/ A BL ME AC RE K D

BL

FL

D RE E FL

AC K/

Y/ NA V

40 36

N/

47 36

AM

E AN IT GR

34 40

T BL OP AC GR K EE

ET BL HY AC L K/ BL UE

IT AN

M

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

L CO A

51 40

32 GL

CH

AR

GR

K/ AC BL

TW

IL L

34 OR

34 YT

SE SIDe 202

EE

36 GL

E

farger D

2 099 kr

OL D

EE

ca pris

TR

RE

BL UE

40

XB-2 XB-2W 100% polyester S–3XL XS–2XL

87 CO AR

CH

CH

AL

K

VY

W HI

TE

87 AL

EL

EC

CO OL

TR IC

AC K BL

30

32

47 36

T BL OP AC GR K E

YT

BL

UE

51

36

NA

farger

EN /

ca pris 1 499 kr

ART NR HERRe ART NR DAM e MATERIALe STØRRELSE HERRe STØRRELSE DAme

/G

HS-1 HS-1W Ripstop 95% nylon, 5% spandex S-3XL, S–5XL i svart XS–2XL

BL AC K

ART NR HERRe ART NR DAM e MATERIALe STØRRELSE HERRe STØRRELSE DAme

TR

SE SIDe 202

125


JACKOR & FLEECE

NEW!

XBL-1 PRECISION SOFTSHELL

XSJ-1 CRUISE SOFTSHELL

Vanntett ( 10 000 mm) skalljakke med fleecefòr og pusteevne (10 000 g/m²). Justerbar og skjult hette i kraven. Snøring i nederkant og borrelås i ermavslutningen. 2 sidelommer, armlomme og en innelomme. Gjennomføring for hodetelefoner fra innelommen.

Vattentät (5 000 mm) softshelljacka med fleecefoder och andningsförmåga (5 000 g/m²). Justerbar och dold huva. Dragsko i nederkant och kardborre i ärmslut. 2 sidfickor, ärmficka och en innerficka. Genomföring för hörlurar från innerfickan.

XBL-1 XBL-1W 100% Polyester S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

XSJ-1 XSJ-1W 97% Polyester 3% Spandex S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

126

BL

UE

/B

LA

CK

51 36 M

AR

IN

D/

E

BL

AC

K

40 36 RE

BL A

BL

SE SIDe 202

YT 36

AR BL INE AC BL K UE

36 36

/

1499 kr

CK /

AC

K

E TL

VY

PO CH I

UE

EC EL

FaRGER

36

AP

BL

32 NA

IU AD ST TR

EE

TO

P

GR

EE N

47

51 TR IC

RE D

40

M

FaRGER

ca pris

CK

ca pris 2099 kr

M

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME

BL A

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSER HERR STØRRELSER DAM

NEW!

SE SIDe 202


JACKOR & FLEECE

XSJ-1 CRUISE SOFTSHELL

127


JACKOR & FLEECE

NEW!

XJ-3 OASIS SOFTSHELL

XJ-1 AERONAUT SOFT TECH BONDED SHELL

Vanntett (8 000mm) softshelljakke med fleecefòr og pusteevne (3 000g/m²). Justerbar og skjult hette. Vanntett glidelås og utenpåliggende tape av sømmer. 2 sidelommer, armlomme og en innelomme. Gjennomføring til hodetelefoner i innelommen. XJ-3 XJ-3W 100% Polyester S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSE HERRe STØRRELSE DAme

ca pris 1699 kr

SE SIDe 202

128

NI TE

D/ GR A

40 GL

RE

AN IT E

VY /

GR

32 GL NA

TE AN I

36 GL BL

FaRGER

1599 kr

GR

ca pris

K/

VY

32 NA

BL M

AR IN

E

K

OP EE T

UE

51 AC

D

TR

UE TR

SE SIDe 202

36

GR

EE N

47

BL

40 RE

FaRGER

XJ-1 XJ-1W 86% polyester, 14% spandex S–3XL XS-2XL

AC

ART NR HERRe ART NR DAMe MATERIALe STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME

Ekstrem tofarget softshell jakke. Hele 14% Spandex gir god stretch. Aktiv passform. Avtagbar og justerbar hette. Brystlomme med uttak for høre­tele­ foner. Vanntett inntil 8 000 mm. Gode puste-egenskaper: 5 000 g/m²/24h. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.


JACKOR & FLEECE

NEW!

SDX-1 PULSE SOFT-SHELL

HSL-2 ELIPSE SOFT-SHELL

Vannavstøtende softshelljakke med vendt glidelås. Lommene har glidelås og er fòret. Kragens innside er myk for å beskytte kinnene. Hull for hørelefoner.

Softshelljakke med krittstripede finish. 4 veis stretchmateriale som gir god bevegelsefrihet. Vannavisende og vindetett. Glidelåser i kontrastfarger. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

ART NR HERRe SDX-1 ART NR DAme SDX-1W MATERIALe 100% Polyester vevd med

100% børstet polyester STØRRELSER HERRE S-3XL, S-5XL black/granite STØRRELSER DAME XS-2XL

ART NR HERRe HSL-2 ART NR DAme HSL-2W MATERIALe 94% polyester, 6% spandex

(foder polyester birdseye mesh) STØRRELSER HERRE S-3XL STØRRELSER DAME XS-2XL

ca pris 699 kr

SE SIDe 202

/ EN

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

TR

EE

T BL OP AC GR K E

D OL

47 36

/G

AC K

34 OR BL

IC TR K/ BL EL UE EC

AC

D K/ RE AC

36 51 BL

36 40 BL

BL AC

36 36

CK

D/ RE

VY

farger

K/ BL A

BL

AC

K

40 36

/G

RA

NI

TE

32 GL NA

IT RA N

BL

AC K

/G

36 GL

E

ca pris 1199 kr farger

SE SIDe 202

129


JACKOR & FLEECE

140 SOFT SHELL JACKET 3-lags teknisk softshell jakke som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. 140M 140F 92% polyester, 8% elastan 340 g/m2 XS–4XL (3XL och 4XL ej tilgenglig i Azure och Cactus)

CL AS S

IC

40

130

RE D

EE N

CC

GR CA

CT

US

BL E UR

M NI U

ZU UE

32

AZ

BL

AC K

TT

VY

36

NA

farger

EN CH

599 kr

FR

ca pris

TI TA

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe VeKT STØRRELSER


JACKOR & FLEECE

NEW!

MRX-2 ROADSTER SHELL

510 HYDRAPLUS 2000 Jakke med en aktiv passform for herre og dame. Innfellbar hette. Vanntett inntil 2 000 mm. Gode pusteevne: 2 000 g/m²/24h. Teipede sømmer på kritiske punkter. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. 510M 510F ART NR HERRe Taslon 100 % nylon ART NR DAme 2 190 g/m MATERIALe XS–4XL (3XL, 4XL ej tilgenglig i Azure) STØRRELSER HERRE XS–4XL (3XL, 4XL ej tilgenglig i Azure) STØRRELSER DAME

farger

36 AC K

D IC

AS S CL

UR

E

BL

RE

UE

40

BL

ZU AZ

UM AN I

BL

AC K

TT

NA VY

36

CH

farger

MRX-2 MRX-2W 100% karakterisert Polyester S-3XL XS-2XL

ca pris 1199 kr 32 EN

699 kr

FR

ca pris

TI T

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe VeKT STØRRELSE

Lett og myk vannavstøtende “roadster» jakke i karakterisert polyester. Neopren i hals og midje for komfort og varme. Vaterte sidor, ytterlomme med ton-i-ton glidelås og innelomme med trykkknapp.

SE SIDe 202

131


JACKOR & FLEECE

E-2 ASCENT HARD SHELL

EP-2 ASCENT HARD SHELL TROUSERS

Avansert Softshelljakke i en meget teknisk vind- og vanntett kvalitet. Utmerket pusteevne 15 000 g/m² 24h samt en vanntetthet på hele 15 000 mm.

Bukser som matcher til E-2 modellen. Utmerket pusteevne på 15 000 g/m², og vantett til 15 000 mm. To lags konstruksjon med tapende sømmer. Lett forèt. Justerbar midje med borrelås og snølås nede. Modellen leveres i både herre og damestørrelser.

3 lags konstruksjon med tapede sømmer og glidelås. Fast justerbar hette. Ventilasjonsmulig-heter under armene. Modellen leveres i både herre og damestørrelser. ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSE HERRe STØRRELSE DAme

E-2 E-2W 100% Nylon Taslon Oxford S-3XL XS-2XL

EP-2 EP-2W 100% nylon taslan oxford, 100% polyester brushed tricot (foder) STØRRELSE HERRe S-3XL STØRRELSE DAme XS-2XL ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe

ca pris

1 599 kr

ca pris 1 999 kr

SE SIDe 202

132

NA

BL

RE T OR

SE SIDe 202

VY

32 AC K

36

D/

BL

AC

K

40 36 SP

E

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

AN IT

VY /

GR

32 GL NA

AC

K/ R

ED

36 40 BL

AN IT GR

BL

AC

K/

36 GL

E

FaRGER FaRGER


JACKOR & FLEECE

GSX-1 AXIS SHELL Vindjakke med sporty og lekre detaljer. Glidelås i kontrastfarge. Modellen er middelskort og er forèt med finmasket mesh. Ytterstoff i vannavisende ripstop lignende materiale. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. GSX-1 GSX-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL

Vindbukse som hører til GSX-1. Modellen leveres i både herre, dame og barnestørrelser. ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSe HERRe STØRRELSE DAme

GSXP-1 GSXP-1W 100% polyester dobby S-3XL XS-2XL

ca pris 549 kr 36

32 BL AC

ST RE FO

K/ AC BL

GR LA

CK

NA VY

BL

CK LA /B

EY

T OR

SE SIDe 202

RO

YA L/ B

SP

/N AV Y

YA L

AC K/ RO

PO RT /S RE

D/

BL

AC

K

BL A

CK

AC K BL

N OO AR M K/

AC BL EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

M

E

BL

AC

32 32

51 36

LI

36 TM

AX 36

51 40

K/

36 51

40 36

36 LM AC

RE D

36 40

/B

OR

BL AC K/ SU ND AN

K/

36 K2

LA CK

36 41

AN

GE

K

farger 36 36

CE

36 44

BL

farger

VY

ca pris 599 kr

NA

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSE HERRe STØRRELSE DAme

GSXP-1 AXIS LIGHTWEIGHT TROUSERS

SE SIDe 202

133


JACKOR & FLEECE

NEW!

PLJ-1 MERIDIAN STORM SHELL

134

55

UE BL E

AR IN

D

BE

RR Y

51 M

36

IL

farger

2299 kr

W

ca pris

PLJ-1 PLJ-1W 100% Herringbone Polyester S-3XL, S-5XL SVART XS-2XL

AC K

ART NR HERRe ART NR DAMe MATERIALe STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME

BL

Vanntett (10 000 mm) skalljakke med meshfòr og høy putsteevne. (10 000 g/m²). Tapede sømmer og skjulte lommer og glidelåser. Justerbar og avtagbar hette. Justerbar snølås i midjen og i ermavslutningen. 2 sidelommer, brystlomme og lommer på ermeren, samt ventilasjonslomme under ermene. Gjennomføring for høretelefoner fra brystlommen.

SE SIDe 202


JACKOR & FLEECE

NEW!

JU-800 SIROCCO

JW-902 SIROCCO WOMAN Klassisk Windbreaker for damer med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes sammen og pakkes i en av lommene. Finnes i herre- og barnemodell. JW-902 100% Tafetta Nylon XS-2XL

TE

HI TE

GE

W

OR

51 AL RO Y

UL

TR A

YE

LL OW

12

BL

LE PU RP

VY

AS AB GR EE RE

AL

E TT L BO

50

LO

W

12 A TR UL

AT

OL

L

YE L

N EE GR RE

AL

E TT L BO

50

AL

GR EE

N

38

AL N

N

W

NA YA

L

BL

38

RO

PU

W

NA

VY

RP L

I AS AB

VY NA

UE

51

GR EE

PE E

32

PE

I

W

OR A

GO

RE

LM

32

32

HI

NG

LD

D

K AC BL

LM

32

30

UE

30

44 AN

RE D

BL A

44

VY

OR

E

40

OR LD

40

GO

36

NA

36

farger

L

farger

ca pris 179 kr

OL

179 kr

Royal Blue och Bottle Green

CK

ca pris

ART NR JU-800 MATERIALe 100% Tafetta Nylon STØRRELSE S-2XL, S-3XL; White, Black, Navy, Red,

AT

ART NR MATERIALe STØrRElSE

Klassisk Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes sammen og pakkes i en av lommene. Finnes i dame- og barnemodell.

SE SIDe 202

SE SIDe 202

135


JACKOR & FLEECE

136


JACKOR & FLEECE

NEW!

pfj-3 altitude jacket

AFP-1 GRAVITY THERMAL JACKET

Moteriktig vanntett jakke produsert med Stormtech sin Thermal teknologi som gjør at du holder varmen. Leveres i herre og damemodell.

Vattert, tynn og vannavisende jakke med polyesterfòr. Fast hette og glidelås i nederkant. Tre ytterlommer med glidelås og en innelomme med velcrolås.

32 87

CH NA AR VY CO / AL

/

RE D

CT BL RIC AC BL K UE

EL E

K/ TR AC

51 36

K

BL

AC K/ BL

UE

BL E IN

36 40

M

CH K/ AC BL

40 36

UE

36 51

AR

AR

CO

AL

36 87

AC

farger

BL

/ EN

51 40

EL E FL CT AM RIC E BL RE U D E/

TR

SE SIDe 202

T BL OP AC GR K E

VY

47 36 NA

AC K

32

EE

36 BL

farger

1399 kr

D/

ca pris

RE

ca pris 1199 kr

100% Polyester Polyfill (foder)

AFP-1 AFP-1W 100% Polyester S-3XL, S-5XL SVART/CHARCOAL S-3XL

UE

STØRRELSE HERRe S-3XL STØRRELSE DAme XS-2XL

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME

TR

ART NR HERRe PFJ-3 ART NR DAme PFJ-3W MATERIALe 100% Nylon Micro Ripstop,

SE SIDe 202

137


JACKOR & FLEECE

NEW!

SSJ-1 ATMOSPHERE 3-IN-1 SYSTEM JACKET

EPK-1 EXPEDITION PARKAS

Teknisk jakke med avtagbar vattert innejakke. 3 jakker i 1. Avtagbar hette. Vanntett inntil 5 000 mm. Gode pusteegenskaper: 5 000 g/m²/24h. Modellen leveres i både herre og dame størrelser.

Vanntett (10 000 mm) parkas med polyesterfyll og sherpafleecefòr. Høy pusteevne (10 000 g/m²). Tapede sømmer. Juterbar hetter med avtagbar ”fuskepels”. Snølås med tommelhhull i ermavslutningen. 2 Frontlommer med knapper og med extra skjulte ytterlommer. Skjult brystlomme med glidelås. Innelomme med glidelås og gjennomføring til hodetelefoner.

ART NR HERRe SSJ-1 ART NR DAme SSJ-1W MATERIALe 97% Polyester, 3% Spandex.

100% Polyester Polyfill (foder) STØRRELSE HERRe S-3XL STØRRELSE DAme XS-2XL

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSER HERRE STØRRELSER DAME /

BE R BL YE AC LL K OW

N/

34 36

CY

T BL OP AC GR K EE

EE

47 36 TR

/

AR BL INE AC BL K UE

/

NI

M

GH

AC BL

YT 36

ca pris

2 599 kr

farger

36

SE SIDe 202

138

RE

TE W HI

CK

SE SIDe 202

D

40

30 BL A

SP

OR

T

RE

D/

BL

AC

K

40 36

32 36

T BL SH AC AD K OW

IT AN GR

36 GL

K/

farger

E

ca pris 2 299 kr

EPK-1 EPK-1W 100% Nylon S-3XL, S-5XL SVART/CHARCOAL XS-2XL


JACKOR & FLEECE

PFJ-2 FIBERLOFT JACKET

EB-1 ASCEND INSULATED JACKET

En meget lett jakke, som også er varm grunnet bruk av Fiberloft™. Jakken kan brukes alene, men passer også perfekt som lag 2. Leveres i herre og damemodell. ART NR HERRe PFJ-2 ART NR DAme PFJ-2W MATERIALe 93% polyester, 7 % spandex, Polyfill

(foder), Heat Reflective Mesh STØRRELSE HERRe S–3XL STØRRELSE DAme XS–2XL

Tykk vinterjakke som klarer ekstrem kulde og kraftig regn. Avtagbar hette. Vanntett inntil 10 000 mm. Gode pusteegenskaper: 10 000 g/m²/24h. Modellen leveres i både herre og damestørrelser. EB-1 EB-1W 100% Polyester, 100% Polyester Polyfill (foder) STØRRELSE HERRe S-3XL STØRRELSE DAme XS–2XL ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe

ca pris 1 199 kr

2 999 kr

FaRGER

36 GL

D/

BL

AC

K

40 36 RE

CK LA

BL CO

OL

K/ AC BL

SE SIDe 202

/B UE

E IT AN

YT 36

GR

L HY ET M

RE D

BL

UE BL SL

AT

E

K AC

ca pris 40 E

YT

FL AM

TL

UE

36 BL

FaRGER

SE SIDe 202

139


JACKOR & FLEECE

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe vekt STØRRELSER

141 SOFT SHELL GILET

VR-1 MICRO JACKET VEST

3-lags teknisk softshell vest i dame og herremodell som har satt en standard i vårt marked. Vanntetthet på 5 000 mm, og meget god pusteevne.

En praktisk vest for herre og dame, som er vannavisende inntil 600 mm. Horisontal lomme på høyre bryst.

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSE HERRe STØRRELSE DAme

141M 141F 92% polyester, 8% elastan 340 g/m2 XS–2XL

VR-1 VR-1W 100% Polyester microripstop S–3XL XS–2XL

ca pris

499 kr

FaRGER

36

ca pris 549 kr

140

KI

D

40

30 TE HI W

IU M ST

AD

I KI W

VY

RE

SE SIDe 202

NA

AC K EE N GR

CA

CT

US

BL E UR

32 BL

CC UE

VY

ZU

NA CH

NI UM

EN FR

BL CL AS

SI

C

RE D

40

32

AZ

TT TI TA

36 AC K

FaRGER


JACKOR & FLEECE

NEW!

PFV-1 FIBERLOFT VEST

PFV-2 GRAVITY BODYWARMER

Vindtett og vannavisende yttermatriale. Dame og herremodell. Vesten kan brukes som ytterste plagg eller som et varmende lag 2. To lommer og innerlomme. PFV-1 PFV-1W 93% polyester, 7% spandex, Polyfill (foder), Heat Reflective Mesh STØRRELSE HERRe S–3XL STØRRELSE DAme XS–2XL ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe

PFV-2 PFV-2W 100% Nylon Rip Stop S-3XL, S-5XL SVART/CHARCOAL XS-2XL

ca pris

899 kr

farger

36 87

32 87

CH NA AR VY CO / AL

/

CT BL RIC AC BL K UE

D

51 36

EL E

RE K/ TR

BL

AC BL

AC

M K/

K/ AC BL

UE

BL UE E AR

IN

AL CO CH AR

36 40

K

40 36

SE SIDe 202

TR

UE

RE

D/ BL AC

AM

E

L HY M ET

36 51

RE

BL

UE BL SL

AT

E

K

40 D

YT

FL

TL

UE

36 AC

farger

ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSER HERRe STØRRELSER DAme

799 kr

BL

ca pris

Vatter, tynn og vannavstøtende vest med fleecefòr. Fast hette ( dame), høy hals ( herre) og snøring i nederkant. Tre ytterlommer med glidelås og en innelommer med Velcro.

SE SIDe 202

141


JACKOR & FLEECE

FZF-1 tundra stretch fleece Populær teknisk fleece som kan brukes som ytterjakke eller som et varmende lag 2. Lomme på venstre arm og to lommer fremme. Damemodeller har hette. ART NR HERRe FZF-1 ART NR DAme FZF-1W MATERIALe 93% bomull, 7% spandex

microfleece

ca pris 849 kr

142

SE SIDe 202

40 E M FL A

HI

TE

BL TR IC EC EL

BL E AT SL

VY NA

30

RE D

51

W

TL

UE

32

UE

36 CK

farger färger

BL A

STØRRELSE HERRe S–3XL STØRRELSE DAme XS–2XL


JACKOR & FLEECE

870 full zip outdoor flecce En meget god og myk fleecejakke. Leveres både i dame og herrestørrelser. ART NR HERRe ART NR DAme MATERIALe STØRRELSER herre STØRRELSER dame

870M 870F 100% polyester XS–4XL XS-2XL

ca pris 399 kr

41

EN

L

GR E

YA

LE BO TT

HT IG

D

BR

FR

38

RO

NA V

Y

51

CL

AS S

IC

RE

DY

40 RG UN

32

GR CO

NV

OY

CK BL A

EY

CG

EN CH

36

BU

farger

143


JACKOR & FLEECE

ID501 144


JACKOR & FLEECE

Nyhet!

Nyhet!

FU-150 ID501

FW-151 ID501 WOMAN

Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

Fleecejakke med glidelås i ton-i-ton med to frontlommer med glidelås.

UE BL RO YA L

VY NA

LM E LI M XE L

RK

LL

GR EY

CG

PI

50

51

DA

M

KI

N

OR

LI M

32 RE D

HI TE

BL

W N

TM

AN

GE

45

XE L

40

AC K

BL

30

AT O

36

E

GR EY RK

LL

farger

PU

NA

LM

CG

229 kr

RO YA L

VY

UE

51

PI

50 AT O

EE GR FO RE

ST

OR N KI M

SE SIDe 202

32 RE D

HI TE N

TM

AN

GE

45

W

BL

AC K

40

DA

30

36

PU

farger

ca pris

EE

ca pris 229 kr

GR

Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green

FW-151 100% Anti-pilling Polyester Fleece XS-2XL, XS-3XL Färg: Black, Navy, Red, Royal Blue, Dark Grey och Forest Green

ST

ART NR MATERIALe STØRRELSER

FO RE

ART NR FU-150 MATERIALe 100% Anti-pilling Polyester Fleece STØRRELSER XS-3XL, XS-4XL Färg: Black, Navy,

SE SIDe 202

145


UNDERWEAR

UNDERWEAR

146


UNDERWEAR

67-020 classic shorty 2 pack

Klassisk boxer. Produsert med elastan for beste komfort.

Boxer med litt kortere benlengde. Produsert med elastan for beste komfort.

32

94

GR

EY

36

R

farger

AT HE

199 kr

HE

ca pris

VY

TH ER

VY

GR

EY

94 NA

AC K

32

HE A

36 BL

farger

67-020 95% bomull, 5% elastane 155 g/m² S-2XL

NA

ca pris 249 kr

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

K

67-026 95% bomull, 5% elastane 155 g/m² S-2XL

BL AC

ART NR MATERIAL vikt STØRRELSER

67-026 classic boxer 2 pack

147


accessoarer

ACCESSOARER 148


ACCESSOARER

W101 PROMO SHOULDER TOTE Handlenett som bæres i hånden eller over skulderen. 31 farger – bestselger! ART NR MATERIALe MÅL KAPAsITET VeKT

W101 100% bomull 42 x 38 cm 10 liter 140 g

ca pris NATUR 19 kr CA PRIS FaRGet 29 kr

M CA ER W NF

LO

TN ES

SU

CH

ND

GE

SA

AN OR

CO

RE

RA

OL OC CH

UT

A SI FU RA

L

60 RA

OW

NA

CD

57

NK PI UE

HI PP

TR

LI

SA

GH

PL

T

UM

GR

RE

EY

BL

50

UE

BR

YE

TU

LL

NK PI

HT IG

L

D RE

UE BL RF SU

UE BL Y SK

EL

TE OA

DY UN RG

Y RR

D

OW FL RN CO

KE

I W KI N EE E M LI

33

K2

56

93

GR

TE HI

34

44

52

3M

VY

UE BL

BN

ER

40

BR

YT

LM W

BE AN CR

BR

GR Y LL

IV OL LE TT BO

30

18 CH

L YA RO

IG

M N EE

EE GR E

YT

GR

EE

38

57

54

HT

IN

T

TE HI AP GR

MU

CQ

BU

PU

EN FR

EM

KI

59

41

CH

AL ER

AC BL EY

N

47

BH

GR

49

N

GL

81 LE

NA VY

FN

RP

77 D

36 K

farger

W107 PROMO SLING TOTE Handlenett med lang skulderrem. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET VeKT

W107 100% bomull 40 x 34 cm 8 liter 140 g

ca pris NATUR 26 kr CA PRIS FaRGet 29 kr N EE GR E M

FU

CH

SI A

NA H EN C FR

RA L NA

TU

TE HI

LM LI

32

D RE BR

IG H

T

RO BR

IG

HT

K AC

60

30

BR

YA

L

BH

W

36 BL

farger

149


accessoarer

NEW!

W180 ORGANIC COTTON SHOPPER Handlenett produsert med sertifisert økologisk bomull og med bunn. Lengde på håndtak er ca. 58 cm. Kan bæres i håndtaket eller over akselen. ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

W180 100% Økologisk bomull 32x35x12 16 liter

CA PRIS 49 kr

59 kr 57

EE GR

A FU

Y

CH

SI

K AC BL

TE HI W

TU NA

N

47 LL

36

KE

30 L

60 RA

farger

NA

VY

32

W100 BUDGET PROMO Budsjett handlenett. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET VeKT

W100 100% bomull 42 x 38 cm 10 liter 100 g

CA PRIS 18 kr

AL

60 NA

TU R

farger

150


ACCESSOARER

NEW!

W801 EARTHAWARE ™ ORGANIC BAG FOR LIFE EarthAware™ handlenett produsert med sertifisert økologisk bomull. Håndtak er ca. 67 cm. lange, slik at nettet kan bæres eller ta den over akselen. ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

W801 100% Økologisk Bomullscanvas 38x42 10 liter

ca pris 69 kr

79 kr 36 L

60 NA

BL

TU

AC

K

RA

farger

w671 fairtrade camden shopper Fairtrade sertifisert handlenett som bæres i hånden eller over skulderen. ART NR W671 MATERIALe 100% Cotton Canvas (400 gram)

Fairtrade Cotton MÅl 39x28x13 cm KAPAsITET 13 liter ca pris NATUR 79 kr CA PRIS farget 99 kr

BL A

CK

36 RA L

60 NA TU

farger

151


accessoarer

bg26 retro day bag Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytterlomme med glidelås. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG26 600D Polyester 33 x 29 x 14 cm 10 liter

TE

/B

LA

CK

30 36 W

HI

/

AS W SIC HI R TE E D

/

40 30

CL

IG H W TR HI O TE YA L

/

51 30

BR

BL

FR

AC

32 30

EN W CH HI N TE AV Y

HI W

36 30

K/

farger

TE

ca pris 149 kr

BG75 retro bowling bag Bowlingveske i retrostil. Kan bæres i hånden eller over skulderen. Glidelås på hovedlommen og sidelomme. Beskyttelseføtter på undersiden og innelomme med glidelås. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG75 600D Polyester 44x31x25 cm 23 liter

CK LA

LD

/B

0R 36 GO

/

EN W CH HI N TE AV Y

32 30

FR

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

/

O SA COL ND AT E

CQ 33

CH

/

IG H W TR HI O TE YA L

BL AC

152

51 30

BR

HI T W

36 30

K/

farger

E

CA PRIS 299 kr


ACCESSOARER

BG14 RETRO SHOULDER BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG14 600D Polyester 40 x 28 x 18 cm 18 liter

TE HI W

AC BL

CK LA /B TE

W

HI

BO

RE W GR HI E TE EN

PU

K/

/

30 36

TT L W EG HI R TE EE N

36 30

/

/

31 30

EN W CH HI N TE AV Y

GR

/

51 30

IG H W TR HI O TE YA L

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

AC

40 30

38 30

FR

36 51

32 30

BR

32 40

BL

AS W SIC HI R TE E D

CL

/

BU

41 33

R SA GU ND ND Y/

CH

O SA COL ND AT E

CQ 33

AP H BL ITE AC G K RE

GL 36

CL B AS LA SI CK C / RE D

36 40

/

GO

LD

34 OR

K/

farger

Y/

ca pris 159 kr

BG16 RETRO FLIGHT BAG Skulderveske i retro stil med justerbar rem. Ytter- og innelomme med glidelås. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG16 600D Polyester 30 x 28 x 10 cm 7 liter

30 40

CL W AS HI SI TE C / RE D

/

AS W SIC HI R TE E D

40 30

CL

/

RE W GR HI E TE EN

31 30

PU

32 30

FR EN W CH HI N TE AV Y/

E HI T /W

AC K

36 30 BL

RK BL GR ACK AP / HIT

36 GL

DA

farger

E

ca pris 129 kr

153


accessoarer

BG218 TWO-TONE DIGITAL MESSENGER Laptop veske med dokumentlomme.

GY L

UE

32 M

BL

M AR

NI DE

87

EY

farger

GR

BG218 600D Polyester 39x31x12 cm 11 liter

AN TH RA CI TE

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

32

51

ca pris 349 kr

BG21 MESSENGER BAG

EY TE HI

SI

GR

AP

AS

N

CL

EE

EE

N

LM E M LI

IV

E

GR

GR

A SI CH FU

GR

D RE C

LE RP PU

59 OL

L YA RO HT

IG BR FR W EN H CH ITE NA / VY

ND

E/

33

GL

44 GL

GR O AP RA HIT NG E E/ GR EY

CH

O SA COL ND AT

UN RG BU TE

87 CI

farger

TH

RA

154

40

NEW!

AN

CA PRIS 679 kr

PE

57

30 32

SA

CQ 33

Laptop veske for str. opp til 15,6”. Vattert bunn og vatters, justerbar bærerem. Lomme med glidelås og organizer. QD945 HD Polyester 43,5x31x11 cm 14 liter

NA

41

QD945 ECLIPSE LAPTOP BAG

ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

EN FR

MU GL

GR SU AP RF HIT BL E UE GR / EY

32 YT

DY

ca pris 179 kr

CH

K

36 AC

farger

BL

BG21 600D Polyester 38 x 30 x 12 cm 11 liter

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

VY

Skulderveske med justerbar skulderrem. Innelomme med plass for penner, visitkort, mobil m.m.


ACCESSOARER

QD269 EXECUTIVE DIGITAL BACKPACK Ryggsekk for separate vatterte lommer for Laptop og tablets. Vattert bærerem og håndtak. Innelomme med glidelås. (Easy pocket for enkel merkning. ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

NEW!

QD269 600D/1680D kombinasjon av Polyester 33x44x17 cm 20 liter

ca pris 549 kr 36 BL

AC

K

farger

QD948 ECLIPSE LAPTOP BACKPACK

NEW!

Ryggsekk som passer til laptop opp til 15,6”. Laptop lomme i Neopren. Vattering og glidelås for bekvem og praktisk håndtering ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

QD948 HD Polyester 32x43x13 cm 16 liter

CA PRIS 679 kr

AC

K

36 BL

farger

155


accessoarer 15.6

BG550 SPORTS BACKPACK Sport ryggsekk i helt nytt design. To store rom hvor det store passer perfekt til computer/pad. En nedre «wet pocket» for bløte tur/treningstøy. Vattert rygg. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG550 600D/420D Polyester kombinasjon 44x31x16 cm 18 liter

ca pris 389 kr N

SI

A

EE

CH

GR E M LI

HT IG BR

GE AN OR

C SI AS CL

RO

AP GR RK

AC BL

DA

44

RE

D

CR

57

LM

FU

L

BH

HI

TE

GL

YA

36 K

farger

BG885 AFFINITY RE-PET BACKPACK Ryggsekk i resirkulert polyester (PET). Vattert lomme for laptop opp til 15,6. Gjennomføring til hodetelefoner og extra lommer og ytterlomme. ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

BG885 100% återvunnen Polyester 30x44x21 cm 15 liter

CA PRIS 499 kr 36 BL AC

K

farger

156

NEW!


ACCESSOARER

BG125 FASHION BACKPACK Klassisk ryggsekk med vattert rygg. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG125 600D Polyester 42 x 31 x 21 cm 18 liter

ca pris 159 kr N Y LL KE

N

30 HI W UE BL RE SA

PP

HI

UM PL M

RU

GR T IN

GH LI

ST

N EE

EY GR T

RA CO

TE

LE PU

N EE E

IV OL

60

49

L

D AL ER

50

56

GR

RD TA US M

93

55

EM

RP

D RE

PI

59

M RA CA

77

YE

PE

NK

SI CH FU

18

LL

GR E M LI

SK

40

EL

3M

OW

EE

UE Y

HT IG BR

YT

LM

RO

TE HI AP GR

52

44

GR EE

UE BL RF SU

YT

A

57

47

OR AN GE

MU

CH FR EN YA

L

51

GR

EY

GL

NA VY

32

BL

36 BL AC K

farger

BG126 TWO-TONE FASHION BACKPACK Ryggsekk i melerte farger. Vattert rygg. ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG126 600D 42x31x21 cm 18 liter

ca pris 199 kr GY

BL U

L

NI DE

M EY GR

M

AR

CI RA TH

E

32

TE

87 AN

farger

157


accessoarer

BG613 VINTAGE LAPTOP BACKPACK Ryggsekk i vintage stil med beskyttet pc rom. BG613 600D Polyester 46x30x17 cm 18 liter 36 36

E

/B

LA CK

VY

32

NA

AC K

NT AG VI

BL

36

BL AC K

farger

VI

ca pris 399 kr

NT AG E

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

BG825 HERITAGE BACKPACK Klassisk ryggsekk i gammel stil.

ca pris 299 kr

158

D

DY UN RG BU

RE

L

IG BR

FR VY NA EN C FR

NT

AG

E

H

BL

AC

36

farger

VI

QD615 100% Cotton Canvas 26x45x16,5 cm 19 liter

RO HT

CH

BL E AG NT VI

Vintage ryggsekk med vattert lomme for laptop opp til 14”. Lukking med bomullsrep og magneter. Vaterte og justerbare bæreremmer.

40

41

YA

VY

32

QD615 Vintage Rucksack

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

51

NA

32

AC

36

farger

EN

ca pris 249 kr

K

BG825 600D Polyester 45x31x19 cm 18 liter

K

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET


ACCESSOARER

BG628 VINTAGE OVERNIGHTEr

NEW!

Weekendbag i vintagelook som kan bæres både i justerbare håndtak og med bærerem. Extra lang glidelås til hovedlommen for enklere inngang. Hard bunnplate.

ca pris

36

NA VY

32

CH

farger

FR EN

BG628 600D Polyester 47x30x23 26 liter

BL AC K

ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

399 kr

BG887 AFFINITY RE-PET WEEKENDER

NEW!

Weekendbag produsert i PET i unisex modell. Helforèt og kan bæres både i håndtak og med bærerem. Vattert bunn og lommer på utsiden og innsiden.

ca pris

farger

36 AC K

BG887 100% resirkulert Polyester (PET) 54x28,5x29 cm 30 liter

BL

ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

589 kr

BG150 PACKAWAY BARREL BAG Lettvekstbag som kan pakkes inn i sin egen lomme.

ca pris

79 kr

TE

RE D

HI

SI CL AS

SI A CH

30

C

N EE LI

M

E

GR

RO HT IG

40

W

57

LM

YA

L

51

FU

36

BR

farger

AC K

BG150 210D Polyester 50 x 30 x 26 cm 32 liter

BL

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

159


accessoarer

BG544 SPORTS HOLDALL Lekker sportsbag med stort hovedrom, skorom og en «wet pocket» for bløte tur/treningstøy. Avtagbar rem.

N

A SI

LI M

E

BR IG HT

FU CH

AP GR DA

RK

AC BL

44 GE

40

57

LM GR EE

51

HI

TE

GL

RO YA L

36 K

farger

RE D

BG544 600D Polyester 54x29x26 cm 30 liter

OR

CL AS

AN

SI C

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

ca pris 349 kr

BG140 VARSITY BARREL BAG Sportsbag i vintage design. BG140 600D/420D Polyester kombinasjon 50x25x25 cm 20 liter

BG460 ESCAPE ULTIMATE CABIN CARRYALL

NEW!

Trolley med dobbel hovedlomme for enklere pakking. «Easy panel» for enklere merkning. Låsbar hovedglidelås.

ca pris 549 kr

160

UE

SI A CH

E PP H

IR

C SI CL AS

57

BL

RE D

50

FU

40

SA

36 K

farger

AC

BG460 600D Polyster 35x50x20 cm 34 liter

BL

ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

47 30

KE OF LLY F GR W E HI E TE N/

/

51 30

BR I OF GH F TR W O HI YA TE L

FR E OF NC F H W NA HI V TE Y/

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

36 36

32 30

/B LA CK

AC BL CL OF ASS F IC W R HI ED TE /

40 30

32 40

BL AC K

36 94

EY

farger

K/

ca pris 209 kr

GR

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET


ACCESSOARER

bg461 ESCAPE DUAL-LAYER CABIN WHEELIE

NEW!

Trolley med dobbel hovedlomme for enklere pakking. «Easy panel» for enklere merkning. Låsbar hovedglidelås.

40 C

E

RE

BL

D

UE

50 PH IR

36

SI

SA P

farger

AS

ca pris 949 kr

SE SIDe 202

CL

BG461 600D Polyester 35x55x23 40 liter

BL AC K

ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

BG462 ESCAPE DUALLAYER MEDIUM WHEELIE

NEW!

Trolley med dobble hovedlommer for enklere pakking. «Easy panel» for enklere merkning. Låsbar hovedglidelås.

40

E

RE

D

BL UE

50 SA

PP H

IR

36

IC

farger

CL AS S

ca pris 999 kr

SE SIDe 202

AC K

BG462 600D Polyester 36x67x30 75 liter

BL

ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

BG463 ESCAPE DUALLAYER LARGE WHEELIe

NEW!

Trolley med dobbel hovedlomme for enklere pakking. «Easy panel» for enklere merkning. Låsbar hovedglidelås.

40

UE

PP H

IR

C

E

BL

RE D

50 SA

36

SI

farger

CL AS

CA PRIS 1299 kr

SE SIDe 202

AC K

BG463 600D Poyester 40x80x32 cm 95 liter

BL

ART NR MATERIALe STØRRELSE KAPAsITET

161


accessoarer

qx510 slx hydration pack Veskebeholder som samtidig gir deg mulighet for å pakke ned viktige småsaker. Vatterte justerbare akselremmer. Justerbar midje og brystremmer. Ekstern lomme med plass for hjelm. Elastiske sidelommer i mesh og sidelomme med glidelås. Kompresjonsremmer. Veskebeholder følger med. QX510 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester kombinasjon 44x27x14 cm 10 liter

ca pris 469 kr

SE SIDe 202

farger

36 BL AC K

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

qx520 slx hydration DAYpack Sporty ryggsekk med plass til drikkeflaske og laptop. Vatterte justerbare akselremmer. Justerbar midje og bryst remmer. Kompresjonsremmer. Elastiske sidelommer i mesh og en sidelomme med utagbar regnbeskyttelse. QX520 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester kombinasjon 48x22x20 cm 20 liter SE SIDe 202

farger

36 AC K

ca pris 649 kr

BL

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET

qx530 slx hydration BACKpack Sporty ryggsekk med plass til drikkeflaske og laptop. Vatterte justerbare akselremmer. Justerbar midje og bryst remmer. Kompresjonsremmer. Elastiske sidelommer i mesh og en sidelomme med utagbar regnbeskyttelse. QX530 600D/ Ripstop Honeycomb Polyester kombinasjon 56x27x26 cm 30 liter

162

SE SIDe 202

farger

36 K

ca pris 849 kr

BL AC

ART NR MATERIALe MÅl KAPAsITET


ACCESSOARER

BG46 PHONE POUCH Telefon futeral som passer til nye smarttelefoner. Lomme for telefonen og mindre siderom for penger, kreditkort osv. Futeralet kan henges rundt nakken, alternativt i beltet. ART NR BG46 MATERIALe 600D Polyester MÅl 9 x 12,5 x 1 cm 30 TE HI W

HS FU C

C SI AS CL

IA

RE

UE BL RF SU

57

44 N

OR AN GE

LI M E

HT IG BR

D

40

LM

RO

TE HI AP GR

MU

CH FR EN L

51

GR

EY

GL

NA VY

32

GR EE

36

YA

farger

BL AC K

ca pris 49 kr

BG49 PHONE POUCH XL

NEW!

Mobilholder med avtagbart snøre og med karbinkrok. Glidelås lomme og velcrolåsing. ART NR BG49 MATERIALe 600D Polyester STØRRELSE 10x16x2 cm ca pris 59 kr

GR

EY

GL E GR

AP

HI T

SI CH FU

IG HT BR

BL AC

57 A

L

36

YA

farger

51 RO

36 K

farger

QD31 SUIT COVER Sammenleggbar reisegarderobe med glidelås i full lengde og ID-vindu. Rommer en dress og en skjorte. ART NR QD31 MATERIALe 210D Polyester MÅl 60X100 cm

BL A

CK

ca pris 159 kr

163


accessoarer

B461 SLOUCH BEANIE Trendy lue med populær «heng». ART NR B461 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size ca pris 49 kr EY

N

GR

EE

E

GR

DY UN

SM

TT BO

BU

PU

RG

RP

AC BL

GL

30

FR

OF

F

EN

W

CH

HI

TE

NA

VY

FN

38

OK

41

LE

PE LE

36 K

farger

B425 HERITAGE BEANIE Lue i melert og antikkfarger. Kan brukes med eller uten oppbrett. ART NR B425 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size ca pris 49kr

GR R HE AT HE

TA RD US EA L

AN OA R HE AT HE

TI Q GR UE EE M N OS

AN

RE HE R AT

TM

HE

60

S

TM

D

AN T

AT

TIQ UE

HE R

18 M

PU RP LE

HIA SC FU

IQ

EY

Y GR E QU E

AN TI

26

28 HE

H BU EA RG TH UN ER DY

82

94

GL

164

UE

BU UE AN

HE

AT

HE

R

RO

YA

L

25

57

RG

UN

DY

41 TIQ

TI Q BL UE UE RO YA

L

51

AN

farger


11

EY

13

93

A

SI

CH

FU

AN GE

OR

44

PI NK

U OR ORE AN SC GE EN T

FL

T

D

Y

RE

ND

BU RG U

T

IG H

BR

M

EE

CQ

TE

D

RE

OA

OL

OC

CH

IC

CL AS S

RD

US TA

N

GR

E

RP L

E

IV

OL

PU

AC K

BL

N

GR EE

ND

SA

TL E

BO T

L

YA

RO

BR

IN T

BN

GR

EE N

GR

HT

IG

BR

NA VY

CR

M

T

K2

U YE ORE LL SC OW EN

FL

LL Y

KE

LM

GH

LI

OW

N

EE

GR

YE LL

E

UE

BL

12

ST

L

CO RA

LI M

RF

EN CH

FR

33

RU

10

18

T

GL

EY

YT

GR

SU

47

UO R PI ES NK CE N

UE

UE

BL

EY

MU

38

FL

50

TI Q

AN

Y

SK

GR

59

T

80

BL UE

TE

HI

BH

UO GR RE EE SC N EN

E

RC

AP

GR

81

FL

56

RF O

AI

30

UE

BL

94

EY

GR

GL

HI RE

HE R

FN

PP

HE AT

36

SA

TE

ca pris 45 kr

HI

ART NR B45 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

W

Populær klassisk lue som kan brukes både brettet og ubrettet.

UM

B45 ACRYLIC KNITTED HAT

PL

ACCESSOARER

farger

41

57

52

49

60

165


accessoarer

B361 JERSEY BEANIE

NEW!

Enkel bomullslue med «TearAway» etikett for enkel merking. ART NR B361 MATERIALe Bomullsjersey med Spandex STØRRELSE One-size ca pris 59 kr BH NI

TE

M

GR

30

HE R

W

HE AT

DE

HS FU C

EY

29

HI

57 IA

36 BL AC K

farger

EXTREME BEANIE Dobbelstrikket og vendbar Beanie i bomull og Elastan ART NR MATERIALe STØRRELSE VeKT

EXTREME 95% bomull och 5% Elastan One-size 68 gram

NEW! N EE K/

GR

NG E

36 47

/O

W /B

AC

EY

BL

GR

R GR QU EE OIS N E/

Y RE

50 47

TU

NA

NA VY

VY

/Y

/G

EL

LO

32 K2

RA

CK

32 GL

LA

GL 44

YE LL O

K2 36

W

HS I

A/ GR

EY

57 GL FU C

AC K

/G

RE

Y

36 94 BL

/B LA

30 36

W HI TE

farger

CK

ca pris 139 kr

flash BEANIE Tett dobbelstrikket bomullslue med Spandex for bedre passform. ART NR MATERIALe STØRRELSE vekt

FLASH 95% bomull och 5% Spandex One-size 52 gram

ca pris 79 kr 32

51

30 TE HI W

YA L RO

EE GR E LI M

VY

N

LM NA

GE AN OR

BL

166

NEW! 44

AC K

farger

36


ACCESSOARER

B44 beanie knitted hat ART NR B44 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

SI

C

TE

GR

CL

AS

HI W

HE AT

HE R

UN DY BU RG

ON E ST

EY

29

GR

AP

TT BO

RE

GR HI

LE

TE

GR

41

RO HT BR

IG

FR EN

40

D

39

YA

51

CH

NA VY

32

30

EY

GL

EE

38

N

36 BL AC K

farger

L

ca pris 39 kr

B465 CHUNKY RIBBED BEANIE

NEW!

ART NR B465 MATERIALe 100% Soft touch Acryl STØRRELSE One-size ca pris 109 kr

T

RD OX

FO

60 RU S

NA V

EE GR S M

HE A

Y

32 N

EY

TM

GR

AL AR CO CH

BL AC

29

OS

87

TH ER

36 K

farger

brad BEANIE ART NR MATERIALe STØRRELSE vekt

BRAD 85% Acryl och 15% Polyester One-size 75 gram

ca pris 109 kr 94 EY

CK BL A CK /

BL A

AC K

36

GR

36 BL

farger

NEW!

167


accessoarer

B450 snowstar duo beanie Lue med kontrast i dusken. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett. ART NR B450 MATERIALe 100% Soft Touch Acrylic STØRRELSER One-size

Lue med dusk og brett i kontrastfarge. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett. ART NR B451 MATERIALe 100% Soft Touch Acrylic STØRRELSER One-size

51 LM

30 32

O BR FF IG WH HT IT RE E/ D

FR

30 BR

FR OF EN FW CH HIT NA E/ VY

BR LI IGH M T E R GR OY EE AL N /

E FU NCH CH N SI AV A Y/

RE HT RIG

32 57

K/ B

36 BR BL AC

36 51

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

farger

D

ca pris 69 kr

B453 varsity beanie Vintage lue i klassisk farger. Dusk i matchende farger. Kan kombineres med skjerf, art. B479. ART NR B453 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

168

RG

UN

DY

/W

HIT

E

41 30 BU

/

EN W CH HIT NA E VY

32 30

FR

32 40

F CL REN AS CH W SIC NA HIT R V E ED Y/ /

E HI T W K/

BL

36 30 BL AC

36 40

A RE CK D/ / C W LA HIT SS E IC

36 51

AC K W /R HIT O E YAL /

farger

BL

ca pris 69 kr

30 18

OF F M W OC H HA ITE /

/

38 30

BO T OF TLE F G W R HI EE TE N

S OF URF F B W LU HI E TE /

F OF UC F HS W IA HI / TE

B451 snowstar duo two-tone beanie

GL 93

GR A LI PH GH IT T EG GR R EY EY

32 93

MU 30

57 30

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

41 30

B OF URG F UN W D HI Y TE /

EY /

36 94

HE AT BL HER AC G K R

36 GL

GR AP BL HIT AC E K/ GR EY

farger

/

ca pris 69 kr


ACCESSOARER

B456 fair isle snowstar beanie Lue med klassisk mønster. Dusk i samme farge som luen. ART NR B456 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

36

/

EN W CH HI NA TE V Y

W HI T K/

AC

40 30

CL AS W SIC HI R TE E D/

farger

E

94

HIT

36

41 30

W

FR

farger

32 30

BU RG UN DY /

36 30

E

farger

BL

ca pris 79 kr

B416 FAUX FUR POM POM BEANIE ”Strikket” lue med dusk.

R

HI TE

GR

30 W

IE

OF

F

AC GL

BL AC

K

ca pris 79 kr

EY

ART NR B416 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

B460 TRAWLER BEANIE Trendy lue i 100% Soft-feel akryl. ART NR B460 MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size US TA

RD

DY UN RG BU

E TT L BO

M

N

18

41

GR EE

VY

38

NA CH FR EN

BL

AC

K

FN

OK

E

GR

EY

GL SM

ca pris 49 kr

169


accessoarer

B435 CHAMONIX COMBI BEANIE Lue med håndstrikket følelse. 3 fagestriper gir en urban design. Dusken er avtagbar. ART NR B435 MATERIALe 100% Soft-Touch Acryl STØRRELSE One-size

50 47

SA KE PP LL HIR Y W GR E B HIT E LU E EN E / /

32 50

SA FRE P N LIGPHIR CH HT E NA GR BLU VY EY E / /

55 30

CO R LI AL GH /W T H GR IT EY E /

51 40

BR CL IG AS HT R W SIC OY HIT R A E ED L / /

AP BL H AC W ITE K HIT G / E REY

36 GL

GR

farger

/

ca pris 109 kr

B420 CROFTER BEANIE Grov ribbestrikket lue med et urbant design. Tvinnet garn gir melert utseende. ART NR B420 MATERIALe 100% Soft-Touch Acryl STØRRELSE One-size ca pris 69 kr

170

HE

AT H

ER

24 NA VY

T HE TLE AT G HE REE R N

R AT HE HE K

AC

38

BO

23 BL

82 H BU EA RG TH UN ER DY

farger


ACCESSOARER

B346 URBAN TRAPPER

NEW!

Fôret klassisk scooterlue med opprettbare ørelapper, metalspenne under haken. ART NR B346 MATERIALe 100% Bomullscanvas STØRRELSE S/M, L/XL ca pris 209 kr 36

EE

N

59 GR E OL

IV

BL

AC

K

farger

b345 sherpa hat Foret vinterlue i to størrelser. Har eget kjent norsk navn. ART NR B345 MATERIAL 100% Nylon Taslon utsida STØRRELSER S/M, L/XL ca pris 159 kr UE BL

UE

PP

DE

NI

M

HI

RE

BL

AR GR

EY

M

RA TH

50

L

CI TE

32

SA

GY

87 AN

farger

171


172

36 OR

32 40

32 52

32 41

32 51

32 30

32 94

32 YT

51 30

E

HI T

/W

GE

AN

AS W SIC HI R TE E

CL

D/

TE

HI

E

HIT

41 30

/W

RG UN DY

BU

44 30

47 OR

UE /W

BL

YT 30

OR

/

40 30

LL W YG HI RE TE E N

47 30

KE

TE

HI

W

K2

/

ND

SA

NK

PI

52

LL Y GO GR LD EE N

OW

LL

YE

DY

UN

RG

BU

UE

BL

HS IA

OR AN GE

FU C

HT

IG

BR

D

RE

RE D

C

SI

EY

GR

L

YA

RO

TE

HI

AS

CL

AP

GR

HT

IG

BL AC K

BR

TE

OA

UE

NA VY

BL

OL

OC

CH

RF

SU

CH

57

SK Y

Y/

FR EN C PI H N NK A V

LM

EN W CH HI NA TE V Y/

N

EE

GR

Y

SK

41

FR

E

M

LI

N

EE

GR

FR EN

CQ

CR

/

Y

LL

KE

LE

RP

PU

MU

IG H W TR HI O TE YA L

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

36 40

F BR REN IG CH HT N RO AV YA Y/ L

N

EE

GR

EE

GR

59

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

E

IV

OL

LE

TT

BO

N

80

47

UE

BL

38

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

CE

OR

RF

AI

YT GL

KE

ER

81

CL B AS LA SI CK C / RE D

K/ GR HE EY AT H

BL AC

BH

BR

36 30

E

36 94

HI T

farger

W

ART NR MATERIALe MÅl STØRRELSER 36

FR BU ENC RG H UN NA DY VY/

AC K/

BL

FN

D

farger

/G OL

CK

BL A

accessoarer

B900 MORF™ORIGINAL

ART NR B900 MATERIALe 100% polyester, mikrofiber STØRRELSER One-size

ca pris 49 kr

BR

44

33

30

B479 VARSiTY SCARF

Skjerf i mange klassiske klubbfarger. Kan kombineres med lue B453.

B479 100% soft-feel akryl 182 x18cm One-size

ca pris 109 kr


ACCESSOARER

B490 TOUCHSCREEN SMART GLOVES

NEW!

Touchscreenvante med fingrer som fungerer for arbeide på skjermer. ART NR B490 MATERIALe 95% Acrylic, 4% Polyester, 1% Elastan STØRRELSER S/M, L/XL farger

36 BL AC K

ca pris 69 kr

B296 SUPRAFLEECE ALPINE GLOVES

NEW!

Vanter i antipillingfleece. Unisexmodell. ART NR B296 MATERIALe 100% Suprafleece (utsida) STØRRELSER S/M, L/XL ca pris 59 kr 36

NA CH FR

EN

AC BL

VY

32 K

farger

NEW!

B295 SUPRAFLEECE THINSULATE GLOVES Vanter produsert med Suprafleece antipilling. Thinsulatemembran og fôr av polyester. 36

VY NA CH

AC

K

32 FR EN

100% Polyester (fòr)

farger

BL

ART NR B295 MATERIALe 100% Suprafleece (utside) STØRRELSER S/M, L/XL ca pris 99 kr

173


accessoarer

B65 PRO-STYLE HEAVY BRUSHED COTTON CAP ART NR B65 MATERIALe 100% bomull STØRRELSER One-size, Tri-glide spenne ca pris 59 kr

L

30

TM

39

HI W

EE

ON

E

GR

ST

FO

BR

RE

IG

ST

HT

HI AP GR

TE

FR S EN TO CH NE NA / VY

39 32

N

/

FR

EN ST CH ON NA E VY

CH FR EN TE

RE C SI AS

BH

GR

D

EY

GL

CL

32 39

YA

CR

NA VY

FN

RO

36 BL AC K

farger

B10 5 PANEL COTTONCAP ART NR B10 MATERIAL 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer ca pris 49 kr

RG UN

EE GR E

BU

M LI

W

HI TE

30 PI NK

DY

N

EE

YT

C SI CL AS

YE L

LO

W

40

RE D

E TT L BO

LL Y KE

Y SK

GR

UE BL

H EN C FR

RP PU

EE N

47

52 LE

PE

41

LM

GR

RO T IG H

BL A

BR

YT

NA

VY

32

174

38

YA

L

51

N

36 CK

farger


ACCESSOARER

B15 ULTIMATE 5 PANEL CAP ART NR B15 MATERIALe 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer ca pris 59 kr

BO

TT

BU RG

LE

RE D

GR

UN DY

EE

N

40

41

30

IG

HI

HT

TE

RO

TE HI

BR

AP GR

38

CH FR EN YA

L

BH

GR

EY

GL

NA VY

FN

W

36 BL AC K

farger

b15C ULTIMATE 5 PANEL CAP SANDWICH PEAK ART NR B15C MATERIALe 100% bomull STØRRELSER One-size, Rip-Strip størrelsejusterer

/

AS W SIC HI R TE E D

CL

FR W EN H CH ITE NA / VY

/

IG H W

T HI RO TE YA L

BL A

YE

LI BL M A E C GR K/ EE N

30 32

K/ BL AC

E NG RA K/ O

AC BL

LI BL GH A T CK GR / EY

51 30 BR

36 34

CH SI A

36 44

40 30

FU

36 93

36 LM

CK /

36 57

CL B AS LA SI CK C / RE D

36 40

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

36 51

32 40

FR CL EN AS CH SI N C AV RE Y D /

farger

LL OW

ca pris 59 kr

175


accessoarer

NEW!

ART NR LIBERTY MATERIALe 100% borstad bomull STØRRELSER One-size ca pris 89 kr

176

SE SIDA 202

ED /R AC K

TE W HI D/

GE AN

YT 30

RE /G /

BL

AC K

36 94

Y

BL

RE

Y

44 OR

OW LL YE

36 40

LI GH W TB HI LU TE E

W HI

NA VY

32 32

/N

AV Y

K2 32

40 30

/N AV

HI TE

TE

/B L

AC K

BL

D/

N

AV

Y

40 32 RE

/N

AV

Y

GL 32

W

AC K/

/W

TE /W HI

GR

GR

EE

EY

N/ W

HIT

HI

RG

TE

UN

/W

DY

/W

HIT

NA

VY

K/ BL A BL AC

30 36

TE

W E

GL 30

HI

BU

47 30

36 30

HI TE

CK E

30

41 30

EY

Sanwichcaos med 6 paneler, forbøyd skjerm med 6 stikkninger. Metallspenne og svettebånd i bomull og polyester. Finns med både avikende farger og med solide farger i skjermens sandwichdesign. Noen kombinasjoner finnes også med avikende farger på hele skjermen.

32 30

36

GR

LIBERTY CAP

farger


ACCESSOARER

B640 SNAPBACK TRUCKER ART NR B640 MATERIALe 100% bomull front, 100% nylon back STØRRELSER One-size, snap-back størrelsejusterer.

40

41 93

30

32 30

51 30

31 30

40 30

CQ 3M

36 93

HI TE /W W HI LI BL GH A T CK GR / EY

CH CA OC RA OL M ATE EL /

C CL LAS AS SI SI C R C E RE D/ D

/

CL AS W SIC HI R TE E D/

BR

PU RE W GR HI E TE EN

IG H W TR HI O TE YA L

/

B BR RIG IG HT HT R RO OYA YA L/ L

F FR REN EN CH CH N NA AVY VY /

FR

BL

B LI UR GH GU T ND GR Y EY /

38

B BO OTT TT LE LE G GR REE EE N/ N

51

/

K/ AC BL

AC

K/

W HI T

E

36 30

32

EN W CH HI NA TE V Y

AC

K

36 BL

farger

TE

ca pris 59 kr

B610 5 PANEL SNAPBACK RAPPER CAP Retrocaps med 5 paneler, rett stor skjerm og klassisk plastspenne. ART NR B610 MATERIALe 100% Bomullstwill STØRRELSER One-size ca pris 59 kr N

UN

GR

DY

EE

VY CH

RG

BO

BU

TT

EN FR

LO W

GE

YT

OR

PU

YE L

RP

AN

LE

D C

CL AS

41

PE

RE

44

SI

IG HT BR

38

NA

K AC BL

HI W

40

RO YA

L

51

32

LE

36

30 TE

farger

B660 ORIGINAL FLAT PEAK SNAPBACK Retrocaps med rett stor skjerm med grønn underside og klassisk plastspenne. ART NR B660 MATERIALe 100% Polyestertwill STØRRELSE One-size

NEW! Y/

PH BL ITE AC G K RE

GL 36

GR A

AS BL SIC AC R K ED

40 36

CL

32 40

FR C L EN A S CH SI N C AV RE Y D /

AP BL HIT AC E K/ GR EY

36 GL

GR

36 40

CL B AS LA SI C K C / RE D

36 51

BR B IG LA HT C RO K/ YA L

AC K/ B

LA C

K

36 BL

HI

TE

/B

LA

CK

30 36 W

farger

/

ca pris 79 kr

177


BARN

BARN 61-017 178


BARN

61-033 kids valueweight t

61-005 girls valueweight t

Barne T-shirt i klassisk design.

T-shirt designet for jenter med kortere ermer og smalere halsrib.

UE

KE

LL Y

RE

D

GR

BL E

SI A

57 CH FU

SU

NF

LO

W

UE

ER

34

30 E HI T

GH T LI

RE

D

LO

W

PI

NK

52

40

NF

K2

NK PI GH T LI

LL OW

52

YE

HI TE

BL Y

YT

SU

NA

KE

30 UE

YT

W ER

34 L

GR LL Y

L YA RO E UR AZ

PU

RP

LE

BL UE

ZU

60 TU RA

UE BL

VY NA DE EP

81

EE N

47

W

51

SK

AZ

AZ

RO Y

EP DE

DY

AL

NA

BL

VY

UE

51

40

RG UN

E NG OR A

HE AT

BO

41

GR HE R

GR TT LE

VY NA

BL AC

44

BU

94

EE

N

38

EY

32 K

36

47

UR

RP PU

BL

AZ

farger

ZU

EE N

81 AC K

36

BL

farger

ca pris hvit 39 kr ca pris farget 45 kr

39 kr 45 kr

Y

ca pris hvit ca pris FaRGet

61-005 100% bomull, Belcoro® garn 160 g/m² 165 g/m² 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

SK

ART NR MATERIALe VeKT hvit vekt farget STØRRELSER

1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m2 vekt farget 165 g/m2 STØRRELSER 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl). Finnes også i 1–2 (92 cl) och 2–3 (98 cl) men da kun i fargene White, Navy, Sunflower, Red, Royal Blue, Light Pink och Sky Blue.

LE

ART NR 61-033 MATERIALe 100% bomull (Ash 99% bomull,

179


BARN

150B childrens t-shirt Barn T-shirt produsert med ringspunnet bomull for en mykere følelse.

SI A CH FU

CD NK

BO

CL AS S

IC

GR TT LE

IG H BR

57

PI Y ND CA RD OX FO GH T

E

OW LL YE

LI

PL AP

OR AN

E

LX

K2

LI M

SK

GE

E IS UO RQ TU

HI TE

44

LM Y

SC

W

EE

YA RO T

K BL AC H EN C FR

81

CR

RE D

38

AL

65

NA

VY

FN

30

180

L

BH

N

36

LE

ca pris hVIT 35 kr CA PRIS FaRGet 45 kr

FaRGER

RP

150B 100% ringspunnen kammad bomull 145 g/m² 150 g/m² 1–2 (90 cl), 3–4 (104 cl), 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–10 (140 cl), 11–12 (152 cl)

PU

ART NR MATERIALe vekt h VIT VeKT FaRGet STØRRELSER


NEW!

BARN

61-017 GIRLS SOFSPUN T Ny T-shirt i unik størrelse for mindre jenter. Ekstra myk følelse. Halsrib i bomull/lycra. 61-017 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester, Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m² vekt farger 165 g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIALe

EY

AT HE

SU

OR

NF

AN

W

GE

ER

34

D RE

GR HE

L YA RO

44

A CH FU

R

BL

VY EP DE

40 SI

GR Y LL KE

94

NA

K AC BL

W

57

EE

N

47

51

LO

AZ

UE

36

3O HI

farger

39 kr 49 kr TE

ca pris hvit ca pris FaRGet

61-015 KIDS SOFSPUN T Ny barne T-shirt i myk kvalitet. Halsrib i bomull/lycra. Tubestrikket. ART NR 61-015 MATERIALe 100% bomull (Ash 99% bomull, 1% polyester,

Heather Grey 97% bomull, 3% polyester) VeKT hvit 160 g/m² vekt farget 165 g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl),

9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ca pris hvit 39 kr ca pris farget 49 kr 51

EY GR

UE

R HE HE AT

AL RO Y

44

SU

NF

LO W

E

ER

34 AN G

D RE

CH S FU

94 BL

NA VY DE

BL A

40 IA

57

EP

CK

TE HI W

LL Y

GR

EE N

47

AZ

OR

36

3O

KE

farger

181


BARN

NEW!

63-417 KIDS 65/35 POLO

JC-001B KIDS COOL T

Polopique til barn med to ton-i-ton knapper. Bomull og polyester i Easy Care- blanding som tåler 60 graders vask.

Teknisk T-shirt til barn. Kvaliteten frakten fukten vekk fra kroppen. JC-001B 100% Polyester 140 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

DY

OR

77 DE JA

LD GO

M

UM

0R

GR

EY

94 TH ER

NA EN C FR

56 PL

OR D OX F

LE

SE SIDe 202

41 RG UN

NF SU

RP PU

RO YA L LO W

GR EE

ER

34

E BO

SK Y

BL

UE

NK PI T GH LI

182

TT L

HE R HE AT

D RE

YT

52

N

38

GR

EY

94

PE

BL U

VY NA DE

BL

EP

AC K

HI TE W

40

51

BU

AZ

E

36

H

AC BL T

3O

JE

farger

32

VY

109 kr hvit, 129 kr farget

NA

ca pris

VY

FN

ON

36

LE

farger

HE A

99 kr

SH ER BE T

ca pris

K

63-417 Easy Care 65% polyester, 35% bomull VeKT hvit 170 g/m² vekt farger 180 g/m² STØRRELSER 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl) ART NR MATERIALe

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER


BARN

61-013 KIDS PERFORMANCE T Teknisk T-shirt til barn. Kvaliteten frakten fukten vekk fra kroppen.

36

40

30 HI TE W

E LI M

D YE LL O T

SI A CH

W

XK

FU

E UR

RE

EP

BL A

DE

57

BL U

E

ZU AZ

ca pris 99 kr BRIGHT YELLOW, FUSCHIA 109 kr

LM

VY

AZ

BR IG H

FaRGER

NA

61-013 100% Polyester 140g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

CK

ART NR MATERIALe vekt STØRRELSER

183


BARN

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JH-004B KIDS ELECTRIC HOODIE

JH-003B KIDS VARSITY HOODIE

Hettegenser til barn i sterke farger. Dobbel hette. Uten snøre. Vi følger EU sikkerhetsdirektiv for barn.

Klassisk hettegenser til barn. Kontrastfarge innvendig i hetten.

JH-004B 80%Polyester, 20% bomull 280 g/m² 3-4 (104 cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128 cl), 9-11 (140 cl) 12-13 (152 cl)

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JH-003B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 3-4 (104cl), 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl). 12-13 (152cl)

ca pris

239 kr

farger

36 57

36 AP

36 40

FN 40

94 FN

87 94

FN YT

RO 57

30 57

T GO BLA LD CK

Y/

57 FN

IC

HE A FI THE RE R RE GR D E

FN 94

F JE IRE T R BA ED LC / K

36 34

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

94 40

/

40 36

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

AR HO TIC T WH PI IT NK E /

FR HO EN T P CH IN NA K/ VY K/

DY HO FL T OS PIN S K PIN

CA N

F HE RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

FR E SK NC Y HN BL A UE VY /

SU JET N BL YE A LL CK OW /

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

N/

RE S GO T G LD RE E

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

SE SIDe 202

CC AP FO

FR E FI NCH RE RE NAV D Y

/

JE FI T B RE LA RE CK D /

TR EC EL

CT RIC EL E

47 30

184

36 94

JE

PI NK

GE AN

11

OR

LL O

13

YE C TR I EC EL

TR EC EL

SE SIDe 202

W

12

GR

EE

N

10 IC

farger

JE HO T B T LA PI CK NK /

ca pris 259 kr


BARN

62-041 KIDS SET IN SWEAT

Klassisk hettegenser til barn uten snøre grunnet sikkerhetsregler fra EU. Dobbel hette og kengurulomme.

Klassisk rundhalset sweatshirt til barn.

139 kr

BU

ER OW FL

AT

HE R

GR

EY

RE

D

UE

30 HI TE

RO YA

SU N

RG UN

BL

DY

UE

34

40 BL

E TT L BO

YT Y

GR

VY NA DE

EP

HI TE

94

N

38

L

VY NA

BL

AZ

41

51

W

32

SK

36

RE D

SI A CH FU PI T GH LI

HE A

TH

ER

NK

GR

UE AZ

UR E

BL

VY

30

52

W

94

farger

40

LE RP

RO

ZU NA

57

PU

YA L

K AC BL

AZ EP

81

BL U

E

51

EY

36

DE

farger

ca pris

62-041 80% Bomull, 20% Polyester 260g/m² 280g/m² 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8(128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

EE

ca pris 199 kr

ART NR MATERIALe VeKT hVIT VeKT FaRGet STØRRELSER

AC K

62-043 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

HE

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-043 KIDS HOODED SWEAT

185


BARN

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JH-001B KIDS COLLEGE HOODIE

62-009 KIDS LIGHTWEIGHT HOODED SWEAT

Klassisk hettegenser til barn i mange farger.

Klassisk hettegenser til barn i tynnere kvalitet. Ubørste innside.

JH-001B 80% Bomull, 20% Polyester 280g/m² 1-2 (90cl), 3-4 (104cl), 5-6 (116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

62-009 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6 (116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

ca pris

179 kr

farger

36

ca pris 209 kr EY GR

D

R AT

UR E

HE

AZ

PU

SI A FU CH RP PU TE HI W C

AS H

TI AR

SE SIDe 202

HI TE

GE

44 OR AN

N

30

EE GR KE LL Y

AL

EP DE

EN CH FR

RD FO OX

LE

UE BL Y SK

30

RO Y

NA

VY

BL UE

47

W

51

57

NA VY

UE BL N IA

AI HA

W

LL Y KE

EE GR E M LI EY

93

GR HE R

AR CH

HE AT

AL CO

NK

32

81

N

YT

94

PI BY BA N EE GR T ES FO R

186

GR EE N

H US

SU N

87

AQ

LM

YE LL O

LO ND YF CA

52

TM

47

CR OR AN GE

34

SS

PIN

K

RO

W

HO

T

PI NK

44

BL UE

LE RP

AC K BL K

E IR PP H SA

JA

FI RE

DE

RE

UN RG BU

57

40

BL

AZ

FN

NA VY

50

D

DY

77

BL UE

40

41

94

RE

ZU

HE

81

T JE

RO

BO TT

YA L

LE

BL

GR

T HO D RE

36 AC

51 UE

N

38

CH I

LI

BX

EE

56 PL UM

farger


BARN

62-045 KIDS HOODED SWEAT JACKET Klassisk hettejakke til barn. Skjult glidelås og lomme i front. Uten snøre.

RE D

CH

RE AZ U EY

GR HE R AT HE

VY NA EP

40

BL

UE AL RO Y

BL

94

AZ DE

ca pris 249 kr

57 SI A

ZU

FU

51

UE

36

BL

FaRGER

K

62-045 80% bomull, 20% polyester 280 g/m² 5­­–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11 (140 cl), 12–13 (152 cl)

AC

ART NR MATERIALe vekt STØRRELSER

187


BARN

JH-053B kids varsity zoodie

E BL U N IA

AI W HA

SE SIDe 202

94 FN

FR

87 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

FN 94

F JE IRE T R BA ED LC / K

36 94

E FI NCH RE RE NAV D Y/

PE 34

40 36

47 30

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

E IR PP H

FN 40

HE FR AT EN HE CH R G NA RE VY Y/

BL UE

Y

FR

36 40

SA

AQ

NA FO

RD

LE RP

VY

32

PU

50

NA V EN CH

CK T JE

FI RE PI NK

81 T

SE SIDe 202

188

57 HO

HE A

KE LL

Y

GR EE

N

47

FN BL A

RE

W C TI AR TH

ER

GR

EY

94

36

OX

40 D

TE

30 HI

farger

36 AP

F H E RE AT NC HE H N R AV GR Y EY /

farger

ca pris 319 kr

259 kr JE FI T B RE LA RE CK D /

ca pris

JH050B 80% Bomull, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl),12-13 (152cl)

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

JH-053B 80% Bomull, 20% Polyetser 280g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JE T GO BLA LD CK /

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

Klassisk hettejakke til barn i mange farger.

S U PU N RP YE L LL E/ OW

Klassisk hettegenser til barn med kontrsfarge i glidelås og innvendig i hetten.

jh050B kids zoodie


BARN

64-051 KIDS JOG PANTS Klassisk joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer. ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

64-051 80% bomull, 20% polyester 280 g/m2 5–6 (116 cl), 7–8 (128 cl), 9–11(140 cl), 12–13 (152 cl)

ca pris 159 kr AZ

EY

94 ER TH HE A

NA EP DE

AC K

VY

GR

36 BL

farger

189


BARN

64-005 KIDS LIGHTWEIGHT JOG PANTS

Joggebukse til barn med strikk. Snøring og to lommer.

Joggebuksa til barn uten strikk benavslutningen. Ubørstet innside.

190

AZ

EY

94 HE

AT HE

R

VY

GR

36

NA

farger

149 kr

EP

GR

EY

94 TH ER

NA H EN C FR

JE T

SE SIDe 202

VY

FN

HE A

36 BL AC K

farger

ca pris

64-005 80% Bomull, 20% Polyester 240g/m² 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

DE

ca pris 209 kr

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

AC K

JH-072B 80% bomull, 20% Polyester 280 g/m² 5-6 (116cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

BL

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

JH-072B KIDS CUFFED JOG PANTS


ART NR MATERIALe vekt STØRRELSER

ca pris 289 kr

94 30

41 30

36 34

32 94

PE 94

87 94

SA HE PP AT HIR HE E R BL GR UE EY /

40 30

36 94

32 30

PE 30

47 30

57 30

HO W TP HI IN TE K/

KE AR LL TI Y G C R W EE HI N TE /

AR PU TI RP C L W E/ HI TE

FI R W ER HI E TE D/

TH ER

LE GR / H EY EA

RP

HE BU AT RG HE UN R DY GR / EY

R AR OYA TI L C BL W U HI E TE /

OX BU FOR RG D UN NA DY VY/

J AR ET TI BL C A W CK HI / TE

51 30

O HE XF AT OR HE D N R AV GR Y EY /

JE FI T B RE LA RE CK D /

32 41

O W RD HI N TE AV Y/

OX F

SU JET N BL YE A LL CK OW /

36 30

HE JE AT T B HE LA R CK GR / EY

36 40

PU

JH043J 80% Bomull, 20% Polyester 330g/m² 3-4 (104cl), 5-6(116) 7-8 (128cl), 9-11 (140cl), 12-13 (152cl)

Y/

Kraftig unisex baseball jakke til barn i sweatmateriale med kontrafargede ermer, kontrastlinjer og knapper.

AT H W ER HI G TE R E

JH043J KIDS VARSITY JACKET

HE

BARN

FaRGER

SE SIDe 202

191


BARN

140B KIDS SOFT SHELL JACKET

Skalljakke til barn – vanntett og pustende. Infellbar hette.

Softehsllejakke til barn i stretch materiale. 3 lags. Vanntett til 5 000 mm og pustende.

BL A

CK

FN

192

CR

RE D

36

C

IC AS S

farger

649 kr

SI

VY

CR

NA CH EN FR

BL

AC K

FN

CL

36

RE D

ca pris farger

CL AS

ca pris 599 kr

140B 92% polyester, 8% elastan 340 g/m2 3-4 år (104cl), 5-6 år (116cl), 7-8 år (128cl), 9-11 år (140cl), 12-13 år (152cl)

NA VY

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

EN CH

510B 100% Nylon Taslon 190g/m² 3-4 år (104cl), 5-6 år (116cl), 7-8 år (128cl), 9-11 år (140cl), 12-13 år (152cl)

FR

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

510B KIDS HYDRAPLUS 2000


BARN

NEW!

JK-950 SIROCCO / KIDS Windbreaker med skjult hette i kraven. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Jakken kan brettes inn i lommen og bæres. Finnes også i herre- og damemodell. JK-950 100% Tafetta Nylon 3-4 (104cl), 5-6 (116 cl), 7-8 (128cl), 9-11 (140cl) och 12-13 (152cl)

GO LD

D RE

38 GR

EE

UE

BO T

TL E

BL AL RO Y

E RP L PU

AN

N

OR

EE AL

GR

YE A UL TR

51

AL

LL O

W

12

0R

Y

HI TE

BL AC

W

50

PE GE

44

40

N

32

K

30

NA V

36

L

farger

OL

179 kr

AT

ca pris

RE

ART NR MATERIALe STØRRELSER

SE SIDe 202

193


BARN

B10B JUNIOR 5 PANEL COTTON CAP ART NR B10B MATERIALe 100% bomull STØRRELSER One-size

NK

HS

PI

FU C E

HI W

CL

PU

AS

SI

RP L

TE

D

30

RE

81

C

OW LL

52 IA

UN DY BU RG

GR EE LI M E

CR

YE

KE

SK

57

41 N

EE LE TT BO

LL

Y

BL U

E

GR EE

47 Y

FR EN

K2

GR

RO HT IG BR

YT

CH

NA VY

FN

LM

38

YA

L

BH

N

36 BL AC K

farger

N

ca pris 49 kr

B45b junior acrylic knitted hat ART NR B45B MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

Lue med dusk og brett i kontrastfarge. Produsert i 100% Soft feel akryl. Kan også brukes uten oppbrett.

ca pris 59 kr BR 30

BR OF IGH F T W R HI ED TE /

57 30

F OF UC F HS W IA HI / TE

LM 30

LI OF ME F GR W E HI EN TE /

MU 30

S OF URF F B W LU HI E TE /

32 93

FR LI ENC GH H T N GR AV EY Y/

farger

194

TE HI W F OF

CH EN

B450b junior SNOWSTAR DUO BEANIE

ART NR B450B MATERIALe 100% soft-feel akryl STØRRELSER One-size

30

NA

VY

FN FR

FU

CH

SI AS CL

U YE ORE LL SC OW EN

SI

A

RE

12

C

RO HT IG BR

AC BL

57

FL

CR

YA

L

BH

D

36 K

färger

T

ca pris 39 kr


BARN

NEW!

ST108 BABY BODY ls

ST107 BABY BODY

Baby body LABEL FREE, uten varemerker. Bodyn har lange ermer og amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm.

Baby body LABEL FREE, uten varemerker. Bodyn har korte ermer og amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm.

farger

30

36

52 RO SE

BL U

E

YT GH T

RO SE

E BL U GH T LI

AC K BL

TE

79 kr

LI

52

YT

ca pris

AC K

36

30 W HI

farger

ST107 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

BL

ca pris 89 kr

ART NR MATERIALe VeKT hVIT STØRRELSER

TE

ST108 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

W HI

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER

NEW!

195


BARN

BZ10TLC 196


BARN

NEW!

NEW!

BZ10 BABY BODYSUIT

BZ10-tlc organic BABY BODYSUIT

Kortermed baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås.

Kortermed GOTS-sertifisert baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås.

ART NR BZ10 MATERIALe 100% Bomull (Heather Grey

farger

30

CH FU

LA OF M CA

LT

57

GE

BL

GR

UE

EE

N

59

TU R

AL

60 NA

SE SIDe 202

51 BA

W

HI TE

36

SI A

99 kr hvit, 109 kr farget

CO

GR KE LL Y

AL UT IC

ca pris

K

EE N

47

NA

VY

32 NA

K BL AC

HI W D

40

HE A M THE EL R AN GR GE EY

94

36 TE

30

RE

farger

AC

ca pris 89 kr hvit, 99 kr farget

BZ10-TLC 100% Bomull (Heather Grey 85% bomull och 15% polyester) STØRRELSER 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader ART NR MATERIALe

BL

85% bomull och 15% polyester) STØRRELSER BABY 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader

SE SIDe 202

197


BARN

NEW!

NEW!

BZ30 ORGANIC BABY LONG SLEEVE BODYSUIT

BZ25 BABY ALL-IN-ONE

Langermed GOTS-sertifisert baby body i myk interlock strikket bomull med stretch. Detaljer i halslinning og trykknapplås i ben slik at det er enkelt å ta på og av.

Onepiece for baby. Hel glidelås i front. Børstet innside og flatsømmer for bedre komfort. Kengurulomme fremme og ekstra lange mudder i ermer og bed for å kunne brettes ned når barnet vokser.

ART NR BZ30 MATERIALe 100% bomull STØRRELSER 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader ca pris 119 kr

ca pris

209 kr

farger

32

CH

SI A

BZ25 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 0-3 , 3-6, 6-12, 12-18 månader

SE SIDe 202

198

GU M

PIN K

52 BB LE

RE

D

L IC A UT NA

SE SIDe 202

W AS M HE EL D AN GR GE EY

94

BU

40

NA

VY

FU

M

EA L

57

OA T

K

60 BL AC

NA

36 HI TE

30 W

32 VY

farger

ART NR MATERIALe VeKT STØRRELSER


BARN

BZ25 baby all-in-one 199


BARN

bz32 baby hoodie Hette til barn med glidelås. Børstet innside og kengurulommer. ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR

BZ32 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år

ca pris 189 kr

PI

NK

52 HE AS W

AS

HE

D

D

BL

AC

K

36

W

HE AS W

94

W AS M HE EL D AN GR GE EY

NA

VY

32 D

farger

SE SIDe 202

bz33 baby SWEATPANT Bukse til barn med myk børstet innside. To sidelommer og en baklomme. Bred strikk i livet. BZ33 80% Bomull och 20% polyester 250 g/m² 6-12, 12-18, 18-24 mån, + 2-3 år 129 kr

farger

32 W

AS H

ED

NA

VY

ca pris

SE SIDe 202

200

94

W AS M HE EL D AN GR GE EY

ART NR MATERIAL VIKT STORLEKAR


BARN

NEW!

ST105 BABY t-shirt Baby T-shirt LABEL FREE, uten varemerker. T-shirten har korte ermer og en amerikansk halsåpning. 1 til 1 rib og sidesøm. ART NR MATERIALe vekt STØRRELSER

ST105 100% bomull 230 g/m² 0-6 , 6-12, 12-18, 18-24 månader

ca pris 59 kr 36

52 SE RO

LI

GH T

CK

BL

UE

42 BL A

HI

TE

30 W

farger

201


STØRRELSETABELL FOR SKJORTER HERReR S

M

L

XL

2XL

3XL

Kravestr.

37/38

39/40

41/42

43/44

45/46

47/48

Brystmål

92/97

97/102

102/107

107/112

112/117

117/122

4XL

5XL

6XL

49/50

51/52

53/54

122/127

127/132

132/137

DAMER Kravestr.

XS

S

M

L

XL

2L

34

36

38

40

42

44

3XL

4XL

5XL

6XL

46

48

50

52

SYMBOLFÖRKLARING NEW! SE SIDe 202

Produktet er nytt i 2015!

Barn

Finnes også i barnestørrelse

side 155

Produktet lagerføres på vårt Europalager. Leveringstid ca. 5-7 arb. dager.

PRISER Alle prisene i denne katalogen er anbefalte utsalgspriser eks. mva., og er gyldige inntil videre. Fruit forbeholder seg retten til å foreta prisendringer uten avvisering, som skyldes valutasvingninger. Det kan forekomme at varen blir utsolgt. Kostnader for videre bearbeidelse i form av f. eks. trykk/transfer brodering, mva. og frakt kommer i tillegg. Lokale prisvariasjoner kan forekomme. Noter at det kan være forskjell på fargene på virkelig plagg og bildene i katalogen pga. trykktekniske årsaker. Vi reserverer oss mot eventuelle trykkfeil. Prisene gjelder ved kjøp av min. 25 stk.

202


203


HAPPIEND

Fruit2015 – no  

Fruit of the Loom, Russell, AWDis, Stormtech, Bag Base, Beechfield, Quadra, Westford Mill, B & C, Superstar, Babybugz, Atlantis, Label Free.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you