Page 1


4

ADVERTENTIE

DFWLH

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

december 

Woensdag 11 december*/1"5&)"50560 Donderdag 12 december*/4*+,560

&DGHDXERQ &DGHDXERQ kerst pakket

Spaarzegels Bij elke besteding van â‚Ź 5,- ontvangt u een spaarzegel, bij een volle spaarkaart maakt u kans op: 1 minuut GRATIS winkelen, een prachtige fiets, 20 Kerstpakketten t.w.v. â‚Ź 200,- en diverse kadobonnen te besteden bij de deelnemende winkeliers.GRATIS FIETS!

vanTWEETALIG ONDERWIJS OP HET MERLETCOLLEGE

ter waarde van â‚Ź 200,-

&DGHgratisDXERQ &DGHDXERQ minuut 1 â‚Ź 25,& â‚Ź 50,-

te besteden bij de deelnemende winkelsshoppen !

"/ 441303441#&/345"/)"13&6&-,0./ 5&1#"/%.&3%&01("/*2"3*&*2)&38+/3&6&3&/)0&5&&- .&/2&/""/6&7*(74--&/7*+/

De Decemberactiebussen staan bij Jan Linders, Supercoop, Jumbo, Primera en de Bruna

KOOPZONDAG 15 december & 22 december

 

*+5&170&,&/4""/3&.&-%&/5*"0/7&6&#2*3& www.merletcollege.nl &1-&3$0--&(&1"5& &1-&3$0--&(&4*+, 300'6&( 103&231""3

!1"5& 4*+,


Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Bijzondere onderscheiding voor 125-jarig bedrijf uit Vierlingsbeek

Creemers nu Hofleverancier

Hofleverancier. Oud-directeur Johnny Creemers (midden), directeur Michel Creemers (links) en burgemeester Karel van Soest met het wapenschild dat een ereplek krijgt bij het Vierlingsbeekse bedrijf. VIERLINGSBEEK – Ze waren verheugd, Johnny Creemers en zijn zoon Michel, toen burgemeester Karel van Soest van de gemeente Boxmeer vrijdag in zijn speech een stap verder ging dan ‘slechts’ stilstaan bij het afscheid van ‘vader’ Creemers van het glas-, schilder- en onderhoudsbedrijf uit Vierlingsbeek. Want de burgemeester kwam met de mededeling dat het Koning Willem Alexander heeft behaagd om het 125-jarige bedrijf bij Koninklijke Beschikking tot Hofleverancier te benoemen. Op uitnodiging van de burgemeester kwamen de in origineel werktenue gestoken kleinkinderen van Johnny Creemers (69) met een kar voorrijden, met daarop het officiële wapenschild dat hoort bij deze eretitel. De noodzakelijke screening door onder andere justitie en de belasting-

dienst, zowel feitelijk als financieel, doorstond het bedrijf glansrijk. Van Soest overhandigde het schild aan directeur Michel Creemers (37), die sinds 2006 in de bedrijfsleiding de vijfde generatie in lijn vertegenwoordigt van het in 1888 gevestigde familiebedrijf. Zijn vader Johnny werkte vanaf 1963 in het bedrijf, waarbij hij vanaf 1972 tot 2005 directeur was. Om te voorkomen dat Creemers overspoeld wordt met bloemen en andere geschenken, hadden ze de relaties verzocht een donatie te doen aan de Stichting KIKA, die zich inzet voor onderzoek ter voorkoming en genezing van kinderkanker. Vernieuwing Creemers is continue bezig met innovaties. Eind jaren 70 was het als Isoplan bedrijf nauw betrokken bij het na-isoleren van gebouwen met isolatieglas en

spouwmuurisolatie. Begin jaren 90 startte Creemers als een van de eersten met deelvervanging van dorpels en stijlen via een nieuwe houttechniek. Sinds 2000 is het bedrijf systeemhouder van Lamikon. Naast het leveren van hoogwaardig binnen- en buitenschilderwerk is Creemers gespecialiseerd in het onderhoud van de hele buitenschil van woningen en gebouwen. Naast ‘duurzaam vastgoedonderhoud’, maakte het bedrijf vorig jaar een start met het proces van ‘het verspuiten van verf’. Dit jaar zijn de eerste binnenwerken afgerond en niet alleen zijn de resultaten uitstekend, maar ook de uitvoeringstijd is flink bekort. En de nieuwste dienstverlening is sinds dit jaar de renovatie van verweerde aluminiumgevelpuien. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid van zes tot ruim 30 medewerkers nu.

Voortzetting aannemersbedrijf Milbouw NIEUW BERGEN - Het bouwbedrijf Milbouw in het Limburgse Nieuw Bergen doorbreekt de negatieve spiraal die momenteel in de bouw en de economie heerst. De huidige eigenaren Martien sr. en Ria van Mil hebben na vele jaren het stokje doorgegeven aan de jongere generatie. Snel was duidelijk dat het niet gewenst was de onderneming na 102 jaar te sluiten dus gingen Martien sr. en Ria op zoek naar een opvolger. Deze is gevonden in de samenwerking tussen Rik van Mil en Marcel van Hest. Hiermee is het mogelijk verschillende disciplines en kwaliteiten te combineren in de onderneming. Veelzijdig Vanaf nu beheerst Milbouw de ontwerpende- en de uitvoerende kant van het bouwproces door de samenwerking van Rik en Marcel. Rik is al jaren timmerman en uitvoerder. Marcel is al jaren

architect en bouwtechnisch ingenieur. Hiermee is een koppeling ontstaan waarmee het complete bouwproces aangeboden kan worden. De aanwezigheid van beide disciplines maakt het geheel juist zo flexibel. En flexibiliteit is dé remedie om de bouw uit de crisis te tillen. Of het nu om een kleine verbouwing of een complete nieuwbouwwoning gaat, het totale proces kan begeleid worden door

5

ZAKENPAGINA

Milbouw. Van concept tot oplevering en verder. De komende tijd zal er achter de schermen het een en ander veranderen, maar Milbouw is en blijft altijd uw partner in de bouw. In het voorjaar komt er open dag ter kennismaking, maar natuurlijk staat de deur voor die tijd ook altijd voor u open. Meer informatie: Milbouw, tel. (0485) 34 12 23, mob. 0620346073, www.milbouw.nl of www.remurere.nl.

Gratis kaartjes voor Cuijk on Vrije keuze Ice bij Albert Heijn in Cuijk van advocaat CUIJK - Op zaterdag 7 december start alweer de vijfde editie van Cuijk on Ice. Net als in alle voorgaande jaren is Albert Heijn Cuijk weer sponsor van dit gezellige evenement. Supermarktmanager Tim Walg: “De schaatsbaan staat ieder jaar vlakbij onze winkel. Daarom is het erg mooi om samen een actie te doen. In samenwerking met Unox kunnen wij onze klanten ook dit jaar weer een gratis kaartje voor dit gezellige evenement aanbieden. Als je in de periode van 2 december tot en met 15 december vijf actieproducten van Unox koopt, ontvang je een gratis toegangskaartje voor de schaatsbaan ter waarde van 2,50 euro. In onze supermarkt aan de Smidstraat treft u een grote actiepresentatie aan waar de betref-

fende artikelen staan uitgestald. Naast een gratis toegangskaartje ontvangt men, zolang de voorraad strekt, ook nog gratis de beroemde Unox-ijsmuts. Wij hopen met deze actie weer veel mensen aan het schaatsen te krijgen!”

Actie. Wie tijdens de actieperiode bij de AH in Cuijk vijf actieproducten koopt, ontvangt een gratis toegangskaartje.

Action opent winkel in Gennep GENNEP - Action opent op donderdag 5 december een winkel in Gennep. Dit wordt alweer de 302e winkel in Nederland en een heuse aanwinst voor Gennep.

rassend kunnen winkelen en dat Action haar slogan iedere keer weer waar maakt. Action groeit dan ook hard en heeft inmiddels 397 filialen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Action, met de slogan ‘verrassend volledig, verbazend voordelig’, staat bekend om zijn verbazend lage prijzen en zijn verrassend volledige assortiment. Het sterk wisselende assortiment bestaat uit meer dan 5.000 artikelen en is zeer breed. De productgroepen omvatten onder meer Huishoud & Inventaris, Decoratie, Kantoorbenodigdheden, Fashion & Textiel, Food & Drinks, Doe-het-zelf, Speelgoed, Was & Reiniging en Cosmetica. Wekelijks introduceert Action 100 tot 150 nieuwe artikelen.

Lage prijzen Action is in staat zeer lage prijzen te hanteren door haar grootschalige en efficiënte inkoop, een optimale distributie en een kostenbewuste bedrijfscultuur. Deze verbazend lage prijzen en het continu variërende en complete assortiment worden door de consument herkend. Veel klanten bezoeken Action meerdere keren per week en zien een bezoek als funshoppen.

Succesvol Action is in Nederland al 20 jaar en in België al bijna tien jaar actief en zeer succesvol. Steeds meer klanten ontdekken dat ze bij Action zeer voordelig en zeer ver-

Medewerkers Bij Action maken medewerkers het verschil. Door het succes en de enorme groei, is Action regelmatig op zoek naar nieuwe, enthousiaste en klantgerichte medewerkers. Vacatures staan gepubliceerd op de site www.action.jobs.

teraard niet als de verzekerde door een ander in een procedure wordt betrokken. Bent u verzekerd voor rechtsbijstand en heeft u een procedure? Kies gerust uw eigen advocaat! Neem voor vragen vrijblijvend contact op met GH Advocaten.

FRIETWAGEN Op uw feest? www.snackmobiel.nl

Opening. Action opent op donderdag 5 december een nieuwe winkel in Gennep.

Dorpsplannen gepresenteerd

Milbouw. Samen bouwen, sterk en efficiënt, dat is de toekomst. Rik en Marcel staan voor u klaar

Op 7 november 2013 heeft het Europese Hof van Justitie een belangrijke beslissing genomen die grote gevolgen heeft voor iedereen met een rechtsbijstandverzekering. Voortaan kan de ondernemer of particulier die voor rechtsbijstand is verzekerd in alle procedures zelf zijn advocaat kiezen. De kosten hiervan, komen geheel voor rekening van de verzekeraar. Vroeger mocht u alleen zelf een advocaat kiezen als u voor de zaak naar de rechtbank moest (procesmonopolie) of als er sprake was van een belangenconflict (als beide partijen bij één verzekeraar waren verzekerd). Met de uitspraak van de hoogste Europese rechter komt een einde aan de normale werkwijze van rechtsbijstandverzekeraars, waarbij de zaak intern door werknemers werd behandeld. Voortaan mag in elke procedure een advocaat worden gekozen. Onder procedures vallen alle administratieve of gerechtelijke procedures, waaronder het indienen van een bezwaarschrift, het voeren van een procedure bij het UWV, kantonprocedures en verder alle bestuurs- en civielrechtelijke procedures. U kunt hierbij denken aan arbeidsgeschillen, zaken over vergunningen, boetes, geldvorderingen en/of (ver)huur. De rechtsbijstandverzekeraar mag wel het voorwerk verrichten en pas bij procedure de zaak uitbesteden aan de advocaat van uw keuze. Dit geldt ui-

VIERLINGSBEEK - Wonen Vierlingsbeek, Pantein, de gemeente Boxmeer en de zes dorpsraden van kernen uit Boxmeer Zuid presenteren dinsdag 10 december de zogeheten dorpsvisies.

Voor elke kern is de afgelopen maanden, op initiatief van Wonen Vierlingsbeek, een dorpsplan ontwikkeld dat op 10 december vanaf 19.00 uur aan de dorpsraden wordt overhandigd in Joffershof in Vierlingsbeek.


Editie 49 dinsdag 3 december 2013

ADVERTENTIE

7


11

NIEUWS BOXMEER, SINT ANTHONIS

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Nieuwe lijsttrekker Johan Koelman (45) zet in op zes zetels voor SP Boxmeer

‘Een sociale partij is hard nodig’

BOXMEER - De politie heeft zaterdagavond, rond 22.00 uur, vijf jongens aangehouden op de Sint Jozefstraat in Boxmeer. Het gaat om jongens tussen de 14 en 18 jaar uit Boxmeer, Sambeek en Vierlingsbeek.

BOXMEER - Johan Koelman is de nieuwe lijsttrekker van de SP in Boxmeer. De in Bakelgeert Noord woonachtige Koelman (45) is lijstvoerder van ‘een jonge, frisse lijst’. Koelman: “We willen ons sociale gezicht nĂłg meer laten zien.â€? Koelman mag dan een nieuw gezicht zijn, de politiek is hem allesbehalve vreemd. “Als voorzitter van de wijkraad Boxmeer Noord heb ik altijd veel contact gehad met wethouders en lokale politici. Daar heb ik ook zelf ervaren dat vooral de communicatie van de gemeente richting de burger een stuk beter kanâ€?, vertelt hij. “Mensen moet je in simpele Jip- en Janneketaal uit kunnen leggen waarom iets wel of niet kan. Niet zomaar, of aan de hand van slechts een telefoongesprek, bepaalde zaken voor anderen invullen. Daar moeten we echt van af.â€? Principes De SP zet in op ‘minimaal vier maar liefst zes zetels’. Het feit dat de partij in 2012 uit de coalitie stapte, heeft volgens Koelman geen negatieve gevolgen. “Mensen die we hebben uitgelegd waarom we uit de coalitie stapten, kunnen hier begrip voor opbrengen. Mensen aan het werk zetten tegen een salaris dat lager ligt dat het mi-

Politie

Theo Weenink stopt als raadslid BOXMEER - Theo Weenink stopt na twintig jaar als raadslid van de Socialistische Partij (SP). De Boxmerenaar komt bij de raadsverkiezingen op eigen verzoek niet terug op een verkiesbare plaats. Wel komt

Lijsttrekker. De 45-jarige Johan Koelman gaat de lijst van de Socialistische Partij (SP) Boxmeer aanvoeren tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. nimumloon, vinden wij niet kunnen. Dan komt de menselijke waardigheid in het geding. Wij wijken dan niet af van onze principes. Het rijk gaat ook stevig beknibbelen op thuiszorg, dagbesteding en sociale voorzieningen. Je hebt een sociale partij als de SP dus meer en harder nodig dan ooit om deze belangrijke zaken in stand te houden.â€? Speerpunten WMO vormt voor de SP ĂŠĂŠn van de belangrijkste speerpunten. “De menselijke kant moeten we centraal stellenâ€?,

vindt Koelman. “De kwaliteit van zorg moet gewaarborgd worden. Als het nodig is, moet er meer geld naar de WMO en desnoods op andere vlakken bezuinigen. Ook moet kritisch gekeken worden met welke organisaties wij in zee gaan. De SP komt in haar verkiezingsprogramma met alternatieve voorstellen.� Andere belangrijke zaken zijn armoedebestrijding, vooral bij kinderen en de leefbaarheid van de kernen. De SP gaat zich tevens nadrukkelijk inzetten voor woningen voor jongeren.

“Hier kunnen gebieden voor aangewezen worden, zoals bij het BP-tankstation of aan de Bakelgeertstraat. En waar een woningstichting achterblijft, moeten we andere corporaties en stichtingen toelaten. Behalve sociale huur- moeten er ook sociale koopwoningen komen. En om jongeren te behouden, moet er actief worden ingezet op goed openbaar vervoer en werkgelegenheid�, besluit Koelman.    

“De plannen om samen (Cuijk en Boxmeer, red.) iets te gaan doen, lagen er al langer en we hebben daarom een verhaal uitgewerkt dat heeft geleid tot toekenning van provinciale cultuursubsidie op het gebied van cultureel erfgoed�, vervolgt Baudet, die aangeeft dat daarmee stap 1 is genomen, ‘maar dat er nog een boel werk te verrichten is’. “In Cuijk heeft in de vierde eeuw een Romeine

brug gelegen en er was een castellum (legerbasis). Toch is dat nergens terug te vinden. Doordat het verhaal nergens nadrukkelijk terugkomt, zit het niet in het collectief geheugen van bewoners in Cuijk en eigenlijk geldt hetzelfde in grote mate voor de mensen in Boxmeer. Er gaan dus panelen komen die de geschiedenis vertellen.� “Ook komen er waarschijnlijk apps die er bijvoorbeeld voor zorgen dat iemand bij een bezoek aan het Romeinse park in Cuijk of de Middeleeuwse route in Boxmeer op zijn of haar mobiele telefoon ondersteunend film-, geluidsen fotomateriaal krijgt te zien en horen. Ook zullen lespakketten ontwikkeld worden, zodat kinderen uit deze gemeenten al op jonge leeftijd kennismaken met hun eigen geschiedenis.�    

Middeleeuwen. Boxmeer gaat de komende jaren de Middeleeuwse historie van de streek beleefbaar maken.

SINT ANTHONIS – De gemeenteraad van Sint Anthonis kiest tijdens de vergadering van 9 december een variant voor de gewenste doorsteek tussen de Brink en het multifunctioneel centrum Oelbroeck. Voor het verbindingspad zal gekozen worden voor een alternatieve variant omdat onlangs de aankoop van garage Bollen afketste. De garagehouder, die zich als wethouder buiten de politieke discussie houdt, ging niet akkoord met het gemeentelijk bod van 171.000 euro.

Bij het alternatief zal er een doorbraak worden gemaakt ter hoogte Breestraat 22, het voormalige pand van jongerencenturm de Link. In een reactie op schrftelijke vragen van het CDA zei het college van Burgemeester en wethouders dat dit geen invloed zou hebben op de voortgang van het project. Bekend is dat de gronduitgifte voor woningen met hofjes op het voormalige voetbalterrein pas in 2015 plaats vindt. De kwestie staat op de agenda van de gemeenteraadsvergadering van maandag 9 december. De aanvang is 19.30 uur.

Ad de Kort weer lijsttrekker SAN SINT ANTHONIS - Ad de Kort uit Wanroij zal tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Sint Anthonis opnieuw de lijsttrekker van Sint Anthonis Nu (SAN) worden. Dit is de uitkomst van een goed bezochte ledenvergadering van woensdag 13 november in ‘t Wapen van Wanroij. De voordracht werd door de leden unaniem gesteund. De verwachting is uitgesproken dat met dezelfde inzet en houding van de afgelopen vier jaar ook na de verkiezingen de doelstellingen voor vier jaar worden gerealiseerd. “Dit lijkt nu

nog belangrijker dan ooit�, meldt SAN. De nummers 2, 3 en verdere kandidaten op de groslijst worden volgens Willy van Erp van SAN binnen twee wekend bekend gemaakt.

Lijsttrekker. Ad de Kort. ( foto: Jacques Verschuren)

hij, net als partijprominent Emile Roemer, als ‘lijstduwer’ terug op de kieslijst. Weenink is al twintig jaar gemeenteraadslid in Boxmeer. Ook was hij in het verleden partijvoorzitter, fractievoorzitter en burgerraadslid van de SP.

Lijsttrekkersdebat op 13 februari 2014 in Het Kruispunt in Beugen BEUGEN - Nieuwsblad De Maas Driehoek houdt op donderdag 13 februari 2014 in samenwerking met BLOSrtv een debat tussen de lijsttrekkers van de politieke partijen voor de Boxmeerse gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Het lijsttrekkersdebat zal plaatsvinden in het vorig jaar geopende MFC Het

Kruispunt in Beugen. Het definitieve programma van de verkiezingsavond zal de komende weken worden ingevuld. In de gemeente Boxmeer zijn inmiddels zeven van de acht lijsttrekkers bekend. Alleen de Progressieve Kombinatie (PK) moet haar lijsttrekker voor 2014 nog presenteren. Eventuele nieuwe partijen moeten zich vóór 23 december aanmelden.

Gemeente

DE BURGEMEESTER NEEMT U MEE...

‘Gaan historie beleefbaar maken’ Raad beslist over doorsteek BOXMEER - De gemeenten Cuijk en Boxmeer maakten onlangs bekend dat zij hun eigen historie beleefbaar willen maken voor bezoekers en inwoners. “Lange tijd is archeologie een ondergeschoven kindje geweest. Door beelden te tonen en de verhalen die erbij horen te vertellen, gaat die geschiedenis ook echt leven�, vertelt de Cuijkse wethouder toerisme Arthur Baudet.

De politie kreeg de melding van een getuige dat vijf jongens bezig waren om de toegangsdeur van een winkelcentrum aan de Sint Jozefstraat in Boxmeer open te breken. Ter plaatse troffen de agenten de jongeren aan en ze hadden inderdaad de deur geforceerd. Daarop zijn ze aangehouden en meegenomen.

.Het is altijd moeilijk om uit een volle agenda een keuze te maken wat nu het meest interessant is om met u te delen. Deze week maak ik de keuze voor het thema “zelfsturing�. Op donderdag 27 november jl. organiseerde de gemeente Sint Anthonis een bijeenkomst in ’t Wapen van Wanroij met als titel “Samen bouwen aan de kracht van Sint Anthonis�. Deze bijeenkomst bruiste en gaf heel veel positieve energie. Dit was de conclusie van de bijna 70 aanwezigen die woensdagavond onder leiding van Ben van Essen aan de slag gingen met het thema ‘Samen bouwen aan de kracht van Sint Anthonis’. Zelfsturing is voor onze dorpen niet nieuw. Elk dorp heeft al zijn eigen voorbeelden en successen. Want in zes geformeerde discussiegroepen kwamen prachtige voorbeelden van zelfsturing over de

tafel en al snel werd duidelijk dat er vertrouwen is in de kracht van de eigen dorpsgemeenschap. Velen spraken trots over de inzet van vrijwilligers op heel veel terreinen en ook de mogelijkheden die dit biedt voor de toekomst. Als voorbeelden van zelfsturing in onze gemeente werden onder andere genoemd het Avonturenpark in Oploo, de dorpsvisies Landhorst en Stevensbeek, de onlangs in Wanroij en Westerbeek afgeronde iDOP’s, de organisatie van de kermissen, het project Stil Sint Tunnis, de huidige wijze van het beheer van de gemeenschapshuizen, de in eigen beheer geschreven dorpsvisies in Ledeacker, Westerbeek en Sint Anthonis en nog veel meer voorbeelden. Zelfsturing, niet omdat het moet, maar omdat we echt van mening zijn dat diegene die wonen en leven in onze gemeente, zelf ook het beste weten hoe dat wonen en leven nog beter en mooier kan worden. Op 17 december is een volgende bijeenkomst gepland en 17 aanwezigen hebben zich hiervoor aangemeld. Zij praten over hoe zelfsturing verder vorm gegeven kan worden.


12

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Advocaten voor iedereen Arbeidsrecht Consumentenrecht Huurrecht Incasso Letselschade Ondernemingsrecht Onroerend goed recht Personen- en familierecht Strafrecht

Gratis inloopspreekuur op donderdag van 16.30 tot 17.30 uur

REMMEN & SPIERTZ A D V O C AT E N Akkerdistel 2 5831 PJ Boxmeer Telefoon 0485-581800

www.remmenspiertz.nl


14

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Wij kochten een zeer

10.000den

GROTE SUPERMARKT

PALLETS VOL

met allĂŠĂŠn maar A-Merken WEER VOLLEDIG AANGEVULD MET ECHT ALLE SUPERMARKT ARTIKELEN

â‚Ź 50 tot â‚Ź 100

ES MET LE ALL

VOORDEEL

40%

op volle winkelwagen

KASSAKORTING

LAYS - HEINEKEN - COCA - COLA - KNOR - VERKADE - SILAN - DREFT - REDBAND - WELLA - DE - MARS - STRUIK - UNOX - BAVARIA - SPRITE - LU - MILKA - HERO - CALVÉ - HEINZ - NUTELLA - REXONA - PRODENT - PAGE - VENZ - BONDUELLE - RED BULL ENZ...

N! OP DE NORMALE SUPERMARKTPRIJZE

WWW.TIMCOVOORDEELMARKT.NL Aalst, Burg. Mollaan 

   

Win! 

!"

Druk- en zetfouten voorbehouden.

Beats Studio headset t.w.v. 299.-

Kom naar de winkel of ga naar www.welcombij.nl/winactie

KIJK SNEL OP WWW.WELCOMBIJJANSSEN.NL! Welcom bij Janssen

t ,MPPTUFSUVJO

t +5#PYNFFS

t 5FM

t

@mobielmanager


Editie 49 dinsdag 3 december 2013

15

UITGAAN

Benefietdiner als ‘weggevertje’ voor mantelzorgers en behulpzame buurman of familieleden

Diner voor ‘helden’ in De Weijer

Uitgaans Agenda GOEI VOLLUK CUIJK Za. 7 december, 22.00 Coverband Dirty Harry. Entree is gratis. MARIAKAPEL H’HEES Zo. 8 december, 15.00 Wereldmuziekkoor A Djambo. Entree 5,00 euro. www.mariakapel.nl ROEPAEN OTTERSUM Zo. 8 december, 16.30 Cross-overconcert Josse de Pauw en Corrie van Grinsbergen. De entree is 15,50 euro. www.roepaen.com DE WEIJER BOXMEER Di. 10 december, 18.00 ‘Helden van 2013’: benefietdiner voor 16,50 euro. Do. 12 december, 20.15 Anne Krenina, tragisch liefdesverhaal. Entree is 8,50 euro incl. drankje. www.deweijer.nl

Initiatief. De Weijer staat dinsdagavond 10 december uitgebreid stil bij ‘de helden van 2013’: een driegangendiner, weg te geven als cadeautje aan mantelzorgers, een behulpzame buurman en anderen... “Wij pakken graag onze maatschappelijke rol op�, zegt initiator Stella Linders ( foto) van De Weijer in Boxmeer. BOXMEER - De Weijer in Boxmeer staat dinsdag 10 december uitgebreid stil bij ‘de helden van 2013’. Die avond wordt een speciaal benefietdiner georganiseerd voor mantelzorgers, de buurman die altijd zo behulpzaak is of een familielid dat ondanks alle tegenslagen de moed erin houdt. “Kortom, de groep mensen die het verdient om door een familielid, kennis of buurman in de bloemetjes gezet te worden. Bijvoorbeeld door ze een driegangerdiner cadeau te doen�, vertelt initiator Stella Linders van De Weijer. Het initiatief kwam tot stand na een brainstormsessie die volgde op een bijeenkomst van mantelzorgers in De Weijer. “Dat is namelijk een groep die een flinke pluim verdient. Dit benefietdiner biedt iedereen die zorg ontvangt of iemand kent die een com-

pliment verdient de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief iemand in de bloemetjes te zetten. Een diner dat is bedoeld voor de ‘helden van 2013’. En niet alleen voor mantelzorgers en anderen uit Boxmeer, maar uit het Land van Cuijk en de Kop van Noord-Lim-

burg. Als De Weijer pakken we graag onze maatschappelijke rol op.� Drie en vier Er wordt tijdens de avond, die rond 18.00 uur begint, een zevengangendiner geserveerd, waarvan er drie gangen zijn om op te eten. “De andere vier gangen worden gevormd door interviews en entertainment met verschillende gasten�, vervolgt Linders. “Daarbij zullen de verhalen van mantelzorgers ongetwijfeld aan bod komen. Het wordt een avondvullend programma.� Het benefietdiner kost slechts 16,50 euro per per-

soon, inclusief een drankje. Het diner wordt (grotendeels) gemaakt door studenten van de Cas Spijkers Academie. “Het diner is geen buffet, maar wordt uitgeserveerd om het feestgevoel te vergroten. De kosten hebben we bewust laag gehouden, zodat het ook gemakkelijk cadeau te geven is. De opbrengsten van het diner komen ten goede aan 3FM’s Serious Request. Reserveren voor het diner op 10 december kan via tel. (0485) 57 49 19 of per e-mail: info@deweijer.nl.    

A Djambo in Mariakapel Holthees Dinner for Once komt naar Well WELL - Deze winter gaat ‘Dinner for Once’ op tournee door de regio. Wie herinnert zich niet de hilarische theaterhit ‘Dinner for one’ oudejaarsavond, de oude dame en haar dronken butler, de struikelpartijen over de tijgerkop.

Concert. Muziekkoor A Djambo geeft zondag 8 december in de Mariakapel in Holthees. HOLTHEES - Op zondag 8 december geeft het wereldmuziekkoor A Djambo een concert in de Mariakapel te Holthees. A Djambo betekent in het Swahili ‘wees welkom’. De dirigent van A Djambo, Ans Anderson, woonde in verschillende Afrikaanse landen. Haar passie voor Afrikaanse verzets- en volksliederen heeft zij in Venray snel weten over te brengen op mensen om haar heen. “Het zingen moet je een gevoel van be-

vrijding geven en mensen bij elkaar brengen, iets wat veel te weinig gebeurt. Wat wij brengen heeft alleen maar succes wanneer wij echt een groep vormen die wat voor elkaar over hebben en naar elkaar kunnen luisteren�, aldus Ans. De liederen die het inmiddels 26 koppige koor zingt bestaan voornamelijk uit verzetsliederen en gospels. Het concert begint om 15.00 uur in Holthees. Kaarten à 5,00 euro via tel. (0478) 63 63 90 of 06-41163116. Meer info: www.mariakapel.nl.

Op Locatie! (voorheen Klassiek op Locatie) brengt hiervan een wel heel verrassende en bijzondere bewerking. De première is op vrijdag 13 december in de INNOfabriek in Reuver. Vervolgens wordt op vrijdag 20 en zaterdag 21 december het sfeervolle en

wrange stuk opgevoerd in De Grote Waaij in Well. Artistiek leiders Nard Reijnders en Cees Rullens hebben het traditionele bacchanaal bewerkt tot een anarchistische achtbaan met emotionele diepte- en hoogtepunten. De tekst wordt grotendeels vervangen door nieuwe composities van Nard Reijnders. Cees Rullens en Lana Nasser doen de regie en spelen beide rollen. De voorstellingen zijn beide dagen om 20.30 uur. Kaarten kosten 17,50 euro (vvk) of 19,- (kassa). Jeugd t/m 12 jaar: 12,00 euro. Meer info: www.klassiekoplocatie.nl.

GROTE WAAIJ WELL Vr. 20 december, 20.15 Za. 21 december, 20.15 Dinner for Once.

Koortje Bronlaak zondag te gast in Beugense kerk BEUGEN - Op zaterdag 7 december is er om 19.00 uur een bijzondere eucharistieviering in de parochiekerk in Beugen. Zangkoor Carminis heeft voor deze adventsviering Het Koortje van Bronlaak uitgenodigd. Het Koortje bestaat uit veertien enthousiaste personen met een verstandelijke beperking en twee vrijwilligers. Carminis en Het Koortje zullen de viering vullen met verschillende liedjes die passen in de adventstijd.

Neva Ensemble geeft concert in kerk in Overloon OVERLOON - Neva Ensemble geeft op zondag 8 december om 15.00 in de Theobalduskerk van Overloon een concert. De entree is gratis. De zangers van de groep hebben allen een uitstekende opleiding aan het conservatorium genoten en vormen samen een fenomenaal ensemble. Zondag 8 december zijn ze te gast in Overloon.

Cross-overconcert in Roepaen Ottersum OTTERSUM - Op zondag 8 december is bij Roepaen in Ottersum een cross-overconcert van Josse de Pauw en Corrie van Grinsbergen.

Winterproductie. Dinner for Once wordt op zaterdag 20 en zondag 21 december opgevoerd in De Grote Waaij in Well.

Het concert is zondag 8 december om 16.30 uur in Roepaen en kaarten kosten 15,50 euro. Meer informatie over het cross-overconcert op www.roepaen.com.


16

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013


18

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013


Gemeentenieuws Cuijk

Dinsdag 3 december 2013

GEMEENTEHUIS CUIJK | LOUIS JANSENPLEIN 1 | 5431 BV CUIJK | TELEFOON: 0485 396600 | FAX: 0485 317774 | E-MAIL: GEMEENTE@CUIJK.NL | WEBSITE: WWW.CUIJK.NL

OPENINGSTIJDEN BALIES

Oud papier

DE BALIES ZIJN GEOPEND OP AFSPRAAK: Maandag:

09.00 - 12.00 uur en van 14.00 - 17.00 uur

Dinsdag

09.00 - 12.00 uur ‘s middag gesloten*

Woensdag

09.00 - 12.00 uur, van 14.00 - 17.00 uur en van 17.00 - 19.00 uur

Donderdag 09.00 - 12.00 uur, ‘s middag gesloten* Vrijdag

09.00 - 12.00 uur, ‘s middag gesloten

VRIJE INLOOP: Woensdag

9.00 - 12.00 uur en van 14.00 - 19.00 uur

* U kunt op dinsdag- en donderdagmiddag wel terecht in de leeskamer en bij de folderwand.

’T STAAGJE ST. AGATHA Op woensdag 4 december wordt er een papiercontainer geplaatst op Liesmortel 46, bij MFA de Agaat. Het papier kan worden ingeleverd van 18.30 - 19.30 uur. JVC CUIJK Vrijdag 6 december en zaterdag 7 december wordt door JVC Cuijk oud papier ingezameld in Cuijk-Centrum. Vrijdagavond wordt daarvoor van 17.00 tot 20.00 uur een container geplaatst

op het parkeerterrein aan de Zwaanstraat (achter het Arbeidsbureau). Op zaterdag kan het papier worden ingeleverd van 9.00 tot 16.00 uur. V.V. SIOL Zaterdag 7 december wordt er een papiercontainer geplaatst bij het speelveldje aan de Pastoor Suijsstraat te Katwijk. Siol biedt vervolgens de mogelijkheid om uitsluitend gebundeld oud papier te bezorgen bij de

container die is geplaatst bij het sportpark van v.v. Siol: elke maandag van 9.00 tot 20.30 uur elke woensdag van 17.30 tot 20.30 uur elke vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur elke zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Afval wordt geweigerd. Indien afval wordt gestort wordt hiervan altijd aangifte bij de politie gedaan. Buiten openingstijden is de container gesloten. Het is niet toegestaan buiten openingstijden papier bij de container te plaatsen.

OPENBARE BEKENDMAKINGEN OMGEVINGSVERGUNNINGEN WELSTANDSVERGADERING De Welstandscommissie adviseert de gemeente over het uiterlijk van gebouwen en bouwwerken. Bouwplannen worden beoordeeld tijdens de vergaderingen van deze commissie. De Welstandscommissie werkt in de gemeente Cuijk met een compacte commissie die elke oneven week vergadert op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur in het gemeentehuis van Cuijk of het stadhuis van Grave. De agenda voor de betreffende vergadering en de locatie waar de vergadering plaatsvindt is iedere donderdagochtend vanaf 9.00 uur in te zien bij de afdeling Publiekszaken, Wonen en Woonomgeving. Voor nadere informatie kunt u ook contact opnemen met deze afdeling, tel. 0485 396743.

Aanvraag omgevingsvergunning: Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij de volgende aanvragen voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen: t Berenkuil 5 te Cuijk, voor de activiteit: - bouwen van een bouwwerk : het plaatsen van een condensor op het dak; t Stroomrug 21 te Cuijk, voor de activiteit: - bouwen van een bouwwerk : het plaatsen van een houten trap ter plekke van de steiger; t Kalkhofseweg 49 a te Haps, voor de activiteit: - bouwen van een bouwwerk : het vergroten van de bestaande loods en het bouwen van een nieuwe loods; t De Messemaker 32 te Cuijk, voor de activiteit: - het aanleggen van een uitrit; t Gemeente Cuijk, locatie kad. bekend sectie N nrs. 102, 148, 1166, 111, 112,114 en 149, voor de activiteiten: - het kappen van diverse houtopslag - het aanleggen van een aarden wal en een bouwweg; Cuijk, 3 december 2013

Verleende omgevingsvergunning: Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat zij de navolgende omgevingsvergunning(en) hebben verzonden op: 28 november 2013. t Kruisdistel 2 t/m 48 te Cuijk, voor de activiteit: - vellen of doen vellen van een houtop-

stand : het kappen en stobben frezen van 35 zilverlinden; t Kerkstraat 44 te Linden, voor de activiteit: - bouwen van een bouwwerk : het verbouwen van gemeenschapshuis “de Burcht”; t Graafsedijk 7 te Beers nb, voor de activiteit: - bouwen van een bouwwerk : het bouwen van een varkensstal (aanpassen verleende bouwvergunning); t De Messemaker nr. 1 t/m 19, 21, 23, 25, 27, 28, 29, 31, 33 t/m 44, 46, 48 en 50 te Cuijk, voor de activiteit: - het aanleggen van uitritten plan De Messemaker; t Rivierduin 46 te Cuijk, voor de activiteit: - bouwen van een bouwwerk : het plaatsen van een aanlegsteiger met trap en legaliseren van een erfafscheiding;

inzage in het gemeentehuis te Cuijk. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien op maandag, dinsdag, donderdag tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Op de woensdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en op de vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd. Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door: t %FHFOFO EJF [JFOTXJK[FO IFCCFO JOHFbracht tegen de ontwerp beschikking; t %FBEWJTFVSTEJFHFCSVJLIFCCFOHFNBBLU van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking; t #FMBOHIFCCFOEFO BBO XJF SFEFMJKLFSXJKT niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

Geaccepteerde sloopmeldingen: t Liesmortel 48 te St. Agatha: - voor het verwijderen een asbesthoudend golfplatendak van een schuur; t Kerkenhuisweg 10 te St.Agatha: - voor het verwijderen van asbesthoudend dakbeschot; t Kerkstraat 44 te Linden; - voor het gedeeltelijk slopen van het hoofdgebouw. Cuijk, 3 december 2013 Belanghebbenden kunnen tegen bovenstaande vergunningen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 10001, 5430DA Cuijk. Tegelijkertijd met, of na indiening van het bezwaarschrift, kan voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 5200MA te ’s-Hertogenbosch.

Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Uitgebreide voorbereidingsprocedure) Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend: het verbouwen en renoveren van een bestaand bijgebouw; Locatie: Maasveld 2b te Cuijk; Type: Integraal.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, postbus 70584 te (5201 CZ) ’s-Hertogenbosch. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in ’sHertogenbosch, postbus 70584 te (5201 CZ) ’s-Hertogenbosch. Voor meer informatie over de procedure en de eventuele bijkomende kosten verwijzen wij u naar de gemeentelijke website.

schrift bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 10001, 5430 DA Cuijk onder vermelding van ‘bezwaar’. Het bezwaarschrift moet op grond van artikel 6:5 van de Algemene wet bestuursrecht zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaarschrift rust. Indien u als belanghebbende bezwaar maakt, kunt u tevens om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank te ‘s- Hertogenbosch, postbus 90138, 5200 MA Den Bosch. Een voorlopige voorziening kan door de voorzieningenrechter van de rechtbank worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Van de verzoeker van een voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. U wordt door de griffie van de rechtbank geïnformeerd over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling. Cuijk, 3 december 2013

Evenementenvergunning Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat zij de navolgende melding voor het houden van een klein evenement hebben geaccepteerd van: - Wijkcentrum de Valuwe, voor het houden van een Kerstmarkt op zaterdag 14 december 2013 aan de Valuwe 9 te Cuijk.

Cuijk, 3 december 2013

OVERIG Beschikking tot het toekennen van nummeraanduiding(en) (huisnummerbeschikking)

Voor nadere informatie over deze aanvraag kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis contact opnemen met de afdeling Publiekszaken, wonen en woonomgeving tel. 0485 - 396743. Cuijk, 3 december 2013

Hierbij de mededeling dat op 21 november 2013 werd besloten om conform de regelgeving van de Wet basisregistratie adressen en gebouwen (Bag) t.b.v. de aanduiding van een object (kapsalon) plaatselijk bekend Vorstendom Cuijk, de volgende nummeraanduiding(en) toe te kennen;

Drank- en Horecavergunning

Vorstendom 3a Cuijk

Voor nadere informatie over deze aanvraag kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis contact opnemen met de afdeling Publiekszaken, wonen en woonomgeving tel. 0485 396743.

De Burgemeester van Cuijk maakt bekend dat hij de navolgende Drank en Horecavergunning heeft verleend aan: t DBGÏ%FMBNPPO (SPUFTUSBBUUF$VJKL

Voor:

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 december 2013 gedurende zes weken ter

Tegen deze beschikking kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag van de kennisgeving ingevolge artikel 6:4 juncto 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken, door het indienen van een bezwaar-

Cuijk, 3 december 2013


Tbbh 16,,,afkpa^d0ab `b j _b o/-.0

ejbkgn]jp Sofgtfiifdbopdbso^^daTfgh *bkAlompo^abk Alloab tfgh * b kalompo^ab ktloaqsb b i b kb odfb db pqlh b kfkab ib b c_^^oe b fas^k rtlj db sfkd+Wfgalb kafql+^+allop^j b k j b qab db j b b kqb ab ^`qfb mrkqb krfqab fAlmp%fkqb do^^ialomplkqtfh h b ifkdpmi^k& slloe rkb fdb ktfgh ,alomlmqb m^h h b kb k qb ob ^ifpb ob k+Lj afqwl_ob b aj ldb ifgh qb ao^db kwfgkab tfgh * b kalompo^ab klm wlb h k^^oj b kpb kafb ab ib b c_^^oe b fafk e rkdb j b b kqb _b i^kdofgh sfkab kb kafb wf`e 

p^j b kj b qe b ke fb osllofktfiib kwb qqb k+ E b qd^^qe fb o_fgkfb qlj dolqb ,wt^ob _b * pqrropcrk`qfb p+So^^db b kpk^_fgb b ks^k ab _b pqrropib ab ks^krttfgh * lcalomp* o^^at^^osllowfgrte rimh rkkb kdb _orf* h b k+Pqb irt`^m^`fqb fqb kb kh t^ifqb fqb k _b p`e fh _^^osllortb fdb k_rroq+ Jl`e qrlmj b oh fkdb ke b __b klcfab b Žkafb qb kdlb ab h lj b k^^kab ib b c_^^oe b fafkrt

lj db sfkd)i^^qra^ke lob k+>ipifas^kb b k tfgh * lcalompo^^ah rkqr^`qfb cb b k_fgao^* db ib sb ob kb ktb oh b ifgh fb qp_b qb h b kb k+ Lmab tb _pfqb s^kab db j b b kqb ttt+ do^sb +ki* ;Tfgh * b kalomp_b e b b o)sfkaqr b b klsb owf`e qj b qab `lkq^`qdb db sb kps^k ab Tfgh * b kalompo^ab k+Slloso^db kh rkq rj b qrttfgh * lcalompo^^a`lkq^`qlm* kb j b k+

Lj dbsfkdpafbkpq?o^_^kqKlloa`lkqolibboqsrrotboh lmpi^dbk

S^k^cb fkaklsb j _b osfkab k_fg32srro* tb oh lmpi^db kb ksrrotb oh sb oh llmmrkqb k fkab ob dfl?o^_^kqKlloasllo`lkqol* ib pmi^^qp+Qfgab kpab wb b b opqb `lkqolib p tloaqlkab o^kab ob db `lkqolib b oalcab ^^ktb wfdb pmofkh ib ofkpq^ii^qfb b k^kab ob _irpj faab ib kfkloab wfgkb klcab _lrt* h rkafdb pfqr^qfb kldslialb q+Lod^kfp^*

>dbka^ Afkpa^d0ab`bj _bo .6+0-rro @lj j fppfb Orfj qb Il`^qfb 7Pq^ae rfpDo^sb Fkcloj ^qfb 7Ae o+G+Olb ilcp)dofccfb o) %-153&144/-3lcg+olb ilcp= do^sb +ki Alkaboa^d2ab`bj _bo .0+--* .3+0-rro Lmb k_^ob sb od^ab ofkd@OH^asfb ph ^* j b o,tb ipq^ka Il`^qfb 7Db j b b kqb @rfgh Fkcloj ^qfb 7Ae o+E +ab Dfb o)`irpqb o ?lrtw^h b k%-153&144/44lc e +ab +dfb o= do^sb +ki Afkpa^d.-ab`bj _bo .6+0-rro @lj j fppfb Fktlkb opb k?b pqrro Il`^qfb 7Pq^ae rfpDo^sb Fkcloj ^qfb 7Ae o+G+Olb ilcp)dofccfb o) %-153&144/-3lcg+olb ilcp= do^sb +ki Afkpa^d.4ab`bj _bo .6+0-rro O^^apsb od^ab ofkd Il`^qfb 7Pq^ae rfpDo^sb Fkcloj ^qfb 7Ae o+G+Olb ilcp)dofccfb o) %-153&144/-3lcg+olb ilcp= do^sb +ki Rh rkqb b k^cpmo^^h j ^h b kj b qab _rodb j b b pqb olc‹‹ks^kab tb qe lr* ab opsf^e b q?b pqrroppb `ob q^of^^q %-153&144/3-+

qlofp`e b w^h b ktloab kllh _fgab lkab o* kb j b oplkab oab ^^ka^`e qdb _o^`e q+Ab kh ^^ke b qsb o_lalmsb oh llms^ksrrotb oh lmwlka^d/6ab `b j _b o%lm/5)0-b k0. ab `b j _b oj ^dtb isrrotb oh sb oh l`e q tloab k&lcab db w^j b kifgh b lmpi^ds^k srrotb oh b k^kab ob db s^^oifgh b pqlccb kfk ab sb oh llmorfj qb + Qfgab kpab sb oh llma^db ktloab kab sb o* h llmmrkqb kkldj ^^ipdb `lkqolib b oa+A^k ifdqab k^aorh j b qk^j b lmdb ao^dpsllo* p`e ofcqb k+Wlj lb qb kab rob ks^ksrro* tb oh lmpi^dmi^^qpb k^iqfgawb icpirfqb ka wfgkb kj ldb ka^kllh kllfqs^pqdb wb q tloab k)wla^qgb j ^h h b ifgh fkb krfqh rkq ilmb k+Llh fpb oa^k^^ka^`e qslloab j ^* kfb ot^^olmab srrotb oh alwb kwfgkdb * pq^mb iafkab srrotb oh lmpi^dmi^^qp+Fk db s^is^kb b k_o^kaj lb qk^j b ifgh tb iab ^^ktb wfdb pmofkh ib odlb ah rkkb kcrk`qf* lkb ob kb kkfb qtloab kdb _ilh h b b oaallo alwb k+

S^k^c.g^kr^of/-.1tloaq^irterfpelrabifgh ^cs^ifkdbw^jbiaalloS^kH^^qelsbk+Bbk^kabob fkw^jbi^^o_bqbh bkqfkafqdbs^illh bbk^kabob fkw^jbia^dlcfkw^jbiqfgaO^^amibbda^^olj ebbidlbart>cs^itfgwbo/-.1)ab>cs^i>mmlc lkwbtb_pfqb+ Sllosb b ifktlkb opw^iab a^dt^^olme b q ob pq* )dcq* b kmi^pqf`sb om^h h fkdp^cs^i tloaqfkdb w^j b iasb o^kab ob k+E b qpvpqb b j _ifgcqtb ie b qwb icab 7a^q_b qb h b kqa^qab b kb tb b h ab q^ofb cw^h b kab Mi^pqf`E b olb p ^cs^iw^h tloaqfkdb w^j b iab kab ^kab ob tb b h ab dcq* `lkq^fkb otloaqdb ib afda+

Wbqrt^cs^ilmqfga_rfqbk

S^k^cbfkaklsbj_botloabk32srrotboh lmpi^dbkbksrrotboh * sboh llmmrkqbkfk?o^_^kqKlloadb`lkqolibboa+Jbabtboh bops^k abLjdbsfkdpafbkpq?o^_^kqKlloaslbobksllo`lkqolibprfqbkbo tloaqdb`lkqolibboaqfgabkpabsboh llma^dbk+Rfqbo^^oatloaqdb* h bh bkk^^o%_o^ka&sbfifdebfa)j^^ollh lod^kfp^qlofp`ebw^h bk tloabkjbqablkabokbjbopallodbpmolh bk)wl^ipebqsbo_lalm sboh llms^ksrrotboh lmwlka^d/6ab`bj_bo+

@lkqolibpsllobk qfgabkpabsboh llm

Fkw^j bia^dbkbk,lcÍqfgabksbo^kabobkfk/-.1

>iibsrrotboh lmpi^dbkbk srrotboh sboh llmmrkqbk fkabobdfl Ab srrotb oh lmpi^db kb ksrrotb oh sb oh llm* mrkqb kafb db `lkqolib b oatloab kfkab ob dfl ?o^_^kqKlloapq^^kfkab db j b b kqb k?b ok* e b wb )?lb h b i)?luj b b o)?luqb i)@rfgh )Do^sb ) E ^^ob k)I^kab oa)J^^palkh )Jfiib kPfkq E r_b oq)Lpp)P`e fgkab i)Òp* E b oqldb k_lp`e ) Pfkq>kqe lkfp)Pfkq* Jf`e fb ipdb pqb i)Rab k) Sb de b ib kSrde q+Llh ab lmpi^dmi^^qpb k_fg ab afsb opb mlifqfb _rob ^rpfkab ob dflt^^o fk_b pi^ddb klj b ksrrotb oh qfgab ifgh tloaq lmdb pi^db k)tloab kdb `lkqolib b oa+

OliLj dbsfkdpafbkpq ?o^_^kqKlloa Pfkap.lh ql_b o/-.0tloab ksb b ij fifb r* q^h b ks^krfqab db j b b kqb kb kab Molsfk`fb Klloa* ?o^_^kqrfqdb slb oaalloab Lj * db sfkdpafb kpq?o^_^kqKlloa%LA?K&+Wl tloab kllh ab `lkqolib ps^kab srrotb oh * lmpi^db kb ksrrotb oh sb oh llmmrkqb kdb * `lkqolib b oaalloab LA?K+

Rj lb qb os^krfqd^^ka^qab qfgat^^olm e b qe rfpe lrab ifgh ^cs^itloaqfkdb w^j b ia pltfb plsb o^kab oq)lj a^qab olrqb p^kab op tloab kdb ob ab k+Wlodb oa^^olj arpsllo a^qre b q^cs^ilmab fkw^j b ia^ds””o4+-- rro^^kab lmb k_^ob tb de b b cqpq^^q+R j ^de b q^cs^illh ab a^dslloab fkw^j b i* a^dk^//+--rro^i^^kab lmb k_^ob tb d wb qqb k+

>cs^ih^ibkabo_bi^kdofgh bo a^kllfq Lj a^qb osb b isb o^kab oq^^kab ^cs^ifkw^* j b ifkdfk/-.1fpab >cs^ih^ib kab o_b i^kd* ofgh b oa^kllfq+Ab wb fplmsb op`e fiib kab j ^kfb ob kqb o^^amib db k+>iib m^oqf`rifb ob e rfpe lrab kph ofgdb kab >cs^itfgwb o/-.1 j b qab ^cs^ih^ib kab os””oe b qb fkab s^k /-.0fkab _ofb sb k_rp+Rh rkqllh ab >c* s^i>mms^ke b qI^kas^k@rfgh b k?lb h b i altkil^ab klmrtpj ^oqme lkb lcq^_ib q+ Ab >mmfpdo^qfpqb altkil^ab kb kqb sfk* ab kfkab >mmPqlob lcDlldib Mi^vPqlob lkab oAb >cs^i>mm+A^^ok^^pqh rkqrrt^c*

s^ih^ib kab oaltkil^ab klmlkwb tb _pfqb %ttt+^cs^i+oj _+ki&alloe b qfkslb ob ks^k rtmlpq`lab b ke rfpkrj j b o+

Dbbkfkw^j bifkdlm.g^kr^of/-.1 Lmtlb kpa^d.g^kr^of/-.1)Kfb rtg^^op* a^d)tloaqdb b ke rfpe lrab ifgh ^cs^ifkdb * w^j b ia+Fkmi^^qpa^^os^ktloaqe b q^cs^i lmw^qb oa^d1g^kr^offkdb w^j b ia+Afqdb iaq sllodb e b b iDo^sb %fk`irpfb c`b kqorj &) Sb im)Bp`e ^ob k)D^ppb i)H^qtfgh )Ifkab k) Jfii)I^kdb k_llj b kPfkqE r_b oq+?b h fgh pqo^h parpe b b idlb art>cs^ih^ib kab os^k /-.1

Fkw^j bifkdh bopq_lj bk k^3g^kr^of/-.1 K^Aofb Hlkfkdb ktloaqllh tb b ob b k olkab db ob ab kslloab fkw^j b ifkds^k h b opq_lj b k+Afqdb _b roqalloPFQ>lm4) 5)6).-b k.0g^kr^of/-.1+Ab h b opq_llj tloaqlmab wb icab a^dfkdb w^j b ia^iprt e rfpe lrab ifgh ^cs^i+Arpllh e fb o7h fgh dlb a lmrt>cs^ih^ib kab o/-.1

Jbbofkcloj ^qfb Sllo^iib fkcloj ^qfb lsb oab ^cs^ifkw^j b * ifkdfke b qI^kas^k@rfgh b k?lb h b ih fgh qr lmab tb _pfqb s^kab ?b pqrrop`lj j fppfb >cs^ifkw^j b ifkd7ttt+^cs^i+oj _+ki+Rh rkq slloso^db kllh _b iib kj b qab >cs^ifkcl* ifgk7%-152&00552/+

J^^h afqg^^otbbobbk sboS^kdifgpqgbslloPfkqboh i^^p Albj bbj bqabTb`v`ibPfkq^`qfb

O^^apsbod^abofkd

PqbbapjbboPfkqboh i ^^p`^ab^rqgbpeb__bkbbkpqbh h bolcbbk _^qqbofg+S^^h sbos^kdbkwbbbklrabobs^of^kqafba^ksbosli * dbkpfkabsrfi kfp_^h _bi ^kaq+Wlkab)t^kqllh bi bh qofp`epmbbi * dlbah ^kmofj^tloabkdbob`v`i baDllfwbarpkfbqtbd)j^^o i bsbowbdo^qfpfklmabjfi fbrpqo^^qfkE^mplcabjfkfjfi fbrp* qo^^q?lbh bi +

A^qrj 7afkpa^d.4ab `b j _b o/-.0 Qfga7.6+0-rro Mi^^qp7Pq^ae rfpDo^sb R_b kqs^ke ^oqb tb ihlj lj _fgab wb sb o* d^ab ofkd^^ktb wfdqb wfgk+

@lk`bmq^dbka^ .+ /+ 0+ 1+ 2+ 3+

Lmb kfkdb kqob h h fkdpqb j j fkdp`fgcb o S^pqpqb iib k^db ka^ So^db k >idb j b b kpmob b h ob `e q Fkdb h lj b kpqrh h b kb kj b ab ab ifkdb k S^pqpqb iib k_b pirfqb kifgpqs^k2b k./ klsb j _b o/-.0 4+ /b ?ro^m/-.0 5+ Moldo^j j ^_b dolqfkd/-.1b kj b b og^* ob ko^j fkd/-.2* /-.4@DJ 6+ E ^oj lkfp^qfb fkqb okb cfk^k`fŽib ob db i* db sfkd .-+ >^k_b pqb afkd^``lrkq^kqpafb kpqsb oib * kfkdI^kas^k@rfgh /-.1* /-.4 ..+ S^pqpqb iib kpqor`qrrosfpfb Do^sb /-/2 ./+ Sb oib kdfkdlsb ob b kh lj pqb kSfpfl .0+ >^kib d?ob b a_^kafkI^kas^k@rfgh .1+ K^^ob b kb u`b iib kqb >dofCllafkKlloa* llpq* ?o^_^kq%2pqb oob kob dflKlloa* llpq?o^_^kq& .2+ S^pqpqb iib ks^kab klq^fkh llm_b ib fa tb oh lod^kfp^qfb @DJ .3+ Sllopqb iqlqe b qfkpqb iib ks^kab Ob * h b kh ^j b o`lj j fppfb I^kas^k@rfgh

.4+ O ^^apsllopqb i?b i^pqfkdsllopqb i/-.1 .5+ >^km^ppfkd>idb j b kb mi^^qpb ifgh b sb oloab kfkddb j b b kqb Do^sb tb db kp Ao^kh * b ke lob `^tb q .6+ >^km^ppb k?o^ka_b sb fifdfkdpsb oloab * kfkddb j b b kqb Do^sb /-.1b k?lj b k* sb oloab kfkddb j b b kqb Do^sb /-.1 /-+ S^pqpqb iib ksb oloab kfkdob `i^j b _b i^p* qfkdf+s+j +lkab okb j b opclkap /.+ S^pqpqb iib k_^pfpq^ofb sb kE rim_fge b q e rfpe lrab k //+ Pirfqfkd

Tfb fkab qtb b tb h b kk^Pfkqb oh i^^p* ^slkalrab ib h qofp`e pmb b idlb alc^kab * ob ^mm^o^qb kfkib sb oq_fgab j fifb rpqo^^q fkE ^mplcab j fkfj fifb rpqo^^qfk?lb h b i h ofgdqb b krkfb h Tb `v`ib * pkb b rt_^iib k* j ^h b o`^ab ^r‹kj ^^h qh ^kplmb b kpb q s^ksfb o_flp`llmh ^^oqb k+Lm:lmArp tb b pb otb ipkb i_fg

Lmbkfkdpqfgabk >^kab Tb `v`ib Pfkq^`qfb alb kab j fifb r* pqo^^qfkE ^mpb kab j fkfj fifb rpqo^^q fk?lb h b ij b b +Ab ^`qfb pq^oqlmsofga^d 3ab `b j _b olmab j fifb rpqo^^qfkE ^mp

Jfifbrpqo^^qE^mp ?bfgbop_lp. .0+--Í.4+--rro Db pilqb k .0+--Í.4+--rro Db pilqb k 6+--Í.3+0-rro 6+--Í.2+--rro Db pilqb k

b klmw^qb oa^d4ab `b j _b olmab j fkf* j fifb rpqo^^qfk?lb h b i+Wfb q^_b isllo lmb kfkdpqfgab kb ka^db ks^kab j fifb r* pqo^qb k+

Fkcloj ^qfb >iib fkcloj ^qfb lsb oab ^`qfb s^kTb `v`ib sfkaqrlmttt+tb `v`ib +ki,pfkq+ Sllo^iib fkcloj ^qfb lsb oab ^cs^ifkw^* j b ifkdfke b qI^kas^k@rfgh b k?lb h b i h fgh qrlmab tb _pfqb s^kab ?b pqrrop* `lj j fppfb >cs^ifkw^j b ifkd7ttt+^cs^i+ oj _+ki+Rh rkqslloso^db kllh _b iib k j b qab >cs^ifkclifgk7qb i+-152* 00502/+

Jfkfj fifbrpqo^^q?lbh bi AbSilkabo..db pilqb k db pilqb k db pilqb k db pilqb k db pilqb k 6+--Í.0+--rro db pilqb k

J^^ka^d Fkwfbksbod^abopqrh h bk Afkpa^d Ab pqrh h b kafb _fgab wb sb od^ab ofkde lob k) Tlb kpa^d ifddb kqb ofkw^db fke b qpq^ae rfplmab Alkab oa^d tb oh a^db kqlqb kj b qafkpa^d.4ab `b j _b o Sofga^d s^k-6+--rroqlq.0+--rro^ipj b ab lmab W^qb oa^d afkpa^dj faa^db ks^k.3+--rroqlq.6+0- Wlka^d rro+>iib pqrh h b kwfgkllh qb sfkab klm lkwb tb _pfqb ttt+do^sb +ki+ Ibqlm7Ab j fifb rpqo^^qfkE ^mpfplmtlb kpa^d/2ab `b j _b o%Bb opqb Hb opqa^d&b ktlb kp* a^d.g^kr^of/-.1%Kfb rtg^^opa^d&db pilqb k+


24

GEMEENTE GRAVE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Tbbh 16,,,afkpa^d0ab `b j _b o/-.0 Dbj bbkqbe rfp

Lmbkfkdpqfgabk

Hi^`e qbkdbj bbkqb<

>i^oj

>oklras+Db iab otb d4.203.@SDo^sb Mlpq_rp4203->>Do^sb Q%-153&144/44 C%-153&144/// fkcl= do^sb +ki,ttt+do^sb +ki qtfqqb o+`lj ,pq^ae rfpDo^sb

Sllo^irtw^h b k J^^ka^dq,j sofga^d s^k-6+-* .0+--rro Afkpa^d.3+--* .6+0-rro

Mr_ifb h p_^ifb %-153&144/44 %llh slloaofkdb kab e rim _rfqb kh ^kqlloqfgab k&

../_fgpmlb a)ib sb kpdb s^^olce b qb oa^^a -6--* 5511sllo^^kdfcqb )so^db k)j b iafkdb k%ilh ^^iq^ofb c& -5--* 4---slloJb iaJfpa^^a>klkfb j ttt+mlifqfb +ki,_o^_^kq* klloasllofkqb okb q^^kdfcqb b kfkcloj ^qfb

Lmbk_^ob_bh bkaj ^h fkdbk ,,Hbopq_lljsbo_o^k* afkdd^ppbi Sllow^qb oa^d-1* -.* /-.1fpslloe b qlk* ab opq^^kab ^aob plkqe b ccfkdsb oib b kalm dolkas^k^oqfh b i2701s^kab >idb j b kb mi^^qpb ifgh b sb oloab kfkdDo^sb b k.-+/ grk`ql^oqfh b i.-+30)ifa/lj lme b q^h h b o* i^kas^kab e b b oT+s^kO^^fg)alompqo^^q qb D^ppb i)h ^a^pqo^^iDSB--I.04.)b b k h b opq_llj sb o_o^kafkdqb e lrab k+ W^qb oa^d-1g^kr^of/-.1+Qfgapqfms^ksb o* _o^kafkdfp.6+--rro+Il`^qfb Alomppqo^^q Ab sb odrkkfkdfpsb oib b ka^^kGb rdasb o* b kfdfkdab ?lpo^h h b oprfqD^ppb i+

>cpirfqbkAlompqo^^q Qfgab kpab h b opq_llj sb o_o^kafkdw^iab Alompqo^^qslloab sb fifde b fas^kab qlb * p`e lrtb opqfgab ifgh ^cdb pilqb ktloab k+ Fkcloj ^qfb Jb so+T+P`e lb kj ^h b op)`irpqb oSb fifd* e b fap_rob ^r)%-153&144/44

,,Fkdbqolh h bkljdb* sfkdpsbodrkkfkdbk Fkdbqolh h bk ?rodb j b b pqb ob ktb qe lrab opj ^h b k_b * h b kaa^qwfgab slidb kab lj db sfkdpsb odrk* kfkdb kdb e b b i)a^ktb idb ab b iqb ifgh e b __b k fkdb qolh h b klm_^pfps^kÏ?b ib fapob db ip fkqob h h b klj db sfkdpsb odrkkfkdslloab ^`qfsfqb fq_lrtb kÐ7

D^ppbi

Fkwfbk

Sbim

Rh rkqab _b p`e fh h fkd%b k&fkwfb kdb ar* ob kab wb ptb h b kk^a^qrj s^ksb owb k* afkd_fgab Mr_ifb h p_^ifb s^kab db j b b kqb Do^sb )s^kj ^^ka^dq,j sofga^ds^k6+-- qlq.0+--rrob klmafkpa^ds^k.3+--qlq .6+0-rro+ Ob^`qfbj ldbifgh e bfa Qb db ke b qfkqob h h fkdp_b pirfqh rkkb k_b * i^kde b __b kab kb b k_b wt^^op`e ofcqfkafb * kb k_fkkb kwb ptb h b kk^ab a^qrj t^^olm ab _b p`e fh h fkdfpsb owlkab k+

J^ofŽka^^iSb im)H^pq^kgb i^^k,e b qqfg* ab ifgh mrfkb kdolkafkab mlqi^qb klm dolkaq+_+s+tlkfkd_lrtlkqtfh h b ifkd, a^qrj sb owb kafkd7/4klsb j _b o/-.0, ob ^`qfb j ldb ifgh e b fa7?

Fkcloj ^qfb @irpqb oMr_ifb h pw^h b k) qb i+%-153&144/44+

Sbim

,,Ljdbsfkdpsbodrk* kfkd >^kdbso^^da ?rodb j b b pqb ob ktb qe lrab opj ^h b k_b * h b kaa^qwfgab slidb kab ^^kso^db ksllo b b klj db sfkdpsb odrkkfkd)t^^o_fgab ob * drifb ob sllo_b ob fafkdpmol`b arob s^kqlb * m^ppfkdfp)e b __b klkqs^kdb k7

Do^sb G^ks^k@rvh afgh .)203.E J,e b qob kl* sb ob kb k_lrtb ks^kb b kp`e lli,a^qrj lkqs^kdpq7.1klsb j _b o/-.0

Sbim E lldsb iap`e b tb d1)2030QJ,e b qsb o* h ofgdb ks^kb b kmi^qqb i^kaptlkfkdlmab _b aofgcptlkfkd,a^qrj lkqs^kdpq7/2kl* sb j _b o/-.0 

D^ppbi Lsb oAb Slloq3)2105K@,e b qdb _orfh b k s^kab _b aofgcptlkfkd^ipmi^qqb i^kap* tlkfkd,a^qrj lkqs^kdpq7/2klsb j _b o /-.0

PASPOORT, RIJBEWIJS OF IDENTITEITSKAART

KWIJT? Î Ga meteen naar uw gemeente en vraag een nieuw document aan. Î U hoeft niet meer eerst naar de politie. Î Let op! Fraude met identiteitsdocumenten wordt streng aangepakt.

Jb b ofkcloj ^qfb lmttt+do^sb +ki

Lsb oAb Slloq3)2105K@,e b qdb _orfh b k s^kab _b aofgcptlkfkd^ipmi^qqb i^kap* tlkfkd,a^qrj sb owb kafkd7/4klsb j * _b o/-.0,ob ^`qfb j ldb ifgh e b fa7>

Bp`e ^obk

?lrtsb odrkkfkda+a+0-* 2* /--3j b qh b k* j b oh 26* .25.* -3,Tfgkolb j b o.4)2105KE ,e b qlmof`e qb ks^kb b km^^oab kpq^i, a^qrj sb owb kafkdfkqob h h fkdp_b pirfq7/2 klsb j _b o/-.0

?lrtsb odrkkfkda+a+/0* .* /--4j b qh b k* j b oh .2* .53-* -4,E ^kb kpqo^^q.1,.1^) 2030QP,e b qlmof`e qb ks^k/tlkfkdb k, a^qrj sb owb kafkdfkqob h h fkdp_b pirfq7/2 klsb j _b o/-.0

D^ppbi

Fkwfbk Lm^^kdb so^^dab lj db sfkdpsb odrkkfk* db kh rkqr%kld&kfb qob ^db ob k+Ab ^^kdb * so^^dab sb odrkkfkdb kh rkqrlm^cpmo^^h fkwfb k+Kb b j e fb osllo`lkq^`qlmj b qe b q `irpqb oMr_ifb h pw^h b k)qb i+%-153&144/44+

Sboibbka ?rodb j b b pqb ob ktb qe lrab opj ^h b k_b * h b kaa^qwfgab slidb kab lj db sfkdpsb o* drkkfkdb ke b __b ksb oib b ka7

Do^sb Pfoqb j ^i^^k/)203.GW,e b qrfq_ob fab ks^k ab tlkfkd,a^qrj sb owb kafkd7/.klsb j * _b o/-.0,ob ^`qfb j ldb ifgh e b fa7>

I^db e b ftb d4)2031KA,e b qmi^^qpb k s^krkfqpslloqfgab ifgh b _b tlkfkd, a^qrj sb owb kafkd7/4klsb j _b o/-.0, ob ^`qfb j ldb ifgh e b fa7? Fkwfbk Rh rkqab _b p`e fh h fkd%b k&fkwfb kdb * arob kab wb ptb h b kk^a^qrj s^ksb o* wb kafkd_fgab Mr_ifb h p_^ifb s^kab db * j b b kqb Do^sb )s^kj ^^ka^dq,j sofga^d s^k6+--qlq.0+--rrob klmafkpa^ds^k .3+--qlq.6+0-rro+ Ob^`qfbj ldbifgh e bfa Ob ^`qfb j ldb ifgh e b fa>7qb db kab sb o* ib b kab sb odrkkfkdh rkkb k_b i^kde b _* _b kab kb b k_b wt^^op`e ofcqfkafb kb k _fkkb kwb ptb h b kk^ab a^qrj t^^olm ab _b p`e fh h fkdfpsb owlkab k+Wfgh rkkb k wlklafdqb db ifgh b oqfgab b kslloilmfdb sllowfb kfkd^^kso^db k+ Ob ^`qfb j ldb ifgh e b fa?7qb db kab sb oib b k* ab sb odrkkfkdh rkkb k_b i^kde b __b kab k afb b b oab oe rkwfb kptfgwb ke b __b kh b k* _^^odb j ^^h q_fkkb kwb ptb h b k_b olb m fkpqb iib k_fgab Ob `e q_^kh Llpq* ?o^_^kq qb ]p* E b oqldb k_lp`e +Llh _b i^kde b __b k* ab kafb ob ab ifgh b otfgpkfb qh rkkb ktlo* ab ksb otb qb kdb b kwfb kptfgwb h b k_^^oqb e b __b kdb j ^^h qh rkkb k_b olb mfkpqb i* ib k+Wfgh rkkb kwlklafdqb db ifgh b oqfgab b k slloilmfdb sllowfb kfkd^^kso^db k+ Fkcloj ^qfb @irpqb oMr_ifb h pw^h b k) qb i+%-153&144/44+

,,>MS*sbodrkkfkdbk lkqe +^oqfh bi02ao^kh #e lob`^tbq ?rodb j b b pqb ob ktb qe lrab ops^k Do^sb _b pirfqb k)db ib qlm^oqfh b i02s^k ab Ao^kh b kE lob `^tb qab slidb kab lkqe b ccfkd%b k&qb sb oib kb k7 ¢ E l`h b v@ir_Do^sb )slloe b qj ldb k p`e b kh b ks^kwt^h ^i`le lifp`e b ao^kh lmab il`^qfb Pqllctb d4)203.

E Wqb Do^sb qfgab kpab lmb kfkdpqfg* ab ks^kab fgp_^^k+Sb owb kaa^qrj 7 /.* ..* /-.0 

l_gb`qbklmabtbd ?rodb j b b pqb o_b pirfq)db ib qlm^oqfh b i /+.->idb j b kb Mi^^qpb ifgh b Sb oloab kfkd ab slidb kab lkqe b ccfkdqb sb oib kb k^^k8 ¢ T >>@lokb ifppb k)slloe b qj ldb k lme ^kdb ks^k/pm^kalb h b kq_s>j * kb pqvFkqb ok^qflk^ilmab il`^qfb Hifkh b opqo^^qb k?ordpqo^^qs^k-/* -/* /-.1qlqb kj b q-5* -/* /-.1) Sb owb kaa^qrj 7/3klsb j _b o/-.0 ¢ M lloqt^`e qb ope rfpIrk`e Bk@^c‹) slloe b qmi^^qpb ks^kb b km^oqvqb kq %1u5j qo&lmb fdb kqb oo^psllowfgab m^kaj ^^ph ^ab .1)203.D?qb Do^sb lm0.* ./* /-.0qlqb kj b q-.* -.* /-.1+Sb owb kaa^qrj 7/3* ..* /-.0

pmbbi^rqlj ^qbk ?rodb j b b pqb o_b pirfq)db ib qlm^oqfh b i 0-s^kab Tb qlmab H^kppmb ib kb kab ^oqfh b ib k1)2)4b k//s^ke b qPmb b i^r* qlj ^qb k_b pirfqab slidb kab sb odrkkfkd %b k&%sb oib ddfkdb k&qb sb oib kb k7 ¢ G J>a^j p)slloe b qj ldb kmi^^qpb k %db mi^^qpqe lrab k&s^k/h ^kppmb i* ^rqlj ^qb klmab il`^qfb ?lpp`e b * _^^k.)2030PTqb Sb im+Sb owb kaa^* qrj 7/5* ..* /-.0

,,Ao^kh *bkElob`^* sbodrkkfkd Ao^kh * b kE lob `^sb odrkkfkd^oq+0 Ao^kh * b kE lob `^tb q E b q`liib db e b b cq_b pilqb kj b qqlb m^p* pfkds^k^oq+0s^kab Ao^kh * b kE lob * `^tb qb b kao^kh sb odrkkfkd%pifgqb ofg&qb sb opqob h h b k^^k7 ¢ T fgke rfpS^b ppb k)Hifkh b opqo^^q// 203.DTqb Do^sb +@lk`b mqsb odrk* kfkdsb owlkab k7.1lh ql_b o/-.0+ Ob^`qfbj ldbifgh e babk ?b i^kde b __b kab kh rkkb kb b k_b wt^^o* p`e ofcqfkafb kb k_fge b q`liib db qb db kab lkqe b ccfkdqlqb kj b qwb ptb h b kk^ab a^qrj t^^olmab _b p`e fh h fkdfpsb owlk* ab k+Llh h ^kb b ksb owlb h lj slloilmfdb sllowfb kfkdtloab kfkdb afb ka_fgab sllowfb kfkdb kob `e qb os^kab Ob `e q_^kh Llpq* ?o^_^kqÑpE b oqldb k_lp`e )pb `qlo _b pqrropob `e q+Bb ksb owlb h lj slloil* mfdb sllowfb kfkdh ^km^ptloab kdb a^^k k^a^qb b k_b wt^^op`e ofcqfpfkdb afb ka+ Fkcloj ^qfb @irpqb oMr_ifb h pw^h b k) qb i+%-153&144/44+


28

ADVERTENTIE

PRACHTIGE VOLLE KERSTBOOM

ONBREEKBARE KERSTBALLEN

48 takken met metalen voet hoogte 180 cm

diverse kleuren koker 6 stuks Ø 7 cm

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

SCHEURKALENDER OF KOOKBOEK diverse titels verkrijgbaar voor een jaar lang plezier

1.99

0.99 AFSTANDSBEDIENING SCHAKELSET

3 ontvangers en 1 afstandsbediening voor draadloze bediening van verlichting en apparatuur tot 1150 Watt

27.95 KUBU KERSTBOOMVOET

7.99 KERSTBOOM KLEED

decoratief rotan 26x61 cm

diverse kleuren pluche Ø 120 cm

6.95

2.39

DIVERSE MERK DOUCHEGELS

20 LAMPJES

100 LAMPJES

3.29

1.09

LED THEELICHTEN OPLADER oplaadstation inclusief 8 LED theelichten

SFEERLICHT GIFTSET

2 sfeerlichten op houten tray met sierstenen 40x14x11 cm

4.49 DAMES COMBI VEST MET TOP diverse trendy kleuren maten M-XL

8.95 DENIM OF AXE AFTERSHAVE

Playboy 250 ml, Axe 250 ml, Adidas 250 ml of Palmolive 500 ml

E GROTE KEUZN! UIT A-MERKE

INDOOR KERSTVERLICHTING

diverse varianten 100 ml

DAMES BROEK slimfit diverse kleuren maten 34-44

7.95

1.49

2.49

5.69

VERRASSEND VOLLEDIG VERBAZEND VOORDELIG


29

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

OPENING WEEKACTIE! 05-12 DONDERDAG

VAN ZONDAG 1 DECEMBER ZATERDAG 7 DECEMBER 2013 EUROPAPLEIN 10E T/M GENNEP VANAF 9.00 UUR DAMES KNIEKOUSEN 2 paar diverse dessins of 3 paar uni kleuren maten 35-42

1.99 MEISJES KNIEKOUSEN diverse dessins maten 23-38

KINDER PYJAMA

LED SFEERVERLICHTING

K3, Piet Piraat, Mega Toby en Mega Mindy maten 86-128

parelverlichting 20 lampjes 1 meter

4.79

MEISJES BIG SHIRT maten 86-128

3.29

BABY PYJAMA

2.29

KERSTBOOM DECORATIE

maten 50-80

keuze uit winterfiguur, decohangers, kerstster of magnolia

2 PAAR

1.59 LUXE KERSTKAARTEN OF HANGERS diverse varianten en decoren met glitter, folie of 3D bewerking per pak

! UITZOEKEN

0.79

3.79 L’ART DU CHEF PRO PANNENSET

THERMO BROEK OF T-SHIRT

Ø 21 cm

professionele pannenset 4-delig hoogwaardig RVS 18/8 voor alle warmtebronnen (inclusief inductie), oven en vaatwasmachine bestendig met handige maataanduiding binnenzijde stootvaste RVS deksels

dames/heren zwart of wit maten S-XXL

Ø 19 cm

DECO OPBERGMAND met tekst ‘storage’ wilgenteen 30x25 cm excl. inhoud

OUTDOOR VERLENGSNOER 3x1.5 mm² uitgevoerd in neopreen kabel geschikt voor langdurig buitengebruik 10 meter

GEN MAAK JE EI T! CADEAUSE

2.29

20 METER

14.95

7.95

49.95 KINDER THERMO BROEK OF T-SHIRT zwart of wit maten 92-170

2.39

KIJK OOK OP WWW.ACTION.NL

2.79

Zet- en drukfouten voorbehouden.

0.79

Ø 16 cm

Zet- en drukfouten voorbehouden. Aanbiedingen geldig van zondag 1 t/m zaterdag 7 december 2013.

Ø 16 cm


30

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

ie!

ct tera

Win

Fit op wintersport?

Nu in showroom ook Pellet kachel op cv

2 maanden onbeperkt voor 69

3 maanden onbeperkt voor 99

* incl. inschrijfgeld

* incl. inschrijfgeld

STOOKZONDAG

8 DECEMBER

Start in de maanden december of januari! Ideaal als overbrugging van de winterstop van bv voetbal, hockey en wielrennen. WOODD Kachels Pioniersstraat 23a 5445 AC Landhorst info@woodd.eu 0485 - 47 80 95

Nieuw bij Vivelli: SOCCERSQUASH! www.vivelli.nl

Klooster Graefenthal, uw historische evenementenlocatie Net over de grens bij Gennep ligt in het bosrijke Nierslandschap het landgoed van Klooster Graefenthal. Wie door de historische poort het ommuurde landgoed betreedt, waant zich direct honderden jaren terug in de tijd. Van 1248 tot 1802 was dit het domein van de adellijke cisterciënzer nonnen. Hun sporen zijn terug te vinden in diverse gebouwen, zoals het nonnenhuis en de remise. ‘Klooster Graefenthal’ is nu een evenementenlocatie voor huwelijken, gala’s, familie- en bedrijfsfeesten. Wij zijn dagelijks geopend voor bezoekers. Feestelijk kennismaken met Klooster Graefenthal? Dat kan! Laat u in deze decembermaand verrassen door onze culinaire arrangementen en de prachtige ambiance van onze locatie. U kunt met uw gezelschap lunchen of dineren in de Kaminzimmer, onder de prachtige 13e-eeuwse gewelven van de kruisgang, op de 16e-eeuwse zolder of in de rustieke brouwerij. Kom sfeer proeven op onze traditionele en historische kerstmarkt op 6, 7 en 8 december. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin met entertainment, markt, catering en vuurshow. Tijdens de kerstmarkt, op zaterdagavond 8 december (ná sluiting van de markt om 21.00 uur) hebben we in onze Taverne een gezellige middeleeuwse avond met o.a. livemuziek en leuke activiteiten

Sedert afgelopen week bieden wij onderdak voor de winter aan circus Köbler. Als extra attractie zal het circus tijdens de kerstmarkt speciale hondenshows opvoeren voor het publiek. Tevens bestaat de mogelijkheid tot pony rijden en zijn er 3 heuse Siberische tijgers (2 volwassene en 1 baby) te aanschouwen! Vier de jaarwisseling met ons mee op onze spetterende Sylvesterparty op 31 december met diner, verschillende dansvloeren en vuurwerk! Meer informatie over de decemberarrangementen en al onze evenementen vindt u op www.kloster-graefenthal.de.


32

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Jacobs Thuis & Interieur Groesbeek

    A

4E P ROD UCT *

GRA

TIS

 !" #%#$ LEV GO ERING RDI JNR AIL

GRA TIS *

BIJ AA GO NKOO DE RDIJN P VAN HUIS E CO N UIT LLEC TIE

GORDIJNEN

Ã&#x2030;Ã&#x2030;N

BIJ

GRAUUR INTE TIS ADVRIEUR IES

VERF

VLOEREN

1!3)20!1+%1%.

!+-%.2%.

)..%.(4)2!$5)%2

/&8%23!!3+,!!1

/),%3

4$'%3!$5)%2

1)-!!$5)%2

0(!!,2%15)#%

.%.4)314)-(4,0

!!.$!' '%2,/3%. ).2$!' 3/3 441 /%.2$!' 3/3 441

LIK

FACE ONZ PAGEBOOKE

A

LUX ANK OO AFL EX ® PRO P VAN DUC TEN

4E P ROD UCT *

EN

GRA

TIS

ZONWERING

FAC EBO OK.C OM /JA CO BS1 929

BEHANG

%16%.$!!,2%6%' 1/%2"%%+ 

 ).&/*!#/"2'1/%2"%%+., 666*!#/"2'1/%2"%%+.,

/.$%1$!' 3/3 441 1)*$!' 3/3 441 !3%1$!' 3/3 441

IN WINA !

5/,'/.2 &!#%"//+#/- *!#/"2  !#/"2 

JACOBS

THUIS & INTERIEUR

).$2 5).$34")*!#/"2(4)2.3%1)%41%%.#/-0,%%3!22/13)-%.301/$4#3%. $)%5!.46(4)2%%.3(4)2-!+%.)*/.7%51)%.$%,)*+%%.$%2+4.$)'%-%$%6%1+%12 +4.34!,3)*$3%1%#(35//1%%./0-!!3'%2.%$%.!$5)%2/37)%.2).1/%2"%%+

Voor alle acties geldt: zolang de voorraad strekt en onder voorbehoud van zet-, prijs- en drukfouten. Kleuren en afbeeldingen kunnen afwijken. Niet in combinatie met andere aanbiedingen/acties. Geldig tot en met 31 december 2013. *Aanbieding ook geldig bij aankoop van verschillende soorten producten (bijvoorbeeld 2 horren en 1 vouwgordijn en 1 jaloezie).

BIJ

LUX ANK OO AFL EX ® PRO P VAN DUC TEN


Lopen, fietsen en weer lopen rond crossbaan in Groesbeek

Crossduathlon bij Cerberus

MHV mannen Cougars blijft maar winnen - De basketbal- met drives naar het bord. draaien warm GENNEP lers van Cougars hebben De Gennepenaren hanteerin de strijd om de vierde den zelf een compacte devoor kraker AALSMEER - De mannenploeg van MHV’81 uit Mill heeft zondag tegen de reserves van Aalsmeer warmgedraaid voor de competitiekraker tegen Hercules. De duidelijke 24-13 winst in Aalsmeer geeft vertrouwen voor de topper in de eerste divisie, op woensdagavond in Mill.

Uitdaging. Triatlonvereniging Cerberus houdt op 15 december de jaarlijkse crossduathlon in de omgeving van de crossbaan in Groesbeek. GROESBEEK - Triatlonvereniging Cerberus uit Groesbeek houdt op zondag 15 december de jaarlijkse Crossduathlon rond de crossbaan in Groesbeek. Er zijn naast recreatieve startseries wedstrijdruns voor jeugd, junioren, vrouwen en mannen. De cross-

duathlon bestaat uit offroad lopen, fietsen (atb) en en weer lopen. De recreanten kunnen kiezen uit afstanden 3,25-11,4 en 3,15 kilometer en de run van 6,5-21-3,25 kilometer. Deze wedstrijden worden ‘s ochtends gehouden. De strijd om het Nederlands Kampioenschap voor senioren begint om 13.00

uur. De wedstrijden zijn niet alleen een uitdaging om mee te doen, maar vormen ook een een prachtig schouwspel. Inmiddels zijn er meer dan 300 inschrijvingen binnen. Geïnteresseerden voor deelname kunnen zich aanmelden via www. tvcerberus.nl. De inschrijving sluit op 12 december.

De mannen van trainer Tiny van Katwijk wisten door de resultaten van de concurrenten dat winst in Aalsmeer geboden was. De Millse handballers kregen aanvankelijk forse tegenstand van de gastheren. Geleidelijk namen de Millenaren het heft in handen en namen afstand van Aalsmeer. Na een 6-11 voorsprong bij rust trok MHV in het tweede bedrijf door. Keeper Harm Balvers hield de schade beperkt terwijl de Millse aanvallers lustig scoorden. Met 13-24 ging de winst naar MHV’81. De ploeg lijkt klaar voor het thuisduel tegen Hercules. De topper werd eerder wegens vochtproblemen gestaakt en wordt woensdag om 21.00 gespeeld.

Merlet zwemt in successen Cuppen blijft Boys trouw CUIJK - Voor de zwemploeg van ZWK Merlet uit Cuijk is november een zeer succesvolle maand geweest. De wedstrijdzwemmers uit Cuijk grossierenden in succesvolle prestaties. Zo was Merlet vertegenwoordigd op het NK in Dordrecht en op de Babantse Sprintkampioenschappen in Eindhoven. Daar weren

Brabantse titels voor Elise Pennings (4), Sjors Lemmers (2) en Teun Strijbosch. Ook was er (dubbel) goud voor de dames-estafetteploeg Elise Pennings, Kim Loeffen, Inge Arts en Evy Ulijn. Zilver en brons was er voor Lotte Verbiessen, Evy Ulijn, Sjors Lemmers, Kim Loeffen en Teun Strijbosch. Op districtsniveau is het Merletteam koploper.

HAPS/WILBERTOORD Het bestuur van Hapse Boys heeft het contract met hoofdtrainer Paul Cuppen met zeker twee seizoenen verlengd. De samenwerking bevallen club en trainer zo goed dat beide partijen tot en met het seizoen 2015-2016 verder willen gaan. Hapse Boys is halverwege de competitie derde in klasse 4G.

Derby van de week: Olympia’18 - Excellent

Eerste Oplose punt in derby BOXMEER - De derby tussen de vierdeklassers Olympia’18 en Excellent is onbeslist geëindigd. In Boxmeer stond na 90 minuten een 3-3 eindstand op het scorebord. Daarmee hield Excellent voor het eerst sinds mensenheugnis een punt over aan de ontmoeting tegen Olympia’18. Aanvankelijk was het Olympa’18 dat in Boxmeer

de dienst uitmaakte. De gasten uit Oploo beperkten zich tot verdedigen maar zijn moesten voor de pauze toch twee doelpunten incasseren. Na 18 minuten passeerde David Ririrhena Excellentkeeper Guido Lenkens met een fraaie lob. Na een gemiste Oploose kans sloeg de gastheer in de 36e minuut weer toe. Nu was het Tom Verbeek die de stand naar 2-0 tilde. In

Gelijkspel. Olympianen vieren een doelpunt in de derby tegen Excellent. De strijd eindigde onbeslist in 3-3. ( foto: Jeff Meijs)

33

SPORT

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

het tweede bedrijf keerde de spanning snel terug. In de 50e minuut was het Nikky Cornelissen die er 2-1 van maakte. In de wat oplaaiende strijd trakteerde scheidsrechter Sahiner (18) Excellent op een aantal gele kaarten. Deze weerhielden de gasten er niet van op gelijke hoogte te komen. De 2-2 kwam in de 68e minuut op naam van Chris van Duynhoven. Beide teams leken hun kruit verschoten te hebben. Na een kleine interruptie door een peuter die met de hoekvlag aan de haal ging, brandde de strijd weer los. Rached Spiekman incasseerde na een handsbal in het strafschopsgebied de rode kaart. Excellent kreeg een strafschop, die door Loyd Schellekens in de 86e minuut benut werd. Een verrassing hing in de lucht maar in blessuretijd (93e minuut) herstelde Olympiaan Douwe Zwaan de schade. Met een fraai schot tekende hij voor de gelijkmaker.

Zondag boekte Hapse Boys een sensationele (4-5) overwinning op nummer twee Volkel. John Boeijen Aan de samenwerking tussen trainer John Boeijen en De Willy’s uit Wilbertoord komt na afloop van het huidige seizoen een einde. Club en trainer, die aan zijn tweede jaar bezig is, zijn dat in goed overleg overeengekomen. De Willy’s eindigde vorig jaar negende in de zesde klasse en bezet momenteel een vijfde plaats in klasse 6D.

plaats afgerekend met concurent EBCG uit Geldrop. De Gennepenaren klopten de Brabanders in Pica Mare met 76-58.

EBCG startte met een half court man to man defence. Op die tactiek wisten de Gennepse centers goed in te spelen. De lange Gennepse mannen wachtten geduldig op de juiste passes en waren doeltreffend

fence zone, met regelmatig een twee mans press op de spelverdeler van Geldrop. Het eerste kwart resulteerde in duidelijke cijfers met 21-12 voor Cougars. In het tweede kwart was Cougars het strakke spel even kwijt. EBCG kon echter geen vuist maken en bleef achter de feiten aanlopen. Cougars won uiteindelijk met 7658, en heeft de vierde plek in vast in handen.

Lelijke winst Flamingo’s GENNEP - In een wedstrijd die het aanzien niet waard was, hebben de volleybalsters van Topdivisionist Flamingo’s met 3-0 gewonnen van VVC uit Vught. Door de overwinning handhaaft het jonge en daardoor wisselvallige Gennepse team zich keurig op de vierde plaats. In thuiszaal Pica Mare waren de setstanden

25-22, 25-23 en 25-22. Zaterdag speelt Flamingo’s uit tegen Krekkers uit Mariaparochie. Activia Tweede divisionist Activia behaalde zaterdag een punt in het thuisduel tegen Spivo uit Spijkenisse. In de Activiahal verloren de Sint Tunnisse dames met 1-3. De setstanden waren 25-22, 2426, 17-25 en 13-25.

SPES verliest van Swift BOXMEER - In het vrouwenkorfbal heeft het fusieteam van Ajola/De Wilma’s in de Hoofdklasse gewonnen van SVSH. De Millse Overgangsklasser Miko’76 won ook, met 11-12 van De Treffers. Topklasser SPES leed in Velden een 17-15 nederlaag tegen koploper Swift. In een pittige strijd had thuisclub Swift de overhand. SPES zag toe hoe de Veldense ploeg voor rust uitliep naar een 11-6 voorsprong. SPES hervond zich en verkleinde de achterstand na de pauze tot 1311. Swift liet de Milsbeekse ploeg niet dichterbij komen en hield de marge van twee doelpunten in

stand. Uiteindelijk werd het 17-15. Hoofdklasse Ajola/De Wilma’s speelde een goede partij tegen SVSH. De fusieclub leidde halverwege met 9-6 en liep nog uit naar 12-8. Even stokte de de Landhorstse en Wilbertoordse machine waardoor de Somerense opponent tot 13-13 kon terugkomen. Ajola/De Wilma’s trok met 14-13 de winst naar zich toe. Overgangsklasse In Deurne boekte het Millse Miko een overwinning op De Treffers. Na een 8-6 achterstand kwam Miko sterk terug. Na rust kantelde de strijd en won Miko uiteindelijk met 11-12.

Cyclocross met ‘nieuwtje’ in Oploo OPLOO - Stichting Wielersport Oploo houdt op zondag 15 december de achttiende cross voor alle jeugdcategorieën van de KNWU. Voor de jeugd is dit een goede voorbereiding voor het Nederlands kampioenschap dat op zaterdag 4 januari 2014 wordt verreden in Bakel.

ment toegevoegd. Nadat de jeugd in acties is gekomen is het parcours vrij voor ATB’ers (niet licentiehouders). De wedstrijd vindt doorgaan indien er voldoende belangstelling voor is. De ATB-wedstrijd begint ‘s middags om 14.30 uur. Voor informatie en/of inschrijving voor deze wedstrijd kan contact worden

opgenomen met Stichting Wielersport Oploo (0485383870 of 0485- 382489) Gratis inschrijven kan tot en met 8 december via email naar rc.rutten@hetnet.nl. Deelname op eigen risico. De wedstrijden voor de KNWU-jeugd beginnen om 11.00 uur. De toegang voor het publiek is gratis.

De cross in Oploo heeft de afgelopen jaren een stevige plaats op de nationale wielerkalender gekregen. Renners uit het hele land trekken naar Oploo om een paar rondjes door de modder te mogen crossen. Stichting Wielersport is te gast op het crossterrein van Duivenbos. Op het parcours van de motorclub strijden verdeeld over zevencategoriën ruim honderd renners, voor een podiumplaats. ATB-ers Aan de cyclcrosswedstrijden is di jaar een nieuw ele-

Cyclocross. Op zondag 15 december draait de jeugd in alle categoriën de rondje op ciruit Duivenbos in Oploo.


34 

ADVERTENTIE 

 

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

+    $ #      

  

            

      !""   #         $ 

  %   &

  # '()    *    

    Kortom: U bent bij ons uiteindelijk altijd het voordeligste uit!  

Stayerhofweg 2b l Wanssum l 0478-539020

Kloosterstraat 44a I Groesbeek I 024-3971326

w w w . h a r o l d l e n s s e n k e u k e n s . n l

>a`nefrajl]ng@a>kjo

SkjajÂ&#x160;jsangaj; >a`nefbog]rahopagkklr]j]b_]* -,,,i. iapikcahefgdae`^a`nefboskjejc sss*cn]ra*jhkb$,042%033.21

Rangkkl caop]np


36

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

 "#"

'$" "$ Kom kijken!  ! &)) " 

 

% "!! # % # % !  ! % ! % " # #

"($" !%#&$ $%%"

"$ 

$$$ #

adres:

informatie:

$ % 

$  

ontwikkeling en realisatie:


37

SPORT

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Toxandria profiteert van puntenverlies VIOs’38 en Sambeek.

VIOS’38 moet koppositie delen

Puntje voor knokkend SSS’18 OVERLOON - Eersteklasser SSS’18 heeft weer eens een puntje aan zijn kleine totaal toegevoegd. Voor eigen publiek sloot de Overloonse promovendus een remise met het Zuid Limburgse Chevremont (1-1). Door personele problemen kostte het SSS-trainer Ales Jurcik veel moeite de opstelling te formeren. Met Paul Janssen in de spits en Teun van Bree al laatste man stuurde hij zijn team het veld in. SSS’18 kreeg kansen maar de geelzwarten hadden het vizier niet

scherp gesteld. Daardoor konden de gasten in de 25e minuut de score openen via Thijmen van Iersel. SSS’18 kreeg met het geblesseerd uitvallen van Wout Janssen nog een tegenslag te verwerken. Met Bart Beckers als zijn vervanger bleef de ploeg vechten voor een goed resultaat. Er kwamen na rust kansen maar pogingen van onder andere Frits Lukassen hadden geen geluk. Na een overtreding op Teun van Bree kreeg SSS in de 75e minuut een strafschop. Paul Janssen bezorgde de ‘Loonse’ formatie alsnog een punt.

Volharding krijgt te weinig

BEUGEN - Waar twee honden vechten om een been, gaat de derde er mee heen. Het gezegde is van toepassing op de strijd om de koppositie in de zesde klasse D. Koploper VIOS’38 sloeg de aanval van belager Sambeek af maar moest na de 1-1 remise, het Rijkevoortse Toxandria naast zich dulden. De topper in 6D was niet van hoog niveau maar de spanning vergoedde op

sportpark De Slatert veel. De gasten openden nerveus en zagen dat de thuisclub aanvankelijk de overhand had. Toch was Sambeek voor rust een paar keer gevaarlijk. De Beugense keeper Beljaars bracht echter redding. De VIOS-keeper was halverwege de tweede helft kansloos toen Bas Eising de bal in de verre hoek mikte. De gasten slaagden er niet in de voorsprong vast te houden. Na een overtreding op een Beugense aanval-

ler, binnen de beruchte lijnen, legde scheidsrechter Nagelhout de bal op de stip. Beugenaar Joep Fredrix liet zich dat buitenkansje niet ontnemen, en liet Sambeek-keeper Niels Schraven kansloos. Na de gelijkmaker streden beide teams voor de volle winst. Omdat niet meer gescoord werd, namen beide ploegen genoegen met een punt. Lachtende derde was Toxandria dat Boerdonk met 4-1 versloeg, en naar de eerste plaats klom.

Bizarre remise voor JVC Cuijk AMSTERDAM - In een knotsgek duel met FC Chabab heeft Topklasser de weelde van een 0-4 voorsprong niet kunnen verdragen. Met een 4-4 gelijkspel kwamen de Cuijkenaren nog goed weg. In de openingsfase, waarin gastheer Chabab de betere kansen kreeg, hield debuterend keeper Tom Suykerbuyk JVC overeind.

Geleidelijk kreeg de ploeg van trainers De Kruif en Kraaij grip op de wedstrijd. Nadat Mark Fennebeumer JVC op 0-1 bracht, ging het snel. Alexander Prent en Mehmet Dingil zorgden er voor dat JVC met een 0-3 voorspong de rust in ging. Na de 0-4 door Mark Fennebeumer leek er geen vuiltje aan de lucht. Met een half uur te gaan verkleinde Felixdaal de achterstand tot 1-4. Alexander Prent was op

weg naar de 1-5 maar de Chabab-keeper voorkwam een doelpunt. El Yaccoubi mscoorde in de 70e minuut de 1-2. Chabab rook zijn kans en drong verder aan. El Ahmadi maakte er 3-4 van. JVC Cuijk wankelde maar leek stand te houden. Diep in blessuretijd moesten de Cuijkenaren toch zwichten.In de 95e minuut was het Jamaël Dibi die uit een strafschop de gelijkmaker scoorde.

VIERLINGSBEEK - Tweedeklasser Volharding heeft tegen koploper Wilhelmina’08 uit Weert niet gekregen waar het recht op had. De Vierlingsbekers legden voor eigen publiek een puike partij voetbal neer maar leden een 1-3 nederlaag. Voor Volharding begin het duel voortvarend. Twee minuten na de aftrap opende Tim Brouwer de score toen hij de Weerter keeper Moonen met een schot passserde. Tussen de vele Weert-

se blessurebehandelingen door maakte Volharding de wedstrijd, zonder het overwicht in doelpunten uit te drukken. In de ruime blessuretijd deed Wilhelmina’08 dat wel. Een schot van Roy Schijven belandde na wat carambole’s in het Beekse doel: 1-1. Volharding was niet aangeslagen en bleef na rust de betere ploeg, zonder te scoren. De gasten deden dat wel. Via Twan Hendriks en weer Roy Schijven liepen zij uit tot 1-3. In de slotfase miste Mark Blenckers een strafschop voor Volharding.

Stormvogels en Achates op dreef SIEBENGEWALD/OSS - De Noord Limburgse derdeklassers Stormvogels en Achates hebben de wind in de zeilen. De ’Vogels’ klopten Avesteyn met 2-1, de Ottersummers hielden koploper Margriet in Oss op 2-2. Nadat Achates een week eerder koploper Rhode op 0-0 hield, namen de roodwitten het zondag op tegen de andere lijstaanvoerder Margriet. De Ottersummers verweerden zich opnieuw kranig en kregen kansen op de openingstreffer. Gastheer Margriet kwam echter in de 43e minuut op voor-

sprong via Rick van Rodijnen. Na de pauze bleef Achates knokken voor een goed resultaat. Door doelpunten van Kenny Franken en uitblinker Taleb Sarkouk namen de Ottersummers de leiding. Een overwinning lag in het verschiet maar Margriet kwam in de slotfase langszij viaeen omstreden doelpunt van Ossenaar Rob Ooms. Onderin klasse 3D deed het Siebengewaldse Stormvogels goede zaken tegen Avesteyn. Door doelpunten van Ingo Custers en zegevierden de grensbewoners thuis met 2-1. De eindstand was bij rust al bereikt.

Hapse Boys knap langs Volkel, Heijen gelijk in Vianen Vitesse’08 ten BOXMEER - In een heus doelpuntenfestijn heeft vierdeklasser Hapse Boys nummer twee Volkel de volle winst afgesnoept. De ploeg van trainer Paul Cuppen boog in Volkel een 3-0 achterstand om in een 4-5 overwinning. Dat tot ‘vreugde’ van koploper Milsbeek, die een halve misstap beging tegen hekkensluiter MVC. Het magere 2-2 gelijkspel bleef zonder grote gevolgen. Daar zag het zondagmiddag omstreeks kwart over drie niet naar uit. Milsbeek, zonder de langdurig geblesseerde Mendel Janssen keek op dat moment tegen een 0-2 achterstand aan, concurrent Volkel had Hapse Boys met 3-0 in de tang. Nadat de Boys aan de 4-0 ontsnapten scoorde Frank Kohlen de 3-1. Via Thijs Kemperman en Joost van der Groes (2) werd

het 3-4. Volkel kwam nog op 4-4 maar Joost van der Groes had namens Hapse Boys het laatste woord: 4-5. In Milsbeek ontsnapte de koploper in 4G aan een debacle. Hekkensluiter MVC nam een 0-2 voorsprong. Milsbeek kwam bij het scheiden van de markt (90e minuut) langszij toen Freek Cornelis verkleinde tot 1-2. Vijf minuten scoorde Bas Thijssen de gelijkmaker en voorkwam dat Milsbeek zijn eerste nederlaag leed. In Handel onderstreepte Juliana Mill de stijgende vorm via een 0-5 overwinning. Gemeentegenoot SES Langenboom versloeg Milheezer Boys met 1-3. In district Oost klopte vierdeklasser Eendracht’30 Diosa in Balgoy met 2-3. In klasse 5F won Montagnards met 3-1 van SV United uit Meerlo en Wanssum. EWC’46 uit Well sloot tegen Leunen een 2-2 remise. In

5G werd de burenruzie tussen Constantia en DSV met 1-0 in Wanroijs voordeel beslist. In 5G sloten HBV en De Zwaluw met 1-1 af. EstriaOKSV eindigde in 3-3. Gassel baarde opzien door koploper Ravenstein met 0-2 te verslaan. De clash tussen Vianen Vooruit (3) en Heijen (2) eindigde in 2-2. In Grave klopte GVV’57 SIOL

LANGENBOOM - Sinds 1997 is Wil Frenken de voorzitter van de Langeboomse voetbaltrots SES. De bijna 64-jarige preses ziet het besturen van zijn club als een uit de hand gelopen hobby. “Maar wel een hele mooie”, zegt Frenken, die zelf een halve eeuw voetbalde. “Ik begon in mijn geboorteplaats Siebengewald maar het langste was ik na mijn verhuizing naar Langenboom bij SES actief voetballer.” De 420 leden tellende vereniging heeft een sociale funcie in Langenboom. “Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen. We houden de jeugd bezig maar ook volwassenen kunnen hier hun ei kwijt”, zegt de voorzitter. SES telt een leger (175) vrijwilligers. “Zij zijn allemaal bezig voor SES”. zegt hij, “samen hebben we heel veel gerealiseerd op en rond het sportpark. Denk maar aan het nieuwe trainingsveld waarvoor we de ponyclub hebben verplaatst. En onlangs is de Wall of Fame geopend.”

met 2-1. Het Afferdense HRC’27 (6C) won met 3-4 in Griendtsveen. Holthees klopte BVV’27 met 6-3. In 6D kwam Toxandria door een 4-1 winst op Boerdonk terug aan kop. Astrantia remiseerde tegen SCV’58 (1-1). De Willy’s versloeg Menos op de valreep met 0-1. Middenmoter Sint Hubert verloor in Haren met 4-3.

Degradatiestrijd. Het Graafse GVV’57 (wit) versloeg SIOL uit Katwijk thuis met 2-1 ( foto: Johan van Kamoen)

onder in Bakel BAKEL - Op bezoek bij Bavos in Bakel heeft het Vitesse’08 een nipte 1-0 nederlaag geleden. Gastheer Bavos begon stormachtig en speelde Vitesse de baas. Toch was de eerste kans voor de bezoekers maar Jordy Wijnhoven zag zijn schot gekeerd door Bavos-keeper Gloudemans. Twee minuten later (17e) kwam Vitesse op achterstand. De oranje-mannen trachtten vervolgens op 1-1 te komen maar zijn waren niet erg gelukkig in de afronding. Na rust drukte Vitesse en loerde Bavos op de counter. Het hardwerkende Vitesse kwam niet langszij en keerde met lege handen huiswaarts. Vitesse is nu zesde in 4G. Zondag gaan de Gennepenaren op bezoek bij koploper Milsbeek

Voorzitter. Wil Frenken is de voorzitter van het Langenboomse SES. ( foto: Adrie de Bruin) Tussenstand Milsbeek Constantia SES Gassel VIOS’38 Heijen HRC’27 Eendracht’30 Montagnards Vitesse’08 Sambeek HBV Hapse Boys Holthees Juliana Mill Toxandria Vianen Vooruit Astrantia DSV Stormvogels’28 Achates De Willys JVC Cuijk Olympia’18 Volharding Estria VCA SC St.Hubert SSS’18 De Zwaluw Excellent Westerbeekse Boys SCV’58 SIOL GVV’57 SVS Menos

9 10 11 12 12 13 13 14 14 14 15 16 17 17 17 17 17 18 18 18 19 19 20 20 20 21 23 26 26 27 28 29 30 34 35 50 56


43

NIEUWS

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Bijzonder kerstconcert van streekkoor Canthonis in Oploo

Koorzang in Engelse sferen OPLOO – Gehuld in Engelse sferen, dat heeft het Streekkoor Cantonis dit jaar gedaan om het luisterpubliek op haar eigen wijze te verblijden met een bijzonder kerstconcert. Het concert, dat dit jaar al weer voor de elfde keer op de agenda staat, vindt op zondag 15 december plaats in de Sint Matthiaskerk in Oploo. Stond Cathonis de afgelopen elf jaar onder leiding van dirigent Jos van Eyck, dit zal voor het eerst Fred Weijers de dirigeerstok hanteren. Op het programma staat de kerstcantate ‘Bethlehem’ van John Henry Maunder (1858-1920). Maunder was een bekende musicus en organist in Londen. Zijn kerkcomposities dwongen en dwingen bewondering af en werden op grote schaal op hoogtijdagen uitgevoerd. Canthonis laat de gasten in de Oploose kerk verder genieten van enkele kerstliederen John Rutter, eveneens een Engelse componist (1945). Het concert wordt overigens geopend met samenzang. De solisten zijn

Di. 3 december Smakt, 9.30-15.30 Gebedsdag onder leiding van Pater Jozeph Vadakkel, directeur van het aanbiddings- en evangelisatiecentrum. Met o.a. een H. Mis, voordracht en stille aanbidding. In de Sint Jozefkerk. Gratis toegang. Informatie: 06-48731992. Boxmeer, 19.45-21.30 Adventsbijeenkomst van de Karmel rond het Waken’, Kerkpad 1. Sprekers zijn Clara van de Ven en Minie Pasop. Deelname: 5 euro. Zie ook: www. karmelcentra.nl/boxmeer.

Za. 7 december Streekkoor. Voor het Kerstconcert van dit jaar hult Canthonis zich in Engelse sferen. Anitra Jellema (sopraan), Aart Mateboer (tenor) en Nanco de Vries (bas). Dirk Luijmes begeleidt het koor en de solisten op het harmonium. Afscheid Canthonis grijpt het concert aan voor een afscheid van dirigent Jos van Eyck,

de man die het koor elf jaar op bevlogen en zeer deskundige wijze begeleidt. Voor en met hem is er na het concert een gezellige nazit in gemeenschapshuis de ‘Oude Heerlijckheid’, dat tegenover de kerk is gevestigd. Het Kerstconcert van Streekkoor Canthonis be-

gint op 15 december om 15.00 uur en vindt plaats in de Sint Matthiaskerk te Oploo. De entree is 10 euro / 5 euro (kinderen tot 12 jaar). Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij VVV Sint Anthonis, de koorleden of per e-mail (secretariaat. canthonis@gmail.com). Zie ook www.canthonis.nl.

Bigorna is nu Outlet Wanroij Naar Langenboms Buuten WANROIJ - Galerie Bigorna in Wanroij, waar afgelopen zaterdag een begin werd gekaamt met de uitverkoop, is deze week drie dagen Outlet Wanroij. De resterende winkelvoorraad gaat op dinsdag 3 tot en met donderdag 5 december in de verkoop met kortingen tot 70 procent.

De artikelen worden ook aangeboden via de webshop: www.outletwanroij. nl. Het gaat om kadoartikelen, kerstspullen, huishoudelijke artikelen en woondecoratie. De Outlet is nog op 3, 4 en 5 december geopend, telkens van 13.00 tot 17.00 uur. De Outlet is op Lepelstraat 19 in Wanroij. Voor informatie: 06-27146448.

Shoppen onder het maanlicht MILL – In de aanloop naar Kerstmis maakt Mill zich op voor het traditionele evenement Moonlightshopping. Wie deze sfeervolle happening wil bijwonen, moet vrijdag 13 december op de kalender omcirkelen. Naast het gegeven dat op deze avond bijna alle zaken in het winkelcentrum tot 22.00 uur open zijn, kunnen bezoekers vanaf 16.00 uur ook terecht op de sfeervolle kerstmarkt in de Kerkstraat en een gedeelte

Streek Agenda

van de Hoogstraat. Het zal ongetwijfeld weer honderden liefhebbers naar Mill lokken. De bezoekers kunnen her en der genieten van live muziek, er wordt gratis glühwein geservereerd en zijn er diverse andere activiteiten die de bezoekers helemaal in de stemming brengen voor de naderene kerst. Moonlightshopping is op 13 december vanaf 16.00 tot 220.00 uur in het centrum van Mill. Zie verder www.ovmill.nl.

LANGENBOOM - Op zaterdag 7 december vindt de Kerstmarkt Langenboms Buuten plaats bij De Hinde in Langenboom. Langs een mooi verlichte route worden tenten en kramen in kerstsfeer ingericht. De bezoekers vindt er kerstcadeaus, lekkernijen, vogelhuisjes, beelden, poppen, kaarten, schilderijen, houtwerken, bloem-

Kerstmarkt De kerstmarkt is van 15.00 tot 20.00 uur bij De Hinde, Rogstraat 17 in Langenboom. Entree en het parkeren zijn gratis. Info: www. langenbomsbuuten.nl.

Kerstmarkt in Maartenshof CUIJK - Zorgcentrum Maartenshof houdt op zaterdag 7 december in Cuijk weer een sfeervolle kerstmarkt. Bezoekers van deze dag kunnen de sfeer proeven en langs de vele kraampjes wandelen waar zelfgemaakt producten worden aangeboden.

Ook de Cuijkse ondernemers zijn aanwezig om hun waar aan te bieden. Dit alles onder het genot van sfeervolle livemuziek, glühwein en warme chocolademelk. De kerstmarkt is op 7 december van 10.00 tot 16.00 uur in Zorgcentrum Maartenshof, Deken van de Ackerhof 29 in Cuijk.

Vrollie- en Kè.lszitting Gennep GENNEP - Zaal Pica Mare in Gennep is zaterdag 14 en zondag 15 december het theater voor de Vrollie- en Kè.lszitting.

Kerstmarkt. Het is altijd gezellig tijdens Moonlightshopping in Mill. (foto: Jacques Verschuren)

stukken, kaarsen, honing, handwerken, kerstspullen en creatieve knutsels. Een levende kerststal, live muziek, een ‘echte’ Kerstman, lekkere hapjes en drankjes vullen het geheel aan.

Voor de zitting op zaterdagavond geldt ‘women only’. Alleen bezoekers van het vrouwelijk geslacht kunnen getuigen zijn van een gevarieerd programma. Voor het eerst in de jarenlange historie licht de organisatie van de Vrollie- en Kè.lszitting een tip van de sluirer op. Op zaterdagavond wordt vanaf 18.00 uur de line up

gevormd door onder andere de Grande Dame van het Limburgse Lied, Beppie Kraft en het Feestteam. Voor de Kè.lszitting op zondagmiddag heeft de organisatie feesttrio Damazoee, buutkanon Andy Marcellissen en andere artiesten gecontracteerd. De zitting voor alleen kè.ls (mannen) begint om 14.00 uur. Kaarten voor beide zittingen zijn vanaf heden te koop bij Grandcafé De Stadsherberg, Biercafé Old Inn bij 4Events in Party Centrum Pica Mare. Meer info: www.zitting.eu.

Beek/Ubbergen, 10.0012.00 KNNV-gids Peter de Vlieger leidt de landschapswandeling door het ‘Zwanenbroekje’ in de Ooijpolder. Vertrek bij gemeenschapshuis De Ubburch, Kasteelselaan 60. Informatie: (024) 66 31 735. Beers, 11.00-16.00 Accordeonbeurs met koop, verkoop en ruil van accordeons, andere instrumenten en bladmuziek. In cafézaal de Spijker, Grotestraat 28. Info: 06-49905504. Cuijk, 21.00 Live optreden van Stolen Dan (Steely Dan Tribute band). In Café-tapperij Kansas, Kerkstraat 7. Zie www.cafekansas.nl.

Zo. 8 december

Mill, 10.00-13.00 Royals verzamelbeurs. Ruilbeurs voor allerlei verzamelingen met een tentoonstelling van notenkraker soldaten en rookmannetjes. in café Royal, Kerkstraat 35. Zie www.EveryOneWeb.com/ verzamelbeurs. St Agatha, 10.30-12.15 Inwonersochtend n.a.v. de enquête van de Dorpsraad. In mfc De Agaat, Liesmortel 46. Voor inwoners en andere belangstellenden.

Di. 10 december Nijmegen, 10.00-13.00 Onder leiding van KNNVgids Ton Ebben vindt een landschapsexcursie plaats in Heumensoord. Vertrek vanaf P-plaats Beukenlaan (bij kruising Scheidingsweg / Driehuizerweg). Informatie: 06-12276405. Vierlingsbeek, 19.00 Wonen Vierlingsbeek, de gemeente Boxmeer en Pantein overhandigen de dorpsvisies aan de dorpsraden van zes dorpen in Boxmeer-Zuid. In De Joffershof, Laurentiusstraat 2. Molenhoek, 20.00 Op uitnodiging van Stichting Culturele Activiteiten Molenhoek houdt Paul Spapens de lezing Bijgeloof in de sacristie van de kerk in Molenhoek. Entree 6 euro. Vrienden CAM, CJP-houders en studenten 3 euro. Info www.stictingcam.nl.

Do. 12 december St Anthonis, 20.00 Groot dictee voor de gemeente Sint Anthonis. In mfc Oelbroeck, Breestraat 1d. Voor meer informatie: (0485) 38 21 82.

‘Zet je kerststal te kijk’ in Grave GRAVE – Onder het motto ‘Zet je kerststal te kijk’ worden in de Sint Elisabethkerk in Grave op zaterdag 14 en zondag 15 december een aantal kerststallen gepresenteerd. Het bijzonder hiervan is dat de expositie is samengesteld uit kerststallen die worden ingebracht door mensen uit Escharen, Gassel, Velp en Grave. De Sint Elisabethkerk in Grave zet op vrijdagavond 13 december haar deuren wagenwijd open en zorgt zaterdag en zondag voor gastvrijheid bij een kop chocolademelk en bijna-

kerstmismuziek. Behalve de ingebrachte kerststallen, is ook de grote kerststal van de Sint Elisabethkerk en de verleden jaar door pastoor R. Aarden grondig gerestaureerde kerstgroep uit het Amsterdamse, voormalige kapucijnderklooster zijn hier te zien. Vrijdagavond 13 december tussen 19.00 en 20.00 uur kan iedereen zijn kerststal of -groep opstellen in de kerk. Opgave vooraf is niet nodig. De expositie is op zaterdag 14 december van 14.00 tot 17.00 uur en op zondag 15 december van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Tentoonstelling. De gerestaureerde kerstgroep is één van de vele kerststallen en -groepen die half december in de Sint Elisabethkerk in Grave worden getoond.


44

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

EINDEJAARS KORTINGEN!

14EURO 95 12 DIESEL

korting

* t n e c o r eu

IEDERE VRIJDAG, ZATERDAG EN ZONDAG VAN 29 NOVEMBER T/M 22 DECEMBER

DEZE ACTIE GELDT BIJ DE VOLGENDE STATIONS: Esso Vissers GASSEL, Maasveld 19 Esso Vissers MILL, Langenboomseweg 56-a Vissers Stop & Go DE RIPS, Korhoenstraat 1 Vissers Stop & Go VIERLINGSBEEK, Grotestraat 111

Helemaal

en écht voordelig!

* vanaf de adviesprijs van ESSO

korting

* t n e c o r eu


Editie 49 dinsdag 3 december 2013

ADVERTENTIE

47


48

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

SLAPEN IN SFEER VOOR IEDEREEN

CARPE DIEM

Bewust leven begint bij goed slapen!

SLAAPSFEER Beers: in het pittoreske kerkdorp Beers, onder de rook

,-.,&/0012345607849:102;0;01;<:180012=:5<01<01::; van Nijmegen, vindt u de meest sfeervolle showroom van Nederland. >?5@4AB0C05=>45<7D<0B00272E001>:FF026:G1::B>?5@0<01Wij hanteren traditionele waarden en normen, zoals uiterst deskundig F?5<IJ4A6?57010571?<4K:50F0G??1<05055:1B05=L:?F2D470127 advies, tijd om ons in uw wensen te verdiepen en daar vervolgens in te <02;D5<4C?<>402=KA<:B:5245DGG0520570>01<4080505<??1 voorzien. En onze service; deze is onberispelijk. >01>:FC0524570>::1L405I5:5L0201>4M0N<0L042:5O014280F4A;IJ0

Gildeweg 17 Beers

Q

We beschikken over een vakkundig team gemotiveerde medewerkers. O02M64;;05:>01005>?;;D5<4C70?BC0B:K>001<0B0<0G01;012I In onze 2500 m2 grote showroom vindt u nagenoeg 100 verschillende P5:5L0QRSSBQC1:7026:G1::B>45<7D5?C05:0CTSS>012M64FF05slaapkameropstellingen en vertrouwde merken als bijvoorbeeld <02F??8;?B01:8270FF45C0505>0171:DG<0B01;05?F2O4A>::1O00F< Softline, Balanzz, Carpe Diem, Trecompany, Auping, VI Spring en vele ,:UF450=Bezoek ?F?5LL= ?180 40B= D845C= XP ,8145C 05 anderen. ons in Beers, wijV10M:B8?5W= heten u van harte welkom.

>0F0?5<0105I0L:0;:52450012=G4A60705D>?56?170G0F;:BI

WWW.SLAAPSFEER.NL

Q

0485 322 337


weken ijspret  

               !"#" # " !"#!#  '!%! ! &  ! $  !   ! #&!  " ' " (&   #%!% ! # !!#

!!#

%!

&&&$

Hoofdsponsor Cuijk on Ice


60

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Al 40 jaar hèt adres voor comfort en kwaliteit

www.teunarts.nl

Teun Arts presenteert:

Zitcomfort in zijn slankste vorm.

Modern, klassiek, handmatige verstelling of d.m.v. 6 motoren.. Wat voor type relaxfauteuil u ook zoekt,.. Al 40 jaar staat Teun Arts voor het nieuwste en het beste op het gebied van zitcomfort.

U bent van harte welkom in onze showroom.

Héél veel fauteuil voor een zeer schappelijke prijs: Change 10, 3 motoren - Accu, Kantelfunctie & Topswing in leder al vanaf € 1995,-

De grootste collectie relaxfauteuils van Nederland vindt u al 40 jaar bij Teun Arts Meubelen in Sint Hubert… Welkom.

Assortiment

Inruil

Levertijd

Bezorging

Garantie

Mogelijkheden

Advies

in onze 2000m² showroom

Nu tot wel

Onze meubelen zijn veelal

Gratis levering

Enkel West Europees

Naar wens aanpassingen

Door 40 jaar ervaring

vindt u de grootste collectie

€ 300,- retour voor

uit vooraad leverbaar

door heel

topfabrikaat met minimaal

mogelijk in onze

met zitmeubelen krijgt u

relaxfauteuils van Nederland

uw oude meubel*

dus binnen 1 week

Nederland

5 jaar fabrieksgarantie

stoffeerderijafdeling

bij ons het beste advies

Onze openingstijden: Di, Wo & Do 10:00 - 18:00, Vrijdag 10:00 - 21:00, Zaterdag 10:00 - 17:00

tel.: 0485 - 45 29 86

www.teunarts.nl

info@teunarts.nl

Boersestraat 11, 5454NG, Sint Hubert. In St.Hubert op de rotonde richting Wanroij, dan 3e weg links, 1e rechts. * nvt op aktiemodellen, niet icm overige akties & aanbiedingen


61

ADVERTENTIE

Editie 49 dinsdag 3 december 2013

Al 40 jaar hèt adres voor comfort en kwaliteit

www.teunarts.nl

De grootste collectie sta- op fauteuils van Nederland... vindt u al 40 jaar bij zitcomfortspeciaalzaak Teun Arts.

Bij Teun Arts vindt u meer dan 90 modellen Sta- op fauteuils, veelal uit voorraad leverbaar, al vanaf € 849,-

Sta- op fauteuils op draaivoet Uniek bij Teun Arts!

Uw bank of bankstel compleet op maat gemaakt? Welkom bij Teun Arts

Ook voor de mooiste banken en bankstellen bent u bij Teun Arts aan het juiste adres… Welkom.

Assortiment

Inruil

Levertijd

Bezorging

Garantie

Mogelijkheden

Advies

in onze 2000m² showroom

Nu tot wel

Onze meubelen zijn veelal

Gratis levering

Enkel West Europees

Naar wens aanpassingen

Door 40 jaar ervaring

vindt u de grootste collectie

€ 300,- retour voor

uit vooraad leverbaar

door heel

topfabrikaat met minimaal

mogelijk in onze

met zitmeubelen krijgt u

relaxfauteuils van Nederland

uw oude meubel*

dus binnen 1 week

Nederland

5 jaar fabrieksgarantie

stoffeerderijafdeling

bij ons het beste advies

Onze openingstijden: Di, Wo & Do 10:00 - 18:00, Vrijdag 10:00 - 21:00, Zaterdag 10:00 - 17:00

tel.: 0485 - 45 29 86

www.teunarts.nl

info@teunarts.nl

Boersestraat 11, 5454NG, Sint Hubert. In St.Hubert op de rotonde richting Wanroij, dan 3e weg links, 1e rechts. * nvt op aktiemodellen, niet icm overige akties & aanbiedingen


Nieuwsblad De maas Driehoek ed lvc week 49 2013  
Nieuwsblad De maas Driehoek ed lvc week 49 2013  

Nieuwsblad De Maas Driehoek - dat zijn naam dankt aan de drie hoofdkernen aan de Maas - verschijnt sinds mei 2003 in een groot deel van het...

Advertisement