Page 1

Huizen van Hoekstra & van Eck Afrikanerplein 158 , 1091 PX Amsterdam

Afgekochte erfpacht tot 2043 Vrij uitzicht richting plantsoen Vlakbij alle mogelijke voorzieningen

In Tranvaalbuurt Leuke 3-kamer bovenwoning met balkon H16


Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming Isolatie

bovenwoning 3 70 m² 220 m³ 1992 geen tuin geen garage c.v.-ketel gedeeltelijk dubbel glas

De in deze brochure getoonde informatie wordt door Hoekstra & van Eck makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan en kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Spel- en typefouten voorbehouden. De plattegronden zijn geproduceerd voor promotionele doeleinden en ter indicatie. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Maten zijn niet eigenhandig opgemeten. Indien er twijfel bestaat over de accuratie van de gegevens aangaande deze brochure, is de geïnteresseerde zelf verantwoordelijk voor het nameten van deze gegevens. Voor meer informatie wordt u doorverwezen naar www.hoekstraenvaneck.nl

Verkoper vertelt

“Voorheen werd deze woning verhuurd, maar wordt nu te koop aangeboden. De woning biedt tal van mogelijkheden en heeft onze huurders altijd een warm thuisgevoel gegeven. Bent u overtuigd ? Kom dan snel een kijkje nemen”.

Te koop bij

Amsterdam: Purmerplein 2 - 4, T 020 634 13 32


huizen van hoekstra & van eck

Keurig appar te mentencomplex

actieve vve erfpacht afgekocht tot 2043 Het appartement is gelegen in de geliefde Transvaalbuurt in een keurig appartementencomplex. Via het nette trappenhuis ga je naar het appartement gelegen op de tweede etage. Hier heb je toegang tot de ruime hal van het appartement. Er is een actieve VVE en de erfpacht afgekocht tot 15.01.2043


huizen van hoekstra & van eck

Ruime woonka mer

licht en ruim! toegang tot balkon Aan de voorkant tref je de ruime woonkamer met een deur naar het balkon. Er is veel lichtinval dankzij het grote raam en de ruimte is groot genoeg om er een gezellig zithoek en eettafel te plaatsen.


huizen van hoekstra & van eck

fraaie ruimte naar eigen wens inrichten Achter de woonkamer bevindt zich een royale ruimte. Hier is plaats voor een royaal keukenblok, er is dan ook echt iets moois van te maken. In de keuken bevindt zich het franse balkon. Vanuit de keuken heb je toegang tot een bergruimte, hierin staat de cv-ketel en er is een wasmachineaansluiting aanwezig.

Mooie keukenruimte


huizen van hoekstra & van eck

Twee slaapka mers

goede afmetingen nog even opknappen... In het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers met goede afmetingen. Met wat kleine aanpassingen heb je hier zo je plekje gevonden.


huizen van hoekstra & van eck

eenvoudig en netjes heerlijk balkon De badkamer is netjes maar eenvoudig en voorzien van een douche en wastafel. Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. Het balkon is lekker ruim en hier is plaats voor een zitje. Vanaf het balkon heb je vrij uitzicht richting een plantsoen. Hier kun je in alle rust genieten na een drukke werkdag.

Praktische badka mer


huizen van hoekstra & van eck

Populaire buur t

bruisende omgeving nabij het oosterpark Het appartement is gelegen in de populaire Transvaalbuurt. In de directe omgeving vind je veel hippe horeca o.a. in de Wibautstraat en op het Beukenplein. Ontspannen kun je in het geheel vernieuwde Oosterpark. Met de fiets is het centrum binnen 5 minuten bereikbaar! Bus, metro en trein zijn om de hoek te vinden. Boordevol variatie, zo laat stadsdeel Oost zich het beste typeren. Monumentale parken, bijzondere buurten, moderne sportparken, architectuur, grote evenementen en meer dan 100 verschillende nationaliteiten. Stadsdeel Oost heeft een aantal markten, waaronder de beroemde Dappermarkt. De Dappermarkt trekt bezoekers uit het gehele land en is allesbehalve een toeristenmarkt, maar meer een buurtgerichte wereldmarkt die meegegroeid is met de buurt. Onderwijs: natuurlijk gaan kinderen naar school om te leren. Maar ze doen er veel mĂŠĂŠr. Ze maken vriendjes en vriendinnetjes met wie ze op school, thuis en op straat spelen. Ze komen in contact met andere culturen en gewoonten. En ze doen ervaringen op waar ze de rest van hun leven plezier aan kunnen beleven.


Afrikanerplein 158 1091 PX Amsterdam


Amsterdam Amsterdam; een bruisende stad waar niets te gek is! Alles kan en bijna alles mag. Amsterdam beschikt over tal van monumentale grachtenpanden, musea, horeca en ga zo maar door. Als je door de straten loopt, voel je je direct thuis.

noorden kadastrale kaart

Ook wat activiteiten, evementen en festivals betreft, is Amsterdam the place to be! Er is altijd wel iets te doen en alles is tot in de puntjes geregeld. Alles is prima te bereiken met het openbaar vervoer. In augustus 2010 is de 17e-eeuwse Amsterdamse grachtengordel toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van Unesco.

heerlijk wonen in Amsterda m


huizen van hoekstra & van eck

Wat is een méér makelaar? Volgens Hoekstra & van Eck is dat een makelaar die elke klant 100% aandacht geeft. Een makelaar die altijd bereikbaar is. Een ervaren, doortastende makelaar met verstand van de lokale huizenmarkt, werkend vanuit het Hoekstra & van Eck kantoor bij u in de buurt. Bovendien is het een makelaar die elke maand gemiddeld méér dan 22.000 woningzoekenden op de eigen website ontvangt en regelmatig opvallend met uw woning adverteert.Een makelaar die ondersteund wordt door minstens 140 collega’s. Collega’s die per dag méér dan honderd mensen helpen om een nieuwe woning te vinden.Of persoonlijk advies geven over, bijvoorbeeld, hypotheken. Van een méér makelaar mag u méér verwachten! Ook voor hypotheekadvies, verzekeringen en financiële dienstverlening kunt u bij Hoekstra & van Eck terecht. Wat wilt u nog meer? Méér informatie? Kijk op hoekstraenvaneck.nl of neem contact op met de verkopend makelaar van deze woning: T 020 634 13 32 amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl t.mekke@hoekstraenvaneck.nl

SCHAGEN

ENKHUIZEN

HEERHUGOWAARD HOORN ALKMAAR ZAANDAM LANDSMEER A’DAM NOORD A’DAM WEST HAARLEM

PURMEREND MONNICKENDAM

A’DAM

ALMERE

APELDOORN

HOOFDDORP AMERSFOORT

ARNHEM

NIJMEGEN ’s-HERTOGENBOSCH BREDA TILBURG EINDHOVEN

WEERT

onze makelaar ska nto ren

ROERMOND


Purmerplein 2 - 4 1023 BD Amsterdam T 020 634 13 32 hveadamnoord, amsterdamnoord@hoekstraenvaneck.nl

Méér makelaar.

Amsterdam, Afrikanerplein, 158  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you