Adelante 2022 SE

Page 1

A D EA LD AN S ST E2 0 2 2 E TL EA N

SS 2022

S.1

B 2 B

N O R G E


ADELANTE SS 2022

F O R T S ÄT T ! Eller Adelante som man säger på Spanska. Det är precis vad vi gör! Vi FORTSÄTTER att leta nya produkter som ska tilltala smaklökarna. Vi FORTSÄTTER att sätta miljön i fokus och hålla oss till ekologiska produkter i största möjliga mån, vi FORTSÄTTER också att gynna lokala producenter i stor utsträckning och vi försöker att hela tiden komma med nya spännande produkter som ska väcka nyfikenhet och intresse utan att göra avkall på kvaliteten. Intresset för matlagning och bra råvaror har under de senaste åren exploderat och hemmakocken har blivit allt mer kräsen. Därför eftersträvar vi att sälja och lagerföra produkter som motsvarar dessa krav och förväntningar. Vilket betyder att vi kanske inte kommer vara billigast men vi är stolta över vad vi kan erbjuda.

S.2

info@adelanteab.se www.adelanteab.se


ADELANTE SS 2022

ADELANTE’S VARUMÄRKEN BESTÅR IDAG UTAV; Olivolja och vinäger från Portugisiska varumärket Herdade do Esporão. Svensk producerade och ekologiska kolonial varor från IN10SE. Balsamvinäger från Italienska området Modena och klassiska producenten Sapore. Chokladdragerad lakrits och nötter från Svenska NARR choklad. Tomatbaserad såser från Engelska Sauceshop tillverkade på riktiga ingridienser och helt utan tillsatser. Veganska, vegetariska och glutenfria. Inlagda sardiner i konservburkar från Portugals äldsta sardinhus, NURI. Vårt sortiment lagerförs i Jönköping och säljs via noga utvalda återförsäljare.

S.3

Ig: @adelanteab Fb: adelanteab Pinterest: Adelanteab


ADELANTE SS 2022

O L I V O L J A

S.4


ADELANTE SS 2022

Genom att ta tillvara på vad naturen har att erbjuda skapar Esporao de bästa produkterna. Naturen har sin gång, man kan varken påverka, påskynda eller förändra den, men däremot vårda den och ta hand om den. Det är precis vad Esporao gör. Med sina 691,9 hektar vinrankor, olivträd och andra grödor utgör de en av de mest välkända och välrenommerade producenterna runt Medelhavet. Ledordet har sedan start varit kvalité , alltifrån skördeprocessen till den snabba transporten till pressarna i små boxar för att undvika fermentering eller krossade oliver. I fabriken väljs och separeras oliverna efter sort och kvalité. Efter oliverna har vägts, tvättats och malts är det otroligt viktigt att begränsa olivernas kontakt med luft för att undvika oxidation. Olivpastan som bildats slungas mjuk vid låg temperatur (som högst 27 grader) för att säkerställa att arom och smaker upprätthålls, därefter extraheras oljan snabbt. De använder ekologiska samt horisontella centrifuger som begränsar produktionen av spillvatten och som är utrustade med automatisk rengöring som säkerställer att processen är helt hygienisk. I detta skede är Esporão´s olivolja redo att lagras i 22 000 och 55 000 liter isolerade tankar, i väntan på den sista fasen som består av att skapa olika blandningar av extra virgin innan tappning. Idag produceras 6 st olika sorters olivolja samt en rödvinsvinäger. Samtliga har blivit nominerade och även vunnit priser som världens bästa olivolja. Det finns en olja för varje tillfälle. Vår uppmaning är att aldrig tumma på kvalité när det gäller olivolja.

OBS När du väl har börjat använda en riktig kvalitéts olja så kommer du aldrig vilja ha något annat.

S.5


ADELANTE SS 2022

RECENSION

Herdade do Esporão Azeite Virgem Extra Seleccão Ljust guldgul färgnyans med transparent intensitet. Doften är varm och mogen med söt frukt och inslag av hasselnöt, tistel och mandel. Smaken är len med krämig textur och en långsamt växande pepprighet. En elegant olivolja till subtil mat som primörer eller fisk.

Herdade do Esporão Azeite Virgem Extra Galega Färgen är guldgul med briljant lyster. I doften en spännande ton av valnöt, kakao och bark. Smaken är intensiv och tät med toner av mysk, ädelträ och karamelliserat äpple. En mycket personlig olivolja med unika intressanta aromer. Fin till varma grönsaksrätter, soppor och till gott bröd. Kan även bli ett fint smaktillskott till chokladdesserter och vaniljglass.

S.6


ADELANTE SS 2022

PREMIUM

PREMIUM

PREMIUM

PREMIUM

ESPORÃO ”SELECÇÃO” EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

ESPORÃO ORGANIC ALENTEJANO EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

ESPORÃO ”GALEGA” EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

ESPORÃO ”CORDOVIL” EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

PASSAR BRA TILL FRUKTSALLAD, GRILLAD ANANAS, ÅNGADE GRÖNSAKER, SAMT EFTERRÄTTER SÅSOM GLASS.

PASSAR BRA TILL SALLADER, SOPPOR OCH BRÖD.

PASSAR BRA TILL EXEMPEL GASPACHO, CHOKLAD OCH ÅNGADE GRÖNSAKER. 500 ML ES1001 249:- KOLLI 6

PERFEKT FÖR ÅNGADE ELLER GRILLADE GRÖNSAKER, PASTARÄTTER, FISK SAMT ALLA TYPER AV SALLAD. 250 ML ES1026 139:- KOLLI 12 500 ML ES1027 269:- KOLLI 6

DAG L I G A N VÄ N D N I N G

ESPORÃO ”AZEITE” EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

HERDADE DO ESPORÃO ”VINEGAR” RÖDVINSVINÄGER

PASSAR BRA TILL BAKADE RÄTTER MEN ÄVEN TILL RÄTTER SOM ÄR MILDA I SMAKEN. EN BRA VARDAGSOL JA.

PASSAR BRA TILL SALLADER, I ELLER TILL SÅSER SAMT GRILLADE RÄTTER. 250 ML ES1016 109:- KOLLI 12 500 ML ES1015 149:- KOLLI 6

EXPERIENCE BOX 2,0 MPK 3 ( O RGA N I C A L A N T E J O, A Z I E T E , RED VINEGAR) PRESENTBOX BESTÅENDE AV 2 OL JOR, EN MILD OCH EN LITE PEPPRIGARE I SMAKEN SAMT EN RÖDVINSVINÄGER. PERFEKT SET FÖR ATT LYCKAS I KÖKET. 250ML X 3 ES1028 445:- KOLLI 4

G ÅV O F Ö R PA C K N I N G

G ÅV O F Ö R PA C K N I N G

G ÅV O F Ö R PA C K N I N G

ESPORÃO ”SELECÇÃO” EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

ESPORÃO ”GALEGA” EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

ESPORÃO ”CORDOVIL” EXTRA VIRGIN OLIVE OIL

PASSAR BRA TILL EXEMPEL GASPACHO, CHOKLAD OCH ÅNGADE GRÖNSAKER.

PASSAR BRA TILL FRUKTSALLAD, GRILLAD ANANAS, ÅNGADE GRÖNSAKER, SAMT EFTERRÄTTER SÅSOM GLASS.

PASSAR BRA TILL SALLADER, SOPPOR OCH BRÖD.

500 ML ES1024 289:- KOLLI 6

S.7

500 ML ES1005 249:- KOLLI 6

DAG L I G A N VÄ N D N I N G

250 ML ES1010 129:- KOLLI 12 500 ML ES1011 179:- KOLLI 6

500 ML ES1006 249:- KOLLI 6

500 ML ES1021 289:- KOLLI 6

500 ML ES1022 289:- KOLLI 6


ADELANTE SS 2022

D E T S VA RTA GULDET

Sapore är producenter av vinäger och framförallt balsamvinäger från det kända distriktet Modena. Deras högkvalitativa produkter är bland de mest innovativa på marknaden. Produkterna är topprankade hos stjärnkockar världen över. Vinägern produceras endast med typisk druvmust från Modena och uppfyller alla krav på en traditionell vinäger utan vare sig tillsatser eller färgämnen. Man brukar mäta en riktigt bra vinäger dels på hur länge den är lagrad samt tjockleken.

S.8


ADELANTE SS 2022

SAP ORE

GREEN LABEL

WHITE L ABEL

RED L ABEL

EN VIT VINÄGER, SAMMA TILLVERKNING MEN MAN ANVÄNDER BARA VITA INGRIDIENSER. DENNA ÄR PERFEKT FÖR DE SOM GILLAR SMAKEN AV BALSAMVINÄGER MEN SOM INTE VILL FÖRSTÖRA MATENS NATURLIGA FÄRGER. PERFEKT TILL SALLADER, VIT FISK ELLER VITT KÖTT GENERELLT. LAGRINGSTID 1 ÅR.

BRA TILL DET MESTA SOM BEHÖVER EN LITEN EXTRA TOUCH, SÅSOM SALLAD ELLER RÅA GRÖNSAKER. LAGRINGSTID 1 ÅR.

PREMIUM MODELLEN I DENNA SERIE. RIKLIG I SMAKEN, PASSAR BÅDE SALTA OCH SÖTA RÄTTER. LAGRINGSTID 2 ÅR.

250ML SP1002 179:KOLLI 6

250ML SP1003 299:KOLLI 6

ACETO BALSAMICO IGP PLATINUM

ACETO BALSAMICO IGP CALAMAIO

PERLE BALSAMICO IGP

EXKLUSIV BALSAMVINÄGER SOM LAGRATS I ÖVER 10 ÅR PÅ EKFAT. GOD TILL OST, EFTERRÄTTER OCH FRUKT. LAGRINGSTID 10 ÅR.

LAGRAD PÅ EKFAT; EN TJOCK VINÄGER MED MYCKET STRUKTUR OCH BRA SYREHALT. UNDERBAR TILL JORDGUBBAR. LAGRINGSTID 4 ÅR.

SMÅ ÄGG/PÄRLOR FYLLDA MEN BALSAMVINÄGER. ETT MÅSTE FÖR HEMMAKOCKEN SOM VILL IMPONERA PÅ SINA GÄSTER. PERFEKT TILL SALLAD, SUSHI ELLER FISK. ELLER VARFÖR INTE I EN EFTERRÄTT MED LITE JORDGUBBAR OCH GLASS.

250ML SP1001 225:KOLLI 6

250 ML SP1005 589:KOLLI 6

S.9

250ML SP1004 359:KOLLI 6

50 GRAM SP1006 199:KOLLI 12

VIT BALSAMVINÄGER ORGANIC

ACETO BALSAMVINÄGER ORGANIC

ORGANIC SET OM 3; VIT BALSAMVINÄGER, BALSAMVINÄGER, OLIVOLJA

DENNA EKOLOGISKA VITA BALSAMVINÄGER ÄR TILLVERKAD PÅ UTESLUTANDE ITALIENSK EKOLOGISK DRUVMUST OCH EKOLOGISK VINÄGER FRÅN JORDBRUK MED HÅLLBARHET I FOKUS. INGA FÄRGÄMNEN. LÄMPAR SIG FÖR DAGLIG ANVÄNDNING. UNIK I SIN FÄRG OCH SMAK. DESS FRÄSCHÖR GÖR DEN LÄMPLIG TILL BÅDE SALLAD OCH FISK. LAGRAD I 2 ÅR.

ÄR TILLVERKAD PÅ UTESLUTANDE ITALIENSK EKOLOGISK DRUVMUST OCH EKOLOGISK VINÄGER FRÅN JORDBRUK MED HÅLLBARHET I FOKUS. INGA FÄRGÄMNEN. EN PERFEKT HARMONISERING MELLAN SYRAN I VINÄGERN OCH DEN ÖVERVÄGANDE SÖTMAN I MUSTEN GÖR DEN PERFEKT BALANSERAD MED EN MEDELDENSITET. EN HÄRLIG SMAKSÄTTARE SOM KOMBINERAS BRA MED KOKTA OCH RÅA SALLADER OCH GRÖNSAKER MEN OCKSÅ SÄRSKILT MED TILLAGADE RÄTTER SÅSOM KÖTTRÄTTER. LAGRAD PÅ EKFAT I 10 ÅR.

PERFEKTA SETET TILL BORDET. EN OLIVOL JA, EN VIT BALSAMVINÄGER CONDIMENTO OCH EN BALSAMVINÄGER ACETO. ALLA TILLVERKADE PÅ 100% ITALIENSKA INGREDIENSER SOM ÄR HELT EKOLOGISKA OCH FRAMTAGNA PÅ ETT HÅLLBART SÄTT.

250 ML SP1007 269:KOLLI 6

250ML SP1008 269:KOLLI 6

250ML X 3. SP1009 699:KOLLI 6


ADELANTE SS 2022

Sardiner från Nuri får alla smaklökar att jubla. Den Portugisiska konservfabriken Nuri är Portugals äldsta och mest erkända sardinfabrik. De startade så tidigt som 1920 och hantverket lever än idag kvar. Fabriken är belägen i norra Portugal och här utförs produktionen fortfarande för hand. Under sardinsäsongen levereras den dagsfärska fångsten direkt från de lokala fiskebåtarna och övriga ingredienser kommer från lokalproducenter i närheten. Nuri sardiner är ett äkta mathantverk.

S.10


ADELANTE SS 2022

SARDINER I OLIVOLJA

KRYDDIGA SARDINER I OLIVOLJA

SOM FÖRRÄTT ELLER TILL OCH MED SOM MÅLTID, PÅ EN TOAST, I EN SMÖRGÅS, EN GOURMETRÄTT, EN SOMMARSALLAD. DETTA ÄR EN MÅNGSIDIG PRODUKT, MYCKET VÄLSMAKANDE OCH ETT BRA NÄRINGSTILLSKOTT. NURISARDINERNA I OLIVOL JA ÄR OCKSÅ EN UTMÄRKT PROTEINKÄLLA OCH ETT KREATIVT SÄTT ATT ÖKA FISKINTAGET.

SOM FÖRRÄTT ELLER TILL OCH MED SOM MÅLTID, PÅ EN TOAST, I EN SMÖRGÅS, EN GOURMETRÄTT, EN SOMMARSALLAD. DETTA ÄR EN MÅNGSIDIG PRODUKT, MYCKET VÄLSMAKANDE OCH ETT BRA NÄRINGSTILLSKOTT. NURISARDINERNA I OLIVOL JA ÄR OCKSÅ EN UTMÄRKT PROTEINKÄLLA OCH ETT KREATIVT SÄTT ATT ÖKA FISKINTAGET. DENNA PASSAR BRA FÖR DE SOM VILL HA LITE KRYDDAD.

PI1003 125G 79:KOLLI 24

SARDINER I TOMTATSÅS

KRYDDIGA SARDINER I TOMATSÅS

SOM FÖRRÄTT ELLER TILL OCH MED SOM MÅLTID, PÅ EN TOAST, I EN SMÖRGÅS, EN GOURMETRÄTT, EN SOMMARSALLAD. DETTA ÄR EN MÅNGSIDIG PRODUKT, MYCKET VÄLSMAKANDE OCH ETT BRA NÄRINGSTILLSKOTT. NURISARDINERNA I TOMATSÅS ÄR OCKSÅ EN UTMÄRKT PROTEINKÄLLA OCH ETT KREATIVT SÄTT ATT ÖKA FISKINTAGET.

SOM FÖRRÄTT ELLER TILL OCH MED SOM MÅLTID, PÅ EN TOAST, I EN SMÖRGÅS, EN GOURMETRÄTT, EN SOMMARSALLAD. DETTA ÄR EN MÅNGSIDIG PRODUKT, MYCKET VÄLSMAKANDE OCH ETT BRA NÄRINGSTILLSKOTT. NURISARDINERNA I TOMATSÅS ÄR OCKSÅ EN UTMÄRKT PROTEINKÄLLA OCH ETT KREATIVT SÄTT ATT ÖKA FISKINTAGET. DENNA PASSAR BRA FÖR DE SOM VILL HA LITE KRYDDAD.

PI1005 125G 79:KOLLI 24

S.11

PI1004 125G 79:KOLLI 24

PI1006 125G 79:KOLLI 24

GIFTSET OM 4ST. 1ST SARDINER I OLIVOLJA, 1ST KRYDDADE SARDINER I OLIVOLJA, 1ST SARDINER I TOMATSÅS, 1ST KRYDDADE SARDINER I TOMATSÅS OM DU VILL PROVA DIG FRAM VILKEN SOM ÄR DIN FAVORIT SARDIN FRÅN NURI SÅ ÄR DETTA DET OPTIMALA SETET. PI1007 125G X 4 329:KOLLI 24


ADELANTE SS 2022

S.12


ADELANTE SS 2022

Vi vill skapa en mer hållbar värld med naturliga och ekologiska råvaror. Att skapa det som gör varje måltid till något extra - som både är ekologiskt och miljövänligt med ett yttre som du alltid vill ha framme. Väljer du en noga utvald smakupplevelse från In10se bidrar du till en mer hållbar framtid. Vi tror på kvalité framför kvantitet.

Ekologiska råvaror växer i riktig jord och i sin egen takt, utan att bli stressade av konstgödsel eller kemiska bekämpningsmedel. Detta gör att de utvecklar goda, naturliga och höga smaker, och därför behövs inga konstgjorda tillsatser eller smaksättare när man tillagar och äter dem. Vår strävan är att alla råvaror vi använder ska vara ekologiska. För att ytterligare visa vår respekt för naturen väljer vi att namnge alla produkter efter naturliga fenomen. Välkommen till vår värld!

S.13


I N10 S E ’ S VÄ R D EO R D

N T E SS SS 22002 22 2 A ADDEELLAA N

S.14


N T E SS SS 22002 22 2 A ADDEELLAA N

E KO LO G I S K T S V E N S K P RO D U C E R AT HÅLLBART TRYG GT

S.15


ADELANTE SS 2022

TE Te är en klassiker och man kan inte heller dricka kaffe hela tiden. Vårt te är ekologiskt och alla med spännande smaker.

S.16


ADELANTE SS 2022

EKOLOGISKT SVART TE ENGLISH BREAKFAST VULKAN

EKOLOGISKT RÖTT TE PAPAYA LIME MONSUN

EKOLOGISKT SVART TE FRÅN KINA, CEYLON OCH INDIEN. KLASSISKT MORGONTE SOM GER KROPPEN EN BRA START PÅ DAGEN. SVART TE BIDRAR TILL ÖKAD ENERGI OCH HJÄLPER TILL MED ÅTERFUKTNINGEN.

EKOLOGISKT RÖTT ROOIBOS TE MED SMAK AV PAPAYA OCH LIME. ROOIBOS, ÄVEN KALLAT RÖTT TE, BESTÅR AV BLAD FRÅN ROOIBOS-BUSKEN SOM VÄXER I SYDAFRIKA. ROOIBOS BRYGGS SOM TE MEN INNEHÅLLER INGET UPPIGGANDE TEIN (KOFFEIN) UTAN ÄR HELT KOFFEINFRITT OCH KAN MED FÖRDEL DRICKAS PÅ KVÄLLEN.

IN2013 55 g 75:KOLLI 12

EKOLOGISKT SVART TE L APSANG ÅSKA

EKOLOGISKT ROOIBOOS TE SKYMNING

LAPSANG SOUCHONG ÄR ETT RÖKIGT TE SOM URSPRUNGLIGEN KOMMER FRÅN KINA. LAPSANG RÖKS ÖVER BRINNANDE TALLVED SOM GER DEN SIN UNIKA RÖKTA SMAK.

TE MED SMAK AV NATURLIG MARACUYA OCH VILD JORDGUBBE

IN2002 50 g 125:KOLLI 12

S.17

IN2014 55 g 75:KOLLI 12

IN2001 80 g 125:KOLLI 12


N T E SS SS 22002 22 2 A ADDEELLAA N

EKOLOGISKT OCH GÅRDSROSTAT KVALITÉTSKAFFE ÄR DET SJÄLVKL ARA VALET FÖR OSS!

S.18


ADELANTE SS 2022

KAFFE

M A L E T B RYG G K A F F E

M A L E T B RYG G K A F F E

M A L E T B RYG G K A F F E

M A L E T B RYG G K A F F E

ARABICA BRYGGKAFFE RIMFROST

ARABICA BRYGGKAFFE DAGG

ARABICA BRYGGKAFFE MORGONBRIS

ARABICA BRYGGKAFFE LAVIN

MED INSLAG FRÅN BRASILIEN, PERU OCH HONDURAS FÅR DU HÄR ETT KRAFTIGT KAFFE SOM GER DIG EN SNÄLL RUND KROPP MED SMAK AV CHOKLAD OCH NÖTTER.

LIKA TYDLIGT SOM DU SER DAGGEN I GRÄSET SÅ ÄR DENNA GUATEMALA FINCA BOURBON TYDLIG I SIN SMAK AV CHOKLAD OCH NÖT MEN ÄR MILD I SMAKEN MED RUND KROPP.

KAFFE FRÅN MEXIKO BERILO MED FIN SYRA, BRA BALANS OCH MED INSLAG AV NÖTTER. EN RIKTIG KAFFEUPPLEVELSE SOM HJÄLPER DIG ATT VAKNA TILL LIV PÅ MORGONEN.

MALET GÅRDSROSTAT KAFFE GJORD PÅ 100% ARABICA BÖNAN FRÅN PERU. DETTA KAFFE LÄMPAR SIG EXTRA BRA TILL PRESSKAFFE DÅ DET ÄR GROVMALET, I EN PRESSKANNA KOMMER INGET EMELLAN KAFFET OCH DET VARMA VATTNET VILKET GÖR ATT EN FIN SMAK OCH EN L JUVLIG AROM KAN UTVECKLAS

IN1001 250 g 109:KOLLI 20

IN1002 250 g 109:KOLLI 20

IN1003 250 g 109:KOLLI 20

IN1011 250 g 89:KOLLI 20

HELA BÖNOR ARABICA BRYGGKAFFE TORNADO

HELA BÖNOR

HELA BÖNOR

HELA BÖNOR

ARABICA BÖNOR RIMFROST

ARABICA BÖNOR DAGG

ARABICA BÖNOR MORGONBRIS

TORNADO ESPRESSO BLANDNING ÄR EN MJUK OCH MÅNGSIDIG ESPRESSOBLANDNING, SOM TILLTALAR DE FLESTA. BLANDNINGEN INNEHÅLLER 100% ARABICA. NJUT SOM ESPRESSO ELLER I MJÖLKKAFFEN.

MED INSLAG FRÅN BRASILIEN, PERU OCH HONDURAS FÅR DU HÄR ETT KRAFTIGT KAFFE SOM GER DIG EN SNÄLL RUND KROPP MED SMAK AV CHOKLAD OCH NÖTTER.

LIKA TYDLIGT SOM DU SER DAGGEN I GRÄSET SÅ ÄR DENNA GUATEMALA FINCA BOURBON TYDLIG I SIN SMAK AV CHOKLAD OCH NÖT MEN ÄR MILD I SMAKEN MED RUND KROPP.

KAFFE FRÅN MEXIKO BERILO MED FIN SYRA, BRA BALANS OCH MED INSLAG AV NÖTTER. EN RIKTIG KAFFEUPPLEVELSE SOM HJÄLPER DIG ATT VAKNA TILL LIV PÅ MORGONEN.

KAFFET HAR EN BEHAGLIG, MJUK SMAK MED EN DELIKAT FIN AROM OCH EN FYLLIG MUNKÄNSLA. DU KAN ÄVEN HITTA TONER AV CHOKLAD OCH SÖTMA I SMAKEN. EFTERSMAKEN BLIR SOM TYPISK ITALIENSK ESPRESSO MED LÅNG MJUK KAKAOLIKNANDE BESKA MED ROSTADE TONER.

IN1004 250 g 109:KOLLI 20

IN1005 250 g 109:KOLLI 20

IN1006 250 g 109:KOLLI 20

S.19

IN1012 250 g 89:KOLLI 20


ADELANTE SS 2022

K RY D D O R

EKOLOGISKT ÖRTSALT HAGEL

EKOLOGISK PASTAKRYDDA SVALKA

PERFEKT ÖRTSALT SOM PASSAR TILL DET MESTA SÅSOM SALLADER, SOPPOR, GRYTOR, ÖRTSMÖR ELLER VARFÖR INTE I EN DIPPSÅS? INNEHÅLLER HAVSALT, ROSMARIN, OREGANO, TIMJAN, BASILIKA, VITLÖK OCH PEPPAR.

FÄRDIG BLANDNING, PERFEKT FÖR PASTA. VEM ÄLSKAR INTE PASTA? INNEHÅLLER: LÖK, VITLÖK, TOMATER, PERSIL JA, TIMJAN, PEPPAR, ROSMARIN, BASILIKA OCH OREGANO IN2007 15 g 89:KOLLI 12

EKOLOGISK BRUSCHET TAKRYDDA STORMBY PERFEKT KRYDDBLANDNING BESTÅENDE UTAV TOMAT, VITLÖK, LÖK, MEDELHAVSSALT OCH PERSIL JA. FUNKAR UTMÄRKT ATT BLANDA MED OLIVOL JA OCH PENSLA DIREKT PÅ EN BRÖDSKIVA OCH VÄRMA I UGNEN. PASSAR ÄVEN TILL PESTO, DIP, SÅSER OCH KRYDDNING I ALLMÄNHET.

IN2005 75 g 89:KOLLI 12

IN2021 125 g 135:KOLLI 12

EKOLOGISK GRÖNPEPPAR HELA KORN KULING

EKOLOGISK BBQ RUB FULLMÅNE

GRÖNPEPPAR HAR EN MILD, FRUKTIG, OCH ÖRTIG KARAKTÄR. GRÖNPEPPAR ÄR ”PEPPRIG”, MEN DEN ÄR FÖRHÅLLANDEVIS MILD JÄMFÖRT MED SVART- OCH VITPEPPAR. GRÖNPEPPARKORN ANVÄNDS HELA ELLER KROSSADE I MAT OCH PASSAR UTMÄRKT TILL MILDARE SÅSEN, KALVKÖTT OCH LIKNANDE, TILL OCH MED TILL EFTERRÄTTER. EN LITE ANNORLUNDA KLASSIKER ÄR JORDGUBBAR MED GRÖNPEPPARSÅS.

FÄRDIG RUB, PERFEKT TILL GRILLNINGEN. INNEHÅLLER PEPPAR, PERSIL JA, HAVSSALT, CHILI OCH LÖK.

S.20

IN2022 75 g 135:KOLLI 12

IN2010 140 g 135:KOLLI 12

EKOLOGISK SVARTPEPPAR HEL A KORN STORM ATT SJÄLVA MALA FINA EKOLOGISKA PEPPARKORN GER DEN BÄSTA SMAKUPPLEVELSEN. IN2011 140 g 135:KOLLI 12

EKOLOGISKT HIMALAYA SALT SNÖ DET ROSASKIMRANDE SALTET FRÅN HIMALAYA PRYDER INTE BARA BORDET FINT, DET INNEHÅLLER OCKSÅ EN MASSA NYTTIGHETER FÖR DIN KROPP. HIMALAYASALT INNEHÅLLER MÅNGA NATURLIGA MINERALER SOM ÄR VIKTIGA FÖR KROPPEN OCH HAR EN MILD AROMATISK SMAK. SALTET INNEHÅLLER BLAND ANNAT KALCIUM, MAGNESIUM, KALIUM, FOSFOR, KOPPAR OCH ZINK. IN2012 300 g 135:KOLLI 12


ADELANTE SS 2022

IN10SE kryddor är ekologiska och vi har valt de kryddor vi tycker ska finnas i varje hem. Ett örtsalt och en pastamix samt 5st kryddkvarnar med olika kryddblandningar och med kvarnverk upptill för att undvika spill.

S.21


ADELANTE SS 2022

S K A F F E R I VA R O R Här återfinns en härlig blandning av både fika och annat gott tilltugg. Perfekt att ha hemma i skafferiet eller som gå-bort present.

BLOMSTESTRÖSSEL SOLSKEN

GRÄNNA KNÄCKE TROMB

MANDELBISCOTTI SJÖBRIS

BLOMSTERSTRÖSSEL ÄR EN BLANDNING AV ÄTBARA BLOMMOR BESTÅENDE AV ROSBLAD, BLÅ MALVA, RINGBLOMMOR, SOLROS OCH BLÅKLINT. ÄTBART OCH SUPERSNYGGT. PERFEKT PRESENT.

KNÄCKEBRÖD GJORT PÅ SESAM, LIN OCH SOLROSFRÖN. GOTT KNÄCKE TILL DET MESTA, ALLT IFRÅN FRUKOST SMÖRGÅS TILL TILLTUGGET TILL FREDAGSDRINKEN.

SPRÖDA, SMAKLIGA SMÅSKORPOR. GOTT TILL EN KOPP TE MEN OCKSÅ MYCKET UPPSKATTAD GÅ BORT PRESENT.

IN2004 15 g 69:KOLLI 12

IN8002 150 g 89:KOLLI 20

L AKRITSSNITT JETSTRÖM

KNÄRULL AD SENAP JORDBÄVNING

LAKRITS OCH KLASSISK SNITTKAKA I KOMBINATION ÄR EN OSLAGBAR SAMMANSÄTTNING. PERFEKT ATT BJUDA PÅ TILL FIKAT ELLER VARFÖR INTE TILL FREDAGSMYSET?

GROV SENAP MED EXTRA KICK OCH SÖTMA. GOTT GOTT TILL DET MESTA.

IN8003 140 g 99:KOLLI 20

S.22

IN8001 150 g 99:KOLLI 20

IN2020 270 g 79:KOLLI 12


ADELANTE SS 2022

EKOLOGISKA TORKADE APRIKOSER CYKLON EKOLOGISKA OCH OSVAVLADE OCH TORKADE APRIKOSER. SOCKERFRIA. TORKADE APRIKOSER ÄR EN SUPERFOOD SOM ÄR RIK PÅ NÄRINGSÄMNEN, NATURLIGT SOCKER OCH FIBER. DE GER OCKSÅ MYCKET ENERGI OCH ÄR EN IDEALISK FRUKT FÖR BLAND ANNAT BARN, IDROTTARE OCH ANDRA SOM BEHÖVER EN ENERGIKICK. IN2016 70 g 75:- KOLLI 12 IN2017 135 g 99:- KOLLI 12

S.23

EKOLOGISKA PUMPAKÄRNOR SANDSTORM

EKOLOGISKA PUMAKÄRNOR I FIN GLASBURK MED MATTSVART LOCK. PUMPAFRÖN ÄR RIKA PÅ OMEGA 3 SOM STÄRKER DITT IMMUNFÖRSVAR, UTÖVER ATT BEKÄMPA ARTRIT OCH INFLAMMAFON. VISSA GILLAR ATT ÄTA DEM KNAPRIGA FRÅN BURKEN, MEDAN ANDRA GILLAR DEM I SÅSER ELLER I MUSLIN.. IN2018 70 g 75:- KOLLI 12 IN2019 135 g 99:- KOLLI 12


ADELANTE SS 2022

D RY C K Svalkande och läskande drycker är något vi gillar året runt. Se vårt urval nedan. Alla är lokalt framställda och producerade på närodlat innehåll.

S.24


ADELANTE SS 2022

TONIC WATER ORKAN

ÄPPLECIDER SOLUPPGÅNG

MOUSSER ANDE SMULTRON REGNBÅGE

TILLVERKAD MED NATURLIG KININ. NOGGRANT UTFORMAD FÖR ATT LEVERERA EN SLÄT YTA MED EN SYRLIG VRIDNING AV NATURLIG ENBÄR. DRICK DEN SOM DEN ÄR ELLER BLANDA MED EN GOD GIN. IDAG FINNS DET EN UPPSJÖ AV GIN OCH TILLBEHÖR.

FRISK, SYRLIG, VÄLSMAKANDE OCH MOUSSERANDE CIDER SOM AVNJUTES ALLRA BÄST VÄL KYLD.

MOUSSERANDE SMULTRON GER EN TREVLIG SMAKUPPLEVELSE MED SIN SOMRIGA, BÄRIGA SMULTRONSMAK. PASSAR UTMÄRKT TILL ALLA TREVLIGA TILLFÄLLEN. SERVERAD ISKALL FRAMHÄVS SMAKEN BÄST

IN4002 33 CL 35:KOLLI 20

IN4008 33CL 35:KOLLI 20

IN4006 33CL 35:KOLLI 20

S.25

EKOLOGISK SODA COLA VÄRME

EKOLOGISK SODA CITRON SALTASTÄNK

EKOLOGISK SODA R ABARBER HETTA

ÄKTA HANTVERK DIREKT FRÅN SKÅNE. ALLA SMAKER ÄR BÅDE VEGANSKA, EKOLOGISKA OCH ÄR GJORDA PÅ ÄKTA INGREDIENSER. INGA FÄRGÄMNE ELLER CITRONSYRA. LÄSKEN ÄR GOD SOM DEN ÄR. DENNA PÅMINNER OM DEN KLASSIKA GB GLASSEN IGLOO I SMAKEN. DEN PASSAR OCKSÅ BRA I DRINKAR MED ROM SOM BAS.

ÄKTA HANTVERK DIREKT FRÅN SKÅNE. ALLA SMAKER ÄR BÅDE VEGANSKA, EKOLOGISKA OCH ÄR GJORDA PÅ ÄKTA INGREDIENSER. INGA FÄRGÄMNE ELLER CITRONSYRA. LÄSKEN ÄR GOD SOM DEN ÄR. CITRON ÄR ALLTID EN FRÄSCH SMAKSÄTTARE OCH PIGGAR UPP VILKEN SOMARDAG SOM HESLT MEN DENNA PASSAR OCKSÅ BRA I DRINKAR TILLSAMMANS MED VODKA.

IN4014 27,5CL 35:KOLLI 24

IN4015 27,5CL 35:KOLLI 24

ÄKTA HANTVERK DIREKT FRÅN SKÅNE. ALLA SMAKER ÄR BÅDE VEGANSKA, EKOLOGISKA OCH ÄR GJORDA PÅ ÄKTA INGREDIENSER. INGA FÄRGÄMNE ELLER CITRONSYRA. LÄSKEN ÄR GOD SOM DEN ÄR. RABARBERNA PLOCKAS DIREKT FRÅN BONDGÅRDEN VILKET GÖR ATT DESSA PRODUKTER FAKTISKT GÖRS I BEGRÄNSAD UPPLAGA. VILL MAN BLANDA EN DRINK MED DENNA REKOMMENDERAR VI DEN TILLSAMMANS MED GIN IN4016 27,5CL 35:KOLLI 24


ADELANTE SS 2022

S.26


ADELANTE SS 2022

PINK TONIC STJÄRNKLART

TONIC ORGINAL STJÄRNFALL

PINK TONIC HAR TONER AV HALLON OCH LAVENDEL SAMT SKOGSBÄR MED EN ANGENÄM BITTERHET OCH VÄL AVVÄGD SYRA. LAGOM SÖTMA OCH BLOMMIG KRYDDIGHET SOM GER KÄNSLAN AV SOMMAR ÅRET OM. SOCKERFRI

ORIGINAL TONIC ÄR TORR OCH FRISK OCH MED TONER AV FLÄDER, LAVENDEL OCH APELSIN. CINCHONABARKEN (KINABARKEN) GER TONICEN DEN KARAKTÄRISTISKA OCH SUBTILA BITTERHETEN SAMT DEN L JUSA BÄRNSTENSFÄRGEN. SMAKEN ÄR FYLLIG OCH BALANSERAD OCH GÖR SIG BRA BÅDE TILLSAMMANS MED EN LONDON DRY GIN ALTERNATIVT EN MER SKOGIG OCH DJUPT SMAKTSATT GIN. DEN KAN MED FÖRDEL ÄVEN AVNJUTAS VÄL KYLD FÖR SIG SJÄLV. SOCKERFRI.

IN4013 20CL 35:KOLLI 24

IN4012 20CL 35:KOLLI 24

ÄPPLE SHRUB MÅNSKEN

R ABARBER SHRUB HAVSBRIS

SHRUBS ÄR EN VINÄGERDRYCK SOM HÄRSTAMMAR FRÅN 1600-TALETS ENGLAND. VI KOMBINERAR VINÄGER MED FÄRSKA INGREDIENSER OCH EKOLOGISKT SOCKER. RESULTATET ÄR EN UPPFRISKANDE OCH SPÄNNANDE DRYCK SOM KAN AVNJUTAS SOM BAS I EN COCKTAIL ELLER BLANDAS MED SODAVATTEN FÖR EN GOD MÅLTIDSDRYCK. ORDET SHRUB KOMMER FRÅN ARABISKAN ”SHARAB” SOM BETYDER ”ATT DRICKA”. DENNA MED SMAK AV ÄPPLE

SHRUBS ÄR EN VINÄGERDRYCK SOM HÄRSTAMMAR FRÅN 1600-TALETS ENGLAND. VI KOMBINERAR VINÄGER MED FÄRSKA INGREDIENSER OCH EKOLOGISKT SOCKER. RESULTATET ÄR EN UPPFRISKANDE OCH SPÄNNANDE DRYCK SOM KAN AVNJUTAS SOM BAS I EN COCKTAIL ELLER BLANDAS MED SODAVATTEN FÖR EN GOD MÅLTIDSDRYCK. ORDET SHRUB KOMMER FRÅN ARABISKAN ”SHARAB” SOM BETYDER ”ATT DRICKA”. DENNA MED SMAK AV RABARBER

IN4011 25CL 299:KOLLI 9

S.27

IN4010 25CL 299:KOLLI 9

JORDGUBBE SHRUB REGNDROPPE SHRUBS ÄR EN VINÄGERDRYCK SOM HÄRSTAMMAR FRÅN 1600-TALETS ENGLAND. VI KOMBINERAR VINÄGER MED FÄRSKA INGREDIENSER OCH EKOLOGISKT SOCKER. RESULTATET ÄR EN UPPFRISKANDE OCH SPÄNNANDE DRYCK SOM KAN AVNJUTAS SOM BAS I EN COCKTAIL ELLER BLANDAS MED SODAVATTEN FÖR EN GOD MÅLTIDSDRYCK. ORDET SHRUB KOMMER FRÅN ARABISKAN ”SHARAB” SOM BETYDER ”ATT DRICKA”. DENNA MED SMAK AV JORDGUBBE IN4009 25CL 299:KOLLI 9


ADELANTE SS 2022

S.28


ADELANTE SS 2022

S.29


ADELANTE SS 2022

CHOKLAD

Choklad... har en uppiggande effekt. Choklad innehåller nämligen ett ämne som heter teobromin. Det påminner om koffein och piggar därmed upp. Choklad sänker kolesterolet. Kakaosmöret sänker det dåliga kolesterolet och höjer de goda fettsyrorna, ungefär på samma sätt som olivolja. Choklad sänker blodtrycket, mörk choklad är rik på polyfenoler som får blodkärlen att slappna av och blodtrycket att minska. Sist men inte minst så skapar choklad lyckokänsla. Chokladen sätter igång produktionen av ämnen serotonin och endorfin i hjärna vilket gör att vi känner oss både lugna och glada. Narr choklad har sysslat med choklad sedan 1993. Deras specialitet är choklad och yoghurtdragering av nötter, frukter, bär och så vidare. Fokus är på kvalitet, yrkesstolthet och bästa råvarorna. En upplevelse för alla sinnen. Vi lagerhåller 12 olika produkter med choklad dragerad lakrits och nötter. Fina förpackningar och chokladen är en exklusiv Belgisk choklad.

S.30


ADELANTE SS 2022

S.31

TOFFEE MANDEL

CITRONL AKRITS

JORDGUBB SVARTVINBÄRSMANDEL

MANDEL DRAGERAD MED MJÖLKCHOKLAD, VIT CHOKLAD OCH MED SMAK AV KOLA.

LAKRITS DRAGERAD MED VIT CHOKLAD OCH CITRON

MANDEL DRAGERAD MED VIT CHOKLAD, JORDGUBB OCH SVARTVINBÄRSPULVER

NR1002 150 g 79:KOLLI 8

NR1010 150 g 79:KOLLI 8

NR1005 150 g 79:KOLLI 8

PASSION CHILI L AKRIST

SALT CHOKL ADL AKRITS

HALLONL AKRITS

LAKRITS DRAGERAD MED VIT CHOKLAD, CHILI OCH MED SMAK AV PASSION

LAKRITS DRAGERAD MED MJÖLKCHOKLAD, MÖRK CHOKLAD OCH HAVSSALT

LAKRITS DRAGERAD MED VIT CHOKLAD OCH HALLON

NR1007 150 g 79:KOLLI 8

NR1008 150 g 79:KOLLI 8

NR1009 150 g 79:KOLLI 8

KANELMANDEL

SALMIAKMANDEL

ROMRUSSIN

MANDEL DRAGERAD MED MJÖLKCHOKLAD OCH KANEL

MANDEL DRAGERAD MED VIT CHOKLAD OCH LAKRITSPULVER

NR1004 150 g 79:-

NR1003 150 g 79:-

RUSSIN DRAGERAD MED MÖRK CHOKLAD, MJÖLKCHOKLAD, VIT CHOKLAD OCH MED SMAK AV ROM NR1006 150 g 79:-

CAPPUCCINONÖT

SALT KOL AL AKRITS

BL ÅBÄRSL AKRITS

HASSELNÖT DRAGERAD MED MJÖLKCHOKLAD, MÖRK CHOKLAD, KAFFE OCH KAKAOPULVER

LAKRITS DRAGERAD MED MJÖLKCHOKLAD, MÖRK CHOKLAD OCH HAVSSALT

LAKRITS DRAGERAD MED VIT CHOKLAD OCH BLÅBÄR

NR1001 150 g 79:KOLLI 8

NR1011 150 g 79:KOLLI 8

NR1012 159 g 79:KOLLI 8


ADELANTE SS 2022

IN10SE CHOKL AD ÄR VÄLSMAKANDE OCH UTAN TILLSATT SOCKER. VI TYCKER DET BÖR VARA ETT SJÄLVKL ART VAL FÖR ALL A. SOCKRET ERSÄTTS MED SÅ NATURLIGA RÅVAROR SOM MÖJLIGT FÖR ATT BIBEHÅLL A EN GOD SMAK.CHOKL ADEN HJÄLPER TILL ATT HÅLL A BLODSOCKRET STABILT. DET FÖREKOMMER ÄVEN VÄLGÖRANDE FIBRER I VÅR CHOKL AD SÅ ÄVEN MAGEN BLIR GL AD.

S.32


ADELANTE SS 2022

S.33

MÖRK CHOKLAD HAVSSALT TYFON

MJÖLKCHOKL AD HAVSSALT SUNNANVIND

HASSEL DR AGÉ MJÖLKCHOKL AD BLIXT

EN MÖRK CHOKLAD MED FÄRRE KALORIER SÖTAD MED STEVIOLGLYKOSIDER OCH FÖRSTÄRKT MED VÄLGÖRANDE FIBRER FÖR HÄLSOMEDVETNA KONSUMENTER. DE NOGGRANT UTVALDA RÅVARORNA GER PRODUKTEN DEN EFTERTRAKTADE SMAKEN OCH KONSISTENSEN. VÅR MÖRK CHOKLAD LIGGER STEGET FÖRE ANDRA CHOKLADER UTAN TILLSATT SOCKER. DENNA MED LITE HAVSALT PÅ TOPPEN ÄR EN RIKTIG HÖJDARE.

EN MJÖLKCHOKLAD MED FÄRRE KALORIER SÖTAD MED STEVIOLGLYKOSIDER OCH FÖRSTÄRKT MED VÄLGÖRANDE FIBRER FÖR HÄLSOMEDVETNA KONSUMENTER. DE NOGGRANT UTVALDA RÅVARORNA GER PRODUKTEN DEN EFTERTRAKTADE SMAKEN OCH KONSISTENSEN. VÅR MJÖLKCHOKLAD LIGGER STEGET FÖRE ANDRA CHOKLADER UTAN TILLSATT SOCKER. DENNA MED LITE HAVSALT PÅ TOPPEN ÄR EN RIKTIG HÖJDARE.

EN ROSTAD HASSELNÖT DRAGERAD MED MJÖLKCHOKLAD SÖTAD MED STEVIOLGLYKOSIDER. CHOKLADEN ÄR FÖRSTÄRKT MED FIBRER FÖR DERAS POSITIVA INVERKAN PÅ MATSMÄLTNINGEN. UTAN TILLSATT SOCKER

ST1001 90 g 69:KOLLI 12

ST1002 90 g 69:KOLLI 12

MANDEL DRAGÉ MÖRK CHOKLAD OVÄDER

PELLETS MJÖLKCHOKL AD VÄRMEBÖL JA

PELLETS MÖRKCHOKL AD POLARSKEN

EN ROSTAD MANDEL DRAGERAD MED MÖRK CHOKLAD SÖTAD MED STEVIOLGLYKOSIDER. CHOKLADEN ÄR FÖRSTÄRKT MED FIBRER FÖR DERAS POSITIVA INVERKAN PÅ MATSMÄLTNINGEN. UTAN TILLSATT SOCKER

CHOKLAD PELLETS GJORD PÅ MJÖLKCHOKLAD UTAN TILLSATT SOCKER. PERFEKT FÖR BAKNING, DESSERTER, SMÄLTA I EN KOPP VARM CHOKLAD, HEMMAGJORD CHOKLAD SÅS, GLASS

CHOKLAD PELLETS GJORD PÅ MÖRK CHOKLAD UTAN TILLSATT SOCKER. PERFEKT FÖR BAKNING, DESSERTER, SMÄLTA I EN KOPP VARM CHOKLAD, HEMMAGJORD CHOKLAD SÅS, GLASS

ST1004 85 g 79:KOLLI 12

ST1005 100 g 65:KOLLI 12

ST1006 100 g 65:KOLLI 12

ST1003 85 g 79:KOLLI 12


ADELANTE SS 2022

S AU CE SHOP

2014 startade såsfantasterna Pam och James sitt företag i hemmet och har förstört alltifrån hårfönar till stavmixers i sin strävan efter den perfekta såsen. Hemma kockandet är nu ett minne blott och deras sortiment har utökats enormt och de har mottagit ett 30 tal utmärkelser på great taste awards, matvärldens Oscarsgala. Sauceshops ledord är tydliga och enkla och något vi också identifierar oss med: - Naturligt är bäst – utan tillsatser såklart. - Snygga flaskor i glas med olika smaker och design , inga tillsatser bara naturliga smaker! Veganskt, glutenfritt och vegetariskt!

S.34


ADELANTE SS 2022

BUFFALO HOT SAUCE

EVERYDAY CHILI SAUCE

HABANERO HOT SAUCE

EN STARK SÅS GJORD PÅ EN MIX AV JALAPEÑO OCH HABANERO PEPPAR, RIKTIGT SMÖR OCH MASSOR AV VINÄGER. SMÖRET SKAPAR KRÄMIGHETEN OCH FÖRSTÄRKER SMAKEN. VINÄGERN ADDERAR EN SKÄRPA SOM ÄR RIKTIGT OMTYCKT. TILL DETTA ADDERAS CHILI SOM HAR LAGRATS I MINST 2 MÅNADER VILKET FÖRKLARAR DEN KOMPLEXITET AV SMAKER. DEN PERFEKTA KYCKLINGSVINGSSÅSEN. VEGETARISK OCH GLUTENFRI.

ETT MÅSTE I VARJE HEM, KLASSISK CHILI SÅS HELT UTAN TILLSATSER. INTE FÖR STARK MEN ÄNDÅ SMAKRIK, DETTA ÄR SOM KETCHUP MEN MED EN EXTRA KICK. VEGANSK, VEGETARISK OCH GLUTENFRI

TILL DENNA SÅS ANVÄNDS HABANERO PEPPAR SOM HAR LAGRATS I CA 3 MÅNADER FÖR ATT UTVECKLA SMAKEN YTTERLIGARE. PEPPARN GER BLOMMIG FRUKTIGHET SAMT EN INTENSIV HETTA. DENNA SÅS ÄR RIKTIGT HET OCH ÄR PERFEKT ATT ADDERA PÅ TOPPEN TILL DET MESTA MEN TILLEXEMPEL EN FLÄSKKARRÉ TACO. UTAN TILLSATSER. VEGANSK VEGETARISK OCH GLUTENFRI.

SS1002 250 g 89:KOLLI 6

SS1003 150 g 89:KOLLI 6

SS1001 150 g 89:KOLLI 6

ORIGINAL BBQ SAUCE

SMOKEY CHIPOTLE KETCHUP

SIRACHA SAUCE

TOMAT KETCHUP ORIGINAL

RÖKIG UTAN FAKE RÖK! DENNA ÄR DEN RIKTIGA BBQ SÅSEN. SÖT OCH RÖKIG MED EN HINT AV HETTA FRÅN SVART PEPPAR. UTAN TILLSATSER. VEGANSK, VEGETARISK OCH GLUTENFRI

NÄR VANLIG TOMATKETCHUP INTE RIKTIGT RÄCKER TILL, MÅSTE MAN HA DENNA RÖKIGA CHIPOTLE KETCHUP. KRYDDIG OCH RÖKIG OCH MED RIKLIG TOMATSMAK. PERFEKT TILL GRILL, DIPP ELLER GLAZE TILL KÖTT. UTAN TILLSATSER. VEGANSK, VEGETARISK OCH GLUTENFRI.

EN KRYDDSTARK SÅS, GILLAR DU VITLÖK OCH CHILI, DENNA ÄR FÖR DIG. FUNKAR PÅ ALLT, PERFEKT PÅ HAMBURGARE OCH POMMESFRITES ELLER VARFÖR INTE I EN SKÅL MED YOGHURT ELLER I HUMMUS FÖR EN SMAKRIK DIPP. SIRIRACHA ÄR DÖPT EFTER SI RACHA, EN STAD I THAILAND. UTAN TILLSATSER. VEGANSK, VEGETARISK OCH GLUTENFRI

KETCHUP KLARAR MAN SIG INTE UTAN. NI MÅSTE PROVA DENNA! HELT UTAN TILLSATSER OCH SOM SMAKAR TOMATER! VEGANSK, VEGETARISK OCH GLUTENFRI

SS1004 255 g 89:KOLLI 6

SS1005 255 g 89:KOLLI 6

S.35

SS1006 255 g 89:KOLLI 6

SS1007 255 g 89:KOLLI 6


ADELANTE SS 2022

HOT SAUCE CHALLENGE GIFT SET

GIFT SET OF 3 SAUCES; TOMATO KETCHUP, SMOKY CHIPOTLE KETCHUP, BBQ SAUCE

SMOKY CHIPOTLE MAYO

CAROLINA MUSTARD BBQ SAUCE

ÄR DU TILLRÄCKLIGT MODIG ATT ANTA DENNA SÅS UTMANING? PERFEKT! VI HAR VALT UT 5ST AV VÅRA FAVORIT SÅSER SOM ALLA HAR EN HETTA AV RANG! BÄSTA SETET ATT TESTA SIG FRAM ÄR ATT TESTA MED KYCKLINGVINGAR GENOM ATT DRÄNKA DEM I SÅS. DET MEDFÖL JER ÄVEN ETT FAVORITRECEPT PÅ JUST KYCKLINGVINGAR TILLSAMMANS MED MER INFORMATION OM VARJE SÅS. SETET INNEHÅLLER. HABANERO KETCHUP, HABANERO HOT SAUCE, BUFFALO HOT SAUCE, SRIRACHA CHILI SAUCE, ORIGINAL HOT SAUCE

PERFEKTA SETET FÖR BBQ ELLER VARJE ENSKILD FLASKA TILL OLIKA TILLFÄLLEN. SETET BESTÅR AV TOMATKETCHUP, SMOKY CHIPOTLE KETCHUP OCH EN BBQ SAUCE. SOM VANLIGT BARA NATURLIGA SMAKER.

DENNA MAJONNÄS ÄR SPETSAD MED RÖKIG CHIPOTLE PEPPAR FÖR ATT FÅ FRAM DEN PERFEKTA SMAKEN. OM DU GILLAR MAJONÄS MED LITE HETTA SÅ ÄR DENNA NÅGOT FÖR DIG. PERFEKT TILL HAMBURGARE, PIZZA ELLER POMMES, ELLER VARFÖR INTE LITE PÅ DIN POKÉ BOWL.

OM SENAP ÄR DIN GREJ. DÅ KOMMER DU ATT ÄLSKA DEN HÄR SÅSEN. KÄND SOM ”CAROLINA GULD” I USA. DETTA ÄR EN SYRLIG BBQ SÅS MED SENAPSSMAK. BÄSTA VÄNNEN TILL PULLED PORK MEN OCKSÅ GRYM PÅ EN SALLAD. PENSLA PÅ KÖTTET UNDER TILLAGNING ELLER LÄGG DIREKT PÅ DIN TALLRIK SOM KRYDDNING.

SS1010 260ml 79:KOLLI 6

SS1011 255ml 89:KOLLI 6

SS1009 3 x 255ml 325:KOLLI 6

SS1016 3 x 155 ml / 2 x 255ml 399:KOLLI 6

HOT DIJON MUSTAD

ORIGINAL BBQ RUB

SMOKY CHIPOTLE BBQ RUB

BURGER SAUCE

DENNA DIJON SENAP ÄR BASERAD PÅ ORIGINAL RECEPTET FRÅN LOUIS XI FRÅN FRANKRIKE SOM ALLTID HADE SENAP MED SIG. EN RIKTIG FAVORIT FÖR BÅDE KORV, SMÖRGÅSAR ELLER SALLADER. DEN ÄR OCKSÅ EKOLOGISK OCH HELT UTAN TILLSATSER. ”SQUEEZE IT LIKE A KING”

ORIGINAL BBQ RUB – PASSAR ALLT, FISK, KÖTT ELLER FÅGEL. PERFEKT ATT KOMBINERA MED VÅR ORIGINAL BBQ SÅS

SMOKY CHIPOTLE BBQ RUB – EN RÖKIG OCH KRYDDIG RUB FÖR ALLA TILLFÄLLEN. ANVÄNDS MED FÖRDEL TILL REVBEN, KYCKLINGVINGAR ELLER KÖTT. KOMBINERA MED SALT FÖR ATT KRYDDA PÅ POMMES FRITES. PERFEKT ATT KOMBINERA MED VÅR SMOKY CHIPOTLE KETCHUP

DAGS ATT TA DINA HAMBURGARE TILL NÄSTA NIVÅ TILLSAMMANS MED DENNA SYRLIGA, RÖKIGA SMAKEXPLOSION. DENNA HAMBURGERSÅS ÄR EN KOMBO AV VÅR PRISBELÖNTA TOMATKETCHUP, CAROLINA MUSTARD BBQ SÅS OCH KRÄMIG MAJONÄS. HELT OSLAGBART. ROSTA BRÖDET, SMÄLT OSTEN, LÄGG PÅ PICKELS OCH DU ÄR REDO.

SS1012 150ml 99:KOLLI 6

S.36

SS1013 150ml 99:KOLLI 6

SS1014 150ml 99:KOLLI 6

SS1015 250ml 79:KOLLI 6


ADELANTE SS 2022

S.37


ADELANTE SS 2022

KLIMATSMARTA ALTERNATIV

Vi vill att våra produkter så långt det går ska vara producerade på ett så klimatsvänligt sätt som möjligt. Även när det kommer till förpackningar, kartonger och presentlådor så vill vi även här göra ett så litet avtryck som möjligt på miljön. Därför har vi nu lagt till denna klimatsmarta låda som ett alterantiv till låda till våra presentset. Dessa lådor tillverkas av skandinaviska träd som har vuxit i FSC certifierade skogar. Pappret produceras sedan i skandinaviska pappersbruk, där klimatvänlig förnyelsebar energi används. I alla steg försöker man minimiera CO2 avtrycket och i slutändan räknar man ut det återstående avtrycket och kompenserar för detta i ett så kallat Gold Standard-projekt. Det är därför vi kan säga att dessa lådorna är 100% climate neutral.

S.38


ADELANTE SS 2022

S.39


ADELANTE SS 2022

PRESENTSET

Svårt att välja? Vi har skapat 13 unika set i olika prisklasser som är trevliga gåvor. Passar perfekt som sommargåva, studentpresent, till bemärkelsedagen eller varför inte bara för att visa uppskattning? Passar alla, gammal som ung, man eller kvinna. Förpackningarna är noga utvalda och kan återanvändas till andra ändamål också. Vill ni har specialanpassade lådor med alternativt innehåll? Kontakta oss så löser vi det eller kommer med förslag. Vi kan också sampacka med andra varor. S.40


ADELANTE SS 2022

BBQ EDITION

EASTER LOVE

INNEHÅLLER: FIN SVART PRESENTBOX MED TRÄULL I BOTTEN, INNERMÅTT LÅDA: 12X18,5X18,5CM, PINK TONIC SJÄRNKLART, EXTRA VIRGIN AZIETE OLIVOL JA 250ML, BBQ SÅS SOUTH CAROLINA MUSTARD.

INNEHÅLLER: FIN PRESENTLÅDA I SVART MED TRÄULL I BOTTEN. LÅDANS INNERMÅTT: 12X18,5X18,5CM. PÅSKSKUM HARE 100G, CHOKLADÄGG INKLÄDDA I PAPPER 100G, TONIC WATER STJÄRNFALL.

EXPERIENCE BOX 2,0 PRESENTBOX BESTÅENDE AV 2 OL JOR, EN MILD OCH EN LITE PEPPRIGARE I SMAKEN SAMT EN RÖDVINSVINÄGER. PERFEKT SET FÖR ATT LYCKAS I KÖKET. ES1028 445:-

IN7046 225:-

IN7042 235:-

GIFT SET OF 3 SAUCES; TOMATO KETCHUP, SMOKY CHIPOTLE KETCHUP, BBQ SAUCE

GIFTSET OM 4ST SARDINBURKAR

PERFEKTA SETET FÖR BBQ ELLER VARJE ENSKILD FLASKA TILL OLIKA TILLFÄLLEN. SETET BESTÅR AV TOMATKETCHUP, SMOKY CHIPOTLE KETCHUP OCH EN BBQ SAUCE. SOM VANLIGT BARA NATURLIGA SMAKER.

OM DU VILL PROVA DIG FRAM VILKEN SOM ÄR DIN FAVORIT SARDIN FRÅN NURI SÅ ÄR DETTA DET OPTIMALA SETET. INNEHÅLLER: 1ST SARDINER I OLIVOL JA, 1ST KRYDDADE SARDINER I OLIVOL JA, 1ST SARDINER I TOMATSÅS, 1ST KRYDDADE SARDINER I TOMATSÅS

SS1009 325:-

PI1007 329:-

Du vet väl om att vi kan om hjälpa dig att skicka ditt paket direkt hem till mottagaren. Vi kan även hjälpa dig med hälsningskort. S.41


ADELANTE SS 2022

BUILD A BURGER SET

GRILLMASTER

INNEHÅLLER: TRÄLÅDA, YTTERMÅTT: 25X21X13CM INKLUSIVE TRÄULL I BOTTEN. TOMATKETCHUP UTAN TILLSATSER FRÅN SAUCESHOP, BURGER SAUCE PÅ NATURLIGA INGREDIENSER FRÅN SAUCESHOP, KOCKSLÄNGA /HANDDUK BEIGE.

INNEHÅLLER: KLIMATLÅDA MED TRÄULL INNERMÅTT LÅDA:32X22,5X9CM, BERCATO GRILLPENSEL, AZIETE EXTRA VIRGIN OL JA 250ML, HIMALAYA SALT MED KVARN, SMOKY CHIPOTLE RUB, SMOKY CHIPOTLE KETCHUP

IN7044 399:-

HOT SAUCE CHALLANGE ÄR DU TILLRÄCKLIGT MODIG ATT ANTA DENNA SÅS UTMANING? PERFEKT! VI HAR VALT UT 5ST AV VÅRA FAVORIT SÅSER SOM ALLA HAR EN HETTA AV RANG! BÄSTA SETET ATT TESTA SIG FRAM ÄR ATT TESTA MED KYCKLINGVINGAR GENOM ATT DRÄNKA DEM I SÅS. DET MEDFÖL JER ÄVEN EN FAVORIT PÅ RECEPT PÅ JUST KYCKLINGVINGAR TILLSAMMANS MED MER INFORMATION OM VARJE SÅS. SETET INNEHÅLLER.HABANERO KETCHUP, HABANERO HOT SAUCE, BUFFALO HOT SAUCE, SRIRACHA CHILI SAUCE, ORIGINAL HOT SAUCE SS1016 399:-

IN7041 425:-

ORGANIC SET OM 3; VIT BALSAMVINÄGER, BALSAMVINÄGER, OLIVOLJA PERFEKTA SETET TILL BORDET. EN OLIVOL JA, EN VIT BALSAMVINÄGER CONDIMENTO OCH EN BALSAMVINÄGER ACETO. ALLA TILLVERKADE PÅ 100% ITALIENSKA INGREDIENSER SOM ÄR HELT EKOLOGISKA OCH FRAMTAGNA PÅ ETT HÅLLBART SÄTT. SP1009 699:-

Du vet väl om att vi kan om hjälpa dig att skicka ditt paket direkt hem till mottagaren. Vi kan även hjälpa dig med hälsningskort. S.42


ADELANTE SS 2022

NORDIC SUMMER INNEHÅLLER: FIN SVART PRESENTLÅDA MED TRÄULL. INNERMÅTT LÅDA: 36X27X10CM. EKOLOGISK SVARTPEPPAR MED KVARN, EKOLOGISKT HIMALAYA SALT MED KVARN, RÖDVINSVINÄGER FRÅN ESPORAO 500ML, AZIETE EXTRA VIRGIN OLIVOL JA 500ML, BBQ SÅS SOUTH CAROLINA MUSTARD IN7043 499:-

SUMMERNIGHTS INNEHÅLLER: STOR TRÄLÅDA INKLUSIVE TRÄULL . YTTERMÅTT TRÄLÅDA: 44X37X21CM. GRILLTÅNG I SVART OCH ROSTFRITT, GRILLGALLER BORSTE, HANDDUK/KOCKSLÄNGA BEIGE, CHOKLADKAKA HAVSSALT MÖRKCHOKLAD UTAN TILLSATT SOCKER, EKOLOGISK SODA MED SMAK AV RABARBER, EKOLOGISK SODA MED SMAK AV COLA, EKOLOGISK SODA MED SMAK AV CITRON, HIMALAYA SALT MED KVARN, BBQ KRYDDA MED KVARN, GALEGA EXTRA VIRGIN OL JA 500ML, NURI SARDINER I TOMATSÅS, SMOKY CHIPOTLE KETCHUP, SMOKY CHIPOTLE BBQ RUB. IN7047 1119:-

FIKA IS THE NEW BL ACK INNEHÅLLER: TRÄLÅDA INKLUSIVE TRÄULL I BOTTEN. YTTERMÅTT: 35X25X13CM, EKOLOGISKT KAFFE DAGG 150GRAM, CHOKLADKAKA MÖRKCHOKLAD HAVSSALT UTAN TILLSATT SOCKER, EKOLOGISK SODA MED SMAK AV RABARBER, EKOLOGISK SODA MED SMAK AV CITRON, MANDELBISCOTTI. IN7045 499:-

EKO FOREVER INNEHÅLLER: STOR FIN TRÄLÅDA MED TRÄULL I BOTTEN. YTTERMÅTT LÅDA: 44X37X21CM, EKOLOGISK BALSAMVINÄGER FRÅN SAPORE, EKOLOGISK VIT BALSAMVINÄGER FRÅN SAPORE, EKOLOGISK KRYDDBLANDNING BRUSCHETTA MED KVARN, ALENTANJEO EXTRA VIRGIN OLIVOL JA 250ML, EKOLOGISK SODA MED SMAK AV RABARBER, EKOLOGISK SODA MED SMAK AV CITRON, EKOLOGISK SODA MED COLA SMAK, EKOLOGISKT ÖRTSALT FÄRDIGBLANDAT, EKOLOGISKT TE ENGLISH BREAKFAST, EKOLOGISKT GÅRDSROSTAT KAFFE 150GRAM DAGG, EKOLOGISKA OCH OSVALVADE APRIKOSER 70G, EKOLOGISKA PUMPAKÄRNOR 70G, EKOLOGISKT HIMALAYA SALT MED KVARN, EKOLOGISK SVART PEPPAR MED KVARN, SENAP PÅ TUB FRÅN SAUCESHOP. IN7048 1569:-

S.43


ADELANTE SS 2022

D I G I TA L A KO N F E R E N S E N OAVS E T T O M N I P L A N E R A R AT T H A E N F YS I S K KO N F E R E N S PÅ E T T T R E V L I GT H OT E L E L L E R E T T L I T E M I N D R E D I G I TA LT E V E N T SÅ K A N V I H JÄ L PA T I L L AT T TA F R A M E N A N PA SSA D L Å DA S O M D E LTAGA R N A FÅ R T I L L S I G A N T I N G E N PÅ H OT E L E T E L L E R H E M T I L L B R E V L Å DA N. I N N E H Å L L E T K A N V I S K R Ä D DA RSY E N L I GT E R A Ö N S K E M Å L O C H V I L ÄG G E R S JÄ LV K L A RT M E D E N DAG O R D N I N G / S C H E M A. Nedan finner ni ett trevligt förslag på hur ett konferensset kan se ut.

INNEHÅLLER: KLIMATLÅDA MED TRÄULL INNERMÅTT LÅDA:32X22,5X9CM, SVART ANTECKNINGSBOK A5, SODA MED CITRONSMAK, SALT CHOKLADLAKRITS, TORKADE EKOLOGISKA APRIKOSER 70 GRAM, TYFON MÖRK CHOKLADKAKA MED HAVSSALT. IN7049 345:-

S.44


ADELANTE SS 2022

DIT T EGNA VA R U M Ä R K E S ÄT T D I N EG E N P R ÄG E L O C H B L I U N I K!

Många väljer att vilja sätta sin egen prägel på våra produkter, något som vi gärna hjälper till med. Tillsammans arbetar vi fram en idé med målsättningen att täcka dina förutsättningar och behov. Efter detta finslipar vi detaljerna kring erbjudandet med allt från produktutveckling till paketering och slutleverans. Utvalda varor från IN10SE’s sortiment kan du redan vid beställning från 50 st göra produkten unik för dig. Detta gäller både etiketter samt innehåll, du väljer själv om du vill profilera med logo eller eget budskap. Vill man kan man dessutom profilera våra trälådor eller våra presentlådor, kontakta oss så berättar vi mer.

S.45

Pr isexe m p e l p å etiket t.

P r i s exe mp e l e nfä rg st r yc k

E x p ro d u k t.

k l i ma t l å d a . E x l å d a .

50 stk. 15 kr.

100stk. 27kr

100 stk. 11 kr.

300stk. 15kr

500 stk. 8 kr.

500stk. 11kr

1000 stk. 7 kr.

1000stk. 7kr

Startkostnad 500 kr.

Startkostnad 500kr

VÅ R A C E RT I F I E R I N GA R


N T E SS SS 22002 22 2 A ADDEELLAA N

S.46


ADELANTE SS 2022

S.47


ADELANTE SS 2022

S.48

info@adelanteab.se

www.adelanteab.se