Page 8

Går du rundt og drømmer om et nyt badeværelse?

TU

ENE

ERET AF

E R S TA L L C A N BB MSI VÅ D

RU

TE

KNO

LOGISK

IN

S T E badeværelse, IN Hvad enten du drømmer om et nyt eller skal KNO LOGISK renovere det gamle, så gælder det om at gøre dine idéer og tanker til virkelighed. Bedre Bad skaber resultater, der opfylder præcis dine ønsker, inden for de lovmæssige rammer og ved brug af kompromisløst godt håndværk. TI

T

R E TR E C I TIF AT Ø

T

ER EJLEDE C A BB RGIV

OLL

TU

RET E C I TIF R

TR

TI

Går du med planer om at få et nyt badeværelse, vil en god start være et gratis og uforpligtende Badtjek fra Bedre Bad, hvor en af kædens certifi­ cerede vådrumsinstallatører kommer hjem til dig til en snak om dine drømme, ønsker og muligheder. Installatøren gennemgår dit badeværelse, og vej­ leder dig til at træffe de rigtige valg. Med Bedre Bad – Bedre Energi får du LLERET AF O den håndværks­ og lovgivningsmæssigt TR korrekte løsning til dit badeværelse.

N

”Vi gør altid vores ypperste for, at kunden får det bedst mulige resultat. Vi ved, at en høj faglighed, omhyggelighed, ærlighed og dialog er med til at skabe tryghed hos kunden, og er opskriften på at gøre deres ideer og tanker til virkelighed”, siger Direktør for Bedre Bad Carl Christian Holm Frederiksen.

KO

Uigennemtænkte løsninger og dårligt udført arbejde kan i bedste fald re­ sultere i kosmetiske fejl, men i værste fald også i langt alvorligere ting såsom fugtskader eller et tårnhøjt energifor­ brug, hvilket i sidste ende kan give om­ fattende ekstraudgifter. Derfor gælder det om at være opmærksom på, hvor faldgrupperne er i forbindelse med, at du får lavet nyt badeværelse eller får foretaget en renovering.

Da det er de færreste, der kender til faldgrupperne, er det fornuftigt at alliere sig med en fagmand. Hos Bedre Bad får du besøg af en Certificeret Vådrums­ installatør, en efteruddannelse Bedre Bad, som de eneste, har udviklet i sam­ arbejde med Teknologisk Institut.

N

Men et nyt badeværelse er også en investering, der skal være til glæde og gavn hver dag i mange år fremover, og der er et hav af ting, som du skal være opmærksom på.

Et Badtjek giver tryghed

KO

Et nyt badeværelse består ikke bare af fliser, håndvask, afløb, toilet og armaturer. Et nyt badeværelse er en realisering af en drøm. Det er summen af dine tanker og idéer omkring, hvordan dit personlige badeværelse skal være. Derfor er det også vigtigt, at du får det lige præcis, som du vil have det.

S

Profile for idenyt

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

Profile for idenyt