Page 1

Nye

i30 stasjonsvogn


Perfekte proporsjoner Nye i30 stasjonsvogn er velproporsjonert og romslig. Er du pĂĽ utkikk etter en stilfull og allsidig bil, er dette bilen for deg. Avanserte tilkoblingsmuligheter og sikkerhetsfunksjoner er selvsagt standardutstyr i nye i30 stasjonsvogn.

2


3


4


Dynamisk design Nye i30 stasjonsvogn har en umiskjennelig design. Formene og proporsjonene avslører at dette er en stilfull stasjonsvogn med mange kvaliteter. Den sølvfargede takrelingen fremhever den skrånende taklinjen og den sportslige profilen. Kaskadegrillen, frontlyktene og de iøynefallende LED-kjørelysene betoner det ­dynamiske uttrykket.

5


6


Dynamiske kjøreytelser En ny turboladet 1,4-liters T-GDi-bensinmotor med 140 hk og en 7-trinns dobbelclutchgirkasse gir nye i30 stasjonsvogn høy ytelse. Legg til direkte styrerespons, smidige kjøreegenskaper og lav vekt takket være utstrakt bruk av ultrahøyfast stål, og du får gode kjøre­ opplevelser.

7-trinns dobbelclutchgirkasse

7


8


Tilkoblingsmuligheter I nye i30 stasjonsvogn finner du en berøringsskjerm på 8" som du bruker til å betjene integrerte tilkoblingsmuligheter, ­navigasjonssystem og infotainmentfunksjoner. LIVE-tjenester pluss funksjoner fra Apple CarPlay™ og fra Android Auto™ hjelper deg å holde kontakt med omverdenen og gir deg tilgang til ­informasjon og underholdning i bilen. Hele kupeen har en elegant ­design som fremhever den tidløse stilen til nye i30 stasjonsvogn.

Apple CarPlay™ er et registrert varemerke for Apple Inc. Android Auto™ er et registrert varemerke for Google Inc.

Apple CarPlay™

8" berøringsskjerm

Trådløs lading av smarttelefoner* * Hvis smarttelefonen ikke er kompatibel med ladeplaten, må du bruke en adapter for trådløs lading.

9


10


Avslappende ­atmosfære Den smakfulle kupeen er preget av kvalitet og god plass. Dette understrekes av panoramataket. Den elektroniske parkeringsbremsen betjenes med en plassbesparende bryter. Den romslige kupeen er full av oppbevarings­løsninger og er perfekt tilpasset familieutflukter. Forsetene har både ventilasjon og varme, mens passasjerene i ­baksetet har egne luftdyser for oppvarming og kjøling av kupéluften.

Panorama soltak

Ventilerte forseter*

2-soners klimaanlegg

* Panorama soltak og ventilerte forseter forutsetter utstyrsnivået Panorama.

11


12


Allsidig på innsiden Når du åpner bakluken på nye i30 stasjonvogn, finner du et romslig bagasjerom på 602 liter. Det kan utvides til hele 1650 liter ved å legge ned ryggen på baksetet. Denne fleksible løsningen gjør nye i30 stasjonsvogn til den ideelle bilen for familieutflukter, fritids­ aktiviteter og jobb. Og uansett hvor du skal, kjører du med stil.

Bakseterygg som kan deles og legges ned i forholdet 60:40

Midtarmlene bak med skiluke

Stort bagasjerom

13


14


Med sikkerhet i førersetet I nye i30 stasjonsvogn er du og passasjerene dine sikre. Tretthetsvarslingen overvåker deg som kjører, og registrerer tegn på at du begynner å bli trett og ikke lenger konsentrerer deg om trafikken. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer nødbremsassistent, smart cruise control, blindsonevarsler og filskifteassistent.

Blindsonevarsleren* varsler deg med lydsignaler og visuelle advarsler om biler i dødvinkelen.

Tretthetsvarslingen registrerer når du begynner å bli trett, og varsler deg med lydsignaler og visuelle advarsler.

Smart cruise control* holder den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og øker/senker hastigheten automatisk inntil en innstilt grense.

Nødbremsassistenten med fotgjengervarsling* kan starte bremsing med delvis eller full kraft dersom den registrerer at det er fare for sammenstøt. *Forutsetter Teknikkpakke

15


16


Ikke alle valg er vanskelige Det er for eksempel enkelt ü velge en stasjonsvogn. En stasjonsvogn er allsidig og tilfredsstiller behovene en aktiv familie har i hverdagen. Velger du nye i30 ­stasjonsvogn, für du en bil med stilfull design og gode kjøreopplevelser.

17


Felger

15" lettmetallfelger 5-dobbelteikersdesign (metallicgrå)

Motor

Utstyrseksempler

Seter med minnefunksjon

Valg av kjøremodus

Ryggekamera

Infortainmentsystem med skjerm på 8”

Oppvarmet ratt

LED-hovedlykter

Tosoners klimaanlegg

Start/stopp-knapp

1,4-liters T-GDi-motor med 140 hk

17" lettmetallfelger 5-dobbelteikersdesign (metallicgrå)

18


Farger

Sort

Tofarget sort/gr책tt*

Tofarget sort/bl책tt*

Polar White

Platinum Silver (perlemor)

Micron Grey (metallic)

Moon Rock (metallic)

Phantom Black (perlemor)

White Sand (metallic)

Intense Copper (metallic)

Demitasse Brown (metallic)

Stargazing Blue (perlemor)

Ara Blue (metallic)

Engine Red

Fiery Red (metallic)

1 465 mm

Dimensjoner

2 650 mm 4 585 mm

1 795 mm

*

Tofarget sort/gr책tt og tofarget sort/bl책tt er bestillingsvare.

19


Forhandlerstempel

GARANTI UBEGRENSET KJØRELENGDE

ÅRS

Hyundai Motor Norway www.hyundai.no Copyright © 2017 Hyundai Motor Europe. All Rights Reserved. NO-2017-i30_STV

Alle opplysningene i denne brosjyren er foreløpige og kan endres uten varsel. Av trykktekniske årsaker kan fargeprøvene som er gjengitt i denne brosjyren, avvike fra de faktiske fargene. Produktene som er avbildet, er produkter som tilbys på det europeiske markedet. Bilene som er avbildet eller beskrevet i denne brosjyren, kan være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg eller ikke leveres i Norge. Ikke alle modellvarianter er tatt med i denne brosjyren. Det tas forbehold om trykkfeil og endringer. Kontakt din Hyundai-forhandler for nærmere informasjon om hvilke farger og setetrekk samt hvilket utstyr som kan leveres.

Hovedbrosjyre I30 Stasjonsvogn  
Hovedbrosjyre I30 Stasjonsvogn