IC3: Mecenatge i Patrocini

Page 1

INSTITUT CATALÀ DE CIÈNCIES DEL CLIMA

OPORTUNITATS DE COL·LABORACIÓ PER MECENATGE


QUI SOM I QUÈ FEM L'Institut Català de Ciències del Clima (IC3) és una institució pública i de gestió autònoma, sense ànim de lucre, creada amb la finalitat de realitzar investigació en l'àmbit de les ciències del clima al més alt nivell amb un èmfasi especial en l'àrea de la Mediterrània, Llatinoamèrica i l'Àfrica. Som un centre d'investigació CERCA - el programa d'excel·lència en investigació de la Generalitat de Catalunya - i una institució singular al sud d'Europa. La nostra visió és convertir-nos en una institució de referència a nivell internacional dins del nostre àmbit temàtic. El principal objectiu de l’IC3 és proveïr informació climàtica d'alta qualitat, tan a la societat com a altres grups d'interès, mitjançant la investigació d'avantguarda, l'educació, i el desenvolupament d'aplicacions i eines per avaluar el clima actual i futur. Les nostres polítiques internes es fonamenten en la promoció de les bones pràctiques, com la transparència i l'optimització de la gestió dels recursos. Una de les prioritats per aconseguir un desenvolupament corporatiu d’acord amb la nostra estratègia, és la recerca activa de col·laboracions amb empreses privades per apropar-nos a un major nivell d'autofinançament que ens permeti projectarnos cap al futur.

CONTACTE Institut Català de Ciències del Clima C/ Doctor Trueta, 203 ❘ 08005 BARCELONA Tel: 93 567 9977 ❘ Email: fewald@ic3.cat www.ic3.cat


L’IMPACTE IC3 és un proveïdor d'informació, tan local com global, relacionat amb la variabilitat del clima, el canvi climàtic i l'impacte del clima a nombrosos sectors de l'activitat econòmica i social.


Tres bones raons per col·laborar amb l’IC3 Una col·laboració amb l’IC3 pot aportar importants beneficis per a la seva empresa: • Aconseguir un avantatge competitiu pel seu negoci sent una de les primeres empreses que pugui aprofitar els resultats d'investigació per a l'àmbit empresarial a través dels "Climate Services" • Incorporar o reforçar el compromís ambiental dins del seu concepte de responsabilitat corporativa. •

Contribuïr tan a la sensibilització de la societat com a l'adaptació i mitigació del canvi climàtic.


ELS NIVELLS DE MECENATGE Per contribuïr a la investigació de l’IC3 hi ha diverses opcions que impliquen diferents nivells de compromís. Qualsevol contribució és benvinguda i ens ajuda per poder continuar avançant amb la nostra missió.

DONANTS – “Amics de l’IC3” Particulars i empreses que fan aportacions lliures (monetàries o productes / serveis en espècie) sense vincular-les a cap projecte específic. COL· LABORADORS Empreses que patrocinen total o parcialment alguna línia de projecte, activitat, premis, beques o equivalents, fins 10.000 € per any o 20.000 € com a aportació única. PATROCINADORS Empreses que patrocinen total o parcialment alguna línia de projecte o programa entre 10.000 € i 90.000 € per any o entre 20.000 i 180.000 € com a aportació única. MEMBRES DEL CONSELL D'EMPRESES "Patrocinadors d'Honor" Empreses líder que assumeixen un compromís general de mecenatge sobre un àmbit específic, el patrocini d'una línia d'investigació o un laboratori amb una contribució única entre 180.000 i 400.000 € o des de 90.000 € per any. MEMBRES DEL PATRONAT – “Patrocinadors Estratègics” Empreses líder que adquireixen un compromís global amb l’IC3, per exemple mitjançant càtedres, amb aportacions des de 200.000 € per any o a partir d'una aportació única de 400.000 €.


"Entendre la interacció entre el sistema climàtic físic i la biosfera pel benefici de les generacions futures”

La missió de l’IC3