Page 18

Classic 1

5

goDE BuD

1

Et klassisk skur fra Sølund Huse i nordisk grantræ med imprægneret sokkel. grundarealet er 10.3 m2 og væggene er 2,8 cm tykke. Dør leveres med cylinderlås. Loftshøjden er mellem 188 og 210 cm. Prisen er 17.500 kr inkl levering

2

HVaD Må Du ByggE ● Når det gælder have- og redskabsskure, så er det magiske tal 35 m2 (20 m2 ved rækkehuse). Er skuret under 35 m2, så skal du hverken anmelde byggeri3 et eller have en byggetilladelse. Dog skal du være opmærksom på, at hvis du i forvejen har andre småbygninger, så gælder grænsen på de 35 m2 for det samlede areal af småbygningerne. Du skal selvfølgelig overholde reglerne i forhold til bygningens højde. Skuret må ikke være over 2,5 meter højt. Du kan have to småbygninger på under 10 m2 på din grund uden at de tæller med i bebyggelsesprocenten. Bare husk, at her tæller både haveskure, drivhuse, pavillon og overdækkede terrasser med. Husk, at lokalplaner og evt. tinglyste servitutter på din grund altid har forrang i forhold til bygningsreglementet, så undersøg om der gælder andre regler, der hvor du bor.

sind kroner. Men udvalget er noget større, hvis du vælger et skur af træ. Trykimprægneret træ er det billigste og et fint valg til et haveskur, men sørg for at købe NTRmærket træ, så er du sikker på, at træet har lang holdbarhed og er imprægneret med midler, der er godkendt af Miljøstyrelsen.

Vælg dit il luksusskur t 30.000 kr.

Tekst, kilder og fotos: Per Handberg, Jysk-redskabsrum, XL-Byg, Sølund, JM Kiil

 18

September 2016

2

Her er et fikst lille skur, der er nemt at samle. Skuret leveres i elementer, så alle kan være med. Skuret er 2,6 m2 er lavet af trykimprægneret træ og leveres med gulv og underpap til taget. Der medfølger en kraftig lås til dobbeltdøren. 3.495 kr. fra JM Kiil.

Bliv skurejer for bare 3.500 kr.

3

7,4 m2 plads er der i dette skur fra XL-Byg. Det er med kraftige vægge i 2,8 cm tykke brædder. Skuret bliver leveret som samlesæt. Prisen er 10.499 kr. inkl levering og underpap. Dog uden gulv.

4

4

Har du brug for god plads er dette skur fra JM Kiil på hele 8,66 m2, så det har mange anvendelsesmuligheder. Skuret er i trykimprægneret træ og leveres med PVC trapezplader som tag. Der medfølger udførlig samlevejledning med billeder, der gør det nemt at samle. Prisen er 8.995 kr

5

Et rigtigt rummeligt skur fra Jyskredskabsrum. Hele 19,3 m2 med loftshøjde mellem 210 og 220 cm er der at boltre sig på. skuret er bygget i 2,5 cm tyk trykbehandlet træ. leveres med dobbeltdør, ståltag, trægulv, vindue og tagrender i aluzink. Skuret bliver monteret på galvaniserede jordspyd, så træet ikke har jordkontakt. Prisen er 29.999kr. inkl levering og opstilling. Du skal altså ikke selv have værktøjet frem.

5 idenyt.dk

Profile for idenyt

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

idényt nr. 7 - September 2016  

Danmarks største hus- og have magasin

Profile for idenyt