Page 1

Ruim 1.300 bedrijven onderscheiden zich al met zekerheid van ICTWaarborg www.ictwaarborg.nl


Daarom ICTWaarborg Iedereen wil zich onderscheiden. Bedrijven die zijn aangesloten bij ICTWaarborg doen dat automatisch. Omdat het ICTWaarborg-logo staat voor zekerheid en kwaliteit. Een uitstraling die wij al jaren hebben en die daardoor ook uitgaat naar onze deelnemers. Dat komt door de manier waarop ICTWaarborg haar deelnemers promoot. Daardoor weten uw klanten dat alleen bedrijven die voldoen aan onze kwaliteitseisen het ICTWaarborg-logo mogen voeren. Zoek bijvoorbeeld via internet naar een computerwinkel, een servicebedrijf of een zakelijke dienstverlener en u komt automatisch bij een van onze websites terecht.


Zekerheid en kosten besparen Uw klanten willen zekerheid en u wilt kosten besparen. ICTWaarborg zorgt daarvoor! Zo krijgt u belangrijke kennis voor uw branche en kunt u gebruikmaken van onze telefonische adviezen en ons online Kenniscentrum. En wat te denken van algemene voorwaarden? Ieder bedrijf heeft die nodig, maar wie ze zelf door een jurist laat opstellen, zal diep in de buidel moeten tasten. ICTWaarborg-deelnemers hoeven dat niet, want ICTWaarborg heeft specifiek op uw branche gerichte algemene voorwaarden ontwikkeld (inclusief modules voor (web)applicaties, hosting/Saas, hardware en Telecom), een standaard SLA en inkoopvoorwaarden. Wie zoiets zelf laat ontwikkelen zal daarvoor een forse prijs moeten betalen, maar als deelnemer van ICTWaarborg kost het gebruik hiervan u niets.

Goedkope geschillenregeling Onprettig, maar een realiteit: u kunt te maken krijgen met een geschil met een van uw klanten dat voor de rechter kan eindigen. De kosten daarvan zijn vooraf nauwelijks te overzien, maar dankzij bemiddeling of onze unieke mediation-regeling biedt ICTWaarborg een laagdrempelige en definitieve oplossing. Alleen de gang naar de rechter kost u al meer!

Garantie is een belofte, waarborg een zekerheid Garantie is een belofte, waarborg is een zekerheid. Bedrijven kunnen wel garanties geven, maar helaas niet de zekerheid dat die beloften ook worden nagekomen als zij bijvoorbeeld noodgedwongen de deuren moeten sluiten. Die zekerheid kan alleen door een derde worden gewaarborgd, die er voor instaat dat bepaalde verantwoordelijkheden worden overgenomen en gedane beloften worden nagekomen. ICTWaarborg biedt u en uw klanten die ‘herverzekering’. Kosteloos.

www.ictwaarborg.nl


De voordelen van ICTWaarborg nog eens op een rijtje Zekerheid voor ondernemer en klant Van bemiddeling tot nakoming van garantie bij een faillissement. Unieke zekerheden De zekerheden van ICTWaarborg gaan verder dan die van welke andere brancheorganisatie dan ook. Onderscheidend vermogen Bedrijven die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan voeren het ICTWaarborg-logo. Gespecialiseerde juridische documenten Geen kosten meer voor de ontwikkeling en het onderhoud van speciaal voor ICT-bedrijven ontwikkelde juridische documenten, zoals algemene voorwaarden, bewerkersovereenkomsten, inkoopvoorwaarden, SLA e.d. Bemiddeling met klant Voorkomt vervuiling op internetfora en het delen van negatieve ervaringen op bijvoorbeeld verjaardagen. Bemiddeling met leverancier Een probleem met een bij ons aangesloten distributeur of fabrikant? Wij kunnen een bemiddelende rol spelen.

Kennis, ervaring en specialisme Jarenlange praktijkervaring die wordt gedeeld middels online kenniscentrum, loketten en telefonisch advies. Gerichte portals Vermelding op verschillende gerichte websites zodat uw bedrijf beter gevonden wordt. Certificering Om de kwaliteit van de aangesloten bedrijven te kunnen garanderen, certificeert ICTWaarborg haar deelnemers. Hierbij wordt onder andere gecontroleerd of ook daadwerkelijk wordt voldaan aan bepaalde wettelijke vereisten en de gedragsregels van ICTWaarborg. Activiteiten ICTWaarborg organiseert verschillende activiteiten zoals: Thematische deelnemers dagen, ICTVakdag, ICT2017, ICTWaarborg Awards, Dag van het servicebedrijf, Huisautomatisering, ICTKeurmerk en Reseller gezocht.

Informatiefolder ictwaarborg  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you