Page 1


5

UITGAAN

Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

Tiende editie BoeCult in Nia Domo en op Sint Agathaplein

Boekel viert 700-jarig bestaan BOEKEL - De feestweek rond het 700-jarig bestaan van Boekel begint vandaag (vrijdag) om 18.30 uur met de onthulling van het kunstwerk, ‘Banken met Boekelse ziel’ op het grasveld aan de Bernhardstraat, tussen zorgcentrum Sint Petrus en ontmoetingscentrum Boszicht. Daarna is er vanaf 19.30 uur De Avond van de Poëzie in Nia Domo met als thema: ‘Het is feest in mijn pen.’ Op het Sint Agathaplein staan zaterdag twee podia, waar vanaf 17.00 uur bands en groepen optreden, waarvan de muzikanten voor minimaal vijftig procent uit Boekel komen. De tiende editie van BoeCult wordt zondag, in en rond Nia Domo en op het Sint Agathaplein gehouden. Met een straattheater, een trampoline act en lego bouwwedstrijden. Er zijn optredens van onder andere Sandra van Nieuwland, De Kraaien en Pater Moeskoen. Nieuw is het Rabobank Paviljoen. Een

Muziek Zorghotel

Boecult. Topartiesten, maar ook prachtig straattheater, dat is BoeCult, zondag in Boekel. ( foto André van der Linden) grote overkapping maakt het mogelijk om droog te staan. De aanvang is om 10.30 met een openluchtmis en eindigt met Skills om 20.00 uur.

Met de tram De Goede Moordenaar een ritje langs mooie plekjes in Boekel. Tijdens de rit op maandag 26, donderdag 29 en vrijdag 30 augustus, wordt over vele

historische zaken verteld. In de tram hangt een groot scherm waarop kaarten, foto’s en filmpjes worden getoond. Opstappen kan om 10.00 en 13.00 uur op het

Sint Agathaplein De kosten van een rit zijn 700 eurocent. Kijk voor meer informatie op www.Boekel700.nl.

Grote namen naar Groene Engel

VEGHEL – Pierre van Dongen verzorgt zondag in de brasserie van Zorghotel Veghel een muzikaal optreden. Op 14-jarige leeftijd zong Van Dongen al solo. 33 jaar lang maakte hij deel uit van een viermansorkest waarmee hij optrad in de regio. Tegenwoordig treedt hij alleen op. De liedjes die hij ten gehore brengt zijn meestal Nederlands- of Engelstalig, maar ook Duitse schlagers passeren de revue. Het optreden begint om 15.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.zorghotelveghel.nl

Heemschuur opengesteld

VORSTENBOSCH - Circus Barani is vanaf woensdag vijf dagen te zien in Vorstenbosch met een eigen wervelende circusshow. Circus Barani is een echt familiecircus met 120 zitplaatsen en een uitgebreid en adembenemend programma.

HEESCH - De Heemschuur in Heesch opent zondag weer haar deuren voor het publiek van 13.00 tot 17.00 uur. De Heemschuur is het verenigingsgebouw van Heemkundekring ‘De Elf Rotten’ in Heesch.

vervelen. Te zien in Vorstenbosch bij manege L’Avenir aan de Heuvel 18 op woensdag 28 augustus15.00 uur, donderdag 29 augustus 17.00 uur (Familiedag, entree 7 euro),

vrijdag 30 augustus 17.00 uur, zaterdag 31 augustus 15:00 uur en zondag 1 september om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.barani.nl.

Shakespeare in tuin kasteel Dichters Fantastival OSS – Poëzie Podium Oss wil tijdens Fantastival op zondagmiddag 15 september graag dichters aan het woord laten. Belangstellenden kunnen zich hiervoor inmiddels opgeven. Op het terras van Café Coretto in de Schakel zal een literair pleintje worden ingericht. Er is een podium met microfoon voor dichters om hun gedichten te lezen. Daarnaast worden er door de Stadsdichter Oss stadsgedichten gelezen en lezen de leden van de Dichtersbent uit ander eigen werk voor. Wie mee wil doen, kan mailen naar geerthaan@ hetnet.nl, of bellen: 06 22 78 54 85.

Koren in Jan Cunenpark OSS - Twee koren, De Sluiszangers uit Lithoijen en de Vrolijke Vrollie uit Ravenstein treden zondag van 14.30 tot 17.00 uur op in het Jan Cunenpark in Oss. Beide koren zingen in de Kiosk onder leiding en met muzikale begeleiding van dirigent Wil Bolenius.

Circus Barani in Vorstenbosch

Zo presenteert men luchtacrobatiek, tempo jongleren, dierenacts met pony’s, geiten, duiven en honden. Natuurlijk ontbreekt ook de dolkomische clown niet die volwassene en kind weer flink aan het lachen zal maken. De show duurt ongeveer een uur en drie kwartier waarbij ook de jongsten zich niet zullen

Kort Nieuws

Concertseizoen. Het nieuwe seizoen van de Groene Engel in Oss kent grote namen. Artiesten zoals Candy Dulfer, Di-rect, DJ Isis, Claw Boys Claw, Giovanca en New Cool Collective staan op het programma. Daarnaast valt op dat er een aantal bekende bluesartiesten naar Oss komen, zoals Eric Steckel (foto). Verder start er een nieuw dance-concept: CAMO. Het seizoen wordt op 7 september afgetrapt door de Amerikaanse bluesgitarist Eric Steckel. De 22-jarige zanger en gitarist speelde met bekende namen zoals John Mayal en Solomon Burke. Leif de Leeuw verzorgt het voorprogramma. In oktober komt zanger en gitarist Ryan McGarvey naar Oss. Naast de blues en de grote namen biedt de Groene Engel ruimte aan onontdekt talent. Zo komt strijkkwartet Zapp4 naar Oss met een ode aan de helden van 60 jaar popmuziek. Ze spelen werk van Joni Mitchel, Jimi Hendrix, Stevie Wonder en Radiohead. Zapp4 wordt bijgestaan door zangeres Vera van der Poel en een percussionist. Helemaal nieuw is CAMO. Kijk voor het gehele programma op www. groene-engel.nl of haal een programmaboekje op bij de Groene Engel, Kruisstraat 15 Oss.

Toeristische sites

Shakespeare. ‘As You Like It’ is Shakespeares ultieme romantische komedie. Het Britse gezelschap Illyria keert voor de zevende keer terug in de tuin van Kasteel Heeswijk om dit stuk op te voeren. Het kasteel biedt een spectaculaire achtergrond voor de sprankelende voorstelling. De tuin wordt steeds vaker een vaste plek voor een picknick voorafgaand aan de voorstelling. Dit is mogelijk vanaf twee uur vóór de voorstelling, die woensdag 28 augustus om 19.30 uur begint. De voorstelling gaat overigens altijd door. Om alvast in de juiste sfeer te komen wordt aanstaande zondag van 14.00 tot 16.30 uur de gelijknamige film mét Nederlandse ondertiteling vertoond in het kasteel. Kijk voor meer informatie en kosten op www.kasteelheeswijk.nl

OSS/VEGHEL - De gemeenten Veghel en Oss hebben veel toeristische en recreatieve activiteiten te bieden, maar de talrijke mogelijkheden zijn nog niet bij iedereen bekend. De websites www.toerismeveghel. nl en www.toerismeoss.nl moeten daar verandering in brengen. De sites werden donderdag officieel in gebruik gesteld door wethouders Van de Ven en Van Rinsum in Veghel en door wethouder Van Loon in Oss.

Workshop glas in lood RAVENSTEIN - Het museum voor vlakglas- en emaillekunst in Ravenstein houdt zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur een interessante workshop glas-in-lood. Meer informatie over de workshop en het museum is terug te vinden op de site www.museumravenstein. nl. Opgeven kan per mail via info@museumravenstein.nl of per telefoon via tel. (0486) 41 11 55.

Cabaret in De Kersouwe HEESWIJK – Cabaretier en oud-Heeswijkenaar, Mark van de Veerdonk, staat aanstaande zaterdag in de Kersouwe met zijn nieuwste show ‘Wetebarsten’. De aanvang van de voorstelling is om 21.00 uur. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via www. kersouwe.nl, VVV Heeswijk Dinther en UITpunt Veghel voor € 17,50.

Excursie Utrecht OSS – Heemkundekring De Elf Rotten houdt zaterdag een excursie naar Utrecht. Aanleiding is de herdenking van de Vrede van Utrecht, die 300 jaar geleden gesloten werd. De deelnemers worden om 9.30 uur verwacht bij station Oss-West aan de Braakstraat 139. Wie wil deelnemen kan zich opgeven bij Riky de Jong: rikydjong@home.nl, tel. (0412) 64 63 80 of Hans Pennings: secretariaat@ de-elf-rotten.nl, tel. 06-10 46 37 62. Deelname bedraagt 35 euro p.p.


Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

ADVERTENTIE

7


LAATSTE TUINSETS 30 TOT 70% KORTING Laagste prijsgarantie

1299,-

Set Oxford Loungeset Bellizona 4-delige set Aluminium-textilene

2x feauteuil, 1 loungebank, 1x salontafel

699,-

,-

3199

379,- Nu

299,-

s Incl. kussen

599,-

Laagste e prijsgaranti

299,-

299,99 ,-

1.699

,1.199

199,-

Maxus

Set van 2 stuks

69,99

in de maat 150 cm, ook verkrijgbaar in 180 cm

Zware kwaliteit pavilioen 4x4 meter Kleur taupe

Harvard 5-delige loungeset (Incl. kussens, excl. fauteuil)

8PPOCPVMFWBSE0TTt'SBOLFOXFH0TT XXXIFOLIFJKNBOTOM

,-

Verona 3-delig polywood loungeset inclusief allweather kussens

Marlboro teakhoutenbank

Zijwanden

9,-

1.89

vanaf

199,-

Parasol

maten 3.00 - 3x3 - 3.50

1079

-

799,

DAG DONDER ND KOOPAVO663  505

Loungeset Melbourne lazy cloudy grey Chaise longue opstelling

Natuurstenen tafels

OVWBOBG 

45,149

New Lagos 4-delig loungeset

6996,,-

Partykruk Partytafel 90 cm rond

129,-

69,99

Lima loungehoekset

1496,-

899,-

Area biedt diverse woningen aan. Dan krijg je voorrang bij de verkoop van deze woningen.

TE KOOP

Area biedt diverse woningen te koop aan. De verkoop van deze woningen start tijdens het kijkuur (zie informatie bij de betreffende woning). Sta je ingeschreven als woningzoekende bij Area of huur je al van Area? Dan krijg je voorrang bij de verkoop van deze woningen. Interesse? Meer informatie over deze woningen? Ga dan naar www.dragtmakelaars.nl of www.funda.nl.

MERGELVEN 93 IN VEGHEL

Kijkuurtje maandag 26 augustus a.s. van 17.00 uur tot 18.00 uur. RUIME TUSSENWONING MET HOUTEN TUINBERGING, GELEGEN IN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK ´T VEN, AAN VOORZIJDE VRIJ UITZICHT OP WIJK PARK EN ZEER GOEDE AANSLUITING OP DE A50. Bouwjaar: 2008. Inhoud: woonhuis 385 m³, berging 9 m². Indeling: hal met houtenvloer, toilet met fonteintje, woonkamer met houtenvloer, ruime trapkast, halfopen keuken met inbouwapparatuur en houtenvloer, TOT. OPP. LIVING CA. 37 M²; 1e verdieping: overloop met laminaatvloer, 2 slaapkamers opp. 15½ en 9½ m² beide met laminaatvloer, badkamer voorzien van douchehoek, ligbad, vrijhangend toilet, wastafel en designradiator; 2e verdieping: overloop met laminaatvloer, ruime slaapkamer 15½ m² met laminaatvloer, wasruimte met aansluiting wasappartatuur en laminaatvloer, bergruimte met cv-combiketel. DEZE WONING IS GEHEEL VOORZIEN VAN VLOERVERWARMING EN ALUMINIUM KOZIJNEN!

Hoofdstraat 41 Veghel Telefoon 0413 36 38 50 info@dragtmakelaars.nl Vraagprijs ₏ 199.000,- k.k. www.dragtmakelaars.nl T (0413) 388 044 • E info@areawonen.nl • I www.areawonen.nl

   

          !     !  !       !  

          "

 

     

 "      

 

Uw betrouwbare Opel specialist voor Boekel, Gemert, Uden, Veghel & omstreken Autobedrijf v.d. Heijden & Slegers Volkelseweg 3 5427 RA Boekel Tel: (0492) 32 26 01 www.autoheijden.nl info@autoheijden.nl

Bezoek onze website voor informatie en occasions of kom eens kijken in onze showroom. De koffie staat klaar.

KIJK OP ONZE SITE VOOR DE

MAAND AANBIEDINGEN NU OOK ZÉÉR VOORDELIGE BOUWPAKKET TUINHUISJES

Einsteinstraat 16, Wijchen THEUNISSENTUINHUISJES.NL


10

ADVERTENTIE

Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

KOOPZONDAG

Ϯϱh'h^dh^ ϭϭͲϭϳhhZ

CARPE DIEM

WƌŽĮƚĞĞƌǀĂŶŽŶnjĞnjŽŵĞƌĂĂŶďŝĞĚŝŶŐĞŶ͊

SOFTLINE

VI-SPRING

SLAAPSFEER Beers: in het pittoreske kerkdorp Beers, onder de rook

^>W^&ZĞĞƌƐ͗ŝŶŚĞƚƉŝƩŽƌĞƐŬĞŬĞƌŬĚŽƌƉĞĞƌƐ͕ŽŶĚĞƌĚĞƌŽŽŬ van Nijmegen, vindt u de meest sfeervolle showroom van Nederland. ǀĂŶEŝũŵĞŐĞŶ͕ǀŝŶĚƚƵĚĞŵĞĞƐƚƐĨĞĞƌǀŽůůĞƐŚŽǁƌŽŽŵǀĂŶEĞĚĞƌWij hanteren traditionele waarden en normen, zoals uiterst deskundig ůĂŶĚ͘tŝũŚĂŶƚĞƌĞŶƚƌĂĚŝƟŽŶĞůĞǁĂĂƌĚĞŶĞŶŶŽƌŵĞŶ͕njŽĂůƐƵŝƚĞƌƐƚ advies, tijd om ons in uw wensen te verdiepen en daar vervolgens in te ĚĞƐŬƵŶĚŝŐĂĚǀŝĞƐ͕ƟũĚŽŵŽŶƐŝŶƵǁǁĞŶƐĞŶƚĞǀĞƌĚŝĞƉĞŶĞŶĚĂĂƌ voorzien. En onze service; deze is onberispelijk. ǀĞƌǀŽůŐĞŶƐŝŶƚĞǀŽŽƌnjŝĞŶ͘ŶŽŶnjĞƐĞƌǀŝĐĞ͖ĚĞnjĞŝƐŽŶďĞƌŝƐƉĞůŝũŬ͘tĞ

Gildeweg 17 Beers

Q

TRECOMPANY

We beschikken over een vakkundig team gemotiveerde medewerkers. ďĞƐĐŚŝŬŬĞŶŽǀĞƌĞĞŶǀĂŬŬƵŶĚŝŐƚĞĂŵŐĞŵŽƟǀĞĞƌĚĞŵĞĚĞǁĞƌŬĞƌƐ͘ In onze 2500 m2 grote showroom vindt u nagenoeg 100 verschillende /ŶŽŶnjĞϮϱϬϬŵϮŐƌŽƚĞƐŚŽǁƌŽŽŵǀŝŶĚƚƵŶĂŐĞŶŽĞŐϭϬϬǀĞƌƐĐŚŝůůĞŶslaapkameropstellingen en vertrouwde merken als bijvoorbeeld ĚĞƐůĂĂƉŬĂŵĞƌŽƉƐƚĞůůŝŶŐĞŶĞŶǀĞƌƚƌŽƵǁĚĞŵĞƌŬĞŶĂůƐďŝũǀŽŽƌďĞĞůĚ Softline, Balanzz, Carpe Diem, Trecompany, Auping, VI Spring en vele ^ŽŌůŝŶĞ͕Bezoek ĂůĂŶnjnj͕ ĂƌƉĞ ŝĞŵ͕ ƵƉŝŶŐ͕ s/ ^ƉƌŝŶŐ ĞŶ anderen. ons in Beers, wijdƌĞĐŽŵƉĂŶLJ͕ heten u van harte welkom.

ǀĞůĞĂŶĚĞƌĞŶ͘ĞnjŽĞŬŽŶƐŝŶĞĞƌƐ͕ǁŝũŚĞƚĞŶƵǀĂŶŚĂƌƚĞǁĞůŬŽŵ͘

WWW.SLAAPSFEER.NL

Q

0485 322 337


13

ADVERTENTIE

Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

 

!!

  ! !

!

  $   # !  " ! " ! ! !   

 

  

% & ! 

% &!!

% & !

% &!

 

 

% &% & !

!!! $

Prior van Milstraat 6 Uden, 0413-262539, www.vandonzel.nl

! k e o z e b te rs e e w u ij b s e  e Gratis pro


Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

15

NIEUWS

VPTZ start basistraining palliatieve terminale zorg voor vrijwilligers

‘Dit werk geeft goed gevoel’ Winkels Veghel

extra lang open VEGHEL - De centrum winkeliers verzorgen vanavond (vrijdag) een ‘Late Night Shopping’. De deuren van de winkels zijn maar liefst tot 22.30 uur open. Ook is er volop entertainment voor jong en oud. “Het is tijd voor leven in de brouwerij”, zegt verantwoordelijk bestuurslid van de winkeliersvereniging Jaap van Herwaarden. Een aantal ondernemers staan op het Molenwiekplein met aanbiedingen, op een bijzonder Outlet-plein. Ook heeft elke deelnemende winkel een speciale actie. Het winke-

lende publiek kan van veel meer genieten, dan alleen de kortingen. Op het Meijerijplein is er een setting van live muziek. Na 22.00 uur is er een Marktdriehoek met muziek van Ruizzz. In de Hoofdstraat staan standhouders die met grote handelspassie, hun waar ‘aan de man’ brengen. Er zijn straatartiesten en straattoneelspelers aanwezig, die een act gaan opvoeren. Voor de kleinsten is een ‘jeugdplein’ ingericht, waar ze van gratis attracties kunnen genieten. De ouders, opa’s en oma’s kunnen ondertussen genieten op een van de terrassen op de Markt.

Social Media Training Alphenaar VPTZ. Nellie van Hout is vrijwilliger/coördinator bij VPTZ Uden/Veghel. (foto: Ad van de Graaf) VEGHEL – Vereniging VPTZ (Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg) start op 10 september met een basistraining voor nieuwe vrijwilligers. Nellie van Hout vertelt over haar ervaring. Vijftien jaar geleden reageerde zij op een advertentie. Inmiddels is zij coördinator. “Ik las de advertentie en wist meteen: ‘Dit wil ik doen!’. In de voorgaande jaren had ik mijn beide ouders mee verzorgd in de laatste fase van hun leven. Uit ervaring wist ik dus hoe zwaar en waardevol het kan zijn om 24 uur per dag voor iemand te zorgen,” vertelt Nellie van Hout. Na een in-

take-gesprek, waarbij vooral werd gekeken of ze geschikt was voor het werk, volgde Van Hout een uitgebreide opleiding: “Het is belangrijk dat je je aan kunt passen aan de normen en waarden in een gezin. Dat heeft te maken met respect en aanpassingsvermogen. De cliënt staat – samen met

Een swingend samenspel

de mantelzorgers – voorop. Alleen maar door ‘er te zijn’ kun je vaak al veel betekenen.” Iets betekenen Als belangrijke eigenschappen noemt Van Hout: goed kunnen luisteren, een open houding, evenwichtigheid en doorzettingsvermogen. Inmiddels is Van Hout coordinator en houdt zij zich bezig met werving, (bij) scholing en begeleiding van de vrijwilligers: “Als vrijwilliger ga je helemaal voor die ene situatie; als co-

samba percussieband Dale Cana. De startdatum is 2 oktober, de lessen duren van 20.00 tot 22.00 uur. Meer informatie via www.volksuniversiteitoss.nl

Via de Volksuniversiteit Oss is er een cursus van zeven lessen, waarin deelnemers kennismaken met percussie-instrumenten en de meest bekende sambaritmes. In de lesruimte zijn alle instrumenten, stokken en riemen aanwezig. Docent Eric Verhagen heeft veel ervaring en is tegenwoordig bandleider van de

Kaartavonden REEK – De kaartavonden van Achilles Reek starten weer op donderdag 5 september. Belangstellenden zijn vanaf 19.30 uur welkom. Iedereen uit Reek en omgeving is welkom. Meer informatie via tel. (0486) 47 17 30. Het clubhuis ligt aan de Mgr. Suijsstraat 35.

Op 10 september start opnieuw een basistraining. Belangstellenden kunnen voor meer informatie de website www.vptz-udenveghel.nl raadplegen, mailen naar info@svptz.nl of bellen met (0413) 82 03 05 of 06 12 11 46 06.

Jan Willem Alphenaar is een enthousiaste en inspirerende spreker over Social Media. Hij schrijft en spreekt hier dagelijks over. Jan Willem richt zich op onderwerpen als zakendoen met Social Media, contentmarketing, trends en ontwikkelingen. Archana Haarnack leert de bezoe-

Brabantse strijd om rundveebeoordelen Kort

BERLICUM -In het kader van Tour de Boer is zaterdag 31 augustus de derde open dag en tegelijk het Brabants kampioenschap rundveebeoordelen. Dit evenement wordt gehouden door het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) in samenwerking met de regio Uden en Land van Cuijk.

OSS - Opzwepende muziek, glimmende slaginstrumenten en kleurrijke muzikanten. De Braziliaanse percussie heeft inmiddels vele harten veroverd. Wie volgt?

ordinator kijk je breder.” Van Hout vat samen: “Dit werk geeft mij een goed gevoel. Iets kunnen betekenen voor de cliënt en zijn mantelzorger in de laatste fase: daar kun je veel voldoening uit halen.

UDEN - Bij Lunch For AllLiving For All aan de Industrielaan 10 in Uden wordt aanstaande dinsdag van 19.30 tot 22.00 uur een training gegeven over het succesvol zakelijk inzetten van Social Media. Deze training met Jan Willem Alphenaar en Archana Haarnack. word aangeboden door Ondernemers Netwerkgroep ‘Krachtige Vrouwen’.

Het evenement vindt plaats op het melkveebedrijf van Rob Jennissen en zijn ouders aan de Veedijk 69 in Berlicum. Alle leden van het BAJK mogen meedoen aan het kampioenschap. De

plaatselijke AJK’s hebben al verschillende oefenavonden voor hun leden gehad. De acht beste deelnemers mogen door naar het NK veebeoordelen op 7 september in Assen. Het evenement duurt van 10 uur tot 16 uur. Daarna wordt de Brabantse kampioen rundveebeoordelen 2013 en beste nieuwkomer bekend gemaakt. Tour de boer is een initiatief van BAJK in samenwerking met Netwerk de Peelhorst. Het doel is mensen in contact te brengen met het boerenleven. Meer informatie staat op www. bajk.nl

Nieuws

Open dag VU Oss OSS – Het nieuwe cursusjaar 2013/2014 van de Volksuniversiteit Oss, dat op woensdag 11 september begint, gaat traditioneel van start met een open dag. Op zaterdag 31 augustus van 10.00 uur tot 14.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom in het gebouw aan de Kruisstraat 94 in Oss. Alleen bezoekers die zich op de open dag aan de balie inschrijven, ontvangen een korting van vijf procent.

Hondentrainingen BERGHEM - Kynologenclub Oss houdt dinsdag 27 augustus een informatie- en inschrijfavond voor de hondentrainingen die zij aanbieden. Deze zijn bedoeld voor zowel pups, jonge honden als de wat oudere honden die gehoorzaam-

Inspirerend. Jan Willem Alphenaar verzorgt de training. kers alles over het snelst opkomende en populaire medium Pinterest. Aanmelden kan via service@inspirationforall.nl t.a.v. Karen Raatsie en de kosten zijn 12,50 euro exclusief consumpties.

heid, agility, flyball of ringtraining willen volgen. De avond start om 19.30 uur in Zalencentrum De Merx te Berghem.

Bewonersraad zoekt leden UDEN/VEGHEL – De bewonersraad van Area is op zoek naar nieuwe leden. Deze raad is de vertegenwoordiging van alle huurders van Area. Voor Area is de Bewonersraad een van de belangrijkste gesprekspartners en een klankbord voor de organisatie als het gaat om dienstverlening, leefbaarheid, wijkbeleid en onderhoud. In de Bewonersraad ontmoete actieve huurders elkaar, die graag ideeën uitwisselen over wonen in wijken en dorpen en over het beleid van Area. Meer informatie en een profiel voor de leden is te vinden op www.areawonen.nl. Huurders die graag meedenken of meedoen worden uitgenodigd te reageren voor vrijdag 13 september via bewonerraad@areawonen.nl.


16

ADVERTENTIE

Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

BELANGRIJKE MEDEDELING DE OPHEFFINGSLEEGVERKOOP IS GESTART!

ĂŠ " / -- ĂŠ6 ,""*ĂŠ6 ĂŠ/,-- ĂŠUĂŠ "8-*, UĂŠ 

ĂŠUĂŠ / 8/ ĂŠUĂŠ 1 -ĂŠUĂŠ -/

ALLES MOET WEG VOOR DE

STOELEN VAN DE

MICRO KUSSEN HOLLE VEZEL wasbaar/anti-allergisch normaal 35,nu

5,95

MATRASSEN 90x200 nu

45,-

140x200 nu

60,-

160x200 nu 70,180x200 nu

80-

DEKBED OVERTREKKEN 1-persoons

nu

10,00

POCKETVERING MATRAS -

90x200 nu 150, 140x200 nu 250,160x200 nu 300,180x200 nu 350-

REVOX BOXSPRING ELECTRISCH VERSTELBAAR GEHEEL COMPLEET

BANKEN VAN DE

36x 160x210

zie ook www.revoxbed.nl

92x 180x200

normaal 5169,-

5x 180x210 12x 180x220

850,-

1ĂŠ ĂŠ/ ĂŠ6"",ĂŠ ĂŠ  ĂŠ ĂŠ*,-

REVOX BOXSPRING GEHEEL COMPLEET 160 of 180 x 200 cm

", Ă&#x160;*,/Ă&#x160; 1 -Ă&#x160; EN BANKSTELLEN VOOR  Ă&#x160; Ă&#x160;*,<

Normaal 1995,- nu

500,-

Een ritje is beslist de moeite waard!!!

VEGHEL Meijerijstraat 50

Ook zondag!

IEDERE DAG GEOPEND

van 10.00 - 17.00 uur

van den Broek

wonen & slapen


17

ADVERTENTIE

Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

aan het bouwen aan de toekomst!

ik

TOT 30% VERBOUWINGSKORTING OP HET GEHELE ASSORTIMENT!

Wij gaan verder met het verbouwen van onze winkel! De komende periode zullen we iedere week een deel van onze winkel opnieuw inrichten. Om het werk wat aangenamer en lichter te maken vragen wij uw hulp bij het leegruimen van de schappen. Volg ons op facebook voor de wekelijkse opruimknallers. Deze week tot 30% verbouwingskorting op het gehele assortiment! GRATIS PARKEREN

|

GRATIS KOFFIE

|

DESKUNDIG ADVIES

|

GRATIS INSTALLEREN

|

GRATIS AFTERSALES

Beter af bij Ben MEER KEUZE, MEER FUN, MEER VOORDEEL!

www.benvandijk.nl 1% i-euro op hele assortiment

Bitswijk Rondweg1,9,Uden, Uden,0413-243535 0413-243535

www.benvandijk.nl


18

ADVERTENTIE

Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013

Autobedrijf W. van Dijk 52374577

Hommelsedijk 14 5473 RG HEESWIJK-DINTHER Telefoon: 0413-291887

OOK VOOR REPARATIES EN APK KEURINGEN

Slaapkamers Keukens

Relaxfauteuils Meubels

In de showroom hebben wij verschillende "IJ*OHNVAN'ERWENMAKENZEALMEERDANJAARKEUKENS bedden staan. Voor iedereen kunnen wij een Diverse keukens staan nu ook in de nieuwe showroom. passend bed leveren. $EKEUKENSZIJNVANLANDELIJKTOTMODERNDIEMETDIVERSEBLADEN VANGRANIET COMPOSITE ROESTVRIJSTAAL TERRASSOOF Ook kledingkasten kunnen op maat gemaakt worden naar uw wensen, in ZELFSVANHOUTGEMAAKTKUNNENWORDEN

s'ROTECOLLECTIEOPVOORRAAD "IJ*OHNVAN'ERWENINDESHOWROOMVINDJEVERSCHILLENDESTIJLEN s/PMAATGEMAAKT MEUBELS$EZEKUNNENOPMAATENNAARUWWENSENINKLEUR s)NSTOFOFLEDER worden gemaakt. De meeste meubels worden gemaakt van s(ANDBEDIENDOFELEKTRISCH EIKEN MAARKUNNENOOKVANNOTEN BEUKENOFVANMDF s-OGELIJKMETSTA OPHULP s'RATISBEZORGD gemaakt worden.

t/mt/m do do 9.309.30 - 18.00 - 18.0 Kom Kom kijken kijken ma ma vrijdag vrijdag 9.309.30 - 21.00 - 21.00 in onze in onze zaterdag zaterdag 9.309.30 - 17.00 - 17.00 afspraak afspraak ookook â&#x20AC;&#x2DC;s avonds â&#x20AC;&#x2DC;s avonds showroom showroom Op Op Volkelseweg 38, 5427 RB Boekel - tel. 0492 - 322345 - fax 0492-322467 - www.johnvangerwen.nl - info@johnvangerwen.nl

TE KOOP

Voordelige kantooropleidingen

Wie kan bijles Natuur-en Scheikunde geven? 1-2 hr/wk. Gymnasium Bernrode klas 5. Tel:0610940691 of maria.m@ kpnplanet.nl ROMMELMARKT UDEN 1 SEP Lavendelplein aanvang is 10 uur 110 kramen voor meer info kijk op www.jvooievaarsnest. nl Is uw houthok gevuld voor de winter. Haardhoutmarkt P. v/d Wijst Zeeland, droog hout. 06-52682008 100 gebruikte cd doosjes â&#x201A;Ź 10,= gratis thuisgebracht 06-54956043. VTU Telecom Zomeractie Gratis LED TV + GSM 500 min/sms 1000 MB 32,75. Onbeperkt SMS en Internet voor 5,00 Vluchtoord 10 Uden Open tot 21.00 uur APPLE IPHONE ACTIE,Simonly vanaf 2,00,Overstappen loont ! VTU Telecom Vluchtoord 10 uden www.vtu.nl

volg je bij Instituut van den Boom!

Wij starten in september met alle opleidingen: Administratieve- en boekhoudopleidingen Bekijk het complete aanbod op onze website o.a. Basiskennis boekhouden PDB en MBA

INSCHRIJVEN KAN NOG! Meer informatie vind je op www.instituutvandenboom.nl of bel 0492 - 36 27 51

 23(1'$*,1'2256.,8'(1 =21'$*6(37(0%(5  9$1727885 0HWGHYROJHQGHDDQELHGLQJHQ 3URHIOHVâ&#x201A;Ź 

JHOGLJWPVHSW  1DMDDUVFXUVXVOHVVHQâ&#x201A;Ź 153 JHOGLJYDQDIDXJXVWXVWRWRNW  *5$7,6VNLsQRIVQRZERDUGHQ WLMGHQVGH2SHQ'DJ 

DIVERSEN

,QGRRUVNL8GHQ'pPDQLHURPMHYRRUWHEHUHLGHQ RSGHZLQWHUVSRUW x x x x x x x

(HQRQHLQGLJHSLVWHHQJHHQODVWYDQUHJHQHQNRX 1LHWZDFKWHQRSGHOLIWRIPHGHFXUVLVWHQ LQVWUXFWHXURSFXUVLVWHQ /HVVHQZDQQHHUMLMZLOHQZLMSODDWVKHEEHQ 2PWHOHUHQVNLsQVQRZERDUGHQ -HWHFKQLHNHQFRQGLWLHWHYHUEHWHUHQ 2IÂŤRPMHDQJVWWHRYHUZLQQHQ

.LMNYRRUPHHULQIRHQDDQELHGLQJHQRSZZZLQGRRUVNLXGHQQO /LHVVHQWVWUDDW) 6%9RONHO 7HO ,QGRRUVNL8GHQ/LHVVHQWVWUDDW)6%9RONHO (PDLOLQIR#LQGRRUVNLXGHQQO WHOHPDLOLQIR#LQGRRUVNLXGHQQO6.,<28#,1'2256.,8'(1

zon 8 sept Vlooienmarkt Katwijk Evenementenhal Cuijk korte oijen 3. Kraam â&#x201A;Ź17,50 gp. 5m. â&#x201A;Ź10 donevents.nl 0294237320 Bestrating van inritten en terrassen. Vakkundig en betrouwbaar. 0413264426 Vrije Markt Volkel t.o. de kerk in Volkel zat 24 aug.Gebruikte spullen, info en kraamhuur 06-12240868 b.g.g. 0413272149 UW HOUTEN VLOER PROF. GESCHUURD + BEHANDELD!! VOOR INFO BEL 0651123924 25 augustus ROMMELMARKT Over den Dries Nistelrode.9.00-16.00 u. Entree 2,00 (kinderen tot 12 jaar gratis). rommelmarktoverdendries@ gmail.com

STATIONWAGONS: Ford Focus 1.6i ..................................................... 2007 Ford Focus 1.8D ................................................... 2001

BESTELWAGENS: Ford Transit 85 kW ................................................ 2006

  

:LM]LMQ  VSHFLDOLVWLQ  ]RQZHULQJ 

PDUNLH]HQ UROOXLNHQ  UDDPGHFRUDWLH  WHUUDVRYHUNDSSLQJ  VQHOOHOHYHULQJ   

YDNNXQGLJHPRQWDJH  VHUYLFH RQGHUKRXG   

 #

  "# 

  !  !   

  :LM]LHQXJUDDJLQ  RQ]HVKRZURRP

W W W. AMBIANCE-ZONWERING.NL / VANLEEUWEN

AUTOSERVICE ST.HUBERT WWW.ASSH.NL

TE HUUR Fraai 3 kamer appartement in Nistelrode, 2de verd., lift, deurvideo, bad/douche, Siematic keuken met apparatuur, bad/douche, balkon, kluisje. Bij voorkeur alleenstaande dame. Zeer veilig wonen. Geen huisdieren en kinderen. Kale huur â&#x201A;Ź555,00/mnd. inl:0413-72 52 57 of 06 51 91 55 52. Beschikbaar vanaf 1 oktober. Woonhuis Raam Uden. Inl: 06-40702862

Ford Ka 51 kW .................................... 2009-2010-2011 Ford FiĂŤsta 1.25I ................................................... 2003 Ford FiĂŤsta 1.6 ............................................. 2003-2009 Ford FiĂŤsta nieuw model ...................................... 2011 Ford FiĂŤsta 1.2 60 KW .......................................... 2009 Ford FiĂŤsta 1.4 ...................................................... 2009 Ford Focus 1.6i 74 kW .......................................... 2009 Ford Focus 1.6i-16v ..................................... 2002-2005 Ford Focus 1.4i ................................... 2002-2004-2007 Ford Focus 1.6 D ......................................... 2006-2007 Ford Focus 1.6 77 kw ........................................... 2011 Ford Focus 1.6 ...................................................... 2012 Ford Focus 1.8 TDi ...................................... 2000-2004 Ford Focus 2.0 107 kW......................................... 2009 Ford Fusion 1.6i .......................................... 2004-2007 Volkswagen Polo................................................... 2011 CitroĂŤn C3 ............................................................. 2008

"/6!' OCCASIONSNL

"VEJ"5%*,8 ;XBSUNFUBMMJD -.WFMHFO &MFDSBNFO

 ĂŠ 

"VEJ"72VBUUSP ;XBSUNFUBMMJD $MJNB "MDBOUBSBMFFS "VUPNBBU

 ĂŠ 

#.8J$PNQBDU 3PPENFUBMMJD $7&MFDUSJTDIFSBNFO

 ĂŠ 

$JUSPFO1JDBTTP7%FVST HSJKTNFUBMMJD $MJNB $7

 ĂŠ 

'JBU4FJDFOUP41*:PVOH %POLFS#MBVXNFUBMMJD LN

 ĂŠ 

'JBU4UJMP+5% %FVST #MBVXNFUBMMJD "JSDP

 ĂŠ 

'PSE'PDVT74UBUJPO (SJKTNFUBMMJD $PPM4PVOE

 ĂŠ 

'PSE'PDVTJ%FVST ;XBSUNFUBMMJD 5JUBOJVN [FFSMVYFVJUWPFSJOH

 ĂŠ 

/JTTBO"MNFSB5JOPJ(SJKTNFUBMMJD $MJNB /BWJHBUJF

7FSLPDIU

0QFM"TUSB$%5*4UBUJPO (SJKTNFUBMMJD (SPPUOBWJHBUJF CVTJOFTT

 ĂŠ 

1FVHFPU(5* (SJKTNFUBMMJD -FFSBMDBOUBSB $MJNB

7FSLPDIU

3FOBVMU$MJP7;XBSUNFUBMMJD $7&MFD3BNFO -.WFMHFO

 ĂŠ 

3FOBVMU.FHBOF4DFOJD74QPSU "VUPNBBU "JSDP 5SFLIBBL

7FSLPDIU

4LPEB0DUBWJBGTJ&MFHBODF "OUSBDJFUNFUBMMJD %FVST $MJNB

 ĂŠ 

4LPEB3PPNTUFS7#FJHFNFUBMMJD -1((POEFSCPVX

 ĂŠ 

4V[VLJ4XJGU3PPE %FVST "JSDP LN WBOEFFFSTUFFJHFOBBS ĂŠ  5PZPUB1BTFPJ$PVQF HSJKTNFUBMMJD

 ĂŠ

7PMLTXBHFO(PMG***$BCSJPMFU CMBVXNFUBMMJD 

 ĂŠ 

7PMWP$ZMJOEFS 4UBUJPO #FJHFNFUBMMJD

 ĂŠ 

7PMWP7

Ook altijd diverse goedkope inruilautoâ&#x20AC;&#x2122;s op voorraad. Alle autoâ&#x20AC;&#x2122;s worden geleverd met N.A.P. kilometergarantie. Aangesloten bij de BOVAG. Grootvenseweg 27 St.Hubert 5FMCHHrFNBJMJOGP!BTTIOM

 


20

AUTOâ&#x20AC;&#x2122;S IN DE REGIO

Editie 34 vrijdag 23 augustus 2013


Stadskrant Veghel vrijdageditie week 34 2013  
Stadskrant Veghel vrijdageditie week 34 2013  

Stadskrant Veghel is met voorsprong het best gelezen nieuwsblad in Veghel en omgeving. Aan de basis van dit succes ligt de betrokkenheid van...

Advertisement