Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Kapelaan Gerrit Grootstraat 31 , 1502 XK Zaandam

Luxe penthouse Groot dakterras op zuidwesten

Luxe keuken & badkamer

Eigen parkeerplaats Centrumlocatie, op 3e verdieping H17


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage

penthouse 3 89 m² 355 m³ 1930 geen tuin parkeerplaats, geen garage

Verwarming Isolatie

c.v.-ketel dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

Altijd een heerlijk “thuisgevoel” heb ik gehad in dit bijzondere appartement. Rustig en comfortabel wonen en toch midden in het centrum van Zaandam. De combinatie van het “oude” met het “nieuwe” maakt toch dat je niet snel een zelfde appartement zult vinden. Hoge plafonds welke een extra ruimtelijk effect geven en ruim dakterras met veel privacy. Parkeren van je auto ook geen probleem, want je hebt je eigen parkeerplaats. Ik wens de nieuwe eigenaar net zo veel woonplezier als ik gehad heb de afgelopen jaren.

Te koop bij

Zaandam: Behouden Haven 9, T 075 670 77 77


huizen van hoekstra & van eck

Knus en gezellig

sfeervol en knus hoge plafonds Je komt hier binnen en het ‘loft’gevoel komt direct naar boven. Dit komt mede door de ruimte, de hoge plafonds en de smaakvolle afwerking. De sfeervolle, donkere houten vloer en het gebruik van warme kleuren zorgt voor een warm bad. Een gezellige woonkamer waar je lekker samen een film kunt kijken of juist de dag doorspreken met een goed glas wijn... Zie jij jezelf al zitten?


huizen van hoekstra & van eck

Me t z’n allen tafelen

fraaie keuken voorzien van alle gemakken De keuken netjes en past helemaal in het appartement. Door de warme kleuren, sta je hier lekker te koken. Doordat er zoveel ruimte is, is er genoeg plaats voor een grote eettafel waar je lekker met z’n allen kunt eten en tot in de late uurtjes kunt natafelen. Gezellig samen eten met het gezin, waar verhalen samen komen en veel wordt gelachen.


huizen van hoekstra & van eck

een grote slaapkamer extra kamer mogelijk Op dit moment beschikt dit appartement over ĂŠĂŠn ruime, grote slaapkamer. Deze kamer is in dezelfde stijl afgewerkt als de woonkamer. Warme kleuren en een stijlvolle afwerking zorgt hier voor een optimale nachtrust. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval. De huidige eigenaar heeft de tweede slaapkamer bij de woonkamer getrokken, waardoor de woonkamer is vergroot. Wil je toch nog een extra slaapkamer? Geen probleem, dit is gemakkelijk weer terug te draaien zodat er een tweede slaapkamer ontstaat.

Gro te ka mer


huizen van hoekstra & van eck

Luxe badka mer

pure luxe... stoer maar sfeervol De badkamer is recent vernieuwd en is werkelijk een plaatje! Doordat hier gebruik is gemaakt van donkere, stoere kleuren in combinatie met lichte meubels krijg je hier het echte luxe gevoel. Neem een lekker warm bad na een hectische dag op het werk en je bent alle stress direct vergeten. De fraaie opstelling zorgt ervoor dat je je waant in pure luxe; alle gemakken zijn hier aanwezig en deze badkamer is hierdoor anders dan alle andere.


huizen van hoekstra & van eck

genieten van de zon optimale ontspanning Doordat dit appartement op de bovenste verdieping ligt, heb je hier een prachtig uitzicht! Hier is het optimaal genieten, want het dakterras ligt op het zuidwesten. Doordat er genoeg ruimte is, zou je hier een grote tafel kunnen neerzetten waar je lekker met z’n allen kunt eten en borrelen.

Fraai uitzicht


huizen van hoekstra & van eck

Kindv riendelijk en rustig

unieke locatie! nabij alle voorzieningen De ligging op een unieke locatie, in het centrum van Zaandam en op loopafstand van vele voorzieningen maken dit een geliefde woon-/werkplek. In de nabije omgeving zijn veel andere winkel en horecagelegenheden te vinden, alsmede het Zaantheater, horecaplein De Dam met barretjes, club’s en restaurants, de bioscoop en het NS-station. Een uitstekende locatie om te wonen. Als bewoner kunt hier volop genieten van een avondje uit en daarna lopend naar huis! Zaanstad bruist weer als vanouds na de herinrichting van het centrumgebied van Zaandam: het Inverdan project. Het gehele stationsgebied is vernieuwd, er is een nieuw gemeentehuis gekomen en ook het winkelgebied heeft een compleet nieuw uiterlijk. De gracht stroomt weer als hoofdader door het centrum. Daarnaast zijn er vele nieuwe faciliteiten, waaronder een megabioscoop, een nieuwe bibliotheek, hotels en vele nieuwe unieke winkels. Ook is er veel woningbouw gerealiseerd. Het gehele project is in typisch Zaanse architectuur uitgevoerd. Zaanstad ligt op een paar kilometer ten noorden van het IJ van Amsterdam. De stad is goed bereikbaar via rijkswegen A7, A8 en A10. De tweede Coentunnel is inmiddels klaar. Met de trein reist u binnen een kwartier naar Amsterdam.


Kapelaan Gerrit Grootstraat 31 1502 XK Zaandam


Zaandam Zaanstad, top van de randstad. Zaanstad is met de zeer gunstige ligging net ten noorden van Amsterdam een strategische plek om te wonen. De gemeente maakt deel uit van de plusregio stadsregio Amsterdam. noorden kadastrale kaart

Zaanstad is op grote schaal bezig geweest met de herinrichting van het centrumgebied van Zaandam: het Inverdan project. Het gehele stationsgebied is vernieuwd, er is een nieuw gemeentehuis gekomen en ook het winkelgebied heeft een compleet nieuw uiterlijk. De gracht stroomt weer als hoofdader door het centrum. Daarnaast zijn er vele nieuwe faciliteiten, waaronder een megabioscoop, een nieuwe bibliotheek, hotels en vele nieuwe unieke winkels. Ook is er veel woningbouw gerealiseerd. Het gehele project is in typisch Zaanse architectuur uitgevoerd. Zaanstad ligt op een paar kilometer ten noorden van het IJ van Amsterdam. De stad is goed bereikbaar via rijkswegen A7, A8 en A10. De tweede Coentunnel is inmiddels klaar. Met de trein reist u binnen een kwartier naar Amsterdam.

heerlijk wonen in Z aa nda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies g even over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 075 670 77 77 zaandam@hoekstraenvaneck.nl m.galje@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Behouden Haven 9 1506 VA Zaandam T 075 670 77 77 hvezaandam, zaandam@hoekstraenvaneck.nl

MĂŠĂŠr makelaar.

Zaandam, Kapelaan Gerrit Grootstraat, 31