Page 51

Smart. Design. Bosch Condens 9000i WM — fremtidens gasfyr

Forfinet. Naturligvis. Eksklusive materialer Elegance i enten sort eller i hvid. Lavet af vedligeholdelsesfrie materialer i højeste kvalitet. Frontpanelet i hærdet glas er let at holde pænt, og kabinettet er ligeså stærkt, som det ser ud. Hårdfør aluminium omkranser de indvendige komponenter. Robust hele vejen rundt.

Komfort i topklasse Passer til alle hjem uanset dit varmebehov. Varmtvandsbeholderen rummer hele 150 liter, så du behøver aldrig spekulere over, om der er varmt vand i hanen eller et behageligt indeklima. Dermed er komforten i top — altid.

Touchstyring Udstyret med en innovativ styring, som sikrer nem og hurtig betjening via fronten. Få overblik over varmeindstillingerne og regulér varmen via det store display. Al information og kontrol er dermed lige ved fingerspidserne.

Alt-i-en-løsning Ofte kommer gasfyr og varmtvandsbeholder hver for sig. Her er alle dele integreret i én funktionel enhed. Så kompakt og pladsbesparende, at den er ideel til både førstegangsmontering og til udskiftning af allerede installerede anlæg.

Energimærke A+ Det første gasfyr på markedet med systemenergimærket A+. Det er din garanti for kategoriens mest energieffektive varmeløsning.* Venlig mod miljøet og varmeregningen.

Et intelligent hjem Med app’en ProControl har du varmen lige ved hånden. Bogstaveligt talt. ProControl gør det muligt at kontrollere gasfyrets vigtigste funktioner via smartphone eller tablet – uanset om du er ude eller hjemme. Helt enkelt.

Condens 9000i WM XL

A+ A

Tillad os at komme med en påstand: Hos Bosch Termoteknik har vi skabt det første designergasfyr. Det henvender sig til stilbevidste boligejere, som ikke går på kompromis med deres varmeløsning. Med det har vi sat helt nye standarder for, hvordan stilrent design går hånd i hånd med innovation, brugervenlighed og funktionalitet. Vores sædvanlige kvalitet er der naturligvis ikke slækket på. Book en fremvisning på bosch-smartdesign.dk og oplev fremtidens gasfyr samt vores andre varmeløsninger i serien Smart. Design. *Klassificeringen viser energieffektiviteten for Condens 9000i WM i kombination med klima/rumstyringen CW400. Denne klassificering kan muligvis afvige for andre systemer.

Profile for idenyt

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

Profile for idenyt