{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

FEBRUAR - APRIL

2020

MADE IN DENMARK 29-1614 DK


HWAM A/S Made in Denmark siden 1973 Siden 1973 hvor HWAM A/S blev grundet har vi udviklet og produceret vores brændeovne på vores fabrik i den østjyske by Hørning i hjertet af Danmark. Filosofien har altid været, at vi vil være innovative. Vi drives af ønsket om at finde nye og bedre varmeløsninger, der er til gavn for dig og miljøet. Vi producerer arkitekttegnede brændeovne og pejseindsatse af høj kvalitet, der kendetegnes ved deres unikke, luftregulerende og miljørigtige forbrændingssystemer. Vi ser mod fremtiden… 2020 bliver året, hvor vi hos HWAM A/S retter blikket mod en ­begivenhedsrig fremtid. Vi står overfor et år hvor vi kan præsentere ­flere flotte produkt­nyheder og andre spændende tiltag, som vil s­ tyrke og ­udvikle vores selskab og ikke mindst vores sortiment. Det tætte ­samarbejde vi har ­indgået med franske SEGUIN i 2019 styrker vores ­position på markedet og danner grundlag for forbedret ­produktudvikling og distribution. I denne første version af vores HWAM lifestyle paper ­præsenterer vi vores nye profilprodukt HWAM 5530, som du selv kan være med til at designe efter dine behov. Du kan også læse om vores pejseindsats HWAM I 40/55, som nu er til salg med vores prisvindende elektroniske forbrændingssystem HWAM® SmartControl™. God fornøjelse. Lad dig inspirere... Følg os på Facebook, så du altid er opdateret på vores produktnyheder og aktiviteter.

Indhold NYHED HWAM 5530 modul brændeovn NYHED HWAM I 40/55 med HWAM® SmartControl™ Historien bag HWAM® Autopilot™ og HWAM® SmartControl™ Gør et godt køb


DANSK DESIGN

MADE IN DENMARK

FREMSTILLET I DANMARK

DANSK KVALITET


HWAM 5530 To, tre eller fire? Uanset hvilket antal der passer dig bedst, er resultatet det samme: en flot og stilren ­modulopbygget brændeovn, der afspejler ­ moderne dansk design. HWAM 5530 er navnet på vores nye m ­ odulopbyggede brændeovn, der fremstår helstøbt, uanset hvor mange ­ ­moduler du vælger. Designet er strømlinet og fokuseret. De slanke vinkler ­fortæller historien om dansk design med sans for de flotte detaljer. Funktionerne er ikke til at tage fejl af. ­Opbevar dit brænde i modulerne eller tag en velfortjent pause i ­varmen. Udstyr sidemodulet med en flot hynde og nyd varmen og de knitrende lyde fra ilden på nærmeste hold. HWAM 5530 kan bygges op af høje og lave moduler, med eller uden skuffer - lige efter dit hoved. Design: Sørig & Jacobsen

Opstillingseksempler

• • • • •

Mulighed for HWAM® SmartControl™ Opbevaring Vælg de moduler der passer dig Højre- eller venstrehængt låge Glas- eller støbejernslåge

H: 1685 B: 900 D: 450

H: 1685 B: 450 D: 450

H: 485 B: 900 D: 450

H: 485 B: 450 D: 450


NYHED HWAM 5530


NYHED

HWAM I 40/55 med HWAM® SmartControl™

Specialrammer Når du køber en HWAM I 40/55 pejseindsats, har du mulighed for at købe forskellige typer rammer der er tilpasset de mål du ønsker. Skab eksempelvis en flot og iøjenfalende afslutning der bukkes om et hjørne med en ramme uden ombuk.

Standard

Denne ramme er standard, såfremt man ikke har valgt en ramme på specialmål.

Uden ombuk

3 mm tyk ramme uden ombuk. Laves ud fra specialmål, med eller uden sider.

Med ombuk

Ramme med ombuk. Laves ud fra specialmål, med eller uden sider.

Ramme til indbygningsdybde på 35 cm

Standard mål. Med denne ramme opnår du en indbygningsdybde på 350 mm.


HWAM I 40/55

Vores HWAM I 40/55 model er den eneste pejseindsats på markedet der har automatisk styring af luften som standard. Dertil kan vi med stolthed fortælle, at denne flotte model nu også fåes med HWAM® SmartControl™. Ønsker du en pejseindsats med mulighed for en ramme på specialmål lige efter dit behov samt mulighed for elektronisk styring er HWAM I 40/55 med HWAM® S ­ martControl™ det helt rigtige valg.

Mulighed for elektronisk styring af luften med HWAM® SmartControl™

• • •

Mulighed for HWAM® SmartControl™ Højre- eller venstrehængt låge Glas- eller støbejernslåge


FØRST VAR DER EN FJEDER... En lille fjeder, som gjorde en stor forskel

I midten af 1980’erne blev det aktuelt med sikkerheds- og miljøgodkendelse af brændeovne. Det blev startskuddet til, at vi hos HWAM A/S satte os for at udvikle et system, som kunne styre lufttilførslen automatisk, sådan at det ville blive nemmere for forbrugeren at få en renere forbrænding. Resultatet blev det system der i dag kendes som HWAM® Autopilot™, og som blev patenteret i 1988. Optimal forbrænding – helt automatisk Desværre får mange ikke det fulde udbytte af deres brændeovn, fordi en ­optimal forbrænding faktisk ikke er så ligetil at opnå. Man skal både have styr på lufttilførslen, temperaturen og brændet – og kende til bålets tre forskellige faser: optænding, forbrænding og glødefase.

”Hvis brændeovnen ikke bliver betjent k­ orrekt, koster det både tid og penge, ligesom ­hyggen risikerer at gå op i røg og sod,” forklarer ophavsmanden til HWAM® Autopilot™ Vagn ­ Hvam Pedersen.

I dag er alle HWAM brændeovne og pejseindsatse som standard udstyret med HWAM® Autopilot™, der sikrer en optimal forbrænding uden nogen form for manuel betjening. Det eneste man skal gøre, er at fylde træ på brændeovnen, tænde op og indstille luftreguleringen på det niveau, man ønsker at opvarme med. Herefter regulerer autopiloten lufttilførslen, så brændet holder længst muligt og varmen udnyttes bedst muligt. Frit udsyn til smukke flammer Autopiloten har også en æstetisk funktion, fordi den visuelt flotteste forbrænding opnås, når samtlige gasser i træet er antændt. Det sker kun, når luften tilføres træet på de helt rigtige tidspunkter. Samtidig sikrer en regelmæssig forbrænding, at der stort set ikke dannes sod på glasruden i brændeovnen.

HWAM® Autopilot™ er standard i alle HWAM brændeovne & pejseindsatse


* Sammenlignet med en HWAM brændeovn uden HWAM® AutopilotTM

HWAM®Autopilot™ - Standard i alle HWAM brændeovne og pejseindsatse - Spar op til 40% på dit brænde* - God forbrænding - Lang brændetid - Luften reguleres automatisk - Nem indtilling og betjening af brændeovnen


Styr din HWAM brændeovn med din smartphone eller tablet Vi lever i en hektisk hverdag hvor arbejde, pligter, familieliv og hobbyer stjæler alle vores vågne timer. Vi har sjældent tid til at stoppe op og blot nyde nuet og bare være til. Vi kan ikke ændre disse faktorer, men én ting kan vi hjælpe med. Hvis du vælger en HWAM brændeovn med HWAM® SmartControl™, kan du styre din brændeovn med din ­smartphone eller tablet og dermed koncentrere dig om de vigtige ting i livet.

Elektronisk styring giver maksimal komfort Med vores SmartControl™ app ”IHS Smart Control” kan du styre temperaturen fra sofaen. På den måde har du altid en høj grad af komfort, fordi det er så nemt at regulere varmen i rummet. SmartControl™ app’en kan også bruges til at planlægge forbrændingen, da den kan give besked fra ovnen, når det er ved at være tid til at lægge mere brænde på. På den måde kan man hele tiden opretholde den rette temperatur i rummet.

Forskning i ildens kemi Allerede tilbage i 2008 kunne vi se, at der ville blive et behov for mere intelligente brændeovne, som ville gøre det nemt at spare på træet, skåne miljøet og tilbyde nem betjening for optimal komfort. De fleste s­ lutbrugere har svært ved at styre brændeovnen optimalt, så hvis vi kunne udvikle en teknologi, der kunne gøre arbejdet for dem, ville det ikke alene blive nemmere for dem, men også spare dem en del brænde og være bedre for miljøet. Denne tanke førte til et tæt samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet, DTU, som over de følgende år - og for et tocifret millionbeløb undersøgte, hvad der sker rent kemisk i kernebålet, og ved hvilke temperaturer træ brænder mest optimalt. På baggrund af tusindvis af forbrændinger konkluderede forskerne på DTU, at når temperaturen i brændkammeret er minimum 7500 c, og der bliver tilført den rette mængde ilt, så brænder man træet af næsten 100 %. Når træet bliver brændt så effektivt, er der nærmest ingen udledning af skadelige partikler, hvilket i den sidste ende er godt for miljøet.

Mere tid - mindre arbejde Betjeningen af din HWAM brændeovn med HWAM® SmartControl™ bliver ikke nemmere. Her kan alle være med. Du tænder op som sædvanligt. Derefter indstiller du den ønskede temperatur på app’en. Nu kan du sætte dig og nyde, at brændeovnen styrer resten. Når det er tid til at lægge mere brænde på, vil du modtage en besked på din smartphone eller tablet. I dag står der flere end 10.000 HWAM ovne med HWAM® SmartControl™ rundt i Europa. Scan QR koden og se i videoen hvor nemt det er at betjene med HWAM ®SmartControlTM.


Tid til de vigtige ting i livet med

HWAM® SmartControl™

HWAM® SmartControl™ SPAR OP TIL

50%

SKÅN

PÅ DIT BRÆNDEFORBRUG*

NATUREN

RENERE

NYD

FORBRÆNDING

KOMFORTEN

* Sammenlignet med en HWAM brændeovn uden HWAM® SmartControlTM


SPAR 2.000 kr.

HWAM 3120c

på hele 3100 serien Gælder t.o.m. 30.04.20

*HWAM 3110 fås kun med HWAM® Autopilot™

I månederne februar, marts og april kører vi ­kampagne på vores mest populære serie HWAM 3100-SERIEN. HWAM 3110m*

HWAM 3120c

HWAM 3130m

Spar 2.000 kroner på alle modeller i denne serie. Alle 3100-modeller fås i klassisk sort, tidsløs grå og elegant hvid. Takket være HWAM® SmartControl™ og HWAM® Autopilot™ opnår du den bedst mulige forbrænding, til glæde for din pengepung og miljøet. Vægmonteret

Se hele 3100-serien på www.hwam.dk

Sort

Grå

Hvid

Opfylder kravene for ECODESIGN 2020

Profile for HWAM A/S

HWAM Lifestyle paper DK  

HWAM Lifestyle paper DK  

Profile for hwam_as
Advertisement