Page 1

DE LEUKSTE AFSLUITING VAN JE WERKWEEK BLUE FINGER RESTAURANT • ZWOLLE 18.00 / 24.00 UUR • TICKETS: WWW.SPARKLING-BUSINESS.COM


Sparkling Business is een nieuw evenement bij Restaurant Bluefinger in Zwolle waar alles draait om het zo leuk mogelijk afsluiten van je werkweek. Op vrijdag vanaf 18.00 uur kan je je relaties, je netwerk en je collega’s ontmoeten en genieten van heerlijk eten en drinken. Restaurant Bluefinger wordt omgebouwd naar een sprankelende omgeving waar je op op een rustige manier kunt netwerken tijdens de BusinessBoost. We bieden DJ’s een podium en beginnen met lounge-muziek op de achtergrond, naarmate de avond vordert zal het volume worden opgeschroefd en gaan we over tot een spetterend dansfeest. De combinatie van netwerken en culinair genieten maakt deze avond tot een bijzondere beleving.

Het doel van Sparkling Business Het doel is om op een leuke en levendige manier de bezoekers te inspireren en met elkaar in contact te laten komen. Dit doen we door bezoekers actief te laten netwerken met elkaar. We willen dat deze avond een onuitwissbare indruk achterlaat. De ambitie is om Sparkling Business 3 à 4 keer per jaar te organiseren. Sparkling BusinessBoost! Netwerken van 18.00 tot 19.30 uur. Van 18.00 tot 19.30 uur brengen we de bezoekers met elkaar in contact op een leuke en spontane manier. We nodigen speciale netwerkgasten uit die door middel van spetterende presentaties de bezoekers enthousiast maken om met elkaar in contact te komen. Dineren van 19.30 tot 21.00 uur Restaurant BlueFinger verzorgd een proeverij van fingerfood en neemt de bezoeker mee in een culinaire verrassingswereld. Deze kleine lekkere gerechtjes kunnen aan de grote lange keukenbar worden opgehaald en zit bij de toegangsprijs inbegrepen. De muziek bestaat uit rustige lounge-muziek en zal geleidelijk worden opgeschroefd naar dance muziek. It’s all music vanaf 21.00 uur Vanaf 21.00 gaat het volume omhoog en gaan we over tot een spetterend dancefeest. Als hoofd DJ nodigen we een BN’er uit die ook DJ is. Denk hierbij aan Fajah Lourens, Johny de Mol etc. Daarnaast zorgen we voor een perfecte line-up van DJ’s. Entertainment Naast de danseressen zorgen we ervoor dat er een aantal casino activiteiten zijn zoals bijvoorbeedl roulette of blackjack. De opbrengst gaat naar een goed doel.


Change the game boost your business Tijdens Sparkling Business organiseren wij een echte BDN BusinessBoost. Hiermee geven we actief een impuls aan je netwerk en kom je ook daadwerkelijk in contact met diegene waar je kennis mee wilt maken. Zo wordt netwerken wel heel erg leuk! Hoe werkt het? Na het ontvangst met een welkomscocktail stellen we je in gelegenheid om te netwerken met de aanwezige ondernemers. Er zijn BDN Netwerktafels aanwezig waar je, onder leiding van een netwerkexpert, de gelegenheid krijgt om kort je pitch te vertellen en kennis te maken met de andere ondernemers aan de statafel. Ook maak je kans op bepaalde diensten of producten die ondernemers beschikbaar hebben gesteld. Deze geven we aan de tafels gewoon weg! Wil je een dienst of product aanbieden? Neem dan voor meer informatie contact op via info@sparkling-business.nl of bel 06 25 07 67 49.

Over BDN Ondernemers die lid zijn van het Business Development Network werken samen in een TEAM en vormen als het ware één groot bedrijf. Groei wordt gecreëerd door de structurele inzet van doelgericht netwerken en door middel van het geven van trainingen en bedrijfsadvies op het gebied van netwerken, marketing, verkoop, presenteren en social media.

Presentatie boekje Speciaal na elk event wordt er een boekje ontworpen en gedrukt waarin elke partner of sponsor zijn bedrijf kan presenteren door middel van een foto en een pakkende tekst. Daarnaast drukken wij hier de leukste en mooiste foto’s van Sparkling Business in af. Dit boekje wordt met een oplage van 2.500 exemplaren gedrukt en zal na afloop worden verstuurd naar alle partijen die hebben meegewerkt aan dit sprankelende event. Ook zal het boekje verspreid worden op strategische punten, zoals leestafels etc. Als partner of sponsor ontvang je genoeg exemplaren om naar je eigen relaties te sturen. Zo heb je zelfs na het event nog een extra presentatiemoment.


Wordt partner van Sparkling Business Sponsoring Partners Meerdere enthousiaste ondernemers dragen, elk op hun eigen verrassende manier bij aan het tot stand komen van Sparkling Business. Op muzikaal, culinair, netwerken of ander gebied. Als partner krijg je de gelegenheid om op een zeer bijzondere wijze je relaties uit te nodigen voor een spetterend en bijzonder feest en je netwerk verder uit te breiden. Je creëerd een enorme goodwill bij je relaties en verstevigd je contacten. Daarnaast kom je ook in contact met relaties van je mede-partners waardoor je jouw netwerk op een natuurlijke spontane manier vergroot. Speciaal voor onze partners en sponsoren organiseren we een lunch op de dag van Sparkling Business. Zo begint het netwerken al ‘s middags!

Als partner ontvang je het het volgende • Uitnodiging lunch voorafgaand aan Sparkling Business • Vermelding met je logo op de website, facebook en op alle andere uitingen • Vermelding met je logo op de banner bij binnenkomst • Vermelding met je logo op de fotowand • Vermelding met je logo op de TV-schermen • Logo voor op je eigen website of uitingen • 1 pagina bedrijfspresentatie in het BusinessBoost Boekje • 6 VIP kaarten inclusief eten en 4 Flessen Hugo t.w.v. 385,00 • 20 toegangskaarten exclusief eten t.w.v. 450,00 Totaalprijs 795,00*

DE LEUKSTE AFSLUITING VAN JE WERKWEEK BUSINESSBOOST CULINAIR GENIETEN IT’S ALL MUSIC

Als sponsor ontvang je het volgende • Uitnodiging lunch voorafgaand aan Sparkling Busines • Vermelding met je logo op de website en facebook • Vermelding met je logo op de banner bij binnenkomst • Logo voor op je eigen website of uitingen • 0,5 pagina bedrijfspresentatie in het BusinessBoost Boekje • 2 VIP kaarten inclusief eten en 1 Fles Hugo, t.w.v 145,00 • 4 toegangskaarten exclusief eten t.w.v. 90,00 Totaalprijs 245,00*

Special Sponsor Heb je een speciale wens of aanbod? In overleg kunnen we een sponsorafspraak op maat voor je maken.

Informatie Neem voor meer informatie contact op met • Hylke Thiry (06 25 07 67 49, hylke@makeable-branding.nl) • Alexander Steverink (06 18 18 14 42, alexander@makeable-branding.nl) • Alex Koning (06 52 44 69 50, a.h.c.koning@gmail.com) * prijzen zijn exclusief BTW

BLUE FINGER RESTAURANT • ZWOLLE 18.00 / 24.00 UUR • TICKETS: WWW.SPARKLING-BUSINESS.COM STADIONPLEIN 20 • ZWOLLE

Sparkling Business Zwolle  

Word ook partner van Sparkling Business in Zwolle. De leukste manier om je werkweek af te sluiten!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you