Page 2

Malingen, der tåler hverdagens strabadser Forbliver mat - vask efter vask! Med Dyrup Mat & Vaskbar kan du let bevare farve og mathed på dine vægge. Også selv om der er tegnet kunst på dem.

Med Dyrup Mat & Vaskbar kan du vaske dine vægge, uden at de mister deres mathed. Det kan være lidt af en udfordring at holde de malede overflader i hjemmet pæne og rene, når madlavning, børneleg og beskidt overtøj er en del af hverdagen. Specielt i køkkenet, på børneværelset og på gangarealer kommer der ofte pletter på væggene, som kan være svære at komme til livs uden at skade malingen. Vores vægge i hjemmet er udsat for lidt af hvert, og i køkkenet, som ofte er familiens samlingspunkt, er både fedtfingre, stænk fra madlavning og andet snavs hverdagskost, mens børneværelset ofte må lægge vægge til både farvekridt og sorte fingre. Mange går derfor på kompromis med væggenes udseende i de rum i hjemmet, der er mest udsatte for snavs.

De vælger derfor en høj glans, som ikke tager skade, når der vaskes og gnides på den, selv om resten af boligen er malet med en mat vægmaling.

kan farvehandleren blande den til dig. Alle Dyrup Mat & Vaskbars fordele kombineres med den ekstra gode dækkeevne, som er kendt fra resten af Dyrups malingserie.

En maling, der forbliver mat – vask efter vask For at opfylde behovet for at kunne vaske og rengøre matte vægge – uden at ødelægge det flotte udseende – har Dyrup lancereret den unikke og matte maling Dyrup Mat & Vaskbar. Malingen forbliver mat, også selv om der vaskes og gnides på den med en klud. Problemet med blankpolering, som man oplever med en almindelig vægmaling, undgås derfor helt med Dyrup Mat & Vaskbar. Ud over sin vaskbarhed har Dyrup Mat & Vaskbar den særlige evne, at den er ekstremt smudsavisende. Det betyder, at du nemt kan vaske alt fra farvekridt til rødvin. Dyrup Mat & Vaskbar kan tones i et utal af farver, så ligegyldigt om det er en sart rosa til pigeværelset, en lyseblå til drengeværelset eller en af de klassiske Dyrup-farver, du ønsker,

Om Dyrup Mat & Vaskbar

• Vaskbar og slidstærk. Forbliver mat vask efter vask

• Smudsafvisende. Alt fra farvekridt til rødvin kan vaskes af

• Ekstra god

dækkeevne, som Dyrups øvrige vægmalinger er kendt for

• Fås i et utal af farver

• Glans 5/Mat Husk at malingen skal hærde i 4 uger for maksimal effekt.

Profile for idenyt

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

Profile for idenyt