Page 1

Temporada 2011

Núm 1. 11/03/2011

Temporada 2010 L'any 2010 s'han efectuat quatre transsectes CBMS: Can Jordà, Sales de Llierca, Sadernes i Sant Feliu de Pallerols (de nova incorporació). Base de dades Fins al moment, tenim unes 6000 cites introduïdes a la base de dades. Esperem sumar-ne moltes més amb les dades dels assistents a la presentació 2011 i les que ens envieu com a col·laboradors/es.

G. alexis al

Novetat: recursos

OBJECTIUS 2011

Per tal d'ajudar a la identificació d'espècies, trobareu totes les presentacions de les sessions 2009 i 2010 a: www.issuu.com/ichn_garrotxa

Cites 2011 Trobareu la base de dades per anotar les vostres cites a: http://ichngarrotxa.iec.cat/ichn garrotxa (Secció documents) Recordeu que com a mínim cal indicar: nom espècie, coord UTM i alçada.

nou transecte de Sant Feliu de Pallerols

La temporada passada es van fer sessions i sortides del projecte fins al mes de juny. Per la temporada 2011, tenim previst realitzar també sessions i sortides de camp. Malauradament l'any passat vàrem deixar de fer trobades del projecte a l'estiu. Aquesta temporada la iniciem amb energies renovades, i amb el ferm compromís d'estar en contacte amb tots/es els col·laboradors/es del projecte. Recordeu que els nostres objectius, a

més de publicar una guia de les papallones diürnes de la Garrotxa, és la formació. Si teniu cites de la temporada passada, ens les podeu fer arribar per e-mail a: garrotxa.ichn@iec.cat. Pel que fa a les fotografies, quedem amb vosaltres el dia que calgui, les revisem i donem el vist-i-plau a les cites a l'instant, de forma que ja es podran entrar directament a la base de dades.

Propera sessió a l'aula: divendres 15 d'abril a les 19h. Propera sortida de camp: dissabte 16 d'abril a les 10h.

Butlletí nº1 Projecte papallones  

Projecte papallones diürnes de la Garrotxa. ICHN.

Butlletí nº1 Projecte papallones  

Projecte papallones diürnes de la Garrotxa. ICHN.

Advertisement