Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Venedie 19 , 1601 HA Enkhuizen

Grote stadswoning Diepe tuin met grote schuur

Extra grond te huur

Achterom 4 Slaapkamers, één met balkon H20


Kenmerken Soort

eengezinswoning

Type

vrijstaande woning

Kamers

5

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

268 m²

Inhoud

560 m³

Bouwjaar Tuin

1957 achtertuin, voortuin

Garage Verwarming

geen garage c.v.-ketel, open haard

Isolatie

dakisolatie,

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck

muurisolatie,

makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan

gedeeltelijk dubbel glas

typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele

kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt We hebben hier 25 jaar zeer prettig gewoond, onze kinderen zijn hier opgegroeid.

Waar we het meest van genoten hebben is onze verrassend grote stadstuin. Waar je ook van houdt, er is voor elk wat wils in de buurt: terrasjes, winkels, de Drommedaris en niet te vergeten de havens! Wij zijn klaar voor een nieuwe uitdaging en willen elders werk en wonen combineren.

Te koop bij

Enkhuizen: Venedie 23, T 0228 51 69 64


huizen van hoekstra & van eck

Fijn in de tuin

heerlijk buiten zitten steek de bbq maar aan De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen na een dag hard werken. Je komt thuis en de de kinderen hoor je al in de tuin spelen, de tafel is gedekt met lekkers en de bbq staat al te gloeien. Wie legt het vlees erop? Er is een achterom voor de fietsen en die zet je vervolgens in de berging/werkplaats. Hier kun je ook nog een fijne hobbyruimte in maken. Er wordt nu extra grond gehuurd van de kerkgemeenschap naast de woning. Dit kan ook door jou worden gehuurd.


huizen van hoekstra & van eck

heerlijk bij de haard

bijzondere woonkamer veel ramen rondom Een heerlijke familie kamer, hier plof je met z’n allen op een grote bank en kijk je samen tv. Ondertussen brand de haard gezellig. Aan een grote eettafel komt iedereen bij elkaar om de dag door te nemen, hier zitten de kinderen met hun huiswerk, hier eet je samen en doe je spelletjes. Een fijne ruimte in dit gezellige familiehuis!


huizen van hoekstra & van eck

prima keuken met bijkeuken fijne badkamer De keuken is gezellig ingericht, in landelijke stijl en voorzien van apparatuur en kastjes. Er is een vaste kast. De woning heeft een bijzondere indeling en in de gang is de deur naar de kelderruimte. Ook is er een bijkeuken dus je hebt genoeg ruimte om grotere spullen, extra voorraad en apparatuur te plaatsen. In de badkamer op de eerste verdieping is een heerlijk hoekbad om te ontspannen. De wastafel heeft een groot meubel waar je genoeg plek in hebt om al je spullen netjes op te ruimen. Verder is hier nog een toilet.

Groot raa m in de keuken


huizen van hoekstra & van eck

Fijne slaapka mers

maar liefst 4 slaapkamers inloopkasten en bergruimte De slaapkamers zijn allemaal verschillend van afmeting en hebben allemaal zo hun eigen extra’s. Zo heeft de ene kamer een balkon en een grote inloopkast, de andere kamer is lekker groot en heeft ook een eigen inloopkast. Op de zolder zijn 2 fijne kamers onder de hoge nok. Op de ene is een extra dakraam op de andere een grote kastenwand. Het is helemaal aan jou om hier een indeling te maken. Slaap lekker!


Venedie 19 1601 HA Enkhuizen


Venedie 19 1601 HA Enkhuizen


Venedie 19 1601 HA Enkhuizen


Enkhuizen Enkhuizen, historische parel van verleden en heden, havenplaats aan het IJsselmeer, is ontstaan in de jaren 1000-1200. Het belang van Enkhuizen als havenplaats werd door Graaf Willem V onderkend; in 1355 verleende hij Enkhuizen Stadsrechten. noorden kadastrale kaart

Enkhuizen is onder te verdelen in de “Boerenhoek”, het groene gedeelte van de binnenstad met de grachtjes, stadsboerderijen en bruggetjes en de “Vissershoek”, het gedeelte met de havens, monumentale panden en musea. Niet ver van Enkhuizen ligt het “Streekbos”, een recreatiegebied met wandel- en fietspaden evenals een zwemvijver. Traditiegetrouw is het historische Enkhuizen met de ontwikkelingen meegegaan: haar havens zijn zelfs bij de modernste jachten favoriet. Drie havens zijn speciaal bestemd voor de pleziervaart. Enkhuizen ligt in de streek West-Friesland, ongeveer midden in Noord-Holland tussen de Noordzee en het IJsselmeer. Het gebied is ongeveer 39.000 ha groot en heeft een rijke en veelzijdige agrarische traditie. Tot op de dag van vandaag is het een centrum van eigentijdse land- en tuinbouwactiviteiten.

heerlijk wonen in Enkhuizen


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 0228 51 69 64 enkhuizen@hoekstraenvaneck.nl s.dejong@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Venedie 23 1601 HA Enkhuizen T 0228 51 69 64 hveenkhuizen, enkhuizen@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Enkhuizen, Venedie, 19  
Advertisement