Page 37

Kombinér dine styrker, og skab din karriere

ANNON NCE

Når du sidder med dit cv og jobansøgninger, kan det være en god ide at overveje, hvilke erfaringer og kompetencer du kan kombinere for at skabe en unik fortælling om dig selv. Det er ofte i kombinationen af kompetencer, talenter og erfaringer, at fortællingen om den spændende og usædvanlige profil bliver skabt. Og det kan være en god øvelse at koble forskellige elementer fra dit liv sammen i dine ansøgninger. På den måde finder du frem til, hvad der er det helt særlige ved dig, og du kan lettere fastholde fortælling i både jobansøgninger og til samtaler. Du kan fx koble en hobby sammen med et job. Måske har dine år som konkurrencesvømmer eller håndboldtræner

givet dig nogle kompetencer, du kan trække på i arbejdssammenhæng. Det kan også være kombinationen af to vidt forskellige fagligheder eller erfaringen fra et studiejob, som pludselig viser sig nyttig i en anden kontekst.

Skab din fortælling Brug modellen her, og overvej, hvordan du kan kombinere dine kompetencer, interesser og erfaringer til en unik profil.

Din akademiske uddannelse

Din hobby

Lande du har boet i

Læs mere på aka.dk

Andre typer uddannelser

Erfaring fra frivilligt arbejde

Sprog du taler

Bestyrelser du har siddet i

Sport du dyrker

Startups du har grundlagt

Netværk du har

Tekster/artikler/bøger du har skrevet

Erfaringer fra studiejob

Vi kender dig, din faglighed og din situation 244.000 højtuddannede er allerede medlemmer af Akademikernes A-kasse. Vi sætter nye standarder for, hvordan en a-kasse hjælper ledige medlemmer i arbejde til landets billigste pris for akademikere. Og så er vi gratis for studerende under 30 år.

Profile for iBUREAUET

Videnskapløb (Ph.d. Cup) 2019  

Videnskapløb (Ph.d. Cup) 2019  

Advertisement