Drit Forbanna - IDÉ House of Brands

Page 1

sortiment


litt om Drit Forbanna mye har skjedd siden sausialminister Pål Dyrø-Gladsø eksperimenterte med krydder, Coca Cola og eddiker hjemme på kjøkkenet i 2015. I dag har Drit Forbanna åtte BBQ sauser på markedet komplettert med en rekke andre spennede produkter, og flere produkter er på trappene til glede for alle dem som setter pris på bordets gleder! antallet forhandlere har økt betydelig siden Pål solgte sin første eske BBQ saus til gourmetbutikken maschmanns i Oslo i 2016. Fra små butikker ute i havgapet til store delikatesseforretninger i tigerstaden Drit Forbanna er på plass og skaper morsomme og smakfulle matgleder!

kortreiste matgaver er i tiden mye av grunnen til at Drit Forbanna har lykkes er fordi de har et fokus på gode smaker. her finnes det ikke kompromisser. helt fra starten har de merket at produktene deres har fungert som gaver. Produktene ser flotte ut, det smaker utmerket og de har et glimt i øyet, i form av morsomme navn og tekster. mange av produktene utvikles i norge og produseres i norge. Dette skaper norske arbeidsplasser og er bra for miljøet. Drit Forbanna produkter inneholder noen form for kunstige tilsetningsstoffer eller fargestoffer.


ØREFIK (Kan inneholde spor av øreflipp) en ny bbq saus fra drit forbanna, og denne gangen har vi dratt på litt... cayennepepper og chipotle gir rikelig med hete. for noen vil denne ufine sausen oppleves som en skikkelig lusing, for andre, kun som en liten klaps på lanken.


kinaputt det finnes rimeligere og svakere sauser. det finnes også dårlig vin og brent kjøtt.

wok, dip og nyt!

masse deilige orientalske smaker. mirin, risvineddik, soyasaus, sesamolje & ingefÆr til crispy duck, fisk, skalldyr, wok og til alle typer grillmat. bruk den også som dippingsaus. inneholder: hvete / gluten


Passiv aggressiv to år etter vi sist lanserte en bbq saus er det på tide med en ny! inneholder ketchup, balsamicoedikk, honning, brunt sukker, hickory, chipotle, hvitløk, røkt paprika, pepper, salt, sennep. allergener: sulfitt, sennep og selleri. passiv aggressiv kan du bruke på alle typer grillkjøtt. den er sinnsykt god på kylling og svin.


søt & hissig herrene liker røyksmak. damene liker sødme. vår honning glace utligner den spennende forskjellen.

fakta:

en herlig blanding av: ketchup, eddik, honning, hickory, chipotle, og en superhemmelig kryddermix.

bruk:

Bruk den til alle typer kjøtt svoren på juleribba blir himmelsk.


Den originale BBQ sausen som svir litt i kjeften. fakta:

denne sausen inneholder coca-cola, ketchup, eplecidereddik, honning, hickory, sukker, sennep, worchestershiresaus, og en hemmelig kryddermix. allergener er gluten/fisk og selleri.

bruk:

Denne sausen er super til pulled pork eller rett på tallerken til alle typer kjøtt.


kruttrøyk vi tok den klassiske north carolina bbq sausen og reduserte litt på ammunisjonen. for vi skyter vel ikke fra hofta her til lands!

fakta:

inneholder: ketchup, eplecidereddik, brunt sukker, sitronsaft, hickory, røkt paprika, chipotle, sennep allergener: sennep

bruk:

Spesielt god til pulled pork, men egentlig drit god til alle typer kjøtt.


svinepels sennep og honning er grisegodt sammen. like godt til pattegris som gamle griser. fantastisk til skinke, ribs og andre svinske delikatesser som juleribba.

fakta:

svinepels er laget av: søt sennep, honning, brunt sukker, ketchup, worchestershiresaus, hvitløk og pepper. allergener: sennep & gluten/fisk

bruk:

svinepels er spesielt godt egnet for, som navnet indikerer, svin og annet lyst kjøtt.


Buffalo wing saus vår hyllest til alenemoren og servitrisen på anchor bar i buffalo, n.y. i mangel på noe bedre laget hun saus til barnas kyllingvinger. den var så god at hun serverte den på jobben og snart til resten av usa.

fakta:

hvitvinseddik, hot sauce, cayennepepper, kryddermix. allergener: ingen!

bruk:

Brukes til; ja du har vel gjettet på kyllingvinger, kyllingklubber og kyllingretter. test den også på hjemmelagde nuggets!


pimp din prosecco med rabarbra & granateple smakstilsetning til prosecco, champagne, cava eller crement. 1 del søster - 3 deler bobler


pimp din prosecco med hylleblomst & sitrongress smaker dritgodt, med en fresh farge smakstilsetning til prosecco, champagne, cava eller crement. 1 del søster - 3 deler bobler


pimp din prosecco med mango, pasjonsfrukt & litchi smakstilsetning til prosecco, champagne, cava eller crement. 1 del søster - 3 deler bobler


pimp din prosecco med markjodbÆr smakstilsetning til prosecco, champagne, cava eller crement. 1 del søster - 3 deler bobler


Kaffedoktor en nyhet fra drit forbanna med masse sødme. den er like god i kaffekoppen som over iskremen, eller andre desserter. denne gode doktor'n gjør gjerne hjemmebesøk og helbereder selv den dårligste traktekaffen.


Røbb Denne gnikker du rett på høna!


Røbb drit forbanna lanserer en serie med røbb. gnikkes rett på kjøttet før steking.

fisk

kjøtt


gaverør

din tekst her

din logo her

de aller fleste produktene kan spesialbestilles i egne gaverør. rørene finnes i ulik diameter og lengde . etikett på rør kan også tilpasses din bedrift. enten at man setter inn din logo og tekst på det eksisterende designet til drit forbanna, eller at du får en spesialdesignet din egen etikett.


dyrelØkkveien 19, 1448 drØbak Tlf: 64 90 51 60 - ide@ide.no

idegroup.no