Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Daguerrestraat 37 , 1087 BR Amsterdam

Twee kamer appartement Direct boven winkelcentrum

Loopafstand van de tram

Berging in onderbouw Centrale ligging H16


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 2 48 m² 160 m³ 2005 geen tuin geen garage stadsverwarming volledig geïsoleerd

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Modern complex

keurig onderhouden met lift Het moderne appartementencomplex heeft een centrale ligging en is in 2005 gebouwd. Destijds is de erfpachtcanon voor 50 jaar afgekocht. Je komt binnen in de centrale entree met de brievenbussen, het bellentableau, de lift, het trappenhuis en vanaf hier heb je toegang tot de handige berging in de onderbouw. De servicekosten bedragen circa â‚Ź 150,- per maand.


huizen van hoekstra & van eck

Lichte woonka mer

praktische indeling lekker licht Wanneer je de woonkamer binnenkomt ervaar je direct hoe heerlijk licht en strak afgewerkt deze is. Door de lichte kleuren op de wanden en de mooie plavuizen in een donkere kleur op de vloer is het hier mooi wonen met veel verschillende interieurstijlen! De vloer is door naar de hal en de slaapkamer. De grote ramen in de woonkamer zorgen niet alleen voor een aangename lichtinval. Je hebt ook een fraai uitzicht op de binnentuin en door ze open te zetten komt er lekkere frisse lucht de ruimte binnen.


huizen van hoekstra & van eck

voldoende lichtinval handige berging De open keuken is ideaal, tijdens het koken heb je altijd contact met bewoners in de woonkamer of vrienden en familie die alvast gezellig aanschuiven aan de eettafel. De keuken is opgesteld in een recht keukenblok en is uitgevoerd in een lichte kleur. In de keuken tref je voldoende kast- en werkruimte en de volgende apparatuur: een 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap en een koel- /vriescombinatie. Naast de keuken is een handige berging aanwezig. Hier vind je de aansluitingen voor de wasmachine en droger en is nog voldoende ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld extra voorraad of de huishoudelijke spullen.

O pen keuken


huizen van hoekstra & van eck

Prima slaapka mer

lekker licht nette afwerking De ruime slaapkamer is te bereiken via een schuifdeur in de woonkamer/keuken. Deze is netjes afgewerkt met fris wit geschilderde wanden en door het grote raam lekker licht. In de slaapkamer heb je voldoende plek voor een tweepersoons bed en een grote kledingkast.


huizen van hoekstra & van eck

douchen of in bad? separaat toilet Vanuit de slaapkamer is de nette badkamer toegankelijk. Deze is ruim opgezet en geheel betegeld in een lichte kleur. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wastafelmeubel en een heerlijk ligbad om in te relaxen! In de hal tref je de meterkast en het separate toilet.

Ne tte badka mer


huizen van hoekstra & van eck

Centrale ligging

fijne omgeving nabij alle voorzieningen Het appartement is direct boven een winkelcentrum gelegen. Ideaal, ben je iets vergeten met de boodschappen? Je haalt het snel nog even op! Verder tref je op loopafstand tramlijn 26 naar Centraal Station, het Diemerpark, de haven en Strand Blijburg. Kortom, alles wat je nodig hebt is in de directe omgeving te vinden!


Daguerrestraat 37 1087 BR Amsterdam


Amsterdam Stadsdeel : Amsterdam IJburg

noorden kadastrale kaart

Het Stadsdeel IJburg is een nieuwe stadswijk aan de oostkant van Amsterdam. Op zes eilanden worden 18.000 woningen gerealiseerd voor zo’n 45.000 inwoners. Op dit moment heeft de nieuwe wijk circa 15.500 inwoners. De nieuwe wijk maakt onderdeel uit van stadsdeel Oost, waartoe ook het Zeeburgereiland behoort. Winkelen Naast een ruim aanbod op het gebied van de dagelijkse boodschappen krijgt IJburg op termijn een groot warenhuis, kledingzaken, cadeauwinkels en andere verrassende mogelijkheden. Concentraties van winkels bevinden zich op het Haveneiland en het Centrumeiland. Onderwijs IJburg krijgt een gevarieerd aanbod aan kinderopvang en onderwijs. Uiteindelijk komen er negentwintig kinderdagverblijven, achttien basisscholen en vijf scholen voor voortgezet onderwijs op IJburg en het Zeeburgereiland. Sport en recreatie Op IJburg komen diverse mogelijkheden om te sporten. Verspreid over de eilanden en in het Diemerpark worden vier veldsportlocaties aangelegd voor voetbal, tennis en hockey. In de “ovaal” van het Theo van Goghpark is sportgras aangelegd voor recreatief gebruik. In het Ed Pelsterpark zijn een Johan Cruyf court en een skatebaan gerealiseerd. Op IJburg komen verschillende sport- en gymzalen.Op het Zeeburgereiland wordt op termijn een grote commerciële jachthaven gerealiseerd.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl erik.smit@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Purmerplein 2 - 4 1023 BD Amsterdam T 020 634 13 32 hveadamnoord, amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Amsterdam, Daguerrestraat, 37