Page 1

fietspunt draa gt z

org

vo

or

fie tse rs in u

w station.

v.u.: Greet Claessens, p/a Heuvelstraat 91, Boechout

Het

de

36

Un v贸贸 eemt rv an de tre Na avo in afs nd en pra die wij ak h k :0 3 8 leine fierstelle 88 etspa n 81 nn e.


4 pluspunten voor 2-wielers in Boechout Fietsers in Boechout krijgen een gratis sleutelhanger voor hun fietsslot. Alweer een pluspunt van het fietspunt Mortsel-Boechout-Hove.

fiets fiksen Een lekke band, een te losse ketting of een defect achterlicht. Alle fietsende NMBS-klanten kunnen op werkdagen de fietspuntmedewerker bellen (03 888 81 36) voor eenvoudige herstellingen in het station van Boechout. Je laat je fietssleutel achter in een kastje met digitale code en in de loop van de dag herstellen we je fiets. Je betaalt niet meer dan de kostprijs en trapt ‘s avonds veilig naar huis.

Nette stallingen Je fiets staat veilig en netjes gestald. Twee keer per dag maken medewerkers de fietsenstalling schoon.

Fiets huren In het fietspunt Mortsel-Oude-God kan je allerlei fietsen huren (ook tandems) en pendelaars kunnen met een gehuurde plooifiets naar het werk sporen. Je kan er ook leenfietsen van NMBS (Blue Bikes) of zelfs een fietskar huren.

Gratis sleutelhanger Hang je fietssleutel aan deze hanger. Hij past zo in je jaszak of portemonnee. Handig, want nu heb je het telefoonnummer van het fietspunt steeds op zak!

Info De vaste werkplaats van het fietspunt Mortsel-Boechout-Hove bevindt zich in het station van Mortsel-Oude-God. Tel: 03 888 81 36 Mail: fietspunt@boechout.be Openingsuren: elke werkdag van 7 tot 19 u

www.fietspunten.be/boechout fietspunt Mortsel-Boechout-Hove is een initiatief van de lokale besturen, de provincie, Vlaanderen en de NMBS-Holding om de combinatie werk-fiets te stimuleren

Flyer Fietspunt Mortsel-Boechout-Hove  
Flyer Fietspunt Mortsel-Boechout-Hove  

4 pluspunten voor 2-wielers in Boechout. Flyer werd uitgedeeld aan treinstation Boechout om het Fietspunt Mortsel-Boechout-Hove te promoten....

Advertisement