Page 1

Den helt nye

Hyundai Tucson


Forandring fryder Den helt nye Hyundai Tucson er utviklet og designet for å imponere på alle måter. Fremtidsrettet og kraftfullt design, imponerende teknologi og kjøreegenskaper i toppklasse. Signaturen er tydelig med Hyundais sekskantede grill, karakteristiske LED frontlykter, iøynefallende lettmetallfelger og de markerte hjulbuene.

2


3


Kraftfull utvendig, lekker innvendig Sporty Tucson sitter godt på veien, og har sjenerøse innvendige mål. Det er god plass til et behagelig førermiljø, komfortable seter med god støtte i både pute og rygg, og intelligente funksjoner som er utviklet for å gjøre enhver kjøretur mer avslappende og praktisk.

4


5


6


Dynamisk, kraftfull og effektiv Nye Tucson er tilpasset det europeiske markedets høye krav til moderne biler, og er derfor utviklet med det siste av teknologiske nyvinninger. Velg mellom to diesel- og to bensinmotorer fra 115-177 hk. I kombinasjonen med den nye 7-trinns DCT automatkassen gir 1,6-Turbo GDi motoren i nye Tucson en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, effektive girskift og bedre kjørekomfort.

Elektronisk parkeringsbrems. Den kompakte parkeringsbremsen frigjør innvendig plass mellom forsetene.

Den nye 7-trinns DCT automatkassen gir Tucson sporty kjøreegenskaper med en perfekt balanse mellom ytelse, lavt forbruk, sømløse girskift og bedre kjørekomfort.

1.6 Turbo GDi. Den imponerende 177 hk turbomotoren leverer sportslige kjøreegenskaper og maksimal ytelse.

Avansert 4WD-system. På glatt føre kobles 4WD-systemet automatisk inn for å forbedre veigrepet og fremkommelighet. I ekstreme situasjoner kan 4wd-systemet låses for optimal fremkommelighet.

7


8


Når du setter deg inn i nye Tucson vil du umiddelbart kjenne følelsen av kvalitet og velvære. Kupeen er svært romslig, komfortabel og praktisk utformet. TomTom Live® Services og syv års gratis kartoppdateringer, sørger for at du alltid er på rett vei. Setevarme er tilgjengelig for alle passasjerer, og med ventilerte seter blir kjøreturen svært komfortabel om sommeren.

9


10


En behagelig reise Du vil sette stor pris på materialer av høy kvalitet og behagelige funksjoner i nye Tucson. ­ Kjøreturen blir spesielt behagelig med ventilerte seter på sommerstid, og oppvarmede seter og ratt på vinterstid. Her er noen smakebiter.

Panorama soltak. Soltaket er 30% større enn tidligere modeller, og det åpnes enkelt ved å trykke på en knapp. Den innebygde vindskjermen ­reduserer støy, og sjenerende vind i kupéen.

Ventilerte seter. Forfriskende avkjølende effekt på varme dager gjør kjøreturen ekstra komfortabel. Setet har 8-veis elektrisk justering, sjåføren har i tillegg elektrisk korsryggstøtte.

Oppvarmede seter og ratt. Det er svært innbydende på en vintermorgen med oppvarmede seter og et oppvarmet ratt.

Justerbare seterygger bak. To-trinns justering av seteryggen er både komfortabelt for passasjerene og praktisk, om man trenger litt bedre plass i bagasjerommet.

11


12


Du er i trygge hender Den helt nye Tucson har en rekke aktive og passive sikkerhetskonstruksjoner, som i kombinasjon bidrar til å holde deg trygg, selv i ekstreme situasjoner. Den smarte blindsonevarlederen (BSD) i Tucson varsler føreren når en bil kjører inn i blindsonen, den automatiske nødbremsen (AEB) bremser automatisk om nødvendig. Les mer nedenfor om funksjoner som både forebygger og beskytter deg under kjøreturen.

Automatisk nødbrems (AEB). Et radar- og kamerabasert frontkollisjons­ system (FCWS) varsler føreren om potensielle farer, og bremser automatisk i forhold til andre kjøretøy og fotgjengere.

Blindsonevarsler (BSD). Sensorer montert på baksiden av bilen varsler deg i sidespeilet om en bil kjører inn i blindsonen din, og gir et lydsignal hvis du blinker for å skifte fil.

Aktiv filskifteassistent (LKAS). Om du skifter fil uten at det blir gitt blinklys-signal på forhånd, vil LKAS oppfatte dette som en fare, og respondere enten ved et lydsignal eller ved å aktivt gå inn og korrigere kjøreretningen slik at bilen holder seg i filen.

13


14


Gjør livet lettere Nye Tucson er en bil som er lett å like. Foruten en romslig og komfortabel kupe, har Tucson klassens bredeste bagasjerom. Den helautomatiske bakluken er smart og praktisk ved at den åpner seg selv når du står bak bilen med nøkkelen i lomma. Den avanserte parkeringsassistenten parkerer bilen for deg, og du vil sette pris på at du i årene fremover fritt kan oppdatere navigasjonen med TomTom LIVE® Services.

Smart baklukebetjening. Bakluken åpner seg automatisk, og du har en behagelig tilgang til lasterommet. Funksjonen gjør at bakluken åpner seg når man står bak bilen med nøkkelen i lommen.

Automatisk parkeringsassistent (SPAS). Sensorer måler om det er nok plass til å parkere. Hvis plassen er tilstrekkelig, hjelper de deg å manøvrere bilen på plass. Du trenger bare å tilpasse hastigheten, og vips så er du på plass i luken.

Klasseledende lastekapasitet. Bagasjerommet har 513 liters laste­ kapasitet, og kan utvides til 1503 liter ved å folde ned baksetene. Varier sete- og lastekapasiteten ved å utnytte 60/40-løsningen.

Nytt navigasjonssystem med TomTom LIVE® Services. Du kan fritt ­ ppdatere navigasjonen ved service hos forhandler i syv år, og har o tilgang til vær- og trafikkmeldinger på den 8" berøringsskjermen.

15


Valget er ditt Den helt nye Tucson er tilgjengelig i et vidt spekter av eksteriørfarger, og kommer med to interiør fargepakker. Gjør dine egne valg, og du kan utvide med valg av tilleggsutstyr og tilbehør. Din lokale Hyundai-forhandler vil hjelpe og gi deg råd i dine valg.

16

Polar White

Platinum Silver

White Sand

Micron Grey

Moon Rock

Fiery Red

Ruby Wine

Demitasse Brown

Ara Blue

Stargazing Blue

Intense Copper

Phantom Black


Setetrekk

Sort skinninteriør (ogsü tilgjengelig som stoff)

Beige skinninteriør med sorte detaljer

Felger

16" lettmetallfelger

17" lettmetallfelger

19" lettmetallfelger

1660 mm

Dimensjoner

2670 mm 4475 mm

1850 mm

17


18


New Thinking. New Possibilities. Hos Hyundai har vi som mål å utvikle biler som overgår dine forventninger. Vi er opptatt av hvordan ting bør være, ikke hvordan de er. Vi forsøker å gi svarene før spørsmålene er stilt, og vi er på konstant søken etter løsninger som gjør at du får mer ut av livet ditt. Det er bare sånn vi er. Hva betyr dette for deg? Det betyr at den Hyundai-modellen du kjører er utviklet for å overraske deg med sine mange smarte løsninger, og å imponere deg med sitt spesielle design. Hyundai Tucson skal ta vare på deg, familien din og passasjerene dine med god ytelse, samtidig som den påvirker miljøet så lite som mulig. Alt dette skyldes nye ideer som åpner opp for nye muligheter.

19


Vi er med deg hele veien Når du henter din nye Hyundai Tucson hos forhandleren, er dette bare begynnelsen på et langt og lykkelig forhold. Med vår garanti er du sikret at det fortsetter slik.

Hyundais fem års fabrikkgaranti

Tolv års garanti mot gjennomrusting

Fem års fri veiassistanse

Nå kan du kjøre problemfritt i fem år med ­ubegrenset kjørelengde. Det sier mye om tilliten vi har til bilene våre.

I tillegg til nybilgarantien på fem år gir vi deg også tolv års garanti mot gjennomrusting fra innsiden.

Hyundai Motor Norway ønsker å gi deg best mulig trygghet i trafikken. Du får fem års medlemskap i Hyundai assistanse ved kjøp av en ny Hyundai. Dersom noe uforutsett skulle inntreffe, er det bare å ringe Hyundai assistanse på grønt nummer 800 33 310 og du vil raskt få den hjelpen du trenger.

Hyundai originalt tilbehør

Når gjelder garantien? Hyundais nybilgaranti gjelder i fem år fra registrerings­ dato, med ­ubegrenset kjørelengde. Garantien gjelder alle 2014-modeller og nyere Hyundai personbiler importert av Hyundai Motor Norway, og registrert etter 1. juli 2014. Garantien gjelder også hvis bilen skifter eier. Alle garanti­perioder løper fra første gangs registrerings­dato.

Hvor gjelder garantien?

Hyundais originale tilbehør er perfekt tilpasset b ­ ilen din. Tilbehørsdeler er utformet og konstruert for å gjøre bilen din enda vakrere og mer funksjonell. Tilbehøret oppfyller Hyundais strenge produksjonskrav.

Hyundai originale deler Våre originaldeler produseres etter de samme strenge kravene som originalutstyret og leveres med omfattende garantier.

Nybilgarantien dekker feil og mangler som kan tilbake­føres til produksjonsfeil eller feil ved ­produksjons­materialer. Hyundai-eiere trenger kun å følge bilens vedlikeholdsprogram for å ­innfri kravene til garantien. Serviceheftet viser hvilke servicer som er utført. Garantien gjelder i hele Europa (EU- og EØSområdet).

Delenummer: tucson2015_1 August 2015, versjon 1

Noe av utstyret som er avbildet eller beskrevet i denne brosjyren, kan variere mellom utstyrsnivåene eller er ekstrautstyr som ikke er tilgjengelig. Fargeprøvene som er vist, kan avvike noe fra de faktiske fargene på grunn av forhold ved trykkeprosessen. Ta kontakt med din lokale Hyundai-forhandler for å få informasjon om hvilke farger, trekk og tekniske spesifikasjoner som er tilgjengelige.

Copyright © 2015 Hyundai Motor Europe. All Rights Reserved.

Det tas forbehold om eventuelle trykkfeil eller endringer.

Hyundai Motor Norway www.hyundai.no

Garanti Ubegrenset kjørelengde

Tucson hovedbrosjyre  
Tucson hovedbrosjyre