Page 1


2012 & Feestpakketten eindejaarsgeschenken

Inspiratie thema’s

Zelf kiezen, combineren & samenstellen. Deskundig & persoon advies. Bezoek onze showroom voor inspiratie. Keuze uit ruim 1500 artikelen! Alle genoemde prijzenin deze brochure zijn exclusief BTW. (tenzij anders inclusief bezorging in Zeeuwsch Vlaanderen en in euro’s. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend, onder voorbehoud van prijswijzigingen, druk- en zetfouten en gelden zolang de voorraad strekt. Onze standaard leveringsvoorwaarden zijn op aanvraag beschikbaar. Betaling graag binnen 14 dagen na ontvangst van uw pakketten of door middel van éénmalige automatische incasso. Zelf samenstellen van de pakketten is mogelijk bij een afname van minimaal 10 stuks.

vermeld),

Drankenhandel Kolijn Alvarezlaan 145 4536 BC TERNEUZEN Tel: 0115-612450 Fax: 0115-622832 www.drankenhandelkolijn.nl


Met trots presenteren wij onze gloednieuwe brochure 'Feestpakketten 2012'! Blader op uw gemak door de sfeervolle pagina's en gebruik deze brochure als inspiratiebron voor uw pakket. Voor een persoonlijk advies en een pakket op maat, kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kijkje in onze showroom te Terneuzen. Dit is al mogelijk vanaf 10 pakketten! Met onze jarenlange ervaring zijn wij ervan overtuigd voor iedereen en voor elk budget een geschikt pakket te kunnen samenstellen.

-> - - - - - >

Wij hebben een aantal inspiratie thema’s voor u samengesteld. Stuk voor stuk rijk gevuld met bijzondere cadeaus en heerlijke etenswaren, passend bij de thema's van dit jaar. Deze feestelijke artikelen kunnen uiteraard naar uw wens en budget worden aangepast tot een mooi pakket. Als drankenhandel beschikken wij over een uitgebreid assortiment wijnen, port en champagne.

Nuttige informatie

Showroom Maak vrijblijvend een afspraak voor een kijkje in onze showroom in Terneuzen. Wij presenteren hier meer dan 1200 artikelen, zowel food als non-food.

>

Kolijn Feestpakketten Showroom Alvarezlaan 145 4536 BC Terneuzen

U kunt hiervoor contact opnemen met Emmy de Nijs

tel.: 06-46462307

Miriam Bruijnzeel

e-mail: miriam@drankenhandelkolijn.nl

Gratis bezorging Alle pakketten worden in de regio Zeeuwsch Vlaanderen kosteloos bij u op locatie bezorgd. 5% kortingscoupon Wanneer u donderdag 8 september aanwezig bent op onze kerstpakkettenborrel, ontvangt u een kortingscoupon van 5% op de besteding van uw kerstpakketten. U heeft ook de mogelijkheid om deze coupon geheel of gedeeltelijk aan een goed doel naar keuze te schenken. Maatschappelijk verantwoord Tot grote tevredenheid aan beide kanten werken wij al jaren samen met Dethon Terneuzen. Zij zorgen voor een keurig ingepakt pakket, welke op de juiste datum op de juiste locatie bij u wordt bezorgd.


Goed doel Project: Middagmaaltijd Kinderen Barranquilla – Colombia Pater Cyriel Swinne (geboren te Sint Jansteen) Ik ben reeds 35 jaar in Colombia om kinderen en bejaarden in armoedige omstandigheden te helpen. EÊn van onze projecten in deze wijken is een dagelijks middagmaalproject voor 250 kinderen en bejaarden. Daar zijn nogal wat onkosten aan verbonden: inkoop levensmiddelen, personeel, vervoer, etc. We willen daarom een beroep doen op onze vrienden in Nederland en hen vragen ons te helpen om de voortzetting van dit voedselprogramma te kunnen blijven garanderen. Uit naam van onze mensen, kinderen en bejaarden zijn we u daar bijzonder dankbaar voor!

Stichting Caritas

Samen op weg

naar goede doelen,

zo steunen we samen het project van stichting caritas Wij bieden u de mogelijkheid om een kleine bijdrage te schenken aan een goed doel.


Puur&eerlijk

fairtrade


....


Ruiten


..


Zelf samen stellen & combineren


NOLOOG Initiatief van Drankenhandel Kolijn


Specialist in Relatiegeschenken! Champagne, Cava, Port, Speciaalbier, Exclusieve whisky’s en meer…

Trapiche

Single Vineyard Malbec "ViñaAldolfoAhumada" Argentinië - Mendoza, Valle de Uco 92P - The Wine Advocate

BodegasTrapiche bezit 1.075 hectare wijngaardoppervlakte verdeeld over zeven wijngaarden. Deze wijngaarden liggen op een hoogte van 630 tot 1.000 meter. De wijnstokken worden geïmporteerd uit Frankrijk. De bodega is voorzien van de modernste technieken op het gebied van wijnproductie. De wijngaard "La Patria" behoort toe aan AdolfoAhumada die elf jaar geleden zijn droom verwezenlijkte toen hij deze kocht. Deze wijngaard ligt 1.094 meter boven de zeespiegel. Adolfo Ahumada is een zeer leergierig persoon met een moderne geest, die zijn leven totaal heeft geweid aan het cultiveren van druiven. De druiven worden handmatig geoogst, vervolgens geplet en dan begint de 25 dagen durende fermentatie en maceratie. Dit alles in kleine betonnen vaten bij gecontroleerde temperatuur. Verder ondergaat de wijn 18 maanden rijping in nieuw Frans eiken vaten. De Single Vineyard Malbec heeft een diepe robijnrode kleur. In de neus treft men aroma's van rijpe zwarte kersen en kruidige tonen van wierook en sandelhout. Volle smaak. Nuances van zoet zwart fruit met een lange pure finish die goed is uitgebalanceerd met zoete tannine en frisse zuren.


PICO MACCARIO Pico Maccario is een jong bedrijf van de broers Pico en VitalianoMaccario. De winery ligt in het hart van de aanééngesloten 70 hectare grote wijngaard. Wat meteen opvalt aan dit bedrijf is het grenzeloze perfectionisme dat door iedereen gedragen wordt. Vanaf de verzorging van de wijngaard tot het ontwerp van het logo en de etiketten, over alles is lang en grondig nagedacht. De beide broers Maccario, hebben voor hun bedrijf ook meteen een unieke fles laten ontwerpen, waarop het schild met de roos is terug te vinden. Kosten noch moeite zijn gespaard, niets is aan het toeval overgelaten. En de wijnen? Daar is dezelfde aandacht aan besteed. Lavignone De 100% Barbera druiven van deze Italiaanse Lavignoneworden geplukt bij volledige rijpheid. Het resultaat geeft een intense en charmante neus van rode vruchten: kersen, pruimen en rode bessen. Goede complexe structuur, harmonieus en een lange afdronk. Echt een aanrader! Cantamerli Cantamerli is een blend van de Barbera, CabernetSauvignon en andere regionale druivenrassen. De wijn wordt gedurende 10 maanden in Frans eiken vaten opgevoed, geeft een elegante en intense neus met indrukken van rood en zwart fruit en zachte kruiderij, met een toontje vanille. Harmonieus en zacht van smaak. In de lange afdronk veel fruit.Een wijn om van te genieten…


Drankenhandel Kolijn winter 2012  

Drankenhandel presenteert winter 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you