Page 1

Temporada 2011

Núm 2. 11/04/2011

Les primeres observacions de l'any suggereixen que les espècies primaverals estan sortint en bon nombre.

Zerynthia rumina, un papiliònid que ja vola

Ja han sortit les Polyommatus icarus

primeres

Primera generació d'Araschnia levana, amb molta presència a la comarca Cites 2011 Trobareu la base de dades per anotar les vostres cites a: http://ichngarrotxa.iec.cat/ichn garrotxa (Secció documents) Recordeu que com a mínim cal indicar: nom espècie, coord UTM i alçada.

TROBADA GRUP: ABRIL La primavera ja ha arribat, i amb ella unes quantes espècies de papallones diürnes, que ens fan treure la pols del salabret i passejar les guies de camp. Tot i que a l'inici de temporada trobem un gran nombre de pièrids, amb relativa poca variabilitat d'espècies, no ens hem de deixar eclipsar. N'hi ha algunes força interessants i primerenques, que fan

d'aquestes primeres sortides al camp tot una explosió de colors. Entre les interessants a trobar hi ha la 1ª generació de Araschnia levana, Tomares ballus i Zerynthia rumina. La primera activitat del grup de papallones diürnes serà: Sessió a l'aula: divendres 15 d'abril. Sortida de camp: dissabte 16 d'abril.

Propera sessió a l'aula: divendres 15 d'abril ,19h a la FES. Propera sortida de camp: dissabte 16 d'abril. Punt de trobada: aparcament del casal dels volcans 10h.

Butlletí nº2 Projecte papallones  

Projecte papallones diürnes de la Garrotxa. ICHN

Butlletí nº2 Projecte papallones  

Projecte papallones diürnes de la Garrotxa. ICHN

Advertisement