Page 1

FREDERIKSs nye hjemmeside

www.frederik.nu

Handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK præsenterer i denne uge sin nye hjemmeside. FREDERIK benytter samtidig lejligheden til at skifte domæne. FREDERIKs hjemmeside findes fremover på adressen www.frederik.nu. Især nyhedsdelen er markant forbedret på den nye hjemmeside. Tidligere har det ikke været muligt at læse de mangle artikler i FREDERIK-avisen på nettet. Det er det nu. - Faktisk vil det ofte være sådan, at artiklerne dukker hurtigere op på nettet end i avisen, som jo kun udkommer hver anden uge. Ikke mindst vores mange aktiviteter glæder vi os til at skrive om og vise billeder fra umiddelbart efter, at de har fundet sted, siger Michael Frederiksen.

Satser på nettet Adressen www.frederik.nu er derfor

meget sigende. Det er planen, at hjemmesiden i stor udstrækning bringer artikler om nye forretninger i Frederikshavn, spændende personer i erhvervs- og handelslivet og naturligvis FREDERIKs egne aktiviteter. Michael Frederiksen glæder sig over, at FREDERIK-avisen har fået mange roser i de to et halvt år, den har eksisteret. - Læserne sætter pris på, at vi orienterer dem om handelslivet i Frederikshavn. Og det gør vi i FREDERIKavisen. Men der er ingen grund til at hvile på laurbærrene. Vi kan se, at de store aviser har indledt en massiv satsning på deres net-udgaver. Det har vi ikke råd til i FREDERIK, men vores nye hjemmeside er trods alt et stort skridt i den rigtige retning. Vi tror også, at den kan medvirke til at trække flere mennesker til Frede-

Her er den så: www.frederik.nu

rikshavn, siger Michael Frederiksen.

E-handel Nyhederne er placeret centralt på forsiden af hjemmesiden. I højre side kan man læse mere om FREDERIKs kommende arrangementer, og i toppen dukker der på skift dejlige billeder fra Frederikshavn op, blandt andet fra gågaden, Tordenskioldsdage og Palmestranden. Ønsker man at læse mere om åbningstider eller FREDERIKs gavekort, kræver det kun et enkelt klik. Det samme er tilfældet, når man skal søge én af FREDERIKs 250 medlemmer. De findes under ”Virksomheder”, og der er flere måder at søge på. - Der findes også sider, som kun medlemmerne har adgang til. Her kan medlemmerne ikke mindst læse mere om E-handel. Det er et område i vækst, og IdeFA-gruppen, der

har designet vores nye hjemmeside, er eksperter på netop dette område. De vil hele tiden holde medlemmerne orienteret om E-handel, udtaler Michael Frederiksen. Han glæder sig også over, at den nye hjemmeside gør FREDERIKs interne kommunikation mere målrettet og effektiv.

FREDERIKs nye mascot, der - ikke overraskende - hedder FREDERIK.

Farven og billederne skifter, når man bevæger sig rundt på de forskellige sider.

Mascot

IdeFA-gruppen

SMS-konkurrencer

FREDERIK har ikke kun fået en ny hjemmeside. Tegneren Morten Sagmo har lavet en FREDERIK-mascot, der figurerer øverst oppe i venstre hjørne på hjemmesiden. Det er en lille, frisk fyr i matrostøj. Mascotten blinker med det ene øje og har tommelfingeren opad. Det går jo godt i Vendsyssels mest levende handelsby.

Det er firmaet IdeFA-gruppen, som ligger i FME, der står bag FREDERIKs nye hjemmeside. IdeFA-gruppen håber, at nogle af FREDERIKs medlemmer har lyst til at komme i gang med E-handel. Foreløbig er tre butikker hoppet med på vognen. Det er Agaven, Lædermagasinet og Helsekosten. - Agaven og Helsekosten har vi en fast aftale med. Dem besøger vi en gang om ugen. Det fungerer meget fint. Lædermagasinet klarer derimod selv vedligeholdelsen af hjemmesiden. Det er helt op til den enkelte butiksejer at vælge den løsning, som han eller hun foretrækker, siger Flemming Bonkegaard fra IdeFA-gruppen.

Lanceringen af FREDERIKs nye hjemmeside er også startsignalet til flere SMS-konkurrencer i FREDERIK-regi. - Vi havde stor succes med en SMS-konkurrence i maj. Også på dette område er IdeFA-gruppen langt fremme, så antallet af SMS-konkurrencer siger helt sikkert, siger handelschef Michael Frederiksen.

Nyhedsbrev Alle kan tilmelde sig nyhedsbrevet på FREDERIK’s hjemmeside. Det sker på forsiden. På den måde er du sikker på at blive opdateret med nyhederne.

0618275  

http://www.idefa.dk/fileadmin/presse/0618275.pdf