Page 48

krant KRANT

48

ETEN & DRINKEN EN ZO

ang

CADEAU BIJ ABONNEMENT Driegangendiner in hartje stad

t.v.w. €32

Noem het gerust een verborgen parel op het Centraal Station: Grand CaféRestaurant 1e Klas, te vinden op perron 2B. Wie door de deuren van dit monumentale pand stapt, ervaart de grandeur van vroeger. Grand Café-Restaurant 1e Klas is een warme ontmoetingsplek voor nationale- en internationale gasten, (trein) reizigers en passanten, maar is ook exclusief af te huren voor grote of kleinere groepen. Zowel privé als zakelijk kun je hier terecht voor een drankje, een heerlijk ontbijt, lunch of diner. En ook fijn: het restaurant is met én zonder ov-chipkaart bereikbaar. Als nieuwe abonnee van de Uitkrant Amsterdam krijg je nu een driegangendiner à la carte cadeau. Wees er wel snel bij, want op is op! Meer weten over Grand CaféRestaurant 1e Klas? Kijk op restaurant1eklas.nl of bel 020-6250131. Ga naar iamsterdam.com/uitkrant, neem een jaarabonnement (€29,95) en plaats een reservering bij Grand CaféRestaurant 1e Klas door te mailen naar: sales@restaurant1eklas.nl o.v.v. ‘nieuwe abonnee Uitkrant’. Deze actie loopt t/m 28 november

GA NAAR IAMSTERDAM.COM/ACTIES

COLD WAR

THE TRIP TO SPAIN

10x bioscoopkaarten t.w.v. €10

10x dvd t.w.v. €14,99

In zijn zoektocht naar jonge artiesten valt het oog van de Poolse muzikant Wiktor op de jonge en vrijgevochten Zula. Voor beiden is het liefde op het eerste gezicht, maar de Koude Oorlog woedt door Polen en het tweetal wordt gescheiden door politiek en tegenslagen. Cold War is een prachtige film vol muziek, dans en passie van regisseur en Oscarwinnaar Pawel Pawlikowski, die niet voor niets werd uitgeroepen tot Beste Regisseur op het filmfestival van Cannes.

Na Engeland en Italië reizen Steve Coogan en Rob Brydon deze keer door Spanje. Ze discussiëren over beroemdheden en becommentariëren het land en elkaar, terwijl ze zich onderweg tegoed doen aan paella en gazpacho. Hun komische opmerkingen zijn daarbij net zo droog als de beste Spaanse wijn. The trip to Spain is sinds vorige maand verkrijgbaar op dvd en via video on demand.

Deze actie loopt t/m 28 november

Deze actie loopt t/m 28 november

Profile for amsterdam&partners

Uitkrant november 2018  

Uitkrant november 2018  

Advertisement