Page 1

Uw bijeenkomst al 40 jaar onze zor

p a rt

www.gasterijvergeer.nl

g!

ycentru m

-b - catering - restaurant

ar


De ideale locatie en gastvrijheid voor iedere gelegenheid.


Voor een feest met een speciaal tintje bent u bij Gasterij Vergeer op de juiste plaats. Door de jaren heen zijn wij specialist geworden in verschillende themafeesten. Met alle ervaring die wij hebben opgedaan en alle verschillende thema’s die wij hebben gezien hebben we een aantal thema-arrangementen samengesteld. Mocht uw thema er niet tussen zitten, wij kunnen uw feest ook volledig op maat maken. Wij bieden de volgende thema-arrangementen: • White Party

• Fluor Party

• Tropical Party

• Casino Party

• Back to the 60’s

• Saturday Night Fever

Deze arrangementen worden aangeboden voor groepen vanaf 80 personen.


Wilt u de drukte van de stad vermijden en zoekt u een locatie in een landelijke omgeving die goed bereikbaar is? Ook dan bent u bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. Wij verzorgen vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten in alle soorten en maten en beschikken over 4 geschikte ruimtes. Ook de diverse benodigde apparatuur (zoals beamers, schermen, microfoons en een geluidsinstallatie e.d.) kunnen wij voor u verzorgen. U kunt een keuze maken uit ĂŠĂŠn van onze vaste vergaderarrangementen of zelf naar wens samenstellen. Helemaal passend aan uw wensen kunnen wij uw vergadering/bijeenkomst/ presentatie verzorgen. Voor een actueel overzicht van de arrangementen kunt u een mail sturen naar info@gasterijvergeer.nl of telefonisch contact met ons opnemen.


Uw hele dag op één locatie? Dat kan bij Gasterij Vergeer. U kunt bij ons namelijk ook uw huwelijksceremonie laten voltrekken door een Reeuwijkse ambtenaar van de burgerlijke stand. Gasterij Vergeer biedt tal van mogelijkheden, qua eten & drinken, entertainment en ook qua aankleding van de zaal. Zo kunt u aan uw huwelijksdag een persoonlijk tintje geven. Er zijn een aantal arrangementen waarbij het decor een grote rol speelt zoals bijvoorbeeld de ‘White Wedding’ en de ‘Honeymoon Party’, maar de zaal kan ook aangekleed worden in een stijl die door u zelf is bedacht. De ‘White Wedding’ is een compleet arrangement waarbij de feestzaal wordt veranderd in een trendy, witte loungeclub. Alles wordt wit aangekleed en er staan prachtige witte loungesets. De zaal krijgt een magische sfeer door de steeds van kleur wisselende LED-cones, verlichte statafels en ultra violet licht. Om de betovering compleet te maken kunt u wit als dresscode doorgeven aan uw gasten. De ‘Honeymoon Party’ is een huwelijksarrangement met een goed gevuld programma, zoals een spectaculaire ijsbruidstaart, dansentertainment, sfeervolle ballondecoraties, heerlijke cocktails en nog veel meer.... Bij dit arrangement heeft de ceremoniemeester voldoende tijd om het feest mee te vieren! Wij informeren u graag over de talloze mogelijkheden die wij u te bieden hebben voor uw bruiloft. Feestavonden, diners, buffetten, proeverijen, receptie-arrangementen....alles is mogelijk. Wij zullen uw mooiste dag geheel naar uw wensen invullen.

p a rt

ycentru m

- catering - restaurant

- bar


Heeft u iets te vieren, maar doet u dit liever thuis of op een andere locatie? Geen probleem, onze cateringservice levert alles op locatie, van aankleding en buffetten tot bedienend personeel. Door de 40 jaar ervaring zijn wij uitstekend in staat om u te adviseren en te begeleiden bij de organisatie van uw feest op locatie. Onze cateringservice biedt een ruime keuze aan bittergarnituren, salades, warme en koude buffetten en nagerechten. Tevens is het mogelijk om een eigen buffet samen te stellen uit geselecteerde gerechten. Voor een overzicht van onze catering gerechten zie www.amicitiareeuwijk.nl of vraag onze uitgebreide cateringfolder en bestellijst aan via info@amicitiareeuwijk.nl of bel 0182 - 39 43 21.

Onze cateringservice is dĂŠ oplossing voor een feestje thuis of een receptie op het werk, wij nemen u graag al het werk uit handen!


Ons restaurant Friends Dinner heeft een gezellige sfeer waardoor u al gauw het gevoel krijgt dat u zich bevindt op de welbekende “Route 66”. Ons restaurant heeft een uitgebreide menukaart met volop keuze uit heerlijke gerechten. De menukaart wordt ook regelmatig vernieuwd en aangepast aan de seizoenen. U kunt ook zelf een menu samenstellen met keuze uit 4 voorgerechten, 4 hoofdgerechten en 4 desserts voor onze speciale menuprijs! Naast à la carte dineren kunt u bij Friends Dinner ook met groepen terecht voor een lunch of diner. Voor groepen vanaf 15 personen stellen wij een menu samen met keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Voor groepen vanaf 15 personen dient gereserveerd te worden. Geen zin om te koken? Onze gerechten zijn ook af te halen. Als u uw bestelling telefonisch doorgeeft, staat deze binnen 20 minuten voor u klaar!


d i e h j i r v t s a g e Al 40 jaar Reeuwijks

p a rt

ycentru m

- catering - restaurant

!

- bar

Gasterij Vergeer - Amicitia/Friends, Dorpsweg 32, 2811 KJ Reeuwijk, Tel. 0182 - 394 321, info@gasterijvergeer.nl

www.gasterijvergeer.nl

Gasterij Vergeer brochure  

Als partycentrum wil je natuurlijk aan je klanten laten zien wat allemaal mogelijk is. Deze brochure geeft inzicht in de eindeloze opties di...