Page 1

A mmatti mai ne n • Va s t u u llin e n • Av o in

JÄLKIMA RK K INOINTIPA LV EL UT K ATTAVA S T I K O K O S UO ME E N


HYXO HUOLTAA VEDENKÄSITTELY-, INSTRUMENTOINTI-, LABORATORIOJA PROSESSILAITTEET

VEDENKÄSITTELYLAITTEET Vedenkäsittelylaitteiden huolto käsittää käyttöhyödykkeiden vaihtoa sekä laitteiden toiminnan ja säätöjen tarkistamista ja optimointia. Tarvittaessa huoltohenkilömme voivat suorittaa myös laitteiden perusteellisia puhdistustöitä. INSTRUMENTOINTI- JA LABORATORIOLAITTEET Instrumentointi- ja laboratoriolaitehuollot ovat määräaikaishuoltoja, kalibrointia ja laitteiden toimintavarmuuden tarkastamista laitevalmistajien ohjeiden mukaisesti. Instrumentointi- ja laboratoriolaitehuoltajilla on laitevalmistajien antama koulutus huoltoja varten. PROSESSILAITTEET Prosessilaitteiden

huollot

ovat

mekaanisia

huoltoja, kuten esimerkiksi korjaussarjojen vaihtoa. Myös laitteiden toiminnan tarkistaminen ja annostuksen säätö kuuluvat huoltoihimme.

Pidämme

varastossamme

edusta-

miemme prosessilaitteiden kuluvia osia, jolloin voimme varmistaa nopean palvelun.

HUOLTOPALVELUT VALINTASI MUKAAN •

käyttöönotto

käyttökoulutus

kuntotarkarkastukset

määräaikais- ja vuosihuollot

räätälöidyt huoltosopimukset


LAHDEN AQUA PALVELU ON TYYTYVÄINEN HYXON TOIMITTAMIIN LAITTEISIIN JA HUOLTOON Lahden

Aqua

Palvelussa

ollaan

tyytyväisiä

Hyxon toimittamiin laitteisiin ja huoltoon. Hyxo on toimittanut Aqua Palvelun Kariniemen jätevedenpuhdistamolle Seepex BN-sarjan SCT-epäkeskoruuvipumpun. Puhdistamolle on Hyxon toimesta asennettu yksi iso Seepex SCT-pumppu kahden pienemmän aiemmin asennetun ja modifioidun Seepexin lisäksi. - Pumppuihin ja Hyxon palveluun ollaan puhdistamolla oltu erittäin tyytyväisiä. Seepex SCT:n pystyy huoltamaan hyvinkin helposti irrottamatta pumppua putkilinjasta, kertoo Aqua Palvelu Oy:n kunnossapitoinsinööri Jani Åkerman. Åkermanin mukaan pumpun staattorin ja roottorin vaihtaminen tapahtuu nyt huomattavasti helpommin kuin ennen. - Edelliset pumput piti irrottaa putkilinjasta kokonaan kyseisiä huoltotoimenpiteitä varten. Lisäksi iso Seepex-pumppu on todella kovassa käytössä, sillä se pumppaa lähes taukoamatta ympäri vuorokauden, mainitsee Åkerman. Hyxo on toimittanut myös Aqua Palvelun Ali-Juhakkalan puhdistamon laboratorioon instrumentteja ja mittalaitteita jo useamman vuoden ajan. Yksi toimitetuista laitteista on DR 5000 -spektrofotometri, johon laboratorion henkilökunta on ollut erittäin tyytyväinen. Instrumenteille, analysaattoreille ja mittalaitteille on tehty huoltosopimus Hyxon jälkimarkkinoinnin kanssa. Laitteet tarkistetaan ja huolletaan Hyxon toimesta, laitteesta riippuen jopa useamman kerran vuodessa. Näin voidaan taata, että mittaustulokset pysyvät tarkkoina ja laitteiden toiminta moitteettomana.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ Hyxo Oy, Jälkimarkkinointi, Myyntipäällikkö Tero Tupakka Puh. 010 417 4561


HYXO TOIMITTI VESILAITOKSEN TYKSIN SAIRAALALAAJENNUKSEEN

Hyxo Oy:n projektiosasto toimitti Turun yliopistollisen keskussairaalan laajennukseen tulleen puhdasvesilaitoksen. Laitos tuottaa pehmennettyä vettä välinehuoltoon ja pesukoneille sekä ultrapuhdasta vettä sairaalan puhdasvesiluuppiin, joka syöttää vettä laboratorioihin sekä analysaattoreille. Vedenkäsittelyprosessi koostuu seuraavasti: • pehmennys • aktiivihiilisuodatus • käänteisosmoosi (Double-pass RO) • sekaioninvaihto (Mix Bed) • UV-käsittely • bakteerisuodatus • hiilidioksidisuodatus varastosäiliöille Laitos on ollut käytössä kesäkuusta 2012 saakka. Sairaalan

vedenkäyttötarve

on

ympärivuoro-

kautinen, 7 päivää viikossa. Laitos tuottaa suolavapaata vettä jopa 1700 l/h. Sairaalalaajennuksen toimitusprojektien valvoja Juha Kettunen on erittäin tyytyväinen Hyxon projektitoteutukseen. - Aikataulullisestikin hyvin haastava laitos otettiin käyttöön useassa eri vaiheessa, Kettunen kertoo. Kettusen mukaan Hyxo oli erittäin joustava ja muutoksiin reagoitiin todella nopeasti.


A mmatti mai n e n • Va s t u u llin e n • Av o in

Vedenkäsittely

Prosessilaitteet

HYXON KAIKKI PALVELUT KATTAVASTI KOKO SUOMEEN

Projektointi

Jälkimarkkinointi

www.hyxo.fi

Laboratoriolaitteet ja instrumentointi


Palokorvenkatu 2, PL 16, 04261 Kerava Puh. 010 417 4500 hyxo@hyxo.fi www.hyxo.fi

www.hyxo.fi

Jälkimarkkinointi  

Jälkimarkkinointi, huolto, varaosat

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you